B1 blogcsalád



A fideszes szerkesztői szabadság, amely szolgává tesz

De miért nem járunk túl az eszükön

2018. december 19. - jdesi

A hét viccét az az MTVA-s szerkesztő jegyzi, aki öntudatosan közölte Tordai Bencével (Párbeszéd), hogy az állami fideszes tévében érvényesül a szerkesztői szabadság és majd ő eldönti, hogy adásba kerül-e az az öt pont, amit az ellenzéki képviselő átadott neki.

 

Ó a szent szerkesztői szabadság. És tényleg, milyen lenne egy tévé, amiben az kerülne mindig adásba, amit az arra járók bedobálnak az ablakon? (Magunk közt szólva, vacakabb nem lenne, mint a mostani, de hogy nagyságrendekkel olcsóbb, az tuti.)

Nézzük, mint jelent a bő nyolcvan milliárdból kitömött állami tévében a szerkesztői szabadság. (Állítólag a mentőknek alig 40 milliárd jut – csak az arányok végett.)

Az állami tévében gátlástalan hazudozás folyik. Harmadvonalbeli propaganda műsorokat sugároznak, amelyek folyamatosan nyomják a Fidesz rezsim agymosásra kidolgozott lózungjait. Az ellenzék nem szólalhat meg. Élő adásba nem igen hívják őket. Ha mégis bekerülnek valamely híradóba, akkor az csak negatív összefüggésben lehetséges, leginkább, mint migráncs- és Soros ügynökök.

A hírhamisítás elvárt és jutalmazandó. Elég csak a mostani vezérigazgató, Papp Dániel kalandjaira gondolni, aki kifejezetten meghamisított egy tudósítást és azóta meg sem áll a szamárlétrán.

A „szerkesztői szabadság” itt odáig terjed, hogy haptákba lehet vágnia a kedves szerkesztőknek a magukat a fideszes megrendelések előtt és kész. Valamit szabadságában áll – de inkább kötelező azt hiszem – gyalázni az ellenzéket.

Miközben közpénzből vannak kitömve disznó mód – még ha erős a sejtésünk, hogy ennek a végtelen milliárdnak egy része valami baráti zsebben landol, s lesz belőle jacht, repülő, focicsapat, és láb a gyereknek.

Ma már ezen intézmények környékén sincs olyan ember, aki valaha tudta, mi az a szerkesztői szabadság, vágyott rá és próbált vele élni. Aki egyáltalán értett a szerkesztői szakmához ehhez az ócska, bolsevista trükkhöz.

Kár is róla szót vesztegetni. Folyamatosan hazudnak, miért éppen most tennének ebben kivételt.

Hazudnak adásban, hazudnak négyszemközt – szerencsétlenek, akik a szerkesztői szakma árulói és meggyalázói lettek, kétségtelen, nem harminc ezüstpénzért.

Ámde még egy tanulsága van a történteknek. A hagyományos média helyét egyre inkább átveszik az online eszközök. Nem véletlen, hogy a fideszes tévében magukat elsáncoló képviselők folyamatosan közvetítették telefonjaikon, általában az FB-n keresztül, a történtekiet és érek el tízezres, de nem egyszer százezres nézőszámot.

Mondjuk, mindebből az is következhet, hogy nem nyolcvan milliárdból, de némi pénzből bátran fel lehetne építeni efféle csatornát, amelyet megismerhetnének az emberek, amely folyamatosan működhetne, s amelynek sok-sok önkéntes munkatársa lehetne, akár a képviselők is, ahol a „szerkesztői szabadság” a szabadságot jelentené. S amelyről tudnák a népek, hogy oda kell kattintani, ha éppen zajlanak az események.

Jó, tudom, ezer ilyen van és ha egy kidugná a fejét, akkor nem is kellene a Fidesznek levágnia, mert az én okos barátaim maguk kezdenék el kinyírni elmaradhatatlan okoskodásukkal és fanyalgásukkal.

De az is lehet, hogy most tévedek és van esély. Tévedtem már éppen eleget, hátha most is.

A bejegyzés trackback címe:

https://b1.blog.hu/api/trackback/id/tr9814501570

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

paraszthajszal 2018.12.19. 17:15:16

„És tényleg, milyen lenne egy tévé, amiben az kerülne mindig adásba, amit az arra járók bedobálnak az ablakon?”

Ki lehet próbálni ezt a modellt valamilyen helyi, pl. önkormányzati tévé vasárnap esti műsorsávjában, ha a tulajdonos hozzájárul; bár az interneten egy blogon tényleg mindenki azt tesz közzé, amit akar, és bárki elolvashatja, aki szeretné; de közszolgálati csatornák nem arra vannak, hogy efféle hülye kísérleteknek adjanak otthont.

