B1 blogcsalád



Vajon mikor kezd el az államtitkár asszony a buzizás után niggerezni, zsidózni és cigányozni?

2018. július 03. - Mr Flynn Rider

Megüzenték a kormánytól a melegeknek: ti csak az erőszakos kisebbség vagytok, a másodrendűek. Novák Katalin szerint nincs semmi gond, ha az ember buzizik és ezt tekinthetjük a kormány hivatalos álláspontjának is.novak_katalin.jpg

Vajon mit érezne Novák Katalin, ha egyszer a kormányról megüzennék neki, hogy a barna hajú nők nem élhetnek családban és ők az erőszakos kisebbség? Nyilván, igen kellemetlenül érintené. Sem arról nem tehet, hogy barna színű a haja, sem arról, hogy nőnek született. Ugyanígy vannak vele a melegek is: nem tehetnek róla, hogy annak születtek.

De az Orbán-kormány családügyi államtitkára szerint ők nem egyenjogúak a heterókkal, sőt: veszélyeztetik a heteroszexuális párok házasságát. 

Ezzel a kijelentéssel igazi, klasszikus szélsőjobbos álláspontra helyzekedett az Orbán-kormány a homoszexualitás kérdésében. 

Később Novák Katalin nyíltan buzdított arra, hogy az emberek buzizzanak, ha jól esik.

Bár Orbán Viktor a „háromharmad miniszterelnöke akar lenni” (ezt nyilatkozta a választási győzelem után a szokásos Kossuth rádiós-alákérdezős pénteki interjújában), de úgy néz ki, hogy a melegeket nem nagyon van kedve képviselni a kormánynak. Sőt, pontosan úgy tekintik őket másodrendűnek, vagy éppen ellenségnek, mint annak idején a feketéket tekintették az Egyesült Államokban a hatvanas években; vagy mint ahogy a nőket tekintették annak száz évvel ezelőtt.

(Milyen kár, hogy a pártunk és kormányunk nem ennyire konzervatív! Ha még egy kicsit konzervatívabbak lennének, még egy nőt se vettek volna be a kormányba és adtak volna mikrofont a kezébe, hanem egyenesen elzavarták volna a konyhába, kevergetni a levest. Ne szóljon bele az urak dógába!)

De a kormányunk államtitkári rangra emelte Novák Katalint, aki szombaton a Református Egyházi Napok - Dunántúl egy fórumbeszélgetésén elővette a fasisztoid-homofób kottáját és

elképesztő kijelentéseket tett, amivel kvázi kizárta az országból a melegeket.

Mindez nem lett volna gond, ha Novák Katalin magánemberként a magánvéleményét hangztatja, viszont ő a pártja és a kormánya nevében, hivatalosan nyilatkozott és megüzente a magyar társadalom körülbelül 8-10%-ának: másodrendű.

Vajon mi történne, ha visszahozná valaki azokat a „régi szép időket”, amikor még a nők nem szavazhattak? Üzente-e már neki meg bármelyik kormány, hogy nem egyenértékű ember a többivel, csupán azért, mert nőnek született? Nyilván, költői kérdéseket teszünk fel, amikből egyértelműen kiviláglik: a lakosság megosztása bármilyen elv szerint (bőrszín, vallás, nem, szexuális beállítottság) nem konzervatív, hanem kifejezetten szélsőjobboldali, náci hozzáállás. Egy korm ánynak nem aza  dolga, hogy megossza az embereket, ha nem, hogy segítse őket boldogulni, legyenek akármilyen bőrszínűek, szeressenek férfiakat, nőket, vagy imádkozzanak bármelyik istenhez. Ezt úgy hívják, hogy

világnézeti semlegesség.

Erről Novák Katalin, sőt, a főnöke is elég régen hallott. (Azért titkon kicsit örülünk, hogy Novák Katalin nem hívott fel a melegek azonnali likvidálására. Azt is megtehette volna.)

De nézzük, mit mondott az államtitkár asszony pontosan. A beszélgetés a szokásos mederben indult, Novák Katalin mindjárt célt tűzött ki a kormánya és pártja elé:

"A kormánynak a jövőben is határozottan ki kell állnia a házasság értékei mellett,"

  • mondta a család- és ifjúságügyért felelős államtitkár, aki szerint

"a család szerepe az élet továbbadása."

Nem volt érzelmi –, szociális- és anyagi kötelékről egy szó se a család kapcsán. (Számos definíciója közül ezt használja a szociológia a család fogalmára.) Novák szerint azonban a család egyfajta keltető gép, ahol szigorúan egy férfi és egy nő azért jönnek össze, hogy gyereket csináljanak a nemzetért.

Az államtitkár nem mindennapi indoklást fűzött a kijelentéséhez: szerinte azért kell kiállni a házasság értéke mellett, mert fennáll a veszély, hogy amikor

"egy maroknyi kisebbség jogaiért harcolnak egyesek, elfeledkezünk a többségről."

Ez pontosan az a kártya, amit a Fidesz-kormány évek óta hangoztat a keresztények esetében. Hogy a keresztényeket üldözik. Ugyan a magyar kormány soha, egyetlen egy emberre se tudott rámutatni, aki a keresztényeket üldözné (nem, Soros Györgyről nem ezt állították, sok marhaságot mondtak róla, de ezt éppen nem), de azért létrehoztak egy egész keresztényüldözzéssel kapcsolatos kormányzati szervet, amelynek az a dolga, hogy milliárdokat verjen el a magyarok adójából arra, hogy távoli és egzotikus országok keresztényeinek juttassanak sok pénzt. Most éppen Novák Katalin ugyanezt a kiforgatott logikájú érvelést vette elő: a heteroszexuálisokat üldözik. Az erőszakos kisebbség. A melegek.

Nem, nem a melegeknek kell évente felvonulniuk, hogy felhívják a figyelmet arra, hogy léteznek és nincsenek ugyanolyan jogaik, mint bárki másnak. Novák ultraortodox nézetei szerint ez fordítva van. A családügyi államtitkár kijelentésével pontosan követte a KDNP eddigi homofób irányvonalát és úgy beszélt, mintha bármi, vagy bárki veszélyeztetné a heteroszexuális párok házasodását.

Novák szerint "vannak fenyegető jelek, amelyek próbálják megbontani a család szentségét, bár ezek nem jellemzőek a világ egészére, és a média által jelentős mértékben felnagyítottak." Hozzátette: amikor a hagyományos férfi és nő szerepekről beszélnek, a kellőnél óvatosabban fogalmaznak, mert félnek attól, hogy

"a homofóbia vádjával illetik őket, akkor is, ha a legegyértelműbb összefüggéseket mondják ki."

Ilyen egyértelmű összefüggés az államtitkár szerint az, hogy a meleg párok ne fogadhassanak örökbe, mert szerinte ott

"megtorpanni látszik a logika."

Novák szerint emiatt

"szabad bátran beszélni nyilvánvaló kérdésekről".

Az államtitkár ugyanakkor nem indokolta, hogy kinek és milyen logikája, vagy miért látszik megtorpanni, de kifejezetten várjuk, mikor kezd el az államtitkár asszony a buzizás után niggerezni, zsidózni, vagy éppen cigányozni. Hiszen ezek is nyilvánvaló kérdések, amikről „szabad beszélni”. A politikus kifejtette: az, hogy egy nőnek legyen gyereke, emberi jogként jelenik meg, valójában a gyereknek van joga ahhoz, hogy legyen édesanyja és édesapja.

"Nem szabad elfeledkeznünk a többségről, amelynek értékei és a gyerekvállalás mellett határozottan ki kell állni; a családhoz kell egy nő és egy férfi, és pont elég hozzá egy nő és egy férfi,"

jelentette ki, kizárva ezzel a meleg párokat a család fogalmából, mintha ők nem alkothatnának családot és nem lennének ugyanolyan jogú állampolgárok, mint bárki más.

A bejegyzés trackback címe:

https://b1.blog.hu/api/trackback/id/tr9114089705

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Zsidó Istent imádsz? 2018.07.03. 20:52:23

"Isten" nevét ki ne mondd, mert még kiderül, hogy egy zsidó istent imádsz! Ja és ez tagadásnál is igaz. Isten = gyűjtőfogalom 1. emberek által teremtett fő mítoszlények 2. egy kényszerképzet Brian élete(HUN)- Kövezés

Trackback: ZombiJézuska mindenkit szeret 2018.07.03. 18:47:07

ZombiJézuska nem csak mindenkit szeret, hanem mindenkinek tetszeni és kívánatosnak is akar lenni.

Trackback: Két apukája van 2018.07.03. 18:46:30

ZombiJézuskának is két apukája van. József és Jahve. Ja és dajkaterhességgel született.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Hofipisti 2018.07.03. 14:00:59

Ennek alapján nem csak a mássággal küszködők, de az elváltak is másodrangúak, akiknek nincs joguk magukat - leszármazottaikkal együtt - családnak nevezni! Kívánnám egyébként a nagyhangú nemzet- és fajvédőknek, hogy megtapasztalják azt az élményt, mikor kiderül a környezetükben is, hogy ...

Magyarország államformája ... Válsághelyzet 2018.07.03. 14:22:23

Ez egy fasz. És nem mentség, hogy nincs neki.

sZulamith 2018.07.03. 16:02:34

Szóval nem ártana egy kis továbbképzés a szerénységről, a tiszteletről, a magas poziciót betöltő embereknek. A fenti fotó alapján elsőnek piaci árusnak néztem, csak a mikrofon, ét olvasása közben derült ki, hogy kiről is van szó. Ezek után azt gondolom, hogy hogy nincs min csodálkozni azon, ahogy nyilatkozik. tá

ⲘⲁⲭѴⲁl ⲂⲓrⲥⲁⲘⲁⲛ ⲔöⲍÍró · http://bircahang.org 2018.07.03. 17:36:55

Nem buzizott. Bátran kimondta az igazságot a homoszexualitásról.

S hogy kapcsolódnak ide a négerek, zsidók, cigányok? Sehogy.

ⲘⲁⲭѴⲁl ⲂⲓrⲥⲁⲘⲁⲛ ⲔöⲍÍró · http://bircahang.org 2018.07.03. 17:38:18

@látlelet:

Átlag minden 20.-25. ember szenved homokosságban világszerte. Nem valószínű, hogy Mo-on ennek a duplája lenne.

DFK 2018.07.03. 17:38:57

1. Nincs 8-10 % buzi.
2. Novák Katalinnak igaza van.

Bolshevik 2018.07.03. 17:43:37

Egyszerűen öröm nézni, ahogy az ellenzék egymás után szopja be ezeket az ügyeket :D Hajrá, karoljatok fel még több marginális, senkit nem érdeklő szart, visítsatok a 90% ellen, aztán csodálkozzatok négy év múlva áprilisban megint, hogy hogyan lehet ez :D

Bolshevik 2018.07.03. 17:45:18

@DFK: "Nincs 8-10 % buzi."

És amúgy ha van 5% buzi, akkor abból:
- hány él párkapcsolatban
- abból mennyi akar gyereket
- abból mennyi nem tudja megoldani most

Ez megint egy ilyen 0.1%-os probléma, de hajrá, ha ennyire buták hogy ezen rágódnak, akkor ennyire buták, ez van.

TCrown 2018.07.03. 17:45:51

Novák Katalinnak tökéletesen igaza van.
A nők pedig soha nem voltak a történelem folyamán ellenségnek tekintve, ezt csak a hiszterofeministák terjesztik.

n3spr3ss0 2018.07.03. 18:20:30

A fasiszta kormány újabb fasiszta megnyilvánulása.

bugenhagen 2018.07.03. 18:23:14

Teljesen egyetértek Novák Katalinnal.

Empatikus Állatbarát 2018.07.03. 18:31:40

Ez ma a 3. buzikkal foglalkozó blogajánló az indexen. Nem értem...

Azt sem értem, h egy a szaporodásnak keretet adó intézményt (házasság) miért akarnak magukénak azok, akik erre nem képesek. Miért nem tudnak a kirojtozott valagukon maradni, és szép csendben turkálni egymás ánuszában? Senki és semmi nem tiltja, h együtt éljenek elfajult szerelmükkel. Sőt! Még nevet is változtathatnak. 10 000 Ft okmánybélyegbe kerül! Úgyh még beteges szerelmeük nevét is felvehetik!

élveteg 2018.07.03. 18:33:35

" Ezt úgy hívják, hogy

világnézeti semlegesség.
Erről Novák Katalin, sőt, a főnöke is elég régen hallott."

Világnézeti semlegesség nem létezik Mert ha valaki semlegesen nézi a világot az már egyfajta világnézet amit mint a szerző domináns világnézetként kér számon a Novák Katalinon

2018.07.03. 18:44:40

A cikk címéhez: zsidózni és cigányozni az ellenzék szokott, amikor Orbánt szidja.

2018.07.03. 18:48:04

Igaza van Novák Katalinnak. És nem hiszek abban a 8-10 százalékban sem. Ez kb. úgy 8-10 százalék, ahogy április 7-én az ellenzéki többség.

taga20 2018.07.03. 18:48:46

@abcdefghijklmm: a migráncsozást kihagytad pupák!

