B1 blogcsalád



Megbukott Orbán terve, mégis maradna a Néppártban

2019. május 30. - nickgrabowszki

Sőt, Webert is támogatná. macor.jpg

A kormány szerdai ülésén úgy döntött, hogy határidő nélkül elhalasztja a közigazgatási bírósági rendszer bevezetését - jelentette be Gulyás Gergely csütörtökön. A kancelláriaminiszter a határidő nélküli elhalasztást azzal indokolta, hogy az elképzelés európai és nemzetközi vita középpontjában áll.

Hogy vitatott, az finom kifejezés: a Fidesz pártbíróságának felállítását minden Fideszen túli érintett és kívülálló annak látta, ami:

a jogállamiság maradéka eltiprásának, újabb lépésnek az önkényuralom felé.

Hogy mégis visszavonják (illetve elhalasztják), az annak a jele, hogy Orbán Viktor kénytelen egy gesztust tenni az európai politika meghatározó erőinek. Azaz belátta, hogy megbukott a terve, és megváltoztatta az elhatározását, mégis maradna az Európai Néppártban.

Az utóbb hónapokban már egyedül csak Orbán látta úgy, hogy az EP-választáson komoly áttörést érhetnek el a szélsőjobboldali, rasszista-populista formációk. A közvéleménykutatásokból és a tagállami parlamenti választásokból azonban egyértelműen kitűnt, hogy az antiliberális áttörésre nincs esély.

Köszönhetően elsősorban annak, hogy az Uniót évek óta nem éri komoly migrációs nyomás. A "keresztény kultúrát" és az európai életformát érintő apokaliptikus veszély már főként csak a a Fidesz alternatív univerzumában létezik és a magyarországi kormánypárti szavazótábor megtévesztését/egybentartását célozza.

A döglött lóról végül Orbánnak is le kellett szállnia, bár ezt beismerni soha nem fogja.

A választások eredményeképpen azonban nem jött ki a matek: nem hozható létre egy jobboldali koalíció az Európai parlamentben a jobbközép Néppártból és a három szélsőjobboldali frakcióból.

Orbán stratégiája kudarcot vallott. Most már az a legjobb számára, ha marad az eddig - egy évvel ezelőttig - biztos hátországot jelentő Néppártban, a német kereszténydemokraták védőszárnya alatt.

Eddig azzal fenyegette őket, hogy ha ki merik zárni, akkor

  • szétszakítja a Néppártot,
  • még szélsőségesebb/autoriterebb irányba fordul.

Ezeket továbbra is lebegteti: nem vonták vissza a pártbíróságok tervét, csak határozatlan időre elhalasztották.

Ugyanakkor ez egyben egy ajánlat is. A Fidesz néppárti tagságának sorsa ugyanis már nincs Orbán kezében: arról a nagypolitikai játszmák döntenek.

Az EP irányításának és az Európai Bizottság felállításának eddigi módja, a Néppárt és a szocdemek kvázi nagykoalíciója már nem működőképes, mert nincs többségük az EP-ben, amelynek rá kell bólintania a Bizottságra.

Új koalíció létrehozására több terv is volt.

  • Például Orbáné a szélsőjobb bevonására, amelyik megbukott.
  • Vagy a szocdemeké, akik a Macront és a liberálisokat, továbbá a zöldeket és a baloldalt vonták volna be a Néppárt helyett, de az sem kapott többséget.
  • Valamint a legnagyobb sikerrel kecsegtető centrista terv: Néppárt + szocdemek + liberálisok + Macron pártja(i).

Az alkudozás pillanatnyilag ez utóbbin folyik, de elakadni látszik, mert Macron ragaszkodik ahhoz, hogy az EB elnöke francia legyen (a néppárti alelnök Michel Barnier), Merkel és a németek viszont nem nem engednek Manfred Weberből.

Macron egy további feltétele a Fidesz kizárása a Néppártból, és Orbán süllyesztőbe küldése, tehát a terv megvalósulása éppen nem érdeke a magyar autokratának. De mivel megmerevedtek az álláspontok a németek és a franciák között,

Orbán lát egy kis lehetőséget a túlélésre.

Most gyakorlatilag azt ajánlja, hogy a Néppárt és a szocdemek a liberálisok és Macron helyett az egyik erősen jobbosnak tartott frakciót, a Konzervatívok és Reformereket vonják be, ahol például a brit toryk is vannak, vagy a lengyel kormánypárt, a Jog és Igazság, Orbán szövetségese.

Ez 179+150+58 = 387 képviselőt jelentene, meglenne a parlamenti többség. Elvileg, mert a terv több ponton is megbukhat.

  • Például akkor, ha a Konzervatívok és Reformereke nem támogatják az ötletet.
  • Vagy akkor, ha a szocdemek utasítják el a szélsőjobbal való szövetséget. 

De ha meg is valósul, az voltaképpen Manfred Weber bizottsági elnöki posztjáról szól. Azaz

a Fidesz most éppen annak Webernek gyűjt szavazatot, akit alig két hete nevezett alkalmatlannak.

De azóta sok minden történt, megbukott Strache és az európai szélsőjobb áttörés. A túlélésért pedig semmi se drága.

Ki fog még derülni, hogy Kelet-Ázsia mindig is Óceániával állt háborúban, Manfred Weber pedig soha nem sértette meg a magyarokat.

A bejegyzés trackback címe:

https://b1.blog.hu/api/trackback/id/tr5014869730

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Cycmen 2019.06.01. 09:00:28

@Szergej Szergejevics Szergejev: "Igen, neves tudósok döntik el."
A pénzt meg az államtól várják? Az úgy nem megy."

Ugyanaz megy mint a művészetben, felépítettek egy öncélúan különcködő mihaszna, a saját lábán megállni nem tudó belterjes elitet és követelik az állami pénzeket!
Ezek a filozófusok, meg társadalomkutatók ugyanolyanok mint pl. az egy szál faszban a színpadon a szarságára pénzt követelő Shilling. Annyira bicskanyitogató az a gátlástalan pofátlanság, ahogy természetesnek veszik hogy nekik ez jár!

Veszéjben a lyogállamiság ! 2019.06.01. 09:26:46

Ilyenkor mindig visszaolvasom a Hómezővásárhely utáni agymenéseiteket.