Szerintem.

paraszthajszal 2018.12.19. 17:19:52

@paraszthajszal: Ha meg a blog nem elég jó, mert vizuális ingerekben szegény, akkor nyugodtan tessék videóblogot (vlogot) csinálni, és felpakolni valamilyen közösségi videómegosztóra vagy a YouTube-ra. Ott megnézhetné a tartalmakat Tordai Bence sokmilliárd rajongója. :-)

Harry Hole 2018.12.19. 17:38:35

"De miért nem járunk túl az eszükön"

Ó édes Istenem! Hát a bátor, elsáncolt ellenzéki képviselők megpróbáltak túljárni az MTVA...de várjunk csak!...nem is!...a tévészékház biztonsági őreinek az eszén. És ebből születtek azok a vicces( nevetséges?) jelenetek, melyeket most óránkét ad le az M1, a HírTV és az Echo, lejáratva, nevetségessé téve az ellenzéki akciót.

Bangóné és Bősz béna konspirációja, majd sírása, hogy mit szólnak gyermekei ehhez, Kunhalmi és a záródó ajtó konfliktusa, Varjú földharca és vergődése, majd fenyegetőzése, hogy le ne merjék ezt vágatlanul leadni, Hadházy bohóckodása a lépcsőn, Vadai kamu sírása és az a drámai kép, amikor az össze-vissza meg szerte-szétvert Varjú kezét szorítja a mentőben(akinek amúgy semmi, de semmi baja sem történt!), vagy amikor Gréczy Zsolt megfenyeget egy újságírót a kérdései miatt.

János! Ezek a képviselők megpróbáltak túljárni a propagandagépezet eszén, de nem tudják átlépni és meghaladni saját korlátaikat. Ügyetlenek, bénák, vagy annyira túljátsszák a szerepüket, hogy így vállnak hiteltelenné.

"Ámde még egy tanulsága van a történteknek. A hagyományos média helyét egyre inkább átveszik az online eszközök. Nem véletlen, hogy a fideszes tévében magukat elsáncoló képviselők folyamatosan közvetítették telefonjaikon, általában az FB-n keresztül, a történtekiet és érek el tízezres, de nem egyszer százezres nézőszámot."

János! Tanítsátok meg ezeket a politikusokat arra, hogy miként használják az online felületeket és hogy ne röhögtessék ki magukat butaságokkal. Mert különben Deutsch Tamásnak lesz igaza, hogy ez csak egy valóság show, és kezeljük is úgy...

2018.12.19. 18:31:34

Tordai Bencének nem az archívumban, hanem a stúdióban lenne a helye, kamerák előtt, élő adásban , képviselőtársaival együtt.

Egyetlen kormány sem sajátíthatja ki a közmédiát, hisz azt az állampolgárok előfizetési díjaiból illetve adóiból tartják fenn.

rallus 2018.12.19. 19:08:14

@Ms.Cunnesburry: Ha az ellenzéknek lenne egy hangyányi realitásérzete, akkor többek között Tordai Bencét csak a fején egy sűrű szövésű szemétkosárral engednék nyilvánosság elé! Az biztos, hogy már az óvodában is verték a többiek. A lányok is...

Remélem holnap Volner János is arra jár és ha már ott van, élő adásban mesél vidám történeteket a Jobbikos képviselőkről. Másnap Dúró Dóra fog lejátszani egy két órás hangfelvételt annak a magzatnak a szívhangjaival, aki épen a küret előtt áll. Aztán harmadnap...és akkor végre demokrácia lesz...

azigaziraptor 2018.12.19. 19:13:07

@Ms.Cunnesburry:
Sajnos, amíg ilyen "segglyukszőr" (paraszthajszál) mentalitású zigóták léteznek, addig Pappdánielek is lesznek!
Nekik ez a küldetésük!

azigaziraptor 2018.12.19. 19:15:17

@Ms.Cunnesburry: +
Látom, gyűlnek az agyatlanok! :-)

morpho 2018.12.19. 19:40:53

@rallus: "Ha az ellenzéknek lenne egy hangyányi realitásérzete, akkor többek között Tordai Bencét csak a fején egy sűrű szövésű szemétkosárral engednék nyilvánosság elé!"

Mi a kurva anyád van pubi? Az egyik képviselőnek pont olyan a felhatalmazása, mint a másiknak! Elképesztő mekkora egy szerdarab vagy te!

taga20 2018.12.19. 19:41:38

@rallus: te szervilis szardarab! te tállaira, rezsisziszire, a gecire, vagy kire vered ki, te hulladék fityeszork?

taga20 2018.12.19. 19:50:36

@morpho: gondolom ez a fityeszes szarkupac a burájára célozgatott.

el tudom képzelni, hogy nézhet ki ez a rallus nicknevű turha.
szerintem a faluja tenyészbikája, még akkor se hágná meg, ha zacskót húznak a fejére!:))

2018.12.19. 20:09:11

@rallus:

Sajnálom, ha nem vagy tisztában alapvető fogalmakkal /pl. a közszolgálati tv működése/ és csak gagyi "viccelődésre" futja.
Multságos az elsöprő többszörös kétharmad rettegése, mert mással nem tudom magyarázni a jobbik felszalámizását. Sosem kedveltem őket, de nem érdemelték ki a rágalomhadjáratot /Vona buzi-e/ és azt sem, hogy zsíros koncért néhány képviselőjük elárulja őket.
Orbán beszart az erős vidéki bázissal rendelkező jobbiktól és mivel régi motoros közös elveket valló /nemzeti és jobboldali/ pártok szétcincálásában, ugyazt a módszert használta, mint kisgazdák vagy az mdf esetében.

