B1 blogcsaládA Fidesz azzal kampányol, hogy az ellenzéki szavazók elmebetegek

2018. március 05. - nickgrabowszki

Kb. 3 millió választó épelméjűségét vonta kétségbe Bencsik András. ba_1.jpg

Finoman szólva is válságban van a Fidesz-kampánya a Tiborcz-ügy és a hódmezővásárhelyi vereség után, amit az is jelez, hogy be kellett vetni a stratégiai tartalékot.

A lenyúlt közpénzekből finanszírozott Mészáros-birodalom tévéjének politikai megmondóműsora, a Sajtóklub is járja az országot, hogy a nem teljesen fideszes, de azért nyerhető gondolt körzetekben megerősíts a hívek elszántságát.

Bayernek, Huthnak és a két Bencsiknek szombaton, Szolnokon 2 dolga volt:

  • megmagyarázzák a hódmezővásárhelyi Sztálingrádot,
  • elmagyarázzák, hogy miért is nem lopás, ha Mészáros (akitől papíron a fizetésüket kapják) és Tiborcz a közpénzeket fosztogatja.

Az előbbire az a vonal, hogy pont jókor jött ez a vereség, az utóbbira meg az, hogy 2 sikeres üzletemberről van szó, akik már 8 éve is milliárdosok voltak. Ami persze nettó hazugság, különösen a 29 éves Tiborcz esetében nevetséges.

Bencsik András mondjuk egy földalatti kutyaólban tölthette az elmúlt néhány évet, annak alapján, hogy szerinte a Fidesz hisz a "szeretet és összefogás" erejében. Az meg külön vicces volt, hogy az ellenzéktől éppen ő kérte számon az elvhűséget. Azonban a hódmezővásárhelyi tragikus események elemzése közben Bencsiknek a következő szaladt ki a száján:

Egy másodperce, de csak egy másodpercre képzeljük el, hogy a hódmezővásárhelyi példa végigszáguld az országon, és ez a zombi- vagy horrorkoalíció győz. Hát ennek a koalíciónak a 88 százaléka másnap kinyitja a határokat. Eleve, már csak azért is, mert a szavazóikat akarják behozni, hiszen

rájuk nem nagyon szavaznak egészséges, épelméjű emberek.

A videón 13.50-től: 

Tehát a volt munkásőrnek sikerült eljutni onnan, hogy az ellenzék győz (tehát volt elég szavazója) odáig, hogy az ellenzéknek nincs elég (épelméjű) szavazója, ezért importálni kénytelen.

Ráadásul éppen a hódmezővásárhelyi példából indult ki, ahol az ellenzék éppen győzött, amivel 13 ezer hódmezővásárhelyi szavazót elmebetegezett le.

Illetve nyilván a többi hárommilliót is, akik a közvéleménykutatások szerint ellenzéki pártra vagy jelöltre terveznek szavazni. (2014-ben 2,7 millióan szavaztak a Fidesz-KDNP ellen, akkor ennyi nem egészséges, nem épelméjű ember élt az országban. Azóta többen vannak.)

Bencsik különös logikájú, csak egy párhuzamos világban érthető okfejtése után Bayer diszkréten kuncogott.

A bejegyzés trackback címe:

https://b1.blog.hu/api/trackback/id/tr8913716174

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Jakab.gipsz 2018.03.05. 19:24:17

@Kurt úrfi teutonordikus vezértroll:

Tehát nickgrabowszki azt állítja: valaki, valakik butítják a népeket ? Kik és miért ? Nézzünk utána.

6.Lenin 2018.03.05. 19:27:01

@morpho:

Mert kiderülne, hogy megint hazudozol, szokásod szerint, aztán eliszkolsz.
Én nem szeretnék veled vitázni, olvasd a sajátjaidat, akkor is kiderülnek a hazugságaid.

6.Lenin 2018.03.05. 19:44:47

@CSL:

Azért egy ilyen lego város nem 2 fillér. Tehát pénz van, csak talán az ész hiányzik- a szülőkből.
Láttad mekkora gyerekek tüntetnek a keleti országokban?
Miért baj, ha egy gyerek 10 -12 éves(?) talán azt is tudja, hogy milyen környezetben él-politikailag?

Milyen hatása lesz hosszútávon?
Mint mindig, lesznek, akik hülyén halnak meg, mások okosabban. Miért lenne baj, ha valaki tájékozott?
Ez elsősorban a szülők felelőssége.

CSL 2018.03.05. 19:46:43

@6.Lenin:
Te tényleg ezt véded?

élhetetlen 2018.03.05. 19:51:26

@rallus: Na, ez már komoly, hosszabb lesz a válaszom. „akiknek az öngyilkossága összefüggésbe hozható”. Tudod, a nagyanyám cseléd volt, a nagyapám zsellér. Holdanként vették meg a földet, és mikor jött a tsz, nem akarták adni, nem adták. Nem léptünk be. Elvették a sík területen egybeszántható földeket, kaptunk helyette a nagyszékelyi nagyvadas erdő szélén a domboldalban. Sem a nagyapám, sem az apám nem lett öngyilkos. Apa már felnőtt volt, már én is éltem, elkezdett két lóval fuvarozni, és pár évig próbálkoztak azzal, hogy felváltva a sorstársakkal, éjszaka őrzik a területet. Belefáradtak, leadták a földet, de nem lettek öngyilkosok. A tsz nálunk felfutott, szolgáltatott is. Ráálltunk a sertésre, három anyadisznó, egy kan, negyven süldő. Anya bement a tsz irodára befizette a takarmány árát, házhoz hozták, neveltük az állatokat, és a vágó állatokat elvitték. Működött egészen a tsz felrobbantásáig. Utána befuccsolt. Akkor sem lett öngyilkos az apám, elment a pb-gázhoz kocsikísérőnek, rakodónak. Csak, hogy értsed. Mi van, ha nincs Bajnai, de van egy durva madárinfluenza, és attól döglik ki az állomány? Akkor kit okolsz a kilenc öngyilkosságért, mert a kár ugyanakkora, ugyanúgy öngyilkossághoz vezethet. Nem? Míg a nem tudom hány trafikot, és kisboltot működésképtelenné tevő intézkedés több ember életét rúgta fel, ráadásul, ahol a falusi kisbolt csak a tejből, és kenyérből nem tudott megélni, és bezárt, ott az egész közösség sérült. Tehát van egy hangyányi különbség, csak nem úgy, ahogy te látod.