Veszéjben a lyogállamiság ! 2019.06.01. 09:33:52

@Kurt úrfi teutonordikus vezértroll: Ne zavarjon, hogy a rómaiak egész műveltségüket a görögöktől vették át, és lefordították latinra..

morph on deer 2019.06.01. 10:15:29

@Kurt úrfi teutonordikus vezértroll:
“Hiszen látjuk a focihoz is mennyire ért.”

Ó, hát az mindennél fontosabb!
Olyannyira, hogy a pápalátogatás helyett is meccsre megy.
Gondolom, mert végre focit szeretne látni a hazai falábúak parádéja helyett, és az nem adatik meg neki mindennap!
A pápa meg majd jön, ha akar, nem igaz?

Különben is csak megzavarná Európa DNS-ét a kereszténység védelméért folytatott küzdelmében...
Még az is lehet, hogy elmagyarázná orbánnak, hogy mit is jelent valójában kereszténynek lenni, és akkor oda az egész bohóckodás!
Szó se lehet róla!
Még a végén kénytelenek lennénk abbahagyni a menedékkérők koplaltatásának “keresztényi” gyakorlatát is, az meg hogy nézne ki, hát nem?

Mert a pápától kitelik, hogy esetleg fennhangon, mindenki füle hallatára kéri meg a viktort arra, hogy talán viselkedjen keresztényként, de mindenek előtt emberként..!

Még rágondolni is rossz!
Mi maradna akkor a nagy idegenellenes hősből, ha keresztényként és emberként kéne viselkednie, nem?

Ezt nem szabad kockáztatni semmiképp, tehát orbán nem mer találkozni a pápával, - akit egyébként ő hívott meg, ha jól emlékszem, - nehogy véletlenül kiderüljön, hogy semmi köze a kereszténységhez.

De remélem, legalább Bayer Zsolt elmegy egy imára, ha már akkora keresztény ő is.

Eközben orbán legalább zavartalanul törődhet azzal, ami úgy is leeginkább érdekli, már amikor éppen nem a faroktollait rendezgeti a legközelebbi táncmutatványára készülve...

Orbán veje 2019.06.01. 10:28:09

@Veszéjben a lyogállamiság !:

Szia Haver! Hogyhogy most ezen a nicken szopod a becsicskult orbán gazdád faszát? Annyira szánalmasan látszik, hogy te nickek tömegén rohadsz itt az indexen állandóan, szolgálva ezt a korrupt, hazug diktatúrát. Bár igaz, minden diktatúrának megvannak a maga kiszolgálói, ám ezek mindig az emberiség selejtjei.

Most őszintén, ki a retkes kurva anyád kíváncsi errefelé a te hazug orbáni propagandádra?

Magyarország államformája ... Válsághelyzet 2019.06.01. 10:28:47

@Szergej Szergejevics Szergejev: "Lehet magán-kutatóintézetet alakítani, magánpénzből, ott valóban azt kutatnak, amit jónak látnak, de ha állami kutatóintézetekről van szó, állami pénzből, ott tessék tudomásul venni, hogy "az rendeli a nótát, aki fizeti a zenészt"."

Látom, nem érted, hogy működik a tudomány.

A tudományos kutatást döntő mértékben az állam finanszírozza. De NEM szól bele a tudományos munkába, mivel NEM ÉRT HOZZÁ. Mint ahogy te is segg vagy hozzá.

Ha az állam szeretné, hogy valamely területet jobban kutassák, akkor arra PLUSZ ERŐFORRÁST biztosít.

Veszéjben a lyogállamiság ! 2019.06.01. 10:29:46

@morph on deer: Hogyha a pápalátogatásra menne, akkor meg az lenne a bajod..Hogy dolgoztad fel a vb ezüstérmes horvát csapat legyőzését egyébként? Csoportterápiára jártál, vagy egyénileg foglalkozott veled egy terapeuta..? :)))

Veszéjben a lyogállamiság ! 2019.06.01. 10:31:05

@Orbán veje: A retkes kurva anyád a farkamra kíváncsi.. Nagyon ügyes a néni egyébként..;)

apro_marosan_petergabor 2019.06.01. 10:50:40

@Orbán veje: A stílus az ember, ennek megfelelően minősíted magd.

Orbán veje 2019.06.01. 10:57:20

@valaki nagyon más: "És minden kedden megbukik a kormánya is."

Haver! Te egy igazi agyatlan barom orbánbérenc vagy! Ezt a mondatod már legalább 20 másik nickeden elsütötted, még ahhoz is hülye vagy, hogy a keddet legalább szerdára változtasd.

Orbán veje 2019.06.01. 10:59:25

@Veszéjben a lyogállamiság !:

Haver! Látom itt kell rohadnod még ebben a szép napos időben is. Nagy kár, hogy retkes hazug fideszes kurva anyádon kívül az ócska hazugságaidra a kutya sem kíváncsi. Egy igazi fideszes genetikai selejt vagy.

Orbán veje 2019.06.01. 11:01:46

@apro_marosan_petergabor:

Haver! Most őszintén, mindenki tudja rólad, hogy te a tolvaj geci gazdádnak egy fizetett kutyája vagy. Ebből kiindulva, mégis mi kurva anyádról vinnyogsz?

Szergej Szergejevics Szergejev 2019.06.01. 11:02:50

@MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ BÖRTÖNBEN: "A tudományos kutatást döntő mértékben az állam finanszírozza"

És ezért mint megrendelő, finanszírozó léphet fel igényekkel.

"De NEM szól bele a tudományos munkába, mivel NEM ÉRT HOZZÁ"

Nézd lippsikém, ha én egy szobafestő-mázolót rendelek, akkor én sem akarom megmondani neki, hogy tartsa az ecsetet. De azt már igenis megmondom, hogy a kisszobát fesse-e ki vagy a nappalit, és kékre vagy sárgára, mivel én fizetem a szolgáltatást.

És a végén, a munka eredményét látva azt is eldöntöm, hogy legközelebb is ugyanazt a mestert hívom-e vagy inkább egy másikat.

Ugyanez van a kutatóintézetekkel is.

Az állam magába a kutatás folyamatába, a tudományos eljárásba nem szól bele, annak a tudomány saját szabályai szerint kell folynia. De igenis beleszólhat a kutatandó irányok, témák meghatározásába, és ha nem elégedett az eredményességgel (hány szabadalom, kutatmány, hány és milyen mennyiségű tudományos cikk születik), akkor elzavarhatja a "kontárokat", felvehet új "mestereket", hiszen az ő pénzén kutatnak!

