B1 blogcsaládVajon mikor kezd el az államtitkár asszony a buzizás után niggerezni, zsidózni és cigányozni?

2018. július 03. - Mr Flynn Rider

Megüzenték a kormánytól a melegeknek: ti csak az erőszakos kisebbség vagytok, a másodrendűek. Novák Katalin szerint nincs semmi gond, ha az ember buzizik és ezt tekinthetjük a kormány hivatalos álláspontjának is.novak_katalin.jpg

Vajon mit érezne Novák Katalin, ha egyszer a kormányról megüzennék neki, hogy a barna hajú nők nem élhetnek családban és ők az erőszakos kisebbség? Nyilván, igen kellemetlenül érintené. Sem arról nem tehet, hogy barna színű a haja, sem arról, hogy nőnek született. Ugyanígy vannak vele a melegek is: nem tehetnek róla, hogy annak születtek.

De az Orbán-kormány családügyi államtitkára szerint ők nem egyenjogúak a heterókkal, sőt: veszélyeztetik a heteroszexuális párok házasságát. 

Ezzel a kijelentéssel igazi, klasszikus szélsőjobbos álláspontra helyzekedett az Orbán-kormány a homoszexualitás kérdésében. 

Később Novák Katalin nyíltan buzdított arra, hogy az emberek buzizzanak, ha jól esik.

Bár Orbán Viktor a „háromharmad miniszterelnöke akar lenni” (ezt nyilatkozta a választási győzelem után a szokásos Kossuth rádiós-alákérdezős pénteki interjújában), de úgy néz ki, hogy a melegeket nem nagyon van kedve képviselni a kormánynak. Sőt, pontosan úgy tekintik őket másodrendűnek, vagy éppen ellenségnek, mint annak idején a feketéket tekintették az Egyesült Államokban a hatvanas években; vagy mint ahogy a nőket tekintették annak száz évvel ezelőtt.

(Milyen kár, hogy a pártunk és kormányunk nem ennyire konzervatív! Ha még egy kicsit konzervatívabbak lennének, még egy nőt se vettek volna be a kormányba és adtak volna mikrofont a kezébe, hanem egyenesen elzavarták volna a konyhába, kevergetni a levest. Ne szóljon bele az urak dógába!)

De a kormányunk államtitkári rangra emelte Novák Katalint, aki szombaton a Református Egyházi Napok - Dunántúl egy fórumbeszélgetésén elővette a fasisztoid-homofób kottáját és

elképesztő kijelentéseket tett, amivel kvázi kizárta az országból a melegeket.

Mindez nem lett volna gond, ha Novák Katalin magánemberként a magánvéleményét hangztatja, viszont ő a pártja és a kormánya nevében, hivatalosan nyilatkozott és megüzente a magyar társadalom körülbelül 8-10%-ának: másodrendű.

Vajon mi történne, ha visszahozná valaki azokat a „régi szép időket”, amikor még a nők nem szavazhattak? Üzente-e már neki meg bármelyik kormány, hogy nem egyenértékű ember a többivel, csupán azért, mert nőnek született? Nyilván, költői kérdéseket teszünk fel, amikből egyértelműen kiviláglik: a lakosság megosztása bármilyen elv szerint (bőrszín, vallás, nem, szexuális beállítottság) nem konzervatív, hanem kifejezetten szélsőjobboldali, náci hozzáállás. Egy korm ánynak nem aza  dolga, hogy megossza az embereket, ha nem, hogy segítse őket boldogulni, legyenek akármilyen bőrszínűek, szeressenek férfiakat, nőket, vagy imádkozzanak bármelyik istenhez. Ezt úgy hívják, hogy

világnézeti semlegesség.

Erről Novák Katalin, sőt, a főnöke is elég régen hallott. (Azért titkon kicsit örülünk, hogy Novák Katalin nem hívott fel a melegek azonnali likvidálására. Azt is megtehette volna.)

De nézzük, mit mondott az államtitkár asszony pontosan. A beszélgetés a szokásos mederben indult, Novák Katalin mindjárt célt tűzött ki a kormánya és pártja elé:

"A kormánynak a jövőben is határozottan ki kell állnia a házasság értékei mellett,"

  • mondta a család- és ifjúságügyért felelős államtitkár, aki szerint

"a család szerepe az élet továbbadása."

Nem volt érzelmi –, szociális- és anyagi kötelékről egy szó se a család kapcsán. (Számos definíciója közül ezt használja a szociológia a család fogalmára.) Novák szerint azonban a család egyfajta keltető gép, ahol szigorúan egy férfi és egy nő azért jönnek össze, hogy gyereket csináljanak a nemzetért.

Az államtitkár nem mindennapi indoklást fűzött a kijelentéséhez: szerinte azért kell kiállni a házasság értéke mellett, mert fennáll a veszély, hogy amikor

"egy maroknyi kisebbség jogaiért harcolnak egyesek, elfeledkezünk a többségről."

Ez pontosan az a kártya, amit a Fidesz-kormány évek óta hangoztat a keresztények esetében. Hogy a keresztényeket üldözik. Ugyan a magyar kormány soha, egyetlen egy emberre se tudott rámutatni, aki a keresztényeket üldözné (nem, Soros Györgyről nem ezt állították, sok marhaságot mondtak róla, de ezt éppen nem), de azért létrehoztak egy egész keresztényüldözzéssel kapcsolatos kormányzati szervet, amelynek az a dolga, hogy milliárdokat verjen el a magyarok adójából arra, hogy távoli és egzotikus országok keresztényeinek juttassanak sok pénzt. Most éppen Novák Katalin ugyanezt a kiforgatott logikájú érvelést vette elő: a heteroszexuálisokat üldözik. Az erőszakos kisebbség. A melegek.

Nem, nem a melegeknek kell évente felvonulniuk, hogy felhívják a figyelmet arra, hogy léteznek és nincsenek ugyanolyan jogaik, mint bárki másnak. Novák ultraortodox nézetei szerint ez fordítva van. A családügyi államtitkár kijelentésével pontosan követte a KDNP eddigi homofób irányvonalát és úgy beszélt, mintha bármi, vagy bárki veszélyeztetné a heteroszexuális párok házasodását.

Novák szerint "vannak fenyegető jelek, amelyek próbálják megbontani a család szentségét, bár ezek nem jellemzőek a világ egészére, és a média által jelentős mértékben felnagyítottak." Hozzátette: amikor a hagyományos férfi és nő szerepekről beszélnek, a kellőnél óvatosabban fogalmaznak, mert félnek attól, hogy

"a homofóbia vádjával illetik őket, akkor is, ha a legegyértelműbb összefüggéseket mondják ki."

Ilyen egyértelmű összefüggés az államtitkár szerint az, hogy a meleg párok ne fogadhassanak örökbe, mert szerinte ott

"megtorpanni látszik a logika."

Novák szerint emiatt

"szabad bátran beszélni nyilvánvaló kérdésekről".

Az államtitkár ugyanakkor nem indokolta, hogy kinek és milyen logikája, vagy miért látszik megtorpanni, de kifejezetten várjuk, mikor kezd el az államtitkár asszony a buzizás után niggerezni, zsidózni, vagy éppen cigányozni. Hiszen ezek is nyilvánvaló kérdések, amikről „szabad beszélni”. A politikus kifejtette: az, hogy egy nőnek legyen gyereke, emberi jogként jelenik meg, valójában a gyereknek van joga ahhoz, hogy legyen édesanyja és édesapja.