TanNé · http://erkolcstan.blog.hu/ 2018.07.03. 18:49:09

ZombiJézuskának is két apukája van. József és Jahve. Ja és dajkaterhességgel született.
erkolcstan.blog.hu/2016/11/07/ket_apukaja_van

2018.07.03. 18:49:46

@valaki nagyon más: Tanuld meg végre, hogy a magyarok 98%-a náci, a maradék 10 % pedig homoszexuális!

Iván Gábor IGe · vilagnezet.blog.hu 2018.07.03. 18:49:56

ZombiJézuskának is két apukája van. József és Jahve. Ja és dajkaterhességgel született.

2018.07.03. 18:50:26

Az index nagyon nyomja a buzikról szóló blogokat, hogy bizonyíthassa, milyen elnyomás van. Mintha csak megrendelnék ezeket az írásokat....

DFK 2018.07.03. 18:53:00

@n3spr3ss0: ez tőled dícséret.

2018.07.03. 18:53:18

A kormány jól tudja, milyen erőszakos kisebbségnek lenni.

blah blah 2018.07.03. 18:55:26

"Egy korm ánynak nem aza dolga, hogy megossza az embereket, ha nem, hogy segítse őket boldogulni, legyenek akármilyen bőrszínűek, szeressenek férfiakat, nőket, vagy imádkozzanak bármelyik istenhez. Ezt úgy hívják, hogy

világnézeti semlegesség."

persze csak miután a fideszeseket lámpavasra húztátok :DD ugye? idióta rákosista banda

DFK 2018.07.03. 18:56:21

@valaki nagyon más: nyomul a homárlobbi. Ugye a hétvégén buzivonulás lesz. Remélem az első törvénysértő felvonuló esetén (pl közszemérem sértés, vallási vagy politikai csoport elleni gyűlöletkeltés) azonnal vízágyúval és kardlappal oszlatni kezdik a vonulókat.

blah blah 2018.07.03. 18:59:13

"Ugyan a magyar kormány soha, egyetlen egy emberre se tudott rámutatni, aki a keresztényeket üldözné (nem, Soros Györgyről nem ezt állították, sok marhaságot mondtak róla, de ezt éppen nem), de azért létrehoztak egy egész keresztényüldözzéssel kapcsolatos kormányzati szervet, amelynek az a dolga, hogy milliárdokat verjen el a magyarok adójából arra, hogy távoli és egzotikus országok keresztényeinek juttassanak sok pénzt."

:DD a baloldaliak miért ilyen büszkék rá, hogy ostobák?
azért a napi pedofil papozás se maradjon el érték semleges véleményterroristák

CleanYourRoom 2018.07.03. 19:13:23

8-10% meg a lófaszt, 2-4% a melegek aránya legfeljebb.
A gyerekeknek pedig igenis joga van hozzá, hogy családban, APÁVAL ÉS ANYÁVAL nőjenek fel.
És nincsenek diszkriminálva, a melegek is ugyanúgy házasodhatnak, mint a heterók. Egy ellenkező neművel. Mert azonos neműek között nincs házasság, a házasság definíciójához hozzátartozik, hogy ellenkező neműek között jöhet csak létre, ennyi. Nincs jogotok hozzá, hogy felülírjatok évezredes definíciókat és társadalmi alapintézményeket. Azzal semmi bajom nem lenne, ha egy leszbikus meg egy meleg összeállna, és együtt családot alapítanának és nevelnék a vér szerinti gyerekeiket, de ne akarjátok szándékosan megfosztani a gyereket az egyik szülőjétől.

blah blah 2018.07.03. 19:20:01

@Iván Gábor IGe:
miért tartozik két kategóriába nálatok a zombijézusozás és a buzizás?
a lámpavasozás és a békeharcosozás?

takarodjatok a közéletből, ha jól elmékszem 89ben és 2010ben is el lettetek kergetve

Brained 2018.07.03. 19:26:13

Miért nem megfelelő a melegek számára a regisztrált élettársi kapcsolat?
(Konkrét esetekben, amit ismerek egyébként megfelelő.)

Miért elfogadhatatlan, hogy a család fogalmába a gyermekvállalás is beletartozik? Miért elfogadhatatlan, hogy a házasság pedig pedig nem más, mint a család létrehozásának a rítusa?

Tudom, hogy sokan visszaélnek ezzel, de miért intézményesítsünk egy implicit visszaélést, a melegházasságot?

Amíg ezt a kérdést a liberálisnak hazudott barátaink nem tisztázzák magukban ehhez a kérdésekhez való viszonyulásukat, a társadalom többsége szitokszónak fogja használni a liberális jelzőt, ami önmagában tragédia. A kérdés csak az, ki a felelős ezért...

sZulamith 2018.07.03. 19:29:02

@abcdefghijklmm: " Tanuld meg végre, hogy a magyarok 98%-a náci, a maradék 10 % pedig homoszexuális!" Mondasz valamit, mert ha nem igy lenne akkor kevesen, vagy senki nem irná, hogy "Novák Katalinnak igaza van"

Egyébként nem az Index, meg a posztiró a hibás, ha egy államtitkár ilyen megosztó nyilatkozatot tesz.

nick papagiorgo 2018.07.03. 19:40:02

ha mondjuk a B1blog nem azzal kelne-feküdne, hogy:
1. mit mondott a kormány vagy a Fidesz
2. hogyan lehet ebből "leleplező" cikket írni, a valósághoz nem kell ragaszkodni, lényeg hogy polgárpukkasztó legyen

akkor a T. szerző akár mondhatna is valamit.
Így viszont elmehet a fenébe.
Lássuk be, hogy hogy a B1 blog lassan ott tart, hogy BÁRMI ellen tiltakozik, amit a Fidesz tesz, tehát ha a Fidesz elítélné a zsidó kiirtását, akkor nem sokon múlik, hogy megjelentessenek egy cikket ˇirtsuk ki a zsidókat"címmel.

És hát sajnos ilyen erkölcsi alapon (egy a mérce: hogy a Fidesz mit csinál és annak az ellenkezőjét kell mondani) nem igazán lehet kritizálni senkit se :)

Azt is lássuk be, hogy az ilyen "látens" kérdésfelvetések csupán a trollokat vonzzák, bár a B1-nél ez nem hátrány, hanem előny, a színvonal eddgi se érdekelt senkit se, viszont növekszik a kattintások száma. Már várom, hogy mikor jelenik meg taga nevű kedvenc háziállatuk, aki témától függetlenül mindenkit elküld a fideszes k...a anyjába :)
(ez a koma kb a "kabalababa"vagy a "házikedvenc" szerepét tölti be itt)

Európai téridő 2018.07.03. 19:40:52

Túltoltad a hörgést, Nagyokos Blogger!

retkeslaci 2018.07.03. 19:55:04

@Iván Gábor IGe: Jézusnak vagy József volt az apja, vagy egy ismeretlen nevű falubikája. Isten kb. biztosan nem. De József megette a mesét.

Tisztességes Természettudomány 2018.07.03. 19:58:37

"megüzente a magyar társadalom körülbelül 8-10%-ának"

A homoszexuálisok számaránya 1-2 százalék. Itthon is, az USA-ban is. Kinsey hamisítása óta hiszik ezt ilyen soknak, de ez nem igaz.

Éppen a világnézeti semlegesség miatt nem szabad pozitívan diszkriminálni a homoszexuálisokat. A szexuális orientáció nem olyan mint a bőrszín, mert meg tud változni az élet során. Erre is vannak bizonyítékok. Genetikai alapú homoszexuális irányultságra pedig nincsenek. Nem találták meg a homoszexualitás génjét.

Az állam akkor jár el a legjobban, hogy ha a fejekben létező, világnézeti kérdéseket nem vetíti ki a társadalomra. Az egyik Istenben hisz, a másik abban, hogy a homoszexualitást kell dicsőíteni. Az állam ne támogassa egyiket sem!

Az állam támogassa a karitatív, szociális munkában való részvételt, a gyerekvállalást, a társadalom erősítését.

6.Lenin 2018.07.03. 20:03:47

A véreshurka sose lesz virsli. Pedig sokan szeretik (kedvelhetik) mindkettőt.

A család fogalom férfi-nő-gyermek kapcsolat.
bármilyen más nemű embernek kinéző lény kapcsolatát ez semmiben sem befolyásolja, jelenleg sem. Senki, és semmi nem tiltja.

Aki beleköt Novák K. által mondottakba, az 1 idióta provokátor, ráadásul hülye is szerintem, mert semmivel sem viszi előrébb a más nemi identitású embertársaink együttélésének az elfogadását. az ő kapcsolatukat semmivel sem teszi mássá, ha azt nem családnak nevezik. Nem az elnevezés a lényeges. az együttéléssel járó különböző jogi eljárásokat pedig simán meg lehet(ne) oldani.
A közösség szempontjai szerint pedig az utódot is nemzeni képes családot mindenképpen megilleti valamilyen kiemelés.

Az evolúció is ezt teszi (kipusztulásra ítéli a szaporodni képtelen fajokat ). Vagy az is elfogadhatatlan? Az evolúció náci lenne?

nick papagiorgo 2018.07.03. 20:20:15

A homoszexualitás olyan,mint az alkohol: a társdadalom megszületése óta velünk van, mindig is egy elenyésző kisebbséget érintett, hol támogatták, hol tűrték, hogy tiltották - nagyon komolyan nem kell fogalakozni vele. Mindig is megvolt, mindig is meglesz. Semmi oka annak, hogy a melegeket máshogy ítéljük meg, mint a társadalom más tagjait (már ha nem szándékosan ront meg másokat, persze). Amúgy nincsenek más jogaik, mint a heteroszexuálisoknak, mondjuk katolikusházasságot nem köthetnek, erre a pápánál (a "vén csuhás" ugye) tessék panaszkodni :)

Viszont tisztán társadalmi szempontból, a társadalom csak férfi és nő együttléte és gyerekek születése révén képes reprodukálni magát. Tehát (szélsőséges esetben), ha mindenki meleg lenne, nem születnének gyerekek, és az emberiség kb két emberöltőn belül kihalna :) az egyes országok általában ezért (is)támogatják az ún "családokat" meg az ún "gyerekeket" - talán ismerősek ezek a fogalmak. Ha nem, ismerkedünk meg velük :)

Az én kedvenceim azok, akik egyszerre pampongnak a melegek jogaiért, meg a "jó" nyugdíjért :)

Ménár Atya 2018.07.03. 20:39:42

Na, már kezdődik az ajvékolás, aztán majd kiderül, hogy nem ott, és nem úgy, és nem azt mondta.
Amúgy, a buzik, hogy éljek a blogger szavaival, egy eléggé kirekesztő csoport, egy olyan szexuális devianciában élő kisebbség, aki mindenáron azt bizonygatja, hogy ez természetes dolog és normális.
Nem, nem normális.
Amúgy azzal hogy buzi, nincs problémám, megértem, hogy a természet megviccelte, és nem zavar ha férfi férfivel él, vagy nő nővel.
De az már veri a biztosítékot,amikor egyenrangúnak állítják be a családképet a hetero családokéval.
Nem az, soha nem adja meg egy nő-nő kapcsolat, egy fiú gyereknek azt, amit az apjától kap, és fordítva.
És a harmadik nem ,a gender baromság is szimplán marhaság.

taga20 2018.07.03. 20:46:31

@látlelet: mi van infantilis erdészkoma, ideevett a fene, és hozod a fityeszesformád?:)))

6.Lenin 2018.07.03. 20:46:34

@Ménár Atya:

"Amúgy, a buzik, hogy éljek a blogger szavaival, egy eléggé kirekesztő csoport, egy olyan szexuális devianciában élő kisebbség,"

Ebben nem értek 1et veled. Egy agresszív kisebbség karolja csak fel ezt a problémát, akiknek nem sok közük van a melegekhez. Csak eszköznek használják fel őket.
szerintem.

Iván Gábor IGe · vilagnezet.blog.hu 2018.07.03. 20:54:24

@blah blah:

El vagy tévedve, mert vagy 20 éve szavazni sem járok. Másrészt meg agyalj el ezen:

Zsidó Istent imádsz?
"Isten" nevét ki ne mondd, mert még kiderül, hogy egy zsidó istent imádsz! Ja és ez tagadásnál is igaz.
Isten = gyűjtőfogalom 1. emberek által teremtett fő mítoszlények 2. egy kényszerképzet

erkolcstan.blog.hu/2016/11/06/zsido_istent_imadsz

2018.07.03. 20:54:57

Ne bántsátok a b1 blogot, csak a munkájukat végzik. Amikor megrendelik, hogy a melegek jogairól írjanak, akkor azt teszik, amikor a Fideszt kell szapulniuk, akkor azt teszik. Náluk ez nem hitkérdés, hanem ebből élnek. Szóval undorító az egész.