2019.06.01. 11:03:57

@Kurt úrfi teutonordikus vezértroll: "Mik azok a liberális szabályok? Egyáltalán tudod mi az hogy liberális?" Hogyne tudnám benne a van a Brian élete című filmben. Régen az vígjáték volt, ma a leghitelesebb alkotás a liberalizmus megismertettetésére.
Az éppen futó liberális agymenéseket /szabályokat/ összegyűjtő ultimátum meg a Sargentini jelentés, amiben alig van olyan elem, amit normális ember evidenciának tart abban a formában.

antiinternáci 2019.06.01. 11:06:16

Nyilván itt csak rossz megoldások léteznek, hiszen a különböző bolsevisták és kollaboránsaik sajnos megnyerték a választásokat. Európa ellenségeinek győzelme tragikus eredménnyel fog járni, Orbánnak most csak minimális -kármentő- mozgástere maradt.

taga20 2019.06.01. 11:16:57

@Orbán veje: mi a fasz van itt ma, az összes retkes gecinyelő fityeszesjobbágy itt veri a seggét a földhöz?

gondolom úsznak a boldogságban, hogy az összes rohadt fityesz bűnöző felvette a lopott pénzt.

ha eszt a csútigeci tudná, biztos nem engedné!:)))

444.hu/2019/05/31/jo-hirek-azoknak-akik-szurkolnak-a-sikeres-magyar-uzletembereknek-meszaros-lorinc-harom-cegebol-17-milliard-forintos-osztalekot-vett-fel

antiinternáci 2019.06.01. 11:17:31

@morph on deer:

A pápa hitkérdésekben számít megfellebbezhetetlen tekintélynek, nem pedig politikai ügyekben.
Politikai felhangú megszólalásaival nagy mértékben megosztotta a hívőket és az egyházat, ugyanakkor e megnyilatkozásai puszta véleménynek számítanak. Talán nem véletlen, hogy a pápa mostanában a bolsevisták kedvence lett (akik egyébként mélységesen gyűlölik a katolicizmust).

Vajon Benedek pápa azért mondhatott le nagyon rövid regnálás után, mert a zsarolók őt is erre akarták kényszeríteni, csak ő nem volt hajlandó rá?

morph on deer 2019.06.01. 11:18:20

@Veszéjben a lyogállamiság !:
“Hogy dolgoztad fel a vb ezüstérmes horvát csapat legyőzését?”

Hogy mit? Miről beszélsz te egyáltalán?

Csak nem te is valami focibuzi vagy?
Mert engem ez a dolog a legkevésbé sem érdekel, ahogy a lóverseny sem, vagy a kakasviadal sem.

Az egyik lehető legértelmetlenebb tevékenységnek tartom azt, hogy két tucat ember rohangál a füvön, és másik több ezer-tízezer, stb meg óbégat körülöttük... Na persze ez a külföldi eseményekre vonatkozi, mert például Felcsútra már iskolásokat buszoztatnak, hogy legalább valamivel kegyenek többen a lelátón, mint a pályán!

Nyilván nem költött rájuk elég pénzt a gazdi, azért olyan csapnivalóan szarok azok a migránsok ott a füvön a labdájukkal. De nem baj, pénz van rájuk dögivel, a többi nem érdekes.

Ha így megy tovább, nem tartom lehetetlennek, hogy elkezdik rabokkal feltölteni a nézőteret, mert azok úgy sem tiltakozhatnak!
Sőt, integrálni lehetne a büntetésvégrehajtás eszköztárába is: szabálysértésért csak egy meccset kell végignézned, de bűncselekményért már akár 5-10 darabot is!

Képzeld csak el, mekkora bűnvisszatartási hatásfoka lenne ennek!

“Ne lopj, mert akkor felcsúti meccset kell nézned..!” Vagy magyar focit, úgy egyáltalán! Állítom, hónapokon belül visszaesne a bűnözés Magyarországon!
Na akkor már megérné költeni rá.

Egyébként meg nem, nem lenne baj, ha viktorunk találkozna a pápával!
Egyrészt azért sem, mert skkor legalább nem úgy nézne ki, mint egy büdös suttyó, aki vendéget hív, és közben nincs otthon, mert elment szórakozni, másrészt pedig épp megint lenne mit meggyónnia.
Meg - ahogy mondtam - tanulni a kereszténységről, ha már lépten-nyomon arra hivatkozik, közben kb annyira ismeri, mint én a focit.
Na ezért.

2019.06.01. 11:20:26

@Orbán veje: "Látom itt kell rohadnod még ebben a szép napos időben is."
Minden elismerésem azért mert felismerni vélt egy önhöz hasonlónak vélt bérkommentelőt és együttérez vele! Nagyon ritka az ilyen megnyilvánulás manapság, főként az ellenoldalakon lévők között.

2019.06.01. 11:30:26

@Kurt úrfi teutonordikus vezértroll: "meg volt libsi is. Pont ez a baj."
Ne ítéljünk el embereket mert elkaptak egy olyan betegséget, ami ellen akkor még nem volt védőoltás! Amikor Orbán fiatal volt, akkor még a kanyarót, bárányhimlőt és a liberalizmust /stb./ is "lábon kellett kihordani"! Vagy túlélte valaki, vagy nem.
A mai fiataloknak már könnyebb dolga van, mert szinte minden nagyon veszélyes betegség ellen van védőoltás, pl. a liberalizmus ellenit SZDSZ néven ismerhetjük.

2019.06.01. 11:35:48

@Kurt úrfi teutonordikus vezértroll: "A szélsőjobbos összefogásról ne is álmodjon senki!"
Arról álmodni lehet annak, akinek ilyenhez van gusztusa, de mivel nem léteznek Európában szélsőjobbos pártok, akik bejutottak volna az EU parlamentbe, így annak a realitásához még kell pár évtized, .. bár reméljük soha nem fog bekövetkezni és aki annyira perverz , hogy egyáltalán ilyen az eszébe jut, egész életében csak álmodik majd róla!

