B1 blogcsalád



Ilyen a zéró tolerancia: Bayer már a kurucinfót ajánlgatja

2019. február 19. - ashwood

bayer1-e1548965670139.jpgAz ember, aki a szájával szarik, megint böffentett egy jó büdöset. Milyen szerencse, hogy a kormányoldal zéró toleranciát hirdet az antiszemitizmussal szemben. Elképzelni is szörnyű, mi lenne, ha még támogatnák is.

„Egy-egy erősebb megjegyzés a mi oldalunkról is elhangzik, viszont az a kocsmai stílus, amely az ellenzék részéről általánossá vált, nálunk nem szokás” – nyilatkozta nemrég Gulyás Gergely. Épp akkor, amikor még azt találta mondani: a Fidesz hátsójában „újságírónak lenni önmagában morális fölényt jelent.” Ha mindehhez még hozzávesszük Orbán kedvenc fordulatát, miszerint kormánya zéró toleranciát hirdet az antiszemita megnyilvánulásokkal szemben, kész is Bayer Zsolt Fideszből történő kizárásának indokló része.

Szerencsére ilyesmiről nincs szó, de azért remekül mutatna a lovagkereszt mellett egy Kossuth-díj is. Csak szólunk.

Kezdjük Gulyás tévedhetetlen állításával. Ilyenek az „erősebb megjegyzések” az ő oldalán:

  • leninfiú,
  • pitiáner bűnöző,
  • pitiáner szarjankó,
  • szánalmas, unalmas és teljesen felesleges életed,
  • ócska gazember,
  • menthetetlenül hülye,
  • egy szar komcsi,
  • kígyóvállú kis pöcs.

Ezeket az „erősebb” jelzőket Fekete-Győr András, a Momentum vezetője kapta épp Bayertől. Azért azon érdemes lenne elgondolkozni, mi lenne, ha engednék az ötös számú párttagkönyv tulajdonosának a „kocsmai stílust” is?

Csak úgy süt e sorokból a morális fölény.

Azonban ami még Bayer Szájjal Szaró Zsolttól is ritkaság volt eddig, hogy konkrétan a kurucinforól linkel és ajánl olvasnivalót mindazoknak, akiknek esetleg kevés az ő néhány „erősebb megjegyzése”. Mégpedig ezekkel a szavakkal: „Érdemes elolvasni... alapos és jól dokumentált kis munka ez, remekül kirajzolja azt a közeget, ahonnan te (Fekete-Győr – a szerk.) megérkeztél.”

Valóban ott tart a kormánypárt antiszemitizmussal szembeni zéró toleranciája, hogy a közpénzekkel kitömött megmondóember egy öndefiníciója szerint is nyilas oldalt szemléz, sőt, dicsér?

Az már csak hab a tortán, hogy olyan öles „apákésfiúkozást” folytat Bayer, amit ha esetleg ő kapna, meg sem állna a bíróságig/propagandaoldalig/közkasszáig. Szerinte, és kurucinfós kispajtásai szerint ugyanis Fekete-Győr András, aki 1989 áprilisában látta meg a napvilágot, azért „leninfiú”, „szar komcsi”, stb..., mert a nagyapja tanácselnök volt. Aha. Akkor innentől kezdve Matolcsy György egy „szar nyilas”, mert a nagybátyja közgazdászként részt vett a zsidó vagyonok elrablásában? Szerintünk nem – de ha Bayer ezt gondolja, szíve rajta.

A bejegyzés trackback címe:

https://b1.blog.hu/api/trackback/id/tr1314636026

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

rallus 2019.02.19. 16:38:12

Végül is mi a túrót lehetne mondani Fekete-Győr Andrásról, ami pozitív és mégsem hazugság?

rasztaszív 2019.02.19. 18:10:05

@rallus: elég,ha nem hazugság,de nektek ez nem könnyebbség...

kunzoo 2019.02.19. 18:11:43

Ki a franc olvassa ezt a Bayert? Ezzel a cikkel csak reklámot csináltok neki. Fekete-Győr perelje be, fossza ki azt a seggfejet és kész.

A kurucinfo dolgot inkább nem emlegetném, a jobbik épp szalonképes.

morpho 2019.02.19. 18:52:54

@kunzoo: Tök igazad van. Ha nem írnák meg nem is tudnám, hogy él egy Bayer nevű prokarióta.

MrzNur 2019.02.19. 19:58:16

Bayer önmaga a FIDESZ gondolat és véleménygyűjteménye. Elég annyi, hogy ennek a suttyónak nem lehet a blogján kommentelni. (No comment!) Nem kell több, hogy a "független" média lejárassa magát. Hírhamisító Papp Dániel, Bayer Zsolt és úgy általában a Zorigó névtelenül cikket író talpnyalói. Más szemében a szálkát ,a sajátjában a gerendát sem... Találó a mondás.

rallus 2019.02.19. 21:53:47

@Gábris szomszéd: Most nem a vacsorádról, hanem Fekete-Győr Andrásról van szó....

morpho 2019.02.19. 22:01:35

@rallus: Ez akkora vaker volt, hogy reggelig röhögni fogok rajta! Nagy vagy!

2019.02.20. 12:32:26

"Akkor innentől kezdve Matolcsy György egy „szar nyilas”, mert a nagybátyja közgazdászként részt vett a zsidó vagyonok elrablásában? Szerintünk nem"

Na, azért! Óvatosan ezzel a Györgyözéssel.. ki tudja, kit hogyan talál meg.

John Brennan 2019.02.20. 15:53:00

ezek a jelzők morpho és társai "az anyádat baszd szájba, orbánseggszolgálatos faszszopó" és hasonló még ordenárébb stílusához képest valóban enyhék
süti beállítások módosítása