Exploiter 2018.07.03. 21:09:54

Azt hittem, valami durva dolgot mondott a néni. Ahhoz képest elég egyszerű tényeket mondott el.
Világnézetileg semleges pedig itt csak kevés érintett lehet. Mert az kb annyit tesz, hogy ja, vannak melegek, ez ilyen, házasodni meg ne akarjanak, mert ez is ilyen.
Egyébként nincs ellenemre a melegházasság, de nem is mondom, hogy semleges lenne a véleményem. Már világnézetileg.

Mert ugye a többség itt nem szeretne ilyesmit, tehát nem a néni véleménye megosztó, hanem azoké, akik meg igen. Tessenek már a fejhez kapni.

Kelly és a szexi dög 2018.07.03. 21:13:01

Semmi baj a homárokkal, de gyerek csak hetero kapcsolatból születik, úgyhogy ezt a család dolgot hanyagolniuk kellene...

nick papagiorgo 2018.07.03. 21:18:29

@valaki nagyon más: nem az a baj, hogy a munkájukat végzik ,tegyék.
Hanem amikor úgymond"erkölcsi alapon"szólnak bele dolgokba, mert erkölcsük - ahogy Te is mondád- az nincs.

Nincs nagyobb gáz annál,amikor valaki nem meleg, de pl."védi a melegek jogait" és hasonlók, ráadásul úgy, hogy pl. erről a témáról (se) fogalma sincs. Szerintem a melegek tök ellennének e nélkül is.

A Fideszt lehet szidni politikai /társadalmi/világnézeti alapon is, adott esetben jogosan is. A B1-nek tanácsolnám, hogy maradjon meg a kaptafánál, és ne menjen be "meleg" helyzetekbe :)

taga20 2018.07.03. 21:23:06

@nick papagiorgo: szerintem te meleg lehecc, me órák óta itt picsogsz!:)

nick papagiorgo 2018.07.03. 21:26:47

@taga20: ó már vártalak, külön megemlékeztem rólad feljebb :)

csakférfi 2018.07.03. 21:29:29

@Iván Gábor IGe:

"A heteroszexuális férfiaknál a rothadó hús, rovarok és elkényeztetett élelmiszerek képei ugyanazt a fiziológiai stresszválaszot idézték elő, mint két férfi csókoló képét. Ez a meglepő megállapítás, amelyet nemrég tettek közzé a Psychology & Sexuality tudományos folyóiratban ."
www.psypost.org/2017/06/straight-mens-physiological-stress-response-seeing-two-men-kissing-seeing-maggots-49217

Lefordíttattam a guglival.
Mivel nem tudok angolul.
Azért tanulsàgos.
Màs.
Isten nevét hiàba ne vedd.
Ez nem ugyanaz mint a "nem mondhatod ki"

Én lassan a hozzàd hasonlò bigott ateistàròl is ugyanaz gondolom,mint akik a természetes undoromat "homofòbiànak "titulàljàk.
A posz pedig szànalmas. Novàk Katalin igazat mondott.
Mindazonàltal nem vagyok sem fidess ,sem istenhívö.

taga20 2018.07.03. 21:35:50

@nick papagiorgo: olvastam, hogy hogy szerecc. remélem csaj vagy, me a homárokat nem bírom:)))

Ménár Atya 2018.07.03. 21:36:02

@6.Lenin:
Amúgy igazad van, ismerek néhány valódi "buzit", és egyik sem a kamionon seggrázós buzerátor.
Valójában tök normális emberek, és nem akarnak kisebbségeskedni.
Amúgy meg vicces, hogy azok akik büszkék a melegségükre, megsértődnek ha buzinak hívják őket.
Engem pl nyugodtan lehet heterózni, simán nem tartom sértőnek :)
Viszont azt sem értem, hogy aki meleg, miért akar nőként viselkedni?
Ha mindkettő a férfiakat szereti, akkor miért játszik némelyik női szerepet?
Akkor az inkább szimpla köcsög, annak meg mi köze a meleg leszbi,és egyéb közösséghez?
De azért a család az férfi nő és gyerekek, ha tudnak egymásnak természetes úton gyereket csinálni akkor egyenrangú minden más családdal, ha nem, akkor evolúciós zsákutca csak az egész.
Szóval ez az egy amit megkérdőjelezek.
De a szexuális beálltottságot nem tartom érdemnek, vagy hiányosságnak sem.
Attól hogy valaki buzi, még simán hasznos tagja lehet a társadalomnak, tehát nem üldözöm őket ezért, viszont akik azt hangoztatják, hogy nálunk ezért elvannak nyomva az hazudik, és szimpla divatbuzinak tartom.

Up! 2018.07.03. 21:41:08

Melyik volt az a kor, amikor a nőket másodrendű állampolgároknak tekintették?

Up! 2018.07.03. 21:45:50

Azt is el kellene már dönteni a nagy liberális okoskodásban, hogy akkor most lejárt a házasságok ideje vagy nem? Ha lejárt, akkor nem ártana tájékoztatni a melegeket...

gabcigirl 2018.07.03. 21:50:12

Kevesen vannak a kormányrajongók. Ennek ellenére azért is nyertek, mert profin ráéreztek arra, hogy

- a lakosság erős 98% - a szerencsére háta közepére se kívánja a buzi-ajnározást és csatolt részeiket. /Plusz a migráns-cirógatást se./

A melegesdi a jelenkor május 1-éje.

Progresszívnak hiszik magukat, de ugyanolyan stupid módon rekesztik ki a civilizációból azokat, akik nem tapsolnak a sok ocsmány dolognak.

sZulamith 2018.07.03. 21:54:54

@látlelet: Sajnos elég sokan csomagolnak, én már nem fogok:) Véleményem azért még lehet, - mint neked is van - demokráciában élünk.

2018.07.03. 22:07:23

@taga20: Ja.... kösz, hogy emlékeztetsz!

2018.07.03. 22:09:45

@sZulamith: 98 + 10 csak akkor egyenlő 100-zal, ha az egyik összeadandót tízes a másikat meg kettes számrendszerben értelmezem, ha nem tűnt volna fel....

Örülök, hogy segíthettem!

chrisred 2018.07.03. 22:15:55

Ennek a nőnek is inkább a női princípiumot kellene beteljesíteni a karrierépítés helyett.

Arcade Macho 2018.07.03. 22:17:47

T. Allamtitkar Uriasszony elmondta, hogy a csalad szentsegevel(== hagyomanyos apuka anyuka es nem elvalt csalad) kellene foglalkozni es nem elveszni a reszletekben
buzik meg gyereket is orokbefogadhatnak meg GYEDet is felvehetnek

most tenyleg menjenek neki a hazassag definiciojanak, de remelem elerik, hogy szexbabaval vagy akar taplofonnal is lehessen akkor hazasodni!

Basz-ommm 2018.07.03. 22:42:42

Én csak azt nem értem a sok buzizós köcsögtől, hogy azt a házasságot minek nevezik amikor nincs gyerek és nincs tervben sem? Ugye hogy buzik azok is? Biztos azért nincs gyerek mert segil bekúr van. Tehát látens homoszexualitás van amit nem mernek felvállalni :D És a papok, nyilván azok is.... Jah, azok inkább egy másik fajta gyerekszeretetet testesítenek meg.

BillEvans 2018.07.03. 22:48:55

A buzi minoritás nem azért nevezhető erőszakosnak mert buzi, hanem azért mert nemi identitásuk degeneratív jellegére hivatkozva előjogokat vindikálnak maguknak. A heterók, ahhoz képest, hogy mekkora többséget alkotnak, nem szoktak "prájdolni". A kisebbségnek néha (de inkább mindig) tiszteletben kéne tartani a többség véleményét, ha pedig mégse teszik, akkor nem szabad zokon venni az "erőszakos kisebbség" jellegű "buzizást".

Magyarország államformája ... Válsághelyzet 2018.07.03. 23:01:59

@BillEvans: "nemi identitásuk degeneratív"

Aki ilyen fasságot mond, az a degenerált. A buzi buzi, a balkezes balkezes, ilyenek. Semmiképpen sem degeneráltak.

"A heterók, ahhoz képest, hogy mekkora többséget alkotnak, nem szoktak "prájdolni"."

Igen, nekünk heteróknak nem kell felhívnunk a figyelmet magunkra, hogy el vagyunk nyomva, mivel nem vagyunk elnyomva. Kapis?

"A kisebbségnek néha (de inkább mindig) tiszteletben kéne tartani a többség véleményét"

Egymilliárd légy nem tévedhet, egyél szart.

"erőszakos kisebbség"

Nem látom, hogy a buzik akármennyire is erőszakosak lennének. A prájd meg nem tetszik, nem nézem, senki nem teszi kötelezővé.

0rdas 2018.07.03. 23:04:47

A meleg házasságot tekinthetjük természetesnek. Ez a modern kori taigetosz. Elvégre a természetes szelekcióval a rátermett tud szaporodni, a satnya, az elmaradott meg kihal. Igen, védekezik a természet, amikor a meleg párok házassága, kapcsolata természetes úton, törvényesen meddő.
Persze itt is lehet trükközni, hogy egyik fél egy harmadik ember segítségével szaporodik, de ezzel bizony csupáncsak a génállomány frissítés történik, azaz egy erős, fejlett egyed emeli az elmaradott, satnya egyedek génjeit.
Már csak az a kérdés, hogy egy meleg férfi pár és egy meleg női pár egymást kisegítve egymást teherbe ejtik-e? Mesterséges úton ez ugye úgymond "csalás", mert eredeti feltevés (hűség) szerint, szociálisan nem természetes szaporodás. Ha meg tényleg tudnak közösülni, akkor meg nem is annyira melegek. Akkor csak simán lassítják a saját kihalásukat. Uff.

Magyarország államformája ... Válsághelyzet 2018.07.03. 23:05:30

@Arcade Macho: "T. Allamtitkar Uriasszony"

Ez egy hülye picsa. Egymagában megtestesíti az összes negatív női sztereotípiát.

Magyarország államformája ... Válsághelyzet 2018.07.03. 23:09:50

@gabcigirl: "migráns-cirógatást "

Magyarországon egy migráns cirógatót ismerek, és az a geci (és bandája), húszezer migránst importáltak kishazánkba, illetve az EU-ba.

Magyarország államformája ... Válsághelyzet 2018.07.03. 23:11:30

@Up!: "Melyik volt az a kor, amikor a nőket másodrendű állampolgároknak tekintették? "

Mikor nem volt szavazati joguk?

apro_marosan_petergabor 2018.07.03. 23:15:30

Meleg egy kézfogás, egy lakás, egy tekintet - amiről a cikk szól, az más, az a homoszexualitás - gusztustalan ennek a jó érzetet keltő szónak erre a fogalomra történőa alkalmazása. Van erre hivatalos és jó köznyelvi szó is. Buzi - miért, mert valakit, aki ettől irtózik a buzi buzerál. Miért hazudnak a liberok folyamatosan? Miért torzítanak? - ez a lételemük? Igen, egy homokos pár az nem család, az valamiféle életközösség, a család fogalmához semmi köze. Nem szeretném, hogy egy gyerek ilyen defektes környzetben nevelkedne... Erőszakos? - igen, láttunk már pride-ot, gyakorlatilag a provokációról szól, a provokáció pedig az erőszak keresése.

decens 2018.07.03. 23:16:40

Index talált egy gumicsontot. Végülis tele kell írkálni egy ekkora nagy oldalt valamivel.... A prájdolókat meg ki nem ...ja le?

BiG74 Bodri 2018.07.03. 23:18:24

Van több hetero házas ismerősöm. Gyerek nuku, kutyuli van.
Ergo a házasság csak néhány agyban van ilyen ökör módon definiálva. Ha pedig azt is figyelembe veszem milyen szörnyű dolgokat követnek el csodás heteró szülők házasságban a gyerekeikkel, akkor számomra kérdéses, hogy az 1-2 % meleg közül az a néhány aki gyereket is nevelne, mi a faszom kockázatot hordoz a társadalom számára?

morph on deer 2018.07.03. 23:18:32

@Kelly és a szexi dög:
“de gyerek csak hetero kapcsolatból születik,”

Vagy meg nem.
Javaslom, hogy nézz utána az “in vitro” megtermékenyítés témakörének, és meg fogod tudni, hogy semmilyen kapcsolat nem szükséges hozzá!

Még rosszabb hír, hogy a felek lehetnek 100% -osan homoszexuálisok mindketten, olyanok is, akik még csak nem is látták egymást, a dolog akkor is működhet!

Aj de kínos, mi?

Magyarország államformája ... Válsághelyzet 2018.07.03. 23:19:38

@0rdas: "természetes szelekcióval "

Lehet, hogy nem tűnt föl, de a buzik nem haltak ki már sokezer éve. Sőt, valószínűleg már sokmillió éve, hisz az állatvilágban is vannak buzik. Szóval akárhogy reménykedsz, a buzik maradnak.

Az persze nem világos nekem, hogy nektek, homofóboknak (látens buziknak) ez miért olyan izgalmas téma.

Karl Friedrich Drais der Freiherr von Sauerbronn · http://darazskarcsi.blog.hu 2018.07.03. 23:20:58

Ma a buzik.