rallus 2018.03.05. 19:51:42

@élhetetlen: A saját privát szférámban elviseltem a ballib kormányokat az összes áldásukkal együtt. Most ti vagytok kénytelenek elviselni az alacsony inflációt és munkanélküliséget, a növekvő belső fogyasztást és reálbér emelkedést. Sírtatok a rezsicsökkentés miatt, én sem örültem a ballibek alatti gyors költségemelkedésnek, de van különbség...

morpho 2018.03.05. 19:52:31

@CSL: Az a baj, hogy a hatalom megtartásáért Orbánék pont leszarják, hogy közben gyerekek agyát mérgezik meg! Így védik az országot a nemlétező migráncsok millióitól, hogy közben a magyar gyerekek agyát barmolják szét. Semmi sem drága. Mindenki dögöljön meg, csak maradjunk hatalmon mindenáron! Agyfasz ország lett ebből a szerencsétlen jobb sorsra érdemes nemzetből....

morpho 2018.03.05. 19:55:05

@rallus: Toljál már még egy kis kormánypropagandát! Kibaszott jól csinálod! Iszom minden szavad!!

rallus 2018.03.05. 19:57:53

@élhetetlen: A madárinfluenza kivédhető és nem gazdagodik a tenyésztő kárára.... És ugye a kór ellen van biztosítás, a Wallis ellen nincs...
Nem láttam tüntető trafikosokat, csak a sajtó tupírozta fel az egészet. Nincs kedvem most visszakeresni, de a magad fajta matekosok többmilliós havi jövedelmeket jósoltak a trafikosoknak, hogy az irigységet felkorbácsolják... Aztán...

6.Lenin 2018.03.05. 20:03:51

@CSL:

Mit védek? Mi a bizonyíték, hogy nem a szülő utasítására-segítségével készült?
De, ha a gyerek rosszul látja, a szülő ne legót vegyen a hülye gyerekének, hanem magyarázza meg, hogy miben téved. Vagy a gyerek jól látja, csak az apja hülye.
Én védem a gyereket, de a hülye apját már nem biztos, hogy védeném.

Miért is kéne mindenkinek úgy látnia a világot, mint neked, vagy a B1-nek?

nemecsekerno_007 2018.03.05. 20:06:12

@élhetetlen: Én csak a tabu témákkal kapcsolatban írtam...

Se a piaci, se az IMF kölcsön nem jó, de akkor meg ezt kéne tenni:

"egyik se jó nyílván, de akkor beszéld rá a nyugdíjasokat, hogy 20-30%-al csökkentjük a nyugdíjakat, az eü meg fizetős lesz..."

... és erről nem csak a politikusok tehetnek, mert a választók igénylik a szépen feldíszített hazugságokat a helyett, hogy bevállalnák a megszorításokat.

így maradnak a kegyes hazugságok és az időnkénti eladósodás...

Így éldegélünk már jó 60 éve...

CSL 2018.03.05. 20:14:34

@6.Lenin:
Én nem akarok megváltoztatni senkit!
Nem ez a lényeg , hanem, hogy ez a mocskos propaganda, uralja 3 éve az utcán! Ezt 7, meg 10 éves gyerekek, nem úgy dolgozzák fel, mint egy felnőtt.
Egy 7 éves gyerek, még elhiszi, hogy létezik a mikulás, meg Pán Péter!
Nem tudhatod, milyen szorongást okoz az egy gyereknek, ha azt látja kiplakátolva, hogy az a gonosz vénember elpusztítja a világot és nem tudjuk megállítani.
Szerinted így működik egy normális társadalom? Ijesztgetjük a polgár gyetekeit?
Ettől leszünk modern fejlett ország, ahová a fiatalok vágynak?
Egyébként miért releváns, hogy mennyibe kerülnek a gyerek játékai?

CSL 2018.03.05. 20:23:16

@6.Lenin:
Hogy lehet e bizonyítani? Nem tudom! De én is voltam gyerek akkor ment a kuvaiti meg később a délszláv háború, és akkoriban mindig repülőket rajzoltam ahogy bombáznak. Mondhatnád, hogy persze a gyerekeknek tetszenek a repülők és elragadja a fantáziájukat, de gondolod egy gonosz öregember, aki vigyorog a plakátokról, nem ugyan így elragadja egy gyerek fantáziáját?

rallus 2018.03.05. 20:24:01

@CSL: Gyerekkoromban az osztályterem falát díszítette Rákosi és Lenin elvtárs képe, mégsem lettünk idegbetegek, pedig.....
Arról nem beszélve, hogy sokkal jobb, ha a 7 éves gyerek Soros képétől rémül meg, mintha négy 90 kilós migráns kergetné az utcán szerelmi láztól felhevülve...

rallus 2018.03.05. 20:27:39

@morpho: Az a gyanúm, hogy te nem primitív vagy, hanem dolgozol... Megértem, de nem irigyellek...

6.Lenin 2018.03.05. 20:28:59

@CSL:

Feltételeztem, hogy nem alkoholista, hajléktalan szülők gyereke lehet.
Nyilván a gyereknek az kell féltenie, ami neki a legkedvesebb, legértékesebb.
A vénember meg tényleg el szeretné pusztítani a világot. Vagy csak annyira, ami még neki hasznot hoz.
Láttam a vele készült riportot.
"Ha nem én, akkor megteszi más, akkor miért is ne én" nevezetű védekezése egy igen torz erkölcsi belsőre vall. Vagy azoké még ocsmányabb, akik ezt elfogadják.

Mondjuk elég lenne néhány nevet említeni, hogy rögtön más legyen a véleménye ezeknek a ......nek.

Mitől leszünk normális társadalom?

"Normálisnak lenni annyit jelent, hogy felveszed a ruhádat, melyet a munkádhoz vásároltál, végighajtasz a városi forgalomban az autóddal, melynek részleteit még mindig fizeted – mindezt azért, hogy megtartsd az állásodat, ami ahhoz kell, hogy ki tudd fizetni a ruhádat, az autódat és a házadat, melyet üresen hagysz egész napra, hogy megengedhesd magadnak, hogy benne élj.