Benikuty 2018.12.19. 20:09:26

@rallus: ": Ha az ellenzéknek lenne egy hangyányi realitásérzete, akkor többek között Tordai Bencét csak a fején egy sűrű szövésű szemétkosárral engednék nyilvánosság elé! "
Ha realitásérzet helyett szépérzéket írtál volna, talán értelme is lenne ennek a marhaságnak. Nyilván nem lehet mindenki olyan szép mint te, de a rohadó agyvelőd idáig bűzlik.

2018.12.19. 20:12:12

@azigaziraptor:

Fullba nyomják minden poszt alatt. Talán bónusz jár az első 10 kommentért. Pl. kimehet pisilni engedély nélkül. :D

rallus 2018.12.19. 20:18:37

@Ms.Cunnesburry: Nálatok bármelyik képviselő betrappolhat a közszolg. TV-be magánszámot előadni? Ha nem sikerül, akkor hivatkozhat arra, hogy behívja a "forradalmárokat" az utcáról?
Orbán meg pont 3-4000 az ATV-nek köszönhetően jól láthatóan tudatmódosult állapotban levő palackvállú genderpalántától szokott rettegni...

rallus 2018.12.19. 20:21:26

@morpho: “Harminc felett az ember felelős az arcáért”

2018.12.19. 20:40:04

@rallus:

Nálunk nem trappolnak be, hanem behívják a képviselőket, ellenzéki és kormánypárti politikusokat. A civileket is, ha ők szervezik a tüntetést.
Komolyan veszik a közszolgálatiságot. Nemrég egyik szerkesztő körlevélben utasította kollégáit, hogy az ellenzéki politikusokról szóló tudósításokat csökkentsék és 48 órán belül már nem volt a helyén, olyan nagy felháborodást váltott ki az ügy.
A kormányellenes tüntetések helyszíneit élőben kapcsolják, interjúk készülnek a tüntetőkkel.

rallus 2018.12.19. 20:53:50

@Ms.Cunnesburry: Láttad te a mi ellenzéki képviselőinket üvöltözni a parlamentben és a tüntetőket a Kossuth téren?

Az ilyen "...és majd az oroszlán meg a bárányka együtt legelgeti a selymes, zöld füvecskét..." idillek meg maradjanak meg nektek! Gyurcsányék az utcán verettek meg egy képviselőt, rendőrökkel... Létre hozták a köztévében a "Napkeltét" Letiltották az ellenzéki lapok előfizetését a hivatalokban... Ehhez képest most...., pedig hidd el, sok ember nem bánná, ha legalább a töredékét visszakapnák...

Oxica 2018.12.19. 20:55:02

444.hu/2018/12/19/nem-adta-le-a-kozteve-tordaiek-koveteleseit-mert-semmi-olyat-nem-tartalmazott-amit-nem-mutattak-volna-mar-be-tobb-helyen

Nem baj. Egyel több ok, hogy ki legyenek füstölve onnét a fideSSes náci patkányok.

Hajráhalszagúmagyarország, hajrámagyarok. O1G.

A sorosozást is kibaszott sok helyen bemutatták már és mégis tolják a nap 24 órájában, úgyhogy ez nem indok, hogy ne olvassák be a követeléseket.

A köztévé egy kibaszott agymosoda és egy kibaszott kifizetőhely fideSSes trógeroknak.

2018.12.19. 21:03:52

@rallus:

Én Orbánt is láttam kordont bontani. :D

A felsoroltakkal azt szeretnéd közölni, hogy te helyesled, ha a fidesz lekoppintja amit majd 10 éve az mszp csinált ?

paraszthajszal 2018.12.19. 21:04:28

@azigaziraptor: „Sajnos, amíg ilyen "segglyukszőr" (paraszthajszál) mentalitású zigóták léteznek, addig Pappdánielek is lesznek!”

Megtisztel, hogy ilyen nagy jelentőséget tulajdonítotok nekem; mondanom sem kell, hogy az MTVA vezetőinek kinevezéséhez semmi közöm, és a konkrét személyük különösebben nem is érdekel.

@Ms.Cunnesburry: „Sajnálom, ha nem vagy tisztában alapvető fogalmakkal /pl. a közszolgálati tv működése/ és csak gagyi »viccelődésre« futja.”

Gagyi viccelődés? Pl. ilyen?
www.youtube.com/watch?v=vl8RD2iX91U

„Tordai Bencének nem az archívumban, hanem a stúdióban lenne a helye, kamerák előtt, élő adásban , képviselőtársaival együtt.”

És 24/7-ben kéne a fenti produkciót közvetíteni, vagy elég napi négy órában?

