B1 blogcsalád



Orbán hiába próbált boltolni Strachéval, az EU gyorsan lenyomta a jogi ármánykodást

Szelestey Lajos nemzetközi sajtószemléje

2018. szeptember 18. - Szelestey

• Az Európai Tanács szakértői szerint a magyar rendőrök igenis verik az illegális migránsokat 

• A német kancellár és a francia elnök sajnálatos módon épp azt támogatja az EU-s csúcs előtt, amit Orbán legújabban kézzel-lábbal ellenez

• Kovács Zoltán: Ugocsa non coronat! 

Kurier

kurier.jpg

Felsült az osztrák alkancellár, aki a Gulyás Gergellyel folytatott bizalmas megbeszélés után azzal akart segíteni a magyar kormánynak, hogy az EU jogi szolgálatától kért szakvéleményt arról, mennyire volt jogszerű a strasbourgi szavazás. Strache azt szerette volna kimondatni, hogy a tartózkodásokat is figyelembe kellett volna venni a voksok összeszámlálásakor, ám a szakértői testület azt válaszolta a hivatalos bécsi megkeresésre, hogy nem illetékes a kérdésben. Az érvelés úgy hangzik: nem szokás a Tanács részéről eljárási kérdésekben más uniós intézmények gyakorlatát megítélni. Azon kívül nem vitás, hogy az Európai Parlamentnek jogában állt jogállami eljárást kezdeni a 7-es cikk alapján, ám hogy miként jutott el odáig, az nem a Tanács dolga. A Bizottság pedig úgy reagált az osztrák próbálkozásra, hogy az EP független. Amúgy az európai ügyekkel foglalkozó Tanács akkor tűzi napirendjére a strasbourgi döntést, amikor befut hozzá Tajani elnök levele a fejleményekről, ám ez még nem történt meg.

Süddeutsche Zeitung

suddeutsche.jpg

Az Európa Tanács Kínzás elleni Bizottsága azzal vádolja a magyar rendőrséget, hogy az súlyosan bántalmazza a menekülteket a déli határon. A testület megfigyelői a határtérségben készült jelentésben arról számolnak be, hogy nagyon sok megkérdezett szerint a magyar hatóságok gumibottal verték, rugdalták, illetve másfajta módszerekkel bántalmazták őket, miután bejutottak az országba a kerítésen keresztül. A szakértőkkel utazó orvos megállapította, hogy a sérülések veréstől származnak. Ily módon tovább fokozódik a nemzetközi nyomás, miután az Európai Parlament az uniós alapértékek miatt eljárást kezdeményezett Magyarország ellen.  

Die Presse

die_presse.jpg

Az osztrák kancellár berlini és párizsi látogatása után a lap azt jelentette, hogy a migrációs válság megoldásában a megerősített határvédelem jelenti a legkisebb közös nevezőt, de Kurz aggódhat a holnapi-holnaputáni salzburgi EU-csúcsértekezlet miatt, mert a tervvel szemben ellenállás bontakozik ki a déli és keleti tagállamok soraiban. A politikus azt reméli, hogy az egyeztetésen sikerül nagyot lépni előre, csakhogy az olaszok, spanyolok, görögök és magyarok nem szeretnék, ha bárki korlátozná a nemzeti szuverenitásukat. Már ha valóban az érintett kormányok beleegyezése nélkül lehet majd kirendelni a Frontex egységeit. Kurz azt mondta Párizsban, hogy a délieknek el kell fogadniuk a segítséget. Ugyanakkor Macron változatlanul a menedékkérők igazságos elosztása mellett van, ám a kancellár szerint ez csak önkéntes alapon lehetséges. Mint mondta, inkább az árkokat kellene betemetni, amivel főként a francia elnök és Orbán Viktor rossz viszonyára célzott.  Kurz ma egyébként Rómába látogat a tanácskozás előkészítésére.  

Guardian

guardian.png

Kovács Zoltán még Orbán Viktornál is messzebb ment, amikor kijelentette, hogy Magyarország ellenáll az uniós bevándorlás bármiféle reformjának a jövő májusi európai választások előtt. Mint emlékezetes, a kormányfő azt közölte tegnap az Országgyűlésben, hogy ellenzi a központosított határellenőrzést, illetve a migráció támogatását. A politikus a múlt héten elszigetelődött Strasbourgban, amikor a Néppárt többségének segítségével jött létre a kétharmad a magyar kormány elleni szankciós eljárás megindításához. A szóvivő most azt közölte, hogy több ország továbbra is évente több száz embert kíván beengedni, mert ily módon igyekszik pótolni a hiányzó munkaerőt, azon kívül a migránsbarát, globalista elit próbál kész helyzetet teremteni az új EP számára, de ilyen kérdésekben csakis a választás után szabadna határozni.

Arról is beszámolt, hogy a miniszterelnök az eheti salzburgi csúcson szembe fog szállni minden javaslattal, ha azok azt célozzák, hogy a jövő májusig hátralévő időben bármit is módosítsanak az EU menedékpolitikáján. Szerinte nem szabad a németeket és a franciákat követni. Megismételte, hogy a Bizottság terve, miszerint meg kell erősíteni a külső határvédelmet, gyengítené a nemzeti szuverenitást, ezért az elképzelésből nem lesz semmi. Hogy a konzervatív képviselők egy hete Magyarország ellen foglaltak állást, az szerinte azt jelzi, hogy nem csupán a baloldal napirendjén szerepel a bevándorlás elősegítése. Hozzátette, hogy a következő Parlament összetétele egészen más lesz, mint a mostani. A lap megjegyzi, hogy egy hete nagy csapás volt Orbán számára, amikor az osztrák kancellár és az EPP frakcióvezetője is cserbenhagyta.

Die Welt

die_welt.jpg

Az Orbán és Merkel közti törésvonalból szakadék alakul ki, miután a magyar kormányfő a kancellárt teszi felelőssé az EP határozatáért. A politikus most még inkább a nyílt összecsapásra játszik, noha még nem is olyan régen a német miniszterelnök látványosan fogadta Berlinben. A látogatás arra utalt, hogy a házigazda, aki nem sokra becsüli magyar kollégáját, belenyugodott abba, hogy partnernek tekintse a másikat, még ha nem is könnyű partnernek. Kettejük viszonya az elmúlt években fagyos, időnként szinte ellenséges volt. De soha nem volt annyira rossz a kapcsolat, mint most. Orbán teljesen egyértelműen a CDU-képviselőket okolta a jogállami eljárás ügyében elszenvedett kudarcért. Más szavakkal: szerinte Merkel tette lehetővé a procedúrát és nem kizárt, hogy azt a Fidesz kizárása, vagy felfüggesztése követi ez EPP-ben.

