B1 blogcsalád



A csepeli polgármester kitüntettette a blogot, ami mindennap háromszor megdicséri őt

2019. május 04. - b1 blog

A hatóságok számára elérhetetlen pártblogot Tarlós István a sajtószabadság napja alkalmából tüntette ki. A javaslattevő Borbély Lénárd csepeli polgármester volt, akiről naponta átlagban hármat posztolnak. csep_1.jpg

Csepel 2010 óta regnáló vezetése nem rejti véka alá, hogy fontos a mindennapokban a propaganda. Éppen ezért havi bruttó egymillió forintért tájékoztatásért felelős alpolgármestere is van a XXI. kerületnek, Ábel Attila személyében.

A Fidesz helyi elnökeként is ténykedő politikus naponta átlagban 5 Facebook-posztban hangoztatja a kerületi önkormányzati vezetők nagyszerűségét, és az ellenzék alávalóságát.

Lassan másfél évtizede a helyi Fidesz legfontosabb felülete a tengerentúli szervereken futó Csepeinfó. A lap érdemi impresszum nélkül szidalmazza napi rendszerességgel a kerületi ellenzéket, de az országos politikusok is megkapják ott a magukét. Gyakran a becsületsértés tényállását kimerítő posztokban rágalmazzák az ellenzéket, de hiába az állandó szabályszegés,

  • se a médiahatóságnál nincs nyilvántartva a kiadvány,
  • sem pedig a magyar hatóságok nem tudják megtalálni a lapot, amikor feljelentik, vagy csak polgári peres eljárást kezdeményeznek velük szemben.

Ez a tény nem zavarta ugyanakkor Tarlós István főpolgármestert, aki március 15-e, vagyis

a magyar sajtószabadság napja alkalmából Csengery Antal díjjal tüntette ki a gyalázkodó blogot.

Az elismerést Borbély Lénárd csepeli polgármester javaslatára kapta meg az amúgy elérhetetlen szerkesztőség. Az elismerés tényén kívül már csak annak indoklása érdekes.

A főpolgármester szerint a sajtó akkor szolgálja közönségét, ha objektív, ellenőrzött híreket közvetít, hangja kiegyensúlyozott, tárgyilagos és nem elfogult. A minőségi újságírás a tények és értékek jegyében születik, ebben pedig Csengery Antal reformkori publicista életműve a mai nemzedékeknek is példa lehet – mutatott rá Tarlós István.

Így tudósított saját kitüntetéséről a lap. A Fidesz csepeli lapja azért érdekes, mert hiába nem megtalálható, az önkormányzat számára zsinórmérték, mi jelenik ott meg. Gyakran ugyanis az önkormányzat közpénzből kiadó propagandalapja, de a kerület Facebook-oldala, sőt a Csepeli Piac Fb-oldala is gyakran osztja meg az ellenzéket szidalmazó híreiket.

A Csengery Antal díjat egyébként Demszky Gábor javaslatára hozta létre a Fővárosi Közgyűlés és eredetileg

a főváros munkájáról objektíven tudósító újságírók díjazására találták ki.

A Csepelinfó elismerését egy csepeli középiskolai tanár vette át, de ő csak a helyi bulvárhíreket szállítja az orgánumnak, mindenki világosan tudja, hogy a sikercikkeket, illetve az ellenzéket szidalmazó posztokat is a propagandáért felelős Ábel Attila jegyzi.

Ő nem is rejti véka alá, hogy köze van a kiadványhoz, mondandóját gyakran igyekszik alátámasztani a Csepelinfó cikkeivel, de olykor szerénytelenül saját Facebook-posztjait is megosztja a propaganda lap olvasóival. A Csengery Antal díjjal 300 ezer forint pénzjutalom is jár, ezt állítólag jótékony célra fordítják legalább.

Pelikán József

(Kép: csepel.hu; balról jobbra: Borbély Lénárd, Ábel Attila, Németh Szilárd)

 

A bejegyzés trackback címe:

https://b1.blog.hu/api/trackback/id/tr9914804158

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

6.Lenin 2019.05.05. 15:45:25

@csüngőhasú norvégbáró:

Vagyis a körükön kívül mindenki más jól él, azért nem tüntetnek, ők még nem fognak, hiszen Orbán segít nekik. Nem tud mindenkinek bank igazgatói állást biztosítani, mert nincs annyi bank Mo-on. Köcsög.

csüngőhasú norvégbáró 2019.05.05. 15:49:04

@6.Lenin:

", iráni-szlovák házaspár "

migráncsok....

rasztaszív 2019.05.05. 15:54:09

@6.Lenin: valószínűleg az a szerencséd,hogy ott nem értenek.vagy ha igen,hát add elő magad ugyanígy,és figyelj...:)ott se sokáig leszel.

rasztaszív 2019.05.05. 16:04:21

@6.Lenin: de azért jó tudni,hogy már méritek fel a lehetőségeket...:)

6.Lenin 2019.05.05. 16:12:13

@csüngőhasú norvégbáró:

Az iráni már majd 20 éve él Svédországban, de igen migránsok. Mi a baj velük? A faszi tényleg menekült volt anno.

Látom te sem értesz egy alapvető dolgot. A baj nem a menekültekkel, migránsokkal van, hanem azzal, hogy mások szeretnék megmondani kivel KELL együtt élnünk.

Te sem örülnél, ha Dobrev nagycsága a nyakadba sózna egy 80 éves fogatlan, vak fekete 150 kilós picsát, aki verne is ráadásul. Vagy örülnél ilyen társnak? Végre nem lennél magányos, mint rasztaszív, igaz őt átbaszta egy sekrestyés, furulya leckéket kínált neki, de kiderült az nem is szól, és nem fújni kell, hanem szívni.

csüngőhasú norvégbáró 2019.05.05. 16:55:01

@6.Lenin:

"Látom te sem értesz egy alapvető dolgot. A baj nem a menekültekkel, migránsokkal van, hanem azzal, hogy mások szeretnék megmondani kivel KELL együtt élnünk."

én úgy tudom, a csutti cziggányod csak migráncsokról beszél, menekültekről sose.

bár vannak számára menekültek is, a letelepedési kötvényesek, akik pénzéből szépen hízott a staddion cziggányod.

dobrev nem küld ide senkit, van nekünk saját cziggányunk, aki kifosztja ezt a nemzetet.

csüngőhasú norvégbáró 2019.05.05. 16:56:58

@rasztaszív:

"de azért jó tudni,hogy már méritek fel a lehetőségeket...:) "

ez a fidesscsikcsa innen ugyan el nem megy addig, amíg fizeti a fidess szarpárt.

napi 1000 ért orrba-szájba irkál itt a férge

nemecsekerno_007 2019.05.05. 17:02:05

@Gábris szomszéd: Recseg, ropog és hamarosan össze fog omlani...

Hát még egy okkal több, hogy akkor is a patás legyen kormányon. Muhahahahaha :))))))

2019.05.05. 17:09:26

@Behaton:

"Ilyen helyzetekre ott az O1G és Bangóné zseniális kampányhúzása után egy egyszerű patkányozás is megteszi."

Áááá, egy újabb agyhalott jelent meg a Kubatov-kommandóból.
És ugyan megpróbálod a - rosszul értelmezett iróniát használni a böfögéseidben, de ez csak olyan szánalmas próbálkozás mint a trabantos faszorrú a showderklubban, mikor a Phing nevű kínait tolja..

Figyu faszarcú!
Az valóban nincs rendben, hogy a Bingó-Bongó-Ringó patkányozott, de!
Az rendben van-e, amikor a 5.-ös pártkönyv tulajdonosa vérén-taknyán akarja elzavarni a nem a fityiszre és a csúti takonyra szavazókat?
Az rendben van-e, amikor a Pócs-pöcs cigányozik?
Az rendben van-e, amikor a parlamentet saját házának gondoló Bajszos Kövér faszfej kötelezik?

