B1 blogcsalád



"Magyar híradó: fehér gyereket lopott el egy fekete férfi az erkélyről"

2018. május 29. - nickgrabowszki

A magyarországi kormánypropagandán gúnyolódik egy német viccoldal.nok.jpg

A Noktara szerint a magyar állami rádiónak - amennyiben hű marad eddigi uszításához - a fenti címmel kellett volna beszámolni arról a párizsi esetről, amelyen egy mali bevándorló  az épületen kívül felmászva mentett meg egy 4. emeleti erkélyen kapaszkodó gyereket. A német viccoldal szerint az Orbán-médiának arról kellett volna tudósítania, hogy emberrablás történt:

az afrikai férfi felmászott az erkélyre, és magával ragadta az ott játszó gyereket.

A Noktara álhíre csak félig tréfa, korábban történt már hasonló. Éppen a német viccoldal hírét vette komolyan valamilyen kifürkészhetetlen okból magát közszolgálatinak nevező állami propagandaadó, és arról számolt be, hogy a ramadanra (a muszlim böjtre) tekintettel a Ruhr-vidéki Essen (németül: enni) városát átnevezik Fastenre (németül: böjt).

És ezt a viccet az MTVA átvette mint komoly hírt, mint megtörtént, létező, valós eseményt.

A kormánypropagandánál ezek szerint olyan sötét tahók, rasszista agyhalottak munkálkodnak, akiknek nem esett le, hogy egy félmilliós város átnevezéséről nem egy eldugott blogposzt, hanem a világsajtó címoldalai számolnának be.

A Noktara amúgy annyiban sem állt messze a valóságtól, hogy az uszító propaganda zászlóshalója, az Origó feltette a hírt, de kihagyta a csoportidentitást (ti. hogy bevándorlóról van szó), majd egy időre el is tüntette az oldaláról. Nyilván azért, mert

nem illett bele az alternatív univerzumról szóló, parancsba kapott narratívájukba.

A németek abban sem tévedtek sokat, hogy igény is volna a hír fordított tálalására. Tetszőleges jobboldali lapok, továbbá a fideszes Fb-csoportok kommentjei között hemzsegnek a hír (az eredeti hír) olyan értelmezései, hogy

  • az egész csak kitaláció, kamu, a migránssimogatók találták ki;
  • Mamoudou Gassama egy majomember (ti. mert néger);
  • sőt, nem is ember, hanem egy idomított majom.

Ezek nézetek a magyar kormánypártok szavazóinak nem kis részét jellemzik. A Noktara csak ott téved, hogy ilyen hír (miszerint a migráns nem megmentette, hanem elrabolta a gyereket, esetleg felmászott, és ő maga akasztotta oda), nálunk nem egy abszurd vicc lenne, hanem évek óta létező valóság (mégha abszurd is).

Azt nem lehet tudni, melyik a rosszabb, ha a kormánymédia fogyasztói,

a Fidesz-szavazók ab ovo ilyen agyhalottak, mint azt a kormány állítja,

és már ilyenek voltak a propagandakampány előtt is (ti. ezek az egyetértési pontok); vagy ha az uszítás mosta át az agyukat annyira, hogy náluk egy zombi is több emberi érzéssel, meg józan ésszel rendelkezik. (Lásd még Orbán keddi megjegyzését arról, hogy ők képesek meghajlítani a valóságot.)

Azért az jellemző, hogy a kormány félhivatalos lapjának is el kellett igazítani az olvasóit, hogy a párizsi pókerember esetéből nem lehet semmilyen következtetést levonni:

az integráció sikerét és a migráció áldásos hatásának igazolását látni ebben a történetben több, mint butaság. Ne is tegye senki. Ez ugyanúgy nem lenne ideillő, mintha elkezdenénk sorolni mindazt a negatívumot, amivel jár a migráció.

Hogy ugyanakkor egy negatív ügyből ugyanők miért vonnak le általános konzekvenciákat akár ugyanazon az oldalon, arról nem írtak. A figyelmeztetésük mindenesetre valószínűleg elkésett: az ő szavazótáboruk már nem fog pozitívumot látni ebben az ügyben; legfeljebb annyi jut eszükbe, hogy ha ilyen erősek, ügyesek és akrobatikusak ezek a migránsok, hogy egy gyerekért felmásznak a negyedikre, akkor ugyanúgy fel fognak tudni mászni, ha éppen erőszakolni indulnak majd.

