B1 blogcsalád



Orbán buktatta le saját hazugsággyárát

2019. május 17. - ashwood

orban-3-1024x576.jpgÓcska, propaganda-hazugság volt a brüsszeli támadásról szóló hír - nem is ez meglepő ebben. Inkább az, hogy egy hetes tobzódás után maga a miniszterelnök leplezte le az átverést.

Ahogy korábban megírtuk: a propagandalapok és illetékes NERtársak – miniszterek, államtitkárok – nyilatkozatai ellenére nem létezik semmiféle “brüsszeli támadás” a babaváró támogatásokkal kapcsolatban. Akkor sem, ha ezt naponta négyszer elmondja valaki. Akkor sem, ha nyilvánosságra hoznak vezetői összefoglalókat - amelyekből kiderül, hogy informális találkozókon, telefonkonferenciákon az Európai Bizottság illetékese kérdéseket tett fel. A menekülteknek szigorú feltételek mellett adott bankkártyák ügye pedig a legkevésbé sem sorolható ide - már persze a valóságban. A propaganda kék piruláját fogyasztók számára teremtett Mátrixban csak ez létezik.

Ha megszokni nem sikerült az állampárt folyamatos és penetráns hazudozásait, legalább tisztában vagyunk vele, mire képesek a hatalomért. Most azonban nem várt fordulat jött: Orbán Viktor pénteki észosztásában maga hazudtolta meg minisztereit, államtitkárait, NERtársait és propagandistáit. Ugyanis véletlenül kibukott belőle: Magyarország fordult a Bizottsághoz a babaváró támogatással kapcsolatban. Semmi támadás, semmi vérmigráncs - normális ügymenet. Ennek keretében - mégegyszer: a magyar kormány kérésére – tettek fel kérdéseket a Bizottság munkatársai.

Persze azt is hozzá kellett tenni, hogy rárontás-elháírtás volt mindez. Ahogy a baloldal – ugye – “genetikailag ráront nemzetére”, úgy Brüsszel is ilyen rárontós. Lehet, hogy ők is genetikailag. Vagyis: Brüsszel biztos támadott volna, ezért mi eléjük támadtunk. De ez attól még brüsszeli támadás, hogy mi forgatjuk a kardot. Logikus.

Mondjuk Orbán azt elfelejtette közölni – amit csütörtökön Gulyás Gergely miniszter elkottyantott –, hogy az Európai Bizottság jelezte: esze ágában sincs eljárást indítani babavárás ügyben.

Azon pedig igazán nem kell csodálkozni, hogy a propagandisták termékeiben nyoma sincs az orbáni beismerésnek, és Gulyás szavaival sem töltenek meg címlapokat.

A hergelés a lényeg - nem az igazmondás.

De hogy véletlenül se lehessen semmiről érdemi vitát folytatni, Orbán – és sleppje – megint az arcunkba tolja:

“létezik egy - pénzzel jól "kitömött", például politikusokból, újságírókból, elemzőkből álló - "liberális maffia", amely azon dolgozik, hogy elhitesse a világgal, a migráció ellen nincs mit tenni.”

– így a vezénylő tábornok.

Végül is így áll helyre a világ rendje: egy beismerés, egy ordas hazugság. Legalább már nem is tagadja, hogy összeesküvés-elméletek mentén kormányoz. (Az továbbra is nyitott kérdés, hogy maga is megkajálja ezt a szellemi junkfoodot, vagy csak híveinek torkán nyomja le.)

A valóság persze megint visszaköszön - már ha nem kizárólag a propaganda csecsét szopjuk. A 2015-ös válság során Orbán a magyar hatóságok aktív közreműködésével utaztatott át az országon félmillió menekültet. Ilye remekül megállította a migrációt. Majd az EU-Törökország megállapodást nevezte először titkos és elítélendő paktumnak, végül épített 174 km-nyi kerítést. Hát mi tart évek óta a törököknél 3 millió szírt, ha nem Orbán GYODA-ja? Ami még az USA-ból is látszik.

Ki más állította meg a migrációt, ha nem Európa közepén 174 km drót. Azért nem mennek a görögökhöz sem a vérmigráncsok, mert tudják: úgy is fennakadnának a határzáron.

Ugyan kérem!

Még a legkisebb gyerek is pontosan tudja:

“Aki mindezt elhiszi, szamarabb a lónál.”

A bejegyzés trackback címe:

https://b1.blog.hu/api/trackback/id/tr8814831806

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

csókolom a Miniszterelnök Úr kezit 2019.05.17. 10:42:50

a Miniszterelnök Úr európa megkerülhetetlen erős embere lett
ez persze fáj a lopcsányistáknak, mert annak csak egy csörgősapkás liar szerep jutott a céenenen

GNDL 2019.05.17. 11:16:49

„elhitesse a világgal, a migráció ellen nincs mit tenni”

Itt jöhetett volna egy valódi újságíró/riporter reagálása és visszakérdezése:

- A jelenlegi ismereteink szerint 250 ezer magyar él az Egyesült Királyságban, 220 ezer Németországban, 100 ezer Ausztriában, nagyjából további 150 ezer más népszerűbb Nyugat-európai célországokban mint például Hollandia, Franciaország, Svédország, Spanyolország, a külföldön élő és dolgozó magyarok aránya az elmúlt években folyamatosan nőtt miközben Magyarországon már nincs olyan szektor ahol ne lenne akár 30-40%-os mértékű a szakképzett munkaerő egyre kínzóbb hiánya. Ezen kívül 150 ezerre tehető azok száma is akik bár még Magyarországon élnek, de napi vagy heti alkalmanként a szomszédos országokba ingáznak munkát vállalni. Miniszterelnök úr, a jelek szerint az Ön kormánya sem képes megbirkózni a migráció ezen formájával, a kivándorlással. Milyen konkrét programjai és tervezett intézkedései vannak az Ön kormányának, amelyekkel nem csak elhitetni lehetne a világgal, hogy valóban lehet tenni a migráció ellen, de amelyek eredményeként mérsékelhetik a kivándorlást, vagy akár hazacsábíthatnak már kivándorolt magyarokat?

Ugyanitt: ma már elég mókás dolog lenne, ha Orbánnak egy valódi újságírónak kéne adnia egy fél-egy órás élő interjút. :D

Oxica 2019.05.17. 11:45:04

Hát ez van, mikor a tolvajpárti felcsúti lótolvaj cigány, nem szedi be rendesen a gyógyszereit, véletlenül igazat mond.

Amúgy meg elvtársak, úgy néz ki a szocialisták, a zöldek és a liberálisok fogják a többséget alkotni Európában, nem lesz fasiszta áttörés.
A néppárt is kibukik a hatalomból, a tolvajpárti felcsúti lótolvaj cigány meg pampoghat, hazudozhat tovább de csak a partvonalon kívülről.
Teljesen jelentéktelenné válik a fazon, a 15 képviselőjével együtt.

Hajráhalszagúmagyarország, hajrámagyarok. O1G.

Aranka1973 2019.05.17. 14:04:12

@GNDL: A magyarok munka vállalásával uszítani ordas csúsztatás !

A magyaroknak, mint a többi uniós nemzetnek is, az alapszerződésekben rögzített joga, hogy más uniós tagállamokban vállaljanak munkát ! ( EUMSz. 45. cikk )

(1) Az Unión belül biztosítani kell a munkavállalók szabad mozgását.

(2) A munkavállalók szabad mozgása magában foglalja az állampolgárság alapján történő minden megkülönböztetés megszüntetését a tagállamok munkavállalói között a foglalkoztatás, a javadalmazás, valamint az egyéb munka- és foglalkoztatási feltételek tekintetében. "

Tehát a " tisztelt " újságíró csak ne pimaszkodjon, a magyarok ezzel nem tesznek semmi illegálisat !

GNDL 2019.05.17. 14:24:57

@Aranka1973: A csúsztatás ebben kizárólag a részedről legfeljebb az, hogy én csupán száraz tényeket említettem, és ez még akkor sem uszítás ha igen kellemetlen a fideszes elvtársaknak a kivándorlás témája... is, mondjuk a kormányzati korrupció és az orosz befolyás mellett.

A másik csúsztatás az, ugyancsak a részedről, hogy a kivándorlás is bizony „migráció”, és míg Orbánnak az egyre elhatalmasodó skizofréniája miatt mára gyakorlatilag nincs más témája mint a „migráció”, ez az egyetlen rögeszmés zavaros témája, addig sem neki sem a kormányának nincs semmiféle programja illetve terve, de még csak ötlete sem arra vonatkozóan, hogyan lehetne mérsékelni a kivándorlás „migrációt” és hogyan lehetne a közel 750 ezer kivándorolt magyarnak legalább csak egy részét visszacsábítani Magyarországra.

Ehelyett azon a fajta bevándorlás „migráción” rángatózik évek óta mind a főtitkár elvtárs és mind az ostoba talpnyalói illetve ilyen és ehhez hasonló felületeken a fizetett trolljai (no offense), ami egyáltalán nem is jellemző Magyarországra, semmiféle problémát nem jelent, mivel a Fidesz-KDNP kormányzat által a rekord szakképzett munkaerőhiány miatt importált olcsó ukrán „vendégmunkásokon” kívül a kutya nem akar Magyarországra bevándorolni... legfőképp az ismert okok miatt: jogbizonytalanság, békétlenség és a kormányzat által szított gyűlölet, elképesztő módon versenyképtelen gazdaság és EU-s szinten az egyik legmagasabb adóterhek mellett az EU-s szinten az egyik legalacsonyabb bérek.

Szóval röviden: abban egyet fogunk érteni, hogy Magyarország egyik legsúlyosabb problémája jelenleg a „migráció”... de nem a bevándorlás, mert az szinte nem is létezik, hanem Orbán fasiszta ámokfutása és a Fidesz-KDNP magyarokat elszegényítő, eladósító, és egymás nyakának ugrasztó „politikája” miatti rekord kivándorlás.

Az pedig senkit nem érdekel, hogy a románok vagy a balti államok is küzdenek a kivándorlással, mert az lehet hogy Orbán ressentiment ostoba híveinek megnyugvást jelent ha a szomszéd tehene is betegeskedik, de a probléma ettől függetlenül adott, megoldatlan és súlyos problémákat okoz Magyarországnak, és ha nem történik egy gyökeres politikai fordulat Magyarországon szinte minden (gazdasági-, társadalmi-, jogi- és többek közt alkotmányossági) szempontból, akkor Magyarország végleg leszakad, de nem csak a velünk, hanem már az utánunk csatlakozott EU-s tagállamoktól is... és a végén tényleg nem marad senki az országban, akit nagyobb hozzáadott értéket előállító munkára lehetne fogni.

Úgyhogy ideje lenne ha kihúznátok a fejeteket abból a sötétségből ahol évek óta tartjátok. :)

Aranka1973 2019.05.17. 14:46:29

" hogyan lehetne a közel 750 ezer kivándorolt magyarnak legalább csak egy részét visszacsábítani " " EU-s szinten az egyik legalacsonyabb bérek "

Na, szerinted, ha az a 750 ezer munkavállaló máról holnapra egyszeriben ismét megjelenne a magyar munkaerő piac kínálati oldalán, akkor a bérekkel szerinted mi történne ?!

Ha így is az a bajod, hogy alacsony a béred, akkor annál inkább örülnöd kéne, hogy a kínálati oldalon a nyugati munkavállalás révén ott egy szelep, ami segít megszabadulni a feleslegtől !

Mert ha azok az emberek mind itthon keresnének munkát, még annyi béred se lenne, mint így; sőt, még annak is örülhetnél, ha nem találnád magadat az utcán !

GNDL 2019.05.17. 15:04:33

@Aranka1973: „máról holnapra egyszeriben ismét megjelenne a magyar munkaerő piac kínálati oldalán”

Ehhez többek közt olyan oktatás/egészségügy/gazdaságpolitikai intézkedések kellenének, hogy meg is jelenjenek. :) De arról sürgősen mondjatok le, hogy ezek mindegyikét vissza lehet csábítani Magyarországra, ahhoz igen radikálisan kellene megváltoznia a magyar helyzetnek, hogy ezek a kivándorolt magyarok feladják a biztos egzisztenciájukat és tisztes megélhetésüket Nyugaton. Ha 2-4 éves koherens programokkal ezeknek a negyedét sikerülne hazacsábítani, plusz emellett mérsékelni a rekord elvándorlást, akkor már mondhatni sínen vagyunk, bár int említettem a jelenlegi szakképzett munkaerőhiányt csak részben orvosolná a dolog, ahhoz hogy ebből a szempontból biztonságba legyen az ország a közoktatási rendszert, ezen belül is az alapfokú- és szakképzést alapjaiban meg kellene reformálni.

De ehhez mint említettem radikális politikai fordulatra lenne szükség, mert a jelenlegi problémák nagy részét már a jelenlegi kormányzat dilettantizmusa okozta. Nagyjából egy valódi rendszerváltásra lenne szükség, amely elmaradt a 90-es évektől, az eddigi posztkommunista söpredéket amely három évtizede mérgezi a közéletet, amortizálja az országot és csak fosztogatja a közpénzeket légvonalban a lehető legmesszebbre kell elzavarni a közélettől, a közigazgatástól és a törvényhozástól... ahogyan ezt meg kellett volna tenni már a 90-es évek elején is, és akkor nincs MSZP-Fidesz posztkommunista ámokfutás.

„így is az a bajod, hogy alacsony a béred”

Nem az enyém alacsony, a magyaroké alacsony. :) Az EU-ban az egyik legalacsonyabb, a lengyel átlagbértől 20%-kal, a szlovákétól 30%-kal és a csehtől is közel 40%-kal alacsonyabbak a magyar átlagbérek, és még akár a horvátokhoz vagy szlovénekhez is megéri ingázni munkavállalás szempontjából, az osztrákokról már nem is beszélve. Mint említettem nagyjából 150 ezresre tehető azok száma, akik bár Magyarországon élnek de nem itt dolgoznak, ráadásul ez a szám egy olyan KSH „spekulációból” jött elő, amire még magának a KSH munkatársainak is az volt a magyarázatuk, hogy hát nehéz felmérni az ingázók számát, mert a felmérés munkaidőben történik, és az ingázók akkor jellemzően dolgoznak, de nem Magyarországon. :D Na... fideszes „szakemberek” mindenfelé, még a KSH-ban is. :D

Magyarország a varrásainál foszlik évek óta.

„kínálati oldalon a nyugati munkavállalás révén ott egy szelep”

Gondolom te is csak takarítani jártál a közgázra... :D

Ne tedd magad nevetségessé ilyesféle ostoba véleményekkel, próbáljunk a realitások talaján mozogni ha velem akarsz vitázni. Olyan sosem lesz, hogy a 750 ezer kivándorolt magyar egyik hónapról a másikra megjelenik a magyar munkaerőpiacon. Még a negyedük visszacsábítása is legfeljebb középtávon lenne értelmezhető...

2019.05.17. 15:04:53

@GNDL: "Az pedig senkit nem érdekel, hogy a románok vagy a balti államok is küzdenek a kivándorlással, mert az lehet hogy Orbán ressentiment ostoba híveinek megnyugvást jelent ha a szomszéd tehene is betegeskedik, de a probléma ettől függetlenül adott, megoldatlan és súlyos problémákat okoz Magyarországnak, és ha nem történik egy gyökeres politikai fordulat Magyarországon szinte minden (gazdasági-, társadalmi-, jogi- és többek közt alkotmányossági) szempontból, akkor Magyarország végleg leszakad,"

Ez eléggé nagy baj..mármint, hogy nem sikerül észrevenni, hogy a migráció punkt a volt szocialista, vasfüggöny mögötti országokat érinti.. Kormányoktól függetlenül..
Ócska mismásolás Orbánra kenni a megélénkült munkaerő vándorlást, mivel a magyarok számára a teljes EU munkaerőpiac korlátozásoktól mentes elérhetősége pont a 2011.-et követő időszakban vált lehetővé. Addig elég jelentős kvótakorlátok álltak ennek útjában.

