B1 blogcsalád



Ha Kósa igazat mond, akkor hatalmas balek, hanem, akkor…

2018. március 13. - ashwood

18583_kosa_lajos_4_es_fout_elkerulo_bocskaikert.jpgNem hogy tárca nélküli minisztériumot, de egy zabszemet sem bíznánk Kósa Lajosra, ha igaz, amit állít. Viszont ha nem, akkor megnyerte minden idők legnagyobb magyar korrupciós ügyét.

A történet röviden: a Magyar Nemzet keddi számában hozta a hírt, hogy egy, Tóth Ádám közjegyzői irodájában készült dokumentumból az derül ki, Kósa Lajos 2013. január 28-án kötött szerződést a megbízójával, amelynek részleteit közjegyzői okiratba is foglalták. Ebben az áll, hogy több mint ezerháromszázmilliárd forintnyi összeget az FHB Kereskedelmi Bank Zrt.-nél helyeznek el, és a megbízó felruházza Kósa Lajost, hogy a „megbízó helyett és annak képviseletében a jelzett összegből magyar államkötvényeket vásároljon”, és azokat a „megbízó nevén vezetett befektetési számlán elhelyezze”. A 2015. február 2-án kelt, többször módosított okiratban az áll: az értékpapír-vásárlást szakaszosan és folyamatosan kell „eszközölni”, és annak 2015. április 30-ig meg kell kezdődnie. A dokumentumban a felek a „megbízás tartalmát nem kívánták pontosabban meghatározni”.

A cikk megjelenése után Kósa először azt nyilatkozta: "egy barátja ajánlott neki egy német nőt, azzal, hogy nagyobb összeget örökölt, és befektetné." Erről az állításról viszonylat gyorsan kiderült, hogy ordas kamu. A HVG pillanatok alatt kiderítette, hogy 2012-ben mindössze 21 embernek volt nagyobb vagyona 4,35 milliárd eurónál Németországban, és egyikük sem halt meg a kérdéses szerződési dátum előtt.

Ezután Kósa egy három perces videóvallomásban már mást állított. Délutánra a történet Kósa fejében úgy állt össze, hogy 2012 őszén kereste fel egy ügyvéddel egy hölgy, aki Csengerben háztartásbeli, és azt állította, hogy nagy örökségnek lett tulajdonosa, és segítséget kért, hogy hogyan használja fel jól a pénzt. Olyan adatokat és iratokat mutatott be, amelyek ezt valószínűsítették, alátámasztották.

Kósa állítása szerint azt mondta neki, hogy a legjobb módszer, ha magyar állampapírba fektet, és munkahelyteremtő beruházásokat eszközöl Kelet-Magyarországon. Aztán telt az idő, számtalanszor át kellett írni a megállapodásokat, magyarázza a politikus.

Egy idő után, 2016 végén, 2017 elején Kósa úgy látta, ebből az égvilágon nem lesz semmi, más információk alapján is rájött, hogy a hölgy őt megtévesztette, a történet humbug. Ekkor beszüntette vele a kapcsolatot. "Soha egy fillérhez nem nyúltam hozzá, soha semmilyen bankszámla feletti rendelkezést nem adott át a hölgy, azt a bank nem fogadta el, soha egy fillért nem fogadtam el, úgyhogy a lelkiismeretem tiszta."

Kósa délutánra már azt is hozzákanyarította a vallomásához, hogy "a hölgy a szocialistákkal ápolt szoros kapcsolatot 2010 előtt."

Értjük, mindenről az "elmúltnyolcév" tehet, meg Simicska, meg a migránsok, meg az ENSZ, meg Brüsszel és persze Soros.

Azért lenne egynéhány kérdésünk:

– Vajon kinek jut épp eszébe pont Kósa Lajost megkeresni, ha 4,3 milliárd eurót örököl?

– Kósának valóban négy év kellett ahhoz, hogy átverésre kezdjen gyanakodni?

– Az, ami a sajtónak nagyjából tíz perces munka volt, azt sem Kósa, sem senki a környezetében nem végezte el?

– Kósa miért gondolta, hogy alkalmas arra, hogy egy ekkora összeget kezeljen?

– Miért érte volna meg Kósa Lajosnak ezzel az 1300 milliárd forintos vagyonnal foglalkozni?

– Ha semmi nem történt az ügyben, nem volt pénzmozgás, sőt, Kósa szerint pénz sem volt, akkor miért áll az a közjegyzői okiratban, hogy a bankszámla, amelyen ez az elképesztő összeg parkol, létezik, és Kósa kezelheti azt?

Ha Kósa ezekre a kérdésekre is választ adna, akkor kiderülhetne: újabb hazugsággal igyekszik menekülni minden idők legnagyobb korrupciós ügyéből, vagy pedig tényleg és pontosan annyira idióta, mint az ebből a történetből is – ha átverés – kiderül.

A bejegyzés trackback címe:

https://b1.blog.hu/api/trackback/id/tr10013736638

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

sinus67 2018.03.14. 12:59:45

@Voznyák Pista:
Tényleg csak azt lehet rátolni? És az nem elég ahhoz, hogy tökéletesen alkalmatlan az ország irányításában való tevékeny részvételre? Aki ennyire pénzéhes arra nem bíznék egyetlen fillért sem! Én nem! És egyetlen normálisan gondolkodó ember sem!
Te hogy vagy vele?

sinus67 2018.03.14. 13:02:30

Most nézem a hiradót!

