B1 blogcsaládA migránsok kinyírták a politikát

2019. május 10. - ashwood

migransok.jpgMegvan a migránsok első, magyarországi halálos áldozata: a közbeszéd, az értelmes vita közügyeinkről, vagyis a politika maga.

Elképzelhető, hogy a migránsok nem saját kezűleg gyilkolták le áldozatukat, hanem felhasználták hozzá az állampárt segítő kezét, de hogy az áldozat egyre jobban kihülő teteme fölött állunk széttárt kezekkel, ötlettelenül, az bizonyos.

Néhány szerencsés talán még emlékszik arra, amikor másról is lehetett beszélni, mint a migránsokról. Az öregebbek még emlkeznek a Nagy Rezsiháborúra, de a történészek szerint még azt megelőzően is létezett Magyarország, létezett közbeszéd. Létezett a politika.

Bármennyire is hihetetlen, kedves fiatalok, Magyarországon volt idő, amikor:

– ha ápolók vertek rájuk bízott embereket, akkor az nem soros/álcivil/migráns összeesküvés volt, 

– amikor a hatalom egy tudományos intézmény átszervezésén gondolkodott, akkor nem a sorosista/migránssimogatás volt az indok

– ha valaki egy jogszabály betartásáról kérdezett egy állami vállalatot, akkor nem az volt a válasz, hogy soros/álcivil/migráns összeesküvés, 

– ha valaki a II. Világhoború végére, a nácik bukására emlékszik, az nem soros/álcivil/migráns összeesküvő, 

– ha valaki a törvényes működést kérte számon a bíróságon, az nem soros/álcivil/migráns összeesküvő volt

– ha egy újság egy adott témáról írt, igyekezett nem hamisítani fényképet hozzá,

– amikor a természet megóvásáért, a globális klímakatasztrófa ellen fellépők még nem soros/álcivil/migráns összeesküvő voltak. 

Tisztában vagyunk azzal, mennyire nehéz a kérés, de mégis próbálják meg elképzelni: volt idő Magyarországon, amikor nem mindenki hivatásos Móricka volt, akinek mindenről, de tényleg mindenről ugyan az jutott az eszébe.

Amikor Európa, és benne Magyarország jövőjéről érvekkel és ellenérvekkel lehetett vitázni. Mert még nem volt az ezredéves kereszténység és migránsfeltartás záloga a forgalmi adók számossága. Amikor nem Magyarország szuverenitása, sőt, léte forgott kockán a roaming díjak eltörlésével.

De mindez ma már csak ábránd, hisz a migránsok megölték a politikát. A közbeszéd vele halt – avagy csak kipukkadt, mint a buborék.

És marad, mi volt: a migráns.

A bejegyzés trackback címe:

https://b1.blog.hu/api/trackback/id/tr2114818664

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Aranka1973 2019.05.10. 14:13:14

Hát a lesilányult közbeszédet, amiben azért a " másik oldalnak " is jócskán van sara (lásd bajszos szarozós Trágárka, patkányozós Bangóné, o1g-ző b1 blogcsalád (stb.)) lehet ugyan sajnálni, de én még mindig szívesebben találkozom ezzel itt Magyarországon, mint a nyitóképen látható, az euurópai nyakak átvágására utaló gesztikulálást bemutató késes szerecsen fiatalemberrel !

És ezzel szerintem még sokan vagyunk így !

Minden ballib bérretteg 2019.05.10. 16:30:44

A migráns probléma a kontinens létét fenyegető legnagyobb veszély.
(Afrikai népesség bumm, vízhiány, globális felmelegedés, Európai életszínvonal, ...)

Amíg a ballib barmok önként letolt nadrággal várják a muszlim honfoglalókat, addig bizony érdemes megjegyezni hogy Európa túlélése csak és kizárólag a védekezés (határok megvédése, visszatoloncolás, ...) kapcsán képzelhető el.

Persze eközben valóban érdemes felidézni, hogy amíg a ballib elkúrók kormányoztak, addig az ország államadóssága 54%-ról 82% felé nőtt, az országot és lakosságot devizában rommá adósították, kétszámjegyű volt a banki kamat, infláció, az EU legdrágább rezsijét fizettük, külföldi multik hordták haza az EU-s pénzeket, Gyurcsánynak, Medgyessynek, Simornak visszautalt százmillákért cserébe, beazonosíthatatlan karhatalmistákkal verettek rommá ellenzéki tüntetőket, ....

Szóval természetesen, van a migránsokon is túl okunk emlékezni a múltra, és ennek fényében megfontoltan dönteni a jövőről !

n_dy 2019.05.10. 17:12:11

ashwood te egy fasz vagy ...

kunzoo 2019.05.10. 17:43:52

Azért ez eu szinten gond, nemrég Németországban volt pengeváltás a pártok között.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2019.05.10. 18:22:15

@Aranka1973: a közbeszéd minősége nem attól függ, te kis hülye, hogy ki milyen szavakat használ, amelyek neked éppen nem tetszenek, hanem a tartalomtól.

1) Te hülye vagy, mert tény, hogy Magyarországra egyedül Orbán csempészett be migránsokat.

2) Nem mindegy neked, hogy milyen színű ember vágja el a torkodat?! Kurva sok magyar van ugyanis, aki elvághatja. Ezen nem változtat az, hogy hány migráns van itt.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2019.05.10. 18:23:48

@Minden ballib bérretteg: idióta vagy, a migránsfóbiád semmiféle tényen nem alapul.

a világgazdasági válságról meg nem okttattak ki az elmegyógyintézetben, ahol laksz.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2019.05.10. 18:25:51

@kunzoo: nem gond. pengeváltás mindig van.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2019.05.10. 18:26:33

közbeszéd persze itt sem lesz, csak fizetett Fidkányok.

Aranka1973 2019.05.10. 18:35:11

@math0: De, a közbeszéd minősége bizony függ a közönségesség, a gyalázkodás elharapózásától, pláne, ha az érdemi érveket helyettesítik vele. Aki az o1g-t nyerő szlogennek, kampányüzenetnek, sőt programnak gondolja, annak álságos a közbeszéd állapotán sopánkodni.

1.) Orbán Viktor nem szorul arra, hogy migránsokat " csempésszen ", hiszen a kormány és az alárendelt államigazgatási szervek; valamint a pártja frakciója által dominált parlament révén bármikor megteremtheti a külföldi állampolgárok legális beengedésének jogi feltételeit. Ezzel szemben az előző ciklusban pl. bizonyítottan volt példa arra, hogy más magyar állampolgárok haszonszerzési célból migránsok becsempészésében vett részt. ( Lásd: Europol-tanulmány a migránsválság bűnügyi hátteréről ! )

Persze, sok magyar is lenne, aki ELVILEG elvághatná, csak éppen a magyarok közül sokkan kevesebben szoktak ilyen eszközökhöz nyúlni. Ilyen típusú fenyegető mozdulatokat, mint amit a képen lévő úr csinál, még leginkább a bűnöző roma szubkultúrákban (gyk. ez nem azt jelenti, hogy minden roma bűnöző!), és a hozzájuk verődött, lezüllött, elcigányosodott magyarok között fordul elő.

CSOKKI MÁLNA 2019.05.10. 18:52:06

"Amikor Európa, és benne Magyarország jövőjéről érvekkel és ellenérvekkel lehetett vitázni."

Ezt magyarázd meg a Brendel nevű , szabadlábon kószáló szociopatának..:D

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2019.05.10. 18:55:13

@Aranka1973: Függ a faszt. A közbeszéd minősége semennyit nem változik attól, hogy én vagy te, vagy bárki más 1-2 olyan szót használ, amelyiket a másik le akar tiltani. Te nem azért írsz hülyeségeket, mert én azt mondom, hogy ne használd a "bizony" szót, mert csúnya, hanem azért, mert hülye vagy ab ovo.

"pláne, ha az érdemi érveket helyettesítik vele."

Az igaz, csakhogy ez a migránsozás ismérve

" Aki az o1g-t nyerő szlogennek, kampányüzenetnek, sőt programnak gondolja, annak álságos a közbeszéd állapotán sopánkodni."

Az O1G és A Sorosozás ugyanannyi nem tartalmaz érveket, az első viszont igaz. Az O1G-t tüntetéseken szokták használni, ott nem érvelésről van szó, te idióta!

"Orbán Viktor nem szorul arra, hogy migránsokat " csempésszen ""

mégis csinálja a geci.

" hiszen a kormány és az alárendelt államigazgatási szervek; valamint a pártja frakciója által dominált parlament révén bármikor megteremtheti a külföldi állampolgárok legális beengedésének jogi feltételeit."

és ha az Orbán által "legálisan" becsempészett ember metszi fel a hasad, akkor elélvezel, vagy mi?! Mitől jobb az neked?!

" Ezzel szemben az előző ciklusban pl. bizonyítottan volt példa arra, hogy más magyar állampolgárok haszonszerzési célból migránsok becsempészésében vett részt."

megint haszonelven Rogán csempész be migránsokat.

"Persze, sok magyar is lenne, aki ELVILEG elvághatná, csak éppen a magyarok közül sokkan kevesebben szoktak ilyen eszközökhöz nyúlni."

HAZUDSZ. erre semmiféle igazolásod nincs, csak egy idióta náci vagy.

na látod, ez az, amikor a közbeszéd a béka segge alatt van, amikor idiótaságost, hazugságokat, és logikátlanságokat hánysz ide, és nem attól, hogy milyen szavakat használsz. az idiótaság bármilyen szavakkal elmondva idiótaság. az igazság meg bármilyen szavakkal elmondva igazság.

Orbán egy geci, te meg szintén egy náci patkány vagy. ez az igazság.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2019.05.10. 18:56:08

@CSOKKI MÁLNA: olvashatod az érveimet, mondjuk hülye vagy ahhoz, hogy felfogd.

ertelemblog.wordpress.com/2017/09/04/a-menekult-kerdesrol/

tessék, ezzel vitázz, te idióta!

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2019.05.10. 18:58:24

@Aranka1973: szerintem te közönséges és gyalázkodó vagy. gyaláztad a migránsokat. úgyhogy ennyit rólad, kis nácikurva!

illaim 2019.05.10. 18:59:42

A blogot megint letámadta a fidess SA csürhéje! Mióta kizárta a fidess a Bábolna sikeres patkányirtóit, túlszaporodtak a fidkányok! A patkányok értelmes lények! Ezek itt valami deformált sejthalmazok, fényévnyi távolságra a Homo sapiens sapiens-től. LOL

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2019.05.10. 19:06:34

@Aranka1973: ja, és attól, hogy egy magyar lelő puskával, vagy egy osztrák megfolyt az ágyban, attól neked jobb, te attól élvezel?!

Aranka1973 2019.05.10. 19:27:43

@6 Lenin: Sajnálom, ma már felnőtteknek is árulnak pelenkát, inkontinencia esetére!

Aranka1973 2019.05.10. 19:29:51

@math0:
"ja, és attól, hogy egy magyar lelő puskával, vagy egy osztrák megfolyt az ágyban, attól neked jobb, te attól élvezel?"

Te most illusztrálni akartad a barátod igazát, hogy valóban silányabb lett a magyar közbeszéd ?

Mit mondhatnék, sikerült, gratulálok !

nincs1itt 2019.05.10. 19:47:44

@math0: nem szeretnélek megzavarni a verbális önkielégítésben, de megtudakolnám, hogy a "menekültek" milyen arányban veszik ki a részüket pl a német GDP-ből. most a 2015-től ide érkezettek állnak a középpontban. a pontos számukat nem ismerjük, mert senki nem tudja... de tegyük fel, hogy 500 ezer főről beszélünk, akik 90%-ban munkaképes korúak. tehát a válaszban vagy pontos százalékot tüntess fel, esetleg pontos számot a munkát vállaltakról.

morpho 2019.05.10. 20:07:21

@nincs1itt: Semmi jelentősége, hogy a 2015 óta Németországba "menekültek" milyen arányban veszik ki a részüket pl a német GDP-ből. Az a lényeg, hogy a gyerekeik és azok gyerekei, akik már ott nőnek fel, mennyire fogják. Ez olyan, mintha azt kérdeznéd, hogy az elsős ált. iskolások hány százaléka tud szeptemberben olvasni. Értelmetlen kérdés.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2019.05.10. 20:10:32

@Aranka1973: no látod, az az, amikor kerülöd az érveket. te mutattad be, mitől silány a magyar közbeszéd. a Fidesz, ha érvekkel találkozik, akkor Sorosozik, te meg ha érvekkel találkozol, akkor nem tudsz rájuk válaszolni, mellébeszélsz.

ugyanaz a szánalmas, sunyi hozzáállás. ez a baj, és nem az, hogy ki milyen szavakat használ, hanem a ti sunyi, geci, érvkerülő hozzáállásotok.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2019.05.10. 20:11:58

@morpho: az ő unokáikról ugyanúgy nem tudunk semmit, mint a tieidről. szóval pont ennek nincs jelentősége, te idióta!

Bankkártyát minden arabnak !!! 2019.05.10. 20:13:37

"Néhány szerencsés talán még emlékszik arra, amikor másról is lehetett beszélni, mint a migránsokról."

Az emberek leginkább a SZEMKILÖVETÉSEKRE és az ÁLLAMCSÖDRE emlékeznek, ennyi marad a liberális diktaturábol.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2019.05.10. 20:19:20

@nincs1itt: látod, kis idióta, ha nem lennél funkcionális analfabéta, és elolvastad volna a linkemet, akkor megtaláltad volna a kérdésre az adatot:

ertelemblog.wordpress.com/2017/09/04/a-menekult-kerdesrol/

a 2015 óta Németországba került menekültek, tipikusan Szíriából, Irakból, Afganisztánból és Szomáliából jöttek, közülük februárban 368695 ember dolgozott.

ez eddig olyan évi 100 ezerrel nőtt. télen kicsit vissza szokott esni.

szívesen, te idióta! akkor most mehetsz a sarokba önkielégíteni, te szerencsétlen!

Szalay Miklós 2019.05.10. 20:22:03

Lásd a következő írásban az ellenségek és a vészhelyzet hasznát a hatalom számára, illetve a félelem és a tudatlanság szerepét. (Egyébként általában a háborúról szól, arról, hogy a politikai konfliktusok kapcsán hogyan manipulálják a népet, és hogy mit lehet tenni egy békésebb világért:)

egyvilag.hu/temakep/077.shtml

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2019.05.10. 20:24:00

@nincs1itt: egyébként kb 40%-uk még nem munkaképes gyerek, vagy fiatal, aki azért még jobb, ha tanul.

Brix 2019.05.10. 20:24:46

@Aranka1973: A festèk megfolyik, az egyik ember megfojtja a másikat... Egy biztos: Orbán valóban sikeresen tematizálta a politikát, annyira, hogy a migráns- kèrdèst már az ellenzéki pártok is bevettèk a programjukba... Egyértelmű , hogy ezt a globális problèmát, az egyre nagyobb lèptèkű migráció problémáját , túltolja a kormánypárt, hiszen az emberekben meglèvő negatív ösztönök a félelem gerjesztése , jól fizet politikailag- a proaktív ,realista megközelítés helyett...Valójában maguk is beismerik, hogy az emberek vándorlása egy normális jelensèg, ezèrt kapott tavaly 60950 ember munkavállalási engedélyt Magyarországon, közöttük törökök, irániak, kínaiak, stb....( Ès vagy 31 ezer más jogcímen....) Rettegnünk kellene, hogy megölnek minket? Ha mi valóban belèpünk a jólèti államok közössègèbe, akkor nálunk is lesznek ázsiai ès afrikai bevándorlók szèp számmal, mert ezek a világ törvényszerűségei...Szerintem veszélyes világkèpe van Orbánnak, hiszen legutóbb már magyar fajtáról beszélt...ès az etikailag homogèn , egykultúrájú , izolált , keresztény állam- amit ajánlott, nem lesz többet a magyar történelemben, nem is volt ilyen( szinte)soha .....Orbán hamis illúziókat kínál az embereknek , miközben a világ azzal ellentétesen változik: Budapest vagy egy- - kèt vidèki város egyre nagyobb külföldi közösségeknek ad otthont...Megint más kèrdès az, hogy jól kezeltèk- e menekültválságot a nyugati államok..A magyar konzi nèzőpontból- amely nem altruista, nem könyörületes- nem...Nyugati szempontból viszont úgy vèltèk, nem lehet fegyverekkel visszatartani a jobb élet reményében idemenekülőket....( mert máshogy nem lehetett volna, vagy talán mèg úgysem....A nyugati mainstream politika viszont úgy gondolja , hogy nem dughatjuk a fejünket a homokba, amikor globális hatású válságok vannak...Ezzel persze buktak is sokat, mert sok nem kívánatos elem is Európába érkezett, viszont " becsületes "milliók megmenekültek....Az altruista önzetlensèg ( Merkel ) ès az önző embertelensèg között( Orbán) kellene megtalálni egy racionális megközelítést, már amennyire lehet ebben a kèrdèsben...Biztos, hogy mèg 10 milliók fognak Európa jönni, az elövetkezendő évtizedekben , néhány tized százalék hozzánk is " jut" majd...Ezt csak racionális megközelítéssel lehet majd kezelni, nem gyűlölködèssel...Nem lesz elèg fejleszteni az elmaradott afrikai , ázsiai területeket, mert olyan nagy a jövedelmi -èletszínvonalbeli gap, hogy mèg így is jönni fognak...Amit el lehet érni az, hogy lecsökkentsük egy menedzselhető szintre a migrációt , mellette viszont kíméletlenül le kell számolni a bűnöket elkövetőkkel vagy a beilleszkedni nem szándékozóknak...Ebben van bőven teendő európai szinten ....A felesleges gyűlölködèsre azonban nincs szükség, mert akkor Európa elveszti a lènyegèt...A befogadás , a segítőkèszèg , az altruizmus" európai " èrzület, a rideg, elutasító önzősèg szívtelensèg nem!

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2019.05.10. 20:26:32

@Bankkártyát minden arabnak !!!: a tévé székházra emlékszel, te Fidkány! felgyújtottátok a tévét, ti náci gecik! a világválságról meg nem hallottál, te húgyagyú?!

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2019.05.10. 20:29:32

@Brix: azt elfelejtetted, hogy nyugat demográfiailag kicsi fellélegezhet, a magyar nácik meg ki fognak halni, és bele fognak dögleni. ezt kínálja Orbán: egy bezárkózó, vackában megdöglő országot, amit a végén pontosan azért foglalnak más népek, mert bezárkózott és kihalt.

nincs1itt 2019.05.10. 20:38:27

@math0: szerény képességű kis kretén lehetsz... de légy boldog a hülyeségeiddel, ugyanis a szám amit emlegetsz a munkaképesek száma. a valós munkát végzők száma elenyésző. az igaz, hogy a 40%-uk gyerek - saját bevallása szerint - mert a baj ott kezdődik, hogy a bamf dokumentum nem tér ki a foglalkoztatottságra...

morpho 2019.05.10. 20:39:48

@math0: "@morpho: az ő unokáikról ugyanúgy nem tudunk semmit, mint a tieidről. szóval pont ennek nincs jelentősége, te idióta!"

Azért az elég érdekes, hogy az küld el a picsába, akinek a pártjára állok. Néha te sem tudsz szöveget értelmezni, te idióta, úgyhogy segítek. Az egybites felvetés az volt, hogy "a (2015-óta Németországba) "menekültek" milyen arányban veszik ki a részüket pl a német GDP-ből"
Erre nyilván egyébként sem lehet számszakilag válaszolni, de azt próbáltam felvetni te idióta, hogy a most odaérkezettek jóval kevésbé veszik ki a részüket, mert nem beszélik a nyelvet, nincs versenyképes szakmájuk. De a gyerekeiknek és az unokáiknak már lesz és tökéletesen beszélik majd a nyelvet, tehát jelentősen ki fogják venni a részüket a német GDP-ből, akárcsak jelenleg a 30 éve érkezett török vendégmunkások leszármazottai. A németek a menekültek beengedését befektetésnek is szánták a jövőbe. Érted már, hogy miről pofázok te idióta? Ennek mi a fasz köze van az én leendő unokáimhoz??? Legalább azt mazsoláznád ki, hogy ki a narancskullancs és ki nem az! Te idióta!

Minden ballib bérretteg 2019.05.10. 20:41:00

@math0:

A muszlim köcsögöknek eszük ágában sincs dolgozni, ahogy a leszármozottaiknak se.
CSerébe viszont bandaháborúznak, kábítószert terjesztenek, nőket erőszakolnak, és robbangatnak.

Szóval a nagy Európai migrációs emberkísérlet kudarcba fulladt, abból a szempontból, hogy ezek integrálhatatlan előemberek.
Abból a szempontból persze sikeres (Soros-Terv), hogy szétkúrják a nemzeti identitást, és az őslakosokat kicsinálják minden országban, ahol elérik a kritikus határt (5-8%).

SZerencsére a magyaroknak több eszük van, és átlátnak a magadfajta szarcsimbókokon.
Húzz migráns faszt szopni Nyugat-Európába, mert itt hiába csorgatod a nyálad, nem fognak bejönni

nincs1itt 2019.05.10. 20:41:10

@morpho: erre vannak már precedensek... 1955 óta érkeznek németo.-ba vendégmunkások... nem kell a mellébeszélés. egyszerű a képlet, 2.-3. generációs bevándorlók sokkal nagyobb arányban részesülnek szociális ellátásban, mint az első generációsok...

morpho 2019.05.10. 20:43:51

@nincs1itt: De sokkal több GDP-t termelnek.

morpho 2019.05.10. 20:45:17

@Minden ballib bérretteg: A Soros terv! Azaz!! Nincs itt semmi látnivaló!

nincs1itt 2019.05.10. 20:47:24

@morpho: aha, mert a szociális hálón függés az gdp-t termel... na, ja! én sem tudhatok mindent...

Minden ballib bérretteg 2019.05.10. 20:49:33

888.hu/amerika-london-parizs/munkahely-boven-lenne-megsem-dolgoznak-a-nemetorszagi-migransok-4141163/

Munkahely bõven lenne, mégsem dolgoznak a németországi migránsok

...
Figyelemreméltó adat, hogy a német nyelvkurzusokra jelentkező tanulók 83 százaléka nem tudja megszerezni a szükséges nyelvtudást és a papírt ahhoz, hogy Németországban dolgozhasson.

Németországban egyébként egyre több az álláslehetőség, külön a bevándorlók számára is rendeznek állásbörzéket. Ennek ellenére a migránsok közül sokan képtelenek elhelyezkedni a munka világában.

Minden ballib bérretteg 2019.05.10. 20:50:52

CSerébe viszont ezt teszik a leszármazottak:

www.origo.hu/nagyvilag/20180330-halalos-fenyegetest-kapott-egy-diak-mert-nem-hisz-allah-ban.html

Halálosan megfenyegettek muszlim migránsok egy diákot Németországban, mert nem hisz Allahban

A diák édesapja hozta nyilvánosságra a lánya esetét. A muszlim vallású csoporttársai halálosan megfenyegették a lányt, mert nem hisz Allahban.

A berlini iskolában a gyerekek több mint 70%-a német. A lány édesapja azt mondta a Berliner Zeitungnak, hogy
muszlim hallgatók támadták meg a gyerekét, mert nem hisz Allahban. Az egyik muszlim vallású diák azzal is fenyegetőzött, hogy megölik.

Ugyanebben az iskolában egy másik vallási indíttatású zaklatási eset is történt. Az egyik – szintén muszlim – diák megkérdezte az egyik osztálytársát, hogy az zsidó-e. Az (egyébként törékeny, vékony) kislány azt felelte, hogy igen.

Ezek után a muszlim diák többször fenyegetőzött, és hangosan ordibált vele, és folyamatosan, fenyegetően ismételgette a zsidó szót.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2019.05.10. 20:59:47

@nincs1itt:

" a szám amit emlegetsz a munkaképesek száma. "

tudjuk, hogy ti Fidkány Fidióták ész nélkül hazudtok, és elmebetegek vagytok, úgyhogy nem feltétlenül kell tovább bizonygatnod.

mint mondtam, Németországban az adott országokból, leginkább 2015 óta jövő menekültek közül 368.695 van alkalmazásban. "Beschäftigte". Sprichst du deutsch, du Arschloch?!

statistik.arbeitsagentur.de/Statischer-Content/Statistische-Analysen/Statistische-Sonderberichte/Generische-Publikationen/Auswirkungen-der-Migration-auf-den-Arbeitsmarkt.pdf

1. Tabelle

Ennyit tudtok, ti Fidióták. Elmebeteg pszichopaták vagytok, ti vagytok a magyar társadalom legalja, a selejt.

nemecsekerno_007 2019.05.10. 21:00:55

Vannak olyanok akiknek meg mindenről a Putyinseggnyaló, diktatúra, választási csalás, EurópátszétveriOrbán meg hasonlók jut eszébe...
Szóval így élünk mi :) Így vágunk disznót :)
Amúgy a tüntetéseken résztvevők száma mutatja, hogy mennyire elégedetlenek a patással...

Paul John 2019.05.10. 21:00:58

“Akkor ugassá majd mikor 5 majom töcsköli a húgodat te niggerbuzi”

(Bocs csak gondoltam besegítek Fideszes honfitársainknak akik a hazai közbeszéd szintjét igyekeznek belőni a kívánatos színvonalra)

Sir Bates dö Hól 2019.05.10. 21:01:20

@nincs1itt: szevasz!;-)
azért azt ne felejtsd el, hogy a 2015-től érkezettek nagyrészt valóban menekültek. a szíriaiak jelentős része haza fog térni. akik viszont nem onnan érkeztek, azok meg nagyobbrészt dolgozni fognak. megértem, hogy neked ez most fáj, hogy leterhelik a büdzsét, de ne ess már bele abba, hogy bárki is ki akarja cserélni európa népességét! ez egy faszság! az uniónak meg eleve erkölcsi kötelessége, hogy a határok mentén található országokat tehermentesítse a menekültek ellátásában! de a menekültek azok nem bevándorlók! s a bevándorlók között is vannak olyanok, akiket inkább vendégmunkásnak nevezhetünk.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2019.05.10. 21:01:32

@morpho: ez igaz, de ezek ugye nem olyan kemény tények. jobb a helyzet: az ottaniak már most is keményen kiveszik a részüket a munkából, csak ezeknek a szennymédián nevelkedett birkáknak, ezeknek fogalmuk nincs erről.

Minden ballib bérretteg 2019.05.10. 21:03:37

@math0:
A 2015 óta érkezettek 25%-a dolgozik. Ez azt jelenti hogy 75% nem dolgozik, hanem élősködik a németeken.

Egyébként ez a németek baja. Ha egy ilyen hülye Merkel nevű picsát választottak meg, aki folyamatosan importálja az integrációra képtelen, társadlami polgárháborús állapotokat előidéző muszlim pöcsfejeket, akkor megérdemlik.

nincs1itt 2019.05.10. 21:04:32

@math0: figyelj harcias egérke, gondolom beszélsz németül, akkor kérlek értelmezd a szöveget... fuss neki bátran,

Minden ballib bérretteg 2019.05.10. 21:04:52

@morpho:

hu.euronews.com/2018/08/21/mar-tobb-mint-300-ezer-menekult-dolgozik-nemetorszagban

Németországba 2015 óta érkezett menekültek körében a foglalkoztatottság aránya elérte a 25 százalékot.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2019.05.10. 21:05:06

@Minden ballib bérretteg:

te is csak azt csinálod, mint Aranka, csak még nullább szinten, és te még rondán is beszélsz, amit Aranka olyannyira kifogásolt. az nem érv, az a közbeszéd legalja, hogy ideszarod az idióta kis előítéleteidet, te náci kurafi!

Magyarországon is, és Nyugaton is a nők túlnyomó többségét nem muszlimok erőszakolják meg, és a terrorcselekmények többségét nem muszlimok követik el. ennyikeh, te idióta , náci, faszbarom!

ertelemblog.wordpress.com/2017/09/04/a-menekult-kerdesrol/

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2019.05.10. 21:05:40

@Minden ballib bérretteg: Magyarországon egyelőre csak magyar követett el terrorcselekményt.

Minden ballib bérretteg 2019.05.10. 21:06:01

hirtv.hu/hirtvkulfold/folyamatosan-novekszik-a-migransbunozes-nemetorszagban-2479677

Folyamatosan növekszik a migránsbűnözés Németországban

A bevándorlók által elkövetett bűncselekmények közel fele a német lakosság ellen irányul.
Továbbra sem zajlik zökkenőmentesen a Németországba érkezett harmadik világbeli migránsok integrációja. Sőt, a bevándorlók által elkövetett bűncselekmények száma emelkedő tendenciát mutat, az esetek közel felében ráadásul német az áldozat – derül ki a Szövetségi Bűnügyi Hivatal (BKA) 2018-as jelentéséből.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2019.05.10. 21:06:18

@nincs1itt: erre nincs igazolásod, te náci fasz!

Minden ballib bérretteg 2019.05.10. 21:06:35

"A szexuális bűncselekmények tekintetében is jelentős a különbség. 2018-ban 3261 olyan eset volt, amikor az elkövető migráns, az áldozat pedig német volt – ez 21 százalékkal több, mint 2017-ben. F"

morpho 2019.05.10. 21:06:39

@nincs1itt: Nem zudom mikor jártál utoljára Németországba, de segédmunkákat csak bevándorlók végeznek. Taxit csak ők vezetnek, épitkezéseken csak ők dolgoznak. Egy csomó munkát echte szőke német már ŕégóta el sem vállal. Sőt egy csomó fiatal inkább nem dolgozik, hanem a nagymama nyugdíján csüng még 30 évesen is. Azon a nyugdíjon, amit többek közt a 30 éve ott nyomuló török járulékából fizetnek ki. Ezek a fránya gazdasági összefüggések...

nincs1itt 2019.05.10. 21:09:14

@Sir Bates dö Hól: szabaccság! hol írtam én olyat, hogy "valaki" ki akarná cserélni??? ugye a németben a bevándorló zuwanderer(régebben használatos volt a "gastarbeiter" is, ez elég pontosan kifejezi, hogyan is képzelték a németek eleinte...) , a menekült pedig asylsuchende stb... alaposak a statisztikáik. az fáj, hogy eleddig komoly euró milliárdokba kerültek a gazdasági illegális migránsok (ők vannak túlnyomó többségben), a valóban háborús helyzet elől menekülőktől semmit sem "sajnálok"...

