B1 blogcsalád



Hogyan szavazzunk?

Tardos János tudósítása

2018. április 04. - B1blog

0213.JPGMost, hogy olvasom valahol: Bayer Zsolt kilépett a Magyarországi Evangélikus Egyházból, s betért katolikusnak, valamint a brüsszeli Politico azt írta, hogy a választások után Orbán Viktor hosszú börtönbüntetésre számíthat, a közelgő, április 8-i országos képviselőválasztások előtt pár nappal már csak azt kell tisztázni: hogyan szavazzunk. Másra most ne is legyen gondunk.

Szavaimat ugyan most elsősorban nem hozzájuk intézem, de elöljáróban azért megemlítem: ha olvasóm isten kiszámíthatatlan szeszélye folytán netán fideszes lenne, itt abbahagyhatja. Vasárnap foglalkozzon a kertjével, ájtatoskodjon, töltse ki az adóívét. Szavaznia felesleges, a közvéleménykutatók szerint a Fidesznek úgyis az az előnyös, ha minél kevesebben mennek el szavazni…

Mi, többiek azonban nem henyélhetünk. Frissen, fiatalosan ébredve adjunk a testi higiéniának, öltözzünk elegáns, tiszta, de kényelmes ruhába, fogyasszunk el egy könnyű reggelit, kávézzunk, esetleg még egy kis snapsz is megengedhető. De aztán irány a szavazóhelyiség.

Ne hagyjuk, hogy rábeszéljenek az ott jelenlévők: szavazzunk csak ceruzával. Egy frászt. Ne riasszon el minket a hatalmas szavazólap sem. Szánjunk rá pár percet a tanulmányozására, ne húzzunk ikszet elhamarkodottan.

Nem árt tudni: mindenkinek két szavazata van (kivéve annak, aki külföldön szavaz, de azok már eleve nyertek, úgyhogy most hagyjuk őket). Mi, hazai szenvelgők, egyéni jelöltre szavazunk és listára, ehhez tartsuk magunkat.

A lista egyértelmű: arra szavazzunk, akit kedvelünk, és akinek – szerintünk – van esélye elérni a bekerülési küszöböt. Egyedül induló pártok esetében ez 5 százalék, kettesével 10 százalék, bonyolultabb esetben 15. A kis pártokat tehát – szerintem – most hanyagoljuk, senki sem akarja, hogy a rájuk leadott szavazatok – ha mégsem érnék el az általuk vágyott minimális százalékot – netán undorító férgekhez, vagy ami még szörnyűbb: a Fideszhez kerüljenek (hiszen arra, hogy kihez, már nem lesz semmi befolyásunk).

Ennyit a listás szavazásról. Ezt a DK-ra vagy a szocikra kell leadni, hogy ott gebedjenek meg.

Hanem az egyéni jelöltre leadott szavazat sorsdöntő lehet. Nem árt figyelni. Sőt: létfontosságú.

Senki, még egy írástudatlan földműves sem kívánhatja, hogy Orbán Viktor és velejéig romlott rendszere még négy évig fennmaradjon, a cél tehát az, hogy jelöltjük mind a 106 egyéni választókörzetben csúfosan megbukjon, és itt a csúfosanon van a hangsúly, a többi szinte mellékes. Hogy aztán a pokol tüzében piruljanak ítéletnapig, vagy ha lehet, még azután is.

Én a budapesti 13. kerületben szavazok, olyan körzetben, ahol a szocialista Hiszékeny Dezső minden körülmények között nyer, de azért persze én is rá adom a voksom, még ha különben a hátam közepére kívánom is a komcsikat, sőt, ami engem illet, egy szavukat sem hiszem. De ez most mellékes. Hiszékeny a legesélyesebb ellenzéki jelölt, fel se merül, hogy másra szavazzak.

De nem mindenütt ilyen egyértelmű a helyzet.

Például a Balaton-felvidék egy részén, a Káli-medencében, Tapolca környékén nincs mese, a Jobbik képviselőjelöltjére kell szavazni. Ő leveri ott a fideszes bohócot, semmi kétség. Viszont listán valami értelmesebb pártot kell választani, akár a DK-t, akár a szocikat, mert csak.

