B1 blogcsalád



A "keresztény" magyar kormány a behódoló békepapokat szereti

2018. augusztus 21. - jdesi

"A pogány római hatóság nem akadályozta meg, hogy Jézus kenyeret és halat adjon az éhezőknek, a rászorulóknak. A “keresztény” magyar kormány viszont nem tette lehetővé, hogy a röszkei tranzitban, azaz a legálisan ott tartózkodó, s az eljárásra szabályosan várakozó menekültek enni kapjanak Iványi Gábortól. " - írja Gábor György filozófus a Facebookon.

Iványi Gábor, az egy igaz ember a 168 óra videóján/Kökényesi Gábor

A törvényhozás épületén a kereszt jelével ellátott zászlók lobognak, Erdő Péter, mint afféle békepap, állami ünnepségen reprezentál, s hallgatásával maga is hozzájárul, hogy bohóctréfát űzzenek a hitéből ezek a keresztes lovagoknak álcázott rablólovagok.
De engem leginkább most az érdekel, hogy az Úristennel töltekező Orbán Gáspár, ugyanaz, aki a minap egy iszlamista diktátor csodájára járt, s ugyanaz, akit amúgy egy bizonyos Iványi Gábor keresztelt meg, mit is gondol most a kenyér- és halmegvonás kegyetlen csodájáról?

A bejegyzés trackback címe:

https://b1.blog.hu/api/trackback/id/tr6814192493

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Törpvadász 2018.08.22. 16:15:22

@math0: Ugyan nem ez a téma de a válsággal igazad van. Nagyon gyanús, ahogy folyamatosan erről beszélnek... És valahogy, ha esik a lira, csak a Ft zuhan, pl a horvát kuna meg erősödött is.

2018.08.22. 16:24:43

@Törpvadász: Magyar állampolgár, de nem magyar.. ha érzed a különbséget. Ők maguk sem tartják magukat magyarnak..talán ezért is van saját kisebbségi önkormányzatuk.. vagy azért, hogy jókora pénzeket lopjanak el azon keresztül.. nem tudom.

"Amúgy a dán sajtóban, mivel magyar állampógá há biza magyarként szerepelt."
Linkeld mán ide a cikket, mert én csak olyasféléket leltem, ahol romákat (roms) emlegetnet, több oszágból.. Litvánia, Moldova, Románia, Bulgária)
Ahogyan idehaza is sokáig űzték az ipart.

$pi$ 2018.08.22. 16:24:56

"A pogány római hatóság nem akadályozta meg, hogy Jézus kenyeret és halat adjon az éhezőknek, a rászorulóknak."

A biblia szerint a pogány római hatóság azt sem akadályozta meg, hogykizavarja a pénzváltókat a piacról. A valóságban persze felkoncolták volna a a helyszínen.

Sőt, a biblia szerint a római hatóság egyszerűen hazaengedte barabást a rablógyilkost, mert a megszállt zsidók ezt követelték. Sőt halálratélték jézust, mert a megszállt zsidók ragaszkodtak hozzá.

Nem kell mindent elhinni. Ahol a halosztás van a bibliában (mind a két esetben) szétzavarták volna a rómaiak a tömeget. Nem volt olyan, hogy gyülekezési jog, tilos volt engedély nélkül flashmobolni.

Ménár Atya 2018.08.22. 16:31:01

Micsoda meglepetés, rácsok meg szögesdrót, egy katonai objektumban :D
Éheztetik, holnap meg már verik is.meg a sínek közé lökik a gyerekes anyákat............ja, bocs, az csak osztrák álhír, valójában eldobálják az ételt amit a magyaroktól kaptak, az anyákat az arab apák rántják sínek közé, és nem őket verték hanem ők vertek... a többi stimmel :D:D
Ez már a legalja próbálkozás kb.
próbálják kelteni a feszkót, közben a többség tudja hogy ez így jó ahogy van.
Fletó DK-s nyuggerjai meg verik a nyálukat, és fasisztáznak ha kell ha nem.
Csak jelzem, ez már nem a kádár,vagy gyurcsány rendszer, ahol azonnal fasiszta lett bárki aki ellent mert mondani, ja és még valami
X= 2/3 :D
Igaz Matyi bácsi, maga felsőbb rendű fő náci, csak tudja nem, hiszen magának kicsit magasabb az iq-ja mint bolond fletónak, akár 91 is lehet! :D:D!

morph on deer 2018.08.22. 16:40:25

@nnnnnnnn:
“ha megnézed szinte minden városban vannak templomaink”

És?

“ a kultúránk ezer szálon kötődik a kereszténységhez”

A tiéd is? Nem mondod! XD
Na mesélj!

“és nulla szálon más valláshoz”

Akkor ne feletsd el figyelmeztetni Kövért meg Harrachot ha legközelebb a sámánista kurultáji bagázst ölelik keblükre, ők hátha nem így tudják!

“a kereszténység nem arról szól, hogy ha jön az ellenség akkor mi süteménnyel várjuk”

Milyen ellenség? Mikor, hol?
Sőt: mikor modtam én ilyesmit, egyébként i?
Arról nem is beszélve, hogy milyen felelőtlenség is lenne süteménnyel várni őket, hiszen nem tudhatjuk, hogy van-e például cukorbeteg közöttük, ugye...

“a keresztényeknek is kötelessége megvédeni hazájukat, kultúrájukat.”

Úgy érted, hogy a koplaltatás a honvédelem része?
Az új magyar csodafegyver?
Ráadásul éheztetéssel te milyen kultúrát gondolsz megvédeni?
Amilyen neked van?
Vagy az orbáni kulturára gondolsz?
Mert ezeknek mostanáig csak a hiányát lehet látni, csak szólok!

“sajnálom hogy ti nem akarjátok megvédeni és számotokra semmit nem jelentenek ezek a fogalmak.”

Amitől valóban meg kéne védeni a kulturánkat az az orbáni történelemhamisítás, a “nemzetthy” lózungok beszivárgása, a minősíthetetlen szemét kulturává minősítése, és egy dohos urambátyám stílus meghonosítása.
Na ettől meg kéne védeni a magyar kultúrát, ez tagadhatatlan.

És abban valóban igazad van, hogy az orbán által “keresztény nemzeti kulturának” nevezett zavaros, hazug katyvasz tényleg semmit nem jelent.
És soha nem is fog!

Ménár Atya 2018.08.22. 16:54:56

Amúgy mi is történt valójában.
Elterjed a hír, ki tudja honnan, biztos valami tuti informátortól, aki a haverja nagyanyjának a szomszédjának az unokatesója bangladesben élő szellemi vezetője megálmodta és elárulta neki faszbikkon, hogy éheztetik a gonosz magyarok a szegény migránsokat.
Erre megjelenik gandalf a köztudottan szigorúan zárt,és ellenőrzött katonai objektumnál, és valószínűleg a nap hatására azt képzeli magáról, hogy ő egy próféta, és halat meg kenyeret osztana.......
Aztán csodálkozik hogy jujj ki gondolta volna hogy engedély kell a bejutáshoz.........
Most komolyan , ennyire nem lehet már átlátszó provokációt csinálni, ez gyermeteg kicsit.
Persze létezik az az iq bajnok réteg még, aki gyűjtést rendezett isaura felszabadításáért, meg hát itt van a nagy vesztes Matyi bá főnöke a DK huszár, a Demokratikus Kígyók :D vezetője, aki keresi a pofont, de azért a többségnek ez kevés...mint fletóban az igazmondás :D
Holnap gandalf keresztel a járdán ,vizébe.......
Ámen :D

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.08.22. 17:02:05

@Womb Raider: látom, a te mesterséges unintelligenciád észak-koreai processzoron fut.

1) először is, azzal jöttünk, hogy a néppártból teszik ki a Fideszt. ezt a német autógyárak leszarják

2) aztán, hogy az EU-ból teszik ki Magyarországot. a német autógyárak ezt is leszarhatnák, de konkrétan, ha tényleg kitesznek minket, akkor a vámok miatt nem szarnák le. de majd akkor, ha kitesznek minket. kitettek minket? még nem. akkor mi a faszt erőlködsz itt?!

