B1 blogcsalád



Ebben az országban már mindenki megőrült

2018. január 30. - nickgrabowszki

Gödre egy kis falu Baranyában, februárban ott rendezik az I. Gödrei Töpörtyű- és Forraltbor Ünnepet. Az esemény FB-eventjébe azt gondolták jónak beleírni, amit a fenti képen látnak.

De biztos csak vicceltek.

A bejegyzés trackback címe:

https://b1.blog.hu/api/trackback/id/tr7213617290

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Handó Tünde férje és az elhagyott sunyi pártiratok 2018.01.31. 09:37:24

Nem városi legenda: - Szájer József elhagyta, az ellenzék olvasta és választási beszédtaktikát váltott. Hangyaf.szny.val bukott a zorbán és összetörte az irodáját mérgében majd évekig nem az Országházba, hanem kezelésre járt :-) Minek kellene a zorbá...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

David Bowman 2018.01.31. 13:58:39

@MikeBoy: Ahogy olvasom, értelmesen és visszafogottan válaszolt.

Attilajukkaja 2018.01.31. 13:58:49

@David Bowman:
" Meg kellett volna számozni őket."
Mármint kiket?

"Azt a kérdést tették fel amerikai embereknek, hogy mit szólna hozzá, ha egy klintonista, vagy trumpista költözne a szomszédjába. A klintonisták kétszer akkora számban adtak negatív választ. "
:o)))
Micsoda agresszió!

"Az utcán is az antifák a dühöngő őrültek."
Na ja. Meg a feministák és az állatvédők. :o)

Bravehearth 2018.01.31. 14:01:48

@Thomas Dantes: "Totál hülyeségeket beszélsz."

Ugyan már! Az, hogy a szövegértésed konvergál egy földimalacéhoz, nem az én mondandómat minősíti, hanem anyád és az iskolád kudarcát. Ennyi.

"...érdemben fogok válaszolni."

No, hadd olvassuk! Ezt is...

"A hatályos törvények szerint, az illegális határátlépés, az szabálysértés. "

A hatályos törvények szerint az illegális határátlépés a műszaki zárral biztosított határon keresztül bűncselekmény. A jelen jogi helyzetben az ilyen illegális határátlépők ellen nem büntetőeljárást indítanak, hanem visszahajigálják őket a dróton túlra!

"Ellenben, ha igazolható hogy ténylegesen menekültek, akkor menekültstátuszt kapnak..."

A vonatkozó nemzetközi egyezmény érvényes előírásai szerint ma Magyarországra KIZÁRÓLAG Ukrajna felől érkezhetne menekült. Szerbektől, horvátoktól és románoktól átlógó buckalakó csak migri lehetne, menekült semmiképp! Mivel biztonságos államból törtek be az ország területére, az életük nem volt veszélyben sem a származásuk, sem a vallásuk, bőrszínük miatt! Ezt figyelembe véve persze jómagam azt sem értem, hogy azt az 1300 migrit miért ismerték el oltalmazottként, bár egy tippem azért van. Mivel azok döntő része azóta már megpattant nyugatra, így velük szemben minden kötelezettségünk megszűnt, ergo a továbbiakra nézve velük már nem kell számolnunk. Ennyi rációt látok az intézkedésben. Mást nem.

"...ebben az esetben már a szabálysértés sem él."

És ha nem kapja meg, akkor él??? Továbbá ha nem tudja magát igazolni SEMMIVEL, nem működik együtt a hatóságokkal, nem hajlandó alávetni magát a közrendvédelmi intézkedéseknek (az egyezmény szövegéből - menekültek kötelmei), akkor ugyan mire kapná meg a státuszt???

"Ha valaki megkapja az engedélyt, hogy a magyar állam területén éljen, oda megy ahová akar."

Ahová engedik. :-) Egy állampolgár sem mehet bárhová csak azért, mert kedve tartja! Továbbá az először számára kijelölt idegenrendészeti szállását köteles elfoglalni. Na, jelentős részük már ezt nem teszi meg! Menekült... Jah, persze! Mellesleg, Magyarországot nem hagyhatnák el!!!

"Na eddig világos?!"

Számomra eddig az világos, hogy magad vagy egy gyakorló elmebeteg, vagy inkább egy szocializációs kudarc. Qrvára nagy kár volt rád közpénzt költeni, veled is csak többen vagyunk! Sajnos...

"Aztán. Az hogy ki és milyen törvényeket szeg meg, ennek eldöntése a bíróság dolga."

Ettől függetlenül egy laikus számára is egyértelmű, hogy a migrik sorozatosan és konstans módon törvények sorát szegték és szegik meg. Mivel eljárás sem indult ellenük, így a bíróságnak nincs is mit megítélnie. Gondolom ennek tudatában írtad le a faszságaidat!

"Viszont senki nem tilthat ki , nem különböztethet meg hátrányos emberek egy csoportját rasszra, vallásra, bőrszínre, világnézetre, politikai meggyőződésre, stb , stb tekintettel."

De azt elrendezheti, hogy szarul érezze magát, ergo oda se akarjon menni (rendőrtiszttől származó állásfoglalás)!
Teljesen valid és legitim érzés akár egyén, akár közösség részéről, hogy rühelli a migriket akár a bőrszínük, a vallásuk, a nyelvük és a szokásaik miatt! Már ez is indokolható! De az a helyzet, hogy a viselkedésük, a mentalitásuk és a kommunikációjuk miatt van részük megvetésben és gyűlöletben. Tettek érte, rászolgáltak. Pont. Ezen sem lenne sok magyaráznivaló!

Ha ezt nem bírod fölfogni, akkor csak ki kell jelentenem, hogy egy baszott hülye használhatatlan ballaszt vagy a társadalom testén, létezésed nulla értelmével. De, ez van... Történnek balesetek!
B.
- IGNORE -

2018.01.31. 14:06:39

@David Bowman:

Hagy javítsalak ki!
Ahogy olvashattad értelmesen és visszafogottan NEM válaszolt.
Ha nem érted, talán bemutatom:

Kérdés:
Ugyan honnan tudod megállapítani valakiről, hogy migri?"
Nem válasz:
Ha te képtelen vagy egy migrit (igen, a mai értelemben vett MIGRIT) egy helyitől megkülönböztetni - akár ránézésre, az ismét csak rólad árulkodik. Nem beszélném túl, mert fölösleges. Akkor ott veled vannak súlyos 'hardver' problémák.

Másik nem válasz:
Ha képes vagy értelmesen híreket olvasni, nézel híradót vagy akár csak megosztott videókat migrikről, akkor máris fölöslegesnek tekinthetjük ezt az újabb hülyeségedet.

Kérdés:
2. Hogyan éred el, hogy ne legyen ott egy nyilvános eseményen."
Nem válasz:
"Ez már a szervezőkre tartozó probléma. Illetve a rendvédelemére, hogy ne legyen törvénysértés és a közrend biztosított legyen."

Értelmes volt, csak éppen nem válaszolt, csak mellébeszélt. Mit is írtam én neki?
Jééé, pont ezt:
"A sötét emberek tipikus jellemzője, hogy ha kérdést kapnak, csak néznek ki a fejükből, aztán el kezdenek mellébeszélni."

Nyugtass meg, hogy legalább te megértetted és nem fölöslegesen csapkodom a billentyűzetet!?

citrix 2018.01.31. 14:06:58

@6.Lenin: Lenin élt, él és élni fog. Sajnos, a hozzád hasonló bolsevista Leninek még mindig élnek és virulnak, próbálják azt az "észt" osztani ami nincs a kicsi fejükben. Most azon vitatkozzunk hogy én vagyok én és te vagy te, ki a hülye én vagy te? Hagyjuk lógva egymást, mi közös nevezőn soha nem leszünk ez halálbiztos.

2018.01.31. 14:07:22

@Bravehearth:

Szegény szerencsétlen egyedül az autópályán! :D

Bravehearth 2018.01.31. 14:10:35

@MikeBoy: "Szegény szerencsétlen egyedül az autópályán!"

És mégis én tudom elolvasni a táblák feliratait...! A többi meg csak egyirányba 'vakrepül'! ;-)
Idióta...
B.

2018.01.31. 14:14:04

@Bravehearth:

Ecsééééém! Van humorod!?!
Lehet, hogy rasszista vagy, de sötét az nem, mert akkor nem lenne humorod sem. :)

6.Lenin 2018.01.31. 14:15:26

@citrix:

Látod, még a nick nevemben a 6.-at sem érted. Mi köze a bolsevistákhoz?
Miért lennének hülyék a bármely párthoz, szervezethez tartozó "hívek" ?
Mert, ha azok-szerinted- akkor te is az vagy, a saját elméleted szerint.
Csak ezt kéne megértened, és nem többet. Ennél többre nem hiszem, hogy képes lennél. még ez is túl bonyolult neked a látszat szerint.

Ja, igen, most jössz az "én független vagyok" süketeléssel. Vagyis te a függetlenek táborának híveihez tartozol, vagyis hülye vagy, mert ebben hiszel.

Mielőtt leírsz valamit, próbáld meg átgondolni, ha képesnek tartod magad ilyen tevékenységre.

David Bowman 2018.01.31. 14:21:47

@MikeBoy: Hát ránézésre. Ha pár másodperc alatt nem tudod megkülönböztetni az őslakosoktól, akkor nem migre, hanem valami más.
Szerintem a válaszai érthetőek, és arra céloz, hogy te is pontosan tudod a választ, csak értetlenkedsz.

