B1 blogcsalád



Feljelentette magát a szotyimenza semmit sem értő vezetője

Olcsóbban esznek a királyi várban, mert mi fizetjük a különbséget

2019. január 14. - jdesi

Csinos önfeljelentést tett Peter Knoll a Gundel ügyvezetője egy a 24.hu-nak adott interjújában. Amikor így fogalmaz: „A Gundel számára a profit a rendezvény-cateringen van. Ha csak a menzára írták volna ki a pályázatot, nem indultunk volna el rajta.”  

Mint emlékezetes, a múlt héten derült ki, hogy a miniszterelnöki hivatalban, a királyi várban a Gundel üzemelteti a menzát és felettébb barátságos árakat számláz.

orban_eszik.jpg

Pár gombóc fagyi áráért lehet ebédelni – s bár a Gundel főnök szerint szolid nyereség azért képződik, többen, akik utána számoltak a dolognak azt mondták, hogy ez gyakorlatilag képtelenség, hiszen a havi 2,5 millió forintos bérleti díjat is ki kell gazdálkodni.

Már akkor előkerült, hogy nyilván a  nyereség nem itt keletkezik, hanem az állami fogadások számláinál lehet megnyomnia  ceruzát. Most ezt ismerte be a Gundel sértett ügyvezetője.

Miközben azon lamentál, hogy miért bánták őket, elismeri, amit mindig is sejtettünk. Nevezetesen, hogy azért tud a királyi szotyi-menza meglehetősen olcsó lenni, azért ússzák meg kevesebb pénzből az ott dolgozók – egészen a propaganda képen egy fordítva tartott késsel stefániát vagdosó kis vezérig -, mert a közpénzből kifizetett fogadások árából teszik hozzá a különbséget. Egyszerű ez, mint a stefánia vagdalt, főtt tojás nélkül.

 

 

Korábbi cikkeink e témában:

5 ok, amiért túlhiszterizált a Gundel-botrány és még egy ok, amiért nem

 

Elérte a népharag a Gundelt: felháborodott választók százai kommenteltek az oldalára

 

Orbán fordítva tartja a kést a Gundel szotyimenzáján

 

Féláron esznek a fideszes apparatcsikok

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://b1.blog.hu/api/trackback/id/tr5714561500

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

chrisred 2019.01.15. 16:23:33

@Sir Galahad: Arról van szó, hogy mikor kötötték azt a szerződést. Tudtommal a költségtérítési rendszert a képviselői létszám csökkentésekor átalakították.

Magyarország államformája ... Válsághelyzet 2019.01.15. 16:25:36

@szepipiktor: "Ha a gundel 500 helyett 5000-ért adná a kaját, akkor megnyugodnál?"

Szerintem nem nyugodna meg. Akkor nyugodna meg, ha nem lenne korrupció, a Gundel nem kapna túlárazott catering szerződésekkel kompenzációt a menzán elszenvedett veszteségeiért. Akkor adhatná a menzán a kaját akár 1 forintért, akár tízezerért, mi közünk hozzá.

Hamihami 2019.01.15. 16:25:50

@balfaszokkal sáncoló: hat ha egyindulos, mint a tiborcz/meszaros/szeles stb fajta-forma kozbeszerzesek, akkor valoszinuleg igen. Viszont azt sem ajvekolasnak hivjak, hanem ugy, hogy megjelenik a nem kormany seggeben levo sajtoban. Tudod, ez az a sajto, ami a nyilvanossagot biztositja. Az, amelyik nem full propaganda, amelyik nem kezzel iranyitott, ahol nem mondjak meg a szakertonek, hogy mit varnak el nyilatkozatkent. Ez az a demokratikus csokeveny. Remlik valami?

enrikokaruszo 2019.01.15. 16:26:40

csak nem akar gerjedni az a népharag:)

Magyarország államformája ... Válsághelyzet 2019.01.15. 16:27:57

@szepipiktor: "üzeltyi kárt okozzanak neki."

A Gundel az üzleti kárt maga okozta, mikor belement a korrupcióba. Senkinek nem tehet szemrehányást, csak magának.

Hamihami 2019.01.15. 16:28:53

@szepipiktor: jol mondod: "mas normalis orszagokban", de nem a mai Mo-n. Mondjuk az a bizonyos magan ceg kit jelent fel? A kozvelemenyt? Aki a tripadvisoron meg a google-en lehuzza a ceget? Akinek nem tunik etikusnak a dolog?