Tudom, ne is válaszolj!
Ám remélem egyszer úgy jársz, mint az egyszeri ember, hogy rosszkor és rossz helyen nyalod a gecigazdád seggét, oszt jól belever az arcodba vagy kettőt.

Agyhalott baromarcú...

2019.05.05. 17:14:10

@a nagy hohoohooo: "Csak éppen a választási törvényt az Alkotmány törvénytelen megváltoztatása útján ,a magyar társadalommal történő megvitatás,egyeztetés nélkül hozták létre."
A történelmi országoknak nincs Alkotmánya, így a briteknek, magyaroknak sem. Magyarország első Alkotmányát Rákosiék hozták össze 1949-ben a szovjet csapatok felügyelete alatt. A második Alkotmányt a szocik diktálták tollba a négyszögletes, ellenzéki kerekasztalnál ülő mű és valódi ellenzékiek kényszerű vagy támogató elfogadása mellett, a Vörös Hadsereg és a KGB hathatós felügyelete mellett.
Egyik Alkotmányt sem hagyta jóvá a lakosság, csak egy elképesztően szűk elit barkácsolgatta össze a saját hatalmi céljainak az elérése érdekében.
A választási törvényt szintén így alkották meg, annyira lejtett a pálya a szocik irányába, hogy már a kilencvenes évek második felében megállapította róla az Alkotmány Bíróság, hogy Alkotmányellenes, sérti az egyenlőség elvét, meg még rengeteg mindent.
Az egyes szavazókörök lakosságszáma között 3-3,5 szeres eltérés volt, véletlenül balra húzva ... . A változtatást már az első Orbán kormánynak meg kellett volna csinálni, de nem tudta megszerezni az ellenzék támogatását a kétharmadhoz. Gyurcsányéknak meg kedvező volt az ő részükre megalkotott rendszer, ezért eszük ágában sem volt változtatni rajta, folyamatosan mulasztásos Alkotmánysértés állapota állt fent, így zajlott a 2006-os választás is. Mivel Gyurcsányék nagyon elcseszték "Mi az, hogy, nagyon is!", ezért még az ennyire szocikra szabott választási rendszerben is kétharmaddal tudott győzni a Fidesz 2010-ben.
A Fidesz nem írta alá 1990-ben az új Alkotmány elfogadását, ezért logikus, hogy eltörölte azt és a történelmi hagyományokat követve Alaptörvényt hozott létre.
Ezt, ugyanúgy, mint az összes többit, nem bocsátották népszavazásra.
A választási törvénnyel kapcsolatban 2011-ben megszüntették az iszonyatos torzulásokat az egyes választókerületek között, az addigi 3,5 szeres különbség jelenleg már csak a 80-120 % közötti sávban mozoghat, ha a vándorlások következtében kimenne egy körzet ebből a sávbók, akkor azt át kell szabni úgy, hogy megfeleljen ezeknek a törvényi határoknak.
Az azért érdekes, hogy a nyugati országok szakmai szervezeteit nem zavarta a 3,5 szeres szavazat le vagy felértékelés /Attól, függ kinek a szemszögéből nézzük!/, bezzeg most írnak mindenféle hülyeségeket, hogy miért nem teljesen jó ez a választási rendszer.
www.eco.u-szeged.hu/download.php?docID=60804

2019.05.05. 17:19:23

@Látens Inszinuáció: Azt el kell ismerni, hogy a patkányozás legalább annyira jó húzás egy választási kampányban, mint a másik oldalról a panelprolizás volt 1994-ben. Mindkettővel ki lehet írni azt a pártot a versenyből, ahol ezt mondták.
Persze lehet, hogy Bangóné Fidesz szimpatizáns és nem hibázott, hanem megtette, azt amivel a Fidesz győzelmét tudja erősíteni.

csüngőhasú norvégbáró 2019.05.05. 17:32:21

@Tényelek:

"Azt el kell ismerni, hogy a patkányozás legalább annyira jó húzás egy választási kampányban"

úgy emlékszem a csutti cziggány minden embert 2soros bérencnek" nevezett, aki a rabszolgatörvény miatt az utcára ment. arról sem esik szó, hogy a tüntetők közül tömegével állították elő az arcokat, aki utána nyilvánvalóan nem mertek, mernek kimenni semmiféle tüntetésre a cziggány diktátor ellen, mert féltik a gatyót.

éljen a magyar cziggánybanánköztársaság, minden trafikok és staddionok és kaszinók őshazája!

a nagy hohoohooo 2019.05.05. 17:44:24

@Tényelek: Lyóvanna a teféle nagyonhülyékre nem számítottam -hülye orbánseggszolgálatosokra igen,de natúr nemzésileg hülyékre nem.
www.policysolutions.hu/userfiles/elemzes/65/negy_alkotmanyterv_negy_jovokep.pdf

csüngőhasú norvégbáró 2019.05.05. 18:14:50

@a nagy hohoohooo:

ezt is érdemes a csuttti cziggányodról tudni, hja hogy a staddiont is imádja, amúgy ELIOS!!

www.policysolutions.hu/userfiles/Policy_Solutions_Demokracia_es_a_magyar_tarsadalom.pdf

"A harmadik kétharmados parlamenti többséggel megnyert választás után néhány hónappal a magyaroknak a fele
(49%) már nem hisz abban, hogy az Orbán-kormányt le lehetne váltani demokratikus választáson, és mindös -
sze alig több mint a harmada (36%) gondolja úgy, hogy minden feltétel adott ahhoz, hogy a magyar nép egyszer
demokratikus úton megbuktassa a Nemzeti Együttműködés Rendszerét."

2019.05.05. 18:23:15

@a nagy hohoohooo: Még meg kell szokni, hogy ilyen alpári módon viszonyulnak az elvtársi leszármazottak a másként gondolkodókhoz, mint ön, még így 30 évvel azután is, amikor már ők, szüleik, nagyszüleik már nem verhetik agyon azokat büntetlenül, akiknek nem az a véleményük, mint az övék.
De, mint látható van más kulturális kategória is, mint öné, ezért válaszolok önnek.
Az a tanulmány, amit ide berakott nem igazán illeszkedik ahhoz, amit én írtam. Ezek tervezetek, amelyek kidolgozói örülnek, ha eljutnak a 20 %-os támogatottságig /Manapság 10-4 %-ig!/, nemhogy arra a szintre, hogy ezeket meg is valósítsák. Nincs értelme még annak sem, hogy végigolvassa az ember. Ilyen tanulmány tonna számra van, de mint az azóta megtartott két választás eredménye bizonyította, ezeknek az elképzeléseknek semmilyen társadalmi támogatottsága nincs, míg a jelenleg érvényben lévő Alaptörvény már kétszer kapott megerősítést azzal, hogy az azt megalkotó pártot újra hatalomban tartották a választók.
Ilyen témában nem érdemes vallási alapon /Sokan politikainak hívják!/ vitatkozni, mert azóta eltelt több év és már kiderült, hogy támogatják vagy elutasítják az emberek!
Ettől még biztosan vannak olyanok, akiknek nem tetszik, de a demokrácia úgy működik, hogy a többség dönt.