..és lehet, hogy ez a probléma más fasiszta/náci államok esetében is létezik:
index.hu/kulfold/2019/01/13/nemetorszagban_felmerult_az_orvosok_roghoz_kotese_svajc_elvandorlas_egeszsegugy_unios_szabalyozas/
Micsoda unortodox ötlet.. röghöz kötni a munkaerőt :)))

"a kutya nem akar Magyarországra bevándorolni... legfőképp az ismert okok miatt: jogbizonytalanság, békétlenség és a kormányzat által szított gyűlölet, elképesztő módon versenyképtelen gazdaság és EU-s szinten az egyik legmagasabb adóterhek mellett az EU-s szinten az egyik legalacsonyabb bérek."

Kár volt bő lére eresztened.
A munkaerő vándorlásának fő (szinte kizárólagos) motivációja a magasabb bérezés. Kár a falmelléki hazugságokkal operálni.. Vajon miért Svédországba és Németországba akart anno 'menekülni' minden nomád? Miért nem volt jó Finnország, vagy Svájc??
Az adóterheket meg ugye ne nagyon emlegessük, mert az adóék valójában Orbánék alatt kisebb, mint a dicső elődök országlása idején :)

Aranka1973 2019.05.17. 15:13:13

@GNDL: " De arról sürgősen mondjatok le, hogy ezek mindegyikét vissza lehet csábítani Magyarországra "

Én szívesen lemondok ! Miért is kéne ?!

Egy-két olyan szektor van, ahol a munkavállalók hiánya a nemzetgazdaság szintjén okoz problémát, pl. az egészségügy.

Arra viszont tényleg semmi szükség nincs, hogy boldog-boldogtalan hazajöjjön !

Én elégedett vagyok, mert nekem a bérem jelentősen nőtt az utóbbi öt-hat évben !

A francnak se kéne, hogy az én helyemre, meg minden álláshelyre kétszer-háromszor annyian pályázzanak, mint most !

Akkor az állásinterjú után nem engem kérdeznének, hogy mi a bérigényem, hanem mondanák, hogy kapod a minimálbért, és örüljél, hogy an állásod !

Magyarország államformája ... Válsághelyzet 2019.05.17. 15:16:49

@Aranka1973: "Én elégedett vagyok, mert nekem a bérem jelentősen nőtt az utóbbi öt-hat évben"

Akkor milyen elégedett lennél, ha a 25%-kal magasabb szlovák béreket kapnád. :))

GNDL 2019.05.17. 15:26:47

@Womb Raider: „a migráció punkt a volt szocialista, vasfüggöny mögötti országokat érinti”

Ezzel szemben eddig kizárólag csak Magyarországon vezettek be hatnapos munkahetet emiatt, a volt szocialista tagállamok inkább a bérfejlesztésre és a versenyképes gazdasági környezet megteremtésére álltak rá, mint látjuk kisebb-nagyobb sikerekkel, mivel a tágabb keleti régióban ma már talán csak a bolgárokat és részben a románokat leszámítva mindenhol magasabbak a bérek és messze versenyképesebb a gazdaság mint Magyarországon.

Tehát mint említettem, a román problémák legyen a románok gondja, a bolgároké, észteké az övék... és ideje lenne ha a magyarok is végre a saját problémáikkal foglalkoznának, nem pedig azon örömködnének hogy a másik tehene is döglődik.

„Ócska mismásolás Orbánra kenni a megélénkült munkaerő vándorlást”

Persze, mert az aktuális kormányzat egyáltalán nem felelős szinte semmiért az országban, legyen az olyan probléma hogy éves szinten tízezrével halnak a magyarok civilizált egészségügy híján középkort idéző nyavajákban, vagy legyen olyan probléma hogy már az alapfokú közoktatásból is szakmányban kerülnek ki a funkcionális- és digitális analfabéták... a kibaszott 21. században... A kormányzat csak azért felelős, hogy elossza az uniós pénzt, és felhizlalja a korrupt holdudvarát a lopott közpénzekből, igaz?!

„a magyarok számára a teljes EU munkaerőpiac korlátozásoktól mentes elérhetősége pont a 2011.-et követő időszakban vált lehetővé”

Ez csak a német és osztrák munkaerőpiacot érintette, és gyakorlatilag ugyan úgy lehetett munkát vállalni mint 2011 után, de csak a jobban képzett/akár diplomás munkavállalók voltak előnyben. Szóval a jobban képzett magyarok már tömegével mehettek volna (és mentek is) a németekhez vagy osztrákokhoz 2011 előtt is, ennek ellenére a széleskörű kivándorlás - a régiós trendekkel ellentétben - igazság szerint 2011 után élénkült meg Magyarországon.

Ráadásul a kutatások szerint ma már a kivándorlók vagy a kivándorolni készülők legfeljebb csak fele arányban nevezik meg az alacsony magyarországi béreket, egyre nő azok aránya akik a gyermekeik jövőjét féltik, vagy éppen a fojtogató politikai klímát vagy a korrupciót említik a távozás okaként.

„munkaerő vándorlásának fő (szinte kizárólagos) motivációja a magasabb bérezés”

Említettem a kutatásokat, itt egy nem annyira friss, de már akkor is döbbenetes volt az eredménye: publicus.hu/blog/kivandorlas_meg_tobb_mint_egymillio_fo_menne/

És a helyzet egyre csak romlik egyébként: publicus.hu/images/uploads/kivandorlas_miert.png

„az adóterheket meg ugye ne nagyon emlegessük, mert az adóék valójában Orbánék alatt kisebb, mint a dicső elődök országlása idején”

Ma már alacsonyabb az adóék mint volt a 2010-es kormányváltáskor, de csak egyetlen százalékponttal, 2010-ben 46.6% volt, ma meg 45.4% környékén van, ami még így is az EU-s TOP5 szint. A régióban átlag 10 százalékponttal magasabb a magyar adóék mindenki másénál. De mint említettem csak ma alacsonyabb az adóék, Orbánék az „egykulcsosítással” 49.5%-ra emelték, tehát az elmúlt kilenc évben jóval többet adózott a magyar mint a 2010-es kormányváltáskor.

Aztán a rekord áfáról illetve a rekord számú és rekord mértékű egyéb egzotikus fogyasztási- és szektoradókról nem is beszélve, Orbánék 2010 óta 48 (!!!) esetben emeltek vagy vezettek be új adónemet, ezért is a legdrágább itt a keleti a régióban a megélhetés Magyarországon, a lakhatás, és EU-s szinten is a legdrágább Magyarországon például a bankolás vagy a telefonálás.

Szóval annyit megjegyezhetünk, hogy jól hangzanak az ostoba fideszes kampányszlogenek az adócsökkentésről vagy bármi másról, az egyetlen probléma ezekkel a kampányszlogenekkel hogy kurvára egyik sem igaz. :)

Aranka1973 2019.05.17. 15:27:21

@MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ BÖRTÖNBEN: Hát, Szlovákiában azért az OECD számította PPP szerint az árszínvonal is majd 10 %-kal magasabb, ráadásul a családi adózás nélkül nekem ott az elvonás is több lenne !

( Nem mintha ténylegesen felmerülne opcióként a szlovák munkavállalás, messze élek a határtól ! )

Aranka1973 2019.05.17. 15:33:00

@GNDL: " a kutatások szerint ma már a kivándorlók vagy a kivándorolni készülők legfeljebb csak fele arányban nevezik meg az alacsony magyarországi béreket "

Ez is azt mutatja, hogy azért itt is nőnek a bérek, a munkavállalók többsége nem érzi már megalázóan alacsonynak a bérét !

Aki meg azé vándorolna ki, mert libsi kormány alatt akar élni, az hadd menjen, ne tartsuk vissza !

" Ma már alacsonyabb az adóék mint volt a 2010-es kormányváltáskor, de csak egyetlen százalékponttal, 2010-ben 46.6% volt, ma meg 45.4% környékén van, ami még így is az EU-s TOP5 szint. "

Hát, ha lenne gyereked, akkor nem fizetnék annyi szja-t mert igénybe vehetnéd a családi adó kedvezményt !

De így, hogy a nyugdíjad kitermelését mások gyerekeitől várod, akkor úgy igazságos, ha munkavállalóként meg többet fizetsz be !

GNDL 2019.05.17. 15:36:32

@Aranka1973: „Egy-két olyan szektor van, ahol a munkavállalók hiánya a nemzetgazdaság szintjén okoz problémát, pl. az egészségügy.”

Nem egy-két, hanem az összes szektorban szakképzett munkaerőhiány van, ráadásul közel a duplája annak ami a régióban általános: www.portfolio.hu/img/upload/res/orig/u2-20180703.png

Jó reggelt... :)

„Arra viszont tényleg semmi szükség nincs, hogy boldog-boldogtalan hazajöjjön!”

Hát, így is fel lehet fogni, hogy egyébként eszükben sincs hazajönni. :)

„Én elégedett vagyok, mert nekem a bérem jelentősen nőtt az utóbbi öt-hat évben !”

Régiós tendencia egyébként, de a magyar kormányzat gyakorlatilag mindent megtett annak érdekében, hogy ne ez legyen, mert az egymást váltó posztkommunista kormányzatoknak harmadik évtizede csak és kizárólag az olcsó szalagmunkásokra van szüksége.

Ezért is emelkedtek minden máshol sokkal nagyobb mértékben a bérek mint Magyarországon: g7.hu/adat/20190115/olyan-orszagok-is-elozik-magyarorszagot-a-jovedelmi-ranglistan-amelyekrol-nem-is-gondolnad/

Tehát örülök neki, hogy a te béred emelkedett, szerinted, de ha bárhol máshol éltél volna a régióban, sokkal nagyobb mértékben is emelkedhetett volna. :) Pontosan ezért nő nyílegyenesen azok aránya is, akik bár Magyarországon élnek, de szomszédos országban dolgoznak, mert az EU tagállamok közül már csak a románoknál alacsonyabbak a bérek a magyarnál... egyelőre, de ez is megváltozhat idén vagy jövőre.

rallus 2019.05.17. 15:38:42

A nagyobb baj az, hogy az aljas Orbáni provokáció eredményeképpen a derék EU bürokraták már nem mondhatják a választások után, hogy nem támogatják a babaváró támogatásokat!

GNDL 2019.05.17. 15:47:26

@Aranka1973: „Ez is azt mutatja, hogy azért itt is nőnek a bérek, a munkavállalók többsége nem érzi már megalázóan alacsonynak a bérét!”

Nem, ez nem azt mutatja, mivel egy cseppet sem mérséklődik a kivándorlók aránya. Azt mutatja inkább, hogy Orbánék fasiszta ámokfutása is indoka lett a kivándorlásnak...

„Aki meg azé vándorolna ki, mert libsi kormány alatt akar élni, az hadd menjen, ne tartsuk vissza !”

Nem kell kétszer mondanod, mennek azok maguktól is. Ezért vezették be nektek a hatnapos munkahetet, és ezért importálják a nálatok is jóval olcsóbb ukránokat a nyakatokra, akik ugyancsak gátjai lesznek annak, hogy a régiós mértékben emelkedhessenek a bérek Magyarországon. :) Mondjuk egy kicsit öngyilkos hozzáállás ez amit mutatsz, de legyen a te dolgod. :)

„ha lenne gyereked, akkor nem fizetnék annyi szja-t mert igénybe vehetnéd a családi adó kedvezményt”

De a lakosság egy nagy részének nincs gyereke, és a fiataloknak nem is lesz addig amíg hülyére adóztatják őket.

Egyébként meg a „családi adókedvezménynek” eladott kampány csak egyfajta kompenzáció, mivel az szja egykulcsosításával a fideszes elvtársak eltörölték az alacsony keresetűek adókedvezményeit is. Míg a 2010-es kormányváltásig nagyjából a minimálbérig nem adóztál, addig ma a minimálbéred után is 15/%-ot fizetsz. De úgy tűnik te sem tudsz számolni, mint a fideszes hívek nagy része... :)

„a nyugdíjad kitermelését mások gyerekeitől várod, akkor úgy igazságos, ha munkavállalóként meg többet fizetsz be”

Nem én várom hogy mások fizessék a nyugdíjamat, te várod azt meg Orbán. Ahogyan azt is te várod meg Orbán hogy mások tartsák el a kölykeiteket. Semmi igazságos nincs ebben... Kilenc éve volt a jelenlegi kormányzatnak, hogy egy fenntartható nyugdíjrendszert hozzanak létre, ehelyett ellopták pont azoknak a pénzét, akik éppen azért fizettek hogy ne mások tartsák el őket...

rallus 2019.05.17. 15:47:34

@GNDL:
Az Orbán kormány másik aljassága, hogy felszámolta azt a Gyurcsányi eredményt, aminek köszönhetően 2009 végén már 11,4%-nyi munkanélküli várt arra, hogy hasznossá tegye magát! Akkor még ugrált a Pannon puma! Nem volt munkaerő hiány egy csepp sem!

Magyarország államformája ... Válsághelyzet 2019.05.17. 15:50:10

@Aranka1973: "az árszínvonal is majd 10 %-kal magasabb"

Legyen, ahogy akarod. Még akkor is +15%.

GNDL 2019.05.17. 15:53:19

@rallus: Abban azért megegyezhetnénk végre, hogy nem Gyurcsány okozta a 2008-as gazdasági válságot, ami még az USA gazdaságát is igen erősen befolyásolta... :D

De ha egyébként a 2008-as válság előtti „békeidőkhöz” hasonlítod a mai munkanélküliségi és foglalkoztatottsági adatokat, akkor túl sok változás nincs. A közmunkás manipuláció, a rekord számú kivándorlókat valamint a KSH „trükkök százait” is figyelembe véve 1 százalékponton, nagyjából hibahatáron belül mozog mind a munkanélküliek mind a foglalkoztatottak száma.

A munkaerőhiányt pedig nem feltétlenül csak a rekord kivándorlás okozza, Orbánék kilenc év alatt gyakorlatilag teljesen szétverték a szakképzést is, ahonnan nagyobb számban ma már csak betanított segédmunkára fogható „szakemberek” jönnek, legfeljebb a szalag mellé...

Magyarország államformája ... Válsághelyzet 2019.05.17. 15:53:30

@Aranka1973: "a 750 ezer munkavállaló máról holnapra egyszeriben ismét megjelenne a magyar munkaerő piac kínálati oldalán"

És ugyanakkor máról holnapra egyszeriben ismét megjelenne a keresleti oldalon is!!! És ezek éppen a jó képességű, többet keresők, akik többet költenek, nem a vidéki nyomorgó közmunkás árokszél kapargatók.

Cycmen 2019.05.17. 15:53:54

Tehát Brüsszel tele van irántunk jóindulatú emberrel migránsok meg már eleve nem is jönnek, minek a kerítés. Jó poszt, köszi!

2019.05.17. 15:55:12

@GNDL: Honnan van az a jelenlegi ismeret, hogy Nagy-Britanniában 250.000 magyar él?
index.hu/kulfold/2018/05/24/nagy_britannia_statisztika_kulfoldiek_londoni_magyarok/

Aranka1973 2019.05.17. 16:00:08

@MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ BÖRTÖNBEN: " ugyanakkor máról holnapra egyszeriben ismét megjelenne a keresleti oldalon is!!! És ezek éppen a jó képességű, többet keresők "

Na, azért ne vigyük túlzásba az általánosítást !

Ha valaki itthon kapott egy bölcsészdiplomát, és közben úgy-ahogy megtanult angolul, és így Londonban mosogat, mert ott többet kap, mint itt mekis felszolgálóként, érte nem nagyon kapkodna senki.

Jobb esetben kapna egy kezdő szintű állást valami shared service centerben; rossz esetben meg veled vetélkedne az utcaseprő-állásokért !