Holnap a cigányok?
Holnapután a zsidók?

A barna hajúak mikor?
A lúdtalpasok jövő héten?

morph on deer 2018.07.03. 23:46:32

@Karl Friedrich Drais der Freiherr von Sauerbronn:

Való igaz, ha bármilyen fajta megkülönböztetést elfogadsz, akkor lényegében már nincs megállás.

A barna hajúaknál hamarosan belép a világos- és sötétbarna megkülönböztetése, majd azon belül a rövid- és a hosszú, majd az egyenes és a hullámos hajú, és akkor még a festett- vagy természetes szín lehetőségét nem is említettem, ahogy a természetesen hullámost a fodrászolt hullámostól megkülönböztetőt sem...

És ez csak a barna haj körüli lehetőségeknek is csak a töredéke! Mert a nagyon sötét barnák és a nagyon világos barnák külön csoportokba sorolása még el sem indult..!

Abszurd?
Teljes mértékben!
Ahogy az összes többi is az, beleértve a vallási, etnikai és/vagy szexuális orientáció alapján történő megkülönböztetést is!

Most már csak a fideszesre roggyant agyú orbánhívőket kéne elfogadnom valahogy, met a többivel semmi gondom...
Hacsak nem barna hajúak

0rdas 2018.07.03. 23:54:59

@MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ BÖRTÖNBEN:

"Lehet, hogy nem tűnt föl, de a buzik nem haltak ki már sokezer éve. "
Evolúció, természetes szelekció. ismerős? Azaz mindig van újabb és újabb degeneráció, amit, mint rákos daganat a természet kimetsz magából. Csak ugye újra és újra felszínre tör.

"hogy nektek, homofóboknak (látens buziknak)"
Értem... tehát az az antifasiszta az látens fasiszta. Az arachnofób meg látens pók. :) Hülye vagy fiam, legalább érvelni tudnál!

Androsz · http://wikipedia.blog.hu/ 2018.07.04. 00:06:59

"Később Novák Katalin nyíltan buzdított arra, hogy az emberek buzizzanak, ha jól esik."

Ezt az állítást esetleg megtámogathatnátok egy szó szerinti idézettel. Tudom, hogy a B1 mára a kreatív gondolatátértelmezés egyik oszloposává nőtte ki magát, de ez egy picit már több annál.

Egon Krenz 2018.07.04. 00:07:20

Isten áldja meg a Fideszt és Orbán Viktort.
Isten áldja meg Novák Katalint és Magyarországot!

Ti pedig buzik a természet selejtjei: Égjen a lelketek a gyehenna tűzén az idők végezetéig. :)

BiG74 Bodri 2018.07.04. 00:14:02

@0rdas:
A természet nem metsz ki semmilyen rákos daganatot, csak szimplán elpusztult a daganatos egyed. Metszegetni önjelölt egyedek szeretnének, csak hát agyuk kevés befogadni a természet dolgait. A buzik, vagy mik szerepét kicsit sem értjük, de sikeresen beleszorultunk egy elutasító világnézetbe jeken társadalmunkban.
A népesség fogyását pedig nem a homoszexuálisok bődületes száma, és elfogadásuk okozza.

teéjesenmindegy 2018.07.04. 00:18:45

Mondja már meg valaki, hogy egy buzinak miben van kevesebb joga mint egy heterónak?

teéjesenmindegy 2018.07.04. 00:25:14

@morph on deer:
"Való igaz, ha bármilyen fajta megkülönböztetést elfogadsz, akkor lényegében már nincs megállás. "
Hát de bazmeg, ha látod, hogy néger valaki, akkor attól vagy felvilágosult, meg okos, meg főleg liberális, ha úgy teszel, mintha nem látnád? Attól, hogy nem mondod ki, hogy néger, és afroamerikazol, meg feketézel, meg színesezel pont csak lejáratod magad.
A lényeg az lenne, hogy látod, hogy néger, de ettől nincs előítéleted. A szőkét is látod, meg a barnát is, ha azt mondod, hogy barna csaj, akkor azon nem hőbörög a liberális lelked, ha néger fiú, akkor az már kirekesztés.

Lehetnék én is 2018.07.04. 00:51:22

@chrisred: Novák Katalinnak van 1 férje és a férjével 3 közös gyermeke. A te megítélésed szerint azt a női elsődleges feladatot mikor tudja teljesíteni? Ha 2* elválik és újra férjhez megy, vagy örökbe fogadja azokat a migránsgyerekeket, akik már nem férnek a Feri államszocialista kuckójába, esetleg, ha áttér a másként gondolkodó és lányokat szerető IGAZ NŐk csapatába?

Lehetnék én is 2018.07.04. 01:02:26

@morph on deer: azzal az in vitro-s gondolatoddal van egy kis bibi. Annyira nem természetes, hogy nehéz vele magyarázni a buzik természetes szaporodását. Azaz a buzik kapcsolata - legalább is szaporodás és öröklés szempontjából - nem tűnik természetesnek.
Az, hogy a lombik besegít hetero pároknak is - ami ugye lényegesen ritkább, mint a buzik 100%-os mutatja - csak azt mutatja, hogy van segítség azoknak, akiknél valamilyen ok miatt természetes módon nem lehet gyermekük. De az nem főszabály, hanem kivétel.
Más. Azért az a heterok esetében elég gyakori, hogy lombikoznak, és nem 3 fél"szolgálatait", hanem csak atechnika segítségét veszik igénybe. Légyszi, mutasd be, hogy egy buzinak hova kell beültetni a megtermékenytett petesejtet, amit előtte honnan akasztasz le, a leszbipár petesejtjét meg egy másik petesejt hogyan beszéli rá az osztódásra.

LAM 2018.07.04. 02:29:37

"Megüzenték a kormánytól a melegeknek: ti csak az erőszakos kisebbség vagytok, a másodrendűek. Novák Katalin szerint nincs semmi gond, ha az ember buzizik és ezt tekinthetjük a kormány hivatalos álláspontjának is."

Ez mindössze két mondat, de négy hazugság van benne:

1. Novák Katalin nem mondta, hogy a melegek erőszakosak.
2. Novák Katalin nem mondta, hogy a melegek másodrendűek.
3. Novák Katalin nem mondta, hogy semmi gond, ha az ember buzizik.
4. Ebből következően nincs erről hivatalos kormányálláspont sem.

Csak a szokásos magyar álliberális hadsereg lépett működésbe: torzítsuk el, amit az ellenfél mond és hazudjuk, hogy ez az igazság.

Szánalmas.

csakférfi 2018.07.04. 02:54:44

@Lehetnék én is:
Nem ismert a gyerekek "mentàlis" fejlödésére ha a homoszexuàlisak a szülei.
Ez csak akkor derül ki ha gyereket nevelnek.
Ha kàros......megszívtàk.....tilthatò.
Ha nem......akkor meg lényegtelen.
Màrmint a szaporodàsuk.
Mivel nem lesz a gyerekbòl is automatikusan buzi vagy leszbi.
:)

gigabursch 2018.07.04. 03:43:02

A buzi az buzi.
Az afrikai melegfront pedig nem az, hogy 1000000 buzi nigger lerohanta Európát..

chrisred 2018.07.04. 05:19:39

@Lehetnék én is: Természetesen nem szerintem, hanem Ákos szerint:

"Ákos: A nőknek nem az a dolguk, hogy ugyanannyi pénzt keressenek, mint a férfiak - én így érzem.
Riporter: Nem az a dolguk? Mi a dolguk a nőknek?
Á: Hát, mondjuk a női princípiumot beteljesíteni, nem? Hogy mondjuk, valakihez tartozni. Valakinek gyereket szülni. Anyának lenni.
R: A kettő kizárja egymást?
Á: Nagyon úgy tűnik, igen. Hogy leszel anya, hogy töltesz a gyerekeiddel elég időt, hogyha vezető állású nem tudom ki vagy, nem tom hány forintért."

A logikát továbbvezetve három gyerek esetén még inkább kizáró ok. Novák menjen haza főzni a gyerekeinek, a komoly dolgokat meg bízza arra, akinek néha értelmes gondolatok is elhagyják a száját.

chrisred 2018.07.04. 05:21:02

@BiG74 Bodri: Mondjuk éppen náluk is felmerül, hogy tulajdonképpen miért is házasodtak össze. Kutyatartáshoz nem szükséges.

chrisred 2018.07.04. 05:26:56

@morph on deer: Ahogy ezek a lehetőségek ugyanúgy fennállnak egy egyedülálló személy számára is. Akkor innentől bárki összeházasodhatna saját magával is?

csakférfi 2018.07.04. 05:49:01

@chrisred:
"Hogy leszel anya, hogy töltesz a gyerekeiddel elég időt, hogyha vezető állású nem tudom ki vagy, nem tom hány forintért."

Vs.

"Megállapítható az is, hogy a munkapiac mai formájában sok esetben akadályozza a gyermekvállalási tervek valóra váltását, és ez a gátló tényező az átlagos, illetve valamivel átlag alatti iskolázottságú nők második és magasabb sorszámú gyermekeinek vállalása esetén érvényesül a legerősebben.”

www.google.hu/amp/s/divany.hu/szuloseg/2011/02/15/karrier_vagy_anyasag/amp

Sajna öregem csak a nök szülhetnek.
Ez a "principium".
Àkos nem tévedett nagyot.
Nem mondta hogy ne csinàlhon karriert....csak az hogy elsödleges az élet szempontjàbòl.
Meg a faj fenntartàsa szempontjàbòl.
Csak te süketelsz itt.rosszindulatuan erröl.
Amugy meg ha nem tetszik Novàk....
Szülj 3 gyereket legyél politikus és csinàld jobban.
Akkor legyen nagy arcod.

chrisred 2018.07.04. 06:06:31

@csakférfi: De, azt mondta, nem az a feladata a nőknek, hogy karriert csínáljanak. Csak te süketelsz összevissza. Nekem nem Novák Katalin személyével van a gondom, és nem azzal, hogy nő, hanem az olyan karrierpolitikusokkal, akikről lépten-nyomon kiderül, hogy annyi eszük sincs, mint egy marék lepkének.

csakférfi 2018.07.04. 06:30:13

@chrisred:
Konkrétan kinek "marék lepke"?
Név szerint?

"Riporter: Nem az a dolguk? Mi a dolguk a nőknek?
Á: Hát, mondjuk a női princípiumot beteljesíteni, nem? Hogy mondjuk, valakihez tartozni. Valakinek gyereket szülni. Anyának lenni.
R: A kettő kizárja egymást?
Á: Nagyon úgy tűnik, igen. Hogy leszel anya, hogy töltesz a gyerekeiddel elég időt, hogyha vezető állású nem tudom ki vagy, nem tom hány forintért."

Ezt írtad......"ne csinàlj karriert "....nem olvastam.
"Nekem úgy tünik, igen"
Nem ugyanaz.
Csak te hallod ki ebböl ezt.
A feleségem akkor anno pont erre mondta "basszus nem mondta ,csak félreértik"....én is ugyanezt gondolatam.
Nos akkor név szerink a "marék lepke"?

chrisred 2018.07.04. 06:33:31

@csakférfi: "Hogy leszel anya, hogy töltesz a gyerekeiddel elég időt, hogyha vezető állású nem tudom ki vagy..."

ⲘⲁⲭѴⲁl ⲂⲓrⲥⲁⲘⲁⲛ ⲔöⲍÍró · http://bircahang.org 2018.07.04. 06:38:47

@morph on deer:

"ha bármilyen fajta megkülönböztetést elfogadsz, akkor lényegében már nincs megállás"

Akkor ki kell dobni az összes jogszabályt is. Hiszen nagy részük megkülönböztet.

csakférfi 2018.07.04. 06:40:49

@chrisred:
Még valami.
"hogy töltesz a gyerekeiddel elég időt, hogyha vezető állású nem tudom ki vagy, nem tom hány forintért."

Tessék.....hogy töltesz?
Mert a bébisitter vagy az apa nem pòtolja az idöt...vagy az anya hiànyàt.
Én tudom,mert 3 éves voltam amikor elvàltak és apàmhoz kerültem.
Tudod pòtolni az együtt nem töltött idöt?
Csak egyszer 3...4...5...6 ..stb. éves a gyerek.
Minden kornak meg vannak az anya személyének és jelentöségének a szerepe.
"Szoptam "ez miatt anno a pszichomòkusokkal eleget.
Nos...lehet idöt bepòtolni?

csakférfi 2018.07.04. 06:42:08

@chrisred:
Egyszerre idéztük érvként mindketten ugyanazt.
Halàli!
:)

csakférfi 2018.07.04. 06:45:21

@maxval balcán bircaman:
Ja vannak törvény tisztelök és vannak nem tisztelök.
Ez màr megkülönböztetés.
Tetszik a humorod.....amolyan angolhumor és cinizmus keveréke.
:)

csakférfi 2018.07.04. 06:49:15

Offolok!
Bocs....éjszakàs voltam....màr félig alszom.
Minden jòt mindenkinek!

csakférfi 2018.07.04. 06:53:22

@chrisred:
Hmmmm.....
" ne csinàlj karriert amikor anya vagy".....csak utàna...közben ne. Mert a gyereked issza meg a levét meg a csalàd!
Ebben megegyezünk?
:)

ⲘⲁⲭѴⲁl ⲂⲓrⲥⲁⲘⲁⲛ ⲔöⲍÍró · http://bircahang.org 2018.07.04. 06:55:36

@csakférfi:

S mivel a törvényt emberek hozzák, ezért ez diszkrimináció.

