B1 blogcsalád



A Fidesz összezavarodott, ezért lebuktatta magát

2018. június 28. - ashwood

00524760.jpegDemokrácia, diktatúra – sokáig azt gondoltuk, e fogalmak jól megkülönböztethető valóságot jelölnek. A Fidesz azonban feltalálta a demokratikus diktatúrát és a diktatórikus demokráciát.

A (természetesen Soros György által tollba mondott) Sargentini-jelentés kapcsán bírta azt mondani az Európai Parlament jeles képviselője, Szájer József: a baloldali politikusok percenként hivatkoznak a jogállamiságra, miközben maguk "diktátorokként viselkednek". Bizony, diktátorként.

Ezzel szemben Németh Rezsibiztos-Főbirkózó–Alkotmányozó Szilárd Erdoganról és a törökországi választásokról kijelentette: a demokrácia szabályainak mindenben megfelelt a voksolás (amelyen lényegében a kormányfőt egyeduralkodónak választották). Igaz, hogy az EBESZ megfigyelői szerint ez korántsem volt így, részben azért, mert akár 2,5 millió voksot is meghamisíthattak, másrészt az indulók között nem voltak egyenlőek a feltételek. Utóbbi kritika a fideszes szótárban inkább dicséretnek hat, elvégre maguk is mindent elkövetnek nyolc éve, hogy Magyarországon se érvényesüljön az egyenlő pályák, egyenlő esélyek alapkövetelménye.

Érdemes szétszálazni az összegunbancolódott fogalmakat.

Erdogan egy diktátor. Lehet ezt szépíteni, "illiberális demokrataként" jellemezni, de a valóság mégis az, hogy Putyin török klónja a mai napig nem tisztázta, mi köze volt a két évvel ezelőtti pancserpuccshoz, amire hivatkozva a mai napig kénye-kedve szerint vet börtönbe bárkit, tartja rettegésben az egész közigazgatást. Persze Ankarából sem hiányozhat a helyi sorosgyörgy, csak őt Güllennek hívják. Rá hivatkozva még magyar iskolát is zaklatnak a török hatóságok. Az egykor az EU-hoz húzó, világi kormányfő ma már épp azt a vallási fundamentalizmust támogatja, amelyet idehaza Orbán és sameszai összekötnek az iszlámmal, és amely ellen Erdogan feltűnésekor harcolt. Így múlik el a világ dicsősége - lásd még Orbán egykori orosz-ellenssége versus mai Putyin-imádata.

Ezzel szemben az Európai Parlamentet, amelynek tagjait valóban szabad választásokon választ meg 550 millió európai polgár, diktátorok gyülekezetének nevezni… – nos, ezt inkább nem is minősítjük. Ugye arról az EP-ről beszélünk, amelynek tagja Szájer József és amelynek legnagyobb frakciója a konzervatív néppárti képviselőcsoport. Utóbbiak természetesen nem diktátorok – már Szájer szerint –, kizárólag a kisebbségben lévő baloldaliak. És meg is érkezünk egy csodálatos fogalomhoz:

kisebbségben lévő demokratikus diktátorok.

Mert a balosok már csak ilyenek.

Az EP, mint a neve is mutatja: parlament. Politikai testület, politikai véleményekkel, politikai vitákkal. Nem a megkérdőjelezhetetlen, szent, isteni igazság folyik a politikusok szájából – már csak azért sem, mert ilyen nem létezik. Ezzel tisztában vannak az EP-ben – ellentétben idehaza. Orbán minden szava szentség, melyet megkérdőjelezni is hazaárulás. A Fidesz pontosan ezt a mentalitást viszi a normálisan működő parlamentarizmusba. No meg a viták elkerülését: inkább hadoválják a sorosmigránssoros mantrát, minthogy érdemben reagáljanak a kritikákra.

Persze az EP, amelyben tehát a legnagyobb frakciója a jobboldalnak van, egy diktatórikus hely. Ezzel szemben a magyar parlament maga a demokrácia szentélye. Itt elő nem fordulhat, hogy az országgyűlés nem látja el ellenőrző feladatát, mert az kényelmetlen lenne a kormány számára. Ja, de. De az nem a többség diktatúrája ám!

