B1 blogcsalád



Csocsóasztal és bicepszerősítő a Nemzet Hőseinek

2018. február 18. - kkerenyi

A déli határon annyira nem történik semmi, hogy az ott szolgáló katonáknak játékokat ajándékozott a szolnoki önkormányzat.screen_shot_2018-02-18_at_09_24_59.png

Szolnok polgármestere, Szalay Ferenc a napokban meglátogatta a déli határzárnál szolgálatot teljesítő mintegy százhetven szolnoki katonát, és miután megtekintette, hol és milyen körülmények között kénytelenek dolgozni ezek az emberek, ajándékkal kedveskedett nekik. Bizonyára az alapos környezettanulmány miatt gondolhatta úgy, hogy valami hasznossal lepi meg a katonákat. Valószínűleg bármely olvasó kapásból fel tudna sorolni legalább tíz olyan dolgot, aminek az ott szolgálók hasznát látnák a kiegészítő ruházati cikkektől a digitális eszközökig. A polgármeser azonban arra a következtetésre jutott, hogy kenyéradó pártjának népszerűségét így a választások előtt edzőtermi felszerelések adományozásával fogja növelni. 

Szalay Ferenc az átadási ceremónián tartott rövid beszédében köszönetét fejezte ki a katonák elkötelezettségéért, és külön kiemelte munkájuk hatékonyságát is: 

Amióta a rendőrökkel együttműködve megkezdték a Közös Akarat elnevezésű műveletet Magyarország déli határai mentén, a töredékére csökkent az ország területére illegálisan belépő migránsok száma. 

A kedves hangzású Közös Akarat művelet egyébként, amit Németh Szilárd is kedvtelve szokott emlegetni, nem más, mint egy határozat arról, hogy szükség esetén milyen eszközök vethetőek be a határszakaszok védelmére. Ennek a keretén belül épültek többek között azok a barátságos kis konténerfalvak, ahol a határ mentén szolgálatot teljesítők csak kicsivel jobb körülmények között élhetik mindennapjaikat, mint azok, akik a kerítés túloldaláról próbálkoztak időnként átjutni. Ők végül úgy döntöttek, hogy ennél vacakabb hely kevés van, és továbbálltak. A katonák nem dönthettek így, maradtak, és továbbra is nagy hírverés közepette őrzik az üres határszakaszt. Közös Akarattal.

screen_shot_2018-02-18_at_09_25_23.png

Katonáink nagy örömmel fogadták a polgármester által adományozott sporteszközöket. Nem is csoda, hiszen pillanatnyilag nincs unalmasabb munka, mint a határmenti kerítéseket őrizni, ahol a madár se jár. Szó szerint, ugyanis a figyelmeztető hangjelzések bevezetése óta a zajártalom miatt a vadállatok is messzire elkerülik a határzárat.

A helyi lakosokról nem is beszélve, akik a kerítés felépítése óta valószínűleg nyomott áron is nehezen tudnának megválni az addig “csendes, nyugodt telek kilátással a határmenti erdőkre” címszavakkal hirdethető ingatlanjuktól. Azóta se erdő, se csend. De mostantól legalább szervezhetnek szkanderversenyt és csocsóbajnokságot (végülis az már szinte foci!) a katonákkal. 

Kerényi Kata

A bejegyzés trackback címe:

https://b1.blog.hu/api/trackback/id/tr8313678362

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

elismert felhasználó 2018.02.18. 11:43:52

Nem történik semmi. Nem jönnek a menekültek.... Másfelé menekülnek.
Ez most jó vagy nem?
Amúgy a szolnoki önkormányzat kedvessége semmi nektek?

" ... A helyi lakosokról nem is beszélve, akik a kerítés felépítése óta valószínűleg nyomott áron is nehezen tudnának megválni az addig “csendes, nyugodt telek kilátással a határmenti erdőkre” címszavakkal hirdethető ingatlanjuktól. Azóta se erdő, se csend. ... "

Teljesen igazatok van. Valószínűleg sokkal könnyebb lett volna értékesíteni a csendes, jó kilátással rendelkező telket, ha a hirdetésben megemlítjük, hogy határőr és rendőrmentes a terület, és a telek sokszínűségről az átvonuló közel-keleti és afrikai menekültek gondoskodnak.

index ISIS Al kaida mind CIA projekt 2018.02.18. 11:49:08

Lebuktál te, Szarosista CIA- csicska. Le akarod bontatni a határzárat és megszüntetni a határvédelmet.

Kedvenc Ámeriká Gazdád, ezzel bízott meg.

index, 444, hvg, Retek Klub, ISIS, Al- Kaida,
Európa elárasztása Ámeriká olajháborúinak mocskával- mérsékelt fegyveres lázadókkal, ISIS- terroristákkal: mind CIA- projekt

2018.02.18. 14:16:57

Azért az biztos megvan a hölgynek, hogy a pihenőidejüket töltő határőrök csocsóznak... Vagy ő azt várná el, hogy a kerítés tövében aludjanak?