„Az egyik képviselőnek pont olyan a felhatalmazása, mint a másiknak!”

A felhatalmazása lehet pont olyan, de nyilván nem ugyanaz a hírértéke annak, hogy a parlament alkot egy új jogszabályt vagy módosít egy régit (a többség támogatásával), és annak, hogy Tordai Bence az ötfős frakciójával csinálja a műsort, cöfög és próbál fontosnak látszani. Mivel a kormány a nép közvetett és a parlamenti többség közvetlen támogatását élvezve szintén alkothat, előkészíthet jogszabályokat, az ő véleményük, döntéseik is nagyobb hírértékkel bírnak.

Az új és módosított jogszabályok mindannyiunk életére hatással vannak, a cöfögés maximum néhány unatkozó libsi romkocsmatöltelék napját aranyozza be. Legyünk őszinték, bármennyire is szeretnék magukra a figyelmet felhívni, a jelenlegi, egyharmadosnál is kisebb mandátumarányú parlamenti ellenzék alig több egyszerű biodíszletnél; és erre a statisztaszerepre nem a kormány gonoszsága, hanem a siralmas áprilisi szereplésük kárhoztatja őket.

rallus 2018.12.19. 21:12:11

@Ms.Cunnesburry: De nem háton fekve , üvöltözve bontotta? Képviselő társai sem sikoltoztak, hogy őket meg akarják ölni.
Bejelentették, hogy nem fogadják el a Kossuth tér addig ismeretlen "Műveleti területté" történő átminősítését és vállalták érte a felelősséget.

2018.12.19. 21:33:34

@paraszthajszal:

Nem Tordai Bence személyéről és cselekedeteiről írtam, hanem a közszolgálai tv, rádió feladatairól.
Egy kormány, bármilyen nagy felhatalmazással is bír, nem szoríthatja ki az ellenzéki képviselőket, vagy a számára kényelmetlen véleményeket, kritikus hangokat a közmédiából.
Még akkor sem, ha harmadik ciklusban van hatalmon.

azigaziraptor 2018.12.19. 21:43:00

@paraszthajszal:
Fordítva ülsz a (dakota) lovon, pubi!
Nehogy már azt hidd, h ezt a két szarkupacot (te és pappdani) "felminősítettelek, hanem pont fordítva!
A szarkupac az akkor is az, ha lekvárnak képzeli magát!

paraszthajszal 2018.12.19. 21:58:40

@azigaziraptor: „A szarkupac az akkor is az, ha lekvárnak képzeli magát!”

Ja, egy eklatáns példának itt vagy pl. Te, egy tipikus lippsi szar.

Vagy cöfögős bence: www.youtube.com/watch?v=vl8RD2iX91U

Vagy a bangóné féle arany málna-díjas színi társulat: www.facebook.com/Elegahazugsagokbol/videos/314084659317015/

Vagy varjú laci bácsi: mindenszo.hu/csoda-tortent-varju-laszlot-agyonvertek-az-mtva-ban-de-mar-elmult/

stb. (A sor hosszan folytatható.)

Sir Bates dö Hól 2018.12.19. 22:23:44

@rallus: szent idolod face to face mindenkitől beszarik... hol marad a sajtótájékoztató, ahol nem mikrofonállványok előtt beszél? novák is a france24 interjúban azt hozta fel ultima ratioként a riporternek: beszél ön magyarul?... nyomukban én is kérdezték: te érted azt, amit leírsz? vagy önállósítja magát a klaviatúrád?...

Sir Bates dö Hól 2018.12.19. 22:42:56

@rallus: egyébként meg elmész te a deszkán telibaszott retkes kurva anyádba ezzel a szlovákiázásoddal! hogy mersz egyáltalán rászolni bárkire is te, akinek a faszszopó választottjai szavazati jogot adtak olyanoknak, akik soha nem éltek a mai magyar területen, úgy szavaznak, hogy annak súlyát soha nem érzik! bazd szájba anyádat, most adtatok szavazati lehetőséget ukránoknak és szerbeknek az eu-választásokra!
hogy mersz te rászólni olyan valakire, aki megőrizte anyanyelvét a nacionalista kommunista diktatúrák minden asszimilációs nyomása ellenére! ilyen baribaszó ner-cseléd vagy te! a kezét kellene csókolgatnod minden határon túli magyar kisebbségi kommentelő el, pártszimpátiától függetlenül, te gyökér mélymagyar!
nem sül le a bőr a pofádról?!

rallus 2018.12.20. 06:43:38

@Sir Bates dö Hól: Az igaz, hogy Orbán feltűnően kerüli az olyan helyzeteket, ahol a hozzád hasonló, finom, elegáns stílusú emberekkel találkozhat. Ráadásul ez a kategória nem is az ő szavazója......
Egyébként bármelyik ellenzéki politikusnál bátrabban sétálgathatna egyedül a kemény természetű székelyek között....is....