Kósa Lajos lemondott!

sinus67 2018.03.14. 13:03:34

A józan ész használatáról!

igormikornyitckij 2018.03.14. 13:11:43

@Ballib Cenzúrázók Réme 27: @Ballib Cenzúrázók Réme 11: A hozzászólásaid üde színfoltok, az imádat a következő misére már be is magoltam.

2018.03.14. 13:11:52

@Ballib Cenzúrázók Réme 27:

Hiába a korrupció, hiába a botrányok sora,
Ez itt az egybites fityisz szavazók kora.
Szavazzatok csak a fityiszre, nem baj, ha lopnak.
Címeres ökrök a magyarok, mert mindent beszopnak.
Kósának már az elméje is elkószált valamerre.
Szóljanak már néki, hogy a csúti seggébe keresse.
Ekkora idiótát is régen hordott a hátán e föld.
Ez még azt is elhiszi, hogy a föld kék és az ég a zöld.

(Tudom, szar a versike, de morcos vagyok, mert éjjel még pinát sem kaptam.)

Egyébként Neked hány nicked van kicsirigó?

TBone 2018.03.14. 13:18:26

@Ballib Cenzúrázók Réme 11: Nézzél már rá egy Európa térképre. A közepén felhúztak egy darab kerítést, amit körbe lehet gyalogolni. Mitől védi meg ez az egész kontinenst?

konrada 2018.03.14. 13:21:24

@DarthVader:
...de legalább nem olyan, mint azon a nickén, amiben állandóan habzik - mint a Rába, amikor még működött a bőrgyár az osztrákoknál - ebben legalább vicces!;))

na
FOLYTASSUK!

;))

sinus67 2018.03.14. 13:22:53

Most láttam egy hirdetést! BMW X5 két évesen, 12000 km-el.
Nem dohányzó, rendszeresen és frissen szervizelt, első tulajtól.
Ára 50.000,- Ft.
Szerintem jó vétel lehet. Ennyiért 2 éves autó megéri. Azt hiszem megveszem!
Semmi stikli nem lehet benne!

Egyébként a kormányzatban dolgozok az eszköz beszerzésen. Véremben van a vásárlás! Sose tudtak még átbaszni!
:)))

konrada 2018.03.14. 13:23:26

@TBone:
Namár!

Te is azt hiszed, hogy a szarkazmus, a melegek orgazmusa, azért nem vetted észre?;)))

FOLYTASSUK!

;))

maxval bircaman szeredőci szürke proletár · http://www.bircahang.org 2018.03.14. 13:24:50

@martineden:

Alapvetően más ügy az: az ingatlaneladás közvetlenül keletkeztet tulajdonátadást.

Míg ha megbízást adok neked, hogy kezel az Atlantiszi Népi Banknál elhelyezett 100 billlió forintomat, a közjegyző nem ellenőrizni tényleg van.e ott pénzem. Miért? Mert az okirat szempontjából ez irreleváns.

sinus67 2018.03.14. 13:25:26

@maxval bircaman szeredőci szürke proletár:
Szóljál már nekik, hogy valamit csináljanak, mert így a hozzászólásaid mennyisége senyvedi ezt meg. A színvonala is kissé, mert nem vagy már valami tűhegyes a fideszesek védelmében.
:))

maxval bircaman szeredőci szürke proletár · http://www.bircahang.org 2018.03.14. 13:27:48

@sinus67:

VAn egy titkom: hiteles ember vagyok és csak igazat írok.

Ballib Cenzúrázók Réme 27 2018.03.14. 13:36:34

@Voznyák Pista: Szerinem ez a negatív kampány óriási ballib pofáraeséssel végződik, Kósára legfeljebb tényleg csak azt lehet rátolni, hogy mekkora balek volt.

A ballib már pofára esett, mert Orbán Viktor nem fog lemondani. Mert aki Kósa Lajos milliárdjait támadja, az Orbán Viktor nemzeti vagyonát támadja és azt Orbán Viktor minden eszközzel meg fogja védeni.

Március 15-én pedig a lengyel harcostársainkkal együtt fogjuk a békemenetből mgvédeni Orbán Viktort és a betonba taposni a ballib ellenforradalmi csürhét és visszalőni Bályer Zsolt összes merénylőire és tenni róla, hogy Soros bérenc ballibek április végéig ki se merészkedjenek a lakásukból meg a romkocsmáikból.
Mármint 2022 április végéig, akkor meg majd kijöhetnek, és akkor majd elmeséljük nekik, hogy mivel az EU-ból időközben kiléptünk így sajna lekésték a legutolsó 2018-as választást ahol Orbán Viktort megbuktathatták volna, de a magyar családok és kis és közepes vállalkozások legnagyobb örömére négyötöddel nyert és azóta a magyar emberek megkonzultáltáták vele, hogy soha többé nincs szükségük semmiféle liberális anarchia v´álsztásokra és Orbán Viktor addig kormányozza majd az országot, amíg csak akarja. Vagy még tovább is, ha úgy akarja.

