B1 blogcsalád



Orbán Viktor rasszista kelés Magyarországon, aki nekirontott a demokráciának - írja a Le Monde

Szelestey Lajos nemzetközi sajtószemléje

2018. november 05. - Szelestey

• Az Európai Néppárt továbbra is megalkuvó Orbán Viktor kapcsán, pedig a politikus teljesen meg akarja változtatni saját céljai érdekében, sőt az Európai Parlamentnek is diktálni kíván

• Orbán Viktor volt a Soros elleni kampány ötletgazdája, de az európai és amerikai szélsőjobb már teljesen átvette az összeesküvés elméletet, miközben Magyarországon erősödik az antiszemitizmus  

• A migráció csak arra jó, hogy ne tűnjön fel: az USÁ-ban, Magyarországon, Olaszországban és Ausztriában tekintélyelvű állam épül 

Le Monde

le_monde.jpg

Orbán Viktor, Magyarország rasszista furunkulusaként támadást indított a demokrácia ellen, ám az Európai Néppárt ingadozik a szankciók és az időhúzás között. Ez azonban csak azt mutatja, hogy válságba került a jobboldal, amely sóbálvánnyá vált a populizmus láttán. Az Európai Parlament ugyan elítélte a magyar kormányt, de a miniszterelnök azóta is elrontja az EPP mindennapjait. Sőt, nem elégszik meg a provokációval: azt tervezi, hogy fenekestül felforgatja a pártcsaládot, a konzervativizmus, a kereszténység és a szuverenitás nevében. A luxemburgi Frank Engel azt mondja azonban, hogy a Néppárt ez semmiképpen sem engedi meg, a Fidesznek semmi keresnivalója sincs a soraikban. Közölte is a magyar politikussal, hogy az ő színeikben szó sem lehet kampányról Soros, Brüsszel és az állítólagos nemzetközi összeesküvés ellen. De Orbán mára az európai szélsőjobb hőse lett, a jobboldal számára pedig érinthetetlen.

Magyarországon az utóbbi években eurómilliókat sikkasztottak el Orbán közeli körök, de az igazságszolgáltatás oda se figyel rá. Az EP Költségvetési Bizottságának vezetője, Gräßle, aki tényfeltáró úton Felcsúton is megfordult, elárulja, hogy ő már nem bízik semmiféle eredményben, mert a magyar hatóságok megalázták őket, az ügyészségtől nevetséges válaszokat kaptak.  Mindezek dacára minden jel arra utal, hogy a Fidesz továbbra is a Néppárt tagja maradhat. Schöpflin György arról beszél, hogy a a miniszterelnök bizonyosan fel akarja tartóztatni a pártcsalád balra tolódását és szorgalmazza Kelet-Európa nemzeti egyenjogúsítását, miután az imperialista nyugat gyarmatosította. Ez a legfőbb feladat, a demokrácia csak utána következik – mutat rá. Az EPP vezetői ugyanakkor nem akarják a kizárással azt a benyomást kelteni, hogy a bevándorlás-ellenes vonalat torolják meg, amikor ez utóbbi felfogás egyre jobban terjed a kontinensen. Egy konzervatív EP-képviselő azt bizonygatja, hogy a migráció ügyében Orbán nyerte meg az ideológiai háborút.

Merkel meggyengült és bár egyáltalán nem szereti magyar kollégáját, szokásához híven nem kíván frontálisan megütközni vele. Orbán fellélegezhet, migrációs politikája feledteti egyéb túlkapásait. A kérdés, hogy a Néppárt mennyire tudja leplezni megosztottságát a hét közepén esedékes kongresszusig. Daul elnöke pro forma előirányozta, hogy Helsinkiben határozatot hoznak a jogállamról és a konzervatív értékekről. De az egyik forgalomban lévő tervezet csak igen általános megfogalmazásokat tartalmaz. Egyetlen utalás sincs benne bármelyik tagállamra, vagy annak vezetőjére vonatkozóan. Viszont igen diszkréten megemlíti a tanszabadságot, ami mögött a CEU van.

FT

financial_times.jpg

Soros György gyűlöletes figura lett a jobboldal számára mind Európában, mind Amerikában, így a róla szóló összeesküvés elmélet már az egész világon elterjedt. 2015-ben Orbán Viktor vádolta meg a milliárdost azzal, hogy el akarja árasztani az országot muzulmán migránsokkal és mostanában hasonló állítások merültek fel vele kapcsolatban az Egyesült Államokban is, még republikánus politikusokat is beleértve. Trump pedig azt mondta, nem lenne meglepődve, ha az üzletember finanszírozná az USA felé tartó menekültkaravánt. Ebből már kiderül, hogy mennyire megosztó lett az illegális bevándorlás kérdése, illetve hogy az antiszemitizmus és az összeesküvés elmélet a szélről immár bekerült a politika fő áramába. A magyar kormány és a Soros közötti összecsapás 3 éve mélyült el.

A befektető szóvivője kijelentette, hogy a Fidesz új szintre emelte a kampányt, és ma már egyre inkább elfogadhatóvá válik, ami korábban még nem volt az. Schöpflin György szerint azonban Soros zsidóságának semmi köze sincs az ellentéthez. A hatalom úgy értelmezi, a befektető által támogatott civilek mindent megtesznek azért, hogy Magyarország bevándorló állam legyen. A CEU-t illetően Trump adott némi támogatást az egyetemnek, ám az elnök szintén ördögnek festi le Soros Györgyöt, aki egyben republikánus támadások összehangolt célpontja és ez vonatkozik a holnapi időszaki választások hadjáratára is. Neki küldték az első csőbombát. A holokauszt és a zsidóellenesség egyik amerikai szakértője minderről azt mondja, senki sem jelenti ki, hogy az üzletember zsidó, ám bizonyos csoportok számára a felmerülő jelképek összekacsintással érnek fel.

The Times

the_times.jpg

1. A holokauszt egyik világhírű magyar származású túlélője azt mondja, hogy a fasizmus nagyon is eleven napjainkba, épp úgy megtalálható amerikai kisvárosokban, mint Európa bizonyos részein, így Orbán Viktor roppant zsidóellenes Magyarországán. Eger Márta, aki világhírű pszichológus, és bár Amerikában él, a BBC jóvoltából rendkívül népszerű Nagy-Britanniában, 91 évesen is. Felvidéki magyar családban született és kislányként járta meg Auschwitzot, amúgy az egész családja elpusztult. Őt az mentette meg, hogy Mengele kiválasztotta orvosi kísérletei alanyának. Az ottani élményeiről írott könyve vezeti az eladási listákat brit és ír földön. Szerinte ez volt a legjobb bosszú Hitlerrel szemben. Zsinagógába ritkán jár, de önmagát büszke zsidónak tartja. A könyvet pedig azért tekinti fontosnak, hogy bizonyítsa: az ősök nem hiába haltak meg. A haláltábor ma is része az életének, de nem a nagyobbik és nem is a jobbik, mert a jelenben él. Egykori élményei azonban megelevenedtek, amikor a Fehér Ház a nyáron elrendelte, hogy a mexikói határon válasszák el a migráns szülőktől a gyerekeiket.

A láger felszabadulását félholtan élte meg, tífuszos lázzal, mellhártyagyulladással, tüdőbajjal. Akkor találkozott későbbi férjével, az egykor partizánnal, amikor a tuberkolozis miatt gyógyulni a hegyekbe küldték. A férfit azonban 1949-ben letartóztatták a kommunista csehszlovák hatóságok, akkor már megvolt az első gyerekük. Úgy úszták meg a veszélyt, hogy az asszony megvesztegette az egyik őrt. Ekkor menekültek előbb Ausztriába, majd az Egyesült Államokba. Most azt mondja, ha Trump elmenne hozzá a rendelőbe, úgy kezelné, ahogyan lehet, illetve ahogyan kell, bár nem szívesen beszél a politikáról. De szerinte nem azt kell megtanítani az embereknek, hogy mit gondoljanak, hanem hogy miként gondolkozzanak. Úgy látja mindezzel együtt, hogy a világ ment előbbre, jobb lett, mint egy nemzedékkel ezelőtt, részben, mert a fiatalok jobban kiállnak mostanában. Csak ezt nehéz észrevenni a lehangoló szalaghírek áradatában.

2. A konzervatív újság úgy mutatja be Fischer Ivánt, mint akinek nagyszülei ott maradtak a haláltáborban, amelyet a szülei elkerültek ugyan, de így is csak csodával határos módon úszták meg a holokausztot, hiszen a módszeres antiszemitizmus már a két világháború között gyökeret vert Magyarországon. Mindez kísértetként tért vissza számára, amikor hatalomra került a szélsőjobbos-populista Fidesz. A karmester a zenéjével fejezte ki, mennyire nem ért egyet a hatalom politikájával. Ezért írta meg a tiszaeszlári perről operáját, a Vörös Tehenet, amelyet provokációnak szánt, mivel a kormány egyértelműen zsidóellenes jeleket adott le. Ám a zenekar akkortájt a magyar kultúra legfőbb exportcikkének számított, ezért a kormányzat nem korlátozta a költségvetését. Annál inkább megtette azt a budapesti polgármester, hogy miért, arról Tarlós Istvánt kell megkérdezni.

A karnagy jelenleg azonban már sokkal óvatosabb, és nem hajlandó egy az egyben bírálni a rendszert. Szerinte el fog múlni az antiszemita hullám, ami jelenleg végigvonul Európán, a Fidesztől a brit Munkáspártig. Egyébként azt gondolja, hogy Magyarországon nem annyira erős a jelenség, bár az riasztó, ha bárhol felüti a fejét. De ő akárhol is járt idáig, személy szerint sehol sem ütközött bele. A riporter csak meri remélni, hogy Fischernek igaza van, noha cseppet sem biztos benne.

Daily Telegraph

daily_telegraph.jpg

A markánsan jobboldali újság az európai szélsőjobb megerősödésének újabb jelét látja abban, hogy Franciaország a legújabb közvélemény kutatás szerint Le Pen pártja most először beelőzte Macron centrista En Marche-át. A felmérés azt vizsgálta, kire akarnak szavazni a franciák a jövő évi EP-választáson, amely döntőnek ígérkezik a francia államfő vezette liberális, Európa-párti erők, illetve az EU- és migránsellenes populisták között, akiket Orbán és Salvini irányít. Nos, az eredmény az lett, hogy a korábbi Front National jelenleg 21 %-ot kapnak, míg Macronéknak csupán 19 % jutna. Ám két másik tömörüléssel együtt a szélsőjobb már 30 %-ot szerezne, ami 5 %-os emelkedést jelent augusztus óta.

Az elnök nemrégiben Pozsonyban és Prágában azzal vádolta a magyar és lengyel vezetőket, hogy azok hazudnak az embereknek, amikor olyasmit plakátolnak ki, mint hogy állítsátok meg Brüsszelt. A múlt héten pedig sürgette az európaiakat, hogy szálljanak szembe a nacionalista leprával. Meg hogy ami most van, az igencsak emlékeztet a két háború közti időszakra. Ám népszerűsége odahaza esik, mert nem váltja be gazdasági ígéreteit. De ebből jelenleg csupán Le Penék profitálnak.

Guardian

guardian.png

Az újság egyáltalán nem tartja meglepőnek, hogy a Brexit mindössze mellékhadszíntér az EU számára, hiszen olyan súlyos gondok kötik le a brüsszeli vezetést, mint hogy összeomlóban van az olasz gazdaság, Magyarország nyíltan lázad, az USA pedig kereskedelmi háborút akar. A legsúlyosabb gond az olasz költségvetés tervezete körül alakult ki, amelyet a Bizottság példátlan módon elutasít, hiszen különben nagymértékben megugrana az ország adóssága. Ám a római kormány nem hajlandó visszakozni, mert hasonló esetben az unió több más államnak engedélyezte a túlköltekezést, ráadásul a koalíció odahaza nagy népszerűségnek örvend. Az időzítés nem is lehetne rosszabb, hiszen mint egy szakértő kifejti: több országban is jönnek fel a populisták, akik az ügy kapcsán azt bizonygatják szavazóiknak, hogy ők is képesek szembeszállni a közösséggel. És nagy kérdés, mi lesz akkor, ha az EP-választás után erős tömböt alkotnak az euroszkeptikus, antidemokratikus erők?

Lengyelország és Magyarország már most a lehető legnagyobb propaganda előnyt sajtolja ki az ellenük indult jogállami eljárásból. Tudják, hogy az úgysem jut el a szavazati jog megvonásáig. Az Eurasia Csoport európai igazgatója azt hangsúlyozza, hogy a populisták nagy előretörésben reménykednek, és nagyobb befolyásukat érvényesíteni kívánják majd az uniós személyi döntésekben, illetve a politika alakításában a következő öt év során. Mivel Merkel búcsúzik, úgy gondolják, hogy soha vissza nem térő lehetőséghez jutnak a jövő évi európai választáson a játékszabályok alapvető megváltoztatására.

Der Standard

der_standard.jpg

A bevándorlás témaköre csak arra szolgál bizonyos köröknek, akár Európában, akár az Egyesült Államokban, hogy igazolják a tekintélyelvű uralom bevezetését. Trump aki, egy német betelepülő unokája és egy szlovén bevándorló férje, azt akarja elérni, hogy továbbra is fehérek kezében legyen az irányítás, jóllehet azok számszerűleg valamikor a század közepén már kisebbségbe kerülnek a tengerentúlon. Ugyanez a célja szellemi testvéreinek, Orbánnak, Strachénak és Salvininak, bár természetesen képtelenség, hogy az öreg kontinensen túlsúlyba kerülhet a muzulmán lakosság. Viszont erre a hamis hírre hivatkozva már fel lehet építeni a tekintélyelvű államot, amin Orbán, Salvini és Strache máris nagy erőkkel dolgozik is.

Ausztria olyan autoriter, illetve populista rendszerekkel áll össze, mint az USA, Ausztrália, vagy Magyarország, amikor elutasítja az ENSZ migrációs csomagját, bár az tény, hogy a bevándorlás a most következő időszak egyik fő témája lesz. A megállapodás tervezetet álhírekkel horror forgatókönyvvé fújták fel. Ám ha valaki meg akar ismerkedni az amerikai bevándorlás történetével, az menjen el New Yorkban az Ellis Island-re, ahová a 19. század végén, a 20. század elején 26 millióan érkeztek a jobb élet reményében. Jelenlétük kitörölhetetlenül befolyásolta a mai Egyesült Államok képét, bár az elején önvédelemből és identitásuk megőrzésére „párhuzamos társadalmakat” alkottak.  Különleges kötőerőt jelentett számukra a vallás. Mégis sikerült a beilleszkedés, sok esetben a teljes asszimiláció. Ám napjainkban a történelem a bevándorlás ügyében drámai, negatív fordulatot vesz. Ugyanakkor az sokkal nyugtalanítóbb, hogy Trump lopakodó államcsínyt hajt végre: az állami kulcspozíciókat csakis fehéreknek adja, kiépíti a rendőrséget és  a hadsereget, továbbá a választó körzetek határainak átrajzolásával ténylegesen megfosztja szavazati joguktól a nem fehéreket.     

A bejegyzés trackback címe:

https://b1.blog.hu/api/trackback/id/tr8614353491

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Európai téridő 2018.11.05. 07:45:23

Nehéz eldönteni az antiszemitázás sulykolása kapcsán, hogy kik a "hasznos idióták".

Oxica 2018.11.05. 07:53:47

444.hu/2018/11/05/havi-otmillios-fizetes-hatszazezerert-berelt-luxus-mercedes-es-korlatlan-bevasarloszamla-unios-penzbol

Ajánlom ezt a cikket minden lápi hülyemagyarnak elolvasásra, ha tudnak olvasni.

Ebből kiderül, hogy miért nem akarunk csatlakozni az európai ügyészséghez.

Hajráhalszagúmagyarország, hajrámagyarok.

rallus 2018.11.05. 08:46:02

"természetesen képtelenség, hogy az öreg kontinensen túlsúlyba kerülhet a muzulmán lakosság"
Így igaz! A németek termékenységi rátája 1,4 körül van, miközben néhány ázsiai és afrikai országban ez megközelíti a 4,0-t. És ők most eljönnek hozzánk, hogy példát mutassanak...

2018.11.05. 09:32:04

@Oxica: :)) Aztán mi a helyzet Göncz Kingáék 12 milliárdjával? Csak azért kérdem, mert látom, nagyon rajta vagy a témán... :) Vagy Demszkyék 60 milliárdjával?
(ezzel együtt remélem, hogy ezeket a pitiáner szélhámosokat is elkaszálják..csak valahogy úgy tűnik, az OLAF jelentéséből szubjektíven szemezgettek :)

morph on deer 2018.11.05. 09:42:40

@rallus:
Mielőtt jobban belebonyolódsz: a “muzulmán” azt jelenti, hogy muszlim, mohamedán az illető!
Tehát a szó a vallására utal, nem az ernikai hovatartozására.

Ennek megfelelően, ha mégis az ázsiai és afrikai eredetű lakosság kerülne túlsúlyba, de felvennék valamelyik keresztény vallást, akkor az állítás még mindig 100%-ban igaz!

A megoldás: küldjük Orbán Gáspárt a színes és mohamedán lakosság közé, téríteni! Pár csodát bemutat, és a hatás garantált: aki kinyítja a szemét, az újra lát!
Ennél hatásosabb bizonyíték úgysem kell arra, hogy ő a kiválasztott, és szerintem seperc alatt ezrével térnek át az igazhitűek az igaz hitre!

Probléma megoldva..!
;))

2018.11.05. 09:51:07

@morph on deer: "Mielőtt jobban belebonyolódsz: a “muzulmán” azt jelenti, hogy muszlim, mohamedán az illető!"

:)))) te már belekeveredtél.. a mohamedán ugye meglehetősen pongyola, a muszlimok/muzulmánok (az iszlám vallás követői) által sem igazán kedvelt kategória.

rallus vélhetően (etnikumtól függetlenül) az iszlám vallás által "felügyelt" embercsoportok családtervezési szokásaira utalt, ami ugye nagymértékben eltér az európai keresztényekétől.. vagy tágabban: a nyugati fogyasztói társadalmakban megszokottaktól (átlagban)

Nagykörúton túli magyar 2018.11.05. 11:00:14

Ötször fog megint megbukni Orbán ma, Lajjjos? :D

Helga Beauty Salon. 2018.11.05. 11:07:47

"Orbán Viktor roppant zsidóellenes Magyarországán."

Ja! Zsinagógákat újítanak fel közpénzből, meg holokausztközpontok épülgethetnek szintén közpénzből, a moslékzabálóknak nevezett magyarok meg tudomásom szerint még egy pofátlanhoz sem nyúltak, csak dédelgetik tovább a zsidajokat. Mi ebben az antiszemitizmus?

"Eger Márta, aki világhírű pszichológus,"

Életemben nem hallottam róla és ezzel még sokan vannak így, de ha világhírű lenne, akkor sem mérvadó a véleménye számomra, úgyhogy poszter, elmehetsz a francba a világhírű tudósoddal!
Pár hónapja valami amerikai suttyó nyilatkozott dehonesztálóan az országról, persze hogy tudósnak minősült a B 1-en, amikor utánanéztem hogy ki a tököm a tag, kiderült hogy tanársegéd! Ennyit a tudósokról.

6.Lenin 2018.11.05. 11:15:56

Lenne 1 javaslatom a B1 blogot üzemeltetőihez...

Szerintem a posztoknak csak sorszámot kéne adni, tök felesleges alá bármit is írni.
Ugyanazok a kommentelők, ugyanazzal a szöveggel, tök feleslegesen így is.

Már 8. éve semmi kézzelfogható jelentősége nincs.
Ha nem számítjuk eredménynek a ballib oldal teljes leépülését. Vagy lehet, pont ebben munkálkodik a B1? akkor jól csinálják, de mégsem teljesen, hiszen esetleg tényleg hozzájárulnak a jelenlegi hatalom bebetonozásához.
Az meg szerintem nekik se jó.
Vagy lehet, túl öreg vagyok már ezekhez a modern, értelmetlennek tűnő faszságokhoz.
Mind1, néha legalább mókás. Elbaszni az időt, remek lenne rossz idő esetén, de most szerencsére az kitűnő.

Minde1, nem sok jelentősége van, ahogy ezeknek a posztoknak sem. Ez van, kész és Zoltán, ő se ér sokat, ennek miért kéne.

2018.11.05. 11:23:47

@Helga Beauty Salon: "Életemben nem hallottam róla"

Keresd úgy, hogy Edith Marta Eger...

"De választhatjuk azt, hogy szabadok leszünk, megszökünk a múltunk elől, akármi történjék is, és megragadjuk a lehetségest."
Ez egyik könyvének fülszövege.. miközben láthatóan ő az, aki még meg sem kísérli, hogy hagyja elsüllyedni a múltat... roppant hiteles..

Nagykörúton túli magyar 2018.11.05. 11:27:49

@Helga Beauty Salon:
És ott van a "csak" 30 milliárdot felemésztő zsidó olimpia, nyilván azt is azért rendezik nálunk, mert rasszizmus.

Helga Beauty Salon. 2018.11.05. 11:38:23

@Womb Raider: "Keresd úgy, hogy Edith Marta Eger... "

Keresse a kurva anyja, másrészt ha akarod kikeresheted a Helga Beauty Salont és azt is megtalálod, mégsem vagyok világhírű!

Helga Beauty Salon. 2018.11.05. 11:41:48

@Szél Bernadett börtönben van már?: Sokáig sorolhatnánk természetesen! Én a részemről lófaszt sem adnék nekik, úgysincs érte sem hála, sem köszönet, hanem még jobban szemétkednek, még többet akarnak! Akkor minek?

István Tamasi 2018.11.05. 12:37:04

@rallus: A csúti suttyó Erdogan legutóbbi budapesti látogatása során kifejtette, hogy ő szívesen látja a muszlim Törökországot az EU tagjaként és szorgalmazza a felvételét. Nos Törökország lakossága nagyságrendileg kb 70 millió Mivel az alig 10 milliós Mo-nak kb 20 képviselője van az EP-ben, ennek arányában Törökország 140-200 muszlim képviselőt küldhetne az Európai Parlamentbe.

rallus 2018.11.05. 13:36:52

@István Tamasi: Ez egy ugyanolyan udvariassági formula, mintha én azt mondanám, hogy szívesen látlak a Bajnai születésnapján..
Törökország sosem lesz EU tag, ez biztos, de hogy az EU nem lesz e török, arra nem mernék fogadni...

István Tamasi 2018.11.05. 14:05:44

@rallus: Próbáld ezt bemagyarázni a csúti suttyónak.

Helga Beauty Salon. 2018.11.05. 14:07:29

@rallus: Törökország sosem lesz EU tag, ez biztos, de hogy az EU nem lesz e török, arra nem mernék fogadni...

Pont török biztosan nem lesz, de azzal együtt ez jó duma volt, csak be ne jöjjön tényleg!

conchita wurst 2018.11.05. 14:11:12

Ugy latszik Makroonek elkezdtek komolyabban fosni.

élveteg 2018.11.05. 14:27:00

Na most egy kérdésem lenne. 2018 ban Magyarországon egy munkást ,egy alkalmazottat ,egy válalkozót stb stb ugyan mennyire érdekli az innen több ezer kilóméterre élő a holokauszt egyik világhírű magyar származású túlélőjének bármiféle véleménye ?

Magyarország államformája ... Válsághelyzet 2018.11.05. 15:11:43

@élveteg: "2018 ban Magyarországon egy munkást ,egy alkalmazottat ,egy válalkozót stb stb ugyan mennyire érdekli"

Igazad van. Az kellene, hogy érdekelje, hogy míg 2010-ben a magyar GDP 2200 Euróval volt lemaradva a némettől, addig 2017-ben már 3500 Euró volt a lemaradásunk.

Magyarország államformája ... Válsághelyzet 2018.11.05. 15:25:04

@conchita wurst: "Ezek hamis adatok"

Ja, mert a fideSS féknyúz mást mond neked?

Eurostat adatok a ksh.hu-ról.

2010 Németország GDP 32100 Euró
2010 Magyarország GDP 9900 Euró
lemaradás: 2200 Euró

2017 Németország GDP 35300 Euró
2017 Magyarország GDP 11800 Euró
lemaradás: 3500 Euró

www.ksh.hu/docs/hun/eurostat_tablak/tabl/tsdec100.html

conchita wurst 2018.11.05. 15:27:13

@MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ BÖRTÖNBEN: 2010 Németország GDP 32100 Euró
2010 Magyarország GDP 9900 Euró
lemaradás: 2200 Euró

meg mindig nem jon ki a matek

atomic power 1986DucaDuca 2018.11.05. 16:11:24

@István Tamasi:

"Nos Törökország lakossága nagyságrendileg kb 70 millió Mivel az alig 10 milliós Mo-nak kb 20 képviselője van az EP-ben, ennek arányában Törökország 140-200 muszlim képviselőt küldhetne az Európai Parlamentbe."

Ez most vicc?

96 főnél több képviselője egyik országnak sem lehet az EU parlamentben a jelenlegi szabályok szerint, akármekkora népessége.

Magyarország államformája ... Válsághelyzet 2018.11.05. 16:21:01

@conchita wurst: Hoppácska, lemaradt egy kettes. Na, így már elég nagy a lemaradásunk a németektől, hogy egy fideSSfasszopó is elhiggye?

2010 Németország GDP 32100 Euró
2010 Magyarország GDP 9900 Euró
lemaradás: 22200 Euró

2017 Németország GDP 35300 Euró
2017 Magyarország GDP 11800 Euró
lemaradás: 23500 Euró

www.ksh.hu/docs/hun/eurostat_tablak/tabl/tsdec100.html

Na mindegy, így is, úgy is, 1300 Euróval nőtt a lemaradásunk. :(

Magyarország államformája ... Válsághelyzet 2018.11.05. 16:29:37

@Womb Raider: "remélem, hogy ezeket a pitiáner szélhámosokat is elkaszálják"

Talán emelj szót a Kedves Vezetődnél. Vagy legalább Kubatovnál a hajnali eligazításon. Sztrájkoljatok. A trollhadsereg hiánya érzékenyen érintené a maffiátokat.

atomic power 1986DucaDuca 2018.11.05. 16:56:47

@MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ BÖRTÖNBEN:

2010 Németország GDP 32100 Euró
2010 Magyarország GDP 9900 Euró

3,24-szor nagyobb a magyarnál

2017 Németország GDP 35300 Euró
2017 Magyarország GDP 11800 Euró

2,99-szor nagyobb a magyarnál

Ugyanez a szlovákoknál:

2010: 2,59

2017: 2.35

Tehát mindkét ország konvergál Németországhoz. Nagyjából azonos mértékben.

conchita wurst 2018.11.05. 17:01:10

@atomic power 1986DucaDuca: akkor a szlovakokat nagyon atbasztak mer ugyanannyi fizut kapnak magasabb GDPre

2018.11.05. 17:01:27

@MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ BÖRTÖNBEN: "A trollhadsereg hiánya érzékenyen érintené a maffiátokat."

Butaságot beszélsz... és bajban lennél, ha velem kapcsolatban ezen állításodat bíróság előtt kéne igazolnod :) Van kedved hozzá?

"Na, így már elég nagy a lemaradásunk a németektől, hogy egy fideSSfasszopó is elhiggye?"
Persze ezen lemaradás okait a hozzád hasonló eccerű emberek el is intézik annyival: Zorbááán!!!

Praktikusabban itt nézhetsz utána annak, hogy a magyar gazdaság teljesen szinkronban mozog a vele egy ligában játszó , volt szoci országokkal. Ez jobban leképezi a valóságot, mint az, hogy az EU legerősebb gazdaságához méregetsz minket.. főleg, hogy a volt szoci blokk országai a forrásai azon uniós pénzeknek, amik valójában a német növekedést katalizálják. (Macron ezért is feszül meg, hogy mihamarabb éket verjen a krautok és a V4-ek közé (is)

rallus 2018.11.05. 17:11:42

@MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ BÖRTÖNBEN: Az a szerencsénk, hogy a Gyurcsány éra alatt elért hatalmas fejlődés lendülete még tart...
Nyomd ide azokat az adatokat is, hogy legyen okunk sírni!

Magyarország államformája ... Válsághelyzet 2018.11.05. 17:16:03

@Womb Raider: "el is intézik annyival: Zorbááán"

Mert ki tehet az egészségügy széteséséért, hogy a kórházak sürgősségi egységei no-go zónáknak minősülnek? Hogy tönkretette az oktatást, egyre tragikusabbak a PISA felmérések, hogy leszakadunk a régiós országoktól, már Románia is lehagyott minket. He? Ki tehet róla? A zsidó háttérhatalom, az emútnyócév, Soros György, az egyetlen igazi hazafi, a tavasz, a nyár, az ősz és a tél, csak a csúti geci nem tehet róla, aki folyamatosan kilencedik éve van kétharmaddal hatalmon, bármit megcsinálhat ami eszébe jut, egy rég nem látott erősségű és hosszúságú világgazdasági konjunktúra közepette? A GDP 3-4%-ával megegyező EU-segíly pénzesője közepette? Szétlopja az országot, magángépével repked, és közben lecsúsztatja a gazdaságot. Nem tehet róla, mert Putyin parancsára teszi?

LKerekes 2018.11.05. 17:18:24

Én csak azt nem értem, hogy 3 millió nyomorgó, megfagyott, éhenhalt, hajléktalan magyar miért szavaz Orbánra?

Magyarország államformája ... Válsághelyzet 2018.11.05. 17:21:44

@rallus: "a Gyurcsány éra alatt elért hatalmas fejlődés lendülete"

Kevered a pufajkást az elkúróval.

1996-ban a pufajkás parancsára a fasz bokros csomagja tette tíz éves emelkedő pályára a magyar gazdaságot. Azért fasz, mert a tíz százalékot fűnyíróelven, nem pedig ésszel nyírta le a költségvetésből. Na mindegy. Szóval ennek a tíz éves konjunktúrának volt a haszonélvezője az első geci kormány, a meggyesi és az első elkúró kormány.

nemecsekerno_007 2018.11.05. 17:36:28

"Orbán Viktor rasszista kelés Magyarországon"

Ezeknél elgurult a gyógyszer. Már több évtizede.... :)))

"így Orbán Viktor roppant zsidóellenes Magyarországán..."

Ezek a megélhetési holokauszt-túlélők már elmehetnének a pics@ba. Az ilyen megnyilvánulásaikkal tönkre teszik a valódi túlélők emlékét, meg üzletet csinálnak belőle....

ogli dzsí 2018.11.05. 17:42:31

@MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ BÖRTÖNBEN: jo fej volt a pufajkas, a legjob fej ballib

DE a ma elok kozul azert Orban a legjob fej

Magyarország államformája ... Válsághelyzet 2018.11.05. 17:43:10

@atomic power 1986DucaDuca: "Ugyanez a szlovákoknál"

Nem, a szlovákok lemaradása kevesebb, mint fele annyival, csak 600 Euróval nőtt.

"konvergál Németországhoz"

Na, te is büfé-ruhatár szakon végezted a nyóc általánost. :))

Ha a cél értéktől való eltérés nő, azt nem nevezzük konvergálásnak. Mármint mi matematikusok nem. A ruhatárosok terminológiáját te ismered, ahhoz nem tudok hozzászólni.

Magyarország államformája ... Válsághelyzet 2018.11.05. 17:48:08

@ogli dzsí: "jo fej volt a pufajkas"

Minden szocit utálok, a pufajkást is utáltam. Sajnos így retrospektíve be kell látnom, hogy az utóbbi 7 kormány közül övé volt a legdemokratikusabb. És ebbe sajnos a fidesz-MDF kormány is beletartozik. Mondjuk pont nem az MDF hibájából.

ogli dzsí 2018.11.05. 17:50:19

@MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ BÖRTÖNBEN: mit ertesz azalatt hogy demokratikus egy kormany eletembe nem talalkoztam senkivel akit ez erdekelt volna.

Magyarország államformája ... Válsághelyzet 2018.11.05. 17:51:50

@ogli dzsí: "a ma elok kozul azert Orban a legjob fej"

Értem a szerelmedet a szoci vezetőkhöz, de a tolvaj gecit miért? Annyi rokonszenves hajléktalan van, bármelyik tudna jobban kormányozni a hazaáruló gecinél. Elég, ha nem gyűlöli a magyarokat.

2018.11.05. 17:54:39

@MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ BÖRTÖNBEN: Tetszik, ahogyan minden alkalommal szépen ki tudom váltani nálad a pavlovi reflexet.

"A GDP 3-4%-ával megegyező EU-segíly pénzesője közepette? Szétlopja az országot, magángépével repked, és közben lecsúsztatja a gazdaságot. Nem tehet róla, mert Putyin parancsára teszi?"
Lassan írom, hogy megértsd: a magyar gazdaság együtt mozog a térség gazdaságaival és a némettel, amivel szoros szimbiózisban kell létezzen. Nem csúszik sehová, főleg nem Románia felé.

A PISA eredmények erősen korrelálnak a cigányság népességbővülésével.. és az idióta libsi "szegregáció ellenes" mozgalmárok ámokfutásával..
Ezzel együtt éppen minap jelezte a Jaguár, hogy fejlesztő központot létesít (nem Romániában) mert tökéletesen elégedett a magyar mérnökök kvalitásaival.. és amúgy nem ő az egyetlen, mert más, az autóiparban érdekelt cégnek van már hasonló.
Szóval attól, hogy valamit gyakran elismételsz, még nem válik igazzá..

DE!!!
Az ellenzék számára nem az a jó stratégia, ha folyton azt bizonygatják, hogy Azorbán rossz!! hanem azt kellene végre hitelt érdemlően demonstrálni, hogy ők jobbak és képesek összefogni az ország felvirágoztatásáért.. csak egyelőre se hitelesség, se értékelhető jövőkép, se összefogás.. csak a húsosfazék felé kalimpáló karokat látni.. ez kevés.

Dickon 2018.11.05. 17:57:52

@ogli dzsí:

Hát, olvasd többet Szelestey úr sajtószemléit és meglátod, hogy Nyugat-Európában pont leszarják, hogy mennyi szegény van nálunk, ha a kormány demokratikus, nincs antiszemitizmus, nincs rasszizmus, engedélyezett a melegházasság, befogadjuk a menekülteket és sajtószabadság van. Ha Orbánnak ilyen kormánya lenne, akkor bármikor, jelentősebb ok nélkül, büntetlenül közénk lövethetne gumilövedékkel .
De most fasizmus van.
:)

ogli dzsí 2018.11.05. 17:59:41

@Dickon: mocskos imperialista kutyak!

Dickon 2018.11.05. 18:03:42

@MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ BÖRTÖNBEN:

"Annyi rokonszenves hajléktalan van, bármelyik tudna jobban kormányozni a hazaáruló gecinél."

Az ellenzéki pártok jelölt állításait (legyen ez akár országgyűlési képviselő, miniszterelnök, főpolgármester vagy csak egy sima önkormányzati képviselő jelölt) is ugyanez a mentalitás, ugyanez a hozzáállás hatja át. Azt hiszem az eredmény mérhető...még egy matematikus számára is.
:)

exterminador 2018.11.05. 18:04:17

Hát a Der Standard állításai, ha valóban ezek, ritka nagy ökörségek.
Fel kellene fogni: a XX. század eleji óriási bevándorlási hullám egyszerűen nem állítható párhuzamba a mostanival, ugyanis nem muszlimok tömegei érkeztek Amerikába, ami egy teljesen más kultúrkör. Éppen ezért nem hasonlítható össze a közép-amerikaiak mostani bevándorlása az USA-ba az Európára törő áradattal sem. Közép-Amerika ugyanis szintén keresztény, és valószínűtlen, hogy hondurasi terroristák kezdenének el egy szép napon Washingtonban robbantgatni.
Teljes mértékben elítélem, és gusztustalannak tartom, amit Orbánék a migránskérdés kapcsán művelnek, de azért nem kellene ennyire átesni a másik végletbe.

exterminador 2018.11.05. 18:09:37

@exterminador: és tessék, indulatból rosszul fejeztem ki magam. A keresztény szót hiba volt használnom. Itt a szekuláris állammodell áll szemben egy teljesen más és nagyon rossz felfogással, ami az iszlám világ nagy részére jellemző.

Magyarország államformája ... Válsághelyzet 2018.11.05. 18:10:00

@Womb Raider: "a magyar gazdaság együtt mozog a térség gazdaságaival"

Sajnos leszakadóan van. :(

hvg.hu/gazdasag/20170707_Egyetlen_abra_osszefoglalja_hogyan_csuszunk_le_a_regioban

Te is a féknyúz rajongója vagy? Kapcsold ki a tévét.Tudom, hogy megszoktad, hogy az igaz, amit a tévébe mondanak, de az már Kádár idején se volt érvényes.

"nem Románia felé."

Ja, mert már odaért, és elfele szakad le? Nem tudlak cáfolni.

"A PISA eredmények erősen korrelálnak a cigányság népességbővülésével."

Miafasz? A geci elkezdte nagyüzemben tenyészteni a cigányokat? Monnyonle!

"tökéletesen elégedett a magyar mérnökök kvalitásaival"

Aha. És fele-harmad annyit fizet nekik. Miért nem fejezi ki valahogy azt a marha nagy elégedettséget? Persze, mert valójában a zsebében maradó pénzzel elégedett.

Ha olyan nagyon örülsz a sok kiváló mérnöknek, akkor miért támogatod a hazaáruló gecit abban, hogy minél kevesebben legyenek?

"Azorbán rossz"

Mégis, ki más lenne felelős az ország relatíve egyre sanyarúbb helyzetéért?

Magyarország államformája ... Válsághelyzet 2018.11.05. 18:12:57

@ogli dzsí: "Orban szereti a magyarokat, es Magyarorszagot. "

:))

Féknyúz. Legfeljebb lopni szeret tőlük.

Magyarország államformája ... Válsághelyzet 2018.11.05. 18:22:10

@ogli dzsí: "eletembe nem talalkoztam senkivel akit ez erdekelt volna."

Hja, panelprolik örülnek, ha máról-holnapra életben maradnak.

Nagykörúton túli magyar 2018.11.05. 18:28:36

@MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ BÖRTÖNBEN:
"Nem, a szlovákok lemaradása kevesebb, mint fele annyival, csak 600 Euróval nőtt."

A szlovákok jóval több EU támogatást kapnak, mint mi. Csoda, hogy még így is tartjuk a lépést.

Magyarország támogatások 2014-2020 között:
23,6 milliárd euró, azaz 9,8 millió fővel számolva: 2408 euró/fő.
Ugyanakkor Szlovákia:
15,1 milliárd euró, azaz 5,4 millió fővel számolva: 2796 euró/fő.

2010 óta EU/IMF hitel visszafizetések:
Magyarország: 14 milliárd euró.
Szlovákia: 0 milliárd euró.
Ezt a 14 milliárd euró különbséget mi is befektethettük volna a saját gazdaságunkba, ahelyett hogy a nyugatot pumpoltuk vele.

Magyarország államformája ... Válsághelyzet 2018.11.05. 18:44:50

@Szél Bernadett börtönben van már?: "A szlovákok jóval több EU támogatást kapnak, mint mi."

Fideszes féknyúz.

"2014-2020"

:))

Nézd meg, mennyi támogatást kapott a geci 2010-2018.

"visszafizetések"

Fideszes féknyúz.

A geci növelte az államadósságot.

Magyarország államformája ... Válsághelyzet 2018.11.05. 18:46:16

@Szél Bernadett börtönben van már?: "mi is befektethettük volna a saját gazdaságunkba"

Ja, ha a geci nem lopná el az EU-segílyt, a gazdaságba fektetné biztos.

2018.11.05. 18:50:01

Köszönöm! Ismét nagyon jól szórakoztam ezen a humoreszk összeállításon! Csak így tovább, hogy szórakozhassunk máskor is!

2018.11.05. 18:53:21

@MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ BÖRTÖNBEN:

Hogy matematikus vagy, az nem sikerült bebizonyítanod, csak azt, hogy istentelen hülye.