Magyarország államformája ... Válsághelyzet 2019.05.17. 16:02:34

@rallus: "a Gyurcsányi eredményt, aminek köszönhetően 2009 végén már 11,4%-nyi munkanélküli"

Az elkúró nagy fasságokat művelt, de ez speciel inkább a világgazdasági válság eredménye volt. Mint ahogy az a mostani soha nem látott hosszúságú és erejű világgazdasági konjunktúra eredménye, hogy nem csökken jelentősen a magyar életszínvonal.

"Akkor még ugrált a Pannon puma"

A fasz bokros csomagjának pozitív hatása valahol 2006 környékén kifújt. 2009-ben már döglött volt az a pannon puma.

2019.05.17. 16:06:02

@GNDL: "De ha egyébként a 2008-as válság előtti „békeidőkhöz” hasonlítod a mai munkanélküliségi és foglalkoztatottsági adatokat, akkor túl sok változás nincs. A közmunkás manipuláció, a rekord számú kivándorlókat valamint a KSH „trükkök százait” is figyelembe véve 1 százalékponton, nagyjából hibahatáron belül mozog mind a munkanélküliek mind a foglalkoztatottak száma."
Ha jól látom, akkor az öszödi beszéd nyomvonala mentén történő állítással van dolgunk, .. érdekes az hibahatár, ami 1%-on belül megáll ebben az esetben :-) .
www.portfolio.hu/gazdasag/munkaugy/csucson-a-foglalkoztatottsag-melyben-a-kozmunkasok-szama-magyarorszagon.318975.html

GNDL 2019.05.17. 16:06:27

@Tényelek: Innen: www.portfolio.hu/img/upload/2018/07/kivandorl180511egy-20180511-20180726.png

Keress rá mert fizetős Portfolió cikk, de ha Google-ből kattintasz rá akkor olvashatod, a címe: „Ebbe belerokkanhat Magyarország”.

Magyarország államformája ... Válsághelyzet 2019.05.17. 16:08:45

@Aranka1973: "mosogat"

Hazug sztereotípia.

Ondó Viktor gazdád még annyira se tud angolul, mint az általad elképzelt mosogató.

Éppen hogy a vállalkozókedvű, tehetségesebb fiatalok mentek el.

2019.05.17. 16:10:36

@GNDL: Nem gondoltam volna, hogy a brit társadalombíztosítás annyira silány informatikai háttérrel rendelkezik, hogy csak minden harmadik embert találja meg az országban. Hogy kapnak ezek eü ellátást, meg majd később nyugdíjat?!

Szergej Szergejevics Szergejev 2019.05.17. 16:13:22

@GNDL: Aha, szép az a grafikon, de még szebb a forrás:
'Továbbra is azt gondoljuk, hogy elsősorban az Egyesült Királyságban van alulbecsülve a magyarok száma, ott a hivatalos statisztika 100 ezer körüli adattal számol, a valóságban azonban ennek akár a kétszerese is lehet a valós szám."

Akár ennek kétszerese is lehet, de a grafikonon azért 2,5*-est tüntetünk fel.
Persze per has alapon, bizonyítékok nélkül, hátha a prolikat lehet hergelni vele. Ennyire azért ne nézzetek már mindenkit hülyének!

GNDL 2019.05.17. 16:14:08

@Tényelek: És itt mit látsz, okostojás?! www.portfolio.hu/img/upload/2019/03/mnelkallomany190328-20190328.png

És itt? www.portfolio.hu/img/upload/2019/03/fogkozm190328-20190328.png

Ahogy említettem (ráadásul idézted is, csak elolvasni és megérteni elfelejtetted:) hogy a 2008-as válság előtti „békeidőkhöz” képest nem számottevő a változás: a munkanélküliek száma talán ha 50 ezerrel csökkent, a foglalkoztatottaké pedig 200 ezerrel nőhetett. De tekintve a számokat és így ezeket az arányokat (és ugye ahogy említettem a KSH „trükkök százait”) nincs igazság szerint mire verniük magukat a fideszes elvtársaknak, sem...

Igazság szerint semmi különbség az MSZP és a Fidesz „gazdaságpolitikája” közt (már ha ezeket a posztkommunista ámokfutásokat ennek lehet nevezni), ha jól megy az EU-nak akkor Magyarországnak is (bár a régióban csak középmezőny, legfeljebb, ugye) ha rosszabbul megy az EU-nak akkor Magyarországnak is. Ennyi. A kétezres évek elején-közepén és most a 2010-12 utáni időkben leveri a csillagos eget is az EU-s konjunktúra, ez viszi a magyar gazdaságot, nem az egymást váltó posztkomcsi dilettáns pöcsök ténykedése... az inkább gátolja többnyire az országot... :)

GNDL 2019.05.17. 16:14:47

@Tényelek: Gondolom olvastad a cikket is...

GNDL 2019.05.17. 16:16:45

@Szergej Szergejevics Szergejev: Persze a valóság és a tények tagadása is egy megoldás, de attól még sosem jutott előbbre egy ország... :)

kunzoo 2019.05.17. 16:19:29

@GNDL:
A tapasztalatom szerint főnöknek még mindig sokan jelentkeznének, abból van kevés akiknek dolgozniuk is kell. Öltönyben majomkodni azt rengetegen akarnak.

2019.05.17. 16:21:40

@GNDL: "És itt? www.portfolio.hu/img/upload/2019/03/fogkozm190328-20190328.png
"
Azt, hogy a különbség a mostani és a békeidők csúcsa között, a közmunkások nélkül +7.5%!
Nekem úgy rémlik, hogy a 7,5 az több, mint az 1%-os hibahatár. Statisztikai értelemben hűde több. Ezt írtam fentebb is!

Szergej Szergejevics Szergejev 2019.05.17. 16:36:07

@GNDL: Nem a valóság, pláne a tények tagadásáról van szó.

Arról van szó, hogy idecitálsz egy olyan szubjektív újságírói becslést, ami mögött semmilyen komolyan vehető hivatalos nyilvántartás, statisztikai felmérés nincs. (És a durvaságát mutatja, hogy pont négy nullára jön ki a vége.)

Azt, hogy a hivatalos statiszikában 100 ezer ember van, nevezhetjük valóságnak meg ténynek. Ezt lehet kevésnek gondolni, de attól még, hogy valaki tud mondani egy ennél nagyobb számot, még nem lett bebizonyítva semmi.

2019.05.17. 16:43:18

@GNDL: "és ugye ahogy említettem a KSH „trükkök százait”" Ez olyan legenda, aminek semmi alapja nem lehet, mert ahhoz az eurostat-ot is be kellene vonni a "trükkök" elfogadásába, ami meg ismerve a jó viszonyt Orbánék és köztük, valljuk be kizárt!

GNDL 2019.05.17. 17:04:40

@Tényelek: „olyan legenda, aminek semmi alapja nem lehet, mert ahhoz az eurostat-ot is be kellene vonni”

Az Eurostat napi szintű vitában van a KSH-val, mert ők is tudják hogy a magyar fél pofátlanul manipulálja az adatokat. Lásd csak az államadósságot, amiben a KSH már megnyerte az ügyet: index.hu/gazdasag/2017/08/10/elbukta_magyarorszag_az_elszamolasi_vitat_megugorhat_az_allamadossag/

De az államadósság kapcsán egyelőre csak az eximbankos mutyik miatt kapta meg a pofont a kormány, még további hasonló vitás ügyek vannak az MNB-s alapítványokkal is, amelyekkel kissé nagyobb mértékben manipulálják az adatokat Orbánék.

A foglalkoztatottság dettó, a KSH megtagad minden adatközlést az adatfelvételeikről és a módszereikről valamint a számításaikról, annak ellenére is hogy ezeknek mind közérdekből nyilvános adatoknak kellene lenniük, még Mellártól mint országgyűlési képviselőtől is megtagadták hogy munkatársakkal (korábbi munkatársaival, mivel ex KSH elnök) beszélhessen vagy dokumentumokba tekinthessen bele.

Említettem fentebb a külföldre ingázók számát, hogy milyen röhejes magyarázatot adott a KSH arra, hogy az általuk közölt adatokkal szemben a valóságban kétszer-háromszor is többen lehetnek: mert az adatfelvételkor nem érték el a külföldön külföldön dolgozókat... olyan egyszerű oknál fogva, hogy külföldön dolgoztak. :D Eszem megáll...

Aztán ott van hogy a KSH 2014 óta nem méri és nem számítja a medián béreket, vagy hogy szerintük nincs elég anyagi/emberi erőforrásuk a szegénység mérésére... biztos azért mert olyan kibaszott jók ezek az adatok, nem?! :)

Szóval, kizárt, meg legenda, az... :D

Már a trolltársadnak is említettem, hogy lehet hinni ebben az álomvilágban amit Orbánék csinálnak ostoba híveiknek, lehet kritika nélkül beszopni mindent amit elétek raknak a fideszes elvtársak... de ahogy Gyurcsány esetében, úgy Orbán esetében is igen hamar eljön majd az „igazság pillanata”, nagyjából akkor amikor idén vagy jövőre vagy kiveszik az EU-s forrásokat Orbánék kezéből, vagy jogállamisági hiányosságok miatt teljesen visszatartják azokat. Szóval lélekben azért próbáljátok magatokat felkészíteni erre, mert aztán brühühünek nem lesz helye, elvtársak... sürgősen tankolni kell majd a luxusrepcsiket és irány Moszkva... :)

Szergej Szergejevics Szergejev 2019.05.17. 17:14:53

@GNDL: "idén vagy jövőre vagy kiveszik az EU-s forrásokat Orbánék kezéből, vagy jogállamisági hiányosságok miatt teljesen visszatartják azokat. Szóval lélekben azért próbáljátok magatokat felkészíteni erre, mert aztán brühühünek nem lesz helye, elvtársak... sürgősen tankolni kell majd a luxusrepcsiket és irány Moszkva..."

A logika ott hibázik, hogy Orbánék támogatottsága már most 50% felett van a legújabb felmérések szerint.

Amint a magyarok megtudják, hogy a brüsszeli szövetségesek segítségével a ballibák rárontottak az országra, ez minden bizonnyal fel fog kúszni 70% fölé is.

És mivel a nép haragja általában nem az áldozatok, hanem a felelősök felé szokott fordulni, itt valaki másnak lesz sürgős a bőrönd bepakolása... mielőtt a kiegyenesített kaszák előtt elsunnyogtok a megbízóitokhoz Brüsszelbe vagy New Yorkba...

Magyarország államformája ... Válsághelyzet 2019.05.17. 17:25:12

@Szergej Szergejevics Szergejev: "Orbánék támogatottsága már most 50% felett van"

Kádár támogatottsága stabilan 98% volt.

Kim Dzsong Un támogatottsága rendre 100% feletti.

Van még hova fejlődnie a kis gecinek. :))

GNDL 2019.05.17. 17:25:35

@Szergej Szergejevics Szergejev: Bár van benne némi „logika” amit említettél a logikával kapcsolatban, de inkább abban a tekintetben, hogy Orbánéknak csak addig van támogatottságuk amíg az EU-s források égetésével fenn tudják tartani a Patyomkin gazdaságukat. Ha apad vagy elfogy az EU-s manna, akkor elég komoly bajban lesznek, mert a magyar gazdaság önmagában nem létezik. A GDP növekedés legalább harmadát az EU-s forrásokból finanszírozott állami beruházások adják, a másik harmada legfőképp a német autóipar és az ebből származó export, ami az EU-s források mellett ugyancsak erősen veszélyeztetett, mivel a következő hónapokban vagy pár évben éppen „újratervezésre” szorul az egész ipar (lásd már hivatalosan is bejelentettek autóipari beruházások magyarországi „szüneteltetését”)... emellett Oettinger pont tegnap említette egy német lapban, hogy ha Orbánék továbbra is a széljobbra tartanak, akkor azzal további német beruházásokat is veszélyeztetnek.

Szóval hasonló helyzet volt az MSZMP alatt is mint manapság, az MSZMP-nek mégis 100%-os támogatottsága volt amikor a szocializmus csődbe került, és jött az IMF akik meg többpártrendszerért cserébe húzták ki a bajból az országot. :) Szóval ha innen nézzük, az az 50%-os fideszes „támogatottság” elég gyenge Orbán egyik ideológiai elődjeihez képest: mertek.atlatszo.hu/mindent-beborit-a-fidesz-kozeli-media/ :D

„a brüsszeli szövetségesek segítségével a ballibák rárontottak az országra”

Szerintem a fasiszta őrjöngés helyett hallgassatok Oettingerre, töki. :)

csüngőhasú norvégbáró 2019.05.17. 17:26:57

@Aranka1973:

"Na, szerinted, ha az a 750 ezer munkavállaló máról holnapra egyszeriben ismét megjelenne a magyar munkaerő piac kínálati oldalán, akkor a bérekkel szerinted mi történne ?!"

vajon mi, magyarázd el, és mi lenne orb@@nccziggányod munkanélküli rátájával? :D

minden második hazatelepült munkanélküli lenne. :D

a hazatelepült nép, visszaverné bruttó 60 ezerre a mostani 140 ezerről a minimálbért, ami a mi nagyságos staddion hős tolvajcsuttiiiicziggányunk eredményes munkájának gyümölcsét. :D

hja, és nem lenne hazautalt lóvé, amit a kuszaszemű geci miatt most jó magas áron lehet fostos forintra pörgetni.

István Tamasi 2019.05.17. 18:49:21

Durva nacionalista és felsőbbrendűségi uszítás a migránsozás. A nacionalista uszításból csak rossz származott és származik, mert az sunyi politikusok eszköze arra, hogy azzal tereljék el a figyelmet a hazudozásaikról, bűneikről, lopásaikról.

SzemkilővetőNÉ Brüsszelbe menekűl................. 2019.05.17. 18:55:23

"Ócska, propaganda-hazugság volt a brüsszeli támadásról szóló hír"

A kotelezokvotat is, eveken at tagadtatok, amig az unios birosag el nem itelte magyarorszagot a kvota be nem tartasa miatt. Pedig az szerintetek nem is letezett.

6.Lenin 2019.05.17. 20:02:12

Ballibák, és más ellenzéki köcsögök, igen lanyhák vagytok!

Már csak 1 hétig járhat a pofátok, aztán úgyis kussolni fogtok. Használjátok ki már ezt az egy hetet, és éljétek ki a faszságaitokat.

Ősszel kapjátok a másik zakót. 22-ig kussolhattok megint.
Nincs valami ütősebb?

FCUK5 2019.05.17. 20:05:51

A b1 szerint Orbánék hazudtak, és ejnye. A b1 is állandóan hazudik, ráadásul szintén a mi pénzünkből. Előbb beszéljük ezt át, Orbán addig ráér. Jut eszembe, Lajos hova lett?:)

taga.20 2019.05.17. 20:11:13

@6.Lenin: fiteszpatkány, mi bajod van?

Rodney2 2019.05.17. 20:11:22

@GNDL: Agyvelőkém :) Nekem Magyarországon kívül 4 EU országban van TB és adó számom és az elmúlt években általában egyszerre több országban is fizettem adót (mert az az adózási elv hogy egy adott jövedelem után ott kell adózni ami a jövedelem forrása).
Szerinted én hányszor számítok bele a kivándoroltak számába?

taga.20 2019.05.17. 20:18:55

@FCUK5: "ráadásul szintén a mi pénzünkből."

milyen pénzedből, te fityeszparazita? mi a kurvaanyádról hazudozol már megint?

6.Lenin 2019.05.17. 20:28:47

@taga.20:

Mi bajom lenne? Ekkora marhák, mint ti, a világon nincsenek sehol. De nyomjátok a semmit 1000-el. Ez nem az én gondom.

