B1 blogcsalád



Orbán kunyerálása az évtized átverése, mégis működni fog

2018. január 04. - ashwood

orban-viktor4-e1442998029397-1024x576-1024x576.jpgAz adófizetők pénzéből legvastagabban kitömött állampárt, amely pirulás nélkül használja saját céljaira az államkasszát is, most támogatást kunyerál szimpatizánsaitól. Mert Soros… Orbán arcpirító húzása mégis működni fog.

Mindig van lejjebb – és amikor azt hinnénk, hogy a Fidesz és vezénylő tábornoka elérte mindennek az alját, na akkor csavar egyet a fideszes kampánycsapat az arcátlanság potméterén, és bebizonyítja, hogy beláthatatlanul messze még az aljasság-gödör feneke. A legújabb húzás: Orbán Viktor arcát és szignóját adja az össznépi kunyeráláshoz. Elvégre annyira nagy bajban a haza – mármint a Fidesz –, hogy csak a szimpatizánsok adományaiból futná Sorost megállító kampányra. Hát persze...

Az adománygyűjtő indok persze a rémuralomra törő milliárdos és ádáz szövetségesei. "Útjában állunk a Soros-tervnek, amely le akarja bontani a határkerítést, fel akarja számolni a nemzeti kormányokat, és azt szeretné elérni, hogy Magyarországból is bevándorlóország legyen. Soros György nyílt támadást intézett Magyarország ellen. Kiépített ügynökszervezet-hálózat és szinte korlátlan anyagi erőforrás áll a rendelkezésére. Mindemellett az ő tervét hajtják végre a brüsszeli bürokraták és a magyar ellenzéki politikusok is." Ezzel a szöveggel bíztatja adományozásra a pártelnök híveit.

Felesleges újra és újra cáfolni mindazt a blőd hazugságot, amit Orbán és sleppje percenként felbüfög. Ahogy bizonyítékokat sem érdemes számon kérni senkin. Mert nincs. Vagy van, de titkos. Persze nincs, ezért titkos, de ha már egyszer titkos, bármit lehet róla mondani. A tények pedig ma már messze nem olyan makacs dolgok, mint egykor, hiszen az Orbán-hitüek számára a habonyi alternatív igazságok lettek a valóság.

Nézzük inkább a számokat, mekkora nagy szüksége is van a Fidesznek az adományokra:

– Soros elleni kampányra eddig több mint 3 milliárdot költöttek az államkasszából - oda pedig senki nem önszántából fizet,

– a Fidesz állami támogatása minden évben 876 millió forint,

– a pártalapítványuk 530 millió forintot kap évente,

– a kampányra szintén az államtól közel 400 milliót kap az állampárt.

Ezek a legális forrásai a Fidesznek - nagyságrendekkel több, mint bármelyik másik pártnak, sőt, a teljes ellenzék összes támogatását is meghaladja.

A kevésbé legális források:

– az elvben pártfüggetlen állami média kizárólag az állampárt érdekeit nézi, a Fidesz igényeit szolgálja ki minden szinten,

– a teljes vidéki napilap-hálózat Mészáros Nem Stróman Lőrinc kezében van,

– a második legnagyobb kereskedelmi TV-hálózatot Andy Vajna bocsájtja Orbán rendelkezésére,

– az államkassza pedig kimeríthetetlen forrásokkal áll az állampárt rendelkezésére, amikor saját kommunikációs céljait akarja épp megvalósítani Rogán Nem Samesz Antal. Tavaly például 46,7 milliárdot költött el baráti médiumoknál a Nemzeti Kommunikációs Hivatal.

Ebben a helyzetben joggal merül fel a bicskanyitogató kérdés: és mi nem kéne még?

A valóság persze sokkal egyszerűbb: a Fidesznek egyetlen fillére sincs szükséges szimpatizánsaitól - hisz ami csak kell, bátran elveszi az államkasszából. Ennek ellenére – a 2014-es önkormányzati választás előtti, hasonló kunyerálás tapasztalatai alapján – 350-400 milliós extra bevételre így is bizton számíthat Orbán. A kunyerálás valódi indoka épp annyira aljas és hátulról jövő, mint amennyire hazug az egész gyűlöletkeltő kampány: az eddiginél is jobban a Fideszhez és személyesen Orbánhoz kötni a híveket. Hiszen aki saját pénzét is hajlandó arra áldozni, hogy a jövőben is annyi álhírrel és hazugsággal etessék, mint 2010 óta minden nap, az bizonyosan részt vesz a választásokon és jó helyre húzza majd az ikszet. Ha pedig így sikerül mobilizálni a saját tábort, már csak az ellenzéki voksolókat kell távol tartani a szavazástól. Ez pedig nem is lesz nehéz - elég csak a Fidesz kezében lévő több száz médiumot kihúzni a kampány alól, távol tartani a választási hirdetésektől.