Német GDP 7 év alatt 35200 / 32100 = + 9,6% osztva 7 = átlagos 1,40 % növekmény / év
Magyar GDP 7 év alatt 11800 / 9900 = + 19 % osztva 7 = átlagos 2,70 % növekmény / év

Nézzük 30 évre:

Magyar Német
9900 10167,3 32100 32549,4 3,201380898
10167,3 10441,8171 32549,4 33005,0916
10441,8171 10723,74616 33005,0916 33467,16288
10723,74616 11013,28731 33467,16288 33935,70316
11013,28731 11310,64607 33935,70316 34410,80301
11310,64607 11616,03351 34410,80301 34892,55425
11616,03351 11929,66641 34892,55425 35381,05001
11929,66641 12251,76741 35381,05001 35876,38471
12251,76741 12582,56513 35876,38471 36378,65409
12582,56513 12922,29439 36378,65409 36887,95525
12922,29439 13271,19633 36887,95525 37404,38663
13271,19633 13629,51863 37404,38663 37928,04804
13629,51863 13997,51564 37928,04804 38459,04071
13997,51564 14375,44856 38459,04071 38997,46728
14375,44856 14763,58567 38997,46728 39543,43182
14763,58567 15162,20248 39543,43182 40097,03987
15162,20248 15571,58195 40097,03987 40658,39843
15571,58195 15992,01466 40658,39843 41227,616
15992,01466 16423,79906 41227,616 41804,80263
16423,79906 16867,24163 41804,80263 42390,06987
16867,24163 17322,65716 42390,06987 42983,53084
17322,65716 17790,3689 42983,53084 43585,30028
17790,3689 18270,70886 43585,30028 44195,49448
18270,70886 18764,018 44195,49448 44814,2314
18764,018 19270,64649 44814,2314 45441,63064
19270,64649 19790,95394 45441,63064 46077,81347
19790,95394 20325,3097 46077,81347 46722,90286
20325,3097 20874,09306 46722,90286 47377,0235
20874,09306 21437,69357 47377,0235 48040,30183
21437,69357 22016,5113 48040,30183 48712,86605 2,212560627

30 évet követően a német GDP 2,2-szerese a magyarnak, miközben kiinduláskor 3,2-szerese volt. Ha ez neked leszakadás, akkor értem már, hogy miért kommentelsz állandóan ökörségeket :-)

2018.11.05. 18:54:18

@MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ BÖRTÖNBEN:

Hogy matematikus vagy, az nem sikerült bebizonyítanod, csak azt, hogy istentelen hülye.

Német GDP 7 év alatt 35200 / 32100 = + 9,6% osztva 7 = átlagos 1,40 % növekmény / év
Magyar GDP 7 év alatt 11800 / 9900 = + 19 % osztva 7 = átlagos 2,70 % növekmény / év

Nézzük 30 évre:

Magyar Német
1 év: 9900 10167,3 32100 32549,4 3,201380898

30. év: 21437,69357 22016,5113 48040,30183 48712,86605 2,212560627

30 évet követően a német GDP 2,2-szerese a magyarnak, miközben kiinduláskor 3,2-szerese volt. Ha ez neked leszakadás, akkor értem már, hogy miért kommentelsz állandóan ökörségeket :-)

Sir Bates dö Hól 2018.11.05. 18:55:27

@Womb Raider: mucikám, hogy egyszer letorkoztad ahmedet, még nem lettél az iszlám szakértője... meg baromság az, amit írsz... csókpuszi, hiányoztál...

Magyarország államformája ... Válsághelyzet 2018.11.05. 19:02:55

@abcdefghijklmm: Huh. Még egy büfé-ruhatár szakos. Ha a cél értéktől való eltérés nő, azt nem nevezzük konvergálásnak. Nem tehetek róla, ha nem érted. :))

Sir Bates dö Hól 2018.11.05. 19:02:56

@Helga Beauty Salon: "Életemben nem hallottam róla és ezzel még sokan vannak így, de ha világhírű lenne, akkor sem mérvadó a véleménye számomra, úgyhogy poszter, elmehetsz a francba a világhírű tudósoddal!
Pár hónapja valami amerikai suttyó nyilatkozott dehonesztálóan az országról, persze hogy tudósnak minősült a B 1-en, amikor utánanéztem hogy ki a tököm a tag, kiderült hogy tanársegéd! Ennyit a tudósokról."

hájas testvér, igazad van! neked mérvadó csupán a lendvay utca lehet! központozást továbbra sem használod, nagyon helyesen, ellenállunk a Nemzetrontó mételynek, mely ős Hazánk és Nemzetünk ellen tör! mo a miénk, mi szartuk össze, ezzel kijelölve évmilliókra Szent és sérthetetlen határaink! éljen a segg, kitartás, szaró Népünk győzni fog!...

2018.11.05. 19:05:22

@MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ BÖRTÖNBEN: Ott vannak a grafikonok, de te inkább belehazudsz a képünkbe. Sehonnan nem szakadunk le. (Romániától főleg nem..)

Itt nézelődj, szépek a grafikonok..még, ha az állításaidat cáfolják is: www.google.hu/publicdata/directory?hl=hu&dl=hu

"Miafasz? A geci elkezdte nagyüzemben tenyészteni a cigányokat? Monnyonle!"
Nem ezt mondtam.. de ahogyan elnézem, lehet valami az oktatás színvonalának gyatra voltában.. de legalábbis abban, hogy nem mindenkivel sikerült fejlődést produkálni.

"Aha. És fele-harmad annyit fizet nekik. Miért nem fejezi ki valahogy azt a marha nagy elégedettséget? Persze, mert valójában a zsebében maradó pénzzel elégedett."
Rémesen buta vagy.. (bár az tetszik, hogy végre felismerted: az eu és a multinacionális cégek kizsákmányolják a dolgozóikat :))) )
Másfelől.. szerinted egy , a piacon versenyző cég kockáztatná a pozícióját azzal, hogy nem az elérhető legjobb mérnököket alkalmazza, hanem az olcsókat??? Te teljesen meggárgyultál? Az, hogy a magyarok kiváló teljesítményekre képesek az egy dolog (az oktatásnak csak van valami szerepe ebben..) és mellé még olcsóbbak is, mint a német kollégáik.. az hab a tortán.

"Ha olyan nagyon örülsz a sok kiváló mérnöknek, akkor miért támogatod a hazaáruló gecit abban, hogy minél kevesebben legyenek?"

Nem lehet, hogy rosszul méred fel a helyzetet? Másrészt.. 3 szar mérnönél még mindig jobb a 2 kiváló :) (100 gendermérnöknél többet ér két közepes gépész..)

"Mégis, ki más lenne felelős az ország relatíve egyre sanyarúbb helyzetéért?"
Talán az, hogy képtelen vagy a valóság felmérésére, értékelésére.. ez kiviláglik abból, ahogyan a statisztikai adatokat képtelen vagy értelmezni.
Az ország helyzete azok számára tűnik egyre sanyarúbbnak, akik egyre távolabb kerülnek a húsosfazéktól..

"Hja, panelprolik örülnek, ha máról-holnapra életben maradnak."

Akkor most örülj... és adj hálát a fidesznek ;)

2018.11.05. 19:08:20

@Sir Bates dö Hól: Személyeskedés nélkül már nem is megy, igaz, bunkókám? A csiszolt intellektus ékes bizonyítéka, hogy bármikor képes vagy erre. Ellenben érdekelne, miben is véled felfedezni a tévedésem?

Sir Bates dö Hól 2018.11.05. 19:08:48

@atomic power 1986DucaDuca: jól van, kancsalgyurka tanítványa, ezek szerint elkezdődött a különbség ledolgozása... ez most az unortodox statisztika?...

atomic power 1986DucaDuca 2018.11.05. 19:08:53

@MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ BÖRTÖNBEN:

„Ha a cél értéktől való eltérés nő, azt nem nevezzük konvergálásnak. Mármint mi matematikusok nem.”

Nem értem, hogy miért jó az neked, – főleg azután, hogy állításod szerint nem értesz a gazdasághoz, gyanítom a matematikához sem -, hogy fárasztod magad, meg a többieket is marhaságokkal.

Alapvető gazdaságmatematikai tétel, hogy a gyorsabb GDP növekedés konvergenciához vezet. A kelet-közép-európai országok GDP növekedése (benne Magyarországé) nagyobb, mint Németországé. Magyarország egy főre jutó GDP-je 1870-től 2010-ig 7,65 – szeresére nőtt. Ez megfelel 1,45%-os átlagnak. Az Egyesült Királyság estében ez 1,43% volt. Ez már bizonyos konvergenciát eredményezett ilyen hosszú távon, még ha nem is jelentőset. A jelenlegi évi 3-4%-os növekedés jóval meghaladja a 140 éves átlagot és az unió jelenlegi átlagát, ami felzárkózást jelent.
Nem az eltérést kell nézni a GDP növekedésben, hanem az ütemet. Például, ha két, kezdetben azonos GDP-vel rendelkező ország átlagos növekedési üteme között 0,1 százalékpont a különbség, akkor 140 év alatt 15%-os jövedelemkülönbség alakul ki.
A mi estünkben viszont ennek többszöröse az eltérés az ütemben.

2018.11.05. 19:09:49

@MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ BÖRTÖNBEN:

Hogy megértsd, te "matematikus" (:-)), itt van vizualizálva is.
www.youtube.com/watch?v=sGa2iA19dLw

Miért nem mindjárt a 30. évet veszed példának?

Ott a különbség még nagyobb abszolút értékben, de mégis csak 2,2-szer nagyobb a GDP, mint a kiinduló helyzetben (3,2 x).

Szerinted akkor jobb a magyarnak, ha harmadannyi a GDP mint a német, vagy akkor jobb, ha fele annyit?

Sir Bates dö Hól 2018.11.05. 19:11:22

@Womb Raider: mucikám, a mi múltunkkal ez miért lenne személyeskedést? ki mondta neked ezt? ":)))) te már belekeveredtél.. a mohamedán ugye meglehetősen pongyola, a muszlimok/muzulmánok (az iszlám vallás követői) által sem igazán kedvelt kategória."

Sir Bates dö Hól 2018.11.05. 19:15:55

@Womb Raider: jó a linked, ha viccnek szántad, hatalmas:-DDD

2018.11.05. 19:17:14

@atomic power 1986DucaDuca: leírtam neki számokkal feljebb, mert állítólag matematikus, abból értenie kellene, de láthatóan nem matematikus csak egy ostoba troll.

Sir Bates dö Hól 2018.11.05. 19:17:58

@Womb Raider: "Butaságot beszélsz... és bajban lennél, ha velem kapcsolatban ezen állításodat bíróság előtt kéne igazolnod :) Van kedved hozzá?"
látod, te is tudod, hogy mi az igazi inszinuáció!:-DDD...

Dread Naughty 2018.11.05. 19:21:31

Atyaég! El se hiszem, hogy ennyire fogalmatlanok vagy hazugok az újságírók a Lajtától nyugatra is...

Sir Bates dö Hól 2018.11.05. 19:24:07

@Womb Raider: tudom, Értelmiség 2.0... mert más oka nincs ennek, csupán a magyar mérnökök kvalitásai... most komolyan a bullshittet nyomod? nem vagy te ilyen demagóg, csupán rasszista, de azon felül lehet emelkedni...

Magyarország államformája ... Válsághelyzet 2018.11.05. 19:25:03

@atomic power 1986DucaDuca: "fárasztod magad"

Fárasztó munka, de nem hagyhatom, hogy baromságokkal szórd tele a blogteret, rá kell mutatnom, mikor fasságot beszélsz.

"Alapvető gazdaságmatematikai tétel, hogy a gyorsabb GDP növekedés konvergenciához vezet."

Lehet ilyen közgazdasági tapasztalat. Matematikailag viszont nem állja meg a helyét az az állítás, hogy ha U függvénynél mindig gyorsabban nő V függvény, akkor V konvergálna U-hoz. Ez egyszerűen nem igaz, ellenpéldával könnyen bizonyítható.

"A kelet-közép-európai országok GDP növekedése (benne Magyarországé) nagyobb, mint Németországé."

Nem, a GDP növekedésük kisebb, mint Németországé, legalábbis a két országra, amikre fentebb mutattad. Például az utolsó 7 évben a magyar növekedés (1900) kisebb, mint a német (3200).

A GDP százalékos növekedésük nagyobb viszont.

"Nem az eltérést kell nézni a GDP növekedésben, hanem az ütemet."

Ha csak az ütemet nézed, nem veszed észre a TÉNYT, hogy a különbség NŐ.

midnightcoder2 2018.11.05. 19:37:36

@MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ BÖRTÖNBEN: Na ja, ha egy országnak a GDP-je eddig egy kecske volt, és most már 2 kecske akkor megdupláztra a GDP-t, de így sem éri utol a németeket akkor sem, ha ők csak 0.01%-ot nőttek. Más kérdés, hogy azt hogy a kiinduló állapot ennyire szar, nem Orbánéknak köszönhetjük hanem az MSZ(M)P-nek illetve volt a szovjet testvérpártjának.

Kurt úrfi teutonordikus vezértroll · https://hatodiklenin.blog.hu/ 2018.11.05. 19:38:18

@Szél Bernadett börtönben van már?: Na miután az olajjal leégtél, most újabb helyen csinálsz magadból hülyét? Az IMF hitel nem lett elköltve a szocik által, a valutatartalékban volt. 16 milliárd euró volt amikor az IMF-hez fordultak és 34 milliárddal adták át a kormányzást. Most meg már lassan 20 sincs. Az IMF hitelt a gazdáid újabb hitelek felvételével és a valutatartalékból fizették vissza.

2018.11.05. 19:44:36

@midnightcoder2: Azért azt tegyük hozzá, hogy ha valóban és hosszú távon folyamatosan megduplázza a GDP-jét az az ország, akkor elég gyorsan utol fogja érni a németeket.... mivel tíz év múlva 1024 kecskéje lesz, 20 év múlva 1.048.576 és 30 év múlva 1.073.741.824. :-)

Kurt úrfi teutonordikus vezértroll · https://hatodiklenin.blog.hu/ 2018.11.05. 19:44:44

@nemecsekerno_007: Na és mesélj! A "sűlyednek"-ért már megkaptad a körmöst a tanárnénitől?

2018.11.05. 19:45:43

@midnightcoder2: Bár gondolom egy "coder"-nek nem kell elmagyaráznom a bináris számrendszer alapjait... :-)

Kurt úrfi teutonordikus vezértroll · https://hatodiklenin.blog.hu/ 2018.11.05. 19:48:02

@Womb Raider: "Praktikusabban itt nézhetsz utána annak, hogy a magyar gazdaság teljesen szinkronban mozog a vele egy ligában játszó , volt szoci országokkal. "

Tehát akkor azt mondod, a viszonylagos gazdasági stabilitás nem az Orbán érdeme?

6.Lenin 2018.11.05. 19:49:47

@MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ BÖRTÖNBEN:

"Fárasztó munka, de nem hagyhatom, hogy baromságokkal szórd tele a blogteret, rá kell mutatnom, mikor fasságot beszélsz."

Most az egyszer kénytelen vagyok téged dicsérni. Tényleg fárasztó lehet a munka, amit itt végzel, és a jelek szerint jól csinálod. Eddig legalább is bejönni látszik.

Ha kezd a blog laposodni, jössz te. Teleszórod a blogot az eddig már legalább 1000x lefutott baromságokkal, de jó sok kattintást generálva.
Szerintem valamikor ezeket a módszereket az ember lelkivilágát jól ismerők dolgozhatták ki. Kénytelen (?) válaszolni rá a megszólított. Még azok sem veszik észre, akikkel már soxor lefutottátok ezeket a lényegtelen meccseket.

Bár az is lehet, hogy ez most neked is új, amit írtam, mert te csak követed a füzetecskédben leírt utasításokat. Mind1, a lényeg, hogy hatásosnak bizonyult, eddig.

Magyarország államformája ... Válsághelyzet 2018.11.05. 19:51:39

@Womb Raider: "Személyeskedés"

Áhhh, de kényes lettél hirtelen. A trollkiállynő kiakad, mikor a saját gyógyszerét etetik vele. :))

6.Lenin 2018.11.05. 19:55:31

@Kurt úrfi teutonordikus vezértroll:

Látom közben megjött a segítség (vagy a nick váltás), az igazi gazdasági szakember.
Most mindenki szépen átmegy gazdasági szakembernek.

Majd, ha ez laposodik, akkor majd lehet ismét zsidókat üldözni/védeni. Megint lesz tök felesleges 2-3 száz hozzászólás már az n. posztnak köszönhetően.

Csak mi a fasznak írják a posztokat, néhány hozzászólás után úgyis más a téma (ugyanaz), aztán a végén jön a kurvaanyázás pihenésképpen.

Magyarország államformája ... Válsághelyzet 2018.11.05. 20:01:11

@midnightcoder2: "ha egy országnak a GDP-je eddig egy kecske volt, és most már 2 kecske akkor megdupláztra a GDP-t, de így sem éri utol a németeket akkor sem, ha ők csak 0.01%-ot nőttek."

Ha a németek GDP-je 10000 kecske, akkor a 0,01% növekedés után 10001 kecske lesz, és a 2 kecske az határozottan kevesebb, így sem érte utol. De ne add fel, most próbáld meg csirkékkel, hátha más eredményre jutsz. :))

"Más kérdés, hogy azt hogy a kiinduló állapot ennyire szar, nem Orbánéknak köszönhetjük hanem az MSZ(M)P-nek illetve volt a szovjet testvérpártjának."

Emútnyócévezni már nem sikkes, Kubatov nem mondta? Valami más védekezést találj ki a régiós lecsúszásunkra. Javaslom a gyíkembereket, konteókban jók vagytok. :))

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.11.05. 20:03:30

@rallus: a muszlimok termékenységi rátáje 2 felé konvergál, ahogy itt élnek.

ateistaklub.blog.hu/2015/09/01/eliszlamosodik-e_a_nyugat_meg_ebben_az_evszazadban

de ezt egy idióta náci honnan is tudná?!

csak azt illusztrálod, hogy a Fideszes nácik a magyar selejt, a társadalom legalja. az idióták, a tudatlan tuskók.

Sir Bates dö Hól 2018.11.05. 20:03:34

@abcdefghijklmm: igazad van, a különbség csökkent százalékosan, nominálisan meg nőtt...

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.11.05. 20:05:01

@Womb Raider: mutasd az Olaf jelentést Demszkyről, te idióta, hazug, nácikurva?!

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.11.05. 20:05:50

@Womb Raider: mutasd a bizonyítékot Göncz KIngáról, te idióta, hazug, nácikurva?!

2018.11.05. 20:06:30

"Az Európai Néppárt továbbra is megalkuvó Orbán Viktor kapcsán, pedig a politikus teljesen meg akarja változtatni saját céljai érdekében, sőt az Európai Parlamentnek is diktálni kíván"

Nos egy ilyen hatékony, emberbarát, elvhű és gazdag ország vezetője okkal bízhat abban, hogy Európa vezetője lehet.

"Orbán Viktor volt a Soros elleni kampány ötletgazdája, de az európai és amerikai szélsőjobb már teljesen átvette az összeesküvés elméletet, miközben Magyarországon erősödik az antiszemitizmus."

Csakis a mocskos zsidók tehetnek ezekről a hazugságokról. Orbán Viktor még soha semminek nem volt ötletgazdája, ám szeret ebben a szerepben tetszelegni. Soros György pedig köszöni, még a fény a szemében is sokkal jobban csillog, hogy így öregkorára is sztár lehet. Sőt, egy ország ellensége, ami azért nem semmi karrier!

"A migráció csak arra jó, hogy ne tűnjön fel: az USÁ-ban, Magyarországon, Olaszországban és Ausztriában tekintélyelvű állam épül"

Az USA-ban már felépült és olyan ügyesen, hogy még az amerikaiak sem nagyon veszik észre, mert mindenki nyomatja a mantrát, hogy az USA a világ legszabadabb országa. Amúgy tekintélyelvű rendszert mindig arra méltatlanok akarnak kiépíteni, különben kiépül az magától.

Sir Bates dö Hól 2018.11.05. 20:06:56

@Womb Raider: nem kellene ezt muci, torkozás lesz ennek is a vége...

Exploiter 2018.11.05. 20:06:58

@MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ BÖRTÖNBEN:

Ójézus.

Az általad adott számok alapján, amit nincs kedvem leellenőrizni, a német gazdaság kb 10%-ot bővült. Mi ugyanennyi idő alatt 19%-ot.

Egy matematikus (vagyis egy 8 általánost sikerrel elvégzett emberke) ki tudja számolni, hogy ahhoz, hogy nominálisan is tartsuk a lépést, tehát euróra ugyanannyit növekedjünk, 32%-ot kellett volna hoznunk.

Azon lehet vitatkozni, hogy a 19 sok vagy kevés, a 32 reális-e, vagy sem (azért mostanában ilyet már max a harmadik világban lehet csinálni, de ott se nagyon)

De azt mondani, hogy leszakadunk, amikor kétszeres sebességgel bővülünk, egyszerűen hülyeség.

Elég rosszak a számok még mindig, nem kell fullban nyomni a kretént, hogy hasson.

Magyarország államformája ... Válsághelyzet 2018.11.05. 20:07:34

Értsétek meg. Hiába gyorsabb a magyar növekedés a németnél. Ha a különbség nő, nem konvergálhatunk hozzájuk. És hiába gyorsabb a magyar növekedés a németnél, ha a régiós versenytársaink nálunk gyorsabban növekednek, akkor tovább szakadunk le tőlük. Valamikor régió vezetők voltunk. Most régiós sereghajtók lennénk, ha Bulgária nem segít be egy utolsó hellyel. Ha a geci továbbra is ilyen impotens, a bolgárok is lehagynak.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.11.05. 20:07:53

@Womb Raider: "ami ugye nagymértékben eltér az európai keresztényekétől.. vagy tágabban: a nyugati fogyasztói társadalmakban megszokottaktól (átlagban)"

és igen hamar hozzáidomul az európaihoz, amint itt élnek. tehát ha kevesebb muszlimot akarsz a világban, ide kell hozni őket.

ateistaklub.blog.hu/2015/09/01/eliszlamosodik-e_a_nyugat_meg_ebben_az_evszazadban

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.11.05. 20:10:14

@rallus: tehát Orbán egy hazudós kis gerinctelen állat.

én például kurvára soha nem mondanám, hogy szívesen látlak, hanem tök őszintén elmondom, hogy elmész a jó édes kurva anyádba.

6.Lenin 2018.11.05. 20:12:08

@math0:

Jó, hogy jössz.

Már csak azt kellene megfejtenem, hogy milyen összefüggés lehet a haladónak magukat vallók ideológiája és a totális mentális leépülés közt. Mert van, azt ékesen bizonyítod te is (mások is).
Most inkább erre fogok jobban odafigyelni. Ne fogd vissza magad!!!

Hallgass a szívedre Sorost rúgd fenékbe 2018.11.05. 20:12:45

Fáradtan döngicsél az őszi libsi, érzi hogy hamarosan vége a tenyészidőszaknak. Nemsoká itt a fagyos tél, amikor már csak a Sorostól kapott tápban bízhat. Most kell még gyorsan orbánozni egyet, hogy Gyuri bá áldott kezéből neki is kijusson egy adag

Magyarország államformája ... Válsághelyzet 2018.11.05. 20:13:05

@Exploiter: "leszakadunk, amikor kétszeres sebességgel bővülünk"

Ha kétszeres sebességgel bővülünk, és a régiós versenytársaink háromszoros sebességgel bővülnek - nagyjából hasonló helyzetből indulva -, akkor leszakadunk a régiós versenytársainktól. Nem tudom, mikor kellett abbahagynod az általánost, hogy ezt ne értsed meg.

2018.11.05. 20:17:38

@math0: "mutasd az Olaf jelentést Demszkyről, te idióta, hazug, nácikurva?!"

www.youtube.com/watch?v=2PVohqXmwZI
www.origo.hu/itthon/20180306-demszky-gabor-az-olaf-jelentes-egy-baromsag.html

:))) Akkor most komolyan kell-e vennünk.. vagy ami Demszkyre vonatkozik, az hazugság.. a többi persze csakis a tények rideg felsorolása :)
Csak van ezek szerint jelentés..ha maga Demszky is véleményezte :)

A kócos asszony is csak magyarázkodni tudott.. tehát volt mit megmagyarázni :)
24.hu/fn/gazdasag/2018/07/31/tabor-viktor-humansoft-olaf-4ig-pillar-alapitvany/

Sir Bates dö Hól 2018.11.05. 20:17:42

@abcdefghijklmm: látom, te szakértő vagy, akkor a moi gdp mitől is pörög ilyen nagyon?... mert amennyiben ez csak egy egyszeri impulzus, akkor mitől fog megmaradni a pozitív különbség a két ország növekedési üteme között mo javára?... mert még van egy ciklus, azt vége az ingyenpénznek... (az a szerencse, hogy a német gazdaság borzasztó strukturális problémákkal küzd, melyet lehet, hogy nem fog tudni megoldani, akkor igaz a kancsalgyurkai tanítvány magyarázata)

2018.11.05. 20:18:28

@Sir Bates dö Hól: de a nominális növekedés is csak egy darabig tart. Ha az egyik függvény folyamatosan nagyobb arányban növekszik, mint a másik, akkor előbb utóbb metszi azt, azaz utoléri. Ez matematikai bizonyosság, csak ez a macskás matematikus nem bírja felfogni.

midnightcoder2 2018.11.05. 20:20:50

@MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ BÖRTÖNBEN: Ez nem elmúlt 8 év, hanem elmúlt 40 év a gengszterváltás előtt, illetve az utána következő gengszterváltás. Fletóék kúrmányzása sem volt az a sikertörténet, a szlovákok akkor húztak el mellettünk, Megyó még 2003-ban is 2006-os magyar eurót vizionált, 2010-re meg már céldátumunk sem volt, miközben a 2002-ben még a béka segge alatt lévő szlovákoknak meg lett addigra eurójuk. De a mi igazi bajaink jóval korábbra datálódnak.

Sir Bates dö Hól 2018.11.05. 20:21:06

@midnightcoder2: nem, azt pontosan orbán1-nek köszönhető, hogy a bokros-csomag pozitív hozadékát eltapsolta a semmire, mint ahogy most is teszi... sz'al, ezt ne erőltesd, bár a blogszférában biztos megtapsolnak a ner-cselédek...

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.11.05. 20:21:41

@rallus: "az EU nem lesz e török, arra nem mernék fogadni..."

Afrikában nem élnek törökök, te náci idióta!

2018.11.05. 20:21:49

@Sir Bates dö Hól: egy pillanatig nem állítottam, hogy így marad a növekedés aránya. Annyit ecseteltem, ha az egyik gazdaság 2,7 %-kal növekedik évente, a másik meg 1,3-mal, akkor az előbbi épp felzárkózik az utóbbira. Az már más kérdés, hogy mi hajtja az egyiket és mi a másikat, meg hogy ez meddig lesz így, de aki az elmúlt 7 év adatai alapján azt állítja, hogy a magyar gazdaság leszakad a némettől, az vagy hazudik, vagy hülye,vagy troll. Választhatsz!

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.11.05. 20:22:43

@midnightcoder2: "2010-re meg már céldátumunk sem volt,"

azóta se. tehát Orbán a leghülyébb.

2018.11.05. 20:22:51

@math0: "mutasd az Olaf jelentést Demszkyről, te idióta, hazug, nácikurva?!"

www.youtube.com/watch?v=2PVohqXmwZI
www.origo.hu/itthon/20180306-demszky-gabor-az-olaf-jelentes-egy-baromsag.html

Itt a jelentés: http://www.kormany.hu/download/4/24/f0000/final_report.pdf#!DocumentBrowse

:))) Akkor most komolyan kell-e vennünk.. vagy ami Demszkyre vonatkozik, az hazugság.. a többi persze csakis a tények rideg felsorolása :)
Csak van ezek szerint jelentés..ha maga Demszky is véleményezte :)

A kócos asszony is csak magyarázkodni tudott.. tehát volt mit megmagyarázni :)
24.hu/fn/gazdasag/2018/07/31/tabor-viktor-humansoft-olaf-4ig-pillar-alapitvany/
24.hu/belfold/2018/07/04/kamuiroda-kutatas-fejlesztes-olaf/

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.11.05. 20:23:59

@6.Lenin: nem kell ám idejönnöd fosni, ha érved nincs. csak mert otthon eldugult a vécé, és idióta és igénytelen vagy megjavíttatni.

Sir Bates dö Hól 2018.11.05. 20:25:24

@atomic power 1986DucaDuca: nem elég, hogy értelmetlen vagy, de olyanra hivatkozol, ami nem ide illik... ezért mondtam, olvass ÉS gondold át, amit olvastál! van időd, még lehetsz jó szakember, nem a legtündöklőbb, de egy jó iparos...

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.11.05. 20:25:33

@Hallgass a szívedre Sorost rúgd fenékbe: Fáradtan döngicsél az őszi náci, érzi hogy hamarosan vége a tenyészidőszaknak. Nemsoká itt a fagyos tél, amikor már csak az EU-tól lopott tápban bízhat. Most kell még gyorsan Sorosozni egyet, hogy Habony bá áldott kezéből neki is kijusson egy adag

elismert felhasználó 2018.11.05. 20:26:43

@math0: szia fütyimatyi. anyukád edgyik baráttya vagyok. aztat szeretném kérdeszni, hoty ténylek igaze aze, hoty a nőd azé kurt félre a haverodal, mer rájöt, hogy buszi vagy.
azé kérdeszem, mer itt a háromlépcsősben ilyent pletykálkodnak a zemberek. remélem nem igasz, te apád szégyene, mer a csaje jobb pasit érdemelne, minta faszarcu haverod. persze nem téged mer te egy ményétarczu balfaz vagy, de mégicsak bazzeg....érted! nem?

2018.11.05. 20:29:05

@MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ BÖRTÖNBEN: Jó a példa! Ha az illető ország egy kecskével kezd és évente dupláz, akkor 14 év alatt kb. 6000-rel megelőzi az addigra kb 10.030 db-ra bővült német kecske-GDP-t...

Sir Bates dö Hól 2018.11.05. 20:29:26

@6.Lenin: szerencsére te is itt vagy Lajos, ha valaki fárad, azonnal helyt állsz a gáton...

Hajléktalanokat az utcákra! 2018.11.05. 20:31:42

@nemecsekerno_007: "Az ilyen megnyilvánulásaikkal tönkre teszik a valódi túlélők emlékét, meg üzletet csinálnak belőle...."

Egyetértek. De nemcsak a túlélők, hanem a túl nem élők emlékét is gyalázzák egy kis haszon reményében.

6.Lenin 2018.11.05. 20:32:24

@Kurt úrfi teutonordikus vezértroll: @math0:

Vitázni veletek? Miről?
Nekem ti egy kincsesbánya vagytok, és már lassan nyitott könyv.

Leírtam a megfigyeléseimet. Igazoltátok/igazolják mások is. A többi most nem érdekel.

Basszátok meg, ez már vagy ezerszer lefutott itt, minden eredmény nélkül.

John Nethem 2018.11.05. 20:33:25

K@rva szarban van a balliberális világ, ha egyfolytában egy pöttömnyi országgal van elfoglalva, és ott okádja le, ahol tudja....

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.11.05. 20:35:47

@Womb Raider:

"http://www.youtube.com/watch?v=2PVohqXmwZI"

youtube?! na, hozod a szokásos idióta formádat.

www.origo.hu/itthon/20180306-demszky-gabor-az-olaf-jelentes-egy-baromsag.html

ez cáfol.

Itt a jelentés: http://www.kormany.hu/download/4/24/f0000/final_report.pdf#!DocumentBrowse

ebből idézed oldalszámmal az állításod bizonyítékát, vagy elmész a kurva anyádba, idióta, Fideszes náci!

24.hu/fn/gazdasag/2018/07/31/tabor-viktor-humansoft-olaf-4ig-pillar-alapitvany/

"A Pillar Alapítvány működését 1998-ban történt alapítása óta az alapítótól független mindenkori kuratórium felügyeli a jogszabályoknak megfelelően, képviseleti jogkörrel a kuratóriumi elnök rendelkezik. Az alapító Göncz Kinga a Pillar Alapítvány működésében nem vett és nem vesz részt."

tehát semmi köze hozzá.

viszont:
"Waberer’s-Szemerey Logisztika Kft. (Matolcsy György unokatestvérének, Szemerey Lórándnak korábbi érdekeltsége)"

24.hu/belfold/2018/07/04/kamuiroda-kutatas-fejlesztes-olaf/

ebben nem is szerepel Göncz, csak Matolcsy:

" a szereplők között volt Matolcsy György jegybankelnök egyik unokatestvérének cége is."

na így jár a Fidióta, ha bizonyítékot kell hoznia, kiderül, hogy hazudik, mint a vízfolyás.

ti, Fideszesek a magyar társadalom erkölcsi és szellemi selejtjei vagytok. az idióták, a pszichopata hazudozók. ez a Fidesz, ezek a nácik.

Che21 2018.11.05. 20:36:57

Ez a Viktor gyerek egyedül lebontja a demokráciát az egész világon, még ott is ahol sose volt.

Kicsit uncsi már.

A nyugati libsik ugyanolyan hülyék, mint az itteniek voltak, mindig ugyanazt a lemezt pörgetik, és nem veszik észre, hogy már régen nem sláger.

Sir Bates dö Hól 2018.11.05. 20:37:00

@math0: én azt szeretem a moi ner-cselédekben, hogy nagyon ott vannak a szeren mind az iszlám, mind az migráció témájában, anélkül, hogy bármilyen tapasztalatuk, tudásuk lenne a témában... moon annyi Korán-magyarázó van, itt nincs annyi, s gondolom mindegyik még olvassa is a Koránt...

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.11.05. 20:37:18

@elismert felhasználó: anyukád edgyik baráttya vagyok. aztat szeretném kérdeszni, hoty ténylek igaze aze, hoty a nőd azé kurt félre a haverodal, mer rájöt, hogy buszi vagy.
azé kérdeszem, mer itt a háromlépcsősben ilyent pletykálkodnak a zemberek. remélem nem igasz, te apád szégyene, mer a csaje jobb pasit érdemelne, minta faszarcu haverod. persze nem téged mer te egy ményétarczu balfaz vagy, de mégicsak bazzeg....érted! nem?

atomic power 1986DucaDuca 2018.11.05. 20:37:51

@MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ BÖRTÖNBEN:

„Matematikailag viszont nem állja meg a helyét az az állítás, hogy ha U függvénynél mindig gyorsabban nő V függvény, akkor V konvergálna U-hoz. Ez egyszerűen nem igaz, ellenpéldával könnyen bizonyítható.”

Ekkora marhaságot régen hallottam! Az egész uniós konvergencia programot meg akarod cáfolni?
Cseszd meg! Te tudod mi az a kamatos kamat számítás? Azt mondtad matematikus vagy!
Egyáltalán tisztában vagy a matematikai analízis konvergencia fogalmával?
Az eltérő gazdasági fejlettségű, de eltérő növekedési ütemű országok esetében ugyanaz a képlet alkalmazható, mint a kamatos kamat számításánál. Azzal a különbséggel, hogy a kiindulási tőke helyett a kiinduló GDP-t veszed alapul, kamat helyett pedig a GDP növekedés ütemét.
Ez két függvény összevetése. A két függvény pedig konvergál egymáshoz. Alapfokú matematika!

6.Lenin 2018.11.05. 20:38:45

@John Nethem:

Mi mást tehetne?
Azt mégse lehet megengedni, hogy egy elszigetelt piti ország, senki vezetője adja az alaphangot.
Valahogy valamit igazolni is kéne.

Hallgass a szívedre Sorost rúgd fenékbe 2018.11.05. 20:38:55

@Helga Beauty Salon:
"azt gondolja, hogy Magyarországon nem annyira erős a (antiszemita) jelenség, bár az riasztó, ha bárhol felüti a fejét. De ő akárhol is járt idáig, személy szerint sehol sem ütközött bele. A riporter csak meri remélni, hogy Fischernek igaza van, noha cseppet sem biztos benne."

Tehát aki itt él zsidóként az még soha nem találkozott antiszemita jelenséggel, de a külföldi riporter aki tán még soha nem járt Magyarországon jobban tudja nála.

Na és ez a világhírű Egér aki szintén nem itt él úgy száz éve rögtön kivágja a tutit

Szánalmas ahogy kufárkodnak a tudatlanságukkal az ügyeletes megmondóemberek

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.11.05. 20:39:20

@6.Lenin: akkor ideje elhúznod az anyádba, és az asztalfiókba tömködni a megfigyeléseidet!

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.11.05. 20:39:51

@6.Lenin: @6.Lenin: akkor ideje elhúznod az anyádba, és az asztalfiókba tömködni a megfigyeléseidet!

inteligencs elenzeki 2018.11.05. 20:40:08

@Womb Raider:

"Praktikusabban itt nézhetsz utána annak, hogy a magyar gazdaság teljesen szinkronban mozog a vele egy ligában játszó , volt szoci országokkal."

A 2002-2010 időszakban viszont sok paraméterben leszakadtunk tőlük.
Ez az, ami megkülönbözteti a két kormányzati időszakot.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.11.05. 20:41:02

@Sir Bates dö Hól: sose olvasták a Koránt, és sose láttak muszlimot. de a 888 kamu képeiből és híreiből mindent "tudnak".

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.11.05. 20:41:50

@Sir Bates dö Hól: de a Bibliát se olvasták, és Európa történelmét se ismerik.

Magyarország államformája ... Válsághelyzet 2018.11.05. 20:43:07

@abcdefghijklmm: Az igaz. Viszont vedd hozzá, hogy a magyar GDP növekedést az EU pénzeső fűti, míg a németek nettó befizetők. És az ingyenpénz nagy részét elherdáltuk, a régiós országok kevesebb pénzből nagyobb növekedést generáltak. A pénzeső pedig hamarosan csökken, majd eláll. És akkor itt állunk a németektől még jócskán lemaradva, és a régiós versenytársaktól leszakadva. Egy tönkretett oktatással, összeszerelőüzemi dolgozókkal, szar versenyképességgel.

6.Lenin 2018.11.05. 20:43:56

@math0:

Figyelj, engem nem zavarnak a mentális bajaid, éld ki nyugodtan.
Én nem szeretnélek semmiben sem korlátozni, van így is elég bajod a jelek szerint.

Hallgass a szívedre Sorost rúgd fenékbe 2018.11.05. 20:44:24

@math0:
Már készül a libsi csodafegyver, élesítik a brüsszeli atomot, addig is kitartás éljen Sargentini!

Sir Bates dö Hól 2018.11.05. 20:44:39

@abcdefghijklmm: más opció nincs? te állítottad össze a Nemzeti konzultáció kérdéseit? komplexen szemlélve a kérdést is ilyen győzelmi fanfárt fújsz?... mert lenne olyan eset, hogy orbánra szavazzak, pl. ha közte és erdogan között kellene választanom, akkor a szaroscsizmás az én emberem...

elismert felhasználó 2018.11.05. 20:45:02

@math0: látode fütyimatyi, igasza van a muterodnak, hoty te még informatikásnak is gyenguz vagyol, mer válasz heljyett bemázsoltad a kerdéset. monta a muterod...má amikor nem volt tele a szája, hoty edig minden melohelyeden beégtél, meg kiröhökteg. panazkodot, hoty nemhoztál neki ajándíkot indábul, mer egy sóher geci vagy. apja fia...
no figyuzz! monmek anyunak, hoty ma ne gyűjjön le, mer itt lessz a pecás anyja, oszt nem érünk őreá...meg job is ha nemláttya, hoty mi történig...hehehe...maj szolunk. izenünk veled, de nem ugy átadni mint mútkor, mer kiverem a fogadat, te kigyóválú kisköcsög...

Magyarország államformája ... Válsághelyzet 2018.11.05. 20:45:26

@atomic power 1986DucaDuca: Ha mutatok egy ellenpéldát, leírod százszor egy kommentbe magadról, hogy hülye vagy?

John Nethem 2018.11.05. 20:47:10

@atomic power 1986DucaDuca:

Ez akkor lenne teljesen jogos, ha a NÉPESSÉG alakulása ugyanaz maradna..

De Németország lakosságszáma növekedett 2010-2018 között 1047743 fővel, míg Magyarország lakosságszáma csökkent 235953 fővel 2010-2018 között.

A nagyobbat többel elosztva alacsonyabb érték jön ki egy főre számolva, és a nagyobbat kevesebbel elosztva magasabb érték jön ki egy főre számolva....