2019.05.05. 18:31:31

@csüngőhasú norvégbáró: "Azt el kell ismerni, hogy a patkányozás legalább annyira jó húzás egy választási kampányban, mint a másik oldalról a panelprolizás volt 1994-ben. Mindkettővel ki lehet írni azt a pártot a versenyből, ahol ezt mondták." Ha már egy klasszikust idézünk, legyen hiteles :-) !
Amiről ön ír, annak nincs köze ahhoz, amit én írtam. Részemről egy ténymegállapítás történt, hogy mind a két érintett ugyanakkora hülye volt. Az egyik a jobboldalon, aki az MSZP-t segítette 1994-ben, a másik a baloldalon és a Fideszt segíti most.
Ekkora kommunikációs hiba esetén annál nagyobb a marketingérték, minél jobban védik a mundér becsületét. Ha egyből kivágják a pártból, akkor az 3-5 % pluszt jelenthetett volna az MSZP-nek, így ~ ugyanannyi mínuszt.
Ebben nincs benne a tüntetés, lépcsőmászás, meg semmi, amit még mellé lehetne magyarázni!

csüngőhasú norvégbáró 2019.05.05. 18:36:11

@Tényelek:

a probléma az, hogy a fidesspatkányok minden tévedésük után simán leszarják mi a helyzet.

ha a másik oldal téved, már megy is a gyalázás az M1 TV2 volt echo tv bájer gettó műsorában.

egyáltalán nem szembetűnő a nemzeti csutti cziggányság MÉDIAFÖLÉNYE.

6.Lenin 2019.05.05. 18:41:06

@csüngőhasú norvégbáró:

Az nem médiafölény, hanem mondanivaló. Az ellenzéknek nincs mondanivalója.
Neked mi az avatarod?
Meggyőztél már valakit vele, hogy többre lennél képes?

Fülig José 2019.05.05. 18:47:01

@Tényelek: "demokrácia úgy működik, hogy a többség dönt"
papi! végre egyszer igazat mondtál... a demokrácia, az valóban így működik. szemben orbánisztánnal, ahol mindenféle "extra" kell ahhoz, hogy a PÁRT hatalmon maradhasson. figyulom mostanság a Kazah tapogatózást, ott is talált a szotyis cziggány pár "magyart", sztem legközelebb ők is kapnak állampolgárságot...sebaj, majd ők termelik meg a fityma nyuggerek nyugdíját. ja, várjcsak...

Fülig José 2019.05.05. 18:49:51

@6.Lenin: vlagyimir bazmeg, ennyire te sem vagy ostoba..
migráncsmigráncsmigráncsmigráncsmigráncsmigráncsmigráncsmigráncsmigráncsmigráncsmigráncsmigráncsmigráncsmigráncsmigráncsmigráncsmigráncsmigráncsmigráncsmigráncsmigráncsmigráncsmigráncsmigráncsmigráncsmigráncsmigráncsmigráncsmigráncsmigráncsmigráncsmigráncsmigráncsmigráncsmigráncsmigráncsmigráncsmigráncsmigráncsmigráncsmigráncsmigráncsmigráncsmigráncsmigráncsmigráncsmigráncsmigráncsmigráncsmigráncsmigráncsmigráncsmigráncsmigráncsmigráncsmigráncsmigráncsmigráncsmigráncsmigráncsmigráncsmigráncsmigráncsmigráncsmigráncsmigráncsmigráncsmigráncsmigráncsmigráncsmigráncsmigráncsmigráncsmigráncsmigráncsmigráncsmigráncsmigráncsmigráncsmigráncs...

mondanivaló, mi? muhaha

6.Lenin 2019.05.05. 18:55:04

@Fülig José:

Neked csak ez esik le mert egy bunkó seggfej vagy. Én ezen már régen nem csodálkozom.
mellesleg mibe bukott bele néhány kormány, politikus nyugaton? A jólétbe?

Miért kell a hülyeségeteket reklámozni? Már mindenki tudja, azért nyer a Fidesz már harmadszor kétharmaddal.
Még ez nem esett le nálad?

Fülig José 2019.05.05. 19:03:13

@6.Lenin: mivan gyökér, hozzád nem lehet normálisan szólni?! te szánalom völgye, te... meséld már el, mi az anyád van a migráncson kívül a ti "mondanivalótokban", he?! hát reggeldélbenesete a hozzád hasonló debileknek ezt tolják... jut eszembe: hol a karavánotok?! és Bécs felszabadult már..? mi a túrót tudsz te a nyugatról a szaros disznóólod mellől te istenbarma?! haldoklik, mi?! elmész te a p.csába...idióta fitymatroll.

Emmett Brown 2019.05.05. 19:03:58

@Gábris szomszéd: az megvan, hogy a Várban mindenkinek ennyi a lakhatás önkormányzati lakásban, nem csak a csókosoknak?

6.Lenin 2019.05.05. 19:11:33

@Fülig José:

Nem tudnám elmondani, mert 5000 karakternek a duplája is kevés lenne.
Erre a migráns kérdésre május végén visszatérhetünk, hogyan is gondolják ezt máshol. de az utóbbi 3-4 évben néhány kormány belebukott, vagy politikus.

Mit tudok nyugatról? Voltam már néhány helyen, és beszélgettem ott élő emberekkel is.
És itt van előttem az egész világ, bármikor belenézhetek szinte a világ bármely,
akár helyi tv-jébe is, közelről nézve a helyi problémákat.
Nem 444, 24.hu meg hasonlókból tájékozódom.

csüngőhasú norvégbáró 2019.05.05. 19:21:33

@6.Lenin:

"Mit tudok nyugatról? Voltam már néhány helyen, és beszélgettem ott élő emberekkel is."

:D na ezt az ordas hazugságot. beszélgettél velük a migráncsokról?

és a csutti tolvajhoz mit szóltak? szeretik a korrupciót és a kövér cziggány diktátorokat a hanyatló nyugaton?

2019.05.05. 19:29:42

@Fülig José: "a demokrácia, az valóban így működik. szemben orbánisztánnal, ahol mindenféle "extra" kell ahhoz, hogy a PÁRT hatalmon maradhasson."
Mondjuk, ha a britisztáni választási rendszer szerint működne a magyar választási rendszer, akkor most ha jól számolok 15 ellenzéki képviselő ülne a Parlamentben, 2010-ben kettő lett volna.
Ha jól láttam akkor a németek, osztrákok, dánok, svédek, hollandok, belgák és a britek is rendszeres látogatók Kazahsztánban, biztos ők is másolni akarják az ottani rendszert :-) . Úgy néz ki, hogy az összes európai vezető diktátor akar lenni :-) .

Fülig José 2019.05.05. 19:36:27

@Emmett Brown: az megvan, hogy önkormányzati lakást rászorulóknak szoktak kiutalni- jutányos áron? ... te! a nem félsz, hogy leég a pofádról a bőr?

2019.05.05. 19:37:55

@csüngőhasú norvégbáró: "ha a másik oldal téved, már megy is a gyalázás az M1 TV2 volt echo tv bájer gettó műsorában."
Ha meg az ellen oldal téved, akkor meg a másik oldal médiája mocskol. Nagyon helyes, hogy legalább eddig eljutottunk a sajtószabadsággal, mert ez az.
A rendszerváltás után a szocik által odarakott tv elnök a miniszterelnök beszédét egy az egyben letiltotta, nem engedte adásba, akkora volt a sajtószabadság. 2010 után meg a sajtó buktatta meg a köztársasági elnököt. Szóval az elmúlt 9 évben hatalmasat fejlődött a sajtószabadság Magyarországon, ezzel párhuzamosan a "fejlett demokráciákban" meg már közel állnak a kádári "sajtószabadsághoz", bár nem ugyanazokat tiltják, mint akkor, de a lényeg ugyanaz.

6.Lenin 2019.05.05. 19:44:40

@csüngőhasú norvégbáró:

Honnan terjedt el a korrupció? A kilógó seggel dagonyázó cigányok találták fel?

B+, te néha akkora marhaságokat írsz, hogy......na, mind1.
Te a Fidesz szekerét tolod, tudsz róla? Vagy szándékosan csinálod, amikor letolod magad a bányászbéka seggéhez?