Ellen Goodman"

Tényleg ez lenne? Akkor kösz, nem élnék benne.

CSL 2018.03.05. 20:30:21

@rallus:
Az sem volt normális! Engem mindig nyomasztott az ilyesmi. De tudod mit? Az én gyerekemet ne nyomassza se Soros Gyuri bácsi ráncos pofája, és ne is ijesztgesse Orbán Viktor és bandája!
És ne Te, vagy más, szabályozza, hogy, hogyan nevelem fel a saját gyerekem, hogy, milyen világképet mutassak neki!

6.Lenin 2018.03.05. 20:39:07

@CSL:

"És ne Te, vagy más, szabályozza, hogy, hogyan nevelem fel a saját gyerekem, hogy, milyen világképet mutassak neki! "

Hanem a mosolygó vénember mondja majd meg, hogy mi/ki is a gyerekem tulajdonképpen, és kivel is kell élnie, és hogyan?

Majd én megmondom a fiamnak, lányomnak, hogy miért is vigyorog a vénember, vagy, ha megkérdezi: apa ,ki az, és miért vigyorog? Miért azt a plakátot nézed? Nézd milyen szép az a kis madár az ágon, és milyen szépen fütyörészik, nem érdekesebb?-felelem neki.

6.Lenin 2018.03.05. 20:41:24

@6.Lenin:

Nézd milyen szép az a kis madár az ágon, és milyen szépen fütyörészik, nem érdekesebb?-felelem neki. Nézd, még a kismadár is leszarta.

ez lemaradt.

élhetetlen 2018.03.05. 20:42:01

@rallus: Ez a beszélgetés reménytelennek tűnik. Nem pártoldalról bszélek, hanem a hétköznapi élet oldaláról. Nincs infláció, ez is mérés kérdése, az meg a napi élet, hogy tavaly még kaptam akciósan 99 forintért egy avokádót ( ez az egyik kedvenc reggelim), most akciósan 299 forintért kapom. Ez a tapasztalat. Az hogy nincs munkanélküliség, az már csak a hírekből jön, hogy a kirúgott könyvtáros visszamehet közfoglalkoztatottként fele pénzért. A rezsicsökkentést már nem írom le ezredszer, hogy hogyan lehetett volna normálisan megoldani. Sőt a kormány oldalán is felmerült, mivel mindent mérnek, működhetett volna, ha valamelyik hülye ki nem találja, hogy, aki egy centivel átlépi az olcsóbb fogyasztás szintjét, az az addigi fogyasztását is fizesse drágábban. Na, így már hülyeség volt, megbukott. Te örülj az egységes rezsicsökkentésnek, csak ne vedd észre azokat a kósza híreket, hogy mennyit tolnak az adódból a veszteségesen működő állami cégekbe, hogy talpon maradjanak. Tudod, csak az volt, hogy az ahülye külföldi, vagy multi, aki ki akarta vinni a hasznát az országból, az fektetett annyit a karbantartásra, fejlesztésre, hogy jövőre is legyen haszna, amit kivihet, itthon meg működött. Most nézd meg a szemétszállítás országos vízfejét. Már egy éve működik, de nem tudják begoldani a csoportos díjbeszedést, ami már működött. Hát van különbség, és még lesz is!

CSL 2018.03.05. 20:49:49

@6.Lenin:
Tudod a modern társadalom nagyon sok jót hozott a benne élőknek!
Nem kell vödörrel kijárni a Dunához friss vízért, mert megnyitod a csapot és jön a víz.
Ha kakálsz nem kell kimenni a pottyantósra, mert bent van a házadban az angol wc ami elvezeti a szart a csatornába.
Kipusztult egy csomó betegség a védőoltásoknak hála.
100 éve egy sima tüskeszúrásba belehalt a delikvens mert nem volt antibiotikum.
A történelem azt mutatja, hogy ott volt innováció ahol a társadalom is fejlődhetett.
Most szerinted Magyarország eljutott a fejlettség legmagasabb fokára és már ilyen plakátokkal kicsit vissza is kell fejleszteni, vagy mehetünk tovább?
Én úgy látom, hogy a korosztályom és a fiatalabbak méginkább, a tovább menetelt választottuk!
A rendszerváltás óta eltelt 28 év és mindig balfaszok váltottak, balfaszokat és még mindig egy helyben topogunk és nem is közelítünk a nyugathoz..

BiG74 Bodri 2018.03.05. 20:50:41

Előrittyent a soros megint! Lement a döbbenet, csak nem jutott jobb az eszetekbe, vagy már túl sok lóvé lett beletolva?
Annyira kurvára unalmas, hogy itt soros, meg ott soros, minden más meg demagóg felvetés. Meg nem vagyok fityiszes, csak fáj ha kritizálják az országmentő és hős vityát. Mert humanista vagyok nem bírom ha bántják szegényt, mondjuk a bayerral, meg a bencsikkel, zsírdisznóval viszont látatlanban egyetértek bárkit is akarnak a dunába lőni.
Legyünk már túl ezen a választási komédián!

CSL 2018.03.05. 20:53:00

@6.Lenin:
Szóval téged is zavar a plakát!

6.Lenin 2018.03.05. 21:05:13

@CSL:

Engem nem zavar mert nem figyelek oda, tudom, hogy ki az a vigyorgó vénember és mit szeretne.

Kifelejtetted a háborúkat, drogokat, szegénységet, más népek kifosztását, legyilkolását.

mind1, megyek megnézem a sajtóklubot a Bencsikkel, kíváncsi vagyok mit hazudoznak a nem épelméjű szavazókról, akik vissza szeretnék juttatni azokat, akik már soxor küldték padlóra az országot, eladva az ország értékeit idegeneknek.