6.Lenin 2018.11.05. 20:47:43

@MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ BÖRTÖNBEN:

Ne hagyd magad! Kell az a pénz.
A család csúszik lefele, kell a sok új gönc, éheznek, meg minden, a mocskos Orbán miatt.
Neked itt kell helyt állnod.

inteligencs elenzeki 2018.11.05. 20:48:18

@Hallgass a szívedre Sorost rúgd fenékbe:

"Tehát aki itt él zsidóként az még soha nem találkozott antiszemita jelenséggel, de a külföldi riporter aki tán még soha nem járt Magyarországon jobban tudja nála."

Orbánék nagyon jó kapcsolata az Izraeli állammal, irritálhatja őket, és így kívánnak éket verni a két ország kapcsolatába.
Sorossal kapcsolatban piszkálták fel ezt a témát, holott köztudott, hogy Sorost Izraelben utálják a legjobban.
Nyilvánvaló ostobaság antiszemitázni bennünket, de egy tudatlan Manhattani, vagy akár egy tájékozatlan Izraeli zsidónál esetleg ez bejöhet.

John Nethem 2018.11.05. 20:48:53

@6.Lenin: Hát pedig a liberálisok szerint is Orbán a 6. legbefolyásosabb uniós vezető...

Sir Bates dö Hól 2018.11.05. 20:50:07

@elismert felhasználó: mi a stájsz, vén moszkovita? féltékeny vagy?...

dunántúli gyerek 2018.11.05. 20:50:59

Majd most meglassuk Salviniek beintenek-e az EUnak egy kamposat vagy csak a pofajuk nagy.

popcornt bekeszitettem

Kurt úrfi teutonordikus vezértroll · https://hatodiklenin.blog.hu/ 2018.11.05. 20:51:39

@John Nethem: Volt idő amikor Sztálin és Hitler holtversenyben voltak az elsők.

6.Lenin 2018.11.05. 20:52:47

@John Nethem:

Hétfőn, de holnap bukni fog, vagy csütörtökön, esetleg mindkét napon. 8. éve ez van.

Kurt úrfi teutonordikus vezértroll · https://hatodiklenin.blog.hu/ 2018.11.05. 20:53:25

@John Nethem: Nahát! A migrik emelték a német dzsidipít, innen meg elmennek az emberek?

2018.11.05. 20:54:47

@atomic power 1986DucaDuca: nem matematikus ez, hanem egy fasz... ;-)
Általános iskola 7. osztályos anyag nem megy neki.

elismert felhasználó 2018.11.05. 20:55:38

@Sir Bates dö Hól: a német marisra? nem. má doptam a csajét. a tiedé lehet, már ha felál. asz mek gusztustalan, hoty mék mindik a régi moszkvicsom miat basztacc. elattam és nem neked, mer akó se vót pénzed, mek mos sincs. amugy mek örüjj neki, hoty nem a tiedé let, mer elégé szar vót mán. oszt mija heljyzet veled? nő? pasi? vagy mék mindik egyedül nyomod....öööö.rázod...bazzz....

Magyarország államformája ... Válsághelyzet 2018.11.05. 20:56:56

@abcdefghijklmm: Ha mutatok egy ellenpéldát, leírod százszor egy kommentbe magadról, hogy fasz vagy?

Magyarország államformája ... Válsághelyzet 2018.11.05. 20:57:40

@atomic power 1986DucaDuca: Ha mutatok egy ellenpéldát, leírod százszor egy kommentbe magadról, hogy hülye vagy?

Sir Bates dö Hól 2018.11.05. 20:58:36

@atomic power 1986DucaDuca: pubi, akkor beszélj alapfokú matematikáról, ha már fejből tudod a szorzótáblát...
"Ekkora marhaságot régen hallottam! Az egész uniós konvergencia programot meg akarod cáfolni?" ez viszont mindent visz!:-DDD... hogy a picsába került ide az eü konvergencia programja?!:-DDD...

6.Lenin 2018.11.05. 20:59:01

@abcdefghijklmm:

Meg kell , hogy védjem a cicust, nem fasz. Nem ment a poszt. Idehozta ezt a 1000x lerágott csontot és szép lassan lesz 200 hozzászólás. szerintem a végére összejön talán a duplája is+ a sok kattintás a blogra. Neki ez a dolga.

2018.11.05. 20:59:03

@Sir Bates dö Hól: arról volt szó bazzeg, hogy ha az egyik ország GDP-je nagyobb százalékban növekszik folyamatosan, akkor az illető ország felzárkózik éppen, és ha valaki ezt tagadja, akkor az a három választás van, amit leírtam, igen. Szót nem ejtettem Orbánról, sem Erdogan-ról, azokat te hoztad fel a fóbiáid miatt.

Magyarország államformája ... Válsághelyzet 2018.11.05. 20:59:26

@atomic power 1986DucaDuca: Könnyű lesz, mert a két függvény két külön értékhez fog konvergálni, és a gyorsabbik konvergálás a kisebbik értékhez lesz. :))

2018.11.05. 21:00:20

@MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ BÖRTÖNBEN: mivel te nem vagy tisztában a hetedikes matematikával, nem nekem kell leírnom.

Sir Bates dö Hól 2018.11.05. 21:01:30

@abcdefghijklmm: miért vagy ideges? azt hittem, vagy annyira értelmes, hogy csak direkt sumákolsz, de most már látom, te fullba nyomod a kretént... ne hagyd abba tesó, megy ez jobban is!...

CM2131 2018.11.05. 21:04:34

@MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ BÖRTÖNBEN:
Te ezt tényleg nem érted, megpróbálom elmagyarázni direkt extrém számokkal:
Tegyük fel hogy az A ország GDP-je 1000 a B-é 100. Az A 5%-al növekszik minden évben, B-é 30%-al.
Induláskor a különbség 900.
Az első év végén A: 1050 B: 130 a különbség 920 - jajj nőtt!
2. év: A: 1102,5 B: 169, a különbség 933, 5 jajj, megint nőtt !!
3. év A: 1157,625 B: 219, 7 a különbség 937, 925 és még mindig !
4. év A : 1215,506 B: 285,61 a különbség 929,89 mi történt ??
5.év A: 1276,28 B: 371,293 a különbség: 904,98 ???
6. év A: 1340,095 B: 482,68 a különbség 854,47 WTF ??? kisebb mint az induló különbség?
.....
A te számaid csak azt bizonyítják, hogy nagyobb összeg kisebb százaléka is lehet nagyobb mint egy kisebb összeg nagyobb százaléka. Ez megvan ? :)))

De ha az egyik összeg nagyobb ütemben, nagyobb %-al növekszik akkor MINDIG konvergál a másikhoz. Szívesen.

Sir Bates dö Hól 2018.11.05. 21:04:40

@Hallgass a szívedre Sorost rúgd fenékbe: haver, aki moon nem antiszemita, az vagy zsidó, vagy barlangban nevelkedett, mint maugli... hagyjuk már ezt a bullshittet...

Magyarország államformája ... Válsághelyzet 2018.11.05. 21:07:40

@abcdefghijklmm: Ha mutatok egy ellenpéldát, leírod százszor egy kommentbe magadról, hogy fasz vagy? Félsz? Nem mered vállalni? :))

Sir Bates dö Hól 2018.11.05. 21:09:02

@abcdefghijklmm: szopkodhatjátok egymást, egy szinten vagytok, te is kecskeméten tanulsz? azért érzed, hogy torkozol...

Magyarország államformája ... Válsághelyzet 2018.11.05. 21:09:59

@CM2131: Ez igaz.

Matematikailag viszont nem állja meg a helyét az az állítás, hogy ha U függvénynél mindig gyorsabban nő V függvény, akkor V konvergálna U-hoz.

Beállsz a sorba? :))

Sir Bates dö Hól 2018.11.05. 21:13:55

@elismert felhasználó: jól nyomod, vén szaros... ennyire megviselt, hogy leszédítetted magad a piedesztálról?... szakmailag nem volt vita köztünk, csak az a morál ne lett volna... nem is morál, inkább csak a szereped elvesztése, az tolt bele a baromságba... remélem jól vagy, béke veled...

John Nethem 2018.11.05. 21:15:03

@Kurt úrfi teutonordikus vezértroll:

Okoska !!

Állampolgárságról van szó, nem az országban élőkről. Magyarán a természetes fogyásról és a természetes szaporulatról.

És bizony, a migrik annyiban növelték a német GDP-t, hogy a fogyasztásukra kapott adófizetők pénzét gyakorlatilag visszaforgatták, amit a német adófizető nem tett volna meg, mert ő takarékoskodott volna vele....

és a német meg a magyar állapot:

nepesseg.population.city/nemetorszag/
nepesseg.population.city/magyarorszag/

John Nethem 2018.11.05. 21:19:20

@CM2131: A mondatod csakis akkor igaz, ha:

De ha az egyik összeg MINDIG nagyobb ütemben, MINDIG nagyobb %-al növekszik a MÁSIKNÁL , akkor MINDIG konvergál a másikhoz. ( És talán a végtelenben vagy egy kicsit előbb, de mindenképpen az emberiség kipusztulása előtt találkoznak..).

2018.11.05. 21:19:25

@Helga Beauty Salon:

""Eger Márta, aki világhírű pszichológus,"

Életemben nem hallottam róla és ezzel még sokan vannak így, de ha világhírű lenne, akkor sem mérvadó a véleménye számomra, úgyhogy poszter, elmehetsz a francba a világhírű tudósoddal!
Pár hónapja valami amerikai suttyó nyilatkozott dehonesztálóan az országról, persze hogy tudósnak minősült a B 1-en, amikor utánanéztem hogy ki a tököm a tag, kiderült hogy tanársegéd! Ennyit a tudósokról. "

A ritka kivételek egyike, amikor maximálisan egyetértek.
Tele a tököm a hollókamus túlélőkkel, és a könyveikkel is.
Az meg, hogy világhírű lenne?

EGYETLEN Google találat sincs rá.
Van egy Eger Márta, aki Budapesten él, de semmi köze a pszichológiához.

Ezt most kicsit beszopta a blogger...

Sir Bates dö Hól 2018.11.05. 21:19:33

@John Nethem: levezessem, hogy a magyar gdp növekedés mennyire függ a fiktív számláktól, amivel a ner-lovagok kisibolják a pénzt?... nézd meg mészáros mérlegét, mennyi az egységnyi nyereség ráta... noban ilyen nincs...

Magyarország államformája ... Válsághelyzet 2018.11.05. 21:24:13

@Sir Bates dö Hól: "mennyire függ a fiktív számláktól, amivel a ner-lovagok kisibolják a pénzt"

A 6.Troll itt büszkélkedett, hogy a gazdája, a mészaros milyen ügyes, minden egyes dolgozójára, még a portásra is évi 10 millió nyereség jut. Lehűtöttem, hogy ez nem a hatékonyságnak, hanem a tolvajlásnak a jele. :))

atomic power 1986DucaDuca 2018.11.05. 21:25:15

@MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ BÖRTÖNBEN:

"Matematikailag viszont nem állja meg a helyét az az állítás, hogy ha U függvénynél mindig gyorsabban nő V függvény, akkor V konvergálna U-hoz."

Mondjál még marhaságokat! Ha V függvény minden időpillanatban gyorsabban nő, mint az U függvény, akkor az azt jelenti, hogy a V függvény iránytangense is nagyobb. Ez viszont előbb-utóbb a két függvény metszéspontját hozza létre.

elismert felhasználó 2018.11.05. 21:26:50

@Sir Bates dö Hól: leszédűtem. oszt? nagy dolog! aki anyit iszik, mint én, asz néha leesig a lépcsűröl. te mek sosenem bírtad asz italt, mer egy pöcsvagy kiscsáko. szagmailag nem is lehetet vita köztüng, mer ha aszt mondom neked, hogy keresztretesz akó te mire gondósz? ara, hoty befostál, de az mek nem ugyanasz. a morál mek most nagyon jó it a háromlépcsősbe...iljyenkor mindik jol vagyog.
csak azé vagyok szomolú, mer mos mán a taga is láttya, hogy nem vagy a régi...azaz a régi vagyol, csak épülöl lefele, mer az ténylek mindenek a zalja, hoty fogalmadsenem van arul, hoty nem aza zenés fasz vagyok akinek hiszelsz. és esz gáz haver. nem tom mi vót kösztetek, gondolom buszulás, mek hát nem is dógom, de elmígy a picsába, hoty mán megin beprobálkoszol nálam te fasz....bazzeg,

dunántúli gyerek 2018.11.05. 21:30:13

@MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ BÖRTÖNBEN: Meszaros az egyik legnagyobb magyar

11000 magyar embert foglalkoztat, sokukat jo penzert

egy tavoli rokonom a komaromi hidepites admin-centereben dolgozik, ott minden mernok milla korul keres

Koszonnyuk, a hidat is

Sir Bates dö Hól 2018.11.05. 21:30:49

@elismert felhasználó: nem akarlak szánni, de mégis szánlak... mint mondottam volt, béke legyen veled...

Magyarország államformája ... Válsághelyzet 2018.11.05. 21:30:58

@atomic power 1986DucaDuca: "Ha V függvény minden időpillanatban gyorsabban nő, mint az U függvény, akkor az azt jelenti, hogy a V függvény iránytangense is nagyobb."

Igen.

"Ez viszont előbb-utóbb a két függvény metszéspontját hozza létre."

Nem.

Ha mutatok egy ellenpéldát, leírod százszor egy kommentbe magadról, hogy hülye vagy? Nagyon könnyű, fentebb fel is vázoltam a megoldást.

Dickon 2018.11.05. 21:31:00

@Látens Inszinuáció:

Edith Eva Eger akar ez lenni. Valószínűleg elírás.

Magyarország államformája ... Válsághelyzet 2018.11.05. 21:33:38

@dunántúli gyerek: "11000 magyar embert foglalkoztat, sokukat jo penzert"

Ugyanennyi pénzből tízszer ennyi magyart foglalkoztatnék, mindet nagyobb fizetésért. És telne még yachtra, repülöre is.

Sir Bates dö Hól 2018.11.05. 21:34:17

@dunántúli gyerek: mi az tesó? bebuktál, azt vamzerkedés helyett most ner-cselédeskedni kell?... régen minden jobb volt, mi? csak felnyomtad a haverod, azt a sünök már el is engedték, nem?... arany világpiaci volt az neked...

2018.11.05. 21:36:32

@Dickon:

Így már stimmel.

elismert felhasználó 2018.11.05. 21:36:34

@Sir Bates dö Hól: akkó szántál vóna, amikor fogattunk a rozgonyi karcsival, hoty mekiszok húsz felest harmincz másodperc alat, de nem vót nálam anyi apróse, hoty kifizsesem, mer a zaszony lenyúta a fizumat, oszt maszek se vót adig. no ekor kelet vona vagy szász forintot száni rám, de te elsunyoktál mint mindik, te fasz. meknyertem vóna a fokadást, oszt nem segitetél, mos mek nagy szájad van, csak nemtom mire...

dunántúli gyerek 2018.11.05. 21:49:34

@MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ BÖRTÖNBEN: Akire az Ur keveset bizott, s azzal o jol safarkodott, arra tobbet biz az Ur.

Neked is adjon az Isten olyan szep palyat, mint a Lorincnek

John Nethem 2018.11.05. 21:56:16

@Sir Bates dö Hól:

Ha már így fölajánlottad, akkor tedd is meg: vezesd le ! De makulátlanul , hibátlanul ám !!!!

2018.11.05. 21:57:01

@atomic power 1986DucaDuca: ne fáradj vele! Agyrokkant szegény!

2018.11.05. 22:00:35

@Sir Bates dö Hól: közöm sincs Kecskeméthez. Nem kell fantazmagóriákat kitalálnod, ha nem tudsz megérteni egy matematikai problémát, amit a 12 éves lányom simán el tud magyarázni. Egyszerűen ismerd be, hogy buta vagy hozzá!

2018.11.05. 22:03:35

@MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ BÖRTÖNBEN: ugye azzal tisztában vagy, hogy azt bizonygatod, hogy ha két egyenes nem teljesen párhuzamos, akkor nincsen metszéspontjuk... ;-)

2018.11.05. 22:04:31

@atomic power 1986DucaDuca: Nem. Nem szórakozik. Ennyire buta.

John Nethem 2018.11.05. 22:06:10

@MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ BÖRTÖNBEN:

Azon is bemutathatnátok, amikor az egyikőtök holnap 100x leírja a javaslatodat, a másikotok pedig 150x, aztán holnapután meg az egyikőtök 110x, a másikotok pedig 160x és így tovább emelve 60 napon keresztül... Aztán majd a végén összeszámoljuk .......

AZ IGAZI HUNGAROFIL 2018.11.05. 22:06:58

A jelek szerint a nyugati sajtóban szereplő hk. túlélők mindannyian magyar ellenesek. - Itt lenne az ideje, hogy ezeket az embereket szakorvosok kezelhessék. - A nyugati sajtó a Nemzetközi Rablókapitalista Maffia szócsöve, ezt mindig is tudtuk. Amióta 2010-ben örökre elzavartuk itteni fiókjuk személyzetét országunk vezetéséből, azóta kígyót-békát fújnak ránk. Jobban szeretnék, ha mi újra engedelmes kiszolgálói lennénk a globalista diktatúrájuknak.

dunántúli gyerek 2018.11.05. 22:09:49

@AZ IGAZI HUNGAROFIL: legkozelebb rendes munkat kell vegezni

John Nethem 2018.11.05. 22:09:57

@Dickon: "...Abban szeretnék segíteni olvasóimnak, hogy felfedezzék, miként szökhetnek meg saját elméjük koncentrációs táborából,..:"

Hát azért ennek a pszichológusnőnek is voltak rögeszmés képzetei.....

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.11.05. 22:10:39

@MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ BÖRTÖNBEN: @atomic power 1986DucaDuca:

" Ha V függvény minden időpillanatban gyorsabban nő, mint az U függvény, akkor az azt jelenti, hogy a V függvény iránytangense is nagyobb. Ez viszont előbb-utóbb a két függvény metszéspontját hozza létre."

Ez nem igaz. MIÉRT...-nek van igaza.

U = x +100
V = x+ 1/x

V mindig jobban nő, de egyre kevésbé jobban, így sosem éri el U-t- V és U iránytangense összekonvergál, de U annyival nagyobb, hogy V nem éri utol.

Tényleg nem értem, miért olyan sok itt az olyan idióta, aki ahhoz is idióta, hogy felismerje, hogy idióta.

Ideje volna már elismerni az idi´óta parasztoknak, hogy nem okosak. Mert az idiótaság nagy nyomulásának nem lesz jó vége.
´´

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.11.05. 22:12:39

@MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ BÖRTÖNBEN: @atomic power 1986DucaDuca:

" Ha V függvény minden időpillanatban gyorsabban nő, mint az U függvény, akkor az azt jelenti, hogy a V függvény iránytangense is nagyobb. Ez viszont előbb-utóbb a két függvény metszéspontját hozza létre."

Ez nem igaz. MIÉRT...-nek van igaza.

U = x +100
V = x+ 1/x

csak az x>1 tartományt nézzük!

V mindig jobban nő, de egyre kevésbé jobban, így sosem éri el U-t- V és U iránytangense összekonvergál, de U annyival nagyobb, hogy V nem éri utol.

Tényleg nem értem, miért olyan sok itt az olyan idióta, aki ahhoz is idióta, hogy felismerje, hogy idióta.

Ideje volna már elismerni az idi´óta parasztoknak, hogy nem okosak. Mert az idiótaság nagy nyomulásának nem lesz jó vége.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.11.05. 22:14:56

@dunántúli gyerek: "Meszaros az egyik legnagyobb magyar

11000 magyar embert foglalkoztat, sokukat jo penzert
"

bármelyik értelmes ember több magyart, jobban foglalkoztatna, és többet hozna ki abból a lopott pénzből. de ezek az értelmes emberek nem lopnak, mert nem olyan görény gecik, mint ez a paraszt.

2018.11.05. 22:15:34

@math0: szó nem volt arról te faszfej Brendel, hogy a függvényeknek csak bizonyos tartományát nézzük.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.11.05. 22:17:14

@John Nethem: "De ha az egyik összeg MINDIG nagyobb ütemben, MINDIG nagyobb %-al növekszik a MÁSIKNÁL , akkor MINDIG konvergál a másikhoz."

te is hülye vagy.

U = x +100
V = x+ 1/x

csak az x>2 tartományt nézzük!

V mindig jobban nő, de egyre kevésbé jobban, így sosem éri el U-t- V és U iránytangense összekonvergál, de U annyival nagyobb, hogy V nem éri utol.

Tényleg nem értem, miért olyan sok itt az olyan idióta, aki ahhoz is idióta, hogy felismerje, hogy idióta.

Ideje volna már elismerni az idi´óta parasztoknak, hogy nem okosak. Mert az idiótaság nagy nyomulásának nem lesz jó vége.

Exploiter 2018.11.05. 22:18:35

@MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ BÖRTÖNBEN:

A németektől írtad a leszakadást, mert nominálisan nőtt a különbség, aztán amikor sokan leírták, hogy miért nem így van, áttértél egy másik témára.

Egyelőre te vagy a hülye, aztán hazudozol.

De hogy konstruktív legyek, a lengyel folyamatos stabil növekedést irigylem, de hát ugye ott is fasiszták vannak, meg lázadó jobb oldal, úgyhogy gondolom az nem jó viszonyítási alap.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.11.05. 22:25:41

@John Nethem: "De ha az egyik összeg MINDIG nagyobb ütemben, MINDIG nagyobb %-al növekszik a MÁSIKNÁL , akkor MINDIG konvergál a másikhoz."

te is hülye vagy.

U = x +100
V = x+ arctan(x)

csak az x>2 tartományt nézzük!

V mindig jobban nő, de egyre kevésbé jobban, így sosem éri el U-t- V és U iránytangense összekonvergál, de U annyival nagyobb, hogy V nem éri utol.

Tényleg nem értem, miért olyan sok itt az olyan idióta, aki ahhoz is idióta, hogy felismerje, hogy idióta.

Ideje volna már elismerni az idi´óta parasztoknak, hogy nem okosak. Mert az idiótaság nagy nyomulásának nem lesz jó vége.

2018.11.05. 22:25:44

@MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ BÖRTÖNBEN: aki annyit nem bír felfogni, hogy két nem párhuzamos egyenes valahol metszi egymást, az ne akarjon pénzek felett diszponálni, mert jobban el fogja kúrni, mint az az ostoba Mészáros!

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.11.05. 22:27:53

@abcdefghijklmm:

egyrészt a fasz nem, mert a történelem nem - végtelenben kezdődött. másrészt lehet példát mondani tartományi megszorítás nélkül:

U = x +100
V = x+ arctan(x)

V mindig jobban nő, de egyre kevésbé jobban, így sosem éri el U-t- V és U iránytangense összekonvergál, de U annyival nagyobb, hogy V nem éri utol.

Tényleg nem értem, miért olyan sok itt az olyan idióta, aki ahhoz is idióta, hogy felismerje, hogy idióta.

Ideje volna már elismerni az idi´óta parasztoknak, hogy nem okosak. Mert az idiótaság nagy nyomulásának nem lesz jó vége

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.11.05. 22:32:45

@atomic power 1986DucaDuca:

"Lássuk az ellenpéldát!"

U = x +100
V = x+ arctan(x)

most leírod százszor, hogy hülye vagy, idióta faszbarom!

dunántúli gyerek 2018.11.05. 22:34:23

@math0: ahhoz elebb vmi referencia kene vallalkozasi sikerbol

az Ur csak annak ad sokat, aki a kevessel jol safarkodik

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.11.05. 22:35:38

@abcdefghijklmm: "nem matematikus ez, hanem egy fasz... ;-)
Általános iskola 7. osztályos anyag nem megy neki."

amikor a 4 elemis ugrál a 7. osztályos matekról, aztán beszopja.

dunántúli gyerek 2018.11.05. 22:39:05

@math0: Mar hogyne lenne Ur, meg meszarosnak, sot sorosnak is van ura.

Szoval, nem a legyek hordtak ossze egyik filantropunknak se a zsetont.

Gandosz 2018.11.05. 22:39:25

Ha sorost birálni antiszemitizmus, akkor ezek a sajtótermékek rasszista hungarofób patkányok.

Exploiter 2018.11.05. 22:40:35

@math0:

A példa nem jó. Ha ezernél jársz, az ezer és ezeregy között a változás 1 lesz. Ami 0.1 százalék. Arctan 1000 és 1001 között a változás 0.0001. Ami százalékosan máris kevesebb.
Tehát nem teljesíti a követelményt, miszerint... Minek írom ezt le, faszom, értelmetlen.

Boycie 2018.11.05. 22:47:49

@MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ BÖRTÖNBEN:

Elképesztő hogy mennyire nem megy a matek senkinek :-(
Aki járt iskolába az elvileg tanulta a kamatos kamat nevű nagy varázslatot.
Aki képes egy excel táblát használni, az csinálja meg a következő modellt, kb 1 perc (bölcsészek, sorosbérencek felmentést kapnak, nekik úgyis mindegy)

G ország GDP-je a kiinduláskor (0. évben) 100 egység és évi 1,5%-kal növekszik
H ország GDP-je a kiinduláskor (0. évben) 25 egység és évi 4%-kal növekszik

Az első évben G nő 1,5 egységgel és H 1 egységgel, nyilvánvaló (az idióták számára), hogy H sohasem éri utol G GDP-jét, egyre jobban leszakad.

Aztán húúú mijafasz 57 év múlva mindkét ország GDP-je 234 egység
60 év múlva H GDP-je már 263 míg a korábban oly nagy és büszke G országé csak 244

Geci Orbán...

A math0 nevű kezeletlen elmebeteg meg a többi hülye nyugodtan hugyozzon bele a konnektorba mert szart sem értenek semmihez :-(

A Vincent blogon a sok egyetmi oktató, meg magát szellemi elitnek képzelő idióta sem hitte ezt el, egyedül a bloggazda tudta hogy ez így működik, de matek prof létére ő sem vezette le csak kinyilatkoztatta :-)))

Gandosz 2018.11.05. 22:57:36

@Boycie: A vincent bolgon azonnal kitilt Elek Gábor matematikus (jotunder) ha csak egy kicsit is bírálod. Elképesztően agressziv önhitt arrogáns beképzelt egy bunkó tahó (az Elek Gábor, jotunder)

Boycie 2018.11.05. 23:00:35

Mai gazdasági elemzésben kaptam:

"Nagyon gyenge lett a harmadik negyedéves GDP-adat az euróövezetben. Az euróövezet a harmadik negyedévben mindössze 0,2%-os negyedéves GDP-növekedést tudott produkálni. Az éves dinamika ezzel 2,2%-ról 1,7%-ra lassult, ami közel négyéves mélypont."

Úgy látszik nem sikerült elég migráncsot importálni hogy fellendítsék az euroövezeti gazdaságot, kellene gyorsan szerezni valahonnan még legalább 10 millió niggert aztán akkor már jó lesz.

Boycie 2018.11.05. 23:05:44

@Gandosz: tudom, ismerem :-) Holokauszt szindrómás zsidó a szerencsétlen és egy epszilon átmérőjű nagyon hosszú csövön keresztül szemléli a világot így aztán sok mindent benéz. Egyszer próbáltam "helyreigazítani" egy elképesztő baromságot, egyből 100 nickű fideszes trollnak lettem nevezve és ki lettem tiltva. Pedig addíg sosem szavaztam a fideszre és az iskolatársa voltam a szerencsétlennek ahol egy remek kisérleti matek tagozatra jártam

atomic power 1986DucaDuca 2018.11.05. 23:05:56

Két kamatos kamat függvény metszi egymást abban az esetben, ha az egyiknek nagyobb a kamatlába.

Hosszú távon ugyanez történik két GDP függvénnyel is, ha az egyik GDP növekedés nagyobb, annak ellenére, hogy alacsonyabb szintről indult.

Portugália GDP-je 89%-a volt Magyarország GDP-jének 1870-ben. Finnországé 104%-on állt. Ezen két ország átlagos növekedési üteme 1,92% (portugál) és 2,16% (finn) volt 140 év alatt (2010-ig). Jelenleg a GDP-jük 15-20 szorosa a 140 év előttinek. Finnország utolérte a briteket, Portugália lehagyta a magyarokat.

Ha az a bizonyos görbe csak jobban nőne, de egyre kevésbé jobban, sosem érte volna el Finnország az Egyesült Királyság szintjét és Portugália nem előzte volna meg Magyarországot.

dunántúli gyerek 2018.11.05. 23:14:47

na latom az CEU lippsi matektagozata mattot kapott

Kurt úrfi teutonordikus vezértroll · https://hatodiklenin.blog.hu/ 2018.11.05. 23:30:29

@John Nethem: "De Németország lakosságszáma növekedett 2010-2018 között 1047743 fővel, míg Magyarország lakosságszáma csökkent 235953 fővel 2010-2018 között."

Eddig lakosságszámról beszéltél, nem állampolgárokról. Szólja a gazdáidnak, cseréljenek le valami jobbra! Egy IQ hetvenes már jobb lesz nálad, az még emléxik mit írt pár röfivel előtte.

alöksz róz 2018.11.05. 23:40:58

@math0: segg vagy, és ezt egy egyszerű behelyettesítéssel igazolni lehet :D
a phd...
muhaha.

alöksz róz 2018.11.05. 23:54:25

a "Trump katonái várják a közép-amerikai menekülteket" című indexes cikkben a szívhezszóló képeket megtekintve az a kérdés merül fel, hogy ezek a hondurasiak kajak óvodás korukig szoptatják a gyerekeket? :D

Igazamvanvagyigazamvan? 2018.11.06. 00:00:19

@atomic power 1986DucaDuca: miféle kamatos kamat????
Ha így lenne, akkor a magasabb gdp-ről indulót sose fognánk be, sőt, mégjobban leszakadnánk. Sajna a gdp nem lineárisan, nem exponenciálisan, sőt, nem kiszámíthatóan változik.

Erre kiváló példa az állami látszatberuházás. Mondjuk az építőipar mesterséges fűtése. Építsünk stadiont! Amikor épül, a gdp bővül...csakhogy...amikor készen van, nem termel. Puff neked, gdp.
A lakossági fogyasztás a másik példa. Hogyan növeled? Bérkiáramlással. Mondjuk megszabod a minimálbért...
Azonnali hatás! Csakhogy: a termelékenység, a hatékonyság nem nő vele...ezért a vállalkozások árat fognak emelni, hogy kitermeljék a bérköltséget. Ha nem sikerül, belebuknak, ha sikerül, az az infláció.

Ettől persze sokkal összetettebb a kérdés.
Hogy vannak gondok , azt mi sem bizonyítja jobban, mint az mnb arany vásárlása.
Az arany mindig a menekülő valuta...
Most épp esik...

Igazamvanvagyigazamvan? 2018.11.06. 00:03:03

@atomic power 1986DucaDuca: csak pont a kamatos kamatnak semmi köze a portugál gdp-hez.

Igazamvanvagyigazamvan? 2018.11.06. 00:10:09

@atomic power 1986DucaDuca: csak pont a kamatos kamatnak semmi köze a portugál gdp-hez."
. Finnország utolérte a briteket, Portugália lehagyta a magyarokat"

Ezt benézted. A brit gdp a tízszerese a finnek.
A portugál meg kevesebb, mint 2011-ben....

A kamatos kamatnak legalább a fogalmával gyere már tisztába.
Semmi köze a gdp-hez!

Igazamvanvagyigazamvan? 2018.11.06. 00:13:35

@alöksz róz: nem csak a hondurasiak. Téged például még mindig szopatnak, pedig már óvodás vagy.

Sir Bates dö Hól 2018.11.06. 00:13:44

@John Nethem: szerinted a marketingre, piackutatásra kiállított számlák azok termelő fogyasztásnak számítanak, s mint ilyenek levonásba kerülnek az adott évi megtermelt javak összegéből? mert a gdp összege az adott évi összes megtermelt javak összegéből kivonva a termelői fogyasztás. ezért. s ez nem csupán mészáros cégeire igaz, hanem majd minden cégre. arról nem is beszélve, hogy minden közpénzlenyúlást túláraznak (aktuális példa az érdi vasúti beruházás, mely 3,8mrd helyett 8,2mrd "javat" termel, de a különbözet a lenyúlt összeg, ami szintén beszámítódik a gdp-be), így az a gdp-t pörgeti valós teljesítmény nélkül, valamint az alábbi linkre kattintva www.vasarlocsapat.hu/_hirek/_inflacio/_gdp/magyar-gdp.shtml külön felhívnám a figyelmed a moi gdp összetételére, különösen a "Szakmai, tudományos, műszaki, adminisztratív és szolgáltatást támogató tevékenység" 8%-os arányára. az iparé 22,4%. moon. mo a piacfelmérések és piackutatások eldorádója. ha valaki a magyar gdp számait komolyan veszi bármely tervezésnél, az magára vessen.

Sir Bates dö Hól 2018.11.06. 00:23:53

@abcdefghijklmm: remélem, hogy a gyerek nem lesz olyan terhelt, mint az apja, aki az alábbi kommentek szövegét sem tudta értelmezni:
"Sir Bates dö Hól
4 órája
@abcdefghijklmm: igazad van, a különbség csökkent százalékosan, nominálisan meg nőtt..."

ezt neked küldtem... te diszlexiás vagy vagy hülye, esetleg ner-cseléd, vagy torkozni jársz ide, mint az atomic barátod, kancsalgyurka tanítványa... levelezőn végzed kancsalgyurka egyetemét, online?... mondanám, a komplex gondolkodás nem az erősséged, de az egysíkú sem, remélem szülői testület másik tagja nem funkcionális analfabéta, mint te, mert akkor a purdéval is csak sűrűbben lesztek ott moon, nem többen...

Sir Bates dö Hól 2018.11.06. 00:32:05

@dunántúli gyerek: "az Ur csak annak ad sokat, aki a kevessel jol safarkodik"

látod, ez igaz, hisz' te jól sáfárkodtál azzal a borsónyi agyaddal, azt mennyi nyalni való segget adott néked az úr, mészáros "talán mert én okosabb vagyok, mint zuckerberg" lőrinc, áldassék az ő segge...

Jakab.gipsz 2018.11.06. 00:35:31

@Kurt úrfi teutonordikus vezértroll: + @math0:

Szeretsz számolgatni, jó akkor számoljunk- Magyarország Lakossága 1989-ben a genyszer váltás évében 10.7 millió fő. Tetszik tudni. És azt sem ártana tudni, hogy a nemzeti vagyon 95%-a a magyar nép tulajdonát képezte és önellátásra berendelkeztünk. Igaz volt 20 milliárd dollár állam adósság.

Aztán jött a sátánfajzat Soros, és a libbsi értelmiség osztotta az észt, "mert az állam rossz gazda, majd a piac megoldja". Mit oldott meg a piac és a szabad verseny? Eltűnt a nemzeti vagyon 80 % és van kb. 90 milliárd dollár adóság.

Buktunk 1 milló főt és a nemzeti vagyont, ez a veszteség pontosan annyi mint a holokauszt és a vesztes második világháborús veszteség együttvéve. Hanem több.

A sátánfajzat Sorosnak Hágában van a helye és le kell róla a gatyáját is perelni. És ez nem vicc.

Sir Bates dö Hól 2018.11.06. 00:37:31

@Gandosz: majomember, téged mindenhonnan kitiltanának, ahol az admin figyelemmel kíséri a kommenteket, engem is, szó se róla, de téged intellektuális környezetszennyezés miatt, ellenben engem...

atomic power 1986DucaDuca 2018.11.06. 00:41:35

@Igazamvanvagyigazamvan?:

" miféle kamatos kamat????
Ha így lenne, akkor a magasabb gdp-ről indulót sose fognánk be, sőt, mégjobban leszakadnánk."

Akkor működik a dolog, ha a magasabb GDP-vel rendelkező átlagos növekedési rátája alacsonyabb. Hosszú idősort figyelembe véve lényegében a konvergencia a kamatos kamat törvénye szerint valósul meg.

"Ezt benézted. A brit gdp a tízszerese a finnek."

Egy főre jutó GDP-ről van szó!

"A portugál meg kevesebb, mint 2011-ben...."

2010 volt a céldátum, ha figyeltél volna. Egyébként még mindig magasabb.

"A kamatos kamatnak legalább a fogalmával gyere már tisztába.
Semmi köze a gdp-hez!"

Annyi köze van hozzá, hogy a konvergencia ez alapján a törvényszerűség szerint történhet.

"amúgy 1870-ben nem volt Magyarország..."

Regnum Hungariae (Magyar Királyság) 1001 óta van. Nézz utána az államalapításnak!

2018.11.06. 00:42:28

Na ez az esti matekpelda tetszik.
Szerintem:
- x + 100 > x + 1/x ha x>2
- (x + 100)' = 1 > 1 - 1/x^2 = (1 + 1/x)' ha x>2
Magyarul ez a pelda rossz, mivel az elobbi (x + 100) fuggveny mindig nagyobb novekmennyel rendelkezik mint az utobbi (x + 1/x) novekmenye, barmely b>a intervallumon ha a>2. De ugy is mondhatnam hogy (x + 1/x) iranytangense "rossz iranybol" konvergal a (x + 100) iranytangensehez (az 1-hez) ahhoz, hogy jo pelda legyen.

Pelda 4 es 5 kozti intervallumon: (5+100) - (4+100) = 1 > (5+1/5) - (4+1/4) = 1-1/20 = 0.95

De a "MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ BÖRTÖNBEN" kommentelonek megis igaza van, van olyan U es V ahol U > V, de U'< V'. ha x>2 pl U = arctan(x+1)+1 vs V = arctan(x-1)

Persze ez mind szorszalhasogatas, mert azt elfelejtettuk targyalni, hogy a GDP fuggvenyunk derivaltjanak:
- van globalis maximuma
- van globalis minimuma
- feltetelezzuk, hogy nem konvergens
(poen lenne ha az lenne es valaki ezt matematikailag bizonyitana, a kozgazdaszok felvagnak az ereiket :))

Vizualis tipusoknak:
www.desmos.com/calculator
www.derivative-calculator.net/

Sir Bates dö Hól 2018.11.06. 00:45:44

@atomic power 1986DucaDuca: látod pubi, ha így dolgozol mindig átbasznak: tisztázd, hogy gdp/fő értelemben érte utol fo nbt, mert az nem ugyanaz, mint a gross domestic product... hamá' olyan fényesen világító elme vagy... vagy másolj rendesen...

Sir Bates dö Hól 2018.11.06. 00:54:46

@atomic power 1986DucaDuca: pubi, még mindig nem kaptam választ, hogy miért hivatkoztál a matek közben az eu konvergencia programjára... nyugtass meg, hogy nem a költségvetést tervezed a többi zsenivel együtt!...

Sir Bates dö Hól 2018.11.06. 01:35:53

@alöksz róz: ezért lettél ilyen? anyád megvonta a csecsét, s így apád faszán nevelkedtél? sanya, árpád vérvonala, most már értem miért jársz ide torkozni...

alöksz róz 2018.11.06. 02:10:36

@Sir Bates dö Hól: mondok valamit csak neked, ne mondd el senkinek: te olyan segghülye vagy, hogy azt se veszed észre, hogy csak magadat torkoztatod.

alöksz róz 2018.11.06. 02:14:59

@Sir Bates dö Hól: "még mindig nem kaptam választ, hogy miért hivatkoztál a matek közben az eu konvergencia programjára..." - és azóta se tűnt fel, milyen faszságot kérdeztél? kontextus :D
azt hiszi ő torkoztat :D

ⲘⲁⲭѴⲁl ⲂⲓrⲥⲁⲘⲁⲛ ⲔöⲍÍró · http://bircahang.org 2018.11.06. 05:24:21

Magyarországon sose volt annyira gyenge az antiszemitizmus, mint most.

Ez a nagy hír, hiába tombol ellene minden liberális médiia.

Kurt úrfi teutonordikus vezértroll · https://hatodiklenin.blog.hu/ 2018.11.06. 05:39:23

@Jakab.gipsz: Aha... csakhogy az a bizonyos nemzeti vagyon veszteséget termelt. Azért volt az adósság. Most meg így állunk. Ezt olyan jó odatenni, mert ezzel sosem tudtok semmit kezdeni. Szigorú számok. :-))

2002
államadósság 44 milliárd euró
manyup 2 milliárd euró
valutatartalék 10 milliárd euró

mérleg -32 milliárd euró

2010
államadósság 78 milliárd euró
manyup 10 milliárd euró
valutatartalék 34 milliárd euró

mérleg -34 milliárd euró

2018
államadósság 91 milliárd euró
manyup 0
valutatartalék 24 milliárd euró
Eximbank adóssága 2 milliárd euró

mérleg -69 milliárd euró

John Nethem 2018.11.06. 06:49:38

@Kurt úrfi teutonordikus vezértroll:

Igazad van.
NÉPESSÉGszámáról van szó.