Magyarország államformája ... Válsághelyzet 2019.01.15. 16:31:35

@rallus: "A Gundel menza ügy már nagyobb hullámokat vet, mint az "elmultnyolcév", pedig van egy hangyányi különbség a jelentőségükben... "

Nem szívesen vagyok egy platformon egy fideSSfasszopóval, de most kivételesen igazad van. A Gundel korrupciója eltörpül amellett, ami itt az emútnyócévben zajlott. Az EU legszegényebb országa lettünk, a geci lebontotta a demokráciát, tönkretette az egészségügyet, oktatást, megszüntette a szabad sajtót. Igazad van, erről kéne beszélni, nem a Gundel patkányságáról.

Hamihami 2019.01.15. 16:33:20

@Ballib vagyok mert rettegek: igy van, mostantol monden igaz magyar vagja a szalonnat forditott kessel! Es a haza fenyre derul! En is duzzadtam a buszkesegtol, amikor a hazam minelnoket kirohogtek Strasbourgban, mert akkorat hazudott nagy nyilvanossag elott.

2019.01.15. 16:33:36

nincs ezzel baj elvtársak, majd beletanul....
a puliszka nem robban!!

Magyarország államformája ... Válsághelyzet 2019.01.15. 16:35:11

@Sir Galahad: "a parlamenti menza, az útiköltségtérítés és még lehetne sorolni mi minden lehetne hasonló felháborodás célpontja"

Sorolom: a KDNP-s képviselők fejenként millió forintokat isznak el évente. Van lakása Budapesten, mégis albérleti költségtérítést kér...

Ha most belemegyünk a fideSS minden patkányságába, ami nagyobb a Gundel korrupciójánál, kicsi lesz ez a blog.

Magyarország államformája ... Válsághelyzet 2019.01.15. 16:43:02

@enrikokaruszo: "nem akar gerjedni az a népharag"

Döntsétek már el, hogy gerjedjen, vagy ne gerjedjen. Az egyik fideSSfasszopó azon siránkozik, hogy népharag van, a másik azon, hogy szerinte nincs. Kérdezzétek meg már Kubatovot, hogy mi a véleményetek. :))

haXXXor 2019.01.15. 16:48:20

@szepipiktor: Nem adhat ingyen. Nem vicc de nem adhatsz valamit baromi olcson a konkurenciahozk kepest. Tehat nem lehet a Tescoban 20 forint a kenyer, stb stb...

Zoltán Rádi 2019.01.15. 16:49:00

@Minden ballib bérretteg: A Fidesz is "eteti" a külföldi multikat.

vanek ur 2019.01.15. 16:54:08

Lassan egy hete tombol itt a nép a várbeli menza miatt. Csak épp nem az a gond, amiről itt a cikk írt.
Ha a munkahelyi menzát üzemeltető cég biztosít a tárgyalásokra, rendezvényekre étkezést (pogácsa-kávé kombótól a rendes melegétkezésig), annak jobban megkéri az árát, és azzal tudja keresztfinanszírozni a mindennapi ebédet. Ez normális. Az is normális, hogy több munkahely támogatja a menzát, hogy minden munkatársa számára megfizethető árú legyen. Ennek ellenére azt látom, hogy egy átlagos ebédmenüért (leves + főétel, desszert, savanyúság, ital nélkül) 900-1100 Ft-ot kell fizetni, ha nem menüben eszik az ember, akkor 1200-1500 Ft is lehet az ebéd. Megjegyzem, a Parlament menzájának nyilvánosságra került árai is ezen a szinten vannak.

Ehhez képest a várbeli menzán 1000 Ft-ból desszerttel együtt meg lehet ebédelni. Amin mindenki felháborodott, az az, hogy az ott dolgozók fizetése nem a köztisztviselői bértábla alsó részén van. Simán beleférne az ott dolgozóknak az átlagos menzaár is. Attól még a Gundel ugyanúgy megnyomhatná a ceruzát a cateringnél. És elhiheti mindenki: nem is lett volna hőbörgés, még amiatt sem, hogy a Gundel neve áll a blokkon...

Egyallampolgar 2019.01.15. 17:07:16

O1g családja vendéglátó iparban is utazik ezért a Gundel-nek nagyon kellett az együttműködés. Az eset egy undorító példája annak, hogy egy régi piaci szereplő benyal a túlhízott (hatalmilag és szó szerint) földesúrnak.