2019.05.17. 20:41:47

@GNDL: .." az államadósság kapcsán egyelőre csak az eximbankos mutyik miatt kapta meg a pofont a kormány, még további hasonló vitás ügyek vannak az MNB-s alapítványokkal is, amelyekkel kissé nagyobb mértékben manipulálják az adatokat Orbánék."
Ezek módszertani viták, amivel minden ország birkózik. 2010 előtt Bajnai és Gyurcsány kitalálta az államadósságon kívüli államadósság kategóriáját, szinte minden komolyabb beruházást PPP keretein belül finanszíroztak. Az közel 20%-ot tett még pluszban, pedig egyébként sem fukarkodtak az adósság felvételével, .. valahogy úgy voltak az adóssággal, hogy a vantól nem kell félni.
Amikor rájöttek, hogy mekkora a baj, Kósa ekkor mondott olyat, amit nem kellett volna. Utána gondolom Orbán combtövön rúgta, hogy azért mert így van, még nem szabad róla beszélni, mert a görögök sorsára jutunk, ha már szinte azon adósságszinten van az ország. Az Exim Bank ha jól rémlik 2% körüli összeggel dobta meg az államadósságot, az MNB alapítványok bukása pár tized lehet összesen.
Azt azonban joggal gondolhatták Orbánék, hogy a PPP belefért, hogy nem volt része az államadósságnak, akkor ezek miért nem?! Mondjuk nem is igazán van rá értelmes magyarázat, hogy miért engedték Gyurcsányéknak és miért nem most, .. azon kívül, hogy a mocskos "illiberalizmust" nem szabad támogatni.
A külföldön dolgozó magyarok száma nem a KSH kompetenciája, azt az EUROSTAT tudja begyűjteni. A KSH hatóköre az országhatárig tart, azon túl csak becsülni tud, .. szóval megmondták az igazat és ez a baj.

alöksz róz 2019.05.17. 21:39:44

@MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ BÖRTÖNBEN: "Ondó Viktor" "orbán 1 geci" - na, látod mami, addig foglalkoztál folyamatosan a faszokkal, hogy csak meglett a jól megérdemelt jutalmad, némi sperma formájában :D

alöksz róz 2019.05.17. 21:41:59

@taga.20: hát kiéből, biztos nem a te rokkantnyugdíjadból...

alöksz róz 2019.05.17. 21:47:11

@GNDL: "Igazság szerint semmi különbség az MSZP és a Fidesz „gazdaságpolitikája” közt" - hát ja, de nem is nagyon tud lenni különbség, bokrosék óta ez van kiépülve, vagy rajta maradsz, vagy földig rombolod megint az egészet hogy újat építhess...

taga.20 2019.05.17. 21:51:44

@alöksz róz: szerintem a te közmunkásbéredből:)

szerintem gyere le arról, hogy én nyugger vagyok, fityesznyugger!

FCUK5 2019.05.17. 22:17:36

@taga.20: ugye az MSZP állami támogatásból él, ez meg MSZPs blog, onnan van a pénz, tehát tőlünk.

taga.20 2019.05.17. 22:24:23

@FCUK5: a te pénzed stadionra ment, faszszopó fityeszpatkány!

úgy, hogy a pofád lapos, és ma kinyalod a tiborc gyerek seggét, holnap kövérevtársat szopod le, vasárnap meg saját magadat szarod szájba, aztán elbujdosol, mert egy kibaszott parazita lettél!

remélem zöd voltam?!

alöksz róz 2019.05.17. 22:28:12

@taga.20: nem nyugger vagy, hanem rokkant.
abban nem vagyok biztos, hogy mitől lettél az, de szerintem az alkohol miatt.
hát talán akkor nem a fideszre kéne haragudnod a kevés rokkantsági ellátás miatt, hanem inkább magadra, hogy minek piáltad szét az egészségedet...

vagy akkor kezdtél piálni, amikor rokkant lettél és szembesültél vele, hogy mennyi lesz az ellátás összege? mert ez esetben megérteném a haragodat.
roppant megértő vagyok, láthatod

taga.20 2019.05.17. 22:35:47

@alöksz róz: nem tudok mit mondani neked.

először arra gondoltam, hogy elküldelek az anyádba. felesleges.

másodszor arra, hogy meghívlak egy teára vagy bármire. felesleges.

nem haragszom rád, és nem vagyok megértő.

nesze, ezt nézegesd!

coub.com/stories/4122-fidesz-idogep

alöksz róz 2019.05.17. 22:36:40

@taga.20: amúgy a közmunkásbérre, rokkantsági ellátásra meg az álláskeresési támogatásokra is lenne egy kis bicskanyitogató sztorim, de lehet mégse itt fogom számonkérni a kedves fideszeseken, mer a múltkori kiakadásom után is devizakárosultnak néztetek :D

alöksz róz 2019.05.17. 22:39:04

@taga.20: teázni már többször hívtál, de mindig visszautasítottam, mert primitív emberekkel önszántamból nem ülök egy asztalhoz

FCUK5 2019.05.17. 22:42:20

@taga.20: nyugi, cica, a nagy szopásotokig van még 8 nyugodt nap, elég, ha akkor idegi alapon leszel :)

a nagy hohoohooo 2019.05.17. 22:50:08

@Womb Raider: Kinek a hímvesszejét tisztelhetjük kendben Humor Harold testvér?....hehee..Csak szólok a cipőd szaros lett közben..hehee..A jobboldali értelmiség krémjét tetszik látni.És értelmes is felettébb. Szerintem pedig te élsz buborékban, amit a lenyelt rágógumikból fingottál magad köré. Remélem élvezed.Olyan mérhetetlenül agyhalott vagy, hogy szinte hullagyalázás téged a helyedre tenni..hehee..

Amiben élen jár Orbán: agyonadóztatja a kiskeresetűeket.
mfor.hu/cikkek/makro/amiben-elen-jar-orban-agyonadoztatja-a-kiskeresetueket.html?fbclid=IwAR30_X-BOll01rnX8097H0a9Q7Fn-pNAP_pRfsf0XjUy6YJZOCepr-rvt60

adozona.hu/szja_ekho_kulonado/Ennyi_csaladi_kedvezmenyt_markolnak_az_alla_0BQVB6?fbclid=IwAR2HRIFM4ICmXU3LUuieviab1eaRLJ39CF3PYo7PRefcmvUCb-jqev3Rfjs#rss

És akkor ott a világrekord áfa, a csúcstartói vagyunk a különféle adónemek számának... Így vagy úgy de a fizetésed kevesebb mint egyharmadával rendelkezhetsz...

Magyarországnál jobban csak öt OECD-tagállamban adóztatják a fizetéseket. A magyar állam a teljes munkaerőköltség, vagyis a bruttó bér és a munkáltatói terhek összegének 45 százalékát veszi el adóként vagy járulékként.

A munkáltatónak a bruttó bér 19,5 százalékát kell befizetni szociális hozzájárulási adóként, 1,5 százalékát pedig szakképzési hozzájárulásként. A dolgozó bruttó béréből pedig le kell vonni 15 százalék személyi jövedelemadót, 10 százalék nyugdíj járulékot, 7 százalék egészségbiztosítási járulékot, és 1,5 százalék munkaerőpiaci járulékot.
hvg.hu/kkv/20190411_Alig_van_orszag_ahol_kemenyebben_adoztatnak_a_fizeteseket_mint_itt?fbclid=IwAR3-AqslHmfrdKT-BNEWGQH4wgNmbJPRhUbzSpDNjmLIppl_YewrY1Jf2jw

taga.20 2019.05.17. 22:51:29

@alöksz róz: azért ez egy primitív embertől, tőled, ez kicsit erős.

de te tudod, hogy neked jó ez a szar ner.

taga.20 2019.05.17. 22:53:27

@FCUK5: ha ez a gyökér ország, a teféle fityesz szarokat akarja, akkor legyen.

GNDL 2019.05.17. 23:08:24

@Rodney2: „Nekem Magyarországon kívül 4 EU országban van TB és adó számom és az elmúlt években általában egyszerre több országban is fizettem adót”

Mindamellett hogy ezzel nem csak azt akarod mondani, hogy a statisztikai adatoknál sokkal rosszabb a helyzet Magyarországon, tehát jóval többen „emigráltak” mint amennyit az adatok mutatnak, és ráadásul még olyan balfasz is vagy hogy több országban is adózol holott elég lenne csak egyetlen EU-s tagállamban, de például a társadalombiztosítás tekintetében nem is túl legális a dolog amit művelsz. :) Majd kérdezd a könyvelőd, ha érdekel :)

Egyébként én is hasonló cipőben járok, Magyarországon kizárólag csak a fogyasztási- és szektoradókat fizetem az alap hétezer valahányszáz forintos TB mellett, mivel anno több évet dolgoztam küföldön és jelenleg is egy másik EU-s tagállamban van bejelentett gazdasági tevékenységem (csupán csak a matek és az uniós adóverseny miatt, amely utóbbiba Magyarország még be sem nevezett), ráadásul mivel az adott tagállamban több mint tíz éves bejelentett mukaviszonyom van így már jogosult vagyok az ő havi 450+ EUR alapnyugdíjukra is... a magyarországi nyugdíj és a nyugdíjcélú megtakarításaim mellett.. szóval ha kérdés volt valaha is, hogy kik élik túl Orbán fasiszta rezsimjét gond nélkül, vagy az iskolázatlan és az állam által eltartott ingyenélő fideszes parasztok, vagy a magamfajta rátermett libsik, akkor itt ez is egy válasz lehet. :)

„Szerinted én hányszor számítok bele a kivándoroltak számába?”

Erről beszélek...

alöksz róz 2019.05.17. 23:08:35

@taga.20: nálad primitívebb emberről még hallomásból sincs tudomásom

na kapcsold be a klubrádiót oszt köpködj egyet a valamelyik szar komcsival, az a szint való neked. az eu-választáson meg drukkolj az újszocialistáknak, hátha bevezetik az európai minimálrokkantnyugdíjat is

taga.20 2019.05.17. 23:17:04

@alöksz róz: nálad primitívebb nergeciről még nem hallottam, talán csak a kövérevtárshoz lehet téged hasonlítani.

szavam sincs rád, hogy utálom a fajtádat, a mentalitásodat szargerincű szar!

zenét bírod, te tévedés? nesze a kurvaanyádat!:)

www.youtube.com/watch?v=J3S6dppNOcU&list=RDJ3S6dppNOcU&start_radio=1

GNDL 2019.05.17. 23:19:01

@Tényelek: „ezek módszertani viták, amivel minden ország birkózik”

Ezek nem módszertani viták hanem konkrétan az EU-s közös piaci szabályok megsértése, és hiába birkózik ezzel más ország is (egyébként nem jellemző), Magyarország éppen bukóra áll több szempontból is... az államadósság manipulálásával teljes mértékben, ugye. :)

„2010 előtt Bajnai és Gyurcsány kitalálta”

Ahahahahanyád picsája, kilencedik éve Orbán és fasiszta söpredéke van kormányon bazmeg... ez már 100%-ban róluk szól. Nem tudom, de szerintem te még nyugdíjas korodban is Gyurcsányékra fogsz visszamutogatni, amikor már Orbánékat lámpavasra húzták nettó hazaárulásért, de csak tippelek, mert te egy ennyire megszállott pöcsnek tűnsz... :D

„az MNB alapítványok bukása pár tized lehet összesen”

Lófaszt, az eximbankos mutyi volt összesen 450-550 milliárdos tétel nagyjából, az MNB-s mutyik elérik a 7-800 milliárdot is... na most képzeld el, ha az eximbankos manipuláció miatt kell visszamenőleg 1.5-1.75 százalékkal feljebb tolni a GDP arányos államadósságot, akkor mi lesz Matolcsy és tolvaj családja miatt. :D

„A külföldön dolgozó magyarok száma nem a KSH kompetenciája”

Persze, bazmeg, ami Magyarországon történik az nem a magyar kormány és az államigazgatás kompetenciája, hanem bazmeg a Pókemberé, a húsvéti nyuszié, meg örökös jogon Gyurcsányé... nem?! Te fasz. :)

alöksz róz 2019.05.17. 23:22:00

@taga.20: szar életed lehet, ha nem lennél ilyen primitív gyökér, lehet még sajnálnálak is...

megvolt már az 50.000 hozzászólásod? nem is figyeltem

GNDL 2019.05.17. 23:23:54

@taga.20: Te jó ég, ha már ez a klasszikus: www.youtube.com/watch?v=As2FsnmqKq0

Kérlek... :)

Rodney2 2019.05.17. 23:24:59

@GNDL: (valamiért kitiltott ez a liberálfasiszta bérhazudozó csürhe, most más néven válaszolok)
Hát azt nem gondoltam hogy ennyire nem értetted meg amit írtam :( Biztosan siettél...
Leírtam hogy mi az adószabály az EU-ban. Pl. Hollandiában egy cég igazgatóságának elnöke voltam sok évig. Az azért kapott tiszteletdíjat ott kellett leadóznom. Mivel az "agyhalott libsiéknél" progresszív adórendszer van úgy hogy az első havi 2000 euróig gyakorlatilag nem fizet az ember adót (támogassák a szegényeket az idióták), nagyon jó az hogy ott fizettem adót (nem vonódik össze az adóalap). Másik országban másért kapok pénzt, azért ott fizetek (ha progresszív adó van, az is elölről kezdődik, kurva igazságos :))) ). Attól hogy van TB számom, még nem fizetek mindenhol TB-t csak egy helyen az EU-ban, ez a szabály. És az évek során több országban is megfordultam.
Azért kérdeztem hogy szerinted hányszor számítok emigránsnak, mert korábban olvastam olyanokat hogy lekérték az adott országban hogy hány magyarnak van adó vagy TB száma és azt gondolták hogy akkor az mind most is ott van. Ez alapján én NÉGYSZER számítok külföldre távozottnak, szinte egyedül kiürítem az országot pedíg éppen most is Budapesten vagyok :)))

alöksz róz 2019.05.17. 23:28:08

@Rodney2: "Pl. Hollandiában egy cég igazgatóságának elnöke voltam sok évig" - kalandos utat járhattál be azóta, hogy sikerült eljutnod a bérkommentelő státuszig :-)

Rodney2 2019.05.17. 23:30:32

@alöksz róz: idióta :)
51 éves koromban (magán)nyugdíjba mentem mert megtehettem :)

2019.05.17. 23:31:58

@GNDL: Az előtte lévőket értelmesen leírtam fentebb, nehéz lehet nem érteni, de látom sikerült.
„A külföldön dolgozó magyarok száma nem a KSH kompetenciája”
Ha kimegy valaki az országból hosszabb időre vagy csak naponta a szomszéd országba, arról a KSH maximum annyit tudhat -Bár ma már annyit sem, ha EU országba ment! - , hogy nincs itthon. Egyébként van olyan, aki légyottra ment, van aki sportol, van aki dolgozik és van a aki tanul, stb. Pontosan milyen kutatásmódszertannal derítené ki, hogy ki mit csinál, ha nincs Magyarországon. Ezt csak úgy lehet hitelt érdemlően kideríteni, ha az eurostat begyűjti a helyi statisztikai hivataloktól, biztosítóktól.
Úgy látom sok minden mellett, a kutatásmódszertan sem az erőssége.

taga.20 2019.05.17. 23:32:37

@alöksz róz: kutyába se veszlek szargerincű fityeszpatkány!

zenét bírod félkegyelmű? nesze retek!:))

www.youtube.com/watch?v=j3qIBHStUc0

GNDL 2019.05.17. 23:36:10

@Rodney2: „Hollandiában egy cég igazgatóságának elnöke voltam sok évig.”