Sir Bates dö Hól 2018.12.20. 12:52:36

@rallus: hát, mivel én csak negyedrészt vagyok székely, velem ő is és a faszszopói is rábasznának... te különösen...

rallus 2018.12.20. 15:17:51

@Sir Bates dö Hól: Ezek szerint a székelyek sem lehetnek maradéktalanul büszkék a keveredés miatt....

Sir Bates dö Hól 2018.12.20. 16:32:21

@rallus: én magyar identitással rendelkezem, nem is székellyel...

Gandosz 2018.12.20. 16:38:03

@Ms.Cunnesburry: Az MTV és a Kossuth rádió politikai súlyukhoz képest aránytalanul sokat foglalkozik az ellenzékkel, gusztustalan képviselőik szabadon fröcsöghetnek. Az meg az ellenzék baja, ha nem fogadja el a meghívást.

Sir Galahad 2018.12.21. 06:50:04

Én emlékszem arra az időre, amikor nagyjából a teljes média baloldali volt, és amikor Orbán ezt kifogásolta, azt mondták neki, a jobboldal vegyen magának tévét. Ebből lett a Hír Tv. Most fordult a kocka, a baloldalnak kellene venni magának tévét. A helyzetük még könnyebb is, hiszen, mint a szerző is írja, online tévét fenntartani jóval olcsóbb, mint hagyományosat. De ez a töketlen ellenzék még erre is sajnálja a pénzt. Pedig a Fidesz példája jól illusztrálja, hogy saját nyilvánosság nélkül nincs út a hatalomba.

Magyarország államformája ... Válsághelyzet 2018.12.21. 07:19:55

@Sir Galahad: "Én emlékszem arra az időre, amikor nagyjából a teljes média baloldali volt"

Igen, a kádárrendszerben. Irreleváns.

"amikor Orbán ezt kifogásolta, azt mondták neki, a jobboldal vegyen magának tévét"

A geci akart hazug propaganda szócsőt. Vegyen magának, de ne a mi pénzünkből.

Sir Galahad 2018.12.21. 07:27:47

@MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ BÖRTÖNBEN: Nem, ez már a rendszerváltás után történt. Most utána is néztem, Medgyessy Péter mondta ezt miniszterelnökként 2002 februárjában. És valóban, a Hír Tv magánvállalkozásként alakult meg ezt követően 2003 januárjában. Ezt a mintát követhetné most a baloldal.

törppicur 2018.12.21. 07:56:45

Amig a ballib kiszolgalo sajtotermekeknek arra van idejük és energiájuk, hogy a világ papirbankoit kategorizaljak, van rajta O1G felirat, vagy nincs, és ezt a föhelyen teszik ld. a Zindex miröl beszelünk?
Lehet, ezzel szolgaljak olvasoik igényét, vagy meg nincs ra igény, de most formálják?

Meg az is érdekes, milyen egyedi (na jó, büdös tapló) módon használja az ellenzéki képviselö a médiafelületet és ezt a formát isteniti szintén a Zindex - pl jakab péter esetében

Na ha ez a követendö magtartás, akkor szerintem nem érdekel a majdani szélballibjobb független TV

Magyarország államformája ... Válsághelyzet 2018.12.21. 08:25:09

@törppicur: "jakab péter

El is várom a médiától, hogy az ilyen kincsekre felhívja a figyelmemet. :))

szepipiktor 2018.12.21. 08:28:46

Megint nem értem, mi a probléma?
A médiában azért nevezik ki a felelős vezetőket, szerkesztőket, hogy ők vigyék a dolgokat. A média nem blog, hogy bárki bármit bármikor szabadon megtegyen.
Ez így jó.
Azért kell háborogni, mert a kormány meghatározza a irányokat. A szerkesztőkenek ezt az irány be kell tartaniuk.
.
Azon azonban sokadszorra gondolkodom el, hogy az ilyen ellenzéki írások miért csak kizárólag a gyűlölt ellenség médiáján kéri számon a szerkesztői "szabadságot"?
Miért nem háborog az index szándékos hírhamisításain? Miért nem háborog tóthbalázs kamu informatikai cikkein? Miért nem háborog hegyeshalmi meg a balcsó vagy kinek a műszaki analfabéta műszaki tartalmi aljabulvár írásain? Miélrt nem háborog a folyamatos trump-gyalázó hazug anyagokon? Miért nem háborog a könyvesblog alá rejtett nyilt feminista, meleg és genderpropagandán? Miért nem háborog a dömperes-homokozós sixx aljadék stílusán, hazug propagandaírásain?
.
Ezt végigkérdezhetném az atv-vel, a 444-el kapcsolatban is!
.
Miért van az, hogy magát demokratikusnak, tisztességesnek jelző ellenzéki oldal gyakorlatilag ugyanazt a habonyi hazugsággyárat üzemelteti, ugyanúgy megvezeti a még megmaradt pici táborát, mint a fidesz a saját médiáján keresztül a fidesz-barmokat?