MINDENKI CSATLAKOZZON A MÁRCIUS 15-I BÉKEMENETÜNKHÖZ BÁRMILYEN HARCI ESZKÖZZEL HOGY MEGTUDJUK VÉDENI AZ ELMÚLT NYOLCÉVET ÉS HOGY MÉG NYOLCVAN ÉVIG KITARTSON!

lüke 2018.03.14. 13:37:37

Lázár, Kósa mind balek ....pártfeladatot teljesítenek
( ettől még nagyobb szamarak)

morpho 2018.03.14. 13:38:48

@maxval bircaman szeredőci szürke proletár: Azt mondd meg, hogy mit keres Oszkó Péter a Wizzairben?

SzabadosP 2018.03.14. 13:40:23

Én meg azt nem értem, ha minden pénzügyi cégnek elő van írva, hogy nagyobb összeg esetében kötelező megvizsgálni a pénz eredetét a pénzmosás elleni törvény miatt, vajon hogyan állhatott ez a pénz az FHB Bankban? Kósa lehet, hogy balek, de a bank???

2018.03.14. 13:49:48

Hihetetlen, mondom HIHETETLEN, hogy ez az egész valóban megtörténik Magyarországon - 2018-ban.
Ilyet b+ még a Bödőcs gyerek se tudott összesztendappolni.
Mintha a Best of Benny Hill Show-t nézné az ember - végtelenítve.
És még mindig vannak, akik védik ezeket a piszkos tolvajokat. Nem semmi...

citrix 2018.03.14. 13:50:57

Kósa a Nemzet Brókere, Mészáros a Nemzet Gázszerelője, Semjén a Nemzet Fővadásza, Rezsi Szilárd a Nemzet Főkocája, Rogán a Nemzeti Offshore Lovag. Van itt minden mint a búcsúban.

1ghost 2018.03.14. 13:51:19

@Látens Inszinuáció:

Ne bántsd már @Ballib Cenzúrázók Réme 27-et hiszen csak ironizálja a mocskos, tolvaj, korrut fideszt, tükröt tart a hülyéknek, hátha magukra ismernek. Ergo, nincs vele semmi gond, én például kifejezetten élvezem.

Szóval érteni kell az iróniát! A komcsik idején is azt mondtuk, hogy a föld 1/6-án már cocializmus van, de lesz ez még jobb is: 1/7 majd 1/8-ad satöbbi. Na ugyanez a helyzet itt is.

Kreml propaganda osztály bérszámfejtés 2018.03.14. 13:54:26

Mivel tovaris birca magyar belügyi témában dolgozik, a mai napját a magyar társszervek fizetik.

Indriq 2018.03.14. 13:54:31

@Ballib Cenzúrázók Réme 11: "Ezért én a következő 20 évben is Orbán Viktorra szavazok és már 100 ezer forintot fizettem be neki a csekkj´ere, de csak azért ilyen keveset, mert a bank nem adott több hitelt."

ezt most láttam csak.... 5 perce ezen röhögök :)

konrada 2018.03.14. 13:55:30

@lüke:
...nekem is az ugrott be, hogyan vitték bele az elöző választáson is Kósát ebbe a balek-szerepbe.
...akkor is neki kellett szerepelnie egy olyan lejáratós ügyben, ami csak arra volt jó, hogy elszívja a levegőt a többi balhétól, aztán amikor már nem volt idő hirtelen felépíteni az ellenzéknek egy újabb balhét, derítették ki a kormány-oldalról, hogy a kurvázós ügy kamu....

...lehet hogy most nagyobb a kaka, ezért kell Kósának nagyobb bohózatban eljátszani a főszerepet?

d.j 2018.03.14. 13:57:50

@maxval bircaman szeredőci szürke proletár: Annyira szeretem, amikor egy ilyen bohócról mint te, kiderül, hogy a kisujjába van a 1991. évi XLI. közjegyzőkről szóló törvény. Persze nincs a kisujjadban, mert egy hülye vagy, amit számtalanszor bebizonyítottál. Szóval ezen törvény 3§ 2. pontja, azt tartalmazza, hogy a közjegyző ha aggályos körülményt észlel, akkor ezt a közokiratba bele kell írni, ha ezt a felek elutasítják, akkor a közjegyző a közreműködést meg kell tagadnia.
Na nézzük. Oda megy hozzá Kósa Lajos és özvegy Kovács Béláné. Már ez gyanús, de amikor elkezdenek hadoválni egy kisebb ország gdp-jének a kezeléséről, amit özvegy ágrólszakadt Kovács Béláné örökölt LOLOLOL, és erre a közjegyző egy sztoikus ok-val elintézi és megírja a közokiratot. Na az hihetetlen, jobban mondva törvénysértést követett el. Mivel a közjegyzői állás gyakorlatilag kihalással örökölhető és az egyik legjobb állás ebben a szakmában, nem fogsz találni egyetlen egy közjegyzőt sem aki ezt a szokásos díjáért megcsinálja. Ha már a Kósa nem kért egy papírt amelyen szerepel, hogy a Béláné tényleg örökölt egy ekkora összeget, akkor a közjegyző tuti bekéri, mert védeni akarja a hátát. Mivel ezek nem történtek meg, nagy valószínűséggel a közjegyző is nyakig sáros ebben az ügyben.

Indriq 2018.03.14. 14:00:35

@d.j: nem akarom védeni birkát, de ő már az új törvényt használja (mindenki köteles elősegíteni a fityisz lopását), csak elfelejtettek leszólni neki, hogy a választások után viszik a parlament elé :)

citrix 2018.03.14. 14:00:49

Kósa délutánra már azt is hozzákanyarította a vallomásához, hogy "a hölgy a szocialistákkal ápolt szoros kapcsolatot 2010 előtt."
Kósát a ballib csúnyán csőbe húzta. A hölgy valójában Soros György volt női ruhába öltöztetve, migránsokkal a szoknyája alatt. A sminkelés annyira jól sikerült hogy még Kósát is becsapta a gyönyörű szemek és igéző ajkak látványa. Ez történhetett.