Orbán következetesen egy olyan képet vázol, miszerint Németország ismét uralkodni kíván Európa fölött. Berlint látja a kvótadöntés mögött is, holott a német kormányok a világháború óta azon voltak, nehogy a földrész úgy gondolják, hogy Berlin érezteti velük a hatalmukat. A magyar kormányfő nem is olyan azt közölte, hogy Merkel nagy politikai árat fog fizetni a menekültek elosztásának tervéért és Budapest gondoskodott is arról, hogy ez így legyen. Mindent elkövetett a döntés végrehajtásának megakadályozásáért, de közben azt is pontosan tudta, mennyire fontos a jó viszony a németekkel, illetve a CDU-val. Úgy hogy Orbán egy ideig vissza is fogta magát, és Gulyás Gergelyre bízta a kétoldalú kapcsolatok karbantartását. Ám úgy tűnik, ezen már a múlt, a magyar miniszterelnök Merkelnek tudja be a strasbourgi döntést. Ennélfogva alighanem név szerint támadja majd a kancellárt az EP választási kampányában, és a szabadság sírásójának állítja be. Mármint olyasvalakinek, aki eltemeti a demokratikus nemzetállamok szabadságát, és aki meg akarja szabni azok sorsát. Orbán Egyúttal azt reméli, hogy az uniópártok meggyengülve kerülnek ki az erőpróbából.

Der Standard

der_standard.jpg

Paul Lendvai arra figyelmeztet, hogy hiba volna a magyar miniszterelnököt sértett májas hurkának, azaz olyan valakinek tekinteni, aki felhúzta az orrát. Az „Orbán pávatánca” c. írás szerint sok EPP-képviselőt megdöbbentett és zavart a magyar politikus engesztelhetetlen fellépése a plenáris ülésen, illetve kereszténydemokraták frakcióülésén. Nagyban hozzájárult, hogy jókora pofont kapott a világ szemében. A politikus hat éve maga mondta el a nyilvánosság előtt, hogy látszólagos engedményekkel meg kell téveszteni az EU-t. Ám most nem szabad úgy venni ezt a végletesen cinikus profit, aki 30 éve trükközik, intrikál, manipulál, mint aki duzzog. Ő ugyanis odahaza semmilyen kockázatot nem vállal az EP-ben elszenvedett vereséggel. Éppen ellenkezőleg: bizonyosan a választási hadjárat fő témája lesz, hogy meg kell védeni a nemzetet a bevándorláspárti brüsszeli bürokraták és politikusok, valamint Soros hazai „zsoldosai” ellen.  

A megosztott és részben megvásárolt ellenzék nyomora, a sajtó helyenként a szocialista korra emlékeztető, szinte teljes ellenőrzése, az igazságszolgáltatás, valamint a rendőrség kézbentartása, de elsősorban Orbán megkérdőjelezhetetlen hatalma szavatolja, hogy a politikus döntsön minden lényeges ügyben. A strasbourgi határozat kapcsán az egyetlen veszély számára az, ha az unió a korrupciós gyanú miatt netán visszafogná az anyagi támogatást a következő hosszú távú pénzügyi időszakra. De ki tudja, mi történik az elkövetkező években. Orbán és jobboldali-populista német, illetve olasz barátai mindenesetre nagy előretörésre számítanak jövő májusban.

FT

financial_times.jpg

A kommentár súlyos hibának nevezi, hogy a brit toryk Magyarország mellett álltak ki az Európai Parlament múlt heti szavazásakor. Az elemzés szerint az ok az volt, hogy Nagy-Britannia számára immár mindennél fontosabb a Brexit, annak érdekében még a liberális demokrácia támogatásáról és védelméről is lemond. Strasbourgban csaknem 450 képviselő marasztalta el Orbán Viktort, amiért az fokozatosan átcsúszik tekintélyelvűségbe, megsérti a szervezet értékeit és szabályait. Az európai konzervatívok nagy többsége úgy döntött, hogy a jogállamra, a tanszabadságra, a független sajtóra és a migránsokkal szembeni alapvető tiszteletre voksol. Nem úgy a brit jobboldal, amely azt az utasítást kapta, hogy az indítvány ellen kell szavazni. Arra hivatkozva, hogy az EU nem avatkozhat be más államok belügyeibe. A miniszterelnöki hivatal később arról igyekezett meggyőzni a szövetségeseket, hogy a párt nem alázkodik meg Orbán előtt. De ez már túl később jött és túl kevés volt.  

Az eset mutatja, milyen zavarban van az ország. Már nem képes eldönteni, kik a barátai. Vagyis nem érdekes, hogy Magyarország eltávolodik a liberális demokráciától, Londonnak a kilépés fontosabb. De hogy nem marasztalták el Orbánt, abból Maynek még gondjai lesznek odahaza is. Olyan emberrel állt össze, aki flörtöl az antiszemitizmussal. Vagyis mostantól kezdve amikor a toryk a zsidóellenesség miatt támadják a Munkáspártot, az ellenzék a szemére fogja hányni a strasbourgi szavazást. A kormánypárt ostoba és elkerülhető hibát követett el. Nem kétséges, hogy Nagy-Britanniának felül kell vizsgálnia helyét a nemzetközi színtéren, ám ezt nem az értékek vagy az erkölcsi alapállás rovására kellene tennie.

Die Presse

die_presse.jpg

Miután a múlt héten élesen összecsapott az olasz belügyminiszterrel egy bécsi uniós tanácskozáson, a luxemburgi diplomácia vezetője populistaellenes frontra szólította fel az Európa-barát pártokat. Asselborn azzal érvelt, hogy ő és a többi szociáldemokrata harcolni kíván a békéért, a szabadságért, az EU értékeiért. A populisták azonban a nemzeti érdekeket a közös szabályok fölé akarják helyezni, igyekeznek mai formájában szétzúzni a szervezetet, ám ezt nem szabad megengedni nekik. Megjegyezte, hogy 15 éve jár európai tanácsülésekre, de olyat még magyarok és a lengyelek sem engedtek meg maguknak, mint amit Salvini. Mint emlékezetes, az olasz politikus kijelentette: az elöregedő Európa bajára az a megoldás, ha ismét több gyerek születik, mert az jobb, mintha új rabszolgákat hoznak a földrészre.

A bejegyzés trackback címe:

https://b1.blog.hu/api/trackback/id/tr9314246529

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

2018.09.18. 07:51:15

" Macron változatlanul a menedékkérők igazságos elosztása mellett van,"

Ködös megfogalmazás.. de tippelek.. a németek és a franciák kiszelektálják a "hadrafogható" "menekülteket"..a többieket pedig akaratukkal akár teljesen ellentétes módon helyezik el más országokban..ahonnan a nyitott belső uniós határok következtében persze 2 nap után felkerekednek és visszatérnek a legfejlettebb szociális ellátórendszerrel rendelkező országokba.. vagy miként tervezik csórikat röghöz kötni?