Másrészt... még jó, hogy EGYELŐRE nincs több feladatuk, de eljöhet az idő. Lehet, még a munkaidőben is csocsózó és angry birds-öző újságírókat is kivezénylik a drót mellé. Esetleg szeretné, ha naponta legalább egy leterített kerítésmászóval igazolnák a munkájuk szükségességét?

atomic power 1986DucaDuca 2018.02.18. 15:27:32

Kedves cikkiró! Ha nem lenne meg a déli határzár elrettentő ereje, aminek oroszlánreszet kepezik az ott szolgalatot teljesítő rendőrök és katonák, akkor be tudnánk tartani schengeni kötelezettsegünket es a Balkánon rekedt 70-80.000 ember nem gázolna át rajtunk? Van Önnek valami fogalma a készenleti szolgalatról?

Ez az egyik legalacsonyabb színvonalú és legrosszindulatúbb cikk, amit ezen a blogon olvastam!

kunzoo 2018.02.18. 20:26:23

Az őrszolgálat az egyik legunalmasabb. Attól mert unalmas az őr nem véletlenül van ott. Ez a cikk egyszerűen szánalmas, rosszindulatú és hazug. Hírértéke nulla, ez egy darab ellenzéki szavazatot sem hoz. Akkor meg mi értelme volt?

morpho 2018.02.18. 20:44:14

@kunzoo: Minden cikket azért írnak, hogy szavazatot hozzon? Milyen hülye logika már ez?
Narancssárga mi?

kunzoo 2018.02.18. 20:52:42

@morpho:
Hát ha ez azért íródott hogy a még meglévő ellenzéki (balos) szavazókat eltántorítsa, akkor egy remekmű. Korábban felvetettem már azt a gyanúmat hogy ezt a blogot valójában a fidesz üzemelteti mert néha olyan cikkek születnek itt amit elolvasva mindenki elrohan a fideszre szavazni "csak ezeket ne" felkiáltással.

Ha itt íródik egy cikk, azonnal kiemeltet kap az index blogos oldalán. Van hogy két három cikkük is kinn van egyszerre. Tehát a blog elég erősen futtatva van.

Pl: Az ISIS.nek adunk el fegyvereket című remekmű.

kunzoo 2018.02.18. 20:59:36

@morpho:

b1.blog.hu/2017/12/19/tobb_szaz_menekult_a_szabad_eg_alatt_varja_a_szerb_hatarnal_hogyan_juthatna_be_europaba

Nos el kéne már döntenie a B1 blognak hogy akkor van-e menekült a déli határnál vagy nincs. Mert a korábbi cikkükben az ellenkezőjét szemlézte Szelestey uram.

morpho 2018.02.18. 22:35:10

@kunzoo:

Tehát Magyarországon egy posztot kizárólag szavazatszerzési/szavazó eltántorítási szándékból írnak. Nyilván, mert ha nem azért, akkor mi másért? Értem.

Az egyiket a Washington Post írta, a másikat a B1 blog. De ez téged szemmel láthatóan kurvára nem zavar. Vagy a B1 blogot is Washingtonban írják? Bizonyára!

Én meg hagy ne foglalkozzak a hozzád hasonló hülyékkel! Remélem nem sértődtél meg!

2018.02.19. 07:13:01

@morpho: "Tehát Magyarországon egy posztot kizárólag szavazatszerzési/szavazó eltántorítási szándékból írnak."

Nem, tényleg nem. Viszont azok általában nem politikai propaganda blogokon látnak napvilágot, ahogyan ez az írás sem a Élet és Tudomány, vagy a Kertészet és Szőlészet online kiadásában jelent meg .

Te mit olvastál ki az írásból, érdekelne, hogy mely része tett hozzá valamit az egyetemes emberi kulturához!

2018.02.19. 07:20:14

@kunzoo: Erre mondta bölcs vezérünk: majd megunják és hazamennek.

Egyébként, itt az elmúlt év októberének összesítése: www.police.hu/hu/hirek-es-informaciok/hatarinfo/elfogott-migransok-szama-lekerdezes?created%5Bmin%5D=2018-02-01&created%5Bmax%5D=2018-03-01&created%5Bmin_year%5D=2017&created%5Bmin_month%5D=10

Ezek az elfogott, illegálisan belépni szándékozók. Nyilván a téli időszak , főleg nekik, visszatartó erő, de jönni fog a tavasz és folytatódik, ami tavaly ősszel volt. Mert tud valaki olyat, ami arra utal, hogy a migrációs krízis kiváltó okai megszűntek, vagy elfogytak a szerencsétlenek?

szepipiktor 2018.02.19. 17:09:57

Egyetértek azon előttem szólókkal, akik jelzik, a poszt egy tervezett paolitikai írás.
Erre használta fel a posztoló a csocsóasztal, lesöpörve minden életszerűséget, csak rúgni akart egyet.
WC lehet? Gyalog menjenek vagy kaphatnak járműveket is?
Érdekes, anno az elsőlépcsőben is volt klubszint és billiárd és tévészoba, mert a kiképzések, riadók után járt a pihenés.
Szerintem a külszolgálatosoknál is van, az is megérne egy ilyen posztot.
Miért nem lehet face to face megírni a véleményt, miért kell ehhez emberekbe belerúgni?