2018.01.31. 14:29:47

@David Bowman:

Ne fárassz!
Nagyjából ilyen szinten hívtak ki turistákra a rendőröket.
Igazából, mivel azt sem tudod, kit nevezel migránsnak (ha igen definiáld már, csak nehogy szembemenj a kormánypropagandával), ezért jelenleg valahogy az őslakosokhoz képest próbálod őket te is pozicionálni, ami lássuk be egész érdekes gondolkodásra vall.
Mutatok neked egy tipikus migránst,nézd csak:
www.google.hu/search?q=Abdulrahman+Abdulrab+Mohamed&client=firefox-b&dcr=0&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwjkp6ORp4LZAhUDUlAKHcGHC60Q_AUICigB&biw=960&bih=480

Neve:
Abdulrahman Abdulrab Mohamed

Mekkora szégyen lenne őt pl. eltávolítani egy ilyen eseményről, ha kilátogat....
Egyet értesz?

citrix 2018.01.31. 14:33:14

@6.Lenin: Lenin nick-et nem értem tényleg. Ahogy Sztálin, Hitler vagy Rákosi nick-et se tartanám okosnak. Nem vagyok és nem is leszek se hívő se párttag, a pártállamban felnőve egy életre megutáltatták velem a pártállam létét. Van véleményem, nem tartozom párthűséggel, lojalitással. A fidesz sajnos napról napra bolsevizálódik, másolja a putyini szovjetorosz oligarcha birodalmat. A "hanyatló" nyugat fikázása, szovjetbarátság, uszítás minden másként gondolkozó ellen mert az ellenség. Nemzeti együttműködés rendszere, ez konkrétan a szocializmus lényege. A tömegek hülyítése miközben a vezér kitömi a pereputtya és a strómanok bankszámláját miközben a nép issza a hazugságok tömkelegét. Ez az ami nem kellett a szocializmusban és ma se kell mert ez a szocialista pártállam restaurációja.

6.Lenin 2018.01.31. 14:37:40

@citrix:

Ez a te véleményed, nem különösebben érdekes. Nem szeretnélek ebben megingatni. A tiéd. Engem nem zavar.

Rettegek mert ballib vagyok 2018.01.31. 14:38:01

A migránsmentes övezet idővel elsődleges turista csalogató lesz, Európa szerte, ha Merkel asszony még multikultizik pár évet Schulcz elftárssal karöltve.

BiG74 Bodri 2018.01.31. 14:41:25

Migráns mentes környezet! Miért, mit gondoltál, miből van a töpörnyű?
Amúgy cigány zene sem lesz!

citrix 2018.01.31. 14:51:25

@6.Lenin: :-) Nehéz is lenne megingatni, valahogy nem sikerült elfelejteni az "emberarcú" szocializmus szürke hétköznapjait, kiszolgálóinak (sokan voltak és hogy-hogy nem felbukkantak a fideszben közülük páran) ájtatos hazugságait.

haXXor 2018.01.31. 14:56:53

Kiváló délutáni program a kommentek átnyálazása. Azért ennyire PC-k ne legyetek már, ne megy jól az Orbán cigányozásához :D

6.Lenin 2018.01.31. 15:00:23

@citrix:

Valamilyen szinten mindenki a kiszolgálója, haszonélvezője, passzív résztvevője volt, addig, amíg nem omlott össze az segítségük nélkül is. Utána mondták sokan, hogy belülről rágták, de miért is érdekes ez? Mi közöm is ehhez?
Lehet, hogy arra gondolsz, hogy a kiszolgálók, haszonélvezők, passzív résztvevők közül most sokan másként gondolkodnak vagy azt szeretnék elhitetni?
Aztán majd megint másként fognak?
Mi is ebben az érdekes?

DarthVader 2018.01.31. 15:46:02

@6.Lenin:

Legalább egy kicsit tartsd már a markod, ingyen izzadsz, ember , :))
Mikor lesz legközelebb munkaértekezlet?

6.Lenin 2018.01.31. 15:58:52

@DarthVader:

Én az eddigi összes rendszer haszonélvezője vagyok, ennyit én is megtehetek cserébe, hogy ingyér védem a jelenlegit, vagyis inkább azokat akik most a várható leghosszabb távra rendezkedtek be. Őszintén mondva eddig én untam a váltásokat. Nagyon kellet koncentrálni, nehogy összekeverjem.
Most kicsit nyugodtabb vagyok, más nem igen jöhet, nem kell annyira figyelnem, maradnak ezek sokáig. Sokkal kényelmesebb.

2018.01.31. 16:01:25

Egy Töpörtyű- és Forraltbor Ünnepen fontos, hogy migránsok ne hajtsanak a tömegbe teherautóval és ne robbantsanak.
A migránsmentesség előny. Berlinben, Párizsban, Nizzában voltak migránsok a rendezvények közelében, ez pedig tömegmészárláshoz vezetett.
A töpörtyűt és forraltbort és az azt fogyasztókat is gyűlöli a muzulmán. Indokolt az óvatosság.

2018.01.31. 16:07:08

@Thomas Dantes: karácsonyi vasáron se számítana az ember migránsokra.
Aztan mégis odamennek és teherautót vezetnek a tömegbe.
Ilyenek ezek a migránsok.
Lásd:
en.m.wikipedia.org/wiki/2016_Berlin_attack

David Bowman 2018.01.31. 16:08:47

@6.Lenin: Úgyis csak éhesebbek jönnének.

Attilajukkaja 2018.01.31. 16:08:57

@Colonel H. Stinkmeaner:
"Indokolt az óvatosság."
Főleg miután a Fidesz véletlenül kikotyogta, hány migránst fogadott be a "Soros terv" alapján. A sok ezer eladott állampolgárságról és betelepülési kötvényről nem is szólva. ;o)

David Bowman 2018.01.31. 16:10:15

@MikeBoy: Jól is tették. Ezek kis mennyiségben is mérgezőek.

David Bowman 2018.01.31. 16:12:00

@MikeBoy: Jól is tették. Ezek kis mennyiségben is mérgezőek.
Nem értek egyet. A Mohamedek itt örökre leszerepeltek.

6.Lenin 2018.01.31. 16:12:39

@David Bowman:

Meg ebben a korban már nem szívesen buzulnék. Örülök, hogy néha a saját (szintén nem éppen fiatal) kertecskémben sikerül valamit dugványoznom.

2018.01.31. 16:16:34

@David Bowman:

Az ott az év orvosa 2016-ban Magyarországon és gyerekorvos.
Benned kit tisztelhetünk picinyem?
Mert amit ő a Magyarokért tett, annak te valszeg a nyomába sem fogsz érni soha.
De biztosan meg tudod ezt cáfolni, mert mindjárt megtudjuk ki vagy valójában.....

2018.01.31. 16:20:40

@Attilajukkaja: igen, ez hatalmas hiba. Egyetlen idegennek se lett volna szabad megadni a menedékjogot. Vagy az állampolgárságot. Egyetértünk. Az idegenszívűek mindig bajt hoztak az országra.

ember100 2018.01.31. 16:21:36

@Bravehearth:
Helló !

Szeretem amikor köhög a bolha :)
Csak a 4 fal között van jogod rasszistának lenni , az utcán plakáton törvénytelen mint a pedofília :) vagy a horogkereszt , vörös csillag ezek mondanak neked valamit ?
Ezt a hülyézést , idiótázást meg kimondottam kedvelem egy nímandtól :)
Ezek a teljesen lyó észérvek olyan kis rasszistásak :)

ember100 2018.01.31. 16:26:32

@aleksz róz:
Helló !

Persze lehetne igaza DE NINCS !
A kirekesztés , rasszizmus rossz dolog mint a gyilkosság , nem lehet mentegetni .
Én pl. találkoztam több indiaival , rasszisták voltak a pakisztániakkal szemben , a kínaiak utálják a vietnámiakat....

Bravehearth 2018.01.31. 16:35:48

@Attilajukkaja: Egyrészt csatlakozom @Colonel H. Stinkmeaner: társunkhoz, hogy valóban hatalmas hiba volt oltalmazottként elismerni BÁRKIT, aki Szerbia felől be akart jutni! Semmi okunk nem volt rá, mivel nincsenek életveszélyben egy biztonságos országban. Továbbá a kikotyogásról annyit, hogy hónapok óta követhető adatról beszélünk, ami a kormány honlapján (vagy a BH-n). Továbbá elmondás alapján a menekültügyi egyezmény alapján kaptak oltalmazotti státuszt. Vagyis nem a dróton lógtak át, hanem a tranzitban szépen kivárták, amíg kikutatták, hogy épp mit hazudoznak! Felteszem, talán még irat is lehetett náluk! Nos, ez azért nem ugyanaz a sztori, mint a dróton átlógni. Fentebb írtam már, hogy az lehetett ebben a ráció, hogy ezt az 1300 koszhadékot végülis beengeték (sajnos), de közülük kb. 800 már le is lépett az országból. Nos, ez azt is jelenti, hogy velük a jövőben már nem kell számolni, mivel ezzel szépen meg is szűnt az alapja annak, hogy velük oltalmazottként kelljen bánni a jövőben, ha valaki ide visszarugdossa őket. Mehetnek is tovább Isten hírével a szerbekhez! Ergo nincsenek itt, már ennyivel is beljebb vagyunk. Na, ennyit a 'soros-tervezésedről'! Akik úgy kerülnének ide, azoktól semmilyen módon nem tudnánk megszabadulni!
A letelepedési kötvényesekről pedig annyit, hogy egyrészt nem polgárságot kaptak, hanem letelepedési engedélyt 5 vagy 10 évre. Továbbá az is tiszta, hogy fizikailag ezeknek töredéke SINCS Magyarországon, mivel az unión belüli szabad mozgás lehetősége volt a céljuk. És nem utolsósorban mégis 'hiteleztek' adott mennyiségű pénzt az államnak. Ettől függetlenül persze továbbra is hülyeségnek tartom ezt az intézkedést, de fizikailag egy kötvényes semmilyen veszélyt nem jelent a honpolgárokra, míg a migrik nem kicsit! Csak, hogy helyretegyük a csúsztatásaidat!
A többire még reagálok!
B.

Bravehearth 2018.01.31. 16:46:11

@ember100: Lapozz vissza, gyépéharc! Nem vagy tényező, már leírtam neked párszor...

"Szeretem amikor köhög a bolha..."

Hát, ha neked ez okoz örömet, akkor kérd meg anyád, ne cserélje az ágyneműd, nekem nem gond.

"Csak a 4 fal között van jogod rasszistának lenni , az utcán plakáton törvénytelen mint a pedofília..."

Látod, gyépé? Tavaly ősz óta sem lettél értelmesebb. Ez van... Genetika. Sebaj! Szóval BÁRHOL lehetsz rasszista! Bárhol! Érted??? A cselekmény számít, nem a világnézet! Egy plakát már cselekményt valósít meg... Pedofil is lehetsz bárhol, de azért még akkor is mész a lecsóba, ha csak a négy fal között éled ki magad! Tudod, gyökér, ha tele van a vinyód pedomacikkal, akkor is mész a levesbe, ha az utcán terézanya vagy! Na, ezt nem sikerült megértened - ismét! Mily meglepő (ja, nem...)!