A GDP-be a vendégmunkás is beletesz valamit, viszont az egy főre esőt a népesség alapján számolják...

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.11.06. 07:14:48

@maxval balcán bircaman: viszont Pittsburgben most ölt meg egy náci barátod 10 zsidót. ennyit rólatok, büdös nácik!

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.11.06. 07:16:48

@CaptainG: igen, az a példa még nem volt jó, de ez tökéletes:

U = x +100
V = x+ arctan(x)

John Nethem 2018.11.06. 07:20:42

@math0: Ennyit arról, hogy az USA-ban működhetnek náci szervezetek, de az egyetemeken a politikai korrektség okán még embereket is kirúgnak....

John Nethem 2018.11.06. 07:23:53

@math0:

Hiába írtad be kétszer, csupán annyi a gond, hogy TE NEM a beírt szövegre válaszoltál.
És ha tudni akarod, én csak egy másvalaki előző mondatát egészítettem ki.

midnightcoder2 2018.11.06. 07:28:27

@math0: Elmebetegek mindenhol vannak. Mondjuk ennek a betegségét speciel fűthette a libbant média is, ami azt sulykolja hogy aki Sorost üti az antiszemita. Ami egyrészt azért vicces, mert Sorost Izraelben is pont úgy utálják mint itt, márpedig a zsidó államot antiszemitizmussal vádolni még a libbant médiától is erős, másrészt ilyen alapon aki Merkelt utálja az németellenes, aki meg Orbánt az magyarellenes. Egy ember <> az egész nép. De ha a liberós média azt fújja hogy aki Sorost és az ő libbant társadalommérnöki tevékenységét helyteleníti az antiszemita az amcsi elnök pedig támadja Sorost, az csak az antiszemitizmust erősítni, mert lám a libbant média is azt sulykolja hogy a zsidók libbantak, másrészt ha az amcsi elnök utálja sorost, akkor ugye az azt is jelenti, hogy egyben az összeset utálja. Ez pedig ha kicsit is elmebeteg valaki, akkor neonfényben gyújtja ki a fejében a feliratot: Vadászidény! A sötétben pedig a felirat messzire ellátszik...

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.11.06. 07:28:44

@alöksz róz: na, a náci Fideszes már megint segghülye, és hazudik.

ennyit tudtok, FIdeszesek, ti vagytok a magyar társadalom legalja, a szemét, a selejt.

2018.11.06. 07:45:15

@math0: :))) Mellébeszélsz..
Lobogtatjátok az OLAF jelentést.. oké.. réééémes.. viszont amikor a Demszkyt érintő részekről van szó, akkor gyorsan el kell bagatellizálni, kétségbe kell vonni az érvényességét..
Kiváncsi lennék, mi lenne a reakciótok, ha ugyanezt tenné Garancsi is?

"Az OLAF teljesen lényegtelen, egy nulla, jelentéseik nagy része amúgy is baromság, és azoknak semmiféle jogi vonatkozásuk nincs és nem is lehet – így foglalható össze Demszky Gábor és ügyvédje, Magyar György sommás véleménye az Európai Csalás Elleni Hivatalról. "
:)) Akkor mi legyen?

"tehát semmi köze hozzá." [Göncz Kinga]
Aha.. formálisan nyilván.. de szerinted mennyire életszerű, hogy az aktív alapítvány létrehozója csak a kezdő lökést adja meg és aztán eltűnik a naplementében? Haggyá má lógva Matyi..

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.11.06. 07:46:42

@Boycie:

Bírom, amikor a 4 elemis hülye a kamatos kamat óvodás példájával akar villogni a Ph.D.-s computer scientist előtt.

1) Elhangzott egy állítás, példával cáfoltam.
2) A kamatos kamatodhoz hozzá se szóltam, te görény!

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.11.06. 07:47:30

@dunántúli gyerek: ja, a maffiavezér csuti geciről beszélsz?

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.11.06. 07:50:09

@John Nethem: nem igazán érdekel a kérdés, hogy USÁ-ban mi hogy van, az igen, hogy a nácik veszélyesek, nem a bevándorlók.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.11.06. 07:51:29

@John Nethem: "Hiába írtad be kétszer, csupán annyi a gond, hogy TE NEM a beírt szövegre válaszoltál."

Beidéztelek, és arra válaszoltam. Ennyit tudsz, te idióta köcsög, azt is lehazudod, amit írtál, és idéztem. Egy féreg vagy, egy erkölcsi hulla, selejt.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.11.06. 07:52:31

@midnightcoder2: "Elmebetegek mindenhol vannak."

köszönjük szépen. akkor a terrorizmus, mint a bevándorlás elleni érv ezzel ki is fújt, tökön szúrtad magad.

2018.11.06. 08:01:27

@math0: "nem igazán érdekel a kérdés, hogy USÁ-ban mi hogy van, az igen, hogy a nácik veszélyesek, nem a bevándorlók."

Pontosítsunk mááár... a nácik veszélyesek és a bevándorlók között is vannak szép számmal veszélyesek :) Innentől már csak matek.. bár azt még a matekkal sem lehet igazolni, miért is kellene veszélyforrásokat importálni.

Amúgy már kérdezni akartam.. te aspergeres vagy??

Igazamvanvagyigazamvan? 2018.11.06. 08:29:20

@atomic power 1986DucaDuca: Osztrák-Magyar Monarchia
A kamatos kamat kurvára nem fog megjelenni, még nyomokban sem.

putris72 2018.11.06. 08:29:54

@István Tamasi: Gondolom,hogy fel sem tűnt,hogy a Törököket a kedvenceid invitálták az EU-ba! DE ha az Orbán mondja.....

Igazamvanvagyigazamvan? 2018.11.06. 08:30:56

@atomic power 1986DucaDuca: Osztrák-Magyar Monarchia
A kamatos kamat kurvára nem fog megjelenni, még nyomokban sem. Ez ugyanis azt jelentené, hogy a fejlettebb ország gdp-je lineárisan, míg a fejletlené exponenciálisan nő.
Baromság...

Igazamvanvagyigazamvan? 2018.11.06. 08:31:33

@atomic power 1986DucaDuca: Osztrák-Magyar Monarchia
A kamatos kamat kurvára nem fog megjelenni, még nyomokban sem. Ez ugyanis azt jelentené, hogy a fejlettebb ország gdp-je lineárisan, míg a fejletlené exponenciálisan nő.
Baromság...

BOB 2018.11.06. 08:31:35

@CM2131: Nominálisan ez a kiinduló összegek közötti aránytól és a növekedésben levő különbségtől függ. A hányados valóban egyre kisebb lesz a kettő között, de a nominális különbség nem.

John Nethem 2018.11.06. 08:33:36

@math0: Meg az olyan tefélék a veszélyesek, akik csak személyeskedésre képesek.

elismert felhasználó 2018.11.06. 08:36:54

@Womb Raider: fütyimatyi csak simán hüljye. apja szégyene...

putris72 2018.11.06. 08:40:04

@math0: Még egyszer! A zsidó templomban gyilkoló szélsőséges az regisztrált szavazó volt! Gyűlölte a zsidókat,és Trumpot,meg a republikánusokat! Szerinted akkor milyen szavazó volt??? A csőbombás sztoriról is elhallgattak gyorsan!! Amúgy az USA-ban az elmúlt időszakokban voltak olyan gyilkosságok ahol a tettes Trump ellenes volt!Valamint mit szol azokhoz a celebekhez akik a tüntetéseken Trump meggyilkolására,vagy a Fehér ház felrobbantására buzdítottak a bentlévők egyutt!PL Madonna!Vagy neked nem tűnt fel,hogy mik voltak a választások előtt ott,meg utána is?

Minden ballib bérretteg 2018.11.06. 08:41:25

Elképesztő, hogy a ballib hazugsággyár még most is csak a zsidózásra tudja felfűzni a Soros által támogatott migráció elítélését.

Ennyi agy jutott a Soros csicskáknak külföldön is. Mázli hogy itthon már csak a Gyurcsanyista majmok szopják ezt a baromságot be csont nélkül, és az Index féle hírhamisítók.

Minden ballib bérretteg 2018.11.06. 08:42:57

@putris72:

A ballib elmebetegek tobzódnak a rasszistákban, és antiszemitákban.
Csakhát ugyanakkor lételemük a nácizás is.

John Nethem 2018.11.06. 08:47:41

@Minden ballib bérretteg:

Na de ha ÉPESZŰ és VALÓS, TÉNY-érveik nincsenek, akkor kénytelenek ezzel mahinálni....

6.Lenin 2018.11.06. 08:59:58

Azta!

Jól t5ippeltem tegnap. Már majdnem 300 hozzászólás egy ilyen picsa témában, és még mindig nem győzött egyik se. Megáll az ész.
Ennyire manipulálhatóak az emberek, oldaltól függetlenül.

Ráadásul ezeket a témákat már 1000x lerágták minden különösebb eredmény nélkül.
Lesz itt vagy 4-500 hozzászólás is a semmiért.

A B1 meg kaszál a hülyeségen.

István Tamasi 2018.11.06. 09:06:41

@putris72: A liberálisok - akik egyébként egyáltalán nem a kedvenceim - blokkolják Törökország felvételét az EU-ba éppen azért ami annyira tetszik a csúti suttyónak Erdoganban mégpedig a diktatúra kiépítése miatt.

2018.11.06. 09:10:55

@Igazamvanvagyigazamvan?: "Baromság"

Eleve baromság, hogy a múltbéli változásokból egyértelmű jóslatokat tesztek. A GDP értéke milyen függvénnyel írható le?? Semilyennel.. hosszú távon lehet kimutatni trendet.. vagy még azt sem. Ha ilyen folyamatoakat lehetne egzakt módon leírni és előre jelezni,úgy már régen bezárták volna az összes tőzsdét.

kocsisj 2018.11.06. 09:10:56

@dunántúli gyerek: Melyik úrról beszélsz? Arról a felcsúti pszichopatáról? Nálam az úr egy másik kategória, az biztos nem bízna a Lőrincre egy szaros bilit se.

2018.11.06. 09:17:12

@math0: "@midnightcoder2: "Elmebetegek mindenhol vannak."

köszönjük szépen. akkor a terrorizmus, mint a bevándorlás elleni érv ezzel ki is fújt, tökön szúrtad magad."

Ehhh... amíg szórvány esetekről van szó, addig igen..ám amikor esetleg bizonyos csoportokhoz köthetően az átlagnál érezhetően magasabb az "elmebetegek" száma, akkor gondolkodóba kéne esni (Előtte elég annyi: problémát nem importálunk.. )

Nálad egy probléma van csak..képtelen vagy elfogadni, hogy a két vallás/világnézet/nevezzük bárminek között olyan feszültségek vannak, amik előbb-utóbb problémák forrásaivá lesznek. Főleg, ha a két vallás követőinek létszáma kezd kiegyenlítődni, vagy legalább adott lokációban elér egy kritikus tömeget a másikkal szemben. Nincsen azzal semmi baj, hogy saját közösségeik vannak.. mert nem cél az asszimiláció, csak az a gond, ha a közösségeken belül olyasféle értékrend honos, ami az állítólag amúgy kőbe vésett Európai Értékekkel szemben áll..

Magánvéleményem · http://maganvelemenyem.blog.hu/ 2018.11.06. 09:26:37

" ... Magyarországon nem annyira erős a jelenség, bár az riasztó, ha bárhol felüti a fejét. De ő akárhol is járt idáig, személy szerint sehol sem ütközött bele ... "

Hát, itt kezdtem el hangosan röhögni.... Magyarországon erős az antiszemitizmus, igaz, hogy nem lehet vele találkozni, gondolom jól titkolják :-)

Hiteltelen az egész.

dunántúli gyerek 2018.11.06. 09:30:52

Ma kemeny napjuk lesz a lippsiknek.

John Nethem 2018.11.06. 09:31:25

@putris72:

nahát, nahát !!!!
Megint a szűklátókörűség visz rossz utakra téged is..

Igazamvanvagyigazamvan? 2018.11.06. 09:31:54

@Womb Raider: konkrétan igazad van. Bár nem írtam le, de említettem.

Behaton 2018.11.06. 09:32:25

@Womb Raider: Én támogatom az iszlám vallás követőinek nagyszámú betelepítését Európába. A buzi Brendel Mátyás miatt. Vallásosságig fokozódott ateizmusa elvette a maradék eszét is, és felszínre törtek fogyatékosságai. Mikor a keresztények máglyán égették el hitük tagadóit, akkor menőnek számított volna egy B. Mátyás. Most, hogy a keresztény egyházat, a keresztény hitet büntetlenül rugdoshatja, nagy lett a szája. Megvárjuk azt a percet, és megörökítjük az utókor számára, amikor Mátyás hithű muszlimok csoportjának mondja majd szemtől szembe, hogy a Próféta nem létezik, szent vallásuk tanításai pedig ostobaságok mind.
A vallás buzulás. Brendel, vallásosságig fokozódott ateizmusa pedig azt jelenti, hogy Mátyás is buzi. Nem szeretem a buzikat.

John Nethem 2018.11.06. 09:32:48

@putris72:

nahát, nahát !!!!
Megint a szűklátókörűség visz rossz utakra téged is..

Törökország formális csatlakozási kérelme az Európai Közösséghez 1987. április 14-i keltezésű...

Vagyis mikori a TÖRÖK EU-s jelentkezés ????????????

1987 !
1987 !
1987 !
1987 !

Szóval ezt kéne az eszedbe vésni, és ehhez igazodni a véleményezésekben...

2018.11.06. 09:38:09

@Behaton: Sokkal egyszerűbb megoldás is van!! Vegyünk jegyet Matyinak Rijádba!

2018.11.06. 09:39:15

@Magánvéleményem: Te sötétben bujkáló antiszemita! Reszkess!!

6.Lenin 2018.11.06. 09:42:36

@Behaton:

Szerintem lenne egy sokkal 1xűbb módszer BM semlegesítésére.
Tulajdonképpen ezek a blogok tartják életben, szerintem, itt éli ki a ferdüléseit, mert válaszolnak is neki.

Ha mindenki szó nélkül elmenne mellette-valószínűleg, mint a valóságban-akkor rövid időn belül beleőrülne, vagy bezárnák egy zárt osztályra, vagy kiugrana a 7.-ről.
Így viszont tobzódik, sőt ebben sokan támogatják is a válaszaikkal.

DFK 2018.11.06. 09:45:07

@MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ BÖRTÖNBEN: ez egy régi balos legenda, hogy minden jó a Bokros csomagból jött. Hát nem. Ellenben rettenetes károkat okozott. Pl a fogászati kezelések kivétele a tb-ből katasztrófális eredményt hozott. A családi pótlék, a családi kedvezmények megnyirbálása betett a gyerekvállalásnak.

putris72 2018.11.06. 09:57:27

@John Nethem: Nahát nem mondod!És mikor kezdték meg a csatlakozási tárgyalások? Milyen kormánya is volt akkor a törököknek? hu.wikipedia.org/wiki/Recep_Tayyip_Erdo%C4%9Fan hu.wikipedia.org/wiki/T%C3%B6r%C3%B6korsz%C3%A1g_csatlakoz%C3%A1sa_az_Eur%C3%B3pai_Uni%C3%B3hoz Mond nálatok alap a tudatlanság?

atomic power 1986DucaDuca 2018.11.06. 09:59:18

@Igazamvanvagyigazamvan?:

"A kamatos kamat kurvára nem fog megjelenni, még nyomokban sem. Ez ugyanis azt jelentené, hogy a fejlettebb ország gdp-je lineárisan, míg a fejletlené exponenciálisan nő.
Baromság..."

Az a baromság, amit írsz. A kamatos kamat törvénye tisztán soha nem jelenik meg az országok GDP növekedésében, mert a különböző időszakokban a GDP hullámzik. Viszont hosszabb időtávon átlagos GDP növekedések összevetésekor az tapasztalható, hogy alacsonyabb egy főre eső GDP-vel rendelkező állam utolérheti és le is hagyhatja a magasabb GDP-vel induló, de lassabb növekedést produkáló államot. Ennek a folyamatnak a leírására a legjobban a kamatos kamat törvénye a megfelelő.

A folyamatnak semmi köze a lineáris növekedéshez. A függvényben olyan konstansok szerepelnek, melyek a GDP növekedésnél nincsenek meg. Ezért ez nem alkalmas egy vegytiszta konvergencia folyamat leírásához. Erre a legalkalmasabb a kamatos kamat törvény, mely lényegét tekintve egy exponenciális függvény. A exponenciális függvények pedig keresztezhetik egymást, amennyiben a paraméterek eltérnek egymástól.

"Osztrák-Magyar Monarchia"

Igen, volt ilyen. De ha megnézed a Maddison adatbázist, láthatod, hogy 1870-től már Magyarországra, mint önálló entitásra állapít meg adatokat. De nem csak ránk, hanem az Oszrák -Magyar monarchia többi országára is.

www.rug.nl/ggdc/historicaldevelopment/maddison/releases/maddison-database-2010

Homo fideszbirkusz 2018.11.06. 10:00:06

@Behaton: "Én támogatom az iszlám vallás követőinek nagyszámú betelepítését Európába. "

Na Homo fideszbirkuszom, akkor ORBÁNnál célba érsz, mert a felcsúti töltött káposzta testű nem csak hogy millió számra betelepítene, de még a KORÁNT IS KÖTELEZÖVÉ TENNÉ AZ ISKOLÁBAN!

Orbán Viktor: Aki bezárkózik, vesztes lesz

Budapesten rendezik az Arab Bankok Szövetségének éves közgyűlését. Az eseményen az arab bankárokat Orbán Viktor köszöntötte, és figyelmükbe ajánlotta Magyarországot.

A miniszeterelnök néhány fontosabb állítása:
Magyarország nyitott és barátságos ország, ahol barátságos emberek laknak.

Magyarország Európa egyik legbiztonságosabb országa.
Itt hiányoznak azok a gettók, telepek, külvárosi részek, ahová az ember nem teheti be a lábát, az egész város biztonságos.

Magyarország biztonságos jogi értelmben is.

Magyarországon él a tisztelet kultúrája. Ez nem mondható el Európáról. A világnak ezen a sarkán nem tisztelik a jóistent, a családokat és a nemzetet, tőlünk nyugatra mindenki progresszív. De mi nem osztjuk ezt a vélekedést.

Minőségi életet csak ott lehet élni, ahol a tisztelet hangján beszélnek. Itt mindenki RENDKÍVÜL NAGYAR ÉRTÉKELI AZ ISZLÁMOT. Úgy tekintük az iszlámra, mint egy nagy építményre.
NEM TEKINTÜNK FENYEGETÉSKÉNT AZ ISZLÁM VILÁGBÓL ÉRKEZÖKRE.

Orbán a pápát idézte: "ÚJRA KELLENE OLVASNI A KORÁNT" Ha jobban figyelt volna az emberiség a Korán tanításaira, akkor nem tartana itt a világ.

Mi senkit nem oktatunk ki majd demokráciából, vagy ember jogokból.

Magyarország egy felemelkedő ország. HA FÉL ÉV MÚLVA JÖNNEK, MÉG JOBBKOR JÖNNEK.

A politikusok nem ismerik a jövőt, de ezt nem vallják be. Olyan változások vannak, amelyek hatásait lehetetlen felmérni. Hogy kik lesznek a sikeresek és vesztesek, azt senki nem tudja megmondani. Egy dolgot tudunk: aki bezárkózik A KERÍTÉS MÖGÉ, az vesztes lesz.

John Nethem 2018.11.06. 10:04:36

@putris72:

Na és ???
Visszavonta valaki is a jelentkezést a törököknél ???

Akkor meg ??
Egy állam JOGFOLYTONOSSÁGA mindig fönnáll akárhány kormány jön-megy......

Boycie 2018.11.06. 10:07:13

@math0: te nyilvánvalóan elmebeteg vagy, seek professional help!

putris72 2018.11.06. 10:09:21

@István Tamasi: Putyin és Erdogan ugyanazok mint amikor hatalomra kerültek!Mégis addig amig engedtek a nyugatnak ők voltak a jó fiuk,aztán amikor meg próbálták megbuktatni őket,mindjárt diktátorok lettek!Az röhejes,hogy azok a Eu-s politikusok diktatúráznak most akiknek az országai a legnagyobb katonai bizniszeket kötötték az Oroszokkal,és a fene nagy szankciókból is ők jönnek ki a legjobban,mert veszteni csak mi Kelet Európai országok vesztetünk vele! Az a probléma,hogy a mai balib uniós vezetés minden uniós országba is balib bábkormányokat szeretne! Nem tudom,hogy feltűnt,de az európai emberek felébredtek,és rájöttek mi vár rájuk ha ez a diktatórikus balib banda marad az EU vezetője! Szerintem rekord részvétel lesz az EU-s szavazáson,és a mostani senki által nem megválasztott elitet elhatják szépen! És olyan képviselőket fognak választani akik nem ilyen alkoholista ,és diktatórikus vezetés ültetnek az EU állampolgárok nyakába!

Minden ballib bérretteg 2018.11.06. 10:29:02

@Homo fideszbirkusz:

Bájos ahogy Gyurcsány seggnyalói azzal érvelnek hogy Orbán mennyire nyalja a muszlimok seggét.
Teszik mindezt egy olyan blogban, ahol éppen a Soros seggnyaló újságok kritikáját olvashatjuk a migráció megállítása okán.

Jakab.gipsz 2018.11.06. 10:41:55

Az nem lehet népszavazás kérdése, hogy a neoliberalizmust és a sátánfajzat Soros Nyitott társadalomra irányuló terveit, a saját fészkében a tudomány-filozófia keretein belül kell agyonverni.

2018.11.06. 10:45:48

@Boycie: Látványos :)) Bár ugye az is tény, hogy a GDP egyetlen paraméter és nagyjából sehogyan sem jellemzi egy gazdaság állapotát.. se azt, hogy az adott országban élők jól vagy rosszul élnek, se azt, hogy a gazdaság miként használja fel az erőforrásait.... se azt, mennyire fenntartható a gazdaság.. az egyik legszarabb mérőszám, amit gazdaságok összehasonlításához és megítéléséhez kitalálni lehetett. Viszont tökéletesen megmutatta a z USA centrikus világkép helyességét :)

2018.11.06. 10:48:42

@Homo fideszbirkusz: "de még a KORÁNT IS KÖTELEZÖVÉ TENNÉ AZ ISKOLÁBAN"

Ha üvöltesz, még nem lesz igazad... ha hazudsz is.. úgy végképp röhejessé teszed magad. Miből deriváltad, hogy "kötelezővé tenné"??? (Bár látható a példádon, hogy az értő olvasás fejlesztéséhez minden eszközt és lehetőséget fontos lenne bevetni... (van, amikor már késő..így jártál..)

Igazamvanvagyigazamvan? 2018.11.06. 10:53:25

@atomic power 1986DucaDuca: pontosan leírtad. Ezért nem lehet kamatos kamat.

István Tamasi 2018.11.06. 10:53:46

@putris72: Tudja ön egyáltalán, hogy mit beszél? A néppárti-kereszténydemokrata német kormányt ballibezi????

Sir Bates dö Hól 2018.11.06. 10:55:07

@Womb Raider: neked milyen és mennyi személyes tapasztalatod van muszlimokkal vagy afrikaiak Kál kapcsolatosan és azokat hol szerezted?

(demszky minimum nyolc éve nem játszik, nem állítom, hogy tisztakezű szent, de azt sem, hogy mindent elrabló gazember, arra, hogy bűncselekménnyel vádolható-e vagy sem, annak megállapítására ott van az ügyészség, amely polt regnálásának nyolc éve alatt a gyanusításig sem jutott el, sz'al vagy nem követett el semmit, vagy az ügyészség nem tudja ellátni feladatát rendeltetésének megfelelően, ez lehet szakmai vagy más okból kifolyólag, de ez esetben mindenképpen felmerül a szervezet vezetőjének, a legfőbb ügyésznek, személyes alkalmassága)

Sir Bates dö Hól 2018.11.06. 11:06:00

@alöksz róz: árpádvére, megpróbálhatják elmondani, de fölöslegesen lenne, nem értenéd, mert te is, meg kancsalgyurka tanítványa is csupán a felületet karcoljátok, semmiről nem rendelkeztek elmélyültebb tudással, az ok-okozati kapcsolatokra nem is vagytok kíváncsiak, egy egyetem vagy főiskola elvégzése után még nem lesztek értelmiség (bár valószínűleg ennek a kifejezésnek definícióját is másként adnánk meg), semmi alázat nincs bennetek az emberiség kezdete óta felhatmozott tudással szemben, így mit is mondhatnék: lobogtasd a XII. századból származó okiratot családod eredetéről és vérvonalad egyedülálló tisztaságáról... és járj ide gyakran torkozni, ha ez a hobbid, engem nem zavarsz...

Sir Bates dö Hól 2018.11.06. 11:09:25

@midnightcoder2: amint egy ember ≠ az egész nép, akként a kormány hivatalos véleménye ≠ az egész lakosság véleménye...

dunántúli gyerek 2018.11.06. 11:09:45

@Sir Bates dö Hól: Nekunk semmit nem kell megertenunk, mi ugyanis uralkodunk.

Az hogy ti mirol diskuraltok az Uri szalonok kozotti nyirkos sikatorokban, az a ti dolgotok, minket nem erdekel.

Sir Bates dö Hól 2018.11.06. 11:11:58

@Magánvéleményem: aki moon nem rendelkezik antiszemita attitüddel, az vagy zsidó, vagy maugliként nevelkedett egy barlangban...

Willkommenskultur 2018.11.06. 11:25:50

@Sir Bates dö Hól: Mar a 2.vh elott is ide menekultek a zsidok, meg az elso elott is, kb. ennyire vagyunk antiszemitak

Sir Bates dö Hól 2018.11.06. 11:27:05

@dunántúli gyerek: látod, itt a probléma a világnézetedben, ezért vagy alattvaló, mert a társadalmon belüli viszonyokat csupán dominancián alapuló elnyomásként tudod értelmezni, nem pedig azonos jogokkal rendelkezők kooperációján, ezért nincs benned semmi rossz érzés, mikor az erősebb kutya megbasz, s egyben igazolod azt a tételt, hogy a rabszolga sem szabad akar lenni, ő akar lenni a gazda... bár felhívnám figyelmed, hogy a világ változik folyamatosan, könnyen kerülhetsz nem-uralkodó státuszba, akkor viszont az ellenoldali alattvalói attitüddel rendelkezők véres bosszút vehetnek... a tapasztalat az, hogy csupán az elitek nem vájják ki egymás szemét, ők kiegyeznek egymással, de a hierarchia alsóbb szintjein lévőkkel ez nem történik meg... cselédséged mutatja a "mi uralkodunk" többes szám első személyű ragozása, miközben te maximum a bélműködésed felett uralkodsz életed során, még a saját életed folyásán sem, pontosan azért, mert alattvaló vagy...

Alick 2018.11.06. 11:38:21

Vicces az antiszemitázás, amikor a legtöbb filoszemita gesztust talán éppen ez a kormány tette.

2018.11.06. 11:39:20

@Sir Bates dö Hól: Ostoba vagy... szerinted csak abban az esetben mondhatjuk ki egy vallási csoport szélsőségeseiről, hogy nemkívánatos jövevények a hazánkban, ha legalább egyszer megerőszakoltak ??? Te teljesen hibbant vagy? Számtalan példát látni, szerte Európában, hogy mihelyt nagyobb létszámú diaszpórát alakítanak ki, azonnal változik a szélirány, beindul a gettósodás és jönnek a konfliktusok a befogadó társadalommal. (Soha nem állítottam, hogy csakis a muszlimokra jellemző.. de azt igen, hogy a kulturális különbségek (nem, nem vertikális értelemben..) kódolják a problémákat. És ne gyere azzal, hogy van 9 egyetemi professzor barátod, akik hithű muszlimok és 9 agysebész cimborád a szubszaharai térségből, akik okosabbak, mint az összes fityessbirka.. már kívülről fújom a bárgyú tanmeséiteket.. A nőgyógyászom szudáni születésű volt, de 3 éves kora óta él itt.. a kardiológusom is arab... de lássuk be, egyáltalán nem ez a jellemző..

"demszky minimum nyolc éve nem játszik"
Nem is az a lényeg, nem az érdekel.. a kettős mércétekere mutat rá szépen a videó. Ha a "mi kutyánk kölykéről" van szó, úgy az OLAF egy gittegylet... ha Orbánékról, úgy az OLAF a manifeszt Justitia, kétségbevonhatatlan ítélettel... :)

Sir Bates dö Hól 2018.11.06. 11:39:24

@Willkommenskultur: mégis hova mentek volna? sztálinhoz? a balkánra? amennyiben egy hirtelen jött zivatar elől a blue oysterben találsz oltalmat, abból levonható-e az a következtetés, hogy meleg vagy?...

dunántúli gyerek 2018.11.06. 11:40:54

@Sir Bates dö Hól: nincsenek azonos jogokkal rendelkezok, soha nem is voltak

2018.11.06. 11:42:27

@Sir Bates dö Hól: "aki moon nem rendelkezik antiszemita attitüddel, az vagy zsidó, vagy maugliként nevelkedett egy barlangban..."

:))) Perszepersze.. ha te mondod.. ilyenek ezek a magyarok.. kollektíve antiszemiták.. :) mi több.. genetikusan antiszemita moslékzabálók...

Behaton 2018.11.06. 11:55:14

@Womb Raider: Én akkor antiszemita vagyok. Nem gond. Együtt tudok élni ezzel a teherrel. Antiszemitaként úgy gondolom, nem probléma az, ha nem kedvelem a zsidókat. Ők sem kedvelnek engem, és szerencsére nincs még előírva, hogy szeretnünk kéne egymást. Bőven elég, ha nem akarjuk agyonütni a másikat. Én a "békés egymás mellett élve utálás" híve vagyok.

Sir Bates dö Hól 2018.11.06. 12:00:32

@Womb Raider: egyrészt nem a mi kutyánk kölyke, én ilyet nem mondtam soha, nálam nincs kettős mérce... veled ellentétben én olyan országban élek, ahol valóban vannak nagy számban bevándorlók leszármazottai, pontosan látom, hogy mi a helyzet, napi szinten vagyok kapcsolatban muszlimokkal, nem ostobábbak, de nem is okosabbak a többségi nemzetnél, sokakat ismerek akik áttértek az iszlámra, ők jobban tartják a hitet, mint azok, akik beleszülettek. egy ellenben közös bennük: mindketten sokkal jobban elutasítják a szélsőségeseket, mint a nem muszlimok, ők tényleg gyűlölik őket. fogalmad sincs milyen kulturális különbségek vannak, mert ezzel semmilyen tapasztalatod nincs. félelmeid tudatlanságodból fakadnak (ez nem ekvivalens azzal, hogy buta lennél), moon nem lehet ilyen tapasztalatokra szert tenni.

Willkommenskultur 2018.11.06. 12:06:50

@Sir Bates dö Hól: Engem kurvara nem erdekel hova mentek volna, nem a mi problemank miert utaljak mindenhol a zsidokat. Akkor sem kellett volna beengedni a migransokat.

Sir Bates dö Hól 2018.11.06. 12:19:33

@Womb Raider: igen, a moi szociókulturális környezet miatt, de erre nem kellene rájátszásba, azt, hogy moslékzabáló nemzet a magyar, ezt te állítod, én ezt elutasítom, valószínűleg büszkébb vagyok a magyar nemzethez való tartozásomra, mint te, nekem nincsenek kisebbrendűségi komplexusaim emiatt...

Sir Bates dö Hól 2018.11.06. 12:25:29

@Behaton: így van, én is moon nevelkedtem, milyen lennék, ha nem antiszemita, de ezt meg lehet haladni, nekem is volt konfliktusom amiatt, hogy gójnak bélyegeztek, én is elítélem azt, ha csupán a csoporthoz való tartozás miatt valaki kedvezőbb megítélésben részesül, s nem az egyéni kvalitásai a döntőek... ám ez oda-vissza igaz...

Sir Bates dö Hól 2018.11.06. 12:26:47

@Willkommenskultur: menekültek, ez a jelen esetben a helyes kifejezés, elég gazdag a magyar nyelv ahhoz, hogy árnyaltan fogalmazzunk...

Sir Bates dö Hól 2018.11.06. 12:40:33

@dunántúli gyerek: ellenben ez lehet egy cél... amennyiben a választási eredményeket nem a zsákmányszerzésre való feljogosításként értelmezzük, máris egy lépéssel közelebb kerülhetünk ehhez, s azt is meg kellene érteni, hogy a társadalom sokkal komplexebb, mint hogy egy párt tudja képviselni mindenki érdekét, de vannak, akik inkább preferálják azt, hogy mások döntsenek életükről, a felelősség terhének átvállalása miatt örömmel adják fel, mondanak le személyes szabadságukról, miként, mikor clienssé váltak egy pater familias alatt, nekik megfelelő a tekintélyelvű rendszer, nekem ez nem jön be... én a szavazatom odaadásával nem alárendelt viszonyba kerülök a politikussal szemben, hanem egy megbízási viszonyba, mely során az én utasításaimnak megfelelően kell eljárnia... ezért vagyok én citoyen, te pedig sujet...

Magyarország államformája ... Válsághelyzet 2018.11.06. 12:43:58

@Sir Bates dö Hól: "én olyan országban élek, ahol valóban vannak nagy számban bevándorlók leszármazottai"

Tippelek: Magyarország.

Mert itt ősmagyar géneket nem nagyon találsz, 99%-ban migránsok alkotják a népességet.

Ha itt a geci etnikai homogenitást akar elérni, a népesség 91%-át ki kell legalább irtania. A 9% maradék homogén cigánysággal biztos jól ellenne.

Sir Bates dö Hól 2018.11.06. 12:54:22

@MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ BÖRTÖNBEN: nem, nem jó a tipp, én froban vagyok, s megmosolyogtató, de egyszersmint kétségbeejtő megtapasztalni, hogy moon egy nagyon szűk rétegen kívül senki semmit sem tud a világról, s ez egy ekkora nemzetnél egyenlő a kollektív öngyilkossággal, orbán legnagyobb hibája, hogy képtelen megérteni mások nézőpontjait, mozgatórugóit alacsony intellektusából fakadóan, s ezzel az egyik legkártékonyabb szereplő a magyar nemzet vezetői közül...

2018.11.06. 13:02:17

@Magánvéleményem: " ... Magyarországon nem annyira erős a jelenség, bár az riasztó, ha bárhol felüti a fejét. De ő akárhol is járt idáig, személy szerint sehol sem ütközött bele ... "

Hát, itt kezdtem el hangosan röhögni.... Magyarországon erős az antiszemitizmus, igaz, hogy nem lehet vele találkozni, gondolom jól titkolják :-)

Hiteltelen az egész.

De nem az USA-ban, ahol azt se tudják, hol van Magyarország. Aztán majd a (zsidó) újságokból megtudják, hogy itt elképesztő antiszemitizmus van itt és egyáltalán nem lesz kár a magyarokért, mikor elindul a zsidó terv Magyarország gyakorlati elfoglalására. Orbán amúgy ezt a tervet hajtja végre. Egyszerű példa, hogy ha rezsit csökkent, azt kedvező egy izraeli bevándorlónak, ha a magyar fizetéseket emeli, az meg nem. Itt mindenki elfelejti, hogy Orbán úgy gondolkodik, mint egy cigány. Az országot is így alakította át, lásd cigányok felzárkóztatására kapott összeg, amit a cigány elit pont úgy nyúl le, ahogy a fidesz "elit" az EU pénzeket és ugyanaz a szegénység vár rátok, mint látod azokat a cigányokat, akik kimaradtak az osztásból és akiket toronymagasról leszarnak még a cigány vezetők is. Egy dolog nem hasonlít, a szaporodás mértéke, ami a magyarok esetében erős fogyás, a cigányokét meg ki tudja, mekkora növekedésről beszélhetünk. Rasszista vagyok? Csak mondom, amit tilos.

6.Lenin 2018.11.06. 13:27:24

Drága Véreim!

A magyar nemzet nem genetikai kérdés.
Itt vagyunk egy ütköző zónában már több, mint 1000 éve.

A magyar nemzet eleve nem lehet rasszista (hiszen nem genetikai kérdés) lehetnek köztünk rasszisták? Igen, mint minden nemzetben, rasszban, vannak másokat gyűlölők.

A cigányok lehet, hogy szaporábbak, de korán is térnek nyugovóra.

Hogy valamiért már évszázadok óta nem kedvelnek minket a rendkívül nem rasszisták, rendkívül nem idegengyűlölő , rendkívül toleráns népek, nemzetek rasszok?

Ma már ki nem szarja le? Hiszen lassan az lesz Európában és a világon, amit mi szeretnénk, hiszen már Orbán irányítja a Univerzumot is.Legalább is, amelyik része az ő fényétől besugározható.

2018.11.06. 13:43:54

@Sir Bates dö Hól: " ők jobban tartják a hitet, mint azok, akik beleszülettek. egy ellenben közös bennük: mindketten sokkal jobban elutasítják a szélsőségeseket, mint a nem muszlimok, ők tényleg gyűlölik őket."

:))))) Ez semmi másból nem világlik ki jobban, mint abból, hogy éppen azért napi téma a fokozódó migrációs nyomás, mert egy horrorisztikusan szélsőséges iszlám szervezet szétdúlta a fél arab világot :) (Oké, némi USA katalizáció mellett..)
Oké, elfogadom (én ilyen hiszékeny ember volnék..) hogy te olyan közegben mozogsz, ahol hiperintelligens és übertoleráns muszlimok tömegei vesznek körül.. de áruld már el, miért van az, hogy egy ilyen remek kulturális örökséggel és ennyire befogadó , barátságos vallási iránymutatások szerint létező közösségek tagjai azok, akik a rettentő szélsőséges és rasszista elemekkel terhelt keresztény világ felé menekülnek (migrálnak) ..és nem fordított a folyamat?

Mer énnékem úgy tűnik, hogy bár biztosan vannak olyanok is, akikről te meséltél (de talán csak nem túlzó azt feltételezni, hogy mégg te sem ismersz minden Fro területén élő muszlimot) meg vannak olyanok is, akik különféle indíttatásból (ami lehet teljesen tisztességes is akár..) indultak az ígéret földje felé.. ahol aztán nem találták meg a számításaikat..vagy éppen nem nyerte el a tetszésüket a hitetlenek állatias életvitele..és ezen csalódottságukból fakadóan késztetést éreznek, hogy az iszlám kardja legyenek.
Velük mi a helyzet?

rasztaszív 2018.11.06. 13:44:20

@6.Lenin: igen,a furunkulusok szellemi fényessége,és vezető szerepe közismert.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.11.06. 13:52:39

@Womb Raider: te beszélsz mellé, nácikurva. egyetlen cikket sem tudtál hozni, ami az állításaidat igazolná. egyetlen cikkedben sem szerepelt az állításod, szerepelt viszony Matolcsy rokona, mint érintett.

pszichopata módjára hazudsz, és idióta vagy. ennyik vagytok, ti Fideszesek, a társadalom legalja, a selejt. a hazug, debil, idióta barmok.

6.Lenin 2018.11.06. 13:55:08

@rasztaszív:

Drága Testvérem!

Nagyot kamuznék, ha azt írnám most, hogy- mivel rövidesen eltűntök a homályban, önerőből-talán valami szomorúságot éreznék, de talán örömtáncot se lejtek, hiszen egy nemzethez tartozunk (bár a te nevedben nem nyilatkoznék inkább)

Te ezt miként viseled, a te ügyed. Végre a nemzet egy lesz, bár más-más országban is vannak testvéreink, és már nincs miért szégyenkeznünk.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.11.06. 13:58:15

@Womb Raider: a menekültek, akik nagyobb részt muszlimok, kisebb részt keresztények a fejlett Európa felé menekülnek, mert fejlett. Európa a keresztény szélsőségek legyőzésével és kordában tartásával lett fejlett a felvilágosodás és az ipari forradalommal, majd a 20. századi jóléti társadalommal. nem a kereszténység miatt, hanem annak ellenére. és pontosan ugyanígy fejlett tud maradni a muszlimok ellenére is.

amíg a szekuláris állam pár száz millió keresztényt, a még mindig irdatlanul erős katolikus egyházat és protestáns egyházakat is kordában tudja tartani, akkor azt a pár muszlimot is kordában tartja.

ha a szekuláris állam felbomlik, akkor viszont az ateisták és keresztények között is olyan háború lesz, amit a keresztények meg fognak szívni.