1ghost 2018.03.14. 14:01:43

@konrada: @nemecsekerno_007: @Voznyák Pista: @Rettegek mert ballib vagyok: @Bolshevik:

Na mi van te retkes, bérhazudozó, szarházi orbántroll? Látom ma is egész nap itt rohadsz a blogon. Ki sem látsz a melóból, mi?

A korrupt tolvaj fajtád a bukás napjait éli, nem irigyellek bazdmeg, minden nap vödörszámra ömlik a mocsok, amit neked nyilvánosan kell felnyalnod, rohadt egy állás az ilyen.

De fel a fejjel, már nincs sok hátra, nem kell sokáig gürizned. Bár a gazdád is napról napra szarabbul néz ki, a korrupt vejét is az álmatlanság gyötri, meg a többi rohadt tolvaj fideszest is, ám majd a rács mögött kipihenitek magatokat szépen.

Az ország már alig várja.

konrada 2018.03.14. 14:02:27

@d.j:
...no ezért isgyanús ez az ügy.
Túl sok benne a hivatalban lévő fogalmatlan hülye...

Indriq 2018.03.14. 14:09:27

ja igen, és innen üzenem: kib*szott boldog szülinapot lajos! :D

2018.03.14. 14:11:52

@1ghost: Rács mögött?
Remélem valóban így lesz.
Nagyon ráférne már az országra egy kis tisztítótűz...

maxval bircaman szeredőci szürke proletár · http://www.bircahang.org 2018.03.14. 14:14:51

@d.j:

Nem volt aggályos körülmény. Ha nem igaz a pénz megléte, nincs mivel rendelkezni.

Indriq 2018.03.14. 14:17:11

@maxval bircaman szeredőci szürke proletár: "Nem volt aggályos körülmény. Ha nem igaz a pénz megléte, nincs mivel rendelkezni."

Mesélj, te hetente hányszor mész közjegyzőhöz pár milliárd euro sorsáról rendelkezni?

Parajpuding 2018.03.14. 14:29:05

Azért a kommenteket is olvasva kiviláglik, hogy a fideszes szavazó és rajongótábor pontosan ugyanolyan kegyetlenül ostoba, mint kupakoslali. A különbség csupán annyi, hogy lali legalább valami haszon reményében lop-csal-hazudik, de a mezei narancsbirkahorda nagy része egyszerűen csak a kolomp hangját tudja befogadni agyilag.

inreallife 2018.03.14. 14:37:36

a fidesz 50 arnyalata, folytatasos valasztasi sorozat
rendezte: simicska lajos

az 1. resz tartalma:
orban veje az elios neven ehiresult fovilagosito szerepeben egy double (mit double, lesz az tobb is) pentration orgian foszereplo, avagy aldozat...

a 2. resz tartalma:
lezer janos, a hodmezovasarhelyi vadaszkastely felszolgalonoje, lemegy kutyaba az ott levo kanos magyar vizslak legnagyobb oromere...

a 3. resz tartalma:
tomjen zsoti es a csodaszarvas a szomszedba ment a pofonert, es egy kis anal masszasra, majd kesobb bunbocsanatert konyorog...

a 4. resz tartalma:
kosa mr. 20% lajos beszopta az 1300 milliard feliratu rongybatekertett, ez egy dupla resz, mert nagyon beszopta, es nem kopte ki. (spoiler: le is nyelte)

a kovetkezo reszek valtozatos szereplokkel folyik, cicolina es kelemen anna szerepleset egyelore nem erositettek meg, de felkeszul szijjarto, rogan es orban is...

István Tamasi 2018.03.14. 14:38:05

@maxval bircaman szeredőci szürke proletár:
Bulgáriában nyilván nem ellenőrzi a közjegyző az elé tárt dokumentumokat. Nyilván az ellenőrzés hiányában rendelkezel te is olyan papírral, hogy épelméjű vagy.

1ghost 2018.03.14. 14:55:33

Ezerhároszáz milliárd forint Kósa rendelkezésére. Fasza mi? Ennyivel már a forint árfolyamát is meg lehet ingatni. Pénzmosásról szóló törvénnyel, pénz eredetének tisztázásával mi történt?

A korrupt orbánnak nem kellene esetleg megszólalnia, hogy mégis, hogy a faszba is van akkor ez?

Eddig csak Bróker Marcsink volt most meg már van Bróker Lajcsink is.

Épeszű ember erre a tolvaj, korrupt immár ezermilliárdokkal játszó aljas fideszbandára többé a büdös életbe nem szavaz.

pragmatika2 2018.03.14. 15:00:12

@MikeBoy:

"Évekig? Az egy dolog, hogy mekkora egy hülye Kósa.."

Lehet hogy már el is felejtette ezt az egészet, csak valami libsi közjegyző véletlenül ráakadt erre a doksira, aztán felszállt a lufi.