"...vagy a horogkereszt , vörös csillag ezek mondanak neked valamit ?"

Szerintem számomra sokkal többet, mint neked! Figyelj gyépéharc! A két jelkép közül melyik képvisel rasszista ideológiát? Melyik rendszer ideológiai alapvetése volt faji alapú??? Segítek: a náci rendszeré. A szovjet kommunista rendszer társadalmi alapon differenciált és nem faji alapon. :-) Na, ez az érvelésed ezért volt hülyeség. De már ősszel is leírtam neked, hogy ne keverd a fasiszta rendszert a nácival, mert az előbbinek SEM volt ideológiai alapvetése a fajelmélet. Az államelmélet és a hatalomgyakorlás szintjén volt rokon a nácizmussal. Ne mondd, hogy csak lehülyézlek és nem segítek, ha már a természet elbánt veled! ;-)

"Ezt a hülyézést , idiótázást meg kimondottam kedvelem egy nímandtól..."

Csak szólj, van még raktáron, ha kérsz! Amíg nem untatsz nagyon, igyekszem segíteni, de ha már unalmas a sötét hülyeséged, magadra foglak hagyni a bolháiddal. Ez ilyen...

"Ezek a teljesen lyó észérvek olyan kis rasszistásak..."

Furcsa a te billentyűzetedről 'észérvekről' olvasni! Komolyan! :-)
Ugyanolyan szánalmas kis szerencsétlen vagy, mint amilyen ősszel voltál! De, továbbra sem az én kudarcom. :-)
B.

Attilajukkaja 2018.01.31. 17:07:56

@Bravehearth:
"nem a dróton lógtak át, hanem a tranzitban szépen kivárták, amíg kikutatták, hogy épp mit hazudoznak!"
Ne mindig magadból induljál ki! Nem mindenki olyan hazudós, mint sok magyar "koszhadék".

"közülük kb. 800 már le is lépett az országból."
Nem tudhatod, mert az adatok titkosak.

"A letelepedési kötvényesekről pedig annyit, hogy egyrészt nem polgárságot kaptak, hanem letelepedési engedélyt 5 vagy 10 évre."
Nem is volt többről szó! Az állampolgárságot másoknak árulták.

"Továbbá az is tiszta, hogy fizikailag ezeknek töredéke SINCS Magyarországon, mivel az unión belüli szabad mozgás lehetősége volt a céljuk. "
Vagyis Magyarország önkéntes falóként működött közre, többek között bűnözők számára is.

"És nem utolsósorban mégis 'hiteleztek' adott mennyiségű pénzt az államnak. "
Istentelenül drága lesz ez a hitel a magyarok számára, de a lényeg, hogy pár Fidesz közeli cég jól meggazdagodott rajta.

"fizikailag egy kötvényes semmilyen veszélyt nem jelent a honpolgárokra, míg a migrik nem kicsit! Csak, hogy helyretegyük a csúsztatásaidat!"
Nem volt semmilyen csúsztatás, te meg csak a saját véleményedet hangoztatod az ügyletről. Sajnos nem értek veled egyet!

"Na, ennyit a 'soros-tervezésedről'! "
Mi az a Soros-tervezés? Amúgy meg ki kell, hogy ábrándítsalak: a "Soros terv" című agymenés nem tőlem származik. :o)))))

Bravehearth 2018.01.31. 17:28:11

@Attilajukkaja: "És mindezt abból szűrted le, hogy engem elkeserít a "migránsmentes rendezvény" büszke hirdetése egy olyan helyen, ahol azt sem tudják, kik azok a migránsok."

Igen, abból vettem le. Most is simán leírod, hogy 'azt sem tudják, kik azok...'! Nos, ezt honnan a toszból tudod? Ott nincs net? Nincs tv, rádió? Vagy a kőkorban élnek??? Nem lehetnek családtagjaik nyugaton vagy akár a határon??? Vagy csak te hiszed ezt?

"Elég keveset tudsz a "ballibáknak" csúfolt emberekről."

Egyénenként valóban. De úgy nem is érdekelnek, érdektelenek. Közösségként és különösen politikai közösségként azonban épp eleget TAPASZALTAM velük kapcsolatban.

"Az ellenségkeresés éppen hogy nem az ő politikájuk."

Hazugság! Ajánlott irodalom: gusztospéter, tamásgáspármiklós, horngábor, petőiván...

"De abban igazad van, hogy a kormány éltakarítása nélkül nem tudnak semmit sem megvalósítani az elképzelésekből, az ország gatyábarázásából."

Nos, nem 'eltakarítani' kell a kormányzatot, meg kell nyerni a választásokat. Utána pedig alakítani egy működőképes kormányt és neki lehet vágni a 'gatyábarázásnak'! (Megjegyzés: attól mentsen az ég, hogy 'ezek' tegyenek itt 'rendet'!)

"Rengetegen nem kívánják a pokolba. Rengetegen."

Látod? Erre jó az illiberális demokrácia. Jönnek a választások és ki fog derülni. Lehet és szabad is szavazni azokra az erőkre, amelyek az általad említett eszméket képviselik.

"Fogalmad sincs, mit teszek és mit nem."

Arról nem is! De arról, amit írsz, arról elég régóta viszonylag sok. Ismét utalhatnék kommentelők százaira, akik pár mondattal lekezeltek téged és az írott ostobaságaid. Egy jogos észrevételed óta igyekszem rávilágítani neked a butaságaidra, de ugye magad írtad le saját magadról, hogy 'kekeckedő' vagy. Nos, van aki ezt gyorsan elintézi és elküld az anyukádba. Én most is inkább próbállak rávezetni, mi a butaság vagy a tévedés abban, amit írsz.

"Ne erőltesd ezt a vonalat, mert megint rosszul tippeltél!"

Nem tippelgetek, hanem az írásod olvasom. Abból az tűnik egyértelműnek, amit leírtam. Fogalmazz egzaktabb módon.

"Pontosan értem őket. És meg is van a véleményem az ilyen embertelen, önző és önálló gondolkodásra képtelen emberekről."

Szerintem nem érted őket, illetve az érvelésed hiányából ez jön le. A véleményed pedig meglehet róluk, szíved joga. Az ő véleményük is megvan rólad, olvashattad is nem keveset! Ettől függetlenül még a te véleményed nem felsőbbrendű! És nem is tudod úgy indokolni, ahogy számodra megannyi véleményt indokoltak. Nem is beszélve a tárgyi tévedéseidről (pl. határvédelem kérdése - ezen rúgtuk össze először a port, vagy a vonatkozó nemzetközi egyezmény értelmezése - emiatt más ugrott veled össze, miután belinkelte, hogy te hülyeségeket állítottál)!

"Hagyják magukat megvezetni mindenféle blődségekkel..."

Ez is a te butaságod, hiszen nem egy konkrétumot leírtam már neked én is, hogy a véleményem nem nyomorult plakátokról, vagy ostoba némethszilárdoktól veszem, nem általuk alkotok véleményt, hanem a saját tapasztalataim, a tanulmányaim, külföldi barátaim és családtagjaim és a látottak alapján! Ez nem 'megvezetés', még ha ezt a 'ballib' oldal annak is akarja láttatni! De ez is egy a sok tévedésük közül.

"Azt hiszik, hogy méregdrága kerítésekkel kizárhatják az életükből a világ eseményeit, hogy visszafordíthatják az idő kerekét."

Így igaz. Ez elhatározás és cselekvés kérdése. A világ eseményeinek AZON RÉSZÉT kell kizárni, ami módunkban és hatáskörünkben áll. A határunk védelme és a migráció kezelésének kérdése pedig ilyen. Az idő kereke...? És mondd, kérlek! Az idő kereke mindenképp magával hozza a migrációt, a multikultit, a 'színes' társadalmat, a keveredést és ez a fejlődés kizárólagos letéteményese? Mert akkor a te billentyűzetedről nagyon hiteltelen a 'megvezetettségről' olvasni! ;-) Vagy nem szóltak???

"Hogy a gyűlölködés és más emberek bántalmazása őket többé, gazdagabbá teszik majd."

Számtalan alkalommal leírtuk már neked, hogy a migrit nem 'alapból' gyűlöljük. Én nem akarom elvenni a földjét, a javait az erőforrásait, a hazáját. Éljen ott boldogan! Ott! És ne itt. Ez nem gyűlölet. De idejöttek, úgy, ahogy láttuk. Azt tették és úgy, amit és ahogy láttuk! Erőszakosan, visszataszító módon cselekedve és kommunikálva. Na ezért viszont már joggal lehet őket megvetni és gyűlölni és ezért meg is vetem és gyűlölöm is őket! Bántalmazni nem kell őket. Ok nélkül nem. De ha okot adnak rá, akkor határozottan, keményen és kompromisszumok nélkül oda kell csapni. Ököllel, joggal, fegyverrel, ha kell! A határ és a terület, a lakosság védelme a legalapvetőbb jogunk! Egy migrinek semmi joga ezt megkérdőjelezni és különleges elbánást remélni maga számára!

"Nagyon is megértem őket."

Nem, továbbra is azt mondom, hogy halvány fingod sincs ezekről és az említett gondolatokról. Én is leírtam már neked is százszor, hogy segíteni kell nekik, de OTTHON! Náluk, hogy felépíthessék újra az országukat és az életüket! De NEM ITT! Otthon, a migriknél. Boldoguljanak otthon!
-->

Bravehearth 2018.01.31. 17:50:54

@Attilajukkaja: "Ostobaság? Milyen kis pökhendi vagy! Az ellentét természetesen megvan, ezt senki nem vitatja. Csak hogy egy fejlett társadalomban ezt tudják kezelni, míg egy autokráciában nem, illetve csak erőszak árán."

Igen, ostobaság. És ismét le kell írjam, hogy sajna továbbra is írod a butaságaid. Fejlett társadalomban tudják kezelni??? Tényleg? Nos, a mellékelt ábra szerint nem tudják. Autokráciában csak erőszak árán?
És mondd kérlek, az orbáni autokrácia világában vannak véres összetűzések az utcákon? Itt verik szarrá a várost, vagy esetleg az USA városaiban, Hamburgban, Párizsban, Brüsszelben? Esetleg Dél-Olaszországban? Kérlek pontosan mutasd meg, hogy itt, az autokrácia mintaállamában hol volt erőszak a két oldal vagy akár a kormány és bármely oldal között??? Előre is köszi!