Nekem is volt pár magyar cégem anno, az egyik ügyvezető igazgatóm az akkori csajom volt, mert mellette még volt három csaj alkalmazottam (cuki kis turkálós ruhabolt volt:), és így kaptunk mindenféle kitüntetést meg elismerést hogy „nők által vezetett cucc”... :) Így megy ez, téged is gondolom azért választottak „igazgatósági elnöknek” mert a főnök csaja voltál, nem? :D

„az "agyhalott libsiéknél" progresszív adórendszer van”

Mindenhol az van gyakorlatilag, például a UK-ben olyan szarul ment eddig a konzervatív kormány alatt, hogy éves szinten 11 ezer fontig adómentes a jövedelmed. De szar ott... mi?! :D

Szerintem kibaszottul nem vagy tisztában a progresszív adórendszerrel. Meg az alapvető általános iskolai aritmetikai műveletek használatával... kedves igazgatósági elnök úr... :D

taga.20 2019.05.17. 23:37:04

@Rodney2: haver, te új vagy itt?:)

GNDL 2019.05.17. 23:37:17

@taga.20: Holy shhhhhiiit... :D

Aranka1973 2019.05.17. 23:39:20

@GNDL: " »A külföldön dolgozó magyarok száma nem a KSH kompetenciája«

Persze, bazmeg, ami Magyarországon történik az nem a magyar kormány és az államigazgatás kompetenciája, hanem bazmeg a Pókemberé, a húsvéti nyuszié, meg örökös jogon Gyurcsányé... nem?! Te fasz. :) "

A KSH a hivatalos nyilvántartások alapján közöl statisztikákat a nemzetközi vándorlásról, a hazánkba érkezett külföldiek, valamint a távozásukat szabályosan lejelentő (!) magyar lakosok vonatkozásában egyaránt (utolsó oldal):
www.ksh.hu/docs/hun/xftp/idoszaki/nepmozg/nepmoz17.pdf

Megjegyzik azonban, hogy "A magyar állampolgárok kivándorlásának pontos mérése több tényező miatt is nehézségekbe ütközik", többek között, mert a tisztelt állampolgárok csesznek bejelenteni, hogy elhúznak. Márpedig csak ez az, ami "Magyarországon történik"; ez az információ még a külföldi statisztikai nyilvántartások alapján kiegészíthető (ez már nem a KSH dolga, de az EC közöl uniós mobilitási adatokat*); de ami ezen is túl van, az a becslések és találgatások terepe.
ec.europa.eu/futurium/en/employment/2018-annual-report-intra-eu-labour-mobility

Persze itt jön be az, hogy a magadfajta " okossch " lippsikék szeretnek szép nagy számokat tippelgetni, hogy legyen mivel hergelni a választóikat, de amint azt 2018 áprilisában is láttuk, lehet akár közel milliós tömegeket behazudni (konkrét bizonyíték nélkül), ez a magyar választókat nagyon azért nem hatja meg.

taga.20 2019.05.17. 23:40:08

@GNDL: ilyenkor kell ütni az ilyen gyökereket, mint amilyen te is vagy!:)

zenét bírod retek? nesze!:)))

www.youtube.com/watch?v=M_ciiCyxOJA&list=RDM_ciiCyxOJA&start_radio=1

GNDL 2019.05.17. 23:40:21

@Tényelek: „Ezt csak úgy lehet hitelt érdemlően kideríteni, ha az eurostat begyűjti a helyi statisztikai hivataloktól, biztosítóktól.”

Vagy esetleg az adott állam nemzeti statisztikai hivatalának kéne szakmai és erkölcsi szempontból megbízhatónak lennie, mert az Eurostat nem egy külön entitás, bazmeg, hanem nekik a tagállamok statisztikai hivatalai jelentenek... KSH egyszerűen Orbán egyik kampánylófasza, ennyi. Gyakorlatilag az egész államot begyűrte Orbán a hájas paraszt korrupt seggébe, alig akad közszolga ma már aki kilátszik onnan...

taga.20 2019.05.17. 23:43:49

@Aranka1973: arankanéni tessék má lefeküdni, me nem lesz ennek jó vége!

küldöm arankanéni a lekszebb számomat. tessék:) szívküldiszívnek:)

www.youtube.com/watch?v=j3qIBHStUc0

GNDL 2019.05.17. 23:45:01

@Aranka1973: „de amint azt 2018 áprilisában is láttuk”

Nem tudom ti mit láttatok, a nemzetközi megfigyelők azt látták hogy Orbán és kormánya elcsalták a választásokat: www.osce.org/hu/odihr/elections/hungary/391616

Tudod még mi van ezen kívül?! Egészen friss, ez fut ma este nagyot a közösségi médiában: www.opendemocracy.net/en/breaking-fresh-evidence-hungary-vote-rigging-raises-concerns-fraud-european-elections/

Ezzel együtt: projekte.sueddeutsche.de/artikel/politik/caught-in-the-trap-e675751/

Szóval, fent már említettem... azt hiszem lehet elkezdeni tankolni a luxusrepcsiket. :)

alöksz róz 2019.05.17. 23:45:30

@Rodney2: nem árufeltöltőnek mentél utána?
mintha olvastam volna valamit

alöksz róz 2019.05.17. 23:46:40

@taga.20: feszt udvarolsz... nem mondtam még, hogy hiába?

taga.20 2019.05.17. 23:50:10

@alöksz róz: te csaj vagy? mongyad a méreteidet!

ikudat ne, me aszt má mindenki látja:)

neked az az udvarlás, ha a saját fekáliádba beleveri valaki az ostoba arcodat?

Aranka1973 2019.05.17. 23:51:12

@GNDL: "Egészen friss, ez fut ma este nagyot a közösségi médiában: www.opendemocracy.net/en/breaking-fresh-evidence-hungary-vote-rigging-raises-concerns-fraud-european-elections/ "

Ja, ez valami komoly bizonyítéknak tűnik, egészen hiteles szakértőkkel: " Gábor Tóka, election expert at the Central European University in Budapest "

Esetleg a szintén a CEU-val végeztett médiasokszínűségi jelentést nem akarod beidézni?

Úgy lenne teljes a sivalkodás.

" azt hiszem lehet elkezdeni tankolni a luxusrepcsiket "

Hát szó mi szó, a tisztelt CEU-s úriemberek meg a hozzájuk kötődő NGO-k valóban elkezdhetnének már pakolni.

Nem kéne már régen Bécsben lenniük?

alöksz róz 2019.05.17. 23:55:45

@taga.20: jaja, zenét küldözgetsz meg teázni hívogatsz. amúgy udvarolhatsz te férfiaknak is, roki, hol van az megtiltva. de inkább próbálkozz a sir bates haverodnál, hátha jobban vevő lesz rád, lehet unja már az ahmedet :-)

taga.20 2019.05.17. 23:57:29

@Aranka1973: aranka, neked nem kéne már a kurvaanyádba lenned? vagy legalább a mészaroslölö picsájába lenned?

szétbasszátok az országot, és még büszke is vagy rá, te szardarab!

taga.20 2019.05.18. 00:00:15

@alöksz róz: én mindent megpróbáltam, hogy jó szomszédok legyünk.

ha nem, akkor nem.

zenével, hogy állsz szargerincű fityeszszar?

nesze kisgeci!

www.youtube.com/watch?v=QCp7-6NQeKo&list=RDQCp7-6NQeKo&start_radio=1

Aranka1973 2019.05.18. 00:02:26

@taga.20: Hogy beszélsz már? Anyád nem tanított illemre?

Pedig jó lett volna, ha egy-két ilyen után szappannal mossa ki a szádat, de lám így maradtál...

Azt, hogy a CEU el akar húzni Bécsbe, nem én találtam ki, hanem ők.

Nagy sivalkodás közben bejelentették, hogy jaj, itt nem lehet normálisan dolgozni, mert be kéne tartani a magyar törvényeket, és hogy ők mennének Bécsbe.

Erre fél évvel később még mindig ott tartunk, hogy mindenféle belpesti CEU-s szakértők itt nálunk rontják a levegőt, mocskolják a kormányt; akkor hogy is van ez?

Ha egyszer tüncike van, akkor legyen tüncike, ne szórakozzanak !

GNDL 2019.05.18. 00:03:58

@Aranka1973: „komoly bizonyítéknak tűnik, egészen hiteles szakértőkkel”

A CEU Európa egyik legrangosabb egyeteme, a legelismertebb előadókkal, azért mert a magadfajta suttyó fasiszta söpredék hányingert kap minden kultúrától, művészettől és tudománytól, és gyakorlatilag disznóvágásra meg huszadrangú béna megye kettes focira veritek magatokat, Európa nem veletek van, paraszt... :D

„Nem kéne már régen Bécsben lenniük?”

Nem. Orbánnak és korrupt tolvaj családjának meg a fasiszta söpredékének kéne börtönben lennie... már legkésőbb 2002 óta, de 2012 óta mindenképp.

2019.05.18. 00:06:27

@GNDL: Hát ez /Is!/ elég nehezen megy, ahogy látom.
Ezt úgy lehet megoldani, hogy az érintett ország statisztikai hivatala /osztrák, német, brit, svájci, stb./ hitelesen begyűjti az adatokat és átadja az eurostatnak vagy külön kérésre a KSH-nak. A KSH az országon kívüli dolgokat nem tudja vizsgálni, nincs meg hozzá az adathalmaza!

alöksz róz 2019.05.18. 00:08:50

@GNDL: "A CEU Európa egyik legrangosabb egyeteme, a legelismertebb előadókkal" - na és? attól még nyugodtan lehet részrehajló és hiteltelen.

taga.20 2019.05.18. 00:11:29

@Aranka1973: aranykanéni a ceut a geci gazdád utálta ki.

így hát miről pofázol?

egyébként kérdezd meg a kovácsfaszfejt, hogy miért járt a ceura!

édesfaszom, te normális vagy egyébként????

taga.20 2019.05.18. 00:13:05

@alöksz róz: persze, lehet. de nem az, te szerencsétlen fityeszjobbágy!

GNDL 2019.05.18. 00:14:06

@Tényelek: „KSH az országon kívüli dolgokat nem tudja vizsgálni”

De, mint a hivatalos tagállami statisztikai hivatal bármikor kérhet közérdekű adatokat bármelyik más tagállam statisztikai- és más, mondjuk népességnyilvántartási vagy akár adóhivatalától.

Erőlködhetsz, de nem fog összejönni hogy a fideszesített KSH-t jobb színben tüntesd fel. :) Egyszerűen botrány ami az országban megy, hidd el...

GNDL 2019.05.18. 00:15:08

@alöksz róz: „ attól még nyugodtan lehet részrehajló és hiteltelen.”

Persze, hogy lehetne, de akkor már nem lenne Európa egyik legismertebb egyeteme. :) Ezzel szemben... ugye... :)

GNDL 2019.05.18. 00:15:53

@GNDL: legELismertebb, sorry... :)

Aranka1973 2019.05.18. 00:20:23

@GNDL: Inkább leghírhedtebb !

Esetleg Önnek is ez volt az alma matere, hogy ennyiere promózza őket?

@taga.20: "aranykanéni a ceut a geci gazdád utálta ki."

Kiutálás helyett a kivételezést szüntették meg.

Azt várták tőlük, hogy mint bármely más magyar egyetem, tartsák be a törvényeket, ugyanazokat, amelyeket más itteni egyetemek is betartanak (nem csak magyarok!)

Erre meg mit tettek? Körbesivalkodták a világot, hogy őket itten bántják, húznak el Bécsbe.

De még mindig itt vannak, vajon miért?!

alöksz róz 2019.05.18. 00:23:23

@GNDL: jelen esetben nem nagyon tudod semmivel cáfolni a részrehajlást, csak tekintélyre hivatkozással.
de attól még nyugodtan lehet a legelismertebb, hogy bizonyos kérdésekben részrehajló. nem zárja ki.

2019.05.18. 00:24:59

@Aranka1973: A CEU piszkálásával nagyon nem tudok egyetérteni, mert épp hogy kitakarítottam a garázst, hogy amerikai és svéd diplomát adó egyetemi képzést indítsak, erre fel bezárták a kiskaput! Ez a jogállami jogbiztonság meggyalázása volt!

taga.20 2019.05.18. 00:26:42

@Aranka1973: "De még mindig itt vannak, vajon miért?!"

talán azért, mert veled és a gecivel ellentétben, nekik fontos ez az ország.

sorosgyörgy egy hazafi, egy filantróp. ennyi.

gondolom ezt te nem érted.

GNDL 2019.05.18. 00:28:41

@Aranka1973: „mint bármely más magyar egyetem, tartsák be a törvényeket”

Persze lehet a fideszes fasiszta propagandát szajkózni, ezzel legfeljebb magatokat nyugtatjátok, de azok szerint, akiktől függ hogy kaptok-e EU-s forrás vagy sem a közeljövőben, Orbán elüldözte a CEU-t... szóval talán nem minket kéne megpróbálnod meggyőzni a fasiszta propagandáddal ami eddig sem nagyon ment, hanem Európa vezető politikai elitjét... akiknek szemében Orbán már elég régóta csak egy fasiszta bajkeverő. :)

@alöksz róz: „nem nagyon tudod semmivel cáfolni a részrehajlást, csak tekintélyre hivatkozással”

Nem, épp ellenkezőleg, ha olyan szar egyetem lenne mint ahogy a fideszes fasiszta söpredék megpróbálja beállítani, akkor nem lehetne Európa egyik legelismertebb egyeteme... de még egyszer nem írom le, ha innentől továbbra sem érted, akkor vagy jellemzően tényleg egy szellemi fogyatékos vagy, mint a fideszesek általában, vagy egy kibaszott muszka troll, utóbbi esetben meg az anyádat. :)

taga.20 2019.05.18. 00:29:32

@Tényelek: egy faszkalap vagy, és eszt te is tudod.

sőt még büszke is vagy, a kövérevtársi lelkivilágodra!

gratulálok szardarab!:)

alöksz róz 2019.05.18. 00:29:59

@GNDL: ha nincs érved, hát nincs érved.

2019.05.18. 00:31:21

@taga.20: "sorosgyörgy egy hazafi," Mi be nem kerül egy kommentbe :-) .
Soros világpolgárnak tartja magát, a hazafiságnál kevés dolog áll tőle távolabb, .. de ez a hozzászólás legalább lehetővé teszi, hogy kacagjunk lefekvés előtt egy jót :-) .

alöksz róz 2019.05.18. 00:34:08

@GNDL: neki se lett volna jobb, inkább arra kellett volna rákérdezni

taga.20 2019.05.18. 00:34:43

@Tényelek: azé a malacot kine furd:)))

Aranka1973 2019.05.18. 00:35:27

@GNDL: " azok szerint, akiktől függ hogy kaptok-e EU-s forrás vagy sem a közeljövőben, Orbán elüldözte a CEU-t "

Hát ha valamiben erős a CEU, akkor az önmarketingben.

Ez a hozzáállás is rém szimpatikus: a Soros György zsebében lévő eurokraták és az NGO-i által " megdolgozott " nyugati közvélemény negatív ítélete kellene, hogy nekünk mérvadó legyen ?

Szerintem nem. Viszont akár így, akár úgy, dobbantaniuk már ideje lenne.

2019.05.18. 00:36:21

@GNDL: "Európa egyik legelismertebb egyeteme..." Nincs még egy olyan egyetem Európában, amelyiket a fél kontinensről elzavartak. Közel harminc éves fennállása óta végig balhéztak valamelyik országban és most is azt teszik, még szép, hogy ezzel a botránymarketinggel a legismertebb egyetemek közé kerültek. A CEU az egyetemek között egy igazi celeb, ahogy susogós mackók mondták régen.

taga.20 2019.05.18. 00:41:16

@Tényelek:"Nincs még egy olyan egyetem Európában, amelyiket a fél kontinensről elzavartak"

nyomjad az országokat fityeszgeci!

szeretnék látni legalább 10 országot!

tessék szardarab!

Aranka1973 2019.05.18. 00:47:20

@taga.20: Speciel az összes visegrádi országgal megégették magukat. Ez a közép-európai térségen belül (amit a neve alapján megcéloz!) már közel az országok fele.

Valahogy sehol nem kértek a nagy szakértelmükből, se Prágában, se Pozsonyban, ki érti ezt?

taga.20 2019.05.18. 00:50:57

@Aranka1973: tíz országot kértem, nem a retardált fityesz dumádat!

egyébként, bécssel mi a stájsz ostoba jobbágy?