2019.06.01. 11:47:02

@Orbán veje: "Orbán egy hatalommániás, elvtelen geci. A hatalom érdekében volt ő már kisz titkár, liberális, konzervatív, szélsőjobbos, minden ami kell, ha a hatalomba maradása úgy kívánja. " Elnézést, ezt nem hagyhatom ki :-) !
Az EU Parlamentben most folynak a taktikázások, hogy kinek hová kell állnia, ahhoz, hogy megszerezze a hőn áhított hatalmat. Orbán azon kevesek közé tartozik, aki elvi alapon nem akar részt venni egy olyan jellemtelenné hígított koalícióban, ahol a jobb és baloldal és a liberálisok is összefognak a hatalomért reszketve.
De látom egy ilyen koalíciót ön is röhejesnek tart, ... mármint ha Orbánról van szó, aki kölyökként végigjárta ezt az átalakulást.
Nem tudom hány éves, de ha még előtte van, akkor készüljön fel, hogy normális ember csak a testi fejlődéssel áll le 24 éves kora körül, szellemileg valahol a krisztusi kor környékén fog eldőlni, hogy milyen beállítottságú lesz. Persze van olyan, aki már az oviban leáll az ilyen irányú fejlődéssel, de nem az a jellemző.

Pipas 2019.06.01. 11:47:54

@antiinternáci: "A pápa hitkérdésekben számít megfellebbezhetetlen tekintélynek, nem pedig politikai ügyekben. "

Hitkérdésben mindenki megfellebbezhetetlen tekinélynek számít. Vagy te talán láttál már hívőt, akinek a hitét meg lehetett változtatni érvekkel?

morph on deer 2019.06.01. 11:49:47

@antiinternáci:
“Politikai felhangú megszólalásaival”

Csak nem arra gondolsz, hogy ő minden embert EMBERNEK tekint, és ez ütközik egynéhány öntelt seggfej politikai céljaival?
Hogy a menedékkérőkkel emberségesen kell bánni, bárkik is llegyenek?
Hogy a melegeket is Isten teremtette?
Hogy bocsánatot kér a papok által elkövetett atrocitásokért, és hogy nem hagyja eltussolni a pedofíl- meg egyéb eseteket?
Hogy időszerűnek tartaná a cölibátus revizióját?
Hogy felemelte a szaváz a kereszténységgel hazug módon visszaélő populisták üzelmei ellen?

Vagy mire gondolsz?
Mert ezekke kapcsolatban szerintem egy egyházfő ek kötelessége állást foglalni.
Szerinted nem?
———
Benedeket megzsarolták?
Vajon mivel lehetett megzsarolni? Mert az, hogy köze volt a Hitler Jugendhez senkit sem érdekelt igazán, akkor mi lehet még amivel zsarolható?

Bár annak alapján, hogy a papi szexuális bűncselekményekért - a maiakért is, - a hazvanas évek szexuális liberalizációját hibáztatja, az enyhén szólva is megkérdőjelezi az egészségi állapotát, amire egyébként maga is hivatkozott, amikor lemondott.

Én nem hiszem, hogy a fundamentalizmus jót tesz bármivel kapcsolatban is, a vallási fundamentalisták meg egyenesen életveszélyesek, szerintem, legyenek akár orthodox zsidók, vagy talibánok.
Ugyanez a helyzet a keresztény fundamentalistáknál is, - lásd a tízparancsolat közegészségügyi alkalmazását...
Szóval szerintem Benedek épp jó helyen van.

Magyarország államformája ... Válsághelyzet 2019.06.01. 11:57:26

@Tényelek: "Orbán azon kevesek közé tartozik, aki elvi alapon nem akar részt venni egy olyan jellemtelenné hígított koalícióban"

Kurvára részt akar venni, azért törleszkedik. Az elmúlt 9 évben sose hátrált meg egyszerre két (2) kérdésben!!!

Hogy sikerül-e a néppártba visszamásznia az ablakon, azt érdeklődve figyelem. :))

Veszéjben a lyogállamiság ! 2019.06.01. 13:26:34

@Orbán veje: Anyádat küldjed inkább. Kellemesebb társaság mint te..;)

Veszéjben a lyogállamiság ! 2019.06.01. 13:27:40

@morph on deer: De azért örültél volna, hogyha jól kikapunk nem? Te lipóciai magyarul beszélő magyargyűlölő..

Orbán veje 2019.06.01. 13:30:54

@Tényelek: "Orbán azon kevesek közé tartozik, aki elvi alapon "

Orbán meg az elvi alapok? Haver! Ahhoz, hogy valaki ekkorát merészeljen hazudni, ahhoz igazi genetikai selejtnek kell lennie!

És lám! Neked sikerült! Az orbán kiváló seggnyalója címet ma kétségkívül ezen a nickeden viszed haza.

Orbán veje 2019.06.01. 13:37:39

@Veszéjben a lyogállamiság !:

Haver! Mé nem használod ezt a nickedet gyakrabban? Nagyon kellene, mert ezen legalább két fokkal hülyébb vagy, mint a többin. Pedig a többin is igazi barom vagy, alaphangon hozod a fideszes scmidt palis Álam fő szintjét.

morph on deer 2019.06.01. 14:22:26

@Veszéjben a lyogállamiság !:
”De azért örültél volna, hogyha jól kikapunk nem? ”

Ki? Hol? Miért?
Nem fogod, hogy nem követem ezt a szarságot?
Tényleg nem tudom, hogy mikor kellett volna, amikor véletlenül még sem..!
Legutóbb arról hallottam, mikor az andorrai postások és taxisofőrök munka utáni kikapcsolódásként leiskolázták a többszáz milliárdért összebarkácsolt “magyar” válogatottat.
Nagy élmény lehetett...

Azért raktam idézőjelbe, mert maholnap már egy teremtett lélek sem lesz magyar abban a falábú bagázsban, de azért te lelkesedj nyugodtan, te kis hazaffy, te.

“Te lipóciai magyarul beszélő magyargyűlölő..”

Te nem lipicait akartál mondani véletlenül? Csak mert az tényleg nem magyar, viszont legalább több lába van.:)

Ezzel szemben figyelmedbe ajánlom, hogy én a foci körüli hisztit tartom feleslegesnek, és az arra elköltött százmilliárdokat, viszont egy qrva szót nem azóltam a “magyarokról” mint olyan!
A tisztánlátás kedvéért: én orbánt sem azért utálom, mert magyar, hanem mert geci, mint ismeretes.
Na ennyit rólad. :)

taga20 2019.06.01. 14:28:29

@Orbán veje: ne csináld már!

ha nem lennének ezek a szórakoztató droidok, akkor csak ketten lennénk itt, és tolnánk az okosságokat.

szeretnél te ilyen világot?:)))

Kurt úrfi teutonordikus vezértroll · https://hatodiklenin.blog.hu/ 2019.06.01. 15:41:28

@Tényelek: Aha. És 1998-ban elvi alapon mondta hogy Torgyánnal soha. Ja, nem. A hatalomért mégis.