"Nem szabad elfeledkeznünk a többségről, amelynek értékei és a gyerekvállalás mellett határozottan ki kell állni; a családhoz kell egy nő és egy férfi, és pont elég hozzá egy nő és egy férfi,"

jelentette ki, kizárva ezzel a meleg párokat a család fogalmából, mintha ők nem alkothatnának családot és nem lennének ugyanolyan jogú állampolgárok, mint bárki más.

A bejegyzés trackback címe:

https://b1.blog.hu/api/trackback/id/tr4014089705

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Zsidó Istent imádsz? 2018.07.03. 20:52:23

"Isten" nevét ki ne mondd, mert még kiderül, hogy egy zsidó istent imádsz! Ja és ez tagadásnál is igaz. Isten = gyűjtőfogalom 1. emberek által teremtett fő mítoszlények 2. egy kényszerképzet Brian élete(HUN)- Kövezés

Trackback: ZombiJézuska mindenkit szeret 2018.07.03. 18:47:07

ZombiJézuska nem csak mindenkit szeret, hanem mindenkinek tetszeni és kívánatosnak is akar lenni.

Trackback: Két apukája van 2018.07.03. 18:46:30

ZombiJézuskának is két apukája van. József és Jahve. Ja és dajkaterhességgel született.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

vergyula 2018.07.04. 07:55:24

@chrisred: Mondjuk gyerekvállaláshoz sem szükséges a házasság.

Scott Tenorman Must Die 2018.07.04. 08:02:25

köszönjük Államtitkár asszony, a csendes többség nevében!!!!!

chrisred 2018.07.04. 08:08:28

@vergyula: A társadalom sok mindent nem tud pótolni, például egy hiányzó végtagot sem. De ettől még a kétlábú ember számít általánosnak.

chrisred 2018.07.04. 08:09:48

@vergyula: Nem is kötelező senkinek sem megházasodni.

vergyula 2018.07.04. 08:13:55

A házasok számára az állam bizonyos kedvezményeket/előjogokat biztosít, és ezt nem nehéz visszavezetni a gyermekvállalás ösztönzésére, mondhatni a társadalom fenntartásának/fejlődésének segítésére, mely az államnak fontos feladata. Innentől kezdve a "melegházasság" kérdését nehéz az örökbefogadás kérdése nélkül tárgyalni. Vajon rossz hatással van a gyermek fejlődésére, ha egy meleg pár neveli? Nem tudom. Mindenesetre az árvaháznál szerintem nem lehet rosszabb. Viszont ha tiltjuk számukra az örökbefogadást, akkor illene kriminalizálni mondjuk azt az anyát, aki válás után leszbikus párjával összeköltözve neveli gyermekét. Vagy akár az egyedülálló szülőket. Így lenne logikus.

vergyula 2018.07.04. 08:16:18

@chrisred: Te kérdezted, hogy miért házasodtak össze a kutyatartók. Hát biztos nem azért, hogy kutyát tartsanak. Egyszerűen számukra így kerek a világ.

chrisred 2018.07.04. 08:27:15

@vergyula: A polgári házasság olyan státuszbeli és vagyonjogi következményeket fűz a házasságban születő gyerekek számára, amik kétségtelenné teszik, hogy a gyerek ahhoz a családhoz tartozik. Ez a polgári társadalomban a jogbiztonság egyik alapköve.

Alex Farkas 2018.07.04. 08:28:43

=ez csak fideszes-kormányzati-elterelgetés!=a valódi-zsebbe=húsba-vágó-problémákról!=amikor,az Orbán-kormány nem akar a valódi-szociális-problémákkal foglalkozni=lásd=8!éve nem emeltek,egy fillért sem!:a családi-pótlékon,sem a havi:22800Ft.-os-orbáni-segélyen,sem a havi:28500Ft-os-fideszes-minimálnyugdíjon,~helyette bedobják ezeket a kliséket=fideszes-kommunikációs-modulokat,hogy=a család=szent,meg férfi+nő,meg keresztény,és stb.-stb.=a valóság az hogy pénzből élünk!=EZ A LÉNYEG!!!=és a magyar-emberek,évről-évre kevesebbet kapnak,belőle az orbán-kormánytól,mert ellopjàk a közpénzt!-a magyaroknak ilyen havi:10,20,30ezer forintos fideszes alamizsnákat löknek!!!=ehhez képest harmadlagos probléma az,hogy vannak melegek,meg hogy ki cicázik,ki bikázik=ez az ő dolguk,nem a Fideszes-Államra tartozik!~például az USÁban megoldották azt hogy a melegek lehetnek katonák,rendőrök,stb.=itt,meg Magyarországon,szinte mindenen problémáznak...=mert,kicsiny Orbán fejébe a tudás...=csak az új-foci-stadionok férnek bele...

chrisred 2018.07.04. 08:30:53

@vergyula: Vagis nagyjából azért, amiért a gyerekek papás-mamást játszanak.

Magánvéleményem · http://maganvelemenyem.blog.hu/ 2018.07.04. 09:03:59

@sZulamith: " ... Egyébként nem az Index, meg a posztiró a hibás, ha egy államtitkár ilyen megosztó nyilatkozatot tesz. ... "

Ne fényezd a posztírót meg az indexet! A nyilatkozat nem volt megosztó, csak épp a búznyákok egy része szereti magát áldozatnak érezni, és kiélni perverz exhibicionista hajlamait, ezért mindent megtesz, hogy jó sokan arról beszéljenek, hogy Ő mennyire el van nyomva. Ez az egész poszt erről szól, meg persze a nácizós-fideszezős szokásos maszlag.

négyláb 2018.07.04. 09:07:25

Ha megüzente, jól tette. Az igazsággal - mégha az erőszakos kissebbségnek fáj is - legalább néha szembesülni kell.

Scott Tenorman Must Die 2018.07.04. 09:07:45

@sZulamith: hol megosztó ez a nyilatkozat? 100-ból 98 egyetért vele.

Magánvéleményem · http://maganvelemenyem.blog.hu/ 2018.07.04. 09:11:50

@Kishableany: " ...Az index most szepen megy indexre, nem fogom olvasni es remelem sokan tesznek majd igy. ... "

Te teljesen hülye vagy! Az index szórakoztató, a B1 különösen mulatságos. Mondd csak, jártál Te a budapesti Vidámparkban amikor az még létezett? Volt ott egy "Elvarázsolt kastély" nevű installáció, benne sok görbe tükör, ami a látványt erősen torzította. Roppant mulatságos volt nézegetni... Na, ilyen az index is, a B1 pedig különösen ilyen.

Prás Ferg 2018.07.04. 09:14:24

Épül-szépül a fasiszta diktatúra.

6.Lenin 2018.07.04. 09:17:22

@LAM: i9

Szánalmas.
Igen, de csak rájuk nézve, mármint akik felfújják az ilyen álproblémákat, és a jelek szerinte nem jönnek rá már a 3. kétharmados vereség után sem.
De ez legyen az ő gondjuk.

A melegeknek meg nagyon ajánlanám az elhatárolódást tőlük, mert csak ártanak nekik is.

Más.

Nevelhetnek-é gyereket?
Nem.
A gyermek csak egy egészséges, teljes családban lesz teljes értékű.

Sem egyszülős, sem azonos neműekkel felnőve. Mindenképpen sérül a személyisége.
Akik ennek az ellenkezőjét állítják, azok hazudnak, még saját maguknak is.