"A középút éppen a kompromisszumokban van, nem a hangos "többség" erőszakos nyomulásában."

Amit láthatóan nem sikerült megkötni sehol, illetve ahol megkötötték, a gyakorlat próbáján szét is esett (Olaszország, Franciaország)!

"Nem is kell. Be kell őket integrálni (nem asszimilálni!) a magyar társadalomba, ahogy évszázadok óta ez történik kis hazánkban."

Ezerszer levitáztuk már és hoztad ismét az unalomig ismert frázisokat. Be kell integrálni... Hát persze. Ezt mindenki tudja. A 'HOGYAN' a kérdés, jukka!!! Nem sikerült se a németeknek, se a jenkiknek, se a franciáknak! A sokadik generációs török, arab, perzsa, paki, afgán szinte mindenhol ugyanúgy szegregálódik nyelvileg, kulturálisan, területileg és gazdaságilag is. Társadalmilag pedig egyértelműen, hiszen párhuzamos társadalmakat alkottak mindenütt! Milyen integrációról beszélsz? Hogyan valósítanád meg??? Nálunk sokkal erősebb, fejlettebb (te írtad, hogy fejlettebbek) és kevésbé terhelt társadalmaknak sem sikerült!

Évszázadok óta úgy történik ez kishazánkban, hogy a cigányokat sosem sikerült, a többi kisebbség pedig együtt él velünk, integrálódtak, de egyúttal a bevándorlás el is vezetett Trianonhoz is! Tényleg nagyszerű perspektívák...

"Csak nyugodtan! Pontosan tudom, mire gondolsz: azt írtam, hogy a napelemek által termelt energiát is lehet tárolni. De ez most hogy jön ide?"

Nem ezt írtad! Ezt már válaszban kaptad! De 'off' lenne... Úgy jön ide, hogy akkor is égbekiáltó butaságokat írtál le és többen jelezték neked, hogy inkább nem kéne 'szakértened', ha már ennyire nem vagy képben.

"Már megint milyen kis lekezelő kezdesz lenni? Nocsak, ideges lettél? Ez a becsípődésed a Hegyvidékkel pedig eléggé nevetségessé kezd válni."

Nézd, ha ideges lennék, csak szépen virágnyelven, majd direkt módon elküldenélek a qrvaanyádba. De így most próbálom felhívni a figyelmed, hogy ismét csak butaságot írtál. Úgy ítélkeztél valamiről, hogy fingod sincs a konkrétumokról! Mint anno nekem osztottad az észt a fegyverhasználatról és a határőrre vonatkozó szabályokról. Majd a kérdésem után közölted, hogy te nő vagy, katona sem voltál. De okoskodó módon szakértettél olyan dolgokról, amiről halvány lila gőzöd sincs! És sokan ezért küldenek el téged a picsába!

"Csak annyit tudok róluk, mint te."

Nos, akkor nem kellene őket leoltani a fellengzős és okoskodó butaságaiddal! Már írtam neked, hogy nem nálad, a 'hegyvidéken' jelentek meg anno a migrik és nem a te életed tették tönkre! Ha a te kerted, te féléves munkád, a te tanyád, a te autód pusztítják el, no majd akkor leszek kíváncsi az okoskodásodra! Te egy ásotthalmi gazda gondolatait vagy félelmeit ne akard a 'gazdagnegyedből' megítélni, mert hiteltelennek tetszik és egyébként is képmutató! Amolyan 'gusztospéteres' sztori lenne!

"Már megint csak a sértegetések és a személyeskedés maradt?"

Sokak szerint földbuta liba vagy. Ezt írtam. Ezek tények.

"Te hazudsz. Ilyen "érveket" én is bármikor fel tudok hozni."

Azt írtam, hogy hazudsz. Valótlant állítottál. Nem érvként hoztam föl, hanem tényeket állapítottam meg. Ne keverd az érveket a tényekkel! Ha azt állítom, hogy az integráció sikertelen volt, akkor az ténykérdés. Ha azt írom, hogy mi a jele mindennek és miért nem lehet sikeres, akkor azok az érvek. Soroltam anno ilyeneket nem is keveset!

"Aha. Tehát, amikor a Biblia szövege beleillik a Fidesz politikájába, akkor azt szó szerint kell venni."

Nem a fidesz politikájáról írtam, te nagyon értetlen! Arról írtam, hogy az egyházon belül van vita és törés! Hogy jön ide a fidesz??? Az igaz, hogy a fidesz az egyik álláspont mellé helyezkedett, amit föl is használ a politikai retorikájában. De a törést és az eltérő magyarázatokat NEM a fidesz és nem is az Orbán határozta meg, hanem az egyház vezetésén belül MEGLÉVŐ ellentét! Ezt kellett volna megértened!

"Ha nem, akkor át kell értelmezni. Azt hiszem, értem."

Dehogy érted... Most sem sikerült. Nem változott semmi, ugyanott tartasz, ahol két éve! De a te bajod, nem az enyém. Sebaj!
B.

Attilajukkaja 2018.01.31. 17:55:06

@Bravehearth:
"sajna továbbra is írod a butaságaid"
Ezt én is elmondhatom rólad. Szóval felesleges egymást fárasztanunk az "ostobaságainkkal"! Nekem nincs ennyi felesleges időm. :o)

arabok balrol 2018.01.31. 17:56:21

SOHASE NEM FOGOK MASRA SZAVAZNI CSAK A FIDESZRE

moletty 2018.01.31. 18:07:04

@arabok balrol: úgy kell neked, sötét barom

BiG74 Bodri 2018.01.31. 18:12:04

@arabok balrol:
Tedd azt, ezzel semmi baj sincs. De miért üvöltesz?

Bravehearth 2018.01.31. 18:24:21

@Attilajukkaja: "Helyes! Főleg, ha nem CSAK a saját sorsod érdekel."

Ez természetes. A saját sorsom érdekel, a saját családom, barátaim és a szűkebb környezetem, a városom sorsa és egyúttal az ország és a kultúránk sorsa érdekel. Mindezek mellett egyáltalán nem érdekel a migrik, a szírek, a pakik, afgánok sorsa. Nem az én gondom! Ha van lehetőség értelmes és érdemi módon segíteni nekik az otthonukban, akkor tegyük meg! Ez alap! De itt, a drót túloldalán ücsörgő migri sorsa egyáltalán nem érdekel! A ladikban ücsörgő négerek hada sorsa sem érdekel. Nem én és nem is az ország kormányzata hozott meg olyan döntéseket, ami miatt el kellett indulniuk és nem a magyarság ösztökélte a nigériai népet, hogy szaporodjanak 180 millióra ott, ahol 25 milliónak sincs erőforrás! Értem én, hogy sokan akarnak segíteni nekik. Tegyék! Ezerszer írtam, hogy tegyék! Ott! Menjenek oda és segítsenek! De ne a mások kontójára a fotelből szorgalmazzák, hogy induljanak el és fulladjanak meg vagy kapálózzanak föl egy olasz hajóra!

"Pedig dehogynem. A menekülttáborok is sok helyen életveszélyesek, főleg fiatal nők számára."

Pedig nem. Ismét hazudsz! Szerbiában kb. 6000 migri tartózkodik. Oda is biztonságos államból léptek be. Szarok a körülmények a táborokban? Persze. Sokan nem is mennek oda, nem működnek együtt a szerb hatóságokkal. De ez NEM INDOK arra, hogy itt, a határon menekültként kell őket elismerni! Ez hülyeség! Az egyezmény szövege szerint is, de ezt is idézte már neked linkelve egy kommentelő még tavaly! Vagyis tudatában vagy annak, hogy hazudsz. Ennyi. A nehéz körülmény egy biztonságos országban nem jelenti a menekültként való elismerés alapját! Fiatal nőnek sem. Pont. (Megjegyzem, mostanában mindegyik szép barna paki migri buzinak vallja magát! De különös! Akkor a nők talán nincsenek is akkora veszélyben???)

"Megtették. Ezzel nekem nincs is semmi bajom, annak ellenére, hogy fogalmunk sincs, kikről van szó. De akkor miért hazudnak róla az embereknek?"

Ezt én is sajnálom, egyet sem engedtem volna át a tranziton. De ez van... Nem hazudtak, a BH oldalán már tavaly is lehetett látni ezeket az adatokat, továbbá az atv-n (nem kormánymédia) egy újságíró el is mondta, hogy nyilvános adatokról van szó.

"Miért rettegsz tőlük ennyire? Már így is vagy 40 ezer muszlim él, tanul, dolgozik Magyarországon, a kÍnaiakról, vietnámiakról stb. nem is beszélve. Nincs velük semmi baj!"

A rettegés és a gyűlölet vagy a tartózkodás közt tegyél különbséget! Nem óhajtok itthon olyan jeleneteket látni, amelyek nyugaton lezajlottak! Nem akarok barnabőrű pakik, afgánok, szírek és ki tudja még micsodák és niggerek között élni! Itthon a 40 ezer muszlim tartalmazza a hazai közösség honos tagjait is, ne csúsztass! Kínaiból rengeteg hagyta el az országot a 2010-es évek elején. Akik papíron itt vannak, azt fizikailag szinte sosem találod meg itt. Az unióban élnek és üzletelnek, de nem itthon. És azért nincs velük baj, mert annyian vannak, ami a titkosszolgálati és rendvédelmi erők kapacitását nem terheli túl! Ez azonban változna, ha a te ostobaságod szerint alakulnának itt a dolgok. Ezt épp ezért kell elkerülni, hogy kezelhető maradjon a probléma! A svédeknél, németeknél, belgáknál, franciáknál már nem az! Ottani hivatalos, rendőrségi forrásokat és közleményeket olvasgass! Ajánlott irodalom: francia rendőrnő esete szilveszterkor.

"Előítélet? Inkább csak egyszerű tények. Ezt a vak is látja!"

Konkrétumok nélkül csak ostoba vagdalkozás, üres fecsegés! A vakok szerint is.

"Hozzál egy példát."

Ajánlott: horngábor, tamásgáspármiklós, petőiván, hackpéter. Elemzők közül: tóthcsaba, borostamás. Újságírók közül: kovácszoltán írásai. Írók közül hirtelen az eszterházy nevű jut eszembe.