úgy vess magadra, kis bugyuta nácikurva! nektek az az egyetlen reményetek a jövőben, hogy mi ateisták toleráljuk a ti baromságaitokat is, meg a muszlimokét is.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.11.06. 14:00:34

@Womb Raider: "Mer énnékem úgy tűnik, hogy bár biztosan vannak olyanok is, akikről te meséltél (de talán csak nem túlzó azt feltételezni, hogy mégg te sem ismersz minden Fro területén élő muszlimot) meg vannak olyanok is, akik különféle indíttatásból (ami lehet teljesen tisztességes is akár..) indultak az ígéret földje felé.. ahol aztán nem találták meg a számításaikat..vagy éppen nem nyerte el a tetszésüket a hitetlenek állatias életvitele..és ezen csalódottságukból fakadóan késztetést éreznek, hogy az iszlám kardja legyenek.
Velük mi a helyzet?"

ugyanaz a helyzet, mint veletek, idióta, elkeseredett, frusztrált keresztényekkel, akik között nagyon sok a görény, geci baromállat. mint például te magad is.

keresztények és muszlimok között pontosan ugyanúgy van ilyen is, és olyan is. és persze még ateisták között is van.

csak ti, náci barmok vagytok, akik azt hiszitek, hogy a keresztények jobbak, mint a muszlimok, mert a muszlimoknál csak a rosszat látjátok, a keresztényeknél meg vakok vagytok a rosszra.

2018.11.06. 14:05:50

@math0: ??? Mivaaan? Demszky élő szóban mondta el, hogy az OLAF őt érintő megállapításai (vádjai..) ignorálandóak, minthogy az OLAF egy komolytalan gittegylet. Ha ez neked kevés..

Mégegyszer: Göncz Kinga formális nem felelős.. de csak a te fantáziád szüleménye, hogy semmi ráhatással nem bír az alapítvány tevékenységére és semmi tudomása nem volt az alapítvány körüli piszkos ügyekről..

(Azt ugye újfent nem sikerült kiderítenem, hogy ebben a kérdésben mennyi relevanciája van annak, hogy nézeteid szerint én náci, mi több!! kurva is vagyok.. de oda se neki.. ha te mondod.. Ahogyan azt sem tudom, mennyiben nyomatékosítja az általad kifejtett véleményt az, hogy ocsmány stílusban személyeskedsz. Az intellektusodból ennyire futja csupán? Ejjj..Matyi.. hát nem is vagy te valódi tudós.. mert vagy személyeskedsz, vagy azt bizonygatod, mekkora koponya is vagy..
Tök fura.. én pl. Teller Edétől soha nem hallottam, hogy így tett volna. :)) Nem volt szüksége rá.. te meg itt koldulod össze nap mint nap pár hozzád hasonló félnótás sérült elismerését.. cudar élet.. :)))))))))

rasztaszív 2018.11.06. 14:05:59

@6.Lenin: az,hogy te magyarabbnak érzed magad,a te ügyed.azért pedig,hogy a máshogy gondolkodók eltűnését vizionálod,nyilván nem fogsz szégyenkezni,hiszen nem ismered azt az érzést.

atomic power 1986DucaDuca 2018.11.06. 14:06:37

@Igazamvanvagyigazamvan?:

"pontosan leírtad. Ezért nem lehet kamatos kamat."

Kell egy bizonyos matematikai absztrakciós képesség ennek megértéséhez. Megpróbálom elmagyarázni.

Tény: Finnország 140 év alatt elérte, sőt egy picit meghaladta az Egyesült Királyság egy főre eső GDP-jét.

Ha a két ország 2010-es és 1870-es egy főre jutó GDP-jének különbségét vesszük, és
ezt elosztjuk 140-el, akkor mindkét ország esetében egy átlagos évi GDP/fő növekményt kapunk. Ez nyilván Finnország estében magasabb érték, mint az Egyesült Királyság esetében, hisz előbbi utolérte utóbbit. Ezzel a módszerrel letisztítottuk a GDP növekedésben megfigyelhető hektikusságot és redukáltuk a feladatot két tiszta matematikai függvényre, grafikonra, melyeknek adottak a kiindulási és véghelyzet értékei, és adott a grafikonok meredekségét meghatározó átlagos GDP/fő növekmény.
Most már csak az a kérdés, hogy mindkét görbe, a meredekségtől eltekintve, milyen matematikai törvényszerűségnek engedelmeskedik.
Erre a válasz az, hogy két exponenciális görbét kaptunk, ahol az egyik meredekebb (Finnország), mint a másik (Egyesült Királyság).
Miért kapunk exponenciális görbét?
Azért, mert minden évben a független változóhoz (adott év) egy, a GDP/ fő növekménynek megfelelő arányban módosított függő változó rendeltetik (adott évi, aktuális GDP/fő). A függvény azért lesz exponenciális, mert minden évben az új érték kiszámításánál az előző évi, növekménnyel módosított értékből származtatjuk azt.
Ha ezt jól végig gondolod, ez ugyanannak a törvényszerűségnek engedelmeskedik, mint a kamatos kamat. Annyi a különbség, hogy itt a kiindulási tőke helyett a kiindulási GDP/fő szerepel, a kamatláb helyett pedig a GDP/fő átlagos növekménye.
Tehát egy első ránézésre hullámhegyekkel és ,- völgyekkel tarkított, kesze- kusza GDP növekedési görbét a matematikai absztrakció segítségével vissza lehet vezetni, redukálni lehet annak matematikai lényegére.

6.Lenin 2018.11.06. 14:06:40

@math0:

Ne általánosíts.

Én például teljesen nyitott szemmel látom,-amikor téged olvaslak-, hogy az ateisták között is van... "görény, geci baromállat. mint például te magad is."

2018.11.06. 14:12:40

@math0: "csak ti, náci barmok vagytok, akik azt hiszitek, hogy a keresztények jobbak, mint a muszlimok, mert a muszlimoknál csak a rosszat látjátok, a keresztényeknél meg vakok vagytok a rosszra."

Én türelmes vagyok... ezért újra elmondom: lehet, igazad van.. a keresztények győlölködőek, nácik, rasszisták.. mi van még? !!Homofóbok (ja..a muszlimok is) meg utálják a spenótot és a rántott csirkelábat...De ki nem szarja le, amíg a két tábor jól elkülönítve, a saját térfelén játszik? Semmi probléma, mindenki magának hülye.. de ha egy hajóba tereled a teljes állatfarmot? Szerinted?

"csak ti, náci barmok vagytok, akik azt hiszitek, hogy a keresztények jobbak, mint a muszlimok,"
Hiszi a rosseb.. (én inkább azt látom, te vagy az, aki valótlanságokban hisz..megspórolva a megbizonyosodás költségét..) egyszerűen csak egyet hiszünk : nem vagyunk egyformák és ez mindig konfliktusok forrása lesz. nehéz ezt felfogni? Ne ess abba a hibába, hogy a muszlimok elitjét méred a keresztények (vagy egyszerűbben..nem muszlimok) resztlijéhez...

6.Lenin 2018.11.06. 14:13:51

@rasztaszív:

Kurva nehéz felfogású lehetsz a jelek szerint.

Sehol nem azt írtam, hogy magyarabbnak érezném bárkinél is magam (nem is tehetném, mert az őseim nem Árpáddal jöttek, lekésték a csatlakozást, kicsit később sikerült ez)
A ti eltűnéseteket nem kívánom, hiszen engem nem zavarsz, csak rögzítem, hogy 1re kisebbnek látszotok, gondolom az egyre növekvő távolság miatt, ahogy robogtok a szakadék felé.

Sajnos ismerem azt az érzést, amikor szégyellnem kellett volna a magyarságomat (amit mellesleg önként vállaltam, vállalok. Nem szégyellem, hogy ha te is annak vallod magad, csak kicsit kellemetlen érzés)

Boycie 2018.11.06. 14:21:33

@Sir Bates dö Hól: Érdekelne hogy te hol élsz Franciországban hogy még nem vetted észre hogy egy puskaporos hordón ülsz. Minden "hozzáértő" arra tippel hogy Európán belül először Franciaországban lesznek polgárháború szerű cselekmények a generációk óta integrálódásra képtelen, szépen radikalizálódó muszlim söpredék miatt. Ezt már Macron is tudja, beszélt is róla hogy majd ő megoldja...
Nem tudom neked felsorolni a végtelen mennyiségű negatív tapasztalatot amit hallottam a lányomtól kezdve "az utcákon tapasztalható aggresszív muszlim jelenlét" miatti félelemből Izraelbe emigráló zsidókig (állitólag kb 40 ezren költöztek el az elmúlt években, nagyobb részt a biztonságosabbnak vélt Izraelbe ahol időnként megkéselik őket vagy rakéták hullanak a fejükre. Európa legnagyobb zsidó közössége tünik el a szemed előtt). Van olyan K Európai ismerősöm akinek a Fro-ba emigrált nővére már évek óta kendőt tesz a fejére ha lemegy a boltba, mert így kikerüli a mindennapos zaklatást. Stb stb. Ettől még nem kell fasisztának lenni, de hogy kurva nagy baj van felétek az biztos. Én évek óta nem jártam arra mert lehet menni máshova is... Nyilván a férfiaknak sokkal kevesebb negatív tapasztalata van mint a nőknek és ha nem kipában flangálsz akkor az is egy kurva nagy előny, de azért ennyire vaknak és süketnek lenni művészet...

FILTOL · http://hulyekkimeljenek.blog.hu/ 2018.11.06. 14:30:15

a kis rócsild fiókának hogy kinyilt a lepcses pofaja.
sztem huzzon haza nagyihoz.

rasztaszív 2018.11.06. 14:33:20

@6.Lenin: tudod,az a kis kellemetlen érzés az,amit a jóérzésűek,akik ismerik azt az érzést,szégyellnének.neked meg valamiért ez a fontos,hogy fitogtasd...

John Nethem 2018.11.06. 14:48:35

@6.Lenin:
"..A cigányok lehet, hogy szaporábbak, de korán is térnek nyugovóra...."
-------------

És télen a rajzásaikba sem botlik bele az ember...

6.Lenin 2018.11.06. 14:51:54

@rasztaszív:

Ismerem a "jóérzésű", rendkívül toleráns, haladó, művelt polgárokat, ők szokták itt elküldeni a retkes kurva anyjába azokat, akik nem úgy gondolkodnak, mint ők.

6.Lenin 2018.11.06. 14:55:19

@John Nethem:

Láttam már köztük is fagyállókat, de 90 évest még nem.

rasztaszív 2018.11.06. 15:11:43

@6.Lenin: nincs is olyan?ne magadból indulj ki.

Anyád a baráthal 2018.11.06. 15:13:30

@MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ BÖRTÖNBEN:
Te tényleg nagyon hülye lehetsz. A célértékhez való konvergálás a növekedés eltérő mértéke miatt csak egy idő után következik be. Ez olyan, mint a kamatos kamat. Számolj utána.

Én megtettem. @abcdefghijklmm adatai alapján elmondható, hogy - feltéve, hogy a növekedésbeli különbség nem változik (német gazdaság 9,7%, magyar gazdaság 19,2% 7 év alatt), a magyar gazdaság 15 7éves ciklust követően utoléri a németet, és a 16. végére lehagyja. Ez gyakorlatilag 100 év, amiből az első 7 adatait ismerjük. Kb. a felénél kezd el csökkenni az abszolút különbség.

Ennyit arról, mennyire vagy matematikus. Írd be egy excelbe és kijön.

Sir Bates dö Hól 2018.11.06. 15:20:29

@Womb Raider: azt mondd meg, hogy honnan veszed azt a sok sületlenséget, amit írsz! a szájhagyomány útján terjedő kommunikációból? tévképzetekkel nem lehet vitatkozni, ha neked szükséged van arra, hogy valami ismeretlentől rettegjél, ha ez komfortos számodra, ahelyett, hogy megismerj valamit, ám legyen... könnyebb az előítéletekhez menekülni, mint gondolkozni...

6.Lenin 2018.11.06. 15:21:32

@rasztaszív:

Már megint nem értetted. Én nem láttam. A másik, vagyis azt gondolod, hogy cigány lennék? És? Rasszista vagy?

Sir Bates dö Hól 2018.11.06. 15:27:41

@Womb Raider: nincs már saját térfél a globalizáció korában, ezt jó lenne tudomásul venni, főleg úgy, hogy mint európaiak ennek köszönhetően élünk jobban, mint a világ túlnyomó része...

rasztaszív 2018.11.06. 15:30:11

@6.Lenin: nyilván én nem értettem.miközben arról van szó,hogy neked kellemetlen érzés,ha én is magyarnak vallom magam.és ha felhívják a figyelmed a dolog gusztustalanságára,inkább még azt is megmagyaráznád,hogy nincsenek is jóérzésű emberek,akik tényleg úgy gondolnák.

most meg már natúr félrebeszélsz.

6.Lenin 2018.11.06. 15:41:27

@rasztaszív:

"Sajnos ismerem azt az érzést, amikor szégyellnem kellett volna a magyarságomat (amit mellesleg önként vállaltam, vállalok. Nem szégyellem, hogy ha te is annak vallod magad, csak kicsit kellemetlen érzés) "

Ezt írtam. És van valóban, kellemetlen érzés, ha olyanok is magyarnak vallják magukat, akik gátlás nélkül alázzák azokat, akik másként gondolkodnak, és az országot (hazát nem merek ebben az estben írni) ahol élnek, éltek.

dunántúli gyerek 2018.11.06. 15:42:02

@Sir Bates dö Hól: Orban 10x sikereseb a globalizacio koraban mint barmely kormany 90 ota, ez egy teny.

rasztaszív 2018.11.06. 15:48:09

@6.Lenin: és ha lenne benned szégyenérzet,akkor ezt felismerhetnéd magadban is...

alöksz róz 2018.11.06. 16:00:35

@Sir Bates dö Hól: igaza van, tanár úr, jól meg tetszett mondani, nem tisztelnek ezen má semmit, má még alázat sincs ezekbe.
nem a xii. századból származik, miből gondoltad, megint ráültél valami kontextusra?

6.Lenin 2018.11.06. 16:02:10

@rasztaszív:

Talán büszkének kéne lennem, hogy a nyilasok, kommunisták, szintén magyarnak vallották magukat? Vagy a kurvaanyázó söpredékek szintén azok?
Nem, nekem kellemetlen érzés, és az is, hogy ráadásul még embernek is tartják magukat.

Nekem nincs a párnám alatt Szállasi kép, nem is lesz. És sajnállak, ha csak akkor érzed esetleg magyarnak magad, ha a te kedvenc gazembereid vannak hatalmon.

Én soha nem kevertem a politikát a választott magyarságommal. Külön tudom választani.

alöksz róz 2018.11.06. 16:05:43

@Sir Bates dö Hól: a fiatalokra ez már nem annyira igaz

rasztaszív 2018.11.06. 16:07:44

@6.Lenin: te megőrültél?miről beszélsz?a nyilasok,kommunisták miatt kellemetlen neked az én magyarságom?!

6.Lenin 2018.11.06. 16:20:19

@rasztaszív:

A kurvaanyázásodért, kicsit kellemetlen, bár egy söpredék hovatartozása nem szokott izgatni.

GyMasa 2018.11.06. 16:30:47

@Minden ballib bérretteg:
"Csakhát ugyanakkor lételemük a nácizás is."
Igen, csak nekik az egy _eszköz_, hogy elk tudjak kerulni az erdemi vitat!
Ugyanis a naci-kartya hasznalataval a lehetseges vitapartner elnemitasa/vitatol valo joganak elvetele a celjuk.
Ugyanis az o logkajuk szerint, ha valaki "naci", akkor azt vita nelkul is legyoztek, kizarolag az erkolcsi felsobbrenduseguk miatt, tehat vitazni sem kell veluk.
Igaz, hoyg mindegyik erdemi vitaforumon automatikusan elvesziti a vitat, aki kijatssza a naci-kartyat.

rasztaszív 2018.11.06. 16:32:37

@6.Lenin: szerintem te leginkább magadat utálod.megértelek...:)

John Brennan 2018.11.06. 16:39:30

@math0: náci vagy és rasszista
azonkívül elmebeteg gyűlölködő

6.Lenin 2018.11.06. 16:41:24

@rasztaszív:

Miért utálnám magam, ha másokat se utálok, miért is? Senkit nem láttam itt személyesen.
Elolvasom amit ír, aztán beteszem egy dobozba, aztán, ha kiderül, rossz helyre tettem, átteszem egy másikba, kedvezőbbe, vagy ...Mind1...de miért utálnám, főleg magam.

Téged se utállak, de betettelek egy megfelelő dobozkába, amit kiharcoltál magadnak.
Nem kell félned, nem vagy egyedül.

rasztaszív 2018.11.06. 16:42:15

@GyMasa: "Igaz, hoyg mindegyik erdemi vitaforumon automatikusan elvesziti a vitat, aki kijatssza a naci-kartyat."
merthogy?nincs is olyan,hogy náci?
szerintem meg ez egy olyan "nem ér a nevem,káposzta a fejem" típusú védőmantra.tipikusan náciktól.

rasztaszív 2018.11.06. 16:43:30

@6.Lenin: sőt,nem is azt írtad,amit írtál...:)

Igazamvanvagyigazamvan? 2018.11.06. 16:46:39

@atomic power 1986DucaDuca: üsd be a gugliba: finnish gdp per capita
Látsz egy függvényt. Kurvára nem exponenciális(-;

6.Lenin 2018.11.06. 16:49:52

@rasztaszív:

Egy hozzászólásod óta nálam a söpredék dobozkában lax. Eddig semmi ok, hogy máshová tegyelek. Nem rajtam múlik ez.

rasztaszív 2018.11.06. 16:55:52

@6.Lenin: és ha lenne benned egy fikarcnyi szégyenérzet,akkor ezt nem reklámoznád...:)

atomic power 1986DucaDuca 2018.11.06. 17:06:28

@Igazamvanvagyigazamvan?:

" finnish gdp per capita
Látsz egy függvényt. Kurvára nem exponenciális(-;"

Látom, nem érted. Nem fárasztom magam tovább. Jó egészséget!

6.Lenin 2018.11.06. 17:11:07

@rasztaszív:

Bennem kéne szégyenérzetnek lenni?

Akkor figyelj, leszarom a politikai nézeteidet, a konfliktusodat az egyházzal, ezek a magánügyeid, semmi közöm hozzá. Esetleg érdekel a miértje. Erről szól a vita.
De, aki valakit elküld a retkes kurva anyjába, csak mert más a véleménye, az a szememben egy söpredék, az is marad.
Ennyi. Nem több.
(kezdeti figyelmeztetésként lehet vaklaki : köcsög, ballib, esetleg mindkettő, de másokat, akiknek semmi köze az itt zajlóhoz, eddig soha nem kevertem bele)

John Brennan 2018.11.06. 17:15:40

@rasztaszív: "merthogy?nincs is olyan,hogy náci?"
De. Te és math0.

rasztaszív 2018.11.06. 17:20:13

@6.Lenin: te azért lettél elküldve a kurva anyádba,mert patkány voltál,nem azért,mert más volt a véleményed.olvasd csak vissza.

az egyik patkányságoddal nem mentheted a másikat.

kéne,de sose lesz.megfordultam már alja körökben,de ilyen szégyentelenséget személyesen még sosem tapasztaltam.ez nekem egy csoda:)

6.Lenin 2018.11.06. 17:31:50

@rasztaszív:

Hú, de engedékeny vagy magaddal szemben. Ha úgy volt, ahogy írod, akkor miért nem engem patkányoztál?
Vagy nálatok "jobb" körökben a retkes kurvaanyázás ugrik be, mint megszokott érvelés?
Szégyentelen lennék, mert a szemedbe mondom, hogy hová sorollak? Nocsak.
Te harcoltad ki magadnak.

John Brennan 2018.11.06. 17:43:08

@rasztaszív: a náciknál (=tenálad) ez már gázkamrásítást jelent?

rasztaszív 2018.11.06. 17:44:11

@6.Lenin: nem vagyok engedékeny,csak tárgyszerű.amikor patkány vagy,megkapod,tudod te jól.és nem fogom a nyuszira:)

bár,jobban belegondolva,most például kifejezetten engedékeny voltam,hiszen mások magyarságának megkérdőjelezése már eleve patkányság.

rasztaszív 2018.11.06. 17:47:33

@John Brennan: nem,az a cumi...meg ne harapd az óvónénit...!:)

John Nethem 2018.11.06. 17:55:56

@6.Lenin: Szó se róla, a cigányasszony télen is papucsban jár.... fölül meg bőrkabát..

John Brennan 2018.11.06. 17:59:50

@rasztaszív: szóval a náciknál (tenálad) ez az újbeszél

6.Lenin 2018.11.06. 18:06:39

@rasztaszív:

Akkor csókold meg Szálasi, Rákosi, Kádár és néhány patkány komcsi seggét, főleg Gyurcsányét (aki megtagadja a nemzettársait) mert ők is magyarnak vallották/vallják magukat.
De, hogy értsd is te fasz, nem vonom kétségbe azt, hogy ők is magyarnak vallják magukat, de okoz némi kellemetlen érzést bennem.
Ha még most sem érted, nekem is kinyalhatod.

rasztaszív 2018.11.06. 18:11:34

@John Brennan: te felnőtt vagy?mert ha úgy vagy ilyen,nem bántalak...

rasztaszív 2018.11.06. 18:13:25

@6.Lenin: csak hát nem róluk volt szó.

TanNé · http://erkolcstan.blog.hu/ 2018.11.06. 18:16:30

Stop Orbán plakátok és kampány indult Európában Orbán Viktor ellen!
Az által vész el, amit más ellen emelt.
erkolcstan.blog.hu/2018/11/06/stop_orban_935

John Brennan 2018.11.06. 18:19:38

@rasztaszív: miután a zsidók elgázosítását "ez cumi" humorral elintézted, nemcsak náci vagy, de a legrosszabb fajtájú náci

taga20 2018.11.06. 18:22:39

@6.Lenin: öreg, te ma is keményen toltad a hülyeséget. gratulálok!:)

Kurt úrfi teutonordikus vezértroll · https://hatodiklenin.blog.hu/ 2018.11.06. 18:25:21

@6.Lenin:

6.Lenin 2018.10.20 16:15:03
@MIÉRT NINCS.MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ BÖRTÖNBEN:

Minden vélemény egyben lehet egy "propaganda" is te fasz, hiszen azt fogadod el, mert azzal értesz 1et.
Te akkora seggfej vagy, hogy az már ordít.

6.Lenin 2018.10.14 17:51:20
@Benikuty:

Értem, te sem tudsz válaszolni.
Seggfej.

6.Lenin 2018.09.30 15:56:20
@GNDL:

Seggfej

6.Lenin 2018.10.02 17:39:56
@Sir Bates dö Hól:

Seggfej.
6.Lenin 2018.10.02 18:45:04
@Sir Bates dö Hól:

A seggfej az 1 tűpontos jellemzés rólad. Mit kéne ezen még cifrázni, csak rontaná az összképet.

6.Lenin 2018.10.01 11:12:08
@MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ BÖRTÖNBEN:

Látod mekkora köcsög vagy, 2008 előtt is az volt (őszödi beszédben a balfasz még meg is említi) és akkor mi lett belőle?

6.Lenin 2018.09.27 19:48:44
@taga20:

Nem érted, hogy mit is jelent a végén a "szerintem"?
Ezért vagy te 1 nagy köcsög.

6.Lenin 2018.09.24 13:21:27
@Sir Bates dö Hól:

Kedves Szar Jankó Barátom!

Kosz, hogy igazoltad, amit rólad eddig csak feltételeztem.

Le Orme 2 2018.11.06. 18:29:00

javaslom Szelestey (szegény szelesteiek) lalának, hogy legközelebb a patagóniai és kelet-timori megfigyelőket is szemlézze
kábé annyira lesznek érdekesek, mint ezek a szarok, amiket jelenleg szemléz

taga20 2018.11.06. 18:34:37

@Kurt úrfi teutonordikus vezértroll:

te, ne báncsd má a demens öreg gyökereket!

mi is el fogunk fonnyadni, és remélem eleven emlék lesz számunkra lenyinevtárs, hogy próbáljunk meg nem így megvénülni:)))

taga20 2018.11.06. 18:35:49

@Le Orme 2: te egyébként, mi a kurvaanyádért erőlköcc itt fityeszdroid?

Kurt úrfi teutonordikus vezértroll · https://hatodiklenin.blog.hu/ 2018.11.06. 18:39:43

@Le Orme 2: Majd Pénztáros Lölö nemzetközileg is mértékadó vidéki lapjait szemlézzük.

Kurt úrfi teutonordikus vezértroll · https://hatodiklenin.blog.hu/ 2018.11.06. 18:41:14

@Le Orme 2: Ezt a frappáns választ magadtól 5l5ted ki, vagy segítettek a pártközpontból?

Le Orme 2 2018.11.06. 18:43:52

@Kurt úrfi teutonordikus vezértroll: Ezt a frappáns választ magadtól ötölted ki, vagy segítettek az ápolóid?

Le Orme 2 2018.11.06. 18:45:42

@taga20: Neked kurva volt az anyád, ezért nem tudod, ki az apád. Anyád is csak 1 éves korodban halt meg szifiliszben

taga20 2018.11.06. 18:52:00

@Le Orme 2: Ezt a frappáns választ magadtól 5l5ted ki, vagy segítettek a pártközpontból?

GyMasa 2018.11.06. 18:55:57

@rasztaszív:
"merthogy?nincs is olyan,hogy náci?"
Nem, igazabol nincs mar a 2. vh vege ota, amikor torvenyileg feloszlattak a nemet nemzetiszocialista partot.
(most persze tekintsunk el, a meg esetleg ma is elo valodi naciktol, mert azok mar 90+ evesek.)
Esetleg lehet valaki neonaci, aki ugyanazon fajelmelet menten latja a vilagot.
De azok sem nacik, hanem neonacik.
Tehat a te nacizasod is egyertelmuen csak a vitakeptelensegedet bizonyitja, semmi mast.
"szerintem meg ez egy olyan "nem ér a nevem,káposzta a fejem" típusú védőmantra.tipikusan náciktól."
Amivel az a baj, hogy te akarod eldonteni, hogy eppen ki a naci, abszolut szubjektiv modon, a te sajat elonyodnek megfeleloen, teljesseggel fuggetlenul attol, hogy valoban naci-e az illeto.
Es pont ez a hozzaallas tesz hiteltelenne.

GyMasa 2018.11.06. 18:56:37

@Kurt úrfi teutonordikus vezértroll:
"Akkor ez igaz a ballibezőkre is, ugye?"
Melyik resze?

rasztaszív 2018.11.06. 19:02:18

@rasztaszív: na,hess picsába,hülyegyerek...:)

6.Lenin 2018.11.06. 19:04:50

@Kurt úrfi teutonordikus vezértroll:

Hol van ebben, hogy valakit is elküldtem a retkes kurva anyjába?
Ha ilyesmit találnál, akkor idézz.

Hogy valakinek rólam mi a véleménye, vagy engem elküld bárhová is, az nem érdekel.
De ez a rasztaszív mindig kényes volt, hogy ő az igazi keresztény, a megtestesült erkölcsi nagyság, aztán alpári módon válaszolt, és ezt szóvá tettem neki, azóta üldöz a hülyeségeivel. Unom már.

rasztaszív 2018.11.06. 19:07:12

@GyMasa: napi tapasztalat,hogy azok tagadják leginkább a nácizmus létezését,akik leginkább közel állnak az eszméikhez.

taga20 2018.11.06. 19:08:28

@GyMasa: te most azon rugózol, hogy nácinak és nem neonácinak neveztek?

te normális vagy náci?

rasztaszív 2018.11.06. 19:12:54

@6.Lenin: megmondtam,nem buddhista vagyok,hogy mindenféle férget pátyolgassak.az egy másik kultúrkör.

conchita wurst 2018.11.06. 19:19:52

@John Brennan: a zsidokat senki nem gazositotta el

John Brennan 2018.11.06. 19:21:07

@GyMasa: "Nem, igazabol nincs mar a 2. vh vege ota, amikor torvenyileg feloszlattak a nemet nemzetiszocialista partot."

rasztasziv náci
taga20 náci
meg még rajtuk kívül 14 másik ember náci Magyarországon

John Brennan 2018.11.06. 19:23:22

@conchita wurst: rasztasziv szerint a zsidók megcumizták; ő náci, hirdetheti ezt

rasztaszív 2018.11.06. 19:23:31

@John Brennan: megtisztelő,hogy ennyire érdekel a személyem.nem kölcsönös...:)

taga20 2018.11.06. 19:27:00

@John Brennan: te fogyatékos vagy? me akkor nem baszogatlak.

dunántúli gyerek 2018.11.06. 19:32:38

@John Brennan: a zsidok allandoan megcumizzak a zsidoskodast, ez a sorsuk

DE: nem gazositottak el senkit

Nagykörúton túli magyar 2018.11.06. 19:44:33

@Kurt úrfi teutonordikus vezértroll:
"16 milliárd euró volt amikor az IMF-hez fordultak és 34 milliárddal adták át a kormányzást. Most meg már lassan 20 sincs"

Tökéletesen megfelelnek a Guidotti szabálynak, köszönhetően annak, hogy a külföldi adósságainkat jelentősen lecsökkentette a Fidesz.

Kurt úrfi teutonordikus vezértroll · https://hatodiklenin.blog.hu/ 2018.11.06. 19:48:51

@Szél Bernadett börtönben van már?: Látom, megint eltereled a témát. Az egyenlegek a lényeg. Az hogy az ország dupla akkora mínuszban van összességében mint 2010-ben volt és a "szárnyaló" gazdaság a tartalékok felélésének, a kedvező gazdasági környezetnek és az EU-s pénzeknek köszönhető.

John Brennan 2018.11.06. 19:53:00

@rasztaszív: Rasszista náciként tombolsz! Dicsőíted a zsidók cumiztatását! A 15 másik magyarországi nácival együtt!

John Brennan 2018.11.06. 19:54:44

@Kurt úrfi teutonordikus vezértroll: Szerinted itt mindenki csont és bőr, mert felélte biológiai tartalékait. 340 millió magyar éhezik. Te nyavalyás!!!!!

bóvli ország jobban teljesít 2018.11.06. 19:56:21

@Szél Bernadett börtönben van már?:

idióta, 10 milliárd euró elment a devizahitelek átkonvergálására, 3-4 meg adósság fedezésre. Magyarul, az IMF-EU 25 milliárdos hitel felét az orbán banda kiszedte és szétprivatizálta. Ha most az IMF meg EU visszakövetelné a 25 milliárdját a felcsúti pacalpörkölt Vikinek igencsak kilógna a segge a lyukas gatyájából.

Te nemzeti marha meg csak állnál és bámulnál hogy mire fel megint újabb 10 év megszorítás amikor az M1 éjjel nappal azt mondja hogy Jobban teljesítünk és elzavartuk az IMF-et!

bóvli ország jobban teljesít 2018.11.06. 19:58:12

@John Brennan: "Szerinted itt mindenki csont és bőr, mert felélte biológiai tartalékait."

Az az 1 millió aki már elmenekült orbánsztánnak még csak a környékéröl is, az igen. Te hülye meg itt maradtál ´és már nyolc éve rakják rád a nem megszorítás igáját.

dunántúli gyerek 2018.11.06. 19:58:23

@Kurt úrfi teutonordikus vezértroll: ezzel a matekkal mar 2 valasztast buktatok nagyon durvan

Kurt úrfi teutonordikus vezértroll · https://hatodiklenin.blog.hu/ 2018.11.06. 19:58:53

@John Brennan: Mi baj cuncimókus? Ideges vagy? :-)) Odabújjak? Imádom ezeket a számokat a pofátokba rámolni, mert mindig zavarodott mellébeszélésbe kezdtek. A számok makacs dolgok!

Gandosz 2018.11.06. 19:59:21

"Benjamin Netanjahu rasszista kelés Izraelben, aki nekirontott a demokráciának - írja a Le Monde"

Hát igen, a Le Monde közismerten rasszista és antiszemita orgánum (meg náci is), azért ír ilyeneket Netanjahuról

Kurt úrfi teutonordikus vezértroll · https://hatodiklenin.blog.hu/ 2018.11.06. 20:00:00

@dunántúli gyerek: És ti naponta bizonyítjátok, hogy mennyire megvagytok vezetve.

European citizen (törölt) 2018.11.06. 20:00:34

Az európai vezetőknek be kellene végre látniuk, hogy világrend-váltás van.

Napi szinten íródnak olyan cikkek, amik arról szólnak, hogy a politikusok nem arra mennek, amerre a szerző szeretné. Az emberek véleménye nem az, amilyet a szerző szeretne. A szakemberek nem arra mennek, amerre a szerző szeretné. A gazdaság nem úgy alakulnak, ahogy a szerző szeretné.

Nem méltatlankodni kellene, hanem belátni azt, hogy a világ nem úgy gondolkozik, mint 10 éve. Egy szűk kisebbség nem akarja elengedni a múltat. Az a szűk kisebbség, aki haszonélvező.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.11.06. 20:00:37

@6.Lenin: a mentális bajaid neked vannak, aki nem akar vitatkozni, de itt húzza a belét.

John Brennan 2018.11.06. 20:02:11

@Kurt úrfi teutonordikus vezértroll: Milyen számokat dögöltél, te nyavalyás? Mert nem látom azokat a nekem dörgölt számokat, te nyavalyás.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.11.06. 20:03:30

@6.Lenin: a görény te vagy, én írok érveket, amire válaszul te hónapok óta egy érvet se írtál meg is magyarázod, hogy miért, csak nettó anyázol. és utána sírzs, hogy anyáznak téged. mert egy hisztis kis picsa is vagy.

dunántúli gyerek 2018.11.06. 20:03:36

@Kurt úrfi teutonordikus vezértroll: En is igy gondoltam, legyen a 2022es kampany kihegyezve az oktatasegeszsegugykorupciora, az mindig bejon.

John Brennan 2018.11.06. 20:04:25

@Gandosz: Netanjahu az egyik főnáci, mert többször bírálta Sorost, rohadt főnáci Netanjahu!

Kurt úrfi teutonordikus vezértroll · https://hatodiklenin.blog.hu/ 2018.11.06. 20:06:24

@John Brennan: Jaj édesem! Nem megy az olvasás? Ott van amin az elvbarátaid össze vannak zavarodva. Miért vagy ilyen zaklatott? Nem jött erre magyarázat a központból? Megvakargassam a füled tövét? Kapsz jutifalatot is! Pacsi! :-))

Kurt úrfi teutonordikus vezértroll · https://hatodiklenin.blog.hu/ 2018.11.06. 20:08:11

@dunántúli gyerek: Várjál csak! Majd 2020-ban amikor elapadnak az EU-s pénzek és az elvtársaid egymás fogják kicsinálni, akkor nézd meg!

John Brennan 2018.11.06. 20:09:04

@Kurt úrfi teutonordikus vezértroll: a számokat, te nyavalyás! Nekem nem tudsz mellébeszélni!

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.11.06. 20:12:02

@Womb Raider:

"De ki nem szarja le, amíg a két tábor jól elkülönítve, a saját térfelén játszik? Semmi probléma, mindenki magának hülye.. de ha egy hajóba tereled a teljes állatfarmot? Szerinted? "

eleve idióta az elképzelésed:

1) a keresztények maguktól is elég sok bajt tudnak okozni
2) a keresztények és muszlimok összeeresztve lehet, hogy kicsit több bajt okoznak egy ideig, de aztán meg nem. ld protestáns-katolikus háborúkat a középkorban. szerintem jobb összeereszteni őket egy szekuláris állam kényszere alatt
3) az egész kérdés jelentősége sokkal kisebb, mint a demográfiai probléma. kb 0 százalék, hogy érint engem vagy téged valamilyen muszlim-keresztény atrocitás. 100%, hogy a demográfiai probléma miatt szopni fogsz. ld a muszlim munkatársaimat, akik nélkül a cégünk nem tudna működni. konkrétan egyébként én muszlimoktól ateistaként nem kaptam agresszív fenyegetést. keresztényektől igen.

tehát csak azt látjuk, hogy azért vagy náci, mert attól fosol, ami jelentéktelen, és attól nem, ami fontos. mert idióta vagy.

mindezt már megfogalmaztam itt:

ateistaklub.blog.hu/2016/08/30/hogyan_kuzdjunk_az_iszlam_ellen_a_migracios_helyzetben

szóval még ott sem jársz, hogy bármi újat tudtál volna mondani, nemhogy jó érvet.

és végül: a muszlimok és keresztények keveredését NEM TUDOD MEGAKADÁLYOZNI EURÓPÁBAN. globalizáció van, jönni fognak muszlimok, legálisan is.

Kurt úrfi teutonordikus vezértroll · https://hatodiklenin.blog.hu/ 2018.11.06. 20:15:20

@John Brennan: Édesem! Ha ennyire szeretnéd! :-))

2002
államadósság 44 milliárd euró
manyup 2 milliárd euró
valutatartalék 10 milliárd euró

mérleg -32 milliárd euró

2010
államadósság 78 milliárd euró
manyup 10 milliárd euró
valutatartalék 34 milliárd euró

mérleg -34 milliárd euró

2018
államadósság 91 milliárd euró
manyup 0
valutatartalék 24 milliárd euró
Eximbank adóssága 2 milliárd euró

mérleg -69 milliárd euró

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.11.06. 20:16:12

@Womb Raider: a muszlimok, keresztények, hinduk, és különféle kultúrák keveredését NEM TUDOD MEGAKADÁLYOZNI EURÓPÁBAN. globalizáció van, jönni fognak muszlimok, legálisan is.

azok az országok, amelyek alkalmazkodni tudnak ehhez, azok nyernek, azok, akik bezárkóznak, és a réginél maradnak, kihalnak, mint a neandervölgyiek. ti, náci fideszes reakciós, konzervatív faszok neandervölgyiek vagytok. ha ti kormányozzátok tovább Magyarországot, akkor kihal.

Kurt úrfi teutonordikus vezértroll · https://hatodiklenin.blog.hu/ 2018.11.06. 20:16:43

@John Brennan: Egyre idegesebbnek tűnsz. :-)) Mi a baj? Délután nem fogadott a pszichiátered?

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.11.06. 20:17:26

@John Brennan: náci vagy és rasszista azonkívül elmebeteg gyűlölködő. nem én gyálölök sok millió ártatlan arabot és afrikait, hanem ti.

Tenkes Kapitánya 2018.11.06. 20:18:41

"Orbán Viktor, Magyarország rasszista furunkulusaként támadást indított a demokrácia ellen"

Emmanuel Macron, Franciaország rasszista furunkulusaként támadást indított a demokrácia ellen

Ugye mennyire objektív, mértékadó a francia kurucinfó magyarországi helyzetelemzése?

6.Lenin 2018.11.06. 20:20:33

@math0:

Nem vagyok sem a kezelő orvosod, sem a gyógyszerészed.
A mentális zavaraid meg végképpen nem érdekelnek.
Mi a fenéről kéne nekem veled vitázni?
Te beteg vagy math00. (persze ettől lehet még lexikális tudásod, vagy tudod kezelni a PC kereső programjait, de mentálisan nem vagy 100-as)

Sir Bates dö Hól 2018.11.06. 20:20:49

@Boycie: én a keleti határnál élek, de laktam sarcellesben is, vannak problémák, de ez nem általános: tíz éve voltak a cigánybűnözés átok, mégsem mondod azt, hogy moon minden magyar megölné a cigányokat, az integráció pedig elindult, minden fiatal maghrebi, volt gyarmati előadók zenéit hallgatja, szól a rap, meg ez a számomra furcsa keleti beütésű popzene, tele van minden válogatott feketékkel, a mai generáció már nem fog ezekkel hadakozni, a muszlimok többsége európai ruhában jár, együtt dolgozik a franciákkal, akikkel gond van, azok a fundamentalisták, vagy a törökök, ők tényleg egy tömbben élnek, sokan a franciát is törik, a törökök tényleg nem hajlandóak integrálódni... én látom azt, hogy már itt született és felnőtt maghrebi lányok házasságot kötnek származási országbeli fiúval, majd elválnak, mert nem smakkol a maghrebbi mentalitás... lehet, hogy vidéken erősebb az ellenérzés, de ott meg nincsen bevándorló, csak a helyi sötét parasztok, mint moon... de azért köszönöm, hogy megismertetted velem a froi valóságot, biztos jobban lehet látni a mindennapokat két hét turistáskodás után, mint hat év tartozkodás után, meg tényleg szar, nincs trappista sajt, nem raknak mindenbe paprikát, meg a téli szalámit sem értékelik a helyén... most mit mondjak erre? azt, hogy a többnyire vahabita import korán tanítók, finanszírozva szaudiak által, a külvárosok többnyire félanalfabéta, oktatásból kibukott, s inkább a drogkereskedelemben, mint díler dolgozó, majd emiatt már börtönviselt fiataljai közül egyeseket képesek fanatizálni, majd ezek bekattanva válogatás nélkül ölnek? gondolod az árja mozgalom vagy a skinheadek jobbak voltak? ezek az esetek azért kapnak nagy nyilvánosságot, mert ezzel lehet eladni az újságokat...
persze lehet, hogy én lakom egy zsákutcába...