3) ha kitesznek minket az EU-ból, akkor a nagy érvágás a segélyek megvonása lenne. a kereskedelmi veszteség, az tényleg érintené egy iciri-picirit a német autóipart, de azért két perc alatt elmorzsolnák a könnyeiket. Magyarországnak nagy szívás lenne

4) a BMW gyáron egyrészt korán örömködsz, mert ugye még csak hír, aztán meg egyetlen autógyár, a többi már Orbán előtt itt volt, és mint mondtam, majd, ha kitesznek minket, és a gyárak mégis maradnának (ami csoda lenne), na akkor ugrálhatnál, addig ne nagyon ugrálj!

5) most, hogy viszont a német "profitvadász, rabszolgahajcsár cég" (a te szemedben legalábbis ilyen) idejön, neked szomorkodnod kéne, ha az észak-koreai processzorod nem füstölt volna már el régen. úgyhogy te csak egy hiteltelen, hülye nácipicsa vagy, aki össze-vissza hisztizik. nulla a logika a hisztizésedben. kurvára erőltetett marhaság.

azért vagy Fideszes nácikurva, mert ennyire idióta vagy.

dunántúli gyerek 2018.08.22. 17:09:09

Csak javasolni tudom, hogy a libbant megmondóemberek vigyenek enni az illegális bevándorlóknak, lehetőleg egyenesen törökbe vagy boszniába. Reméljük a HirTV kamerái is ott lesznek mint fikaevőék kerítésbontó hakniján.

Fontos ugyanis hogy még sok 2/3 legyen.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.08.22. 17:09:37

@Womb Raider:

""Ja, neked a muszlimok rosszarcúak, úgy általában."
Ezt ugyan én sehol nem állítottam."

de. neked nem az a gondod, hogy az ellenzék egy bizonyos muszlim befogadásáért küzd, aki bűnöző. hogy is lehetne? az ellenzék ilyet nem csinál. neked az a baj, hogy az ellenzék nem olyan náci, mint te, hogy az összes muszlimot bűnözőnek tartsa.

"És nem, nem fosok minden embertől"

de fosol, ugyanis nem egyes muszlimok kirekesztésért rinyálsz, hanem az összesért.

index.hu/belfold/2018/08/22/honved_teri_jatszoter_bukott_le_pedofil/

ki kéne már toloncolni minden magyart Magyarországról, mert ahogy mondod, inkább legyünk óvatosak, sok közöttük a bűnöző. én magamról tudom,hogy nem vagyok bűnöző, egy-két barátomban megbízok, hogy nem az, de ti mehettek a retkes picsába, mert nem bízok bennetek. nácikban pláne nem. ha ez a biztonság ára, akkor, ahogy te mondtad, meg kell fizetni. leszek kitoloncoló antináci. szóval húzz innen a jó kurva retkes anyádba, te náci fasz!

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.08.22. 17:14:15

@Womb Raider: "Magyar állampolgár, de nem magyar.. ha érzed a különbséget. "

érezzük Orbán Viktor se magyar. olyan is. egy hazaáruló, cigány kis buzi köcsög.

Ménár Atya 2018.08.22. 17:18:09

@math0:
Szóval neked,mint DK funkcionáriusnak, bajod van egy kisebbséggel, jelen esetben a cigányokkal, és a homoszexuálísokkal.
Hát te egy fasiszta vagy ezek szerint, mint ahogy a dk is. :D
Még jó, hogy Dr. Orbán Viktor miniszterelnököd, nem engedi ezt a fajta rasszista kirekesztő viselkedést a pojáca Fletónak sem, nem hogy egy magadfajta kisnácinak! :D

John Szigethy 2018.08.22. 17:19:24

@math0: Vedd már ki a fejedet gyurcsány seggéből, te ateista geci.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.08.22. 17:20:16

@Womb Raider: a BMW egyébként azért is jön Debrecenbe, mert a kis Führered szórja nekik a pénzt:

168ora.hu/itthon/44-milliard-forintos-hitelbol-vesz-foldet-debrecen-csak-azert-hogy-a-bmw-gyar-a-varosban-epuljon-meg-153899

www.portfolio.hu/vallalatok/a-mi-penzunkbol-mar-jovore-ukranok-gyartjak-az-elektromos-bmw-ket-debrecenben.293380.html

feltehetően támogatást és=vagy adókedvezményt is ad nekik.

ha tehát a német cég profitéhes, akkor a csuti geci ebben benne van, alájuk tezs, benyal nekik.

és ráadásul még cigány is.

de azért rá szavaztál te kis cigány és németgyűlölő geci kis nácikurva, vagy te akkora idióta, elmebeteg fasz!

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.08.22. 17:21:33

@John Szigethy: Vedd már ki a fejedet Orbán seggéből, te keresztény geci! (90-es IQ felett a felszólító mondatok végére felkiáltójelet teszünk! Ti, valláskárosultak, ti nem, mert ti vagytok a selejt.)

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.08.22. 17:22:45

@Ménár Atya: a kisebbséggel a nácikurvának van baja, én csak megérdeklődtem, hogy miért olyan idióta, hogy egy cigány miniszterelnökre szavaz.

Ménár Atya 2018.08.22. 17:28:45

@math0:
"érezzük Orbán Viktor se magyar. olyan is. egy hazaáruló, cigány kis buzi köcsög."
Na akkor elemezzük kicsit:
Ezek szerint nacionalista eszméid vannak, hiszen gond, hogy O.V nem magyar,
- hazaáruló cigány kis buzi köcsög-
Tehát ha valaki cigány, vagy homoszexuális, az hazaáruló a rassza miatt, vagy a szexuális orientáltsága miatt......
Hát ez a netto fasiszta eszme amit itt összehordtál.
Te Nyilas voltál, vagy ávós?
A főnököd családja az ávóval szimpatizált, és embereket végeztetett ki, mert másként gondolkodtak, ezt te hogy éled meg?

John Szigethy 2018.08.22. 17:41:01

@math0: Szerintem az útszéli anyád nácikurva.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.08.22. 17:44:39

@Ménár Atya: amint az kiderßlt, te azört järtäl pedofiljköpzübe, mert egy matek feladatot felfogni se tudsz, olyan idióta vagy. azaz a pedofilképzőhöz pont jó. innentől mélyen hallgatsz, és nem terjeszted a betegségedet!

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.08.22. 17:45:10

@John Szigethy: Szerintem az útszéli anyád nácikurva.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.08.22. 17:45:41

@John Szigethy: Szerintem az útszéli anyád nácikurva.

Magyarország államformája ... Válsághelyzet 2018.08.22. 17:47:00

@Ménár Atya: "Na akkor elemezzük kicsit:"

Az elemzés nem sikerült. :))

A te szövegedet mondta.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.08.22. 17:50:40

@Ménár Atya:

"Ezek szerint nacionalista eszméid vannak, hiszen gond, hogy O.V nem magyar,
- hazaáruló cigány kis buzi köcsög-"

mint mondtam, a nácikurvának volt baja a cigányokkal, szerintem kérdezd meg, hogy baj-e neki, ha a miniszetrelnök nem magyar.

az én bajom Orbán Viktorral az, hogy egy hazaáruló, ostoba paraszt. mindegy, hogy eszkimó, vagy hottentotta, az a baj, hogy egy köztörvényes bűnöző, hogy pszichopata, hogy elmebeteg idióta.

a cigányságot beszéld meg a nácikurváddal!

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.08.22. 17:53:10

@Ménár Atya: érdekes, hogy amikor a nácikurvád cigány buzizik, azt nem elemezed. miért?! nem lesz otthon este beöntés? mitől félsz, kis pedofil selejtke?!

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.08.22. 17:57:48

@dunántúli gyerek: Csak javasolni tudom, hogy a náci megmondóemberek legyenek ANders Breivik próbacéltáblái. Reméljük, hogy az MTVA hőlyéi is ott lesznek.
Fontos ugyanis hogy a nácik meglássák, milyenek a nácik.

Vajk a Vitéz Várjobbágy 2018.08.22. 18:02:37

@Ménár Atya: " éheztetik a gonosz magyarok a szegény migránsokat" De mi az, hogy éheztetik? Mindnek megmondták, hogy ne adjon be kérelmet menekültstátuszra a magyar határon, mert Szerbiában nincs háború, onnan nem kell és ezért nem is lehet ide menekülni. És persze a felnőtteknek, akiktől elvárható legyen, hogy ezt ép ésszel felfogják nem adtak enni. A gyerekeknek még így is adtak, mert láthatóan a szüleik annyira felelőtlenek, hogy ahelyett, hogy gondoskodnának a gyerekükről a tranzitzónában rostokolnának.