Ja és még azt is mondtam a kisfiamnak, hogy azért is vigyorog a bácsi, mert azt szeretné, ha kislány lennél. Mert akkor állva nem tudnád lepisilni a plakáton.

morpho 2018.03.05. 21:08:08

@rallus: "Az a gyanúm, hogy te nem primitív vagy, hanem dolgozol... "
Nem pubi én egy független magánszemély vagyok. Mindketten tudjuk, hogy te viszont dolgozol. Ez a tipikus fideszmódi, hogy rákiabáljuk a másikra, amit mi csinálunk. Az a helyzet pubi, hogy ennyire elfogult ember, mint amilyen te vagy nem létezik. A Marsról is látszik, hogy narancskullancs vagy. Ráadásul az egybites leggagyibb fajta. Az a tipikus propagandista, aki tudja, hogy ha a fidesz elbukik áprilisban, akkor kibasszák a picsába. Ezért kapaszkodik a sok narancstroll a propagandakiadványoknál(beleértve a "köztévét"), Bencsikestül, meg Bayerestül, mert pontosan tudja, hogy ha bukta van, elzárják a pénzcsapot, amit egyiknek sem a tehetsége, hanem kizárólag a lojalitása miatt folyatnak jelenleg. Ugyanez vonatkozik rád is narancsbőrű barátom! (a barátom itt átvitt étteremben értendő)

rallus 2018.03.05. 21:10:35

@élhetetlen: Megértelek! Az az avokádó ügy engem is felzaklatott...

BiG74 Bodri 2018.03.05. 21:14:26

@rallus:
Ez nagyon magas labda volt!

1ghost 2018.03.05. 21:15:08

Műszaki leírás orbánról.

Nyolc éves, sokat hazudó, folyamatosan közpénzt lopó, magát államférfinak tartó közönséges tolvaj ingyen elvihető börtönbüntetése letöltése (cirka 20 év) után. Az alany közelében stadionok nőnek ki a földből, gyerekkori analfabéta gázszerelőkből lesz az ország egyik leggazdagabb embere.

Lebontja a jogállamot, az igazságszolgáltatást Polt Péter néven a saját kezébe véve igyekszik mindent megúszni, miközben ő és közvetlen családja, valamint sleppje gennyesre lopja magát az adófizetők pénzéből.

rallus 2018.03.05. 21:20:18

@morpho: Emlékezetem szerint soha nem az volt a legerősebb érvem, hogy kullancs, hanem igyekeztem a politikától független szakértők, vagy intézmények adatait, nyilatkozatait bemásolni. Módosítás nélkül. Aki ezt nem érti meg, az hülye, vagy dolgozik.
Csak az a jelentéktelen tény, hogy 2002-ben 53% körül volt az államadósság, ami nyolc év múlva és az ország kifosztása után is 84%-ra emelkedett, minden normális embert gondolkodásra és nem a nyugdíjas tanyai párttitkárok szintjén történő magyarázkodásra kellene késztetni.

Te és taga ghosttal együtt vagytok egy csapat, maradjon így...

vaffanculo 2018.03.05. 21:21:21

@nemecsekerno_007: a választóknak még soha senki nem magyarázta el érthetően, hogy mire számíthatnak. Mindenki csak a saját politikai érdekének megfelelően magyarázott. Lehet, hogy eccer meg kőne próbálni nem hülyének nézni őket. Az írástudó felelőssége...

CSL 2018.03.05. 21:24:25

@6.Lenin:
Én sem szeretném, hogy Gyurcsány visszajöjjön! De azt is szeretném, hogy a mostaniak takarodjanak!

nemecsekerno_007 2018.03.05. 21:25:25

@vaffanculo: Jaja és szerintem sokkal nagyobb az esély, hogy megértik mint mondjuk akár 10 éve volt.

"Nem ígérhetek mást, csak vért, erőfeszítést, verítéket és könnyeket."

Kurt úrfi teutonordikus vezértroll · matyimentes.blog.hu 2018.03.05. 21:26:13

@rallus: Már megint a propaganda. Ki érdekel a reálbér növekedés, amikor a reáljövedelem egy helyben topog?
A rezsicsökkentés pedig a világpiaci energiaár csökkentés nem több.
Amikor megkérdezem miért emelte még tovább 2011-ben a gáz árát a Fizess, arra sosincs válasz. Ugye kettő lehetne, hogy a Fizess egy szemét aki nyúzza a népet tovább, vagy az orosz árak rákényszerítették. Ja, mindkettő kényelmetlen lenne, igaz?

meszena 2018.03.05. 21:26:27

Három millió ellenzéki szavazó? Hol?
Az, hogy így ebszélnek az ellenérdekelt oldal szavazóiról, teljesen szokványos minden oldalon. Csak a másik véleménye feltűnik, a saját meg nem.

Kurt úrfi teutonordikus vezértroll · matyimentes.blog.hu 2018.03.05. 21:29:45

@rallus: Ugyebár megint hazudsz. Az év végi államadósság számít, ami 2009-ben 77,2 míg 2010-ben 79,7 százalék volt a GDP arányában.

www.ksh.hu/docs/hun/eurostat_tablak/tabl/tsdde410.html

meszena 2018.03.05. 21:29:53

@CSL: A választás valódi kérdése az, hogy ki jön?
A pártok elsődleges célja, hogy kormányra, de legalább parlamentbe kerüljenek.
Persze, nem úgy kampányolnak, hogy "most mi akarunk a húsos fazék mellé ülni", mert az hogy nézne már ki.
Az egyik ott akar maradni, a másik meg kitúrná, hogy a helyére kerüljön.

Kurt úrfi teutonordikus vezértroll · matyimentes.blog.hu 2018.03.05. 21:32:15

@élhetetlen: "Te mit vársz? Ugyanazt, amit én, hogy esetleg eljut valamennyi info az agyukig is."

Nem jut el. Én csak élvezem amint vergődnek és nem tudnak mit kezdeni a konkrét adatokkal.

Kurt úrfi teutonordikus vezértroll · matyimentes.blog.hu 2018.03.05. 21:34:10

@6.Lenin: rallus leégett a 2013-as hitelfelvételi adatokkal. Ennyi. Nálad már nem is számolom, te egy névelőt leírsz, azzal is leégsz.