...és mi lesz a helyzet a gazdasági okból bevándorlókkal?

"Igazságosan"... ja.. ebben a franciáknak egész nagy gyakorlata van.

max bir ca · http://bircahang.org 2018.09.18. 08:37:24

Az ellenállás csak növelni fogja a bukás mértékét.

Geo_ 2018.09.18. 08:38:44

@White N.Trapp: méghogy nincs Mo-on antiszemitizmus :-)

Ha lennél oly szíves felsorolni a magyar Nobel díjasokat...

rallus 2018.09.18. 08:52:41

Az elkeserítő, hogy Orbán ellen már nem lehet bevetni érvként, hogy tönkreteszi az ország gazdaságát, mert a tények még az uborkaegyenesítő EU bürokraták számára is elkeserítőek. Marad a korrupció, mert az bemondásra megy és úgy használható, mint a komcsiknál a kémvád. Biztosan kém, mert nem lehet ellene bizonyítékot találni!
Orbán cserébe pedofiliával és alkoholizmussal gyanúsíthatná meg őket, de azzal meg felsülne, mert a jelek szerint ott az már inkább erény...

Habony Árpád. 2018.09.18. 13:08:10

"a magyar hatóságok gumibottal verték, rugdalták, illetve másfajta módszerekkel bántalmazták őket,"

Ez itt kérem Magyarország. Ütjük vágjuk, harapjuk a menekülteket. Nem jo elkényeztetni öket, mert akkor még többen jönnek. Akinek nem tetszik az eljárás az NE JÖJJÖN ide.

2018.09.18. 13:43:37

@Habony Árpád.: Jó mentor volt Gyurcsány Ferenc. Ő a magyar állampolgárokat aprította, mint Sallai a répát.. liberális demokrata európai értékekre alapulóan azonosító nélküli rendőrökkel...

Európai téridő 2018.09.18. 18:42:00

@White N.Trapp: Felix Mendelssohn-Bartholdy, Max Bruch, Gustav Mahler, Amedeo Modigliani, Ámos Imre...Folytassam?

Pyrrhus 2018.09.18. 21:18:26

A menekült menedékjogot kér hivatalos úton az erre kijelölt helyen és szervektől.

Aki bemászik az ingatlanodra, tulajdonodra, az nem menekült, hanem bűnöző.
Ugyanis bármilyen kerítésen (ami a más tulajdona) átmászni, azt megrongálni bűncselekmény.

Tenkes Kapitánya 2018.09.18. 21:42:59

"Felsült az osztrák alkancellár"

Azoknál sült fel, akik elve csalni akartak. Nagy ügy. Legalább ismét lelepleződtek a devianciapártoló rohadékok.

Tangooo 2018.09.19. 10:00:45

Most már több éves tapasztalat, hogy a migránsok igazat, csakis az igazat mondják. Az igazán mellékes körülmény, hogy "elvesztették" mind az irataikat, hogy január elsején születtek mind, szír állampolgárok és Alinak hívják őket, nomeg otthon életveszélynek vannak kitéve, mert ellenállók és buzik.

Tangooo 2018.09.19. 10:06:06

Más: (Asselborn, a magyarok nagy barátja)" Megjegyezte, hogy 15 éve jár európai tanácsülésekre, de olyat még magyarok és a lengyelek sem engedtek meg maguknak, mint amit Salvini. Mint emlékezetes, az olasz politikus kijelentette: az elöregedő Európa bajára az a megoldás, ha ismét több gyerek születik, mert az jobb, mintha új rabszolgákat hoznak a földrészre."
Hát ez tényleg fasiszta, náci gondolat. EZEKNEK TÉNYLEG ELMENT A MARADÉK ESZÜK IS A NAGY (KORRUPT) JÓLÉTÜKBEN?

2018.09.19. 10:35:53

@Tangooo: " mert az jobb, mintha új rabszolgákat hoznak a földrészre."

:))) ezt az álláspontot a franciák egyértelműen a hagyományaik elleni támadásként értékelik.

élveteg 2018.09.19. 12:03:46

"Az Európa Tanács Kínzás elleni Bizottsága azzal vádolja a magyar rendőrséget, hogy az súlyosan bántalmazza a menekülteket a déli határon. A testület megfigyelői a határtérségben készült jelentésben arról számolnak be, hogy nagyon sok megkérdezett szerint a magyar hatóságok gumibottal verték, rugdalták, illetve másfajta módszerekkel bántalmazták őket, miután bejutottak az országba a kerítésen keresztül. A szakértőkkel utazó orvos megállapította, hogy a sérülések veréstől származnak"

Nagyon sok megkérdezett szerint ?Ez mire bizonyíték ? A sérülések veréstől származnak? Lehet de ez megint nem bizonyít az égvilágon semmit azt semmiképpen hogy a magyar hatóságok gumibottal verték rugdalták volna őket Ilyen vádakat a világon bárhol röhögve dobna vissza bármilyen bíróság

Muhammad Balfas 2018.09.19. 12:20:43

@Womb Raider: Ha Macron annyira támogatja a bevándorlást vajon miért nem nyitotta meg a dél-francia kikötőket az olasz blokk után? Kettős játékot játszik a csávó. a kvóta által Franciaországra kirótt létszámnak is csak a töredékét vette át..

Muhammad Balfas 2018.09.19. 12:24:33

@Tenkes Kapitánya: Ja, nincs olyan kétharmadot igénylő parlamenti határozat a világon, amelyhez ne az összes képviselő kétharmada kellene. Az EU-s bürokrácia most kénytelen volt valódi, antidemokratikus arcát felvillantani, és nyíltan csalni.Ez beszédes azért..

2018.09.19. 12:25:20

@Ches Desmond: :) Szép új világ ez.. ahol egy volt gyarmattartó állam (amely amúgy mind a mai napig sarcolja egykori gyarmatai) tart erkölcsi prédikációkat :) és tetejébe még ő maga másként is cselekszik, mint az a saját útmutatása alapján kívánatos lenne..