Minden ballib bérretteg 2019.05.10. 21:09:18

@math0:

Magyarországon nem, mert a muszlimok aránya 1% alatt van.

Ahol viszont 5% felett van az arányuk, ott már a migrációs hátterű muszlim pöcsfejek által elkövetett nemi erőszakok száma ugyanannyi, vagy több, mint a helybeli erőszakok száma.

De ebben nincs semmi fura. Ezek azt tanulják és úgy szocializálódtak, hogyha valaki miniszoknyáan mászkál azt meg lehet dugni.

Csaj azt nem értem, hogy miért tagadjátok le a tényeket egyfolytában.

Sir Bates dö Hól 2019.05.10. 21:10:43

@nincs1itt: igaz, de ennek szerinted mi az oka? mi az oka annak, hogy az európában terrorista cselekményeket elkövetett muszlim szélsőségesek túlnyomó része (majd mind!) a 2G-4G tagjai közül került ki?! miért nem az 1G tagjai közül? mert ezek azok a kérdések, amikről nem lehet beszélni normálisan, mert "jönnek a migránsok és megerőszakolják lányainkat, asszonyainkat!"

Minden ballib bérretteg 2019.05.10. 21:10:54

@math0:
Marhaság.. A terrorcselekményt elkvető Ahmed H.-t a magyar bíróság elítélte nagyon helyesen.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2019.05.10. 21:13:15

@Minden ballib bérretteg: náci szennylap, amely "õ" betűt használ a cikkben. Egy Focus cikkre hivatkozik, amely nem mondja meg, honnan lennének erről adatai. a Focusnak magának nem lehetnek ilyen adatai. az adatok egyébként nem rosszak. 43% munkanélküliség, tekintve, hogy kb ennyi eleve nem is munkaképes korú.

nincs1itt 2019.05.10. 21:13:21

@morpho: én sem emlékszem már mikor jártam németo.-ban... hosszú-hosszú évek óta csak bajorországban forgolódok, időnként baden-württembergben... de volt már rá példa, hogy nyaralni Allgäu-ba mentünk, de az ost see sincs nagyon messze, kb 800 km... engem ne etess a legendákkal... bizony vannak ilyen dájcsok is, sőt olyan törökök is akik előtt le a kalappal! de látom, nem igazán ismered a német rögvalót.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2019.05.10. 21:14:21

@Minden ballib bérretteg: a magyarok meg puskával ölik a másik magyarokat.

kunzoo 2019.05.10. 21:16:08

@morpho:
Anno még a Népszabadság cikket írt arról hogy a török vendégmunkások leszármazottai sokkal kevésbé voltak hajlandóak beilleszkedni a német társadalomba mint a szüleik. Az utódok automatán német állampolgárok, de igyekeznek törökök maradni. Dolgozni annyira már nem mivel jogosultak a német szociális ellátásra.

Minden ballib bérretteg 2019.05.10. 21:16:40

www.origo.hu/nagyvilag/20180927-migracio-nagy-britannia-valtozasok-bunozes.html

Augusztus 6-án a Daily Mail eltávolított egy cikket a honlapjáról, amiben a 300 ezer bevándorló által lakott Saint Denisben uralkodó elképesztő bűnügyi állapotokról írtak. A cikket a migránshátterű Marwan Muhammad francia politikai aktivista iszlamofóbnak tartotta, ezért írt levelet a szerkesztőségnek. Ugyanezen a napon derült ki, hogy egy 57 éves török bevándorló egy londoni gyorsétterem WC-jében szexuálisan bántalmazott egy 13 éves fiút.

Minden ballib bérretteg 2019.05.10. 21:18:11

www.origo.hu/nagyvilag/20180927-migracio-nagy-britannia-valtozasok-bunozes.html

Augusztus 15-én tartóztatták le azt a 32 személyt, akik egy muszlim szexbanda tagjai voltak. A migráns férfiak általában 12 és 18 év közötti lányokat erőszakoltak meg, és kényszerítettek prostitúcióra. A borzalmas esetek Huddersfield városában és környékén történtek.

Augusztus 16-án látott napvilágot, hogy egy mecsetben az imám arra szólította fel a helyi muszlimokat, hogy támogassák a fegyveres dzsihádot. A Didsbury-mecset korábban arról vált híressé, hogy Salman Abedi és családja rendszeresen járt ebbe a mecsetbe. Abedi volt az a muszlim terrorista, aki egy Ariane Grande-koncert előtt robbantotta fel magát. A merényletben 22-en vesztették életüket.

nincs1itt 2019.05.10. 21:19:10

@Sir Bates dö Hól: talán az lehet az ok(de szigorúan magánvélemény), hogy 2g-4g fiúk-lányok, a párhuzamos társadalmak kialakulása miatt, nem igazán találják a helyüket a német társadalomban (ez alapból sem könnyű). a párhuzamos társadalmak alatt azokat a "telepeket" értem, ahova értelemszerűen költöztek az azonos országból érkezők. sokuk csak jött, mert hallotta, hogy itt jó (jobb mint a hazájában). felkészületlenül, ne adj Isten félretájékoztatva érkezett (gyakori jelenség ez a magyarok között is). ennek következtében nem találta meg a számítását, de azért egy fokkal jobb mint otthon volt, maradt. de a keserűség és a csalódottság is. jöttek a gyerekek, akik ebben a szocializálódtak. a nyelvet sem tanulták meg megfelelő szinten, kimaradtak az iskolából és már meg is érkeztünk!

morpho 2019.05.10. 21:19:33

@nincs1itt: Egyszer menj ki a lakásból az utcára, az sokat segít a világ megismerésében! Egyébként meg sürgősen hagyd el azt a bevándorlók által terrorizált, ballib Merkel által félrevezetett nyomorgó országot! Tárt karokkal vár Orbanisztán a szabadság, biztonság és jólét földje!

morpho 2019.05.10. 21:21:52

@kunzoo: Attól még minden vécépucoló és csatornatisztitó török. Akármit írt a Népszabadság.

Minden ballib bérretteg 2019.05.10. 21:22:44

www.promenad.hu/2019/05/09/v4na-nigeriai-migransok-eroszakoltak-meg-egy-tinedzsert-olaszorszagban/

Nigériai migránsok erőszakoltak meg egy tinédzsert Olaszországban
Két nigériai migránst keres az olasz rendőrség, akik a gyanú szerint kedden este megerőszakoltak egy 15 éves lányt az észak-olaszországi Bolzanóban.

www.origo.hu/nagyvilag/20190506-tanarral-eroszakoskodtak-a-migransok-diakok-becsben.html

Osztrák tanárral erőszakoskodtak a migráns diákok Bécsben - videó
Drámai jelenetek játszódtak le egy bécsi iskolában, ahol migráns diákok támadtak rá az egyik osztrák tanárra. A tanulók többször provokálták, és nekilökték a tanterem táblájának is. A felháborító eset után az iskola a tanárt rúgta ki, és nem az agresszív migránsokat – közölte a V4NA nemzetközi hírügynökség.

nincs1itt 2019.05.10. 21:23:16

@math0: figyu, foglald el magad valaki mással. fegyvertelen emberrel nem párbajozom...

Minden ballib bérretteg 2019.05.10. 21:23:22

ripost.hu/cikk-nemi-er-szak-kombi-csomagter

Egy kombi cso­mag­tar­tó­já­ban erő­sza­kol­ták meg a 14 éves lányt
A 43 éves mig­ráns egy szó­ra­ko­zó­hely előtt szó­lí­totta le a lányt, majd vod­kát és ko­ka­int is adott neki. A 14 éves lány azt ál­lítja, hogy ezt kö­ve­tően a cso­mag­tar­tó­ban meg is erő­sza­kolta a tá­madó.

nincs1itt 2019.05.10. 21:24:28

@morpho: azért te sem álltál kétszer sorba, amikor az észt osztogatták...

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2019.05.10. 21:25:02

@Minden ballib bérretteg: te nemcsak náci vagy, de iszonyatosan idióta, miközben te azon maszturbálsz, hogy Berlinben valaki megfenyeget valakit, ilyen pitiáner dologgal el lehet terelni a figyelmedet, aközben Mészáros ellop 700 milliárdot tőlünk. mondom, iszonyatosan húgyagyú idióta vagy. Orbán titokban rajtad röhög, hogy hogy átbaszott.

Minden ballib bérretteg 2019.05.10. 21:25:26

www.lokal.hu/2019-05-orszagos-felhaborodast-okozo-eroszakos-menedekkeroket-iteltek-el-nemetorszagban/

A 17 és 19 év közötti menedékkérők tavaly decemberben több órán át garázdálkodtak a bajorországi város központjában, válogatás nélkül sértegettek és bántalmaztak járókelőket. Huszonegy emberre rontottak rá, 15-en megsebesültek, többnyire enyhe sérüléseket szenvedtek.

A fékeveszett fiatalok az elfogásukra kivezényelt rendőrökkel is szembeszálltak, sértegették és ütlegelték őket.

Sir Bates dö Hól 2019.05.10. 21:25:34

@nincs1itt: azt írtam "ne ess már bele abba"!;-)... ez a "gazdasági illegális migránsok" mit is jelent? illegálisan tartózkodnak az országban, de folyósítják nekik a szociális ellátást?
személyes példa: a magyarok által 2015-ben átengedett cca. 200k koszovói az valóban gazdasági bevándorló, s valószínűleg illegális is.
s azért azt te is tudod, hogy nem könnyű eljutni a német nyelvvizsgához, főleg, hogy sokszor más betűkészlettel rendelkező területről érkeznek. én látom, hallom, hogy itt a szomszédban (baden-württemberg) mit csináltak az orosz németek, miként húzták le a büdzsét. aztán beilleszkedtek;-)...

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2019.05.10. 21:25:43

@nemecsekerno_007: például neked.:) itt te voltál az első.

nemecsekerno_007 2019.05.10. 21:27:10

@math0: Nem tudom mit rúgóztok ezen a statiszikán. Bejött Németországba félmillió migi/menekült abból X% dolgozik v. nem. Símán bejöhet 8-10 millió úgy, hogy Afrikán meg se látszik. Európán az viszont már meglátszódna és nem pozitív értelemben...

Minden ballib bérretteg 2019.05.10. 21:27:12

magyarnemzet.hu/belfold/a-migransbunozok-miatt-retteghet-nyugat-europa-6895628/

bűnügyi hivatal adatai szerint tavaly 708 380 bűncselekményt követtek el migránsok az országban. Ebből 1362 volt életellenes bűncselekmény, 296 gyilkosság, harminc pedig rablógyilkosság. A 2018-as évben a bevándorlók 13 377 szexuális bűncselekményt követtek el, amelyből 2574 eset minősül nemi erőszaknak, és a szexuá­lis inzultusok elszenvedői között 1110 gyermek vagy kiskorú is volt – sorolta a szakértő. Mint mondta, a német hatóságok jelenleg tízezerre teszik a szalafista vagy vahabista vonalat képviselő szélsőségesek számát, és egy már­ciusi adat szerint ebből 400 olyan iszlamistát tartanak számon a titkosszolgálatok, akik bármikor képesek terrorcselekményt végrehajtani.

Minden ballib bérretteg 2019.05.10. 21:28:53

@Sir Bates dö Hól:
Szeretem mikor a homokba dugott fejed nem veszi be a tiltott információt.
Mikor a hírhamisító Index-es 444-es világból kizökkentve a valóságot dugják az orrod elé ? :DDDD

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2019.05.10. 21:30:34

@Minden ballib bérretteg:

1) hazudsz, több dolgozik
2) ez az arány nő
3) a magyar foglalkoztatási ráta is csak 70% (és ez a felnőttekre vonatkozik, nem az össznépségre)
4) mint ahogy már írtam, a menekültek kb 40% gyerek.

Sir Bates dö Hól 2019.05.10. 21:31:40

@Minden ballib bérretteg: anyád picsáját, én laktam ott. semmivel sem gázabb, mint a hős utca budapesten. az a baj, hogy ti úgy képzelitek el a "no-go-zone"-t, mint a B13 vagy a Menekülés New Yorkból filmeken!;-) ner-cseléd, mozdulj már ki a zsákutcádból, láss világot! persze az sem árt, ha beszélsz egy nyelvet is...

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2019.05.10. 21:31:54

@nincs1itt: " a szám amit emlegetsz a munkaképesek száma. "

tudjuk, hogy ti Fidkány Fidióták ész nélkül hazudtok, és elmebetegek vagytok, úgyhogy nem feltétlenül kell tovább bizonygatnod.

mint mondtam, Németországban az adott országokból, leginkább 2015 óta jövő menekültek közül 368.695 van alkalmazásban. "Beschäftigte". Sprichst du deutsch, du Arschloch?!

statistik.arbeitsagentur.de/Statischer-Content/Statistische-Analysen/Statistische-Sonderberichte/Generische-Publikationen/Auswirkungen-der-Migration-auf-den-Arbeitsmarkt.pdf

1. Tabelle

Ennyit tudtok, ti Fidióták. Elmebeteg pszichopaták vagytok, ti vagytok a magyar társadalom legalja, a selejt.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2019.05.10. 21:33:21

@Minden ballib bérretteg: azóta ez több. és nem olyan rossz ez a szám. mondom, igen jelentős részük gyerek.

taga20 2019.05.10. 21:34:34

@nincs1itt: haver, ideje lenne kimenned dajcsba, és egy kicsit körbenézned, me fingod nincs mi megy ott!:)))

u.i.: látom új haverod van, a matyi. vigyázz vele, me fogaz!:)))

Minden ballib bérretteg 2019.05.10. 21:35:06

@math0:

Hazudni csak ti szoktatok... Migránsseggnyalóknak muszály, mert a tények minden fronton kurvára szopatnak titeket.

Még a migránsseggnyalásra szakosodott újságban is leírják, hogy 25% dolgozik csak.
:DDD

hu.euronews.com/2018/08/21/mar-tobb-mint-300-ezer-menekult-dolgozik-nemetorszagban

Németországba 2015 óta érkezett menekültek körében a foglalkoztatottság aránya elérte a 25 százalékot.

nemecsekerno_007 2019.05.10. 21:35:13

@math0: Kár rúgóznod, de vagy az élő példa a legyikolt közbeszédre

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2019.05.10. 21:36:01

@Minden ballib bérretteg:

"Több mint két évtizede nem tapasztalt mértékben csökkent a regisztrált bűncselekmények száma Németországban tavaly - írta a Welt am Sonntag című vasárnapi német lap a 2017-es rendőrségi bűnügyi statisztika (PKS) alapján, amelyet május elején mutat majd be Horst Seehofer belügyminiszter. "

"A bűncselekménnyel gyanúsított személyek száma 10,5 százalékkal 2,11 millióra csökkent. Közöttük 736 265 személynek nem volt német állampolgársága. A nem német gyanúsítottak száma így 22,8 százalékkal csökkent az egy évvel korábbihoz képest. Ezen belül a menedékkérő, az oltalmazott vagy a kontingens-menekült jogállásban lévők, illetve az országban jogcím nélkül tartózkodók száma 40,7 százalékkal csökkent."

www.napi.hu/nemzetkozi_gazdasag/bunozes_ket_evtizede_nem_volt_ilyen_nemetorszagban.661078.html

morpho 2019.05.10. 21:38:44

@nincs1itt: Igazad van, mindenki hülye és fegyvertelen. Olyan kurvajó érveid voltak a semmiről, hogy összezuhantam alattuk. De legalább megtudtam, hova jársz nyaralni. Így már nyugodtan alszom.

Minden ballib bérretteg 2019.05.10. 21:39:03

@math0: Azt kéne megértened, hogy ez a németországba zajló Soros által kitalált emberkísérletből mi kurvára nem kérünk.

Nem kell sok idő hozzá, hogy a magadfajta elvakult faszparasztok is belássák, hogy soha a büdös életben nem fognak integrálódni a muszlimok, se dolgozni nem fog a nagyrészük, viszont cserébe a bűnözési statisztikákat erősen megdobják.

Ez a trend már most is látszik, és csak szarabb lesz.

Persze majd akkor is megmagyarázza a magadfajta hazaáruló, hogy miért van ez, miért erőszakolhatnak nőket, miért kell eltartani őket, miért nem gond ha késlgetnek, de addigra legalább a hazugságaitok okán mindenki csak leköp titeket majd.

nincs1itt 2019.05.10. 21:40:35

@Sir Bates dö Hól: bocsáss meg nekem, de a krumpli leves, az legyen krumpli leves! szóval, ha valaki személyazonosságát igazoló iratok nélkül, nem a kijelölt határátkelőt használva erkezik meg egy országba, akkor azt minek nevezik? az orosz sztori, na az igazán szép történet... ismerem jól...

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2019.05.10. 21:41:00

@Minden ballib bérretteg:

2017 után tovább csökkent a regisztrált bűncselekmények száma; a tavaly regisztrált 5 555 520 bűncselekmény 3,6 százalékos csökkenés az egy évvel korábbi 5 761 984-hez képest,
a felderítési arány 57,1 százalékról 57,7 százalékra emelkedett
a közkeletű vélekedéssel szemben az erőszakos bűncselekmények száma is csökkent, méghozzá 1,9 százalékkal; ezen belül a szexuális bűncselekmények száma igen nagy mértékben, 18,2 százalékkal mérséklődött,

index.hu/kulfold/2019/04/02/nemetorszag_bunozes_statisztika_eroszak_migracio/

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2019.05.10. 21:42:32

@nincs1itt: "eleddig komoly euró milliárdokba kerültek a gazdasági illegális migránsok"

Mészáros Lölő is, de ő kurvára semmit nem dolgozik, és nem ad vissza.

Sir Bates dö Hól 2019.05.10. 21:42:35

@nincs1itt: és mindehhez még hozzájön a többségi társadalom elutasító magatartása, mely egyrészt előítéletekből, másrészt (s ez tagadhatatlan) személyes tapasztalatból táplálkozik, de, hogy ezt a személyes tapasztalat alapját adó esemény az akció vagy reakció, azt már nem lehet megállapítani; viszont mindenképpen az erre játszó rasszista politikai szerencselovagok szítják a feszültséget.
egyébként egyetértünk az okokban, én is hasonlóképpen gondolom. emellett viszont azt is gondolom, hogy igenis az establishment felelőssége, hogy nem tudta integrálni a bevándorlókat. mert ez moon évszázadokon keresztül tökéletesen megvalósult, s ez biztosította mind az ország, mind a magyar nemzet fennmaradását;-)...

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2019.05.10. 21:43:01

@nincs1itt: "eleddig komoly euró milliárdokba kerültek a gazdasági illegális migránsok"

Mészáros Lölő is, de ő kurvára semmit nem dolgozik, és nem ad vissza. ez fájjon, te idióta!

morpho 2019.05.10. 21:43:07

@balfaszokkal sáncoló: "Merkel is elismerte végül,hogy a magyar határzár Németországot is védi"
Bizonyára elkerülte a figyelmem. Hol is, mikor is?

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2019.05.10. 21:44:28

@Minden ballib bérretteg: Magyarországon az olyan náci Fidióták, mint te erőszakolják meg a nőket. De ebben nincs semmi fura. Ezek azt tanulják és úgy szocializálódtak, hogyha valaki miniszoknyáan mászkál azt meg lehet dugni. Orbántól is csak a nők lenézését tanultátok meg.

nincs1itt 2019.05.10. 21:45:05

@math0: figyelj jóbarát, 298 ezer az Anhangtabelle 1-ben. de ebbe beletartozik az egy eurós munka is. aminek Sv.pflichtig részét az állam fizeti...

morpho 2019.05.10. 21:45:16

@math0: @Sir Bates dö Hól: Minden elismerésem srácok, de minek izmozni 3 bérkommentelővel, akik szó szerint a kormányzati kamupropagandát tolják?

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2019.05.10. 21:45:57

@Minden ballib bérretteg: ha a kődobálás terrorcselekmény, akkor 2006-ban Magyarországon sok száz Fideszes terrorista volt, akik felgyújtották a belvárost, és elkötöttek egy tankot. ehhez képest mi a kődobálás, te Fidióta fasz?!

Magyarországon a terroristák a Fideszes patkányok!

Minden ballib bérretteg 2019.05.10. 21:46:16

@math0:

Te szerencsétlen majom.. Ne a migránsseggnyalók kampányszövegét hozd preferenciának, hanem nézd meg a bűnügyi statisztikákat:

hirtv.hu/hirtvkulfold/folyamatosan-novekszik-a-migransbunozes-nemetorszagban-2479677
Továbbra sem zajlik zökkenőmentesen a Németországba érkezett harmadik világbeli migránsok integrációja. Sőt, a bevándorlók által elkövetett bűncselekmények száma emelkedő tendenciát mutat, az esetek közel felében ráadásul német az áldozat – derül ki a Szövetségi Bűnügyi Hivatal (BKA) 2018-as jelentéséből.
A dokumentum kitér rá, hogy a tavalyi évben a német állam egész területét figyelembe véve minden tizedik bűncselekményt a migránsok követtek el, ami jócskán több, mint a lakosságon belüli arányszámuk.

A BKA statisztikái szerint 2018-ban összesen 230 olyan gyilkosságot vagy gyilkossági kísérletet regisztráltak, melyet migráns követett el, az áldozat pedig német volt. Ez 105 százalékos emelkedés a 2017-es adatokhoz képest, amikor „csak” 112 hasonló eset történt. Ezzel szemben a németek által a migránsok kárára elkövetett emberölések vagy emberölési kísérletek száma mindössze 33 volt.

A szexuális bűncselekmények tekintetében is jelentős a különbség. 2018-ban 3261 olyan eset volt, amikor az elkövető migráns, az áldozat pedig német volt – ez 21 százalékkal több, mint 2017-ben. Fordított előjelekkel (német elkövetővel és migráns áldozattal) csupán 89 ilyen bűncselekményről tudunk.

Ha pedig a migránsok elkövetett összes bűncselekményt nézzük, azzal szembesülünk, hogy a101 956-ból 46 336 a németek ellen irányult – ez 19 százalékos növekedés jelent. Amikor viszont migráns volt az áldozat, mindössze az esetek 19 százalékában volt német az elkövető.
____

Itt a forrás:
www.welt.de/politik/deutschland/article191584235/BKA-Lagebild-Gewalt-von-Zuwanderern-gegen-Deutsche-nimmt-zu.html

nincs1itt 2019.05.10. 21:46:57

@morpho: láthatod, hogy akivel lehet, azzal értelmes eszmecserére is hajlandó vagyok. de aki szerint minde wc pucoló török, háááát...

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2019.05.10. 21:47:40

@nincs1itt: Fingod nincs Németországról. Und du sprichst auch kein Deutsch.

nincs1itt 2019.05.10. 21:48:13

@taga20: szevasz haver! holnap délelőtt vacapp? elmondom, hogy fogazott-e a matyi, vagy csak matyizott...

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2019.05.10. 21:48:29

@kunzoo: mese mese meskete. ezek nem érvek.

Sir Bates dö Hól 2019.05.10. 21:49:41

@Minden ballib bérretteg: te majom, én kettő, mondom kettő banlieue-ben is laktam: sarcelles és saint-denis. s még mindig élek. s mégcsak meg sem basztak;-)... te majom, nekem hozhatsz cikkeket froról, kiröhöglek, de azok is eleve röhögnek, akik azokat a cikkeket hamisítják, hogy milyen agyatlan, ostoba, baribaszó ner-cselédek fognak hivatkozni azokra...

nincs1itt 2019.05.10. 21:51:18

@math0: nyugodj már le, igazad van! fingom sincs németo.-ról. sőt én vagy orbán és mészáros szerelemgyereke, csak hagyj már a 3,14csába békén! egyébként nem "auch", hanem "doch". és nem und, hanem aber. egyébként durvára igazad van!

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2019.05.10. 21:52:02

@Minden ballib bérretteg:

MAGYARBŰNÖZÉS

"
Megerőszakolta a volt feleségét egy Veszprém megyei férfi"

24.hu/belfold/2019/03/12/megeroszakolta-a-volt-feleseget-egy-veszprem-megyei-ferfi/

én tényleg nem értem, hogy te miért vagy olyan idióta, hogy Anglia miatt bérrettegsz, Magyarország miatt meg nem, pedig kurva sok bűncselekményt követnek el a magyarok.

mégis, hol élsz, te idióta, náci fasz?!

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2019.05.10. 21:53:28

@morpho: :) amikor a bérrettegő, náci idióták menekülnek Orbanisztánból Merkellandba, mert szerintük ott szörnyű az élet.:)

pofán fossák magukat ezek a Fidióták.

Minden ballib bérretteg 2019.05.10. 21:54:42

@math0:

Éppen erről pofázok.. Vannak német bűnözők, vannak magyar bűnöző, minden EU-s országnak megvan a saját baja a saját állampolgáraival.

Akkor mi a fasznak fogadjanak be olyan integrációra képtelen, azt legkisebb mértékben sem kívánó muszlim honfoglaló bandát, akik minden statisztika szerint 5-10-szer több bűncselekményt követnek el arányaiban, és mégcsak dolgozni se akarnak.
Ahogy a leszármozottaik se.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2019.05.10. 21:55:36

@Minden ballib bérretteg:

MAGYARBŰNÖZÉS

7 és fél évet kapott a gólyatábori erőszakoló!

www.blikk.hu/aktualis/krimi/7-es-fel-evet-kapott-a-golyatabori-eroszakolo/rkrg8z0

én tényleg nem értem, hogy te miért vagy olyan idióta, hogy Nigéria miatt bérrettegsz, Magyarország miatt meg nem, pedig kurva sok bűncselekményt követnek el a magyarok.

mégis, hol élsz, te idióta, náci fasz?!

Sir Bates dö Hól 2019.05.10. 21:55:53

@nincs1itt: okés, ezt nem is vitatom (bár azért azt te is látod, hogy azért afrikában nem nehéz olyan országot találni, ahonnan minden harci cselekmények/polgárháború nélkül is menekültnek lehetne minősíteni mindenkit, akkora a nyomor, de most ezt hagyjuk), azt nem értem, hogy amennyiben úgy érkezik, ahogy írtad, az miként kerülhet bele a rendszerbe? (a szociális rendszerbe)

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2019.05.10. 21:56:14

@nincs1itt: erre nincs igazolásod, te náci fasz!

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2019.05.10. 21:57:55

@Minden ballib bérretteg:

MAGYARBŰNÖZÉS

"Vádemelési javaslattal lezárta a rendőrség a nyomozást a 2014 novemberében meggyilkolt fiatal forráskúti nő ügyében, akit a gyanú szerint gyermekkori ismerőse halála előtt megerőszakolt és több órán át kínzott.A rendőrség a férfit különös kegyetlenséggel elkövetett emberölés, szexuális erőszak és súlyos testi sértés bűntettével gyanúsítja."

www.blikk.hu/aktualis/megeroszakolta-es-orakig-kinozta-vivient-mielott-vegzett-vele/c2vn18s

én tényleg nem értem, hogy te miért vagy olyan idióta, hogy külföldi hírek miatt bérrettegsz, Magyarország miatt meg nem, pedig kurva sok bűncselekményt követnek el a magyarok.

mégis, hol élsz, te idióta, náci fasz?!

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2019.05.10. 21:58:53

@nincs1itt: na, a cikk a magyar közbeszéd romlásáról szól. téged, ha tényekkel szembesítenek, akkor elkezdesz személyeskedni. ÉRVEK HELYETT. érved nulla.

Minden ballib bérretteg 2019.05.10. 21:59:58

www.origo.hu/nagyvilag/20181119-70-szazalekkal-emelkedett-egy-nemet-varosban-a-szexualis-buncselekmynek-szama.html
70 százalékkal emelkedett egy német városban a szexuális bűncselekmények száma

Hetven százalékkal emelkedett egy délnyugat németországi városban, Freiburgban a szexuális bűncselekmények száma. Az egyetemi város valóban megszenvedte a migránsbetelepítéseket. Október 14-én egy fiatalkorú lányt erőszakolt meg 7 szíriai migráns, két évvel ezelőtt pedig egy szintén fiatalkorú német lányt, Maria Ladenburgert erőszakolt és ölt meg egy afgán migráns.

Az októberi eset érdekessége, hogy
miután egy bokorban a 21 éves szíriai migráns megerőszakolta 18 éves áldozatát, szólt 19 és 30 év közötti barátainak is, hogy „szabad a préda”,
így szerencsétlen lány további négy órán keresztül volt kénytelen elviselni a szexuális támadást – olvasható a német Bild oldalán. Heten szíriaik voltak, illetve volt egy 25 éves is közöttük, aki német útlevéllel rendelkezik. Mindannyiukat őrizetbe vették.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2019.05.10. 22:00:09

@Minden ballib bérretteg:

MAGYARBŰNÖZÉS

"Kelet-Magyarország — A nagymamánál töltött nyaralás Tibor számára egy örökre kísértő rémálom lett. Az akkor 7 éves kisfiút, akinek keresztnevét védelme érdekében megváltoztattuk, akkor 14 éves unokatestvére, György sorozatosan megerőszakolta."

www.blikk.hu/eletmod/utazas/ket-heten-at-eroszakolta-unokaoccset/7nc4794
én tényleg nem értem, hogy te miért vagy olyan idióta, hogy külföldi hírek miatt bérrettegsz, Magyarország miatt meg nem, pedig kurva sok bűncselekményt követnek el a magyarok.

mégis, hol élsz, te idióta, náci fasz?!