BiG74 Bodri 2018.03.05. 21:38:09

@Kurt úrfi teutonordikus vezértroll:
Kb.tízezerszer elmondtad nekik, mellette az eltűnt milliárdokat, újra és újra. Csak tagadás, kitérés és emútnyócév, meg sorosterv a válasz.
Nem unod?

morpho 2018.03.05. 21:38:23

@rallus: Emlékezetem szerint neked soha nem volt semmilyen érved azon kívül, hogy Orbán mindent kurva jól csinál!
Minden poszt kommentsávját telefosod ugyanazzal a propagndadumával. Egy hónapja csináltad a nicket. Előtte is itt rontottad a levegőt nyílván, csak más néven. Én több mint tíz éve itt vagyok. Most eszembe jutott, hogy dolgozom egy kicsit a fidesz ellen. Hogyne. Ez itt ennyi.

rasztaszív 2018.03.05. 21:39:03

@morpho: á,még mindig nem vágod a figurát.rattus nem fideszes,ő a klerikális kommandó oszlopos tagja.

morpho 2018.03.05. 21:40:55

@rasztaszív: Ja bocs. Éreztem, hogy valami nem stimmel....

vaffanculo 2018.03.05. 21:41:14

@nemecsekerno_007: lehet, hogy nem értik meg, igaz. Akkor legyen egy diktaturha (na nem olyan, ami most van :)), legyen egy igasságos Mátyás király és tegye rendbe a dógokat :). Amúgy ez csak félig vót vicc, egy alkotmányos monarchia egy normális uralkodóval nem biztos, hogy hülyeség lenne...

neko1967 2018.03.05. 21:41:42

@6.Lenin:
Nagyon nagyon buta vagy! Soros ezt ne mondjon, azt ne mondjon hogy hogyan neveljem a gyerekem, de a jóságos Orbán bácsi meg a kdnp-s pedofil brigád meg igen.....

rasztaszív 2018.03.05. 21:42:19

@morpho: guvat,szerkő,ezekre emlékszem.ismert klerikális savasbácsi.

neko1967 2018.03.05. 21:44:05

@6.Lenin:

"Ja és még azt is mondtam a kisfiamnak, hogy azért is vigyorog a bácsi, mert azt szeretné, ha kislány lennél. Mert akkor állva nem tudnád lepisilni a plakáton."

Ilyet csak egy beteg ember mond a gyerekének! Vagy fidesses......

vaffanculo 2018.03.05. 21:46:21

Minden normális (vagyis nem fütyiszes) kommentelőnek: vegyük már észre, hogy pont a csüngőhasú csúti geci kottájából jáccunk: itt basszuk az időnket, ahelyett, hogy a Stop Soros plakátokat tépnénk le a picsába :)

impala 2018.03.05. 21:48:05

@teéjesenmindegy: Igaz, hogy ti folyamatosan kétmillió agymosottról, narancszombikról meg birkamenetről ugattok, de nektek szabad.

komolyan? melyik TV adón, ki mondott ilyet? érdekelne, persze egy link sem ártana.

Orbánék Moszkva fele menekülnek! 2018.03.05. 21:59:59

@rallus: "Csak az a jelentéktelen tény, hogy 2002-ben 53% körül volt az államadósság, ami nyolc év múlva és az ország kifosztása után is 84%-ra emelkedett, "

Hát te az ország kifosztásának nevezed, amikor Orbán gazdid a teljes fidesz frakcióval megszavaztatta az összes ballib törvényt, amitől az államadósság megugrott? A 100 naposakat meg az azutánikat?

Hát te az fosztogatásának nevezed a 13. havi nyugdíjat, amiről Orbán elvtárs ott bizonygatta a Gyurcsány elleni számháborús vitában hogy ő bizony a 13. havi nyugdíjat is megszavazta, ne tessék kérem azt hazudni hogy ő Orbán Viktor nem!

Hát te Orbán elvtársat itt egyszerüen csak fosztogatónak nevezed?? Hát hova süllyedt a világ, hogy már ti fideszes orbán faszszopók is árulást követtek el ´és az OLAF után Orbán evtársat ti is bünözőnek nevezitek?

Lesz még rád leszámolás holnap a reggeli fideszes troll eligazítón, a helyedben én ma éjszaka felmondanék.

élhetetlen 2018.03.05. 22:00:13

@rallus: Hát igen. Nem láttál tüntető trafikosokat. Ügyes volt. Tüntetni igazán csak a taxisok tudtak, CB, és az internetesek, értelemszerűen gyorsan elérik egymást. A trafikos ügyet leszeletelték, őket legfeljebb a kiszállítók tudták volna összeszedni, de ők meg beették, hogy könnyebb lesz a dolguk, mert ugyanannyi árut kevesebb helyre kell kivinni. Aztán, mikor ők is lapátra kerültek, akkor már késő volt. Te ezeket tényleg nem látod át? Nem az új trafikosok lesznek milliomosok, bár több trafikból az is összejöhet, de a központosított áruszállító biztosan az lesz. Ez sem érdekelne, ha nem az lett volna, hogy mekkora befektetéssel lehetett megfelelni a trafik törvény szerinti boltnak, de az, hogy négy % volt a nyereség, és aki ezt nem tudta kihozni, az nem is pályázott, viszont a koncessziók kiosztása UTÁN emelték ezt 10 %-ra, az már nem tisztességes. Te ezt sem látod, csak azzal jössz, hogy irigység. Nagyon sötét vagy.

Orbánék Moszkva fele menekülnek! 2018.03.05. 22:01:38

@vaffanculo: "vegyük már észre, hogy pont a csüngőhasú csúti geci kottájából jáccunk: itt basszuk az időnket, ahelyett, hogy a Stop Soros plakátokat tépnénk le a picsába :)"

Rádássul Felcsúton, hadd jöjjön meg a bátorsága az ottani cselédd´é tett népne, na meg a kedve egy jó kis úri akasztásra.

nemecsekerno_007 2018.03.05. 22:05:06

@vaffanculo: Igen, egy eladósodott szocialista rendszerből demokratikussá átalakult struktúrában hogy lehet demokratikusan ellvenni szerzett jogokat? Erre kíváncsi lennék.
Mert a versenképességünket nagyon javítaná...

élhetetlen 2018.03.05. 22:12:25

@Kurt úrfi teutonordikus vezértroll: De miért velem vitatkozol? „Én csak élvezem amint vergődnek és nem tudnak mit kezdeni a konkrét adatokkal.”. Én csak értelmes gondolatokkal küzdök, az adataid épp úgy nem működnek, mint a gondolataim, akkor meg miért ne írjam le őket?