Sir Galahad 2019.01.15. 17:13:57

@MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ BÖRTÖNBEN: Látod, a képviselők italozásáról vagy lakhatási költségtérítéséről sem születnek felháborodott blogbejegyzések, sajtóközlemények. Azért, mert ezek nem köthetők csak a kormánypárti képviselőkhöz. Látod, még egy bizonyíték arra, amit írtam.

Hamihami 2019.01.15. 17:29:21

@rallus: varom a logikus cafolatot "toletek", a tereles helyett. Bar ha akarod, a trafikmutyirol is ertekezhetunk, mint az uram-batyam korrupt rendszer egyik eklatans peldajarol. Vagy meszarosrol, tiborczrol, eu-s penzbol epult majd magancelra hasznalt panziorol, csodalatosan novekvo villakrol, gyerek nevere irt vagyonokrol, offshore-ba kuldott letelepedesi penzekrol, kozpenz jellegett vesztett alapitvanyi vagyonokrol, edesanya varazslatosan novekvo sertesteleperol, felcsuti maganvagyonna tett kozvagyonrol....... tovabb is van, mondjam meg? De jelen esetben maradjunk annal, hogy varom a cafolatodat a szamitasokkal kapcsban.

törppicur 2019.01.15. 17:35:07

@Hamihami: szerinted az etikus, ha haragszol Orbánra, mérges vagy a Gundel-menzára és ezért az eredeti Gundelt fikázza valaki? Nem az ottani szolgáltatásért?

Hamihami 2019.01.15. 17:38:30

@törppicur: a ceg ertekenek resze a marka erteke es a ceg altal kepviselt uzleti kultura. Ha egy ceg suttyonban szennyvizet ereszt egy folyoba es az kiderul, az nagyon megativan fogja erinteni az egesz ceg megiteleset. Ha ilyen etikatlan szerzodeseket kot valaki, az is negativan fogja erinteni az egesz ceget, amely reven anyagi veszteseg is fogja erni. Ez mar csak igy van.

Magyarország államformája ... Válsághelyzet 2019.01.15. 17:39:06

@Sir Galahad: "Látod, a képviselők italozásáról vagy lakhatási költségtérítéséről sem születnek felháborodott blogbejegyzések, sajtóközlemények"

Nem nagyon értelek. Azon szoktatok pörögni, hogy miért írnak a fideSS egy-egy újabb patkányságáról. Most meg az a baj, hogy az egyikről nem posztoltak? Nem lehet naponta százat posztolni.

Vagy hogy a független sajtó nem írt róla? Egyre kevesebben vannak, de még tartják a lépést:

"A 17 tagú KDNP-frakció egy év alatt több mint 126 millió forintot költött, csaknem túltett a 114 fős Fidesz-frakción.

2016-tól eltérően a KDNP tavaly nem nevesítette szerződéseiben az alkoholtartalmú italokat. Előző évben a frakció csaknem másfél millióért vett italt és 128 szerződése több mint 108 és fél millió forintjába került az adófizetőknek."

24.hu/kozelet/2018/01/18/a-kdnp-frakcio-egymillio-ketszazezerert-vett-lekvart/

törppicur 2019.01.15. 17:41:01

@Sir Galahad: Szerinted őt érdekli a bizonyíték? Elég régen focizik ellened és még bizonyítékokra érvekre támaszkodsz? Akár olyanra is, amit ő hoz. Gratulálok a türelmedhez.

törppicur 2019.01.15. 17:43:06

index.hu/belfold/nyako081208/

ez ugyan 10 éve történt költségtérítés ügyben, de érdekes

inteligencs elenzeki 2019.01.15. 17:47:43

Már várom, hogy megjelenjen egy olyan cikk, hogy:
"Újabb botrány !!! Napvilágra került, hogy Orbán naponta kétszer hugyozik, ami önmagában nem lenne gond, de le is húzza !!! És mit gondolnak, a vizet ki fizeti ? Hát önök. Mert közpénzből megy ám !!!"

B.meg ezek a piti kis sz.rrágó témák röhejesek. Ennyit tudtok ?

inteligencs elenzeki 2019.01.15. 17:55:52

@MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ BÖRTÖNBEN:

"Az EU legszegényebb országa lettünk, a geci lebontotta a demokráciát, tönkretette az egészségügyet, oktatást, megszüntette a szabad sajtót. Igazad van, erről kéne beszélni, nem a Gundel patkányságáról."