_B_ 2018.02.19. 17:15:37

Tán csak a multikulti irodai dolgozónak jár a csocsó meg az xbox?
Ja hát pont az a jó ha nincs arra menekült. a kerítés elérte célját.
impotens baloldali ellenzék, le akarnám valtani a fideszt, de csak a jobbikra tudok ikszelni áprilisban, mert nincs más alternatíva

szepipiktor 2018.02.19. 17:18:41

"A katonák nem dönthettek így, maradtak, és továbbra is nagy hírverés közepette őrzik az üres határszakaszt. "
Hol dönthetnek?
Melyik országban?
A katona parancsot teljesít! Ez a szakmája.
Annyit szeretne, hogy ha hosszabb ideig kell táboroznia, akkor legyen emberi körülmény. Csocsóasztal, tévé stb. a pihenők számára.
Amíg a mások meg kint járőröznek.

nemecsekerno_007 2018.02.19. 17:21:07

Jártatok ott? Vagy a fotölyből szórjátok az igét?

élveteg 2018.02.19. 17:25:20

"A helyi lakosokról nem is beszélve, akik a kerítés felépítése óta valószínűleg nyomott áron is nehezen tudnának megválni az addig “csendes, nyugodt telek kilátással a határmenti erdőkre” címszavakkal hirdethető ingatlanjuktól."

Amikor a migráns urak kafferbivalycsordaként gázoltak át mindenen akkor ugyan mennyiért tudták volna eladni az ingatlanjukat ?

0dzsud0 2018.02.19. 17:37:20

lol, a cikk analógiájára zárjuk be szerintem az összes tűzoltóságot is, mert amikor nincs baj, azok is csak henyélnek egész nap...

@kunzoo: volt értelme, szerintem...ha így jönnek ezek a postok sorban áprilisig, hátha összehoznának az ügyes kis bloggerek egy csodaszép kiesést az MSZP-nek, én szívből drukkolok nekik

eßemfaßom meg áll 2018.02.19. 17:51:37

Évek óta senki nem akar bejönni a drága pénzen megvett jócilinderes bejárati ajtómon, asszem holnap le is szerelem az egészet a picsába, értelmetlen baromság az egész.

kunzoo 2018.02.19. 18:19:27

@0dzsud0:
Nem kell nekik sgítség egy ideje már élen járnak az önsorsrontásban.

Burgermeister 2018.02.19. 18:29:31

Már a cím is hazugság!!! A kotona a keritésnél van 12 órát (ott nincs csocso és trx) majd leváltják és pihen, érted? Pihen, és esetleg ha van ideje és kedve akkor edz vagy jácchat!!! Ird át a cimet mert ez igy hazugság!!!!

morph on deer 2018.02.19. 19:19:15

@maxval bircaman szeredőci szürke proletár:
“Tehát sikeresen tölti be szerepét kerítés.”

Tehát nem érted, mi?
“Ezek az elfogott, illegálisan belépni szándékozók.”
ELFOGOTT!

Ami azt jelenti, hogy valahogy mégiscsak átkeltek a kerítésen, mert ha betöltötte volna szerepét, azaz megállította volna őket, akkor nincs kit elfogni.

Akkor most mi is van?

a nemzet fogatlan provokátora 2018.02.19. 19:24:58

A migrik tudják, hogy nem érdemes erre próbálkozi. De ha a libsik lebontanák a határzárat, hamar megjelennének ismét..

a nemzet fogatlan provokátora 2018.02.19. 19:29:09

Egyébként meg akkor is biztosítani kellene kikapcsolódási lehetőséget, ha szakmányban kapnák el a migriket.

a nemzet fogatlan provokátora 2018.02.19. 19:32:47

@élveteg: Ilyesmi nem nagyon érdeli a liberáltakat. A vidéki ember egyébként is forduljon fel, az ő felfogásuk szerint..A határ mindkét oldalán sokat szenvedtek a magyar települések lakói, és persze a szerbek is.

morph on deer 2018.02.19. 19:34:30

@kunzoo:
“Mert a korábbi cikkükben az ellenkezőjét szemlézte Szelestey uram.”

Mikor is?
2017/12/19 - napra pontosan két hónappal ezelőtt volt!

Mit is kérdeztél?
“...hogy akkor van-e menekült a déli határnál vagy nincs.”

Jelen időben, tehát most.
Azért jó, hogy kérdezel, tényleg...

a nemzet fogatlan provokátora 2018.02.19. 19:39:03

@0dzsud0: Ez már Gyurcsány forgatókönyve az Mszp-nél. A legtisztább az lenne a csótány számára, hogyha a szocik kiesnének és aztán a DK felszívhatná a szavazóikat és a politikusaik jó részét. Ha még az LMP is kiesne, akkor egyedül maradna a baloldalon Fletó, és ő lenne a választás kis győztese.
Éppen ezért -ha a pártpreferenciák kb. így maradnak-fontolgatok egy taktikai szavazat leadását az LMP-re, persze csak listán.

pajaci 2018.02.19. 19:44:47

@atomic power 1986DucaDuca: Nem 80-ezer ember jönne! Egyenesen 80 milliárd. Minimum...