(Kép: Noktara)

A bejegyzés trackback címe:

https://b1.blog.hu/api/trackback/id/tr6314011084

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

2018.05.29. 20:36:46

@aleksz róz: olyan szépek vagytok ti fideSS-nyilasok, ahogy már láthatóvá vált az a takonyszál, amit ott hordotok, ahol rendes ember a gerincét!

miért 2018.05.30. 00:28:45

@aleksz róz: Mi a baj kis IQ-bajnok? A mocskos szádért fizet Takonyárpi!?

Helga Beauty Salon. 2018.05.30. 10:34:11

A német viccoldal poénjain hatalmasat kacag a magyar ballib viccoldal! :D
Röhögjetek csak a saját hülyeségeteken, amíg teljesen le nem jár az időtök!

Helga Beauty Salon. 2018.05.30. 11:04:27

Az "életmentő" migráns megérdemelt ünneplése mellett én kíváncsi lennék még néhány dologra.
Hogy került oda ki a gyerek?
Miért nem csinált semmit a mellette álló férfi az utolsó pillanatig?
Miért bűzlik ez az egész történet?
Ezekkel a kérdésekkel miért nem foglalkozik senki?

véleményM 2018.05.30. 11:33:21

@Helga Beauty Salon
- Hogy került oda ki a gyerek?
Tudod az ilyen korú gyerekek felügyelet nélkül hajmeresztő dolgokat cselekednek. Majd ha neked is lesz, rájössz!
- Miért nem csinált semmit a mellette álló férfi az utolsó pillanatig?
Ha kicsit is figyelnél, láthatnád, hogy a férfi a szomszéd lakás válaszfallal elkülönített erkélyén állt és nem érte el a gyereket, csak amikor az közelebb araszolt. Azt elvárni tőle, hogy kimásszon ő is, ismeretlenül nem fair.
- Miért bűzlik ez az egész történet?
A tisztálkodási szokásaidat nem ismerem.
- Ezekkel a kérdésekkel miért nem foglalkozik senki?
Aki nem előítélestes, annak ezek a kérdések eszébe sem jutnak!

Tangooo 2018.05.30. 11:42:01

A Sasjózsi se tudná überelni, olyan viccesek.

Egéridomár 2018.05.30. 11:46:13

@maxval balcán bircaman: Ha te mondod, te széparcú retardált :)

aptikjampó 2018.05.30. 11:53:37

@véleményM: Nagyon fals kamuszagú a videó. Leírtam mi nem tetszik benne nem fogtad fel, nem az én bajom. Van három lányom, úgyhogy pofára estél a "majd ha lesz gyerekem " dumáddal is.
A tisztálkodásis homorodat pedig küldd el a német viccoldalnak, vagy süsd el a családtagjaidnak, azokkal fölényeskedhetsz, velem ne tedd!
Tök jó hogy már tiltották is a nickem, üdvözlöm a blogger elvtársat, csak előre a szólásszabadság rögös útjain!

2018.05.30. 12:13:06

@aptikjampó:

Csak úgy árad belőled a jóindulat.
Majd egyszer ha Neked kell a segítség bármi okból, akkor gondolkodj el, hogy mi írtál.

szőrös csöcsű csöpögő pöcsű csöpi 2018.05.30. 12:30:56

Orbánc képes hajlítani a teret. Ő a messiás. Holnap már az lesz a hír, hogy rákban meghalt, utána pedig feltámadt, mint Jézus Krisztus. A kárpátok generalissimus tábornoka mindenre képes. Igaz fosik a hős nemzeti vezír, remeg, mint a nyárfalevél, de ez már más kérdés. A minap éppen a néppárti kizárása volt téma az EU-ban, erre mit csinál a fosógép? Hát megmanipulálja a Stop sorost és a bírósági törvényt is, hogy az EU-nak kedvezzen. Természeten mindezt titokban, hogy a birkái meg ne tudják, hogy visszakozott. Hát persze! Már a következő évek gazdasági szárnyalásából is visszavett a húgyagy, tegnapi hír, hogy semmit nem fog csinálni a következő négy évben. A lényeg, hogy tovább lophasson. Meddig tűrik még ezt a tetves férget az EU-ban?

aptikjampó 2018.05.30. 12:48:57

@Látens Inszinuáció: Haggyá már az érzékenyítő tréningeddel! Nálam nem működik mert van agyam és keresem az összefüggéseket!