Ez olyan, mintha én a planetárium előtt elkezdenék őrjöngeni, mert jegy nélkül nem engednek be, majd követelném, hogy a portás gondoskodjon az étkeztetésemről, mivel én nem vagyok hajlandó innentől a dolgomra menni.

Nonszensz. A határon érvényes útlevéllel vagy vízummal lehet átkelni, anélkül lehet hazamenni.

@math0: utoljára a kommunisták lövettek a határon. Csakhogy ők nem csak a külföldieket, hanem a sajátjukat is. Szerencsére az már elmúlt, de azért ha nem is kell lövetni, de a határon papírok nélkül csak nem lehet áthaladni. Kivéve, ha Afganisztán, Szíria, Szomália kormánya képes lenne egy minket és Brüsszelt megnyugtató államközi szerződést kötni a és egybenyithatnánk a határokat anélkül, hogy ez bármelyik felet negatívan érintené.

Ha ezt szeretnék a kedves határátlépést megkísérlők, akkor siessenek haza és tegyenek érte, mert én úgy látom, hogy nem a mi oldalunk az elsődleges akadálya ennek.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.08.22. 18:04:11

@Ménár Atya: senkit nem érdekel, hogy milyen baromságokat álmodtál,mert a ministránsfiú felkavarta a végbeledet.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.08.22. 18:08:24

@Vajk a Vitéz Várjobbágy: 56-ban a lövetp kommunisták elől a magyar menekültek átmentek a határon. útlevél nélkül, vízum nélkül.

te lelövetted volna őket, vagy te olyan geci patkány!

Vajk a Vitéz Várjobbágy 2018.08.22. 18:09:30

"na, echte náci. nincs baj az arabokkal, de utálja őket" azok nem a nácik voltak, a nácik szerették az arabokat. Már amennyire kapcsolatban voltak velük, de nem a náciknak volt bajuk az iszlámmal. Még a béketábor is többnyire jó viszonyban volt velük, bár ott már az élénkebb kapcsolat több problémát a felszínre hozott.

Jó eséllyel az átlag magyarnak sem okoztak volna nagy szívfájást az arabok, ha nem itt akartak volna átjönni, vagy nem találkoztak volna velük Londonban culágerként.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.08.22. 18:15:38

@Vajk a Vitéz Várjobbágy: fajgyűlölő = náci. senki nem mondta, hogy nácikurva 1933--as, német náci. a neonácik bármely nemzetből kikerülhetnek, és bármely nemzetet gyűlölhetnek.

sajnálom, hogy ennyit sem tudsz.

Vajk a Vitéz Várjobbágy 2018.08.22. 18:20:38

@math0: én ugyan nem, azok az elvtársaid voltak. Én most se lövetnék. De ha a belgák vagy az írek vagy a hopi indiánok nem akartak volna egy rakás magyart a földjükre azzal se lenne gondom éppen.

Főleg ha éppenséggel az ávósok menekültek volna el, mert az oroszok elfelejtettek bevonulni. Én abszolút nem szimpatizálok őszintén szólva kicsit sem a szíriai ellenzék ügyével, és nem szívesen laknék együtt túl sok arabbal. Akik itt vannak, azokat személy szerint kedvelem, de épp elég külföldi van itt már amúgy is. Az 56-os magyarok is jobb esetben vagy asszimilálódtak hasonló emberek csoportjához, vagy olyan országokat céloztak meg, ahol amúgy is zömmel európai bevándorlók alkották az országot.

Valakinek a közvetlen bajtól megsegítése kötelesség, ahogy kötelesség ellátni egy sebesültet az út szélén. Ha látok egy karambolt, én is megállok és hívom a mentőt, próbálok újraéleszteni. A befogadásuk nem kötelesség. Ahogy én sem fogadnám örökbe a gyereket, akit ott találok megárvultan.

Van az európai mellett egy hasonlóan nagy és széles iszlám világ, azon belül lenne érdemes célországot keresni. Én sem Mauritániát céloznám meg elsőre ha menekülnöm kellene. Amúgy a menekültek sem ide akarnak jönni, hanem a németekhez, szóval ezt kettejüknek kellene lerendezni. Vagy legyen gerincük és hajtsák el őket, vagy küldjenek hajókat és hagyják ki a többi országot.

Vajk a Vitéz Várjobbágy 2018.08.22. 18:23:13

@math0: mindig tanul az ember. Tehát akkor az európai "nácik" valójában egyben antifasiszták is, mert olyan emberek gyűlölnek, akik a saját földjükön gyűlölik a keresztényeket meg miegyebeket?

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.08.22. 18:25:53

@Vajk a Vitéz Várjobbágy: részben erkölcstelen fasz vagy, részben még a magyarokkal szemben is psizichopata. aztán még náci is, mert olyan gyenge koncepciók alapján, mint európai, meg iszlám kultúra alapján ki akarsz rekeszteni embereket. de még következetlen, húgyagyú barom is vagy, mert ismersz arabokat, akikkel semmi bajod. a kognitív disszonancia nem csörög, mi?! vagy te olyan idióta.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.08.22. 18:26:45

@Vajk a Vitéz Várjobbágy: "hajtsák el őket"

itt egyébként kibukik belőled, hogy ott lent, mélyen milyen embertelen patkány rejtőzik benned.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.08.22. 18:28:18

@Vajk a Vitéz Várjobbágy: az egyik náci gyűlölheti a másik nácit. látod, itt van valahol a nácizmus rákfenéje. ezért is idiótaság a nácizmus: a másik ország nácija téged akkor is utálhat, ha te is náci vagy.

Helga Beauty Salon. 2018.08.22. 18:35:26

@math0: Ha ennyire fosol a náciktól, én jó pénzért elbújtatlak a pincémben! Ha érdekel írj priviben!

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.08.22. 18:40:17

@Helga Beauty Salon: Ha ennyire fosol az araboktól, muszlimoktól, feketéktől, én jó pénzért elbújtatlak a pincémben! Ha érdekel írj priviben! Ultraviola sugárzás ellen is véd!:)

Vajk a Vitéz Várjobbágy 2018.08.22. 18:42:55

@math0: nekem a bevándorlással van bajom úgy általában, ha az úgy merül fel, mint jog, akárkivel szemben. Ha van olyan ország, ahol a lakók úgy döntenek, hogy ők szívesen fogadnak be bárkit, akkor az az ő dolguk. Én személy szerint szívesen lakok ott, ahol alehetséges minimumra korlátoznák a bevándorlást.

Ennél is szívesebben laknék egy abszolút exkluzív ország, abszolút exkluzív környékén, mert ez a szabadság. Tudod nagyon sok muzulmán is így gondolkodik. Nagyon sokan közülük sem szívesen laknának együtt akárhol, akárkivel, és nem feltétlenül gyűlölik azt, aki a saját értékrendje szerint él a saját földjén. Mert ezt hívják úgy, hogy szabadság, önrendelkezés és nacionalizmus.

Én, mint nacionalista nem kell, hogy gyűlöljek bárkit is, aki nem tesz nekem keresztbe. Sőt a saját országában, a saját közösségében úgy élhet, ahogy akar. A hozzád hasonló kommunista patkányok hirdettek háborút a világ többi része ellen, de hála Istennek, közülük sem mind, csak az ostoba, beteglelkű és gyűlölködő fajta, a legtöbb helyen a kommunizmus inkább felszabadítás volt a gyarmati elnyomás és az idegen, imperialista beavatkozás alól.

A te fajtád az, aki képtelen elviselni a másságot, azt hogy az emberek a saját törvényeik szerint szabadon élnek, ami sajnos nem egészen lehetséges ha alapvetően más rétékrendű emberek kerülnek egymást mellé, hiszen akkor ha valaki egy adott irányba akarja vinni a közösséget, akkor az másokat sérthet.

Persze a hozzád hasonló férgeket ez nem zavarja, mert ti mindenkit ugyanúgy el akartok nyomni leginkább azért, mert a nyomorotokat csak úgy tudjátok elviselni, ha másokat is a saját szintetekre züllesztetek. Mert ha csak békésen kellene egymás mellett élnetek, és látnátok, hogy mennyire szenvedtek, amiatt mert mások boldogok, sikeresek, a ti életetek pedig olyan hitvány, mint amilyenek ti vagytok, akkor a keserűség elvenné az eszeteket.