Tényleg nem. Mindössze a népképviselet kiüresítése, szimpla kampányeszközzé degradálása. Ez igazán nagyon demokratikus.

A bejegyzés trackback címe:

https://b1.blog.hu/api/trackback/id/tr6814079243

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

FCUK27 2018.06.28. 12:49:57

itthon is csak addig volt demokrácia, amíg szarrá verhette a rendőrség az utcán tartózkodókat, és amíg hivatalban maradhatott a kormányfő, aki bevallotta, hogy csalással nyert. mióta ezek eltűntek, azóta diktatúra van :D

István Tamasi 2018.06.28. 15:37:14

@maxval balcán bircaman:
Te balkán birka! Persze neked a birkapásztorod sem diktátor még akkor sem ha nő helyett téged dug meg hátulról.

belaim7005 2018.06.28. 15:45:14

@dair: Több szódát bélám!

Magentax 2018.06.29. 09:07:57

@maxval balcán bircaman: költözz oda hülyegyerek, majd megtudod!

Európai téridő 2018.06.29. 09:10:09

@maxval balcán bircaman: Hát, mert a demokráciát megmondó elvtársak ezt a címkét aggatták rá.

ninimimi 2018.06.29. 09:51:26

Pár perce hozzászólást írtam egy másik címlapos bloghoz, majd ezt követően pillanatok alatt eltűnt a címlapról a blog, miközben sokkal régebbiek is ott tanyáznak az Index címlapján. Érdekes.
Ezért - mivel az itteni témához is kapcsolódik - idemásolom:

ninimimi 2018.06.29. 09:31:38
"Professzorok.... köre" hangzatos elnevezés. Tessék mondani, a miniszterelnök úr barátja, "Pharaon professzor" is tagja volt a társaságnak?
Hiszen ha Orbán személyes barátja volt, olyannyira, hogy házat is vett a szomszédjában, és személyesen Orbán nevezte professzornak, akkor neki is helye lett volna e dicső szervezetben, nem?!
Az meg, hogy az INTERPOL, meg az FBI körözte 20 éve, mint nemzetközi maffiózót, az csak Soros ármánykodása lehetett. Milyen kár, hogy szegény "Pharaon professzor" ilyen hirtelen elhunyt, amikor kellemetlenné vált egyeseknek, mielőtt kiderülhetett volna az igazság! Pedig méltó helye lett volna a "Professzorok.... körében". Vagy nem? Bruhaha!

orulunkvincent.blog.hu/2018/06/27/a_professzorok_batthyany_kore_esete_az_erc-vel_megjegyzesposzt

ninimimi 2018.06.29. 09:54:46

@dair: Igen, persze! Virág elvtárs óta tudjuk, hogy az a gyanús, ami nem gyanús. Sztálin Gulagja meg a liberalizmus fellegvára volt. Ahogyan Orbán meg nem szereti a pénzt és szereti a demokráciát.
Reggeli gyógyszer megvolt?

2018.06.29. 10:03:52

Megszerettem a B1 Blogot, mindig felvidít. A legjobb vicclap mostanában.

Kivlov 2018.06.29. 10:04:18

sz*ptatok, sz*ptok, sz*pni fogtok...

ⲘⲁⲭѴⲁl ⲂⲓrⲥⲁⲘⲁⲛ ⲔöⲍÍró · http://bircahang.org 2018.06.29. 10:16:32

@Európai téridő:

Kedvenc esetem a Fülöp-szigetek. Pár óra alatt diktatúra lett demokráciából, miután nem a nytugatnak tetsző politikus nyerte a választást.

ninimimi 2018.06.29. 10:22:02

@maxval balcán bircaman: Még az a szerencse, hogy a sztálinista bolsevikoknak tetszik ez a "választást" nyert sokszoros gyilkos a Fülöp-szigeteken, aki ráadásul annyira idióta, hogy nyilvánosan henceg a gyilkosságaival.

ninimimi 2018.06.29. 10:31:58

@maxval balcán bircaman: Akkor vitatkozzunk a gyilkosság fogalmáról? Amikor valaki azzal henceg, hogy a motorkerékpárjáról utcán sétáló embereket lőtt hátba, mert szerinte azok "megérdemelték", az szerinted a "narkokartellek elleni harc", ugye?