LebensraumamOsten 2018.05.30. 13:42:09

@Helga Beauty Salon: A tietek hamarabb lejár és ez egészenj bizonyos. De ahogy példaképetek Lenin-evtárs is említette: Az illibsik eladták nekünk a kötelet amivel majd fellógatjuk őket.
Addig is énekeljétek kórusban:
Már gyúlnak a lángok a földön....
Vizionáljátok a nagy illiberális világfordulatot!
Bruhahaha!

LebensraumamOsten 2018.05.30. 13:43:41

@maxval balcán bircaman: Ma a forintot is megviccelték. Szerencsére te abban kapod a zsoldot... :DDDD

LebensraumamOsten 2018.05.30. 13:50:11

@GIeccsertetű: Még tűrik, mert minden radikális beavatkozás eddig milliók még nagyobb szegénységéhez és legyilkolásához vezetett. Lásd a két világháború végét.
De nem felejtenek és nem fogják ettől megkedvelni.
Csak akkor lépnek, ha végképp eldurvul a helyzet. Viszont akkor tényleg durvát is lépnek.
De ez a helyzet pont olyan mint a béke amit langyos vizű fazékba tettek (na ezek a magyarok) és elkezdik melegíteni a vizet alatta. Ha egyből forró vízbe teszik, a béke kiugrik. De ha fokozatosan teszik, akkor hagyja magát megfőzni.
Az a kérdés, hogy a főzés melyik fázisában rúgják le a fazekat a félig megfőtt békával a tűzhelyről. Egyszerűbb lenne már az elején elzárni a fűtést, de mint látjuk egyelőre csak felszólítgatják rá, de nem fenyegetik komolyan.

aptikjampó 2018.05.30. 13:50:31

@LebensraumamOsten: Hát... sárga havat ne egyél. :D

KurucInfo Főszerkesztő 2018.05.30. 14:02:52

Egyertelmu, hogy azert maszott fel a niggerallatja, hogy megeroszakolja a gyereket. Es nyilvan meg is dugta ott az erkejen, csak az mar nincs a videon.

Gerolsteiner 2018.05.30. 14:06:30

A liberális donkihóték szellemi utóvédharcainak újabb kitűnő példája a poszt.

DONÁLD TRAMP 2018.05.30. 14:14:19

Ha ujsagiro lennek, csak azert is "PARIZSBAN KANNIBALOK VADASZNAK A KISGYEREKEKRE " cimmel hoztam volna a hirt.

m.t. 2018.05.30. 14:28:04

@Helga Beauty Salon:
Hallod neked komolyan konnyebb elhinned hogy a francia kormany megrendezte a videot mint hogy egy fekete ember eletet ment?

Kánikula 2018.05.30. 14:28:18

@DONÁLD TRAMP: Nem jó. A "migránsok" kimaradt, így nem hoznák le..

bgp 2018.05.30. 14:51:32

Erős kisgyerek, egész sokáig kapaszkodott.

Kong.Kinga 2018.05.30. 15:03:30

@maxval balcán bircaman:
szóval kétféle ember van szerinted, a libsi, meg a Fidesz-idomított.
Van més sok-sok féle ember, normális, kívülálló, aki látja mind a kettő fonákságát... ehh... mindegy, te is megrögzötten idejársz kommentelni valamiért.

Kong.Kinga 2018.05.30. 15:06:49

ehh, én vagyok a hülye, hogy egyáltalán leállok vitatkozni libsizőkkel - csak tudnám, hogy trollok, vagy komolyan gondolják, vagy mifélék....

ⲘⲁⲭѴⲁl ⲂⲓrⲥⲁⲘⲁⲛ ⲔöⲍÍró · http://bircahang.org 2018.05.30. 15:07:34

@Kong.Kinga:

Sokféle ember van, de a ballibek szerint csak 2-féle van: ők és a nácik.

putris72 2018.05.30. 15:10:34

Én láttam a híradót, ahol erről beszéltek,és a blogger ökörsége nem szerepelt benne sehol!Ilyen állítások nem voltak!

vbn 2018.05.30. 15:57:47

Érdekes... a mikor először megláttam a videót, akkor nekem is az jutot az eszembe, hogy "MAJOM!!!".

A második meg az volt, hogy "BESZÉL!!!".

:-)

eßemfaßom meg áll 2018.05.30. 16:01:19

Csak így tovább srácok, még sok választás lesz amit el tudtokveszíteni.