A szovjeteket sem kellett háborúval megdönteni, elég volt, hogy az emberek rájöjjenek, mekkora ordas nagy baromság az egész.

Vajk a Vitéz Várjobbágy 2018.08.22. 18:56:45

@math0: "olyan gyenge koncepciók alapján, mint európai, meg iszlám kultúra alapján ki akarsz rekeszteni embereket"

Pontosan. Leginkább azért, mert ha valaki azt hiszi, hogy Európa vagy Magyarország a világ, és Afrika és Ázsia a nyomor és a szenvedés földje az vagy végtelenül ostoba, vagy, mint az esetedben, csak végtelenül hazug.

Több, mint milliárdnyian élnek Indiában, oda is nyugodtan lehet menekülni. Elég tágas a világ, hogy a végső letelepedés ne legyen egyetlen országra sem egy azonnali, kényszerítő tényező. Ide ne az jöjjön, akit a németek visszadobnak, aki éppen nem élhet Svédországban, de a lehető legközelebb akar költözni, hogy adott helyzetben megléphesse.

Az én agendám, hogy ide költözzön az, aki valóban szervesen szeretne erős, nacionalista karakterrel bíró magyar országban élni, és aki nem akar kifejezetten ehhez a kultúrához csatlakozni, vagy neki nem tetszik, az nyugodtan költözhessen el, és mindig legyen neki hova, ne kelljen itt maradnia panaszkodni vagy a helyi nacionalizmust nemtetszésből leépíteni. Ez lenne minden világok legjobbika. Mert ebben az esetben Magyarország pontosan annyira jó vagy rossz, amennyire a magyar nép jó vagy rossz, és ehhez mindenki tarthatja magát, mint objektív eredményhez.

Ménár Atya 2018.08.22. 18:56:52

@math0: "érezzük Orbán Viktor se magyar. olyan is. egy hazaáruló, cigány kis buzi köcsög."

Hát Matyi bácsi ezt nehéz lesz megmagyarázni.
magyarozik cigányozik, buzizik.......... ezek alapján nacionalista, fasiszta,kirekesztő.
Összegezve, gyurcsánypárti antidemokrata , erősen fasiszta eszmékkel rokonszenvező csalódott vesztes :D
Amúgy pedig még mindig nem válaszolt, hogy hogy éli meg, hogy a főnöke családja részt vett ártatlan magyarók elítélésében és kivégzésében.
Gondolom ez egy magafajta ávós legénynél Apró probléma csak igaz? :D
Amúgy mi baja a papokkal, hiányzik hogy megint mininstráns legyen mi? :D:D

Alex Farkas 2018.08.22. 19:06:20

=ezt műveli a rászorulókkal az ún.:nemzeti,keresztény:"családbarát"Orbán-kormàny=akik:8éve egy fillért nem emeltek a családi-pótlékon,a havi:22800Ft.-os-orbáni-segélyen+a havi:28500Ft.-os-fideszes-minimálnyugdíjon,sem!~tehát,a belföldi-magyarokkal is ugyanezt művelik Orbánék,mint a migránsok kal,tudatosan kiéheztetik őket,hátha megdöglenek...="csak"a fideSS!!!!

Magyarország államformája ... Válsághelyzet 2018.08.22. 19:08:29

@Vajk a Vitéz Várjobbágy: "szívesen lakok ott, ahol a lehetséges minimumra korlátoznák a bevándorlást."

Csomagolj! A palesztinok lakta Gázai övezetet, mintha egyenesen neked találták volna ki. :))

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.08.22. 19:18:50

@Ménár Atya: ha kérdezel, de nem tudod vagy hajlandó megérteni a választ, az a te bajod, te idióta pedofiltanonc!

Ménár Atya 2018.08.22. 19:19:21

@Alex Farkas: Való igaz, nem emelte.
Viszont 16% -ra csökkent a szja , van a gyerekek után nem is kevés adókedvezmény, ingyenes tankönyv 9. osztályig, ingyenes étkezés, tudtad hogy nálunk a 3. legalacsonyabb áru a gáz és a villany az euban?
Na ezt művelte a fidesz , a nyugdíjról nem sokat tudok, de apám mindig megkapja és mindig emelgetik, bőven százvalahányezer és nem 28 e.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.08.22. 19:20:17

@Ménár Atya: szerencsére nem voltam sosem ministráns, így nem kellett átélnem azokat a tramuákat, melyek téged láthatóan megnyomorítottak.

Ésszelteli 2018.08.22. 19:21:25

Kicsit szereti összekeverni a dolgokat a szakálka.
1. Jézus nem kereste a feltűnést és nem csinált magából média buherátort.Nem volt számító.
Viszont gyógyított, megkötözötteket szabadított, ördőgöt űzött, lábat mosott, tanított...
Melyiket csinálja a metodista egyház?
Gyógyít? Megkötözötteket szabadít? Őrdögöt űz? Lábat mos?
Ha nem teszi, akkor miért hivatkozik a Bibliára, Jézusra?
Nem lehet, hogy a szakálka egy hatalmas számító képmutató, aki még csak a Biblia közelébe se nagyon merészkedik?

Hasonlatos a Pápa lábmosásához, amikor a muzulmán menekültek lábát mosta meg, csak egy bibic van ebben Jézus előzőleg elég sokat tanította a tanítványait és utána jött a lábmosás, hogy azt is értsék.De a Muzsulmánok nem kaptak előzőleg több napon keresztül legalább tanítást, gyógyítást és szabadítást így nem is értik mit térdepel előttük lábukat mosva ez az öreg ember.
Vajon ki látta itt a különbséget, mert igenis van külömbség!

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.08.22. 19:26:57

@Vajk a Vitéz Várjobbágy:

" Több, mint milliárdnyian élnek Indiában, oda is nyugodtan lehet menekülni."

nem tudom, ki a fasznak képzeled magad, hogy elküldesz valakit Indiába menekülni. az 56-osokat az osztrákok talán elküldték Indiába? nem. lehet, hogy ez téged nem érdekel, de mondom, egy elég patkány, idióta fasz vagy.

" Ide ne az jöjjön, akit a németek visszadobnak, aki éppen nem élhet Svédországban, de a lehető legközelebb akar költözni, hogy adott helyzetben megléphesse."

le lehetett volna stoppolni őket odamenet is, de ehhez a csuiti paraszt idióta.

" Az én agendám, hogy ide költözzön az, aki valóban szervesen szeretne erős, nacionalista karakterrel bíró magyar országban élni"

szerintem ide olyan ne ilyen költözzön, és te is menj el a jó édes kurva anyádba! dugd fel magadnak az erős nacionalista magyar országodat! nincs szükségünk rátok, nácikra, tönkreteszitek az országot!

ha eltakarodnátok a faszba, az lenne minden világok legjobbika.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.08.22. 19:32:09

@Vajk a Vitéz Várjobbágy:

"nekem a bevándorlással van bajom úgy általában"

ez a te hülyeséged miatt van így. valójában Magyarország legjavát a bevándorlás adta eddig is. mindenki bevándorló Magyarországon.

"Én személy szerint szívesen lakok ott, ahol alehetséges minimumra korlátoznák a bevándorlást."

takarodj Észak-Koreába, egyébként is illik hozzád, te diktatorikus fasz!

" Én, mint nacionalista nem kell, hogy gyűlöljek bárkit is, aki nem tesz nekem keresztbe."

honnan a jó édes kurva anyádból veszed, hogy neked egy menekült keresztbe tenne?!

" A te fajtád az, aki képtelen elviselni a másságot"

nem, én képes vagyok arabokkal, feketékkel, muszlimokkal, hindukkal, indiaiakkal, kínaiakkal együtt élni. te nem. te vagy olyan hülye, hogy nem vagy képes elviselni, ha a szomszédod ilyen.

Persze a hozzád hasonló férgeket mindenkit ugyanúgy el akartok nyomni leginkább azért, mert a nyomorotokat csak úgy tudjátok elviselni, ha másokat is a saját szintetekre züllesztetek. Mert ha csak békésen kellene egymás mellett élnetek, és látnátok, hogy mennyire szenvedtek, amiatt mert mások boldogok, sikeresek, a ti életetek pedig olyan hitvány, mint amilyenek ti vagytok, akkor a keserűség elvenné az eszeteket.