Sir Bates dö Hól 2019.05.10. 22:00:57

@morpho: én nem küzdök, kiröhögöm, ellenben @nincs1itt: egészen bizonyost, hogy nem a ner híve, bár nem értünk mindenben egyet mindig, az kétségtelen tény;-)... de egymáshoz csiszolódtunk az eltelt évek során;-)...

2019.05.10. 22:01:07

@math0: Van itt rendszeresen olyan kommentelő, aki a liberális felsőbbrendűség talapzatán állva mindenkit hülyének, idiótának tart, de eddig ön viszi a pálmát.
Elolvastam a "tanulmányát", ami szerintem a migrációt és úgy általában az egész társadalmat úgy nézi, ahogy azt a multinacionális termelő és pénzügyi vállaltok, cégek érdeke megkívánja.
Jelenleg azért kell több munkaerő a multik a termeléshez, hogy folyamatosan mozgásban tartsák a társadalmi rétegek közötti pénzmozgást, ezáltal a mindig csak egy kicsit lecsípés elve alapjáén ők egyre gazdagabbak, a társadalom ˇ98%-a egyre szegényebb lesz. Azért, hogy ezt meg tudják csinálni, tömegesen gyártják a szemetet. Olyan eszközöket, építményeket alkotnak meg, ami pár száz vagy évtized helyett pár éve alatt tönkre megy. Azért, hogy fenn tudják tartani ezt a kizárólag nekik kedvező állapotot, nekünk szelektíven kell gyűjtenünk az ő szemetüket, hogy ne fulladjunk bele a mocsokba.
A nyugdíjkérdéssel való operálás még ennél is aljasabb, mert ott arról van szó, hogy a nyugdíjbiztosítási rendszerek kialakulásakor még csak elment /Nem tűnt fel annyira, hogy mennyivel hatékonyabb lett a termelés, a gépek alkalmazása miatt!/, hogy egy dolgozóhoz kötöttek egy eltartott nyugdíjast, de azóta már egy ember alkalmazása, már ahhoz viszonyítva is ezerszeres hatékonyság növekedést eredményezett. Amíg a múlt század elején három ember készített el teherautó gumiabroncsot, addig ma egy munkásra 40.000 db legyártott abroncs jut. A különbözet szinte az utolsó centig a multik zsebében maradt, a társadalom nem sokat profitált a "fejlődésből". Már sokan felvetették, hogy a munkások helyett a gépeket kellene bevonni a nyugdíjjárulék alapjainak megteremtésébe. Ezért kampányolnak pl. a német szakszervezet, de a nagyok közül is pl. Bill Gates.
Leegyszerűsítve, nem létezik olyan ép elmével felvezetett ok, ami indokolná a muszlim migránsok beengedését, de ettől még agitálni lehet mellette, mint ön is teszi, de az nem érvelés, ezért nem nézik annak azok, akik értelmesen közelítik meg a kérdést.
Magyarul nem az a hülye, aki erre rájött, önnek kell jobban becsomagolni az felfűzött , műtudományos állításrendszert, amivel érvelni akar a liberálbolsevik migránspolitika mellett!

Minden ballib bérretteg 2019.05.10. 22:01:39

www.origo.hu/nagyvilag/20180924-migrans-merkel-valsag-tuntetes-nemetorszag.html

Több ezren tüntettek az észak-németországi Rostockban a bevándorlás ellen, és a migránsok által elkövetett bűncselekmények miatt. A tüntetést még azelőtt tartották, hogy napvilágra kerültek volna a legújabb súlyos esetek.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2019.05.10. 22:01:43

@nemecsekerno_007: mert sokan dolgoznának, és nem döglenél meg a kórházban?! érted nem kár, de a többi embernek jó lenne.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2019.05.10. 22:02:30

@Minden ballib bérretteg: "Több mint két évtizede nem tapasztalt mértékben csökkent a regisztrált bűncselekmények száma Németországban tavaly - írta a Welt am Sonntag című vasárnapi német lap a 2017-es rendőrségi bűnügyi statisztika (PKS) alapján, amelyet május elején mutat majd be Horst Seehofer belügyminiszter. "

"A bűncselekménnyel gyanúsított személyek száma 10,5 százalékkal 2,11 millióra csökkent. Közöttük 736 265 személynek nem volt német állampolgársága. A nem német gyanúsítottak száma így 22,8 százalékkal csökkent az egy évvel korábbihoz képest. Ezen belül a menedékkérő, az oltalmazott vagy a kontingens-menekült jogállásban lévők, illetve az országban jogcím nélkül tartózkodók száma 40,7 százalékkal csökkent."

www.napi.hu/nemzetkozi_gazdasag/bunozes_ket_evtizede_nem_volt_ilyen_nemetorszagban.661078.html

Minden ballib bérretteg 2019.05.10. 22:03:16

www.blikk.hu/aktualis/politika/200-ezer-buncselekmenyt-kovettek-el-nemetorszagban-a-migransok/rq3ez08

Berlin — Egy titkos német bűnügyi jelentés szerint tavaly jóval több bűncselekményt követtek ugyan el a migránsok, mint a korábbi években, ám közel sem olyan mértékben nőtt a cselekmények száma, ahogy a migránsoké.

Az adatokat a német bulvárlap, a Bild jelentette meg. A számok határozott emelkedést mutatnak. Tavaly 208 ezer olyan bűncselekményt követtek el Németországban, ahol a migránsok részt vettek az elkövetésben, ez 92 ezerrel több, mint egy évvel korábban, ami 79 százalékos emelkedés.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2019.05.10. 22:03:28

@balfaszokkal sáncoló: Németország népessége NEM CSÖKKEN. felfogod?!

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2019.05.10. 22:05:26

@Minden ballib bérretteg: de tavalyi adat, te idióta! minden évben 100 ezerrel nő a foglalkoztatottak száma!

és az a 25% se rossz adat, ha 40% gyerek, és rohamosan nő, te idióta!

morpho 2019.05.10. 22:06:06

@nincs1itt: Tudod mit, menjünk ki egy tetszőleges német nagyvárosba és nézzük meg hogy hány tisztafajú ária pucol vécét meg csatornát. Ha egy darabot találunk én fizetem a repjegyedet, meg a hotelodat. Na megyünk?

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2019.05.10. 22:06:51

@nemecsekerno_007: ár rugóznod, te vagy az élő példa a legyilkolt közbeszédre. Érved nulla. Helyesen írni nem tudsz. Idióta vagy.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2019.05.10. 22:07:20

@nemecsekerno_007: Kár rugóznod, te vagy az élő példa a legyilkolt közbeszédre. Érved nulla. Helyesen írni nem tudsz. Idióta vagy.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2019.05.10. 22:09:17

@balfaszokkal sáncoló: az nem érv, hogy hasból hazudsz, te náci elmebeteg. szerinted ki hiszi el, hogy a német menekültügyi hivatalnál jobban tudod a menekültek korösszetételét? miért vagy te olyan húgyagyú, hogy olyanról hazudsz, amit NEM IS TUDHATSZ?!

Ennyit tudtok, ti Fidióták. Elmebeteg pszichopaták vagytok, ti vagytok a magyar társadalom legalja, a selejt.

Aranka1973 2019.05.10. 22:09:34

@math0: "Németország népessége NEM CSÖKKEN. felfogod?!"

Aha, és mindez mennyire organikus folyamatok eredménye (elhunytak – megszületettek száma = természetes fogyás), és mennyire egy új honfoglalásé ?

Sikerül-e megőrizni az ország sajátosan német, keresztény, európai nemzetkarakterét ?

nincs1itt 2019.05.10. 22:09:48

@morpho: ha lehet, akkor nürnberget célozd meg, az nincs túl messze nekem, oda autózom a kedvedért. de ha nem baj utána bemutatlak 1-2-3 sok bajornak, akik kemény kétkezi munka után, haza mennek a gazdaságba és tovább robotolnak... rendben???

nincs1itt 2019.05.10. 22:11:19

@Sir Bates dö Hól: köcsögöm széken! de most kivételesen komolyan!

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2019.05.10. 22:11:57

@Minden ballib bérretteg: ezek nem érvek, nem tények, csak fröcsögsz.

Te azért küzdesz, kis elmebeteg, büdös náci, hogy

1) Fehér keresztények öljenek meg az utcán:

444.hu/2019/04/19/eszak-ir-terrortamadasban-gyilkoltak-meg-egy-29-eves-ujsagironot

2) Te azért küzdesz, hogy fehér, keresztény emberek elverjenek az idősek otthonában

168ora.hu/itthon/az-ombudsman-azert-rendelte-el-a-vizsgalatot-a-mozsgoi-otthonban-mert-sulyos-bantalmazas-gyanuja-merult-fel-166684

3) te azért küzdesz, hogy fehér, keresztény emberek megöljenek a kórházban

444.hu/2017/08/28/legalabb-122-beteget-olt-meg-az-orult-nemet-korhazi-apolo

De valószínűleg egyáltalán nem lesz ápolód, és meg fogsz dögleni egy kórházban ápoló hiányában.

Mert idióta vagy, mint a főd.

Már megint tátott szájjal rohantál be a faszerdőbe. Ezek a tények, te Fidióta, istenhívő, agyhalott fasz, te a kurva anyádat is letagadnád, ha a Führered azt mondaná! Pontosan ezért vagy náci, Fidióta, hívő fasz! Mert tudatlan vagy, mert elmebeteg vagy, ti vagytok a magyar társadalom legalja, a selejt.
Válasz erre

Anders Breivik puszipajtásod, náci és keresztény 77 embert ölt meg egymaga:

en.wikipedia.org/wiki/Anders_Behring_Breivik

Brenton Tarrant náci puszipajtásod 50 embert ölt meg egymaga

en.wikipedia.org/wiki/Christchurch_mosque_shootings
az ír terrorista, rohadt keresztény puszipajtásaid 3500 embert öltek meg, köztük 1800 civilt.
en.wikipedia.org/wiki/The_Troubles

a szerb és horvát keresztény terrorista patkány társaid 30 ezer ártatlan embert öltek meg, te náci, patkány fasz!

ateistaklub.blog.hu/2016/09/18/amikor_par_eve_meg_keresztenyek_irtottak_muszlimokat_europaban

A ruandai népirtásban 800 ezer tutsit öltek meg, azzal a váddal, hogy vallástalanok, és a keresztény egyházak vaskosan támogatták ezt.

en.wikipedia.org/wiki/Religion_in_Rwanda#Role_of_religion_in_1994_genocide

erre jön még az indiánok irtása, a rabszolga-kereskedelem, egy csomó középkori háború, köztük például a 30 éves, amely vaskosan vallási háború volt, és Németország 40%-át irtották ki. aztán inkvizíció, boszorkányüldözés.

a keresztény vallás a világtörténelem legnagyobb népirtó vallása.

Ennyit tudtok, ti Fidióták. Elmebeteg pszichopaták vagytok, ti vagytok a magyar társadalom legalja, a selejt.

nincs1itt 2019.05.10. 22:13:44

@math0: nem érted ezt sem, de a hülyeség olyan mint a halál, te nem veszed észre, csak a környezetedet zavarja! szögezzük le, valamiért nagyon felkaptad a vizet, de ha feltűnt akkor én egyetlen egyszer sem sértegettelek (nácizás). csillapodj le, kérlek, és gondold végig

morpho 2019.05.10. 22:13:49

@Tényelek: A bevándorlás egyidős sz embetiséggel. Mindig is volt, mindig is lesz. Ha történelmi léptékű, akkor id megtörténik, ha kerítést húzol fel. Történelmi szinten piti ügy, csak a fidesz erre húzza fel évek óta a ksmpányát, kihasználva a magyar ném oszobaságát, tájékozatlanságát. De te nem vagy hülye, mert hivatkozol a robotizációra, ami ellen nem lehet kerítést építeni, mint ahogy a klímaváltozás ellen sem. Ezek a valódi problémák, nem a bevándorlás, ami Magyarországot nem is érinti.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2019.05.10. 22:16:37

@nincs1itt:

a te számod nem az összes foglalkoztatottak száma, hanem csak egy részkategória: "Sv-pflichtig Beschäftigte am Arbeitsort"

mint mondtam, Németországban az adott országokból, leginkább 2015 óta jövő menekültek közül

368.695 van alkalmazásban.

"Beschäftigte". Sprichst du deutsch, du Arschloch?!

statistik.arbeitsagentur.de/Statischer-Content/Statistische-Analysen/Statistische-Sonderberichte/Generische-Publikationen/Auswirkungen-der-Migration-auf-den-Arbeitsmarkt.pdf

1. Tabelle

Ennyit tudtok, ti Fidióták. Elmebeteg pszichopaták vagytok, ti vagytok a magyar társadalom legalja, a selejt.

nincs1itt 2019.05.10. 22:17:28

@Sir Bates dö Hól: stimmt! de ez nem bonyolult, belépett németo. területére, valamit "kezdeni" kell a delikvenssel. rögzítik az asyl-akármi rendszerben, és innen nyilvánvaló, hogy a büdzsét terheli. tudod, a német alaposság... (bűntudat - a faxom se érti, így 74 évvel a vége után miért...) bekerült a nagy szürke iratrendezőbe, ezt maguk németek határozzák meg így, és a verkli megy tovább... innen kezdve "Jogilag" nem illegális... pedig de!

taga20 2019.05.10. 22:18:02

@nincs1itt: ott leszek! má most tiszta ideg vagyok, hogy matyi, hoty matyizott:)))

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2019.05.10. 22:18:03

@Minden ballib bérretteg: "Több mint két évtizede nem tapasztalt mértékben csökkent a regisztrált bűncselekmények száma Németországban tavaly - írta a Welt am Sonntag című vasárnapi német lap a 2017-es rendőrségi bűnügyi statisztika (PKS) alapján, amelyet május elején mutat majd be Horst Seehofer belügyminiszter. "

"A bűncselekménnyel gyanúsított személyek száma 10,5 százalékkal 2,11 millióra csökkent. Közöttük 736 265 személynek nem volt német állampolgársága. A nem német gyanúsítottak száma így 22,8 százalékkal csökkent az egy évvel korábbihoz képest. Ezen belül a menedékkérő, az oltalmazott vagy a kontingens-menekült jogállásban lévők, illetve az országban jogcím nélkül tartózkodók száma 40,7 százalékkal csökkent."

www.napi.hu/nemzetkozi_gazdasag/bunozes_ket_evtizede_nem_volt_ilyen_nemetorszagban.661078.html

nincs1itt 2019.05.10. 22:19:01

@math0: figyelj kicsi rigó, baxott unalmas a gúgle fordítós ostobaságod. kicsi kezeddel keresd meg a kicsi pöcsödet és foglald el magad!

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2019.05.10. 22:20:12

@Minden ballib bérretteg: btw. te hülye, Németországban a magyarok is migránsok, tehát ha migránsok követnek el bűncselekményt, abban magyarok is vannak.

toloncoljuk ki a magyarokat az Urálon túlra, ahonnan jöttek, te idióta, náci fasz?!

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2019.05.10. 22:21:21

@nincs1itt: "aki szerint minde wc pucoló török, háááát... "

voltál már német cégben? 90%-osan igaz. de az Aldi pénztárosokra is.

tudjuk, hogy fingod nincs Németországról, hülye vagy, ezért vagy náci.

Minden ballib bérretteg 2019.05.10. 22:22:26

@math0:

A alapvető különbség, hogy a te cikkedben a 2017-es statisztikára hivatkoznak, az enyémben meg a 2018-asra.

De látod ilyen hülye vagy, hogy ezt se veszed észre.. :DDD

nincs1itt 2019.05.10. 22:22:44

@math0: bajok itt kezdődnek, mert mo. eu tagállam, tehát a németo.-ba érkező magyarok NEM migránsok, hanem zuwanderer-ek. du bist voll depp!

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2019.05.10. 22:22:47

@Sir Bates dö Hól: én is laktam egy pár banlieue-ben, olyanban, amit ezek a hülye nácik no-go zónának hisznek. mert voltak valamilyen zónák, és nem értették, hogy az mit jelent. most nem keresem ki.

taga20 2019.05.10. 22:22:50

@nincs1itt:
"Ennyit tudtok, ti Fidióták. Elmebeteg pszichopaták vagytok, ti vagytok a magyar társadalom legalja, a selejt."

szakadok haver, eszt nem is tuttam rólad:)

ez a math00 egy kibaszott benihill:)))

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2019.05.10. 22:24:05

@nincs1itt: Fingod nincs Németországról. Und du sprichst auch kein Deutsch.

Minden ballib bérretteg 2019.05.10. 22:24:42

@math0:
Azért valahol te is érzed, hogy neked 5 cikkért 2016-ig kell visszamenned, hogy ijesztő legyél, nekem meg elég ha megnézem az utóbi két hetet a migráns faszkalapok Nyugat-Európai bűnözései kapcsán.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2019.05.10. 22:26:08

@nincs1itt: "egyébként nem "auch", hanem "doch". és nem und, hanem aber."

Mondom, du sprichst überhaupt kein Deutsch.

nincs1itt 2019.05.10. 22:26:50

@math0: te figyelj már, nem akarlak nyilvánosan égetni, de azért a gúgli fordítóba ne a magyar nyelv logikája szerint pötyögd be! mert kurva ciki ez a tükör fordított főnévi igeneves faxság! elhagytad már anyád szoknyáját, vagy azért az ucca végénél még merészkedsz messzebbre???

nincs1itt 2019.05.10. 22:28:03

@math0: figyelj azért a grimm tesókat ne égesd már! maradj a magyarnál, de ott is vannak még hiányosságok...

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2019.05.10. 22:28:16

@Minden ballib bérretteg: Éppen erről pofázok.. Vannak német bűnözők, vannak magyar bűnöző, minden EU-s országnak megvan a saját baja a saját állampolgáraival.

Akkor mi a fasznak ne toloncoljuk ki az olyan integrációra képtelen, azt legkisebb mértékben sem kívánó magyar honfoglaló bandát, akik minden statisztika szerint 5-10-szer több bűncselekményt követnek el arányaiban, és mégcsak dolgozni se akarnak.
Ahogy a leszármozottaik se?!

taga20 2019.05.10. 22:28:31

@math0:

szerintem pattincs má fel egy kőbányait, me a saját magad karikatúrája vagy már.

döbbenet, hogy mekkora fasz vagy!

nincs1itt 2019.05.10. 22:29:02

@taga20: nem tudom ki a szállítója, de remélem ide is szállít, mert ütős cuccot tol a gyerek!

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2019.05.10. 22:29:48

@Minden ballib bérretteg: "Több mint két évtizede nem tapasztalt mértékben csökkent a regisztrált bűncselekmények száma Németországban tavaly - írta a Welt am Sonntag című vasárnapi német lap a 2017-es rendőrségi bűnügyi statisztika (PKS) alapján, amelyet május elején mutat majd be Horst Seehofer belügyminiszter. "

"A bűncselekménnyel gyanúsított személyek száma 10,5 százalékkal 2,11 millióra csökkent. Közöttük 736 265 személynek nem volt német állampolgársága. A nem német gyanúsítottak száma így 22,8 százalékkal csökkent az egy évvel korábbihoz képest. Ezen belül a menedékkérő, az oltalmazott vagy a kontingens-menekült jogállásban lévők, illetve az országban jogcím nélkül tartózkodók száma 40,7 százalékkal csökkent."

www.napi.hu/nemzetkozi_gazdasag/bunozes_ket_evtizede_nem_volt_ilyen_nemetorszagban.661078.html

morpho 2019.05.10. 22:32:10

@nincs1itt: Legyen Nürnberg. Tőlem. De a bajor parasztok hogy jönnek ide? Te már keresed a kibúvót pubi?

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2019.05.10. 22:33:02

@Tényelek: elég nagy idióta vagy.

"Már sokan felvetették, hogy a munkások helyett a gépeket kellene bevonni a nyugdíjjárulék alapjainak megteremtésébe."

ennyi az össze megoldásod. és ha ez nem történik meg, vagy nem időben, akkor éhen döglesz?! csak azért, mert náci vagy?!

"Leegyszerűsítve, nem létezik olyan ép elmével felvezetett ok, ami indokolná a muszlim migránsok beengedését"

de. nem is tudtál ellene érvelni, csak egy homályos fantazmagóriával.

egyébként mikor jönnek az ápoló robotok?! biztos, hogy te azt még megéled, te idióta?!

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2019.05.10. 22:34:20

@Tényelek: faszfejkém, a magyar kórházakban már most iszonyatosan vészes hiány van. mit álmodozol te arról, hogy majd megadóztatják a gépeket? meg honnan lesz ettől ápoló mondjuk 10 éven belül?!

Aranka1973 2019.05.10. 22:34:22

@math0: "egyébként mikor jönnek az ápoló robotok?!"

Az emberiség érdekében reméljük, hogy érted minél hamarabb.

:))))))

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2019.05.10. 22:35:30

@Tényelek: de mondjuk te egy fokkal kevésbé hülye náci vagy, mert elolvastad a postom. a többi náci még erre se képes.

te elolvastad, hülye vagy, nem fogtad fel, azt hitted, hogy érveid vannak ellene. nincsenek. zagyva álmaid vannak csak.

taga20 2019.05.10. 22:35:40

@nincs1itt: szerintem dízel csaló szoftvert kapott a srák:)))

u.i.: én mondtam má neked, hogy egyszer el kéne utaznod dájcslándba.

szerintem teccene:)))

nincs1itt 2019.05.10. 22:37:01

@morpho: látom nem érted... én németo.-ban élek, elég hosszú ideje ahhoz, hogy legyenek ismerőseim, sőt barátaim a bajorok között. veled ellentétben én ismerem németo.-ot (is). a helyi viszonyokat is.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2019.05.10. 22:37:34

@Tényelek: ja, még valami. ha az egyik ország megadóztatná a gépeket, ami kb egyenértékű azzal, hogy kurvára megemelik az iparűzési adót, akkor abból az országból úgy fog elhúzni az ipar, hogy azon nyomban összeroppan. nem véletlen, hogy Orbán kétszer annyi támogatást ad a multiknak, mint Gyurcsány adott. tehát Orbán kurvára semmi ilyet nem fog csinálni soha.

nincs1itt 2019.05.10. 22:38:37

@taga20: nem is rossz ötlet! megnézem én magamnak azt a tájcslándot! de csak ha lőrinc meg viki engedi!

2019.05.10. 22:38:50

@morpho: A túlnépesedést nem lehet megoldani úgy, hogy beengedünk akármennyi embert onnan, ahol már nem lehet megélni, mert lesz helyette újabb egymilliárd, aki szintén nem tud megélni, mert annyian lesznek, hogy már az utolsó fűszálat is lelegelik!
hvg.hu/vilag/20181209_Nepessegrobbanas_varhato_a_migraciot_kibocsato_orszagokban
A muszlim kalifátus kirtotta a magyar lakosság 80-90%-át a megszállt területeken, mert a vallási előírásaik miatt mindenki fölött állónak gondolják magukat.
Egy muszlim nő csak muszlimhoz mehet férjhez, muszlim férfi bárkit elvehet, de azonnal fel kell vennie az iszlám hitet.
A korán szint törvényt csak isten alkothat, ember nem ezért idő kérdése, hogy mikor állnak át a sariára, egymás között meg csak számít egyébként is.
Mondhatnánk, hogy majd áttér más vallásra, de akkor meg a többi muszlimnak előírás, hogy megölje.
Nem azért nem integrálódnak mert bármelyik befogadó ország rosszul állna a kérdéshez, nem integrálódhat a vallása miatt. Ez természetesen nem azt jelenti, hogy egyből kisírna a környezetéből, mert bevett szokás náluk, hogy úgy hódítják el a területeket más népektől, vallásoktól, hogy előbb teliszaporodják. A világon minden országban ezt tették, Európa sem lesz kivétel!
A középkorban az itt élő muszlim közösségek röghöz voltak kötve, nem vehettek el keresztény nőt, a fölöslegessé vált fiaikat katonának kellett adniuk, hogy ne okozzon problémát a nagy számú férfi többlet, amit minden muszlim társadalom kitermel.
Magyarország területnén két nagyobb muszlim közösség élt, a böszörmények Hajdú-Biharban, és egy kisebb csoport Orosháza környékén. Amikor már nem volt szükség a feleség nélküli férfiak szolgálataira, akkor felajánlották nekik az áttérést vagy a halált, mert tudták, hogy egyébként nem tudnák kezelni a helyzetet.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2019.05.10. 22:39:06

@balfaszokkal sáncoló: alig jönnek 10 ezrével, kár itt fóbiáznod, idióta náci!

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2019.05.10. 22:39:55

@Tényelek: azt az egyszerű dolgot is elfelejtetted, hogy menekülteket azért fogadunk be, mert nem vagyunk állatok, mint ti.

nincs1itt 2019.05.10. 22:40:12

@balfaszokkal sáncoló: azt sem értik, hogy az eu tagállamokból érkezőket nem tekintik migránsnak... de tényleg kár beléjük a karakter... morpho, math0 hagyjuk...

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2019.05.10. 22:41:50

@balfaszokkal sáncoló: a szírek képzettebbek a Fidesz-szavazóknál.

ertelemblog.wordpress.com/2017/09/04/a-menekult-kerdesrol/

Ennyit tudtok, ti Fidióták. Elmebeteg pszichopaták vagytok, ti vagytok a magyar társadalom legalja, a selejt.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2019.05.10. 22:42:54

@Aranka1973: 1) organikus is. többet is szülnek

2) remélem, nem sikerül megőrizni kereszténynek. ti keresztények mehettek a faszba!

Európa ateista lesz.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2019.05.10. 22:45:35

@balfaszokkal sáncoló: Svájc nem csökken, Ausztria nem csökken, Németország nem csökken. a náci idióta Magyarország csökken. Magyarország, ha Orbán marad, ki fog pusztulni.

morpho 2019.05.10. 22:46:03

@nincs1itt: "az eu tagállamokból érkezőket nem tekintik migránsnak... "

A brexit-kampány nagyrészt a kelet európai migrációra épült. a Migránsokat pedig csak migránsnak lehet tekinteni. Migráns szó jelentése: Lakóhelyét megváltoztató személy; egy területről elvándorló, illetve más országba betelepülő ember. Ez itt ennyi. Csak te úgy csinálsz, mintha csak az arab meg a nigériai lenne migráns, mert ha nyugaton dolgozó magyarokat is annak vesszük (mi másnak, hiszen azok), akkor megdől a narancssárga propaganda, amit itt tolsz egész este. Ezért tényleg kár a karakter! Egyetértünk!

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2019.05.10. 22:47:33

@balfaszokkal sáncoló: te hülye vagy, ha azt hiszed, hogy a fotók randomok, és, hogy érvek. mondom. ez a közbeszéd romlása, amikor a náci idióta jön a hülyeségeivel, és elmondja, hogy "random" fotókkal mosták az agyát.

random fotó, bazdmeg:

www.coe.int/documents/365513/10877703/HRC-migrant-women-566x318.jpg/885a2a2c-200c-431a-9c66-e95402c40b1c

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2019.05.10. 22:48:41

@nincs1itt: mint mondtam, Németországban az adott országokból, leginkább 2015 óta jövő menekültek közül

368.695 van alkalmazásban.

"Beschäftigte". Sprichst du deutsch, du Arschloch?!

statistik.arbeitsagentur.de/Statischer-Content/Statistische-Analysen/Statistische-Sonderberichte/Generische-Publikationen/Auswirkungen-der-Migration-auf-den-Arbeitsmarkt.pdf

1. Tabelle

Ennyit tudtok, ti Fidióták. Elmebeteg pszichopaták vagytok, ti vagytok a magyar társadalom legalja, a selejt.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2019.05.10. 22:52:20

@balfaszokkal sáncoló: "Csökkenő migráció=kevesebb bűncselekmény "

Csökkenő bevándorlás mellett is több bevándorló van Németországban, mint előtte. És arányaiban is. Mégis csökken a bűncselekmények száma. Matekból megbuktál, te idióta.

Ennyit tudtok, ti Fidióták. Elmebeteg pszichopaták vagytok, ti vagytok a magyar társadalom legalja, a selejt.

nincs1itt 2019.05.10. 22:52:32

@morpho: látom az árnyalatok nem az erősséged. mert a migráns (en block) valóban a definícióban foglaltak szerinti értelemben magyarázható. de mivel a németek is legkevesebb 3 kifejezést használnak, ezért érdemes lenne neked is megismerkedni egyéb fogalmakkal! a brexit, a bűnöző és a szociális hálón élősködő bevándorlókra alapozott, jogosan! de a tisztességesen élők(is) isszák meg a levét... nem beszélve azokról a britekről, akik évszázadok alatt megszokták, hogy a gyarmatokról származók végzik az "alja munkát". hoppá, hoppá... akkor ki is a náci?

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2019.05.10. 22:54:07

@nincs1itt:

mint mondtam, Németországban az adott országokból, leginkább 2015 óta jövő menekültek közül

368.695 van alkalmazásban.