Visceroid 2018.02.19. 19:48:23

Speciel ez jó hír. Nem jönnek a kecskemolesztálók, és Orbán sem játszik háborúsdit a déli határszakaszon. Win-win!

Gergely Zámbó 2018.02.19. 20:02:15

Mindenféle politikai indíttatás nélkül, ez a cikk kicsit sértő a szolgálatot teljesítő katonákkal szemben. Ők a feladatukat végzik, és két váltás között pihennek is. Legalább két hetet vannak távol a családjuktól, szerintem ennyit megérdemelnek. De ez csak az én véleményem....

Bolshevik 2018.02.19. 20:35:33

@Gergely Zámbó: Dehogyis elftárs ez csak nnak a jele hogy a gonosz orbán a katonaságot tömi pénzzel pl egy új csocsóasztal jó minőségben vagy 200.000 ezer forint ebből menyi lélegeztetőgépet lehetne venni meg kórházakat felúlyítani

dunántúli gyerek 2018.02.19. 21:19:09

A baloldal még mindig nem jött rá hogy a kerítés téma emlegetése nekik csak árthat?

Bolshevik 2018.02.19. 21:56:44

@dunántúli gyerek: a keirtésel két gondunk van elvtárs!

1. semi haszna! Kikerülik átvágják! Sokba kerül de tök értelmetlen!
2. menekültek milióit tartya visza! szegények áznak fáznak a határon!

Bolshevik 2018.02.19. 21:57:40

@maxval bircaman szeredőci szürke proletár: sokal job lenne a 100* enyien lennéek! akkor szavazhatnának ök is végre ránk és akor leválthatnánk orbánt!!

_varacskos_ 2018.02.19. 22:00:47

Szép poszt, húgyagyú.
Lakjál lent a határon a konténerekben, és ne legyen semmi amivel elütheted az időt amikor pihenőben épp ébren vagy.

Elárulom, hogy még Irakban és Afganisztánban is van PS4, csocsóasztal, meg pár súlyzó, ugyanis semmi mást nem csinálhatsz a "szabadidődben" azon az 500 négyzetméteres placcon amin fél évet élsz. (Pedig ezeken a helyeken történnek is dolgok.)

ZX 2018.02.19. 22:02:42

Látom az elmeroggyantak megint itt tobzódnak. Mondjuk engem pont nem érdekel a kerítés hány menekültet állított vagy nem állított meg, de azt tudja valamelyik fideszes nyomorult, hogy a mai napon melyik képviselő (vagy rokona, haverja, sógora, komája) hány milliót lopott? Ez azt hiszem sokkal fontosabb kérdés.

Rwindx 2018.02.19. 22:05:35

Bezzeg a szoci takony trollok a nap 24 órájában ontják a gátlástalan hülyeségeiket. Nincs pihenés! Előre a szocialista munka hőse szarkoszorúért!

kunzoo 2018.02.19. 22:07:57

@morph on deer:
Az előbb valakinek itt bizonygattad hogy elfogott migránsok kerítés nem ér semmit. Nekem meg azt bizonygatod hogy nincsenek is migránsok. A kettő együtt nem lehetséges ugye érted?

Lord_Valdez · http://liberatorium.blog.hu/ 2018.02.19. 22:11:30

@maxval bircaman szeredőci szürke proletár:
Honnan? Lényegében senki nincs már a Balkánon. Törökország felé se mennek már nagyon. Jelenleg Észak-Afrikából jönnek még, de azt marhára nem érinti egy olyan kerítés, ami útba se esik...

dunántúli gyerek 2018.02.19. 22:14:19

@ZX: Miért fontos kérdés ez?

Komolyan kédezem.

Ha van egy cégem, és nyugger milliomos vagyok, és vezérigazgatót keresek a cégembe, kit válasszak szerinted? Aki hasznot hoz de tudom hogy lop, vagy azt aki csődbe viszi a céget /és lop/?

Nehéz kérdés, igaz?

dunántúli gyerek 2018.02.19. 22:17:13

@Lord_Valdez: Ha nem lenne kerítés akkor erre jönnének. Amint lett máshol is hirtelen szárnyas kapukra lett szükség. A balkáni út azért ürült ki, mert bekeményítettek a balkániak.

Ezt kéne csinálni mindenkinek, nem sírni mint a fürdős kurva hogy vegyük át a rejtett erőforrásokat azoktól akik asztak ellenük időben fellépni.

maxval bircaman szeredőci szürke proletár · http://www.bircahang.org 2018.02.19. 22:21:50

@Lord_Valdez:

S a magyar kerítés az egyik fő tényező, hogy már nem jönnek. Ha 2015-ben Orbán és a V4-ek nem arattak volna győzelmet a liberális német Mertkell-kormány felett, ma káosz lenne nyugaton, már 50-60 millió iszlamista lenne Németországban.

ZX 2018.02.19. 22:28:03

@dunántúli gyerek: Milyen hasznot hoz te faszkalap? A maszop meg szadesz ezért lett elhajtva vérbe te meg itt véded ezeket patkányokat. Nem érted miért fontos? hány éves vagy? 3?

Akkor is megdöglesz ha a fára mászol 2018.02.19. 22:30:12

A migráncskrízis valójában hatalmas lehetőség a magyaroknak, olyan lehetőség, ami 1000 évente egyszer adódik.