Magyarország államformája ... Válsághelyzet 2018.12.21. 08:30:47

@Sir Galahad: "Medgyessy Péter mondta ezt miniszterelnökként 2002 februárjában"

Semmi olyat nem mondott, hogy tőlünk lopja hozzá a pénzt. Ha propaganda hazugságokat akar terjeszteni, előbb dolgozzon meg a költségekért. De életében egy percet nem dolgozott a geci.

Magyarország államformája ... Válsághelyzet 2018.12.21. 08:35:31

@szepipiktor: "a kormány meghatározza a irányokat. A szerkesztőkenek ezt az irány be kell tartaniuk."

Igen, egy hamisítatlan diktatúrában így mennek a dolgok.

Sir Galahad 2018.12.21. 08:36:39

@MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ BÖRTÖNBEN: A Hír Tv-t magánvállalkzók alapították, nem Orbán és nem közpénzből.

Magyarország államformája ... Válsághelyzet 2018.12.21. 08:36:48

@rallus: "Orbán feltűnően kerüli az olyan helyzeteket,"

... ahol kérdéseket lehetne neki feltenni. Már válaszai sincsenek.

Magyarország államformája ... Válsághelyzet 2018.12.21. 08:39:42

@Sir Galahad: 500 propaganda orgánumuk van. Mind lopott pénzből. Sose volt a gecinek saját pénze, mindig lopott és csalt.

Például Soros Györgytől kunyerált 10 milliót. Azzal a feltétellel kapta, hogy nem alakul a fideSS párttá, Mert Soros György soha nem akart beleszólni a politikába. Megkapta. A következő héten párttá alakultak.

Magyarország államformája ... Válsághelyzet 2018.12.21. 08:42:39

@Gandosz: "Az MTV és a Kossuth rádió politikai súlyukhoz képest aránytalanul sokat foglalkozik az ellenzékkel"

5 perc vs. 2000000? Neked orvos kell.

www.youtube.com/watch?v=GQetD8rBHVo

bpbp78 2018.12.21. 08:53:13

@Gandosz: "@Ms.Cunnesburry: Az MTV és a Kossuth rádió politikai súlyukhoz képest aránytalanul sokat foglalkozik az ellenzékkel, gusztustalan képviselőik szabadon fröcsöghetnek. Az meg az ellenzék baja, ha nem fogadja el a meghívást. "

Te teleseen agymosott vagy, az már tuti!

mit értesz a "politikai súlyukhoz képest"-en? az objektív tájékoztatás lényege pont az ,hogy az adott témában az összes felet megkérdezik...de itt annyira fosnak a más véleményektől, hogy kerülik mint a tűzet.

"Az meg az ellenzék baja, ha nem fogadja el a meghívást. " - Te hány meghívásról tudsz amit nem fogadtak el? 8 év alatt a választásokkor történt 5 perces meghívást ne emlegesd, mert annál már nem nagyon van lejjebb...

ha így fröcsögsz ,akkor írj bizonyítható tényeket is, minden egyéb esetben csak mocskolódás, amit művelsz...

bpbp78 2018.12.21. 08:56:09

@szepipiktor: honnan veszed, hogy nem háborognak? Mi tisztességes országot akarunk, ahol senki nem teheti ezt meg, mert másnap kiírja magát a közéletből.

Visszakérdezek, akkor tégds miért nem háborít fel, hogy a jelenlegi kormányzó párt azt ígérte, hogy elszámoltatja a korábbi kasszába nyúlókat...hány ilyenről tudsz?

Arról nem is beszélve, hogy ezek nem csak belenyúltak a kasszába, hanem elvitték már ez egész pénztárt is...

Sir Galahad 2018.12.21. 09:00:11

@MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ BÖRTÖNBEN: Én nem a jelenlegi helyzetről beszéltem, hanem a 15 évvel ezelőttiről. A most kormányzó erők akkor média szempontjából ugyanúgy hátrányban voltak, mint most a jelenlegi ellenzék. Ők akkor meg tudták teremteni a maguk nyilvánosságát - ugyanezt kéne most temnie a jelenlegi ellenzéknek is.

Magyarország államformája ... Válsághelyzet 2018.12.21. 09:07:31

@Sir Galahad: "Én nem a jelenlegi helyzetről beszéltem, hanem a 15 évvel ezelőttiről"

A fideSS akkor is lopott. A 70-30 megállapodásnak köszönhetően Simicskán keresztól a fideSs is nagyot gazdagodott.

"A most kormányzó erők akkor média szempontjából ugyanúgy hátrányban voltak, mint most a jelenlegi ellenzék. "

Tévedsz.

Akkor volt pár orgánum, amik a szocik felé billentek. Én csak a pártkeltét tudom említeni, de biztos volt más is.

Most nem nagyon van orgánum, ami a fideSS felé billenne, mind propaganda szócső tele hazugságokkal. Ilyen csak Kádár alatt volt. A kormánytól független média a lakosság nagy részét nem éri el. Ez is csak Kádár alatt volt lehetséges.