"Beschäftigte" = "Foglalkoztatott". Te google translation huszár!

statistik.arbeitsagentur.de/Statischer-Content/Statistische-Analysen/Statistische-Sonderberichte/Generische-Publikationen/Auswirkungen-der-Migration-auf-den-Arbeitsmarkt.pdf

1. Tabelle

Ennyit tudtok, ti Fidióták. Elmebeteg pszichopaták vagytok, ti vagytok a magyar társadalom legalja, a selejt.

morpho 2019.05.10. 22:54:55

@Tényelek: Ha a klímaváltozás miatt nem lesz víz, bizonyos területeken, akkor a lakosság onnan el fog vándorolni oda, ahol van víz. Ez fog történni, akármennyi hülye plakátot is ragasztasz ki! Aztán lehet lövöldözni is, a népvándorló/kalandozó magyarokat sem plakátokkal állították meg Augsburgnál. De szomjas milliók ellen ez sem segít. Viszont Magyarországra csak akkor akar bárki költözni, ha már a Föld teljes vízkészlete elfogyott és csak a hortobágyi gémeskutak üzemelnek. És lesz akkor is olyan, aki majd az önkéntes szomjhalált választja. De Magyarországon akkor már csak az Orbán family & Co fog lakni, meg néhány hozzád hasonló szerencsétlen szolga. A többiek vagy kihalnak, vagy elhúznak.
A handabandád a kalifátusokról, meg arab uralomról akkora faszság, hogy nem is olvastam végig engedelmeddel.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2019.05.10. 22:55:04

@nincs1itt: Wir können auch auf Deutsch diskutieren, aber das kanst du ja nicht. De azért ugrálsz, te kis idióta, egyetlen mondatot nem tudtál még kinyögni németül, te Fidióta, náci selejt!

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2019.05.10. 22:56:29

@nincs1itt: "du bist Hacklvoi? "

Már a szórend sem stimmel. Ez a magyar szórend, és nem a német, te Fidióta, náci selejt!

2019.05.10. 22:56:36

@math0: Már ezért érdemes erre az oldalra ellátogatni, mert olyan lényeket lehet felfedezni, mint ön, akinek minden második szava alpári, érvet még csak elvétve sem találni a mondatai között.
Mint írtam én elolvastam a cikkét, de ahogy látom ön ezt nem tette meg, pedig egyszerűbb lenne vitáznunk, mert a megnyilvánulásai alapján biztosan nem emlékszik arra, hogy mit hordott össze.
Az egészségügyet pl. nem igazán látom a cikkében. De ettől még azt is lehetne finanszírozni a multik extra-extra profitjának elvételével, ha már így szóba került, mert az ő jövedelmük több, mint az összes, Földön élő ember jövedelme.

Szerintem úgy járt most, mint ez egyszeri propagandista, aki bármit megmagyaráz, csak legfeljebb nem érti.
Arra viszont felhívnám a figyelmét, hogy az ön által ajánlott írás szerint ön liberálbolsevik /A szó második tagja a szóhasználatából egyértelműen következik./.
Rólam meg még itt több emberről viszont nem tud annyit, hogy meghatározza az ideológiai hovatartozását.
Még mielőtt a liberálbolsevik szó ellen tiltakozna, felhívom a figyelmét arra, hogy aki az, az az összes a más véleményen lévőt, mind nácinak, fasisztának tartja, ..
A propagandista ismérve, hogy el sem tudja képzelni a vitát ideológiai alap nélkül, pedig az 99% a nélkül szokott vitázni.

nincs1itt 2019.05.10. 22:56:49

@math0: na figyelj te népművészeti agyagedény, a "beschäftigte" nem egyéb mint foglalkoztatott, ami nem jelenti automatikusan azt, hogy Sozialversicherungspflichtig is. ha lennél kedves a gúglival megkeresni az "alkalmazott" értsd, a gyöngébbek és te a kedvedért munkavállaló - de engem csak az alkalmazott érdekel - szót. különös tekintettel az állandó alkalmazásban álló szakmunkásokra, akkor kicsit talán elcsitul benned ez a harci láz.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2019.05.10. 22:57:27

@balfaszokkal sáncoló: a statisztikákat ekézed, semmi alapján, közben te semmit nem lobogtatsz, legfeljebb Orbán faszát a szádba.

nincs1itt 2019.05.10. 22:57:52

@math0: K.A.T.I szórend mond neked valamit? de szerencsétlen?

morpho 2019.05.10. 22:58:00

@nincs1itt: Az árnyalatok. Aha. Te melyik árnyalatba sorolod magad? Debilis, inbecilis, fidióta? Az árnyalatokkal jön a narancskullancs, a brexitkampánnyal szemben, beszarok! :))) Ez hülye!!!

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2019.05.10. 22:58:13

@Minden ballib bérretteg: 2017-ben nem voltak Németországban menekültek? Te idióta?!

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2019.05.10. 22:59:36

@Minden ballib bérretteg: volt 2019-es cikkem is, a 2018-as évről.

"Tovább csökkent a regisztrált bűncselekmények száma Németországban 2018-ban, a felderítési arány pedig emelkedett a szövetségi belügyminisztérium kedden Berlinben bemutatott bűnügyi statisztikája szerint."

profitline.hu/Csokkent-a-buncselekmenyek-szama-Nemetorszagban-391310

nincs1itt 2019.05.10. 23:01:06

@math0: gúgli fordító! ostoba kis balfasz, minek erőlködsz. @morpho: kezdjetek el egymással beszélgetni...

Dickon 2019.05.10. 23:03:11

Morpho és Brendel Matyi tátott szájjal rohant a faszerdőbe!
Érdemes volt benézni ide. Nagyon jó a műsor...
:DDDDDDDDDDD

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2019.05.10. 23:03:41

@nincs1itt: "NEM migránsok, hanem zuwanderer-ek"

A "migráns" szó jelentése az, hogy bevándorló, azaz pontosan ugyanaz, mint a "Zuwanderer".

Németországban a magyarok migránsok. Akárhogy is kapálózol, te idióta.

"Lakóhelyét megváltoztató személy; egy területről elvándorló, illetve más országba betelepülő ember.

Az Európai Unión belül nincs semmi akadálya a migránsok mozgásának. A gazdaságilag fejlettebb területeken a migráns más országokból betelepülő embert jelent. "

wikiszotar.hu/ertelmezo-szotar/Migr%C3%A1ns

valamint:

"
Synonyme zu Migrant und Migrantin Info

Einwanderer, Einwanderin, Immigrant, Immigrantin, Zuwanderer, Zuwanderin"

www.duden.de/rechtschreibung/Migrant

Már megint tátott szájjal rohantál be a faszerdőbe. Ezek a tények, te Fidióta, istenhívő, agyhalott fasz, te a kurva anyádat is letagadnád, ha a Führered azt mondaná! Pontosan ezért vagy náci, Fidióta, hívő fasz! Mert tudatlan vagy, mert elmebeteg vagy, ti vagytok a magyar társadalom legalja, a selejt.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2019.05.10. 23:05:40

@nincs1itt: voltál már német cégben? 90%-osan igaz. de az Aldi pénztárosokra is.

tudjuk, hogy fingod nincs Németországról, hülye vagy, ezért vagy náci.

taga20 2019.05.10. 23:06:39

@Dickon: te meg pucsitasz, mint mindig fityeszjobbágy!:)))))

2019.05.10. 23:07:06

@morpho: "A handabandád a kalifátusokról, meg arab uralomról akkora faszság, hogy nem is olvastam végig engedelmeddel. "
Hol írtam arabokról? Az iszlám kalifátus elleni harcunkról írtam, remélem ez még megmaradt a történelem óráról?!
Ahhoz már a középiskolát is el kellet volna végezni, hogy valaki tudja miért nem a Török Birodalom ellen harcoltunk! Tényleg csak picit segítek, mert nekem kínos az ön tudatlansága; A török császárt az afrikai hódításának következményeként, "önként " megválasztották az Iszlám Kalifájának és innentől kezdve nem mint birodalmi vezető irtotta az embereket, hanem a vallás nevében. A török szultáni címmel a kalifátus vezetői pozíció is elúszott, ezért félnek az arabok, hogy esetleg újra lesz császár Törökországban, mert jog szerint ő lenne a kalifátus vezetője a Földön, ellentétben a mostani, minden kanyarban feltűnő kalifátus vezetőkkel.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2019.05.10. 23:08:11

@Minden ballib bérretteg: bármikor van Magyarországon egy héten 5 bűncselekmény. idióta vagy. inkább az az idiótaság, hogy te eleve Magyarországot az egész világgal méred össze, és azt hiszed, hogy ha az egész világon történik 5 bűncselekmény, és Magyarországon 5, akkor az összemérhető.

Már megint tátott szájjal rohantál be a faszerdőbe. Ezek a tények, te Fidióta, istenhívő, agyhalott fasz, te a kurva anyádat is letagadnád, ha a Führered azt mondaná! Pontosan ezért vagy náci, Fidióta, hívő fasz! Mert tudatlan vagy, mert elmebeteg vagy, ti vagytok a magyar társadalom legalja, a selejt.

morpho 2019.05.10. 23:09:20

@Tényelek: Na ez az ami nem érdekel. Értem én, hogy vannak elmeroggyantak, de remélem attól még nincs harag, ha én ebből inkább kimaradnék. Bocs.

nincs1itt 2019.05.10. 23:10:20

@math0: orvosod és gyógyszerészed segíthet... a hozzád hasonló, félművelt, trágár barmok miatt nem sajnálom, hogy közöm sincs mo.-hoz!
ez neked szól, 1913-ból Adytól

Ady Endre: A perc-emberkék után

Otthon bolondját járja a világ,
Majmos, zavaros, perces, hittelen,
Nagy, súlyos álmok kiterítve lenn,
Fenn zűrös, olcsó, kis komédiák.

Magyar Bábelnek ostoba kora,
Ments Atyaisten, hogy bennelegyek -
Engemet kötnek égbeli jegyek
S el kell hogy jöjjön nászaink sora.

Most perc-emberkék dáridója tart,
De építésre készen a kövünk,
Nagyot végezni mégis mi jövünk.
Nagyot és szépet, emberit s magyart.

Robogok honról rejtett vonaton,
Ebek hazája ma, nem az enyém -
S ha marad csak egy hivőm, szent legény,
Még a holttestem is ellopatom.

Ez a ricsaj majd dallá simul át,
Addig halottan avagy éberen,
Pihenjen a szent láz s az értelem,
Míg eltünnek a mai figurák.

Magyar leszek majd hogyha akarom,
Ha nem sutáké lesz itt a világ,
S fölcsap minden szent és igazi láng
Rejtekből avagy ravatalon.

Dickon 2019.05.10. 23:11:09

@taga20: Csodálkozol?!
Egy sok-sok éve Németországban élő és dolgozó komment társunkat "oktat" innen, a magyar rögvalóságból, két olyan figura, mint morpho és Brendel Matyi...
Hát szakadok haver...
:DDDDDD

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2019.05.10. 23:11:32

@nincs1itt:

" Du sprichst auch kein Deutsch, Smith.
Y tú no hablas alemán, Smith. "

context.reverso.net/%C3%BCbersetzung/deutsch-spanisch/sprichst+auch+kein+Deutsch

NEM TUDSZ NÉMETÜL.

Már megint tátott szájjal rohantál be a faszerdőbe. Ezek a tények, te Fidióta, istenhívő, agyhalott fasz, te a kurva anyádat is letagadnád, ha a Führered azt mondaná! Pontosan ezért vagy náci, Fidióta, hívő fasz! Mert tudatlan vagy, mert elmebeteg vagy, ti vagytok a magyar társadalom legalja, a selejt.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2019.05.10. 23:12:26

@balfaszokkal sáncoló: te se feledd el Brenton Tarantot meg Anders Breiviket, ők a te fajtád!

taga20 2019.05.10. 23:12:58

@nincs1itt: haver, te képes vagy felhúzni magadat egy beteg elmén? hülye vagy?:)

zenét bírod migráncs? nesze!:)))

www.youtube.com/watch?v=SPBfx4_WT-w&list=RDSPBfx4_WT-w&start_radio=1

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2019.05.10. 23:13:01

@nincs1itt: "egyébként nem "auch", hanem "doch". és nem und, hanem aber."

Mondom, du sprichst überhaupt kein Deutsch.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2019.05.10. 23:14:54

@Aranka1973: No látod, te kis nácikurva, megmutattad, hogy m ilyen a náci közbeszéd. Személyeskedsz, és pontosan ÉRVEK HELYETT személyeskedsz. Ti viszitek le a közbeszéd szintjét a béka segge alá.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2019.05.10. 23:17:05

@balfaszokkal sáncoló:

A Németországban élő magyarok migránsok. Ha nem tudsz magyarul, akkor menj a jő kurva anyádba, te idióta! Azt se tudod, mit jelent a "migráns" szó.

"Lakóhelyét megváltoztató személy; egy területről elvándorló, illetve más országba betelepülő ember.

Az Európai Unión belül nincs semmi akadálya a migránsok mozgásának. A gazdaságilag fejlettebb területeken a migráns más országokból betelepülő embert jelent. "

wikiszotar.hu/ertelmezo-szotar/Migr%C3%A1ns

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2019.05.10. 23:17:38

@balfaszokkal sáncoló: A Németországban élő magyarok migránsok. Ha nem tudsz magyarul, akkor menj a jó kurva anyádba, te idióta! Azt se tudod, mit jelent a "migráns" szó.

"Lakóhelyét megváltoztató személy; egy területről elvándorló, illetve más országba betelepülő ember.

Az Európai Unión belül nincs semmi akadálya a migránsok mozgásának. A gazdaságilag fejlettebb területeken a migráns más országokból betelepülő embert jelent. "

wikiszotar.hu/ertelmezo-szotar/Migr%C3%A1ns

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2019.05.10. 23:18:07

@nincs1itt: @balfaszokkal sáncoló: A Németországban élő magyarok migránsok. Ha nem tudsz magyarul, akkor menj a jó kurva anyádba, te idióta! Azt se tudod, mit jelent a "migráns" szó.

"Lakóhelyét megváltoztató személy; egy területről elvándorló, illetve más országba betelepülő ember.

Az Európai Unión belül nincs semmi akadálya a migránsok mozgásának. A gazdaságilag fejlettebb területeken a migráns más országokból betelepülő embert jelent. "

wikiszotar.hu/ertelmezo-szotar/Migr%C3%A1ns

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2019.05.10. 23:19:51

@nincs1itt: " én németo.-ban élek"

Tehát szerinted Németország kurva sokkal jobb, mint Orbanisztán. Ennyi. Game over.

Egyébként valami pincében élhetsz, szexrabszolgaként, annyira nincs fogalmad Németországról.

morpho 2019.05.10. 23:19:55

@nincs1itt: Ez az Ady vers a most hatalmon lévő narancssárga percemberkékről szól te nagyon hülye! Te vagy ma a nap hülyéje. Több fronton is sikerült begyűjtened a címet, gratulálok!

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2019.05.10. 23:21:36

@Tényelek: "Nem azért nem integrálódnak mert bármelyik befogadó ország rosszul állna a kérdéshez, nem integrálódhat a vallása miatt. "

Hülyeség, a keresztényeket is integráltuk úgy-ahogy.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2019.05.10. 23:22:16

@balfaszokkal sáncoló: téged senki nem fog ápolni, de meg fogsz dögleni, azért, mert náci vagy.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2019.05.10. 23:23:14

@nincs1itt:

A Németországban élő magyarok migránsok. Ha nem tudsz magyarul, akkor menj a jó kurva anyádba, te idióta! Azt se tudod, mit jelent a "migráns" szó.

"Lakóhelyét megváltoztató személy; egy területről elvándorló, illetve más országba betelepülő ember.

Az Európai Unión belül nincs semmi akadálya a migránsok mozgásának. A gazdaságilag fejlettebb területeken a migráns más országokból betelepülő embert jelent. "

wikiszotar.hu/ertelmezo-szotar/Migr%C3%A1ns

áEnnyit tudtok, ti Fidióták. Elmebeteg pszichopaták vagytok, ti vagytok a magyar társadalom legalja, a selejt.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2019.05.10. 23:24:11

@balfaszokkal sáncoló: ott van rajta az adat és a forrás, te analfabéta!

Ennyit tudtok, ti Fidióták. Elmebeteg pszichopaták vagytok, ti vagytok a magyar társadalom legalja, a selejt.

taga20 2019.05.10. 23:24:36

@math0: bazdmeg, szerintem fekügyéle, me túltoltad!

te hús-vér ember vagy, nem egy viszmajor?:)))

Dickon 2019.05.10. 23:24:55

@taga20:

:DDDDDD
Remélem egyszer úgy ébredsz, hogy amikor kinyitod a szemed, akkor Orbánt látod, amint épp feléd hajol, és azt mondja:
Taga, én vagyok az apád!
És tényleg!....DNS....

Amúgy, amikor siránkozni szoktatok a magyar közbeszéd állapotáról, akkor gondolj a mai komment folyamra. Egy olyan hozzászólót, akit te is, és én is, meg a szőr is ismer....tehát egy olyan kicsit sem fideszes hozzászólót náciznak, fideszpatkányoznak le csak azért, mert egy témában, egy kérdésben nem egyezik a véleménye a balliberális kánonban megfogalmazottakkal. Morpho és Brendel Matyi pont azt a viselkedést, pont azt a prosztó stílust mutatja be, amivel a fideszpatkányokat vádolni szoktátok.
Szálka...gerenda....

De amúgy tényleg jó a műsor.
:))))))

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2019.05.10. 23:26:47

@balfaszokkal sáncoló: Európa ateista lesz. És ha nácik kereszténykednek, akkor a nem keresztény többséggel fognak szembe kerülni. Le lesztek nyomva, mint egy poloska!

Május 26 után Orbán oda fog kerülni, ahova való: Európa pöcegödrébe.

Sir Bates dö Hól 2019.05.10. 23:26:55

@balfaszokkal sáncoló: szívem szerint senkinek se kelljen eljönnie! ők sem érzik jól magukat itt, de gondolj bele, hogy itt froban a minimálbérért dolgoznak, de mikor hazamennek, akkor ők a királyok! gondolj bele abba, hogy 50-100€-t küldenek haza! s abból a pénzből neveli az asszony a három gyereket! elképzelhetetlen szegénység/nyomor van ott! s az az igazság, hogy miattunk, a transzatlanti térség kizsákmányolása miatt. a mi jólétünknek az ő nyomoruk az ára. sz'al ezt megszüntetni, s akkor nincs több migráns, tényleg csak azok jönnek, akik valami mást akarnak, kalandot, stb.. minden más esetben képtelenség kezelni a migrációt. most merkel kezeli, amíg fizeti erdogant és a líbiai parti őrséget (akik előtte embercsempészek voltak!). egyébként csakis úgy tudod kezelni/megállítani őket, ha lelövöd őket a határon.
sz'al ez komplex probléma, s komplex megoldást követel. az, hogy húzol egy kerítést, s elmormolod "huss migráncs, itt a magyar!", az nem megoldás, az baromság.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2019.05.10. 23:28:23

@balfaszokkal sáncoló: keressen neked a kurva anyád! mondom, érveitek nincsenek, de azt hiszitek, majd mi keresünk nektek, ti ingyenélő, lusta, idióta náci faszok!

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2019.05.10. 23:32:44

@Tényelek: "érvet még csak elvétve sem találni a mondatai között."

hét te nagyon vak vagy. nem csoda, hogy náci vagy.

"Az egészségügyet pl. nem igazán látom a cikkében. De ettől még azt is lehetne finanszírozni"

Nem a finanszírozásról írtam, te idióta, hanem az ápolókról! Honnan veszel ápolókat például? Mert ápoló robot nem lesz még jó ideig. Meg fogsz dögleni, csak, mert egy idióta náci vagy.

Tőlem egyetlen bolsevik véleményt nem láttál. A kommentelők fele meg tényleg náci. Mi ebben a lehetetlen? Elég rasszista, fajelméleti megnyilvánulást láttunk, nehogy már még te ugrálj!

Kb 4-5 érvemre nem is válaszoltál, mert hát nincsenek érveid. Tudod, hogy nincs igazad.

taga20 2019.05.10. 23:33:02

@Dickon: baszod, te kibaszott szemét vagy!:)

"Remélem egyszer úgy ébredsz, hogy amikor kinyitod a szemed, akkor Orbánt látod, amint épp feléd hajol, és azt mondja:
Taga, én vagyok az apád!"

én eszt fecóval kívánom neked!:)

egyébként, a baráti tüzet ne kezd már el tüzelni!
ennek semmi köze ahhoz, hogy a geci és bandája szétbassza az országot, és te büszke vagy erre.

zenét bírod jobbágy? nesze te nem menthetetlen!:)

www.youtube.com/watch?v=xOzgft37uGY&list=RDxOzgft37uGY&start_radio=1

Sir Bates dö Hól 2019.05.10. 23:34:12

@nincs1itt: okés, majd eldöntik, hogy maradhat-e vagy sem. ez meg férjen már bele a büdzsébe. a közös európai büdzsébe! sz'tem erre egy közös kassza kell!

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2019.05.10. 23:34:45

@Tényelek: Meg is ismétlem az érveimet, amelyekre nem válaszoltál, mert olyan vaksi vagy, hogy nem is láttad őket.

elég nagy idióta vagy.

"Már sokan felvetették, hogy a munkások helyett a gépeket kellene bevonni a nyugdíjjárulék alapjainak megteremtésébe."

ennyi az összes megoldásod. és ha ez nem történik meg, vagy nem időben, akkor éhen döglesz?! csak azért, mert náci vagy?!

"Leegyszerűsítve, nem létezik olyan ép elmével felvezetett ok, ami indokolná a muszlim migránsok beengedését"

de. nem is tudtál ellene érvelni, csak egy homályos fantazmagóriával.

egyébként mikor jönnek az ápoló robotok?! biztos, hogy te azt még megéled, te idióta?!
Válasz erre

math0 · ateistaklub.blog.hu
2019.05.10. 22:34:20

@Tényelek: faszfejkém, a magyar kórházakban már most iszonyatosan vészes hiány van. mit álmodozol te arról, hogy majd megadóztatják a gépeket? meg honnan lesz ettől ápoló mondjuk 10 éven belül?!

math0 · ateistaklub.blog.hu
2019.05.10. 22:37:34
@Tényelek: ja, még valami. ha az egyik ország megadóztatná a gépeket, ami kb egyenértékű azzal, hogy kurvára megemelik az iparűzési adót, akkor abból az országból úgy fog elhúzni az ipar, hogy azon nyomban összeroppan. nem véletlen, hogy Orbán kétszer annyi támogatást ad a multiknak, mint Gyurcsány adott. tehát Orbán kurvára semmi ilyet nem fog csinálni soha.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2019.05.10. 23:36:28

@balfaszokkal sáncoló: A migránsok számának növekedésével csökkent.

A migránsok száma a migráció fokának integráltja. A migráció foka csökkent, nem a migránsok száma. A kettő nem ugyanaz, te kis köcsög!

Ennyit tudtok, ti Fidióták. Elmebeteg pszichopaták vagytok, ti vagytok a magyar társadalom legalja, a selejt.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2019.05.10. 23:37:41

@nincs1itt: "a "beschäftigte" nem egyéb mint foglalkoztatott"

pontosan. foglalkoztatottakról tettem állításom (van munkája), most elismerted, hogy igazam van.

Ennyit tudtok, ti Fidióták. Elmebeteg pszichopaták vagytok, ti vagytok a magyar társadalom legalja, a selejt.

2019.05.10. 23:37:44

@math0: "Azt se tudod, mit jelent a "migráns" szó.

"Lakóhelyét megváltoztató személy; egy területről elvándorló, illetve más országba betelepülő ember.

Az Európai Unión belül nincs semmi akadálya a migránsok mozgásának. A gazdaságilag fejlettebb területeken a migráns más országokból betelepülő embert jelent. "
Akkor már pontosan, ha lehet!
Az EU-on belül élők, ott állampolgársággal rendelkező emberek a belső vándorlási, migrációs folyamatban vesznek részt.
Akikről most a vita folyik azoknak semmilyen joguk nincs arra, hogy az EU-ba jöjjenek, kivéve, ha menekült, mert azt jog szabályozza.
A menekültek ideiglenes itt tartózkodásra jogosultak, amíg a menekülés oka meg nem szűnik. Idő kérdése, hogy mikor mennek haza.
A problémát az okozza, hogy a külső migránsokat, ha beengedik, akkor azok onnantól kezdve az EU-n belül szabadon mozoghatnak.
Ha alkotnának egy olyan, csak és kizárólag a külső migránsokra vonatkozó szabályt /Ilyen volt pl. a Római Birodalomban is, tartományonkként!/, hogy csak abban a tagországban mozoghatnak, amelyik behívta, befogadta őket, akkor ez az egész probléma nem is létezne a mi szempontunkból.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2019.05.10. 23:38:21

@nincs1itt: "a "beschäftigte" nem egyéb mint foglalkoztatott"

pontosan. foglalkoztatottakról tettem állításom (van munkája), most kínodban elismerted, hogy igazam van.

Ennyit tudtok, ti Fidióták. Elmebeteg pszichopaták vagytok, ti vagytok a magyar társadalom legalja, a selejt.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2019.05.10. 23:39:54

@nincs1itt: "az állandó alkalmazásban álló szakmunkásokra"

nagyon kevés ilyen van Magyarországon. ha erre rájönnél, talán elcsitulnának benned a nácirohamok

Sir Bates dö Hól 2019.05.10. 23:41:07

@math0: mind sarcelles, mind saint-denis tényleg nem a legjobb környék, tényleg banlieue, gettó, de nem olyan, mint danténál a pokol kapuja: ki itt belépsz, hagyj fel minden reménnyel;-)... persze, ha éjjel sétálsz, bebaszva, s pénzköteget lobogtatva, akkor levesznek, vagy feltörik a kocsid, ha értéket hagysz benne, de ilyen van mindenhol;-)... olyan, mint a B13 című francia filmben, olyant én nem láttam, de a franciák sem...

Aranka1973 2019.05.10. 23:41:57

@math0: " Május 26 után Orbán oda fog kerülni, ahova való: Európa pöcegödrébe. "

Orbán május 26. után is Magyarország miniszterelnöke lesz. Ez biztos.

Magyarországról a Fidesz több képviselőt küldhet majd az EP-be, mint az összes többi párt együttvéve. Ez is biztos.

Hogy melyik frakcióba fognak beülni, az most még bizonytalan.

De aki egy képviselőt sem fog küldeni (mint a Liberálisok, talán az LMP, talán a Momentum), annak meg lényegében tökmindegy, hogy ELVILEG melyik pártcsaláddal ülne együtt.

" Európa ateista lesz. És ha nácik kereszténykednek, akkor a nem keresztény többséggel fognak szembe kerülni. Le lesztek nyomva, mint egy poloska! "

Szóval te azt hiszed, hogy majd a muszlimokkal vállt vállnak vetve keresztényteleníthetitek Európát?

Csak azon ne csodálkozzatok, ha utána az ateista állam víziótokban a mostani kedvenceitek esetleg nem osztoznak majd.

A muszlimok ugyan nem szoktak türelmesek lenni a más vallásúakkal, de még pont a Könyv Népeit ( keresztények és zsidók ) úgy-ahogy hajlandóak megtűrni, persze alacsonyabb társadalmi státuszban és elnyomva, de mégis.

A vallásukat kifigurázó, harcos ateisták, mint amilyen te is vagy, viszont rendszerint úgy járnak velük, mint a Charlie Hebdo szerkesztősége...

morpho 2019.05.10. 23:44:20

@Aranka1973: Magyarország 90%-a most is ateista és kapaszkodj meg, az arab országokban is több már az ateista, mint a hívő. Kemény mi?

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2019.05.10. 23:44:31

@nincs1itt: "du bist Hacklvoi? "

Már a szórend sem stimmel. Ez a magyar szórend, és nem a német, te Fidióta, náci selejt!

A helyes szósorrend fordítva van:

"Bist du Alfred?" "Te vagy (az) Alfréd?"

hueber.de/media/36/Pingpong1_Szoszedet.pdf

Ennyit tudtok, ti Fidióták. Elmebeteg pszichopaták vagytok, ti vagytok a magyar társadalom legalja, a selejt.

2019.05.10. 23:45:51

@math0: "Hülyeség, a keresztényeket is integráltuk úgy-ahogy." Mert egy zsidó lehet katolikus és egy katolikus férfi is lehet zsidó, van átjárhatóság, de a Korán tiltja a hit elhagyását, halállal bünteti, míg a Bibliában ilyen nincs leírva.

taga20 2019.05.10. 23:46:22

@Dickon: nem rossz, de mintha a dobos nem egy szőke kék szemű lenne:)

zenét bírod retek? nesze!:)))

www.youtube.com/watch?v=v-YzdvmD2aQ

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2019.05.10. 23:47:07

@nincs1itt: "K.A.T.I szórend"

Az a kijelentő mondatok, és nem a kérdőmondatok szórendje, te Fidióta! Te kérdést írtál.

webnyelv.hu/nemet-mellekmondati-szorend/

Komolyan, bazdmeg, égsz, mint a Reichstag. Sorozatban rohangálsz be a faszerdőbe, és visszafordulsz, mert szeretsz szopni.

Ennyit tudtok, ti Fidióták. Elmebeteg pszichopaták vagytok, ti vagytok a magyar társadalom legalja, a selejt.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2019.05.10. 23:47:41

@nincs1itt: "K.A.T.I szórend"

Az a kijelentő mondatok, és nem a kérdőmondatok szórendje, te Fidióta! Te kérdést írtál.

webnyelv.hu/nemet-mellekmondati-szorend/

Komolyan, bazdmeg, égsz, mint a Reichstag. Sorozatban rohangálsz be a faszerdőbe, és visszafordulsz, mert szeretsz szopni.

Ennyit tudtok, ti Fidióták. Elmebeteg pszichopaták vagytok, ti vagytok a magyar társadalom legalja, a selejt.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2019.05.10. 23:48:22

@nincs1itt: Wir können auch auf Deutsch diskutieren, aber das kanst du ja nicht. De azért ugrálsz, te kis idióta, egyetlen mondatot nem tudtál még kinyögni németül, te Fidióta, náci selejt!