Nekem is van olyan cég az ügyfeleim között, akikről már azt sem tudom kik, mert már évek óta nem hallottam felőlük. Igaz, 1300 milliárd nem az az összeghatár, amit csak úgy elfelejt az ember, legfeljebb csak akkor, ha már korábban kiderül, hogy az az 1300 milliárd nem is létezik, de épp ezért szarik az ember rá, mert már nem releváns a dolog.
Valahogy Kósa is így lehetett vele, aztán ennyi.

De ebből egy "korrupciós botrányt" faragni, az legalábbis kockázatos, lévén, senki nem tudja, hol a f.szomban is van az a lé.

Indriq 2018.03.14. 15:09:18

@Voznyák Pista: ez nagyjából így is lett volna, ha ma nem jön az újabb doksi, 25 millió euro az anyja nevére.
Miért nem a saját nevére, ha már egyszer ő lenne az ügyintéző?
ez akkora pénzmosás, mint a ház.....

pragmatika2 2018.03.14. 15:12:34

@Indriq:

"25 millió euro az anyja nevére."

És megjött az a 25 milkó az anyja nevére ?

maxval bircaman szeredőci szürke proletár · http://www.bircahang.org 2018.03.14. 15:17:29

@István Tamasi:

Nem feltétlen feladata az ellenőrzés, ezt éppen ez az eset is bizonyítja.

Indriq 2018.03.14. 15:19:56

@Voznyák Pista: a szándék azért erősen benne van, ha te mondjuk elvállalsz egy munkát, nem fogod azt mondani, hogy a pénzt az anyádnak utalják.

tryclops 2018.03.14. 15:27:21

@Voznyák Pista: Biztos, hogy nem jött meg az a 25m euro, azt a bizonyos sertéstelepet TUTI az óvónői fizetéséből, meg a nyugdíjból spórolta össze. :)))

Figyu, van egy alig használt Duna hidam olcsóba. Megveszed?

Indriq 2018.03.14. 15:29:49

@maxval bircaman szeredőci szürke proletár:
"Nem feltétlen feladata az ellenőrzés, ezt éppen ez az eset is bizonyítja."

zseniális érvelés, te azért vagy hülye, mert hülye vagy :) szerintem ne nézd tovább kósa videóit :)

Ballib Cenzúrázók Réme 10 2018.03.14. 15:32:47

@igormikornyitckij:

egyetlen nickem van, csak sokszorosítanom kell mert az első 27-et a ballib cenzúrázok kitiltották illetve a ballib nichamisítotók ellopták.

A ballibek egyébként megint taknyoltak, most jött ki a Századvég közvéleménykutatása egy órával ezelőtt. Eszerint a magyar emberek 82%-a nem hisz abban hogy Kósa Lajos korrupt lenne és akár csak egyetlen forint feketepénz is tapadna a markához és semmilyen botrány nem ingatja meg a hitében hogy továbbra is a Fideszre szavazzon.

Orbán Viktort továbbra is 86% látja a legalkamasabb kormányzónak és szerintük csak ő tudja továbbra is megmenteni az országot a migráns invázió és Soros nem szünetelő támadásai elől.

Megint bebukott tehát ballib egy újabb álbalhét pedig a Soros nagyon kitalálta hogy mit hazudozzon össze Kósáról, az ezer milliárdjairól meg a fideszes lopásokról. Szerencsére a magyar embereket ez nem érdekli, viszont annál jobban szeretné azonban tudni, hogy honnan volt Simonnak 230 millió forintja hogy bécsi bankba vigye. Illetve hogy Karácsony Gergely tényleg luxus WC-t épített-e be magának két millió forint közpénzből az önkormányzati irodájába.

Újabb közvéleménykutatást bukott el tehát a ballib, meg se kell várniuk áprilist, hogy ugyanígy bukják el a választást is.

inreallife 2018.03.14. 15:40:06

@Voznyák Pista:
fideszes lakajpolitologus mondta:

"Tehát akkor van ez a titokzatos hölgy, akit Kósa Lajos délelőtt még nem ismert, csak az ügyvédjét távolról, viszont a hölgy délutánra egy csengeri háztartásbeli szocialistává változott."

tudod a filmekben a rendorseg is azert mondatja el a tettessel 100* a cselekmenyt, mert kibaszottul meg kell legyen tervezve, ha at akarja b@szni oket. mivel a story merete egyertelmuve teszi, hogy itt valami ordasat kell hazudni, szep lassan elojonnek a reszletek es a logikai bukfencek. mert ugye emlekezni kell arra, hogy tegnep mit hazudtam, hogy fenntartsam a koherencia allapotat. megnyugtatlak, kosanal joval nagyobb elmeknek sem egyszeru...

inreallife 2018.03.14. 15:47:05

@maxval bircaman szeredőci szürke proletár:
szerintem mar levettek a keresztvizet kosarol, ahogy korabban lazarra is kiadtak a kilovesi parancsot. te egy olyan ugyben keresel irrelevans kapaszkodokat, amik teljesen halottak. kosa sullyed, mint a titanic, te meg egy teljesen valoszinutlen esemeny 0,0000001% esely melletti megvalosulasat latolgatod. szerintem ird melle, hogy barmikor bejohet...

szerintem talalj ki surgosen valami okosabbat, mert megkeresnek a fonokeid a valasztasok utan es birkaporkoltkent fogod vegezni. kinek lenne az jo?

inreallife 2018.03.14. 16:17:26

mondjuk arre is ra lehetne kerdezni, hogy ki fizette a kozjegyzot?