Némileg hasonló a helyzet második hazámban, a szintén Balaton-felvidéki, de nem a tapolcai szavazókerülethez tartozó Monoszlón is. Az itteniek Balatonfüredhez tartoznak, undorító Fidesz-fészekhez, ahol nagyon kell ám figyelni. Errefelé valahogy sem a DK, sem a szocik nem túl esélyesek, viszont a Jobbik jelöltje okozhat Orbán számára keserű perceket. Az ellenzékiek közül neki van a legtöbb esélye rá, hogy leverje a buta és cinikus belügyi államtitkárt, Kontrát Károlyt, akinek már rég a politikai süllyesztőben lenne a helye.

Nem mondom, hogy a leendő képviselő, a jobbikos jelölt sokkal jobb nála, vagy hogy Vona Gábort jobban szeretem, mint Orbán Viktort, mégis rá szavaznék, ha itt adnám le a voksom, mert ez a leghasznosabb. Az országnak. És a legkárosabb Orbán Viktornak. Ellenben listán akkor is a DK-ra szavaznék (hülye Gyurcsány, szánalmas bohóc).

A dolgot nekem nemrégiben Márki-Zay Péter, Hódmezővásárhely frissen megválasztott ellenzéki polgármestere világította meg, igen plasztikusan. Ő ott független, hangsúlyozottan konzervatív jelölt volt, a pártok közül elsőként és leghatásosabban a Jobbik támogatta, de aztán mások is melléálltak, többek között a szocik is. Mert le kellett győzni a Fidesz és a korrupt helyi kiskirály, Lázár János pillanatnyi kancelláriaminiszter, leendő köztörvényes elítélt jelöltjét, bábját.

Szóval mit mond egy helyi ügyről Mári-Zay, aki rendkívül intelligensnek és szavahihetőnek tűnik? Ő Csongrád megyéről beszélt, mert azt a környéket ismeri. A megyeszékhelyen, Szegeden a szocik, másutt a Jobbik a Fidesz jelöltjeinek legesélyesebb kihívója, illetve az ő egyéni jelöltjeik. A megyében négy egyéni választókörzet van, vagyis onnan négyen fognak bekerülni a parlamentbe (meg persze még listáról is valaki, de ennek most nincs jelentősége). Aki Szegeden szavaz az első vagy a második körzetben, a szocialista egyéni képviselőjelöltre szavazzon, mert neki van a legtöbb esélye rá, hogy az undok fideszeseket megverje. Másutt, például Hódmezővásárhelyen a Jobbik képviselőjelöltjére kell szavazni, mert ő fogja legyőzni a Fidesz kiállhatatlan, végtelenül korrupt és nagyképű egyéni képviselőjelöltjét, úgy kell neki. (Lázár Jánost, akinek veresége különösen kedves lesz mindannyiunk szívének, tehát hajrá ellenzék, esetünkben hajrá Jobbik!)

Mint tudjuk, Vona Gáborék senkivel sem fognak megegyezni, mert – nem tudom, miért, talán azt hiszik, hogy akkor a szavazótáboruk elfordulna tőlük. Azok az édes fasiszták? Na jó, sok eszük nincs, az tény. Szóval Csongrád megyében – de csak ami az egyéni képviselőjelölteket illeti! – tessék a szocikra (Szegeden az 1. és a 2. körzetben), illetve a Jobbik egyéni jelöltjeire (Szegeden kívül, a 3. és 4. szavazókörzetben) szavazni. Listán persze ott is mehet a DK vagy végső esetben a szocik, hogy a nyű nyuvassza ki őket.

Magasról tenni kell a pártok megegyezésére vagy nem-megegyezésére, ez most (Csongrád megyében) nem számít. Ha ugyanis az ottaniak ostobán várnak valamiféle soha létre nem jövő megállapodásra, vagy egyszerűen a szívük szerint szavaznak, akkor mi lesz? Hát négy nyomorult fideszes féreg kerül onnan az országgyűlésbe, és fennmarad, kiteljesedik Orbán Viktor undorító és aljas diktatúrája, Polt Péter lesz örökre az államügyész, és lecsukat mindenkit, aki hülyén szavazott.