Így minden idők legcsendesebb kampányában, nagyon alacsony részvétel mellett foglalhatja el újra Magyarországot Orbán.

A bejegyzés trackback címe:

https://b1.blog.hu/api/trackback/id/tr9213548769

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

morpho 2018.01.04. 13:10:45

@kunzoo: Légy erős, Habony bárminél mélyebbre tud menni! De ez amúgy lényegtelen. Te is adakozol Orbánnak? Remélem igen! Kicsit lopjon már a narancskullancsoktól is! :)
Egyébként az egész arra emlékeztet, amikor Orbánék az "államadósság csökkentésére" adománygyűjtő alapot hoztak létre, ahova a vidéki nénikék betolták az összes megtakarításukat, ahelyett, hogy az unokáiknak vettek volna csokit belőle. Aztán az alap megszűnt, a pénz meg eltűnt.... Itt ugyanez lesz. A szerencsétlen nincstelen nyugdíjasokat fogják lerabolni, akik beszopják ezt a hantát! Szerencsétlenek, nem elég, hogy átbasszák őket a nemlétező "Soros tervvel", de még a pénzüket is elszedik! Csak a fidesz!

Pelso.. 2018.01.04. 13:46:50

@kunzoo:
Na és.
Habony ugyancsak hatékony, felettébb eredményes, valamint gyomor kérdése: még rendhagyóan példamutató is. Nagyon sok fegyvereladásos stb szintű cikket kellene írnia bárkinek, hogy ezeket figyelembe véve akárcsak megközelítse.

sZulamith 2018.01.04. 13:59:55

"Addig jár a korsó a kútra, mig el nem törik". Erre a népi mondásra csak Gyurcsány kormánya hallgatott. Lemondott előbb.
Azt gondolom nem kéne a nyugdijasokra hivatkozni állandóan, mint őskövületre. Fidesz rajongóra. Sok nyugdíjas a jelenlegi kormány ideje alatt vált azzá, illetve a most aktívak is ebben a légkörben nőttek fel.

rovid 2018.01.04. 14:00:30

mi ez a finomság? hát a faszom nem kéne? így mondják dakotáék!

morpho 2018.01.04. 14:23:33

@sZulamith: Attól még a nyugdíjasok a fidesz legnagyobb bázisa. Ez kutatási adat, nem én találtam ki. Most nincs kedvem keresgélni, de nem is kell, ami nyilvánvaló. Ja és tökmindegy, hogy mikor válik valaki nyugdíjassá. Attól még sötét mint az éjszaka. Főleg vidéki kistelepüléseken. Ez már saját tapasztalat.

@FCUK14: Új sorszámot kaptál a gazditól az újévre? Gratulálok!

HaD 2018.01.04. 15:26:31

Azt azért nem értem hogy pl. a KÖZMÈDIA müsoridejének leosztása a különbözö pártok közt az hova lett? Avagy a kemény ellenzék egy jogi kivetni valót sem talál az un. konzultációkra elbaszott közpénzeknél ami simán kampánypénzt helyettesít. Hol a túróban van az törvényileg(költségvetési trv.) leírva hogy egy megválsztott hatalom miért költhet milliárdokat olyan kérdésk "megkonzultálására amellyel kapcsolatosan vagy nincs is teendöje vagy ha van azt saját hatáskoörében kellene megtennie...uram bocsá,milyen intézkedéseket hozott a nemezti konzultáció alapján avagy hol van ennek a helye a hatalom gyakorlás rendszerében(Alkotmány)???

BAZINGA2 2018.01.04. 15:27:48

Adni fognak. Olyan sötét emberek élnek itt (tisztelet a kivételnek!) egyszerűen nincs agyuk. Nincs mivel gondolkozzanak. Szánalmas volt az ATV -vel készült riportfilm.

sZulamith 2018.01.04. 16:03:56

@morpho: Szerintem nem mindegy mikor lett nyugdijas valaki. Ugyanis a rendszerváltással kitágult a világ, fizikailag, és virtuálisan is. Csak az maradt szemellenzős aki akart, meg a templomba járók:)

morpho 2018.01.04. 16:29:22

@FCUK14: Te figyu má! Mi a faszt keresel itt, ha már 13-szor elküldtek a picsába? Talán nem akarják, hogy itt legyél, de te mindig visszakúszol! Húzz el a faszba és ne haknizzál a szólás és véleményszabadságról. Mindenki jobban járna. Na jó te nem, mert kevesebbet keresnél.

morpho 2018.01.04. 16:30:14

@sZulamith: Ebben a rendszerváltós kitágulósdiban van valami. Észérvekkel meg lehet győzni.