FOLYTASSÁTOK

Magyarország államformája ... Válsághelyzet 2018.05.30. 16:18:42

@eßemfaßom meg áll: A fideSS a nincstelen és tanulatlan csőcselékkel, és a választási csalások garmadájával a következő 30 évben minden "választást" meg fog nyerni. Utána nem lesz magyarság, addigra a fideSS elpusztít mindent. Tapsoljatok hazaáruló fideSSfasszopók!

cso zsi 2018.05.30. 16:24:48

@vbn: Like :D Szintén ugyanezt gondoltam.
Valamint azt, hogy tulajdonképpen ez a foglalkozása, és mellesleg most épp egy gyereket mentett.
Viszont ezentúl nem csak a földszint lesz rácsozva, hanem az egész ház.
40 éve mifelénk is az egyik szomszéd "nagyfiú" hasonló módon dézsmálta a lakásokat.
Aztán pár évet üldögélt.

ColT · http://kilatas.great-site.net 2018.05.30. 16:34:12

Nem tahók ezek, csak el felel meg a céloknak. Választók beveszik.

Heremóka 2018.05.30. 16:38:25

A dolog nem történt meg, "de megtörténhetett volna". Innen felvenni fonalat, majd uszulni...

Olyan az M1 híradó, amilyen. A libbant médiamocsarat sosem fogja utolérni aljasságban.

putris72 2018.05.30. 17:11:16

@MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ BÖRTÖNBEN: Kár,hogy az M1-en senki sehol nem állított ilyent,mint amit ti itt elhisztek,és készpénznek vesztek!

Orbán veje 2018.05.30. 17:22:51

@eßemfaßom meg áll:

Jól mondod haver igazad van isten uccse! Csak ez a sok hülye rá ne jöjjön hogy mennyit lopunk mert akkor azért szívás van ezerrel. Énszerintem a maradék sajtót is fel kéne vásárolni mészáros lőlőnek vagy valamelyik strómanunknak hogy nehogy má a csóró néphez az igazságból eljusson valami mert a szamarak még összezavarodnak a szavazáskor. Egyébként ez az internet is idegesítő itt van példának ez helsinki bizottságos ügy vagy hogy a tökömbe hivják. kiderült hogy hazudtunk helyre kelett igazítanunk, megcsináltuk éjfél előtt egy perccel akkor úgyse olvassa senki. Erre látom a féjszbokon hogy ezek a rohadékok a mi hazugságainkat osztogatják meg ezerrel. Valami külön adó kéne már ezekre az online dolgokra mert nagyon idegesítő az összes hibánkat feltúrbózva látni. Remélem orbánék előbb utóbb az internetre is kieszelnek valamit, de a fészbukra legalább mert azé úgy mégiscsak nyugodtabban tudnánk lopni, gyarapodni.

Magyarország államformája ... Válsághelyzet 2018.05.30. 17:31:47

@putris72: Kurvára leszarom, mit állított az M1. Pár éve megnéztem egy M1 híradót, hát tiszta időutazásban volt részem a nyolcvanas évek elejére. Akkor se nagyon néztem a pártállam hazugságait, most se nézem.

DONÁLD TRAMP 2018.05.30. 17:37:59

Lassan osszerakjuk:

"FRANCIAORSZAGBAN EGY ILLEGALIS BESZELO MAJOM KANNIBAL GYEREKEKET RABOL !"

taga20 2018.05.30. 17:40:16

@putris72: te ostoba fityeszdroid, te érted, hogy miről szól ez a poszt?

és ezt nézted a redvásfityesztévéden?

444.hu/2018/05/20/a-koztevenek-egy-nemet-viccoldal-alhirevel-sikerult-bemutatnia-hogy-nemetorszag-iszlamizalodik

taga20 2018.05.30. 17:46:00

@Heremóka: elmészte a riposztos kurvaanyába, természetesen közpénztből te kutyafattya!

Flúgatlan 2018.05.30. 18:06:54

A cikk címe egy ordas hazugság.

A tartalma sem sokkal különb. "Ha még hülyébb lenne a kormánymédia, mint amennyire hülye, akkor akár ezt is írhatták volna." Sokat ér ez az információ, mondhatom.

De annyiból sikeres, hogy kapott egy Index-címoldalt, így aki csak a címeket böngészi, azt hiheti, hogy tényleg ez szerepelt a híradóban. Az álhírgerjesztés egy fajtája.

Rettegek mert ballib vagyok 2018.05.30. 18:16:32

Való igaz.
Az Origó, M1 és a többi beszámol olyan esetekről, amikor a migránsok nőket erőszakolnak, robbangatnak, késelnek, ölnek, verkednek.
Ezek 1%-a fake-news-nak bizonyul, és csak a 99% igaz.