"g) 10 000 000 Ft feletti ügyérték esetén 81 700 Ft, valamint a 10 000 000 Ft feletti rész 0,25%-a.

Egyoldalú jogügylet vagy jognyilatkozat okiratba foglalásáért a fenti munkadíj fele, míg két- vagy többoldalú jogügylet okiratba foglalásáért a teljes összeg jár, minden más közjegyzői tevékenységért pedig a fenti munkadíj negyedrésze, de legalább 2000 Ft jár. Helyszíni eljárás esetén az utazásra fordított idő alapján felszámítható munkadíj is megilleti a közjegyzőt."

Forrás : MOKK

jol csalodom, hogy itt azert 2 fagyinal tobbet fizettek? ki fizette ezt ki? a nincstelen, vagy stroman anyuka?

morpho 2018.03.14. 16:26:33

@inreallife: "az ott levo kanos magyar vizslak legnagyobb oromere...' :))

morpho 2018.03.14. 16:32:01

@Voznyák Pista: "senki nem tudja, hol a f.szomban is van az a lé" Talán meg kéne azért keresni nem? Egyébként talán Lajos is sejthet erről valamit, nem? Esetleg az lehet még, hogy Soros véletlenül Lajosnak utalta a betelepített migráncsoknak szánt 9 millió forintot?

sinus67 2018.03.14. 17:42:54

@Voznyák Pista:
Emberölés előkészülete is bűntetendő!
De a Te felfogásodben elképzelem a védőt:
- De megölte?
- Nem.
- Akkor? Engedjék szabadon!

1ghost 2018.03.14. 18:04:30

@Ballib Cenzúrázók Réme 10:

Húzzá már a picsába hazugságaiddal te ostoba nickhamisító soroscsicska! Inkább azon elmélkednél te agyatlan narancsfasz, hogy orbán veje mi a faszért nincs még előzetesben.

sinus67 2018.03.14. 18:28:01

@maxval bircaman szeredőci szürke proletár:
Az lehet, hogy nem ellenőrzi a megadott bankszámlán lévő összeg valóságosságát, de

Ktv.3. § (1) A közjegyző köteles megtagadni a közreműködését, ha az kötelességeivel nem egyeztethető össze, így különösen ha közreműködését olyan jogügylethez kérik, amely jogszabályba ütközik, vagy jogszabály megkerülésére irányul, illetőleg amelynek célja tiltott vagy tisztességtelen.

Mondjuk elég tisztességtelen, hogy a Kósát bízzák meg az 1300 milliárd kezelésével és az anyja kap érte 25 misit!

Szóval szépíthetitek Lala IQ eredményeit, de a mínuszból akkor sem jöttök ki vele.

A közjegyzői papírok alapján Kupak Lajos elkövette a jogosulatlan pénzügyi tevékenység előkészületét. Az csak hab a tortán, hogy elvakult mohósága révén nem vette észre, nem ő fog itt kaszálni, hanem át van baszva!
Másrészt egy tisztességtelen szerződéskötés is megvalósult, mivel az általa vállalt pénzügyi tevékenységért egy harmadik személy (édesanyja) kapott volna 25 millás díjat!
Harmadrészt a közjegyző sem a törvényben foglaltak szerint járt el.

Ha nincs valamiféle sikerdíj beígérése, akkor a közjegyző minimum elhajtja őket a véres ... hurkába!

Megpróbálták! Át lettek verve!
De előkészültek!
Érted? Nem az a lényeg, hogy volt-e pénz, vagy fújt-e a szél! RÁKÉSZÜLTEK egy jogosulatlan pénzügyi tevékenységre!

sinus67 2018.03.14. 18:41:41

@Ballib Cenzúrázók Réme 10:
Századvég? Ja?! Az komoly, mértékadó kutatásokat végez! Független, objektív tájékoztatás fellegvára!
G. Fodor Gábort Pulitzer-díjra is jelölném az objektivitásáért!
És hol végezték a felmérést? A pártközpontban, vagy a kuratóriumban?
:))))

2018.03.14. 18:52:39

@Voznyák Pista:

"Lehet hogy már el is felejtette ezt az egészet, csak valami libsi közjegyző véletlenül ráakadt erre a doksira, aztán felszállt a lufi."

A trollok sanyarú sorsa.
Mit kezdjünk a világ egyik legkorruptabb és legbutább politikusával.
Hát biztos elfelejtette, hogy rábíztak 1300 milliárd Ft-ot és kijárt a mamikájának 800 millió Ft sikerdíjat. De miután elfelejtette és valami libsi ezt gyorsan előbányássza, na erre meg feljelenti az üzletársát. :D

taga20 2018.03.14. 19:48:20

@inreallife: virágevtárs, neked van írói vénád:)))

maxval bircaman szeredőci szürke proletár · http://www.bircahang.org 2018.03.14. 20:39:04

@sinus67:

"Az lehet, hogy nem ellenőrzi a megadott bankszámlán lévő összeg valóságosságát, de"

Vedd ki a végéről a "de" szót, s meg is vagyunk.

taga20 2018.03.14. 20:47:01

@maxval bircaman szeredőci szürke proletár:

birka, nincs az a legszarabb lelkű despota, akit te, ne próbálnád tisztára sikálni.
lásd a gecit, az idegmérges putyint, és még sorolhatnám.

te bazdmeg a net szemétdombján fogod végezni!