És ez itt is meglátszik a sok sérült személyiségű ember hozzászólásaiban. Nem lennék meglepve, ha kiderülne, ezek mind sérült családból jöttek.

Mindez szerintem, és sok-sok év megfigyelése szerint is.

chrisred 2018.07.04. 09:21:16

@6.Lenin: Szóval, ha az egyik szülő az életét veszti, a másiknak azon nyomban meg kell szabadulnia a gyerekeitől, mert nem nevelheti őket?

négyláb 2018.07.04. 09:23:42

@Magánvéleményem: Így igaz, ezt elfelejtettem......

6.Lenin 2018.07.04. 09:28:23

@chrisred:

Szövegértési probléma.

Nem írtam, hogy nem nevelheti, de a gyerek mindenképpen megsínyli a másik szülő hiányát. Nyilván hiányozni fog sok olyan élmény a gyerekkorából, amit már soha nem fog tudni semmivel sem pótolni. Felnőttként meg itt vezeti le ezek hiányát másokat anyázva.

Nem szabadna megengedni, hogy az ilyen problémákba faszok is beleszólhatnak.

chrisred 2018.07.04. 09:31:22

@6.Lenin: "Nevelhetnek-é gyereket?
Nem."

Magánvéleményem · http://maganvelemenyem.blog.hu/ 2018.07.04. 09:32:51

@nick papagiorgo: " ... Nincs nagyobb gáz annál,amikor valaki nem meleg, de pl."védi a melegek jogait" és hasonlók, ráadásul úgy, hogy pl. erről a témáról (se) fogalma sincs. Szerintem a melegek tök ellennének e nélkül is. ... "
Pár évvel ezelőtt volt "meleg" kollégám, megkérdeztem, hogy megy e felvonulni... A válaszának az volt a lényege, hogy a párjának meg neki csak púp a hátukon ez az egész, nem akarnak ők semmit, csak azt hogy a világ hagyja őket békén, DE van néhány exhibicionista aki mindig belesz@rik a ventilátorba, és csodálkozik, hogy a többiek pöttyösek lesznek, és rühellik őket.

@6.Lenin: " ... Egy agresszív kisebbség karolja csak fel ezt a problémát, akiknek nem sok közük van a melegekhez. Csak eszköznek használják fel őket.
szerintem. ... "
Ez így van, ŐK a Sorosbérencek :-) nincs mit szépíteni rajtuk.

@morph on deer: " ... Való igaz, ha bármilyen fajta megkülönböztetést elfogadsz, akkor lényegében már nincs megállás. ... "
Hát, öregem, nagyon látod a lényeget. Egy igazi liberális (nem a magyarországi liberálnácik) mindenkit elfogad olyannak amilyen, sőt hagyja hogy kifejtse a véleményét, nem tesz különbséget ember és ember között. Ebből fakadóan elfogadja, hogy a választók másképp gondolják azt, hogy kikkel szeretnének együtt élni, elfogadja azt, hogy vannak akik rasszisták vagy nácik, és nem akarja bebörtönözni őket addig, amíg nem támadnak rá másik emberre, azaz nem akarják valóra váltani a világképüket, és elfogadja azt is, hogy vannak olyan emberek akik viszolyognak a langyiktól stb.

Itt a B1-en szinte minden poszter azt hazudja magáról, hogy liberális, miközben folyamatosan gyűlölködik és uszít. Ezért hivom ezt a fajta népséget libálbolseviknek, vagy liberálnácinak, vagy liberálfasisztának, mert az, hogy valóban liberálisok lennének fel sem merül bennem.

morph on deer 2018.07.04. 09:40:57

@vergyula:
“de akkor hol a jogsegély”

Ahol a jog manapság!

Idiótáink nem fogják fel, hogy cirka ezeregy okból lehet “csonka” egy család, ahogyan gyermektelen is egy házaspár, hogy csak a leginkább előforduló eseteket említsem.

Arról nem is beszélve, hogy a gyerek számára lehet éppen az a “jó” megoldás, ha csonka lesz a család, például ha anyuka végre gyerekestől kilép egy házasságból, és otthagyja a durva, részeges “családfőt”, hogy normális életük legyen.

Na ő mindjárt a nemkivánatos változattá válik, nem illik bele pártunk és kormányunk családképébe, méltatlanná válik a támogatásra.
Mert az ugye nem számít cseppet sem, hogy az lenne károsabb a gyereknek, ha egy durva és részeges apa mellett nőne fel, mert az mégiscsak “család” lenne...

Az a “lehetőség” is fennáll, hogy egyik szülő meghal, - baleset, rák, szívroham, stb. - és a család ugyancsak “csonka” lesz, akaratuk ellenére, de az eredmény itt is ugyanaz! Szép, ugye?

Ritka korlátolt egy gondolkodásmód, akárhonnan is nézve.

Magánvéleményem · http://maganvelemenyem.blog.hu/ 2018.07.04. 09:42:21

@chrisred: " ... A társadalom sok mindent nem tud pótolni, például egy hiányzó végtagot sem ... "
Amikor ilyen kijelentést teszel, tedd hozzá, hogy JELENLEG, mert belátható időn belül megoldható lesz a pótlása a hiányzó végtagoknak és NEM protézissel!! Csak abba gondolj bele, hogy 100 évvel ezelőtt egy leszakadt végtag elveszett volt a tulajdonosa számára, manapság ha a körülmények engedik, vissza tudják varrni, és még arra is van esély, hogy teljes értékű lesz. Vannak sikeres szervátültetések, és vannak jelei annak is, hogy képesek lesznek célzottan, megfelelő emberi szöveteket növeszteni vagy nyomtatni...

6.Lenin 2018.07.04. 09:44:54

@chrisred:

A már induláskor családnak nem nevezettek, pl melegek. eleve nem lesz meg az egyik szülő természetes "képe" a gyerekben. Egy férfi, vagy nő, meg eleve nem vesz a piacon egy gyereket, hogy nevelhessen egy idegent.

A magyar kiválóan nevezi természetellenes kapcsolatnak a a melegek együttélését.
Természetesen ma már ezért őket a kapcsolatukban nem lehet korlátozni, de a közösség érdekeit is figyelembe kell venni, a teljes család kiemelésekor, támogatásánál.

chrisred 2018.07.04. 09:47:41

@Magánvéleményem: Ehhez meg tegyük hozzá, hogy az elméleti-technikai lehetősége lesz meg, és lesznek olyan kivételezettek, akik élhetnek is vele. Jelenleg olyan folyamatot élünk meg, hogy az állami közgyógyellátás is finanszírozhatatlan luxussá kezd válni.

6.Lenin 2018.07.04. 09:47:46

@morph on deer:

"Ritka korlátolt egy gondolkodásmód, akárhonnan is nézve. "

Tökéletesen értékelted az általad írtakat. Ritka az ilyen, gratulálok.

Magánvéleményem · http://maganvelemenyem.blog.hu/ 2018.07.04. 09:48:03

@morph on deer: " ... Ahol a jog manapság! ... "
Sose feledd, hogy a jogállamban JOGSZOLGÁLTATÁS van, nem pedig IGAZSÁGSZOLGÁLTATÁS. Ezért csukják börtönbe életfogytiglan azokat rohadékokat akiket valójában rövid úton fel kellene kötni...
Lehet felháborodni, DE Szita Bence gyilkosait vagy Bándy Kata gyilkosát teljesen fölösleges életben tartani, és költeni rájuk az adófizetők pénzét. Szerintem.

chrisred 2018.07.04. 09:54:33

@6.Lenin: Az egyik magyar ennek nevezi, a másik meg annak. Nincs semmi jelentősége.