Viszont ha intelligensen húzzák be az ikszet, egyéniben mindig a Fidesz ellen legesélyesebb jelöltre, legyen az szocialista vagy jobbikos, az Orbán-rendszernek lőttek, a buta felcsúti Mészáros pofára esik, és pislogni sem lesz ideje, máris vissza kell adnia minden lopott holmit, akár tud arról, hogy az átmenetileg és papíron az övé volt, akár fogalma sem volt róla. Azt sem zárnám ki, hogy még a Felcsúti Utánpótlásnevelő Intézet nevű pénzmosoda éléről is leváltják, bár hétfőig még ne igyunk előre a medve bőrére.

Szóval meg tetszett jegyezni? Listán a lieblingjükre szavazzanak, vagy ha az SZDSZ nem indul most, akkor olyan valamelyik ellenszenves pártra, amely a Fidesz ellenében biztosan bekerül majd a parlamentbe. Egyéniben pedig a Fidesz-jelölt legesélyesebb kihívójára, még ha olyan randa is lenne az illető, mint mondjuk Németh Szilárd.

Ja nem, olyat úgysem találnak.

Attól meg ne tessék félni, ha valamelyik bohócnak a mellékneve esetleg a lapon miniszterelnök-jelölt lenne. Ezt nem kell ám komolyan venni, úgyis koalíciós tárgyalások kezdődnek majd, és sem Vona, sem Karácsony Gergely, sem Gyurcsány még a közelébe sem kerül majd a bársonyszéknek. Persze Orbán Viktor sem, afelől önök kezeskednek majd.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://b1.blog.hu/api/trackback/id/tr8513804860

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

ankica 2018.04.04. 23:32:47

Hát barátom olyan összevissza zagyvaságot írtál, amit sem értelmezni sem végig olvasni nem lehet. Utálod a DK-t Mszp-t LMP-t Jobbikot, a Fideszt menesztenéd, akkor kit szeretnél Orbán helyére és a kormányzásra összességében? Én magam is a XIII.,-ban szavazok és a Fideszre, mert nem szeretném a migráncsok beengedését, akiknek már Karácsony Gergő építi a XV., volt kórházat lakásoknak, és fel építette a Mecsetet, a családja meg tiltakozik a saját gyereke viselkedéséért, és így a Fidesz jár jól +néhány szavazattal. Az tanácsolom gondold végig amit ide firkantottál, fordulj a jobb oldaladra aludjál nagyot, a szavazásnál pedig maradj pizsamába és pihend ki a hülyeségedet szavazás helyett.

Bafana 2018.04.05. 13:10:37

@ankica: Az megvan, hogy a Fidesz eddig 23 000 migráncsot engedett be. Volt akit kötvénnyel, volt akit titokban, volt akit nonstop és volt akit csak azért, mert illedelmesen kopogtatott. Ez pont 23 ezerrel több, mint amennyit az egész ellenzék együtt telepített le.

Atiati 2018.04.05. 13:27:57

@ankica: Hàt jobban jàrnànk ha helyetted inkàbb egy migràns költözne ide. Biztosan több esze lenne

Rettegek mert ballib vagyok 2018.04.05. 13:34:09

Megvan a napi bérrettegés nyertese: " Polt Péter lesz örökre az államügyész, és lecsukat mindenkit, aki hülyén szavazott." :DDDD

Van egy jó hírem mindenki számára !

A szavazásra mozgósítás teljes sikert hozott ! A falvakban, ahol közismerten alacsony a szavazási hajlandósság felpaprikázódtak az emberek, és alig várják hogy leadják a voksukat !
A Fideszre.
Gratulálunk, és csak így tovább !

index.hu/belfold/2018/valasztas/2018/04/04/median_siman_ketharmada_lesz_a_fidesznek/
A mozgósítás főleg a falvakban volt hatásos, 54-ről 68 százalékra nőtt a biztos szavazók aránya, ami a Fidesznek jó, mert 39-ről 48 százalékra nőtt a kormánypárti szavazók aránya. 2010 ősze óta most először vannak többségben azok, akik szerint az országban jó irányba mennek a dolgok, és három hét alatt nőtt 48-ról 55 százalékra azok aránya, akik jónak ítélik a kormány és Orbán teljesítményét.

Exploiter 2018.04.05. 13:35:05

Tehát: mindkét esetben szavazz olyanra, akiket nem szeretsz, nem értesz velük egyet és nem akarod őket kormány közelében látni.
Mert ők legalább nem a fidesz és ennyi.

Ha nem az ország sorsáról lenne szó, akkor jó nagyot röhögnék egy jobbik kétharmadon, meg a cikkeken is, amik felkerülnek majd pár év múlva a blogokra. Ha lesznek még olyanok.