$pi$ 2018.06.29. 10:39:00

@maxval balcán bircaman: "Ismerem jól az ottani helyzetet."

Hát ebben semmi meglepő nincs. Az indexen még nem jött elő olyan téma, amiben ne lennél tájékozott, mit több, szakértő. Az meg, hogy amikor elkezded kifejteni a nézeteidet az olvasók fele lekaparja a plezúrt a képéről ki a fenét érdekel, nem? :D

ⲘⲁⲭѴⲁl ⲂⲓrⲥⲁⲘⲁⲛ ⲔöⲍÍró · http://bircahang.org 2018.06.29. 10:42:09

@ninimimi:

Az ottani narkómaffia kivéltelesen pofátlan, így nem lehet velük kesztyűs kézzel felvenni a harcot.

Miért sajnálod azt a pár likvidált dílert?

Larry Silverstein 2018.06.29. 10:52:23

"Demokrácia, diktatúra – sokáig azt gondoltuk, e fogalmak jól megkülönböztethető valóságot jelölnek. A Fidesz azonban feltalálta a demokratikus diktatúrát és a diktatórikus demokráciát."

Ez minf nagyon fontos, de kozben olyan jelentektelen dolgok tortentek, hogy Orban ma kapitulaciora kesztette a teljes europai lippsi elitet migriugyben, egy 10 millios orszag fonokekent......

AVE ORBAN

ninimimi 2018.06.29. 10:52:23

@maxval balcán bircaman: "Miért sajnálod azt a pár likvidált dílert?"
Íme egy sztálinista bolsevik világlátása, "erkölcsi" alapja! "Likvidált díler" pedig az, akit a Vezér annak gondol, elítél, és végrehajtja a saját "ítéletét".
Ahogy a te és a hozzád hasonló bolsevikok "megmagyarázzák" maguknak és másoknak a sztálini terror által legyilkolt, 100-150 millió ártatlan áldozat halálát: "likvidált népellenségek" voltak, akikkel szemben "nem lehet kesztyűs kézzel felvenni a harcot". Akik számát pontosan nem lehet tudni, de "csupán" 20 milliót magad is elismertél már.

ⲘⲁⲭѴⲁl ⲂⲓrⲥⲁⲘⲁⲛ ⲔöⲍÍró · http://bircahang.org 2018.06.29. 11:10:26

@ninimimi:

Azaz mivel Sztálin megölt ártatlanokat, nem szabad harcolni a narkómaffia ellen?

Hol a logikai kapocs?

Fülig José 2018.06.29. 11:13:14

@dair: most vettek fel a központba tollnak? nem csak elsejétől kellene írogatni?

Fülig José 2018.06.29. 11:20:08

@Larry Silverstein: jár a térszalag-rend, egy kiló narancs meg a heti bónusz. egyébként neked főnököd, nekem nem és téged kényszerített térdre, (meg a hozzád hasonló félkegyelműeket), és be is tette a szádba. ...és te még örülsz is neki. grat!

exterminador 2018.06.29. 11:20:21

Gyakran töprengek, hogy Putyin vagy Erdogan a rosszabb, de előbbi legalább még nem szervezett maga ellen puccsot.

ninimimi 2018.06.29. 11:22:07

@maxval balcán bircaman: "Hol a logikai kapocs?"
Te és a hozzád hasonló sztálinista bolsevikok, "demokrata" orbánisták a kapocs. Akik szerint a "népellenségek elleni harc", az önkényes emberölések formájában kimért büntetés.
@putris72: Azért ugye nem az "imperialisták" nevezték "professzornak", és üzleteltek vele?