"Hol van már az?????"

Hogy hol? Mármint a 2010 év eleji események? Ne legyél már megint buta, jukka! Vagy tegyél úgy, mintha nem lennél az! Talán nem világos neked, de az akkori események egyenesági gyermeke a 2010-es, 2014-es választások eredménye, illetve a 'libbantak' mostani hazai megítélése. Ezért aztán ha most megy az ajvékolás a fidesz miatt, célszerű az okozaton túl az okokat is megkeresni! És az ott van 2010-ben és korábban! És ugyanazok az eszmék és politikusok is (fodorgábor) itt vannak velünk a jelenben. És ezt a fidesz is nagyon jól tudja és ki is használja! Ez számodra nem egyértelmű? Látod? Ezért írom neked folyamatosan, hogy ne csak az okozatot lásd és siránkozz vagy fröcsögj, hanem nézd meg és elemezd az okokat is! Könnyebb utána megérteni a fejleményeket.

"Összetűzések bárhol előfordulhatnak, de kezelni tudják ezeket. Ahogy az őrült elnöküket is meg tudják zabolázni."

Akkor te tényleg nem olvasol híreket... :-) Ezt gondold át újra! Szóval nem tudják kezelni. Egyelőre fogadd ezt el. Rendőrök lőnek le fekákat, a fekák és a fehérek politikai és társadalmi téren is egymásnak estek, a latinok a harmadik oldal, a republikánus-demokrata ellentét pedig a plafonon van. Tényleg tudják kezelni? Még a saját elemzőik sem ezt látják! ;-)
-->

Bravehearth 2018.01.31. 18:42:25

@Attilajukkaja: "Igen, ezekre gondolok."

Nos, a belgáknál épp a szudániak kiutasítása (amely a törvények szerint jogos volt) áll a bál a civilek támogatta liberálisok és a flamandok között, akik a szidalmazott államtitkárt delegálták. A lemondatása egyet jelentene a kormány bukásával. Nem is beszélve a társadalmi megosztottságról, amely a migrációt ellenző és támogató erők közt feszül.
A hollandoknál már tettlegességig és gyújtogatásig fajultak az ellentétek, épülő szállást romboltak le vagy vették körbe disznófejekkel. Ajánlott irodalom: Gert Wilders interjú és könyv. De szerinted ez sikertörténet. Ok.

"Igen, rájuk, mert kompromisszumokra jutnak. És tényleg felesleges pénzkidobás, időhúzás lenne egy újabb választás. Vannak, akiknek fontos az adófizetők pénze is és "fosnak" attól, hogy feleslegesen elherdálják azt."

Értem. Pénzkidobás! Figylej! Tavaly 27 milliárd eurót költöttek a migrikre szövetségi szinten! Ebben nincsenek benne a tartományi költségek, azokkal együtt 40 milliárd euró fölött vannak. :-) Csak a nagyságrend végett gondold újra át a butaságod! :-)
Időhúzás az újabb választás??? Édes Istenem, téged honnan szalasztottak? Most már holnap február van. Szeptember közepén volt a választás. És akkor az időhúzással próbálsz érvelni??? Hát eddig mi a 'f*szt' csináltak??? Csak mert közben azért késelték, öldösték és verték ám a németeket elég rendesen! De ez sikertörténet. Két totál ellentétes erő azon agyal, hogy hogyan hozzon össze valamit csak azért, hogy a vezetőik még hatalomban maradhassanak a sajátjaik dühe ellenére is! Remek.

"Nem ismerek ilyen álmokat. Te honnan szeded ezeket?"

Ajánlott irodalom: ep 'LIBE' bizottság jelentései és törvénytervezetei.

"A valóság, hogy a szabad és fejlett világ legnagyobb része liberális demokráciában él."

Amíg nem ott élsz, addig csak a fényt látod, az árnyoldalakat nem. Továbbá meglepődnél, ha képben lennél a japán demokráciával, a szingapúri rendszerrel, a hongkongi vagy akár a dél-koreai demokráciával! De nem vagy képben. Persze, ez sem az én bajom.
Kína keleti partját most nem sorolom ide, bár szerintem ott is fényesre tárnád női szemeid, abban is biztos vagyok!

"Nem tudom, szerinted min lépett át a valóság, de a demokrácián még nagyon nem."

Ilyet nem is írtam! Azt írtam, hogy a liberalizmus téveszméjén és a liberális demokrácia inkompetens gyengeségén LÉP TÚL jelenleg a világ és a valóság. De erre majd a közeli jövő fog pontos válaszokat adni.

"Te csak tudod! Imádod osztogatni az ilyen jelzőket."

Nézd, amíg nem ismered a nyilatkozataikat, az állásfoglalásaikat és a politikai céljaikat, addig nem is fogsz tudni konkrét válaszokat adni vagy akár felidézni magadban ezekről. Addig ezek számodra csak nevek lesznek, amiket leírtam és amiért ismét csak eljátszhatod velem a nagyokost. Olvasd el, hallgasd meg őket és értsd meg a jelen kérdéseire adott válaszaikat. Akkor lesz miről vitatkoznunk.

"Te hazudsz meg vagdalkozol."

Konkrétumokat várok tőled, addig ez ismét csak egy dobálózás a részedről, amit itt a neten megúszhatsz retorziók nélkül.

"Te viszont nekem írtad, hogy átkozódtam. Ilyesmiről szó sem volt. Nem baj, megy a többihez."

Volt rá példa. De már leírtam, hogy nem nekem írtad. Lényegtelen is lehet akár, de mégis tény.
B.

Janossz 2018.01.31. 18:53:47

A szófosás az új troll-taktika?

Janossz 2018.01.31. 18:58:23

@Bravehearth: "Csak mert közben azért késelték, öldösték és verték ám a németeket elég rendesen! De ez sikertörténet."
És mikor volt kis idejük a sok harc közben, háromszázhetvenezer új munkavállalót beállítottak a német munkaerőpiacra. A 900E-ből, nyilván a gyerekeket, meg vénembereket még nem...:-)

Bravehearth 2018.01.31. 19:00:32

@Attilajukkaja: "Ne mindig magadból induljál ki! Nem mindenki olyan hazudós, mint sok magyar "koszhadék"."

Nem magamból indulok ki. Most eltekintve attól, hogy a virtuális térben ez esetben sem kell tartanod attól, hogy szájba csapjalak, emlékeztetnélek azokra a hatósági jelentésekre, melyek szerint a migrik RENDSZERESEN valótlanságokat állítottak, hazudoztak a rendvédelmi szerveknek. Irataik nem voltak, vagy elrejtették őket, a beazonosításuk lehetetlen volt. Rendszerszintű hazudozó gépezet működött, egymás között adták-vették az infókat, hogy épp mit célszerű hazudni a céljaik érdekében. Csak a hozzád hasonló naiv buták ették meg azt a maszlagot, hogy ezek szegény, elárvult menekülők a háború torkából!
Nem magyar, de német, francia, svéd és olasz hatósági jelentések szolnak arról, hogy elkövetők hazugságokkal vezették meg a hatóságokat. Volt olyan migri elkövető, amely hét különböző identitással rendelkezett Németországon belül. Berlini merénylő megvan még? Ajánlott irodalom az esete!

"Nem tudhatod, mert az adatok titkosak."

Édes istenem, te szerencsétlen! Látod? Leírsz valami ordenáré faszságot teljes bizonyossággal, miközben fingod sincs a valóságról! Te észlény! Az oltalmazotti státuszt kapottak adata nyilvános. A pillanatnyilag az idegenrendészeti szálláshelyeken, valamint a foglalt szállásokon és a bérelt szállásokon lévők száma szintén (490 körüli a múlt heti hír szerint). A kettő különbsége kb. 800 fő. Erről a BÁH is elmondta, hogy nagyon nagy valószínűséggel elhagyták az országot, mert nem lehet velük kapcsolatba lépni. Ez MIND NYILVÁNOS adat. Szerinted pedig titkos. Ok. Pfff...

"Nem is volt többről szó! Az állampolgárságot másoknak árulták."

Legálisan állampolgárságot nem lehet árulni! Hogy visszaéltek a rendszerrel, ez simán lehet. Ezért kötélre lehetne húzni a felelőst szerintem is!

"Vagyis Magyarország önkéntes falóként működött közre, többek között bűnözők számára is."

Egy elfogadott rendszert működtettek. A letelepedési kötvény NEM magyar kuriózum. Az, hogy hogyan működtették a rendszert, egy valóban lényeges dolog! Mint már többször leírtam neked is, én is egy ökörségnek tartom ebben a formában és nincs vita köztünk abban, hogy kivezetném. A visszaéléseket pedig megtorolnám!

"Istentelenül drága lesz ez a hitel a magyarok számára, de a lényeg, hogy pár Fidesz közeli cég jól meggazdagodott rajta."

A visszaélésekről már írtam fentebb. De ne kövesd el azt a hibát, hogy az ilyen kötvények akkori hozamát a mostani kötvényhozamokkal veted össze! A 2013-as és 2014-es kötvényhozamokkal vesd őket össze és más lesz a kép! Továbbá egy pozitív trend látszik a hitelszerkezet átalakítását illetően is. A csökkenő deviza-kitettség alapvetően pozitív fejlemény!

"Nem volt semmilyen csúsztatás, te meg csak a saját véleményedet hangoztatod az ügyletről. Sajnos nem értek veled egyet!"

Hogyne lett volna! Egy kötvényt vásárolt kínai vagy orosz befektetőt (jó eséllyel üzletembert, vagy akár pénzügyi ügyeskedőt) veszel egy mércével egy drót mellett ülő, beazonosíthatatlan afgán vagy paki migránssal! Illetve azt állítod, hogy ez a kettő ugyanakkora fenyegetést jelent pl. egy ásotthalmi vagy szegedi polgárra, illetve azok biztonságára vagy javaira. Nos, ez egy primitív csúsztatás a részedről! Továbbra is azt állítom, hogy teljesen eltérő jellegű és mértékű fenyegetést jelentenek! Teszek rá, hogy nem értesz velem egyet.

"Mi az a Soros-tervezés? Amúgy meg ki kell, hogy ábrándítsalak: a "Soros terv" című agymenés nem tőlem származik."