Fülig José 2019.05.05. 19:45:06

@6.Lenin: "május végén visszatérhetünk"
lemez "b" oldal ...(ásít)
2 dolog:
1 azért, mert máshol is vannak sötét emberek, még nem fogok örülni az itthoni 2.5 millio rettegő, komplexusos agyhalottnak
2 sajnos, a fideSS "információival" ellentétben a nyugat mostanság nem haldoklik. bár a fitymanyugger várja már 60 éve, de nem...kicsitsem. ellenben orbánisztánnal, ahol az egy főre esô stadionok számán kívül olyan nagy fejlődés azért nem látszik... egy dolog azért mégis növekszik: a sötétség. ha így megy tovább, 4 év múlva Földanyának fogtok emberáldozatot bemutatni...

csüngőhasú norvégbáró 2019.05.05. 19:54:13

@6.Lenin:

"Te a Fidesz szekerét tolod, tudsz róla? "

nyilván. :D épeszű ember (nem segíjes roma, meg a rettegők, meg a bérválasztók, meg a megvásárolt kisnyugger) látják, hogy a csutti staddioncziggány és királysága miről is szól, a lopásról.
oly gazdag már a staddioncziggányod, hogy fél tolnát baranyát megvehetné szőröstül, ami azt illeti, vásárolgatnak a mocskok rendesen.

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
majd lógathatod a pálott pötsöd mészaros lölő egyik strandján vagy nyaralójában a Balaton partján, 2rule pólóban feszítve, lölő féle szárazkolbászt zabálva, Elios lámpák alatt.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
szerencse, hogy nem látsz a sötétben, amit a cziggányod terjeszt.

csüngőhasú norvégbáró 2019.05.05. 19:57:19

@Fülig José:

"a fideSS "információival" ellentétben"

a Goebbels-i propaganda rohadt jól működik most is, ez azért az ország szégyene....

"A propaganda külső része a tömeg, a belső működtetési ereje pedig a pszichológia, ami kihasználja, hogy viselkedésünket sokszor nem a racionalitás, hanem az érzelmeink vezetik."

ku.....nyját a habonnynak

Fülig José 2019.05.05. 19:57:36

@Tényelek: érdekes... britisztánban évek óta nem bírnak megegyezni egy kardinális kérdésben... AKKORA baj azé' nem lehet a demokráciával, sőt!
én monjduk hithű fideSS-bevetésiként azzal érveltem volna, hogy: lám, mekkora fos ez a demokracciii, 3 éve csak a tilitoli.. de te neeem... példaként hoztad a szar választási rendszerre...beszaladtál a f.szerdőbe na... no mind1
ellenben orbánisztánban, ahol kizárólag "királyi" médiaszolgáltató van, ahonnan kizárólag (mint egyetlen létező, megoldandó probléma) a migráncsok folynak ( más gond már nincs is, ugyi), állami megrendelést a piaci ár többszöröséért kizárólag rokon, barát, span, csicska, stroman kaphat (éljenéljen az új népnemzettthy tőkésosztály , hurrrrrááá), elmebeteg de legalább k.vadrága látszatberuházásikon kívül a VILÁGON SEMMILYEN ÉRDEMI FEJLESZTÉS nem történik... továbbisvan, mondjammég...?!

6.Lenin 2019.05.05. 19:58:31

@Fülig José:

Azért azt el tudod fogadni, hogy a nagy birodalmak se 1-2 nap alatt omlottak össze.
Az unokámmal (10 éves) végig néztünk egy francia rajzfilm sorozatot (azt hiszem 27 részt).
"volt egyszer az ember". A végén az unokám azt mondja-nagy meglepetésemre...

A sok évezred alatt csak annyi változott, hogy más lakásban laktak, más ruhát hordtak, de az ember mindig ugyan az maradt.

1) munkát kenyeret
2) öljük meg a kerek, kocka, tojás, lapos- fejűeket, mert ők a hibásak mindenért
3) el kell őket takarítani, mert szükségünk van az ő birodalmukra, hogy mi jobban élhessünk.
stb , egy 10 éves gyerek is meglátta a lényeget.

Ma miért történik , ami? Tudsz rá logikusnak tűnő választ? Mikor élt egymás mellett élő teljesen más kultúrájú emberek tömege minden konfliktus nélkül?
Azok az élőlények, ahol növekedett a szaporodni képesek száma, meddig maradtak életben?
Hány nép, birodalom neve már csak történelem?

6.Lenin 2019.05.05. 20:03:00

@csüngőhasú norvégbáró:

Most a saját strandodon lógatod? Vagy saját készítésű autódon jársz?
Kényszerít valaki, valamire?@6.Lenin:

6.Lenin 2019.05.05. 20:04:11

@6.Lenin:
Bocs- szaporodni képtelenek száma-helyesen.

rasztaszív 2019.05.05. 20:06:36

@Tényelek: ha pedig brit igazságszolgáltatás is lenne a választási rendszer mellé,akkor kb az életfogytiglanját töltené az orbánod tiltott pártfinanszírozásért.

Fülig José 2019.05.05. 20:08:08

@6.Lenin: figyeljmá, gondolod, ha a nyugat összeomlik, mi majd megússzuk...? ahogy Hofi mondta: " figyeljmá sovány, ne röhögjé'! mire én fogyni kezdek, te már emlékmű leszel!" érted a párhuzamot...?
az unokádnak tökéletesen igaza van: ezért kéne abbahagyni a gyűlölködést és megpróbálni az "elégedett" életre koncentrálni, úgyis rövidebb mint kéne.. tudtad, hogy a magyar a legbúvalb.szottabb (depressziónak is mondják) nép a világon? még ha vigad, akkor is sír... mindig a másik hibás... elbántak velünk.. blabla..?

csüngőhasú norvégbáró 2019.05.05. 20:10:36

@rasztaszív:

"az orbánod tiltott pártfinanszírozásért. "

magyarország kúrmánya megbízásából, ment a fidesspropaganda.

közpénzből közhülyítés, persze az a g.ci nem röstelli magát, nem.

a fő fidessciggány csele:

Ellenségkép
Az amerikaiak az első világháború során létrehozták a Tájékoztatási bizottságot (United States Committee on Public Information), aminek két fő célja volt. Egyik az „attrocitás sztorik” vizsgálata: annak kiderítése, hogy hogyan lehet félelmet és gyűlöletet kelteni, illetve olyan történetet konstruálni, amiből az derül ki, hogy az ellenség kegyetlen (megerőszakolja asszonyainkat, szétveri templomainkat stb). Ezt követően ezek alkalmazása azért, hogy félelmet keltsenek az emberekben az ellenség iránt. Másik taktikájuk az ellenség vezetőinek módszeres karaktergyilkossága és lejáratása volt.

A goebbelsi propaganda elemei
A propaganda az egyszerűsítés műfaja, nem intellektuális műfaj – tartotta Goebbels, Hitler propagandaminisztere - és megállapította annak elemeit:

1. Kerüld az elvont gondolatokat, és az érzelmeket vedd célba!
2. Kevés üzenetet küldj, de azokat folyamatosan sulykold! (soros soros)
3. Használj felszínes, általánosító véleményeket, sztereotípiákat!
4. Az érvelés legyen egyoldalú – soha ne árnyalj!
5. Folyamatosan kritizáld az ellenfeledet!
6. Keress egy ellenségképet és folyamatosan rágalmazd!

Emmett Brown 2019.05.05. 20:11:08

@Fülig José: ezeket nem kiutalják, hanem meg lehet szerezni a bérleti jogukat, ami forgalomképes jószág, és 5-6 kiló/nm környékén kezdődik.