Hát ezek azok a f.szságok, amikről mindenki tudja hogy nem igazak.
Ezért van szükség ezekre a "botrány, 200 Ft-al olcsóbb a várban a menza " baromságokra. Nincs szél a vitorlátokban b.meg, hát legyezitek. Szánalmas.

2019.01.15. 17:56:43

@Comte de Gippaud:
de ha naponta többször leszopjátok akkor nem kell leöblítenie és nem fogy a közpénz!

inteligencs elenzeki 2019.01.15. 17:58:37

@balfaszokkal sáncoló:

"Vajon honnét szerzi be a miniszterelnökség wc papírt? Én itt korrupciót szimatolok..:)"

Adjuk csak a tippeket nekik, holnap már ettől dől szét a Zindex címlapja :)

inteligencs elenzeki 2019.01.15. 18:01:06

@vitéz Beverneky:

"de ha naponta többször leszopjátok"

Szopni ti fogtok a legközelebbi választásokon IS.

törppicur 2019.01.15. 18:03:45

@vitéz Beverneky:
hú B+
Most megtértem. Ha ettől (17:56>43) nem váltok irányt, hitet, meggyőződést, akkor semmitől.
HA meg üggetlen és/vagy döntésképtelen lettem volna eddig, akkor hoztam volna még1embert ebbe az egységes, nyitott, elfogadó, kulturált kormányváltó többségbe.

Sir Bates dö Hól 2019.01.15. 18:07:50

Aki mentegeti a szotyimenzát, az bassza meg az anyját. Aki "szakmai, üzletpolitikai" érveket próbàl elővezetni, azt meg bassza meg az apja is.
Nézzétek hülyének egymást, baribaszó ner-cselédek.

inteligencs elenzeki 2019.01.15. 18:15:30

Mondjuk én örülök, hogy az ellenzék, ezekben a bohóckodásokban teljesedik ki. Röhejes.
Az meg még röhejesebb, hogy néhányan itt teljes mellszélességgel beállnak e mögé a f.szság mögé. Miközben a kormánypártiakat idiótázzák. :))))) Eszméletlen.

Measurer 2019.01.15. 18:16:03

Van mit tanulni! A Bundestag menzáján rillettezett kacsahúst kínálnak. Így elég havonta főzni, akár hűtőgép nélkül is eláll a húsétel.
static.feinkost-kaefer.de/media/pdf/64/27/47/Dezember-2018-Februar-2019-Mittagessen.pdf

Sir Galahad 2019.01.15. 18:22:38

@MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ BÖRTÖNBEN: És azt miből gondolod, hogy csak a kádéenpések isznak? Láttad mondjuk Fletót, amikor a kígyók kígyózásáról beszélt? :)

chrisred 2019.01.15. 18:23:12

@Sir Galahad: Nem, előtte voltak elsxállt költségtérítések. Azóta beépítették abképviselői juttatásokba - elvileg.

chrisred 2019.01.15. 18:24:16

@törppicur: Ugye, hogy volt akkor is háborgás.

Hamihami 2019.01.15. 18:25:56

@törppicur: nem arrol szol a dolog, hogy valakit ezzel vagy a masik 40-50 korrupcios ugy nyilvanossagra hozatalaval barki is meggyozzon. Ezt hivjak ugy, hogy tajekoztatas. Ez mas, mint a propaganda, ezert lehet idegen szamodra.

Hamihami 2019.01.15. 18:27:45

@balfaszokkal sáncoló: a "nem lesz tul nyereseges" megjegyzesedre ajanlom egy fentebbi kommentemet, fel perces matekkal fuszerezve. Varom annak a logikus cafolatat.

Sir Galahad 2019.01.15. 18:30:12

@chrisred: Kb. mindegy a jogcím, a lényeg a pénz eltapsolása.