Jobban kéne ellenőrizni a híreket és kiszűrni ezt az 1% kamu hírt is.
Ez azonban nem mentesíti a migránsseggnyaló Index, HVG, 444, RTL, ... ballib szarkupacokat, amik kicenzúrázzák letagadják azt a 99%-nyi esetet, mikor migránsok az EU-s őslakosok életére törnek.

Rettegek mert ballib vagyok 2018.05.30. 18:17:51

@Heremóka:

"Olyan az M1 híradó, amilyen. A libbant médiamocsarat sosem fogja utolérni aljasságban."

Ez pontosan így van. A ballib médiától pofátlanabb cenzúra, migránsseggnyalás ürügyén, nem volt, nincs és nem is lesz.

rasztaszív 2018.05.30. 18:21:45

@Rettegek mert ballib vagyok: nálad pofátlanabb troll nem volt,nincs,és nem is lesz.

2018.05.30. 18:22:26

Az még nem esett le senkinek, hogy itt minden fél hülye?

Magyarország államformája ... Válsághelyzet 2018.05.30. 18:23:39

@Orbán veje: " Remélem orbánék előbb utóbb az internetre is kieszelnek valamit, de a fészbukra legalább mert azé úgy mégiscsak nyugodtabban tudnánk lopni, gyarapodni. "

Ne adj ötleteket, mert a geci eladja a ruszkiknak a maradék országot is, és megveteti a Mészarossal a fészbúkot. Úgyis okosabb, mint a Cukorhegy.

Rettegek mert ballib vagyok 2018.05.30. 18:33:24

@rasztaszív:

Sajnos ez nem vicc.
Az Origón fellelhető migrációról szóló hírek, mindegyike igaz.
Az is, hogy Soros szervezetei csak ma 2000 embert szállítottak Tunéziából, az is hogy a muszlim terrorsita már szabadulása napján gyilkolt, az is hogy újabb migráns hullám érkezik, ...
SZóval minden Origós hír igaz.

És ami tényleg elképesztő, hogy ezek egyikét se írja meg a véleménydiktatúra okán cenzúrázó ballib szarkupacok egyike sem.
Nem kiszínezve, megmagyarázva, elferdítve írják meg, hanem sehogy, és a létezését is letagadják a problémának.

ELképesztő a ballib véleménydiktatúra mértéke.

putris72 2018.05.30. 18:37:49

@taga20: Te gyengeelméjű, a balilb média kizárólag fake-news hoz le!

putris72 2018.05.30. 18:41:41

@MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ BÖRTÖNBEN: Én viszont igyekszem mindegyiket megnézni,vagy olvasni!De a balib média annyira elrugaszkodott a valóságtól,hogy egyszerűen nézhetetlen,és olvashatatlan! A M1 híradója legalább hiteles,nem úgy mint az ellenzék szennymédia!És azt hiszem ezen tök felesleges vitatkozni!

taga20 2018.05.30. 18:58:39

@putris72: te fosgerincű, a geci gazdád médiája kizárólag féknyúzt gyárt!

Magyarország államformája ... Válsághelyzet 2018.05.30. 18:58:59

@Rettegek mert ballib vagyok: "Az Origón fellelhető migrációról szóló hírek, mindegyike igaz."

:))

Magyarország államformája ... Válsághelyzet 2018.05.30. 19:01:40

@putris72: "Én viszont igyekszem mindegyiket megnézni"

Ahogy látom, a sok hazugság szét is ette az agyadat. :))

Rettegek mert ballib vagyok 2018.05.30. 19:05:29

@MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ BÖRTÖNBEN:

Te ne olvasd el semmiképp.

Az átmosott agyad nem fogadná be a rossz híreket.. :DDD

"Soros önzetlen filantróp" és a "migráció hasznos és jó" bullshitek mellé az öldöklős, terrorisitás, nőket és gyerekeket erőszakoló, késelős, bandatagos, egyszóval mindennapok valóságáról szóló, muszlimos cikkek nem férnek meg.

taga20 2018.05.30. 19:14:17

@Rettegek mert ballib vagyok: te értelmi fogyatékos, nem unjátok már ezt a sorosozást?

már én szégyenlem magam miattatok, és bencsikevtárs is velem van!:)))

444.hu/2018/02/27/bencsik-andras-szerint-abba-kellene-hagyni-az-elemi-iskolai-szintu-sorosozast

taga20 2018.05.30. 19:15:24

@illaim: a bözsiutalványát:)))

Magyarország államformája ... Válsághelyzet 2018.05.30. 19:17:29

@Rettegek mert ballib vagyok: "Soros önzetlen filantróp"

Igen. Egymilliárdot adott a kolontáriaknak, a csúti geci egymilliárdot lopott tőlük.