Sir Galahad 2018.12.21. 09:22:04

@MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ BÖRTÖNBEN: Én másként emlékszem. Akkoriban a közszolgálati tévé ugyanúgy kormányzati szócső volt, a rádió szintén, mint most. Két kereske delmi tévé máerr működött, de azok nemigen politizáltak. A domináns média a nyomtatott sajtó volt. Egy jobboldali országos napilap meg egy hetilap volt, az összes többi baloldali, liberális.

törppicur 2018.12.21. 09:31:45

@MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ BÖRTÖNBEN: csak egy kérdés a jakab féle problémárol
Milyen agyatlan pártvezetes teszi szóvivönek a közössegi és sajtós megnyilatkozásra alkalmatlan túlmozgásos tagjait?
Jakab Miskolcon önkormányzati képviselöként tett nyilatkozataival elérte h éveken át a kamerának meg a jegyzönek beszélt közgyülesen, mert a képviselök minden esetben kivonultak, ha felszolalt, biztosan jo kommunikátor és konstruktiv vitapartner, de legalább is tévedhetetlen

Eszembe jutott még egy szerencses választás, a maszopnál nyako pisti

Ilyen "párt hivatalos arcokkal" nincs az a sajto, ahol eredmennyel lehet megjelenni

Magyarország államformája ... Válsághelyzet 2018.12.21. 09:31:59

@Sir Galahad: Az RTL-en volt a hetihetes. Az egész ország az arrogáns fideszeseken röhögött. Szerintem ezért vesztették el a választásokat.

Baloldali hírhamisítás nem volt. Semmilyen oldali hírhamisítás nem volt. (Most a kurucinfót nemtom, csak a fősodorról beszélek.) Propaganda kiadványos nem voltak, csak a vizsla.

Magyarország államformája ... Válsághelyzet 2018.12.21. 09:38:02

@törppicur: "Milyen agyatlan pártvezetes teszi szóvivönek a közössegi és sajtós megnyilatkozásra alkalmatlan túlmozgásos tagjait?"

Kovács szóvivő a fideSSnél ezerszer rosszabb, csak akkor nem hazudik, ha csukva a szája. :))

Ez a Jakab nem rokonszenves, de a célnak megfelel. Át kell ütnie az ingerküszöböt, és azt megtette. :))

Sir Galahad 2018.12.21. 09:45:32

@MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ BÖRTÖNBEN: Ezeken a részleteken vitatkozhatunk napestig, de a lényeg nem ez. Az a kérdés, hogy a mai ellenzék miért nem teremti meg a maga nyilvánosságát úgy, ahogy 15 éve a Fidesz tette? Pedig enélkül aligha lesz kormányváltás.

Gandosz 2018.12.21. 09:49:07

@MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ BÖRTÖNBEN:
A heti tetves gusztustalan és humortalan lejárató műsor volt, elég hamar ráuntak a normális nézők.

törppicur 2018.12.21. 11:00:02

@MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ BÖRTÖNBEN:
Ne Kovacs szovivözzünk, nem roluk van szo

Arrol van szo, hogy az ellenzek, meg a sajtója vagy töketlen, vagy tényleg,ök is a Fidesz kottából jatszanak

Nem lehet szovivö egy faltörö kos, a feje másra alkalmas

A penztarhalo Egyetlen Legfüggetlenebb Mediatartalom emberei tényfeltaro újsagírás gyanánt ne az afrikai penzek rajzolatát böngesszek a mágikus O1G üzenetet keresve és ugyanök ne arról irjanak, hogy Neymar Ágnesnek be van kötve a terde, hanem hogy nem sikerült legyöznie az amúgy nem támadólag fellépö ajtòt és hogy nem földrefektették az mtvaban igszságot keresö képviselöket, hanem hogy a valasztasi felkeszítö filmes studio tehetsegtelen szinitanodásokat vont be ismét - es hogy ezek igy a werberi idökben nem törtenhettek volna meg

Summa, nem a felület keves hanem,a tartalom és a forma silány. Ez független a közmédia mulyenségétöl, Orbántól, mindentöl. Nem érzem szükségét annak h ez szaporodjpn, több lehetöseget kapjon, és én egy fillert,sem adok rá, a Zindexnek se

Magyarország államformája ... Válsághelyzet 2018.12.21. 11:09:45

@törppicur: "Ne Kovacs szovivözzünk"

Egyetértek, vállalhatatlan.

Nekem ez a Jakab teljesen OK. Csinálhatta volna ügyesebben is, de a célnak megfelelt.

"ne az afrikai penzek rajzolatát böngesszek a mágikus O1G"

Ha ez a bajotok az indexxel, az már egy lépés előre tegnap még lehazugoztátok.