Hamihami 2019.01.15. 18:30:22

@balfaszokkal sáncoló: ahogy azt korabbannirtam, beszelhetunk masrol is: a trafikmutyirol is ertekezhetunk, mint az uram-batyam korrupt rendszer egyik eklatans peldajarol. Vagy meszarosrol, tiborczrol, eu-s penzbol epult majd magancelra hasznalt panziorol, csodalatosan novekvo villakrol, gyerek nevere irt vagyonokrol, offshore-ba kuldott letelepedesi penzekrol, kozpenz jellegett vesztett alapitvanyi vagyonokrol, edesanya varazslatosan novekvo sertesteleperol, felcsuti maganvagyonna tett kozvagyonrol....... tovabb is van, mondjam meg? Melyiket szeretned temanak?

mihi4 2019.01.15. 18:40:37

Irigykedik a bolsevik patkánytetűhorda.

törppicur 2019.01.15. 18:42:03

@chrisred: a háborgás annyira megviselte Nyakó et. idegrendszerét, hogy további három ciklust vállalt, és a szociálisan érzékeny pártja fel is tette előkelő helyre a listára, másként nem tudna bejutni a Parlamentbe.
Ezért az a minimum, hogy a sorszámosztóba őt küldik, csak szegény messziről érkezett és nem ért oda a jó helyekre.

törppicur 2019.01.15. 18:43:59

@Hamihami: a tájékoztatás az, hogy megnyílt, Viktor örül, mosolyog és nyilvános az árlep.
Amit mellékörítetek az propaganda.

Magyarország államformája ... Válsághelyzet 2019.01.15. 18:48:44

@mihi4: Mire irigykedik a bolsevik fideSSpatkánytetűhorda?

Magyarország államformája ... Válsághelyzet 2019.01.15. 18:50:51

@Hamihami: "Ezt hivjak ugy, hogy tajekoztatas. Ez mas, mint a propaganda, ezert lehet idegen szamodra."

:))

chrisred 2019.01.15. 18:55:42

@törppicur: Ha jól értelek, minél inkább vastagabb a bőr az élősködők arcán, annál kevésbé szabad a közvéleménynek zokon venni a pofátlanságaikat.

taga20 2019.01.15. 18:58:10

@törppicur: neked fityeszjobbágy ez a tájékoztatás, de vannak itt ebben az országban még értelmes gondolkodó emberek, akiknek ez amit a geci és bandája a pofánkba tol, az egy kibaszott szar, egy semmi!

úgy kell a tetves csúti vajdád maffiájából kiperelni minden közérdekű adatot.
érted te szervilis fogyatékos jobbágy?

Magyarország államformája ... Válsághelyzet 2019.01.15. 18:59:26

@Sir Galahad: "És azt miből gondolod, hogy csak a kádéenpések isznak?"

Nem gondolom, hogy csak a KDNP-sek isznak. Sőt, azt se gondolom, hogy ennyit isznak. Szerintem simán ellopták. :))

Például az a Harrach Péter, aki felveszi a nugdíját, ÉS a képviselői fizetését, de megtiltja, hogy a közemberek egyszerre nyugdíjat és fizetést kaphassanak. Tipikus fideSSes kettősmérce.

2019.01.15. 19:03:02

@balfaszokkal sáncoló:

muszáj volt ez a sok mocsokságot megismételni ezúttal nemzeti-keresztény mezben is?

Magyarország államformája ... Válsághelyzet 2019.01.15. 19:04:22

@balfaszokkal sáncoló: "Esetleg módszerváltás utáni privatizációs panamákról is beszélhetünk,amelyek jó része a hazai ”bal”oldalhoz kötődik?"

Helyes, beszéljünk róla. Én akkor évekig külföldön dolgoztam, nem sokat tudok róla. Érdeklődve hallgatlak.

inteligencs elenzeki 2019.01.15. 19:09:38

@MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ BÖRTÖNBEN:

"Helyes, beszéljünk róla. Én akkor évekig külföldön dolgoztam, nem sokat tudok róla. Érdeklődve hallgatlak."

Nem kell itt senkit meghallgatni, csak át kell nézni a céges tulajdont szerzettek listáját.
70 % volt párttitkár, vagy a volt MSZMP samesza. Rajtad ívül, ezt mindenki tudja.

2019.01.15. 19:09:43

@taga20:

Igazi nemzeti-keresztény mentalitásról vall, ahogy nekiestek a 18 éves diáklánynak. A "minden bizonnyal nem fog leérettségizni" felhívás egy tangóra?