Ménár Atya 2018.08.22. 19:32:59

@math0: Matyikám, lófaxt nem válaszoltál, kerülöd.
De megkérdezem ismét, hogy éled meg, hogy fletó családja akasztotta a magyar embereket , mennyire demokrata és liberális ezek szellemében Az apró család?
Apró hiba csúszott a fogaskerekek közé mi? :)
A főkomcsi kommunistázik, közben a neje famíliája meg véreskezű komcsi volt........
Te tényleg ezekkel azonosulsz?
Próbáltam gondolkodni,mitől zakkantál meg ennyire, de szerintem valahol itt kell keresgélni nem a fityisznél.
Én nem ismerlek, igazából kb leszarom ki vagy, de amit itt előadsz, az elég beteg ám.
Szerinted ha ilyen paraszt stílust nyomsz,akkor majd hirtelen minden ember DK-snak áll? :)
Lassan már arra sem tartalak érdemesnek, hogy húzzam az idegeid, mert még ahhoz is buta vagy hogy ezt észrevedd.
Te komolyan azt hiszed hogy pap vagyok?
Na akkor most számlálj el háromig, de a négyet szádra ne vedd.
Fletó pedig egy véreskezű komcsi család által lett valaki, olyan nő mellett fekszik akinek azért volt boldog gyermekkora, mert apukája kivégeztette azokat,akik azt szerették volna,hogy másoknak is boldog gyerekkoruk legyen.
Amúgy pedig mi bajod viktorral, jön a tél, a duna befagy, és megkoronázzuk.
Dr. Orbán Viktor miniszterelnök urad alatt stabilizálódott a gazdaság, jönnek a befektetők, csökken az adósság, az emberek megtakarításai nőnek.
Mi a baj ezzel?
Fletó alatt meg 2006-ra bedöglött a gazdaság, és jött a csőd, még jó hogy az unió kihúzott a pácból.
Vagy nem így volt? :)

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.08.22. 19:34:39

@Vajk a Vitéz Várjobbágy: azért nem semmi idiótizmus, hogy miután elmondod, hogy más népek csak maradjanak más országokban, mert te nem tudsz velük együtt élni, előadod, hogy én nem tudok másokkal együtt élni, pedig én simáns leviselem, ha a munkatársam vagy szomszédom arav, fekete, indiai, muszlim, hindu, vagy bármi más. te nem viseled el, te hazug, férek, náci patkány!

mert egy idióta barom vagy, aki nem bírja feldolgozni a másságot. és mert egy szánalmas féreg vagy, aki elbaszta az életét és így kompenzál.

nem tudom, mit szovjetezel, semmi közüm a szovjetekhez, te náci fasz!

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.08.22. 19:35:37

@Vajk a Vitéz Várjobbágy: Vajk egyébként a nevében is egy bevándorló volt. tudod, az ilyeneket te nem bírod, te náci fasz!

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.08.22. 19:39:37

@Vajk a Vitéz Várjobbágy: Vajk egyébként török név, faszfejkém. török névvel akarsz itt a muiszlimok ellen uszítani, te idióta?!

morph on deer 2018.08.22. 19:53:30

@Vajk a Vitéz Várjobbágy:
“Az én agendám, hogy ide költözzön az, aki valóban szervesen szeretne erős, nacionalista karakterrel bíró magyar országban élni...”

Hajaj. De most komolyan: mivaaan?

Szervesen szivi?
És melyik szervre gondoltál, ha kérdezhetem?
....

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.08.22. 20:04:16

@Ésszelteli: "Jézus nem kereste a feltűnést és nem csinált magából média buherátort.Nem volt számító."

dehogynem. pontosan ezeket csinálta, és ilyen volt. számító, feltűnési viszketegségben szenvedő balfasz volt. mg fel nem feszítették.

" Viszont gyógyított, megkötözötteket szabadított, ördőgöt űzött, lábat mosott, tanított...
Melyiket csinálja a metodista egyház?"

az ördögűzésben nem vagyok biztos, de a többit biztos csinálja.

" Ha nem teszi, akkor miért hivatkozik a Bibliára, Jézusra?"

ördögűzés nélkül már nem szabad enni adni egy éhezőnek?!

WTF, te tényleg ilyen idióta vagy?!

" Hasonlatos a Pápa lábmosásához, amikor a muzulmán menekültek lábát mosta meg,"

az előbb a lábmosás még pozitívum volt, most negatívum lett,. mi a fasz, te idióta?!

"De a Muzsulmánok nem kaptak előzőleg több napon keresztül legalább tanítást, gyógyítást és szabadítást így nem is értik mit térdepel előttük lábukat mosva ez az öreg ember."

hmm. vajon mekkora PhD kell a lábmosás megértéséhez?!

mégegyszer kérdem. te tényleg ilyen idióta vagy?! ilyen faszfej módon kötözködsz?!

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.08.22. 20:05:29

@morph on deer: szerintem arra gondolt, hogy ő még a vécénis Nagy-Magyarország alakút szarik. ez a szerves nacionalista élet!:)

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.08.22. 20:07:04

@Ménár Atya: nem válaszolsz, megkérdezem mégegyszer:

érdekes, hogy amikor a nácikurvád cigány buzizik, azt nem elemezed. miért?! félsz, hogy nem lesz otthon este beöntés? mitől félsz, kis pedofil selejtke?!

Ésszelteli 2018.08.22. 20:17:30

@math0: Te se vagy egy feltámadó típus az már látszik az értékrendedből is.
Biztosan olyan elfoglalt vagy , hogy nincs időd örökké élni. Szerintem ez sem lenne nagy baj az emberiség részére.

Ménár Atya 2018.08.22. 20:18:33

@math0:
Mátyás fiam!
Nem tudom ki a náci kurvád, ez a te dolgod.
Alapvetően te vagy itt jelenleg a legjobban frusztrált, gondolom ezért lett a szóhasználatod a ballibbantakhoz méltó.
Én csak próbálom a saját magadról alkotott kép valós tartalmát megmutatni.
Ugyan olyan náci kirekesztő a gondolkodásod,mint a Demokratikus Kígyóknak általában.
Most azt kérdezed miért nem más elemeztem ki, hát talán mert más nem volt ennyire közönséges mint te.
De hát ez van, próbálsz kompenzálni, én megértem, 2/3 os ismételt vereség után, ledőlt a bálványod megint, ezt nehéz lehet elviselni.
De hát, végül is mit várjon az ember egy Vérkomcsi családjától, megbuknak, előbb utóbb, de ez a végük, bár a pojáca fletó még rá is segített a bukásához :)
De látom kerülöd az Apró család gyilkos családjának a megmagyarázását.
Hát én sem lennék rá büszke, ha ilyen barátaim lennének :)
Te büszke vagy rá?

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.08.22. 20:30:12

@Ménár Atya: anáci kurvád, a tied, te analfabéna Womb Raider. amíg nem válaszolsz, hiába ugrálsz, hogy én milyen hülyeségeidre nem válaszolok!

érdekes, hogy amikor a nácikurvád cigány buzizik, azt nem elemezed. miért?! félsz, hogy nem lesz otthon este beöntés? mitől félsz, kis pedofil selejtke?!

Ménár Atya 2018.08.22. 20:42:10

Hát nem valami konstruktív a kommunikációd.
Kérdezek valamit, erre te makogsz a náci kurvádról :)
És visszakérdezel.
Te amúgy funkcionális analfabéta vagy, vagy szimplán hülye?
8 általános megvolt?
Csak mert válaszoltam, de láthatóan nem tudtad értelmezni :D
Na édes fiam, iq kérdés:
Találd meg a választ az előző hozzászólásomban :D
Ez olyan iq 50 es szint, de látom nem megy :D
Na a válasz ott van, most akkor te jössz, mi a véleményed a vérkomcsi apró család tevékenységéről,akinek fletó a vagyonát köszönheti?

Ménár Atya 2018.08.22. 20:52:39

Késeléses támadás Belgiumban, hárman meghaltak
Rengeteg a sérült. ...............
Biztos éhezett és húst akart..............
Remélem gandalf neki is visz kenyeret meg halat B+

Vajk a Vitéz Várjobbágy 2018.08.22. 21:17:53

@math0: "hogy elküldesz valakit Indiába menekülni" - Aki menekül az menekül. Aki pedig átvándorol egy jobb országba, az átvándorol egy jobb országba.