Nyugat európa fehér emberei kipusztulnak, az a pár tini aki még van transzgenderista azt se tuggya fijú e vagy lány, ezen kívül pedig vannak még ott arabok meg törökök.

Azaz, el kell kezdenünk komolyan fegyverkezni, s 20-30 év múlva megtámadni a nyugatot. 1100 éve Augsburgban lepattantunk a germánokról, de 30 év múlva már nem lesznek németek, csak pár fehér transzi nyugger meg zombi hadak, kőkorszaki szinten.

Erre stratégiailag készülni kell már most, mert más is látni fogja a tátongó hatalmi ürt!

dunántúli gyerek 2018.02.19. 22:33:52

@ZX: Nem, nem ezért lett elhajtva. A maszop és a szadesz 2006 előttt is lopott /pl. 4es metró ügy/, de mivel hazudtak reggel délben meg este, s az emberek jól éltek, mégsem váltották le őket.

De 2006ban az elQrás már nyilvánvaló volt, s Feri el is kottyantotta.

Most minden évben mindenkinek kicsit jobban megy, így a lopstopozás ide édeskevés lesz. Pláne a ballibáktól.

ZX 2018.02.19. 22:34:10

Hozzáteszem mi a fasznak a kerítés amikor 10 ezrével adunk letelepedési kötvenyt, meg fogadjuk be suttyomban a menekülteket és adunk magyar útlevelet az ukrán maffiózoknak? Komolyan mondom akkora gecik ezek, hogy a máglyán égő bitófáról lógó testüket kellene belegéppuskázni az áram alatt levő Dunába (miután mérget ittak), hogy tuti sose jöjjenek vissza.

ZX 2018.02.19. 22:35:37

@dunántúli gyerek: "A maszop és a szadesz 2006 előttt is lopott /pl. 4es metró ügy/, de mivel hazudtak reggel délben meg este, s az emberek jól éltek, mégsem váltották le őket."

És a kibaszott haverjaid nem ugyanezt csinálják pepitában?

dunántúli gyerek 2018.02.19. 22:44:19

@ZX: már leírtam:

Ha van egy cégem, és nyugger milliomos vagyok, és vezérigazgatót keresek a cégembe, kit válasszak szerinted? Aki hasznot hoz de tudom hogy lop, vagy azt aki csődbe viszi a céget /és lop/?

Nehéz kérdés, igaz?

ZX 2018.02.19. 22:49:01

@dunántúli gyerek: Én meg leírtam, hogy hazudsz. Kurvára nem áll egy fikarcnyival sem jobban az ország mint 2010-ben. Olyan jól vezetik az országot, hogy a környező országok elszáguldottak mellettünk.

dunántúli gyerek 2018.02.19. 22:54:12

@ZX: Ok, én leszarom, akkor rosszabbul állunk mint 2010ben. Csak én állok jobban.

Problémátokat megoldottad.

a nemzet fogatlan provokátora 2018.02.19. 22:58:50

@ZX: A 4-es metró 175 milliárdos lenyúlásásról Olaf jelentés van..

a nemzet fogatlan provokátora 2018.02.19. 23:04:55

@Lord_Valdez: Az, hogy most nincs forgalom, nem jelent azt, hogy a jövőben sem lehet. Egyébként meg a magyar kerítés hatázár építétsére késztette a horvátokat, szlovéneket is. Orbán érdeme, hogy a balkáni útvonal jó időre blokkolva lett
Ennek fényében alkudozott Merkel az EU nevében a törökökkel. Az is motiválhatta a kancellárt, hogy a kerítések miatti feltorlódást az amúgy is instabil balkánon el akarta kerülni..

dunántúli gyerek 2018.02.19. 23:07:33

@a nemzet fogatlan provokátora: most téged is megkérdezlek, valóban fontos hogy melyik kormány mennyit lop?

Nem mintha sok bizonyíték lenne lopásokra, mert jóformán semmi nincs, s szociktól is csak a cuslág jani/simon gabi féle harmadosztályú végrehajtók buktak le ilyesmivel, a fideszből pedig senki, az országos politikusok közül.

Nem az a lényeg inkább, hogy ki mennyi hasznot hoz/kárt okoz az adófizetőknek?

a nemzet fogatlan provokátora 2018.02.19. 23:15:45

@Gergely Zámbó: Nem érted a libsi észjárást. Ők már csak egymásnak báboznak: "Eleve rohadt náci egyenruhások, akik -a nem is létező- szegény migráncskákat báncsák, és ugye szemét zorbányi focival ütik el a szabadidőt, (ráadásul ugye a csocsó kocsmasport,tán még tökmagozik is a "parasztja").
Ahelyett, hogy meghívnák a Schilling házaspárt és bekederezve követnék gender performanszukat, ahogy az rendes kulturált emberhez illik..":)

a nemzet fogatlan provokátora 2018.02.19. 23:17:45

@dunántúli gyerek: Csak arra utaltam, hogy erről van papír, de ezzel mégse foglalkoznak..

siriq111 2018.02.19. 23:27:58

@index ISIS Al kaida mind CIA projekt: Ah, a 888 mar lattam 2 ev alatt 30 000+ kommentel rendelzoket, meg 2 honap alatt kozel 4500 kozel kommentelt. Ilyeneken mar csak rohogok. Tipikus net troll.