2019.01.15. 19:11:43

@Comte de Gippaud:

Akiknek nagy része most a Fideszben ül.
Rajtad kívül ezt mindenki tudja. :D

törppicur 2019.01.15. 19:14:33

@taga20: szánalmas az érvrendszered. meg te maga is. egyél-igyál, legyenek barátaid, szexelj, mondjuk családon kívül ellenkező neművel, néha olvasgathatsz is - előbb utóbb lenyugszol. hidd el könnyebb úgy a világban, ha nem csak a fejedben lévő sötétséget látod.
Nem akarok veled szájkaratéba menni, kevesebb időm van, meg ezen a téren sokkal előbbre tartasz.
Ha valami érdemit is írsz esetleg folytathatjuk. Amúgy pá

taga20 2019.01.15. 19:18:44

@Ms.Cunnesburry: a hiéna falka ráront, aki beszól a fityeszmaffiának.

döbbenet ez az ország, hogy minden alja munkára van ember!
lásd a kosztévénél a smasszerokat, vagy azt a trógert, aki egész éjjel filmezte szélt és hadházyt.

BROÁF!

törppicur 2019.01.15. 19:18:53

@chrisred: nem pont azt mondtam. De van az a pénz, amiért korpásodik - vagyis inkább van olyan közösségi haszon, amikor engedékenyebb lesz a nép, én is.
Az én véleményem szerint most sokkal több a pozitív fejlemény, mint az elődöknél, ezért van amit elnézek, ha nem is értek vele egyet. Ugyanez negatív időszakban bosszantóbb.

Sir Galahad 2019.01.15. 19:21:26

@MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ BÖRTÖNBEN: Akkor most térjünk vissza arra, amit eredetileg mondtam. Ha kormánypártiak és ellenzékiek egyformán isznak meg nyúlnak a közösből, akkor nem nyilvánvaló, hogy hogy a Gundel-ügy, ami az ellenzékieket nem érinti, az ellenzék politikusainak műhisztije?

taga20 2019.01.15. 19:21:39

@törppicur: nem is vártam tőled semmi mást, te szerencsétlen agymosott fityeszzombi!

hoztad a kötelezőt. büszke lehetsz magadra!

na húzzál vissza a 888-ra, vagy a pestikurvákra, te fityeszparazita!

törppicur 2019.01.15. 19:26:07

@taga20: engedelmed nélkül, de maradnék.

Talán térj vissza az általam javasolt kispolgári dolgokhoz. A szexnél pedig nem megkerülendő a családon kívüli és ellenkező nemű kitétel.

Mint neked is lejött, én Fidesz-szimpatizáns vagyok. Melyik az az értékrend amit te képviselsz?

taga20 2019.01.15. 19:34:37

@törppicur: én csak azt nem értem, hogy a legtöbb fityeszork, mint amilyen te is vagy, hamer elkezd ilyeneket írogatni.

"A szexnél pedig nem megkerülendő a családon kívüli és ellenkező nemű kitétel."

ez miért van?

rallus 2019.01.15. 19:39:43

Az is jó, hogy Peter Knoll a Gundel ügyvezetője "nem ért semmihez" ezzel szemben Varju, Gréczy és a többi bolsevik a jelek szerint mindenhez IS ért...

Akit az istenek el akarnak veszejteni, annak először elveszik az eszét!

taga20 2019.01.15. 19:44:50

@rallus: na már csak te hiányoztál fityeszbolsevik!

te bazdmeg tényleg semmihez sem értesz. azt vágja az ember, ha téged olvasgat.

kiskered megy még, vagy egész nap itt baszod a rezet, ezé befuccsolt má?

Magyarország államformája ... Válsághelyzet 2019.01.15. 19:49:06

@törppicur: "A szexnél pedig nem megkerülendő a családon kívüli és ellenkező nemű kitétel."

Gyakran tévesztesz? Egyszeres vagy kétszeres hibát szoktál véteni? Családon belül, vagy azonos neművel csinálod gyakrabban. :))

Istentelenül perverzek a fideSSfasszopók!

törppicur 2019.01.15. 19:51:33

@taga20: szerinted?
De mi is az a képviselt értékrend?
Még a szokincsedet sem értem - odáig jutottam, hogy a zombi valszeg szimpatizáns, de a 18-as karikásakat nem tudom komolyan venni. Lehet azok váltanak ki a zombikból negatív válaszokat

2019.01.15. 19:54:38

@törppicur:
jó fideszes leszel, humorod=0

taga20 2019.01.15. 20:00:26

@törppicur: "szerinted?"

fingom nincs, ezért kérdeztem tőled. talán projektálsz.