1ghost 2018.03.05. 22:13:19

Orbán mindig abba a politikai szélirányba fordul, ahonnan a meggazdagodását jobban remélheti.

Szinte minden irányzatnak megfelel, volt már komcsi, libsi, most éppen keresztény konzervatív. Elég neki egy kis szabadságharc, ellenséget maga talál hozzá. Megőrül a stadionokért, a háza közelében mindig legyen egy, és hozzá egy kisvasút, akkor el van magától telve. Egy függöny sem árt ha van hozzá közel, oda gyáván el tud bújni a valóság elől, ha pont arról kérdezik.

Kérdésekre nem válaszol, vitázni gyáva, csak a maga által alkotott rendszerben érzi jól magát, ahol a hozzá hasonló gerinctelen söpredék veszi körül.

morpho 2018.03.05. 22:15:01

@nemecsekerno_007: Hitler is demokratikusan került hatalomra...

$pi$ 2018.03.05. 22:17:46

@élhetetlen: "Nem az új trafikosok lesznek milliomosok, bár több trafikból az is összejöhet"

Menthetetlenül proletár vagy. A "millió" az egy havi fizetés, ha több trafikból jön össze, akkor rohadtul nem igaz a trafikmutyi.

6.Lenin 2018.03.05. 22:20:25

@morpho:

Gyurcsányi is, aztán ő is hazavágta az országát.
Meg a Megyó is, meg a Gyula is.

morpho 2018.03.05. 22:21:06

@$pi$: A trafikmutyi nem az összegről, hanem arról, hogy kipicsázták a tarfikosokat az üzletüket meg odaadták a haveroknak.
Magyarországon aki milliomosnak számít, annak nem egy milliója van. Ezt még a fidesz agymosott szavazói sem gondolják így.

Te mit haknizol itt pubi?

morpho 2018.03.05. 22:21:35

@$pi$: nem az összegről szólt

vaffanculo 2018.03.05. 22:22:13

@nemecsekerno_007: milyen demokratikus struktúra? Most demokrácia van?

élhetetlen 2018.03.05. 22:23:22

@rallus: „Megértelek! Az az avokádó ügy engem is felzaklatott...”. Összesen ennyi jutott el az agyadig, abból amit írtam? Jól állsz agyilag!

vaffanculo 2018.03.05. 22:25:10

@6.Lenin: Iljics, rendben van. Kija fasz akarja itt Kúrcsányt, Megyót meg Gyufát bazmeg? Egy élhető országot szeretnék bazmeg. Nem stadionokkal, kisvasúttal, tolvejjel, stb. bazmeg. Működő oktatással, eü-vel, nyögdíjrencerrel bazmeg.

élhetetlen 2018.03.05. 22:34:59

@$pi$: Már megint nem érted, miről van szó. Nem arról, hogy ki mennyit keres egy trafikon, hanem hogy hány ember stabil élete ment gallyra, hány faluban ment tönkre a kisbolt, hány ember maradt akár napi ellátás nélkül. Miért vagyok menthetetlenül proletár? Tudod, hogy milyen körülmények között élek? Vagy azért vagyok proletár, mert veled szemben van valamilyen szociális érzékenységem is? Ennyi vagy, hogy neked aztán ilyen nincs, és nem is kell?

vaffanculo 2018.03.05. 22:42:29

Azt nem láttyátok, hogy az összes eddigi kúrmány egy rakás fos volt. Hol tartunk most egy gengszterváltás és kiba sok EUs pénz után? Kb. rosszabb helyen, mint ahonnan indultunk. Ezt meg lehet magyarázni, basszátok meg?

2018.03.05. 22:45:56

@Orbánék Moszkva fele menekülnek!: az ellenzéken számon kérni a kormány(pártok) által benyújtott és elfogadott törvényeket... ez bizony egy köpést sem érő érv, ezt nem árt tudnod.

2018.03.05. 22:50:12

@vaffanculo: "Azt nem láttyátok, hogy az összes eddigi kúrmány egy rakás fos volt " - de látja mindenki, most csak azon vitatkoznak, melyikük a szarabb.

vaffanculo 2018.03.05. 22:52:15

@aleksz róz: azzal meg kár az időt elkúrni :)

2018.03.05. 22:56:31

@Kurt úrfi teutonordikus vezértroll: na de elég a negatív kampányból, fordítsuk az orcánkat a pozitívumok felé!
látom, szereted az adatokat.
mondj valamit, ami jobb lett az mszp kormányok idején :-)

5perc 2018.03.05. 22:59:09

"rájuk nem nagyon szavaznak egészséges, épelméjű emberek."
Aki járt mostanában kórházban, mert esetleg nem egészséges, az biztos nem szavaz orbán viktorra és a fajtájára.

2018.03.05. 23:00:50

@vaffanculo: á, szar a film, kinn meg hideg van, az asszony már öreg és amúgy is fáj a feje, szóval nem is biztos hogy olyan rossz program a fórumozgatás :-)

Indriq 2018.03.05. 23:04:18

tehát akkor:
"Egy másodperce, de csak egy másodpercre képzeljük el, hogy a hódmezővásárhelyi példa végigszáguld az országon, és ez a zombi- vagy horrorkoalíció győz. Hát ennek a koalíciónak a 88 százaléka másnap kinyitja a határokat."

eszerint most zárva vannak a határok.... mikor is volt ilyen Magyarországon? rákosi és kádár idején tuti.... ovinak el kéne gondolkodnia a seggig érő homlokig :)

vaffanculo 2018.03.05. 23:07:54

@aleksz róz: najóvan, a barátnő meg biztos menstruál :)

vaffanculo 2018.03.05. 23:09:14

@vaffanculo: amúgy kb. ezt a komolyságot éri meg Pártunk és Kúrmányunk az ilyen Bencsik féle fostalicskákkal együtt :)

$pi$ 2018.03.05. 23:33:00

@élhetetlen: "Nem arról, hogy ki mennyit keres egy trafikon, hanem hogy hány ember stabil élete ment gallyra,"

A kettő közt igen erős összefüggés van. Mondhatnánk egyenes arányosság. Menj és gondold át az életedet.

villamos alóli kacaj nem mindig őszinte 2018.03.06. 00:03:54

Igaza van!
Egy elmebeteg, aki magát tartja egészséges épelméjű embernek az teljesen normális!
Hozzá képest én beteg épelmétlennek kívánok lenni!

