B1 blogcsalád



A magyar kormánynak ismét sikerült kivívnia a világ megvetését

Szelestey Lajos összeállítása - nemzetközi sajtószemle, 2017. július 14.

2017. július 14. - Szelestey
8497437_191673_e2022eab4f32915faa47886bf56971b1_wm.jpg
  • A kommentárok eltérően ítélik meg, hogy a Bizottság észhez tudja-e téríteni az Orbán-kabinetet
  • A hivatalos magyar antiszemitizmus a történelem sötét korszakaihoz nyúl vissza
  • Izrael és Magyarország a filantróp Soros ellen szövetkezik

    Yahoo/AFP
 
A Bizottság alelnöke azzal indokolta a kötelezettségszegési eljárás megindítását a civil törvény ügyében, hogy a szakértők alaposan átvizsgálták a jogszabályt és úgy találták, hogy az nem felel meg a közösségi normáknak. Timmermans jelezte, hogy a magyar kormány most egy hónapot kap a válaszra, ám ha az nem megfelelő, akkor az Európai Bíróságnál köthet ki az ügy. A bejelentés alig néhány órával azután hangzott el, hogy Budapesten közölték: befejezik a plakátkampányt, amelynek célpontja Soros György, és amelynek kapcsán felmerült az antiszemitizmus vádja. Bírálók szerint a civilek esetén is a befektető általa támogatott szervezetekről van szó. A hivatalos magyar reakció az volt az újabb eljárásra, hogy a kabinet nem fog meghajolni az EU nyomására. Az Amnesty International viszont úgy értékelte, hogy Brüsszel erős jelzést küldött, mármint hogy Európában nem elfogadhatóak az efféle támadások a civil társadalom ellen. A tudósítás megjegyzi, hogy a vita tanúsága szerint egyre nagyobb a megosztottság a nyugati és a keleti tagállamok között. Utóbbiak közül többen aggódnak a szuverenitásuk és a bevándorlás miatt.
 
 new_york_times.jpg
Az Európai Bizottságnak az a baja a civil szervezetek tevékenységét újra szabályzó jogszabállyal, hogy amiatt az NGO-k esetleg nem kapnak támogatást külföldről, illetve hogy a törvény akadályozza a munkájukat. A testület ugyanakkor a magyar válasz birtokában is a közösségi joggal ellentétesnek tartja a felsőoktatási reformot, amelynek következményeként bezárásra, illetve távozásra kényszerülhet a CEU. A jelentés hozzáteszi, hogy mindkét ügy része a Soros elleni sokrétű kormánykampánynak, amelynek háttere az, hogy az üzletember által szorgalmazott nyílt társadalom ütközik Orbán Viktor törekvésével, tehát hogy Magyarország illiberális állam legyen. A Közép-Európai Egyetem kapcsán pedig a cikk emlékeztet arra, hogy Lázár János a múlt héten elárulta: az intézettel is az a baj, hogy Soros pártolja a menekülteket. Timmermans alelnök különben azt mondta az NGO-król, hogy azok nagyon is részét képezik a társadalom szövetének, ezért nem szabad indokolatlanul korlátozni a tevékenységüket.
 reuters.jpg
Az unió egy hónapos ultimátumot adott, hogy Magyarország oszlassa el az EU aggodalmát az oktatási törvény ügyében, mivel az Brüsszel szerint szembe megy a szervezet értékeivel. A Bizottságot már jó ideje bőszíti Orbán Viktor irányvonala, amelyet a testület tekintélyelvűnek minősít. A felsőoktatás kapcsán pedig úgy látja, hogy a kifogásolt jogszabály sérti a tanszabadságot, valamint az oktatás és az üzleti vállalkozás szabadságát. A hírügynökség azonban kitér arra, hogy a kötelezettségszegési eljárás hosszadalmas és sokszor nem túl hatásos. Ebből pedig az következik, hogy ily módon nemigen lehet jobb belátásra téríteni Orbán Viktort. A kormányfő gyakran szidja az uniót, és többször is összecsapott a Soros által finanszírozott civil csoportokkal, miután a befektető liberális és nemzetközi világképet követ, ám ez nem tetszik a nacionalista felfogású magyar vezetőnek. A most véget érő hirdetési kampány ellen zsidó szervezetek tiltakoztak, mert úgy látták, hogy az gerjeszti az antiszemitizmust.
FT
financial_times.jpg 
1. Brüsszel magasabb szintre emelte vitáját Orbán Viktorral és fokozta a nyomást, miután a magyar fél életbe léptette a civilek, illetve a CEU tevékenységét korlátozó jogszabályt.  Fidesz-képviselők szerint ők mindkét ügyben Soros György magyarországi aknamunkájának igyekeznek megállt parancsolni. Brüsszel ezzel szemben úgy látja, hogy a civil törvény veszélyezteti az adományozó jogát a névtelenségre, és felesleges terhet ró az NGO-kra.     Az EU-t egyre jobban riasztja Orbán autokrata törekvése és a bíráló hangokkal szemben tanúsított türelmetlenség. A miniszterelnök ezzel szemben azzal vádolja az uniót és Sorost, hogy sok millió migránst akarnak Európába hozni, ám ezzel aláássák Magyarország biztonságát.
 