GNDL 2019.05.18. 00:52:17

@Aranka1973: „ha valamiben erős a CEU, akkor az önmarketingben”

Hát, így is mondhatjuk, ez egy teljes mértékben piaci alapon működő magánegyetem, mint említettem Európában az egyik legrangosabb... persze hogy jók az „önmarketingben”, nem úgy mint Orbán aki már százmilliárdokat költött „önmarketingre” lopott közpénzekből, mégis úgy fogják kibaszni Európából hamarosan, hogy a disznószaros gumicsizmája nem ér majd a földet... :D

„Soros György zsebében lévő eurokraták és az NGO-i által”

Aha, igen, fent már említettem az egyik muszka trolltársadnak, hogy Oettinger tegnap (előtt) már úgy nyilatkozott egy német lapnak, hogy ha Orbán tovább megy a szélsőjobb felé akkor többek közt német beruházásoktól is búcsúzhat, a Néppárt mellett. Ez egybevág egyébként a német befektetők tavalyi nyilatkozatával, amikor elfogadták a Sargentini-jelentést az EP-ben. Azt állították, ez a fajta politika még nem érdekli őket, akkor fogják átgondolni befektetési stratégiáikat ha befejeződik a hetes cikkes eljárás... vagy ha a Fideszt kivágják a Néppártból. Nos, az egyik napokon belül megtörténik. :) Szóval mi lenne ha végre hallgatnátok a józan szavakra is?! Tehát lehet nyomni tovább ezt a fasiszta őrjöngést, de akkor nektek végetek van... tényleg, ez nem vicc.

@Tényelek: „közel harminc éves fennállása óta végig balhéztak valamelyik országban”

Szokásos fideszes álhírek és fasiszta propaganda. Ezzel szemben: atlatszo.hu/2017/03/31/igy-uldoztek-el-a-ceu-t-szlovakiabol-es-csehorszagbol-az-1990-es-evek-elejen/

Igen, a (poszt)kommunisták és a fasiszták mindig is üldözték a CEU-t... hidd el, kibaszott szarul adja elő magát Európában, hogy Orbán és a Fidesz is csatlakozott ehhez az egyébként maroknyi őrültből álló szélsőséges CEU-ellenes gittegylethez. :D

Mondom, töki: Oettinger világosan üzent nektek. De semmi probléma, nekem az a legjobb ha tövig nyomjátok a gázt... :D

Aranka1973 2019.05.18. 01:03:27

@GNDL: " Európában az egyik legrangosabb "

Ja, múltkor a Nádor utcában járva hallottam, hogy az oxfordi, cambridge-i és sorbonne-i rektor sírva könyörgött Ignatyevnél a sikerreceptér.

Itt a lista, van 5 európai egyetem az első 20-ban? És a CEU? Az általános ranglistánnrajta sincs, szakterületin sincs sehol a közvetlen élbolyban. Erre veritek a nyálatokat?
www.topuniversities.com/university-rankings/world-university-rankings/2018

" Tehát lehet nyomni tovább ezt a fasiszta őrjöngést, de akkor nektek végetek van... tényleg, ez nem vicc. "

Jaj, nagyon félünk !

Mégis, mit fogtok velünk csinálni, lipsikék ?

Csúnyán néztek, miközben megint elzúgtok az 5 %-os küszöbön ?

Sanyarú a lipsisors, már senkit nem hat meg a sivalkodás !

" úgy fogják kibaszni Európából hamarosan "

Ja, csatolnak el minket Ázsiába mi?

De legalább ti is mehetnétek Szibériába " túrázni ".

GNDL 2019.05.18. 01:15:11

@Aranka1973: „általános ranglistánnrajta sincs”

Az mit jelent, hogy „általános”? Az egyetemeket aszerint sorolják, hogy alapképzés, alapképzés + posztgraduális, vagy csak posztgraduális. Nos, a CEU-n nincs alapképzés csak posztgraduális, ezért tökre értelemszerűen nem fogod megtalálni azon egyetemek közt ahol alapképzés szerint rangsorolnak... de hát már nekem kínos hogy mennyire buta vagy, bazmeg... :)

„Mégis, mit fogtok velünk csinálni, lipsikék ?”

Semmit... karba tett kézzel nézzük majd ahogy éhen haltok, hogy aztán a romjaitokon elkezdhessünk egy új országot építeni. :)

„Ja, csatolnak el minket Ázsiába mi?”

Nem, Orbán továbbra sem egyenlő Magyarországgal. Orbánt és fasiszta söpredékét basszák ki hamarosan Európából, Magyarország marad ott ahová mindig is tartozott, már amikor nem moszkovita pöcsök szállták meg az országot...

Aranka1973 2019.05.18. 01:29:51

@GNDL: " nekem kínos "

Ja, kínos, hogy ismét lelepleződött egy libsi hazugság. A CEU a fasorba sincs. Kifogasokkal meg tele a padlás.

" karba tett kézzel nézzük majd ahogy éhen haltok "

Na, arra ugyan várhattok.

Mi magyarok átvészeltünk már itt sok mindent, tatárt, törököt, labancot, muszkát.

Át fogjuk vészelni a New York-i, brüsszeli vezénylésű lispidúlást is.

Én meg eddig se az állam csecsén meg a támogatásokon éltem, engem annyira az se hat meg, ha tényleg elveszik a pénzt.

Bár gyanítom, akkor azért pár hazánkfia felkeresné a Sargentini-jelentést megszavazó pártok székházait, hogy kicsit elbeszélgessen az ottani rezidensekkel arról, hogy hogyan is kellene az Európai Parlamentben a magyar érdekeket képviselni.

"Nem, Orbán továbbra sem egyenlő Magyarországgal"

Hát egyenlőnek nem egyenlő, de pechetekre a támogatottsága immár 50% felett van.

Szóval, lehet feszíteni a húrt, de ha a végén elpattan, és valakinek mennie kell innen, az aligha ő lesz...

GNDL 2019.05.18. 01:38:57

@Aranka1973: „engem annyira az se hat meg, ha tényleg elveszik a pénzt”

Mondanám, hogy térjünk vissza erre akkor amikor hamarosan megtörténik, de itt ezen a ponton a magadfajta ingyenélőknél már sem áram sem net nem lesz... így legnagyobb sajnálatunkra a trollkodásodat is hiányolnunk kell majd. :)

„pár hazánkfia felkeresné a Sargentini-jelentést megszavazó pártok székházait”

Sok dolguk lesz Orbán vidéki nyugdíjasainak, mivel az EP kétharmada megszavazta, így elég sok országban kéne a ressentiment söpredéketeknek székházakat látogatniuk... :D

„pechetekre a támogatottsága immár 50% felett van”

Az MSZMP-nek 100% volt amikor elfogyott a pénz és be kellett fejezniük a pártállami faszverésüket... :) Egyébként meg Orbán 50%-a elég kevésnek tűnik, mikor övék a hír- és közéleti média 80%-a: mertek.atlatszo.hu/mindent-beborit-a-fidesz-kozeli-media/ nyilvánvalóan ehhez a pártállami berendezkedéshez sem nagyon értenek a fideszes elvtársak. :)

Aranka1973 2019.05.18. 01:47:58

@GNDL: Tudod, az a baj veletek lipsikkel, hogy teljesen beleringattátok magazokat egy álomvilágba. Légvárakat gyártotok, teljesen vágyvezérelt lett a gondolkodásotok.

Mondok én neked valamit: ha ez egyszer valóban megtörténik, és itten valóban leállnak a közszolgáltatások, elzárják a vizet, kikötik a villanyt (mindenkinek, pl. nekem is, aki rendszeresen fizetek érte), akkor elég sok embert fog majd érdekelni, hogy vajon kinek is köszönhetjük majd mindezt.

És nem, nem Orbán Viktort fogják felelősként elővenni, hanem azokat, akik a hazájukat elárulták, idegen érdekeket, New York-i megbízókat képviseltek a magyarokkal szemben.

Hát ezeknek az embereknek nem nagyon ajánlanám, hogy sokáig az országban maradjanak, mert annak alighanem csúnya vége lenne. Szégyen a futás, de hasznos.

Rodney2 2019.05.18. 04:01:10

@taga.20: nem csak valamelyik nagyon liberális, közös európai értékek, orbánidiktatúravan idióta kitiltotta a régi nickemet mert annyira európai

Rodney2 2019.05.18. 04:03:46

@GNDL: másodszor nem érted amiket írok úgyhogy részemről befejeztem

csüngőhasú norvégbáró 2019.05.18. 07:03:07

@Aranka1973:

" Szégyen a futás, de hasznos. "

ki fog a retkes csutti cziggányért utcára menni? a TEK?

továbbá te vénszutyok fidessdroid, pattannyál már le a libsi dumádról, minden libsi buzi és sorosbérenc, akit zavar a csuti retkes cziggányx tolvajlása? persze. :D

kevesebbet kéne lopnyi.

ELIOS?

látom tibborcz is szépen gazdagodik, sz összes fidessbérenc milliárdos.

kep.cdn.indexvas.hu/1/0/2779/27795/277953/27795323_b91e0a8bf95adf7adbd3bce6484116de_wm.jpg

hajrá magyarország, hajrá staddionok és fidesskorrupció.

csüngőhasú norvégbáró 2019.05.18. 07:13:52

@GNDL:

"Egyébként meg Orbán 50%-a elég kevésnek tűnik, mikor övék a hír- és közéleti média 80%-a: "

dehogy, a mahír hirdetést is azért mondták fel (vagy büdös volt a hvg pénze) mert a csutti cziggány dobott egy telcsit "ha tovább adtok nekik felületet, megy a nav, érted?"

nyilván ez a demokrácia.

media1.hu/wp-content/uploads/2019/04/hvg_mahir_hirdetooszlop-1024x579.jpg

aki szóváteszi a csutti czigány bandájának lopásait, ott a NAV vagy ÁSZ jelenik meg, gyakorlatilag pénzügyileg lehetetlenítette el az ellenzéket a főcziggány.

de hová lett hirtelen soros pénze, ami miatt tajtékozott a staddioncziggány decemberben, és az utcára ment népet soros-katonáknak nevezte?

bocsánat, mindenki soros migráncs buzi és libsi, aki megkérdi, mi a faszból van tibborcz és lölő pénze?

ELIOS?

csüngőhasú norvégbáró 2019.05.18. 07:16:41

milyen szépen kimentette a családi bankból a kuszaszem 2 fiacskája a pénzét.

a Quaestor nál is a fidess patkányok menekültek meg, a többi kisbüfi bukott.

érdekes ország, a fidess srácok csak keresni tudnak. :D

hirhugo.hu/wp-content/uploads/2019/04/hvg_poszter.jpg?w=640

csüngőhasú norvégbáró 2019.05.18. 08:32:09

itt az idő, hogy a csutti kompánia elő legyen véve.....

Korrupciógyanú miatt beutazási tilalmat fontolgat Mészáros Lőrinc ellen Washington

www.youtube.com/watch?v=hzMs4SrYCtc

természetesen nem a hiperűrcziggány főstróman vajda kertje végée lévő stadion szúr szemet.

A központ 2019.05.18. 08:36:52

Felhívjuk az itt dolgozó munkatársainkat, hogy a reggel kézhez kapott napi utasításnak megfelelően kezdjék el a felkészülést a következő hét kiemelten fontos időszakára.
A jövő héten szünetel a szabadságoltatás és folyamatos munkarend várható a heti utasításban felsorolt Facebook-csoportoknál, blogoknál és internetes oldalaknál.
A pontos műszak beosztásokat holnap kapják kézhez.
Munkatársaink ügyeljenek a KBSZ.20120707/7113, a KBSZ.20120707/7788, a KBSZ20120707/8167 és a KBSZ20120707/9557 számú utasítás maradéktalan betartására.

További jó munkát kíván, a Központ!

taga.20 2019.05.18. 08:41:36

@A központ: gondolom köszpont, ma meg komenyistaszombatot kell tartanunk:)))

csüngőhasú norvégbáró 2019.05.18. 08:44:02

@taga.20:

ebben az országban 2 embertípus képes élni a csutti főstróman staddioncziggány ciggány mellett, a megalkuvó nyalis és a gátlástalan tolvaj.

és a butazoid csóró kiszolgáltatott népesség...

alöksz róz 2019.05.18. 08:45:23

@taga.20: sőt még a taga.20 is én vagyok! de neked nem szólunk, kíváncsiak vagyunk, mikor veszed észre, hogy te is én vagy.

taga20 2019.05.18. 08:49:25

@alöksz róz: az nem létezik, te hülyébb vagy nálam:)))

csüngőhasú norvégbáró 2019.05.18. 09:00:24

@taga.20:

hogy hogy ma még sehol a fidess kullancs csapat? térdelnek a csuttinak valahol?

vagy az a 100 szánalmas nick ugyanaz a gyökér? :D

SOROS SOROS MIGRÁNCS MIGRÁNCS SOROS MIGRÁNCS MIGRÁNCS SOROS!!

SZAVAZZATOK A STADDIONCZIGGÁNYRA, LEGYEN TÖBB ADÓ, STADDION ÉS LOPÁS!!

Aranka1973 2019.05.18. 09:27:22

@csüngőhasú norvégbáró: És szerinted mire kéne reagálnia a "fideszes csapatnak" ?

Arra, hogy minden hozzászólásodban ugyanazt puffogtatod, egymás után pakolgatod, nagybetűvel kiemelve a staddion, adó, lopás szavakat? (Meg néhol a stróman és cziggány szavakat is.)

Ez rém nívótlan és baromi unalmas.

Ha az ellenzéki oldalon az az intellektuális teljesítmény a maximum, amit tőled látunk, akkor a Fidesznek aligha kell aggódnia, nemcsak most május végén lesz meg a 2/3, de 2026-ig minden választáson.

Aranka1973 2019.05.18. 09:31:45

@csüngőhasú norvégbáró: " ki fog a retkes csutti cziggányért utcára menni? a TEK? "

Talán a közel hárommillió híve ?

Békementről hallottál már ?

Amíg az ellenzéki " gigatüncikre " néha csak pár tucat ember verődik össze, a békemenetre simán összejön a százezres tömeg !

Szóval az utcafrontot a nyikhaj, kígyóvállú lipsikékkel nehezen fogjátok megnyerni, nem is kéne annyira forszíroznotok !

Mert ha a végén elcsattan egy-két pofon, akkor nagy lesz a brühühü...

alöksz róz 2019.05.18. 09:59:28

@taga20: ez nem érv, egyik személyiség ilyen, a másik olyan...

csak az a közös, hogy mindegyik saját magát tartja a legokosabbnak.
de hát sajnos elég visszaolvasni, hogy kiderüljön, sajnos a taga a leghülyébb

Cycmen 2019.05.18. 10:59:37

@csüngőhasú norvégbáró: SOROS SOROS MIGRÁNCS MIGRÁNCS SOROS MIGRÁNCS MIGRÁNCS SOROS!!

SZAVAZZATOK A STADDIONCZIGGÁNYRA, LEGYEN TÖBB ADÓ, STADDION ÉS LOPÁS!!...............

Pontoschan drága jó komám, lopnak mint az állat csak valahogy mégis ezerszer jobban megy minden!
SZAVAZZ TE IS A STADIONCZIGGÁNYRA? STADIONCZIGGÁNY FOREVER!!

Cycmen 2019.05.18. 11:03:28

@taga20: az nem létezik, te hülyébb vagy nálam:)))......................

Látod ez az igazi lúzerség, hogy még ebben is csak a szürke középszert képviseled!

taga20 2019.05.18. 13:33:15

@Cycmen: na megszólalt a leghülyébb fityeszdroid.

bazdmeg, te nem tucc néha kussba maradni?

menyé inkább a gőzbe, ott érzed magad a legjobban:)))

Cycmen 2019.05.18. 13:41:38

@taga20: Randizunk? Viszek öklözőzsírt! :D

taga20 2019.05.18. 14:20:36

@Cycmen: neked van ilyened? apám te tényleg nagyon ott vagy a szeren ezekben a dolgokban :)))

Cycmen 2019.05.18. 14:38:40

@taga20: Perpill nincs, de kerítek hidd el! Érted mindent! :D

Magna cum laudeTigeri másztesz digrii 2019.05.18. 15:46:33

@6.Lenin: A faszé nyolcan kommenteltek egy névről,hee???