'Soros-tervezés'? A 'Soros-terv' általad történő emlegetésére utaltam. Mellesleg sehol sem állítottam, hogy tőled származna. Én téged nem tartalak kellően nagy formátumnak egy ilyen dokumentumhoz. Talán megbocsátod nekem! :-) De segítek: ő maga mondta el, hogy tőle származik, sőt még a 'terv' szót is ő használta! Az ep egyik bizottsága előtti beszédében is! ;-)
Gugli jóbarát, keresd meg!!!
B.

Bravehearth 2018.01.31. 19:08:05

@Attilajukkaja: "Ezt én is elmondhatom rólad. Szóval felesleges egymást fárasztanunk az "ostobaságainkkal"! Nekem nincs ennyi felesleges időm."

Butaságokat írok? Nos, konkrétumok említése nélkül ezt továbbra is csak egy gyerekes és gyenge kifogásnak érzem a részedről. Sebaj, nekem nem fáj. :-) Éreztem némi késztetést, hogy egy korábbi kérésednek megfelelően megpróbáljam elmagyarázni, miért írkálsz hülyeségeket, ahelyett, hogy csak elhajtalak az infantilis qrvaanyádba. Ha egyszer végigolvasod és utána végig is gondolod, talán rálelsz néhány válaszra. Vagy nem... Lényegtelen!

Csak még egy példa:

"De a pacifista liberálisok legalább még nem robbantottak ki háborúkat, genocídiumokat."

Ugye erre is kaptál egy elég korrekt és utalásokkal teli kimerítő választ. Jellemző példája volt annak, hogy gondolkodás nélkül csak úgy leírsz valamit... De ez is csak rólad szól, téged minősít.
B.

Attilajukkaja 2018.01.31. 19:12:20

@Bravehearth:
" csak elhajtalak az infantilis qrvaanyádba"
Ez a te színvonalad. Ezért nem érdemes veled szóba állni! Na csá!

Bravehearth 2018.01.31. 19:13:29

@Janossz: Tényleg??? És ezt a hülyeséget honnan sikerült idehánynod? Szerintem a német iparkamara és a munkaügyi hatóságok is repesnének az örömtől, ha ez a valóságot tükrözné!!!

ripost.hu/cikk-nem-dolgoznak-a-migransok-nemetorszagban-de-miert

444.hu/2017/06/21/egy-nemet-miniszter-szerint-a-befogadott-menekultek-haromnegyede-meg-5-ev-mulva-is-munkanelkuli-lesz

És a decemberi adat:

magyaridok.hu/kulfold/nemetorszag-migransok-holnaputan-munkavallaloi-2615377/

Sikertörténet??? Hát jó.
B.

Bravehearth 2018.01.31. 19:15:23

@Attilajukkaja: De ugye nem ezt tettem, hanem válaszoltam neked. Persze nyilván ugyanerre te már képtelen vagy. Meg is értem, miért. Semmi gond! :-) Olvasgass! Hidd el, hasznodra válik!
B.

Janossz 2018.01.31. 19:48:38

@Bravehearth: Biztos igazad van...Sokat összehordasz.
A Ripost, meg Magyaridők írta, akkó bisztos úgy van, a 444 meg átvett egy FT cikket tavaly nyáron.
Én meg a számom egy hónapja olvastam, meg nem mondom hol, neked meg biztos nem fogom megkeresni. Nem kell minden munkakörhöz diploma, még nyelvtudás sem.

6.Lenin 2018.01.31. 19:52:19

@Janossz:

900E írtál, lazán elcsaltál kb 1 milliót, vagy többet. még a németeknek sincsenek pontos adataik, hányan is vannak náluk, és hol is valójában.
Elfelejtettek téged megkérdezni?

Janossz 2018.01.31. 20:01:43

@6.Lenin: ARAB számra váltottál, Iljics?:-)

6.Lenin 2018.01.31. 20:05:23

@Janossz:

Most, hogy mondod,te baszakodtál az avatarommal is?

látjátok feleim szümtükkel 2018.01.31. 20:38:03

@Bravehearth:

Gödrén "a németség ma a lakosság 12%-át teszi ki." Hehehehahaha. Ők ott született magyarok, igaz?

látjátok feleim szümtükkel 2018.01.31. 20:55:07

@Rettegek mert ballib vagyok: "A migránsmentes övezet idővel elsődleges turista csalogató lesz,..."

Érem. Csak azt a közel húszezer ide migráltat nem, akik letelepedési kötvényt vettek ( mi adózók meg visszafizetjük nekik kamatostól ). Tőlük nem kell félni, vagy a pénzüktől?

Janossz 2018.01.31. 20:57:07

@6.Lenin: Pont annyira érdekel az avatarod, mint te magad. Semennyire.
De, ha te úgy gondolod, hogy én foglalkozom a személyeddel, hát biztos úgy van...
Megfigyellek, követlek, lehallgatlak, meg ilyenek....
A hangokat is én sugárzom a fejedbe, gondolom.
Skizofréniának hívják a bajod, kezelhető.

6.Lenin 2018.01.31. 21:02:11

@Janossz:

Ne terelj, te tudtál a nickem átírásáról, a mikéntről is, most meg egy másik blogon klónozták az avatarom is. Csak kérdeztem. Ilyen betegagyú faszok nem érdekelnek különösebben, de kíváncsi lennék a miértre. Ennyire zavarom a tábort?

David Bowman 2018.01.31. 21:19:12

@MikeBoy: Ez egy pr fogás, vaze. Puszta jelenléte több kárt okoz, mint hasznot. Gondolom, a saját hazájában nagyon hiányzik a tudása.

David Bowman 2018.01.31. 21:24:40

@ember100: A pakik meg az indek nem lehetnek egymással rasszisták, mert ugyan az a rassz. Csak az egyik felük elmuzulmánosodott, amivel tönkretettek egy 5000 éves kultúrát.
Az elmuzulmánosodás előtt India adta a világ GDPjének a 2/3át.

2018.01.31. 21:25:42

@David Bowman:

Mekkora baromságokat hordasz te itt össze!
Pr fogás, kinek a részéről?
" Puszta jelenléte több kárt okoz, mint hasznot."
Mire alapozod ezt a hülyeséget?
Az-az orvos 1989 óta él Magyarországon.

MONDOM ÍGY CSUPA NAGYBETŰVEL!
TE A LÁBA NYOMÁBA SEM ÉRSZ SOHA!

Ő tehát az év orvosa volt 2016-ban!
És akkor megkérdezem utoljára: Benned kit tisztelhetünk picinyem? Te mit tettél életedben a magyar emberekért??

David Bowman 2018.01.31. 21:27:39

@Bravehearth: Rogán tóninak hiteleztek, és ezért együtt kellene lógniuk. De hát ez nem ilyen világ. Amúgy a legtöbbje kínai, nem?

David Bowman 2018.01.31. 21:31:41

@MikeBoy: Azért káros az ittléte, mert hivatkozási alap Afrika összes jöttmentjének az importálására. Nyilván nem azért küldte ide az országa, hogy itt legyen orvos. Én pl befizettem 60 milió Ft adót, és jó géneket hordozok, és adok tovább. Ráadásul itt vagyok őshonos.

2018.01.31. 21:33:49

@David Bowman:

Hogyne Emese! :D
Felejtsük el egymást....

David Bowman 2018.01.31. 21:34:59

@látjátok feleim szümtükkel: Na látod. Ez a különbség a svábok, és a nigráncsok között. A svábok felfelé húznak, a nigráncsok lefelé.

Bravehearth 2018.01.31. 21:35:39

@David Bowman: Üdv! Velem lehet tárgyalni. Ha a rogánnak ment így a lé és emiatt vettük a nyakunkba a kamatterheket, akkor kötél neki és a szervezőknek. Részemről ok. És én is kínairól, oroszról tudok. Egyébként ezek közül Ausztrália az utóbbi években 11000-et engedett be (és ott állampolgársággal)!
Üdv: B.

David Bowman 2018.01.31. 21:39:45

@Janossz: Legutóbb a másfél milióból 52 dolgozott. Nem is csoda a fele a saját nyelvén is analfabéta.

látjátok feleim szümtükkel 2018.01.31. 21:55:49

@David Bowman:

No de egyik sem született magyar, és nem is Árpáddal jött ide.:D

látjátok feleim szümtükkel 2018.01.31. 21:58:29

@David Bowman:" Az elmuzulmánosodás előtt India adta a világ GDPjének a 2/3át."

Hascsapkodás veszélyes, mert könnyen eltörik a gerinced!

ember100 2018.01.31. 23:57:19

@Bravehearth:
Helló !

Hogy akkor maradjunk tény szerűen a személyeskedésnél !
Ide figyelj baszod a Te jó kurva anyád !!!!Tetveid bolháid rühes TE vagy ! A szüleim családom TABU !Ha ugatsz mint egy kutya rasszista kijelentéseid vannak nyilvánosan akkor bizony baszhatod mert mész a sittre bíróságra ! OKOSKA
A horogkereszt , vörös csillagot meg ha NEM érte baszhatod IQ 11 a krumplié 30 :)
Az hogy valakit baszogatsz AZOK NEM ÉSZÉRVEK !
De végül is egy véglénytől mit várhatok ? :)

ember100 2018.02.01. 00:01:49

@David Bowman:
Helló !

Meg kirabolni az embereket az is lyó dolog , az egyik félnek :)
Mint írtam az indiaiak MINDENKIT lenéznek rasszisták kivéve a fehér embert mert Ő a nagy fehér ember !

2018.02.01. 00:36:00

@ember100: az, hogy 'de nem' vagy 'rasszista vagy!' a világon semmit nem cáfol meg. attól, hogy valaki rasszista, még lehet igaza.

és nem az a kérdés, hogy a rasszizmus rossz dolog-e.