Kurt úrfi teutonordikus vezértroll · https://hatodiklenin.blog.hu/ 2019.06.01. 15:44:55

@Tényelek: "de mivel nem léteznek Európában szélsőjobbos pártok, akik bejutottak volna az EU parlamentbe"v - Áááá.. tényleg? És Le Pen az mi volt? Öreg! Téged hogy alkalmaznak a fidesz bérkommentelőknél, ha a tájékozottságod nulla? ja, nem, pont ezért alkalmaznak.

Kurt úrfi teutonordikus vezértroll · https://hatodiklenin.blog.hu/ 2019.06.01. 15:46:06

@Tényelek: Tudod egyáltalán mi az a liberalizmus? És mi a bajod vele?

Kurt úrfi teutonordikus vezértroll · https://hatodiklenin.blog.hu/ 2019.06.01. 15:47:38

@Tényelek: Mellébeszélsz. Szóval mik a liberális szabályok? Tételesen!

Kurt úrfi teutonordikus vezértroll · https://hatodiklenin.blog.hu/ 2019.06.01. 15:51:23

@Veszéjben a lyogállamiság !: Hát ezt éppen nem, mert ez nem Arisztotelész. Mondom hogy sötét bunkó vagy.

2019.06.01. 16:27:57

@Kurt úrfi teutonordikus vezértroll:
Válaszoltam mind két kérdésre.
A szabályok a Sargentini jelentés pontjaiban jó le vannak írva, mint követelmény, .. nem elvárásként!
Maga a liberalizmus viszont a Brian élete című dokumentumfilmben van a legjobban feldolgozva.

élhetetlen 2019.06.01. 16:51:23

@Szergej Szergejevics Szergejev: Nem akartam ehhez a témához hozzászólni, de kiverted nálam a biztosítékot. Nem az alapkutatásokat szokták szabadalmaztatni, hiszen azok arra valók, hogy bárki használhassa őket, hanem az erre épülő, működő modelleket. Ha leválasztják a kutatóhálózatot, és a politika mondja meg, hogy mit kutassanak, akkor majd lesznek világra szóló szabadalmak, mert a politika jobban tudja? Komolyan?

gigabursch 2019.06.01. 17:17:25

Most már nem csak kedden bukik meg Viktor?

taga20 2019.06.01. 17:18:58

@élhetetlen: te most komolyan behergelted magad szergej miatt, aki az utolsó szardarab a gépezetben?

szergejt azé tartják, hogy kavarja a szart európában.

ez a szerencsétlen állat túltolja, és meg is issza:)

ja és komolyan kérdezted, ettől a droidtól?:))))

Kuglóf. Az 2019.06.01. 17:31:49

Orbán múlt vasárnap fog megbukni, de legkésőbb tavaly. Ismét, természetesen.

Kuglóf. Az 2019.06.01. 17:35:00

@Kurt úrfi teutonordikus vezértroll: Megmondanád, mi a baj pl. Szar Gentíni szerint a Közigazgatási Bíróságokkal, amelyek pl. Németországban 70 éve működnek?

Meg milyen linberális érték, ahol egy olyan szervezet véleményére kéne adni, akiknek az elmúlt évben huszonöt ember adta oda az 1%-ot, a létezésüket pedig kizárólag a Nyílt Társadalom Alapítvány pénzének köszönhetik?

2019.06.01. 17:37:32

@Kurt úrfi teutonordikus vezértroll:
"És 1998-ban elvi alapon mondta hogy Torgyánnal soha. Ja, nem. A hatalomért mégis. "
Bocs, nem tudtam, hogy már 1998-ban elkezdődött a 2019-es EU Parlamenti egyeztetés? Ha tényleg úgy volt, akkor jogos a felvetése.
"Áááá.. tényleg? És Le Pen az mi volt? Öreg! Téged hogy alkalmaznak a fidesz bérkommentelőknél, ha a tájékozottságod nulla? ja, nem, pont ezért alkalmaznak."
Lé Pen pártja nem szélsőséges, hanem radikális. A szélsőséges pártok nem ismerik el a fennálló jog és egyéb rendszereket és azt megkerülve akarnak vagy jutnak is hatalomra.
pl. Hitler sörpuccsa, Szálasi nyilasai, Kun Béla és Rákos komcsijai. Ilyen pártok Európában csak a komcsik maradtak, bár azoknak is a zöme indul a választásokon és nem igazán aktív az egyéb hatalomszerzési módszerekben.

David Bowman 2019.06.01. 17:38:08

Rögtönfelmentő bíróság.

David Bowman 2019.06.01. 17:40:34

@Tényelek: Azért a mi liberósainknál is volna rá igény.

taga20 2019.06.01. 17:42:51

@Kuglóf. Az: kuglófasz, te tényleg egy kibaszott nagy fasz vagy.

2019.06.01. 17:46:00

@Orbán veje: "Orbán meg az elvi alapok?"
Majd meglátjuk, de egyelőre a kezdésnél igencsak nagyon kevesen vannak az EU porondján, akinek elvei is vannak nem csak hatalommániája. Egyelőre várjuk, ki hogy meddig tartja magát! Ebben a hatalmi játszmában egyelőre ő a jó fiú és a többiek gerinctelenek a Néppártban.
Ez szokásos fideszbérencezés meg már elég unalmas, szerintem ha egyetértünk valakivel valamiben, attól még elég kicsi az esélye, hogy neki dolgozunk! Ez főként igaz, ha a jobboldalról van szó, mert ott nem annyira ritka az ilyen, mint a balliberális oldalon, ahol már csak fizetség ellenében vannak ilyenek.

2019.06.01. 17:49:52

@David Bowman: "Azért a mi liberósainknál is volna rá igény. "
A liberálisok , amikor teljesen felvilágosultak és először kerültek hatalomra, éjjel nappal fejezgették le az embereket. Ma Tavareseken és Sargentiniken keresztül a jogállamra hivatkozva akarják a diktatúrát érvényre juttatni, .. szóval van rá igényük, valószínűleg azért léptek szövetségre a tömegmészárlásokban nagy gyakorlattal rendelkező volt szocialista országok balliberális pártjaival.

antiinternáci 2019.06.01. 17:53:21

@Pipas:

A tekintély azt jelenti, hogy a pápa szava hitkérdésben megfellebezhetetlen. És utána minden katolikusnak illik abban hinni, amit ő mond. Akkor is, ha egyébként addig mást hitt/gondolt.

antiinternáci 2019.06.01. 17:53:21

@Pipas:

A tekintély azt jelenti, hogy a pápa szava hitkérdésben megfellebezhetetlen. És utána minden katolikusnak illik abban hinni, amit ő mond. Akkor is, ha egyébként addig mást hitt/gondolt.

antiinternáci 2019.06.01. 17:58:50

@morph on deer:

"Én nem hiszem, hogy a fundamentalizmus jót tesz bármivel kapcsolatban "

Dettó. Ezért ki nem állhatom a liberálfundamentalista terrort.