Világít a torony 2019.05.18. 15:54:15

@6.Lenin:
A milliárdnyi légy szarkeresés közbeni zümmögése elfojtja a jóval kevesebb méh döngicsélését. Ám amíg ennyi szar van, az abból táplálkozó légy is több lesz, elűzik bűzükkel a méhecskéket. Nem lesz méz panaszkodott Micimackó Tigrincsnek.

seepheerd 2019.05.18. 16:20:03

Na, mi van? Hülyék :)

Aranka1973 2019.05.18. 16:21:55

@Világít a torony: Gratulálok, lippsikém, linkelni már tudsz, csak olvasni nem !

Én azt írtam, hogy az általános listán nem szerepelnek, ami igaz is.

Amire rálinkeltél, abban a szakterületi helyezések (Ranking ... by subject) vannak; és ott is a legjobb helyezések kb. a 40-es régióban vannak (nem a top20-ban), a kicsit is fontosabbaknál, a keményebb társadalomtudományoknál (pl. Economics and Econometrics) pedig a top 150-en kívül.

Azért ez nem a crème de la crème.

taga20 2019.05.18. 16:25:58

@Aranka1973: cica imádom, ahogy itt vergőcc minden nap:)))

Világít a torony 2019.05.18. 16:31:11

@Aranka1973: "Talán a közel hárommillió híve ?"
Híve? Ostoba jószág...és 3 közel millió? Közel sincs a 3 millióhoz. Több százezer szavazat csalás útján landolt a fityeszmaffiánál, némi szerver leállása után. Majd mikor meghamisították kellőképpen a szavazati arányokat, újra indult. A fityeszmaffia bázisát a mélyen alul képzett tömegek és az agyhalottak csordái adják.
"Békementről hallottál már ?"
Mint már fentebb célozgattam rá, az agyhalottakat könnyű egy csordába terelni és aztán buszok tucatjaival ide-oda szállítgatni.
Nincs alantasabb képződmény egy fideszmaffia irányította bérfirkásznál.

vanRob 2019.05.18. 16:35:48

Áhhh, gondoltam tök jó téma, talán lesz kivel anyázni. Erre mi van? Házon kívül az összes fidesznyik. Vagy már a 26-i választásra sorakoztatják őket? Fene tudja.
Meg amúgy is. Történt valami érdekes? A miniszterelnök hazudott, már megint. Aztán uszított, már megint. És az egésznek nincs semmi következménye, már megint.

arckönyv 2019.05.18. 16:46:12

@Cycmen: akkor csak az mszp-re nem kell szavazni a fidesz mellett, csicskalelkű.

Blogolo Blogi 2019.05.18. 17:53:15

Imádlak benneteket fideszbirkák! Pár napja még ment körbe egy link egy EU rendeletről, amelynek alapján "Brüsszel" már meg is kezdte az eljárást. A pdf-et nagy szájjal pl. FCUK5 fedőnevű fideszgyökér és haveri köre terjesztette. Nem is tudom, szóljatok már neki, hogy kifejthetné újra a véleményét. A szerencsétlen seggnyaló...

De ha már média: ugyebár bukott Viktor nagy haverja, az osztrák nácipárt vezetője, akivel pár napja itt buzultak Bp-en. A faszi ugyanolyan médiát akart, mint a szotyiköpködő parasztgyereknek van. Hmmmm, még a végén kiderül, hogy Marie Le Pen, Salvini, Viktor valóban Putyin bácsi csöcsén lóg, amire egyébként előzőleg is nagy összegekkel lett volna érdemes fogadni. Viktornak persze annyira nincs köze az egészhez, hogy szombat délután gyorsan lenyilatkozta, hogy semmi köze nincs az egészhez.
Tapsikoljatok tehát tovább neki fideszbirkák, ha szerencsétek van és a migránskaraván is épp befut és meglesz az a 98%, pont mint Észak-Koreában. Majd aztán ti is sírhatjátok vissza a gecit, ha egy-egy hétre elhagyja az országot.

taga.20 2019.05.18. 18:00:11

@Blogolo Blogi: FUCK5 szerintem az egyik legnagyobb csicska a számológépesvilághálón.

ráadásul ennek a kibaszott fityeszpatkánynak van vagy 50 nickneve.

hallod, azon röhögnék, ha a csútigeci úgy végezné, mint hájderbajtárs anno:)))

Max Cuda 2019.05.18. 18:21:23

@taga.20: Te éjjel nappal állandóan itt rángatózol hogy jóllakottra szophasd magad a fideszesek hatalmas kékeres faszával :D Annyira jó nézni ezt az alázatos gecinyelésed :DDDD

szepipiktor 2019.05.18. 18:24:31

Nem semmi, ami itt van.
Korábban a pérencen csak simán szétrollkodták a posztokat, most új módi látszik.
Ostoba, ide nem illő kamuvita zajlik pár agyhalott között.
Így poszthoz értelmetlen hozzászólni...

Max Cuda 2019.05.18. 18:30:41

@csüngőhasú norvégbáró: Milyen leélni az életed a pálya szélén retkes alsókenő libSSi szarként? úgy hogy tudod teljesen mindegy hogyan és kinek mit hüppög pampogsz és játszod a buzi picsádat úgy fogsz felfordulni hogy a fidesz alattvalója maradsz életed végéig? Hát persze hogy a fideszre szavazunk te alattvaló kutya, persze hogy jó ez nekünk mert látjuk hogy a fideszOrbáncsászár szétbassza a picsátokat minden nap módszeresen a hatalmas gigantikus kékeres Orbán faszával és nektek ez nagyon fáj :DDDDDDDDDDDDDDDDDD

Világít a torony 2019.05.18. 18:33:40

@Aranka1973: Általánosságokra az ostobák hivatkoznak a CEU esetén.
Konklúzió: ostoba vagy!

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2019.05.18. 19:04:53

@alöksz róz: ""A CEU Európa egyik legrangosabb egyeteme, a legelismertebb előadókkal" - na és? attól még nyugodtan lehet részrehajló és hiteltelen. "

persze, nyilván a csuti paraszt a hiteles Európa egyik legrangosabb egyetemével szemben.

akkora korlátolt elmebeteg vagy, hogy még.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2019.05.18. 19:06:06

@Aranka1973: "Önnek is ez volt az alma matere"

Kovács Zoli patkánynak az volt, és odaszarik.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2019.05.18. 19:07:23

@alöksz róz: "attól még nyugodtan lehet a legelismertebb, hogy bizonyos kérdésekben részrehajló. nem zárja ki. "

persze, meg gyíkemberek is lehetnek. szólj az ápolódnak!

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2019.05.18. 19:09:52

@Aranka1973: az, hogy Soros György megdolgoz 500 millió embert kevésbé életszerű, mint az, hogy Orbán agymosott 2,8 millió magyar parasztot.

taga.20 2019.05.18. 19:10:50

@Max Cuda: fityeszszardarab, rakjál be egy kommentemet, a héten 0-16 között.

szerintem meg a gecit ne emlegesd, mert arról mindenkinek a geci gazdád jut eszébe.

szerintem szójá be a köszpontba, hogy egy képzettebb szardarabot küldjenek helyetted, me te gázabb vagy, mint tállaievtárs!

remélem zöd voltam a kurvaanyádat baszdszájba nertárs?!

u.i.: egyébként nincs harag, mert te is egy élőlény vagy.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2019.05.18. 19:10:54

@Tényelek: "Nincs még egy olyan egyetem Európában, amelyiket a fél kontinensről elzavartak."

A CEU-t a fél kontinensen szívesen fogadnák, te hazug patkány!

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2019.05.18. 19:11:47

@Aranka1973: a fél kontinens, sőt az egész Orbánt zavarta el a picsába. Sargentini jelentés, Néppártból kizárás. emlékszel, te félkegyelmű?!

Aranka1973 2019.05.18. 19:12:59

@math0: Mi ez az "Európa egyik legrangosabb egyeteme" kamu?

Hát basszus a fasorban nincsenek !
www.topuniversities.com/university-rankings/world-university-rankings/2018

Cambridge, Oxford, UCL – na, azok igen, top10-es mindegyik !

CEU ? Futottak még !

@Világít a torony: Na, látom a személyeskedés, a kinyilatkoztatás az nagyon megy !

Az érveid ? Hát, azok meg hiányoznak ! Így nehéz is lenne értelmes vitát folytatni veled !

Sajnos ez az alacsony színvonal, ez a sekélyes vitakultúra nem csak rád, hanem az ellenzéki oldalra általában is nagyon jellemző !

Ezért fogja veletek a Fidesz ismét feltörölni a padlót május 26-án !

Ti meg erre várhatóan ismét sivalkodtok és csalóztok majd, pedig a várható gyenge eredményetek hű tükre annak a teljesítménynek, amit az utóbbi években nyújtani tudtatok !

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2019.05.18. 19:34:53

@Max Cuda: Orbán a kékeres faszát a ti szátokban járatja, közben az EP szemétdombjája fog kerülni. elqrta, nem kicsit, nagyon.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2019.05.18. 19:38:35

@Aranka1973: ha már Oxfordra hivatkozol, akkor ők is a CEU MELLETT vannak.

www.history.ox.ac.uk/article/support-central-european-university

megint tátott szájjal futottál be a faszerdőbe, nácikurva!

d.j 2019.05.18. 19:40:09

Sok tudatlan tahó fideszes kommentel itt, de ez az Aranka nevű túltesz mindenkin. Fullba nyomja a kretént. Minek foglalkoztok a tirpák idiótával?

taga.20 2019.05.18. 19:40:48

@Aranka1973: "Ti meg erre várhatóan ismét sivalkodtok és csalóztok majd, pedig a várható gyenge eredményetek hű tükre annak a teljesítménynek, amit az utóbbi években nyújtani tudtatok !"

a szájba baszott kurvaanyádnak meséjj fityeszparazita!

szétkurtátok a választást! bazdmeg egy hétig nem adtátok ki az adatokat te lepra!

taga.20 2019.05.18. 19:44:33

@d.j: azért, mert a sok ostoba azt hiszi, hogy aranka az aranyközépút, pedig csak egy pöcegödör.

na ezé!

zene mehet? nesze:)

www.youtube.com/watch?v=WfNE73vyd-k&list=RDWfNE73vyd-k&start_radio=1

Melee 2019.05.18. 19:50:02

A Fidesz nyilvánosan beismeri, hogy hazudott, seggnyalói meg csak annyit tudnak kipréselni magukból, hogy libsi meg Soros.
Fidesztahók, tényleg ennyire barmok vagytok, vagy csak simán ennyire szolgalelkűek, hogy bármit mondanak a központból, továbbadjátok?

csókolom a Miniszterelnök Úr kezit 2019.05.18. 20:17:42

buzitaga vesd be az összes nikkedet, akkor igazad lesz
kreténó

Blogolo Blogi 2019.05.18. 20:36:08

Heyyyy fideszgyokerek! Mit szoltok hozza, hogy bomlik Viktor szuperhajpot osztrak koalicioja?
Nem lennek meglepve, ha Viktor mediabirodalmat is orosz segitseggel kezdte volna el grundolni. A recept, amivel az osztrak nacipart vezetoje emlitett, teljesen megegyezik Viktor hazai gyakorlataval. Nagyon gaz, de ti csak tapsikoljatok, csak nyaljatok tovabb a segget. Szanalmas patkanyok.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2019.05.18. 20:46:59

@Melee: barmok, ezek akkor is Orbánra szavaznának, ha a saját hátukon baszná seggbe a kurva anyjukat, az a lényeg, hogy Düsseldorfban ne legyenek feketék. úgyis vannak, meg Orbán maga csempészi be a fekete venezuelaiakat az országba, de mondtam, ezek akkor is Orbánra szavaznának, ha a saját hátukon baszná seggbe a kurva anyjukat.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2019.05.18. 20:49:29

@Aranka1973: @ecover:

" Central European University
301—350 th
World University Rankings 2017
39 th
Young University Rankings 2017
"

www.timeshighereducation.com/world-university-rankings/central-european-university

Az ELTE és a BME a CEU után van. A Puskás Akadémiát nem jegyzik, Orbángecit a parasztképző "egyetemével" szintén nem.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2019.05.18. 20:53:26

@Aranka1973: jó ideje nem volt már birkamenet, mert Orbán most már összebuszozni se tudna annyi lengyelt.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2019.05.18. 20:54:17

@Aranka1973: a birkamenetre lengyel migránsokat buszoztatott Orbángeci EU pénzből, szóval ez is az EU érdeme.

vénkujon 2019.05.18. 20:57:36

elnézsést kedves búzi urak, de szerintem FőMiniszterelnők Úrnak a nevét a lipschik csak úgy odavágták az osztrákok videofelvételbe egy kűlönleges soros- eljárással. nyílvánvalo csalás. + az osztrák úr helyet egy gyapjas alakváltó ívadék volt felvéve.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2019.05.18. 20:57:57

@Aranka1973: a V4 szerinted hány ország? vigyázz, IQ80-as kérdés! ebből a lengyelek kurvára össze vannak balhézva Orbánnal, mert Orbán Putyin seggnyalója. a csehek úgy általában nincsenek Orbánnal. a szlovákoknál liberális az elnök...

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2019.05.18. 20:58:28

@Aranka1973: a V4 szerinted hány ország? vigyázz, IQ80-as kérdés! ebből a lengyelek kurvára össze vannak balhézva Orbánnal, mert Orbán Putyin seggnyalója. a csehek úgy általában nincsenek Orbánnal. a szlovákoknál liberális az elnök...

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2019.05.18. 20:59:13

@Aranka1973: a V4 közül Orbán melyik kormánypárttal is lesz egy EP frakcióban?!

taga.20 2019.05.18. 21:00:38

@csókolom a Miniszterelnök Úr kezit:

a telibe szopott papbácsi legyen az utolsó élvezeted szarházi fityeszparazita!

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2019.05.18. 21:02:53

@Aranka1973: "Bár gyanítom, akkor azért pár hazánkfia felkeresné a Sargentini-jelentést megszavazó pártok székházait, hogy kicsit elbeszélgessen az ottani rezidensekkel arról, hogy hogyan is kellene az Európai Parlamentben a magyar érdekeket képviselni."

miből gondolod, hogy szóba állnak, és érdekli őket egy pár magyar paraszt a legalja fajtából?!

2019.05.18. 22:32:45

@math0: "A CEU-t a fél kontinensen szívesen fogadnák, te hazug patkány! " Na ja, mint Ahmed H. , akit a kutya sem akar beengedni az országába, pedig micsoda ricsaj volt, hogy nem szabad bezárni, mert csak terrorista!
Viheti bárki, bár már Bécsben is vakaróznak, hogy talán nem a legjobb ötlet volt hirtelen felindulásból bevállalni.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2019.05.18. 22:42:50

@Tényelek: ha követ dobálni terrorizmus, akkor Magyarországon 2006-ban több száz Fideszes terrorista a négyzeten gyújtotta fel a belvárost. Meg hát akkor tankot elkötni terrorizmus a köbön. Orbán meg terroristákat támogatott.

Világít a torony 2019.05.18. 22:46:14

@Aranka1973: "Sajnos ez az alacsony színvonal, ez a sekélyes vitakultúra nem csak rád, hanem az ellenzéki oldalra általában is nagyon jellemző !
Ezért fogja veletek a Fidesz ismét feltörölni a padlót május 26-án !"
Velem nem töröl padlót a Fidesz te nagyon buta jószág. A CEU-t sem lehet az általános egyetemek közé sorolni, mert egészen más az oktatási profilja. Jobb lett volna, ha megnézed a képzési profiljait, aztán próbálkozol.
A vitakultúráról pedig csak annyit, semmi dehonesztáló nincs abban, mikor egy nagyon buta alakzatot, a nagyon buták közé sorolom. És te nagyon buta vagy.

Aranka1973 2019.05.18. 23:47:55

@Világít a torony: Újabb hozzászólás. Érdemi érv megint nulla.