ninimimi 2018.06.29. 11:34:15

@exterminador: Önmaga ellen nem, de orosz panelházak elleni robbantást valószínűleg igen! Amikor a Csecsenföld elleni háborút kellett indokolni.
Egy tudósítás a múltból:
"Az FSZB volt alezredese a múlt hét közepén jelezte, hogy a Szergej Kovaljov és Szergej Jusenkov parlamenti képviselők vezette bizottság július 25-i ülésén a nyilvánosság elé tárja a hozzá eljuttatott bizonyítékokat. A Nagy-Britanniában politikai menedékjogot kapott Litvinyenko továbbra is fenntartja azt a véleményét, hogy nem csecsenek, hanem az orosz titkosszolgálatok állnak a házrobbantások mögött. Közölte, hogy szakértők szerint az FSZB által bemutatott fénykép - ezen Gocsijajev egyebek között Bászájev és Hattáb társaságában látható - hamisítvány.
A bizottság meghívta az ülésre Nyikolaj Patrusevet, az FSZB vezetőjét is, hogy személyesen tehesse fel kérdéseit Litvinyenkónak, akivel videotelefonon létesítettek összeköttetést. A tanácskozáson azonban nem jelent meg az FSZB egyetlen képviselője sem."
Azután Litvinyenkót megmérgezték Nagy-Britanniában olyan anyaggal, ami bizonyítottan Oroszországból érkezett.

mno.hu/migr/tagad-a-hazrobbantasok-gyanusitottja-760802

Brix 2018.06.29. 11:37:40

Orbán valamit nagyon tud, hiszen egy kicsiny 9, 8 milliós ország vezetőjeként sikerült bekerülni egy illusztris társaságba, a Time magazin címlapjára, Putyinnal , Erdogánnal és Dutertével együtt... Ez elég elgondolkodtató .... Dicsőség, vagy szégyen? Valami nagyon félrement itt az elmúlt 28 évben... Az emberek önként mondanak le a szabadságukról, és éltetik az Orbán által bevezetett, feudális érdek-összefonódásokon , egy párt egyeduralmán alapuló, korrupt abszolutista, elnyomó rendszert... Az a kérdés , hogyan lett a kiegyensúlyozott, arányos, európai jellegű demokrácia helyett, egy ilyen torz kelet-európaias autokrata rendszer.... Akinek nem tetszik és nem akar az Orbán- rendszer rabszolgája lenni, az jobb ha elmegy ebből az országból, de legalább váltsa át a megtakarításit dollárba , mert a kutyavilág csak ezután fog jönni! Az összeomló forint , a jövő évi megszorítások és a kormány " válság " elszólásai már jelzik , hogy bizonytalan jövő előtt állunk...

Éva Lonkay 2018.06.29. 11:38:51

Mivel nem a libsi-bibsi-bolsi banda van hatalmon, ezért itt diktatúra van. Fúj Fidesz! Bezzeg a régi, szép időkben, amit visszasírtok ballibák, itt minden all right volt. Ugyi? Asswood! Lassan tintát cserélhetnél a tolladban. Uncsi...

Netuddki. 2018.06.29. 11:49:57

Szánalmas ahogy ezek a narancskomcsik ki akarják oktatni a nyugatot demokráciából. Mintha egy tolvaj bűnöző akarná kioktatni a becsületes embereket erkölcstanból. Ja, ezt is teszik...

2018.06.29. 12:19:22

Most olyan idők jönnek, amik igencsak próbára teszik Orbán kaméleoni képességeit.

BiG74 Bodri 2018.06.29. 12:23:53

Fityiszseggnyalók, olvasni tudtok?
Pláne éva lonkay mesélj, mi fáj, mi az amit a libsibibsikomcsik visszasírnak, de akkor szar volt, most viszont jó? 2006 -ban antidemokratikus nálunk, erdogántól demokratikus.
Apropó libsi, a fityisz a legnagyobb libsiként indított, bibsi na az biztos nincs a fityiszben, mintahogy nem nyalják egymás seggét a jelenlegi izraeli vezetęssel sem. Komcsik meg pláne nincsenek a fityiszben, meg megtért maszopos szemétládák. Fingod nincs a demokrácia deficitről, leépülésről. Istenként imándsz valakiket, aki jelenleg is szarrá lopják az országot, de te hiszel. Nem tudsz semmit, csak hinni, de abból aztán bármit ami megtetszik.