A példát meg azért hoztam, hogy világítsunk már rá, mi lehet egy másik alternatíva a gyerek számára. Melyik jobb, csonka családban felnőni, vagy szülők nélkül, egy intézetben?

Magánvéleményem · http://maganvelemenyem.blog.hu/ 2018.07.04. 09:58:26

@chrisred: " ... Jelenleg olyan folyamatot élünk meg, hogy az állami közgyógyellátás is finanszírozhatatlan luxussá kezd válni. ... "
Amikor gyerek voltam (nem ebben a században volt), akkor a koszorúér szűkület/elzáródás, az infarktus, a tüdőembólia és még sok hasonló akut betegség jobbára halálos volt, manapság rutinműtétek hárítják el a problémákat, 30-40 évvel lehet túlélni a műtétet... Sőt a pacemaker beültetés szinte már ambuláns ellátást igényel csak, miközben amikor gyerek voltam, még gyerekcipőben járt ez az egész...
Az pedig, hogy mi a finanszírozhatatlan luxus... inkább ne is beszéljünk róla, mert megint fölhorgad bennem az a vágy, hogy az összes magyar profi futballistát kényszermunkára kellene ítélni sikkasztásért és naplopásért :-) Nem sportolók azok, hanem balettáncosok kőfaragók és egyéb műűűűvészek :-)

chrisred 2018.07.04. 10:04:05

@Magánvéleményem: Ja, rutinműtét, csak élje meg a beteg, amíg rá kerül a sor...
Azt nem írtam, hogy nincs racionális oka, ami miatt az egészségügyi ellátás a tudomány állása szerinti szinten megfizethetetlenül drága kezd lenni. Drágább műszerek, drágább képzés stb. De attól ez még egy létező folyamat.

Magánvéleményem · http://maganvelemenyem.blog.hu/ 2018.07.04. 10:05:35

@gigabursch: kár pedig milyen érdekes lenne, ha nem a lányoknak és asszonyoknak kellene félniük este az utcán a németeknél és a svédeknél, hanem fiúknak és a férfiaknak :-)
Lehet, hogy akkor Merkel asszony sem lelkesedne annyira a menekültekért, mert tudná, hogy véletlenül sincs esélye náluk :-)

Karl Friedrich Drais der Freiherr von Sauerbronn · http://darazskarcsi.blog.hu 2018.07.04. 10:19:28

@6.Lenin:

"A gyermek csak egy egészséges, teljes családban lesz teljes értékű.

Sem egyszülős, "

Mi legyen az elvált szülők gyermekeivel? Tudod-e, hányan vannak?

6.Lenin 2018.07.04. 10:19:57

@chrisred:

Miért ne lenne jelentősége, mindennek van.
Természetellenes, mert az evolúció szerint is az. Amelyik faj nem képes szaporodni, az kihal, elpusztul. Nincs rá szükség.
De van ilyen és ezt kezelni kell. A természet is az egyik dolog hiányát pótolni szokta egy másikkal, ami lehet jellemző is. De ez is más kérdés.

Mi lenne a jobb? Az 1 más kérdés, de mesterségesen "előállított" csonka család biztosan nem tartozik a legjobb megoldások közé.
Bármennyire is csűröd-csavarod.

Magánvéleményem · http://maganvelemenyem.blog.hu/ 2018.07.04. 10:21:46

@chrisred: relatív nem drágább, mint 50 évvel ezelőtt, csak akkor tervgazdálkodás volt, és aki pampogni mert az állapotok ellen, azt alaposan elhallgattatták, elvitték véleménycserére, és örülhetett, ha élve megúszta. Most sem rosszabbak az állapotok, csak nagyobb nyilvánosságot kap, és nem nyomják el a kritikusokat, ráadásul erős kontrasztot képvisel az is, hogy hozzáférhető a magán ellátás, és azt meg azzal reklámozzák, hogy mennyivel jobb mint az állami, HA van elég pénzed....

2018.07.04. 10:22:23

@morph on deer: "Arról nem is beszélve, hogy a gyerek számára lehet éppen az a “jó” megoldás, ha csonka lesz a család, például ha anyuka végre gyerekestől kilép egy házasságból, és otthagyja a durva, részeges “családfőt”, hogy normális életük legyen. "

És durva, részeges ember az csak heteroszexualis lehet... Ja nem.

6.Lenin 2018.07.04. 10:27:01

@Karl Friedrich Drais der Freiherr von Sauerbronn:

Bocsika, de kurvára unom a szövegértéssel birkózókat.

Az egyszülősben sem lesz teljes értékű. Mi legyen velük? Oldják meg ennek tudatában.

Az nem megoldás, hogy eleve a csonka/sérült kapcsolatokat reklámozzuk.
Mi ebben olyan kurva bonyolult?

A kormány arra törexik, hogy lehetőleg teljes értékű családok legyenek többségben.
A baj ezzel?

teéjesenmindegy 2018.07.04. 10:27:13

@Magánvéleményem: Csak az elvarázsolt kastély soha nem állította, hogy a valóságot mutatná, és hogy akinek nem tetszik az rohadt náci.

morph on deer 2018.07.04. 10:28:29

@Magánvéleményem:
“amíg nem támadnak rá másik emberre, azaz nem akarják valóra váltani a világképüket,”

Szó szerint!
Ezért aztán az, amikor az említett “rasszisták vagy nácik“ óriásplakátokon meg reklámok ezreivel próbálják meggyőzni a közvéleményt arról, hogy támogassák őket abban, hogy “valóra válthasság világképüket”, ez már messze túllép a liberális értékrend alapján tolerálható viselkedésen!

Pontosan az a jelenlegi gond, hogy egy lényegében megkülönböztetésen alapuló világkép - “mi” versus “ők” - vált állami szinten deklaráltan normává, és ennek a megnyilvánulásaival találkozni lépten-nyomon, és egyre több viszonylatban, ahol korábban ilyesminek egyáltalán nem volt szerepe.

A főbaj ezzel az, hogy megállíthatatlan, ha már elkezdődött. Ma már mindent és mindenkit cimkézünk, ilyen vagy olyan szempont alapján, és ennek a tendenciának még soha sem volt pozitív eredménye.
Vagy jó vége, hogy magyarul mondjam.

Erre utaltam az abszurd barna hajú példázattal, - nem tudod meghúzni a határt, hogy meddig mehet el ez a szemlélet, mert mindig lesz újabb szempont a diszkriminációhoz.

Rövidlátó módon sikerült kiengedni a palackból a dohos és penészes szellemet a pillanatnyi érdekek kedvéért, aztán most nézhetjük, ahogy terjed a “kellemes” hatása...

chrisred 2018.07.04. 10:31:37

@6.Lenin: Érdekes megközelítés, ha szerinted az emberiséget a kihalás fenyegeti. Természetellenesnek tűnik például, hogy Európában alig egy évszázad alatt a duplájára nőtt a születéskor várható élettartam. A technikai civilizáció vívmányai már régen felülírták az evolúció eredeti szabályait.

Wildhunt 2018.07.04. 10:33:15

@abcdefghijklmm: de. Heteroszexuális, erőszakos, alkoholista, bunkó katolikus pedofil. Ezt így jegyezd meg. Lakatos Jozefina ezzel szemben minden esetben örök hűségben él Rikárdóval, összezördülés csak a három diploma fontossági sorrendjének megvitatásában van. Ha nem így gondolod, náci vagy.

