B1 blogcsalád



Orbán lánya és Matolcsy szeretője is igent mondott: a hétvége a NER-es esküvők jegében telt

2017. augusztus 28. - Mr Flynn Rider

Orbán Viktor második lánya és Matolcsy György szeretője is férjhez ment a hétvégén.

orban_lanya.jpeg

Orbán Viktor második lánya egy korábbi Facebookos képen

Sikerült a sajtót kizárni a hétvégi eseményekről: Orbán lányának esküvőjéről csak a bennfentesek tudtak, és annak ellenére nem szivárgott ki semmi, hogy több mint százan voltak a templomi ceremónián és legalább négyszázan az azt követő lakodalmon, amit Alcsútdobozon tartottak.

A Blikk az egyik olvasója segítségével közölt intimpistás részleteket a szombati esküvőről, amit az Alexandrai Szent Katalin-templomban tartottak, görög katolikus szertartás szerint. Orbán Sára ugyanazzal a szürke Jaguárral érkezett, mint négy éve Ráhel. Rengeteg rendőr és civil ruhás biztonsági vigyázott a rendre.  

A lakodalom Alcsútdobozon, a közeli sportkomplexumban lévő Sport Hotelben volt. A szállodába még vasárnap sem lehetett belépni, a bejáratnál posztoló biztonságiak csak annyit mondtak a Blikknek, hogy az éjszaka nagyszabású zárt körű rendezvényük volt. A cikkben arról írnak még, hogy Orbán Viktor az éjszakát felcsúti otthonában tölthette, mivel a Pancho Arénával szemben lévő házban kora reggel két fekete furgon is parkolt, benne biztonsági emberekkel.

Matolcsy-esküvő: a Pallas Athéné alapítványok kommunikálta

 

Matolcsy György és szeretője, Vajda Zita esküvőjéről is csak azért értesültünk, mert maga a Pallas Athéné Geopolitikai Alapítvány adott ki róla közleményt, hosszasan taglalva Vajda Zita pénzügyi és munkavállalói helyzetének változását. Pénteken, augusztus 25-én házasodtak össze. 

A közleményben azt írták, "Matolcsy Zita" a házasságkötés után lemond a Pallas alapítványoknál vállalt tisztségeiről, és visszafizeti a munkáltatói kölcsönét is. 

Matolcsy György új felesége így a Pallas Athéné Domus Innovationis Alapítványnál betöltött kuratóriumi tagságáról mond le, valamint a Pallas Athéné Geopolitikai Alapítványnál végzett senior kutatói tevékenységét is befejezi, így ezt követően egyik Pallas alapítvánnyal sem áll jogviszonyban. 

Hozzátették, Matolcsy Zita a jegybanki alapítványok által támogatott doktori iskolában folytatott tanulmányaihoz kapcsolódó ösztöndíjáról is lemond, a 2015-ben felvett munkáltatói kölcsönének fennmaradt részét pedig egy összegben fizeti vissza a jegybanknak, így munkáltatói kölcsönszerződése lezárul. 

Korábban ugyanis kiderült, Vajda Zita naphegyi lakására 32,2 millió forint értékben jegyzett be jelzálogot az MNB, vagyis Vajda valószínűleg ennyi hitelt kapott a jegybanktól a lakásra kedvezményes kamattal. Vajda Zita emellett havi 300 ezres ösztöndíjat is kapott a jegybanki alapítványok által létrehozott pécsi doktori program hallgatójaként, ahol az MNB több dolgozója is ugyanígy ösztöndíjasként tanul foglalta össze a HVG.

A bejegyzés trackback címe:

https://b1.blog.hu/api/trackback/id/tr7412785862

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

BAZINGA2 2017.08.28. 18:40:30

Szuper bulizik az ország. Van az a pénz, amely mindent megszépít! Minden OK! ....vagy nem!

Andráska8 2017.08.29. 00:51:51

ezek a focista lábak! :(

MIÉRT NINCS.MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ BÖRTÖNBEN 2017.08.29. 01:11:53

Nem matolcsi szeretője, hanem matolcsi kurvája. A szerető szerelemből baszik. Akit megfizetnek érte, az kurva.

MIÉRT NINCS.MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ BÖRTÖNBEN 2017.08.29. 01:14:16

Éljen, éljen, éljen! Megint egy geci utód áll a saját lábunkra.

Bambano 2017.08.29. 03:34:42

mekkora álszentség már... szeretőként nem összeférhetetlen, feleségként meg igen...

Frenk12 2017.08.29. 12:08:55

Érdekelnek otthoni munkák, pénzkeresési lehetőség? (Nincs MLM, piramis, egyéb visszataszító dolog :) ) Amivel találkozhatsz: YouTube partner program és nézettség növelés, Instagram Marketing, Fordítási Munkák, Freelancer munkák (bármi, programozástól kezdve, videó vágás, amit el tudsz képzelni), Ingyenes Domain szerzés, Ingyenes VPS :)..
Csekkold: valodi-otthoni-penzkereses.blogspot.com/

Merlot 2017.09.01. 20:10:48

@Frenk12: nem csekkolnád inkább Matolcsy újdonsült feleségét? :D
süti beállítások módosítása