Hakapeszi Miki · http://mentalisdeficit.blog.hu 2018.01.04. 17:44:57

Egyre szarabb ez a blog, a túltolt kényszeres fideszfika idegesítő. Akkor írjatok, ha van mondás. De ebben sincs. Unalomig ismert dolgok 95 %-ban, aztán jönne a mondás, de nincs, vagy baromság. Semmivel nem lesz több szavazójuk, kevesebb se ettől a kunyerálástól, nem tudok egy kibaszott embert se, aki most, hogy pénzt adott, Viktorra ikszelne, de e nélkül nem tette volna.

várom a levelet 2018.01.04. 18:09:50

kérj az apádtól,neki bőven van.vagy inkább megöröklöd?

Európai téridő 2018.01.04. 18:17:11

Az "adófizetők pénze" - "közpénz" kissé túltolt ellenkampány ellenében találták ki az adománykérést. És lehet, hogy mégsem olyan sötétek, akik pont ezért fognak adakozni. Csak azért is.

Pyrrhus 2018.01.04. 18:49:36

Azért tegyük hozzá, hogy a Fidesz és g.Orbán nem csak mélyre süllyedt, hanem mélyről is kezdte.

pl. amikor KISZ-titkár létére a kapitalista Sorostól szerzett ösztöndíjat, kamu kutatói állást magának és szinte az összes KISZ-titkár Fidesz alapítónak. (A munka büdös volt nekik, célszerűbbnek látott pártot alapítani)
Így szintén Soros pénzén, támogatásával alapították magát a Fideszt is.

H3rold 2018.01.04. 22:31:12

Mindezek ellenére ez a pofátlan mocsadék megint meg fogja nyerni a választást.

legeslegujabbkor 2018.01.04. 22:43:25

Miért nem Lázár vagy Rogán állt ki ezzel a tarhálással?

Ez a párt pillanatok alatt fog összeomlani, mert egy hiteles ember nincs benne

katamara 2018.01.04. 23:01:25

@morpho: Teljesen egyetértek Veled ! Hányingert kapok már ettől a mocskos rablóbandától. Minden ráfér a pofájukra.

katamara 2018.01.04. 23:06:23

@legeslegujabbkor: Bárcsak a Jóisten beszélne belőled. Tele van már a hócipőm ezekkel az aljas mocskokkal.

morph on deer 2018.01.05. 00:19:03

@HaD:
“Azt azért nem értem hogy pl. a KÖZMÈDIA müsoridejének leosztása a különbözö pártok közt az hova lett?”

Mert azt érted, hogy maga a KÖZMÉDIA hová lett? A dolog ugyanis ott kezdődött, és még messze nincs vége.

vaffanculo 2018.01.05. 00:27:59

@legeslegujabbkor: "Ez a párt pillanatok alatt fog összeomlani, mert egy hiteles ember nincs benne" A próféta büfizzen belőled :). Csak az a baj, hogy nem fog, sajnos. Az összes mocsadék tetves rabló megrohadhatna a börtönben, beleértve az előző kúrmányok rablóit is. Sajnos azok sem fognak..

morph on deer 2018.01.05. 00:30:59

Megbízható forrásból megtudtam, hogy valójában orbán is Izaura kiszabadítására gyűjt, csak nem akarja, hogy időnap előtt kitudódjon!

Ezt az is bizonyítja, hogy ugyanazokra az adakozókra számít, akik már korábban gyűjtöttek Izaurának!

Egytől egyig ugyanazok..! :))

bóvli ország jobban teljesít 2018.01.05. 00:34:28

A sok segghülye fidióta birkának most felvan adva a lecke. Hiszen eddig azt hitte, hogy a felcsúti tróger vezír annyit lopott, hogy tőlük nem is kell már a nyolcéves Nemmegszorításokon felül semmi mást beszedni.

Aztán most névre szólóan beazonosították a fideszbirkákat, akiktől a vezír elvárja hogy fizessen.
Most persze les a segghülye fideszbirkája, hogy mi legyen. Mert ugyebár a vezír szavát követni kell, tehát az eddigi rezsicsökkentést meg tützifa árát csak vissza kéne utalni a vezír számlájára. Na de ezt még a segghülyéje is felfogja, hogy akkor ez azt jelenti,hogy őt eddig átverték. Nyolcév összes hasznát visszaköveteli az imádott felcsúti diktátor.
Hát akkor meg mitől lett itt neki jobb az elmúlt nyolcévben?????