Kuglóf. Az 2019.06.01. 18:04:19

@taga20: Mi lenne ha nem tükör előtt gyakorolnád az agymenést?
Felőlem megpróbálhatsz ellentmondani, de amit látok, az az, hogy nem megy.
Kérdeztem valamit, miért nem válaszolsz? Ja, ahhotóz AGY kéne? Akkor bocs!

taga20 2019.06.01. 18:20:24

@Kuglóf. Az: "mi a baj pl. Szar Gentíni szerint a Közigazgatási Bíróságokkal, "

szerinted mi a kurvaanyádról pofázol?

hozzád képest kosalala egy éceszgéber.

a kurvaanyádat baszd telibe kuglófasz!

Kuglóf. Az 2019.06.01. 18:34:02

@taga20: Szar Gentíni, te sültparaszt KIFOGÁSOLTA és a demokrácia megsértésének nevezte, hogy a Fidesz KÖZGAZDASÁGI bíróságokat akar létrehozni, MIKÖZBEN ezek az EU több országában is működnek.
Én megértem hogy elmebeteg vagy és még csak arról sincs fogalmad, amiről beszélsz. Azt hiszem ez akkor van így az utódoknál, mikor apád és anyád testvérek.

élhetetlen 2019.06.01. 18:34:22

@taga20: Nem hergeltem be magam, csak néha visszakérdezek, hátha nem lesz olyan biztos a véleményében. CEU ügyben is elkussolt az, aki azt mondta, hogy az amerikai akkreditáció egy kulipintyóról szólt, mert nem tudta, hogy miről szól az akkreditáció. Tudatlanokkal szemben bejöhet az érvelés, trollokkal szemben nem, ebben igazad van. De legalább annyi elkötelezett hülye van , mint troll, tehát néha belecsúszok.

Cycmen 2019.06.01. 18:40:24

@Tényelek: "Maga a liberalizmus viszont a Brian élete című dokumentumfilmben van a legjobban feldolgozva."

Igen, az maga a gyakorlati liberalizmus. M. Palin nem olyan régen azt nyilatkozta, hogy azt a filmet mostanában biztosan nem tudták volna leforgatni, mert kinyírták volna őket érte! :D El is hiszem!

taga20 2019.06.01. 18:45:07

@Kuglóf. Az: cicamica, akkor ez mi?:)))

index.hu/belfold/2019/05/30/benyujtotta_a_kormany_a_birosagi_atalakitas_elhalasztasarol_szolo_torvenytervezetet/

hallod, te jobban tolod, mint a kósalala és mészaroslölö együtt!

szakadok rajtad fityeszork!:))))

19540511 2019.06.01. 19:45:24

Akkor lennének okosak a néppártosok, ha továbbra is felfüggesztve - akár örökre - tartják Orbánt, had' tegyen egyre több és több engedményt abban a reményben, hogy visszaveszik. Ezzel lehetne a legjobban kitolni Orbánnal.

Kurt úrfi teutonordikus vezértroll · https://hatodiklenin.blog.hu/ 2019.06.01. 20:18:00

@Tényelek: Még mindig nem válaszoltál. Mi azok a liberális szabályok?

Tangooo 2019.06.01. 20:19:05

"Most gyakorlatilag azt ajánlja, hogy a Néppárt és a szocdemek a liberálisok és Macron helyett az egyik erősen jobbosnak tartott frakciót,...." és itt jön a logikai bakugrás:
" a terv több ponton is megbukhat.
Például akkor, ha a Konzervatívok és Reformereke nem támogatják az ötletet.
Vagy akkor, ha a szocdemek utasítják el a szélsőjobbal való szövetséget. "

Ha mindez az új formáció azért születik, hogy kihagyhassák a szocdemeket, akkor a szocdemek nem utasítanak el semmit, amihez nincs közük.

Kurt úrfi teutonordikus vezértroll · https://hatodiklenin.blog.hu/ 2019.06.01. 20:45:08

@Kuglóf. Az: Te minden nap egy új bizonyítékkal szolgálsz arról, hogy milyen jótékonyan borul rád a szellemi leárnyékoltság légmentesen záródó búrája. A németeknél nem a miniszter nevezi ki a közigazgatási bírákat.

Kuglóf. Az 2019.06.01. 21:00:33

@taga20: Mi az hogy mi? Hogy ELHALASZTOTTÁK? és akkor mi van? Nem TÖRÖLTÉK, tehülye, hanem elhalasztották a bevezetését.
Tudod tefasz én AZT kérdeztem, a Szar Gentíninek mi baja volt ezzel, miután más országokban ez működik.
Erre, b+ kellene válaszolnod mert EZ volt a kérdés.

Pár hét, vagy esetleg hónap, és újra előveszik és bevezetik, akkor mit fox csinálni, harakirit? Elyühkeregy.

Kurt úrfi teutonordikus vezértroll · https://hatodiklenin.blog.hu/ 2019.06.01. 21:16:41

@Kuglóf. Az: Elhalasztották. Pont. Beszartak. Pont. meghátráltak. Pont.

simonpali 2019.06.01. 21:26:43

@Kuglóf. Az a baj, hogy a majdan felállítandó közigazgatási bíróság tagjai közé már nem csak vérbolsi, vérlibsi bírók kerültek volna, hanem esetleg egy-egy konzervatív, a nemzeti gondolatot magáénak valló bíró. Nos, ez skandallum lett volna.A média viszonyok kiegyenlítődését nem tudták megakadályozni, pedig rengeteget ordibáltak miatta. Aztán rájöttek, Trump győzelméből illetve a Brexit tapasztalatából okulva, hogy annyira már nem is számít kié a média, vigye Orbán a köztv-t ha akarja, ugyse nézi senki. Persze a külvilág felé azért megmaradt a dulifuli. A bíróságok esetében viszont már nem akartak/akarnak engedni! Elvégre ott már komoly döntések meghozataláról van szó.

anyadmajma 2019.06.01. 21:29:52

@Kuglóf. Az: mi van te hazaáruló bolsevik geci birka, megint elfelejtetted a birkás nicked jelszavát? Te gyökér:D

Kuglóf. Az 2019.06.01. 21:55:10

@Kurt úrfi teutonordikus vezértroll: Nem, mert azok úgy születnek...