Sőt, már a család megléte is diszkrimináció. Meg a házasság is. Meg a tulajdon.

apro_marosan_petergabor 2018.07.04. 07:04:42

@Bolshevik: Nincs szerencsére 5%-sem. Mestereségesen fújják fel a problémát, s csámcsog a kérdésen a libero sajtó. Az 5%-ból a valodi buzi igen kevés, a többiek csináltak, neveletek, divatbuzik.

Retrofuturista hifista 2018.07.04. 07:19:52

Értem én, hogy a személyes komfort miatt sokan normálisnak állítják be ezt a csapást.

De ez önhazugság. Ez egy genetikai betegség, amit el lehet fogadni, lehet vele teljes életet élni.

Sokkal jobban szolgálná egyébként a megbékélést ha ők is betegként tekintenének magukra. Kevesebb indulat áramolna feléjük, nagyobb szabadságban, békében élhetnének. Nem, nekik kell a hazugság, az egészség illúziója.

Kivlov 2018.07.04. 07:21:00

"P*na, f*sz összeb*sz, abból lesz a kiskopasz..."

chrisred 2018.07.04. 07:36:18

@csakférfi: Mármint Ákos szavainak értelmezésében? Nagyjából. Vagyis addig a nőknek kizárt a karrier, amíg gyereket nevelnek.

vergyula 2018.07.04. 07:51:44

"A gyereknek joga van apához és anyához". Értem én, és egyet is értek, de akkor hol a jogsegély a csonka családban vagy árvaházban élő gyerekeknek?

vergyula 2018.07.04. 07:55:24

@chrisred: Mondjuk gyerekvállaláshoz sem szükséges a házasság.

Scott Tenorman Must Die 2018.07.04. 08:02:25

köszönjük Államtitkár asszony, a csendes többség nevében!!!!!

chrisred 2018.07.04. 08:08:28

@vergyula: A társadalom sok mindent nem tud pótolni, például egy hiányzó végtagot sem. De ettől még a kétlábú ember számít általánosnak.

chrisred 2018.07.04. 08:09:48

@vergyula: Nem is kötelező senkinek sem megházasodni.

vergyula 2018.07.04. 08:13:55

A házasok számára az állam bizonyos kedvezményeket/előjogokat biztosít, és ezt nem nehéz visszavezetni a gyermekvállalás ösztönzésére, mondhatni a társadalom fenntartásának/fejlődésének segítésére, mely az államnak fontos feladata. Innentől kezdve a "melegházasság" kérdését nehéz az örökbefogadás kérdése nélkül tárgyalni. Vajon rossz hatással van a gyermek fejlődésére, ha egy meleg pár neveli? Nem tudom. Mindenesetre az árvaháznál szerintem nem lehet rosszabb. Viszont ha tiltjuk számukra az örökbefogadást, akkor illene kriminalizálni mondjuk azt az anyát, aki válás után leszbikus párjával összeköltözve neveli gyermekét. Vagy akár az egyedülálló szülőket. Így lenne logikus.

vergyula 2018.07.04. 08:16:18

@chrisred: Te kérdezted, hogy miért házasodtak össze a kutyatartók. Hát biztos nem azért, hogy kutyát tartsanak. Egyszerűen számukra így kerek a világ.

chrisred 2018.07.04. 08:27:15

@vergyula: A polgári házasság olyan státuszbeli és vagyonjogi következményeket fűz a házasságban születő gyerekek számára, amik kétségtelenné teszik, hogy a gyerek ahhoz a családhoz tartozik. Ez a polgári társadalomban a jogbiztonság egyik alapköve.

Alex Farkas 2018.07.04. 08:28:43

=ez csak fideszes-kormányzati-elterelgetés!=a valódi-zsebbe=húsba-vágó-problémákról!=amikor,az Orbán-kormány nem akar a valódi-szociális-problémákkal foglalkozni=lásd=8!éve nem emeltek,egy fillért sem!:a családi-pótlékon,sem a havi:22800Ft.-os-orbáni-segélyen,sem a havi:28500Ft-os-fideszes-minimálnyugdíjon,~helyette bedobják ezeket a kliséket=fideszes-kommunikációs-modulokat,hogy=a család=szent,meg férfi+nő,meg keresztény,és stb.-stb.=a valóság az hogy pénzből élünk!=EZ A LÉNYEG!!!=és a magyar-emberek,évről-évre kevesebbet kapnak,belőle az orbán-kormánytól,mert ellopjàk a közpénzt!-a magyaroknak ilyen havi:10,20,30ezer forintos fideszes alamizsnákat löknek!!!=ehhez képest harmadlagos probléma az,hogy vannak melegek,meg hogy ki cicázik,ki bikázik=ez az ő dolguk,nem a Fideszes-Államra tartozik!~például az USÁban megoldották azt hogy a melegek lehetnek katonák,rendőrök,stb.=itt,meg Magyarországon,szinte mindenen problémáznak...=mert,kicsiny Orbán fejébe a tudás...=csak az új-foci-stadionok férnek bele...

chrisred 2018.07.04. 08:30:53

@vergyula: Vagis nagyjából azért, amiért a gyerekek papás-mamást játszanak.

Magánvéleményem · http://maganvelemenyem.blog.hu/ 2018.07.04. 09:03:59

@sZulamith: " ... Egyébként nem az Index, meg a posztiró a hibás, ha egy államtitkár ilyen megosztó nyilatkozatot tesz. ... "

Ne fényezd a posztírót meg az indexet! A nyilatkozat nem volt megosztó, csak épp a búznyákok egy része szereti magát áldozatnak érezni, és kiélni perverz exhibicionista hajlamait, ezért mindent megtesz, hogy jó sokan arról beszéljenek, hogy Ő mennyire el van nyomva. Ez az egész poszt erről szól, meg persze a nácizós-fideszezős szokásos maszlag.

négyláb 2018.07.04. 09:07:25

Ha megüzente, jól tette. Az igazsággal - mégha az erőszakos kissebbségnek fáj is - legalább néha szembesülni kell.

Scott Tenorman Must Die 2018.07.04. 09:07:45

@sZulamith: hol megosztó ez a nyilatkozat? 100-ból 98 egyetért vele.

Magánvéleményem · http://maganvelemenyem.blog.hu/ 2018.07.04. 09:11:50

@Kishableany: " ...Az index most szepen megy indexre, nem fogom olvasni es remelem sokan tesznek majd igy. ... "

Te teljesen hülye vagy! Az index szórakoztató, a B1 különösen mulatságos. Mondd csak, jártál Te a budapesti Vidámparkban amikor az még létezett? Volt ott egy "Elvarázsolt kastély" nevű installáció, benne sok görbe tükör, ami a látványt erősen torzította. Roppant mulatságos volt nézegetni... Na, ilyen az index is, a B1 pedig különösen ilyen.

Prás Ferg 2018.07.04. 09:14:24

Épül-szépül a fasiszta diktatúra.

6.Lenin 2018.07.04. 09:17:22

@LAM: i9

Szánalmas.
Igen, de csak rájuk nézve, mármint akik felfújják az ilyen álproblémákat, és a jelek szerinte nem jönnek rá már a 3. kétharmados vereség után sem.
De ez legyen az ő gondjuk.

A melegeknek meg nagyon ajánlanám az elhatárolódást tőlük, mert csak ártanak nekik is.

Más.

Nevelhetnek-é gyereket?
Nem.
A gyermek csak egy egészséges, teljes családban lesz teljes értékű.

Sem egyszülős, sem azonos neműekkel felnőve. Mindenképpen sérül a személyisége.
Akik ennek az ellenkezőjét állítják, azok hazudnak, még saját maguknak is.

És ez itt is meglátszik a sok sérült személyiségű ember hozzászólásaiban. Nem lennék meglepve, ha kiderülne, ezek mind sérült családból jöttek.

Mindez szerintem, és sok-sok év megfigyelése szerint is.

chrisred 2018.07.04. 09:21:16

@6.Lenin: Szóval, ha az egyik szülő az életét veszti, a másiknak azon nyomban meg kell szabadulnia a gyerekeitől, mert nem nevelheti őket?

négyláb 2018.07.04. 09:23:42

@Magánvéleményem: Így igaz, ezt elfelejtettem......

6.Lenin 2018.07.04. 09:28:23

@chrisred:

Szövegértési probléma.

Nem írtam, hogy nem nevelheti, de a gyerek mindenképpen megsínyli a másik szülő hiányát. Nyilván hiányozni fog sok olyan élmény a gyerekkorából, amit már soha nem fog tudni semmivel sem pótolni. Felnőttként meg itt vezeti le ezek hiányát másokat anyázva.

Nem szabadna megengedni, hogy az ilyen problémákba faszok is beleszólhatnak.

chrisred 2018.07.04. 09:31:22

@6.Lenin: "Nevelhetnek-é gyereket?
Nem."

Magánvéleményem · http://maganvelemenyem.blog.hu/ 2018.07.04. 09:32:51

@nick papagiorgo: " ... Nincs nagyobb gáz annál,amikor valaki nem meleg, de pl."védi a melegek jogait" és hasonlók, ráadásul úgy, hogy pl. erről a témáról (se) fogalma sincs. Szerintem a melegek tök ellennének e nélkül is. ... "
Pár évvel ezelőtt volt "meleg" kollégám, megkérdeztem, hogy megy e felvonulni... A válaszának az volt a lényege, hogy a párjának meg neki csak púp a hátukon ez az egész, nem akarnak ők semmit, csak azt hogy a világ hagyja őket békén, DE van néhány exhibicionista aki mindig belesz@rik a ventilátorba, és csodálkozik, hogy a többiek pöttyösek lesznek, és rühellik őket.

@6.Lenin: " ... Egy agresszív kisebbség karolja csak fel ezt a problémát, akiknek nem sok közük van a melegekhez. Csak eszköznek használják fel őket.
szerintem. ... "
Ez így van, ŐK a Sorosbérencek :-) nincs mit szépíteni rajtuk.

@morph on deer: " ... Való igaz, ha bármilyen fajta megkülönböztetést elfogadsz, akkor lényegében már nincs megállás. ... "
Hát, öregem, nagyon látod a lényeget. Egy igazi liberális (nem a magyarországi liberálnácik) mindenkit elfogad olyannak amilyen, sőt hagyja hogy kifejtse a véleményét, nem tesz különbséget ember és ember között. Ebből fakadóan elfogadja, hogy a választók másképp gondolják azt, hogy kikkel szeretnének együtt élni, elfogadja azt, hogy vannak akik rasszisták vagy nácik, és nem akarja bebörtönözni őket addig, amíg nem támadnak rá másik emberre, azaz nem akarják valóra váltani a világképüket, és elfogadja azt is, hogy vannak olyan emberek akik viszolyognak a langyiktól stb.

Itt a B1-en szinte minden poszter azt hazudja magáról, hogy liberális, miközben folyamatosan gyűlölködik és uszít. Ezért hivom ezt a fajta népséget libálbolseviknek, vagy liberálnácinak, vagy liberálfasisztának, mert az, hogy valóban liberálisok lennének fel sem merül bennem.

morph on deer 2018.07.04. 09:40:57

@vergyula:
“de akkor hol a jogsegély”

Ahol a jog manapság!

Idiótáink nem fogják fel, hogy cirka ezeregy okból lehet “csonka” egy család, ahogyan gyermektelen is egy házaspár, hogy csak a leginkább előforduló eseteket említsem.

Arról nem is beszélve, hogy a gyerek számára lehet éppen az a “jó” megoldás, ha csonka lesz a család, például ha anyuka végre gyerekestől kilép egy házasságból, és otthagyja a durva, részeges “családfőt”, hogy normális életük legyen.

Na ő mindjárt a nemkivánatos változattá válik, nem illik bele pártunk és kormányunk családképébe, méltatlanná válik a támogatásra.
Mert az ugye nem számít cseppet sem, hogy az lenne károsabb a gyereknek, ha egy durva és részeges apa mellett nőne fel, mert az mégiscsak “család” lenne...

Az a “lehetőség” is fennáll, hogy egyik szülő meghal, - baleset, rák, szívroham, stb. - és a család ugyancsak “csonka” lesz, akaratuk ellenére, de az eredmény itt is ugyanaz! Szép, ugye?

Ritka korlátolt egy gondolkodásmód, akárhonnan is nézve.