2018.07.04. 10:44:36

@morph on deer: "A főbaj ezzel az, hogy megállíthatatlan, ha már elkezdődött. Ma már mindent és mindenkit cimkézünk, ilyen vagy olyan szempont alapján, és ennek a tendenciának még soha sem volt pozitív eredménye.
Vagy jó vége, hogy magyarul mondjam. "

Ja. Egy csomóan például azonnal "narancs-táliboznak" meg "fidesz-jobbágyoznak" ha a vitapartner nem ért velük egyet! :-)

6.Lenin 2018.07.04. 10:46:29

@chrisred:

Jelenleg még nem fenyegeti, de abba az irányba halad.

Igen, az orvos tudomány már képes életben tartani olyan embereket is, akiket a természet esetleg már feleslegesnek ítélt (az életmódja miatt esetleg. Alkohol, drog, táplálkozás)

És ez 1 ragyogó eredménye az emberiségnek?
Óriási költségen esetleg tök felesleges embereket életben tartani, a normális emberek kárára? Érdekes kérdés .

Biztos, hogy az emberiség pusztulása a természetre károsan hatna?
Mit sunnyogsz ezeken a kérdéseken? Tedd fel magadban nyugodtan, és keress rá elfogadható válaszokat, ha léteznek egyáltalán.

Bár, ha elfogadjuk az ősrobbanás spontán voltát, az evolúció céltalanságát, az élet értelmetlenségét, akkor már nem tűnik ez az egész olyan értelmes mókának.
Baszni rá, az egészre.

Magánvéleményem · http://maganvelemenyem.blog.hu/ 2018.07.04. 10:46:48

@teéjesenmindegy: Így van, ezért lesznek az emberek magyarországon immunisak a nácizásra, mert már szinte minden emberre rásütötte a jelenlegi ellenzék azt, hogy náci, ha nem ért velük egyet. Márpedig nekem van feleségem és vannak kislányaim, és rohattul nem akarok ide a faluba 30 kanos szép szál migráns legényt, ergó náci vagyok, rasszista és xenofób :-) DE akkor sem szavazok a migránsimportőrökre! Egyikre se! Ezért szavaztam a MKKP-ra :-)

Magánvéleményem · http://maganvelemenyem.blog.hu/ 2018.07.04. 10:51:46

@morph on deer: " ... Rövidlátó módon sikerült kiengedni a palackból a dohos és penészes szellemet a pillanatnyi érdekek kedvéért, aztán most nézhetjük, ahogy terjed a “kellemes” hatása... ..."

Tudod, az a baj, hogy itt magyarországon ez a szellem sosem volt bezárva, csak a szőnyeg alá söpörve.

chrisred 2018.07.04. 10:53:28

@6.Lenin: Én nem értékeltem ezeket az eredményeket semmilyen szempontból sem, főleg nem erkölcsileg, csak rámutattam a létezésükre. A természet pedig főleg semleges környezet erkölcsi szempontból, nem ítél senkit halálra vagy nem jutalmaz élettel.

teéjesenmindegy 2018.07.04. 10:54:52

@chrisred: "A technikai civilizáció vívmányai már régen felülírták az evolúció eredeti szabályait."
Ez így van. Ezért is van az, hogy a hozzád hasonló életképtelen korcsok túlélnek, felnőhetnek, szaporodhatnak, és kommentelhetnek.

6.Lenin 2018.07.04. 11:00:44

@chrisred:

"természet pedig főleg semleges környezet erkölcsi szempontból, nem ítél senkit halálra vagy nem jutalmaz élettel. "

Ezt azért gondold át még1x. Természetesen nehéz lehet elfogadnia annak, aki magát mások fölé képzeli (nem konkrétan rád gondolok itt, csak úgy általánosan az emberre)

hány érdekes, hasznos(?), gyönyörű, stb faj pusztult már ki? Ez hányadik civilizáció már a Föld életében?
Érzed bármelyiknek is a hiányát? És a te, mi hiányunkért valaki,valahol bepisil majd éjszakánként

Jó nagy kanyart tettünk.

teéjesenmindegy 2018.07.04. 11:01:06

@Magánvéleményem:
Annak a szavazatnak semmi de semmi értelme nem volt. Már bocs, de vannak helyzetek, amikor az ember leteszi valahova a voksát. Fekete vagy fehér, fej vagy írás. Igen vagy nem.
Arra szavazni, hogy valaki kiröhögi, hogy milyen randa a fehér, és ugyanakkor milyen randa a fekete a világ legnagyobb hülyesége.
Kicikizni meg kiröhögni a világ legkönnyebb dolga.

teéjesenmindegy 2018.07.04. 11:02:26

@chrisred: Igen. A kommentelés csak a korcsok privilégiuma, vagy nekem is szabad?

chrisred 2018.07.04. 11:06:52

@6.Lenin: Hiába gondolom át, akkor is visszafordíthatatlan folyamat.

chrisred 2018.07.04. 11:08:37

@teéjesenmindegy: Ne próbáld kizárni magad az életképtelen korcsok közösségéből, amikor folyamatosan bizonyítod, hogy oda tartozol.

Magánvéleményem · http://maganvelemenyem.blog.hu/ 2018.07.04. 11:08:41

@teéjesenmindegy: Annak a szavazatnak pont annyi értelme volt, mint bármely másiknak. Érvényes volt, és kifejezte abbéli akaratomat, hogy mind a fidesz, mind pedig az elkúrók mejenek a pokolba.

BillEvans 2018.07.04. 11:11:18

@MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ BÖRTÖNBEN: Értelmezési problémáid vannak, segítek: valamely tulajdonság degeneratív jellege nagyon nem azonos a degenerált jelző köznapi értelmezésével (amit egyébként nem is használtam). "Igen, nekünk heteróknak nem kell felhívnunk a figyelmet magunkra, hogy el vagyunk nyomva, mivel nem vagyunk elnyomva. Kapis?" Mi nem elnyomva vagyunk (egyébként más sincs elnyomva, legfeljebb megbélyegezve, de a kettő nagyon nem ugyanaz), ellenben permanensen provokál egy kisebbség azzal, hogy több jogot szeretne magának a többinél, olyan alapon, ami nem érdem, nem teljesítmény stb. "Egymilliárd légy nem tévedhet, egyél szart." kinyilatkoztatás téves érvelés (a legyek életmódja nem implikálja az emberi csoportok viselkedésének szabályait). "A prájd meg nem tetszik, nem nézem, senki nem teszi kötelezővé." akár igaz is lehetne, ha privát helyen zártkörű rendezvényként szerveznék, de bizonyos tevékenységek még ott is korlátozandók (pl. gyermekpornográfia).

chrisred 2018.07.04. 11:16:27

@teéjesenmindegy: Egyik oldalon a rendszerváltó elit, a másikon meg azok, akik nem hajlandóak közösséget vállalni velük. Fekete-fehér.