Kurt úrfi teutonordikus vezértroll · https://hatodiklenin.blog.hu/ 2018.11.06. 20:21:07

@Tenkes Kapitánya: Ne a nickedet váltogasd, hanem linkekkel támaszd alá amit írtál!

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.11.06. 20:23:28

@Womb Raider: "Demszky élő szóban mondta el, hogy "

erről egy kurva büdös bizonyítékod nem volt, nem mintha jó érv volna, de nincs rá bizonyítékod, hogy ezt mondta.

"Göncz Kinga formális nem felelős."

köszönjük, ennyikeh.

" de csak a te fantáziád szüleménye, hogy semmi ráhatással nem bír az alapítvány tevékenységére és semmi tudomása nem volt az alapítvány körüli piszkos ügyekről.."

erre nincs bizonyítékod. bizonyítékokat kértem, nem azt, hogy melyik bilibe lóg bele a kezed.

"nem is vagy te valódi tudós.. mert vagy személyeskedsz"

nincs ilyen szabály nácikurva, egy tudós nyugodtan személyeskedhet,. pláne egy idióta, hazudozós, nagyképű, faszfej, köcsög nácikurvával.

"Tök fura.. én pl. Teller Edétől soha nem hallottam, hogy így tett volna. :)) "

ebből csak az következik, hogy nem vagyok Teller Ede, de ez elég nyilvánvaló.

itt van egy post, ebben van pár link káromkodós tudósokra:

ateistaklub.blog.hu/2017/02/21/isten_nevet_hiaba_szadra_ne_vedd

és megint csak az derült ki, hogy idióta, tudatlan barom vagy, de most még "érvet" is csináltál abból, hogy miről nem tudsz.

Sir Bates dö Hól 2018.11.06. 20:26:15

@alöksz róz: te írtad, hogy 1100-as évekre visszamenőleg tudod igazolni... a másik, hogy a fiatalokra ez már nem igaz, az mire vonatkozik?...

John Brennan 2018.11.06. 20:31:44

@Kurt úrfi teutonordikus vezértroll: a sarokbaszorított patkányok miatt miért lennék ideges?

GyMasa 2018.11.06. 20:32:43

@rasztaszív:
@taga20:
Fogtok valami érdemben is, vagy maradunk annál, hogy újra bizonyítjátok magatokról, amit írtam?
@Kurt úrfi teutonordikus vezértroll:
"Nem megy a behelyettesítés? "
Menne az, csak jobban szeretem, ha egész mondatokban kérdeznek tőlem, tudod, csakis a tisztánlátás végett.
Szóval, mi a kérdés?

rasztaszív 2018.11.06. 20:37:01

@GyMasa: volt érdemi állításod?szerintem van nácizmus,így teljesen normális beszélni róla.az a beteges,ha valaki a nyilvánvalót tagadja.és,persze elgondolkodtató.

John Brennan 2018.11.06. 20:38:04

@rasztaszív: "szerintem van nácizmus"

mert náci vagy

Sir Bates dö Hól 2018.11.06. 20:38:53

@math0: haggyadd má', lófaszt sem tudunk mi semmit a froi valóságról akik itt élünk, ellenben a moi, mindennap francia nyelvű sajtót és hírműsorokat fogyasztó, az iszlám napi gyakorlatát látó és tapasztaló otthonmaradtak kinyitják a szemünket... eszemfaszommegáll...

GyMasa 2018.11.06. 20:40:20

@John Brennan:
"rasztasziv náci
taga20 náci
meg még rajtuk kívül 14 másik ember náci Magyarországon "
Nem, ők sem nácik.
Hívhatod őket sok mindennek, de nácinak nem.
Ha szerinted bajuk van a másik ember bőrszínével, vagy származásával, akkor lehet őket rasszistának, vagy xenofóbnak nevezni.
Ha úgy gondolod, hogy rá akarják erőszakolni a saját véleményüket másokra, akkor nevezd őket fasisztának, vagy pszichopata diktátorpalántának.
Ha azzal van bajod, hogy össze-vissza beszélnek, és közben mindenkit elhajtanak a férges kurva anyjába, akkor viszont nevezd őket kötekedő pöcsnek.
De ők _SEM_ nácik.

Sir Bates dö Hól 2018.11.06. 20:46:08

@rasztaszív: mint megtudtam, moon antiszemitizmus sincs, ennek legfőbb bizonyítéka, hogy orbán milyen jóban van netanjahuval (aki szerintem totál náci fajelméletet képvisel a palesztinokkal szemben, de ez mindegy)... nem az a legfőbb gond, hogy a faji felsőbbrendűség talaján állnak az általad itt győzközöttek, hanem ezzel vagy nincsenek tisztában, vagy teljes tagadásban vannak ezzel kapcsolatban, hisz ők is érzik, hogy ez zsákutca... hagyd a picsába ezeket...

GyMasa 2018.11.06. 20:47:22

@rasztaszív:
"volt érdemi állításod?"
Igen, az, hogy magadat hitelteleníted el ezzel a hülyeséggel.
"szerintem van nácizmus,"
Remek, hogy van véleményed, de most konkrétan arról volt szó, hogy nácik vannak-e, illetve, hogy mennyire lehet komolyan venni azokat, akiknek mindenki náci, akikről ők azt mondják.
"így teljesen normális beszélni róla."
Csakhogy te nem "beszélsz róla", hanem mindenkit nácinak nevezel, akivel nem értesz egyet. AMi azért elég nagy különbség, ugye érted?
"az a beteges,ha valaki a nyilvánvalót tagadja."
Ne kell csúsztatni, mert én nem azt tagadtam, amit most utólag próbálsz állítani.
"és,persze elgondolkodtató. "
Jajj, ne viccelj már!
De, tudod mit!
Gondolkodj csak, bár előre elárulom, hogy a válasz majd a náci lesz...

Boycie 2018.11.06. 20:50:51

@Sir Bates dö Hól: Jó, köszi. Nekem ott élő ismerősök (akik nagyobbrészt ott is születtek) panaszkodnak ezerrel, te vagy az első "ismerős" aki szereti :-) És a zsidó elvándorlás a muszlimoktól való félelem miatt tényleg igaz, főleg Párizsban. Azért lehet ott min. 1-2 millió integrálatlan vadállat a banlieu-kben, de te ezekkel szerencsére nem találkozol.
Élvezzed ott az életet amíg lehet :-)

Tudod ez kicsit olyan mint a Bécs körüli vita. Minden fasza, legélhetőbb város, de azért a többség csak a bevándorlásellenes "fasisztákra" szavazott (ha a Kurz ügyesen nem lopja el az FPÖ retorikáját ezügyben, akkor ma nem ő a főnök a koalicióban). És érdekes módon az ottani ismerőseim is panaszkodnak hogy régebben minden jobb volt, a dinamika nem jó irányba mutat. Jó, de egyre szarabb :-)

Sir Bates dö Hól 2018.11.06. 20:52:31

@GyMasa: szigorúan véve tökéletesen igazad van, én azt gondolom, hogy a náci jelentése oly formán módosult, hogy manapság a valamely nemzet vagy csoport felsőbbrendűségét vallja másokkal szemben... bár ebben természetesen nem vagyok biztos...

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.11.06. 20:52:44

@Womb Raider: "csak a te fantáziád szüleménye, hogy semmi ráhatással nem bír az alapítvány tevékenységére "

csak a te fantáziád szüleménye, hogy Orbánnak semmi ráhatással nem bír az EU pénzek ellopására

rasztaszív 2018.11.06. 20:55:09

@GyMasa: az,hogy hülye,aki beszél róla,nem érdemi állítás.pontosan azzal ekvivalens,hogy "nem ér a nevem,káposzta a fejem".

Boycie 2018.11.06. 20:55:11

@Sir Bates dö Hól:
Bocs, ezt nem lehet kihagyni:

"én a keleti határnál élek, de laktam sarcellesben" vagyis valahol a picsában laksz, közben meg Párizsból tízezrével költöznek el az ott született zsidók mert félnek a muszlimoktól. Biztosan ők a hülyék, nem ismerik a dolgokat.

Ezt ezért a primitívkedésért kaptad: " azért köszönöm, hogy megismertetted velem a froi valóságot, biztos jobban lehet látni a mindennapokat két hét turistáskodás után, mint hat év tartozkodás után, meg tényleg szar, nincs trappista sajt, nem raknak mindenbe paprikát, meg a téli szalámit sem értékelik a helyén."

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.11.06. 20:55:32

@6.Lenin: "Ismerem a "jóérzésű", rendkívül toleráns, haladó, művelt polgárokat, ők szokták itt elküldeni a retkes kurva anyjába azokat, akik nem úgy gondolkodnak, mint ők."

1) ez te vagy
2) a kurvaanyázástól még senkinek nem lett baj
3) ti viszont menekülteket utáltok és toloncolnátok ki, az komoly gyűlölködés, komoly következményekkel.

ne hisztizz, náci!

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.11.06. 20:57:19

@John Nethem: "De ha az egyik összeg MINDIG nagyobb ütemben, MINDIG nagyobb %-al növekszik a MÁSIKNÁL , akkor MINDIG konvergál a másikhoz."

te is hülye vagy.

U = x +100
V = x+ arctan(x)

V mindig jobban nő, de egyre kevésbé jobban, így sosem éri el U-t- V és U iránytangense összekonvergál, de U annyival nagyobb, hogy V nem éri utol.

Tényleg nem értem, miért olyan sok itt az olyan idióta, aki ahhoz is idióta, hogy felismerje, hogy idióta.

Ideje volna már elismerni az idi´óta parasztoknak, hogy nem okosak. Mert az idiótaság nagy nyomulásának nem lesz jó vége.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.11.06. 20:58:48

@abcdefghijklmm: egyrészt a fasz nem, mert a történelem nem - végtelenben kezdődött. másrészt lehet példát mondani tartományi megszorítás nélkül:

U = x +100
V = x+ arctan(x)

V mindig jobban nő, de egyre kevésbé jobban, így sosem éri el U-t- V és U iránytangense összekonvergál, de U annyival nagyobb, hogy V nem éri utol.

Tényleg nem értem, miért olyan sok itt az olyan idióta, aki ahhoz is idióta, hogy felismerje, hogy idióta.

Ideje volna már elismerni az idi´óta parasztoknak, hogy nem okosak. Mert az idiótaság nagy nyomulásának nem lesz jó vége

conchita wurst 2018.11.06. 20:58:57

mint tudjuk a ballibbant sajtobol, orban naci es kommunista is

es buta szotyis paraszt

ilyen ember abuzalja seggbe szegeny lippsiket valasztasrol-valasztasra

bruhuhu

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.11.06. 20:59:29

@atomic power 1986DucaDuca: "Lássuk az ellenpéldát!"

U = x +100
V = x+ arctan(x)

most leírod százszor, hogy hülye vagy, idióta faszbarom!

Sir Bates dö Hól 2018.11.06. 20:59:33

@Boycie: "Azért lehet ott min. 1-2 millió integrálatlan vadállat a banlieu-kben, de te ezekkel szerencsére nem találkozol."

azok a kifejezések, melyeket használsz, erős prekoncepcióról tanúskodnak, s ezért meglehetősen hiteltelenítik mondanivalód valóságtartalmát... másrészt, mindig olyanok beszélnek a no-go-zonákról, akik a környékére sem mennek... moon is mindenkinek van egy képe a cigánytelepekről, bár még életében nem látott olyat... sarcelles egy ún. húzos környék, nekem speciel semmi gondom nem volt ott sem, pedig tisztán látható, hogy nem arab vagy fekete vagyok...

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.11.06. 21:00:56

@Exploiter: "

U = x +100
V = x+ arctan(x)

most leírod százszor, hogy hülye vagy, idióta faszbarom!

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.11.06. 21:03:21

@6.Lenin: a mentális bajaid neked vannak, aki nem akar vitatkozni, de itt húzza a belét.

conchita wurst 2018.11.06. 21:06:38

@math0: Azt a kozepsulis matekot szepen beszoptad. CEU matek szakarol gyussz?

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.11.06. 21:08:38

@Boycie: hülyeségeket írsz. nem a lányomtól hallottam, saját, sok éves, saját tapasztalat. bírom, hogy a 4 elemis náci faparasztok, Hajdúborzasztóból, a tyúkólból akarják megmondani a franciáknak, hogy náluk mi van.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.11.06. 21:09:32

@conchita wurst: BME doktori iskola. te meg a kisegítőiskolából akarod megmondani, mi a matek.

Rotoxis 2018.11.06. 21:09:52

@Womb Raider: A német nyelvű Google egyetlen találatot sem hoz

6.Lenin 2018.11.06. 21:09:59

@math0:

1. én nem lehetek, mert ilyet soha nem írtam senkinek. Nekem nincs rá lelki igényem.
2. lehet, de nálam az illető mentális zavaraira utal, nem 100-as a pacák, az tuti
3. nem utálok senkit, hiszen a feleségem se magyar (nem itt született, sőt a gyerekeim sem). Most voltak Svédországból távoli rokonok (a hölgy se magyar) a férj iráni, a kislányukkal 8 hónapos. A férj 16 éve él Svédországban.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.11.06. 21:11:47

@Boycie: "Azért lehet ott min. 1-2 millió integrálatlan vadállat a banlieu-kben, de te ezekkel szerencsére nem találkozol."

olyan banlieue-ben ( azt se tudod, hogy írják, te fasz!) laktam, ami szerintetek no go zóna.

fingod nincs semmiről, ne égesd már magad!

Sir Bates dö Hól 2018.11.06. 21:13:28

@Boycie: sarcelles pontosan párizs, egy nem túl jó nevű külváros, kb, mint st.denis... nem gond, nagyot akartál mondani, nem sikerült, előfordul az ilyen...

tudod, leginkább azok az őslakosok panaszkodnak leginkább, akik felsőbbrendűnek gondolják magukat az újonnan jöttekkel szemben vagy legalábbis feltétlen alkalmazkodást várnak el tőlük, ez megfigyelhető a falvakban is, jöhetnek az új lakók, fejlesszék a települést, de fogadják el értékrendünket és az eddigi hierarchiát teljesen...

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.11.06. 21:14:08

@Sir Bates dö Hól: "én azt gondolom, hogy a náci jelentése oly formán módosult, hogy manapság a valamely nemzet vagy csoport felsőbbrendűségét vallja másokkal szemben."

az eredeti jelentése is ez volt. a fajelmélet a nácizmus lényege, és elrettentő eleme. ez pedig mindenki ellen irányult, aki nem árja. és a baj, a probléma nem az, hogy éppen ki az alsóbb és felsőbbrendű, hanem az alsóbb és felsőbbrendű népek elképzelése, mint olyan a nácizmus.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.11.06. 21:17:19

@conchita wurst: a csuti paraszt a Fideszes szavazókkal tol ki a legjobban, ők fognak szopni a legjobban, mert 4 elemis idióták, akik különösen fogják megszívni a következményeket. téged beleértve.

6.Lenin 2018.11.06. 21:17:53

@math0:

Miért hazudnék? Te vagy a beteg.

Sir Bates dö Hól 2018.11.06. 21:23:05

@Boycie: de, mert olyan nagyon jól tudsz mindent: tudod mennyi muszlim él froban?

conchita wurst 2018.11.06. 21:59:46

@math0: nemisigaz megduplazta a minimalbert Zorban

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.11.06. 22:11:44

@conchita wurst: kórházban fogsz idő előtt megdögleni, te minimálbéres!

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.11.06. 22:12:23

@6.Lenin: hazudsz, mert nincs igazad, és mert görény vagy

Exploiter 2018.11.06. 22:19:53

@math0:

Csak azért, mert kiderült, hogy az állítólagos szakmádhoz is pont annyira értesz, mint a világon bármi máshoz, még nem kell udvariatlannak lenni.

John Nethem 2018.11.06. 22:28:03

@math0:

Vagy TE vagy alapból funkcionálisan analfabéta !

És tényleg.
Mert már azt sem tudod, mi volt a kiindulási alap.
Menj vissza a kályhához.

Ha adva van egy ország adott GDP/fő értékkel, majd egy másik ország 2x nagyobb GDP/fő értékkel, majd az első MINDIG (legalább kétszer akkora) nagyobb százalékértékkel növekszik, mint a második, akkor az első majd valamikor 15-20 év múlva éri utol a másodikat...
Ha kisebb a a két százaléknövekedés között a különbség, értelemszerűen az alsó értékű GDP közelítési ideje a magasabb értékhez kitolódik ...

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.11.06. 22:32:53

@John Nethem: @John Nethem: "De ha az egyik összeg MINDIG nagyobb ütemben, MINDIG nagyobb %-al növekszik a MÁSIKNÁL , akkor MINDIG konvergál a másikhoz."

hülye vagy.

U = x +100
V = x+ arctan(x)

V mindig jobban nő, de egyre kevésbé jobban, így sosem éri el U-t- V és U iránytangense összekonvergál, de U annyival nagyobb, hogy V nem éri utol.

Tényleg nem értem, miért olyan sok itt az olyan idióta, aki ahhoz is idióta, hogy felismerje, hogy idióta.

Ideje volna már elismerni az idi´óta parasztoknak, hogy nem okosak. Mert az idiótaság nagy nyomulásának nem lesz jó vége.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.11.06. 22:35:01

@John Nethem: nem érdekes a magyarázkodásod. volt egy állításod, beidéztem, cáfoltam. te ahhoz egy loser kis pöcs vagy, hogy elismerd, tévedtél, helyette mellébeszélsz, görény kis köcsög vagy.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.11.06. 22:35:57

@Exploiter:

U = x +100
V = x+ arctan(x)

cáfoltalak. idióta vagy.

John Nethem 2018.11.06. 22:40:40

@math0: Ha én azt állítottam hogy egyre nagyobb ütemben, akkor te miért is állítod azt, hogy egyre kevésbé jobban ???

Vagy csak a balfaszságodhoz akartad igazítani a szöveget ?? balfaszka ???
Ki is a hülye ??

Hát nem én, az biztos.....

John Nethem 2018.11.06. 22:43:36

@math0: De mondok jobbat:

Számold ki és cáfold meg, hogy NEM konvergál:

Németország = 20000 E/fő
Magyarország 6800 E/fő

Németország 1,8 %
Magyarország 4,2 %

Ábrázold grafikonon 20, 25, 30, 35, 40,45 50 eltelt évek értékét.

John Nethem 2018.11.06. 23:01:05

@John Nethem:

De ha ezt vesszük alapul
www.ksh.hu/docs/hun/eurostat_tablak/tabl/tsdec100.html

és a német átlagos 1,42 % majd a magyar 2,6 % növekedéssel számolva,
akkor sajnos kb 100 év múlva érjük utol Németországot....

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.11.06. 23:01:48

@John Nethem:

"Ha én azt állítottam hogy egyre nagyobb ütemben"

nem ezt állítottad:

" @John Nethem: " @John Nethem: "De ha az egyik összeg MINDIG nagyobb ütemben, MINDIG nagyobb %-al növekszik a MÁSIKNÁL"

azaz nem "egyre nagyobb ütemben", hanem "mindig nagyobb ütemben a másiknál".
a kettő a jó édes kurva anyádnál se ugyanaz.

A példám megfelel az eredeti állításod premisszáinak, és cáfolja a konklúziódat.

te akkora faszfej köcsög vagy, hogy arról is hazudsz, amit te írtál, és beidézem.

te egy akkora idióta pszichopata vagy, hogy a fal adja a másikat.

Tenkes Kapitánya 2018.11.06. 23:03:37

@Sir Bates dö Hól: haverjaid, a francia kommunisták megtiltják az etnikai, vallási és anyanyelvi nyilvántartások és felmérések készítését, mert szerintük egy szenegáli nigggger francia lesz, ha leteszi az állampolgári esküt
kívánok nekik sok további nigger franciát

Sir Bates dö Hól 2018.11.06. 23:35:18

@Tenkes Kapitánya: igen, körülbelüli érték 5-6M fő egy cca. 70M országban... moon nagyobb a cigányság aránya...

Boycie 2018.11.06. 23:43:37

@Sir Bates dö Hól: Amikor néhány hónapja a Macron bejelentette hogy van probléma a muszlimokkal de majd ő megoldja, akkor már szerinte a muszlim volt a legnagyobb aktívan gyakorolt vallás Franciaországban 8,5%-kal.

Vicces hogy nálad a "jól halad az integráció" azt jelenti hogy a gyökértelenné váló francia (értsd fehérember) fiatalok már a maghrebi zenét hallgatják :-)))

Én már öreg vagyok és 1990-ben kiszabadultam Nyugatra és éltem UK, Belgium, Hollandia és van összehasonlítási alapom hogy ezek az országok hogyan néztek ki kb. 25 évvel ezelőtt, hogy néznek ki most és kell sírni. A trendek borzalmasak, ha az ember extrapolálja ezeket akkor nehéz elképzelni hogy mi lesz egy újabb 25 év múlva... Az már nem Európa lesz.

Igazamvanvagyigazamvan? 2018.11.06. 23:59:07

@6.Lenin: hiszen az köztudott, hogy csak az vallhatja magát magyarnak, aki fideszes.
Aki szerint megkérdőjelezhető a fidesz bármely tette, az nem magyar.

Tenkes Kapitánya 2018.11.07. 00:01:22

@Sir Bates dö Hól: A magyarországi cigányság sokszáz éve él itt, és nem az elmúlt 40 évben vándorolt be. Már Mária Terézia integrálni akarta őket. És nem a középkori katedrálisok környékét foglalják el hordáik, mint Franciaországban, hanem jellemzően falvakban laknak.

Igazamvanvagyigazamvan? 2018.11.07. 00:07:36

@John Nethem: te most tényleg komolyan gondolod, hogy ez eccerű matematika?
Kattints már rá a gdp alakulására. Sose lesz folyamatosan emelkedő. Legkevésbé exponenciálisan.
Tudod, egy alacsonyabb bázisról tudsz 4%-ot fejlődni. Minél közelebb kerülsz a magasabb adatot produkáló országhoz, annál kisebb lesz a növekedésed.
Miért? Mert a gdp fejlődését a hatékonyság, teljesítmény, technológiai fejlődés jelenti.

Igazamvanvagyigazamvan? 2018.11.07. 00:23:59

@John Nethem: Az egy főre eső gdp meg félrevezet.
Ugye te sem hiszed, hogy Luxemburg kétszerakkora gazdasággal bír, mint Németország?

De hogy hol csapod be magad: 2010 és 2018 között a németek nőttek 12.000 dollár/fővel. Ez 30%
Luxemburg 20.000 dollár/fő -vel nőtt. Ez 22%-os növekedés.
Tehát, ezt a trendet feltételezve, újabb nyolc év alatt a németek matematikailag sem lennének Luxemburg jelenlegi szintjén. Tehát feltevésed pusztán elméleti, elrugaszkodva a valóságtól.

Igazamvanvagyigazamvan? 2018.11.07. 00:35:52

@Tenkes Kapitánya: a cigányok római katolikusok. Tehát a jó vallás hívei. Szeretned kell őket, nem mocsok muszlimok, mint az asszimilálódni képtelen londoni polgármester.

Igazamvanvagyigazamvan? 2018.11.07. 00:39:18

@John Nethem: nézd meg Kína gdp-jét. Minden, csak nem exponenciális. Sőt, mégcsak nem is lineáris...

Igazamvanvagyigazamvan? 2018.11.07. 00:44:27

@atomic power 1986DucaDuca:
Ugyan, nézd már meg Kína gdp alakulását. Épp ellenkező látható. Ellaposodik a görbe...
Mintha nem növekedne exponenciálisan...kááár.

mgdé 2018.11.07. 00:49:45

@6.Lenin:
A végén még kiderül, kedves Uljanov bácsi, hogy te nagyon rendes, tisztességes emberarcú-kommunista bácsi vagyol, s természetesen, mint azt joggal elvárható is tőled, igazságszerető és igazság kereső internacionalista hévvel gyűlölöd a fajgyűlölőket. :)

Mondjuk némi józan ésszel simán felfoghatnád, hogy a tolvajok útálása az nem fajgyűlölet ...

Üdv az Olimposzról!

Sir Bates dö Hól 2018.11.07. 01:26:33

@Boycie: igen, az egész világ változik, nosztalgiával tekintesz a múltra, én is sok szempontból, de ez van, azt, hogy ne legyen migráció, azt nem lehet elérni; macron politikus, hogy mit mond, az nagyban függ a pillanatnyi helyzettől, mellesleg tudnád linkelni, hogy pontosan hol is hangzott el az, hogy "Macron bejelentette hogy van probléma a muszlimokkal de majd ő megoldja, akkor már szerinte a muszlim volt a legnagyobb aktívan gyakorolt vallás Franciaországban 8,5%-kal. ", mert elolvasnám... tudod, hogy mit jelent az aktívan gyakorolt vallás? tartják a ramadant (úgy ahogy, én is elmentem a kölkökkel a karácsonyi misére, mert mégis csak ünnep van), muszlimnak vallják magukat, hetente egyszer mecsetbe mennek és hisznek isten létezésében... mi a 8,5% bázisa, merthogy a franciák közel 40%-a szerint nincs isten...

"Vicces hogy nálad a "jól halad az integráció" azt jelenti hogy a gyökértelenné váló francia (értsd fehérember) fiatalok már a maghrebi zenét hallgatják :-)))"
látom, hogy moon mik a legnépszerűbb számok a youtube-on, tiszta szerencse, hogy mind magyar előadó művei, mellesleg pontosan ezt írtam: " az integráció pedig elindult, minden fiatal maghrebi, volt gyarmati előadók zenéit hallgatja, szól a rap, meg ez a számomra furcsa keleti beütésű popzene", ha ebből te azt vetted le, hogy ez egyenlő a maghrebi zenével, akkor uccu neki, fakereszt... mellesleg ma ez a kultúra, a mai fiatalok a te ízlésed szerint talán mindenhol jellemezhetőek a "gyökértelenné váló" jelzővel... ezek nem gyökértelenné válnak, ők franciák, s a már itt született vagy felnőtt feketék és arabok is franciáknak vallják magukat, ha itt élnél, megértenéd, s talán máshogy gondolkodnál minderről... de moot ez nem fenyegeti, mert senki sem akar oda menni, senki sem akar oda betelepíteni senkit, senki nem akarja a magyar kultúrát elnyomni, senki sem akarja a magyarok identitását megváltoztatni, akkor viszont mi a gond? olyan országban tűzik zászlóra a kereszténység eszméjét, mely az egyik legkevésbé vallásos... száz évvel ezelőtt moon adyt kiátkozták, szerintem az egyik legnagyobb magyar költő, míg akik akkor ellene voltak, ma a nevüket sem ismernénk ady nélkül...

"Én már öreg vagyok és 1990-ben kiszabadultam Nyugatra és éltem UK, Belgium, Hollandia és van összehasonlítási alapom hogy ezek az országok hogyan néztek ki kb. 25 évvel ezelőtt, hogy néznek ki most és kell sírni. A trendek borzalmasak, ha az ember extrapolálja ezeket akkor nehéz elképzelni hogy mi lesz egy újabb 25 év múlva... Az már nem Európa lesz."
én nem tudom, hogy mennyi időt töltöttél egy-egy helyen (uk, belgium, hollandia), de egy-két év az nem elég azért arra, hogy valóban megismerd a társadalmat, azért mondom, mert én is éltem skóciában, árnyaltabb lett a kép, de nem ismerem a skótok lelkét, a skót társadalmat... nem az az európa lesz, amelyet te preferálsz, nem csupán a fehér ember európája lesz (soha sem értem, hogy miért nem lehet kimondani: én nem csípem a nem fehéreket, a fehér ember felsőbbrendű?), de európa lesz, s mondok neked valamit: én sokkal szívesebben élek fekete vagy arab szomszédságában, mint valami moszkovita mentalitású oroszéban, mert én meg azokat nem csípem, nem az oroszokat, azokkal semmi bajom, a moszkovita mentalitással azzal van bajom...

Sir Bates dö Hól 2018.11.07. 01:33:58

@Tenkes Kapitánya: hülye vagy, ha azt hiszed, hogy froban a középkori katedrálisok körül gyülekeznek a muszlimok, froban a középkori katedrálisok körül a kelet-európai koldusok hordái találhatóak, a másik dolog meg az, te faszfej pöcs, hogy először a fehér keresztény európai ment más földrészre, s mai kiemelkedő életszínvonalunk még mindig az ottani "áldásos" tevékenység gyümölcse... persze tudom, monak nem voltak gyarmatai, viszont moot senki sem kényszerítette be az eu-nak, s senki sem fogott a fejéhez fegyvert, márpedig elveszed a felzárkóztatási támogatásokat...

Sir Bates dö Hól 2018.11.07. 01:40:13

@Boycie: miért hozod ide a mentálisan zavart sinead o'conort? ezzel mit akarsz bizonyítani? ezt most viccnek szántad vagy érv valamire?

Sir Bates dö Hól 2018.11.07. 01:54:02

Egyébként tényleg egyszerűbb lenne kimondani, hogy azért ne jöjjenek Európába arabok meg feketék, mert nem fehérek. De ne hozza fel senki a kereszténység védelmét, mert engem meg az háborít fel kurvára, hogy a magyar állam pénzt ad bármilyen egyháznak. Az egyházakat tartsák el a tagjai -a a természetjárók baráti köre is szed tagdíjat- vagy azok, akik a szolgáltatásaikat igénybe veszik -én még nem láttam belépő nélküli konditermet-.

Boycie 2018.11.07. 05:17:00

@Sir Bates dö Hól: a 8.5% bázisa a 100% amiből a 40% az ateista
mittudomén hol olvastam, volt egy Macron beszéd és arról volt tudósitás
Macron olyan mint Obama hogy nagy beszédeket tart, a liberálisok elájulnak tőle aztán eredmény semmi.

John Nethem 2018.11.07. 07:10:58

@Igazamvanvagyigazamvan?:

Okoska !

Senki nem mondta, hogy mindig így van a valóságban.
EGY TENDENCIÁRÓL beszéltünk.

És hát ezért van az EU-nak KONVERGENCIA -programja....

John Nethem 2018.11.07. 07:16:23

@Igazamvanvagyigazamvan?:

Okoska !

Egy átlagemelkedéssel számolva.
A 22 év statisztikájának átlaga alapján, ami a kezdő mondat volt.
Mi volt a kezdő mondat ???
No mi volt a kezdő mondat ??
Ott volt.
Ha az volt a kezdő mondat, akkor NE KREÁLJ belőle mást, hogy aztán mást vezess le belőle....

John Nethem 2018.11.07. 07:17:41

@Igazamvanvagyigazamvan?:
Ki és hol beszélt itt exponencialitásról ???
Egyedül TE...

John Nethem 2018.11.07. 07:26:20

@math0:

Te idióta !!

Éppen én mondtam, hogy a kettő nem ugyanaz..
Szóval köcsögözz otthon magadban...

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.11.07. 07:29:31

@John Nethem: tehát bevallod, hogy félrebeszéltél, köcsög!

2018.11.07. 07:30:39

@Rotoxis: Nem tudom.. talán ott nem világhírű!!! ;)

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.11.07. 07:33:26

@Boycie: "Én már öreg vagyok és 1990-ben kiszabadultam Nyugatra és éltem UK, Belgium, Hollandia és van összehasonlítási alapom hogy ezek az országok hogyan néztek ki kb. 25 évvel ezelőtt, hogy néznek ki most és kell sírni."

itt a rasszizmusodat a rasszizmusodra alapozod, mert semmi konkrét sírnivalót nem tudsz megnevezni azon kívül, hogy te sírsz, ha meglátsz egy sötét bőrű embert, mert egy rohadt kis náci pöcs vagy. egyébként semmi baj nincs a 90-es évekhez képest.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.11.07. 07:36:55

@John Nethem: @John Nethem: "De ha az egyik összeg MINDIG nagyobb ütemben, MINDIG nagyobb %-al növekszik a MÁSIKNÁL , akkor MINDIG konvergál a másikhoz."

hülye vagy.

egyik: U = x +100
másik: V = x+ arctan(x)

V MINDIG nagyobb ütemben, MINDIG nagyobb %-al növekszik a U-nál, V mégsem konvergál a U-hoz.

Tényleg nem értem, miért olyan sok itt az olyan idióta, mint te, aki ahhoz is idióta, hogy felismerje, hogy idióta.

Ideje volna már elismerni nektek, az idi´óta parasztoknak, hogy nem vagytok okosak. Mert az idiótaság nagy nyomulásának nem lesz jó vége.

És az, hogy az idiótaságodat most már pár napja azzal akarod eltakarni, hogy még azt is lehazudod, amit te magad írtál, és ott van beidézve, az egy idióta, pszichopata, hazudozós, erkölcsi hulla görénnyé tesz téged.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.11.07. 07:42:28

@John Nethem:

"De ha az egyik összeg MINDIG nagyobb ütemben, MINDIG nagyobb %-al növekszik a MÁSIKNÁL , akkor MINDIG konvergál a másikhoz."

hülye vagy.

egyik: V = x+ arctan(x)
másik: U = x +100

V MINDIG nagyobb ütemben, MINDIG nagyobb %-kal növekszik a U-nál, V mégsem konvergál a U-hoz, sosem éri el U-t, V mindig kisebb marad U-nál. V < U- pi/2 < U - 98 még a végtelenben is. neked, egyszerűen: annak ellenére, hogy V mindig jobban növekszik U-nál, a lemaradását sose dolgozza le, legalább 98 mindig megmarad.

És az, hogy az idiótaságodat most már pár napja azzal akarod eltakarni, hogy még azt is lehazudod, amit te magad írtál, és ott van beidézve, az egy idióta, pszichopata, hazudozós, erkölcsi hulla görénnyé tesz téged.

2018.11.07. 07:46:57

@math0: "az eredeti jelentése is ez volt. a fajelmélet a nácizmus lényege, és elrettentő eleme. ez pedig mindenki ellen irányult, aki nem árja. és a baj, a probléma nem az, hogy éppen ki az alsóbb és felsőbbrendű, hanem az alsóbb és felsőbbrendű népek elképzelése, mint olyan a nácizmus.

A valódi baj, a probléma az, hogy adott egy elfogadható definíció, ennek ellenére te képtelen vagy mit kezdeni vele :)
Nálad mindenki náci, aki csak felveti két külön nép együttélésének lehetséges problémáit..és mindenki náci, aki nem osztja minden nézeted..te kis véleményfasiszta:)

Tenkes Kapitánya 2018.11.07. 07:52:03

@Sir Bates dö Hól: "először a fehér keresztény európai ment más földrészre, s mai kiemelkedő életszínvonalunk még mindig az ottani "áldásos" tevékenység gyümölcse"

Barom!

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.11.07. 07:53:49

@Womb Raider: az elfogadott definíció az enyém, és nem a tied.

a baj az, hogy te a szokásos, hazudozós, idióta Fideszes vagy, aki a kurva anyját is letagadja, ha nincs igaza.

en.wikipedia.org/wiki/Neo-Nazism

Tenkes Kapitánya 2018.11.07. 07:55:43

@Sir Bates dö Hól: "froban a középkori katedrálisok körül a kelet-európai koldusok hordái találhatóak"

nem kelet-európai, hanem balkáni cigány koldusok hordái

a muszlimok pedig a belváros egy részét lakják le és teszik élhetetlenné minden nagyobb városban és nappal is kellemetlen helyszínné. Nem szívesen sétálok például Bordeauxban a világörökség katedrális melletti téren; az emberek alapján észak-afrikai a helyszín

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.11.07. 07:57:07

@Tenkes Kapitánya: látom, a kisegítőiskolában neked nem tanítottak történelmet.

Tenkes Kapitánya 2018.11.07. 08:11:23

@math0: te a marxista pszeudovallásban és mesékben hiszel

John Nethem 2018.11.07. 08:24:38

@math0:

Hiába hozod ezeket.

Ezt oldd meg, amit kértem:

John Nethem 2018.11.07. 08:25:40

@math0:

Hiába hozod ezeket.

---

Ezt oldd meg, amit kértem:

Számold ki és cáfold meg, hogy NEM konvergál:

Németország = 20000 E/fő
Magyarország 6800 E/fő

Húsz év átlaga:
Németország 1,8 %
Magyarország 4,2 %

Ábrázold grafikonon 20, 25, 30, 35, 40,45 50 eltelt évek értékét.

2018.11.07. 08:29:56

@math0: Ha majd sikerül kifejlesztened a mesterséges intelligenciát, úgy az első példányt mindenképpen magadnak ültesd be! Égető szükséged van rá..

Nem definiáltam át a nácizmust, ha tudnál értőn olvasni, pusztán azon lamentáltam, ha ennyire tudod mi az, akkor miért is használod minden ellenkező vélemény kapcsán ultima ratióként??? He? Ééétted? Szájentiszt Úr...

John Nethem 2018.11.07. 08:35:31

@John Nethem:

Ráadásul ugye azért is konvergál, mert Németország népessége nő, tehát az egy főre vetített GDP LASSABBan növekszik, mint Magyarországon, ahol meg a népesség csökken...

2018.11.07. 08:39:46

@Sir Bates dö Hól: "Egyébként tényleg egyszerűbb lenne kimondani, hogy azért ne jöjjenek Európába arabok meg feketék, mert nem fehérek"

Há' monggyad... aztán megkönnyebbülsz!

A legelvadultabb gyökereken kívül az égadta világon nem találsz senkit, aki a bőrszín alapján szelektálna..senkit.. Ha ezt állítod, hazudsz.

Egyébként érdekes, miként látja a kérdést egy arab (rasszista arab, ha neked úgy jobb ;)

Az egyik verzió... :
24.hu/kulfold/2015/08/31/ezert-nem-mennek-gazdag-arab-orszagokba-a-menekultek/
meg a rasszista verzió:
mandiner.hu/cikk/20180724_bayer_zsolt_ezert_nem_mennek_a_migransok_arab_orszagokba

Tenkes Kapitánya 2018.11.07. 08:43:35

@John Nethem: elképesztő, hogy valaki (math) ennyire nem képes megérteni az állandó abszolút értékkel és az állandó relatív növekedési rátával növekvő sorozatok közötti különbséget.
Egyébként az 1,8%-al és 4,2%-al növekvő sorozatok nem konvergálnak, hanem a 4,2%-al növekvő lehagyja az 1,8%-al növekvőt, a kiindulási helyzettől függ, hogy hány lépés után.

Tenkes Kapitánya 2018.11.07. 08:45:59

@Womb Raider: A cigányokkal sem az a gond, hogy cigány etnikumúak, hanem a viselkedésük.

John Nethem 2018.11.07. 08:56:59

@Tenkes Kapitánya:

Köszönöm.

Nyilván, ezért mondtam, hogy a megadott értékekkel ( mai népességen számolva) kb 100 év múlva, aztán utána ugyanennél az ütemnél -- ahogy mondod --- le is hagyja ....

John Nethem 2018.11.07. 09:00:54

@Tenkes Kapitánya:

Ezekkel a számokkal kb 50 év eltelte után fordul az érték, vagyis a 4,2 %-os növekedés utoléri és megelőzi az 1,8 %-ost.