Magánvéleményem · http://maganvelemenyem.blog.hu/ 2018.09.19. 12:33:42

ez volt a legszebb:

" ... Paul Lendvai arra figyelmeztet, hogy hiba volna a magyar miniszterelnököt sértett májas hurkának, azaz olyan valakinek tekinteni, aki felhúzta az orrát. ..."
" ... Ám most nem szabad úgy venni ezt a végletesen cinikus profit, aki 30 éve trükközik, intrikál, manipulál, mint aki duzzog. Ő ugyanis odahaza semmilyen kockázatot nem vállal az EP-ben elszenvedett vereséggel. Éppen ellenkezőleg: bizonyosan a választási hadjárat fő témája lesz, hogy meg kell védeni a nemzetet ... "
"... A megosztott és részben megvásárolt ellenzék nyomora ... "

:-) kitűnő helyzetértékelés, nem gondoltam volna, DE ez teljesen nyilvánvaló volt már a szavazás előtt is, de a liberálfasiszták tátott szájjal ordítva rohantak be a f@szerdőbe, és most csodálkoznak, hogy tele a szájuk mindenféle dologgal, és nem győznek nyeldekelni....

A Csuti Patást nem lehet így legyőzni, meg kellene végre érteni, ahhoz hogy bukjon kellene egy kormányképes ellenzék, ami jelenleg nincs. Ehhez viszont a történelem szemétdombjára kell kerülnie a 2006-os elkúróknak azaz a Maszopistáknak és a Kurcsányitáknak, és mennie kell a szalonnáciknak is, mert ők a legfőbb akadályai egy kormányképes ellenzék felállásának.

vanRob 2018.09.19. 12:37:39

@Womb Raider: Úgy teszel, mintha orbán meg nem vezényeltetne ki iskolásokat az állami ünnepségekre. Tisztára, mint Rákosi.

tamask 2018.09.19. 12:50:43

"Macron változatlanul a menedékkérők igazságos elosztása mellett van"

Az az igazságos elosztás, ha oda mehetnek a migrik, ahova meghívták őket (Németország) és ahova ők maguk is menni akarnak (Németország).

Aki a fasiszta Magyarországra és a náci Lengyelországba akar migriket telepíteni, az nem lehet européer.
Tessék megkérdezni a migriket, hogy hova akarnak menni. Norvégia, Svédország, Dánia, Németország... Senki se akar Kelet-Európába menni. Micron tehát hallgasson és menjen vissza a nagyanyja korbeli nőjét gyömöszölni.

Maxim Tsigalko 2018.09.19. 13:00:43

Bocsi, de milyen menekülteket vernek a magyar rendőrök? Pár hete azt olvastam ugyanitt, hogy nem is jönnek erre, és tök fölösleges a kerítés.
Esetleg a mieink átmennek portyázni máshová is? Tényleg nem értem

2018.09.19. 13:04:39

@White N.Trapp: Ez nem igaz, zsidó tudósok például kiemelkedőt alkottak az atombomba feltalálása terén.

2018.09.19. 13:06:04

@vanRob: "Úgy teszel, mintha orbán meg nem vezényeltetne ki iskolásokat az állami ünnepségekre. Tisztára, mint Rákosi."

Sőt... szemtanúk állítása szerint a szotyi héját is a földre köpködi, ami komoly epidemológiai kockázat. Feltételezések szerint az Európát majd' kipusztító fekete halál is összefüggésbe hozható a fidesszel.. véletlen lenne, hogy a logójukban FEKETE betűket alkalmaztak? Aligha...

Bkkzol 2018.09.19. 13:10:02

@élveteg: Pedig szavahihető afgán, paki analfabéta kecskepásztor nyomta oda az újját a Helsinki Bizottság formanyomtatványára! Akik jövő hétre eltűntek.

Illiberális ahogy Kossuth Lajos mondta 2018.09.19. 13:10:30

Ahogy nézem mi is gyorsan lenyomjuk majd az Oroszország elleni szankciókat, az EU meg vért hányhat. Faszfejek.

Rettegek mert ballib vagyok 2018.09.19. 13:12:59

Foglalkozzunk akkor a valósággal is:

www.origo.hu/itthon/20180918-marseille-migranstamadas.html
Egy twitterező osztotta meg azt a sokkoló videót, amelyen az látható, hogy egy Marseille-i Lidl-áruház kifosztása után a menekülő észak-afrikai migránsok elgázoltak egy ellenük szegődő, helyi fehér férfit.

Rettegek mert ballib vagyok 2018.09.19. 13:16:44

www.origo.hu/itthon/20180917-eroszakolo-migrans-helsinki-bizottsag.html

Soros szervezetének közbenjárása miatt maradhatott az országban az erőszakoló migráns

a Helsinki Bizottság jogi segítségnyújtása miatt maradhatott az országban Sarhadi Bilal Ahmad, aki egy magyar lányt megerőszakolt szeptember 9-én hajnalban.

2018.09.19. 13:35:10

@Rettegek mert ballib vagyok: Ez mekkora öngóóól már...Már várom a Helsinki Bizottság Sargetini által ellenjegyzett jegyzőkönyvét, amiben bizonyítják, hogy a lány fogazott, Ahmad jogos önvédelemből ütött.

Ekrü 2018.09.19. 13:51:18

A beszámoló szerint
"a magyar tranzitzónák felszereltsége jó, elfogadható feltételeket biztosít a menedékkérőknek,"-Tehát szó sincs nyomortanyákról
" a magyar hatóságok pedig megfelelően gondoskodnak a helyiségek állapotáról és a higiéniáról,"-Akkor mit is hazudoztatok az éheztetésről?
" ugyanakkor a bizottság aggodalmát fejezte ki amiatt, hogy valamennyi nemzetközi védelmet kérelmező kénytelen a tranzitzónában maradni mindaddig, amíg menedékkérelmüket elbírálják."-Ugyan mégis ,hol kéne tartani őket?Budapest egyik luxushoteljében,hogy legyen idejük eltűnni ,ha negatív lesz az elbírálás?
"A jelentés szerint a tranzitzónákban a menedékkérők nem panaszkodtak bántalmazásra, a Magyarország területén elfogott és nem sokkal a jelentéstevők érkezése előtt a határ szerbiai oldalára toloncolt illegális bevándorlók közül ugyanakkor sokan azt állították, hogy magyar rendőrök fizikailag bántalmazták őket,"-Milyen érdekes,hogy aki papírokkal jön és hivatalosan kér menedéket azokat nem bántja senki,viszont azok akik papírok nélkül illegálisan jönnek és elkapják majd kitoloncolják őket azokat állítólag igen.És persze mindez pont véletlenül közvetlen a jelentéstevők érkezése előtt történik... :))) Mert a magyar rendőrök hülyék ám,direkt a jelentéstevők előtt engedik el őket összeverve...:))))
Forrás: index.hu/kulfold/2018/09/18/et_tranzitzona_magyarorszag_strasbourg/

Ballib vagyok mert rettegek 2018.09.19. 13:53:00

Kíváncsi vagyok hogy a liberális Soros ballib indexe le meri-e hozni a hírt ahogy a migrik erőszakolták a mi magyar asszonyainkat!

zoom.hu/hir/2017/11/29/csukloig-veres-volt-a-bikas-parknal-megeroszakolt-lany-brutalis-tamadoja/

Csuklóig véres volt a Bikás parknál megerőszakolt lány brutális támadója

Elborzasztó részletek derültek ki az egy éve történt támadásról, amikor egy 20 éves férfi erőszakolt félholtra egy 18 éves lányt.