Ha meg nem fizet a fideszbirka, akkor azt meg a Kubatov lista ki fogja mutatni. Mert ugyebár nem csak azt vezetik a Kubatov listán, hogy ki a hívő akinek ki kell küldeni a fizetési felszólítást, hanem azt is, hogy megtette-e a kötelességét a birka, hogy fizetett-e. Aztán persze amelyik hívő megtagadja a fizetést (ami egy beismerő vállom´ás arról, hogy nem fog a fideszre szavazni), az 2018 után elkészülhet a NAV vizsgálatra, a nyugdíjcsökkentésre, a gyógyszertámogatás megvonására, az origó telefonjaira, hogy tiltsák ki az ország összes munkahelyéről.

Szóval nagy dilemmában van a a segghülye fidióta népség, hogy ellenálljon-e a saját vezírínek és ezzel a megélhetését kockáztassa, vagy szolgáltassa be a maradék megtakarítását és akkor legalább nyugta lesz.

Kész öröm nézni, ahogy az orbáni diktatúra most már csak és kizárólag a saját híveit szopatja. A libsik meg Soros pedig jót röhögnek ezen a kőostba fideszbirka népen.

bóvli ország jobban teljesít 2018.01.05. 00:38:24

@FCUK14:

Fizettél már a gazdidnak te nagyonhülyefidelitaszosköcsög?

Ha nem, akkor elkészülhetsz a gazdid bosszújára.
Ha igen, akkor rajtad röhög az egész világ.

Jakab.gipsz 2018.01.05. 01:23:10

Itt most, a Fideszt anyagilag is kell támogatni, azért mert a Soros a fenevad, és a megtestesült gonosz ellen vív szabadságharcot.

Persze van olcsóbb megoldás is, Sorost a fenevadat a maffia-filozófust a tudomány-filozófia térfelén lehet a legkönnyebben és a legolcsóbban megsemmisíteni.

Észt viszont nem lehet venni, ha pedig valaki nem tud valami, és harcba szál, legalább kérdezni tanuljon meg.

vergyula 2018.01.05. 06:02:32

@Jakab.gipsz: A kommentjeid csak ömlesztett betűk. Esély nincs vitatkozni a tartalmukról, mert a formájuk ezt lehetetlenné teszi.

vergyula 2018.01.05. 06:27:55

@100 ezret utaltam a fidesznek bekaphatjátok lipsik: Persze, hogy van. Miért is esne a kormánypárt és az ellenzék ugyanolyan megítélés alá? A Fidesz gyakorlatilag saját pénzeként szórta el eddig az állami kölségvetést. Ezután is ezt fogja tenni, a mostani koldulás célja 2 dolog lehet: a tábor készenlétben tartása, ahogy azt már előttem írták, illetve annak kommunikálása, hogy náluk bizony nincs tiltott kampányfinanszírozás, csak igaz hazafiak adományai. Aztán majd elköltenek 60 milliárdot, abból 30-at bevallanak, és azt mondják, hogy ezt a szavazótáboruk adta össze.

Ezzel szemben amikor a Jobbikot százmilliókra büntetik erősen politikai célzattal, a pártnak nincs igazán más lehetősége, mint a választói segítségét kérni.

2018.01.05. 07:03:55

@100 ezret utaltam a fidesznek bekaphatjátok lipsik:
Szánalom, hogy a libsit azonosítják az idegenbaráttal, a fityiszt meg a nagy megmentővel. Ettől azért sokkal árnyaltabb a kép. Abszolút egyetértek a határzárral, de azon kívül egyetlen egy okot, észérvet, élettapasztalatot nem tudok lerakni a jelenlegi kormány mellett. Én, libsiként a bevándorlókat nem, de a régi jólétemet, béremet, iskolámat és körzeti orvosomat kérném vissza! Nem bánom, ha a régi utca, tér és hidak neveit újraláthatnám és a régi olcsó BKV jeggyel pöföghetnék át rajtuk, újra megbízható tömegközlekedéssel!

profiügyfélszolgálat 2018.01.05. 08:30:55

Ez egy logikusan következő kampányelem. Tiltakozni ellene olyan, mintha sakkozóként valaki fel lenne háborodva, hogy leütik a bástyáját. Tessék végre megtanulni sakkozni, elvtársak!

sZulamith 2018.01.05. 08:43:57

@Womb Raider: Gyurcsány le tudott mondani, mondom én. Te meg azt mondod elmenekült a felelősség elől. Valójában ezért olyan az életünk minősége, mint a vonatközlekedésünk, egy lasított menet. képtelenek vagyunk az össze hangolódásra.

Amerikában 2 ciklust tölthet be az elnök. bizonyára nem véletlenül.

shakespeare 2018.01.05. 08:46:17

Orbánnak a menekült kérdésben igaza van, de úgy takargatni a brutális mennyiségû lopást, hogy kezdenek kéregetni, mintha nem lenne náluk a pénz, nagyon nagyon sunyi húzás, annyira hülyének nézi a választóit mint a libsik és baloldaliak a magukéit.
Szóval lábon lôtte magát, nagyon.
Sok szavazat fog elveszni.