Mellesleg pont ezért rohadt le a lakásállomány, mert a komplett belvárosban szociális alapon költöztek be a prolik a polgári lakásokba az elmúlt 74 évben, és bizony az érdemi fenntartásra sem volt pénz, nem hogy a fejlesztésre.

csüngőhasú norvégbáró 2019.05.05. 20:15:41

@Emmett Brown:

"és bizony az érdemi fenntartásra sem volt pénz, nem hogy a fejlesztésre. "

reméljük, a stadionokra lesz pénz.

6.Lenin 2019.05.05. 20:18:38

@Fülig José:

Én se azt írtam, hogy ez még a mi életünkben lesz, vagy velünk mi lesz, de...itt vagyunk 1000 éve. Hol vannak a törökök, tatárok, osztrákok, oroszok?
hol vannak azok a népek, akik itt voltak előttünk?
Vagy mások előtt, a mai Európa területén?
Sok ezer éve nem változott szinte semmi, az öltözéken, és lakhatás körülményein. Most miért változna? Mindig voltak, vannak, és lesznek, akik maguk nem tudják megtermelni, előállítani azt, amire szükségük lenne, könnyebb másoktól elvenni, vagy a saját tehetségtelenségükért másokat hibáztatni. Nem ismerős a szitu?
Diktatúra, rossz választási rendszer, hülyék a választók, stb.
Nem, csak mindig azokat kell kérdezni, és arról, amit el szeretnénk vele érni.

Sir Bates dö Hól 2019.05.05. 20:21:35

Azé' az beszarás, hogy a 2010-19-ig terjedő időszak kritikájára az a válasz, hogy 2002-10 között ki miként kormányzott!
Nem ég a pofátok, baribaszók ner-cselédek?!

Emmett Brown 2019.05.05. 20:22:28

@csüngőhasú norvégbáró: remélem komolyan gondolod, mert viccnek nagyon karcsú.

6.Lenin 2019.05.05. 20:25:56

@csüngőhasú norvégbáró:

Ennyit tudsz magadból kipréselni? Remélem csorgott a nyálad is. Szerencsétlen.
Miért én lennék a hibás a te hülyeségedért?
Képtelen vagy megoldani a problémáidat?
Nem látsz olyanokat körülötted, akik képesek lennének segíteni neked?
Ezért kit terhel a felelősség?
Jó lenne elvenni másoktól, de önként nem adják?
Más módszert nem ismersz?

Fülig José 2019.05.05. 20:28:52

@Emmett Brown: megáll a proli eszem...! a köcsög, hogy mer rászorulni?! meghamá megkapta (és még vissza se osztott egy centet se, szakadjon meg a büdös ártány!!), legalább felújíthatná, és így a kerület költségvetéséből a lakásállomány karbantartására szánt keretet tokkal-vonóval el lehet lopni...de sebaj, kiutaljuk a csilliárdosoknak, akik ugyan rendelkeznek egy-két (hánnégyörhat-van) lakással, dehát emezt is felújítják nekünk... monnyuk sosenem költöznek ki többé, de a keretet szépen le lehet nyúlni és az is valami... "kérni" is lehet majd alkalomadtán eztazt...a többi csóró meg szopjon lovat, aki 30 évesen nem milliárder, az annyit is ér... ééés meg is jöttünk, eme csodálatos rendszert úgy hívják: ner...
tudod, csak egy valamit nem értek: hogy fér ez meg az "keresztény" propaganda-pardon- államvallással?!

2019.05.05. 20:32:01

@Sir Bates dö Hól: "Azé' az beszarás, hogy a 2010-19-ig terjedő időszak kritikájára az a válasz, hogy 2002-10 között ki miként kormányzott! "
Ha valaki már életében vezetett háztartást az pontosan tudja, hogy ha előtte túl sok adósság halmozódott fel a családban, akkor az komoly problémákat okozhat még évekkel, évtizedekkel később is.
2002-ben a szocialista-liberális kormány 487 miliiárd forint/év adósságszolgálattal vette át a kormányzást, ami 2010-ben 2700 milliárd/évre nőtt. Ezt ha jól láttam legutóbb már sikerült lefaragni évi ~1700 milliárdra. Eltelt 9 év és még mindig évente 1200 milliárdot dobunk ki az ablakon azért mert 2002-2010 között olyan kormányaink voltak, amilyenek.
1200 milliárdból azért mást is lehetne csinálni, mint a bankárok zsebét tömni vele, ha ezt valaki másként gondolja attól még nem kell besza... a hibás felet imádó oldalon!

csüngőhasú norvégbáró 2019.05.05. 20:37:49

@Tényelek:

azt akarod mondani, hogy a 3000 milliárd fidess által kizsarolt nyugdíjpénz óta az országba ömlő EU milliárdokból most jól megy a szekér?

stadion, kilátó épül ez tény, de az oktatás egészségügy a padlón. nem veri a mellét a fidesscziggányság az orvoshiányra sem.

gyakorlatilag az ország a multik szalagmunkáiból él, erre futotta a főcziggánynak? meg a rabszolgatörvényre.

leszarom a számokat, egy rohadó országban élünk, erkölcsileg és szellemileg is rohadó. ez jó ahhoz, hogy a staddion főstrómancziggány büntetlenül, csak sorost kiáltva fosztogasson.

rasztaszív 2019.05.05. 20:42:01

@Tényelek: nagyon tipikusan fideszes,ahogy az adósságkérdéshez viszonyultok.ha valaki elszabotálja a szükséges fejlesztéseket,ahogy a fideszed csinálta az első dúlásuk idején,az valóban csökkenti a hiányt,ha valaki pótolja azt,mint a szocik,az meg növeli.csakhogy lényegében azóta is az akkor kiépült infrastruktúrából élünk.

2019.05.05. 20:45:32

@csüngőhasú norvégbáró: "azt akarod mondani, hogy a 3000 milliárd fidess által kizsarolt nyugdíjpénz óta az országba ömlő EU milliárdokból most jól megy a szekér?"
Ha mondani akarok valamit, azt megteszem, ha tévedek elismerem, de ilyet nem is akartam mondani!
Azt írtam, hogy az elmúlt kilenc évben ~15.000 milliárd forinttal több ment el adósságszolgálatra, mint amennyivel átvették 2002-ben, amikor folyamatosan csökkent ez a szám.
Ennyi pénzhez képest semmilyen hülye beruházás nem tétel, kijönne belőle több, mint 100 új Puskás stadion, de a nyugdíjakat is lehetne belőle emelni 50-80%-al.
Az a baj az adóssággal, hogy mindig bevasalják, ezért másra sokkal kevesebb jut, amíg vissza nem fizetik.

Emmett Brown 2019.05.05. 20:47:22

@Fülig José: mégegyszer: nem az önkormányzat utálja ki. Piaca van a bérleti jogoknak.

És ne a város legexkluzívabb részén lakjanak a rászorulók, mert ez normális helyen nem így működik.

2019.05.05. 20:52:05

@rasztaszív: Pontosan hol van az az infrastruktúra, amiből élünk azóta is?
Az igazán nagy tétel az M, aminek annyira alacsony a kihasználtsága, hogy bizonyos időszakokban a mellette lévő települések óvodásai akár játszótérnek is használhatnák.
hu.wikipedia.org/wiki/Magyarorsz%C3%A1g_aut%C3%B3p%C3%A1ly%C3%A1i

2019.05.05. 20:52:52

@Tényelek: M6 , Kiesett a hatos a feltételnél.