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2019.05.10. 23:50:20

@nincs1itt: voltál már német cégben? 90%-osan igaz. de az Aldi pénztárosokra is.

tudjuk, hogy fingod nincs Németországról, nem tudsz németül, egy nürnbergi pincében vagy felszopóember, ezért szeretsz tátott szájjal rohangálni a faszerdőben. hülye vagy, ezért vagy náci.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2019.05.10. 23:51:54

@Dickon: németől sem tud ez az idióta, ha ez Németországban él, akkor:

1) Hülye, mert nem tud németül.
2) ennek megfelelően fingja nincs Németországról.
3) Viszont a saját életével szavazott arra, hogy Németország jobb, mint Orbanisztán.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2019.05.10. 23:52:37

@Dickon: : németül sem tud ez az idióta, ha ez Németországban él, akkor:

1) Hülye, mert nem tud németül.
2) ennek megfelelően fingja nincs Németországról.
3) Viszont a saját életével szavazott arra, hogy Németország jobb, mint Orbanisztán.

taga20 2019.05.10. 23:53:05

@Aranka1973: aranka neked ez azé tetszett, mi?

"A vallásukat kifigurázó, harcos ateisták, mint amilyen te is vagy, viszont rendszerint úgy járnak velük, mint a Charlie Hebdo szerkesztősége..."

nekem nem tetszett, ahogy a huszár torony összeomlott, pedig a vallást utálom, mint a szart.

ez köztünk a különbség!

2019.05.10. 23:53:50

@Aranka1973: "A vallásukat kifigurázó, harcos ateisták, mint amilyen te is vagy, viszont rendszerint úgy járnak velük, mint a Charlie Hebdo szerkesztősége..."
Ennél egyszerűbb az életük, mert azokat meg kell ölniük, akik nem keresztények, és mint tudjuk az ateista nem keresztény. Szerintem érdemes lenne nekik olvasgatni a Koránt, mielőtt ölelkezni akarnak a medvével!

Sir Bates dö Hól 2019.05.10. 23:53:57

A két kibic meg jól tenné, ha valami normális zenét tolna.

egyébként meg, sajnos az a helyzet, hogy mi mind migránsok (bevándorlók) maradunk sokak szemében az új helyünkön. akkor is, ha már állampolgárságot szereztünk;-)... ez van fiúk;-)

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2019.05.10. 23:56:02

@Tényelek: A Németországban élő bármilyen migránsok többségének joga van ott lenni, ezért van ott. Ha egyszer például elfogadták a menekült-kérelmét, akkor te ki a kurva faszom vagy, hogy azt mondd, nincs joga?!

2019.05.10. 23:57:52

@math0: ""Leegyszerűsítve, nem létezik olyan ép elmével felvezetett ok, ami indokolná a muszlim migránsok beengedését"
Szerintem érdemes rákölteni 6500 forintot, hogy még évtizedek múlva is helyén legyen a feje az embernek!
www.libri.hu/konyv/a-kegyes-koran-ertelmezese-es-magyarazata-magyar-nyelven.html

Sir Bates dö Hól 2019.05.10. 23:58:46

@Tényelek: ne írj baromságot, már figyelmeztettelek! te beszéltél már egyáltalán olyan muszlimmal, aki nyugat-európában él? olyanról beszélsz, amiről fogalmad sincsen. @Aranka1973: -val meg óvatosan! az tényleg elmeroggyant...

2019.05.11. 00:00:45

@math0: "@Tényelek: A Németországban élő bármilyen migránsok többségének joga van ott lenni, ezért van ott. Ha egyszer például elfogadták a menekült-kérelmét, akkor te ki a kurva faszom vagy, hogy azt mondd, nincs joga?!"
Kérném az előzményt, mert ez értelmezhetetlen! .. persze még nagyon sok minden, amiket itt összehord, de hátha erre van értelmes magyarázat.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2019.05.11. 00:04:20

@Aranka1973: Orbán az EU pöcegödrébe fog kerülni. Ha a magyarok sokáig elviselik, akkor egész Magyarország oda fog kerülni. Már látszanak a jelei. Sok EU politikus kel ki Orbán ellen, sokan beszélnek támogatás megvonásról, eljárások folynak Orbanisztán ellen. Ennek nem lesz jó vége. És május 26. után egész biztosan ezek a politikusok lesznek többségben, mert Orbánt a Néppárt, a szocialisták, a zöldek és a liberálisok együtt utálják.

"Szóval te azt hiszed, hogy majd a muszlimokkal vállt vállnak vetve keresztényteleníthetitek Európát?"

Nem. Európa azért nem keresztény, mert a kereszténység hülyeség. Magától pusztul ki a kereszténység. A muszlim vallás ugyanolyan hülyeség, és ugyanúgy fog kipusztulni. Azt mondtam, ha ti nácik keresztény alapon náciskodtok, akkor még egy ellenséget szereztek magatoknak: a nem keresztényeket. És már most kisebbségben vagytok, mint keresztények, mint nácik meg pláne.

"Csak azon ne csodálkozzatok, ha utána az ateista állam víziótokban a mostani kedvenceitek esetleg nem osztoznak majd."

Ha a köcsög keresztényeket kordában tudtuk tartani, akkor a muszlimokat is fogjuk tudni.

"A muszlimok ugyan nem szoktak türelmesek lenni a más vallásúakkal"

A Biblia agresszívebb a Koránnál.

ateistaklub.blog.hu/2016/11/13/az_agressziv_jezus?layout=1?desktop

"A vallásukat kifigurázó, harcos ateisták, mint amilyen te is vagy, viszont rendszerint úgy járnak velük, mint a Charlie Hebdo szerkesztősége... "

Szóval azt mondod, hogy amikor a Fidióták azt mondták, hogy a keresztény a legüldözöttebb vallás, akkor hazudtak?

Ezt beszoptad.

Ennyit tudtok, ti Fidióták. Elmebeteg pszichopaták vagytok, ti vagytok a magyar társadalom legalja, a selejt.

Aranka1973 2019.05.11. 00:04:43

@taga20: " aranka neked ez azé tetszett, mi? "

Nem, nem tetszett, barbár, undorító rémtett volt a gyilkosok részéről.

Persze a CH-sok is megérték a pénzüket, részben maguknak keresték a bajt a provokációval, de ez sehol nem legitimál egy tömeggyilkosságot!

(Nyilván akit legyilkoltak, az viszonylag rövid ideig szenvedett, de a családjuk számára ez egy életre szóló trauma lesz, őket sajnáltam a leginkább,.)

2019.05.11. 00:06:19

@Sir Bates dö Hól: A török haverom kérdezte pár évtizede, hogy tanulták az iskolában, hogy Buda várát turistának álcázva foglalták el a törökök, hogy ez igaz-e, mert gyerekként végig röhögték az órát, mert azt hitték, hogy nem létezhet ennyire hülye nép, .. de létezhet, .. és lehet, hogy megjátsszák megint csak nagyban. Szóval vannak muszlim ismerőseim és le is írtam már többször, hogy egyénenként nem veszélyesek, ha összeáll a kritikus tömeg, akkor a vallási szélsőség átveszi a hatalmat a közösségben, mint minden ilyen helyzetben a világban eddig.

csókolom a Miniszterelnök Úr kezit 2019.05.11. 00:07:39

hehe, diliflepnis matt00 megharapta az ápolóját, így az nem tudta beadni az esti adagot

Lyó a mai műsor :taps

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2019.05.11. 00:09:06

@Tényelek: "a Korán tiltja a hit elhagyását, halállal bünteti"

tudod idézni és hivatkozni, vagy csak hazudozol?

" míg a Bibliában ilyen nincs leírva. "

A Biblia szerint minden ember halála egy emberpár eltévelyedésének büntetése. Ez kurvára sokkal durvább.

továbbá:

"Egyre több muszlim bevándorló tér át Európában keresztény hitre"
444.hu/2016/06/06/egyre-tobb-muszlim-bevandorlo-ter-at-europaban-kereszteny-hitre

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2019.05.11. 00:11:57

@balfaszokkal sáncoló: tehát azt állítod, hogy a bevándorlók egyre kevésbé bűnöznek?! elég közelről szartad pofán magad, te kis idióta náci!

Ennyit tudtok, ti Fidióták. Elmebeteg pszichopaták vagytok, ti vagytok a magyar társadalom legalja, a selejt.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2019.05.11. 00:12:54

@balfaszokkal sáncoló: keressen neked a kurva anyád! mondom, érveitek nincsenek, de azt hiszitek, majd mi keresünk nektek, ti ingyenélő, lusta, idióta náci faszok!

te nem tudsz keresni, mert nincs igazad, te mocskos, kis náci kurafi!

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2019.05.11. 00:13:50

@Tényelek: "Szerintem érdemes lenne nekik olvasgatni a Koránt"

te nem olvastad a Koránt.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2019.05.11. 00:14:27

@balfaszokkal sáncoló: Európa ateista lesz. És ha nácik kereszténykednek, akkor a nem keresztény többséggel fognak szembe kerülni. Le lesztek nyomva, mint egy poloska!

Május 26 után Orbán oda fog kerülni, ahova való: Európa pöcegödrébe.

taga20 2019.05.11. 00:16:12

@Aranka1973: aranka, legalább magadnak ne hazudj! pezsgőt bontottál, mi?

zenét bírod szutyok? nesze! talán mekfog.

www.youtube.com/watch?v=9bkO1rbIm1g&list=RD9bkO1rbIm1g&start_radio=1

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2019.05.11. 00:19:48

@Tényelek: amit te hordtál össze, az az értelmezhetetlen.

taga20 2019.05.11. 00:20:09

@csókolom a Miniszterelnök Úr kezit:

nálad betegebb faszt rég láttam!

aki telibe szopja a gecit, de az avatarja egy kifacsart fecó kép.

és bazd meg, te vagy az átlag fityeszjobbágy!

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2019.05.11. 00:21:49

@balfaszokkal sáncoló: Hasszán nem az én fajtám, már írtam, hogy ateista vagyok. te viszont náci vagy, Anders Breivik és Brenton Tarrant a te fajtád.

"Miért is infokolná az európai bennszülött által elkövetett terrorcselekmény iszlám bevándorlók tömegeinek betelepítését Európába? "

cáfolja azt, hogy ezen az alapon ellenezd. indoka sok van, itt megírtam:

tudom, olvasni nem igazán tudsz.

ertelemblog.wordpress.com/2017/09/04/a-menekult-kerdesrol/

2019.05.11. 00:22:03

@math0: "A Biblia agresszívebb a Koránnál."
Nem nekem szólt, de kénytelen vagyok reagálni rá.
A Korán a Bibliára épül, tehát az agresszív történetek ugyanazok benne csak a Korán tovább költötte Mohamed.
Az agresszivitásszámláló tehát a történetekben számol, ebből következik, hogy a továbbírt változatban kevesebb van. Az, hogy Mohamed halállal bünteti a hit elhagyását, az a szavak számában nem fogja visszafordítani a felhígítást.
Szóval egyszerű matematika, hogy kevesebb benne az agresszió, ez olyan, mint amikor vizet öntenek a tejbe, hát az bizony hígabb lesz még akkor is, ha netán a vizes kancsó alján volt egy kis tej is.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2019.05.11. 00:22:43

@balfaszokkal sáncoló: igazolás?! te soha semmit nem tudsz igazolni.

taga20 2019.05.11. 00:22:46

@balfaszokkal sáncoló: mitől mentesz meg minket köcsög?
a geci gazdádtól, vagy mi a kurvaanyádtól?

2019.05.11. 00:24:11

@math0: Előzmént kérek, mert nem írtam olyat!

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2019.05.11. 00:27:08

@Tényelek: "ha összeáll a kritikus tömeg, "

évi 150 ezerre esett vissza a külső migráció Európába (azokat tekintve, akikről szó van).

az EU 500 millió emberből áll. mire ebből annyi lesz, neked már a sírod sem lesz meg.

hvg.hu/vilag/20190104_frontex_jelentes_melypont_illegalis_bevandorlas_migracio_migransok

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2019.05.11. 00:27:51

@balfaszokkal sáncoló: az, hogy te mit álmodsz bedrogozva, az nem érv.

2019.05.11. 00:27:54

@math0: Olvastam a cikket. Aki ezt a "kutatást" végezte, az első félévig sem jutott volna el kutatásmódszertanból. Ezt tipikus tévkövetkeztetésnek hívja a kutatói szakma.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2019.05.11. 00:28:40

@balfaszokkal sáncoló: Európa ateista lesz. És ha nácik kereszténykednek, akkor a nem keresztény többséggel fognak szembe kerülni. Le lesztek nyomva, mint egy poloska!

Május 26 után Orbán oda fog kerülni, ahova való: Európa pöcegödrébe.

taga20 2019.05.11. 00:28:56

@csókolom a Miniszterelnök Úr kezit: te tényleg ezt tolod?

te komolyan egy ember és nem egy számítógép vírus vagy?

taga20 2019.05.11. 00:30:59

@balfaszokkal sáncoló: te bazdmeg a faszodat se tudod kiverni rendesen, ezé maszturbálsz ballipsi blogokon!

te bazdmeg egy selejt vagy, faszparaszt fityeszdroid!

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2019.05.11. 00:31:23

@Tényelek:

"A Korán a Bibliára épül, tehát az agresszív történetek ugyanazok benne"

a Korán nem tartalmazza a teljes Bibliát, te idióta!

"Az, hogy Mohamed halállal bünteti a hit elhagyását, az a szavak számában nem fogja visszafordítani a felhígítást."

1) nem tudtad igazolni
2) aki elhagyja a muszlim hitet, azt aligha zavarja, hogy mi van a Koránba írva, amit nem hisz.

ez kb olyan hülyeség, mintha engem akarnál fenyegetni a Bibliával. leszarom.

mégegyszer: a Biblia agresszívebb a Koránnál. ez tény. amit te írtál, logikai zagyvaság.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2019.05.11. 00:34:56

@balfaszokkal sáncoló: ezzel máris elismered, hogy a bevándorlók igen túlnyomó többsége nem bűnöző. hiszen szerinted a bűnöző részük nagy részét pár év alatt sittre lehet vágni.

azonkívül, hogy az egész egy idióta spekuláció, ugyanúgy lehet, hogy a magyarokat vágják sittre, vagy a németeket. semmi érv értéke nincs a spekulációdnak. semmi nem igazolja.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2019.05.11. 00:36:24

@balfaszokkal sáncoló: tehát azt mondod, hogy a migráns bűnözőket 1-2 év alatt sittre vágták, olyan kevesen voltak, és most már csak a német bűnözők maradtak kint, mivel a német bűnözők annyira kurvára sokkal többen vannak.

látod, hogy milyen idiótaságokat mondasz?!

2019.05.11. 00:36:29

@math0: "vi 150 ezerre esett vissza a külső migráció Európába (azokat tekintve, akikről szó van).

az EU 500 millió emberből áll. mire ebből annyi lesz, neked már a sírod sem lesz meg."
A kritikus tömeg helyi szinten áll össze. Ez lehet egy sziget, mint a Fülöp-Szigeteken vagy egy tartomány Indonéziában. Nigériában meg már a fél ország.
Ötszázmillió gyerek nem tétel a kibocsátó országokban, azt kb. 10-15 év alatt hozzák Afrika meg a muszlim területek.
hvg.hu/vilag/20181209_Nepessegrobbanas_varhato_a_migraciot_kibocsato_orszagokban
hvg.hu/vilag/201828_elethalal_verseny_nepessegrobbanas_afrikaban_leepules_europaban

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2019.05.11. 00:37:34

@Tényelek: na, ezek vagytok, ti Fidióták, érved nulla, csak anyázol.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2019.05.11. 00:38:31

@Tényelek: a másik, hogy kutatást ekézel, közben neked kurvára semmi nincs a kezedben, te a semmivel kamuzol.

Ennyit tudtok, ti Fidióták. Elmebeteg pszichopaták vagytok, ti vagytok a magyar társadalom legalja, a selejt.

2019.05.11. 00:40:49

@math0: "2) aki elhagyja a muszlim hitet, azt aligha zavarja, hogy mi van a Koránba írva, amit nem hisz."
Nem neki kell öngyilkosnak lenni, mert elhagyta hitét, a többieknek előírt, vallási kötelessége ezt megtenni, .. senkit sem érdekel, hogy azért mert nem hisz benne!

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2019.05.11. 00:42:06

@Tényelek: "A kritikus tömeg helyi szinten áll össze."

1) a németek ügyeltek arra, hogy szétszórják a menekülteket

2) ha az irreális, idióta rémálmod megvalósulna, és mondjuk a muszlimok összegyűlnének mondjuk Hessenben, akkor mi van? ha összetűzésbe kerülnének a többi német állammal, akkor legrosszabb esetben lenne egy Hessen-Németország háború. szerinted ki nyerne?!

te pont azzal jöttél, hogy a muszlimok titokban szivárognak be, ha összegyűlnek, akkor pont az ellenkezője valósul meg. a titokban szivárgást meg sok száz évig kellene csinálni, addigra integrálódnak.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2019.05.11. 00:43:56

@Tényelek: mondok neked egy helyet, ahol Európában összegyűltek a muszlimok: Bosznia. volt belőle azon túl valami, hogy a köcsög szerb keresztények 30 ezer ártatlan muszlimot kiirtottak? nem. akkor meg, miért jössz ekkora idiótaságokkal, te húgyagyú?!

Ennyit tudtok, ti Fidióták. Elmebeteg pszichopaták vagytok, ti vagytok a magyar társadalom legalja, a selejt.

2019.05.11. 00:45:33

@math0: "@Tényelek: na, ezek vagytok, ti Fidióták, érved nulla, csak anyázol. "
Ahogy látom, én vagyok a közel egyetlen ezen az oldalon, aki nem "anyáz", pedig körbe vagyok véve, alpárról érkezett intellektuellekkel.
A Fideszhez semmi közöm, bár az is igaz, hogy többi politikai tömörüléshez sem, .. szóval önnel ellentétben én nem vagyok vallásos, .. na mondjuk egy ateista vallású liberálvbolsevik mentalitás magyarázat arra, amiket ír.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2019.05.11. 00:46:37

@Tényelek: Nigéria másik fele keresztény. kb ugyanúgy szaporodnak. ugye már az is egy óriási tévhit, csak ti idióta nácik hiszitek, hogy a szír mind muszlim, a nigériai mind muszlim.

2019.05.11. 00:47:51

@math0: "te pont azzal jöttél, hogy a muszlimok titokban szivárognak be,"
Hol jöttem azzal?
A kannás bor nagyon rossz tanácsadó!

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2019.05.11. 00:48:25

@Tényelek: hány muszlim gyilkolt meg hitét elhagyó muszlimot Európában, te náci idióta?!

egyébként még mindig nem hoztad az idézetet. nem olvastad a Koránt, nem tudod, hogy van-e ilyen írva benne, kamuzol. a jó édes kurva anyádnak terjesztesz álhíreket, te náci paraszt!

Ennyit tudtok, ti Fidióták. Elmebeteg pszichopaták vagytok, ti vagytok a magyar társadalom legalja, a selejt.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2019.05.11. 00:50:37

@Tényelek:

"Hol jöttem azzal?"

"Tényelek
2019.05.11. 00:06:19"

hazug köcsög vagy, náci paraszt!

Ennyit tudtok, ti Fidióták. Elmebeteg pszichopaták vagytok, ti vagytok a magyar társadalom legalja, a selejt.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2019.05.11. 00:51:47

@Tényelek: "én vagyok a közel egyetlen ezen az oldalon, aki nem "anyáz", "

nemcsak anyázol, de hazudozol is náci köcsög disznó!

" Tényelek
2019.05.11. 00:47:51
A kannás bor nagyon rossz tanácsadó! "

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2019.05.11. 00:52:30

@Tényelek: "én vagyok a közel egyetlen ezen az oldalon, aki nem "anyáz", "

nemcsak anyázol, de hazudozol is náci köcsög disznó!

" Tényelek
2019.05.11. 00:47:51
A kannás bor nagyon rossz tanácsadó! "

2019.05.11. 00:53:33

@math0: "Nigéria másik fele keresztény. kb ugyanúgy szaporodnak. ugye már az is egy óriási tévhit, csak ti idióta nácik hiszitek, hogy a szír mind muszlim, a nigériai mind muszlim. "
Nem ugyanúgy szaporodnak, mint a keresztények és irtják az útjukba kerülő embereket, hogy életteret csináljanak maguknak. A két vallás ütközőzónájában a Boko Haram takarítja ki a falvakat.
Nigéria a legjobb példa az integrálódásképtelenségre, agresszivitásra.
Az ország északi fele muszlim és a saria szerint élnek, a központi hatalom be sem meri tenni a lábát oda.
index.hu/kulfold/2019/03/01/nigeria_valasztasi_bizottsag_megoltek/

2019.05.11. 00:57:55

@math0: "nemcsak anyázol, de hazudozol is náci köcsög disznó!" Hol anyáztam és kit?
Önnel ellentétben én kultúrember vagyok, nem szokásom csak azért szidni valakit, mert más a véleménye mert szerintem ez utóbbi a világ legtermészetesebb dolga. Ha nem értek valakivel egyet, akkor vitázok vele /Ha lehet!/, hogy megértsem az álláspontját.

2019.05.11. 01:07:49

@math0: Így lehet integrálni a muszlimokat; Az idézet forrása;
www.iszlam.hu/index.php?option=com_content&view=article&id=160:-allah-kivalasztott-vallasa-az-iszlam&catid=38:akida&Itemid=53
"Rengetegen hangoztatják a demokráciát, és szorgalmazzák azt. De mi a demokrácia? Mik a veszélyei? És vajon egyezik-e a súrával? A demokrácia görög szó, a démosz, aminek jelentése nép és a kratein, aminek jelentése uralkodni. Tehát a nép uralmát, uralkodását jelenti. Ez az iszlámmal ellenkező. Az, hogy a nép hozzon törvényeket, vagy azok képviselői egyenlő azzal, hogy nem Allah törvényei szerint ítélkezünk. A többség szava dönt, így a többségi döntés kötelező érvényű törvénnyé válik, még akkor is, ha az ösztönnek, a vallásnak vagy az ép észnek is mond ellent. Annak ellenére, hogy a demokráciát szabadságnak kiáltják ki, az embert a jogszabályok, törvények és a közízlés köti. Néhány átlag muszlim azt hiszi, hogy a demokrácia egyenlő az iszlám súrával. Ez hibás gondolat, téves hit. Több oldalról is megvilágítjuk ezt. A súra csakis az új, iszlámban nem említett dolgokról illetve aktuális veszélyekről dönt. Ellenben a demokrácia a vallási előírásokkal száll vitába. Megengedi azt, amit Allah megtiltott, és megtiltja azt, amit Allah megengedett. A súra tagjai azok lehetnek, akiknek fikh tudásuk, értelmük, tudatosságuk, illemük kiemelkedő. Nem kérik ki sem bolond, sem erkölcstelen véleményét, hát még hitetlenét vagy istentelenét. Ellenben a demokrácia képviselőtestületének nincs az előbbi kitételekhez köze. Képviselő lehet hitetlen, erkölcstelen, bolond. Hol áll ez a súrától? A súra ítélete nem kötelező, mert lehet, hogy a vezető egyetlen súratag véleményt fogadja el, akinek bizonyítéka erősebb, és ha azt hasznosabbnak véli, mint a többi súratagét. Ellenben a demokrácia képviselőtestületének többségi döntése törvénnyé emelkedik, amit az embereknek kötelező betartaniuk. Ahogy azt egy amerikai kutató mondta: A demokrácia egyenlő: tizenegy szamár véleményének preferálása tíz tudós véleményével szemben."

2019.05.11. 01:14:17

@math0: Még egy részlet ugyanonnan; "Tahaví imám mondta: Nem szabad a vezetőink és képviselőink ellen lázadni, még akkor sem, ha bűnösök. És nem átkozzuk őket, és nem leszünk engedetlenek. Ellenkezőleg, kötelező engedelmeskedünk nekik – ami Allah iránti engedelmességünk –, amíg bűnre nem utasítanak."

csókolom a Miniszterelnök Úr kezit 2019.05.11. 05:11:53

nna
megtalálták a lepkehálót matt00t begyűjtötték

taga20 2019.05.11. 05:42:13

@csókolom a Miniszterelnök Úr kezit: valld be, te szerelmes vagy a gyurcsányba!

bazdmeg te beteg vagy! én még nem láttam ekkora barmot, mint te.

szerintem menyé el valami szakorvoshoz, addig amíg nem lesz késő!

remélem csak valami net anomália vagy, és nem egy hús-vér ember.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2019.05.11. 06:51:17

@Tényelek: megint igazolás nélkül hazudozol.

a keresztények is ugyanúgy harcolnak Nigériában, és ugyanúgy aljas eszközökkel.

index.hu/kulfold/2019/05/10/900_gyerekkatona_szerelhetett_le_a_boko_haram-ellenes_szervezettol/

te meg egy idióta barom vagy, hogy ezzel foglalkozol, ebben a kérdésben ráadásul hazug álláspontot hiszel, miközben Orbán szétlopja alólad az országot.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2019.05.11. 06:53:05

@Tényelek: " Hol anyáztam és kit?"

ott volt az idézet, te idióta fasz. velem ellentétben te egy olyan köcsög hazug fasz vagy, aki azt is letagadja, amit visszaidézek neki. és még anyázol is. nem kultúrember vagy te, hanem az emberiség legalja, a selejt.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2019.05.11. 07:00:15

@Tényelek: amikor egy illiberális "demokrácia" diktátorának védelmében kritizálod az iszlám vallást, a demokráciát illetően.

btw. a keresztény talán azt hiszi, hogy a tízparancsolatot népszavazásra kell bocsátani, te idióta?! nem.

"A Tízparancsolat különféle kötelességeket és tiltott tevékenységeket sorol föl. Ezek a kötelességek abszolút kötelességek: akkor is végrehajtandók, ha nem csak jó következik belőlük. Annak, aki hiszi, hogy a Biblia Isten szava, nem nagyon lesznek kételyei afelől, mit jelent a „helyes” és mit a „helytelen”: helyes az, amit Isten akar, és helytelen az, ami Isten akarata ellen való. Az ilyen hívő számára az erkölcs egy külső tekintély – Isten – által adott abszolút parancsok követésében áll."

www.tankonyvtar.hu/hu/tartalom/tamop425/2011_0001_654_warburton/ch04s02.html

hol demokratikus ez, te keresztény faszfej?!

Minden ballib bérretteg 2019.05.11. 07:20:49

@math0: Felháborító.. Mennyivel szebb már a muszlim vallás aminek a nevében Németország szerte kislányokat vernek meg, mert nem viselnek fejkendőt.

hirtv.hu/hirtvkulfold/bantottak-a-kislanyt-a-frankfurti-iskolaban-muszlim-osztalytarsai-az-igazgato-szerint-a-szoke-lany-inkabb-vegyen-fel-fejkendot-2479354

„Adjanak rá inkább egy muszlim fejkendőt” – így reagált egy frankfurti iskola igazgatója a szülőknek, akik azért fordultak hozzá, mert bántalmazták a kislányukat a muszlim osztálytársai – írja a Bildet szemléző Origo.
A berlini és más német nagyvárosi iskolákban rohamosan terjednek az iszlám szokások, így a lányok részére az arcot elfedő nikáb használata, és aki ezt nem viseli, azt sok esetben megtámadják, összeverik.

A Bild hangsúlyozza, hogy nemcsak berlini jelenségről van szó, ugyanis nagyon sokan fordultak hozzájuk Németország legkülönbözőbb részeiről és számoltak be hasonló esetekről. Mivel a szülők jelentős része fél a következményektől, és attól, hogy a politikai korrektség liberális őrei lecsapnak rájuk, ezek általában anonim bejelentések. Ugyanakkor mind arról tanúskodik, hogy

Németországban a nem muszlimok közül sokan félni kezdtek, aggódnak gyerekeik miatt,

akiket napi szinten aláznak meg az iskolákban, mert nem viselik a muszlim kendőt.

„Adjanak rá fejkendőt, és minden megoldódik!”

Egy frankfurti anya arról számolt be, hogy a lányát folyamatosan alázták és bántalmazták a muszlim migráns diákok az iskolában, mert nem hord kendőt.

Aranka1973 2019.05.11. 07:36:36

@math0: Mohamed a muszlimok szerint maga mondta, hogy meg kell ölni azt a muszlimot, aki elhagyja a hitét ! ( Azaz más vallásra tér vagy ateista lesz ! )

" Allah követe (béke és Allah áldása legyen vele) azt mondá: Nem megengedhető, hogy egy muszlim vérét kiontsák, kivéve három esetben: ha házasságtörést követ el, ha gyilkosságot követ el, vagy ha elhagyja a hitét és kiválik a közösségéből "
sunnah.com/nawawi40/14

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2019.05.11. 07:54:12

@Aranka1973: Ugye, ez nem "kell", hanem csak "megengedhető". Ennél Jézus erősebbet mondott:

"Sőt ennek felette amaz én ellenségeimet is, kik nem akarták, hogy én ő rajtok uralkodjam, hozzátok ide, és öljétek meg előttem!" Lukács 19:27

Jézus agresszívebb volt Mohamednél.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2019.05.11. 07:55:33

@Aranka1973: ja, és btw. az idézeted ugye NEM A KORÁNBÓL való.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2019.05.11. 08:00:49

@Minden ballib bérretteg: mondom, te idióta vagy, ha olyan pitiáner dolgokkal foglalkozol, hogy egy frankfurti iskolában hogy vegzálnak egy kislányt, miközben egy csomó magyar iskolában ugyanígy vegzálnak egy csomó gyereket, és Orbán meg ellopja a fél országot.

te egy félnótás idióta vagy, akinek a figyelmét el lehet terelni hülyeségekkel, miközben kirabolnak. Orbán titokban rajtad röhög.