Rettegek mert ballib vagyok 2018.04.05. 13:35:57

@ankica:

Mit vársz egy Tardos János nevű Amerikai Népszava szintű szenny gyűlöletkeltő mocsokba író szarházitól ?
Magaslatokat ?

Csak teszi a dolgát, mint a többi Soros bérenc.

xaba99 · http://landf.blog.hu 2018.04.05. 13:36:51

@ankica: "mert nem szeretném a migráncsok beengedését, akiknek már Karácsony Gergő építi a XV., volt kórházat lakásoknak, és fel építette a Mecsetet, a családja meg tiltakozik a saját gyereke viselkedéséért"

Tisztességes időkben a magadfajtáknak nem volt szavazati joga.

Rettegek mert ballib vagyok 2018.04.05. 13:36:53

Hétfőtől kezdődik a már ismert menetrend.

Leírom nehogy elfelejtsétek, a 2014-es ismétlést:

Záró akordok, szombat este: "Aki nem szavaz, Orbánra szavaz"
Hétfő: "Csalt a FIdesz, és különben is többen nem szavaztak rá, az otthon maradottakkal együtt, mint rá."
Kedd: "Nemzetközi botrány a választási csalások miatt, amit a Fidesz csinált."
Szerda: "A Fidesz támadja a becsületes Sorosnak dolgozó civileket, és azt állítja az ellenzéket segítették, választási csalást követtek el"
Csütörtök: "A Fidesz meg fog bukni 1 éven belül"
Péntek: "A Fidesz Rákosi, Sztálin és Hitler reinkarnációja, nácik és komcsik és nácik és antiszemiták és komcsik"
Szombat: "Van remény, az EU segítségvel bukhat a Fidesz"
Vasárnap: "Az EU szavaz a Magyarországot illető 7-es cikkelyről"
...
Majd váltakozva: Nácizás, EU-ba rohongáló feljelentések, Soros seggnyalás, ....

Ahogy 2014 után.
VÁLASZ ERRE

Rettegek mert ballib vagyok 2018.04.05. 13:38:12

@xaba99:
Mennyivel jobb lenne, ha csak Soros seggnyalói szavaznának istenem..
Milyen szépen el tudnák dönteni 500 ezren az itt élő 10 millió, és külhönba szorult 5 millió magyar sorsát !
Öröm belegondolni !

xaba99 · http://landf.blog.hu 2018.04.05. 13:45:55

@Rettegek mert ballib vagyok: Az ugye megvan, hogy ha nem lenne Soros György, most nem Orbán Viktor lenne a miniszterlenök...

Rettegek mert ballib vagyok 2018.04.05. 13:55:18

@xaba99:
Soros nem egy személy.
A pénzeszsákok lobbi szervezeteinek a vezére ugyan, de már haldoklik. A szervezet viszont erősebb, mint valaha.
Országokat döntöttek be, és nyugaton a média teljes flottája nekik dolgozik.

xaba99 · http://landf.blog.hu 2018.04.05. 13:58:15

@Rettegek mert ballib vagyok:
"Soros nem egy személy."
Tudom, ő a maga a megtestesült Gonosz.

"Országokat döntöttek be"
Nyilván. Fel is tudod sorolni ezeket az országokat?

"nyugaton"
Magyarország már "nyugat"? Vagy már "kelet"? Esetleg "balkán"?

midnightcoder2 2018.04.05. 14:06:18

"Ezt a DK-ra vagy a szocikra kell leadni, hogy ott gebedjenek meg"

Na, ez az a két párt ami garantálja, hogy Orbánt miniszterelnökként éri utól a végelgyengülés. Leváltani csak a Jobbik tudja.

Rettegek mert ballib vagyok 2018.04.05. 14:07:24

@xaba99:

Hangfelvétel is igazolja:
magyaridok.hu/belfold/sorosleaks-ukrajna-volt-annak-idejen-a-legsikeresebb-
akcio-2931667/
A felvételen egy bizonyos Bisztrickij nevű ember, Soros ukrajnai megbízottja, helytartója arról beszél, hogy az általuk pénzelt úgynevezett civil szervezetek buktatták meg az ukrán elnököt.