Indriq 2018.03.14. 22:38:22

@taga20: vagy rosszabb helyen, a békamenet első sorában :D

taga20 2018.03.14. 22:43:42

@Indriq: eben-guba:)

ez a szutyok birka, a magyar néplélek legócskább kitárulkozása!

www.youtube.com/watch?v=q_1gjwBZvv0&list=RDq_1gjwBZvv0

2018.03.14. 22:57:44

@maxval bircaman szeredőci szürke proletár: nem. Én azt állítom, hogy büdös a dolog. A közjegyző ugyanis NEM a német nyelvű iratokat hitelesítette, hanem Kósa és a háztartásbeli közötti megállapodást, te nagyonhülye.

2018.03.14. 23:02:43

@Ballib Cenzúrázók Réme 10: és ezzel mit bizonyítottál? Hogy tízmilliárd légy nem tévedhet? Egyél lószart!

2018.03.14. 23:10:39

@Voznyák Pista: te, ha ennyire benne vagy az üzleti életben, elmesélnéd nekünk is, a közjegyző mit hitelesített?
Ugyanis egy megbìzási szerződés kicsit több, mint egy szándéknyilatkozat.
Vagyis Lajosunk dokumentáltan elvállalta a pénz befektetését. Nem, nem brókert ajánlott, ő volt a bróker.
Nem valósult meg? Khmmm. Honnan tudjuk? Kósa mondta? Aki már nem is emlékszik rá?
Aki reggel, délben,este mást mond?
Á, ő az igazmondó juhász!
Ne járasd le magad, még hülyének nézünk.

2018.03.14. 23:11:37

@maxval bircaman szeredőci szürke proletár: ugyan, honnan lenne főnököd, ahhoz munkahely kéne...

2018.03.14. 23:15:21

@maxval bircaman szeredőci szürke proletár: közjegyző. Olvass már utána, mik a kötelezettségei. Fejedban egy hülye birka agya?

2018.03.14. 23:16:00

@taga20: már megették az agyát a prionok.

2018.03.14. 23:18:07

@István Tamasi: Á, nincs neki olyan papírja. Kreutzfeld-Jacobs. Na az van neki. Győztek a prionok.

2018.03.14. 23:20:12

@maxval bircaman szeredőci szürke proletár: de ellenőrzi. Bankkivonatot kér. Közjegyzői letétbe helyezteti.
Téged se engednek át a határon, száj és körömfájás van Bulgáriában....

sinus67 2018.03.15. 01:12:44

@maxval bircaman szeredőci szürke proletár:
Kivettem a de szócskát és a mondat folytatódik a 3. § által leírtakkal! Tehát, de nélkül, volt-e dolga a közjegyzőnek ebben az esetben? Ráadásul annak függvényében, hogy a Kósa anyuka (szegény hogy éghet az arcáról a bőr a fia miatt) kapott volna 800 misit?

Birca! Eljuthatnál már oda a(z elv)társaiddal együtt, hogy ami nem védhető azt hagyni kellene a g.cibe!
Mellesleg azert azt megnézném, hogy a Kósa feljelentésének a történetét a Btk. melyik passzusával ütköztetik és így milyen törvényi tényállást kerekítenek belőle!
Ugyanis a Btk.-ban nincs olyan passzus, hogy x évtől y évig tejedő szabadságvesztéssel büntetendő, aki átb@ssza Kósa Lajost és minősítéskent y évtől z évig terjedő szabadságvesztéssel, ha hülyének nézik!

sinus67 2018.03.15. 01:27:32

Jogosulatlan pénzügyi tevékenység

408. § * (1) Aki törvényben előírt engedély nélkül

a) pénzügyi szolgáltatási vagy kiegészítő pénzügyi szolgáltatási,

b) befektetési szolgáltatási, illetve befektetési szolgáltatási tevékenységet kiegészítő szolgáltatási, árutőzsdei szolgáltatási, befektetési alapkezelési, kockázati tőkealap-kezelési, tőzsdei, központi értéktári vagy központi szerződő fél,

c) biztosítási, viszontbiztosítási,

d) önkéntes kölcsönös biztosító pénztári, magán-nyugdíjpénztári vagy foglalkoztatói nyugdíj-szolgáltatási

tevékenységet végez, bűntett miatt három évig terjedő szabadságvesztéssel büntetendő.

(2) Aki az (1) bekezdés a)-c) pontjában megjelölt valamely tevékenységhez kapcsolódóan törvényben előírt

a) engedély nélkül közvetítői tevékenységet végez,

b) nyilvántartásba vétel, illetve bejelentés hiányában közvetítői tevékenységet végez oly módon, hogy annak megtörténte ellenőrzését elmulasztotta,

vétség miatt két évig terjedő szabadságvesztéssel büntetendő.

És az (1) b) még hiteles dokumentumba is van foglalva!
Nem történt pénzmozgás? Akkor előkészület!

Nem történt pénzmozgás? Akkor mi a csalás tárgya?

Nem történt pénzmozgás? Akkor Lajosunk tényleg eszemínusz, hogy csak 2016-ban kezdte sejteni, hogy hülyének nézték!