ZX 2018.02.19. 23:29:25

@a nemzet fogatlan provokátora: a tiborczról is van jelentés. Neki is van papírja róla, hogy lopott. Polt meg szarik rá mert egy patkány az is.

siriq111 2018.02.19. 23:29:55

Aki ezeket a trollokat komolyan veszi, meg is erdemli. Alvas nelkul es melo nelkul kivitelezheto de ki az aki nem alszik 2 evig vagy 2 honapig peldaul?

ZX 2018.02.19. 23:31:00

@dunántúli gyerek: óó persze, mindenki hülye csak te vagy helikopter. Értelek.

siriq111 2018.02.19. 23:31:50

@ZX: Egyszeru netes troll. Mint a 888-n.

VT Man 2018.02.19. 23:34:11

Bárcsak az én munkahelyemen is lenne csocsóasztal!

Teljesen rendben van.

a nemzet fogatlan provokátora 2018.02.19. 23:49:47

@dunántúli gyerek: Ja,ha egy lukas csónakban ülsz, akkor nem várod meg míg elsüllyedsz, hanem megpróbálod betömni a lukakat és elkezded kimerni a vizet..

a nemzet fogatlan provokátora 2018.02.19. 23:51:31

@ZX: 175 milliárdot lopott? Nem hinném..Mellesleg a vizsgált időszakban nem Simié volt a cég?

morph on deer 2018.02.19. 23:53:19

@kunzoo:
Én a te figyelmedet arra hívtam fel, hogy két hónappal korábbi cikkre hivatkozol, és a jelenre kérdezel, semmi többre!
A többiről csak ábrándozol.

A birca kijelenti, hogy a kerítés megállította a migrációt, közben az országon belül fognak el ténfergőket.

Egyikőtök sem figyel oda, hogy mit írtok le mikor. Én meg elolvasom, és szólok.
Ennyi.

siriq111 2018.02.19. 23:56:01

@a nemzet fogatlan provokátora: A netes troll-t utaljak . Lebukik de nem a vizbe xD

dunántúli gyerek 2018.02.20. 00:28:27

@morph on deer: Nem vagyunkk körbekerítve, élelmesebb migráncsok másfelől is jöhetnek, kocsival is áthozhatják őket, és át is hozzák.

Ettől még hülyeség a kerítés hatékonyságát vitatni, amikor rbánék így döntöttek, akkor még nem őrizték a törökök az átjárást, s nicsak, ott is kerítést építettek, méghozzá EU pénzből. Pedig nem is EU tagok.

Ez utóbbi mondjuk elég patkányság, mert nekünk nem fizettek a kerítésért sőt még geciztek is. Törökország meg olyan pozícióba manőverezte magát hogy simán Putyin legnagyobb haverja lehet, szedheti az EU védelmi pénzt, és senki nem szól rá....mert fosnak a migriktől mint a tüztől.

És most már Líbia is ugyanígy zsarolhatja az EUt, nagyon hatékony az EU diplomácia. Persze hadsereg nélkül, határőrség nélkül az EU fogatlan oroszlán, sajnos. Ráadásul se az oroszoknak, se az amerikaiaknak nem érdeke hogy ez változzon szóval továbbra is a lehető legbambább kontraszelektált hulladék politikusok fognak EU színekben tárgyalni...

Világít a torony 2018.02.20. 01:11:24

@dunántúli gyerek: "vezérigazgatót keresek a cégembe, kit válasszak szerinted? Aki hasznot hoz de tudom hogy lop, vagy azt aki csődbe viszi a céget /és lop/?

Nehéz kérdés, igaz?"
Nem! Inkább nagyon hülye kérdés.

Világít a torony 2018.02.20. 01:35:38

A teljesen ártatlan Tiborcz igazgatótanácsi tag és cégjegyzésre jogosult volt az ELIOS-ban, míg 3 milliárdért el nem adta a fele érdekeltségét 2015-ben.
Az teljesen életszerű egyébként, hogy Lázár a még szinte gyerek, ám leendő Orbán családtaggal tárgyalta le a közvilágítás korszerűsítésének témakörét, melyben pont nulla tapasztalattal és tudással rendelkezett a Tiborcz gyerek. Fideszes vakhangyák, tényleg bezabáljátok ezt a roppant primitív sztorit? A jelek szerint igen. Azért kellett a még fityeszmaffiás fénykorát élő Simicska, hogy besegítse a fiatal családtag jelöltet a maffia korrupt világába. Amint legyökerezett a fiatal maffiózó, Simicska ott hagyta a céget Tiborcznak benne majd fél milliárd kivehető nyereséggel.
Ha még hozzá vesszük, hogy ez a Tiborcz még egészen jelentéktelen szereplő a korrupciós palettán, akkor beláthatjuk, hogy nagyon nem állunk jól.

HUNGARIAN FIRST !!! 2018.02.20. 05:06:46

"Nem is csoda, hiszen pillanatnyilag nincs unalmasabb munka, mint a határmenti kerítéseket őrizni, ahol a madár se jár."