2019.01.15. 20:01:24

@Comte de Gippaud:
már vagy nyóc éve szívunk, hogy ti meg a tescos napóleonotok jobban éljen!

taga20 2019.01.15. 20:02:57

@MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ BÖRTÖNBEN:

és még önélzetes is a latol!:)))

szerintem, ez a gyökér is nyálcsorgatva hallgatja a bájerzsocát, itt meg előadja a fürdőskurvát nekünk.

döbbenet, hogy mennyi retardált fityeszork rohangál szabadon!:))

taga20 2019.01.15. 20:05:34

@vitéz Beverneky: szerintem a bagi-nacsára szétröhögi magát:)))

2019.01.15. 20:11:25

@taga20:
maximum.
már a fábry is aszonta, hogy elege van a tolvaj geciből, pedig ő is a seggnyalójuk volt...

törppicur 2019.01.15. 20:20:29

@vitéz Beverneky: segits, min kellett volna röhögnöm, amit nem találtam viccesnek, hátha még fejlődhetek a téren

Magyarország államformája ... Válsághelyzet 2019.01.15. 20:25:32

@törppicur: "segits, min kellett volna röhögnöm, amit nem találtam viccesnek, hátha még fejlődhetek a téren"

Ha magadtól nem megy, reménytelen. Humort nem lehet tanítani. :))

törppicur 2019.01.15. 20:31:36

@taga20: a szerinted után leirtam
Egszerre hosszabb szoveget is tudsz ertelmezni vagy csak az egyszavasakat?

chrisred 2019.01.15. 20:31:55

@törppicur: Ez a szocializmusból jól ismert jelenség, a legvidámabb barakk korszakából, amikor egy nemzedék eltapsolta, felélte az ország jövőjét cserébe azért, hogy nem törődik azzal, mit csinál az elit. A polgár nem azért törődik azzal, amit beadott a közösbe, mert éppen jó idők vagy rossz idők járnak. Hanem mert lemondás tőle, hogy feláldoz egy részt a magántulajdonából, és érdeke, hogy megfelelően hasznosulhon. Ne csórjanak belőle, se kicsit, se nagyot.

taga20 2019.01.15. 20:39:00

@törppicur:

"A szexnél pedig nem megkerülendő a családon kívüli és ellenkező nemű kitétel."

az miért van, hogy egyből ilyeneket kérdeztek?

ezt kérdeztem te fogyatékos, te meg elkezdtél össze-visszasüketelni.

bazdmeg, mennyé vissza a köszpontba, aztán kérjél valami másik droidot helyetted, me te már egy kifutott modell vagy!

MolnarErik · http://heraldika.blog.hu/ 2019.01.15. 20:50:00

@szepipiktor: ROTFL. Hát a piaci alapokat te nem érted fidesznyik (mondjuk nem csoda, komcsik nem is szokták érteni)
Van egy cég, van egy ügyvezető igazgatója, aki nem a tulaj, hanem csak egy alkalmazott. Ez az ügyvezető igazgató megegyezik egy másik céggel, h ő magáncélra mélyen áron alul vásárolhat majd nálunk, cserébe az ő általa vezetett cég (ami más tulajdonában van, nem az ővében) majd túlárazottan vesz majd mindenfélét a másik cégtől.
Nahát piaci viszonyok között ilyenkor, meg mikor ez kiderül, úgy rúgják ki az ügyvezető igazgatót, h örülhet, h nem kell böribe mennie.

Hamihami 2019.01.15. 20:55:05

@törppicur: megnyilt, viktor mosolyog, a dolgozo nep eljenez es tapsol, es vezerunket elteti. A legvidamabb barakk megint egy nagy pofont adott a nyugatnak, es gozerovel epitik tovabb..... a kisvasutat.

törppicur 2019.01.15. 20:55:57

@chrisred: ez igaz - bar kicsit utopisztikus

Hamihami 2019.01.15. 20:58:21

@balfaszokkal sáncoló: beszelhetunk a tortenelemrol es arrol, hogy azok miert nem a hidegen kocsogoznek, viszont jelen blog az aktualitasokrol szol. Es aktualisan viktoreknak van tulhatalmuk, amivel visszaelnek. Masok is ezt csinalnak a helyukben, ez viszont nem mentseg (mas is lopott mar, akkor nekem is lehet), es nem jo a hazamnak.