1ghost 2018.01.05. 08:54:11

@FCUK14: @VaradiJanos: @Womb Raider: @100 ezret utaltam a fidesznek bekaphatjátok lipsik:

Na mi te szarházi orbántroll? Úgy látom, ez a remek blog rendkívül toleráns veled, mert még nem baszták ki az összes nickedet, te mocskos orbánbérnc.

Egyébként meg rohadt egy dolog ez az internet, mi? Hogy a korrupt tolvaj gazdád gazemberségeit szabadon - ráadásul kiváló írások keretében - be lehet mutatni. Idegesít mi?

Esetleg próbálj meg a Magyar Időknél hazudozni, vagy a köztévénél, ott semmi gond nincs vele. Vagy esetleg bepróbálkozhatnál a retkes, tolvaj fideszes kurva anyádnál, hátha ő vevő rá.

bóvli ország jobban teljesít 2018.01.05. 09:40:39

@Jakab.gipsz: @100 ezret utaltam a fidesznek bekaphatjátok lipsik: @VaradiJanos: @conchita wurst: @guvat:

Hehe segghülye orbáni rabszolgahad, orbán tényleg lenyúzta rólatok az utolsó megtakarításoikat is!

Fostok nem fizetni, mert akkor akkor a Kubatov listán ott lesz a nevetek mellett hogy "nem fizetett", azt´án repültök még ebböl az alulfizetett netes troll állásotokból is.
Sebaj, majd jártok a Blahár meg a Krisnásokhoz kegyelem ebédre, azt´án valahogy mégiscsak túlélitek az éhenhalást. Aztán a metró állomáson el lehet lenni záróráig, addig se kell otthoni fütésre áldozni a pénzt.

Ennyi degeneráltat a világon, és mind a fidesz tagja!

citrix 2018.01.05. 09:50:56

A Nagy Tarhálás. Sorosra közpénzből lehúzott a klozeton több mint 10 milliárdot és most tarhál a szecsuáni jólélek. Mészáros nemzeti gázszerelő, Rogán Tóni, Csetényi, Tiborc és a többi fideszes mágnás miska remélem tolja a milliárdokat ha a Vezér üzenetét meghallják. Költse gyógyszerre, szüksége van rá.

ursus artos 2018.01.05. 10:04:20

Elképesztő mentális állapotban van a baloldal...

1ghost 2018.01.05. 10:05:16

Na tessék! A fideszes tetveknek olyan jó megy, hogy már a nagyanyáik nevére kénytelen iratni az aprópénzt, mert már nincs hová rejtegetni a lopott szajrét.

Miután Kósa 85 éves !!!! nagyanyja 50 milliáért kibaszott megfelelő időben vásárolt egy sertéstelepet egyből nyert is 123 milliót vissza nem térítendő lóvét az adófizetők verejtékéből, miközben a kórházakba már a beteg hozzátartozói viszik a klozetpapírt annyira nincs pénz, s egyes honfitársaink közszférában 10 éve !!!! nem kaptak béremelést.

Hogy rohadna meg az összes szarházi, országkifosztó tolvaj fideszes, a pereputtyával együtt. Ezt a narancsos mocskot eltakarítani az országból becsületbeli ügy, jellembéli vizsgát tesz a magyarság áprilisban.

1ghost 2018.01.05. 10:08:08

@Ballib vagyok rettegek:

Te agyatlan narancs fasz! Megcsináltad a 100. nickedet is, azt hiszed azon nem ismernek fel?

Kilométerekről bűzlesz a gazdád mocskától, ráadásul még ahhoz is hülye vagy, hogy legalább ne azt írd le szó szerint, amit már másik húsz nickeden behazudtál.

Indriq 2018.01.05. 10:10:31

Nem kell csodálkozni. Ez a tolvaj mentalitás. Lerabolták már az eu pénzeket. De ha van még valamid, az is kell nekik.
Remélem egy kósa kaliberű debilnek eszébe jut majd béke.... akarom mondani leamigránsokkal kölcsön papírokat árulni.
A másik, valszeg kubaszov is bólintott rá, így csekk alapján új adatbázist hozhatnak létre a feltétlen szavazóikról.

HaD 2018.01.05. 10:12:53

ha a fidesznek van 2 millió szavazója az 10ezrével szorozva 20 milliárd! Ès be is fogják fizetni mert olyan ez mint a párttagsági anno. Majd be lehet írni az egyetemi vagy a munka felvételin hogy apám vagy én magam pártszimpatizáns vagyok és ez plusz pont lesz...ebbe a helyzetben ezt KELL látni....szerintem:)...bár a 20 milliárd sem kevés,de nekik soha többé nem kell törvénytelen pénz...persze ha kell a törvény is módosulhat:)..." a pártal a néppel egy az utunk....":) Èljen rákosi akarom mondani Hajrá Magyarország!