Kurt úrfi teutonordikus vezértroll · matyimentes.blog.hu 2018.03.06. 00:35:11

@BiG74 Bodri: Nem. Imádom amikor elkezdenek mellébeszélni, megzavarodnak a leellenőrizhető számoktól. És ezeket a vitákat már több ízben, több narancstálibbal eljátszottam, így eleve sokkal felkészültebb vagyok náluk. Így könnyedén elpofozgatom ezt a sok hülyét. Élvezem. Rohadt szadista köcsög vagyok. :-))

legális 2018.03.06. 00:36:12

Ma mondta feri, hogy ha az ellenzék nyer néhány hónap sikertelen egyeztetés után új szavazás valószínű. Ezen kívül lehúzta a momentumot, az lmp-t és az együttet.
Ma mondta annak a pártnak a "miniszterelnök" önjelöltje,amelyiknek a körzetek felében még az kopogtatókat sem sikerült összeszedni, hogy lebontja a kerítést, felszámolja a beléptetőpontokat, bevezeti a kvótát.
Ma mondta az LMP és az MSZP, hogy megkezdik az egyéni körzetek felosztását. Igaz, azt már a DK és az MSZP felosztotta, de lehet más a politika.
Az MSZP olyan erősen áll az ország vezetése felé, hogy egy saját miniszterelnököt sem bírnak felmutatni. Náluk a nulla aközös nevező.
Akkor most ezekre szavazni okosság? Csak azért, hogy leazorbánnal?

Kurt úrfi teutonordikus vezértroll · matyimentes.blog.hu 2018.03.06. 00:37:02

@aleksz róz: Nana! A Fizess van hatalmon, mondj olyat ami jobb lett és adatokkal támaszd alá hogy az a Fizess eredménye! Bebebe... én tudok ilyet, de nem mondom meg!

legális 2018.03.06. 00:42:08

@Indriq: nem baj ha gondolkodsz.
A határok az EU felé nyitva vannak, a többi irányba meg nem. Ahol nem kell (még) kerítés, ott nincs, ahol a zöldhatárforgalom indokolta, ott meg van. EZ utóbbnak az értelmét az végképp nem anulálja, hogy a hidegháború idején meg körbe volt kerítés.
Orbán meg elgondolkodott, meg utána sok más eu-vezető is. Leginkább azok, akiket otthon megválasztottak és kerítést, kaput, ellenőrzést vezettek be. Azok az eu.vezetők, akiknek otthon nem kell elszámolni, mert nem választott vezetők, azok meg megpróbálják kiárulni a földrészt a ballibantak gyékényén.

legális 2018.03.06. 00:44:04

@5perc: jártam kórházban. nem elmeosztályon. és a folytatásra szavazok. Ez is egy vélemény. Az is egy kórház volt.

legális 2018.03.06. 00:53:22

@Orbánék Moszkva fele menekülnek!: melyik költségvetést szavazta meg a fidesz 2002-2010 között?

Kurt úrfi teutonordikus vezértroll · matyimentes.blog.hu 2018.03.06. 00:54:01

@legális: "Csak azért, hogy leazorbánnal?" - Ja. Csak azért, hogy megtörjék a fennhéjázásukat, a pofátlan lopásaikat. Ha a Fizess veszít és csak fél évig van egy másik kormány, az elég ahhoz hogy az összes disznóságukat kiteregessék. Aztán jöhet egy előrehozott választás, ahol a Fidesz megsemmisül.

Kurt úrfi teutonordikus vezértroll · matyimentes.blog.hu 2018.03.06. 00:55:36

@Orbánék Moszkva fele menekülnek!: rallus hazudik a 84 százalékkal. Az év végi számít, az meg csak 79,7 volt.

@legális: Például a 100 napos programot.

mathuska tudatosvalaszto2018.blog.hu 2018.03.06. 02:33:20

egy aprocska, de kulonos jelensegre hivnam fel minden kedves fideszhivo figyelmet. Lezarult a jelolt allitas, igy hat vegeztem egy kis osszegzest a valasztas.hu-n megjelent adatok alapjan.

a blogomban reszletesen kifejtem a errol az egeszrol a maganvelemenyemet, de most csak maradjunk a puszta tenyeknel.

Vegyunk pillantast a baloldal altal 2014-ben megnyert, 8 fovarosi korzetre:
Bp. 5, 7, 8, 9, 10, 11, 16, 17. sz. OEVK:
Sorrendben 17, 27, 16, 36, 29, 34, 38, 43 jelolt indul.
Tehat atlagosan: 30 jelolt/korzet

Ezzel szemben lassuk mi helyzet a fidesz altal nyert 10 db fovarosi keruletekben:
Bp 1, 2, 3, 4, 6, 12, 13, 14, 15, 16 sz. OEVK:
sorrendben 8, 25, 8, 9, 34, 21, 22, 15, 26, 19 jelolt indul
Tehat atlagban: 18,7 jelolt/korzet,

es akkor most nezzuk meg azokat a keruleteket, ahol kimagaslo a jeloltallitasi kedv, hogy hogynem pontosan ezekben a baloldal jellemzoen a legerosebb: peldaul Kunhalmi Agnes korzeteben (15.sz.OEVK), ahol mint ismeretes az MSZP 56 szavazattal bukta el az egyeni mandatumszerzest, itt 26 jelolt verseng, tovabba a VIII keruletben (6.sz.OEVK), ahol a baloldal szinten jol szerepelt, a fidesz csak 2%-ot (alig 500 szavazatot) vert ra az osszefogas jeloltjere, itt 34-en allnak rajthoz,
A legszorosabb kuzdelem, ahol a kicsivel, de a fidesz nyert 2014-ben a 15, 12, 6 es 13. sz valaszto keruletekben volt, ezekben a keruletekben sorrendben 26, 21, 34 es 22 jelolt indul. Veletlen?? Alighanem.