"nem a felület keves"

Az is kevés persze. De vegyük a Klubrádiót. Volt elég nagy lefedettsége az országban, de a csúti geci elvette a frekvenciáit, ma már csak Budapesten sugározhat. Tehát nemcsak kevés a felület, de azt rendesen meg is nyomorítja a geci.

törppicur 2018.12.21. 11:48:44

@MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ BÖRTÖNBEN: eg szelektiven olvasol emgem, de lehet mást is

A Zindexnel megprobályam kritikus lenni a mtvas folyamatos feltetajekoztatasarol, azt nem olvastad, pedog az O1G-vel 1 bekezdesben van, lehet a mágikus O1G elpárásitotta tekinteted

A szóvivö nem anarchista, hanem kommunikátor, xar ügy, ha nincs rá külön ember, ezügyben eszembe jutott a 3. szakmai tévedés maga tordai bencus. Öróla érdemi kommunikacios tevkenyseg a parlamenti munkassaga alatt nem jut eszembe, pl arrol h merre, hogyan tovàbb, ha már ez nem a helyes út. Az hogy Kövért, Orbánt froclizza, az se nem elmés se nem konstruktiv, csrebe bemutatja azt, hogy az ellenzeki listákon már,nagyon kis rajtszåmmal is bejuthattak töltelék balfaxok (a fidesznel ez kb ott következett be amenni kepviselöje összesen nincs a ballib oldalak).

Magyarország államformája ... Válsághelyzet 2018.12.21. 11:51:30

@törppicur: "A szóvivö nem anarchista, hanem kommunikátor"

Igen. Az a Jakab pont ezt oldotta meg, nem tudott kommunikálni egyenesben a geci gazdáddal, hát ezt a módszert választotta. Kreatív.

törppicur 2018.12.21. 12:47:14

@MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ BÖRTÖNBEN: ne durvulj, takony, beszélgetünk

A szóvivö nem a miniszterelnökhöz viszi szót, elvileg vele a párt és frakciovezetöknek kellene kommunikálni, nem a sajtôsnak

De ha már ilyen kiemelkedö politikus a jakab, meg tordai, h 1xre pártvezetö szóvivö es kinevzett anarchista, hogy neked szimpatikussá váltak, neked adom öket, nekem nem kellenek, szavazz a csapatukra legkozelebb. Végulis a választás szimpátia-alapu, nem agyöztest kell eltalálni, csak utana értsétek meg a ti libligjeitek 1-5-10 %-ot érnek pártonként, együtt meg max 20-at

Magyarország államformája ... Válsághelyzet 2018.12.21. 13:00:35

@törppicur: "nem a miniszterelnökhöz viszi szót"

Természetesen nem, az csak mellékhatás, a tévénézőknek szólt az üzenet.

"neked szimpatikussá váltak"

Nyilván, miután az ellenkezőjét írtam:
"Ez a Jakab nem rokonszenves"
Miért van az, hogy nektek kötelező hazudoznotok?

törppicur 2018.12.21. 13:33:59

@MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ BÖRTÖNBEN:

elég lenne magadat visszaolvasni, nem betámadni

Nekem ez a Jakab teljesen OK.

Ezt nem én írtam, hanem te. Süt belőle a visszautasítás. De nem ez a főcsapásirány. Hanem az az ellenzékiek által el nem ért szint, amin a jó vagy rossz média sem segíthet, pontosabban a nagyonfüggetlen Zindex általi hájpolás talán még ért is.

Te valamiért velem, vagy a véleményemmel foglalkozol többet, ahelyett, hogy támgatnád ezt a kiegyensúlyozott erőt, szélballibtől széljobbig mindent bele. (szerintem nem fog jó kisülni belőlük

Magyarország államformája ... Válsághelyzet 2018.12.21. 13:46:28

@törppicur: "velem, vagy a véleményemmel foglalkozol"

Nézd, én leszarlak. Csak javítom a hibáidat.

"támgatnád ezt a kiegyensúlyozott erőt, szélballibtől széljobbig"

Te nem vagy magadnál. Az 500 fideszes propaganda kiadványnak semmi köze a kiegyensúlyozott tájékoztatáshoz, hazugságokat és összeesküvés elméleteket terjeszt.

A független sajtót olvasom és támogatom, mint minden normális ember.

alöksz róz 2018.12.21. 19:36:38

@MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ BÖRTÖNBEN: "Akkor volt pár orgánum, amik a szocik felé billentek. Én csak a pártkeltét tudom említeni, de biztos volt más is." - mert egy komcsi szar vagy, azért nem tudsz mást említeni.. de pofátlanul idehazudozni azt tudsz. rögtön meglátszik, ki a gazdád, dk-s nyugger...
a hozzád hasonló szar komcsiknak az volt a pártatlan tájékoztatás, amikor az ő véleményüket nyomatták tévében, rádióban, újságokban

alöksz róz 2018.12.21. 19:39:58

@MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ BÖRTÖNBEN: "A független sajtót olvasom és támogatom, mint minden normális ember." - igen igen, a nyugati fényt meg a b1-et. ezek a leghitelesebbek, legfüggetlenebbek.
te annyira elborult agyú vagy, hogy egyszerűen lövésed sincs, milyen a normális ember...
a normális ember például veled ellentétben nem jár hazudozni nyilvános fórumokra
süti beállítások módosítása