Magánvéleményem · http://maganvelemenyem.blog.hu/ 2018.07.04. 09:42:21

@chrisred: " ... A társadalom sok mindent nem tud pótolni, például egy hiányzó végtagot sem ... "
Amikor ilyen kijelentést teszel, tedd hozzá, hogy JELENLEG, mert belátható időn belül megoldható lesz a pótlása a hiányzó végtagoknak és NEM protézissel!! Csak abba gondolj bele, hogy 100 évvel ezelőtt egy leszakadt végtag elveszett volt a tulajdonosa számára, manapság ha a körülmények engedik, vissza tudják varrni, és még arra is van esély, hogy teljes értékű lesz. Vannak sikeres szervátültetések, és vannak jelei annak is, hogy képesek lesznek célzottan, megfelelő emberi szöveteket növeszteni vagy nyomtatni...

6.Lenin 2018.07.04. 09:44:54

@chrisred:

A már induláskor családnak nem nevezettek, pl melegek. eleve nem lesz meg az egyik szülő természetes "képe" a gyerekben. Egy férfi, vagy nő, meg eleve nem vesz a piacon egy gyereket, hogy nevelhessen egy idegent.

A magyar kiválóan nevezi természetellenes kapcsolatnak a a melegek együttélését.
Természetesen ma már ezért őket a kapcsolatukban nem lehet korlátozni, de a közösség érdekeit is figyelembe kell venni, a teljes család kiemelésekor, támogatásánál.

chrisred 2018.07.04. 09:47:41

@Magánvéleményem: Ehhez meg tegyük hozzá, hogy az elméleti-technikai lehetősége lesz meg, és lesznek olyan kivételezettek, akik élhetnek is vele. Jelenleg olyan folyamatot élünk meg, hogy az állami közgyógyellátás is finanszírozhatatlan luxussá kezd válni.

6.Lenin 2018.07.04. 09:47:46

@morph on deer:

"Ritka korlátolt egy gondolkodásmód, akárhonnan is nézve. "

Tökéletesen értékelted az általad írtakat. Ritka az ilyen, gratulálok.

Magánvéleményem · http://maganvelemenyem.blog.hu/ 2018.07.04. 09:48:03

@morph on deer: " ... Ahol a jog manapság! ... "
Sose feledd, hogy a jogállamban JOGSZOLGÁLTATÁS van, nem pedig IGAZSÁGSZOLGÁLTATÁS. Ezért csukják börtönbe életfogytiglan azokat rohadékokat akiket valójában rövid úton fel kellene kötni...
Lehet felháborodni, DE Szita Bence gyilkosait vagy Bándy Kata gyilkosát teljesen fölösleges életben tartani, és költeni rájuk az adófizetők pénzét. Szerintem.

chrisred 2018.07.04. 09:54:33

@6.Lenin: Az egyik magyar ennek nevezi, a másik meg annak. Nincs semmi jelentősége.

A példát meg azért hoztam, hogy világítsunk már rá, mi lehet egy másik alternatíva a gyerek számára. Melyik jobb, csonka családban felnőni, vagy szülők nélkül, egy intézetben?

Magánvéleményem · http://maganvelemenyem.blog.hu/ 2018.07.04. 09:58:26

@chrisred: " ... Jelenleg olyan folyamatot élünk meg, hogy az állami közgyógyellátás is finanszírozhatatlan luxussá kezd válni. ... "
Amikor gyerek voltam (nem ebben a században volt), akkor a koszorúér szűkület/elzáródás, az infarktus, a tüdőembólia és még sok hasonló akut betegség jobbára halálos volt, manapság rutinműtétek hárítják el a problémákat, 30-40 évvel lehet túlélni a műtétet... Sőt a pacemaker beültetés szinte már ambuláns ellátást igényel csak, miközben amikor gyerek voltam, még gyerekcipőben járt ez az egész...
Az pedig, hogy mi a finanszírozhatatlan luxus... inkább ne is beszéljünk róla, mert megint fölhorgad bennem az a vágy, hogy az összes magyar profi futballistát kényszermunkára kellene ítélni sikkasztásért és naplopásért :-) Nem sportolók azok, hanem balettáncosok kőfaragók és egyéb műűűűvészek :-)

chrisred 2018.07.04. 10:04:05

@Magánvéleményem: Ja, rutinműtét, csak élje meg a beteg, amíg rá kerül a sor...
Azt nem írtam, hogy nincs racionális oka, ami miatt az egészségügyi ellátás a tudomány állása szerinti szinten megfizethetetlenül drága kezd lenni. Drágább műszerek, drágább képzés stb. De attól ez még egy létező folyamat.

Magánvéleményem · http://maganvelemenyem.blog.hu/ 2018.07.04. 10:05:35

@gigabursch: kár pedig milyen érdekes lenne, ha nem a lányoknak és asszonyoknak kellene félniük este az utcán a németeknél és a svédeknél, hanem fiúknak és a férfiaknak :-)
Lehet, hogy akkor Merkel asszony sem lelkesedne annyira a menekültekért, mert tudná, hogy véletlenül sincs esélye náluk :-)

Karl Friedrich Drais der Freiherr von Sauerbronn · http://darazskarcsi.blog.hu 2018.07.04. 10:19:28

@6.Lenin:

"A gyermek csak egy egészséges, teljes családban lesz teljes értékű.

Sem egyszülős, "

Mi legyen az elvált szülők gyermekeivel? Tudod-e, hányan vannak?

6.Lenin 2018.07.04. 10:19:57

@chrisred:

Miért ne lenne jelentősége, mindennek van.
Természetellenes, mert az evolúció szerint is az. Amelyik faj nem képes szaporodni, az kihal, elpusztul. Nincs rá szükség.
De van ilyen és ezt kezelni kell. A természet is az egyik dolog hiányát pótolni szokta egy másikkal, ami lehet jellemző is. De ez is más kérdés.

Mi lenne a jobb? Az 1 más kérdés, de mesterségesen "előállított" csonka család biztosan nem tartozik a legjobb megoldások közé.
Bármennyire is csűröd-csavarod.

Magánvéleményem · http://maganvelemenyem.blog.hu/ 2018.07.04. 10:21:46

@chrisred: relatív nem drágább, mint 50 évvel ezelőtt, csak akkor tervgazdálkodás volt, és aki pampogni mert az állapotok ellen, azt alaposan elhallgattatták, elvitték véleménycserére, és örülhetett, ha élve megúszta. Most sem rosszabbak az állapotok, csak nagyobb nyilvánosságot kap, és nem nyomják el a kritikusokat, ráadásul erős kontrasztot képvisel az is, hogy hozzáférhető a magán ellátás, és azt meg azzal reklámozzák, hogy mennyivel jobb mint az állami, HA van elég pénzed....

2018.07.04. 10:22:23

@morph on deer: "Arról nem is beszélve, hogy a gyerek számára lehet éppen az a “jó” megoldás, ha csonka lesz a család, például ha anyuka végre gyerekestől kilép egy házasságból, és otthagyja a durva, részeges “családfőt”, hogy normális életük legyen. "

És durva, részeges ember az csak heteroszexualis lehet... Ja nem.

6.Lenin 2018.07.04. 10:27:01

@Karl Friedrich Drais der Freiherr von Sauerbronn:

Bocsika, de kurvára unom a szövegértéssel birkózókat.

Az egyszülősben sem lesz teljes értékű. Mi legyen velük? Oldják meg ennek tudatában.

Az nem megoldás, hogy eleve a csonka/sérült kapcsolatokat reklámozzuk.
Mi ebben olyan kurva bonyolult?

A kormány arra törexik, hogy lehetőleg teljes értékű családok legyenek többségben.
A baj ezzel?

teéjesenmindegy 2018.07.04. 10:27:13

@Magánvéleményem: Csak az elvarázsolt kastély soha nem állította, hogy a valóságot mutatná, és hogy akinek nem tetszik az rohadt náci.

morph on deer 2018.07.04. 10:28:29

@Magánvéleményem:
“amíg nem támadnak rá másik emberre, azaz nem akarják valóra váltani a világképüket,”

Szó szerint!
Ezért aztán az, amikor az említett “rasszisták vagy nácik“ óriásplakátokon meg reklámok ezreivel próbálják meggyőzni a közvéleményt arról, hogy támogassák őket abban, hogy “valóra válthasság világképüket”, ez már messze túllép a liberális értékrend alapján tolerálható viselkedésen!

Pontosan az a jelenlegi gond, hogy egy lényegében megkülönböztetésen alapuló világkép - “mi” versus “ők” - vált állami szinten deklaráltan normává, és ennek a megnyilvánulásaival találkozni lépten-nyomon, és egyre több viszonylatban, ahol korábban ilyesminek egyáltalán nem volt szerepe.

A főbaj ezzel az, hogy megállíthatatlan, ha már elkezdődött. Ma már mindent és mindenkit cimkézünk, ilyen vagy olyan szempont alapján, és ennek a tendenciának még soha sem volt pozitív eredménye.
Vagy jó vége, hogy magyarul mondjam.

Erre utaltam az abszurd barna hajú példázattal, - nem tudod meghúzni a határt, hogy meddig mehet el ez a szemlélet, mert mindig lesz újabb szempont a diszkriminációhoz.

Rövidlátó módon sikerült kiengedni a palackból a dohos és penészes szellemet a pillanatnyi érdekek kedvéért, aztán most nézhetjük, ahogy terjed a “kellemes” hatása...

chrisred 2018.07.04. 10:31:37

@6.Lenin: Érdekes megközelítés, ha szerinted az emberiséget a kihalás fenyegeti. Természetellenesnek tűnik például, hogy Európában alig egy évszázad alatt a duplájára nőtt a születéskor várható élettartam. A technikai civilizáció vívmányai már régen felülírták az evolúció eredeti szabályait.

Wildhunt 2018.07.04. 10:33:15

@abcdefghijklmm: de. Heteroszexuális, erőszakos, alkoholista, bunkó katolikus pedofil. Ezt így jegyezd meg. Lakatos Jozefina ezzel szemben minden esetben örök hűségben él Rikárdóval, összezördülés csak a három diploma fontossági sorrendjének megvitatásában van. Ha nem így gondolod, náci vagy.

2018.07.04. 10:44:36

@morph on deer: "A főbaj ezzel az, hogy megállíthatatlan, ha már elkezdődött. Ma már mindent és mindenkit cimkézünk, ilyen vagy olyan szempont alapján, és ennek a tendenciának még soha sem volt pozitív eredménye.
Vagy jó vége, hogy magyarul mondjam. "

Ja. Egy csomóan például azonnal "narancs-táliboznak" meg "fidesz-jobbágyoznak" ha a vitapartner nem ért velük egyet! :-)

6.Lenin 2018.07.04. 10:46:29

@chrisred:

Jelenleg még nem fenyegeti, de abba az irányba halad.

Igen, az orvos tudomány már képes életben tartani olyan embereket is, akiket a természet esetleg már feleslegesnek ítélt (az életmódja miatt esetleg. Alkohol, drog, táplálkozás)

És ez 1 ragyogó eredménye az emberiségnek?
Óriási költségen esetleg tök felesleges embereket életben tartani, a normális emberek kárára? Érdekes kérdés .

Biztos, hogy az emberiség pusztulása a természetre károsan hatna?
Mit sunnyogsz ezeken a kérdéseken? Tedd fel magadban nyugodtan, és keress rá elfogadható válaszokat, ha léteznek egyáltalán.

Bár, ha elfogadjuk az ősrobbanás spontán voltát, az evolúció céltalanságát, az élet értelmetlenségét, akkor már nem tűnik ez az egész olyan értelmes mókának.
Baszni rá, az egészre.

Magánvéleményem · http://maganvelemenyem.blog.hu/ 2018.07.04. 10:46:48

@teéjesenmindegy: Így van, ezért lesznek az emberek magyarországon immunisak a nácizásra, mert már szinte minden emberre rásütötte a jelenlegi ellenzék azt, hogy náci, ha nem ért velük egyet. Márpedig nekem van feleségem és vannak kislányaim, és rohattul nem akarok ide a faluba 30 kanos szép szál migráns legényt, ergó náci vagyok, rasszista és xenofób :-) DE akkor sem szavazok a migránsimportőrökre! Egyikre se! Ezért szavaztam a MKKP-ra :-)

Magánvéleményem · http://maganvelemenyem.blog.hu/ 2018.07.04. 10:51:46

@morph on deer: " ... Rövidlátó módon sikerült kiengedni a palackból a dohos és penészes szellemet a pillanatnyi érdekek kedvéért, aztán most nézhetjük, ahogy terjed a “kellemes” hatása... ..."

Tudod, az a baj, hogy itt magyarországon ez a szellem sosem volt bezárva, csak a szőnyeg alá söpörve.

chrisred 2018.07.04. 10:53:28

@6.Lenin: Én nem értékeltem ezeket az eredményeket semmilyen szempontból sem, főleg nem erkölcsileg, csak rámutattam a létezésükre. A természet pedig főleg semleges környezet erkölcsi szempontból, nem ítél senkit halálra vagy nem jutalmaz élettel.

teéjesenmindegy 2018.07.04. 10:54:52

@chrisred: "A technikai civilizáció vívmányai már régen felülírták az evolúció eredeti szabályait."
Ez így van. Ezért is van az, hogy a hozzád hasonló életképtelen korcsok túlélnek, felnőhetnek, szaporodhatnak, és kommentelhetnek.