És hogy miért kérdezhetnéd ... Mert jófej és demokráciát akart ? Lófaszt.
magyaridok.hu/belfold/sorosleaks-uzleti-celok-szolgalataban-2950942/
Soros a saját embereit ültette az egyik legnagyobb ukrán cég, a Naftogaz vezetőségébe. A privatizáció előtt álló cég döntéshozói többször is találkoztak az amerikai milliárdossal, hogy a magánosítás részleteiről egyeztessenek. Soros eközben az általa pénzelt NGO-kkal igyekezett lejáratni a cég vetélytársait.

Rettegek mert ballib vagyok 2018.04.05. 14:11:30

@xaba99:

De ott volt a Macedon válság mögött:
magyaridok.hu/kulfold/osszeomolhat-macedonia-soros-gyorgy-civiljei-miatt-1638994/

Szlovákiában nemrég:
magyaridok.hu/kulfold/soros-gyorgy-robert-fico-bevandorlasellenes-kormanyat-is-el-akarja-tuntetni-2874957/

Romániában a megválaszthatatlan és felülbírálhatatlan ügyészség révén uralja a terepet szintén:
magyaridok.hu/kulfold/soros-ragasztja-a-korrupcio-belyeget-romaniaban-fondorlatos-modon-erte-el-2954950/

...

A cél a hatalom és pénz, az ország kiszipolyozása, ahogy régen is megmondta őszintén:
www.youtube.com/watch?v=kLrvExOTpYQ
"Ha nem teszem meg, megteszi más"

Migráns Szopok Pártja MSZP 2018.04.05. 14:12:50

" Hogyan szavazzunk? "
Egyertelmu, hogy csak az Europat es magyarorszagot vedo Orbanrfa lehet szavazni.

xaba99 · http://landf.blog.hu 2018.04.05. 14:14:24

@Rettegek mert ballib vagyok:
magyaridok.hu impresszum:

"FŐSZERKESZTŐ: Gajdics Ottó"

"A Kádár-rendszerben a Kommunista Ifjúsági Szövetség (KISZ) tagja, később titkára és az Ifjú Gárda (IG) szervezője volt."

"KIADÓIGAZGATÓ: Lóczi János"

Ő gondolom a mediaworks-ös Lóczi János lehet.

Hitelesnek tűnnek a linkjeid.

Amúgy a kérdéseimre tudsz válaszolni?

langesz 2018.04.05. 14:18:03

@Bafana: Az is megvan, hogy ezek a migráncsok javarészt kínaiak, (azokról meg gondosan eltitkolják amikor a ócó cuccot vagy a józsefvárosi piacot felrobbantják akbározva.)?

Rettegek mert ballib vagyok 2018.04.05. 14:18:10

@xaba99:

Ja hogy te azt hitted hogy az Index, vagy a HVG ezeket megírja majd ?
Te hülyébb vagy mint gondoltam.

Az agyadat annyira kimosták, hogy a Soros bérencek saját felvételeinek a létét is tagadod parancsra.

Hisz ha nem tennéd, akkor a Soros nevű gazdidat kéne, meg magadat szemen köpni.

xaba99 · http://landf.blog.hu 2018.04.05. 14:19:24

@Rettegek mert ballib vagyok:
Majd az után személyeskedj, hogy a kérdéseimre érdemben válaszoltál.

Stohl András 2018.04.05. 14:22:23

"Hogyan szavazzunk?"

Fontos lenne elmondani, hogy miután az ellenzéki pártoknak nem sikerült magvalósítaniuk az összefogást, ezt maguk az a szavazok is megtehetik. A szavazólapon X-et kell tenni azok mellé, akiknél elszeretnék érni az összefogást. Ebből érteni fognak.

Rettegek mert ballib vagyok 2018.04.05. 14:31:59

@xaba99:

Te mikor válaszolsz arra, hogy miért tagadsz le egy olyan dolgot, amit Soros csicskása saját szájával vall be, egy interneten felellelhető hangfelvételen.

Egyébként a válasz az, hogy Közép-Európához tartozunk. És legjobb ha így is marad. Ha nem veszünk össze és nem is fekszünk le sem a Nyugatnak, sem az Oroszoknak.

xaba99 · http://landf.blog.hu 2018.04.05. 14:35:08

@Rettegek mert ballib vagyok:
"Te mikor válaszolsz arra, hogy miért tagadsz le egy olyan dolgot, amit Soros csicskása saját szájával vall be, egy interneten felellelhető hangfelvételen."