1ghost 2018.01.05. 10:17:29

@dunántúli gyerek:

Te idióta orbántroll faszkalap! Azt hiszed, hogy gyorsabban tudod cserélni a nickjeidet, mint a tolvaj, korrupt orbángazdád a véleményét?

Indriq 2018.01.05. 10:18:38

@dunántúli gyerek: jahhh és ha neked eszed lenne, nem k*rna seggbe minden nap a gazdád. :)

Indriq 2018.01.05. 10:28:28

@Ballib vagyok rettegek: én speciel ha a ti kaliberűekhez szólok, mindig a számotokra otthonos,érthető közeget használom, hogy értelmezési problémára ne hivatkozzatok.

Indriq 2018.01.05. 10:38:59

@Ballib vagyok rettegek: akkor tanulj meg olvasni, értelmezni és utána nézz szét újra a historymban.

BiG74 Bodri 2018.01.05. 10:57:13

Ha kunyerál, hát kunyeráljon! Én biztos nem utalok egy petákot sem!

sZulamith 2018.01.05. 12:46:40

@dunántúli gyerek: "vezerunk Orban Viktor akit fel europa irigyel tolunk." Ezen nincs mit csodálkozni, ha azt olvassák amit mi, vagy azt hallgatnák nap, mint nap, amit mi:)

"Orban lenne megszakitas nelkul a kiraly akkor" elszállni, mint Észak-Korea vezére. Nem véletlen, hogy az amerikai alkotmány ezt nem engedi.

sZulamith 2018.01.05. 12:53:07

@Womb Raider: Igen van példa, Angela Merkel. Csak azt is hozzá kell tenni, hogy Németországban már akkor városok voltak amikor mi még a törzsekkel hadakoztunk. (Frankfurt 1200 -ban város)

sZulamith 2018.01.05. 12:59:38

@Megkúrt úrfi látens heteroszexuális vezérüszü:" nem hittem volna, h eljön az idő amikor Merkelt diktátornak fogjátok gondolni"
Aki így gondolja, Németországot csak a térképről ismeri.

BiG74 Bodri 2018.01.05. 13:16:58

@sZulamith:
Ez a várososdi nagyon nem jó példa. Városok sora volt már az időszámításunk előtt a világ olyan részein, ahová most max turistának mennek külföldiek.

2018.01.05. 13:26:57

Azért ahhoz nagyon Stockholm-szindrómás jobbágynak kell lenni, hogy amikor a 27%-os ÁFA országának ura pénzt kér, akkor a fideszjobbágy önként adjon.

Ellopták az összes uniós pénzt, Mr. 20% anyja is beújított egy sertéstelepet, Rogán és Szíjjártó házai fény hatására nőnek, tágulnak és a kis gülüszemű helikoterrel jár budira is, Ráhel háttérhatalmista diktátorok gyerekeinek fenntartott svájci egyetemre ment valahonnan leakasztott milliókból. A férje is egyre tollasodik, nem is beszélve a nemzet gázszerelőjéről. Habony is feltűnt már egy kurvadrága ibizai klub videójában. Ahol amúgy NEM szívnak kokaint prostik seggéről.

Szóval miután ezek mindent zsebre tettek, amit lehetett, még van pofájuk pénzt kérni az emberektől.
És lesz aki ad bazmeg.
Istenbarma magyar nép!
Ennél kevesebb miatt törtek már ki forradalmak a világban. De persze nem Magyarországon. A magyar ugyanis genetikusan alattvaló. Moslékzabáló.

Kurt úrfi teutonordikus vezértroll · https://hatodiklenin.blog.hu/ 2018.01.05. 13:27:28

@Jakab.gipsz: "valaki nem tud valami, és harcba szál" - lenni kis kínai netmelós? Magyar tanfolyam nem lenni hosszú elég?

Kurt úrfi teutonordikus vezértroll · https://hatodiklenin.blog.hu/ 2018.01.05. 13:31:06

A poszt a pénzkérés lényegét nem érti. Az ÁSZ rászállt a többi pártra, a törvénytelennek ítélt pártpénzek miatt. Ha a Fidesz most pénzt kér a híveitől, az a Fideszt becsületesnek tünteti fel és élét veszi annak hogy csámcsogni lehessen a törvénytelen pénzein.
Elég nagy baj, ha egy ellenzéki poszt írója nem lát át egy egy ilyen egyszerű manipuláción.

Kurt úrfi teutonordikus vezértroll · https://hatodiklenin.blog.hu/ 2018.01.05. 13:33:07

@VaradiJanos: "A dohány utcai és szent istván parki nagyképű vén kurvákkal mizujs?" - Nem nagyon szoktunk anyáddal szóba állni. Fogazik szopás közben mint te.