Ez Magyrország:

"A kutatásban résztvevő gyerekek körülbelül 30 százaléka mondta azt a fizikai bántalmazásról, hogy legalább egy osztálytársuk viselkedett már vele agresszíven, 10 százalékuk válaszolta azt, hogy legalább hárman bántalmazták. A verbális agresszió ennél is gyakoribb volt: minden második gyereket legalább egyszer már bántalmazták ilyen formában, 20-30 százalékukat bántalmazta legalább három osztálytársuk. "

abcug.hu/nem-merik-bevallani-a-gyerekek-ha-bantalmazzak-oket-az-iskolaban/

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2019.05.11. 08:15:31

@Aranka1973:

"Így tegyetek az összes várossal, amelyek nagyon messze vannak tőletek, és amelyek nem ezeknek a közelben élő nemzeteknek a városai. 16 Ezeknek a népeknek a városaiban viszont, melyeket Jehova, a ti Istenetek nektek ad örökségként, ne hagyjatok életben senkit sem, aki lélegzik. 17 Teljesen pusztítsátok el ezeket a népeket: a hettitákat, amoritákat, kánaánitákat, perizitákat, hivvitákat és jebuszitákat,l ahogy Jehova, a ti Istenetek parancsolta nektek. 18 Így nem tudnak megtanítani titeket az utálatos szokásaikra, arra, ahogyan az isteneiket imádják, és nem fogtok vétkezni Jehova, a ti Istenetek ellen." V Mózes 20

szóval a hitetleneket a Biblia szerint el kell pusztítani. isteni parancs.

hiába erőlködtök, legfeljebb az fog kiderülni, hogy fingotok nincs a kis ócska Bibliátokról, hogy micsoda káros írás!

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2019.05.11. 08:23:10

@Aranka1973: "Ha pedig teljesen megfelejtkezel az Úrról, a te Istenedről, és idegen istenek után jársz, és azoknak szolgálsz, és meghajtod magadat azoknak; bizonyságot tészek e mai napon ti ellenetek, hogy végképen elvesztek.
Mint azok a nemzetek, a kiket az Úr elveszt előletek, azonképen vesztek el; azért mert nem hallgattok az Úrnak, a ti Isteneteknek szavára." V Móz 8:19

A keresztény vallás minimum ugyanolyan agresszív baromság, mint a muszlim. Csak fingotok nincs a saját vallásotokról, meg úgy általában semmiről. Ezért vagytok nácik. Mert idióták vagytok.

István Tamasi 2019.05.11. 08:54:47

Naccerű hír:
Afrikai migráncs papok fogják ezután megvédeni a magyar keresztény vallást, magyar kultúrát és magyar hagyományokat. Halelujah!

Pipas 2019.05.11. 08:58:14

@Tényelek: "Tahaví imám mondta"

A vallások már csak ilyenek, mondanak mindent és az ellenkezőjét is. Sok keresztény szerint pl. a homoszekszuálisokat meg kell ölni, sokak szerint ha megtartóztatják magukat, akkor esetleg nem és persze sok keresztény szerint nem szabad üldöni őket.

Vallás kapcsán olyat mondani, hogy "xy szerint" vagy "a vallás szerint" teljesen értelmetlen, hiszen mindenre lehet idézetet találni.

A vallás lényege kritikátlanul elfogadni, amit a vallás mond, ezért aztán nincs olyan, hogy "jó vallás", nincs olyan vallás, ami jó dolgokat mond, ezért jó, hiszen kritikátlanul elfogadni dolgokat soha nem jó. Ha esetleg találsz olyan vallási vezetőt, aki jó dolgokat mond az a vallást nem minősíti, maximum azt az egy embert. Mivel a dolgok kritikátlan elfogadásán alapul minden vallás, minden vallásban találsz majd olyan vezetőt, aki butaságokat, veszélyes vagy káros dolgokat mond. Ezért káros a vallás, ezért helytelen, ezért veszélyes, ezért kell védekezni ellene.

Pipas 2019.05.11. 09:03:12

@math0: "Sőt ennek felette amaz én ellenségeimet is, kik nem akarták, hogy én ő rajtok uralkodjam, hozzátok ide, és öljétek meg előttem!" Lukács 19:27

Ja, ezen a részen Jézus valójában egy történetet mond el. Ezt anno én is benéztem, azt hittem, hogy ezeket a szavakat Jézus mondja, pedig idézi. Mondjuk beszélhetünk róla, hogy mennyire volt pozitív a példa, milyen kontextusban emlegette fel ezeket a szavakat.

Európai téridő 2019.05.11. 09:17:05

Ashwood úr, ön síkhülye. A migránskérdés az bizony politika is.

nemecsekerno_007 2019.05.11. 09:52:59

@math0: Tényelek már elég jól kivesézett mindent amit írtál. A leginkább találó az, hogy a multinacionális vállalatok által fenntartott globális gazdasági rendszert véded. Ez gyakorlatilag egy filantrop mázzal leöntött sales-es duma.
Amint írtad mesterséges intelligencián dolgozol, nemzetközi csapattal és elnézve a blogszférás előéleted még jó darabig nem kell aggódni az MI miatt, hogy elvenné a munkánkat v. bármi hasonló.

István Tamasi 2019.05.11. 10:31:45

@Minden ballib bérretteg:
Amilyen mértékben haverkodik a muszlimokkal a csúti suttyó úgy ön is jól teszi ha mihamarabb beszerzi a teljes testet elfedő öltözéket a feleségének, lányának.

Brix 2019.05.11. 11:03:43

A lehetőség most adott lett volna , hogy Orbán elmondja érveit európai szinten , egy új , "nemzetállamibb" alapon működő és " migránsmentes " Európa mellett, hiszen az Euronews felajánlotta neki a lehetőséget , hogy Timmermans-szal, vitázzon, de ő visszautasította... " Nem avatkoznak be a kampányba" alapon ...Ja , Juncker is így került a plakátokra... mert nem akartak beavatkozni...
Ha Macron kihívná Orbánt, azt sem fogadná el ez az ember, mert annyira retteg attól, hogy egy vitában elvérzik és 2,7-2,8 millió szavazójából elveszt pár százezret, egy csúfos , nyilvános kudarc után...Pedig, a lehetőség most itt lenne, lehetne operálni a propaganda - média uszító fogásaival... Timmermans nem is legképzettebb ember, és mégis annyira gyáva Orbán, annyira fél, hogy nem mer kiállni, mert a veszteség lehetősége azért benne van minden vitában...(akár, nyerhetett volna Orbán is...)
Kilóg a lóláb! Elképesztő, hogy Orbán mennyire gyáva és nem mert nyílt színen vitázni senkivel... Pedig , most bizonyíthatná érveivel, hogy milyen úton kellene haladni tovább Európának...Másrészt, ez azt is bizonyítja , hogy nem demokrata politikus , hiszen senkivel nem vállal nyílt színi politikai vitát...
Előre megjósolható, hogy soha senkivel nem fog nagy nyilvánosság előtt vitázni , mert nem érzi (már) magát elég erősnek és magabiztosnak hozzá...
A nagy államférfiak nyílt és bátor emberek , nem sunnyogó, bujkáló pávatáncosok akik csak az elvbarátaik között mernek dumálni... Hogy akarja így Orbán megváltoztatni , megreformálni Európát, ha ki sem mer menni az európai közvélemény elé?

Magyarország államformája ... Válsághelyzet 2019.05.11. 11:25:10

@Aranka1973: "Mohamed"

Minden vallás ugyanolyan fasság, mint az Ondó Viktor által kitalált összeesküvés elméletek. Nem csoda, hogy a buta fideSSfasszopók beszopják.

Magyarország államformája ... Válsághelyzet 2019.05.11. 11:26:05

@Brix: Még egy dolog. Ondó Viktor folyvást hazudik, egy vitában rögtön rápirítanák.

2019.05.11. 12:12:18

@math0: "a keresztények is ugyanúgy harcolnak Nigériában, és ugyanúgy aljas eszközökkel."
Választhatnák azt a megoldást is, hogy csak odatartják a nyakukat a lefejezéshez, de nem, megpróbálják megvédeni magukat, mert a központi hatalom erre nem képes, mint írtam be sem merik tenni a lábukat az ütközőzónába. Évente ˇ~tíz kilométert haladnak dél felé a muszlimok mostanában. A keresztények megpróbálnak védekezni, de egy eleve hadi társadalomnak kitalált rendszerrel szemben nem sok esélyük van csak lelassítani tudják a kiszorításukat.
Pár évtizede még csak egy északi tartományban volt saria törvénykezés, ma más majdnem az ország felében. A térképet kell keresni! hu.wikipedia.org/wiki/Nig%C3%A9ria

2019.05.11. 12:20:47

@Pipas: Az iszlám a hívők minden percére kiterjesztett életmód és vallás. Az élet különböző területeihez való viszonyulást a hittudósok szabják meg. Egy muszlimnak ha azt mondják, hogy ezt az egyik hittudós mondta, akkor az olyan, mint ha le lenne írva a Koránban, kötelező.
Ne a saját fejével értelmezze, hogy mit szólna ahhoz, hogy ez hittudós mit mondott, mert úgy egyetlen vallást sem tud megérteni.
Az előtte lévő idézetben a demokráciáról értekeznek, mint értéktelen alantas dologról, aminek a szabályait nem kell betartani, mert törvényt csak isten alkothat, ember nem.
Na ezért nem tud a szerencsétlen beilleszkedni csak időlegesen, amíg a kisebbségük miatt rá vannak kényszerítve.

Aranka1973 2019.05.11. 12:24:03

@math0: Hiába jössz az idézetekkel az Ó szövetségből, hiszen Jézus útján az Úr már Új szövetséget ajánlott a keresztényeknek! Ráadásul Európában egyöntetűen elítélik azokat, akik a mai nem keresztény népek ellen ilyen barbàrságokat tennének !

Ellenben, Nagy-Britanniában élő muszlimok a saját családjuk ellen kénytelenek védelmet kérni, ha elhagyják a hitüket. Gyilkossággal fenyegetik, öngyilkosságba szeretnék kergetni őket. Egy lányt a saját anyja akart megölni, mert elfordult Allahtól.

A helyzet olyannyira elfajult, hogy Theresa May belügyminiszter kénytelen volt vizsgálatot kezdeményezni az ügyben.
www.express.co.uk/news/uk/717347/British-Muslims-attacked-abused-threatened-DEATH-Islam

Csak a szerencsének köszönhető, hogy halálos áldozat még nem volt!

Különösen a pakisztáni származású britek vannak üldöztetésnek kitéve, ha keresztény hitre térnek át:
"Examples of this include Nissar Hussain who openly declared his conversion and suffered 17 years of persecution in Bradford, during which an empty home next door to him was set ablaze in hope his home would also catch fire, an incident that required his family including his young children to escape a smoke-filled house. (...)

In Derby, last year in November Tajamal Amar was beaten to unconsciousness after he was spotted by 'bearded Muslims' as he calls them, who took offence for the two large poppies on the front of his car and the cross dangling from his rear-view mirror. BPCA believe he was mistaken to be a convert to Christianity which resulted in the animosity towards him"
www.pakistanchristianpost.com/head-line-news-details/6998

Pipas 2019.05.11. 12:36:53

@Aranka1973: "Ó szövetségből, hiszen Jézus útján az Úr már Új szövetséget ajánlott a keresztényeknek!"

Hol mondott ilyet a bibliában. Mert olyat mondott, hogy a régi törvények ugyanúgy életben vannak, úgyanúgy érvényesek, de szövatséget nem ajánlott az embereknek egy szóval sem!

2019.05.11. 12:38:32

@math0: "@Tényelek: amikor egy illiberális "demokrácia" diktátorának védelmében kritizálod az iszlám vallást, a demokráciát illetően."
Most komolyan :-) ?!
Mikor írtam én itt Orbán védelméről, nekem a muszlimokról már harminc éve sem volt jó véleményem, amikor az egyik nő barátunk hozzáment egy egyiptomihoz és Kairóban megcsonkították, mert az az iszlám vallásrésze. Évekbe telt mire haza tudott jönni és a mai napig nem tudja feldolgozni, .. na meg ugye onnantól kezdve soha életében nem fogja élvezni a szexet.
Egyébként csak betettem az iszlám értelmezését a demokráciáról, a forrást is megjelöltem, hivatalos helyről szedtem le, nem én írtam.
Ezek soha az életben nem fognak demokratikus berendezkedésben élni csak addig, amíg nem lesz meg az erejük ahhoz, hogy a sariaát rákényszerítsék a többiekre.
Ez utóbbira példa Indonézia Aceh tartománya,. Egy aranybánya az iszlám "megkedveléséhez", hogy olyan híreket keressen valaki, amit ott tettek az iszlám nevében.
444.hu/2018/04/24/saria-hazilag-a-falu-kozepen-ontottek-le-szennyvizzel-egy-fiut-es-egy-lanyt-mert-szulok-nelkul-maradtak-otthon
Próbálja meg megérteni, hogy csak a mentálisan problémás emberek azok, akik mindent ideológiai alapon közelítenek meg! A demográfiai robbanás okozta klíma és migránsválság létező dolog, ezt értelmes ember nem politizálja át.
Az egy másik dolog, hogy van egy politikai csoportosulás, amelyik szerint ez probléma nem létezik és ezzel veszélybe sodorja a mi esetünkben egész Európa fennmaradását.
Szóval lehet egybeesés Orbánék álláspontja és az enyém között, de nekem már húsz éve is ez volt a véleményem, ... Nem győzöm elégszer leírni, hogy ennyire komoly dologban okos ember nem politizál csak amennyire muszáj.

Pipas 2019.05.11. 12:40:07

@Tényelek: "Egy muszlimnak ha azt mondják, hogy ezt az egyik hittudós mondta, akkor az olyan, mint ha le lenne írva a Koránban, kötelező."

Attól még, hogy valami le van írva a koránba nem kötelező a muszlimkonak. De mindegy, amit mondasz az irreleváns, mert ahogy mondtam is mindenre és annak ellenkezőjére is lehet idézetet taláni az imámok szövegében. Sok-sok-sok butaságot összebeszélnek.

Pop40 2019.05.11. 12:40:23

Röhejes, ahogy a lótolvaj Geci elfutott Timmermans elől :-))))

Bizony, ez van olyankor, ha valaki csak a saját segghülye patkányait tudja hülyíteni, mindenhol máshol meg vitaképtelen, ahol nem a seggnyalói teszik fel neki az előre megírt kérdéseket.

Pont egy ilyen gyáva Geci való a fideszes patkányoknak. :D

Pipas 2019.05.11. 12:43:21

@Tényelek: "Választhatnák azt a megoldást is, hogy csak odatartják a nyakukat a lefejezéshez, de nem, megpróbálják megvédeni magukat"

Ami persze ellentétes a vallásukkal, de mindegy. Ha tényleg hinnének jézusban, akkor odatartanák a nyakukat, pont ez a jézus egyik legfontosabb tanítása.

Pipas 2019.05.11. 12:45:04

@Pop40: "segghülye patkányait tudja hülyíteni, mindenhol máshol meg vitaképtelen"

Gondolom te vitaképesnek tartod magad az indexen való patkányozással. :D ZSeni vagy b+! :D

Aranka1973 2019.05.11. 12:45:43

@Pipas: " Hol mondott ilyet a bibliában. Mert olyat mondott, hogy a régi törvények ugyanúgy életben vannak, úgyanúgy érvényesek, de szövatséget nem ajánlott az embereknek egy szóval sem! "

Mondtam, hogy Jézus útján ajánlott új szövetséget ! ( Lukács 22:20 )

„Hasonlóképpen vette a poharat is, miután megvacsoráztak, és ezt mondta: »E pohár az új szövetség az én vérem által, amely tiérettetek ontatik ki.«”
szentiras.hu/UF/Lk22

Pipas 2019.05.11. 12:54:53

@Brix: "hogy egy vitában elvérzik"

Amikor az egyik oldal gátlástalanul hazudozik, akkor a másik oldal "elvérzik". Jó példa erre az emlékezetes gyurcsány-orbán vita, amiről a mai napig azt hirdetik a bolsevikok, hogy gyurcsány lemosta a színpadról orbánt. Persze kiderült, hogy gyurcsány végig gátlástalanul hazudott, az emberek meg elhitték neki. Merthogy egy gátlástalan pszichopata és azok nagyon jól tudnak hazudni. Nincs lelkiismeretük.

Mit ér egy vita, ahol a baloldal elmondja a szokásos hazugságait, hogy nincsenek no-go zónák, hogy magyarországon diktatúra épül, hogy magyarország nem szolidáris, hogy magyarországon a sárba tiporják az emberi jogokat, hogy a migráció alapvető emberi jog és a többi? Egyáltalán miért nevezzük már vitának azt, ahol nincsenek érvek, csak sommás ítélet van meg kinyilatkoztatások?

Sir Bates dö Hól 2019.05.11. 13:03:41

@Tényelek: ez igaz minden vallásra;-)... azért vagy idióta, mert vallásokat hasonlítasz össze tetszőlegesen kiragadott -és a te prekoncepciód bizonyító- idézetek alapján, miközben képtelen vagy megérteni (mivel semmilyen tapasztalatod nincs ebben, s nem is törekszel annak megszerzésére), hogy a muszlimok sem egy egységes massza, a nyugat-európai muszlimok egyáltalán nem vallásosak egyöntetűen, nagyrészük elismeri Allahot az egyedüli istennek, nem eszik disznóst és péntekenként talán elmegy a közös imára, mint társadalmi eseményre, s ennél nem több, de semmiképpen sem akar nem egy demokráciában élni. leginkább pont ez indokolta, hogy európába települtek.
sz'al olyan probléma miatt aggódsz, ami nem létezik. a migráció, az létezik, el is utasíthatod, de akkor hivatkozzál arra, ami bánt: más bőrszínű embereket nem akarsz látni európában. ehhez való jogod senki sem vitatja. de akkor mondd ezt!

2019.05.11. 13:35:58

@Sir Bates dö Hól: Az iszlám teljesen más mint bármelyik vallás, kifejezetten hódításra hozták létre. Nincs még egy ilyen céllal megalkotott vallás a Földön, ezért veszélyes. Régen is az volt, most amikor már szó szerint az élettérért kell küzdeni a túlnépesedésük miatt, még inkább az. Egy muszlimnak nem engedi meg a vallása, hogy integrálódjon. Azt is kibeszéltük már, hogy teljesen mindegy, hogy azok, akikkel ön beszélget mit akarnak, mit szeretnének, mert a muszlim közösségekben elég, ha csak a közösség 10-15%-a agresszíven lép fel a vallás nevében, akkor az összes többinek a véleménye, akarata nem számít, mert a Koránra hivatkozás miatt nem állhatnak ellent.
Hátha jobban megérti, ha azt mondom, hogy pl. Magyarországon 1919-ben és 1945 után az agresszív, a társdalom ~5-10%-át kiteveő kommunisták az addig nem létező egyenlőségre hivatkozva maguk alá gyűrték az egész társadalmat. 1945-re még lehet azt mondani, hogy itt volt a Vörös Hadsereg, de 1919-ben a nélkül is megoldották.
Ha van hivatkozási alap, ami népszerű vagy a vallás része, akkor egy törpe kisebbség át tudja venni a hatalmat egy közösség felett. A muszlim közösségekben eddig mindig így történt, kivéve akkor, ha egy kemény kezű diktátor vezette az adott népet, mint pl. Szaddam, Kadhafi vagy a Szíriában még szerencsére regnáló Asszad.
www.hetek.hu/interju/201804/az_europai_iszlam_dilemmaja
'hivatkozzál arra, ami bánt: más bőrszínű embereket nem akarsz látni európában. ehhez való jogod senki sem vitatja. de akkor mondd ezt! "
Ezt is kiveséztük már. Magyarországon még a cigányokat sem a bőrszínük alapján tudjuk kiválogatni, mert a magyar nép nagyon toleráns volt a történelem során és náluk sokkal színesebb bőrű embereket is maguk közé fogadott, pl. besenyők, fekete kunok, sokácok, bunyevácok. De pl a vargák jelentős részét kitevő örmények sem a fehér bőrükről ismertek. Szóval bármennyire is szeretné azt láttatni, ez nem rasszista alapon megfogalmazott álláspont, sőt még a muszlim haverjaimmal sincs gondom, mert hazamennek rendszeresen, .. de itt köztünk, véglegesen letelepedve semmi keresnivalójuk nincs!

2019.05.11. 13:51:53

@Pipas: "Ami persze ellentétes a vallásukkal, de mindegy. Ha tényleg hinnének jézusban, akkor odatartanák a nyakukat, pont ez a jézus egyik legfontosabb tanítása."
Az, hogy Európa keresztény gyökerű, az bizonyítja leginkább, hogy most azok készülnek erre, akik önbevallás szerint nem is vallásosak. Csak az a probléma, hogy mi fejünket is oda akarják tartatni! Ezen megy most a vita, hogy joguk van e hozzá a saját részükről és ehhez a joghoz hozzátartozik-e Európa kollektív öngyilkossága is?! Ki dönthet és kinek az életéről, illetve annak hatálya meddig terjed?

Pipas 2019.05.11. 14:21:42

@Tényelek: "Az iszlám teljesen más mint bármelyik vallás, kifejezetten hódításra hozták létre. Nincs még egy ilyen céllal megalkotott vallás a Földön"

Hát ez elég meglepő! Hány vallást vizsgáltál meg? Csak úgy emlékeztetőleg, ma a földön cirka 4300 vallás létezik, nehezen tudom elképzelni, hogy egyetlen egy sincs köztük, aminek kimondottan hódító lenne a célja csak az iszlám. :D

Mindjárt eszembe is jutnak a maorik, azok a régi hagyományaik alapján megették a legyőzötteket... :D :D

rasztaszív 2019.05.11. 14:22:10

@Tényelek: "Az iszlám teljesen más mint bármelyik vallás, kifejezetten hódításra hozták létre. Nincs még egy ilyen céllal megalkotott vallás"

már hogyne lenne.az iszlám ilyen szempontból csak válasz a katolicizmusra.

morph on deer 2019.05.11. 14:24:44

@Pipas:
“A vallás lényege kritikátlanul elfogadni, amit a vallás mond, ezért aztán nincs olyan, hogy "jó vallás", nincs olyan vallás, ami jó dolgokat mond, ezért jó, hiszen kritikátlanul elfogadni dolgokat soha nem jó.”

Naaa!
Hogy merészeled te itt kritizálni a fideszt és az ő felkent prófétáját, a legkeresztényibb vezetőt, sőt: egyenesen Európa DNS-ét, miközben éppen egy “világnemzet” létrehozásán fáradozik..!

De most tényleg! Hiszen pont erről szól a fidesz, ez a lényege: kritikátkanul elfogadni, amit orbán mond!

Akkor is, ha az elmeorvosa ezzel nem ért egyet! Hiszen NEM az számít, hogy MIT mond ezs a szerencsétlen, hanem hogy Ő MONDTA, akármekkora baromságról legyen is szó!

Európa DNS-e..!
Jaj!

2019.05.11. 14:26:30

@Pipas: "Attól még, hogy valami le van írva a koránba nem kötelező a muszlimkonak."
Na ilyet is csak egy nem muszlim mer leírni! Mi az, hogy nem kötelező, ezt a fogalmat ők nem ismerik.
El lébecolhatnak egy ideig, amíg a saját közösségük el nem éri a kritikus tömeget, onnantól a saria jogán büntetés jár a be nem tartásukért.
A briteknél már léptek előre az ügyben;
nol.hu/kulfold/nem_ordogtol_valo_a_saria-343057
www.atv.hu/kulfold/20150701-saria-az-iszlam-vallasjog

Pipas 2019.05.11. 14:27:38

@Sir Bates dö Hól: "a nyugat-európai muszlimok egyáltalán nem vallásosak egyöntetűen, nagyrészük elismeri Allahot az egyedüli istennek, nem eszik disznóst és péntekenként talán elmegy a közös imára, mint társadalmi eseményre, s ennél nem több, de semmiképpen sem akar nem egy demokráciában élni"

A muszlimok nagyrésze elismeri allahot? Akkor a többi az már olyan muszlim, aki nem ismeri el allahot istennek? :D

Tudod, a szomorú valóság az, hogy az európai muszlimok cirka fele (németországban pl. 47%, angliában 40%) a sáriát részesíti előnyben a törvényekkel szemben. Szóval nem, az a legenda, hogy a többségük demokráciában akar élni egyszerűen nem igaz. A felük kimondottan sáriát akar, a maradéknak pedig a sária bizonyos részei nem tetszik, de természetesen ha a vallásuk és a demokrácia közt kellene választaniuk, akkor azonnal a vallást választanák. Különben nem lennének vallásosak, a legnagyobb részük viszont vallásos.

Megjegyzem a vallásos keresztények is a vallást választanák, csak azoknak a vallási vezetőik már meg lettek nevelve, úgyhogy nem huzogatják az oroszlán bajszát.

Pipas 2019.05.11. 14:33:05

@Tényelek: "Na ilyet is csak egy nem muszlim mer leírni! Mi az, hogy nem kötelező, ezt a fogalmat ők nem ismerik."

A koránban a későbbi fejezetek felülírják a korábbi fejezetek, náluk ez a szabály. Úgyhogy nem, nem kötelező, ha van egy későbbi fejezet, akkor a korábbi nem kötelező.

Tessék, itt olvashatsz arról hogyan írja felül a korán egyik szakasza a másikat:
www.dzsihadfigyelo.com/2010/12/04/a-feluliras-elve-a-koranban-2-resz3/

Pipas 2019.05.11. 14:34:27

@morph on deer: "De most tényleg! Hiszen pont erről szól a fidesz, ez a lényege: kritikátkanul elfogadni, amit orbán mond!"

Nem tudom ezt honnan veszed, szerintem te találtad ki.

2019.05.11. 14:35:23

@rasztaszív: Mohamed a zsidó és az őskeresztényvallást ismerte, valószínűleg nem is tudott a katolikusokról, ezért válasz sem lehetett arra az iszlám létrehozása!
Azt kellett neki megoldani, hogy kirabolhassa a karavánokat, a zsidók segítségével kiszorítsa az ellenérdekelt üzleti köröket a piacról, az arab tö9rzseket egyesítve egy hódításra képes haderőt hozzon létre. Olyan ügyes volt, hogy 30év alatt egy Európányi területet hódítottak meg a muszlimjai, kirtva a fél Közel-Keletet, Észak-Afrikát, a haditársadalmi kereteknek köszönhetően.

Pipas 2019.05.11. 14:39:59

@Tényelek: "Az, hogy Európa keresztény gyökerű, az bizonyítja leginkább, hogy most azok készülnek erre, akik önbevallás szerint nem is vallásosak."

Mert csak a keresztények fordultak önmaguk ellen? Mert csak a keresztények "tartják oda a másik orcájukat"? A Dzsainizmus szerintem sokkal erőszakmentesebb mint a kereszténység, rájuk sokkal jellemzőbb, hogy nem fogják megvédeni magukat.

"Az erőszakmentességről alkotott elképzelésük miatt a dzsainok az egyszerű vegetarianizmuson túllépve semmi olyan növényt sem esznek, ami a növény életét veszélyeztetné (mint például répát, hagymát, krumplit). A szerzetes életet élők az utcán járva tollseprűvel tisztítják meg a helyet, ahová lépni fognak, hogy nehogy véletlenül is rálépjenek valami élőlényre, és a szájukat és orrukat is betakarják ebből a célból. "

rasztaszív 2019.05.11. 14:43:16

@Tényelek: "valószínűleg nem is tudott a katolikusokról"
gondolod?kétszáz év alatt nem jutott el oda a hír...?:)

az iszlámot valószínűleg pont ugyanúgy egy eleve komoly hatalmat gyakorló kör megbízásából fejlesztették ki,mint a katolicizmust.aztán szépen ugyanúgy meghamisították a saját előtörténetüket.

Cycmen 2019.05.11. 14:50:27

Ez a poszt tényleg azon az ócska trükkön alapul, miszerint aki ellenzi a migrációt (ami igazából nincs is :DDD ) az egy hülye?

BiG74 Bodri 2019.05.11. 15:29:41

@Cycmen:
Önnél a migránsok már az agysejteket is elpusztították!

BiG74 Bodri 2019.05.11. 15:33:00

@rasztaszív:
Nem lehetne egy kicsit olvasgatni a témában, hogy is indított ez a a Mohamed, és miért?

rasztaszív 2019.05.11. 15:36:49

@BiG74 Bodri: lehet.de abból javarészt már csak a saját maguk által kitalált sztorit ismerheted meg - pont mint a katolicizmus esetében.

Cycmen 2019.05.11. 16:09:20

@BiG74 Bodri: Az, hogy szerepel a kommentemben a "hülye" kifejezés, még nem jelenti azt, hogy téged szólítottalak meg! .D
Nyugodjál le!

BiG74 Bodri 2019.05.11. 16:13:00

@rasztaszív:
Te azt mondod, hogy egy komoly hatalmat gyakorló kör létrehozta az iszlámot, minek?
Én azt mondom, az iszlám egy válasz volt a kialakulásának korában, az akkori hatalmi kör negatívumaira.

taga20 2019.05.11. 16:13:53

@Cycmen: mi van bakker, gyakorolsz a velencei tükör előtt?:))

BiG74 Bodri 2019.05.11. 16:15:48

@Cycmen:
Nyugodtan mondtam, hogy nem tudod értelmezni az írott szöveget!

kutyás majmok országa (törölt) 2019.05.11. 16:20:39

A blogger megint hülye vagy direkt biztosít felületet a tolvaj orbánista trolloknak. Azt hiszem, valami háttér alku lehet, hogy a hazaáruló propagandisták szabadon tolhatják itt a fideszes propagandát az Index-en. Köszönjük, idióták!
Na most, ami a cigányhitler híveit és szavazóit illeti, akik helyett bérkommentelők írkálnak a faszkalap blogjára, mivel az átlag fideszes szavazó az internetet nem nagyon ismeri és írni sem tud, el kell mondanom, hogy a globalizációt nem lehet leállítani. Száz év múlva a Földet egy szövetségi államforma fogja írányítani az USA segítségével, ami azt jelenti, hogy a "nemzeti" államformáknak lőttek, egyszersmind a cigány vezíreknek és a putyinoknak is. Szóval, fideszes majmok (patkányok), már most eleve kinyalhatjátok az összes libsi seggét.

rasztaszív 2019.05.11. 16:22:34

@BiG74 Bodri: egyrészt védekezésként,a katolicizmus jelentette veszélyt felismerve,másrészt a saját hatalmuk kiterjesztésére.
szerintem ugyanúgy kitalált,mesterségesen megalkotott vallás.

kutyás majmok országa (törölt) 2019.05.11. 16:25:21

Jól hallottam, hogy Trump majom újabban cigányokat is fogad a Fehér Házban? Clinton okosabb volt anno, hozzá szopni jártak. Végül is, a dakota is szopni megy oda, három évig könyörgött érte, de most viheti a vazelint is magával, mert seggbe lesz kúrva.