Majd miután te válaszoltál. Én kérdeztem előbb.

"Egyébként a válasz az, hogy Közép-Európához tartozunk. És legjobb ha így is marad. Ha nem veszünk össze és nem is fekszünk le sem a Nyugatnak, sem az Oroszoknak."

Így van! Lépjünk ki az EU-ból, mondjuk fel a Pask2 szerződést, mutassunk be mindkét oldalnak! Magyarország tipikuson olyan ország, hogy egyedül, szövetségesek nélkül is virágzik a gazdaság!

Bafana 2018.04.05. 14:37:44

@langesz: Te akkor többet tudsz, mint a Nemzetbiztonsági bizottságban lévő emberek. Még elöttük is titkos, hogy ki az a 20 ezer kötvényes. De akkor is van még rajtuk kívül 3 ezer vajonki.

2018.04.05. 15:08:31

@Rettegek mert ballib vagyok: annyira hiteles, mint a dél-afrikai fosztogatás, amit fekete szír migránsok követtek el Brüsszelben? 2015-ben, tegnap?
Inkább a tényeket indokolnád:
a rohadó nyugat kiutasít orosz diplomatákat. Fúj, a szemetek!
Orbán fidesze szintén kiutasít Magyarországról egy orosz diplomatát. Miért is?
Putyin kiutasít egy magyar/fideszes diplomatát....
Ki mellé állt Orbán?
Hát elment az esze, hogy a pusztuló nyugatot támogatja a jövő Oroszországával szemben, egy olyan ügyben, ahol egyértelmű, hogy az angolok sározzák orosz batátainkat???
Mi van ezzel az emberrel?
Így nem fog segíteni az IRA meg a Cambridge a választásnál!
Ja, olvasom, már nem orosz barátaink vannak. Izraeliek...
Na, ezt magyarâzad, te igaz magyar!

2018.04.05. 15:11:25

@Rettegek mert ballib vagyok: Kihez tartozunk?
Csehek? Szlovákok? Szerbek? A lengyelekhez se. A lengyel német barát, az orosztól rángógörcsöt kap.

morph on deer 2018.04.05. 15:14:18

@Migráns Szopok Pártja MSZP:
“Egyertelmu, hogy csak az Europat es magyarorszagot vedo Orbanrfa lehet szavazni.”

De olyan itt nincsen!
Nekünk csak egy gerinctelen, hazaáruló tolvaj, Putyincsicska orbánunk van, aki nem érdemel egyetlen szavazatot sem, ami hatalomban tartaná!

Akkor most mi legyen, ó te nagyon bölcs személy, kire szavazzunk, akinek valóban fontos Európa?

Rettegek mert ballib vagyok 2018.04.05. 15:53:22

@Könnyen elkaptuk, uram!:

Izraelt is támadják Soros szervezeti ilyen egyszerű. Pechetekre így eléggé röhejes Soros támadásai okán antiszemitázni... :DDD

Rettegek mert ballib vagyok 2018.04.05. 15:57:14

@morph on deer:

Haverod épp most panaszolta, hogy a mérgezéses sztroiban Orbán az EU mellé állt.
A valóság persze egyszerűbb.
Orbán nem nyalja parancsra se az EU se az oroszok seggét.

Mindkettővel együttműködésre törekszik, függetlenségünket megtartva.
Ugyanis ennek van egyedül értelme.

2018.04.05. 17:19:24

@Rettegek mert ballib vagyok: ne tekeregj, mint egy kígyó. Nem ez volt a kérdés.
A mérgezés nem bizonyítottan orosz .
Orbán mégis kiutasít egy oroszt.
Próbálj meg arra vâlaszolni, ami a kérdés.
A zsidók pedig akkor kerülnek képbe, amikor orosz barátaink háttérbe vonulnak...
Tehát ha azt kérdezem, miért hazudsz, ne azt válaszold, hogy eső lesz, alacsonyan szállnak s fecskék...