6.Lenin 2018.07.04. 11:28:54

@chrisred:

Szerinted, és igazad is lehetne, ha a tv-ben patkányokkal végzett kísérletre gondolunk.
Igen, ők kipusztultak.
Talán pont itt mutatkozna az ember magasabb intelligencia szintje (ha ez igaz), hogy időben keressen megoldást egy negatív folyamatra.
Lehet, hogy tényleg nincs más megoldás-hosszútávon, mert a természet akarja így lerendezni, megszabadulni az embertől, mint egy káros fajtól.
Talán, ha figyelembe vesszük azt, minél magasabb a technika szintje, annál alacsonyabb az erkölcsi gát, és megállíthatatlannak tűnik az önpusztítás.
Rajtunk (?) múlik, de a látszat szerint ezzel kevesen annak tisztában. Pillanatnyi politikai előnynek véltek náluk felülírják a lényegi kérdéseket. Magukkal rántanának mindenkit.

chrisred 2018.07.04. 11:46:24

@6.Lenin: Az egyénnek van erkölcsi érzéke (kinek milyen), a társadalmat azonban értéksemleges szervezetek és komplex önműködő rendszerek működtetik és formálják. Ezek, mint az összetettebb, saját egyes szerveinél magasabbrendű egységet képező organizmusok, funkcionálni, túlélni, növekedni akarnak. Az embereknek már nem a természethez, hanem ezekhez az organizmusokhoz kell alkalmazkodnia.

morph on deer 2018.07.04. 11:49:02

@abcdefghijklmm:
“És durva, részeges ember az csak heteroszexualis lehet... Ja nem.”

És ha nem hetero, akkor honnan lenne gyerek meg feleség? Tekintve, hogy nem házasodhatott volna, ergo: sefeleség, se gyerek, akinek el kéne hagynia önvédelemből!
Nem figyelsz.
Nem a homo-hetero kérdésről van szó, hanem a kormányzat családértelmezésének alapvető problémáiról.

6.Lenin 2018.07.04. 11:58:02

@chrisred:

Ne bassz.
Mi a faszért lenne erkölcsi érzékem, ha az ellentétes a ......

értéksemleges szervezet az 1 jó nagy faszság-szerintem.

Nem lehet magasabb cél a túlélésnél, sem az egyéneknek, sem a közösségnek, amiben dagonyázik. Csak akkor, ha elfogadjuk az ősrobbanás spontán megtörténését, célnélküliségét

"Ezek, mint az összetettebb, saját egyes szerveinél magasabbrendű egységet képező organizmusok, funkcionálni, túlélni, növekedni akarnak. "

Ez egy érdekes gondolat, kár, hogy marhaság, azokhoz képest is, amit eddig írtál.

(mi, ki határozza meg a túlélés, növekedés mivoltát? A többségben lévők, vagy a kisebbségben lévők magasabbrendű egységei, vagy önmagát kinevező spekuláns?
vicces.

2018.07.04. 12:01:09

@morph on deer: nem feleség, hanem élettárs, aki történetesen azonos nemű és történetesen őt is lehet ütni. Azonkívül egyesek szerint az örökbefogadást is engedélyezni kellene a homo pároknak. Na, akkor már gyerek is van, akit lehet ütni. Nem figyelsz!

Magánvéleményem · http://maganvelemenyem.blog.hu/ 2018.07.04. 12:13:53

@chrisred: " ... a társadalmat azonban értéksemleges szervezetek és komplex önműködő rendszerek működtetik és formálják ... "

Ezt bővebben is kifejthetnéd, mert elég messze visz az, hogy mit nevezünk szervezetnek és hogy melyik szervezet és milyen önműködő rendszerek formálják a társadalmat... pl.: egy ma is működő muszlim teokráciában, elég érdekes lenne az értéksemlegesség... végül is, ahol az irányító hatalmat egy adott embercsoport birtokolja, ott az irányító embercsoport értékrendszere fog érvényesülni, ergo nem lehet értéksemleges a társadalom, mert vagy egyet értenek velük, vagy részben egyet értenek velük, vagy velük szemben helyezkednek el. Nézd meg az USA-t, ott két nagyobb szervezet működik, és ott is a "liberális" értékrendszer is különbözik a "konzervatív" értékrendszertől... különben nem értelme "közülük" választani.

morph on deer 2018.07.04. 12:18:41

@abcdefghijklmm:
“Ja. Egy csomóan például azonnal "narancs-táliboznak" meg "fidesz-jobbágyoznak" ha a vitapartner nem ért velük egyet! :-)”

Azt hiszem nem az egyetértésről van szó, hanem a gondolkodásra való hajlandóság hiányáról.
Amikor értelmes válasz helyett csak az unalomig ismert propagandaszövegeket nyomja valaki, akkor ő nem véleményt formál, sajnos. Aki gondolkodik és van saját véleménye, azzal lehet beszélni akkor is, ha az a vélemény merőben eltér mondjuk az enyémtől.

Aztán olyan is van, akinek teljesen mindegy miről van szó, ugyanazt nyomja minden alkalommal ... na, abból “vita” soha nem lesz.

chrisred 2018.07.04. 12:18:55

@6.Lenin: Valami azt súgja, hogy semmit nem értettél abból, amit leírtam. Különben nem tennél fel ilyen kérdéseket.

chrisred 2018.07.04. 12:24:01

@Magánvéleményem: Elsősorban az egyetemes európai (technikai) civilizációról írtam. Amerikában egyébként két liberális értékrendszer áll szemben, az egyinél a politikai liberalizmus, a másiknál a gazdasági liberalizmus áll

morph on deer 2018.07.04. 12:25:28

@Magánvéleményem:
“...ez a szellem sosem volt bezárva, csak a szőnyeg alá söpörve.”

Igaz!
De még ott is jobb helyen volt, mint “közkincsé” téve. Szerintem.

chrisred 2018.07.04. 12:26:02

@chrisred: a középpontban. De bármelyik van többségben, az amerikai állam pont ugyanúgy működik, köszönhetően a fékek és ellensúlyok értéksemleges rendszerének.

6.Lenin 2018.07.04. 12:45:47

@chrisred:

Akkor világosítsd már fel a bunkó fejemet, hogy mit is jelent az értéksemleges magasabbrendű egységet képező organizmusm túlélési igénye.
Mi a toszért is, ha értéksemleges?

Én még leragadtam annál, hogy vannak olyan értékek,a mik felülírhatnak bizonyos kisebbségben lévő érdekeket, amik ellentétesek a többség túlélési igényeivel.
Mert a kisebbségben lévő érdek a többség pusztulását is okozná 1ben.
Mindenki közösen megy a levesbe, az milyen értéksemleges magasabb rendű organizmus?

chrisred 2018.07.04. 12:52:08

@6.Lenin: Azt jelenti, hogy a túlélés nem eszköz, amivel közelebb jut ahhoz a célhoz, amiért létrehozták, hanem maga a cél.

Értem én, hogy leragadtál annál a pontnál, hogy az emberiség a kihalás szélén áll, de valójában pont fordított a helyzet.

Magánvéleményem · http://maganvelemenyem.blog.hu/ 2018.07.04. 12:53:04

@morph on deer: Ezért jött fel a Jobbik, mert létező dolgokról nem volt PC beszélni, és ez a hibája annak is, amit a nyugati demokráciákban a migrációval kapcsolatban elhallgatnak. Tény, hogy itt a fityisz túltolta a migráncsozást, de az sem korrekt, ha az emberek elől elhallgatják azt a tényt, hogy a migráncsok beérkezésével az erőszakos bűncselekmények száma a létszámukhoz képest aránytalanul többet nőtt.
Ezen tények állami tagadása szülte az igazi problémát, mert ami pletyka szinten terjed, az sokkal durvább lesz a valóságnál. És ha az erről való beszédet és tájékoztatást büntetik a PC miatt (mint pl az angoloknál azt a bloggert aki a bírósági tárgyalást közvetítette, ha jól emléxem a nevére Tommy Robinson), sokkal durvább diktatórikus jellemzővel bír, mint az, hogy a kúrmány erősen migráncsozott...