Hol van mar a "a kerites ugyse tudja megallitani a bevandorlast" duma. Es mikozben ezeket mondogattak az ellenzeki politikusok, csattogtatak a csipofogot a kezukben. Mondvan egy 500 forintos csipofogoval lelehet bontani a keritest.

maxval bircaman szeredőci szürke proletár · http://www.bircahang.org 2018.02.20. 06:54:05

@morph on deer:

Minden védelem kijátszható, de ugye te is bezárod a lakásodat, bár esetleg valamikor majd betörnek hozzád?

maxval bircaman szeredőci szürke proletár · http://www.bircahang.org 2018.02.20. 06:58:24

@ZX:

A választ te is tudod: egy dolog az ellenőrzött migráció, más dolog a Brüsszelből és Berlinből vezérelt iszlamista támadás a határokon.

Lord_Valdez · http://liberatorium.blog.hu/ 2018.02.20. 07:03:19

@dunántúli gyerek: @maxval bircaman szeredőci szürke proletár: @a nemzet fogatlan provokátora:
Csak kíváncsi voltam, hogy a Pártközpontban kidolgozták-e már a mitológia ezen részletét is, de úgy látom, hogy nem.

maxval bircaman szeredőci szürke proletár · http://www.bircahang.org 2018.02.20. 07:03:41

@ZX:

"a környező országok elszáguldottak mellettünk"

Ballib mítosz.

Szlovénia a magyar szint 150 %-án áll, ahol állt 10 és 20 éve is. Szlovákia a magyar szint 110 %-án, Románia és Horvátország 90-en: azaz a 4 ország azonos, szinte hibahatáron belül.

Ukrajna a magyar szint 30 %-án, Szerbia 80 %-án.

Ausztria a magyar szint 250 %-án, ahol mindigis volt az utóbbi 30 évben.

ZX 2018.02.20. 07:09:22

@maxval bircaman szeredőci szürke proletár: petsze persze mindenre van magyarázat ternatív valósággal, csak aznem érdekel. A kormány éjjel nappal hazudik. A maszop mellett a helyük a szemétdombon, te meg mehetsz vissza a hazádba putyin seggét nyalni. Vagy adjanak valami új jó kis melót neked mondjuk Bangladesben. :D

Rettegek mert ballib vagyok 2018.02.20. 07:15:35

Nem árt megjegyzeni, hogy a Magyarországi első Google irodában, a legfontosabb közösségépítő eszköz a Csocsó asztal volt.

Persze a ballib seggnyalók mindenbe belekötnek, még egy szerencsétlen fából készült szórakozást közösségi élményt adó egyszeri eszközbe is.

Valahol ilyenkor nagyon sajnálom a gyűlöletkeltő Gyurcsnyista propagandistákat a B1-nél.

Gleccsertetű 2018.02.20. 07:35:11

@atomic power 1986DucaDuca: nem olvastad amikor ugyanez a blog azt írta, h oviék fegyvereket adtak el az isis-nek?

Etniez 2018.02.20. 08:09:55

Én általában szeretem az itteni írásokat, de nagyon rossz lett. Értelmetlen picsogás, sajnos egyre több hasonoló kerül a szemem elé, célegyenesben van a kampány.

A kerítés kell. Őrizni is kell. Fizikailag és pszichológiailag is visszatartja a menekülteket. Tudják, hogy nem jutnak át és nincs welcome. Másfele mennek vagy el sem indulnak.

Nem Európának kell ellátnia a nem európaiakat. Muszlimok menjenek muszlim országba.

Etniez 2018.02.20. 08:16:12

@dunántúli gyerek: A lopásokra remek bizonyíték az, hogy a vezető fideszes politikusok olyan házakba-lakásokba költöznek, amire nem volt elegendő a fizetésük, továbbá a családtagjaik hirtelen sikeres vállalkozók lesznek és minden pályázatot megnyernek, amin csak elindulnak.
Az, hogy Polt Petike, a fidesz örökös bajnoka nem indíttat nyomozást, az nem a büntetlenséget bizonyítja, hanem azt, hogy Polt Petike is bűnrészes.

Etniez 2018.02.20. 08:18:58

@maxval bircaman szeredőci szürke proletár: Szlovákia nem a hibahatáron van és mindig mögöttünk volt. Azt mivel magyarázod?

2018.02.20. 08:23:11

@Etniez: Nos igen, ez rendben is van. Ami engem ennél (mármint a b1 stílusánál) jobban zavar, hogy azt látom, a ballib oldal egyetlen dolgot tud: ezt így ne! Azt úgy ne! (Jó, ez két dolog ;) )
Azt nem látom, hogy mit is kellene szerintük tenni, csak a sunnyogás, sejtetés, sugalmazás megy. Nehogy a fejükre lehessen később olvasni. Oké, nem kell csocsó, nem kell határőr, nem kell kerítés, mer a madarak elkerülik. Akkor mi is lenne a megfelelő módja a határ őrizetének? A fidesz helyében (bár nyilván nem olcsó) visszavonnám vagy két-három hónapra a katonákat, rendőröket, hatőröket. (Mondanám, hogy szedjük fel a műszaki zárat is, de mivel sejtem a kísérlet végét és azt, hogy vissza kellene rakni, így azt inkább ne..) Aztán megnéznénk, mennyire élénkül meg a mozgás a déli határszakaszon...

maxval bircaman szeredőci szürke proletár · http://www.bircahang.org 2018.02.20. 09:08:45

@Etniez:

10 %-kal van Mo. felett kb., drasztikus különbség nincs sehol a térségben.