2018.02.01. 00:38:06

legközelebb ne írjatok ilyen hosszút, úgyse olvassa el senki, így csak bosszantóan megnehezíti a többi hozzászólás megtekintését

citrix 2018.02.01. 07:23:55

@6.Lenin: Ha tudni akarod a jövődet, meg kell ismerni a múltat. Ezért tartom fontosnak a szocializmus elemzését, struktúráját, társadalmi szerkezetét. Nem volt mindenki a haszonélvezője, sőt. Az külön megér egy misét hogy az igazi haszonélvezői milyen ügyesen mentették át magukat és a közvagyont a mai parlamenti pártokba, jelesül a fideszbe leginkább. Párttagok, KISZ titkárok, tanácselnökök, miniszter egyaránt a fideszben kommunistázik habzó szájjal. Saját magukat minősítik az ilyen gerinctelen hazug személyek. A rendszerrel együttműködő de pártfunkciót be nem töltőket kollaboránsoknak nevezem mert azok. Semmilyen elnyomó tekintélyelvű pártállammal se tudnék együtt működni, azt kiszolgálni. Teljesen mindegy hogy azt Kádár vagy Orbán rendszernek hívják, az egy elnyomó, személyi kultuszra épülő pártállam. Minden közhivatal élén fideszes pártkatona áll, a "függetlennek nevezett" intézményeket beleértve. Napi szinten változtatja Orbán a törvényeket a szája íze szerint a fideszes szavazódroidokkal, akár visszamenőleges hatállyal. Senki nem mer nyilatkozni a sajtónak, Orbán is csak a nemzeti hazugsággyár mikrofonállványának nyilatkozik. Minden titkos, nem hozzáférhető, bíróságon kiperelt közérdekű adatokat is visszatartanak lesz@rva a bíróság döntését. Nézz vissza '89-re ha lehet és képes vagy rá. A vak is láthatja, pont ettől a rendszertől akartunk megszabadulni. Erre visszahozta Orbán kamatostól. Ha neked ez tetszik, gratulálok hozzá, jó választás.

Bravehearth 2018.02.01. 07:35:56

@ember100: Továbbra sem tudsz még írni sem... Földimalac szintjén teljesítő írott retorikád sok tulajdonságodra rávilágít, leginkább az egyszerűségedre. :-) Már régebben is írtam neked, hogy ez az iskolád és anyád kudarca, engem nem érdekel.

A többi gyermeteg ostobaságodra fölösleges reagálnom, mert azok magukért beszélnek és rólad szólnak. továbbá igazolják fentebbi soraimat. De azért egy majdnem értelmezhető gondolatkezdeményedre reagálnék, ha már csúcsra járattad a szellemi kapacitásaid.

"rasszista kijelentéseid vannak nyilvánosan akkor bizony baszhatod mert mész a sittre bíróságra..."

Felhívnám a figyelmed a következő alapfogalmakra: vélemény, uszítás, cselekmény. A rasszista véleményt nevezheted szalonképtelennek, európaiatlannak, vagy akár károsnak is, de nem tilthatod, illetve nem szankcionálhatod. Nyilvánosan a véleményt (nyilvános fórumon, blogon pl.) nem lehet elítélni, mert az szabad. Az uszítást már igen. Azonban az uszításnak már vannak külön nyelvi jegyei és kritériumai. A cselekmény fogalmával talán már magad is tisztában vagy. Ha nem, anyád biztos elmagyarázza neked, ha szépen megkéred! :-)
Te szerencsétlen idióta...

"A horogkereszt , vörös csillagot meg ha NEM érte baszhatod IQ 11 a krumplié 30"

Bevallom, ezzel a betűhalmazzal nem nagyon tudok mit kezdeni. Számomra az világos, hogy sem azt nem érted, amit írtam neked, illetve amit gondolsz, még leírni sem tudod értelmesen. Ez ismét csak a retardált mivoltod egyik újabb igazolása.
B.

6.Lenin 2018.02.01. 09:41:22

@citrix:

"Ha tudni akarod a jövődet, meg kell ismerni a múltat. "

Ebben tökéletesen 1etértek veled (is), a többi mát kétséges.

Csak a Fideszben vannak a volt rendszer haszonélvezői? Az MSZP, DK kikből áll?
Betiltanád őket? Vannak híveik, akik támogatják őket. Velük mit tennél?

Nyilvánosságra hoznád az ügynökaktákat (a megzsarolt kis szerencsétleneket meghurcolva) a rendszer üzemeltetői meg ott vigyorognak más pártok színeiben a Parlamentben.
Tudod hány iskolaigazgató volt a párt tagja, mert kénytelen volt belépni, meg sokan mások. Őket kéne meghurcolni?
Az MSZP,DK, meg leányvállalatai vidáman politizálhatnak? Velük, a támogatóikkal mit lehetne kezdeni?

Dolgozni kell, építeni az országot, bemutatni, hogy ez működhet másként is (nem ráfogni, hogy ezek is ugyanazok), aztán ezek a problémák fokozatosan megszűnnének.
Nincs más megoldás, szerintem.

Nem lehet egy sokféle hátrányban szenvedő országban hülyeségekekel baszakodni.
Először talpra kéne állni, önállónak lenni, aztán, ha még megmarad valami, akkor azt helyre tenni. A Fidesz ezeket eddig jól kezeli.
Szerintem.

citrix 2018.02.01. 10:05:02

Nyilvánosságra hoznád az ügynökaktákat (a megzsarolt kis szerencsétleneket meghurcolva) a rendszer üzemeltetői meg ott vigyorognak más pártok színeiben a Parlamentben.
Az ügynöklisták nyilvánosságra hozása a legelső lépésnek kellett volna lennie a szocializmussal való leszámolásnak. A fidesz minden alkalommal leszavazta a nyilvánosságot, nem véletlenül. Megzsarolt kis szerencsétlenek? Most ugye viccelsz velem? Spiclik, besúgók, árulók, kollaboránsok, mások (akikről jelentettek) életének megkeserítői. Miért lapulnak, sunyítanak ezek a gazemberek fideszes segédlettel?! A fidesz egyet kezel jól, a pártpropagandát és a haverok milliárdokkal kitömését. Az agyhalott vidék üveggyöngyökért szavaz Orbánra; a nemzeti együttműködés rendszere a kommunizmus (pártállam) szinonimája. Csata, harc, háború, támadás, védekezés, hanyatló nyugat, minden politikai támadás ami más vélemény: ez a bolsevizmus retorikája. A történelem szemétdombján a helyük.

6.Lenin 2018.02.01. 10:19:17

@citrix:

És akik beszervezték, felhasználták őket?
Szerintem fingod nincs arról rendszerről, csak beveszed a maszlagjukat.
Kíváncsi vagy, hogy a nagyid kiről jelentett?

citrix 2018.02.01. 10:38:12

@6.Lenin: Ki vagy Te, Lenin? Hogyan veszed a bátorságot a szemét fantáziádat hogy a családom bármely tagját a tolladra vedd? Soha nem volt párttag, besúgó vagy kollaboráns a családban erről kezeskedek. Ezzel befejeztem veded, Lenin akárhányadik rokonával mindenféle beszélgetést. Bolsevista, besúgókat védelmező fidesztroll nem partner számomra.

6.Lenin 2018.02.01. 11:02:11

@citrix:

Te meg szívfájdalom nélkül bemocskolnád sok ezer ember családját.
Te is szívesen turkálnál más bilijében.

citrix 2018.02.01. 11:21:05

@6.Lenin: Legyen világos mindenkinek a múltja, pláne ha közszereplő. Ha vállalta a besúgó, ügynök szerepet a szocializmusban akkor vállalja el a múltját ma is. Semmi vájkálás, de a szart vigye el maga után ha volt szíves mások után jelenteni, spicliskedni. Ezt a fidesz konzekvensen megtagadja, oka van rá valószínűleg erősen oka van.

6.Lenin 2018.02.01. 11:43:49

@citrix:

Látszik, hogy ebből a probléma körből nem sok mindent értesz, hanem bedőltél egy propagandának.
Az igaz, hogy ezt a kérdést 90-ben kellett volna rendezni, lezárni.
Túl sok a bizonytalan, hiányzó, hamisított adat. aki szeretne, most is hozzáférhet.

Ez az egész csak arra lenne jó most, hogy egymást mocskolná a két tábor. Szerintem erre pont nem lenne szüksége az országnak. Így is túl sok a mocsok, hazugság.

Most gondold át, hogy sok ezer ember múltját egyenként, lehetőleg minden apró részletében vizsgálni kéne, bizonyítani, megadni a védekezés lehetőségét, az esetleges ártatlanság bizonyítását, hiányos, hamisított adatbázis alapján. Mire lenne ez jó?

A beszervezők, meg felhasználók közben nyugodtan politizálhatnak. Miért nem őket kellene elsőként eltakarítani?
Volt 800 000 párttag+ a családtagjai. Hol vannak? Mit csinálnak?
Ennyire jól megy az országnak, hogy ilyenekkel baszakodjon, egymást jelentgessük, mocskoljuk?
Ez a hajó 90 -ben elment. Nyilván volt ebben egy háttéralku. ezért nem folyt vér 90-ben.
Majd talán egyszer kiderülnek a valódi okok is. Van fontosabb teendő.

Ezt a Fidesz jól kezeli. Igaz kellett várni közel 30 évet, de a régi rendszer haszonélvezői , leszármazottai szép lassan kiesnek az ország sorsát is képes irányítók közül.
Már csak 2 hónap.
Aztán talán már végre elkezdődhetne egy tisztulás is. Bonyolultabb kérdés ez, mint ahogy te, és sokan ezt elképzelik.
szerintem.

citrix 2018.02.01. 11:59:20

@6.Lenin: A fidesz jól kezeli. Az ötvenes években szóról szóra ezt harsogta a propaganda, a Párt az egyetlen válasz, mindenre megoldás és csak ez a megoldás. Szégyenteljes évek amiket nem szabad elfelejteni és a kiszolgálóit pláne nem szabad elfelejteni. Orbán rendszerét tőlem aztán dícsérheted azt majd a történelem eldönti helyetted később. Ahogy a Rákosi és Kádár rendszer valóságát is csak a bukásuk után lehetett feltárni.

Attilajukkaja 2018.02.01. 12:31:03

@citrix:
" Semmi vájkálás, de a szart vigye el maga után ha volt szíves mások után jelenteni, spicliskedni."
Nagyon egyetértek!!!
Azzal is, hogy a Fidesz a mostani retorikájával egy olyan múltat idéz meg, amit a legtöbben szívesen eltemetnének már. És nem csak a Kádár korszakra gondolok.