2018.06.29. 12:33:47

Nektek semmi mondanivalótok nincs, minthogy Orbán rossz és minden rossz, amit Orbán csinál, közben leszarjátok az emberek problémáit. Teljesen jogosan buktatok és tűntök majd el a politikai színtérről, legfeljebb az ilyen heccblogok maradnak meg, amíg utolsó hívetek is ki nem pusztul végelgyengülésben vagy elfogy a lé, amit a kommancs pártok csorgatnak. Összességében ti magatok vagytok a demokrácia fékei.

Larry Silverstein 2018.06.29. 12:41:31

"Fingod nincs a demokrácia deficitről, leépülésről. "

Valoban nincs, de valljuk be eleg vicces kivulrol a demens nyuggerek kapalozasat nezni a libbancs oldalon.

iTz 2018.06.29. 12:46:41

Helyes meglátás. Valóban azért van diktatúra, mert a Fidesz van hatalmon. Más pártok egyelőre nem próbálkoztak diktatúra kiépítésével Kádár óta, a Fidesznek viszont igen.

BiG74 Bodri 2018.06.29. 12:47:08

Mesemondólány, nehogy kritizálják imádott führeretek, mert könnybe lábad a szemetek. Szörnyű, hiszen ő és a lánya, veje, németh szilárdkája, rogántonyókája értetek él, csak ők értik mi kell nektek piciny egybites alatvalók, és itt meg csúnyáka mondanak róla, istenem, hogyan engedheted ezt!

BiG74 Bodri 2018.06.29. 12:50:33

Megjöttél Larry?
Egyszer elfogynak a demens nyuggerek, akik pedig maradnak, nem biztos hogy fityiszhívők lesznek, viszont a fityiszes demokrácia felfogáson szocializálódtak. Abból pedig jó nem fog kisülni.

Larry Silverstein 2018.06.29. 12:53:54

"akik pedig maradnak, nem biztos hogy fityiszhívők lesznek, viszont a fityiszes demokrácia felfogáson szocializálódtak. Abból pedig jó nem fog kisülni."

Engem rohadtul nem erdekel hogy MAJD valamiko milyen hivok lesznek. MOST tavasszal a fidesz volt a legjobb/legkisebb rossz, s azota se valtozott semmi.

BiG74 Bodri 2018.06.29. 13:07:50

Ahogy gondolod, legyen. Te így godolod, más meg úgy. Számomra tény, hogy fityisz nyerte a választásokat, és ők irányíthatnak. De azért kritizálhatom a vezetést anélkül, hogy sírva fakadsz te is?

putris72 2018.06.29. 14:00:21

ninimimi Pedig igen!Méghozzá a Pentagon 2008-ban! Valamit simán ki-be járt az uniós országokba! index.hu/kulfold/2018/06/28/13_millio_eurot_utalhatott_a_svajci-francia_epitoipari_ceg_az_iszlam_allamnak/ index.hu/tech/2015/08/04/az_evtized_hadiipari_svindlije_lehet_a_mistral-ugy/ 444.hu/2014/04/22/oroszorszag-a-nemeteknek-koszonheti-harci-sikereit A Feri is azon dicsekedett mindig,hogy ő hányszor találkozott a Putyinnal!Az USA-nak,meg a Szaúdiak a legnagyobb szövetségesük,és hát mitnemondjak....!Lájtos vagy cimbora!

ⲘⲁⲭѴⲁl ⲂⲓrⲥⲁⲘⲁⲛ ⲔöⲍÍró · http://bircahang.org 2018.06.29. 14:40:50

@ninimimi:

Az iszlamistákhoz elszegődött Litvinyenko mióta hiteles forrás? Azt mondja, amit az Iszlám Állam követel tőle.

ninimimi 2018.06.29. 15:16:09

birca! "Litvinyenko mióta hiteles forrás? Azt mondja, amit..."
Gazdáidnak "hála", rég meghalt. Nem dicsekedtek az eligazításon?