2018.11.07. 09:02:04

@Tenkes Kapitánya: A teknős egyszer úgyis lehagyja a nyulat :)

John Nethem 2018.11.07. 09:08:13

@Womb Raider: Ha elég kitartó és hosszabb életű !! Mi az hogy !!! :-))

Sir Bates dö Hól 2018.11.07. 09:11:23

@Boycie: azért az nem túl sok, de a beszédre azért lettem volna kíváncsi, mert macron nem igazán szokott ilyeneket mondani, remélem a forrás az nem a magyar idők-888.hu-pestrisracok.hu-origo.hu, mert akkor abban semmi igazság nincs, a legtöbb francia hír a bevándorlókról totál hamis, múltkor valamelyik ner-cseléd linkelgetett itt egy origós faszságot, aminek az alapja egy olyan twitter üzenet volt, melyet lekerestem, érdekességből, mondom tényleg, hogy lehet az, hogy erről nem hallottam a hírműsorokban, azt az üzenet feltöltője is beismerte, hogy nem francia rendőrök láthatók a felvételeken, valahonnan a maghrebből származik az eredeti... de, ha már ott voltam, szétnéztem a twitterén, hát annyi kamu hírt még nem láttam egy helyen! azt kell mondjam, hogy lehet, hogy a szelestey-féle sajtószemlék tendenciózusak, de biztos, hogy legalább az újságok léteznek, mert a fentebb jelzett moi ner-cselédeket okító propagandakiadványok egy forrása sem létezik a francia bevándorlókról szóló tudósítások esetén, azok alapja valami szélsőjobbos kamu Twitter fiók, egy hazugsággyár... azért, ha megtalálod, akkor szívesen látnám a cikket macronról, mert nem nagyon hallottam erről a kijelentéséről, mint mondtam...

Sir Bates dö Hól 2018.11.07. 09:15:14

@Womb Raider: nem én hazudok, az hazudik, aki nem mondja ki, hogy moon a többség bőrszín alapján ítél...de mo egy rasszista ország, attól, hogy ezt tagadják a ner-cseléd, még a tény nem változik...

6.Lenin 2018.11.07. 09:19:22

@math0:

"@6.Lenin: hazudsz, mert nincs igazad, és mert görény vagy "

Ütős érvek egy önjelölt zsenitől, vagy nem találtál rá megfelelőt a wikin?
Jót nevettem, ritka nagy faszfej vagy.

Sir Bates dö Hól 2018.11.07. 09:23:33

@Tenkes Kapitánya: te bordeaux-ban laksz? mert én elég sok helyen voltam froban, megnéztem elég sok katedrálist, a bordeaux-it pont nem, de sehol sem tapasztaltam ezt, a koldusokkal meg két helyen elegyedtem szóba, párizsban és strasbourgban, " a balkáni cigány koldusok hordáinak" tagjai között magyarul beszélő fehéreket találtam, sz'al én azt gondolom, hogy te mo területéről ki sem mozdultál, mert az amit írsz, az hazugság...

2018.11.07. 09:24:35

@Sir Bates dö Hól: "de mo egy rasszista ország, attól, hogy ezt tagadják a ner-cseléd, még a tény nem változik..."

Mondjuk inkább így: ez a te véleményed. Tény akkor lesz, ha igazolni is tudod.. :)

Sir Bates dö Hól 2018.11.07. 09:24:45

@Tenkes Kapitánya: látom a véleményed, de inkább cáfold meg, ha tudod, ha nem, akkor meg elég annyit mondanod: ez igaz...

2018.11.07. 09:30:35

@Sir Bates dö Hól: :))) Hát hogyne.. Európa cigány koldusai is valójában rasszista fehér magyarok :))) Már a cigányokat is hamisítják... jó az anyag.. hogyé' atták?

És igazából a migráció is a rásszista fehérek furmányos találmánya arra, hogy Európába is elhozzák az iszlám világ békéjét, hogy az iszlamizációval felvirágoztassák a rothadó nyugatot.. Valójában nem menekülnek ide a muszlimok, csak a fehérek lusták átköltözni a béke félszigetére, ezért inkább emberkereskedőktől vásárolt arabokkal népesítik be NyEU-t..

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.11.07. 09:50:17

@John Nethem:

hiába terelsz, ez az állításod hamis, és te hazug idiótaként ragaszkodsz ahhoz, hogy ezt letagadod. engem más kérdés nem érdekel, és egyébként sem fogok egy hazug idiótával más kérdésről vitázni. leszerepeltél, te egy pszichopata görény vagy, aki nem tudja elismerni, ha téved. még egy matematikai, világosan cáfolható állításnál sem. még azt is letagadod, hogy mit állítottál. ilyen féreggel, mint te, vitázzon a jó édes kurva anyád!

"De ha az egyik összeg MINDIG nagyobb ütemben, MINDIG nagyobb %-al növekszik a MÁSIKNÁL , akkor MINDIG konvergál a másikhoz."

hülye vagy.

egyik: V = x+ arctan(x)
másik: U = x +100

V MINDIG nagyobb ütemben, MINDIG nagyobb %-kal növekszik a U-nál, V mégsem konvergál a U-hoz, sosem éri el U-t, V mindig kisebb marad U-nál. V < U- pi/2 < U - 98 még a végtelenben is. neked, egyszerűen: annak ellenére, hogy V mindig jobban növekszik U-nál, a lemaradását sose dolgozza le, legalább 98 mindig megmarad.

És az, hogy az idiótaságodat most már pár napja azzal akarod eltakarni, hogy még azt is lehazudod, amit te magad írtál, és ott van beidézve, az egy idióta, pszichopata, hazudozós, erkölcsi hulla görénnyé tesz téged.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.11.07. 09:51:29

@John Nethem: hiába terelsz, ez az állításod hamis, és te hazug idiótaként ragaszkodsz ahhoz, hogy ezt letagadod. engem a te másik kérdésed addig biztosan nem érdekel, mert nem fogok egy hazug idiótával más kérdésről vitázni. leszerepeltél, te egy pszichopata görény vagy, aki nem tudja elismerni, ha téved. még egy matematikai, világosan cáfolható állításnál sem. még azt is letagadod, hogy mit állítottál. ilyen féreggel, mint te, vitázzon a jó édes kurva anyád!

"De ha az egyik összeg MINDIG nagyobb ütemben, MINDIG nagyobb %-al növekszik a MÁSIKNÁL , akkor MINDIG konvergál a másikhoz."

hülye vagy.

egyik: V = x+ arctan(x)
másik: U = x +100

V MINDIG nagyobb ütemben, MINDIG nagyobb %-kal növekszik a U-nál, V mégsem konvergál a U-hoz, sosem éri el U-t, V mindig kisebb marad U-nál. V < U- pi/2 < U - 98 még a végtelenben is. neked, egyszerűen: annak ellenére, hogy V mindig jobban növekszik U-nál, a lemaradását sose dolgozza le, legalább 98 mindig megmarad.

És az, hogy az idiótaságodat most már pár napja azzal akarod eltakarni, hogy még azt is lehazudod, amit te magad írtál, és ott van beidézve, az egy idióta, pszichopata, hazudozós, erkölcsi hulla görénnyé tesz téged.

Sir Bates dö Hól 2018.11.07. 09:52:44

@Womb Raider: mucikám, somolyoghatsz, de ettől ez még így marad 444.hu/2018/10/30/a-magyarok-otode-fogadna-el-egy-muszlim-tagot-a-csaladjaban
www.pewforum.org/2018/10/29/eastern-and-western-europeans-differ-on-importance-of-religion-views-of-minorities-and-key-social-issues/
csak a nagyon sokan szégyellik ezt kimondani, inkább konok tagadásban vannak: én is az vagyok, sőt homofób, konzervatív, mélyen soviniszta irredenta, mert moon egy ilyen szociókulturális közeg van, de ezen túl lehet lépni, erre nem szabadna ráerősíteni a kormány propagandistáinak, felkorbácsolva a tömegek indulatait... én a mai napig rácsodálkozom arra, hogy a fekete haverjaimnak fehér a tenyere, egy weisz név hallatán azonnal arra gondolok, hogy zsidó, stb... de ezt el kell fogadni, s nem tagadni és átadni a következő generációnak... mert a magyar egy kis népesség, senki nem beszéli a nyelvét, mikor egyesülni fog európa vagy így, vagy úgy, akkor jó lenne megmaradni, de ezt az oktatás, a nyitottság révén érhetjük el, mint a hollandok, svédek,finnek, akik beszélnek más nyelveken, akik integrálják a "gyüttmenteket"... mert mo jelenlegi helyzete a következő: aki alkalmas egy önálló életre, az elhagyja azt, aki beszél más nyelvet az elhagyja azt, s akik ott maradnak, hát azok nem a legkvalifikáltabbak, három-négy generáció, s eltűnik a nyelv, eltünnek legtehetségesebbeink...

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.11.07. 09:53:24

@Womb Raider: lamentáltál, lamentáltál. dugd fel magadnak, semmi érved nem volt. még csak nem is definiáltad a nácizmust, csak lamentáltál. ekkora görény vagy. egy világos definícióval se tudsz kiállni, csak hasból ideszarsz, hogy az enyém neked nem tetszik. faszt se érdekel, nem érv. dugd fel a jó édes kurva anyádnak az ilyen idióta böfögéseidet!

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.11.07. 09:54:51

@Tenkes Kapitánya: " (math) ennyire nem képes megérteni az állandó abszolút értékkel és az állandó relatív növekedési rátával növekvő sorozatok közötti különbséget."

a kurva anyád se állított ezekről a sorozatokról semmit, nemhogy én. dugd fel magadnak a hazug rágalmaidat!

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.11.07. 09:57:32

@6.Lenin: "Ütős érvek"

1) mondod te, aki bevallottan nem is akar érvelni. de azért mástól számon kéred, kis geci görény!

2) az érveim sokkal fentebb voltak,a zokra nem válaszoltál, aztán elmagyaráztad, hogy miért nem válaszolsz, azt már nem tudtad elmagyarázni, hogy akkor mi a fasznak rontod itt a levegőt. de most meg sírsz, hogy hol vannak az érvek:

geci görény vagy. ezek vagytok, ti Fideszesek, a társadalom legalja, a pszichopoaták, az idióta selejt.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.11.07. 10:00:21

@6.Lenin:

"Ütős érvek"

ezek voltak az ütős érvek, amire nem voltál hajlandó válaszolni, most meg hisztizel, hogy hol vannak az érvek, te geci görény!

@6.Lenin: "Ismerem a "jóérzésű", rendkívül toleráns, haladó, művelt polgárokat, ők szokták itt elküldeni a retkes kurva anyjába azokat, akik nem úgy gondolkodnak, mint ők."

1) ez te vagy, te el szoktad küldeni a retkes kurva anyjába a veled egyet nem értőket, miközben érveid nincsenek, és direkt meg is magyarázod, hogy nem is akarsz érvelni, csak kurvaanyázni

2) a kurvaanyázástól még senkinek nem lett baj

3) ti viszont menekülteket utáltok és toloncolnátok ki, az komoly gyűlölködés, komoly következményekkel.

ne hisztizz, náci!

2018.11.07. 10:03:35

@Sir Bates dö Hól: Okos!!! Ha valaki nem szeretne muszlim családtagot (és magyar...) az rasszista.. és bőrszín szerint szelektál!! Logikus! A 444 is megmontta!
(legyen így, vagy bármi más módon, legyen rasszista ország Magyarország... mert muszáj, hogy ne érjen véget soha a bűntudatkeltés.. de nekem az ne pofázzon, ne készítsen statisztikát, akinek az országában zsidókat mészárolnak le, ahol négereket vadásznak a rendőrök... mert azt könnyű rásütni egy népre, hogy rasszista, ha látensen is.. de a tevőlegesen rasszitákkal mi is a szitu?

Sir Bates dö Hól 2018.11.07. 10:03:50

@Boycie: akkor megnyugodtam, volt már buddhista is youtu.be/4Sje2VYw99A ír tradicionális zenével...

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.11.07. 10:03:55

@Womb Raider: ""de mo egy rasszista ország, attól, hogy ezt tagadják a ner-cseléd, még a tény nem változik..."

Mondjuk inkább így: ez a te véleményed. Tény akkor lesz, ha igazolni is tudod.. :)"

nácikurva, megint tátott szájjal futsz bele a faszerdőbe

index.hu/kulfold/2018/10/31/a_zsidokat_jobban_birjuk_mint_a_muszlimokat/
index.hu/tudomany/2016/11/17/soha_nem_latott_merteku_az_idegenellenesseg_magyarorszagon/
qubit.hu/2018/03/02/a-magyarok-gyulolnek-a-legjobban-mindenki-mast-europaban

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.11.07. 10:05:58

@Womb Raider: "legyen rasszista ország Magyarország... mert muszáj, hogy ne érjen véget soha a bűntudatkeltés."

mert ugye szerinted, nácikurva szerint a rasszizmus igazából nem bűn.

" de nekem az ne pofázzon, ne készítsen statisztikát, akinek az országában zsidókat mészárolnak le"

Pittsburgben alt-rightos mészárolt zsidókat, a te fajtád. és nem, nem Trump magyaráz neked, hanem mi.

Sir Bates dö Hól 2018.11.07. 10:21:00

@John Nethem: mennyi az fdi moon és noban? mert ez a fő kérdés...

Sir Bates dö Hól 2018.11.07. 10:26:38

@Tenkes Kapitánya: "Nem szívesen sétálok például Bordeauxban a világörökség katedrális melletti téren; az emberek alapján észak-afrikai a helyszín"

én londonban láttam kínai negyedet, budapesten is hasonlót, engem nem zavart, lyonban meg kifejezetten érdekesnek találtam a folyó bal oldalát a sok arabbal, semmi gondom nincs ezzel, te meg sétálgassál a szentendrei Skanzen én, ott biztosan jól érzed magad...

2018.11.07. 10:34:17

@math0: Balfasz kapitány! Az arctg az lineáris függvény?

Sir Bates dö Hól 2018.11.07. 10:36:03

@Womb Raider: mucikám, azt kérded miért inkább azzal foglalkozom, hogy miként csinálod a deep throat-ot. azért, mert máshoz nem értesz, mástól nem lehet veled érdemben diskurzust folytatni, attól, hogy összehordasz itt mindent, bármely tapasztalat nélkül, még nem lesz igazad. én azt írom le, amit tapasztalok, froban rengeteg magyar magyar koldus van, van sok regáti cigány koldus is, de a románok inkább az üzletekben szarkáskodnak, meg lehúzzák a turistákat, rendőri segédlettel, gyűjtőíveket lobogtatva... egyébként te melyik országban éltél moon kívül?...

2018.11.07. 10:36:05

@math0: Ezek ám az egzakt, megkérdőjelezhetetlen bizonyítékok..Messing Vera.. az ojjektív ..meg a ballib rendelésre gyártott statisztikák.. na, haggyá má..

Másfelől... a vallások menti szelekció mennyiben rasszizmus????

"mert ugye szerinted, nácikurva szerint a rasszizmus igazából nem bűn."
Én ugyan ilyet nem állítottam, de oda se neki! Ám az is igaz, hogy meg lehet erőszakolni az előítéleteket... de pont az előítéleteink és az általánosításon alapuló előítéleteink voltak azok a mélyen gyökerező tulajdonságaink, amik az evolúción keresztül támogatták a fennmaradásunkat. :)

"Pittsburgben alt-rightos mészárolt zsidókat, a te fajtád. és nem, nem Trump magyaráz neked, hanem mi."
Fajtád... nocsak? Miket nem mondasz...
Mellesleg a francia zsidókat ért atrocitásokra utaltam :)

Sir Bates dö Hól 2018.11.07. 10:43:54

@Womb Raider: mucikám, én nem keltek bűntudatot, sokkal jobban elvagyok a kőkemény rasszistákkal, antiszemitákkal, homofóbokkal, mint azokkal akik csak szalonzsidóznak vagy csak maszatolják a szart; ne legyél folyamatos tagadás van, a fentiek érzelmi motivációk, miként az is, hogy miért kedvellek téged, hisz ostoba vagy és az, hogy jól torkozol ezen semmit sem változtat, de látod, kedvellek a józan ész ellenére...

Igazamvanvagyigazamvan? 2018.11.07. 10:51:56

@John Nethem: ha a gazdaság mindig ugyanannyi százalékkal bővül az előző évhez képest, az bizony exponenciális lesz.
Az EU konvergencia programja pedig egy inkubátor, anyagilag támogatja a tagállamokat, hogy ne szakadjanak le.
Talán feltűnt, hogy bizonyos mutatók elérése után csökken, majd megszűnik a támogatás.
Mondhatod, hogy pusztán elméleti síkon mozogsz, csak annak mi értelme?
Amint mondtam, a lakosság számához viszonyított gdp pedig alkalmatlan az ország gazdasági fejlődésének más országgal való összehasonlítására.

2018.11.07. 10:55:39

@Sir Bates dö Hól: Valójában semmi érved nincs, így marad a primitív személyeskedés.. :)))) és a nosztalgikus visszaemlékezések éccsanyádra.

Sir Bates dö Hól 2018.11.07. 10:56:27

@Womb Raider: idegent nem akar a családjában, a muszlimhoz meg az kapcsolódik, hogy arab, fekete, de még zsidót sem akar, biztosan nem az antiszemitizmus miatt, mi? ha ismernéd a froi muszlim nőket, nem ez lenne a véleményed: próbálj meg egy magát muszlimnak valló arab lányra csadort húzni vagy fejkendőt, kiröhög, az viszont tény, hogy a nyeui török kissebség majd minden nőtagja kendőt visel, még munka közben is, azok a török, akik orbán nagy haverjai, akiket behozna az euba, megvédve közben annak keresztény értékrendjét... engem nem az zavarna, ha az egyik lányom muszlimmal járna (a vallás mindenki magánügye), hanem az, ha a párja ráakarná kényszeríteni a saját értékrendjét a lányomra akarata ellenére, mert akkor biztosan hazavágnám, miként ugyanezt tenném egy keresztény magyarral is, amennyiben fizikailag inzultálná a gyerekem... a többi az ő dolguk...

Sir Bates dö Hól 2018.11.07. 10:58:23

@Womb Raider: érzelmekkel miért kellene vitatkoznom?... sz'al hol is éltél még, mely országból hozod a tapasztalataidat?...

Igazamvanvagyigazamvan? 2018.11.07. 11:03:51

@John Nethem: matematikailag, egy általános iskolás tankönyvben igazad lehet. Csak ez annyira elméleti fikció, mintha azt mondanád, a fizetésed nyugdíjas korodig nem fog változni, számoljuk ki a nyugdíj összegét.

2018.11.07. 11:12:03

@Sir Bates dö Hól: Megható, ahogyan egy rendelésre gyártott statisztika alapján már az emberek fejébe is belelátsz... azt is pontosan tudod, hogy az elutasítás miből fakad..és tetejébe azt sugallod, hogy semmi, de semmi oka senkinek a muszlimokkal kapcsolatos óvatosságnak.. Hány muszlimmal éltél együtt, mielőtt ezen véleményed kikristályosodott? Nehéz elfogadnod, hogy vannak emberek, akik nem rasszizmusból hanem félelemből fakadóan óvatosak?

A zsidóság meg külön történet.. minthogy nálunk legalább ennyire tetten érhető más nációk irányába történő zárás..

"engem nem az zavarna, ha az egyik lányom muszlimmal járna (a vallás mindenki magánügye), hanem az, ha a párja ráakarná kényszeríteni a saját értékrendjét a lányomra akarata ellenére, mert akkor biztosan hazavágnám, miként ugyanezt tenném egy keresztény magyarral is, amennyiben fizikailag inzultálná a gyerekem."

Nohát... mi a bajod a muszlim értékrenddel? Miért is ne ismertethetné meg azzal a lányodat? Hadd' fejlődjön.. Amúgy meg mennyire életszerű, hogy úgy jöjjön létre tartós kapcsolat, hogy a felek értékrendjében áthidalhatatlan különbségek vannak?

"miként ugyanezt tenném egy keresztény magyarral is, amennyiben fizikailag inzultálná a gyerekem"
Te ilyen nagyon kemény csávó vagy? Én azt hittem, hogy ott a liberális Fro-ban az állam feladata a jogszolgáltatás.. vagy ez valami , a muszlimoktól ellesett önbíráskodás? Asszimilálódsz?

Igazamvanvagyigazamvan? 2018.11.07. 11:14:50

@John Nethem: a gdp/capita pedig annyira igaz, hogy e mutató szerint Írország gazdagabb, mint Svájc, Németország, sőt, majdnem kétszeresen szárnyalja túl Franciaországot.
Miért nem számoljuk ki inkább az egy lakosra jutó állóvizek köbméterét?

Sir Bates dö Hól 2018.11.07. 11:45:56

@Igazamvanvagyigazamvan?: ez kb. olyan, mint gyerekkoromban néztem, hogy hány forint egy kuvaiti dínár, ó, hát az a leggazdagabb ország a világon, az olaszok meg sehol nincsenek a magyarokhoz mérten... azt felnőttem...

mgdé 2018.11.07. 11:57:43

@Womb Raider:
Tessék, ez MAGYAR statisztikából való (bár Tárki, tehát nyilván 'szélsőségesen elfogult' :D), de mivel itt ugyebár nem mészárolnak zsidókat, s nem vernek négereket a rendőrök, tehát mégis hihetsz neki:

"Magyarország viszont az egyetlen olyan ország, ahonnan a felsőfokú végzettségűek elvándorlásának az aránya a legmagasabb, meghaladva az átlagos arányt és minden alacsonyabb iskolázottságúakét is."

Khm. 'Egy nemzet ereje a kiművelt emberfők sokaságában rejlik'
Tudtommal még ezen idézet szerzője számít hivatalosan is a 'legnagyobb magyar'-nak.

(Az "egyetlen" a közép-európai és a balti volt szoc. országok körére vonatkozóan értendő ...)

Cserébe
- hisz a B-közép itthon marad - sportrendezvény látogatásra továbbra is lesz cafeteria :)

"
nyáron pedig ..... gyakorlatilag teljesen eltörölték a cafeteriajuttatásokat. Ez utóbbiból azonban most visszakozik a kormánypárt. Egy, a parlament előtt lévő módosító javaslat szerint ugyanis

sportrendezvényekre és kulturális szolgáltatásokra továbbra is lehetne adómentes juttatásként jegyet adni a dolgozóknak.

Vagyis továbbra is adómentesen adható
sportrendezvényre szóló belépőjegy, bérlet,
valamint „kulturális szolgáltatás igénybevételére (....) szóló belépőjegy, bérlet,
továbbá könyvtári beiratkozási díj."
"

Én inkább
- HA már mindenképpen muszáj - tömegsportolásra, amatőr sportolásra adnám ... Uszoda bérlet, edzőterem bérlet, pálya bérlet, stb.
És te?

Sir Bates dö Hól 2018.11.07. 11:59:01

@Womb Raider: miért torkoztatod magad? vannak akik soha az életben nem kóstolják meg az osztrigát, mert "fúj, hogy néz ki", ha megkóstolod eldöntheted, hogy ízlik vagy sem, én ittam kofalát, soha többé... ha nem ismersz valamit, ha semmit sem tudsz arról, akkor ismerd meg. xenofób vagy rasszista vagy? vedd tudomásul, de ne akard megmagyarázni, mint mondtam, ez érzelem, szociókulturális hatás.

"Nohát... mi a bajod a muszlim értékrenddel? Miért is ne ismertethetné meg azzal a lányodat? Hadd' fejlődjön.. Amúgy meg mennyire életszerű, hogy úgy jöjjön létre tartós kapcsolat, hogy a felek értékrendjében áthidalhatatlan különbségek vannak? "

ezt írod, miközben engem is idézel: "ha a párja ráakarná kényszeríteni a saját értékrendjét a lányomra akarata ellenére, mert akkor biztosan hazavágnám, miként ugyanezt tenném egy keresztény magyarral is, amennyiben fizikailag inzultálná a gyerekem." komoly kihívást jelent a szövegértés...

nem, nem gondolom, hogy "kemény csávó" lennék, csupán egy szülő, aki megvédené a gyerekét a kényszerítéstől...

"Amúgy meg mennyire életszerű, hogy úgy jöjjön létre tartós kapcsolat, hogy a felek értékrendjében áthidalhatatlan különbségek vannak? "

láttál te már élő arabot? magad alá pisálnál, ha szóba állna veled, ilyen a szerelem, én még nem láttam szebb nőket az araboknál vagy indiaiaknál... ilyen a szerelem...

Igazamvanvagyigazamvan? 2018.11.07. 12:07:02

@Sir Bates dö Hól: esetleg érdekes lehet az átlagos lábméret. Hisz több káposztát tudnak betaposni, tehát van kapacitás a mezőgazdaságban.

Helga Beauty Salon. 2018.11.07. 12:12:20

@Sir Bates dö Hól: "én még nem láttam szebb nőket az araboknál vagy indiaiaknál... "

Akkor tudom ajánlani még a cgiányokat és a görögöket, mert azok is jó szőrösek! :D Nagy nőszakértő vagy te Sir, de legalább ezek szerint nem vagy ratyi! :P

Sir Bates dö Hól 2018.11.07. 12:13:12

@Womb Raider: attól hogy azt írod "ojjektív" még nem cáfolod, csupán magadat járatod le...

itt mindenki hivatkozik a francia zsidókat ért atrocitásokra, de lehetne ehhez linkeket is adni, mert én nem találkozom ezekkel a hírekben... moról speciel '90 után alijáztak sokan, akkor a moi antiszemitizmust vehetjük ténynek... itt az elszászi ismerőseim kérdezem, nem igazán értik még a kérdést sem, mitől lenne zsidó, nem visel kipát meg pajeszt? meg mit érdekel a vallása?... moon is csak az minősül zsidónak, aki a dohány utcában sétál kipában meg kalapban, igaz?... te tényleg imádsz torkozni...

Helga Beauty Salon. 2018.11.07. 12:15:26

@Sir Bates dö Hól: ," ha megkóstolod eldöntheted, hogy ízlik vagy sem, én ittam kofalát, soha többé..."

Az meg mi? Nyereg alatt erjesztett tevegeci? :D Miket össze nem iszol hallod!

Sir Bates dö Hól 2018.11.07. 12:21:19

@Helga Beauty Salon: hájas testvér, volt roma szeretőm, gyönyörű volt és sokkal jobb kúrás volt, mint anyád meg a nejed... egyébként a görögök tényleg tetszenek, ha epilálják a kis bajszukat, szerencsére a magyarokon egy szőrszál sincs, de fiatalkoromban, azért láttam egy pár varnyúfészket, majd ez eltűnt a szépségszalonokkal és a vasfüggönnyel együtt... hájas testvér! kitartás, segget nyal, szaros népünk győzni fog!...

Igazamvanvagyigazamvan? 2018.11.07. 12:22:05

@Sir Bates dö Hól: nem értem én ezt. Valamikor, nem oly rég, Orbán azt nyilatkozta egy francia újságnak, hogy ő nem cigány. Mert zsidó.
Most pont a fideszesek szidják a fajtáját...ja, igaz, a mi zsidónk jó zsidó.

Igazamvanvagyigazamvan? 2018.11.07. 12:24:26

@Helga Beauty Salon: hát, ha Kofolára gondolt, az bizony egy cseh coca-cola másolat. És borzasztó.

Sir Bates dö Hól 2018.11.07. 12:24:35

@Helga Beauty Salon: ezek szerint te érdeklődsz a tevegeci után? nem csak barit, kost is baszol? hájas testvér! ezért külön megdicsérünk!...

Helga Beauty Salon. 2018.11.07. 12:28:49

@Igazamvanvagyigazamvan?: ha Kofolára gondolt, az bizony egy cseh coca-cola másolat. És borzasztó.

Akkor azért nem tudtam. Idegen országban általában nem az üdítőket tesztelem.

Sir Bates dö Hól 2018.11.07. 12:30:02

@Igazamvanvagyigazamvan?: ő lehet, hogy nem az, de a nagyanyja még egy pipázó cigány asszony volt... farkas flórián is jó cigány, csak a horváth aladár volt egy koszlott, retkes cigány... ő nem a származást nézi, hanem a hasznosságot...

Sir Bates dö Hól 2018.11.07. 12:31:47

@Igazamvanvagyigazamvan?: igaz, kofola, nem kofala, biztos ezért asszociált azonnal a tevegecire...

Helga Beauty Salon. 2018.11.07. 12:32:32

@Sir Bates dö Hól: Úgy látom ezzel a hájas testvérrel elérkeztél képességeid határához, mert egyfolytában nyomod. Persze a te dolgod folytasd csak, nem sértő csupán szánalmas.

Sir Bates dö Hól 2018.11.07. 12:36:51

@Helga Beauty Salon: "Idegen országban általában nem az üdítőket tesztelem."

hanem a helyi állatállományt... így, hogy akkor tisztáztuk, van összehasonlítási alapod, a magyar barikat jobb baszni vagy a románt? tudod, azért ne nyúljak nagyon mellé, ha én is kénytelen lennék egyszer ner-cselédnek állni, ki tudja mit hoz a jövő...

mgdé 2018.11.07. 12:38:23

@Helga Beauty Salon:
Helgácska kedves, ne izélj már, hogy a cseheknél te, úrikisasszony és büszke, egyetemelt magyar létedre, nem vörösbor-kólát iszol?!!!

Sir Bates dö Hól 2018.11.07. 12:38:27

@Igazamvanvagyigazamvan?: nem hiszem, hogy összezavarnám, múltkor láttam, hogy körözik, mert nem vette át a közgazdasági nobel-díjat...

2018.11.07. 12:44:47

@Sir Bates dö Hól: "én londonban láttam kínai negyedet, budapesten is hasonlót, engem nem zavart, lyonban meg kifejezetten érdekesnek találtam a folyó bal oldalát a sok arabbal, semmi gondom nincs ezzel,"

:))))) Ez már milyen ütős érv!!! Majd vígasztald vele Desirée Mariottini szüleit.. (jó, nem arabok, meg Italy..vagy a huddersfieldi lányoknak.. hogy legyen azé' muszlim is..
Szerinted ez mégis milyen reflexeket indít be? Az önvédelmi ösztönök már csak ilyenek.. ha pc, ha nem.
Máshonnan nézve.. Mo.-t szemrebbenés nélkül antiszemitának lehet bélyegezni, egy-két elmeroggyant hülye miatt ( bár amúgy évtizedek óta teljes békében (szimbiózisban) él a két nép).. viszont az rögtön aljas általánosítás (és újfent a rasszizmus bizonyítékaként lobogtatható ) amikor ilyen esetek miatt emberek bizalmatlanul, félve tekintenek az idegenekre. Nem azért, mert barnák, feketék.. hanem mert ismeretlenek, idegenek. A kínaiakkkal miért nincs meg ugyanez? Pedig a megjelenésük ugyanúgy eltér az átlag fehér európaitól?

"moról speciel '90 után alijáztak sokan, akkor a moi antiszemitizmust vehetjük ténynek"

Te veheted.. fura, hogy már zsidóbb vagy a zsidóknál.. mert ők meg úgy érzik, hogy régen nem tapasztalt biztonságban élhetnek nálunk és ennek ugye hangot is adnak :)
A magyarországi alijázások jókora hányada (amikor a buszrobbantás is volt) ukrajnai zsidók kivándorlása volt.

"moon is csak az minősül zsidónak, aki a dohány utcában sétál kipában meg kalapban, igaz?..."
Mondtam ilyesmit?

"itt mindenki hivatkozik a francia zsidókat ért atrocitásokra"
:))))) Igaz.. nem atrocitások voltak. Csak lelőtték őket, mert zsidók voltak.. az más. :)) Mutass már bármi ehhez mérhetőt nálunk.

mno.hu/kulfold/a-regi-tipusu-antiszemitizmus-eltunt-most-az-uj-elol-menekulnek-a-francia-zsidok-2445103

zsido.com/etnikai-tisztogatas-franciaorszagban/

"Dr. Guy Milliére, egyetemi oktató szerint etnikai tisztogatás folyik Franciaországban, melynek áldozatai zsidók, elkövetői muszlimok."
:)))

tev.hu/kevesebb-de-eroszakosabb-igy-gyulolet-franciaorszagban/
:)))
Majd tedd már helyre őket! Ne hazudozzanak!

2018.11.07. 12:49:19

@Sir Bates dö Hól: "nem, nem gondolom, hogy "kemény csávó" lennék, csupán egy szülő, aki megvédené a gyerekét a kényszerítéstől..."

Magyarázod a bizonyítvány.. agresszív barom :)

"láttál te már élő arabot? magad alá pisálnál, ha szóba állna veled, ilyen a szerelem, én még nem láttam szebb nőket az araboknál vagy indiaiaknál... ilyen a szerelem..."

Ááá... élőt? Soha.. Volt a vendégházunkban egy kitömött és a nagyapám mutatott egyet arról a háromról, amiket egy szafarin ejtett el.. ja .. az néger volt.. csak a szar, ff képen nem jött ki az árnyalat.

Igazamvanvagyigazamvan? 2018.11.07. 12:50:51

@Sir Bates dö Hól: nem vette át? Eddig úgy volt, hogy ő írta ki.

Igazamvanvagyigazamvan? 2018.11.07. 12:58:36

@Helga Beauty Salon: azért büszke nem lehetsz. Kofala pedig Malin van. Mali afrikai ország, vallása iszlám. Tudod, ott ér véget a Bamako rali, ahol megeszik a versenyzőket.

Igazamvanvagyigazamvan? 2018.11.07. 12:59:56

@Womb Raider: nagyon tájékozatlan vagy. Az arabok egy része fekete...cumi.

Igazamvanvagyigazamvan? 2018.11.07. 13:06:04

@Womb Raider:Pink skin or light skin arabs come from Persia and turkey mainly. They are descendents of the Persian and Turkish peoples who colonized the Arabian pennisula.

The idea that a pink skin people could survive in arabia with all the sun block and heavy clothing is almost a cruel joke, the head scarves, the robes are not even islamic in origin, they are persian and were introduced so they people didn't die of sunburn.

These are the original arabs, in saudi arabia are indeed a black peoples and the arab historians have a consensus on this

nem vagy túl tájékozott.

Helga Beauty Salon. 2018.11.07. 13:09:57

@Igazamvanvagyigazamvan?: Most akkor nem is számítok műveltnek hogy nem tudtam a malis kofalát? Nem hinném. Azt hogy Maliban mi van egyébként nem tudom, de kapaszkodj meg, mert iszlám országban is van szesz és piálnak is stikában, úgyhogy ez így nem teljesen mérvadó.

Helga Beauty Salon. 2018.11.07. 13:18:36

@Én de genere "Mi: Helgácska kedves, ne izélj már, hogy a cseheknél te, úrikisasszony és büszke, egyetemelt magyar létedre, nem vörösbor-kólát iszol?!!!"

A Faszt! Csak OKJ-s képzésem van szivi és minden pia jöhet! Elmegyünk együtt bebaszni a hétvégén? Te majd a buzi görög költőkről mesélsz, én meg a gyantázás rejtelmeiről!

2018.11.07. 13:32:35

@Sir Bates dö Hól: Én meg ezt írtam neked erre, majomember:

"de a nominális növekedés is csak egy darabig tart. Ha az egyik függvény folyamatosan nagyobb arányban növekszik, mint a másik, akkor előbb utóbb metszi azt, azaz utoléri. Ez matematikai bizonyosság, csak ez a macskás matematikus nem bírja felfogni."

Arra próbáltam utalni, hogy a különbség nominális növekedése nem jelenti azt, hogy a két függvény nem tart egymás felé. Ha az egyik rendre 1,3 % -kal növekszik a másik meg 2,7-tel, akkor bizony egymás felé tart. Írd be a számokat szépen egy Excel táblába, aztán csodálkozz!

2018.11.07. 13:54:18

@Igazamvanvagyigazamvan?: "nagyon tájékozatlan vagy. Az arabok egy része fekete...cumi."

:)) Pontosan.. EGY része :) Amúgy te az arabok mely részét vizsgálgattad ennyire behatóan? Jajj... inkább ne is mondd el!

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.11.07. 14:23:35

@abcdefghijklmm: "Az arctg az lineáris függvény?"

nem, de nem is volt ilyen kikötés az állításodban, te hazug disznó! mellesleg az exponenciális növekedés sem lineáris függvélny, te idióta faszkalap!

Sir Bates dö Hól 2018.11.07. 14:28:01

@Womb Raider: most komolyan torkozol?

1/zsido.com/etnikai-tisztogatas-franciaorszagban/
a hivatkozási alap egy ultrakonzervatív ultracionista zsidó szerző https://fr.m.wikipedia.org/wiki/Guy_Millière fordítsd le, de ne direktben magyarra, erről ennyit;

2/tev.hu/kevesebb-de-eroszakosabb-igy-gyulolet-franciaorszagban
nyisd meg a hivatkozott linket, olvasd el és értelmezd, s akkor látod, hogy valójában a kormány kedvencének, köves slomónak a befolyása alatt álló oldal semmivel sem hajlítja kevésbé a valóságot és csúsztat, mint a habonyi propaganda-gépezet többi szócsöve;

3/mno.hu/kulfold/a-regi-tipusu-antiszemitizmus-eltunt-most-az-uj-elol-menekulnek-a-francia-zsidok-2445103
most komolyan? a szerző a 2/alatti jelentésre ugyanazzal a csúsztatással hivatkozik, az alábbi

"2006 óta több mint negyvenezer franciaországi zsidó emigrált Izraelbe: 2014-ben 7300-an, 2015-ben 7800-an, 2016-ban 5000-en, tavaly pedig 3500-an érkeztek. "

állításról meg csak annyit, hogy a zsidó szerzők oknyomozása során született "Opa sur les juifs de France : Enquête sur un exode programmé (2000-2005)" megállapításait, miszerint 30.000 ezer zsidó kivándorlása pro-izraeli cionista körök manipulatív tevékenységének eredménye, ezt mind a mai napig nem cáfolták tételesen, a számokkal pedig szintén játszik a szerző;

sz'al a szájhagyományon kívül a hivatkozási alap néhány elmeroggyant egyéni akciója, melyekre mind a kormány, mind a közvélemény egyöntetűen a teljes elutasítással reagál... akkor erről ennyit, nem vonva kétségbe, hogy bárki érezheti magát veszélyeztetett helyzetben, ez mindenki szíve joga, bár azt kiemelve, hogy talán az utóbbi években alijázottak között az ultrakonzervatív cionisták aránya mekkora, esetleg csak az ígéret földjére vágytak, a vallási révület szintén túl van a logika határain...

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.11.07. 14:28:48

@Womb Raider:

"Ezek ám az egzakt, megkérdőjelezhetetlen bizonyítékok."

ezzel szemben neked nincs semmid.

"Messing Vera.. az ojjektív ..meg a ballib rendelésre gyártott statisztikák.. na, haggyá má.."

és még bele se tudsz kötni, csak böfögni tudsz. ennyit tud a Fiszeses idióta, ha hoznak neki bizonyítékot, akkor csak böfög, húzza a száját, de neki nincs bizonyítéka. ti vagytok a társadalom legalja, az idióták, a selejt, az erkölcsi nullák.

"Másfelől... a vallások menti szelekció mennyiben rasszizmus???? "

volt ott nem vallási is. a vallási csak ráadás volt.

""mert ugye szerinted, nácikurva szerint a rasszizmus igazából nem bűn."
Én ugyan ilyet nem állítottam"

ha a rasszizmus bűn, akkor a bűntudatkeltés helyes dolog. ennyikeh.

" de pont az előítéleteink és az általánosításon alapuló előítéleteink voltak azok a mélyen gyökerező tulajdonságaink, amik az evolúción keresztül támogatták a fennmaradásunkat. :)"

valamikor lehet, de ma már nem. de te vadássz csak nyugodtan tovább szakócával, a Fidesz azon a szinten van!

"Mellesleg a francia zsidókat ért atrocitásokra utaltam :)"

az mennyiben hasonlítható össze 10 zsidó lelövésével, te náciribanc?!

Sir Bates dö Hól 2018.11.07. 14:29:12

@Igazamvanvagyigazamvan?: nem ő, az a másik géniusz az atomic Duka 1986 lehetett...

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.11.07. 14:31:16

@Womb Raider:

"Mondjuk inkább így: ez a te véleményed. Tény akkor lesz, ha igazolni is tudod.. :)"

amikor kaptál igazolást, akkor annyit tudtál hápogni, hogy hagyyámá. ez a Fideszes náci színvonal.

Sir Bates dö Hól 2018.11.07. 14:31:48

@abcdefghijklmm: örülök, de engem se tegnap, se ma nem érdekeltek a függvények, ezért nem is folytam bele a beszélgetésbe, csupán annyit közöltem, hogy igazad van, százalékosan csökkent, nominálisan nőt a különbség, semmi többet...