Több milliárdot adott hátrányos helyzetű fiatalok iskoláztatásásra, azóta azok nagy része orvos ügyvéd, egyébként meg közmunkás lenne.

Sokmilliárdot adott a magyar tudománynak. És is soros pénzén utaztam konferenciára.

Sokmilliárdot ad civil szervezeteknek, vakok és gyengénlátóknak, ártatlanokat védő jogvédőknek, a csúti geci védelmét is ő fizette a fasz gyurcsány ellenében.

Fénymásoló gépeket adományozott az ellenzéknek, hogy szamizdatokat sokszorosíthassanak, ezzel hozzájárult a szocik és a ruszkik elzavarásához.

Egy világhírű egyetemet ajándékozott Magyarországnak, ami évente tízmilliárd adót fizet a költségvetésbe, és a külföldi tanárok és diákok fogyasztása is növeli a bevételeket.

Felsorolni is hosszú a 34 év alatti jótéteményeit. Rosszat nem tudsz felhozni ellene.

"a "migráció hasznos és jó""

Gondolod? Az a sokszázezer magyar migráns Angliában és Németországban biztos egyetért veled.

Rettegek mert ballib vagyok 2018.05.30. 19:25:31

@MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ BÖRTÖNBEN:

Marhaság..
Sorost csak a pénz érdekli.
Már csikó korában is zsidóktól elkobzott javak felderítésében segédkezett.
Aztán bedöntött devizákat, cégeket, bankokat, valutákat, hogy mégtöbb pénze legyen.

Majd rájött hogy a civileknek járó pénzeket lenyúlhatja, és az álcivil bandái segedelmével átveheti a politikai irányítást komplett országokban.

Pl Ukrajnában forradalmat robbantott ki, hangfelvétel igazolja, hogy a csicskásait ültette az Ukrán kormányba, majd bagóért megvette a Naftogázt.

EZ a célja itt is, és a migránsokkal is, amiben az álcivil szervezetei segítik.
Minnél nagyobb káoszt előidézni, átvenni a hatalmat, és felvásárolni az ország erőforrásait.

Rettegek mert ballib vagyok 2018.05.30. 19:26:53

@taga20:

Soros egy igazi geci spekuláns oszt kalap.
Sokat nem kell vele foglalkozni, az igaz, csak leköpni a tolvaj követőit, akik eladják és kiszolgáltatják az országot a kedvéért.

taga20 2018.05.30. 19:30:10

@Rettegek mert ballib vagyok: édes atyaúristen az égben, te tényleg egy barom vagy.

ennyi szemétséget összehordani egy kommentben!

taga20 2018.05.30. 19:32:06

@Rettegek mert ballib vagyok: a gecigazdád egy igazi szemét tolvaj oszt kalap.

le kell köpni őt is és a kibaszott droidjait is!

Magyarország államformája ... Válsághelyzet 2018.05.30. 19:32:45

@Rettegek mert ballib vagyok: "Sorost csak a pénz érdekli."

Kevered a csúti gecivel. Az rabolja ki az országot. Soros György CSAK HOZZA a pénzt, a geci CSAK VISZI.

Protokolldroid 2018.05.30. 19:46:43

Ti vagytok a féknyúz itt mind! Mindegy csak senkinek ne legyen igaza. Csak azt nehéz elhinni hogy itt tényleg többen kiállnak a közmédia hitelessége mellett. Nekik elég is ennyi a médiából. Egyébként meg pont olyanok vagytok, mint akiket összekéne zárni egy lakatlan szigeten. Tudjàtok, olyanok...

eßemfaßom meg áll 2018.05.30. 20:01:34

@Orbán veje: ez is egy jól működö narratíva, hogy bevált már eddig is mindig

eßemfaßom meg áll 2018.05.30. 20:03:03

Taga, cica meg a haverjaik egyszerűen megfizethetetlenek a fidesznek.