Az EU keleti felében a leggazdagann Szlovénia, kb. a magyar szint 150 %-án, a legszegényebb BG, a magyar szint 80 %-án.

morph on deer 2018.02.20. 09:40:07

@maxval bircaman szeredőci szürke proletár:
“...de ugye te is bezárod a lakásodat, bár esetleg valamikor majd betörnek hozzád?”

Be. Túl sok a fideszes, bármi megtörténhet.

Egyébként hülye érv, te is tudod, hogy nem erről van szó.
Te hencegsz, hogy a kerítés megállította a migránsokat, - közben pedig aki valóban áz akar kelni a “gránitszilárdságú” védelmen, az a jelek szerint megteszi.

Az “okos” kerítéshez is nyilván a Németh Szilárdot vették alapul, - hozzá képest valóban okos lehet..! :))

morph on deer 2018.02.20. 09:52:38

@Etniez:
“Másfele mennek vagy el sem indulnak.”

Kiderült, higy igazából ez a határon túli vállalkozásokat támogató intézkedés volt - szeretett vezérünk így garantálja, hogy növekedjen az életszínvonal az elcsatolt területeken.
Nemes gesztus, csak dícsérni lehet, igazi hazafi...:

index.hu/kulfold/2018/02/18/temesvar_az_embercsempeszet_uj_kozpontja_a_nemet_rendorseg_szerint/

kunzoo 2018.02.20. 10:18:43

@morph on deer:
Volt egy kinutatás arról hogy mennyi embert fognak el naponta. Miután lezárták az utolsó réseket is másnapra a töredékére csökkent a számuk. Most a tiszán próbálnak feljutni ott több elfogás volt. A másik módszer a klasszikus csempészet kamionokban. De ez a tömeges átsétálás megszűnt.
A horvátok is lezárták a határt a románok könnyen vannak mert a Duna a határ Bulgária felé azon nehéz átkelni és feltűnő is.

maxval bircaman szeredőci szürke proletár · http://www.bircahang.org 2018.02.20. 10:45:16

@morph on deer:

A kerítés nem gránitsziládrságú, csak hatékony védelem. Kevesled?

0dzsud0 2018.02.20. 13:21:40

@a nemzet fogatlan provokátora: Az én kívánságom az lenne, hogy sem az MSZP, sem a DK nem foglalna helyet a parlamentben...
Az ideális szerintem ez lenne áprilistól: Fidesz többség (nem kell kétharmad, de ha összejön nekik, az sem tragédia), Jobbik (illene már összeszedniük magukat és erősödniük kicsit), LMP (a sötétzöldködés [Paks2 pl.] és Ron Werber nélkül, a migránskérdésben állást foglalva a Fidesz mellett), meg egy-egy bónusz hely Fodor Gábornak és a kétfarkúaknak, a poén kedvéért :D A többieknek meg nagyon ideje lenne munkát keresniük.

kunzoo 2018.02.22. 16:59:31

@morph on deer:
Csak szólok hogy újra az a mantra hogy ott vannak a déli határnál a migráncsok!

index.hu/belfold/2018/02/22/nagyon_lehuzta_a_kormany_teljesitmenyet_az_amnesty/

Ott írják hogy a szerb oldalon 7-8 ezer migri rekedt.

2018.02.22. 20:21:39

@kunzoo: Tiszta csikicsuki. Ha le kell baltázni a magyar kormányt, akkor vannak migrik, akiknek , JáJ, jogaik csorbultak. Ha viszont a kormány megemlíti a jelenleg képlékeny migráns helyzetet, minden igazhitű liberális csak meresztgeti a szemét: Migráns? hol? Itten nincsen semmiféle migráns! Csak csocsózó ,militáns jelmezt öltött félelemkeltő egyének.

kunzoo 2018.02.22. 21:37:53

@Womb Raider:
Én a politikusok helyében úgy oldanám meg a helyzetet hogy két csoportot fogadnék be:

A Jazidokat mert ők nem muszlimok sőt a muszlimok üldözik őket. Emiatt hivatkozhatnánk az ő érdekeikre mikor ide muszlimokat akarnának küldeni. Remek határőrséget lehetne szervezni belőlük. Ők tudnák mit veszíthetnek.

A másik csapat a franciaországi zsidók. Sok helyen üldözötté váltak, antiszemita támadásokat szenvednek el a muszlimoktól. Mekkora poén lenne befogadni a franciaországi üldözötteket:))) Na arra varrjon gombot Macron úr.

kunzoo 2018.02.22. 21:40:32

@Womb Raider:
Ráadásul azok a franciaországi zsidók (saját tapasztalataik átadásával) talán észre tudnák téríteni a belpesti mondjuk úgy liberálisokat
süti beállítások módosítása