Es akinek meg ez sem eleg bizonyitek

Lassuk, mi a helyzet a Baranya 1-ben, Mellar Tamas eselyesnek tartott, baloldali partok altal tamogatott fuggetlen jelolt korzeteben, itt egesz pontosan 37-en indulnak!!!

tudatosvalaszto2018.blog.hu/2018/03/05/eselyes_ellenzeki_korzetek

chrisred 2018.03.06. 04:08:22

@rallus: Nem idegbetegek, csak birka módjára terelhetô alattvalók. Az 56-osok voltak az utolsó korosztály, akiket nem Lenin elvtárs ellenôrzött az osztályterem falairól hat éves koruktól. És most még mindig várjuk a következô magyar korosztályt, amelyik a középsô ujját mutatja az ôket szopató államhatalomnak.

2018.03.06. 05:37:54

@Kurt úrfi teutonordikus vezértroll: valószínűleg tudnék ilyet, ha lenne kedvem a fidesz mellett érvelni.
de ti most tényleg azon vitáztok, hogy melyikőtök a szarabb.
és magad mellett egy érvet se tudsz felhozni.

Kurt úrfi teutonordikus vezértroll · matyimentes.blog.hu 2018.03.06. 07:07:52

@aleksz róz: Látom gondod van az olvasással. Én nem azon vitázom melyik a szarabb, hanem a hazugságaikat cáfolom meg.

n3spr3ss0 2018.03.06. 07:44:49

@aleksz róz: Ebből bizony, de te fordítva ülsz a lovon.

metal · http://electric.blog.hu 2018.03.06. 07:53:46

@mathuska: Tehát azt mondod, hogy az ellenzéki szavazók olyan hülyék, hogy egy ilyen ócska trükkel meg lehet őket zavarni?

mathuska tudatosvalaszto2018.blog.hu 2018.03.06. 08:10:25

@metal: azt mondom, hogy a fidesz olyan hulye, hogy azt hiszi, hogy a szavazokat ezzel az ocska trukkel ismet!!! ossze lehet zavarni (megjegyzem, nehany pesti korzetben olyan szoros eredmeny lehet, hogy az a par szaz "eltevedt" szavazat sorsdonto lehet.

Kurt úrfi teutonordikus vezértroll · matyimentes.blog.hu 2018.03.06. 08:19:28

@metal: Ez nem hülyeség. Amikor ott áll a fülkében és 30 párt között kell választania, simán lehet hogy rossz helyre húzza az x-et.

mathuska tudatosvalaszto2018.blog.hu 2018.03.06. 08:53:07

Majd jusson eszedbe a szavazofulkeben, majd amikor kezedbe veszed a retkes hetmerfoldes szavazolapot, hogy mindezt kinek koszonheted. mert ember nincs aki elhiszi, h ennyi onjelolt fasz van, aki komolyan veszi h valasztast nyerhet

chrisred 2018.03.06. 09:20:35

@metal: Pont nem az ellenzék szavazóiról van szó, ha nem azokról, akik nem pártfüggôek, csak utálják az aktuâlis kormányt, mint a szart. Vagyis a többség.

2018.03.06. 09:36:03

@n3spr3ss0: azt látom, hogy ebből. azt kérdeztem, ebből hogyan:
a nyugati cégek hívják a keleti munkaerőt, hogy megoldják a munkaerő-problémáikat. megkapják befektetés nélkül a nálunk tanult tehetségesebb, szorgalmasabb fiatal embereket, akiknek ott sokkal jobb fizetést adnak ugyanazok a cégek, mint itt...
vezesd már le, ugyan hogy jutottál ez alapján arra a következtetésre, hogy ezek a munkavállalók kunyerálók meg élősködők?

nemecsekerno_007 2018.03.06. 10:10:03

@morpho: ? Jó akkor ennek analógiájára hogy csökkentenéd a nyugdíjat v. hogy bruttósítanád fel?

nemecsekerno_007 2018.03.06. 10:13:21

@vaffanculo: Hát szerintem igen, főleg a szocializmushoz képest. De nem ezért írtam.

A gazdaság versenyképessége és a növekedés fenntarthatósága megkövetelné a reformokat, de ehhez elég sok szerzett jogot kéne elvenni....

A cél szentesíti az eszközt v. nem?

2018.03.06. 10:22:00

@Kurt úrfi teutonordikus vezértroll: semmi gondom nincs az olvasással. ő azt bizonygatja, hogy ti milyen szarok vagytok és ők hozzátok képest milyen jók. te meg azt, hogy ők a szavaikkal ellentétben milyen szarok. magatok mellett nem tudtál eddig semmi érvet felhozni. de itt a lehetőség, mondj valamit, ami jobb lett és támaszd alá adatokkal :-)

élhetetlen 2018.03.06. 19:51:10

@$pi$: Na, nézzük. "Nem az új trafikosok lesznek milliomosok, bár több trafikból az is összejöhet", írtam, bár ez csak egy mondatközi megjegyzés volt, a mondat nem erről szólt. Erre sikerült ezt válaszolnod. „A "millió" az egy havi fizetés, ha több trafikból jön össze, akkor rohadtul nem igaz a trafikmutyi.”. Tudod, hogy nem csak az a milliomos, akinek egy milliója van, hanem az is, akinek négyszáz milliója van? Csak kérdezem, nem úgy tűnik, hogy értenéd, hogy mit írsz.
„Mondhatnánk egyenes arányosság.” Tudod, mi az az egyenes arányosság? Egyszerű példát hozok, hátha megérted. Nyitottak egy nemzeti dohányboltot. A lakótömb két oldalán tönkrement két régi trafik, ami cigit, és újságot árult, mert aki bement cigiért, az esetleg vett egy lapot is, de csak egy lapért nem megy be elég ember. Itt mi egyesen arányos mivel? Vagy nézzük a falusi kisboltost, akinek nem súgták meg, hogy utólag 2,5-szeresére emelik majd a dohányeladás hasznát, és ezért nem ruházott be egy szeparált helyiségre, vagy egyszerűen nem volt rá helye, csak a kenyér eladásból meg a rezsi sem jött össze, és bezárt. Egy kis faluban kétszáz, ötszáz család maradt ellátatlanul. Mivel van ez egyenes arányban? És azon kívül, hogy nem tudsz összehozni egy értelmes gondolatot, még proletározol is. Nagyon „elfáradtál”?
süti beállítások módosítása