6.Lenin 2018.07.04. 11:00:44

@chrisred:

"természet pedig főleg semleges környezet erkölcsi szempontból, nem ítél senkit halálra vagy nem jutalmaz élettel. "

Ezt azért gondold át még1x. Természetesen nehéz lehet elfogadnia annak, aki magát mások fölé képzeli (nem konkrétan rád gondolok itt, csak úgy általánosan az emberre)

hány érdekes, hasznos(?), gyönyörű, stb faj pusztult már ki? Ez hányadik civilizáció már a Föld életében?
Érzed bármelyiknek is a hiányát? És a te, mi hiányunkért valaki,valahol bepisil majd éjszakánként

Jó nagy kanyart tettünk.

teéjesenmindegy 2018.07.04. 11:01:06

@Magánvéleményem:
Annak a szavazatnak semmi de semmi értelme nem volt. Már bocs, de vannak helyzetek, amikor az ember leteszi valahova a voksát. Fekete vagy fehér, fej vagy írás. Igen vagy nem.
Arra szavazni, hogy valaki kiröhögi, hogy milyen randa a fehér, és ugyanakkor milyen randa a fekete a világ legnagyobb hülyesége.
Kicikizni meg kiröhögni a világ legkönnyebb dolga.

teéjesenmindegy 2018.07.04. 11:02:26

@chrisred: Igen. A kommentelés csak a korcsok privilégiuma, vagy nekem is szabad?

chrisred 2018.07.04. 11:06:52

@6.Lenin: Hiába gondolom át, akkor is visszafordíthatatlan folyamat.

chrisred 2018.07.04. 11:08:37

@teéjesenmindegy: Ne próbáld kizárni magad az életképtelen korcsok közösségéből, amikor folyamatosan bizonyítod, hogy oda tartozol.

Magánvéleményem · http://maganvelemenyem.blog.hu/ 2018.07.04. 11:08:41

@teéjesenmindegy: Annak a szavazatnak pont annyi értelme volt, mint bármely másiknak. Érvényes volt, és kifejezte abbéli akaratomat, hogy mind a fidesz, mind pedig az elkúrók mejenek a pokolba.

BillEvans 2018.07.04. 11:11:18

@MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ BÖRTÖNBEN: Értelmezési problémáid vannak, segítek: valamely tulajdonság degeneratív jellege nagyon nem azonos a degenerált jelző köznapi értelmezésével (amit egyébként nem is használtam). "Igen, nekünk heteróknak nem kell felhívnunk a figyelmet magunkra, hogy el vagyunk nyomva, mivel nem vagyunk elnyomva. Kapis?" Mi nem elnyomva vagyunk (egyébként más sincs elnyomva, legfeljebb megbélyegezve, de a kettő nagyon nem ugyanaz), ellenben permanensen provokál egy kisebbség azzal, hogy több jogot szeretne magának a többinél, olyan alapon, ami nem érdem, nem teljesítmény stb. "Egymilliárd légy nem tévedhet, egyél szart." kinyilatkoztatás téves érvelés (a legyek életmódja nem implikálja az emberi csoportok viselkedésének szabályait). "A prájd meg nem tetszik, nem nézem, senki nem teszi kötelezővé." akár igaz is lehetne, ha privát helyen zártkörű rendezvényként szerveznék, de bizonyos tevékenységek még ott is korlátozandók (pl. gyermekpornográfia).

chrisred 2018.07.04. 11:16:27

@teéjesenmindegy: Egyik oldalon a rendszerváltó elit, a másikon meg azok, akik nem hajlandóak közösséget vállalni velük. Fekete-fehér.

6.Lenin 2018.07.04. 11:28:54

@chrisred:

Szerinted, és igazad is lehetne, ha a tv-ben patkányokkal végzett kísérletre gondolunk.
Igen, ők kipusztultak.
Talán pont itt mutatkozna az ember magasabb intelligencia szintje (ha ez igaz), hogy időben keressen megoldást egy negatív folyamatra.
Lehet, hogy tényleg nincs más megoldás-hosszútávon, mert a természet akarja így lerendezni, megszabadulni az embertől, mint egy káros fajtól.
Talán, ha figyelembe vesszük azt, minél magasabb a technika szintje, annál alacsonyabb az erkölcsi gát, és megállíthatatlannak tűnik az önpusztítás.
Rajtunk (?) múlik, de a látszat szerint ezzel kevesen annak tisztában. Pillanatnyi politikai előnynek véltek náluk felülírják a lényegi kérdéseket. Magukkal rántanának mindenkit.

chrisred 2018.07.04. 11:46:24

@6.Lenin: Az egyénnek van erkölcsi érzéke (kinek milyen), a társadalmat azonban értéksemleges szervezetek és komplex önműködő rendszerek működtetik és formálják. Ezek, mint az összetettebb, saját egyes szerveinél magasabbrendű egységet képező organizmusok, funkcionálni, túlélni, növekedni akarnak. Az embereknek már nem a természethez, hanem ezekhez az organizmusokhoz kell alkalmazkodnia.

morph on deer 2018.07.04. 11:49:02

@abcdefghijklmm:
“És durva, részeges ember az csak heteroszexualis lehet... Ja nem.”

És ha nem hetero, akkor honnan lenne gyerek meg feleség? Tekintve, hogy nem házasodhatott volna, ergo: sefeleség, se gyerek, akinek el kéne hagynia önvédelemből!
Nem figyelsz.
Nem a homo-hetero kérdésről van szó, hanem a kormányzat családértelmezésének alapvető problémáiról.

6.Lenin 2018.07.04. 11:58:02

@chrisred:

Ne bassz.
Mi a faszért lenne erkölcsi érzékem, ha az ellentétes a ......

értéksemleges szervezet az 1 jó nagy faszság-szerintem.

Nem lehet magasabb cél a túlélésnél, sem az egyéneknek, sem a közösségnek, amiben dagonyázik. Csak akkor, ha elfogadjuk az ősrobbanás spontán megtörténését, célnélküliségét

"Ezek, mint az összetettebb, saját egyes szerveinél magasabbrendű egységet képező organizmusok, funkcionálni, túlélni, növekedni akarnak. "

Ez egy érdekes gondolat, kár, hogy marhaság, azokhoz képest is, amit eddig írtál.

(mi, ki határozza meg a túlélés, növekedés mivoltát? A többségben lévők, vagy a kisebbségben lévők magasabbrendű egységei, vagy önmagát kinevező spekuláns?
vicces.

2018.07.04. 12:01:09

@morph on deer: nem feleség, hanem élettárs, aki történetesen azonos nemű és történetesen őt is lehet ütni. Azonkívül egyesek szerint az örökbefogadást is engedélyezni kellene a homo pároknak. Na, akkor már gyerek is van, akit lehet ütni. Nem figyelsz!

Magánvéleményem · http://maganvelemenyem.blog.hu/ 2018.07.04. 12:13:53

@chrisred: " ... a társadalmat azonban értéksemleges szervezetek és komplex önműködő rendszerek működtetik és formálják ... "

Ezt bővebben is kifejthetnéd, mert elég messze visz az, hogy mit nevezünk szervezetnek és hogy melyik szervezet és milyen önműködő rendszerek formálják a társadalmat... pl.: egy ma is működő muszlim teokráciában, elég érdekes lenne az értéksemlegesség... végül is, ahol az irányító hatalmat egy adott embercsoport birtokolja, ott az irányító embercsoport értékrendszere fog érvényesülni, ergo nem lehet értéksemleges a társadalom, mert vagy egyet értenek velük, vagy részben egyet értenek velük, vagy velük szemben helyezkednek el. Nézd meg az USA-t, ott két nagyobb szervezet működik, és ott is a "liberális" értékrendszer is különbözik a "konzervatív" értékrendszertől... különben nem értelme "közülük" választani.

morph on deer 2018.07.04. 12:18:41

@abcdefghijklmm:
“Ja. Egy csomóan például azonnal "narancs-táliboznak" meg "fidesz-jobbágyoznak" ha a vitapartner nem ért velük egyet! :-)”

Azt hiszem nem az egyetértésről van szó, hanem a gondolkodásra való hajlandóság hiányáról.
Amikor értelmes válasz helyett csak az unalomig ismert propagandaszövegeket nyomja valaki, akkor ő nem véleményt formál, sajnos. Aki gondolkodik és van saját véleménye, azzal lehet beszélni akkor is, ha az a vélemény merőben eltér mondjuk az enyémtől.

Aztán olyan is van, akinek teljesen mindegy miről van szó, ugyanazt nyomja minden alkalommal ... na, abból “vita” soha nem lesz.

chrisred 2018.07.04. 12:18:55

@6.Lenin: Valami azt súgja, hogy semmit nem értettél abból, amit leírtam. Különben nem tennél fel ilyen kérdéseket.

chrisred 2018.07.04. 12:24:01

@Magánvéleményem: Elsősorban az egyetemes európai (technikai) civilizációról írtam. Amerikában egyébként két liberális értékrendszer áll szemben, az egyinél a politikai liberalizmus, a másiknál a gazdasági liberalizmus áll

morph on deer 2018.07.04. 12:25:28

@Magánvéleményem:
“...ez a szellem sosem volt bezárva, csak a szőnyeg alá söpörve.”

Igaz!
De még ott is jobb helyen volt, mint “közkincsé” téve. Szerintem.

chrisred 2018.07.04. 12:26:02

@chrisred: a középpontban. De bármelyik van többségben, az amerikai állam pont ugyanúgy működik, köszönhetően a fékek és ellensúlyok értéksemleges rendszerének.

6.Lenin 2018.07.04. 12:45:47

@chrisred:

Akkor világosítsd már fel a bunkó fejemet, hogy mit is jelent az értéksemleges magasabbrendű egységet képező organizmusm túlélési igénye.
Mi a toszért is, ha értéksemleges?

Én még leragadtam annál, hogy vannak olyan értékek,a mik felülírhatnak bizonyos kisebbségben lévő érdekeket, amik ellentétesek a többség túlélési igényeivel.
Mert a kisebbségben lévő érdek a többség pusztulását is okozná 1ben.
Mindenki közösen megy a levesbe, az milyen értéksemleges magasabb rendű organizmus?

chrisred 2018.07.04. 12:52:08

@6.Lenin: Azt jelenti, hogy a túlélés nem eszköz, amivel közelebb jut ahhoz a célhoz, amiért létrehozták, hanem maga a cél.

Értem én, hogy leragadtál annál a pontnál, hogy az emberiség a kihalás szélén áll, de valójában pont fordított a helyzet.

Magánvéleményem · http://maganvelemenyem.blog.hu/ 2018.07.04. 12:53:04

@morph on deer: Ezért jött fel a Jobbik, mert létező dolgokról nem volt PC beszélni, és ez a hibája annak is, amit a nyugati demokráciákban a migrációval kapcsolatban elhallgatnak. Tény, hogy itt a fityisz túltolta a migráncsozást, de az sem korrekt, ha az emberek elől elhallgatják azt a tényt, hogy a migráncsok beérkezésével az erőszakos bűncselekmények száma a létszámukhoz képest aránytalanul többet nőtt.
Ezen tények állami tagadása szülte az igazi problémát, mert ami pletyka szinten terjed, az sokkal durvább lesz a valóságnál. És ha az erről való beszédet és tájékoztatást büntetik a PC miatt (mint pl az angoloknál azt a bloggert aki a bírósági tárgyalást közvetítette, ha jól emléxem a nevére Tommy Robinson), sokkal durvább diktatórikus jellemzővel bír, mint az, hogy a kúrmány erősen migráncsozott...

Szerintem meg inkább legyen közbeszéd a dolog, minthogy csak suttogni merjenek róla az emberek. A suttogás sokkal durvább képzelettársításokat tud okozni, mint az eltúlzott tények hangoztatása.

Magánvéleményem · http://maganvelemenyem.blog.hu/ 2018.07.04. 13:00:22

@chrisred: az a két értékrendszer is eltér dolgokban, azaz nem semlegesek. Szerintem semleges értékrendszer nem létezhet, mert maga az "érték" az ami kiemeli egy semleges közegből, ezen "érték" alapján van az az értékrendszer a többitől megkülönböztetve, és ez az "érték" az, ami érdekellentéteket generál, már akkor is, ha csak egy ember vitatja annak az "érték"-nek a létjogosultságát.

6.Lenin 2018.07.04. 13:05:11

@chrisred:

És pont a cél (?) előtt döglik bele az értéksemlegességbe?
Fasza 1 perspektíva.
Ja, és mi a cél, ha hulla állapotban is kellemes lesz nekem?
Hogy megnézhetem DVD-n amikor Lajos megdugta Bélát?
Az jó lesz nekem (is)?

Fontos lenne, mert akkor már du. nem harcolok feleslegesen.