Sir Bates dö Hól 2018.11.07. 14:33:22

@Womb Raider: miért lennék agresszív? te imádsz torkozni, és nekem sem rossz, ha csinálod...

Sir Bates dö Hól 2018.11.07. 14:40:22

@Helga Beauty Salon: akkor meg mi a faszért szarsz be azoktól a muazlimoktól, akik már a sarija alatt sem tartják be a szabályokat, valószínűleg a szekularizált és liberális nyeuban még a vallásosságuk is lecsökken az itteni mértékre, moon meg egyenesen otthon éreznék magukat, hisz az a kimaxolt alkoholizmus hona, a pálinkafőzés jogáért vívott szabadságharccal... a logika nem az erősséged hájas testvér, mondtuk, hogy maradj a propaganda visszaböfögésénél, az a te feladatod, különben kiröhögnek! kitartás, segget nyal, szaros Népünk győzni fog!...

Helga Beauty Salon. 2018.11.07. 14:45:54

@Sir Bates dö Hól: " a logika nem az erősséged hájas testvér, mondtuk, hogy maradj a propaganda visszaböfögésénél, "

Érdekes megállapítás ez egy olyantól, aki minden kommentjében ugyanazokat írja.

Helga Beauty Salon. 2018.11.07. 14:51:10

@Sir Bates dö Hól: akkor meg mi a faszért szarsz be azoktól a muazlimoktól, akik ....

Ha azt mondom hogy semmi keresnivalójuk nincs itt és én nem akarom eltartani őket, abból nem következik az, hogy félek tőlük.
És még te ugatsz logikáról? Két eset lehetséges, vagy játszod a debilt vagy az is vagy, bár itt az látszik, hogy az alapvető hülyeségeddel nem vagy megelégedve és rá is játszol! Szánalmas.

2018.11.07. 15:12:49

@math0: Te hülye köcsög! Végig arról regéltem, hogy két egyenes valahol metszi egymást, ha nem párhuzamosak. A kurva anyádat!

Helga Beauty Salon. 2018.11.07. 15:19:04

@abcdefghijklmm:" Te hülye köcsög! Végig arról regéltem, hogy két egyenes valahol metszi egymást, ha nem párhuzamosak. A kurva anyádat!"

Ha két egyenes elfelé tart egymástól, akkor nem! Azzal hogy matykó egy köcsög, meg a kurva anyját neki, nem tudok vitatkozni! :D

John Nethem 2018.11.07. 15:35:28

@Igazamvanvagyigazamvan?:

No de kimondottan erről volt szó, hogy ÍGY konvergál, és a valóságban is, csak ott vannak VISSZAESÉSEK is, meg meglódulások is, ami miatt nem lehet előre kiszámolni, hogy 100 év múlva már meghaladja..
Éppen ezért van szükség KONVERGENCIA_programra, hogy a FÖLZÁRKÓZÁST egy adott szinthez REÁLIS - belátható - időn belül elérhetővé tegye.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.11.07. 16:39:49

@abcdefghijklmm: nem tudom, hol mit regéltél, de én ehhez szóltam hozzá:

" Ha V függvény minden időpillanatban gyorsabban nő, mint az U függvény, akkor az azt jelenti, hogy a V függvény iránytangense is nagyobb. Ez viszont előbb-utóbb a két függvény metszéspontját hozza létre."

te meg ebbe szóltál bele.

úgyhogy azt, hogy te máshol esetleg mi a faszról pofáztál, azt dugd fel a jó édes kurva anyádnak, te köcsög, idióta barom!

a faszomna vagy te ennyire retardált, görény geci állat?!

Igazamvanvagyigazamvan? 2018.11.07. 16:41:04

@John Nethem: nem. A konvergencia program a leszakadást gátolja meg. Ha elérsz egy szintet, nem jár az ingyenpénz. VILÁGOS?
A gazdaság fejlődésével a görbe épphogy ellaposodik. Kína. Keress rá.

Boycie 2018.11.07. 18:14:34

@Sir Bates dö Hól: na látom zajlanak itt az események, szerencsére nekem jobb dolgom is volt mint ide irogatni :-)
A Macron beszéd: nyilván nem az általad felsorolt fideszes médiumokból szedtem mert olyanokat nem olvasok, azokat a cikkeket nem nekem írják :-) Magyar nyelvű izét csak az Indexet meg a portfolio.hu-t olvasom (coming-out: én sem Magyarországon élek :-) ) Minden héten elolvasom a The Economist papír kiadását, abban nagyon jó elemzések vannak mindenféléről. Ezen kívül olvasok midenféle befektetésekhez hasznos elemzői hírleveleket (ott a politikai hírek is megjelennek) és interneten angol és német újságokat. Most itt hogy találjam meg?? Egyébként úgy emlékszem hogy a Macron mondott valamit hogy probléma és majd megoldja (ilyeneket állandóan mond mindenre, ő egy liberális Trump, nem? :-) ) és utána volt elemzés/kommentár és ott lehetett ez a 8,5% legnagyobb aktív vallás. De ilyen adat biztosan elérhető franciául ha guglizol egyet.

Viszont mit tesz Isten, mai hír:
index.hu/kulfold/2018/11/06/macron_merenylettervezet_franciaorszag_szelsojobboldal/

a végén ezt írják: " Christophe Castaner belügyminiszter és Nicolas Lerner, a titkosszolgálatok új vezetője hétfőn arra hívták fel a figyelmet, hogy figyelni kell a Franciaországban nagyon aktív szélsőséges jobb- és baloldali csoportoktól érkező fenyegetésekre. Patrick Calvar, a titkosszolgálatok korábbi vezetője 2016-ban azt mondta, hogy a szélsőjobboldal "az összetűzésre vár" a radikális iszlámmal. "

Ha emlékszel onnan indultunk hogy azt mondtam hogy (nem én hanem) az okosok szerint Fro lesz várhatóan az első ahol "polgárháború szerű" cselekmények lehetnek a migráncsok/iszlámhívők miatt. Erre írtad hogy ez baromság, de itt van ez a Calvar nevű aki szerint szintén, ő meg lehet hogy nálad jobban ismeri ezeket a dolgokat :-) Csak óvatosan...

Ha akarod hogy az idegességtől rángatózni kezdjen a fejed és kimondjad a V betüs szót (olaszul) akkor ezt olvasd el (és ez nam fake-news, ez Medián és HVG) :
hvg.hu/itthon/201845__partok_es_politikusok_nepszerusege__erosodo_fidesz__ingatagok

miután újraélesztettek, menj le a cikk legvégére és tanulmányozzad a politikusok népszerűségét: Szijjártó és Rogán versus az ellenzék emblematikus politikusai. Én itt dobtam el a laptopot...

John Nethem 2018.11.07. 18:42:54

@Igazamvanvagyigazamvan?:

Nyilvánvaló hogy senki sen képes évtizedeken keresztül rakéta sebességgel fejlődni.
Egy adott szint után beáll és a fejlődés az addigihoz képest lassúbb ütemű és kiegyenlítettebb, hiszen a gazdaság minden szegmense kiépített már, a potencia az innovációban lesz főleg akkor már .

John Nethem 2018.11.07. 18:49:01

@Igazamvanvagyigazamvan?:

Senki nem mondta, hogy nem a leszakadást gátolja meg a konvergenciaprogram. DE NEM EZ A SZEREPE !!!

Elvégre egy EURÓPAI UNIÓ KONVERGENCIAKRITÉRIUMOKAT határoz meg.... és ezek MIND gazdasági jellegűek.

"......A kritériumok célja, ahogy már a nevükben is szerepel, az uniós országok gazdaságának egymás felé való konvergálása és stabilitása...:"

Gandosz 2018.11.07. 20:01:23

@math0: "nácikurva, megint tátott szájjal futsz bele a faszerdőbe

index.hu/kulfold/2018/10/31/a_zsidokat_jobban_birjuk_mint_a_muszlimokat/
index.hu/tudomany/2016/11/17/soha_nem_latott_merteku_az_idegenellenesseg_magyarorszagon/
qubit.hu/2018/03/02/a-magyarok-gyulolnek-a-legjobban-mindenki-mast-europaban"

Ezek a felmérések így néznek ki:
ön örülne, ha a szomszédja néger/arab/piréz/kínai/stb lenne?
ön örülne, ha a családjába beházasodna egy néger/arab/piréz/kínai/stb?

A válaszok Likert skálán adhatók meg. Ha nem örülne az illető, akkor rasszista az illető a kutatást végző szerint, az erről szóló újságcikk meg még jobban elferdíti, és úgy tálalja, hogy minden magyar rassista.

Én meg azt mondom, hogy Magyarországnak sokkal-sokkal rasszistábbnak kellene lennie ajelenleginél. Ez a normális önvédelmet jelenti, amely megakadályozta volna a németek/románok/szerbek/tótok befogadását és az ország 2/3-ának elcsatolását.

2018.11.07. 22:02:50

@math0: kurva anyadnak szolsz bele egyaltalan, faszszopo Brendel Matyi! Fel kellett volna kotni mar apadat is, hogy te ne letezz, te retkes kis faszszopo! Szerintem te vagy a kobanyai szopfantom is, hogy baszna meg a kurvaisten!

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.11.07. 23:03:43

@Gandosz: akkor Magyarország már kihalt volna, te náci köcsög!

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.11.07. 23:07:43

@Boycie: "Patrick Calvar, a titkosszolgálatok korábbi vezetője 2016-ban azt mondta, hogy a szélsőjobboldal "az összetűzésre vár" a radikális iszlámmal. "

Ha emlékszel onnan indultunk hogy azt mondtam hogy (nem én hanem) az okosok szerint Fro lesz várhatóan az első ahol "polgárháború szerű" cselekmények lehetnek a migráncsok/iszlámhívők miatt. "

80-as IQ felett, ha a szélsőjobb összetűzésre vár az iszlámmal, és esetleg tényleg polgárháború lesz, akkor az a szélsőjobb miatt van.

az idióta náci szerint a muszlimok miatt.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.11.07. 23:14:15

@abcdefghijklmm: @abcdefghijklmm:

"abcdefghijklmm 2018.11.05. 22:15:34"

ekkor ugattál először hozzám, ekkor ugattál bele valamibe, miközben én a jó édes kurva anyádhoz sem szóltam, nemhogy hozzád, te kis köcsög barom!

úgyhogy elmész, és seggbe dugod a kurva anyádat ahelyett, hogy itt hazudozol, és baromságokat hánysz ide!

mgdé 2018.11.07. 23:53:16

@Helga Beauty Salon:

"Ha két egyenes elfelé tart egymástól, akkor nem"

Helgácska drága, azok a félegyenesek lennének. :)
Az egyenesek VAGY párhuzamosok, VAGY metszik egymást.
Ha netán az idő az egyik koordináta tengely, akkor, ha nem a jövőben, akkor bizony a múltban. :)

Helgácska drága, kérhetem, hogy próbálkozzon meg még egy OKJ-val, olyannal ahol van egy kis matek is, két félegyenesből esetleg, talán összejöhet egy egész. :)

Amúgy persze, basszunk be!

Sir Bates dö Hól 2018.11.08. 00:27:56

@Boycie: ez a cikk, azt írtad angolul lehet www.bfmtv.com/police-justice/un-commando-extreme-droite-qui-menacait-de-s-en-prendre-a-emmanuel-macron-interpelle-1560492.html remélem lefordítja, ezt azért nem nevezném "polgárháborúszerű eseményeknek", a titkosszolgálatok vezetői pedig mindig ilyeneket mondanak, igazolniuk kell, hogy ott vannak a szeren, kell a költségvetés

Sir Bates dö Hól 2018.11.08. 01:00:13

@Boycie: másrészt ez a bataclan után volt, amikor elég feszült volt a helyzet itt, état d'urgent, de, tudni kellene, hogy pontosan mikor, mert hat hónapos volt, többször meghosszabbították, amit azért alá kellett támasztani, lehet, hogy csupán csak ezt szolgálta... én -annak ellenére, hogy szeretek itt élni- froot egy kissé rendőrállamnak gondolom, hihetetlenül széleskörű jogosítványokkal a rendfenntartók részére, más részt meg a szélsőjobb az azért nem a radikális iszlám, ha a nácik támadni akarnak, akkor nem a muzulmánok a felelősek, vagy a moi cigánygyilkosságoknál a cigányok is hibásak voltak? másrészt honnan tudják az ultrajobbosok, hogy ki a radikális iszlám? itt biztosan nem lesz polgárháború, s mint írtam, a mai fiatalok együtt szórakoznak, beurettek számait hallgatják, maitre grims a sztár, s nem csak a racaillek között... de, ha te hiszel a politikusoknak, akkor higgyél nekik, én nem szoktam túlságosan...

miért kapnék agyvérzést egy rangsortól? többször leírtam: moon van egy állandó ⅔, a funkcionális analfabétáké, de én nem nagyon hiszek ezekben a közvélemény kutatásokban, áder szimpatikus, még pintér is, nem is szerepel a hírekben, de akár igaz is lehet, ez is csak az én ⅔-omat támasztja alá, az, hogy a jelenlegi ellenzéki politikusok hol vannak, az sem zavar, majd akkor fog érdekelni, ha lesz egy normális, akire én is szavaznék, ellenben bizonyosan észrevetted, hogy én inkább morális szempontból kezelek kérdéseket, vagy csupán nem állom a propagandát... nem szeretem macront, viszont vallom, hogy nincs más út, csak az eeu, különben mindenki szopni fog európában, viszont én itt froban jóval kevésbé, mint mo lakosai... tudod ez is hazaszeretet, felelősség a szülőföldön maradottakért, még a ner-cselédekért is...

Boycie 2018.11.08. 01:23:33

@Sir Bates dö Hól:
Jó, értelek :-)
Örülök hogy lehet veled értelmesen beszélgetni. Sajnos nem túl gyakori a blogszférában (túl sok a pszichopata meg a propagandista)
Peace :-)

Egyesült Európával én is egyet tudok érteni, de ennek sok változata lehetséges és sokféle odavezető út és nem mindegyik egyformán jó (most erről nem akarok egy új vitát kezdeni). Pl mostanában több agyvelő is írt arról hogy ha elkúrják az odavezető utat, akkor szét fog esni az egész. És ezt nem véletlenül írják, hanem azért mert látják hogy elkúrás van folyamatban :-(
Mindíg az van hogy kitalálnak valami szép ideológiát aztán kifelejtik az emberi tényezőt és így jönnek létre az ilyen horrorok mint "megvalósult" kereszténység az inkvizícióval és vallásháborúkkal, "megvalósult" szocializmus Sztálinnal, Rákosival, "megvalósult" EU Martin Schulzcal, Verhofstadtal és Timmermansszal :-)))

Boycie 2018.11.08. 01:28:58

@Sir Bates dö Hól: az a cikk amit belinkeltél egy 2 napos cikk franciául, amiről annak idején elkezdtünk beszélgetni az kb 4-6 hónapja lehetett, azután hogy nekiállt a vasúttal "háborúzni"

Sir Bates dö Hól 2018.11.08. 01:44:02

@Boycie: tudom, a merénylethez linkelted, erre hivatkozik az index, megnéztem angolra fordítva, a gêp jól fordította le, magyarul félrevisz, a másikat még nem találtam, keresem...

Sir Bates dö Hól 2018.11.08. 02:14:07

@Boycie: azért manapság senki sem mondhatja el magáról, hogy százas, mindenkinek van egy kis pszichózisa... az eeuról, amit én szükségszerűnek gondolok, nem vita, hanem eszmecsere, együttgondolkodás szükséges, s valóban egy komoly probléma, de látni kell, hogy nem csupán a klímaváltozás, a nukreális fenyegetés, a népvándorlás a jelen legnagyobb problémája, melyet csak globálisan lehet kezelni, s ezt macron mondta, ellenben nem említette meg a talán elsőszámú problémát, a minden kontroll nélküli, s valóban nem választott nem kormányzati szervezetek, melyek alatt nem az ngo-kat értem, hanem a multinacionális konglomerátumok igazgatótanácsait, melyek hatalmasabbak az államoknál is sok esetben, s gyakran külön entitásként lépnek fel, teljes kontroll és bármiféle felhatalmazás vagy legitimáció nélkül (de ezek közé sorolhatók az olyan cégek is, mint a facebook)...
ha meglesz a link, küldöm...

Boycie 2018.11.08. 02:49:57

@Sir Bates dö Hól:
Teljesen egyetértek
Ez most nem fideszes sorosozás, de pl a Soros pont a legjobb példája a pénzoligarchák hatalmának, kiemelten fogadják a brüsszeli politikusok, stb (most abba nem menjünk bele hogy hányan vannak a payrollján, nyilván minden nagy konglomerátum megtalálja a módját hogy megszerezze politikusok lojalitását (de finoman fogalmaztam) ) A politikusokat azért könnyű korrumpálni mert túl nagy hatalmuk és befolyásuk van ahhoz képest amennyit legálisan keresnek. Pl hasonlitsuk össze egy ország első számú vezetőjének jövedelmét egy a GDP-jéhez hasonló árbevételű vállalat/konglomerátum vezetőjééhez. Simán van egy százas szorzó minimum...
Volt egy angol faszi, a Tory párt talán második számú vezetője volt és abba bukott bele hogy fizettek neki egy hétvégét Párizsban (jó, talán az V. György szállodában ami nem olcsó), lebukott de tagadta és a végén még börtönbe is került mert a kiskorú lányát próbálta rávenni hamis tanuzásra. És ez amúgy egy vagyonos ember volt. Ilyenek vezetnek országokat...

Boycie 2018.11.08. 02:53:23

@Sir Bates dö Hól:

te csak ne nézd le a magyar választókat! Itt van az USA pl

index.hu/kulfold/2018/11/07/dennis_hof_halott_strici_valasztas/

simán nyert a csávó pedig ki volt írva hogy már meghalt :-))) a rá szavazók gondolhatták hogy egy halott strici is jobb mint egy élő balliberális szar :-)))

Helga Beauty Salon. 2018.11.08. 07:57:54

@Én de genere Mi:
"Ha két egyenes elfelé tart egymástól, akkor nem"
Helgácska drága, azok a félegyenesek lennének. :)

Gondoltam hogy valamelyik professzor bele fog kötni! Ne szarakodjál velem! :P

2018.11.08. 08:15:04

@Sir Bates dö Hól: Egyszerűbb lett volna annyit írni: Az az igazság, amit Én elfogadok igazságnak.. na...

:) Fogjatok kezet Math0-al.. vagy amit olyankor szokott csinálni két férfi, ha mély egyetértésben vannak :)

Viszont... és ilyenkor mindig mély megdöbbenésemnek kell hangot adjak.. leírsz olyasmit, amivel nem lehet nem egyetérteni..

"az eeuról, amit én szükségszerűnek gondolok, nem vita, hanem eszmecsere, együttgondolkodás szükséges, s valóban egy komoly probléma, de látni kell, hogy nem csupán a klímaváltozás, a nukreális fenyegetés, a népvándorlás a jelen legnagyobb problémája, melyet csak globálisan lehet kezelni, s ezt macron mondta, ellenben nem említette meg a talán elsőszámú problémát, a minden kontroll nélküli, s valóban nem választott nem kormányzati szervezetek, melyek alatt nem az ngo-kat értem, hanem a multinacionális konglomerátumok igazgatótanácsait, melyek hatalmasabbak az államoknál is sok esetben, s gyakran külön entitásként lépnek fel, teljes kontroll és bármiféle felhatalmazás vagy legitimáció nélkül (de ezek közé sorolhatók az olyan cégek is, mint a facebook)..."

Már csak az a kérdés, van-e esély arra (vagy végleg elkéstünk) hogy a jelenlegi politikai struktúra mellett/ellenében erre a problémára irányítsa valaki is a közbeszédet, a figyelem fókuszát? Vajon van egyáltalán bármi értelme ebbe energiát fektetni, vagy hagyni kell a fenébe, a hajó elment és inkább megpróbálni olyasmikre koncentrálni, amire még lehet ráhatásunk? Persze.. amíg nem tisztázzuk, hogy valójában ki is választja a képviseletünket ellátó (?) politikusokat, (meg milyen , ki által megteremtett kínálatból..) addig még ebbe se nagyon van értelme belefogni.

Igazamvanvagyigazamvan? 2018.11.08. 08:24:27

@Helga Beauty Salon: nem látom az összefüggést. Mi köze az alkoholnak a Bamako ralihoz?

Igazamvanvagyigazamvan? 2018.11.08. 08:25:55

@Boycie: hát, a kurvák valamiért vonzódnak a stricikhez.

Sir Bates dö Hól 2018.11.08. 11:54:36

@Boycie: ["balliberális szar", ez méltatlan hozzád... megjegyzem solt ottiliáék óta nem láttam balliberálisokat a moi politikai életben, konzervatívot meg soha... ]

ez az eredménye, ha a közoktatás egyedüli céljaként a betűvetés elsajátításat jelöljük meg... volt valami felmérés, az ezredforduló környékén az államokban, melyben közel a fele a megkérdezetteknek tagadta a fémből készült hajó felszínen maradását vízben, a bolygó vaktérképén pedig még a kontinenst sem találta el, mikor fel kellett volna helyezni az államokat... joggal mondta samuel l. jackson kanye westre kapcsolatban: többet kellene költeni az oktatásra és akkor nem lenn ennyi hülye rapperünk...

Sir Bates dö Hól 2018.11.08. 12:16:11

@Womb Raider: muci, én is megdöbbenek sokszor, mikor csak sunyin zsidózol, jelzem, hogy méltatlan hozzád... én nyitott vagyok az eszmecserékre, mások véleményére, nálam bizonnyal nincs a bölcsek köve, jó nagy barom lennék, ha nem hagynám magam formálni, de ehhez az az elsődleges feltétel, hogy a másik fél se axiómaként deklarálja véleményét, például, ha kijelentem, hogy orbán lop, te azt mondod, ez nem igaz, akkor tisztáztuk már először, hogy ki miként definiálja a lopást... de egy eszmecsere során tiszteljük már meg a másikat azzal, hogy ad1/ megakarjuk érteni a másik álláspontját; ad2/nem használunk pejoratív felhangú kifejezéseket , például ojjektív, tüntike, migránssimogató, ner-cseléd, fideszbirka, pajtacasting, elqró; ad3/ nem legyőzni, megalázni akarjuk a másikat vagy lenyűgözni a közönséget... ettől függetlenül persze lehet kurvaanyázni, torkozni vagy cinkelni a másikat, de akkor tudjuk, hogy az már nem vita... én megértem, hogy miért szavaznak sokan orbánra, de ne hazudj annak vagy tagadjanak motivációikat illetően...

Helga Beauty Salon. 2018.11.08. 12:58:56

@Igazamvanvagyigazamvan?: :" nem látom az összefüggést. Mi köze az alkoholnak a Bamako ralihoz?"

Én sem, hogy baszódnál meg hintaágyon kretén! A kofola nevű szarra előadtam egy ócska poént és ti kezdtétek el magyarázni hogy Maliban isszák és nem szeszes mert ott muzulmánulás van (és azt is ti írtátok, csak mi a fasznak, hogy Mali a Bamako végálomása). Erre ugyan én tényleg írtam hogy láttam már piálni mohamedánt, de ezért a kanyarért nem vagyok felelős, úgyhogy hagyj vele a faszba, utálom amikor valaki játssza a hülyét.

2018.11.08. 13:12:44

@math0: Retkes gyökér vagy faszfej!

mgdé 2018.11.08. 13:13:36

@Helga Beauty Salon:
Helgácska kedves, ma különösen mufurc tetszik lenni, csak nem épp most érte el a PMS, avagy egyszerűen csak túl régen volt szex? Elsősegélyként egy tábla levendulás csokit javaslok.

2018.11.08. 13:19:54

@Sir Bates dö Hól: "például, ha kijelentem, hogy orbán lop, te azt mondod, ez nem igaz,"

Soha nem állítottam ilyet.. szerintem menjünk még visszább.. Ha olvasod mások kommentjeit, akkor olvasd figyelmesen és azzal vitatkozz, ne pedig azzal, amit szerinted gondol, vagy amit szerinted gondolni szokott egy "hozzá hasonló"..

"ad1/ megakarjuk érteni a másik álláspontját;"
Próbáld meg!!!
"ad2/nem használunk pejoratív felhangú kifejezéseket , például ojjektív, tüntike, migránssimogató, ner-cseléd, fideszbirka, pajtacasting, elqró; "
fideSSbirka, geci, O1G, agymostt falusi, (már csak, hogy az egyensúly meglegyen.. bár én azt látom, hogy itt eléggé balra billen libikóka.
Csak azt tudom ehhez hozzátenni, hogy az én akcióim mindig reakciók... ellenőrizheted, bár nyilván nem fogod.
ad3/ nem legyőzni, megalázni akarjuk a másikat vagy lenyűgözni a közönséget...
Azt nem értem, hogy amennyiben ilyen szépen összefoglaltad, miért is nem alkalmazod? Mert valamiért az az érzésem, hogy te tipikusan az vagy, aki felmentést adott magának az utolsó pont alól... egy idő után már mást sem teszel, csak izomból személyeskedsz.
"ettől függetlenül persze lehet kurvaanyázni, torkozni vagy cinkelni a másikat, de akkor tudjuk, hogy az már nem vita..."
...
"én megértem, hogy miért szavaznak sokan orbánra", de ne hazudj annak vagy tagadjanak motivációikat illetően..."

Nem vagyok ebben biztos.. de legyen, sokak motivációját ismered..(sejted..) de vajon mindenkiét? Szerintem nem.

" de ne hazudjanak vagy tagadjanak motivációikat illetően..."
Te meg ne játssz gondolatolvasót. Az a gond, hogy sokan azért igyekeznek a jelenlegi kormány mellett állókat (vagy csak jobb híján arra szavazókat) mennél jobban bemocskolni, degradálni, gyalázni, hogy ezzel indirekt módon a saját választásuk felmagasztosuljon: aki orbánra szavazott, az iq deficites kretén, haszonleső tolvaj antiszemita (akármi negatív tulajdonság ideférne..) ergo , mivel én XYZ-re szavaztam,én egyértelműen erkölcsileg, értelemben felette álló vagyok.

Te ugye nem akarod elhitetni, hogy az ellene szavazók között nincsenek szép számmal olyanok, akik az új kormánytól nem azt remélik, hogy most ők kerülnek helyzetbe?

Igazamvanvagyigazamvan? 2018.11.08. 13:45:03

@Helga Beauty Salon: neked komoly gondjaid vannak. Senki se mondta, hogy Kofalában isszák a kofolát, azt meg pláne nem, hogy alkoholos.
Cseh ital, a szucilista coca cola. Szénsavas, ebből eredően, és üdítő.
Mostmár fogod tudni.

Igazamvanvagyigazamvan? 2018.11.08. 13:56:10

@Boycie: vagy csak valaki ellen szavaztak. De az is lehet, hogy fogalmuk sem volt, ki az illető, csak legyen republikánus. Mondjuk ez sokat elmond a szavazók intelligenciájáról...

mgdé 2018.11.08. 14:33:04

@Igazamvanvagyigazamvan?:
@Boycie:
Ezt Eddie Murphy egyik filmjében - A dzsentlemanus - nagyjából már megjósolta ... :)
(Jó filmnek nem mondanám.)

6.Lenin 2018.11.08. 14:33:12

@Igazamvanvagyigazamvan?:

És olyan íze van, mintha autógumit mostak volna vele. A szlovákok is kedvelték. Amikor én kóstoltam, talán 1 korona volt 1 üveggel.

Igazamvanvagyigazamvan? 2018.11.08. 16:09:56

@6.Lenin: az az. Szerintem emberiség elleni bűntett, de ők szeretik.

Sir Bates dö Hól 2018.11.08. 16:33:47

@Womb Raider:
kedves raider!

mindig elolvasom a kommentet, nem fogom azonnal az orrát beleverni, egy kissé ironikus megjegyzés elég az elején, mint jeleztem volt, érzelmekkel nem vitatkozhatom, értelme nincs, az nem morál kérdése...
miként értsem meg a másik álláspontját, mikor el sem mondja, kérek egy definíciót, nem adja, azonnal támadásnak értékeli, ne várjuk már el, hogy könyörögjek...
jó, indulnunk ki abból, hogy te mindig csak reagáltál (most nem kettőnk viszonyáról van szó, nyilván itt nem voltam trubadúr, de olyan szépen ugrottál mindig, csúnya dolog, elismerem, ám az is való, hogy abszolút korrekten kezdtem, legalábbis szerintem, de mindenkinél működik a kognitív disszonancia, így nálam is)...
sosem csináltam ilyet egy valódi eszmecsere során, a bolhacirkusz az más műfaj, az szórakozás, én mindig jóízűen, teli szájjal röhögök, ha az én kontómra megy, maximum megesz a sárga irigység, hogy nem nekem jutott eszembe...
le kell írni miért, én is leírom, hogy miért nem, de a motiváció az hamar kiderül, könnyen felállítható egy ilyen profil mindenkiről, rólam is...
soha az életben nem mondtam ilyet, távol is tartom magam tőlük, nem látom nagy változásnak, ha a helyett b lop, ellenben nem te, hanem én szoktam részesülni abban a megtiszteteltetésben, hogy egy poszt alatt leszek egyszerre fideszbirka és büdöskomcsi, sz'al ezt most nem érzem valónak...

van egy pár ember itt, akivel jól lehet csevegni vagy elmélkedni, anélkül, hogy valójában érintenénk egymás pártpreferenciáját, nem, mintha az lehetne ma moon...

Boycie 2018.11.08. 18:02:27

@Sir Bates dö Hól:
Egyik első kedvenc főnököm egy los angelesi zsidó volt aki szenvedélyesen gyűlölte a demokratákat, kommunistáknak hívta őket és állandóan elefántmintás Hermes nyakkendőket hordott. Tőle tanultam az amerikai politikát és társadalmat és akkor még hol volt Obama és a "balra tolódás".

Szóval mégegyszer: " a rá szavazók gondolhatták hogy egy halott strici is jobb mint egy élő balliberális szar" vagyis a halottra szavazók gondolhatták hogy "balliberális szar". Érted-e vagy próbáljam jobban megmagyarázni, hogy nem én hanem ilyen usákok akik inkább a halottra szavaznak mint egy izé... Na szerintem megérted :-)

Sir Bates dö Hól 2018.11.08. 18:06:17

@Boycie: én kérek elnézést, nem is értettem, hogy miért írod:-)...

Boycie 2018.11.08. 18:18:06

Hogy a cikkhez is szóljunk. Most az a vicces helyzet van hogy lehet hogy Orbán egy gennyes kelés, de ha a papírforma bejön, akkor az EU következő első számú vezetője egy olyan ember lesz aki áprilisban eljött Magyarországra, hogy Orbán újraválasztásáért kampányoljon. Szóval át kellene gondolni ezt a diktatúra van, választási csalás van, stb gondolatkört és a magát szellemi fölényben levőnek gondoló ellenzéknek valami új dolgot kellene kitalálnia. Főleg mivel ha így mennek tovább a dolgok akkor a roppant igazságos rendszerű EU parlamenti választáson is meg lesz Orbánéknak a kétharmad...

index.hu/kulfold/ep/2018/11/08/nagy_tobbseggel_manfred_weber_a_neppart_csucsjeloltje/

"Orbán Viktor csütörtök délelőtt beszédet tartott a küldöttek előtt, és még egyszer biztosította a támogatásáról a német politikust, megköszönve neki, hogy a magyar országgyűlési választás előtt Magyarországra utazott, és felszólalt a Fidesz mellett a tavaszi kampányban."

mgdé 2018.11.08. 18:24:51

@Igazamvanvagyigazamvan?:
Az értelmesebbje majd átköltözik Kanadába ...

Sir Bates dö Hól 2018.11.08. 23:42:33

@Boycie: "magát szellemi fölényben levőnek gondoló ellenzéknek" ezt nem értem, de mindegy (azért a migráns-soros-magyarföld nem igazán mutatja meg, hogy milyen szellemi műhely van a ner-oldalán, vitába nem szállnak soha, azonnal ez megy, számomra ez elég lehangoló, szívesen mondanám azt, hogy "igen, rohadjon meg, de igaza van!", viszont erre esély sincs, mert nem hajlandó senki semmit sem mondani)
azt azért el lehetne ismerni, hogy lejt a pálya, szerintem bojkottálni kellett volna a '14-es választást vagy mindenkinek, a jobbikot is beleértve, csupán egy ⅔-os győzelemre hajtva az alkotmány és a választási törvény visszaállításával, majd azonnal új választások kiírásával kellett volna nekimenni, most már fölösleges ezt hangoztatni, de azt sem tagadhatjuk, hogy nem rendeltetésszerű joggyakorlás van moon folyamatosan, ami ugyan nem diktatúra, de nem is szalonképes...
én nem tudom, hogy máshol hogy állnak az epp pártjai, de itt froban meglehetősen gyengén jelenleg... ha nekem kellene döntenem, én azzal támadnám az epp tagokat, hogy lám, még orbánt is megtűrik, mindannak ellenére, amit tesz...
viszont az unio szétszakadása katasztrófát fog hozni európa keleti felére... nyugaton meg több variáció is elképzelhető, de egyik sem lesz vidám...

mgdé 2018.11.09. 00:07:58

@Boycie:
"magát szellemi fölényben levőnek gondoló ellenzéknek"

De hát abban vannak. :)

Ugye nem gondolod, hogy
a makedónok a görögökkel,
a rómaiak a görögökkel,
a germánok Rómával,
az arabok a perzsákkal,
a mongolok a kínaiakkal,
a törökök Bizánccal,
a konkvisztádorok a mórokkal,
stb.
szemben szellemi fölényben lettek volna?

Valahogy nehezen tudom elhinni, hogy bárki komolyan hiheti, hogy egy Tormay Cecile vagy egy Pataki Attila lenne Magyarhonban a Number One.

2018.11.09. 06:41:17

@Én de genere Mi: Rendben..éééés??? Ér valamit az önmagáért való szellemi fölény?? Ami csak egyet szolgál, a mások fölé helyezkedést? Ér valamit az a szellemi vagyon, potenciál, amiből csak elefántcsont tornyok épülnek, de ország, nemzet még véletlenül sem? Ha a szellemi fölény csak árokásásban nyilvánul meg?
A szellemi fölény mindenkori birtokosai mivé tudták akár csak egy morzsáját is konvertálni ezen csodás kincsnek? Elegánsabban lopták el a buták jövőjét? Mutass rá, hogy mit teremtett ez a többlet potenciál? Vagy először a pusztítás volt napirenden?
Nem értem...

"Valahogy nehezen tudom elhinni, hogy bárki komolyan hiheti, hogy egy Tormay Cecile vagy egy Pataki Attila lenne Magyarhonban a Number One."
Nem, nyilván... de mit ér az a szellemi fölény, ami csak önmaga elhatárolását szolgálja? Ami nem teremt, csak konzervál? Egyik sem jobb a másiknál.
A szellemi fölény, aminek szép megnyilvánulása Esterházy Péter (mert ugye őt szabad egyértelműen TC..sőt, akár PA fölé is pozícionálni.. ) "Így gondozd a magyarod" hangjátéka.

mgdé 2018.11.09. 09:02:35

@Womb Raider:
"Ér valamit az önmagáért való szellemi fölény?"

Nem túl sokat.
De a barbárságnál azért többet.

2018.11.09. 09:36:43

@Én de genere Mi: Ez csak nézőpont kérdése..(az most más kérdés, hogy a magyar ellenzéki 'elit' 'szellemi fölényével' szemben persze messze nem barbárság áll..)

Szóval, ha a szellemi fölény csak eszköz a 'barbárokon' való uralkodásra, úgy kétes dicsőség ..én valahogy nem láttam, hogy bármikor az elmúlt évtizedekben sokkal nemesebb célokat szolgált volna.

mgdé 2018.11.09. 10:30:34

@Womb Raider:
".én valahogy nem láttam, hogy bármikor az elmúlt évtizedekben sokkal nemesebb célokat szolgált volna"

Ebben akár igazad is van.

Ám: Nem kedvelem Hellert. Egyáltalán nem.
Mégsem gondolom, hogy pl. Körösényi - ismerem - egy súlycsoportban van vele.

Némethsziszitől meg még egy jó nagy frászt is várhatnék a "filozofálása" mellé.
(Nyugodtan kontrázz rá Szanyikapitánnyal, csak hát hozzá sincs semmi közöm.)

Szóval, ha az a kérdés, hogy a - hadi szempontból kétségtelenül rendkívül profi - mongol nukker, vagy a kolostor kövér apáthelyettese nyúl-e le, mindenki válasszon kedve szerint. De azt azért meg ne magyarázza már senki, hogy ez pedig "így jó", mert számomra mindkét választás örömtelen.

2018.11.09. 10:49:49

@Én de genere Mi: "Nem kedvelem Hellert. Egyáltalán nem.
Mégsem gondolom, hogy pl. Körösényi - ismerem - egy súlycsoportban van vele.
"
Ahhh... nehéz is szeretni.. már nem az a korosztály :P
Nálam akkor írta ki magát a tisztességes emberek sorából , amikor előbújt belőle a pragmatikus hatalomvágyó parazita. Amikor kezet nyújtott a minden elképzelhető szempontból ellenségüknek tekinthető operettnáci kiccsapatnak.. Mert mikor lehetősége volt tenni az országért, akkor nem törte kezét lábat, (finoman szólva) de ha más lehetőség nincs a hatalom közelébe jutásra, még az ördöggel is cimborál (azzal az ördöggel, ugye, akinek ő szabta a jelmezét..)
És nem tudok mást mondani: mit ér az intellektus, ha erkölcs és jószándék nem párosul vele?

A többi oké, de ugye megint fel kéne tennem a kérdést, hogy miből fakad a sejtés, miszerint én másként vélekedem???

.. bár az is igaz, hogy a választás, a döntés meghozatalakor nem csupán ezt a dolgot kell/lehet mérlegelni, hanem azt is, hogy mikor már kurvára unom a lehúzást, akkor majd melyikük lesz az, akitől van esélyem megszabadulni? Ezen a téren sincs különbség?

mgdé 2018.11.09. 13:47:45

@Womb Raider:
"hanem azt is, hogy mikor már kurvára unom a lehúzást, akkor majd melyikük lesz az, akitől van esélyem megszabadulni"

Da.
Személy, klikk, politikai képződmény, társadalmi rendszer vagy gazdasági rendszer vonatkozásában kérdezed? Mert ettől alapvetően függ a válasz. Meg attól is, hogy mit szeretnél a "megszabadulás" utánra.

Tenkes Kapitánya 2018.11.09. 18:18:57

@Sir Bates dö Hól: "sz'al én azt gondolom, hogy te mo területéről ki sem mozdultál, mert az amit írsz, az hazugság"

Agresszív kis pöcs vagy. Nemcsak mindenben baromi okosnak tartod magad alaptalanul, hanem még azt is jobban akarod tudni, hogy voltam-e Bordeauxban vagy sem. A Montesqieu Egyetemen tartottam előadást, vendéglátóim a pápák egykori szőlőbirtokára is elvittek bórkostolásra és vacsorára. Franciaországot nálad jobban ismerem, több, mint 70 megyéjében voltam. Esetleg lakóhelyed környékét ismered jobban.

Sir Bates dö Hól 2018.11.11. 23:48:32

@Tenkes Kapitánya: ja, 96 megye van froban, majd mindegyikben voltál, biztos sokszor volt elterelés az úton, én meg europa összes országában voltam, mégsem állítom azt, hogy ismerem mindegyiket, moval együtt hatban éltem, én még azt sem merem kijelenteni, hogy mo összes megyéjét ismerem... de bizonyost én vagyok a nevetséges, te meg a mindent ismerő turista... mint a távol-keletiek, egy tegnap london, ma párizs, holnap svájc és róma, tíz nap alatt végeztek is európával, akkor ez pipa, jövőre amerika jön, mi?:-DDDD...
(a bórral vigyázzál, bórból is megárt a sok)

Sir Bates dö Hól 2018.11.11. 23:53:39

@Womb Raider: "És nem tudok mást mondani: mit ér az intellektus, ha erkölcs és jószándék nem párosul vele? "

semmit sem ér, sőt, én személy szerint megvetem az ilyent, ám te látsz bármilyen erkölcsöt vagy jó szándékot a ner vezetésében?...
süti beállítások módosítása