Kurt úrfi teutonordikus vezértroll · https://hatodiklenin.blog.hu/ 2018.01.05. 13:35:13

@Helga Beauty Salon: Á nem! Újat kell csináltatnom, mert kölcsön adtam @VaradiJanos: -nak, mert az ügyfelei panaszkodtak hogy fogazik szopás közben. De látom ez a fogvédő dolog nagyon megmaradt benned. Mondtam hogy ne szólj vissza a kuverosoknak ha kidobnak, főképp rossz előjel ha beveszik a fogvédőt.

Kurt úrfi teutonordikus vezértroll · https://hatodiklenin.blog.hu/ 2018.01.05. 13:36:13

@Scott Tenorman Must Die: Elvakít a lángeszük. Ezt megértem. Viszont a feketelyuk hozzád képest stadion reflektor.

Kurt úrfi teutonordikus vezértroll · https://hatodiklenin.blog.hu/ 2018.01.05. 13:37:28

@Helga Beauty Salon: Sicc a seggemtől! :-)) Na jó, megengedem, de csak ha nem ettél erőset.

Jazo 2018.01.05. 13:41:22

Nem az évtized átverése, hanem csak egy nagyon átlátszó hazugság, amit fel lehet használni kampánycélokra. Sajnos az átlag fidesz szavazó IQ-ja olyan alacsony, hogy nekik bármit be lehet adni. Náluk már feltétlen reflex szintjén működik a hit, az igazság és a hazugság, ha a fideszről van szó. Az ő vallásuk a fidesz az istenük Orbán Viktor, az apostolok meg Lázár, Rogán, Mészáros, Tiborcz, Szíjjártó, Polt, Matolcsi, stb.

Mire jó ez nekik?
- káderlista frissítés pro/kontra (aki nem velünk az ellenünk)
- a hívek közül ki mennyire hiszékeny
- emlegetni majd, hogy bezzeg ők mennyit kalapoztak össze a jobbikhoz képest
- pénzmosási lehetőség az kampány előtt
- jól jön némi apró dubajozni, meg a helikopter tankolásánál

arckönyv 2018.01.05. 13:50:41

remélem a sok birka odaadja az utolsó forintját is

Jazo 2018.01.05. 13:56:42

@Scott Tenorman Must Die: Nem nézem le őket, csak sajnálom. Azokat nézem le, akik el se mennek szavazni, pedig el tudnának menni könnyedén.

Az országgyűlési választás nem a fair küzdelemről szól, mióta Orbán a fidesz igénye szerint írta át az azzal kapcsolatos törvényeket. Aki ellene szavazna, az lehetőleg ne szavazhasson, aki ellene indulna az lehetőleg ne indulhasson.

Egyébként ez első "kétharmadnál" én is rájuk szavaztam sajnos. Életem legrosszabb döntése volt. Persze sosem kaptak még valójában 2/3-nyi szavazatot, de az általuk írt törvények szerint az 1/3 is elég a 2/3-hoz. Ez is amolyan Matolcsi matek.

blah 2018.01.05. 13:57:31

@Scott Tenorman Must Die: nem érzed, hogy ez egy önvallomás? arról szól, hogy segghülye vagy, cselekvőképtelen, ezért neked szociopata politikusok kellenek akik majd megoldják a gondjaidat... :) komolyan röhögöm kell. az ilyen hülyék miatt remélem, hogy jó sokáig marad még a fidesz.

blah 2018.01.05. 14:56:58

@guvat: gondolom a fidesz is a lölönek, a családtagoknak meg a haveroknak kilapátolt állami ingyenkölcsönt kezdi törleszteni a kalapozásból.

gyurmicsek 2018.01.05. 15:16:51

Idén még egy stadion sem épült, húzzatok vissza dolgozni!

2018.01.05. 15:20:42

@Womb Raider: @Ballib vagyok rettegek: látom ne vágod, hogy se liberális, se Jobbikos, se Fidesz-droid nem vagyok. Csak azt jegyeztem meg, hogy egy ilyen agyonadóztatott országban ha egy olyan politikus, akinek a haverjai naponta milliárdokat lopnak, pénzt kunyerál az emberektől és azok adnak, ott bizony agymosott alattvalók, Stockholm-szindrómás jobbágyok vannak, akikkel bármit meg lehet csinálni.
Olyan ez, mint a börtönben a csicska bekóstolása. A zárka menője először ad neki egy cigit, aztán kér cserébe valamit, mert ugye a szívességet viszonozni kell, végül a csicska természetesnek veszi a szopatást, nem is lázadozik. Pont így csinált a Fidesz is, megvédte az embereket a rezsidémontól, Brüsszeltől, a migránsoktól, Gyurcsánytól, Sorostól, de cserébe 27% az ÁFA és nincs semmi beleugatás abba, hogy a közpénzeket kik lopják szét. Most pedig a lakosság teljes csicskára vételeként pénzt is kér a Főnök. Lesz olyan genetikusan alattvaló, aki ad majd... Jobb helyeken ilyenért seggbe rúgják a kormányfőt. De persze nem Magyarországon.