Értelek, nem maradtak érveid.

Épüljön stadion a CEU helyére 2018.06.29. 20:14:16

"A Fidesz összezavarodott, ezért lebuktatta magát"

Most hogy Orban Viktor LEGYOZTE EGESZ EUROPAT, mert a 3 eve folyamatosan kepviselt allaspontja ervenyesult, most ezert nagyon kellett egy ilyen cikk, hogy megbukott a fidesz meg az Orban.

CSOKKI MÁLNA 2018.06.29. 20:23:26

Inkább ti voltatok 8-án "összezavarodva" kissé, nemde? ;)

A pofád befogod büdös lipsi miénk a kétharmad !!! 2018.06.29. 20:27:15

"Demokrácia, diktatúra – sokáig azt gondoltuk, e fogalmak jól megkülönböztethető valóságot jelölnek. A Fidesz azonban feltalálta a demokratikus diktatúrát és a diktatórikus demokráciát.""

Finoman szolva, nem tul hiteles, hogy mar megint, A 23 MILLIO ROMANOZO SZEMKILOVETO GYILKOSOK FELTIK A DEMOKRACIAT.

Bolshevik 2018.06.29. 21:57:09

"Demokrácia, diktatúra – sokáig azt gondoltuk, e fogalmak jól megkülönböztethető valóságot jelölnek. A Fidesz azonban feltalálta a demokratikus diktatúrát "

Nem gyerekek, ti vinnyogtok itt diktatúrát mióta a ballibeket elküldte a nép a picsába.

Bolshevik 2018.06.29. 22:04:09

@Épüljön stadion a CEU helyére
"mert a 3 eve folyamatosan kepviselt allaspontja ervenyesult, "

És hallod az index meg mit összeszenved hogy megpróbálja ezt legalább valami felemás eredménynek eladni :D

nu pagagyí 2018.06.30. 06:18:10

A Fidesz átlátszó propagandájának egyik eleme, hogy másokat vádoln azzal, amit csinál, vagy csinálni fog (lásd korrupció, gyurcsány-diktatúra, menekültek üzletszerű betelepítése, stb.).

Az egyre dagadtabb szocio -és pszichopata vezér uraság, Immár nyolc éve építgeti a szavazók kisebbsége által támogatott bolsevista rendszerét. Egyelőre 49%-on áll, de ha így haladunk a következő választáson már elérheti a keleti kényurak által birtokolt "demokráciák" szokásos 99,9%-os arányát.

Van egy szép passzus az általuk rittyentett, többször módosított és csak rájuk nem vonatkozó Alaptörvényben:

"Senkinek a tevékenysége nem irányulhat a hatalom erőszakos megszerzésére vagy gyakorlására, illetve kizárólagos birtoklására. Az ilyen törekvésekkel szemben törvényes úton mindenki jogosult és köteles fellépni."

Azt hiszem, ideje lenne az AB-nek értelmeznie ezt gyönyörű szöveget és kijelölni a határokat. Balsai, Salamon és a többi, a diktatúra alatt kinevezett fideszcsicska, valószínűleg pontos definíciót tudna adni, ha még emlékeznek rá, hogyan lettek aktív politikusból egy perc alatt egy másik hatalmi ág "szuverén" képviselői.

Ménár Atya 2018.06.30. 06:43:01

nu pagagyi
"Az egyre dagadtabb szocio -és pszichopata vezér uraság, Immár nyolc éve építgeti a szavazók kisebbsége által támogatott bolsevista rendszerét. Egyelőre 49%-on áll, de ha így haladunk a következő választáson már elérheti a keleti kényurak által birtokolt "demokráciák" szokásos 99,9%-os arányát. "