 
2. Az orbáni Magyarország Európa sötét oldala felé tart és a Soros elleni kampány az antiszemitizmus démonait ássa elő. Erre figyelmeztet a kommentár, rámutatva, hogy az üzletember lejáratását célzó hadjárat félelmet keltett a magyar zsidó közösségben. És a plakátokon keresztül megnyilvánuló támadás a történelem antiszemita fejezeteit idézi fel. Ám a budapesti izraeli nagykövet nyilvánosan hangoztatott aggályai sem győzték meg Netanjahut, hogy mondja le magyarországi útját. Az izraeli miniszterelnök is az erős fiúk klubjához sorolja magát és a liberális demokráciában ő is megveti a liberálist. Orbán pedig zseb-Putyinnak képzeli magát. A Fidesz lebontotta a fékeket és ellensúlyokat, továbbá ellenőrzés alá vonta az állami médiát, valamint az igazságszolgáltatást. Az illiberalizmust dicsőíti, miközben tartja a markát a brüsszeli támogatásokért. Ez EU pedig leginkább zavartan vonogatja a vállát.
 
És ez még mindig nem elég. A magyar kormányfő a minap dicsérte Horthyt. Az amerikai Holokauszt Múzeum szerint az ilyesfajta nyilatkozatok arra utalnak, hogy a kormány úgy hiszi: az antiszemitizmus, a rasszista és vallási előítélet, a tömeggyilkosság méltatást és nem általános elítélést érdemel. Orbán, mint az etnikai nacionalisták általában, szívesen hivatkozik a külső ellenségekre. Az ország jelenleg Soros-ellenes plakátokba borult, mivel a befektető nem ért egyet azzal, hogy a kormányfő keményen reagált a Közel-Keleti menekültválságra. A magyar vezetőt ugyanakkor nem érdeklik, hogy ellenfele igen árnyalt javaslatot tett közzé a helyzet megoldására. Tavaly iszlámellenes hadjáratot folytatott a migránsok ellen. A kormány elég óvatos, ezért nyilvánosan elítéli a zsidóellenességét, ám elnéző a neonáci Jobbik által terjesztett idegengyűlölet iránt. Orbán nem szeretné, ha jobbról előznék a választások előtt. Ilyen körülménye között több mint rejtélyes, hogy Netanjahu kitart az út mellett. Pedig a térségben tapasztalható, egyre erősebb antiszemitizmusnak félre kellett volna vernie a vészharangokat. Európa ugyanakkor nem veheti felmentésnek a laza izraeli hozzáállást. Merkel nagyjából-egészében hallgat Orbán ügyében. Ám az európai vezetőknek nem szabad szem elől téveszteniük az alapszerződés 2-es paragrafusát és érvényt kell szerezniük a jogállami, demokratikus elveknek.
 
FAZ
 fraknfurter.jpg
1. Az Európai Bizottság nem akarja tudomásul venni, hogy a jobboldali-nemzeti Orbán-kormány által hozott új törvény értelmében a civil szervezeteknek regisztráltatniuk kellene magukat a bíróságnál. Emiatt a testület az eddiginél szigorúbban lép fel Magyarország ellen, ily módon azután új fejezet kezdődik a jó ideje tartó vitában. Timmermans alelnök reményét fejezte ki, hogy a magyar fél hajlandó lesz a kérdést a lehető legrövidebb időn belül tisztázni.
  