Szerintem meg inkább legyen közbeszéd a dolog, minthogy csak suttogni merjenek róla az emberek. A suttogás sokkal durvább képzelettársításokat tud okozni, mint az eltúlzott tények hangoztatása.

Magánvéleményem · http://maganvelemenyem.blog.hu/ 2018.07.04. 13:00:22

@chrisred: az a két értékrendszer is eltér dolgokban, azaz nem semlegesek. Szerintem semleges értékrendszer nem létezhet, mert maga az "érték" az ami kiemeli egy semleges közegből, ezen "érték" alapján van az az értékrendszer a többitől megkülönböztetve, és ez az "érték" az, ami érdekellentéteket generál, már akkor is, ha csak egy ember vitatja annak az "érték"-nek a létjogosultságát.

6.Lenin 2018.07.04. 13:05:11

@chrisred:

És pont a cél (?) előtt döglik bele az értéksemlegességbe?
Fasza 1 perspektíva.
Ja, és mi a cél, ha hulla állapotban is kellemes lesz nekem?
Hogy megnézhetem DVD-n amikor Lajos megdugta Bélát?
Az jó lesz nekem (is)?

Fontos lenne, mert akkor már du. nem harcolok feleslegesen.

Ja, igen, még azt sem értem teljesen, hogy miért is jó az nekünk, ha 1re többen élnek (?), akik valójában már a születésüknél is életképtelenek? (képtelenek önmaguk életben tartására , felnőttként is)

Vagy először még meg kéne alkotnunk az életképes biológiai robot példányait (mesterséges intelligenciával felprogramozva), akik mondjuk szaporodni is képesek lesznek (mint az ember a kezdeteknél) és csak azután pusztulhatunk ki teljesen? Vajon mi hányadikok is lehetünk ebben a sorban?

chrisred 2018.07.04. 13:11:43

@Magánvéleményem: Én semleges értékrendszerről, hanem értéksemleges rendszerekről írtam.

chrisred 2018.07.04. 13:15:33

@Magánvéleményem: Azt a fickót nem a PC megsértése miatt, hanem az ártatlanság vélelmének elve miatt büntették.

teéjesenmindegy 2018.07.04. 13:17:00

@Magánvéleményem: "nnak a szavazatnak pont annyi értelme volt, mint bármely másiknak. Érvényes volt, és kifejezte abbéli akaratomat, hogy mind a fidesz, mind pedig az elkúrók mejenek a pokolba."
:D:D:D Akkor a szavazás értelmével nem vagy tisztában ezek szerint. :D
Szóval a szavazás tudod nem arról szól, hogy ki menjen a pokolba, hanem arról kéne az akaratodat kifejeznie, hogy ki vezesse az országot.
Szóval, ha van egy busz, meg három buszsofőr, akkor az utasoknak azt kell választaniuk, akik szerintük jobban ismeri az utat, nem töri össze a buszt, és biztonságban odaérnek a célhoz. Na, ennek örömére te szavazol a 13 éves Pisitkére, aki a busz hátuljából köpőcsövezik, és ordítva röhög, a három sofőr kinézetén, beszédhibáján és azon, hogy randa színe van a busznak. Téged az nem zavar, hogy Pistikét ha odaülteted a kormányhoz, akkor garantáltan az első kanyarban az árokba landolnak, mert jogsija az nincs? Tök jó, mert vicces, ugye? Igaz, hogy csinálni semmit nem csinál, de ugatni azt tud... Bravó mégegyszer!

Magánvéleményem · http://maganvelemenyem.blog.hu/ 2018.07.04. 13:23:23

@chrisred: " ... a társadalmat azonban értéksemleges szervezetek és komplex önműködő rendszerek működtetik és formálják ... "
Ezt írtad, ami nem egészen ugyanaz mint amit most írtál.

Lehet, hogy rosszul értelmezem, de az értéksemleges szervezetek nem igazán létezhetnek a politikában.
Pl.: Egy párt egy ideológia mentén soha sem lesz értéksemleges szervezet, így az általuk vezetett állam sem nevezhető értéksemleges rendszernek. Talán ha létezik anarchista vagy nihilista párt, és azok hatalomra kerülnek, akkor igen :-)

Egyébként nagyon elmentünk ebbe az irányba:
"A királynét megölni nem kell félnetek jó lesz ha mindenki egyetért én nem ellenzem."

:-)

Magánvéleményem · http://maganvelemenyem.blog.hu/ 2018.07.04. 13:26:59

@teéjesenmindegy: " ... az akaratodat kifejeznie, hogy ki vezesse az országot ... "
Szerintem a mostani politikai gyülevész hordák közül a MKKP-nak kellene az országot vezetnie! Jelenleg a leghitelesebb párt Magyarországon!

- Örök élet
- Ingyen sör
- Balaton Nyíregyházáig

Magánvéleményem · http://maganvelemenyem.blog.hu/ 2018.07.04. 13:32:23

@chrisred: Az a fickó nem ítéletet mondott, hanem véleményt nyilvánított, szerintem. Az, hogy a véleménye nem PC, és ezért büntetik, nagyon nem jó üzenet.

És, hogy miért?

Azért mert ha ez az eset ártatlanság vélelmére hivatkozva börtönt érdemel, akkor börtönt érdemel minden olyan véleményvezér aki tolvajnak nevez egy politikust.
Márpedig a politikusok látens tolvajok egytől egyig, ez az én véleményem :-)

chrisred 2018.07.04. 13:32:23

@teéjesenmindegy: De ha az egyik sofőr rendszeresen karambolozott, amíg a volánnál volt, a másik pedig a menetrend szerinti megállók helyett a családtagjait fuvarozza, meg a haverjainak szállít árut, csak jelezhetjük feléjük, hogy elégedetlenek vagyunk.

teéjesenmindegy 2018.07.04. 13:35:20

@Magánvéleményem: Bravó harmadszor is!
És mesélj az örökéletet mégis hogyan fogja megvalósítani ez az igen komoly szervezet?
Az ingyen sört még értem is, nyilván van akkora tartalék a költségvetésben.
A Balaton Nyregyházáig kiterjesztése nagyobb vállalkozás lenne mint Panama meg Szuez egyben. És Miért lenne jó? Ez a hitelesség?

Már bocs, Karácsony programja is légbőlkapott marhaság, de ez ezerszer nagyobb faszság. Ezek a hitelesek?
Mondom, kovács pisti a kétszer bukott diák, fingik egyet a hátsó ülésen, és közli, hogy sokkal jobb a Millenium Falconnal repülni, mint a szar busszal. Szavazz rá.

chrisred 2018.07.04. 13:40:21

@Magánvéleményem: Nem arra hivatkozva, hanem annak alapján. Az angolszász jogrendszer más, ott a folyamatban lévő perben az esküdtszék befolyásolása tilos.

teéjesenmindegy 2018.07.04. 13:49:05

@chrisred: Ja. Jelezheted. Azt hívják tüntetésnek, sajtónak, bírálatnak. Van ennek ezer formája.
Szavazni viszont arra kell, akit látni akarsz, hogy vezeti az országot. Mi olyan bonyolult ezen?