Na majd ügyeletes szakjogászunk, a Btk. tanács alelnök helyettese Birca, majd nemsokára elmagyarázza, hogy ez nem az, mert Lajost átbaszták! Mit átbaszták? Egyenesen csalás áldozata!

maxval bircaman szeredőci szürke proletár · http://www.bircahang.org 2018.03.15. 08:39:07

@Könnyen elkaptuk, uram!:

Megtettem. S nem kötelessége ellenőrizni a bankszámlát, ha arra van egy megbízás.

maxval bircaman szeredőci szürke proletár · http://www.bircahang.org 2018.03.15. 08:39:58

@Könnyen elkaptuk, uram!:

S lám, nem kért. Mert nem azt kellett igazolnia,hogy mennyi pénz van a számlán. Érted?

maxval bircaman szeredőci szürke proletár · http://www.bircahang.org 2018.03.15. 08:42:30

@sinus67:

Mindenki tudja, ez egy lufi.

Simicska bedobta, hátha sikerül vele kampányolni. Nem jött be, 3 nap múlva már nem is fogsz az egészről hallani.

A kamusztorikat a választás előtti napon szokás bedobni, hogy ne legyen idő megvitatni. Simicska ezt túltolta.

De ne aggódj, okulni fog ebből, s április 7-ére is kitalál majd valamit.

2018.03.15. 09:18:58

@maxval bircaman szeredőci szürke proletár: látod, ezért büdös a sztori. A közjegyző nem nyilatkozott még, csak Kósa állításait hallottuk, ami elég változékony.

2018.03.15. 09:20:40

@maxval bircaman szeredőci szürke proletár: nem kamu sztori, ha közjegyzői okirat van róla. Avagy az is kamu? Akkor a közjegyző hazudik.

sinus67 2018.03.15. 09:22:53

@maxval bircaman szeredőci szürke proletár:
Ne legyél már Kósa Lala!
Megértem én, hogy nem akarod megérteni az eddig napvilágot látott adatok alapján, hogy erkölcsileg és büntetőügyileg mi a rossz ebben az ügyben!
Azonban, ha az az eset áll fenn, hogy tényleg nem érted, akkor vagy Te magad vagy a Lala, vagy a Beszélő Krumpli!

Emmett Brown 2018.03.15. 09:47:53

@maxval bircaman szeredőci szürke proletár: Kósa miért ment bele ebbe a sztoriba? Akár csalás áldozata akár nem, miért gondolta hogy ennek a nőnek neki kell tanácsot adnia? Lajos egy polgármester, nem egy befektetési bankár. Az hogy a nő vagy a közjegyző mit akart az tökmindegy. Lajos mit akart?

maxval bircaman szeredőci szürke proletár · http://www.bircahang.org 2018.03.15. 10:23:19

@sinus67:

Megpróbálta valaki átverni Kósát. Ennyi az egész. Hiszékeny ember.

maxval bircaman szeredőci szürke proletár · http://www.bircahang.org 2018.03.15. 10:24:09

@Emmett Brown:

Segíteni akarta a maga politikai karrierjét, ez nyilvánvaló.

Emmett Brown 2018.03.15. 10:30:42

@maxval bircaman szeredőci szürke proletár: aha. Szerinted oké hogy egy politikus felcsap hirtelen vagyonkezelőnek ilyen nagyságrendben?

Nem vet fel semmilyen erkölcsi aggályt? Illetve Lajos totális szellemi csődjét, hogy nem járt körbe alaposan egy ilyen történetet, ami teljességgel hihetetlen?

maxval bircaman szeredőci szürke proletár · http://www.bircahang.org 2018.03.15. 12:49:38

@Emmett Brown:

Egy dolgot mutat róla: átverhető és naív. Egyik se bűncselekmény.

Emmett Brown 2018.03.15. 14:26:49

@maxval bircaman szeredőci szürke proletár: ezt is. Még azt hogy mohó, kapzsi és kvázi nulla realitásérzéke van. És ez egy prominens politikus.

Most komolyan: ha ugyanez a sztori történik Kókával, akkor M van?

sinus67 2018.03.15. 17:36:16

@maxval bircaman szeredőci szürke proletár:
Úgy látszi a hiszékenység valami fideszes dolog lehet!
:)))

látjátok feleim szümtükkel 2018.03.15. 17:37:49

@maxval bircaman szeredőci szürke proletár: "A kamusztorikat a választás előtti napon szokás bedobni, hogy ne legyen idő megvitatni. Simicska ezt túltolta. "

Ne beszélj már, az előző linkben látható közjegyzői okirat hogy került a Simicskához? Netán máshol szelel a Kósa rendszere?

látjátok feleim szümtükkel 2018.03.15. 20:50:43

@maxval bircaman szeredőci szürke proletár:

Közjegyzői okirat nem semmi, főleg, hogy már 5 éve "hitegették" Kósát.;D
Miért ne lenne jelentősége? Hiszen 2013-ban kezdték a Kósát átbaszni a palánkon, oszt 2018. febrár 2-án még is elment a közjegyzőhöz újabb szerződést/megállapodást csinálni. Ugyé nem vagy te annyira birka, mint amilyennek tetteted magad?

látjátok feleim szümtükkel 2018.03.15. 21:07:52

@maxval bircaman szeredőci szürke proletár:

Naív birkát még nem láttam, de mindent és sem láthatok, meg a jó pap is hóttig tanul, ráadásul pap sem vagyok:D

bartospeeter 2018.03.21. 15:28:37

@Ballib Cenzúrázók Réme 27: És éljen a párt...azt elfeledted hozzátenni elvtárs!
süti beállítások módosítása