2018.04.05. 17:25:26

@Rettegek mert ballib vagyok: az nem együttműködés, hogy összevész az EU-val, és aztán az orosszal is...tèged fizetnek, vagy magadtól döntöttél úgy, hogy minden jó, ha Orbán mondja?
Arra emlékszel még, amikor Orbán kiállt az oroszok mellett?
Most nem tette meg. El is hallgatjátok csúnyán.
Putyin sose lesz szövetséges. Az EU lenne, de pofázunk, hisz eltűrik.
Szar alak vagy, erkölcsi tartásod nulla. A giliszta gerincesebb.

2018.04.05. 17:31:17

@Rettegek mert ballib vagyok:
Tehát: miért állt Orbán az EU mellé, ha a mérgezés nem bizonyítottan köthető az oroszokhoz?
Az angol munkáspárt elnöke ki merte jelenteni, hogy amíg nincs bizonyítva, addig nem ítélik el az oroszokat. Pedig Corbyn sem orosz párti...Orbán meg elsőként javasolt megtorló intézkedéseket Európa részéről..
.

izsak 2018.04.05. 19:16:02

@ankica: Te meg tanulj meg helyesen írni, mielőtt trollkodni kezdesz!

izsak 2018.04.05. 19:19:12

Tardosnak igaza van! Hányadék az egész, de tilos finnyáskodni: el kell zavarni Orbánt és büdös bűnbandáját! A Fidesz-KDNP szavazóinak 99 százaléka is sokkal jobban járna ezzel. Egyszerűen elképesztő, hogy ennyi birka falaz a bűnszövetkezetnek.

ankica 2018.04.05. 21:26:05

@izsak: Hol találtál helyesírási hibát, nem kell magyarázkodnom egy 16 órás utazás után neked. de ez még így is figyelmet érdemel, mert csak ennyit kifogásoltál Az elmétek zokni és jó büdös. Hajrá FIDESZ, hajrá Orbán.

ankica 2018.04.05. 21:39:47

@xaba99: Neked mit jelent a tisztességes idő, az melyik volt mert én olyat nem ismertem meg soha. Egyébként ez megjegyzésed hogy került ide?

ankica 2018.04.05. 21:44:54

@Rettegek mert ballib vagyok: Az az igazság nem volt időm utána nézni ki ez az ember, és hulla fáradt is voltam 16 órás utazás után.Így viszont érthető amit írtál, az viszont szégyen rájuk nézve, hogy ennyi sületlenséget irkált össze vissza újságíróként. Na ezért mentsen minket az Isten tőlük.

ankica 2018.04.05. 21:50:41

@Atiati: Hát én pont fordítva gondolom, mi biztosan jobban járnánk a te és társaid szépen kivándorolnátok közéjük. Akkor lenne Magyarországon kánaán, de ne aggódjál, mert 8.-a után kuss lesz nektek, a 2/3-ad biztos a FIDESZ-nek. A cikk írójához vándoroljál ki, hátha megtanít tégedet is a sületlen írásokra.

ankica 2018.04.05. 22:01:48

@Bafana: Itt egy másik értelmiségi, kikből áll a 23 ezer migráns? Te szerencsétlen a letelepítési kötvényesek nem migránsok, és arab nincs is közöttük sem afrikai, róluk nekem nem kell gondoskodnom mert tele zsebbel érkeztek. Az 1300 menekült szintén nem migráns, ők többségben kereszténységükért üldözöttek, és kevesebb része pedig háború elől menekült, akiknél egyszer béke lesz és haza mennek, ők a hazájukat ideiglenesen hagyták ott, ellentétben a ti általatok dicsőitett bevándorló migránsotokkal mert ők soha többé nem mennek haza. Tehát érthető? Egyébként ha ez fáj neked szedd a sátorfádat, menjél látogassad meg őket ajnározzad egy kicsit a seggüket és maradj közöttük, nem fogunk érted könnyeket ejteni.

Atiati 2018.04.05. 22:11:41

@ankica: Ha èn ès a tàrsaim kivàndorolnak akkor nem sok ember marad, aki èrdemben is hozzà tudna adni a gazdasàgi növekedéshez. Persze lehet az orszàg összeszerelőműhely, meg közmunkàsok orszàga, de ebből nehezen lesz kànaàn.