Ja, igen, még azt sem értem teljesen, hogy miért is jó az nekünk, ha 1re többen élnek (?), akik valójában már a születésüknél is életképtelenek? (képtelenek önmaguk életben tartására , felnőttként is)

Vagy először még meg kéne alkotnunk az életképes biológiai robot példányait (mesterséges intelligenciával felprogramozva), akik mondjuk szaporodni is képesek lesznek (mint az ember a kezdeteknél) és csak azután pusztulhatunk ki teljesen? Vajon mi hányadikok is lehetünk ebben a sorban?

chrisred 2018.07.04. 13:11:43

@Magánvéleményem: Én semleges értékrendszerről, hanem értéksemleges rendszerekről írtam.

chrisred 2018.07.04. 13:15:33

@Magánvéleményem: Azt a fickót nem a PC megsértése miatt, hanem az ártatlanság vélelmének elve miatt büntették.

teéjesenmindegy 2018.07.04. 13:17:00

@Magánvéleményem: "nnak a szavazatnak pont annyi értelme volt, mint bármely másiknak. Érvényes volt, és kifejezte abbéli akaratomat, hogy mind a fidesz, mind pedig az elkúrók mejenek a pokolba."
:D:D:D Akkor a szavazás értelmével nem vagy tisztában ezek szerint. :D
Szóval a szavazás tudod nem arról szól, hogy ki menjen a pokolba, hanem arról kéne az akaratodat kifejeznie, hogy ki vezesse az országot.
Szóval, ha van egy busz, meg három buszsofőr, akkor az utasoknak azt kell választaniuk, akik szerintük jobban ismeri az utat, nem töri össze a buszt, és biztonságban odaérnek a célhoz. Na, ennek örömére te szavazol a 13 éves Pisitkére, aki a busz hátuljából köpőcsövezik, és ordítva röhög, a három sofőr kinézetén, beszédhibáján és azon, hogy randa színe van a busznak. Téged az nem zavar, hogy Pistikét ha odaülteted a kormányhoz, akkor garantáltan az első kanyarban az árokba landolnak, mert jogsija az nincs? Tök jó, mert vicces, ugye? Igaz, hogy csinálni semmit nem csinál, de ugatni azt tud... Bravó mégegyszer!

Magánvéleményem · http://maganvelemenyem.blog.hu/ 2018.07.04. 13:23:23

@chrisred: " ... a társadalmat azonban értéksemleges szervezetek és komplex önműködő rendszerek működtetik és formálják ... "
Ezt írtad, ami nem egészen ugyanaz mint amit most írtál.

Lehet, hogy rosszul értelmezem, de az értéksemleges szervezetek nem igazán létezhetnek a politikában.
Pl.: Egy párt egy ideológia mentén soha sem lesz értéksemleges szervezet, így az általuk vezetett állam sem nevezhető értéksemleges rendszernek. Talán ha létezik anarchista vagy nihilista párt, és azok hatalomra kerülnek, akkor igen :-)

Egyébként nagyon elmentünk ebbe az irányba:
"A királynét megölni nem kell félnetek jó lesz ha mindenki egyetért én nem ellenzem."

:-)

Magánvéleményem · http://maganvelemenyem.blog.hu/ 2018.07.04. 13:26:59

@teéjesenmindegy: " ... az akaratodat kifejeznie, hogy ki vezesse az országot ... "
Szerintem a mostani politikai gyülevész hordák közül a MKKP-nak kellene az országot vezetnie! Jelenleg a leghitelesebb párt Magyarországon!

- Örök élet
- Ingyen sör
- Balaton Nyíregyházáig

Magánvéleményem · http://maganvelemenyem.blog.hu/ 2018.07.04. 13:32:23

@chrisred: Az a fickó nem ítéletet mondott, hanem véleményt nyilvánított, szerintem. Az, hogy a véleménye nem PC, és ezért büntetik, nagyon nem jó üzenet.

És, hogy miért?

Azért mert ha ez az eset ártatlanság vélelmére hivatkozva börtönt érdemel, akkor börtönt érdemel minden olyan véleményvezér aki tolvajnak nevez egy politikust.
Márpedig a politikusok látens tolvajok egytől egyig, ez az én véleményem :-)

chrisred 2018.07.04. 13:32:23

@teéjesenmindegy: De ha az egyik sofőr rendszeresen karambolozott, amíg a volánnál volt, a másik pedig a menetrend szerinti megállók helyett a családtagjait fuvarozza, meg a haverjainak szállít árut, csak jelezhetjük feléjük, hogy elégedetlenek vagyunk.

teéjesenmindegy 2018.07.04. 13:35:20

@Magánvéleményem: Bravó harmadszor is!
És mesélj az örökéletet mégis hogyan fogja megvalósítani ez az igen komoly szervezet?
Az ingyen sört még értem is, nyilván van akkora tartalék a költségvetésben.
A Balaton Nyregyházáig kiterjesztése nagyobb vállalkozás lenne mint Panama meg Szuez egyben. És Miért lenne jó? Ez a hitelesség?

Már bocs, Karácsony programja is légbőlkapott marhaság, de ez ezerszer nagyobb faszság. Ezek a hitelesek?
Mondom, kovács pisti a kétszer bukott diák, fingik egyet a hátsó ülésen, és közli, hogy sokkal jobb a Millenium Falconnal repülni, mint a szar busszal. Szavazz rá.

chrisred 2018.07.04. 13:40:21

@Magánvéleményem: Nem arra hivatkozva, hanem annak alapján. Az angolszász jogrendszer más, ott a folyamatban lévő perben az esküdtszék befolyásolása tilos.

teéjesenmindegy 2018.07.04. 13:49:05

@chrisred: Ja. Jelezheted. Azt hívják tüntetésnek, sajtónak, bírálatnak. Van ennek ezer formája.
Szavazni viszont arra kell, akit látni akarsz, hogy vezeti az országot. Mi olyan bonyolult ezen?

Nálad az a jelzés, hogy a vak embert ülteted a volánhoz?

chrisred 2018.07.04. 13:50:11

@Magánvéleményem: Igen, kellett volna példákat írnom, mert így mindenki a maga szájíze szerint keresi meg hozzá. A pártok nem tartoznak a társadalmat működtető szervezetek közé, mint mondjuk maga az állam vagy az alrendszerei. Azok maguk a társadalom egyes érdekcsoportjai, illetve az őket képviselő személyek. (Remélem, nem gondolod, hogy a társadalom megszűnne létezni, ha máról holnapra az összes párt feloszlana.) A komplex rendszereken meg olyasmiket kell érteni, mint a média, közműellátás.

chrisred 2018.07.04. 13:54:58

@teéjesenmindegy: Magyarországon, ahol lassan az egész média állami kézen lesz, és azt is készülnek betiltani, ha két ember nyilvános helyen politikai témákról társalog? A múltat ismerem, ezért pontosan tudom, hogy melyik sofőrben nem bízom.

morph on deer 2018.07.04. 14:09:10

@abcdefghijklmm:
“Na, akkor már gyerek is van, akit lehet ütni. Nem figyelsz!”

Aha! És őket hívják a válás után “csonka családnak”..! Ja, nem. A francba!
Akkor most mi is van aztal a figyelemmel?

teéjesenmindegy 2018.07.04. 14:18:23

@chrisred: nyafi nyafi. az egész média, mi?
index? 444? klubrádió? atv? hirtv?

Egészen elképesztő, hogy ezt a kamut próbálja meg a fajtád erőltetni.
Komolyan hiszel abban, tényleg, hogy ha az M1 bemond valamit, akkor azt többen látják, mintha a facebookon osztod meg? Legalább magatoknak bevalljátok, hogy nem arról van szó, hogy nem értek el tömegeket, hanem arról, hogy tömegek tartanak benneteket élhetetlen, a valóságtól elrugaszkodott, ostoba fasznak?

Helyes, ne bízzál a sofőrben. De könyörgöm, legalább olyanra próbálj meg szavazni, aki már látott buszt egyszer az életében.

chrisred 2018.07.04. 14:29:13

@teéjesenmindegy: Az Index nem sajtó. Na ki mondta?

chrisred 2018.07.04. 14:30:25

@teéjesenmindegy: Nem becsülöm túl az M1 nézettségét, de csak nagyobb lehet párszáz embernél.

abcdefghijklmm (törölt) 2018.07.04. 14:58:27

@morph on deer: "
Aztán olyan is van, akinek teljesen mindegy miről van szó, ugyanazt nyomja minden alkalommal ... na, abból “vita” soha nem lesz. "

Ilyenből van a legtöbb.

abcdefghijklmm (törölt) 2018.07.04. 15:01:27

@abcdefghijklmm: Jó. Vedd észre, hogy te hoztál szándékosan kizárólag olyan példákat, ahol a gyerek hetero családban szarul jár. Én meg felhívtam a figyelmedet, hogy homoszexuális ember nem feltétlenül ma született bárány, és ő is lehet erőszakos, alkoholista vagy bármi. Ennyit arról, hogy ki nem figyel.

Magyarország államformája ... Válsághelyzet 2018.07.04. 15:06:41

@abcdefghijklmm: Vedd észre, hogy magadnak válaszoltál. Ennyit arról, hogy ki nem figyel. :))

Magánvéleményem · http://maganvelemenyem.blog.hu/ 2018.07.04. 15:21:14

@teéjesenmindegy: Látod, ez a demokrácia. Inkább legyenek laikusok az ország kormánykerekénél, megvalósíthatatlan programmal, mint a megszokott káderek egy olyan programmal, amit biztosan nem valósítanak meg, de mindent elkúrnak vagy ellopnak (is).

Egy viccpárttól ez a program hiteles, ezen nincs mit ragozni. És NEM mellesleg, a MKKP elérte a kitűzött célját, eltékozolta a kampánypénzt, és meglett az 1% a választás során, így nem kell visszafizetnie, nemúgy mint a kamupártoknak vagy a kalapozó Együtt-nek.

Ha esetleg kíváncsi vagy arra hogyan tékozolták el a kampánypézt, akkor itt tudsz informálódni:
ketfarkukutya.com/webapps/palyalike/?class=Main

Mutass még egy olyan pártot, amelyik ennyire korrektül és publikusan elszámolt.

Magyarország államformája ... Válsághelyzet 2018.07.04. 15:24:17

@teéjesenmindegy: "nem értek el tömegeket"

A klubrádió például azért nem ér el tömegeket, mert a geci gazdád betiltotta az országos sugárzását.

chrisred 2018.07.04. 15:36:34

@MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ BÖRTÖNBEN: Mondjuk a Klubrádió még véletlenül sem volt a rendszerváltó elittől független médium.

abcdefghijklmm (törölt) 2018.07.04. 17:19:30

csakférfi 2018.07.04. 19:49:37

A poszt margòjàra.

"A melegházasság támogatói szerint a homoszexuális pároknak is „joga van” a „boldogsághoz”, azaz a házassághoz, gyerekhez, családhoz, ha máshogy nem, mesterséges megtermékenyítés és örökbefogadás útján. – írja a Slate.com cikke.
....
...
Felmerül a kérdés: miért lennének jobbak az eredményei a melegpárok által örökbe fogadott gyermekeknek
....

...
Austini Egyetem (Texas) fiatal professzorának, Mark Regnerusnak és csapatának 15 ezer fő megkérdezésével végzett kutatása, a New Family Structures Study (NFSS)
....
...
Az ilyen gyermekek és fiatalok inkább hasonlítanak az egy szülő által nevelt gyermekekhez. Az olyan változók kiszűrése után, mint a kor, nem, nemzetiség, stb, a homoszexuális és leszbikus párok által nevelt gyermekek (a pár valamely tagjának biológiai gyermeke) később nagyobb számban voltak munkanélküliek, kevésbé egészségesek, depressziósabbak, nagyobb eséllyel csalták meg kedvesüket vagy házastársukat, dohányoztak, volt összeütközésük a törvénnyel, keveredtek több szexuális kapcsolatba, tekintet nélkül a másik nemére, s nagyobb eséllyel emlékeztek gyermekkorukra negatívan – csak hogy néhányat felsoroljunk a különbségek közül.
...
...
Konkrétabban: a homoszexuális vagy leszbikus pártok által nevelt gyermekek közt (akik az egyik fél korábbi, heteroszexuális kapcsolatból származó biológiai gyermekei) később háromszor annyi a munkanélküli, mint a hagyományos családokban nevelkedettek között, és csaknem négyszer annyian szorulnak szociális segítségre.
...
...
Igazán sokkolóak a kutatás korai szexuális iniciációra és molesztálásra vonatkozó adatai. A leszbikus anya által nevelt gyerekek 23 százaléka bevallotta, hogy „szexuálisan érintette” őt az anya vagy a partnernője. 31 százalék bevallotta, hogy szexre kényszerítették akarata ellenére. Ugyanez vonatkozik a homoszexuális apa által nevelt gyerekek 25 százalékára. A leszbikus anyák által neveltek 20 százaléka és a homoszexuális apa által neveltek 25 százaléka nemi úton szerzett betegségben szenvedett.
...
...
www.magyarkurir.hu/hirek/rengeteg-szempontbol-hatranyban-vannak-melegparok-altal-nevelt-gyermekek

Nincs több kommentem ezzel kapcsolatban.
A poszt csak nyàlverés.
süti beállítások módosítása