Remegett és dadogott, a nadrágja pedig csurom véres volt, amikor a rendőrök tavaly április 30-án éjjel kiértek ahhoz a lányhoz, akihez egy járókelő hívott segítséget a Bikás parkhoz. A 18 éves nő azt még el tudta mondani a járőröknek, hogy megerőszakolták és személyleírást is adott támadójáról, aki akkor már

A Fővárosi Törvényszéken szerdán kezdődött annak a 20 éves férfinak a büntetőügye, aki tavaly gyakorlatilag félholtra erőszakolta a 18 éves nőt, de a nyugtatóra ivott alkoholtól szinte egyáltalán nem emlékszik a brutális támadásra. Legalábbis ezt állítja. Védekezése mégis nehezen hihető, ismerve azokat az iszonyatos sérüléseket, amelyeket a megvadult férfi a lánynak okozott.

Mivel a fiatal nőt csak többszöri operáció után tudtak az orvosok megmenteni, a szexuális erőszak bűntette mellett életveszélyt okozó testi sértéssel is vádolják a férfit.

A fiatalok szegről-végről ismerték egymást, de a vádirat szerint először április 29-én a Kelenföldi pályaudvaron találkoztak. A lány hazafelé tartott, amikor meglátta T. Patrikot ismerősével és odament cigit kérni a fiatalokhoz. A férfi másnap Facebookon írt rá Sz. Vivienre, akivel estére találkozót beszéltek meg. Megint a Kelenföldi pályaudvaron találkoztak, ahol T. Patrik szinte azonnal sörrel kínálta a lányt és az ölébe ültette, majd felajánlotta, hogy a közeli boltban vegyenek még egy kis bort. A fiatal nő ezt először visszautasította, mert nem akarta lekésni a buszt, végül mégis belement, mert a fiú egy rövidebb és gyorsabb utat mutatott. Egy kietlen fás, bokros utat.

A vádirat szerint a férfi itt kezdte először fogdosni áldozatát, akit aztán ököllel ütött, amint az ellenkezni kezdett.

Miután combig lerángatta a lány nadrágját, a végbelébe dugta az ujjait majd arra kényszerítette a nőt, hogy egye meg az ürülékét.
Ezután análisan erőszakolta meg a lányt, majd a hajánál fogva tépte és orális szexre kényszerítette. Ezt folyamatosan váltogatva, nagyjából a végkimerülésig ismételgette. A férfi ugyanis egy rövid időre bekábulhatott és csak akkor tért magához, amikor Sz. Vivien felébresztette, hogy fázik. A vallomások szerint a nő viszont csak a pulóverét és a nadrágját vehette vissza, a bugyiját ugyanis a férfi meg akarta tartani. Végül a metróaluljáró felé indultak, ahol egy padon T. Patrik megint elaludt, a lány pedig az utolsó erejével egy járókelőtől kért segítséget.

A rendőrök még aznap este őrizetbe vették a férfit, aki akkor és később sem nagyon emlékezett történtekre. A Zoom.hu munkatársa közvetlenül a férfi előzetes letartóztatása után beszélt T. Patrik kirendelt ügyvédjével (azóta már más védi a férfit), aki akkor azt mondta évek óta foglalkozik büntetőügyekkel, de ennyire megrázó esettel régen találkozott.

Ballib vagyok mert rettegek 2018.09.19. 13:57:35

Ma ki se látszunk a migrik rémtetteiből, még jó hogy van a Fidesznek saját jobboldali média birodalma amelyik megírja nekünk a valóságot!

www.origo.hu/itthon/20180215-egy-nyiradonyi-apa-szexualisan-molesztalta-es-tobbszor-durvan-megverte-harom-eves-kislanyat.html

Megerőszakolta a hároméves lányát

Egy nyíradonyi apa szexuálisan molesztálta, és többször durván megverte hároméves kislányát - írja a Bors.

A kislány szülei 2010-ben szerettek egymásba, ekkor az apának már négy, az anyának három gyereke volt. Egy évvel később megszületett a közös kislányuk, majd szakítottak.
Az anya vitte magával a gyereket, akit vagy magánál tartott, vagy odaadta a nagynénjének, attól függően, hogy éppen melyik férfival költözött össze.
A kislány akkor került vissza az apjához, amikor az anyának újabb gyereke született, és volt élettársa visszafogadta - írja a Bors.

Így sem lett jobb a kislány élete, az apja nem törődött vele, leginkább az egyik testvére nevelte. A családgondozó 2015 szeptemberében mentette meg a gyereket, mert már nagyon el volt hanyagolva, óvodába sem járt. Ekkor derültek ki a borzalmas részletek.
Az apja részegen többször megverte és szexuálisan molesztálta az akkor hároméves kislányt.

Ekrü 2018.09.19. 14:04:48

"Megjegyezte, hogy 15 éve jár európai tanácsülésekre, de olyat még magyarok és a lengyelek sem engedtek meg maguknak, mint amit Salvini. "-Mondja ezt az az ember aki a legalpáribb módon fejezte ki magát ,és sértegette az olaszokat ahogy az alábbi videóban látszik:
www.szeretlekmagyarorszag.hu/baszd-meg-rejtett-kamera-vette-ahogy-a-luxemburgi-kulugyminiszter-karomkodott-salvini-beszede-kozben/

2018.09.19. 14:08:58

Valószinűleg Párizsban verték a magyar rendőrök a migránsokat, mert nem akartak Magyarországra jönni.

Kivlov 2018.09.19. 14:21:48

"Az Európai Tanács szakértői szerint a magyar rendőrök igenis verik az illegális migránsokat "
És? Jöjjön legálisan, akkor majd nem.