Fülig José 2019.05.05. 20:53:37

@6.Lenin: nana! eddig komolyan vettelk, de ez az ezerév...ezt a pártgyűlésre tartogasd kérlek, azok elhiszik. 1526-1920 között mi is volt..? hát egy darabka földünk, mer az pont senkinek nem kellett... de legalább bírtuk egymást basztatni, feljelentgetni, forgatni a köpönyeget akár havonta többször és minden alkalommal szipogni kicsit, hogy nekünk milyen szar, a körülmények, a rohadt törökök (Bécsben), a tetü Habsburgok (Sztambulban), nyehenyehe...azt jól kiröhögött mindenki a p.csába...1920 jún.04 én lehetőséget kaptunk, hogy újra saját, független országunk legyen (amit mi magunk kurvára nem bírtunk se megvédeni, se visszaszerezni) és rögtön elkezdőtött a nyehenyehe, hogy nekünk még mi JÁRna... igazi magyar tempó, pfúj. az osztráktól elvettek mindent; befogták a pofájukat és tették a dolgukat. meg is lehet nézni. mi soha nem leszünk azon a szinten. (tudtad, hogy 2018-ban is Bécs a világ(!!) legélhetőbb városa? és azt, hogy egy magyar kormánytag tavaly kiment promo-videót forgatni és lejáratta a várost, mint a migráncsapokalipszis első áldozatát? és hogy Magyarországon százezrek élnek olyan szellemi nyomorban, hogy ezt el is hitték...? mindig érdekelt: ha Hansjürgen eljön bemutatni az orbánisztáni illiberalizmus "sikereit", és mindezt pl. a Hős utcán keresztül tárja a szimpatizánsai elé- a szotyis ki lenne kelve a zsíros testéből?)
egyébként igazad van: semmi sem változik, a magyar is csak olyan, mint 1000 éve. csak azt nem vágom: ha 1000 éve szopunk ezzel a mentalitással, nem kéne lassan változtatni?!

rasztaszív 2019.05.05. 20:54:20

@Tényelek: a picsád alatt,mikor autózol.

csüngőhasú norvégbáró 2019.05.05. 20:56:49

@Emmett Brown:

"És ne a város legexkluzívabb részén lakjanak a rászorulók, mert ez normális helyen nem így működik. "

a fidesscziggányság a rászorulókat (hajléktalanok) ki is takarította a belvárosból, minden probléma mehet a szőnyeg alá, a lényeg, épüljön a cziggányságban sokk staddion, és menjen a loppás.

hja

soros soros migráncs migráncs!!

ha már goebbels.

6.Lenin 2019.05.05. 21:03:56

@Fülig José:

Mi még mindig itt vagyunk. Akiket soroltam , hol vannak?
Vagy a régi nagy gyarmattartó birodalmak?
Ennyire nem tudsz szöveget értelmezni?
Nem tudományos dolgozatot írtam, B+. A lényeget próbáltam megértetni veled, de nem sikerült.
Változtatni kéne? Merjünk végre kicsik lenni?

Mintha volna az osztrák kormány összetétele is. Miért is? Merkel mama is kifelé tart, miért is?

Fülig, miért akarod erőszakkal elhitetni velem, hogy köcsög vagy? Gondolod, hogy ezt eddig nem vettem észre? De legyen meg a te akaratod is, elhiszem. többet nem vonom kétségbe.
Így rendben?

Fülig José 2019.05.05. 21:03:57

@Emmett Brown: áruld már el kérlek, mi az értelme a "megszerezhető" önkoris kéróknak? hamár un "önvédelmi" szervezeteket hozunk létre (önkormànyzat, állam, rendvédelem, bíróság, stb) amik fenntartása k.baszott sok pénzébe kerül a polgároknak, nem a legfontosabb feladata lenne a tagok védelme? ez olyan, mintha mondjuk a biztosító csak annak fizetne aki garantálni tudja, hogy megjavítja a kocsit karambol után és ugyanott fogja biztosítani. a többinek meg nem, mert abból nincs több haszna. teccel érteni?
azonkívül van a dolognak egy nem elhanyagolható morális üzenete: pitiàner, fillérb.szó fideSSes vagyok de lesz.phat mindenki: úgyis azt teszek, amit akarok!

6.Lenin 2019.05.05. 21:10:59

@rasztaszív:

www.youtube.com/watch?v=nBEZXd2wtAE

Ezt már te is tudod? Igaz, ezt fújni kell, nem szívni.

Jó8! (remélem jól fox csucsukálni)
Mindenkinek.

Fülig José 2019.05.05. 21:11:36

@6.Lenin: á megjöttél, látom... ki hiányzik: török, orosz, oszták, mongol.... mind jól elvan, köszönik...de a holland, a belga a német is...érdemes arra járni, csekkolni a világvégét meg a no go zónákat...tegnap jöttem haza, én nem láttam ilyet de biztos nem jól néztem...csak mi szárnyalunk eszetlenül a 77. Mennyország felé, élünkön I. (kurtalábú avagy szotyis) viktor királlyal..eszed nem sok de legalább reklámozod... hja, ez ma a divat...merjünk nagyot álmodni...na szépet neked is.

rasztaszív 2019.05.05. 21:15:10

@6.Lenin: nekünk nagyon mást jelent ez,és nem cserélnék veled...:)

Emmett Brown 2019.05.05. 21:18:21

@csüngőhasú norvégbáró: szerinted Bécsben/Párizsban a csóró nyugdíjas lakik a belvárosban, és a lakbér a helyi minimálbér felé/harmada?

@Fülig José: mi az hogy mi értelme van? Semmi. Államosították a lakásokat, és azóta is úgy maradt, mert basztak változtatni a szabályozáson.

élhetetlen 2019.05.05. 21:21:55

@taga20: Higgadj le. @Behaton: normális, sőt vág az esze. Olyan parodisztikus dumákat nyom, hogy színpadon megélhetne belőle. Új színfolt, új stílus a NER imádók között. Erre rallus vagy nemecsek nem lenne képes. Hogy ezt extra pénzért, vagy szórakozásból csinálja-e, azt nem tudom.

6.Lenin 2019.05.05. 21:23:59

@rasztaszív:

Gondolom, főleg azoknak, akik szívják , és nem fújják a hangszert.
Kösz, hogy nem szeretnél cserélni velem, pont ma nem lett volna kedven kiugrani az ablakon, ha mégis szeretnél.
L

rasztaszív 2019.05.05. 21:25:50

@élhetetlen: az pedig,hogy alapvetően hazudik,fideszeseknek úgyis természetes.

2019.05.05. 21:41:12

@rasztaszív: "a picsád alatt,mikor autózol. " Nehéz értelmezni ezt a kúlturbeszólást, pláne, hogy pont van a végén és nem kérdőjel.
444.hu/2016/12/05/ut-a-semmibe-folytatodik-az-m6-os-autopalya

rasztaszív 2019.05.05. 21:48:51

@Tényelek: pedig marha egyszerű : ott van alattad,szinte száz százalék,ugyanis nem csak az m6-os épült akkor.

csüngőhasú norvégbáró 2019.05.05. 21:49:53

@Emmett Brown:

"szerinted Bécsben/Párizsban a csóró nyugdíjas lakik a belvárosban, és a lakbér a helyi minimálbér felé/harmada? "

igen, ugyanis ott a nyugger is ember. nálunk a belvárosban vagy a várban a NER cselédek laknak, mint bájer zsóti.

ha jól tudom...

élhetetlen 2019.05.05. 21:50:33

@6.Lenin: Nem hiszem, hogy bárkinek macerás lenne elgondolkodni azon, amit mondasz, Behaton meg ugyanazt nyomja, mint te, csak parodisztikus formában. Szó se róla, jobb, mint rallus, vagy te. „igaz a többiek se tudják még lenyelni sem”. Ez van, normális ember nem tudja, nem is akarja lenyelni azt, ami már méterről bűzlik.

Emmett Brown 2019.05.05. 22:11:14

@csüngőhasú norvégbáró: mutass már nekem egy lakást a Stephansdome környékén, ami mondjuk 60-90 nm között van, és az osztrák minimálbér feléért kiveheted havonta.

Nagyszüleim a várban laknak,és semmi közük a Nerhez.