FOLYTASSÁTOK

taga20 2018.05.30. 20:12:29

@eßemfaßom meg áll: mi van droid? mi bajod van?

ja hogy imádod a fityeszmaffiát, aki mindenkit kicsinál? és te büszke vagy erre?

remélem szembe köpöd magad reggel a borotválkozótükörbe nézve!

döbbenet, hogy mekkora érzéketlen szardarabok vagytok. a szemünk előtt szedik szét a geciék a demokratikus magyarországot ezek a haramiák, és te engem és a többi normális arcot ekézed?

elmész te a faszba! de tényleg.

nick papagiorgo 2018.05.30. 20:31:31

"A kormánypropagandánál ezek szerint olyan sötét tahók, rasszista agyhalottak munkálkodnak".....

jelzem, nemcsak ott. A B1 blognál munkálkodókra ezek közül talán a rasszista nem igaz :)

Nagyon erős a gyanúm, hogy úgy van, hogy "a stötétség eszközeivel harcolunk a sötétség ellen, és igenis be fogjuk bizonyítani, hogy mi még náluk is sötétebbek vagyunk" :)))))

aptikjampó 2018.05.30. 20:52:48

@taga20: te engem és a többi normális arcot ekézed?

Normális? Nem helikopter?

TSandor Toth 2018.05.30. 20:52:55

Kedves nikgrabowszky ! Fantasztikus az érvelésed de én nem láttam hallottam azt a hiradóban (M1) amiről fentebb osztod az észt. De ha mégis, úgy akkor hazudni még mindig kisebb bűn mint elhallgatni dolgokat. Nem tudom feltűnt-e, de a tegnapi Belga terrorcselekményt elfelejtette az Index a hírek között lehozni. Ugyanakkor azért már harmadik napja van fenn, hogy állítólag valaki egyiptomi nőknek beszólt a fejkendőjük miatt itt Magyarországon. Költözzetek valamelyik muszlim országba, vegyétek fel a muszlim hitet csak ne rontsátok itt a levegőt.
Baxátok meg a pártatlan mohamedán qrva anyátokat!

taga20 2018.05.30. 20:56:50

@aptikjampó: mi van helga, mit pofázol?

a tíz méteres csatorna szakaszodat kiganéztad már fityeszjobbágy?

taga20 2018.05.30. 21:06:55

@TSandor Toth: sanyi a kurvaanyádat, dobjál má fel egy hétfői hírt erről az egyiptomi színésznős hírről!

hordalek 2018.05.30. 21:14:56

@taga20:
..."engem és a többi normális arcot ekézed?"
Barátom, ne nevetess.
Náladnál mocskolódóbb, trágárabb, trollabb nicket nem hordot még a hátán az internet. Magadat nevezed normáisabbnak? Anyám. Kik lehetnek azok akik hozzád képest nem normálisak? Nem akarom tudni.

TSandor Toth 2018.05.30. 21:16:31

@taga20: bazdmeganyád dobjál már fel egy Belgiumi terror cselekményről szóló hírt te patkány. Észre kéne venned te büdös gyökér, hogy a kettő nem ugyan az. Teliszarom azt a két fejkendős némbert meg a te gyökér fejedet is. A fejkendős történet vagy igaz vagy nem, a belgiumi meg itt van te faszparaszt: www.bbc.com/news/world-europe-44299952
Olvass patkány!

taga20 2018.05.30. 21:19:52

@hordalek: hát bazdmeg, én nem basztam el több tíz csilliárd közpénzt mindenféle fasz plakátra szutyok.

az abnormális arcokat keresd a fityeszmaffiádban, és este mikor belenézel a borotválkozótükörbe, te kibaszott jobbágy!

taga20 2018.05.30. 21:25:07

@TSandor Toth: sanyi tele van a pofád a gazdád spermájával, és te pofázol nekem jobbágy?!

TSandor Toth 2018.05.30. 21:42:51

@taga20: Mi van köcsög nem megy az angol? BBC- től idéztem te barom. Ők lennének a gazdám? Agyatlan állat. Fogalmad nincs mire kommenteltem te szardarab. Fogalmad nincs miről szól ez az egész.
Továbbra is : olvass patkány görény lesz belőled.

anyadmajma 2018.05.30. 21:46:23

@TSandor Toth: mi van te hazaáruló bolsevik geci birka, fáj az igazság?
Csak a tények nem zavarnak titeket, úgyhogy hazudj még, hazudj.

anyadmajma 2018.05.30. 21:48:11

Elég szomorú, hogy itt tart a világ. De hát ha a sok faszparaszt illibsi köcsögnek háború kell, hát meg fogják kapni.
Aztán majd mentegessék magukat, hogy hát az én családomat a szemét ellenség lőtte le, én nem tehetek róla.
Agyatlan világszégyenei.