Szar Gentíni NEM a bírák kinevezését kifogásolta, hanem azt, hogy a BEVEZETJÜK a közigazgatási bíróságokat.

anyadmajma 2019.06.01. 22:00:45

@Kuglóf. Az: mi van te hazaáruló bolsevik geci terrorista birka, még mindig azt hiszed, hogy bárkit is érdekel mit hazudsz itt össze? Te faszkalap:)

Kuglóf. Az 2019.06.01. 22:11:24

@simonpali: Tudom, pontosan tudom.

@anyadmajma: Ezzel nálam nem érsz el semmit, mivel kiröhöglek. Általában arra gondolok, te igazából egy fizetett fideszes fikanikk vagy és AZ a dolgod, hogy lejárasd a balliberális oldalt. Ez a gondolat mindig olyan melegséggel tölti el a szívemet. Mert ha igaz, akkor jó, hisz a ballibák ellen minden megengedett.
H meg nem igaz, akkor te vagy a Világfasz Lexerencsétlenebb Szopóládája, aki még csak el sem tudja érni azt, amit elvárnak tőle.

Kuglóf. Az 2019.06.01. 22:12:46

@anyadmajma: zzel nálam nem érsz el semmit, mivel kiröhöglek. Általában arra gondolok, te igazából egy fizetett fideszes fikanikk vagy és AZ a dolgod, hogy lejárasd a balliberális oldalt. Ez a gondolat mindig olyan melegséggel tölti el a szívemet. Mert ha igaz, akkor jó, hisz a ballibák ellen minden megengedett.
Ha meg nem igaz, akkor te vagy a Világfasz Lexerencsétlenebb Szopóládája, aki még csak el sem tudja érni azt, amit elvárnak tőle.

Vagy ezt már írtam?
Nem baj. Úgy sem tudsz olvasni, ha meg igen, úgysem érted.

Kurt úrfi teutonordikus vezértroll · https://hatodiklenin.blog.hu/ 2019.06.01. 23:05:36

@Kuglóf. Az: Na, seggfejke, vedd elő a Sargentini jelentést! A bírák kinevezésével volt bajuk és emiatt kifogásolták, mert az állam elleni perekhez az állam nevezi ki a bírákat. Te barom, hülyeségeket beszélsz! Ha már fizetnek téged csicska, legalább készülj fel! Egy perc guglizással rá lehet jönni a hazugságaidra.

Magyarország államformája ... Válsághelyzet 2019.06.02. 00:27:59

@simonpali: "már nem csak vérbolsi, vérlibsi bírók kerültek volna"

Mert Szájerné kizárólag csak vérbolsi, vérlibsi bírókat nevez ki? Neked baj van az agyaddal. :))

Cycmen 2019.06.02. 08:07:27

@Kurt úrfi teutonordikus vezértroll: "Elhalasztották. Pont. Beszartak. Pont. meghátráltak. Pont."

Fingod nincs róla hogy miről van szó, ennyi jött le de ettől már jó napod van ugye, te igénytelen suttyó proli? :D Most vígan dudorászod hogy O1G és próbálod elfelejteni az 52%-ot!
Szó sem lehet róla! 52% Szoptatok! Sokadszorra! Kínos lehet!

Cycmen 2019.06.02. 08:18:21

@MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ BÖRTÖNBEN: Tök patent a bírói kar mi?
Legújabb hőstettük, hogy a hajóbalesetnek és a 28 halottnak nincs meg az a tárgyi súlya ami felvetné a szökés és elrejtőzés lehetőségét, tehát a kapitány óvadék ellenében szabadlábra helyezhető! Ja, meg a tanárt agyonverő egyik kannibál is akkora jó gyerek lett a böriben, hogy elvileg előbb mehet haza, mint amit kiróttak rá!

Magyarország államformája ... Válsághelyzet 2019.06.02. 09:17:02

@Cycmen: "52%-ot"

:))

Ondó Viktor eltaktikázta magát, most már hiába vergődik, az elkúró meg a mometumosok lesznek része a kormányzó szocialista-liberális-néppárti koalíciónak, és a geci lesz a náci haverjaival ellenzékben. Ha 110%-ot csalt volna magának, ezen az se segítene.

Cycmen 2019.06.02. 09:29:59

@MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ BÖRTÖNBEN: Ondó Viktor eltaktikázta magát, most már hiába vergődik, az elkúró meg a mometumosok lesznek része a kormányzó szocialista-liberális-néppárti koalíciónak,..................

Mi a jelentősége? Vagy megszavazzák ott szervilisen amit a libsik akarnak ( biztos egyébként hogy igen) vagy csak hat széke melegítenek. Egyéni kezdeményezésük nekik sem lesz, csak sodródnak majd, meg árulják a hazájukat.

Magyarország államformája ... Válsághelyzet 2019.06.02. 11:46:48

@Cycmen: "Mi a jelentősége?"

Sok segílyt kapunk az EU-tól. Enélkül átlag NULLA lett volna a gazdasági fejlődésünk az elmúlt 9 évben. Miközben különösen erős világgazdasági konjunktúra volt. Így is az EU legszegényebb államai közé tartozunk. Most gondold el, EU-segíly nélkül már Banglades is lehagyott volna.

csókolom a Miniszterelnök Úr kezit 2019.06.02. 13:47:29

@MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ BÖRTÖNBEN: reméljük sokat fognak szelfizni és bemutatják, hogyan kell a spenóttal töltött csigát kézzel enni
többet azért ne várj tőlük

taga20 2019.06.02. 14:04:53

@csókolom a Miniszterelnök Úr kezit:

fityeszpatkány süllyed a hajótok, menekülj!

bakker, nálatok mindenki agyhalott?:)))

2019.06.02. 15:24:34

@bgp: "a phd-t vagy a Nobel díjat, 1977 és 1990 között egy hajóúton Bordeaux felé. "
Ezt többen félreértették, ön is. A Phd /Valójában Dsc, de azt már sokan nem értenék!/-t már 1968-ban itthon kiutalták neki, ahogy akkoriban szokás volt. Nem az volt a súlypontja annak, amit írtam, hogy Phd- val jött haza, hanem az, hogy csak az volt neki és mégis levelező tag lett, abban a másodpercben. Az állandó tagságot meg egyből megkapta, amikor nagy nehezen sikerült neki kapnia egy papírt a habilitálásról Hilleréktől. Az azért elég kínos szerintem, hogy elvileg csúcson szakmai munkát végzett az "emigrációban" mégis öt év kellett a habilitáláshoz, és hát ki kellett várnia vele a szoci-libsi oktatásvezetést, Horn Gyuláékkal.
Meg kell nézni mit mond erről az MTA szabályzat, hogy ki lehet levelező és ki állandó tag, egyiknek sem felelt meg.