Atiati 2018.04.05. 22:13:43

@ankica: Vannak Szíriàból is kötvènyesek, de legfőképpen az orosz ès ujràn maffiózók akkor èri meg a dolog. Ettől nem lesz biztonsàgosabb az orszàg

Magyarország államformája ... Válsághelyzet 2018.04.06. 06:52:44

@ankica: "a letelepítési kötvényesek nem migránsok"

Hát ti kubatov trollok, tényleg nagyon egyszerűek vagytok. :))

Nincs olyan magyar szó, hogy migráns, ezt a csúti geci találta ki, hogy a betelepülőket, illegális bevándorlókat és a menekülteket összemossa a gyűlöletkampánya keretében.

Migrál: elvándorol, áttelepül. A letelepedési kötvényesek elvándorolnak a hazájukból, áttelepülnek az Magyarországra és az EU-ba, nem tudod a migráncs szót úgy használni, hogy ne legyen rájuk érvényes.

Persze a letelepedési kötvényesek egy része orosz ügynök, kém, bűnöző és terrorista. Ezen vitatkozhatsz, hogy ők migránsok-e.

Bafana 2018.04.06. 09:34:58

@ankica: Sokagyú barátom, azt magyarázd már el légyszíves, hogy ha a kormány azt mondja, hogy Szerbia biztonságos ország, akkor mit keresnek nálunk menekültek? Honnan menekültek? Mielőtt válaszolsz, kérlek tanulmányozz egy vékonyka könyvet, aminek az a címe, hogy Atlasz! Még mielőtt magyarázkodsz, én nem hiszek a teleportálásban, tehát ez irányba ne menj el!
Azzal a gyurcsányi-orbáni elzavarással pedig óvatosan, mert ha elmegyek, akkor ki fizeti a segílyedet?

ankica 2018.04.06. 20:38:37

@Bafana: Sokagyú ember, semmiképpen nem magyarázkodom neked, nincsen miért. Az hogy te miben hiszel, számomra nem kétséges.Segílyt lehet a nagymamádnak fizetel, nekem biztosan nem. Könnyen lehet hogy a vállalkozásom utalja neked a segílyt. Mindentől függetlenül bízom abban hogy önmagadtól távozol jó messzire, mert ápr. 9.-től új világ kezdődik számodra,annak biztosan nem fogsz örülni, onnantól melóznod kell. Hajrá Orbán!

ankica 2018.04.06. 20:45:41

@MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ BÖRTÖNBEN: Nem ismerem Kubatovot. Szeretném kérdezni beszélsz idegen nyelvet? Ha igen, akkor nyissad meg bármelyik nemzet lapját és olvassál, talán felébredsz csipkerózsika álmodból és világossá válik számodra mit jelent a migráns szó. Szerbia biztonságos ország ugyan, de a gyenge agyad ugye felfogja hogy ez a pici ország migráns milliókat nem tud befogadni és főleg nem is akar ahogyan mi sem. A n

ankica 2018.04.06. 20:55:23

@Atiati: Hát nem tudom mennyire vagy informált, de tévedésben vagy méghozzá nem is kicsit. Ha te kivándorolsz a társaiddal attól ez az ország stabilan, működő képes. Most is az, pedig sok százezer fiatal ment el az országból szerinted hogy lehet? Azt nem írom meg mert van eszed és végig gondolod. Ja és Gyurcsányt kihevertük és fejlődünk és fejlődünk és elégedettek vagyunk. Ezért fog nyerni újra Orbán, mert előtte csak adósság és kölcsön és se munka lehetőség sem semmi nem volt.

taga20 2018.04.06. 21:35:33

@ankica: te bazdmeg egy agyhalott vagy! remélem nem szavazhacc vasárnap!

ankica 2018.04.07. 00:03:38

@taga20: Bizottsági elnök leszek, és természetesen szavazok nem egyedül, hanem sokan, barátaim és rokonaim akik külföldön élnek a világ minden táján, ők már tegnap este megérkeztek. A szállodák telve vannak velük. Nagyon jó agyhalottnak lenni, nyugodjál le.

taga20 2018.04.07. 00:09:03

@ankica: "Nagyon jó agyhalottnak lenni, nyugodjál le."

ahogy rád nézek, tényleg elhiszem, hogy a fityeszes maffiának jó, hogy megszülettél!

hol leszel te bigottsági elnök retek? meséjj!

ankica 2018.04.07. 13:09:49

@taga20: Még csak az kellene hogy veled közöljem hol leszek holnap hajnaltól hétfő hajnalig. Te beteg ember vagy, de tudok neked orvost ajánlani.
süti beállítások módosítása