Látod, innen ered az összes érved, a mély őszintétlenségből. Én nagyon is jól együtt tudok élni és dolgozni bárkivel éppenséggel. De felfogom azt is, hogy nem az tesz boldoggá, ha kulturális értelemben egy zagyvalékban, egy karakter nélküli keveredésben élek, hanem ha egy adott kultúrában, amit a körülöttem élők mind magukénak tudnak vallani. Én úgy is nagyon jól meg tudnék élni, ha muszáj lenne, hogy mindenki másféle életstílusban, másféle értékek szerint, más származással és általa tisztelt gyökerekkel rendelkezik, amikhez kapcsolódik. De ha van rá lehetőség, akkor azok, akik hasonló gyökerekkel rendelkeznek, hasonló stílust kedvelnek, miért ne mozdulnának afelé, hogy együtt éljenek, és ha együtt vannak, egy sajátos helyi kultúrát alakítsanak ki?

Én nem vagyok a kozmopolitizmus ellen, ha valakinek ez a vágya, nyugodtan éljen egy kozmopolita közegben, ahol az a stílus, hogy más stílusokat összekevernek. Aki meg nem, az nem.

Szerintem próbáljuk ki, hogy legyen ez, ha már így alakult egy zárt ország, ahova nem költözhet be akárki, te pedig költözz egy olyan országba, ami teljesen nyitott, mert nekem az érvelésedben, és a menekültek elhelyezésében sem pusztán a filantrópia az ugazán zavaró.

Hanem a hazugság. A félszívűség. Persze a menekülteket fogadjuk be. Na de miért kapjon valaki előjogokat csak azért, mert menekült, az igazi szocializmus, és szerencsére a nyugati progresszív irányzat leghaladóbb, őszinte foka már azért küzd, hogy legyen teljesen nyitott a bevándorlás. Te ha annyira hiszel a bevándorlásban, élj ott, ahova bárki bármikor bevándorolhat, ahol együtt lehetsz kedvedre a feketékkel, indiaiakkal, akárkivel akit csak arra vet a balsors. Mi, olyan magyarok, akik szeretünk egy magyar országban, vagy japánok, akik szeretnek egy japán országban élni, élhessünk anélkül, hogy egy hazug, gyilkos komcsi akarja elvenni a szabadságunkat, hogy a beteges népromboló, embernyomorító álmait kiélhesse.

És igen, habár habzó szájjal nácizol, inkább felőled terjeng az akarnokság, az elnyomás és a halál bűze, nem is csoda, hogy ilyen vadul terelsz, ha az egészséges, szerető emberek színről színre látnak akkor kivágnak téged is az elvtársaid után a történelem szemétdombjára.

Október 2. Orbán csőcseléke népszavazni megy 2018.08.22. 21:21:11

@Ménár Atya:

Késeléses támadás Belgiumban? Te tetves haudozó fidesznáci, az nem belga volt hanem magyar! És nem Belgiumban, hanem nálad, a mélymagyar országában!

KÉSEKKEL, BÁRDDAL TÁMADT RENDŐRÖKRE

Két késsel és egy bárddal támad a rendőrökre egy férfi Hódmezővásárhelyen. A rendőrök próbálták csitítani, de nem hátrált, megindult feléjük, csak úgy sikerült megállítaniuk, hogy a kétszer a combjába lőttek. A 39 éves férfit rendőrök őrzik a kórházban, ott lesz az előzetes tárgyalása is. A szomszédok azt mondták, csendes, zárkózot, fideszes törzsszavazó embernek ismerik.

Vajk a Vitéz Várjobbágy 2018.08.22. 21:27:51

@math0: én sokkal könnyebben eléldegélnék egy muzulmán társadalomban, mint egy magadfajta komcsi, akinek hamar elmehetnék az akasztására. De veled ellentétben én igyekszem elkerülni az erőszakot. És nem a pusztulásban, a romlásban élvezkedem.

@Ménár Atya:

www.haaretz.com/world-news/europe/germany-probing-yazidi-woman-s-claim-she-ran-into-her-isis-captor-1.6390432
www.dailymail.co.uk/news/article-6070803/Yazidi-former-sex-slave-Iraq-fleeing-Germany-met-ISIS-captor.html

még a legnagyobb jóindulattal élve is rendkívül nehéz helyzetbe hozzák magukat a németek, és sok szerencsét ahhoz, hogy elítéljenek embereket olyan sokszor elég rosszul dokumentált gaztettekért, amiket a világ távoli, zűrzavaros pontjain követtek el. Mindenesetre érdekes az az eset, amikor valaki Németországból menekül Irakba az iszlamista terror elől.

Október 2. Orbán csőcseléke népszavazni megy 2018.08.22. 21:28:28

@Vajk a Vitéz Várjobbágy:

A te mélymagyar irtózatodnak minden ellen ami nem úgy van a világban ahogy az a magyaroknál van, m´ár most is odavezetett elvtárs, hogy észre se vetted vakegér, hogy 1 millió magyar költözött ki a migránsokkal, liberalizmussal és emberi toleranciával kevert országokba fasz´án megélni, miközben te a m´élymagyar rettegő benne ragadtál a mélymagyar fosásodban egy olyan országban, amelyik nem csak hogy a felgyorsított ütemben van rajta a kihalási úton, hanem egy hibbant felcsúti paraszt kurva nagy vagyonokat lopott össze magának tőletek, mert kihasznáölta, hogy irdatlan ostoba bolondok vagytok, akiket midnenféle müvi rettegéssel átverni csak ujjgyakorlat kérdése.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.08.22. 21:30:42

@Vajk a Vitéz Várjobbágy: nem vagyok komcsi. ennyi erővel olyan baromságokat is írhatnál, hogy eszkimó vagyok, tehát nehezen élnék meg a sivatagban, te idióta barom!

Ménár Atya 2018.08.22. 21:36:30

@Október 2. Orbán csőcseléke népszavazni megy: Butuska, fáj az igazság a migrikről? :D
Egy dühöngő alkeszt mérsz egy terroristához?
Hát ritka hülye vagy :D

Robbantani akart egy muszlim terrorista Berlinben, elfogták

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.08.22. 21:39:08

@Vajk a Vitéz Várjobbágy:

"felfogom azt is, hogy nem az tesz boldoggá, ha kulturális értelemben egy zagyvalékban, egy karakter nélküli keveredésben élek, hanem ha egy adott kultúrában, amit a körülöttem élők mind magukénak tudnak vallani."

én élrtem, hogy te olyan hülye vagy, hogy neked a csuti parasztnak kell megmondani, hogy melyik irányba kavard a tejbegrízt, és csak akkor érzed jól magad, ha mindenki ugyanabba az irányba kavarja, és egyetlen kivétel idegessé tesz. de ez azért van, mert sokkal hülyébb vagy nálam. én az ilyet kezelni tudom, van rá neuronom. neked nincs.

sőt, kifejezetten szeretem a változatosságot. varietas delectat. az meg egyébként is a te idióta tévképzeted, hogy pár menekült nem integrálódik. integrálódik. lehet, hogy kínai meg gyros meg indiai meg thai éttermeket nyitnak, de nekem ez tetszik. nekled nem, mert neked arra van agykapacitásod, hogy minden nap bicskával egyed a fagyit.

mellesleg előre bocsátom, hogy attól, hogy elviselem az arab szomszédot, és esetleg átveszek tőle valamit, van karakterem, kulturám meg jobbanis, mint neked, akinek a kultára a kefir.

" Szerintem próbáljuk ki, hogy legyen ez, ha már így alakult egy zárt ország, ahova nem költözhet be akárki, te pedig költözz egy olyan országba, ami teljesen nyitott, mert nekem az érvelésedben, és a menekültek elhelyezésében sem pusztán a filantrópia az ugazán zavaró."

éltem ilyen országban. jó volt.

"Te ha annyira hiszel a bevándorlásban, élj ott, ahova bárki bármikor bevándorolhat, ahol együtt lehetsz kedvedre a feketékkel, indiaiakkal, akárkivel akit csak arra vet a balsors."

elintézheted ezzel, csak az a baj, hogy az olyan hülye magyarok a történelem során állandóanjobban, és mindig miattatok szívtunk, és maradtunk le a nyugattól. mikor tanultok már a történelemből, ti hülye barmok?! hányszor kell még Magyarországnak az ilyen ostoba, fafej, makacs paraszt nyakas magyarok miatt szívnia, mint te?!

meddig leszünk még miattatok, hülye parasztok miatt lemaradva 150 évvel?!