-Elég csak ennyit kiemelni a firkálmányodból.
Ez inkább téged jellemez, mint akiről írtad :)
Tehát te,mint tisztes szoci libsi,meleg ellenzéki, így látod, ha valaki nem az általad preferált gay pornó íratlan szabályai szerint néz ki.
Szóval te egy kirekesztő ellenzéki vagy ezek szerint.
És te,mint jeles elmeorvos, megállapítod, és tényként közlöd, hogy a jelenlegi vezetőd,
szocio -és pszichopata vezér uraság, :) , hát,akkor rád mit mondjon az ember.
Szimplán buta sikertelen ember vagy.
Mert azt mondtam és kész :):)
Amúgy pedig csak jelzem, hogy nézd át a választási rendszert, mielőtt marhaságokat firkálsz.
Valamint a választási eredményeket, és keress olyan pártot, aki 51%-ot ért el.
Szólj ha megtalálod, itt várunk addig, de szerintem akkor innen megyek nyugdíjba is :D:D
De amúgy rendben van ez így, amíg a magadfajta butuska ember itt nyekereg, addig biztonságban az ország :)
Na most húzz le még egy felest, és örülj mennyire szociálisan érzékeny, befogadó igazi meleg liberál demokrata vagy.
Bár szerintem azt sem érted amit magad írtál másokról :)

Magyarország államformája ... Válsághelyzet 2018.06.30. 10:24:57

"Tehát te,mint tisztes szoci libsi,meleg ellenzéki, így látod, ha valaki nem az általad preferált gay pornó íratlan szabályai szerint néz ki."

Tehát aki nem az orbán faszát szopja, az mind a fenti? Egyenként vagy egyszerre? Én sajnos egyik se vagyok, akkor én most kiestem az Univerzumból?

Nem az a baj a geci gazdáddal, hogy úgy néz ki, mint egy vágásra érett disznó, hanem hogy kifosztja és tönkreteszi a hazámat. Ezermilliárd közpénzeket lop, és Románia szintjére süllyeszti az ország gazdaságát. Demokrácia már csak nyomokban.

Ménár Atya 2018.06.30. 11:01:33

MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ BÖRTÖNBEN
Veled csak annyi a baj, hogy funkcionális analfabéta vagy.
Fingod nincs hogy miről írtam , bár olvastad, értelmezni nem tudod.
Én meg nem fogom elmagyarázni, hagylak knlódni az orbánfóbiád gyötrelmei között :)
Tudod, a világ nem abból áll, hogy orbán rossz, és aki ezt nem osztja az ellenség.
Igazából, a magadfajta hőbörgőknek tök mindegy hogy ki van hatalmon, semmi sem jó, mert mást okolnak állandóan a saját buta tehetetlen ,sültgalamb váró lényük sikertelensége miatt.
Aztán aki ezt nem osztja, az ellenség azonnal.
Kisfiam, neked még tanulni kell, felnőni , és nem ellenséget látni a zöldségesben aki narancsot is tart a pultján :)
Nem vagy vitaképes úgy látom, csak az a geci orbán lebeg a szemed előtt.....hát igen, ő a te miniszterelnököd is, és te is úgy ugrálsz ahogy ő fütyül ,akár tetszik akár nem :D:D

anyadmajma 2018.06.30. 13:22:20

MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ BÖRTÖNBEN
Na, most tévedtél. Csak szeretnénk a Román szintet elérni, de már az is túl magasan van Magyarországnak.
Köszönjük neked orbán,
orbáni bolsevik kormány.

morph on deer 2018.06.30. 16:10:56

@Épüljön stadion a CEU helyére:
“Most hogy Orban Viktor LEGYOZTE EGESZ EUROPAT,”

- talán még egy normális billentyűzetre is fog telni a zsákmányból!
De jó! Már épp ideje, amúgy..!

morph on deer 2018.06.30. 16:41:03

@MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ BÖRTÖNBEN:
“Nem az a baj a geci gazdáddal, hogy úgy néz ki, mint egy vágásra érett disznó”

Miről beszélsz?!
Ez az egészséges és sportos életmód eredménye!

Erre jó a foci, látod?
Nem csupán azért, mert előbb-utóbb hasonlítasz a focira, hanem mert egyre többen lehetnek ugyanilyen délcegek, kisportoltak és egészségesek, hála a stadionépítéseknek!

Egyébként több tiszteletet!
A disznóknak...
süti beállítások módosítása