B1 blogcsalád



Durvul: kiverték fogát az egyik jobbikosnak, a másikra fegyvert fogtak

2018. április 06. - Mr Flynn Rider

A fideszes plakátrongálók és a jobbikos aktivisták tegnap is, ma is összebalhéztak. Fegyver is előkerült, de még nem tudni, hogy kicsoda és miért rántott pisztolyt a jobbikosokra. szanyo_miklos_jobbik_veres.jpg

Csütörtök éjjel Óbudán, a Kolosy térnél Szanyó Miklós önkormányzati képviselőt vertek véresre, amikor védte a jobbikos plakátokat, két fogát kiverték.  Az önkormányzati képviselőt egy plakátrongáló banda tagjai támadták meg és verték össze- írta a Magyar Nemzet az Alfahírre hivatkozva. A képviselő két fogát kiverték, mentő vitte kórházba.

 

A képviselő a Jobbik plakátjait védte, miután több helyen - általuk fideszesnek tartott - plakátrongálók szisztematikusan lefestik a párt plakátjait. A Jobbik aktivistái ugyanezt tették a város több pontján, Bencsik János országgyűlési képviselő például azt írta a Facebook-oldalán, hogy a Budaörsi úton és Óbudán is sikerült meglepniük egy 7, illetve 4 fős társaságot, de azok rájuk támadtak.

Mindez kismiskának tűnik ahhoz képest, hogy

péntek hajnalban fegyvert rántottak a Jobbik képviselőjére.

A jobbikos Stummer János és Bencsik János, illetve aktivistái a párt óriásplakátjait őrizték.

Az egymásnak ellentmondó tudósítások szerint körülbelül az történhetett, hogy a Fidesz hétfős szervezett csapata a Budaörsi úton elkezdte rongálnia Jobbik plakátjait, a helyszínen lévő aktivisták erre számon kérték őket. Az egyik jobbikos aktivista, valamint a hét fideszes között dulakodás alakult ki, majd pár másodperc múlva két ismeretlen férfi egy megkülönböztető jelzés nélküli szürke Mercedesből kiszállva lőfegyvert rántott, és falhoz állította a jobbikosokat.

A Jobbik állítása szerint a férfiak nem azonosították magukat,

a később intézkedő kerületi rendőrök sem tudták megerősíteni, hogy a rendőrség állományába tartozó személyekről volt-e szó. A Jobbik szerint valamelyik társszerv állományába tartozhattak.

A Jobbik ismeretlen tettesek ellen emberölési kísérlet miatt tesz feljelentést. A Fidesz korábban azt közölte, jobbikosok vertek fideszeseket két helyen is. Az Origo nevű fideszes propagandalap szerint azonban mindennek az ellenkezője történt. Azt írják:

„Hátulról támadva súlyosan összevertek jobbikos verőlegények két Fidesz-aktivistát péntekre virradóra Budapesten, egyikük hetekig nem dolgozhat, mert kificamodott a válla. Az esetről a PestiSrácok-hu-nak nyilatkozó tanú elmondta, hogy a főváros több helyszínén láttak a Jobbikhoz köthető bandákat, akik a járókelőket inzultálják. A támadás miatt a Fidesz feljelentést tesz, a garázda még a rendőrség fogdáján van.”

A propagandaoldal szerint valójában az ismeretlen fegyveresek rendőrök voltak, akik „egy civil rendőrautóból” ugrottak ki és megakadályozták, hogy a jobbikosok súlyosan bántalmazzák a fideszeseket.

A bejegyzés trackback címe:

https://b1.blog.hu/api/trackback/id/tr5113814370

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

sZulamith 2018.04.06. 17:25:50

Tényleg nem hiányoznak a migránsok, az atrocitás nélkülük is működik:)

taga20 2018.04.06. 17:54:43

mocskos rohadék fityeszes bűnözők!

Punxsutawney Mormota 2018.04.06. 18:03:20

Nahát?! Azonosító nélküli emberek fegyverrel fenyegetik az ellenzékieket? Még ilyet?!!! Hol és mikor történt ilyen Magyarország történetében? :D :D :D

morpho 2018.04.06. 20:22:07

@Cycmen: Te minek jöttél ide?

taga20 2018.04.06. 20:32:25

@Cycmen: ki? a fityeszes bandád szétbaszni mások plakátját?

kurvaanyád szutyok!

aquaticus 2018.04.06. 20:39:14

Már az borzasztó volt, ahogy Volnert megzavarták nemzetépítő tevékenysége közben a rekettyésben, de hogy a plakátokat is...
Szerintem a Momentumosok voltak, megint dicséretet vártak a haladó médiától, mint amikor Fidesz plakátokat festettek át...
süti beállítások módosítása