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.08.22. 21:40:16

@Ménár Atya: én kérdeztem elpbb, te nem válaszoltál. addig hiába hisztizel, hogy én nem válaszolok neked, te ostoba pedofil!

Vajk a Vitéz Várjobbágy 2018.08.22. 21:41:53

@Október 2. Orbán csőcseléke népszavazni megy: "hogy észre se vetted vakegér, hogy 1 millió magyar költözött ki a migránsokkal, liberalizmussal és emberi toleranciával kevert országokba fasz´án megélni" Nagyszerű hír. Remélem mindenki megtalálja a számítását, és sikerül zökkenőmentesen beilleszkednie az új hazájában. Imádkozom az itt maradt liberálisokért, hogy leljék meg magukban a bölcsességet és az akaratérőt, hogy meglépjék ezt és mindenki, akinek vonzó a fejlet Nyugat, új hazára leljen ott. :)

@math0: ne hazudj te féreg, süt minden szavadból a gyűlölet bárki iránt, aki szeretettel viseltetik a saját népe iránt, mást sem csinálsz itt, csak őrjöngsz és gyűlölködsz a magyarok ellen, a hozzád hasonló aggresszív állatok csak háborút és pusztulást terjesztenek, mert nektek a béke és szabadság csak szenvedés. Ezért keresel mindenütt nácikat már betegesen. Gondolom az jávai indonéz, aki szereti és tiszteli a saját kultúráját, az is náci, mindenki náci, aki nem alkalmazkodik a totalitariánus, világon mindenütt uralkodni akaró beteg ideológiádhoz, nem igaz?

Bármikor, bármilyen muzulmánnal szívesen kerülök egy táborba, hogy ne árthassatok senkinek, ti beteg állatok.

Ménár Atya 2018.08.22. 21:42:11

@Október 2. Orbán csőcseléke népszavazni megy: egy millió :D:D:D
Háry János, mindig nagyobbat mond a valóságnál :D:D
Amúgy kb 400000.
Hát igen, sajnos a gyurcsány diktatúra 2006 ra olyan állapotokat teremtett a gazdaságban ami hamisított adatokon állt lábon, aztán jött a válság, és a nemlétező gazdaságot elsöpörte, elsőként a világon, ennek követkeezményeként a szoci kormányok alatt eladósodott és elkeseredett emberek megpróbáltak más eus államban munkát vállalni. :)
De cimbora az a szám amit előadtál marhaság, illetve ahogy nyomjátok már csak mínusz 1200000 ember él az országban :D:D

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.08.22. 21:45:00

@Vajk a Vitéz Várjobbágy: te nem kulturált vagy, hanem egy maradi, bigott, retardált paraszt a középkorból.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.08.22. 21:47:47

@Vajk a Vitéz Várjobbágy: én nem a magyarokat gyűlölöm, én a hazaáruló NÁCI magyarokat. okkal. tönkreteszitek az országot. ezekből van max 3 millió. te ennél sokkal több ártatlan embert gyűlölsz, ráadásul ok nélkül.

és még te ugrálsz, te náci fasz!

és igen, inkább legyen egy normális muszlim arab a szomszédom, mint egy pszichopata, keresztény náci, mint te!

Vajk a Vitéz Várjobbágy 2018.08.22. 21:48:47

@math0: "szeretem a változatosságot. varietas delectat" Ez is egy nagyon gyenge hazugság. Ha valaki francia kultúrát szeretne, és ahelyett, hogy elmenne és meglátogatná Párizst, lemegy a közértbe és vesz magának egy párizsit, az rendkívül sivár.

Ha a kultúra nem klaszteresen, egymást erősítve jelenik meg, ha egy városkép nem átgondolt, harmonikus, hanem "mindenből egy kicsi" az semmi, az szar. De ha te ezt szeretnéd, ne hagyd, hogy megállítsalak, menj és élj úgy, élj egy bevándorló országban, egy multikulti közegben, csak fogadd el, hogy vannak nálad jobb ízléssel és egy adott kultúra iránti őszinte szeretettel viseltető emberek, akik szeretnének valódi odaadást mutatni afelé.

Magyarország van annyira nyúlszarnyi ország, hogy senkinek nem szakad meg a szíve, ha megmarad bantusztánnak a magyarok számára.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.08.22. 21:49:43

@Vajk a Vitéz Várjobbágy: a világ legnagyobb háborúját olyan náci faszok csinálták, mint te, úgyhogy te ne ugrálj itt agresszívkodásról, te náci idióta faszfej barom!

Vajk a Vitéz Várjobbágy 2018.08.22. 21:51:07

@math0: te ha arabok között élnél, az arabokat gyűlölnéd, mert egy komcsi szarkupac vagy. Ha már választani kellene, én is szívesebben élnék arabok között, mint hogy te legyél a szomszédom, mert velük csak kisebb nézetkülönbségeim vannak, te viszont egy hitvány féreg vagy.

Vajk a Vitéz Várjobbágy 2018.08.22. 21:53:53

@math0: kettőnk közül inkább te vagy a náci őszintén szólva, ők akartak másokat elnyomni és szabad, keresztény, nacionalista nemzeteket, mint a lengyelek, csehek eltiporni a beteg ideológiájukban. Te vagy a megalomán őrjöngő, aki ahelyett, hogy elfogadná a népek és emberek önrendelkezését a saját kényed-kedved szerint akarod alakítani a világot.

Ménár Atya 2018.08.22. 21:54:05

@math0: Ménár Atya 2018.08.22. 17:28:45
@math0:
"érezzük Orbán Viktor se magyar. olyan is. egy hazaáruló, cigány kis buzi köcsög."
Na akkor elemezzük kicsit:
Ezek szerint nacionalista eszméid vannak, hiszen gond, hogy O.V nem magyar,
- hazaáruló cigány kis buzi köcsög-
Tehát ha valaki cigány, vagy homoszexuális, az hazaáruló a rassza miatt, vagy a szexuális orientáltsága miatt......
Hát ez a netto fasiszta eszme amit itt összehordtál.
Te Nyilas voltál, vagy ávós?
A főnököd családja az ávóval szimpatizált, és embereket végeztetett ki, mert másként gondolkodtak, ezt te hogy éled meg?
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

math0 · ateistaklub.blog.hu 2018.08.22. 17:53:10
@Ménár Atya: érdekes, hogy amikor a nácikurvád cigány buzizik, azt nem elemezed. miért?! nem lesz otthon este beöntés? mitől félsz, kis pedofil selejtke?

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Nézd meg az időpontot ki kérdezett előbb , és dobj be néhány kavintont, vagy igyál kevesebbet.
Láthatóan kerülöd ha a főnököd családjának véres múltjáról kérdeznek.
Még a végén kiderül hogy egy fasiszta a DK alapítója :D
Na hagylak vívódni iq bajnok.
Amúgy láttam hogy rendes ember vagy és segítesz a hajléktalanokon:
Egy alvó férfira csapott le az orálfantom Budapesten:D
B+ te jobb vagy mint gandalf, ha ezt megtudják az arab faszik, sorban állnak nálad holnaptól :D:D

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.08.22. 22:02:38

@Vajk a Vitéz Várjobbágy: komcsi a kurva anyád! az egész ezred végigment rajta, közös tulajdon volt.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.08.22. 22:04:56

@Vajk a Vitéz Várjobbágy: én nem a magyarokat gyűlölöm, én a hazaáruló NÁCI magyarokat. okkal. tönkreteszitek az országot. ezekből van max 3 millió. te ennél sokkal több ártatlan embert gyűlölsz, ráadásul ok nélkül.

és még te ugrálsz, te náci fasz!