BiG74 Bodri 2019.05.05. 22:44:49

Amúgy miről is írtak a postban?
Szeretem ezt a b1 blogot. Minden új postnál bekapcsol a riadósziréna a fityelitászos központban.

2019.05.05. 23:38:15

@rasztaszív: Az M6 és a folytatása az M60 221 km, ami abban a nyolc évben az autópálya építések több, mint a felét teszik ki.
Ide építettek olyan alagutat, aminek a tetejére földet kellett hordani, hogy az EU elfogadja alagútnak, mert a beton oldaltámaszok végig kilátszottak, azt kellett legalább eltakarni, hogy indokolni lehessen azt az elképesztő építési km árat.
Itt a teljes lista, hogy ne legyen további vita; hu.wikipedia.org/wiki/Magyarorsz%C3%A1g_aut%C3%B3p%C3%A1ly%C3%A1i

BiG74 Bodri 2019.05.06. 00:24:34

@Tényelek:
Pedig azt a labancok építették! De Magyarországon hozták a magyar formát, mert hát visszább is mehetünk a vegyépszeres csodákig.

ember100 2019.05.06. 00:29:49

@6.Lenin:
Helló !

Látom most annyira jól élsz hogy meg tudod venni 400 Ft ért a benzint 300 Ft ért a krumplit 27 % áfát tudol fizetni a sok-sok ÚJ adóról nem is beszélve.
TÉNYLEG jobban élsz mint 8 éve :)
ÍRÓNIA :)

ember100 2019.05.06. 00:50:23

@6.Lenin:
Helló !

Ez jó volt De megbeszélhetted volna a pártközponttal mielőtt leírod :)
"de...itt vagyunk 1000 éve. Hol vannak a törökök, tatárok, osztrákok, oroszok?
hol vannak azok a népek, akik itt voltak előttünk? "
1. Migránsok vagyunk akik ide telepedtek le.
2. Akik itt voltak előttünk azokat kiírtottuk vagy mi ?
3. az oroszok itt vannak ha nem is a spájzban de Pakson atomügyileg elég jelentősen , meg a gáz , olaj és most jön az érinthetetlen bankjuk is .

Azért gondold át mielőtt leírsz valamit :)

rasztaszív 2019.05.06. 02:06:03

@Tényelek: több mint hatszáz kilométer épült,és biztos hogy te is használod.ott van a listádban.

Emmett Brown 2019.05.06. 07:14:53

@csüngőhasú norvégbáró: arról meg ne is beszéljünk, hogy az általad "NER-cselédnek" titulált belvárosi+vári lakosság miként szavazott az országgyűlési választásokon.

Kuglóf. Az 2019.05.06. 08:07:46

@ember100:
Segítek.
1. Ez a terület nagyjából üres volt, innen senkit nem kellett kiirtani. EZÉRT álltunk meg itt.
2. A területen már jóval korábban is megjelentek a magyarok, ezért kb. "haza" jöttünk és az itt élő kevésszámú törzs ISMERT minket.
3. Mi amikor idejöttünk, az alábbiakat HOZTUK magunkkal:
Társadalom, vallás, egészségügy, rendfenntartás, hadsereg, bíráskodás, mezőgazdaság, kézművesség, állattenyésztés, hierarhia, kereskedelem, oktatás, ...
Szóval mi egy ÁLLAMOT hoztunk magunkkal.
Ha megmondanád, ezek közül az illegálisok mivel "gazdagítják" Európát, akkor elnézést kérek.
Ellenkező esetben egyfasz vagy. (Ezt a "miismigráncsokvagyunk" miatt.)

Olyan "érinthetetlen" bank, mint ami miatt pattogszasz, van ÖT az EU-ban, jéééé.
Amikor még itt volt az IMF, akkor ugyanezekkel a jogokkal rendelkezett. Nekem ugyan NEM szimpatikus ez, de azt nem fogod tudni nekem megmagyarázni, mitől lenne ez az orosz ROSSZABB mint azok, amelyek "ezer éve" léteznek az EU-ban?

Csepeli Kérdező 2019.05.06. 08:38:55

"Lassan másfél évtizede a helyi Fidesz legfontosabb felülete a tengerentúli szervereken futó Csepeinfó. "

Ez nem igaz, ugyanis ha utána jártatok volna, akkor egy kis "nyomozással" kiderült volna, hogy a csepel.info a Vármegye Média Kft szerverére van irányítva.

6.Lenin 2019.05.06. 09:17:50

@ember100:

Tényleg jobban élek. Minden irónia nélkül.

6.Lenin 2019.05.06. 09:20:01

@ember100:

Akkor a németeknél is ott vannak az oroszok, mert külön vezetéken megy nekik a gáz. Ez gáz.
Én azokról írtam, akik személyesen voltak itt minket elnyomva. Ma már nincsenek.

6.Lenin 2019.05.06. 09:24:03

@élhetetlen:

Magatokról megállapítjátok, hogy ti vagytok a normálisak?
Gondolom Gyurcsány az etalon, mert ő mond ilyeneket, ők az igazi demokraták, az igazi magyarok, és a DK (Debilek Közössége).

2019.05.06. 10:18:55

@Fülig José: "érdekes... britisztánban évek óta nem bírnak megegyezni egy kardinális kérdésben... AKKORA baj azé' nem lehet a demokráciával, sőt!
én monjduk hithű fideSS-bevetésiként azzal érveltem volna, hogy: lám, mekkora fos ez a demokracciii, 3 éve csak a tilitoli.. de te neeem... példaként hoztad a szar választási rendszerre...beszaladtál a f.szerdőbe na... no mind1
ellenben orbánisztánban, ahol kizárólag "királyi" médiaszolgáltató van, ahonnan kizárólag (mint egyetlen létező, megoldandó probléma) a migráncsok folynak .. "
Nem tudom feltűnt-e, hogy nem igazán megyek le alpáriba, mint itt a hithű ortodoxok, mint pl. ön is. Ez azért van mert azok közé a normális emberek közé tartozom, akit a politika csak választások környékén érdekel, akkor is csak választok, de nem leszek DK-ás, Fideszes, maradok választójoggal rendelkező, normális életet élni akaró polgár. Ez utóbbi vagy sikerül, vagy nem, de törekszem rá.
A brit választási rendszert azért hoztam fel példának, mert ott még torzultabb arányok vannak a valós választói akarathoz képest, mint nálunk, de a franciáké is sokkal aránytalanabb, szóval erre senki nem hivatkozhat, mint demokrácia deficitre itthon!
Magyarországon a Fidesznek az a szerencséje, hogy az ellenzék annyira béna, hogy tagadja a migráns veszélyt, pedig ha fellátogatna az ENSZ Menekültügyi Főbiztosságának a honlapjára, akkor láthatná, hogy annál nagyobb probléma az elkövetkezendő évtizedekben nem lesz a Földön. Ahhoz képest még az sem releváns, hogy van-e elég kaja, vagy netán néha korog a polgár gyomra.
A kormánypárt semmi mást nem csinál csak kihasználja ezt a bődületes nagy hibát.
Ha legalább egy 60 IQ-val rendelkező kampánytanácsadó és egy 65 IQ-val rendelkező programíró lenne az ellenzékiek oldalán, akkor ezt a lehetőséget megszüntetné és lehetne a napi dolgainkat érintő kérdésekről is beszélni, addig marad, az ami most van és az ellenzék veszít. Ha így haladnak, akkor egyre nagyobb vereségekbe fognak belefutni, ezért tart a Fidesz most már a felmérések szerint 57%-nál. Ha marad az ellenzék balfék rögzítettsége, akkor 2022-re elérheti a 80%-ot is.
Az állami média elfogultsága abból ered, hogy ha sokáig van egy párt hatalmon, akkor minden területen az ő emberei lesznek vezető pozícióban. Ez így van minden liberális "demokráciában" a világon, ezért lehetséges az, hogy a svédeknél csak olyat lehet betenni a közmédiába, ami a balliberális oldalnak jó, míg pl. Bajorországban a CSU szájíze szerint megy minden.
A liberális demokrácia a, pártokráciára épül és ez lesz belőle, ez nem magyar sajátosság!