Fülig José 2018.09.19. 14:36:03

szétröhögöm magam rajtatok, taknyok... pont mint a tévéitekben: összeül 2-3-4 faSSfej és egymás faszát szopkodja, hogyaszongya:
-ugye!
-úgy bizony!
-tehát igaz!
-naná!
-sőt!
nem jött át, hogy a kutyát nem érdekli már a hazudozásaitok..?
...idióta banda!

bobijub 2018.09.19. 14:37:48

@Ge@White N.Trapp: örülhetünk is annak, hogy az ÖSSZES, magát MAGYAR-nak valló nobel díjas közül egy kivételével mind a kilencvenháromezernégyzetkilóméteres, jelenleg egyetlen személy magánvidámparkjaként üzemelő területen kívül érte el az eredményeit. de a fasori gimnáziumon kívül az összes jelentős további iskolájukat sem a jelenleg egyetlen személy magánvidámparkjaként üzemel kilencvenháromezernégyzetkilóméteres területen végezték

törppicur 2018.09.19. 15:20:25

mióta nem lehet a kerítésen átmászó, azt szétvágó, mindenki által illegálisnak tekintett migránst akár erőszak alkalmazásával megfékezni?

magyarul nem tud, ha tudna sem érdekelné, mit mondanak neki. Nincs olyan ország, ahol szabad más kerítésén átmászni, más birtokára betörni. Viszont sok olyan ország van, ahol akár magánszemélyként is FEGYVERREL megvédhetem a birtokomat.
Ha nem kiutasítanánk, hanem lelőnénk az jobb lenne?

gyurmicsek 2018.09.19. 15:21:11

Nem verte őket senki csak átestek egy vak komondoron.
Ezek a genyók random mögéd állnak. Még a FIDESZ feleségek is megszívják néha, persze ők a hibásak.

gyurmicsek 2018.09.19. 15:23:18

@törppicur: Tegyetek rájuk szarvat és hívjátok a Semjént, megoldja.....

Vajk a Vitéz Várjobbágy 2018.09.19. 15:28:31

"igazságos elosztás": szokásos alacsony hangon kezelt liberális rasszizmus. Büdösek nekik a néger bevándorlók, de az elmebeteg ideológiájuk nem engedi, hogy egyszerűen kiálljanak a véleményük mellett, ezért fizetnek nekik, hogy maradjanak Afrikában, vagy ha az nem működik, akkor fizetnek nekik, és kényszerítik őket, hogy menjenek más európai országokba, mint ahova akarnak. Undorító, álságos, bigott banda.

Magyarország államformája ... Válsághelyzet 2018.09.19. 15:29:00

@törppicur: "Nincs olyan ország, ahol szabad más kerítésén átmászni"

A genfi egyezmény szerint senki nem vonható felelősségre, ha (potenciális) menekültként akár illegális (így büntetőjogilag is tilalmazott) módon lép be a számára biztonságos országba.

Ha kilépünk az EU-ból, akkor bevezethetünk olyan hülyeséget, amit szeretnél.

BéLóg 2018.09.19. 15:33:37

@Magánvéleményem: Te is csak fotelhuszár vagy.
A Fidesz 2/3-ad, később 3/4-ed, majd 4/5-öd ..... 19/20-ad :-) ELENGEDHETETLEN feltétele hogy Gyurcsány, Újhelyi, Bősz és még néhány egyén 120 évig éljen.
Isten adja, hogy így legyen.

Ha tehát neked vagy bárkinek ez NEM tetszik, TEGYEN ellene. Ellenkező esetben ajvék, ajvék.

Vajk a Vitéz Várjobbágy 2018.09.19. 15:34:37

@törppicur: a beteglelkű, érzéketlen "européer" férgeknek mindegy is, kiveszett belőlük minden igazságérzet és empátia, csak az élettelen dogma maradt. Mindegy, hogy valaki saját magát, a földjét védi, ha erőszakot alkalmaz, akkor a kényelmes kis védett irodáikból ítélkeznek, hogy tönkretegyék az életét. Az imperialista elitet soha nem érdekelte a szabad népek önrendelkezése és a bennszülöttek jogai. Nagyon jól elvannak a néptől elszigetelve a "sokszínű", magáért kiállni a törzsi megosztottság miatt nem tudó birodalmaik élén.

A populizmus az ellenség a nép az ellenség, a fehér európai lakosság az ellenség, akiket meg kell törni, el kell pusztítani, engedelmes, de legalábbis irányítható, függő fekete lakosságra kell lecserélni.

Vajk a Vitéz Várjobbágy 2018.09.19. 15:47:05

@MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ BÖRTÖNBEN: ez egyrészt felülvizsgálandó baromság, másrészt nem lehet menekült, aki békés országok tucatjain utazik keresztül. Ha valaki szerint életszerű minden afgánnak szabadon megengedni hogy beköltözzön akármelyik országba, csak azért mert afgán, és ott soha nincs béke, az elmebeteg, de nyugodtan fogadja be maga. Ha az Andamán-szigeteki lakosoknak joguk van elüldözni az idegenek, akkor nekünk is éppen annyi jogunk van megválogatni, hogy kiket akarunk itt vendégül látni.

Általános jogi gyakorlat, hogy ha egy jogi kiskaput kihasználnak, akkor azt felül kell vizsgálni és be kell zárni. Fel kellene végre ismerni, hogy a menekültjog ebben a formában fenntarthatatlan, és a vándorló népek kihasználják arra, hogy vízum nélkül, a szokásos szigorú bevándorlási eljárást megkerülve telepedhessenek le.

Ha leég a házam, akkor annyi támogatásra vagyok jogosult, amennyire bebiztosítottam magamat. Ha egyáltalán nem gondoskodtam ilyesmiről, akkor még valami minimális szociális segítséget kaphatok mások jóságából. De nem egy jogosítványt, hogy innentől kezdve bárki házába beköltözhetek.

Miért kaphatna egy menekült jobb elhelyezést, mint egy belföldi hajléktalan? Miért juthatna állampolgársághoz, vagy tartózkodáshoz, munkavállalási lehetőséghez könnyebben, mint bármely másik külföldi állampolgár? Jelenleg a menekültstátusz rendkívül aránytalan támogatást jelent, ami egy fenntarthatatlan rendszer. Arról nem is szólva, hogy igazságtalan és vétlen felek kihasználására épül.

törppicur 2018.09.19. 16:12:02

@MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ BÖRTÖNBEN: bocs, de egy illegális migráns esetében mi az hogy potenciális menekült?

Azok a migránssegítő egyletek, amelyek 5-10 országon áttolják őket, tudják, hogy mely országba ki lehet menekült és ki legális vagy illegális migráns.

Csinálnak belőle füzetet, appot, amit csak támogatni bír a ballib.

Ugye nem gondolod, hogy aki potenciális menekült az a kerítés tetején ülve tölti az igénylőlapot?

Rettegek mert ballib vagyok 2018.09.19. 16:12:18

@MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ BÖRTÖNBEN:

Szóval te vagy a nikhamisító..
Elfelejtettél nicket váltani majom ?

2018.09.19. 16:12:37

A kormány és a gazdi szócsöve már megint helybe ment a lófaszért.

Az "Ugocsa non coronat" kifejezést arra használja a filozófia és a politika, amikor egy szervezet vagy tömörülés LEGKISEBB tagja úgy tiltakozik, hogy gyakorlatilag közröhej tárgya lesz.