Hamihami 2019.01.15. 20:59:25

@balfaszokkal sáncoló: ha tovabbra is teszed az ertetlent, nem az en tisztem sokadszorra is leirni, hogy mi az alap problema. Keresd vissza a kommenteim kozott.

törppicur 2019.01.15. 21:03:51

@taga20: nem gondoltam, hogy a buzizast zokon veszed
Ugye, tesem tartod lehetetlennek, hogy a kommentjeid között anyazast, buzizast, esetleg faszszopozast talalok?
Viszont az nekem kicsit durva - igy megprobaltam inteligensen körülirni. Ha megirod mi volt sértő rád nézve megigerem kerulni fogom az emlegetését
Azt meg mindig nem jelezted viszont, hogy mely kulturkört képviseled humoros szösszeneteiddel

HelloKitty 2019.01.15. 21:11:08

Szerintem meg kellene nézni a közbeszerzési értésítőt, hogy mekkora összegre és milyen szolgáltatásokra pályáztak.
A Gundel sok éve a protokoll rendezvények beszállítója az éppen aktuális kormányzatnak.
Legyünk tényszerűek :-)

2019.01.15. 21:17:51

@rallus:

"és a többi bolsevik"

Mint például Szili Katalin, aki jelenleg Semjén Zsolt nemzetpolitikáért felelős kormányfőhelyettes felkérésére a Miniszterelnökség nemzetpolitikai államtitkárságán a határon túli autonómiatörekvések támogatásával kapcsolatos feladat ellátásával foglalkozik.

Magyarország államformája ... Válsághelyzet 2019.01.15. 21:27:17

@HelloKitty: "A Gundel sok éve a protokoll rendezvények beszállítója az éppen aktuális kormányzatnak."

Azt mondod, a régi dolgokat törleszti?

vuvuvu2 2019.01.15. 21:28:49

ha ez így van, akkor az árkedvezmény, melynek fedezete a catering díja, olyan juttatás, amely 2019-től jövedelemként adózik, azaz mindenki, aki a menzán ebédel köteles megfizetni a keletkezett jövedelem (árkedvezmény) után fizetendő adót és járulékokat, a munkáltatójuk pedig a munkáltatói közterheket. innentől kezdve vagy piaci szintre emelik az árakat, vagy minden hónapban készíthetik az analitikát a keletkezett jövedelemről és a közterhekről, majd utalhatnak a MÁK-nak.

Helga Beauty Salon. 2019.01.15. 21:34:40

@MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ BÖRTÖNBEN: Szerintem engedd el. Ez nem a te napod. :))

Ez a kedvencem amikor néhány gyerekes beszólás után kihirdetitek magatokat egy vita győztesének! Ne áltassátok magatokat, megint rossz végén voltatok a fasznak.

2019.01.15. 21:37:54

@törppicur:
"Ugye, tesem tartod lehetetlennek, hogy a kommentjeid között anyazast, buzizast, esetleg faszszopozast talalok?"

mielőtt elsírod magad, ki kért meg arra, hogy ilyeneket olvass?
mert ha a nemzetbiztonsági hivatal akkor fizetést kapsz érte.
sőt, így esténkét 400 túlórát is ami neked nagyon jó!

Magyarország államformája ... Válsághelyzet 2019.01.15. 21:57:12

@Helga Beauty Salon: Nem én tehetek róla, hogy beégett a szarfaszú haverod. Ő dobta a magas labdákat. :))

Kunhallmi Agnes 2019.01.15. 23:53:25

A Gundel annak idejen Adolf Hitlert is kiszolgalta, vagyis tevolegesen reszt vett a 3. birodalomban, es a holokausztban. Es most Orban a nacikkal egyutt mukodo Gundelel kotott szerzodest. Biztos vagyok benne, hogy Orban kovetkezo lepese, mar a holokauszt lesz, szinte biztos.
Nekifutasbol lefejelem az ajtot, ha nem igy lesz.

2019.01.16. 08:49:07

az irigység beszél belőletek.
nem kell ezen rugózni.
egy született királynak királyi környezet, ruha és koszt jár.

HelloKitty 2019.01.16. 09:19:08

@MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ BÖRTÖNBEN:
Nem törleszt. A válaszom arról szólt, hogy sok éve beszállítók és tök mindegy nekik kik vannak kormányon.

Helga Beauty Salon. 2019.01.16. 13:38:39

SZOTYIMENZA. Egy szó mennyt el tud árulni a megfogalmazójáról!
süti beállítások módosítása