Fülig José 2019.05.06. 10:28:03

@Kuglóf. Az: te figyejjémmá... ennyi irgalmatlan hülyeséget összehordani, hétfőn kora reggel azé komoly képességekre vall...te mikor láttál történelem könyvet utoljára? csak úgy kérdem, kívülről, tudod, a borítót.. mert hogy bele nem lapoztál soha, az tuti... édes f.szom...! "..kiverük a törököt, a labancot meg az oroszt...", a csúti király propaganda beszéde a híveinek, 2018.03.15

2019.05.06. 10:31:08

@BiG74 Bodri: Az osztrákok Magyarországon nem az itteni formát hozták, hanem a kinti szokásjogot honosították meg nálunk, de az itt érintett dánokra, németekre is igaz.
A korrupció a liberális gazdaságok része. APl. a már semmire sem használható német vezető politikusok a Gazpromnál kötnek, kamu igazgatósági, ellenőrző pozícióban, talicska pénzekért, lásd a volt szocdem kancellárt Gerhard Schrödert.
index.hu/gazdasag/2017/08/14/meg_egy_orosz_allami_ceg_vezetosegebe_kerulhet_be_gerhard_schroder/
De szerintem az is a liberális demokrácia csúcsa, hogy Obama azért küldött ide nagykövetnek, egy limonádé színésznőt, mert az elég pénzt adott a kampányára, hogy megkaphassa ezt a tisztséget.
A liberális demokráciák, gazdaság része a korrupció. Ahol a pénzen kívül semmi sem számot, hogy is lenne másként?!

harakiri 2019.05.06. 11:08:39

Remélem, hogy nemsokára eltakarodik már a kerületből ez a két szardarab és viszik magukkal a csicskáikat is. Elég a lopásból és a hazaárulásból!

elvis56 2019.05.06. 11:30:08

Borbély és Német Sziszi csepel szégyene!Borbély egy alkoholista KÖCSÖG!

Kuglóf. Az 2019.05.06. 12:45:25

@Fülig José:
Tefasz, ATTÓL hogy közlöd hogy irgalmatlan hülyeség, attól az 1. még igaz marad, 2. kéne közölnöd hogy mire alapozod az egészet.
Én nem mondtam semmit se törökről, se labancról, se oroszról, mivel @ember100 a HONFOGLALÁSRÓL írta hogy mi itten "bevándorlók" volnánk.

Az orosz bankról adott infók IS tények. Ergó trollkodni is csak pontosan, szépen, nem úgy ahogy te. Az ilyen klúgsejsze embereken csak nvetni tudok. Ha ha ha.

Fülig José 2019.05.06. 13:30:21

@Kuglóf. Az:
1. Ez a terület nagyjából üres volt, innen senkit nem kellett kiirtani. EZÉRT álltunk meg itt.
--->baromság, avarok, szlávok éltek a területen, már az őskorban is lakott volt (Samu?)
2. A területen már jóval korábban is megjelentek a magyarok, ezért kb. "haza" jöttünk és az itt élő kevésszámú törzs ISMERT minket.
--->kettős honfoglalás elmélete, László Gyula, pillanatnyilag csak elmélet, esetünkben amúgy is irreleváns, a VII sz.- ban ugyanúgy lakott volt a terület.
3. Mi amikor idejöttünk, az alábbiakat HOZTUK magunkkal:
Társadalom, vallás, egészségügy, rendfenntartás, hadsereg, bíráskodás, mezőgazdaság, kézművesség, állattenyésztés, hierarhia, kereskedelem, oktatás,
--->megint baromság, már a IX. században a Frankok keresztény hitre térítettek, ellenben a bálványimádó betelepülő Magyarokkal...és a MEZŐGAZDASÁGOT hoztunk???? ember... meg aztán: a LETELEPEDETT népek miért is nem rendelkeztek a felsoroltakkal?
--->tehát pontosan bevándorlók vagyunk a kárpát medencében.
--->azért nem mentünk tovább, mert ebbéli tapogatózásainkat előbb Merseburgnál (933) majd Augsburgnál (955) a gaz nyugati, már akkor is a végét járó civilizációk meggátolták.

az hozzád hasonló sötéteken én csak sírni tudok. de te nevetgélj tovább nyugodtan.

rasztaszív 2019.05.06. 13:30:57

@Kuglóf. Az: hát persze.az avarokat meg csak a ballibek találták ki.

Cycmen 2019.05.06. 16:36:56

@ember100: 1. Migránsok vagyunk akik ide telepedtek le.........................

Mi magyarok nem vagyunk migránsok Magyarországon, ti meg takarodjatok innen a kurva anyátokba.

Sir Bates dö Hól 2019.05.06. 19:45:03

@Tényelek: schröder elég rossz példa;-)... meg azért neked is csak egy problémád van: a muszlim bevándorlók;-)...

Sir Bates dö Hól 2019.05.06. 19:50:26

@Kuglóf. Az: te ilyen tarsolylemezes érpataki alusisakos vagy? azt kihagytad, hogy az igazi magyarok a szíriuszról jöttek, s a piros pöttyök a valagukon nem higiénia negligálásának okán, hanem az isteni jel miatt vannak;-)...

Sir Bates dö Hól 2019.05.06. 19:53:43

@Cycmen: te, mint tipikus egyiptomi mau macska, te biztos őslakos vagy;-)...

2019.05.07. 07:26:04

@Sir Bates dö Hól: "schröder elég rossz példa;-)... meg azért neked is csak egy problémád van: a muszlim bevándorlók;-)... "
Öröm látni, hogy még mindig vannak olyanok, akik a középkori pápákhoz hasonlóan csak kinyilatkoztatásokat tesznek, mint tévedhetetlen és megfellebbezhetetlen állítást.
Értelmes ember ezt ma már úgy írná le, hogy nem jó példa, MERT.
Úgy néz ki, hogy mostanában a pápai tévedhetetlenség helyébe a liberális tévedhetetlenség lépett, ... "Ez van srácok!", ahogy a rajzfilmfigura mondaná erre.
A muszlim kérdéssel kapcsolatban értem a problémáját, mert egy francia sohasem értheti meg, ők hívták be szövetségesként pl. Szulejmánt is, ezért kellett nekünk piknikeznünk pl. Mohácsnál.
Antall József még levéltárosként gyűjtötte össze - és később ezzel sokkolta a nyugati közvéleményt - , hogy a magyarok muszlimok elleni 460 éves küzdelme azt eredményezte, hogy most csak egy 15 milliós nép, míg ha kimaradtak volna a muszlim birodalommal való közdelem, akkor ~50 milliós lenne.
Ez utóbbit csak azért írtam le, hogy hátha megpróbál magyar fejjel gondolkodni és megérti a magyarok problémáját.

Sir Bates dö Hól 2019.05.07. 17:04:10

@Tényelek: ez egy blog, ne majomkodj a magázodással;-)...
a szarkazmus helyett inkább gondolkodni kellene, ha már társadalomtudósként definiáltad magad;-)... schröder, az agenda 2010 bevezetője, nem egy levitézlett, lejárt szavatosságú német nyugdíjas, hanem a legfőbb összekötő/lobbista a német nagytőke és a kreml között, s nem mellesleg az sdp sírásója;-)...
a történelmi eszmefuttatást inkább nem értékelnék, neked is így a jobb;-)...
süti beállítások módosítása