B1 blogcsalád



Üres parlamentben beszélt Handó, Darák és Polt

2017. november 30. - nickgrabowszki

Csak 10 képviselő volt kíváncsi a bírói vezetők és a legfőbb ügyész éves beszámolójára csütörtökön. Végülis ők csak az igazságszolgáltatás működésének garanciái. (Kép: MTI)

A bejegyzés trackback címe:

https://b1.blog.hu/api/trackback/id/tr5813407265

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

joska141 2017.11.30. 20:30:34

Azért van abban valami báj, hogy amikor Handó Tünde beszámol az Országgyűlésnek, az Alkotmánybíróság aznap semmisíti meg az egyik rendeletének részeit és ítéli azokat ellentétesnek az Alaptörvénnyel...

Lophass Joschka 2017.12.09. 09:45:00

Ami még külön gyönyörű, hogy az ilyen napokon mint ez, a parlamenti stúdió emberei valahogy csak közeli képekkel operálnak, hogy még véletlen se' látsszon az összefoglalókban hogy nem dolgoznak.

Aki kicsit is foglalkozik videovágással akár hobbi szinten az tudja hogy közelire nem vágunk közelit, mert bénán néz ki.
Na most néztem meg ebből az ülésnapból 1 óra 39 percnyit.
CSAK közeli képek vannak benne.
süti beállítások módosítása