2019.05.11. 16:26:39

@rasztaszív: "gondolod?kétszáz év alatt nem jutott el oda a hír...?:)"
Akkor még a keleti és a nyugati egyházfelfogás csatázott egymással.
692-ben a Trullioszi zsinaton vesztek össze, nem sikerült a keleti szertartást ráeröltetni a nyugatiakra. Szóval semmi sem mutatott abba az irányba, hogy a katolikus hit majd egyszer nagy lesz, még Gallia, Anglia is megtérítésre várt, a keleti területekről nem is beszélve.
Az iszlámot Mohamed , mint hatalmi érdekeltségű saját kezűleg alkotta, meg hódítás céljából. A katolikus egyházat az egyházi vezetők találták ki, hogy hatalmi befolyást gyakoroljanak a királyságok felett, sikerült nekik is.

rasztaszív 2019.05.11. 16:37:33

@Tényelek: a katolicizmus mint hatalmi eszköz tökéletesen működött,bevált,a külvilágra veszélyes volt,még ha voltak is belső hatalmi harcaik.

de persze mohamed létezésében ettől még hihetsz...:)

2019.05.11. 16:39:52

@Pipas: "Hát ez elég meglepő! Hány vallást vizsgáltál meg? Csak úgy emlékeztetőleg, ma a földön cirka 4300 vallás létezik, nehezen tudom elképzelni, hogy egyetlen egy sincs köztük, aminek kimondottan hódító lenne a célja csak az iszlám. :D"
Szívesen olvasok olyan vallásról, amiről eddig nem tudtam és 100 évvel az alapítása után Római Birodalom méretű hódítást realizált. Ha ön tud ilyet vagy hasonlót, kérem írja meg! Köszönöm!

BiG74 Bodri 2019.05.11. 16:44:06

@rasztaszív: @Tényelek:
Az iszlám a kezdetek kezdetén sokkal közelebb volt a kereszténységhez és a judaizmushoz, mint a közvetlen környezetében található többisten hitűekhez, bálványimádókhoz, mindazok mellett, hogy akkor egyik sem volt hatalmi tényező.
Nem tekinteném hódításnak a különböző törzsek egyesítését. Viszont az iszlám megteremtette az alapot, hogy közös, erős, központosított hatalom jöjjön létre, mely sok létbizonytalansági tényezőt számolt fel.

2019.05.11. 16:44:28

@rasztaszív: A 600-as évek első felében még nem működött a katolikus egyház hatalomgyakorlása. A nyugati egyházat az iszlám Galliába történt betörése /100 év alatt eljutottak oda Mekkából!/ erősítette meg, mert koncentrálni kellett az erőket ellenük. Tehát voltak egymásra hatással, de fordítva, mint ön gondolja!

rasztaszív 2019.05.11. 16:51:56

@BiG74 Bodri: igen,megteremtette az alapot.szerintem tervezetten,tudatosan.gondolkodó emberek éltek ám akkor is,akik képesek voltak ilyesmikre...

2019.05.11. 16:52:43

@BiG74 Bodri: Na ja, csak véletlenül szédelegtek el 100 év alatt Toulouse-ig, nem is akartak hódítani. Szegények hogy meglepődhettek, gondolom bocsánatot is kértek az útközben lemészárolt sok millió embertől, akiknek azért kellet meghalnia, mert nem arabok és keresztények voltak.
Komolyan lekaphatták azt portyát vezetőt, aki a nélkül koborólt el 8000 km-ert egy egész hadsereggel, hogy eredetileg nem is akartak senkit leigázni, területet meghódítani :-) .

rasztaszív 2019.05.11. 16:54:25

@Tényelek: bő kétszáz évvel előbb megvolt a katolicizmus...és a hatszázas évekre már egyértelmű volt,mire való,mire jó.

BiG74 Bodri 2019.05.11. 17:08:13

@Tényelek:
100 év! Mohamed, már ha volt, vezette őket? Esetleg csak sikeresen összekapta a vidéket és túl nagy erő alakult ki ahhoz, hogy valamelyik akkori duce ne gondolja túl a dolgot, és ne kapja el a hév, hogy kialakítsa a nemzetközi együttműködés rendszerét. De ettől még az iszlám nem a hódításra jött létre, de ha igen, akkor a kereszténység is.

Cycmen 2019.05.11. 17:08:45

@BiG74 Bodri: Nyugodtan mondtam, hogy nem tudod értelmezni az írott szöveget!.........

Inkább te nem értelmezted amit írtam, nevezetesen azt hogy hülyeként vagy nálam elkönyvelve.

BiG74 Bodri 2019.05.11. 17:13:23

@Cycmen:
Pont leszarom, hogyan könyvelsz, ha funkcionális analfabéta vagy, esetleg egy elbaszott fidesz troll!
Jöttél, hánytál, nagyszerű, megvan a napi beszólásod a gazdi útmutatása alapján, most könyvelj, mennyi is jár nekem ezért a fityelitásztól?

Cycmen 2019.05.11. 17:32:18

@BiG74 Bodri: most könyvelj, mennyi is jár nekem ezért a fityelitásztól?...............

Ha összeadod magad a többi libbanttal, akkor is maximum egyharmad a járandóságod szokás szerint! :D

2019.05.11. 18:22:52

@math0: Képzeld én is ateista vagyok. Azaz ez így nem pontos. Nincs arra bizonyíték, hogy isten létezik, ám arra sincs, hogy nem. Érdekel, hogy néz ki egy ezoterikus oldal egy "ateista" tolmácsolásában? elmenypark.net

morph on deer 2019.05.11. 18:27:50

@Pipas:
“Nem tudom ezt honnan veszed, szerintem te találtad ki.”

Szerintem is én találtam ki!
Mondjuk annak alapján, ami kivűlről látszik belőle.
Miért, te emlékszel bármilyen fideszes kezdeményésre, amely megkérdőjelezte volna amit orbán (mondott) kinyilatkoztatott?

Mert én nem.
A “legvadabb” eltévelyedés eddig az volt, amikor Navracsis az orbánéról eltérő véleményt merészelt hangosan kimondani, - nem is marad a helyén.
Ahogy Lázár is számüzetésbe került, mert kiderült, hogy neki még mindig több gerince maradt, mint Rogánnak...

Azóta is csak a legteljesebb egyetértés tapasztalható, és még csak azt sem merem feltételezni, hogy valaki akár csak észrevételeket merészelne megfogalmazni orbán ötleteivel kapcsolatban. Pedig bőven lenne rá ok.

Elég csak a hátborzongatóan xar német elnyomási emlékművet említeni, vagy ez a legújabb, Trianonra való hivatkozással “a nemzeti összetartozás emlékműve”!

Na mi is reprezentálja leginkább a nemzeti összetartozást?
Hát egy árok, bassky, egy egyre mélyülő árok..!
A projekt felelőse készen kapta az “elvárást”, se pályázat, se zsűri, se semmi, minden “kész”.
Na mit gondolsz, ki találta ki ezt az újabb baromságot is?

De miután megvalósul, garantáltan nem szól(hatot)t hozzá egyetlen szakember sem, a mamelukok meg kritika nélkül helyeselnek, ha maradni akarnak.

Szóval vagy feltétel- és kritika nélkül hiszel orbánban, vagy meg nem vagy fideszes. Egyéb opció nincs.
Mint egy vallásnál.

Ahogy a klaszikus kérdésre, - “van Isten?” - adott válasz is - “ha hiszel benne” -mutatja, orbán is csak addig létezik, ameddig kétkedés nélküli hívei vannak.
Azo meg vannak, ugye...

BiG74 Bodri 2019.05.11. 18:41:35

@morph on deer:
Amíg dől a lé, addig nincs kétkedés!

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2019.05.11. 18:52:19

@Legfelelősebben gondolkodó felelőtlen ember: @Legfelelősebben gondolkodó felelőtlen ember: engem nem. az ezoterizmus és az istenhit kb ugyanolyan hülyeség. az ezotéria egyes kijelentései, és a vallások sok hittételei egyértelműen cáfoltak.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2019.05.11. 18:56:22

@kutyás majmok országa: a blogger tényleg hülye, mert tényleg felesleges ezeknek a náciknak szarkazmust tolni, ezek arra is migránsoznak.

a víziód sem hülyeség, csak 100 év múlva már nem az USA lesz domináns.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2019.05.11. 18:58:25

@Cycmen: a dolog nem úgy van, hogy vannak a migrációt támogatók, és ellenzők, és ez fekete-fehér, de aki náci, az tényleg hülye. ez van. igen, van ilyen összefüggés. nem lehet nácinak lenni, szellemi elborulás nélkül.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2019.05.11. 19:00:00

@rasztaszív: ez hülyeség. sem Mohamed sem Pál nem megbízásból cselekedett, mindkettő csak rájött arra, hogy van itt egy window of opportunity. mindkettő bejött. 1000 másik kísérlet elhalt.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2019.05.11. 19:02:08

@Pipas: "A koránban a későbbi fejezetek felülírják a korábbi fejezetek"

ez így hülyeség. a Korán szúráinak nincs dátuma. a jelenleg alkalmazott sorrend egy rekonstrukció, nem egy valódi, történelmi sorrend.

Sir Bates dö Hól 2019.05.11. 19:32:47

@Tényelek: látod, hülye vagy: '19 eleve rossz példa, mert nem gyűrtek maguk alá semmi, '45 után pedig a hivatkozási alap a megszálló szovjet hadsereg volt...

Sir Bates dö Hól 2019.05.11. 19:45:18

@Pipas: igazad van, nem pontosan fogalmaztam;-), köszönöm.

azt akartam csupán jelezni, hogy mennyire veszik komolyan a vallást: moon 38% katolikus, ez annyit jelentene, hogy 4M vasárnap templomban van, ha igaz lenne. a muszlimok nyeuban kb. ugyanígy: én köztük élek, beszélek velük, magánéletben is, sz'al én nem tudom, hogy te honnan vetted az adataidat, én személyes tapasztalat alapján tudom mondani, hogy nem preferálják a saríát;-)... sok török van itt, mind erdogan híve, rá szavaz, viszont mikor megkérdem, hogy miért nem települsz haza, ha annyira odavagy erdoganért, akkor a "hülye vagy? diktatúrába? innen?" (az innen az fro) a válasz (ők erdogan nacionalizmusát szeretik, mint moon az erre fogékonyak az orbánnak tulajdonított "kiállás a büszke moért" érzést).

taga20 2019.05.11. 19:53:13

@Sir Bates dö Hól: "sok török van itt, mind erdogan híve, rá szavaz, "

hát bazdmeg, török se lennék, me ezek szerint azok is full primitívek.

komolyan mondom atom kéne már a világnak, me az egy négyzet méterre jutó hülyék száma kettő a világban:)

Aranka1973 2019.05.11. 20:11:35

@Pop40: @math0: @taga20:
" Pont egy ilyen gyáva Geci való a fideszes patkányoknak "
" Orbán egy geci, te meg szintén egy náci patkány vagy. "
" a geci gazdádtól, vagy mi a kurvaanyádtól? "

Na, szépen összegyűlt itt a balliberális értelmiség színe-java.

Olvasgassátok egy kicsit a szintén balliberális hvg.hu-t, ahol egy igazságügyi nyelvész szakértő végre leírja, hogy mit is gondol a normális többség rólatok. Csak egyet tudok érteni minden szavával!

"[R. S.] A politikusok ott tartanak morálisan, hogy ők ezt megengedhetik maguknak, a népszerűségüket ilyen eszközökkel is növelhetik.

Azzal védekeznek, hogy az ilyen szóhasználat kifejező. Engem ez szomorít el a plakátkampányban épp úgy, mint az „Orbán egy geci” mondatban. Hogyan érezheti ennyi ember találónak Simicska szavait? Ez nyelvi értelemben egyszerű trágárság. Az obszcén kifejezéseknek van funkciója, a trágárság öncélú. Az pedig rémisztő, ha politikai hovatartozás miatt már nem ugyanazt gondoljuk a kimondott szavakról, és elfogadhatónak tartunk kifejezéseket csak azért, mert olyan személyt vesz célba, akivel nem értünk egyet. Hogy pártkérdéssé vált a nyelvi értelmezés.

HVG: Az O1G-t a jelek szerint a balliberális értelmiség egy része is magáénak érzi.

R. S.: Szerintem ez rettentő kínos. Ebben hatalmas felelőssége van azokak, akik a kifejezést beemelték a nyilvános térbe. Én még egy tüntetésen sem ejteném ki a számon, függetlenül attól, mit gondolok Orbán Viktor politikájáról. A nyelvi kifejezésünk az emberi viselkedésünk része,

aki O1G-t mond, az magáról állít ki bizonyítványt."
hvg.hu/itthon/20190511_Az_O1G_rettento_kinos_es_nem_segit_rajta_ha_logokent_jelenik_meg

Emésztgessétek egy kicsit ! Ennek fényében talán majd jobban megértitek azt is, ami május 26-án vár rátok !

morph on deer 2019.05.11. 20:16:53

@Sir Bates dö Hól:
Itt van egy 2011-es, népszámlálási adatokon alapuló adatsor:
en.m.wikipedia.org/wiki/Religion_in_Hungary

Ami ebből érdekes, az az, hogy a nagy “keresztény” országnak mintegy 54.2%-a keresztény egyáltalán, míg pl majdnem az egyharmada nem is vallásos, bár azoknak majdem fele még hisz valamiben, de kereszténységről már szó sincs.

Akkor a csupán a 4,2%-os többség kedvéért tényleg alaptörvényi szintenre kell emelni egy ország keresztényi elkötelezettségét?

Vajon mi van a kormány által kitagadott keresztényekkel, pl az Iványi Gábor féle Apostoli Pünkösdi Egyházközösséggel, azok akkor hová tartoznak?

És mi van a 27.2%-nyi, magát nem vallásosnak valló magyarral a saját hazájában?
Nincs is?

Sir Bates dö Hól 2019.05.11. 20:27:13

@Tényelek: várjál már, akkor aki tudott az hódított, az arabok előtte nem voltak elég szervezettek, hogy hódítsanak, majd a keresztesek mentek kisázsiába;
. kevered a szezont a fazonnal;-)... az okot az okozattal...

rasztaszív 2019.05.11. 20:31:53

@math0: sem mohamed,sem pál nem létezett.

morph on deer 2019.05.11. 20:34:14

@Aranka1973:
“egy igazságügyi nyelvész szakértő végre leírja, hogy mit is gondol a normális többség rólatok. Csak egyet tudok érteni minden szavával!”

Aranyos, nagyon felületesen sikerült olvasnod, úgy tűnik!
Ő ugyanis azt mondja ki, hogy mit is jelentenek valójában a kifejezések, és azok milyen hatást vált(hatn)ak ki!
Ez is, például:
——-
HVG: Lehet egyetlen Stop-felirattal kimeríteni a gyűlöletbeszéd fogalmát?

R. S.: Szinte minden plakátjukról ki lehet mutatni, hogy gyűlöletbeszéd. Mert jogilag nem az a kérdés, hogy rejtett vagy nyílt nyelvi eszközt használ-e, hanem hogy mi a célja.
——-
HVG: És a nyelvi agresszió előbb-utóbb pofonban végződik?

R. S.: A gyűlöletbeszéd hosszú távon mérgez, mert gyűlölködő embereket nevel. Aki gyakran hallja, hogy a zsidók meg akarják szállni a világot, és nyakunkra akarják hozni a migránsokat, az egy idő után elkezdi utálni „a zsidókat”. Ha csoportba verődve használják a verbális agressziót, akkor az kohéziót alkot. A nyelvi tett elmélete azt állítja: ha valaki mond valamit, az cselekedetté is válik.
——-
De a kereszténységről is lehet úgy beszélni, hogy ne legyen belőle kirekesztés, mint amikor azt állítják, hogy „Magyarország keresztény ország”. Ez az állítás az összetartozás látszatát kelti, miközben kizárja azokat, akik nem érzik magukat kereszténynek.
——-
Mindenesetre köszönöm a linket, érdekes a cikk.
Főleg ha az egészet elovassa az ember.:)

Sir Bates dö Hól 2019.05.11. 20:39:11

@taga20: nem, ők azért szavaznak eedoganra, mert visszaadta a nemzeti büszkeségüket. ez a vicc a legjellemzőbb rájuk: ki erősebb egy töröknél? két török. sz'al ugyanolyan felsőbbrendűnek érzik magukat, mint az árják egykor.

BiG74 Bodri 2019.05.11. 20:40:01

@morph on deer:
Csak gyomlálva érdemes!
@rasztaszív:
Na így kell pár milliárd embert feldühíteni!

taga20 2019.05.11. 20:49:59

@Sir Bates dö Hól: mit adott vissza a fogyatékos török haverjaidnak?
egy fos ország, ha nem lennének nyugati cégek gyári, lásd pl. a rönot, akkor egy szarkupac lenne.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2019.05.11. 21:38:45

@Pipas: egy olyan példabeszédben van, amellyel Jézus EGYETÉRT. nem lehet kimagyarázni.

ateistaklub.blog.hu/2016/11/13/az_agressziv_jezus?layout=1?desktop

"a kinek van, adatik; a kinek pedig nincs, még a mije van is, elvétetik tőle
Sőt ennek felette amaz én ellenségeimet is, kik nem akarták, hogy én ő rajtok uralkodjam, hozzátok ide, és öljétek meg előttem!" Lukács 19:26-27

A keresztények NEM JÖHETNEK AZZAL, hogy Jézus ezzel nem ért egyet, mert Lukács 19:26-ot ők maguk szokták idézni, és a kettő össze van kötve

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2019.05.11. 21:40:43

@nemecsekerno_007: ha elolvastad, miért ismétled meg ugyanazt a hazugságot?! a nyugdíjad, meg az, hogy nem lesz ápoló, szakmunkás, bolti eladó, az nem a multiknak lesz nagy baj, te fogsz szívni amiatt, hogy náci vagy!

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2019.05.11. 21:41:49

@nemecsekerno_007: "Amint írtad mesterséges intelligencián dolgozol, nemzetközi csapattal és elnézve a blogszférás előéleted még jó darabig nem kell aggódni az MI miatt, hogy elvenné a munkánkat v. bármi hasonló. "

PONTOSAN EZÉRT VAGYTOK SZARBAN, TI IDIÓTA NÁCIK!

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2019.05.11. 21:43:22

@Brix: a csuti geci arra játszik, hogy van elég hasznos hülyéje, itt nyomulnak ezen a blogon is, addig ő nem kockáztat holmi racionális vitát, amíg ezeket az idiótákat átverheti.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2019.05.11. 21:45:22

@Tényelek: a keresztények mindig jól megindokolták, hogy miért ugyanolyan népirtó patkányok, mint a muszlimok. de a muszlimok is. nekik ugyanígy megvan az ideológiájuk. ugyanaz a népirtó, embertelen ideológia a keresztény és a muszlim.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2019.05.11. 21:46:45

@Tényelek: a kereszténység tökéletesen, pontosan ugyanilyen, ha magára hagyjuk. ilyen volt, ilyen lenne, ha nem lennénk mi, ateisták. mindkét népirtó vallás tök ugyanolyan, bebizonyították a történelem során.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2019.05.11. 21:54:05

@Aranka1973: az Újszövetség is agresszív baromság, csak fingod nincs róla.

hányszor kell még belinkelnem a bizonyítékokat, mire felfogod?!

"A kinek van, adatik; a kinek pedig nincs, még a mije van is, elvétetik tőle. Sőt ennek felette amaz én ellenségeimet is, kik nem akarták, hogy én ő rajtok uralkodjam, hozzátok ide, és öljétek meg előttem!" Lukács 19:26-27

Melyik keresztény meri tagadni, hogy Jézus szerint 26 igaz? Ha 26 igaz, akkor 27 is igaz.

ateistaklub.blog.hu/2016/11/13/az_agressziv_jezus?layout=1?desktop

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2019.05.11. 21:59:25

@Aranka1973:

"Ne gondoljátok, hogy jöttem a törvénynek vagy a prófétáknak eltörlésére. Nem jöttem, hogy eltöröljem, hanem inkább, hogy betöltsem." Mt 5:17

azaz Jézus szerint az Ószövetség minden egyes agresszív baromsága továbbra is érvényes. HAZUDSZ!

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2019.05.11. 22:02:55

@Tényelek: "Mikor írtam én itt Orbán védelméről,"

rendben, akkor egyetértünk, hogy Orbánnak buknia kell.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2019.05.11. 22:04:31

@Tényelek: közted és köztem az a különbség, hogy te vak vagy, hülye vagy, nem látod, hogy a kereszténység ugyanolyan hülyeség, ugyanolyan agresszív, mint az iszlám. elég bizonyítékot hoztam igehelyet is, és történelmi tapasztalatot is. de te hülye vagy, hogy felfogd. te féloldalasan látsz csak.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2019.05.11. 22:05:37

@Pop40: pontosan. Orbán csak a segghülye patkányait tudja behülyíteni. látunk itt eleget.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2019.05.11. 22:09:07

@Pipas: "gyurcsány lemosta a színpadról orbánt. "

pontosan ez történt, a 2006-os választások igazolják.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2019.05.11. 22:10:30

@Pipas: figyusz, te idióta, én ÉLTEM OLYAN HELYEN, AMIT TI NO-GO ZÓNÁNAK HAZUDTOK. tudom, hogy HAZUDTOK. nektek fingotok nincs róla, soha nem voltatok a falu végén túl, úgy hazudtok.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2019.05.11. 22:11:43

@Pipas: figyusz, te idióta, én ÉLTEM OLYAN HELYEN, AMIT TI NO-GO ZÓNÁNAK HAZUDTOK. tudom, hogy HAZUDTOK. nektek fingotok nincs róla, soha nem voltatok a falu végén túl, úgy hazudtok.

mi tudjuk, hogy hazudtok, a franciák tudják, hogy hazudtok, a németek tudják, hogy hazudtok. csak a zsákfalusi, idióta parasztjaitokat tudjátok átbaszni a hazugságaitokkal.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2019.05.11. 22:13:13

@Sir Bates dö Hól: " vallásokat hasonlítasz össze tetszőlegesen kiragadott -és a te prekoncepciód bizonyító- idézetek alapján"

a valóság még rosszabb. ez az idióta egy büdös idézetet nem hozott még a Koránból, én meg idézetek tömkelegeit hoztam az agresszív Bibliából.

ennek az idiótának fingja nincs a Koránról.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2019.05.11. 22:14:10

@Tényelek: fingod nincs az Iszlámról, egy büdös idézetet nem hozott még a Koránból, én meg idézetek tömkelegeit hoztam az agresszív Bibliából.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2019.05.11. 22:16:05

@Tényelek: az, hogy nem agreszívkodunk ártatlan emberek millióival, akár muszlimok, akár keresztények , NEM KERESZTÉNY találmány, hanem észszerű dolog. ti nácik erre nem vagytok képesek. még a keresztény nácik sem. ennyit ér a keresztény vallás. semmit.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2019.05.11. 22:20:46

@Tényelek: a keresztény vallás legfontosabb újítása a zsidó vallással szemben, és ez Pál találmánya, hogy univerzális. azaz KATOLIKUS. nyugodtan lehet azt mondani, hogy a keresztény vallást Pál találta ki, és egyetemes, hódító vallás.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2019.05.11. 22:21:54

@Tényelek: "Szívesen olvasok olyan vallásról, amiről eddig nem tudtam és 100 évvel az alapítása után Római Birodalom méretű hódítást realizált. Ha ön tud ilyet vagy hasonlót, kérem írja meg!"

a keresztény vallás pont ez a vallás. egy agresszív, idióta vallás.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2019.05.11. 22:23:31

@Tényelek: "Na ja, csak véletlenül szédelegtek el 100 év alatt Toulouse-ig, nem is akartak hódítani. "

a keresztények Mexikóig és Peruig "szédelegtek", miközben nem akartak hódítani. idióta, vaksi, faszbarom vagy.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2019.05.11. 22:27:33

@Aranka1973: te azon fintorogsz, hogy mi patkányoknak nevezünk titeket, 2,8 millió hasznos idiótát, akiket ismerünk. tényleg patkányok vagytok.

de az úgy kezdődött, hogy ti ártatlan emberek milliói ellen uszítottatok. ezen fintorogjál, nácikurva!

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2019.05.11. 22:29:15

@morph on deer: Magyarország nem keresztény ország. az 52%, aki népszámláláskor "kereszténynek" mondja magát, a keresztelését adta meg. de jelentős részük nem hisz istenben. hogy a faszban lenne keresztény?!

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2019.05.11. 22:33:22

@Sir Bates dö Hól: "ők azért szavaznak eedoganra, mert visszaadta a nemzeti büszkeségüket."

Orbán is.

Hitler is.

Ezek közül Hitler végül egy szétbombázott országot hagyott hátra, és öngyilkos lett. Erdogan most a gazdaságilag tönkretett országnál tart. az öngyilkosság még hátravan. Orbán az út elején tart, de már kidobták Európa szemétdombjára, tehát elég gyorsan halad.

Aranka1973 2019.05.11. 22:48:05

@math0: " az 52%, aki népszámláláskor "kereszténynek" mondja magát, a keresztelését adta meg. "

Igazán ?

Csakhogy a KSH nem azt kérdezi, hogy meg van-e keresztelve !

Hanem bizony a vallásra kérdez rá !

Hát bizony, Magyarország még mindig keresztény, és ennyi évtized szocializmus és ballib rémuralom után ez az arány nem is rossz !

Ráadásul a családvédelmi akcióterv nyomán még tovább nőhet a keresztények aránya, a kihalófélben lévő ateistákkal szemben.

Ti meg ehetitek a kefét !

Aranka1973 2019.05.11. 22:50:45

@math0: " de az úgy kezdődött, hogy ti ártatlan emberek milliói ellen uszítottatok "

Nocsak, ezek szerint mégis milliókat kéne betelepíteni ?!

Pedig eddig azzal jöttetek, hogy csak párezer ember, és alapvetően ez meg se kottyanna Európának !

De most szépen lelepleztétek magatokat !

Viszont a mi országunkból nem lesz milliók új otthona, ezt garantáljuk ! Magyarország megmarad magyar országnak !

eszti..... 2019.05.11. 23:00:00

@Aranka1973:

"a kihalófélben lévő ateistákkal szemben"

Biztos vagy te ebben? :D :D

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2019.05.11. 23:02:33

@Aranka1973: közismert dolog, hogy a "mi a vallása" kérdésre sokan a keresztelésük szerint válaszolnak. a katolikus egyház szerint egyébként aki meg van keresztelve, az keresztény, ami hülyeség, de hát próbálnak nagyobbnak látszani.

azok a felmérések, amelyek az emberek hitére kérdeznek rá, azok mást mutatnak. és ez az igazság, nem a keresztelés.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2019.05.11. 23:04:17

@Aranka1973: egyébként a népszámlálások trendje szerint is kurvára zuhan a keresztények száma Magyarországon, most már nyugodtan mondhatjuk, hogy már jelenleg is kisebbségben vannak, még a népszámlálás szerinti kérdés értelmében is.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2019.05.11. 23:05:30

@Aranka1973: Magyarország népessége csökken. feldughatod magadnak a családvédelmi tervet.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2019.05.11. 23:07:04

@Aranka1973:

"" de az úgy kezdődött, hogy ti ártatlan emberek milliói ellen uszítottatok "

Nocsak, ezek szerint mégis milliókat kéne betelepíteni ?!"

mint tudjuk, te egy idióta vagy. az elsőből nem következik a második. semmiféle logikai összefüggésben nincsenek.

eszti..... 2019.05.11. 23:11:27

@math0:

Ha már a szülőszobában megkeresztelik a pár órás gyerekeket, növekedhet a keresztények száma. Már csak azt kellene elérni, hogy kizárólag az ateisták haljanak meg. :D

taga20 2019.05.11. 23:12:58

@eszti.....: matyival vigyázz, me fogazik a bitang:)))

eszti..... 2019.05.11. 23:14:58

@taga20:

ha nem bánod, gyűjtenék saját tapasztalatot is... :D

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2019.05.11. 23:15:23

@Aranka1973: ti muszlimok, arabok, feketék és ázsiaiak ellen uszítotok. bár az ázsiaiaknál és feketéknél magatok is össze vagytok zavarodva. ezek milliónyian vannak, sőt, több milliárd emberről van szó.

ezek túlnyomó többsége ártatlan ember, akik ellen uszítani embertelen patkányáság. ezért jogos titeket patkánynak mondani.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2019.05.11. 23:15:57

@Aranka1973: ti muszlimok, arabok, feketék és ázsiaiak ellen uszítotok. bár az ázsiaiaknál és feketéknél magatok is össze vagytok zavarodva. ezek milliónyian vannak, sőt, több milliárd emberről van szó.

ezek túlnyomó többsége ártatlan ember, akik ellen uszítani embertelen patkányság. ezért jogos titeket patkánynak mondani.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2019.05.11. 23:17:20

@Aranka1973: Te azért küzdesz, kis elmebeteg, büdös náci, hogy

1) Fehér keresztények öljenek meg az utcán:

444.hu/2019/04/19/eszak-ir-terrortamadasban-gyilkoltak-meg-egy-29-eves-ujsagironot

2) Te azért küzdesz, hogy fehér, keresztény emberek elverjenek az idősek otthonában

168ora.hu/itthon/az-ombudsman-azert-rendelte-el-a-vizsgalatot-a-mozsgoi-otthonban-mert-sulyos-bantalmazas-gyanuja-merult-fel-166684

3) te azért küzdesz, hogy fehér, keresztény emberek megöljenek a kórházban

444.hu/2017/08/28/legalabb-122-beteget-olt-meg-az-orult-nemet-korhazi-apolo

De valószínűleg egyáltalán nem lesz ápolód, és meg fogsz dögleni egy kórházban ápoló hiányában.