Ugyanis Ugocsa volt a legkisebb vármegyéje a történelmi Magyar honnak, és amikor az 1502. év rákosi gyűlésre hívta a rendeket Ferdinánd, az ugocsai nagykövet tiltakozott ilyen formán, holott semmilyen tekintélye nem volt ahhoz, hogy véleményét kellőképpen érvényesíteni tudja.

Ebből nyilvánvalóan felsejlik, hogy Kovács úttörő pajtás annyira hülye, hogy még azt sem tudja, hogy miről hadovál.

Tipikus fityiszes seggfej.

Gerardus A. Lodewijk 2018.09.19. 17:08:19

Populizmusellenes frontot szeretne egy szociáldemokrata politikus? Más szemében a szálkát, a sajátjában a gerendát sem? Senkit nem érdekelnének ma a populisták, ha az elmúlt 20-25 évben a magukat szociáldemokratának nevező politikusok nem álltak volna szinte kivétel nélkül a globalizmus és a tőke oldalára, módszeresen elárulva ezzel a munkából élő egyszerű kisemberek - régebben nagy többségükben szociáldemokrata szavazók - érdekeit, és politikautálatot gerjesztve a választók soraiban. (Pl. Blair, Schröder, GyF és még sokan mások.) Populizmusellenes frontot szeretne egy olyan politikus (Asselborn Janó), akinek a pártja (LSAP) a hatalmon maradás érdekében évtizedek óta, kormányzati ciklusról kormányzati ciklusra megköti a maga talmi kis kompromisszumait a gazdasági lobbival, a saját hasznára és a választói kárára? Egyáltalán tud valaki egyetlen olyan szociáldemokrata pártról egész Európában, amelyik méltó erre a névre? Mert amíg nem lesz magától értetődő a "jólétet mindenkinek" hozzáállás (legalább mint komolyan vehető próbálkozás), addig sajnos szükségképpen sikeresek lesznek a populisták.

TanNé · http://erkolcstan.blog.hu/ 2018.09.19. 20:12:27

@Womb Raider:

" Macron változatlanul a menedékkérők igazságos elosztása mellett van,"

Nem teljesen azonos, de még is érdemes rajta elgondolkodni:

Bevándorlók számának maximalizálása USA vs. Magyarország

Érdekes összehasonlítani és súlyozottan mérlegelni az USA-ba maximálisan 2019-ben engedélyezhető bevándorlók számát és Magyarország arányát egy ilyen kérdésben. Más kérdésekkel összevetve még érdekesebb dolgok jönnének ki. Magyarországnak, ha az USA-val azonosan kellene ezt teljesítenie, akkor lakosság arányában 904 fő, terület arányában: 283 fő, Nemzeti össztermék (GDP) arányában 206 fő jönne ki.

képpel együtt:

erkolcstan.blog.hu/2018/09/19/bevandorlok_szamanak_maximalizalasa_usa_vs_magyarorszag

Willkommenskultur 2018.09.19. 21:08:00

@TanNé: az usaba 4,5 millioan vandoroltak be csak 2017ben, szoval valami ott nem stimmel

data.worldbank.org/indicator/sm.pop.netm

birka menet 2018.09.19. 21:30:39

@Willkommenskultur:

fasza amikor te az idióta szlovák meg a másik idióta bulgár birka egymásra találtok és egymás farkát nyaljátok. Jövöre menjetek el a Pridera!

Willkommenskultur 2018.09.19. 21:32:33

@birka menet: Miert hianyoznak az arabok a romkocsmabol? ...:)

Illiberális ahogy Kossuth Lajos mondta 2018.09.19. 21:50:56

ahhh a Bolgárok is bejelentették hogy az asztalra szarnak Brüsszelben :) Bekaphatjátok balos libsi hazátlan köcsögök, nem lesz itt semmilyen 7-es cikkely atomfing. Az lesz hogy az EU vagy meg lesz reformálva vagy nem lesz, oszt szopkodhatjátok egymás faszát jajveszékelve közben. Köcsögök :)

Muhammad Balfas 2018.09.19. 21:55:49

@Maxim Tsigalko: Minden lehetséges! De Broglie óta tudjuk, hogy az elektron egyszerre részecske és hullámtermészetű..:)

Muhammad Balfas 2018.09.19. 21:58:46

@MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ BÖRTÖNBEN: Ez magyarázd el az USA kormányának is. Amióta létezik a kerítésük Mexikó felé, 14 ezer illegális behatolót lőttek le. Igen, Obama alatt is..

Fidesz bérszámfejtés 2018.09.19. 22:25:44

@Ménár Atya: "Most ezzel mit is akartál mondani?" - Már megint nem olvasta el a kiadott propaganda utasításokat? Meg fogom vonni a kiutalt ministránsfiúkat!

hobb 2018.09.20. 00:11:55

Megáll az eszem, hogy magukat okosnak gondoló emberek gumicsontokért harcolva ugranak egymás torkának. Migráció? Ugyan már, mindig is volt és mindig is lesz, ez qrvára nem kérdés, főleg nem Mo-on.
Ellenben válaszoljon már valaki az egyszerű kérdésre: HOVA TŰNTEK AZ EZERMILLIÁRDNYI FORINTJAINK?

Tenkes Kapitánya 2018.09.20. 00:34:55

@hobb: prolimentalitású a kérdésed

Tenkes Kapitánya 2018.09.20. 00:44:53

"Az Európa Tanács Kínzás elleni Bizottsága azzal vádolja a magyar rendőrséget, hogy az súlyosan bántalmazza a menekülteket a déli határon."

Kínzás elleni Bizottság találhatna értelmesebb elfoglaltságot is. De hát ez a dolga, küzdeni a kínzás ellen.

Épüljön stadion a CEU helyére 2018.09.20. 02:44:41

@hobb: "HOVA TŰNTEK AZ EZERMILLIÁRDNYI FORINTJAINK? "

Sajnos a magyar liberalisok aktiv kozremukodesevel 2010- ig kulfoldre, Nemetorszagba, Franciaorszagba vandorolt. Az illegalis bevandorlas megallitasa mellett, elsosorban ezert haragudnak rank, mert Orban megallitotta ezeket az ezer milliardokat.