6.Lenin 2018.02.01. 13:11:28

@citrix:

Nekem nem kell feltárni sem a rákosi rendszert, sem a kádár rendszert. Benne éltem. És volt "szerencsém" a részvevőket is ismerni, szinte minden rétegét.
A nyilas, ávos, kommunista, reform kommunista, rendszerváltóként ugyanazt a személyt, személyeket. A liberális gazembereket is.
A kényszertámogatókat is. A beletörődőket is.
És az azóta új köpönyeget vásárlókat is. Ne akard nekem ezeket bemutatni.

Én nem azt mondom, hogy a Fidesz mindent jól csinál, és csak csupa feddhetetlen emberekből áll, de eddig a lehetőségekhez képest igenis jól kezel sok kérdést.

Igen, le lehet bunkózni a követőit, sok mindent rá lehet fogni. ez csupán rosszindulat, irigység, tehetségtelenség kérdése. Talán mégsem lehet véletlen a sok éve tartó magas támogatottság. Sokan vannak akiknek nem kell magyarázni a különböző rendszereket, mert átélték, és látják a különbségeket.

Természetesen kampány van, és ebbe sok minden belefér, sok mocsok is, de majd 8-án eldől, hogy miként is látják a választók, és hányan ezt, hányan azt.

citrix 2018.02.01. 13:27:55

@6.Lenin: A történelem 10-20 év múlva majd megítéli a fidesz ténykedését. Ma ez lehetetlen, a párt és hívei fújják az aktuális napi propagandát, akinek nem tetszik a rezsim az pedig bírálja és mást akar. Se Sztálin, se Hitler, se Rákosi regnálását nem lehetett helyén értékelni virágzásuk idején ismert okokból. Bukásuk után kiderültek a disznóságok, így lesz itt is mert semmi se tart örökké. Orbán pláne nem márpedig ő "a keresztapa".

6.Lenin 2018.02.01. 13:47:29

@citrix:

Soha nem lehet tökéletes elbírálni egyetlen korszakot sem, mert a bírálatot készítők is sok mindent a saját elképzeléseik (meggyőződésük, beállítottságuk, elveik) szerint szemlélnek.
A ma a lényeg, akik benne élnek. Az utókornak unalmas tananyag, amit félredob, vagy megfogad, vagy leszarja az egészet, mert másak lesznek a problémai.
Esetleg ráérő emberek posztot írnak majd róla, mások meg hozzászólnak, mindenki a saját meglátásait ismételgetve. Na, bumm.

Bravehearth 2018.02.01. 13:53:51

@Attilajukkaja: "...a Fidesz a mostani retorikájával egy olyan múltat idéz meg, amit a legtöbben szívesen eltemetnének már."

Akkor van egy jó hírem! Bő két hónap múlva ezek szerint sima többséggel nyer az ellenzék a választásokon. És akkor a többség eltemeti a fidesz retorikáját.

"És nem csak a Kádár korszakra gondolok."

Hát még mire?
B.

citrix 2018.02.01. 13:57:31

@6.Lenin: Bizony, a ma a lényeg ahogy mondod. Ebben élünk és akinek nem tetszik az változtatni akar rajta és nem nyeli be a pártpropagandát hanem a tényeket látja. Ezért nem tart örökké a NER. Ilyen a világ, semmi nem tart örökké, mindig lesznek lázadók.

Bravehearth 2018.02.01. 14:11:07

@citrix: "Ebben élünk és akinek nem tetszik az változtatni akar rajta..."

Ez korrekt. No de vannak, akiknek esetleg tetszik, sőt olyanok is vannak, akiknek bár nem tetszik, de az alternatíva még kevésbé tetszik. Velük mi van? Ők is csak 'benyelik a propagandát'?

"...és nem nyeli be a pártpropagandát hanem a tényeket látja."

Akkor ez azt jelenti, hogy a 'pártpropagandának' és a 'tényeknek' nincs közös halmaza?

"Ezért nem tart örökké a NER."

Nos, vagy ezért, vagy másért, de valóban nem fog örökké tartani. Ez biztos. Hogy mi fogja követni, az a nagyon lényeges kérdés!
B.

6.Lenin 2018.02.01. 14:48:28

@citrix:

Adott a lehetőség. Ápr. 8.-án lehetőség lesz rá.
Olyasmit kell kínálni, amit sokan megvalósíthatónak tartanak majd, vagy más okból valakit támogatni fognak. Aki több érvényes szavazatot kap, nyer, megvalósíthatja a vízióját, már, ha van neki olyasmije.
Ha olyanok nyernek, akiket én is támogatok, örülni fogok, ha mások, akkor teszem azt, ami az én dolgom, ami nekem és a családomnak jó lesz, vagy annak ítélek.
Eddig is ezt tettem, sok bukott rezsimet túlélve.

ember100 2018.02.01. 20:30:48

@Bravehearth:
Helló !

Maradjunk annyiban hogy fosos a szót :) és sötét vagy mint az éjszaka .

Befejeztem !

Bravehearth 2018.02.01. 21:35:28

@ember100: "Maradjunk annyiban hogy fosos a szót"

Nos, láthatóan ezt a pár szót sem sikerült értelmesen és hiba nélkül leírnod. Tudod, a szónak épp az a lényege, hogy információt hordoz, gondolatot továbbít. Szerencsés esetben értő fülre talál, no nem a te esetedben. Csak jönnek-jönnek és nem érted őket, mi? ;-) Elhiszem, hogy frusztráló lehet!

"és sötét vagy mint az éjszaka ."

Édes Istenem! :-) Ez olyan... hiteles(???) a részedről. Szólj anyádnak, hozhatja a Bogyó és Babócát! ;-) Szép történettel aludj el a köhögő bolhákon, édes legyen az álom! ;-)

"Befejeztem !"

No, hosszú hónapok óta az első és egyetlen értelmes megnyilatkozás abból a nagyon korlátolt fejedből! Tartsa meg az Isten ezt a jó szokásod ítéletnapig!
B.

ember100 2018.02.02. 00:09:29

@Bravehearth:
Helló !

Ide figyelj nagyokos :)
Ha nem látod hogy a billentyűzeten a d mellet van a s akkor még vak is vagy NEM csak hülye ! Egyszerű elgépelés ha ez mond neked valamit.
Ha mégy egyszer az anyámat szóba hozod KIVEREM az összes fogad :) és ezt nyugodtan vedd fenyegetésnek !
Nem sok embernek sikerül kihoznia a béketűrésből de te ezzel az IQ lájtos dolgaiddal közöttük vagy .
Még te beszélsz hogy ugyan azok az érveim te másról sem szólsz csak a személyeskedésről meg a sértegetésről a stílustalanságodról meg ne is beszéljünk .
Anyád hülye vagy mint a segg !!!!
By B.

Bravehearth 2018.02.02. 07:51:54

@ember100: "Ide figyelj nagyokos"

Folyamatosan figyelek. Látom, csak nem sikerült befejezned. Miért nem lep meg??? :-)

"Ha nem látod hogy a billentyűzeten a d mellet van a s akkor még vak is vagy NEM csak hülye !"

Nos, ha olvasod a soraim, akkor láthatod, hogy számomra ez elég egyértelmű.

"Egyszerű elgépelés ha ez mond neked valamit."

Természetesen. Azt nem tudom, számodra mond-e valamit az 'önigény' kifejezés? Tudod, amikor megnézed, hogy hogy néz ki valami, amit kiadsz a kezedből. Ami valójában téged is jellemez. Nos, ezt vagy nem teszed meg (nincs meg rá az 'önigényed'), vagy nem veszed észre, hogy egy rakás szar, amit kiadsz (írsz) és ez téged ilyennek jellemez. Van tippem, hogy rád melyik igaz inkább, de irreleváns.

"Ha mégy egyszer az anyámat szóba hozod KIVEREM az összes fogad"

Fedezet nélküli a csekk! :-) De megértem a frusztrációd. Kellemetlen, ha elbánt veled a természet, de ez mégsem a többi ember hibája! Ha értelmezni tudnád a kontextust, melyben anyád említésre került, talán leesne, hogy nem őt minősítettem ezzel, hanem téged, te ostoba gyökér! De ugye ez sem volt meg... :-) Szánalmas...

"és ezt nyugodtan vedd fenyegetésnek"

Értem. Örülök, hogy mindezt leírtad. Csak jelezni kívánom, hogy a rasszizmussal ellentétben a nyílt (akár írott) fenyegetés már valóban jogi kategória!!! ;-) Szóval izgulj, hogy mostanában tényleg ne essen ki véletlenül meló közben az egyik fogam, mert akkor kellemetlen meglepetések jöhetnek rád!

"Nem sok embernek sikerül kihoznia a béketűrésből de te ezzel az IQ lájtos dolgaiddal közöttük vagy"

Ez talán azért lehetséges, mert olvasva a blogokat az látszik, hogy egyszerűen átlépnek rajtad, nem vesznek komolyan. Mert látnivalóan egyszerű vagy, mint a félfamentes rajzlap. Minek vesződnének veled? Már én is unom egyébként...

"Még te beszélsz hogy ugyan azok az érveim te másról sem szólsz csak a személyeskedésről meg a sértegetésről..."

Nos, egyrészt az 'ugyanaz' szó ugyanúgy egybeírandó, mint a 'tényszerű' (csak segítségként). Továbbá azért is egyértelmű számomra, hogy egy retardált vagy, mert még csak észre sem vetted, nem is tudtad értelmezni azokat a konkrétumokat és érveket, melyeket kaptál. És erre itt más is fölhívta a figyelmed, persze nem értetted... Sebaj! A sértegetésről nagyjából annyit, hogy az az októberi akcióid egyenes következménye. Tettél érte te magad is, emlékezz! Ha nem, hát lapozz vissza. És ha sértegetésként is értékeled, mégis nagyrészt a szomorú valóságot tártam eléd. :-)

"stílustalanságodról meg ne is beszéljünk ."

Valóban? Most írhatnám, hogy olvasd vissza magad, nézz a szövegedre és a szóhasználatodra, de szerintem totál fölösleges. Földbuta vagy hozzá, hogy megértsd és észrevedd, ami azonnal látszik!

"Anyád hülye vagy mint a segg !!!!"

No, ez a legjobb bizonyítéka fentebbi soraimnak. :-) A mondatszerkesztés jelentőségére ismét fölhívnám a figyelmed, de szerintem semmi értelme.
Remélhetőleg most már tényleg befejezed... Elég mélyen vagy, azt hiszem.
B.
süti beállítások módosítása