Mert idióta vagy, mint a főd.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2019.05.11. 23:21:31

@Aranka1973: akárhogy is nézem, Magyarországon a népszámlálások szerint is meredeken zuhan a keresztények ARÁNYA.

hu.wikipedia.org/wiki/Magyarorsz%C3%A1g_n%C3%A9pess%C3%A9g%C3%A9nek_vall%C3%A1si_megoszl%C3%A1sa#A_n%C3%A9psz%C3%A1ml%C3%A1l%C3%A1sok_adatai

és azóta már simán bezuhant 50% alá. még úgy is, hogy mondom, ez felfele torzít, a keresztények javára.

MAGYARORSZÁG NEM KERESZTÉNY ORSZÁG, és már soha többé nem is lesz az.

ha sokat ugráltok, akkor fájni fog.

taga.20 2019.05.11. 23:30:21

@eszti.....: imádom az úttörő csajokat:)))

eszti..... 2019.05.11. 23:37:31

@taga.20:

Csupán tanulmányi kiránduláson vagyok. Úttörésről szó sincs.)))

Aranka1973 2019.05.11. 23:41:32

@math0: " MAGYARORSZÁG NEM KERESZTÉNY ORSZÁG, és már soha többé nem is lesz az. "

Kínodban ordítozol és indulatoskodsz, mert tudod, hogy erre korábban volt ugyan esélyetek, de ezt elbuktátok, és most már defenzívában vagytok.

A kommunisták, szocialisták, liberálisok mindent megtettek azért, hogy a kereszténységet visszaszoríták, csakhogy pechjükre, 2010-ben kiebrudaltuk őket a kormányrúdtól, és azóta nem is férnek vissza a húsos fazékhoz.

A szocialista időkben diszkrimináció érte azokat, akik egyházi esküvőt szerettek volna, akik megkeresztelték a gyermekeiket és akik egyházi iskolákban szerették volna taníttatni őket.

Ezért estek a számok korábban, de ezeknek a vészterhes időknek már vége.

Az Orbán-kormány alatt újra esélyt kaptak az egyházi iskolák, a szülőknek pedig a nem egyházi iskolákban is joga van hitoktatást kérni a gyermekei számára.

A keresztény kultúra a tiltott és a tűrt kategóriából újra kikerült a napfényre, hamarosan remélhetőleg az irodalomoktatásban is komoly változások kezdődnek majd.

Magyarország és Európa keresztény lesz – vagy nem lesz.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2019.05.11. 23:53:24

@Aranka1973: te ordibálsz kínodban. én tényekre hivatkoztam, neked semmiféle tényed nincs. az, hogy mi volt a szocializmusban, irreleváns, de egyébként nem akkor zuhant be a keresztények száma, hanem utána.

amit te remélsz, az nem tény, hanem csak a kis butuska álmodozásod. amit én mondtam, igazolt trend. a népszámlálás is igazolja.

hu.wikipedia.org/wiki/Magyarorsz%C3%A1g_n%C3%A9pess%C3%A9g%C3%A9nek_vall%C3%A1si_megoszl%C3%A1sa#A_n%C3%A9psz%C3%A1ml%C3%A1l%C3%A1sok_adatai

Aranka1973 2019.05.12. 00:46:13

@math0: A népszámlálasok trendje azt igazolja, hogy lassan kihal az a generáció, amely még a szocializmus előtt járhatott iskolába, és részesükhetett hitoktatásban. Eddig tartottak nektek a jó hírek, viszont a rossz hír a ti szempontotokból az, hogy a mai generációk immár újra a saját iskolájukban, normál oktatási időben tanulhatnak hittant, és az egyházi iskolák is visszakapták ingatlanjaikat, ismét az államiakkal azonos anyagi lehetőségekkel rendelkeznek, ami segíteni fog ismét feljebb tornázni a számokat.

És szépen lassan a Rákosi, majd a Kádár-érában, a szocializmus vallásellenes légkörében szocializálódott magyarok is elkezdenek majd kihalni. Az ateistákból dinoszauruszok lesznek...

taga.20 2019.05.12. 00:49:41

@Aranka1973: "ismét az államiakkal azonos anyagi lehetőségekkel rendelkeznek,"

hazucc ribanc, és ezt te is tudod!

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2019.05.12. 01:14:37

@Aranka1973: hazudsz.

1) a népszámlálás az ellenkezőjét mutatja
2) és akármennyi csaló többlettámogatást, és állami erőltetést is kap a vallás, erősebb az a trend, hogy a vallás hülyeség, és egyre kevesebb ember hisz benne.

ez van, kis idióta, kereszténybuzikám!

ellophatják az egyházak a fél országot, csak még jobban ki fognak ábrándulni belőlük az emberek. csak annyit értek el, hogy igen mérgesen fognak elzavarni titeket az emberek.

az egyházi iskolák sajnos most is négyszer több pénzt kapnak, azaz háromszor annyit lopnak el tőlünk, mint amennyit az államiak kapnak.

168ora.hu/itthon/valami-nagyon-eltorzult-negyszer-tobb-penzt-ad-az-allam-az-egyhazi-iskolaknak-mint-a-sajatjainak-5029

kurvára fájni fog, amikor elzavarunk titeket a picsába!

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2019.05.12. 01:15:30

@Aranka1973: a kötelező hitoktatás meg alkotmányellenes, törvénysértő.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2019.05.12. 01:20:26

@Aranka1973: itt van három ábra 5 ország vallási statisztikáiból. az USÁ-ban, Nagy Britanniában, Franciaországban, Németországban és Svájcban is zuhan a keresztények aránya, és nő a vallástalanok aránya.

ateistaklub.blog.hu/2015/09/01/eliszlamosodik-e_a_nyugat_meg_ebben_az_evszazadban

nem foghatod a szocializmusra, kis keresztény picsa!

Pipas 2019.05.12. 05:55:08

@morph on deer: "R. S.: Szinte minden plakátjukról ki lehet mutatni, hogy gyűlöletbeszéd. Mert jogilag nem az a kérdés, hogy rejtett vagy nyílt nyelvi eszközt használ-e, hanem hogy mi a célja."

Ez butaság, a törvény azt mondja "gyűlöletre uszít", nem pedig azt, hogy "gyűlöletre akar uszítani". Nem, jogilag nem az a kérdés, hogy "mi a célja".

A törvény soha nem szankcionálja azt, hogy valami célja van valakinek, az maximum korlátozhatja a törvény hatáskörét (pl. anyagi haszonszerzés céljából). A törvények tetteket szankcionál és nem gondolatokat.

Akitől ezt idézted az nagy butaságot mondott.

Pipas 2019.05.12. 05:58:34

@morph on deer: "A nyelvi tett elmélete azt állítja: ha valaki mond valamit, az cselekedetté is válik."

Akkor ez bizony egy buta elmélet. Igazából mágikus gondolkodásnak hívjuk, azt jelenti, hogy a kimondott szavaknak önbeteljesítő mágikus hatása van. Ha sokat mondogatod, hogy képes vagy megnyerni az olimpiát, sőt, azt, hogy megnyered az olimpiát attól még nem fogod megnyerni. A szavaknak nincs mágikus ereje.

Pipas 2019.05.12. 06:04:07

@morph on deer: "A gyűlöletbeszéd hosszú távon mérgez, mert gyűlölködő embereket nevel. Aki gyakran hallja, hogy a zsidók meg akarják szállni a világot, és nyakunkra akarják hozni a migránsokat, az egy idő után elkezdi utálni „a zsidókat”."

Az elmúlt évtizedben senki sem alkalmazta a gyűlöletbeszédet keményebben és gyakrabban mint az ellenzék. Folyamatosan gyűlölkdtek a fidesz, a kormánypártok, akormány, a fidesz szavazói ellen. Különösen az elenzék rajongótávorának kemény magja az, akik kihasználva az internet adta anonimitást folyamatosan nyomják a gyűlöletbeszédet.

Persze a rajongótábor a másik oldalon sem tökéletes, de az biztos, hogy a baloldali és liberális rajongók sokkal keményebben nyomják.

Pipas 2019.05.12. 06:09:53

"HVG: Lehet egyetlen Stop-felirattal kimeríteni a gyűlöletbeszéd fogalmát?
R. S.: Szinte minden plakátjukról ki lehet mutatni, hogy gyűlöletbeszéd."

Ha a "stop soros" gyűlöletbeszéd, akkor mi nem az? Ha azt mondom, hogy "ne szavazz a fideszre", akkor az miért nem gyűlöletbeszéd, ha már a "stop soros" az?

morph on deer 2019.05.12. 09:17:54

@Pipas:
Nekem is vannak fenntartásaim, viszont gondoltam, hogy kisegítem Arankát kcsit azzal, hogy idézek pár mondatot az ellenoldali kritikákból is.

Az mondjuk teljesen helytálló, hogy a szóhasználat és fogalmazásmód képes befolyásolni az olvasó gondolkodásának irányát, - erről szól az összes reklám, és ezért is működik jónéhány még a leghülyébb dolgok is néha.
Olyn módon is hat rád, amiről fogalmad sincs, ha profin csinálják.

Mindenesetre érdekes olvasmány.

Pipas 2019.05.12. 09:24:58

@morph on deer: "erről szól az összes reklám"

Persze, a reklámok működnek, de azért megjegyezném, hogy nálam például sokkal többször nem működnek mint működnek. Én direkt nem nézek reklámot és ha mégis eljut hozzám kimondottan elkerülöm azt a terméket, amit reklámoznak.

Az internet világában megtalálod a terméket ami neked megfelel, nem kell a reklámokra hagyatkozni. A migrációról is képes voltam saját véleményt formálni, az, hogy ez sokban hasonlít a kormány véleményére nem azért van, mert kirakták a plakátokat.

morph on deer 2019.05.12. 09:50:03

@Aranka1973:
“A szocialista időkben diszkrimináció érte azokat, akik egyházi esküvőt szerettek volna, akik megkeresztelték a gyermekeiket és akik egyházi iskolákban szerették volna taníttatni őket.”

Szivi, ez úgy faßság, ahogy van!
Tapasztalatom szerint ez már a hatvanas években sem volt így, - ami a lakosság döntő többségét illeti, - akkor már legfeljebb csak a pártfunkcionáriusoktól és egyéb kiemelt pozicióba került személytől várták el, hogy legalább adjon a látszatra és ne feltűnően legyen vallásos!
A későbbiekben meg már igazából a kutyát sem érdekelte, hogy te a szabadidődben mivel foglalkozol.

Ugyanis akkor az a te dolgod volt, és nem tukmálták rád mindenáron, mint manapság!
Ugyanez vonatkozott a párt- vagy kisztagságra is: aki be akart lépni, csak az lépett be, a hírekkel ellentétben senkit nem kényszerítettek rá.
Na meg aki azon a vonalon akart karriert építeni, annál elvárták, hogy tag legyen.
Sokan a tagsággal járó előnyökért voltak párt-, vagy kisz tagok, akár csak manapság a fideszesek jó része.

A mostani pártállam elvárja híveitől, hogy bigott vallásosak legyenek, és ez olyan határtalan baromságokhoz vezet, mint a felszentelt(!!!) tűzoltóautó, vagy leaszfaltozott bekötőút!

Mert normálisan ma már a vallást sem lehet kezelni, ez egyértelmű.

Remélem a fidesz-talibánok előbb vagy utóbb bevezetik a sharia fideszes (horog)keresztény változatát is, ha így folytatódik az elmebaj...:((

morph on deer 2019.05.12. 10:02:59

@Pipas:
“nálam például sokkal többször nem működnek mint működnek”

Elhiszem, de a statisztika nem a te oldaladon áll! :)
Ráadásul a szofisztikáltabb változat nem is tolja az arcodba az üzenetet, csak “segít”, hogy jól válassz, helyesen dönts, stb. Ez ellen pedig a legtőbb ember védtelen! (Nem mindenki, de a többség.)

Nem véletlen, hogy nálunk rettegnek legtöbben a bevándorlóktól, mivel egészen profi módon sikerült ezt beépíteni a kollektív gondolkodásba!
Most már nem is kell a magyarázat, elég pár jól elhelyezett kulcs-szó, ami kiváltja a reakciót...
(Ilyesmivel foglalkoztam vagy negyven évig, azért is ismerem fel a technikát, mert tudom, hogy mi-, hogyan- és mitől működik.)

Sir Bates dö Hól 2019.05.12. 10:10:21

@taga20: nem mindenki fogyatékos, aki másként gondolkozik, mint te, ehhez mindenkinek joga van. a probléma ott kezdődik, ha hazudnak vagy nem_hajlandóak_szembenézni_a_valósággal (vagy képtelenek kritikai gondolkodásra); ma moon az a gond, hogy valóban nem lehet eszmecserét folytatni, s ez egyrészt orbán 2002-es "a haza nem lehet ellenzékben!" kijelentésének, valamint a funkcionális analfabétizmusnak köszönhető; inkább azt kellene keresni, hogy mi az ami még összeköt azokkal, akikkel együtt élünk; az, hogy valakinek az a legfontosabb, hogy "magyar", még nem teszi őt fogyatékossá, azt kell elmagyarázni, hogy ad1/ehhez nem kell asszisztálni a lopáshoz; ad2/egy szorosabb együttműködés során még nem kerül veszélybe a "magyarság", a "magyar kultúra", sőt, pont a szorosabb együttműködés egy nagy egészben lesz képes megtartani a magyarságot, mind nyelvében, mind kultúrájában, s nem válik mo egy skanzenné...

Sir Bates dö Hól 2019.05.12. 10:26:17

@math0: ez a nagy igazság, annyi megkötéssel, hogy a "muszlim" az annyit jelent most, hogy nem fehér: amennyiben csak ukránok mennének mora, akkor az ukránok ellen lenne a pogrom-hangulat; mintha mo önmagában mindig is a béke szigete lett volna a "magyarok" közt;-)...

Sir Bates dö Hól 2019.05.12. 10:36:55

@Pipas: elnézést, de a büntetőjog szempontjából az alannyá (elkövetővé) válás vizsgálatakor a tudati tartalom vizsgálata elsődleges: mi volt az elkövető célja, mire terjedt ki a gondolata. sz'al, most nincs igazad;-)...
(másrészt a jog azt szabályozza, amit szabályozni engednek neki: ha csak annyit szabályozna, hogy valaki a te tevékenységed következtében meghal, függetlenül az eset összes körülményétől, akkor lehetsz akár gyilkos is, pl. egy rosszul bekötött villanykapcsolóval; ezzel szemben ma csupán foglalkozás körében elkövetett emberöléssel vádolnak csak, s ez látszik is majd az ítéleten)

Sir Bates dö Hól 2019.05.12. 10:38:17

@Pipas: elmondanád esetleg a migrációról kialakított saját véleményedet? engem érdekelne.

Cycmen 2019.05.12. 11:12:46

@morph on deer:
Remélem a fidesz-talibánok előbb vagy utóbb bevezetik a sharia fideszes (horog)keresztény változatát is, ha így folytatódik az elmebaj...:((.........................

Milyen elmebaj folytatódik? A tiéd és a többi libbanté? Vedd már észre hogy az ilyen dumára már csak szánakozó mosoly a válasz! Szerintem menj el egy elmeorvoshoz és ne mondj semmit, csak mutasd meg a fenti mondatodat te kretén!

Aranka1973 2019.05.12. 11:31:14

@morph on deer: " A későbbiekben meg már igazából a kutyát sem érdekelte, hogy te a szabadidődben mivel foglalkozol. "

Na, újabb vén komcsi mosdatja az övéit, meg a Kádár atyuskát ?

Be szép is volt, akkor minden, békén hagyták az egyházakat és a vallásosakat ?

Kár, hogy nem ! Ha vallásos voltál, és ennek jelét is adtad, templomba járással, egyházi esküvővel, a gyerek megkeresztelésével, akkor a karriert elfelejthetted, ez egy !

Másodszor, a kommunista rendszerben az egyházi személyeket is beszervezték, a főpapokat pacifikálták, kezdve például a kollaboráns Lékai Lászlóval Paskai Lászlóval. Szerinted mire tartották fenn az Állami Egyházügyi Hivatalt, a békepapi mozgalmat ?

Az Orbán kormány ellenben valóban nem szól bele abba, hogy ki hogyan viszonyul az egyházhoz, ezt a magánügyednek tekintik. Semmiféle horogkeresztről vagy erőltetett vallásosságról nincs szó.

Aranka1973 2019.05.12. 11:33:59

@math0: " a kötelező hitoktatás meg alkotmányellenes, törvénysértő. "

Lenne...

De mint tudjuk, ilyen nincs. A hitoktatás helyett MINDENHOL választható az erkölcstan is, szóval az ateistákra sem erőltetnek rá semmit.

Mi türelmesek és toleránsak vagyunk veletek, nem úgy, ahogy ti voltatok velük !

Cycmen 2019.05.12. 11:50:53

@Aranka1973: a kötelező hitoktatás meg alkotmányellenes, törvénysértő. "
Lenne...
De mint tudjuk, ilyen nincs. A hitoktatás helyett MINDENHOL választható az erkölcstan ............

A libsiknél kb. mindig így megy. Egy prekoncepcióval vagy egy hazugságból indítva kezdik el bizonygatni a baromságaikat.
Az gondolom számodra is világos, hogy az erkölcstan ezek után szintén piros posztó libsiéknél. :D

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2019.05.12. 11:59:42

@Sir Bates dö Hól: nem, nem következetesek ezek ebben. a helyzet az, hogy miközben Orbánék uszítanak muszlimok, feketék, arabok ellen, aközben egyrészt kérdés, hogy akkor hindu, nem fekete, nem arab, nem muszlim bevándorlókat befogadnának-e. kétlem. ugyanakkor kínaiakból van már egy csomó Magyarországon. továbbá:

1) Orbán befogadott egyiptomi bevándorlókat, vélhetően koptokat, akik arabok, de nem muszlimok
2) Orbán befogadott venezuelai bevándorlókat, akik vélhetően részben feketék, de nem muszlimok

közben egyébként Erdogannal és Kazahsztánnal is barátkozik, meg Ghaith Pharaonnal, akik meg muszlimok. és fogadott be ilyen bevándorlókat is államkötvényes programban.

tehát nem egészen következetesek ezek semmiben, mindenben pofán fossák még magukat is. Orbánra egy dolog igaz, hogy egy totál zavaros, idióta, opportunista barom, aki bármelyik pillanatban bármilyen elvek nélkül bármit megtesz, amit akkor érdekének hisz, és arra ad ilyen "magyarázatokat", amelyek összességében egy totális ellentmondásos faszságot adnak ki. most ezekben a magyarázatokban legtöbbször muszlimellenes, de nem mindig.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2019.05.12. 12:02:33

@Aranka1973: az nem vallásilag semleges oktatás, hogy választani lehet vallás és semleges tantárgy között. ez kb olyan, mintha a marxizmus-leninizmus helyett választhatnál traktorvezetést is.

konkrétan meg a hit nem alternatívája az erkölcsnek. ezt látjuk rajtad is: erkölcstelenül hazudozó, embergyűlölő fasz vagy. azért vagy ilyen, mert keresztény vagy, illetve azért vagy keresztény, mert egy ilyen aljaember vagy.

Pipas 2019.05.12. 12:05:21

@Sir Bates dö Hól: "elmondanád esetleg a migrációról kialakított saját véleményedet? engem érdekelne."

1) Ateista vagyok, szekuláris világban szeretnék élni. Szerintem a vallások veszélyt jelentenek a társadalomra, szenvedést okoznak és meg kell védeni magunkat tőlük, ezért semmiképpen nem engednék betelepülni vallásos embereket, olyan embereket, akik ténylegesen hisznek valamiféle természetfeletti lény létezésében.

2) Hiszek a törvény előtti egyenlőségben. Ha tehát egy fő befogadását magunkra nézve kötelezőnek tartjuk XY okból, akkor meg kell vizsgálnunk hány ilyen ember van még a világon. Ha százmillió, akkor az XY okot nem fogadhatjuk el, mert nem tudunk mindenkit befogadni, aki erre az okra hivatkozik. Befogadhatjuk, de nem kötelezhetjük magunkat arra, hogy befogadjuk, mert akkor százmillió embernek nem mondhatjuk azt, hogy fel is út, le is út.

3) LIberális nézeteket (is) vallok, a liberális, szabadgondolkodó, racionális, egyenlőségre épülő társadalomszerkezet több ezer éves fejlődés eredménye. Aki ezt a nézőpontot nem képes magáévá tenni, aki a demokráciát nem tartja értéknek, ellenzi, aki a vallásszabadságot, a szólásszabadságot, a nők egyenlőségét nem hajlandó védelmezni, az nem lehet a honfitársunk. Aki ilyen és már a honfitársunk, azzal így jártunk, majd csak megbírkózunk velük valahogy.

4) Magyarország független ország, jogosult arra, hogy eldöntse kit fogad be és kit nem. Minden nyomásgyakorlási kísérlet a szuverenitásunkba való beavatkozás. Mi nemrégiben nyertük el a szabadságunkat, azért kínosan ügyelünk rá, hogy azt senki sem veszélyeztesse. Ha az európai országok többségének a nemzeti szuverenitásuk nem fontos, az az ő dolguk, nekünk az, a lakosság így gondolkodik.

Nagyjából ennyi. ;)

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2019.05.12. 12:07:18

@Aranka1973: "Ha vallásos voltál, és ennek jelét is adtad, templomba járással, egyházi esküvővel, a gyerek megkeresztelésével, akkor a karriert elfelejthetted, ez egy !"

most az ellenkezője megy. ha az igazságtalan volt, akkor ami most megy, az is igazságtalan.

"Másodszor, a kommunista rendszerben az egyházi személyeket is beszervezték, a főpapokat pacifikálták, kezdve például a kollaboráns Lékai Lászlóval Paskai Lászlóval. Szerinted mire tartották fenn az Állami Egyházügyi Hivatalt, a békepapi mozgalmat ?"

ez sokat el is mond az egyházak erkölcsi állapotáról.

"Az Orbán kormány ellenben valóban nem szól bele abba, hogy ki hogyan viszonyul az egyházhoz, ezt a magánügyednek tekintik. "

egyelőre nyomják beléjük a tőlünk lopott pénzt, és egyelőre az már megvan, hogy az állam és az egyház összefonódik, ha nem mondod magad kereszténynek, akkor sok karrierlehetőség bezárul előtted. sok karrier azon alapul, hogy hülye vagy, de keresztény.

ami a rendőrállamot illeti: az már előfordult, hogy azonosítatlan rendőrök mentek tüntetőkhöz magánházakba házkutatást végezni, olyan már volt, hogy képviselőket erőszakkal kidobtak az MTVA-ból. legutóbb rendfenetartók vertek meg ellenzéki aktivistákat. alakul a diktatúra. ugyanoda haladunk, csak keresztény oldalról.

de ettől több keresztény nem lesz, ezt beszoptad. ahogy a szocializmusban sem csökken sokat a keresztények száma.

Pipas 2019.05.12. 12:14:24

@Cycmen: "De mint tudjuk, ilyen nincs. A hitoktatás helyett MINDENHOL választható az erkölcstan"

Ami elgondolás persze ezer sebből vérzik.

1) Kábé olyan, mintha azt mondanád, hogy az iskolában nem kötelező pálinkát inni, aki nem akar, az a többiek gúnyos sorfala előtt mehet közgazdaságot tanulni. A hitnek nincs helye az iskolában. Az iskolában tudást kell átadni, ismereteket. Azzal, hogy a hitoktatást bevisszük az iskolába, már ezzel a kifejezéssel is a hitet a tudás szintjére próbáljuk emelni és figyelmen kívül hagyjuk, hogy a választásban a szülők és a gyerekek döntését erősen befolyásolja a csoportnyomás.

2) Az alternatíva feltételezi, hogy a hit és az erkölcs valamiféle szinonímák, hogy aki hisz, annak nincs szüksége erkölcstanításra. Pedig lenne, sőt, azoknak lenne csak igazán szüksége.

3) Sajnos azt, amit erkölcstannak neveznek is át meg átjárja a keresztény ideológia. Az is hittan, csak óvatosabban nyomják, hogy ne legyen olyan feltűnő.

4) A hitre nevelés nem oktatás, hanem idomítás, trenírozás, agymosás. Egy normális társadalomban kiskorúaknak hitről meg vallásról beszélni egyenértékű lenne a kiskorúak szekszuális zaklatásávan.

Tessék, ha valaki nem ért egyet nézze meg mi szokott a gyerekek hitre nevelésének a csúcsa lenni, borzasztó:

www.youtube.com/watch?v=CnlEkRGl81M

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2019.05.12. 12:14:39

@Pipas: az elmúlt évtizedekben a kormánypártiak és az ellenzékiek kritizálták egymást. de.

1) tök nyilvánvaló, hogy éppen a kormánypárti szennymédia az, amelyik a legundorítóbban uszít. nézz már rá egypár náci szennylapra, és a kommentekre!

2) ezenkívül, a Fidióták sok millió, sőt milliárd teljesen ártatlan ember ellen is uszít (feketék, arabok, muszlimok)

3) ezenkívül a kormány a világ háromnegyedével rúgta össze a port, most az ellenzéki pártokat itthon, vagy az EP-ben nem is említem, de még a saját pártjukkal is összerúgták a port, ki is rúgták őket onnan, a Sagrentini jelentést is megszavazták ellenük kétharmaddal, és még egy csomó eljárás is folyik ellenük. Szijjártó naponta osztaj ki és hívatja be a nagyköveteket, de ezzel csak megutáltatja magát a világ háromnegyedével. ja, el ne felejtsük, szerintük az egész ENSZ is szembe megy az autópályán.

na, ilyen pszichopata faszok, mint ti, akik szembe mentek az autópályán, és gyűlölködtök, ti ne hisztizzetek a gyűlölködésről, a kurva anyátokat!

Magyarország államformája ... Válsághelyzet 2019.05.12. 12:14:40

Köszöntsük Heller Ágnest (lásd még filozófus bűnözők :)) 90. születésnapja alkalmából!

A fideSSfasszopók meg rághatják a kefét, Ondó Viktor országrombolót születése után 90 évvel vajon melyik dögkútban keressék? :))

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2019.05.12. 12:16:55

@Pipas: "Ha sokat mondogatod, hogy képes vagy megnyerni az olimpiát, sőt, azt, hogy megnyered az olimpiát attól még nem fogod megnyerni. A szavaknak nincs mágikus ereje. "

Mágikus ereje nincs, de van önszuggeszció, és még inkább van a szavaknak ereje akkor, ha egyszerűen egy könnyen teljesíthető cselekvésről van szó. Például a főnököd azt mondja, dolgozz, és dolgozol. A feleséged megkér, hogy vegyél tejet, és veszel tejet. Illetve Orbán teleplakátolja az országot hazugságokkal, és az idióták elhiszik.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2019.05.12. 12:18:10

@Pipas: "A törvény soha nem szankcionálja azt, hogy valami célja van valakinek"

de, a gyűlöletbeszéd törvény ilyen.

morph on deer 2019.05.12. 12:20:54

@Aranka1973:
Buta vagy picim, és még reklámozod is.

Ha értetted volna, hogy mit olvasol, akkor feltehetően nem írsz már megint marhaságot. Bár, ahogy elnézem...

Azt írtam, hogy bizonyos poziciókban nem volt ajánlatos a vallást feltűnően művelni, ha pedig olyan karrierre áhítoztál, amely az establishmenthez kötődött, akkor ez valószínűleg így volt.

Polgári karrierben viszont nem akadályozott ez már senkit, ezt teljesen feleslegesen fújod. Aki akkor már felnőtt volt, az pontosan tudja, hogy ez így van.
Persze tehetségtelen emberek már akkor is hivatkoztak ilyesmire, hogy “biztos azért nem én lettem az igazgató, mert templomi esküvőm volt” - ami bullshit, csak egy gyenge kifogás.

Rólam csak annyit, hogy én az “osztályidegen” cimkével a nevem mellett nőttem fel, és képzeld, még hittanra is jártam, már a hatvanas évek első felében!
Ez soha a büdös életben szóba se került sehol, az is igaz, hogy én nem párt-vonalon próbáltam érvényesülni, és az is igaz, hogy nem volt okom mentegetőzni a tehetségtelenségem miatt.

Szóval nyomjad csak tovább, mert aki akkor már ivarérett volt, az tudja, hogy nem mondasz igazat.

Ja, most nem a régi kommunisták veszik meg a papokat, hanem a mostaniak: orbán és bandája!
Mindjárt más, tényleg.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2019.05.12. 12:21:46

@Aranka1973: "Mi türelmesek és toleránsak vagyunk veletek, nem úgy, ahogy ti voltatok velük ! "

a faszt.

1) én nem voltam semmilyen veletek a szocializmusban, mivel gyerek voltam, és nem is vagyok kommunista
2) mint kifejtetted, Orbánék célja, és ez igaz, a keresztény Magyarország megvédése. ez intoleráns, fenyegető az ateistákkal szemben.

Konkrétan ti a mi pénzünket lopjátok, és konkrétan Magyarországon néhány törvény, kormányrendelet intézkedés sérti az alkotmány szekuláris elveit, alkotmányellenesek. NEM VAGYTOK TOLERÁNSOK.