Most hátradőlök az ország 4 évig újra biztonságban 2018.09.20. 03:13:50

"Az Európa Tanács Kínzás elleni Bizottsága azzal vádolja a magyar rendőrséget, hogy az súlyosan bántalmazza a menekülteket a déli határon. "

3 éve azt halljuk, hogy nincsennek menekültek, és valojában soha nem is voltak, az egész csak ÁLPROBLÉMA, és persze fölösleges volt a kerités is.
Ha viszont nincsennek és soha nem is voltak menekültek, akkor ki a francot vernek, harapnak, gumibotoznak ? Ez igy, nem ellentmondás, hogy menekültek nincsenek, mert az ÁLPROBLÉMA, de azért megverjük öket ??
Ez ahhoz hasonlit, mikor kijelentették, hogy az egész hazugság, mert nincs kötelezökvota, viszont Orbán Viktor irta alá elsönek a nem is létezo kötelezökvotát.

tamask 2018.09.20. 04:53:41

Az első és második világháború isnígy kezdődött. A német ipari- és pénzügyi tőkének szűkek lettek a keretek, amit a birodalmuk kínált. És szemet vetettek más országok gyarmataira, piacaira. Ma a német nagytőke újra piacokra és erőforrásokra éhesen fenekedik a kelet-európai népek ellen. Az EU nem más, mint a német nagytőkések újabb hegemóniatörekvésének trójai falova.
Merkel egy báb. Ő csak végrehajtja a Kalergi-tervet. Ami pont ugyanaz, mint a hitleri terv, csak inverzben. Ahelyett, hogy a német ipari tőke az árja német fajt akarná betelepíteni Kelet-Európába, a migrikkel akarják most lecserélni a lengyeleket, magyarokat, cseheket, bolgárokat, ukránokat. A történelem ismétli önmagát és a német semmit se tanultak a múltból. Németországot fel kellett volna osztani kisebb államokra, mert ilyen nagy tömegben mindig előtör belőlük a birodalmi ábránd és a fasizmus.

2018.09.20. 05:47:03

@tamask: ' A német ipari- és pénzügyi tőkének szűkek lettek a keretek, amit a birodalmuk kínált. És szemet vetettek más országok gyarmataira, piacaira. Ma a német nagytőke újra piacokra és erőforrásokra éhesen fenekedik a kelet-európai népek ellen. Az EU nem más, mint a német nagytőkések újabb hegemóniatörekvésének trójai falova.'

Nem minden valóságalapot nélkülöző gondolat...

tpl 2018.09.20. 07:37:18

@MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ BÖRTÖNBEN: a Genfi egyezmény alapján az első "szabad" országban kaphatnak menedéket. Németország és Dánia is jó hely, de ha egyszer Törökországba lépnek be, akkor ott is kell maradniuk

BéLóg 2018.09.20. 12:34:07

@Womb Raider: Bocs, de ez hülyeség.
Az USA célozta meg Európát a maga kis TTIP meg ki tudja mivel, CSAKHOGY beleütközött a számára ilyen nevetséges lófasz csoportok, mint mondjuk a magyar mézesek, a német GMO ellenesek, a belga vajkészítők meg a francia marhatenyésztők (stb.) ellenállásába. Ezeknek MA az EU-ban vétó joguk van és rohaTTTTul keresztbe tesznek a multik preferálta Világkormánynak.
Ezért aztán KI KELL CSERÉLNI ezeknek az országoknak a lakosságát olyanokra, akiket EGYETLEN dolog érdekel, OLCSÓ legyen (a szar).

2018.09.20. 12:41:36

@BéLóg: Lehet... de ettől ugye azon nincs vita, hogy az EU elsősorban a németek számára előnyös, ők profitálnak a legtöbbet belőle és ők azok, akik leginkább beleolvadtak a volt KGST országok gazdaságába. Nyilván a földrajzi közelség is ennek kedvez.

Az EU lehet, ellenáll az amerikai törekvéseknek.. de az EU jelentős részén egyértelműen a német érdekek szerint alakulnak a dolgok. (Ezt ők is voltak kegyesek elismerni és erre (is) untak rá most éppen a franciák.

A lakosságcsere azért túlzás.. még a pótlás is csak éppenhogy megáll. Sajnos a nyugati vásárlói, pénz/fogysztáscentrikus társadalmak nem kedveznek a szaporulatnak. Bár ezzel nyilvánvalóan hosszú távon maguk alól vágják a fát.. a rövidebb távú érdekek felülírnak minden racionalitást.

BéLóg 2018.09.23. 13:09:19

@Womb Raider: Értem. ugyan nem érzem így, de logikus.

A lakosságcsere TÉNY. A Kalergi tervre kellene keresgélned.
A neten biztos találsz matekot egy migir és egy európai összevetésről.
Ha van két-két pár ők az első generációban 4/4 fifty-fifty (4/8=50%)
A következő generációban a migriknek 4-4 a helyieknek 1-1 gyereke lesz. Az arány máris (2+4)+(2+4)=12/ (2+1)+(2+1)=6-ra, azaz 12/18-ad és 6/18-adra módosul. Azaz 76/34%
Az újabb generációban maradjon ugyanígy. Azaz az új pároknak is 4/1 gyereke lesz.
A migrik most (2+4+8)+(2+4+8)=28 / (2+1)+(2+1)+1= 7 lesz a szaporulat, ami pontosan előre vetíti, hogy mindössze a MÁSODIK generációban az 50/50 arány 80/20-ra módosul a SZAPORODÓ migrik és a FOGYÓ helyiek közt.

Ez lineáris matematika és PONTOSAN ezt követik a kalergi lakosságcsere-tervezők.
persze az arány még más, mert nem 4/4 a kiindulási párok aránya, de mivel a migrik KONSTANS módon sokgyerekesek, a lecserélendő lakosság meg KOMSTANS módon egyke/kettőke párti, a VÉGEREDMÉNY azonos.
Nem kettő, de mondjuk 5-6 generáció alatt.

Ja, és akkor még a kinek-mikor-születik-gyereke gyorsulási faktort nem is mondtam. A harmincéves migrinek MÁR MEGVAN a 4 gyereke, miközben vele szemben a 40-évesnek lesz meg az az egy is.

Ördögi terv, hidd el, és NINCS ellene ellenszer, csakis a teljes kizárás.
Nemsokára nem Tunéziába mész keleti kultúrát nézni, elég lesz Eurábia is.

A SVÉDEKNEK már végük. Pont. Nincs esélyük sem, hacsak nem fognak fegyvert.
A HOLLANDOKNAK sincs.
A NÉMETEK esetleg észhez térnek, de akkor is elképzelhetetlenül megváltozik a világuk.

Én ugyan a arra szavazok, POLGÁRHÁBORÚ lesz, de abba is bele fog halni több tízmillió "őslakos", kb. egy migrire jut majd tíz "helyi" hulla. Szóval ÍGY, vagy ÚGY, a lakosságcsere meglesz.
Olyan ez mint az az átkozott betegség, ami a bélbe megy és ha antibiotikumot adsz, ABBA hal bele (GARANTÁLTAN) a beteg, mert a baci toxint csinál belőle. Németországban volt ez a fertőzött nyers ételtől elterjed "uborkainfluenza".
süti beállítások módosítása