Nálad az a jelzés, hogy a vak embert ülteted a volánhoz?

chrisred 2018.07.04. 13:50:11

@Magánvéleményem: Igen, kellett volna példákat írnom, mert így mindenki a maga szájíze szerint keresi meg hozzá. A pártok nem tartoznak a társadalmat működtető szervezetek közé, mint mondjuk maga az állam vagy az alrendszerei. Azok maguk a társadalom egyes érdekcsoportjai, illetve az őket képviselő személyek. (Remélem, nem gondolod, hogy a társadalom megszűnne létezni, ha máról holnapra az összes párt feloszlana.) A komplex rendszereken meg olyasmiket kell érteni, mint a média, közműellátás.

chrisred 2018.07.04. 13:54:58

@teéjesenmindegy: Magyarországon, ahol lassan az egész média állami kézen lesz, és azt is készülnek betiltani, ha két ember nyilvános helyen politikai témákról társalog? A múltat ismerem, ezért pontosan tudom, hogy melyik sofőrben nem bízom.

morph on deer 2018.07.04. 14:09:10

@abcdefghijklmm:
“Na, akkor már gyerek is van, akit lehet ütni. Nem figyelsz!”

Aha! És őket hívják a válás után “csonka családnak”..! Ja, nem. A francba!
Akkor most mi is van aztal a figyelemmel?

teéjesenmindegy 2018.07.04. 14:18:23

@chrisred: nyafi nyafi. az egész média, mi?
index? 444? klubrádió? atv? hirtv?

Egészen elképesztő, hogy ezt a kamut próbálja meg a fajtád erőltetni.
Komolyan hiszel abban, tényleg, hogy ha az M1 bemond valamit, akkor azt többen látják, mintha a facebookon osztod meg? Legalább magatoknak bevalljátok, hogy nem arról van szó, hogy nem értek el tömegeket, hanem arról, hogy tömegek tartanak benneteket élhetetlen, a valóságtól elrugaszkodott, ostoba fasznak?

Helyes, ne bízzál a sofőrben. De könyörgöm, legalább olyanra próbálj meg szavazni, aki már látott buszt egyszer az életében.

chrisred 2018.07.04. 14:29:13

@teéjesenmindegy: Az Index nem sajtó. Na ki mondta?

chrisred 2018.07.04. 14:30:25

@teéjesenmindegy: Nem becsülöm túl az M1 nézettségét, de csak nagyobb lehet párszáz embernél.

abcdefghijklmm (törölt) 2018.07.04. 14:58:27

@morph on deer: "
Aztán olyan is van, akinek teljesen mindegy miről van szó, ugyanazt nyomja minden alkalommal ... na, abból “vita” soha nem lesz. "

Ilyenből van a legtöbb.

abcdefghijklmm (törölt) 2018.07.04. 15:01:27

@abcdefghijklmm: Jó. Vedd észre, hogy te hoztál szándékosan kizárólag olyan példákat, ahol a gyerek hetero családban szarul jár. Én meg felhívtam a figyelmedet, hogy homoszexuális ember nem feltétlenül ma született bárány, és ő is lehet erőszakos, alkoholista vagy bármi. Ennyit arról, hogy ki nem figyel.

_atpijkamo_ 2018.07.04. 15:06:41

@abcdefghijklmm: Vedd észre, hogy magadnak válaszoltál. Ennyit arról, hogy ki nem figyel. :))

Magánvéleményem · http://maganvelemenyem.blog.hu/ 2018.07.04. 15:21:14

@teéjesenmindegy: Látod, ez a demokrácia. Inkább legyenek laikusok az ország kormánykerekénél, megvalósíthatatlan programmal, mint a megszokott káderek egy olyan programmal, amit biztosan nem valósítanak meg, de mindent elkúrnak vagy ellopnak (is).

Egy viccpárttól ez a program hiteles, ezen nincs mit ragozni. És NEM mellesleg, a MKKP elérte a kitűzött célját, eltékozolta a kampánypénzt, és meglett az 1% a választás során, így nem kell visszafizetnie, nemúgy mint a kamupártoknak vagy a kalapozó Együtt-nek.

Ha esetleg kíváncsi vagy arra hogyan tékozolták el a kampánypézt, akkor itt tudsz informálódni:
ketfarkukutya.com/webapps/palyalike/?class=Main

Mutass még egy olyan pártot, amelyik ennyire korrektül és publikusan elszámolt.

_atpijkamo_ 2018.07.04. 15:24:17

@teéjesenmindegy: "nem értek el tömegeket"

A klubrádió például azért nem ér el tömegeket, mert a geci gazdád betiltotta az országos sugárzását.

chrisred 2018.07.04. 15:36:34

@MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ BÖRTÖNBEN: Mondjuk a Klubrádió még véletlenül sem volt a rendszerváltó elittől független médium.

_atpijkamo_ 2018.07.04. 16:00:31

@chrisred: Terelsz. De nálam hiába próbálkozol.

abcdefghijklmm (törölt) 2018.07.04. 17:19:30

csakférfi 2018.07.04. 19:49:37

A poszt margòjàra.

"A melegházasság támogatói szerint a homoszexuális pároknak is „joga van” a „boldogsághoz”, azaz a házassághoz, gyerekhez, családhoz, ha máshogy nem, mesterséges megtermékenyítés és örökbefogadás útján. – írja a Slate.com cikke.
....
...
Felmerül a kérdés: miért lennének jobbak az eredményei a melegpárok által örökbe fogadott gyermekeknek
....

...
Austini Egyetem (Texas) fiatal professzorának, Mark Regnerusnak és csapatának 15 ezer fő megkérdezésével végzett kutatása, a New Family Structures Study (NFSS)
....
...
Az ilyen gyermekek és fiatalok inkább hasonlítanak az egy szülő által nevelt gyermekekhez. Az olyan változók kiszűrése után, mint a kor, nem, nemzetiség, stb, a homoszexuális és leszbikus párok által nevelt gyermekek (a pár valamely tagjának biológiai gyermeke) később nagyobb számban voltak munkanélküliek, kevésbé egészségesek, depressziósabbak, nagyobb eséllyel csalták meg kedvesüket vagy házastársukat, dohányoztak, volt összeütközésük a törvénnyel, keveredtek több szexuális kapcsolatba, tekintet nélkül a másik nemére, s nagyobb eséllyel emlékeztek gyermekkorukra negatívan – csak hogy néhányat felsoroljunk a különbségek közül.
...
...
Konkrétabban: a homoszexuális vagy leszbikus pártok által nevelt gyermekek közt (akik az egyik fél korábbi, heteroszexuális kapcsolatból származó biológiai gyermekei) később háromszor annyi a munkanélküli, mint a hagyományos családokban nevelkedettek között, és csaknem négyszer annyian szorulnak szociális segítségre.
...
...
Igazán sokkolóak a kutatás korai szexuális iniciációra és molesztálásra vonatkozó adatai. A leszbikus anya által nevelt gyerekek 23 százaléka bevallotta, hogy „szexuálisan érintette” őt az anya vagy a partnernője. 31 százalék bevallotta, hogy szexre kényszerítették akarata ellenére. Ugyanez vonatkozik a homoszexuális apa által nevelt gyerekek 25 százalékára. A leszbikus anyák által neveltek 20 százaléka és a homoszexuális apa által neveltek 25 százaléka nemi úton szerzett betegségben szenvedett.
...
...
www.magyarkurir.hu/hirek/rengeteg-szempontbol-hatranyban-vannak-melegparok-altal-nevelt-gyermekek

Nincs több kommentem ezzel kapcsolatban.
A poszt csak nyàlverés.
süti beállítások módosítása