2018.08.22. 22:07:15

Azt hittem, van egy szint, ami alá még a b1 blog sem tud menni. Tévedtem.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.08.22. 22:09:06

@Ménár Atya: erre válaszoltam. a főnököm egy francia ember, semmi köze az ávóhoz. a kérdésed eme része érthetetlen.

math0 · ateistaklub.blog.hu
2018.08.22. 17:53:10
@Ménár Atya: érdekes, hogy amikor a nácikurvád cigány buzizik, azt nem elemezed. miért?! nem lesz otthon este beöntés? mitől félsz, kis pedofil selejtke?!

erre nem válaszoltál, pedig ez volt az én visszakérdezésem a te kérdésedre. tehát én válaszoltam, te nem. utána még kérdeztél egy csomó hülyeséget, de utána.

szóval hazudsz, pedofil selejtkém!

meszena 2018.08.22. 22:33:05

@$pi$: Ilyen komment születik, ha valaki ugyan tökéletesen tájékozatlan a témában, de magabiztosan adja elő a butaságot :)
Attól, hogy valaki balliberális nézeteket vall, még nem ért mindenhez :)

Az Ellenálló 2018.08.22. 22:34:06

Igazából egyik sem kell, mert a vallásnak nem köszönhetünk semmi jót.

meszena 2018.08.22. 22:35:32

Ha a politikának lefekvő egyházi vetető mintapéldányát kell bemutatni, akkor annak tökéletesen megfelel Iványi Gábor.
Úgy tűnik, hogy a politikai üzenet a bibliai elé került.

Kurt úrfi teutonordikus vezértroll · https://hatodiklenin.blog.hu/ 2018.08.22. 22:43:09

@Ménár Atya: Már megint hazudsz.

"sajnos a gyurcsány diktatúra 2006 ra olyan állapotokat teremtett a gazdaságban ami hamisított adatokon állt lábon, aztán jött a válság, és a nemlétező gazdaságot elsöpörte, elsőként a világon"

Egy csomó országban 2008-ban már zuhant a GDP, amikor Magyarországon még növekedés volt. Hazusz, hazudsz, hazudsz!

www.ksh.hu/docs/hun/eurostat_tablak/tabl/tsdec100.html

meszena 2018.08.22. 22:43:57

Iványi előadást csinált abból. hogy "gyakorolja a vallását", videót készített azzal a céllal, hogy mutogassa. Tette mindezt úgy, hogy persze nem az volt a célja, hogy ezzel a sajtóba kerüljön és az egész ügyet politikai céllal mihasznája ki :)
Iványi Gábor így értelmezi a Jézus követést. Legalább a balliberálisok ünneplik.
Lehet, hogy ennek hatására a balliberálisokból buzgó "igazi" keresztények lesznek?

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.08.22. 22:47:18

@meszena: „Tápláld az éhezőt, és segítsd a bajba jutottakat! Akkor világosságod majd kiragyog a sötétségből, és a téged övező sötétség oly fénylővé lesz, mint a delelő Nap. Az Úr vezet majd szüntelen; vizet ad, amikor kiszáradsz, és megújítja erődet. Olyan leszel, mint egy jól öntözött kert, mint egy örökké patakzó forrás” (Ézsaiás 58:10-11)

fingotok nincs az ostoba Bibliátokról, náci faszok!

meszena 2018.08.22. 22:50:40

@math0: Nevetséges, amikor egy ateista prédikátor a bibliából idézget. Neked ez úgyis csak mese, akkor mit citálod?

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.08.22. 23:24:56

@meszena: a nevetséges az, hogy nem ismered az ostoba kis meséded. én téged szembesítelek a meséddel, amit hisztek, amit hangoztattok. de te egy patkány kis álkeresztény vagy, aki leszarja a saját szent könyvét, ha úgy van kedve. ezzel szembesítelek, és ezért.

elég baj, ha egy ostoba keresztény vagy, de ha egy álszent, patkány kis keresztény, akkor elmész te a jó édes kurva anyádba!

BiG74 Bodri 2018.08.23. 02:34:15

@meszena:
Ne tessék már setétnek lenni! A Biblia irodalmi tananyag is. A nem hívő emberek is ismerhetik, idézheti, értelmezhetik, és bizony hívő emberek is lehetnek segghülyék hozzá!

Ménár Atya 2018.08.23. 06:36:52

@Kurt úrfi teutonordikus vezértroll:
Ugyan már kúrtfi, trükkök százai kellettek, a hitelből pumpált növekedéshez :)
Aztán jött a kijózanító valóság, és az őszi szél elsöpörte az egész hazugsággyárat.
Fletó pedig lelépett mint egy patkány, mert hiteltelenné vált végleg..
Ezen kár görcsölnöd, ezek száraz tények, ráadásul ő maga mondta hogy nem csináltak semmit............

Ménár Atya 2018.08.23. 06:53:47

@math0: Kis csíra , játszhatod a hülyét, ott van a válaszom, a cigány kurvád, nem érdekel, nem szólított meg , ezért nem is elemezgettem.
Viszont amit te válaszoltál az a saját értékrended szerint is fasiszta nézet, tehát egy náci geci vagy, hogy a te stílusodban válaszoljak.
Az meg Mátyás , hogy DK vitéz vagy, az egyértelmű, hiszen választás előtt már nagyon magas lóról osztottad az észt, aztán jól pofára estél.
Láthatóan nagyon megviselt, mert amit itt hazudozol össze vissza ezzel az alpári stílussal...hát mit mondjak, szerintem keress fel egy orvost, mert komoly mentális gondjaid vannak.
Ez onnan is látszik, hogy azt gondolod pap vagyok B+ :D:D
Na menj sírj a DK-s haveroknak, őket hülyítheted, magyarországon már nem rúg labdába a fajtád, kihalnak a droidjaitok lassan:)
Amúgy mi a véleményed A Vezéred Gyurcsány családjának véreskezű rokonairól?
Akik ártatlan magyar embereket küldtek bitófára, és közben diktatúrát működtettek?
Ja, és látszik a felvételen, hogy te vagy az orálfantom , fletó is megvolt mi te kis huncut! :D:D
Üdv
A pedo haverod! :D:D:D

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.08.23. 09:07:03

@Ménár Atya: ha nem válaszolsz, akkor ennyi. nem fogok válaszolni a rémálmaidra.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.08.23. 09:08:48

@Ménár Atya: "a cigány kurvád, nem érdekel"

nem az én kurvám, hanem a tied. és miután lecigányoztad, a kérdésed duplán hitelét vesztette, szánalmas kis pedofilképzős selejt!

Kurt úrfi teutonordikus vezértroll · https://hatodiklenin.blog.hu/ 2018.08.23. 16:51:39

@Ménár Atya: A lényeg, hogy egy óriásit hazudtál, vagy fogalmad sincs a valóságról.

Ménár Atya 2018.08.23. 17:05:36

@Kurt úrfi teutonordikus vezértroll: mivel is kurafi?
A hitelből pumpált gazdasági növekedés lufival talán? Ami persze azonnal kipukkadt, és kiderült, hogy magyar gazdaság......hát nincs is :)
Adósság csökkentést megfejtetted már? az sem ment a múltkor :D

Ménár Atya 2018.08.23. 17:08:13

@math0:
Egyre gyengébb vagy, a cigány kurvád megfog sértődni, és amúgy selejtke, csak hogy pontosítsalak, már ezt sem tudod megjegyezni iq bajnok?.....ja, DK-s vagy az meg olyan mint az aranyhal, 3 mp és elfelejt mindent :D:D

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.08.23. 18:47:31

@Ménár Atya: Elmekórtani látlelet kommentedből csak azt emelném ki, hogy amikor a cigány kurvádról beszélsz, akkor a tudatalattid arról álmodozik, hogy "megfog". Összenő, ami összetartozik: a nácikurva és a pedofil selejt.

morph on deer 2018.08.23. 20:24:50

Akkor most lehet sikítani az orbanista oldalon, mert a jelek szerint mégsem volt hiábavaló Iványi Gábor akciója, meg a Helsinki Bizottság munkája, mert:

“a menekültügyi hivatal „megtalálta a jogi kiskaput”, hogy a tranzitzónákban fogva tartott menedékkérők mindegyike kaphasson ételt.”

Mert eddig nem lelték azt a rohadt kiskaput, na! Ez volt a gond, gondoltátok volna..?
A lényeg, hogy megvan!
Pillanatnyilag...

Ez is csak azért van így, mert népünk bölcs vezére épp jóllakva pihen: “orbán a beszámoló szerint két barátjával érkezett, polipot és pitét evett, majd bort ivott.”

Attól tartok, hogy kipiheni magát és úgy bebaxsza azt a kiskaput, hogy a fal adja a másikat, és vége lesz a dőzsölésnek a fogolytáborban...
Méghogy enni?

Elég, ha ő zabál.

index.hu/belfold/2018/08/23/ket_het_utan_megint_adnak_enni_a_tranzitzonaban_levoknek/

varosikurir.hu/orvendjen-akit-erint-megvan-orban-viktor/
süti beállítások módosítása