2019.06.02. 15:34:19

@MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ BÖRTÖNBEN: Az EU "segély" úgy a negyede lehet annak az összegnek, amit a piacok átadásával a vámok és egyéb bevételek kiesésével bukik a magyar állam évente. Oldaltól függetlenül legalább abban ne legyünk hülyék, hogy erősítjük a nyugati országok azon állítását, hogy ezt az összeget ők ajándékba utalják nekünk!

Szergej Szergejevics Szergejev 2019.06.02. 15:37:27

@taga20: "fityeszpatkány süllyed a hajótok, menekülj!"

Ja, a lipsikék szerint "megbukott" a Fidesz az EP-választáson is.

Csak a szavazókörök 99,59%-ában sikerült megszerezniük a győzelmet.
www.origo.hu/itthon/20190601-a-szavazokorok-99-59-szazalekat-megnyerte-a-fidesz-kdpn.html

Na, én a magam részéről még sok ilyen "bukást" kívánok Orbán Viktor miniszterelnök úrnak!

Szergej Szergejevics Szergejev 2019.06.02. 15:38:54

@MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ BÖRTÖNBEN: "Sok segílyt kapunk az EU-tól. Enélkül átlag NULLA lett volna a gazdasági fejlődésünk az elmúlt 9 évben."

Hogyne, lipsikém.

A gazdasági lapok is a "NULLA" gazdasági növekedésről írnak mindenhol:
www.portfolio.hu/gazdasag/felrobbant-a-magyar-gazdasag-mindenkit-megeloztunk-europaban.324269.html

Magyarország államformája ... Válsághelyzet 2019.06.02. 17:00:38

@Szergej Szergejevics Szergejev: "A gazdasági lapok"

A soha nem látott erősségű és hosszúságú világgazdasági konjunktúráról írnak. Amiből kimaradunk, mert a magyar gazdaságot az EU-segílyek tartják lélegeztetőgépen. Így is az EU legszegényebb államai közé csúsztunk le.

Magyarország államformája ... Válsághelyzet 2019.06.02. 17:02:06

@Szergej Szergejevics Szergejev: ""megbukott" a Fidesz az EP-választáson"

Így van. Hacsak nem tud visszamászni a néppártba az ablakon, kimarad a többségi koalícióból, és egymás torkát harapdálhatják a többi fasisztával.

taga20 2019.06.02. 18:04:54

@Szergej Szergejevics Szergejev:

te dugsz a csókolommal? vagy mi a kurvaanyád van veled?

Szergej Szergejevics Szergejev 2019.06.02. 18:42:58

@MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ BÖRTÖNBEN: "A soha nem látott erősségű és hosszúságú világgazdasági konjunktúráról írnak. Amiből kimaradunk"

Persze, kimaradunk, mi?

Azért volt az ELSŐ a gazdasági növekedésünk az Eurostat-jelentés szerint:
www.portfolio.hu/gazdasag/felrobbant-a-magyar-gazdasag-mindenkit-megeloztunk-europaban.324269.html

Vadász, vadász, te szopni jársz ide...

Szergej Szergejevics Szergejev 2019.06.02. 18:44:22

@MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ BÖRTÖNBEN: "Hacsak nem tud visszamászni a néppártba az ablakon, kimarad a többségi koalícióból"

Amely koalíció amúgy is bevándorláspárti pártokból áll.

És amely önmagában amúgy sem tud rendeleteket alkotni, hiszen ahhoz a tagállamokat képviselő Tanács hozzájárulása is kell, ahol ott ül Orbán Viktor magyar miniszterelnök is...

taga20 2019.06.02. 18:55:50

@Szergej Szergejevics Szergejev:

"Amely koalíció amúgy is bevándorláspárti pártokból áll."

bazdmeg, itit ki ne felejtsd!

döbbenet vagy fityeszretek!

Szergej Szergejevics Szergejev 2019.06.02. 19:22:45

@taga20: Miért, mi is a ballibbant program az Európai Parlamentben?

Migránsvízum, migránskártya, migránskvóta; hát a faszom nem kéne?

taga20 2019.06.02. 19:28:59

@Szergej Szergejevics Szergejev:

szerintem a kis pöcsöd még a barátnődnek sem kellett!

de bazdmeg anno se értetted!

:)))))

csókolom a Miniszterelnök Úr kezit 2019.06.02. 23:30:31

guugle search
taga20 fasz 2030 találat
taga20 geci 2000 találat

csókolom a Miniszterelnök Úr kezit 2019.06.02. 23:36:41

taga20 2019.05.12 12:24:11
@guma: hallod öreganyám, ma 90 éves hellerágnes. nem csinálsz neki egy posztot?:)

imádom az öreglányt, nagyon patent agya van abban a törékeny testében:)

az a törékeny test
hogy ráizgult a kis nekrofil

Cycmen 2019.06.04. 11:16:15

@AK76: Fotósopp! Orbán kivert kutyaként nyüszít a néppárt lábtörlőjén, de onnan is elzavarják a bukott populista diktátort! És Webernek sem fog kelleni a szar szavazata, inkább nem lesz elnök!
Vagy már vége a kampánynak és gyorsan befejezik a libsiszopást, amíg a néppárt el nem jelentéktelenedik? :D

Kuglóf. Az 2019.06.05. 22:49:45

Weber nem azt mondta, NEM kér a Fidesz szavazatából?

Veszéjben a lyogállamiság ! 2019.06.06. 09:34:23

@Kuglóf. Az: No igen, de a libsilogicban ez nem ellentmondás,,

apro_marosan_petergabor 2019.06.15. 09:56:45

@Orbán veje:
Mint mondtam, a stílus maga az ember, te sem vagy kivétel.
Mindenki azt hozza magavával, amit otthon tanul, pl. az anyjától.
süti beállítások módosítása