TSandor Toth 2018.05.30. 21:54:08

@anyadmajma: Miről hablatyolsz faszparaszt? Keresd már meg a terroros cikket te ökör!
Nem találod az Indexen? Küld már el a linkjét faszparaszt! Nem megy ? Mégis te hazudsz faszparaszt?

anyadmajma 2018.05.30. 22:03:53

@TSandor Toth: keresd meg te a gazdád szaros faszát, amit a seggedből húzott ki. Ja ne keresd, ott van a szádba.
Anyád most biztos büszke rád. Hiszen a fia szerint is rendeb van, hogy húzzon vissza a konyhába, hiszen erről szól a fideszes kereszténység, és mivel elleni nem tud már, ezért ki se jöjjön onnan.
Mondjuk, nem is baj, ha nem ellik több ilyen hazaáruló bolsevik gecit, mint te.

TSandor Toth 2018.05.30. 22:16:42

@anyadmajma: érveket mondjál faszparaszt! Már az általános iskola 4. osztályában tanítják. Volt cikk a terrorról az Indexen vagy nem te faszparaszt? Eszedbe jutott már, hogy miért hallgatják el? Erre válaszolj te agyatlan állat! Miért nagyobb értékű az a hír, hogy beszóltak 2 fejkendősnek mint az, hogy Liege-ben megölt egy fejkendős 4 embert? Haza árulózz csak faszparaszt. Amíg nem tudsz tisztességes választ adni erre a néhány egyszerű kérdésre addig sötét bunkó birka maradsz.

Saba Beowulf 2018.05.30. 22:33:03

@taga20: nem bántásból kérdem: te Fityeszes vagy?

Tanács: ha szebben beszélnél, sokkal jobban/hatékonyabban tudnál érvelni, de így csak te vagy ezen cikk alatti kommentelők legalpáribbja.
És aki keresné a fényt a Fityesz ellenében, azt ráébreszted, hogy nincs, menjen vissza orbánisztánba...
Kérlek, gondold át ezt!
De sajnos még sok más hasonlót (bár nem ennyire "profit") is erre kell kérnem, pl a legutóbb feltűnt majmot.

A Fityesz mellettiek csak folytassák a káromkodást, anyázást, stb. :)

Így lehet csak majd változás...

VT Man 2018.05.30. 22:43:46

Index mai hír:
"Szlovénia "nem boldog" a balkáni migrációs útvonalon kialakult helyzet és az Európai Unió külső határait illegálisan átlépő migránsok száma miatt - jelentette ki Bostjan Sefic, a szlovén belügyminisztérium migrációs ügyekkel megbízott államtitkára a szlovén hírügynökségnek (STA) adott, szerdán közzétett interjúban, melyet az MTI szemlézett.

A régió országainak, valamint az Európai Bizottságnak (EB) és az európai uniós határvédelmi ügynökségnek (Frontex) is sokkal többet kell tennie, mondta.

Sefic figyelmeztetett, hogy a balkáni országokban, főleg Görögországban 45-60 ezer afrikai és ázsiai migráns tartózkodik, akiknek elsődleges célja az, hogy eljussanak Szlovéniába, ahol először lépnek schengeni területre és folyamodnak menedékjogért.

Az illegális határsértők 80 százaléka kér nemzetközi védelmet Szlovéniában - mondta az államtitkár. Hozzátette: ez nem azt jelenti, hogy ott is akarnak maradni, a nagyobb probléma az, hogy a Nyugat-Európába tartó útjuk során sokukat visszaküldik Szlovéniába, az ott benyújtott kérelmük pedig feljogosítja őket a schengeni térségben való tartózkodásra. "

eßemfaßom meg áll 2018.05.31. 07:41:58

@taga20: Nekem mi bajom lenne azzal, hogy a fidesz felé terelitek a választókat? Hajráhajrá csak így tovább, egy pillanatra se álljatok le.

aptikjampó 2018.05.31. 11:05:45

@taga20: hát bazdmeg, én nem basztam el több tíz csilliárd közpénzt mindenféle fasz plakátra szutyok.

Itt a pénzt a szocik baszták el és tudod ,adják is a Mészároséknak a megrendeléseket, plakátolják telibe az országot már az megéri ha titeket ez állandó frusztrációban tart!
süti beállítások módosítása