Csak a személyeskedés, az megy nektek.

Meg a kifogások keresése, a magyarázkodás – a CEU kivételes, egyedi, nem lehet a közönséges földi egyetemekkel egy mércével mérni ! Kifogással tele van a padlás !

Na meg persze már most előre próbálsz hárítani a várhazó EP-zakóval kapcsolatban is, mondhatni ez is jellemző rátok !

Gyáva, tehetségtelen, kontraszelektált alakok gyülekezete – pontosan ezért fogja veletek a Fidesz a padlót feltörölni május 26-án is !

Aranka1973 2019.05.18. 23:50:43

@math0: " miből gondolod, hogy szóba állnak, és érdekli őket egy pár magyar paraszt a legalja fajtából? "

Ha őket nem érdekli, akkor jó !

Minket sem érdekelnek ők, sem a drágalátos CEU-juk, se a gender-idiótaságuk stb.

Hagyjanak békén minket, és akkor mi is békén fogjuk őket hagyni !

De ha ők kezdenek velünk cseszekedni, akkor ne várják már, hogy mi azt karba tett kézzel fogjuk tűrni !

Aranka1973 2019.05.18. 23:52:52

@math0: Orbán garantáltan egyikkel sem, mert ő továbbra is a Tanácsban lesz. Ahol, ha másra nem is, de a lengyelekre a FONTOS kérdésekben általában számíthatunk. (Ami nem azt jelenti, hogy részkérdésekben ne lehetne köztünk véleménykülönbség.)

Aranka1973 2019.05.18. 23:55:11

@math0: " az a lényeg, hogy Düsseldorfban ne legyenek feketék. úgyis vannak "

Minket Düsseldorf alapvetően nem érdekelne (bár az átjárható schengeni határok miatt annak se örülünk, ha ott elszaporodik a terrorista-utánpótlás), csak ide ne hozzák, és oda se rajtunk keresztül akarják vinni!

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2019.05.19. 01:21:22

@Aranka1973: hallottál már arról, hogy az EU tagja vagyunk, tehát nem lehetséges ilyen izoláció? Mellesleg persze amúgy is idiótaság volna, de nem is lehet.

Ennyit tudtok, ti Fidióták. Elmebeteg pszichopaták vagytok, ti vagytok a magyar társadalom legalja, a selejt.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2019.05.19. 01:22:26

@Aranka1973: Oroszország nem részkérdés. És Orbán az EP szemétdombján fog ülni.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2019.05.19. 01:23:29

@Aranka1973: ugattok ti akkor is, amikor tényleg semmi közötök hozzá. mert agymosott idióták vagytok.

Sir Bates dö Hól 2019.05.19. 03:04:08

@alöksz róz: engem érdekelne.
ja, egyébként ahmedet már lecseréltem egy francia-vietnámi keverékre. de az elszászi az állandó;-)

Világít a torony 2019.05.19. 12:20:38

@Aranka1973: Ostoba jószág. Elnézést, ostoba és értetlen jószág! Nem érted meg, hogy velem a Fidesz nem fog padlót törölni, és nem is vagyok többen? Egyedül firkázom, a magam véleményét. Miért olyan bonyolult ezt felfogni?
" Meg a kifogások keresése, a magyarázkodás – a CEU kivételes, egyedi, nem lehet a közönséges földi egyetemekkel egy mércével mérni.."
Ez nem így van te nagyon buta. Erőltesd meg a kis zöldborsónyi agyad. A CEU nem klasszikus egyetemi , hanem posztgraduális képzést nyújt. Ezért nem illeszthető a klasszikusan felsőfokú alapképzést nyújtó egyetemek sorába.
"..Na meg persze már most előre próbálsz hárítani a várhazó EP-zakóval kapcsolatban is, mondhatni ez is jellemző rátok !"
Ezzel is csak a mértéktelen ostobaságod deklarálod. Az agyatlan és könnyen megvezethető szavazók nagy tömege áll a fityeszmaffia táborában, ezért nyilvánvalóan a Fidesz viszi el a szavazatok többségét. Ismered a mondást ugye? Legyek milliói nem tévedhetnek a ßarral kapcsolatban. Inkább lennél részeg azt ki tudnád pihenni, mert ezzel a permanens buta állapotoddal, maga Merlin sem tudna mit kezdeni.
" Gyáva, tehetségtelen, kontraszelektált alakok gyülekezete..."
Értelmetlen és ostoba tevékenység a primitív dühöd itt gyakorolni. Nem vagy kiszáradva? Iszol te eleget?
Ilyen firkák után, nem érzed mennyire megalázóan gyenge a mentális és értelmi állapotod?

6.Lenin 2019.05.19. 12:59:35

@Világít a torony:

"Az agyatlan és könnyen megvezethető szavazók nagy tömege áll a fityeszmaffia táborában, ezért nyilvánvalóan a Fidesz viszi el a szavazatok többségét. "

Még 3 millióan se szavaztak a Fideszre. Több, mint 5 millióan pedig nem.

Világít a torony 2019.05.19. 17:51:07

@6.Lenin: " Még 3 millióan se szavaztak a Fideszre. Több, mint 5 millióan pedig nem."
Kicsit álságosan csacska megjegyzés.

6.Lenin 2019.05.19. 18:08:25

@Világít a torony:

A te logikád szerint kik is vannak többségben? A 3 millió agyatlan? 5 millió agyas meg nem tud velük mit kezdeni?
Te melyik csoportba tartozol?

Világít a torony 2019.05.19. 19:49:50

@6.Lenin: Mint annyiszor, megint csak ostobaságokat firkázol.
1. A Fidesznek kb. 2.2-2.5 millió itthoni szavazója van. Ezek az agyhalottak vagy nem látják, vagy nem érdekli őket, esetleg még tetszik is nekik ez a fajta egyelőre puhább technokrácia. Amint azt több kutatás is megállapította, a Fidesz bázisát komoly részben adja a képzetlen, avagy a kevésbé képzett társadalmi réteg. A fennmaradó rész a azon külföldiekből jön össze, kiknek azon kívül, hogy a magyar adófizetők pénzéből dőzsölnek, a választáson kívül semmi közük Magyarországhoz. Ez az egyik legnagyobb aljasság, mert ők a napi életvitelükben nem érintettek.
2. Nagyjából 3 millió azok száma, kik nem élnek választójogukkal, ilyen-olyan okokból kifolyólag.
3. Máris megkaphatod azon szavazók számát, akik gondolkodva választanak.
(Ezzel nem azt állítom, hogy nincs egy szintén agyhalotti kemény mag az ellenzéki szavazó táborban, de nagyságrendekkel kisebb.)
Az értetlenségedből adódóan a hovatartozásod magától értetődő.

Szergej Szergejevics Szergejev 2019.05.19. 19:56:51

@Világít a torony: "Máris megkaphatod azon szavazók számát, akik gondolkodva választanak."

Szóval, akik azokra szavaznak, akiknek a tévészékházban hempergés, tűzriadók indokolatlan működésbe hozása, és a folyamatos, éveken keresztül való szopó ágon maradás a fő tevékenységük, azok jelentenék a "gondolkodó" réteget?

Ti mindig azkn dolgoztok, hogyan tudnátok még az eddigieknél is jobban kiröhögtetni magatokat?

Szánalmas, irigykedő libsiproli lúzer banda vagytok, nem csoda hát, hogy május 26-án megint felmossák veletek a padlót...

Világít a torony 2019.05.19. 20:03:48

@Szergej Szergejevics Szergejev: "...a Fidesz bázisát komoly részben adja a képzetlen, avagy a kevésbé képzett társadalmi réteg."
Nyilván egy vagy ebből a tömegből. Ha nem lennél ostoba agyhalott akkor a számokkal szálltál volna vitába, ám azokat valószínűleg nem is értetted.
Magyarországon a hatalom bázisa mindig is az agyhalottak tömege volt. Ma sincs ez másként. Ugye érted?
Ja...biztos nem.

6.Lenin 2019.05.19. 20:04:04

@Világít a torony:

Na, már kezdesz rájönni, hogy marhaságot irkálsz, de még mindig keresed a magyarázatot a saját hülyeségetekre. Még mindig rossz az irány.
Persze, ha rájönnétek, nem szopnátok már 9. éve, és a neheze csak most jön, mivel lassan nem lesz kivel kicsikarni valamit is.

Világít a torony 2019.05.19. 20:12:57

@6.Lenin: "Na, már kezdesz rájönni, hogy marhaságot irkálsz, de még mindig keresed a magyarázatot a saját hülyeségetekre."
Ugye, hogy mennyire agyatlan vagy? Semmit nem értettél meg abból amit írtam.
Buta jószág, miért nem azt idézed ide, ami szerinted hülyeség?
Ne hozz szégyent a névadódra. Az veled ellentétben okos ember volt, még ha egy szennyes kommunista is.

Szergej Szergejevics Szergejev 2019.05.19. 20:14:22

@Világít a torony: "Magyarországon a hatalom bázisa mindig is az agyhalottak tömege"

Hát igen, és ez a tömeg ma az ellenzék pártjaiban, és azok támogatói között található.

Így nem csoda hát, hogy Orbánéknak nagyon még csak meg se kell izzadniuk, hogy ismét megalázó vereséget mérjenek a looser libsiproli fajtádra.

Ami meg a számokat illeti, azokból egy is elég ahhoz, hogy az agymenéseidet beárazzuk: 3*(2/3)... De lesz az még 4 is!

6.Lenin 2019.05.19. 20:20:32

@Világít a torony:

Pont fordítva, én értem, amit te nem értesz, vagyis azt, amit írsz. Nem a Fideszre szavazók a hülyék, te nem tudsz nekik jobbat kínálni, ezért hülyének nézed őket, miközben nagyon szeretnéd, ha ezek a hülyék rátok szavaznának inkább.

Szerintem meg akkor lennének igazán hülyék. Nem csodálkozom, ha neked ezt macerás átlátni.

Világít a torony 2019.05.19. 21:21:53

@Szergej Szergejevics Szergejev: "Magyarországon a hatalom bázisa mindig is az agyhalottak tömege"
A válaszod rá:
" Hát igen, és ez a tömeg ma az ellenzék pártjaiban, és azok támogatói között található."
Sejthető volt, de már biztos, hogy agyhalott vagy. De miért is kínlódsz, buta jószág?

Világít a torony 2019.05.19. 21:31:17

@6.Lenin: " Nem a Fideszre szavazók a hülyék, te nem tudsz nekik jobbat kínálni, ezért hülyének nézed őket, miközben nagyon szeretnéd, ha ezek a hülyék rátok szavaznának inkább."
Rám? Te nem csak agyhalott, hanem ezen belül kíméletlenül ostoba is vagy. Miért szavazna rám bárki is?
Azt észrevetted, hogy simán lehülyézted a Fidesz agyhalott szavazó bagázsát? És még van egy észrevételem a dologhoz. Az agyhalott szavazók csak a szavazás napján számítanak embernek. Az ország mindenféleképpen veszít a mentális tartásából az ilyen képződmények miatt.

Szergej Szergejevics Szergejev 2019.05.19. 22:59:34

@Világít a torony: Nehezen megy neked a logika, barátom.

Te arra gondoltál, szándékosan durván megalázva a Fidesz szavazóit, akik május 26-án minden bizonnyal a szavazók többségét adják majd, hogy ők közvetlenül támaszkodnak az agyhalottakra.

Én pedig ezt a libbant, kretén logikát furmányos székely módjára kicsavarva arra világítottam rá, hogy valóban ez ugyan a sikerük (egyik) titka (a teljesítményükön túl), de nem úgy, ahogy te gondoltad, hanem az agyhalottak közvetve adják a hatalom bázisát, mert ezek ellen a húgyagyúak ellen (akik közé bizton te is tartozol) kell "versenyezniük".

Márpedig a te kis kedvenceid manapság olyan szánalmasan gyenge, lezüllött társaságot alkotnak, hogy velük szemben még Caligula lovát is megszavaznák EP-szenátornak.

Mindegy, már csak hatot kell aludni, mielőtt az újabb megalázó, katasztrofális vereséget elszenveditek, addig már legyél türelemmel!

6.Lenin 2019.05.20. 09:11:47

@Világít a torony:

Te seggfej, a "rád" azt jelenti, ahová agyilag tartozol, akiket itt képviselsz. Ennyire már ne játsszátok a hülyét.
Te nevezed a Fideszre szavazókat agyhalottnak, miközben ezerrel reklámozod a saját hülyeséged.
Mentális tartásban az tuti ,hogy Mo-on nem a Gyurcsány házaspár az etalon. Vagy csak néhány ezernek.

Te inkább egy fekete, sötét lyuk vagy, nem világító torony. Válts nicket.

Világít a torony 2019.05.20. 16:04:25

@6.Lenin: Te magad is agyhalott vagy, nem csak a fityeszmaffia szavazói! Sokadszorra sem érted meg pl., hogy egymagam vagyok.
Ám minek nevezzem az agyhalottakat, ha egyszer azok?
" Mentális tartásban az tuti ,hogy Mo-on nem a Gyurcsány házaspár az etalon "
Te tuti, hogy szerelmes vagy beléjük, ne is tagadd!
" Te inkább egy fekete, sötét lyuk vagy, nem világító torony."
Tőled ez dicséret agyatlan.
" Válts nicket."
Utasíts Főni! Még a végén el is hiszed, hogy megteheted.

Világít a torony 2019.05.20. 16:11:00

@Szergej Szergejevics Szergejev: " Márpedig a te kis kedvenceid manapság olyan szánalmasan gyenge, lezüllött társaságot alkotnak,"
A szovjet segget nyaló bűnöző osztrákra gondolsz, aki megbukott? Ott legalább megbuknak, itt a kommancs gyilkos legfeljebb nem veszi meg az RTL-t Orbánnak. De a másik osztrák náci csak bevásárolt Orbánnak. Itt az sem bukás.
...és nem én alázom meg a maffia szavazóit. Megteszik azt ők maguk.
Gondold csak el. Húgyagyúnak nevezel. Nekem legalább van agyam. Rólad ez nem mondható el. Ha nem lennének a motorikus reflexek, már éhen-szomjan haltál volna!

6.Lenin 2019.05.20. 16:17:35

@Világít a torony:

Egyedül vagy a sötét lyukban, és magadat véded itt ezerrel? Neked nem mind1, hogy kik szavaznak ide, vagy oda, ha te mindent megoldasz magad?
Mire ez az ádáz küzdelem itt, kikért is harcolsz?
Valaki csak jobb lenne a jelenlegiek helyett, vagyis valakikért harcolsz, mert ezek nem tetszenek.
Te tényleg ennyire hülye vagy, hogy még ezt sem érted?

Világít a torony 2019.05.20. 16:31:33

@6.Lenin: Ostoba agyhalott....idegállapotba jöttél?
" Valaki csak jobb lenne a jelenlegiek helyett, vagyis valakikért harcolsz, mert ezek nem tetszenek."
Mégis, mi tessen egy politikai és gazdasági maffiában?
" Te tényleg ennyire hülye vagy, hogy még ezt sem érted? "
Abszolúte vágom, hogy értetlen agyhalott vagy.

6.Lenin 2019.05.20. 16:50:09

@Világít a torony:

"Mégis, mi tessen egy politikai és gazdasági maffiában?"
Mondjuk egy másik, de őket kedveled.
Mert másként nem értem tényleg, hogy miért is harcolsz itt.
Vagy elhiszed, hogy léteznek csupa Teréz anyuk? (igaz a halála után róla is kiderültek állítólagos disznóságok )
Még oviba jársz, és tudsz már írni (igaz hülyeségeket), de gratulálok, van esélyed elhagyni 1x a fekete lyukat.

Világít a torony 2019.05.20. 17:55:27

@6.Lenin: Csacskán vitézkedsz, ám teljesen reménytelenül. Vagyis némi reményed akad...tán még nőhet is valamennyi agy a burádban, de egy pint sört sem raknék rá, hogy megtörténik. Azért drukkolok neked.
süti beállítások módosítása