2018.01.05. 15:41:06

@Ballib vagyok rettegek: érdekes, máskor meg nácinak, fideszdroidnak, jobbikosnak mondanak a kommentekben. Döntsétek már el, hogy mi van velem!
Független vagyok, szabadgondolkodó. A józan ész pártján állok.

blah 2018.01.05. 15:53:18

@Scott Tenorman Must Die: miről kellett volna vitáznom, hogy hülye vagy? pont, hogy megerősítettelek ebben... aki olyan ostoba, hogy azt hiszi, hogy bármelyik hatalmat gyakorlóval egy oldalon áll és ezt saját sikerként éli meg azzal miről kéne vitatkoznom?

morph on deer 2018.01.05. 17:03:22

@Ballib vagyok rettegek:
“Persze hogy független vagy.”

Ő orbántól és negyven társától független, - és ez már fél siker, gondolj bele!

morph on deer 2018.01.05. 17:10:24

@VaradiJanos:
“És akkor vajon kik szavazták meg a pufajkást meg a böszmét? Kilincsorrú kurvanyád?”

Nem ő szivi, mert ő lemaradt róluk: előbb meghalt ugyanis.

De mit szólsz ahhoz, hogy az Izaura-orbán kedvelőkön kívül még akad további 4-5 millió normális magyar is, most képzeld! Azok közül kitelik! :))

Mr. Waszabi 2018.01.05. 17:27:10

Hatos. Faszt, kilences. Na, szóval, ez az egész kunyerálás csak az ellenzéki pártok ÁSZ általi megrövidítésének az ellensúlyozását igyekszik célozni. Nincs elég della a fideszes vállalkozói körben a támogatásra? Dehogy nincs. Csak hát szarul sült el az ÁSZ-os büntetősdi, túl nyilvánvaló lett a főni rettegése. Azért majd egyszer valaki csak elszámoltatja az ÁSZ vezetőit is, gondolom.

sZulamith 2018.01.05. 17:42:13

@Scott Tenorman Must Die: Lehet, hogy buta vagyok, viszont szájbarágós nem:)

gyászhuszár 2018.01.05. 18:13:00

Nekem egybol az ugrott be hogy az utalasokbol szep kis listat lehet csinalni ami aztan barmire jo lehet. Annak nyoma lesz es ha valtozas jon attol meg nyoma marad. Es gondolom lesz egy olyan laba is mint a soros-konzultacio hogy lehet anonim is penzt elhelyezni.. Jo lesz az biztos!

dare 2018.01.05. 18:21:48

Nagyon komoly összegek mentek eddig Soros ellen, tényleg értelmezhetetlen számok ezek.
Ennyi pénzből meg lehet győzni bárkit, aki nem ismeri az illetőt.
Sikerūlt (csoda lett volna, ha nem).
Nagyon sokan már most a halálát kívánják.
És még van bőr az arcon továbbra is, az ő nevével fémjelezve pénzt kérni, az ellene való harchoz.
Soros ellen kell a pénz.
Megfordul a fejemben, aki kūld erre pénzt, azzal komolyan foglalkozni kellene, mert lehet köztūk olyan, akinek hogy is mondjam, de talán már semmi se szent.
Remélem a Fidesz felírja őket, ha már szítja a tūzet, akkor tudja majd eloltani is időben, ha szūkséges lesz.

sZulamith 2018.01.05. 19:12:00

@BiG74 Bodri: Városok, és városok különbség van, Frankfurt nem az elmúlt idők látványossága, Néz már kicsit utána, és akkor valamit megértesz, hogy miért Németország a fejlődés motorja, miért is élnek jobban mint mi.

2018.01.06. 01:06:01

@profiügyfélszolgálat: "Tiltakozni ellene olyan, mintha sakkozóként valaki fel lenne háborodva, hogy leütik a bástyáját. Tessék végre megtanulni sakkozni, elvtársak!" - szeretem az analógiákat.
de ez túlságosan elnagyolt.
így pontosabb lenne: "tiltakozni ellene olyan, mintha sakkozóként x fel lenne háborodva, hogy a nézőtéren helyet foglaló kopasz fradiszurkolók hangos támogatásától kísérve a játékvezető leveszi x bástyáját, miközben látványosan az ellenfelére kacsint."

2018.01.06. 01:07:51

@morph on deer: normális magyartól nem telik ki.
süti beállítások módosítása