2. A konzervatív lap elemzése „Orbán, a megosztó” címmel azt taglalja, hogy a kormányfőnek nem fog fájni a civilek miatt kezdett uniós szerződésszegési eljárás. Merthogy itt – akárcsak a CEU ügyében – nem arról van szó, hogy egy konkrét gondot kell megoldani. A külföldről, tehát Soros által finanszírozott NGO-k elleni harc a belpolitikai polarizálást szolgálja. Orbán 2010 óta megtanulta, miként kell ehhez Brüsszelt felhasználni. Majd úgy lép fel, mint aki a támadások ellen védi az országot. Az EU vezető politikusait és a hazai balliberális ellenzéket úgy állítja be, mint Soros marionett bábjait. A hatalom által uralt média minden egyes kötelezettségszedési eljárásban ennek bizonyítékát látja. De a politikus számítása még akkor is beválik, ha a végén engednie kell, és valamicskét mégiscsak módosít a törvényen. Csakhogy az ország számára túl magas az ár, miután egy értelmetlen küzdelembe hajszolják bele.   
 
 suddeutsche_zeitung.jpg
A kommentár azt emeli ki, Brüsszelnek már csak egyetlen eszköze van Orbán Viktorral szemben: a jogi út. A kormányfő alatt Magyarország olyan utat választott, amely messzire vezet a demokráciának attól a formájától, amelyről az EU azt hitte, hogy megítélésében egyetértés van a tagok között. Orbán hadjárata az állítólag veszedelmes külső hatalmak ellen jól mutatja, hogy elfordul a nyílt társadalomtól. Ugyanilyen példaértékű a Bizottság új eljárása, amelynek célja egy olyan Magyaroszág, amely nem csupán az unió tagja, hanem bele is tartozik a szervezetbe. A politikus meg akarja bélyegezni az külföldi forrásokra támaszkodó nem kormányzati szervezeteket. Ez része a Soros elleni, gyűlölettel teli kampánynak, amely a plakátakcióval nemigen félreérthető antiszemita szinezetet kapott. Orbán különben a példát Putyintól vette. Az unión belül elfogadhatatlan az ilyesfajta paranoia. A kötelezettségsértési eljárással alighanem sikerül legalább részben engedményre rávenni. Idáig mindig visszariadt attól, hogy túlzottan kiélezze a viszályt Brüsszellel.Az EU nem tehetetlen, ha cselekszik.
 
Die Presse
 die_presse.jpg
1. Az Európai Bíróságra tart a Bizottság a CEU és a civilek elleni magyarország zaklatása miatt. Orbán Viktor 2010 óta járja a pávatáncát, és macska-egér-harcot vív a Bizottsággal, miközben tekintélyuralmi államot alakít ki, amelyben már nem létezik a hatalmi ágak megosztása. Nyugdíjba küldte a politikailag megbízhatatlannak tekintett bírákat, elvette a magán nyugdíjalapok vagyonát és vitatott médiatörvényt fogadott el, ilyen stációkon keresztül nyomta előre az illiberális demokráciát, hogy azután az unió közbenjárására részben visszalépjen. Ám a céljától jottányit sem tért el, vagyis, hogy a Fidesz kezébe összpontosítsa a hatalmat.  Ám most az EU két ügyben sem hajlandó továbbra is csupán szemlélődni.
 
 
2. Az újság arra figyelmeztet, hogy veszedelmes uszításba fogott Orbán Viktor, aki ellenségképet gyárt Soros Györgyből, ám ezzel az antiszemitizmust szítja. Az embernek persze időnként az az érzése, hogy a miniszterelnök szívesen játszik a tűzzel. Lásd az EU-ellenes nemzeti konzultációt, de ezen túlmenően gerjeszti a külföldiellenes hangulatot és hőzöng a nem kispályás Sorossal szemben. Ugyanakkor jellemző, hogy Netanjahu érkezése előtt leszedeti az antiszemita beütésű hirdetéseket. Addig gyújtogat, míg nem nagy tűz fenyeget, ám akkor gyorsan eloltja a lángokat és úgy teszi, mintha nem történt volna semmi. Pedig az üzletember elleni támadásoknak megvan az eredménye. Soros központi ellenségkép lett, akin le lehet vezetni az elégedetlenséget, miután a lakosság egy része úgy érzi, hogy a nyugati elit rászedte. Gusztustalan, hogy állami pénzen nyomtatnak plakátokat, hogy pellengére állítsanak valakit, akitől egykor Orbán is ösztöndíjat kapott. Ugyanez érvényes arra, hogy megbélyegzik a Soros által támogatott civileket. Ez már nem játék: a magyar kormány felelőtlen uszítást folytat.
 
 le_monde.jpg
Magyarország és Izrael összeáll az emberbarát Soros György ellen. Az üzletember, akit Orbán ellenségnek pécézett ki, az izraeli politikában is a baloldalhoz sorolt személyiségeket támogat. A magyar kormány Netanjahu látogatása előtt néhány nappal határozta el, hogy véget vet a zsidó milliárdos elleni hirdetéshadjáratnak. A kampány viszályt váltott ki a két ország között, de az izraeli miniszterelnök az ügyben szembefordult saját diplomáciájával. Soros azért lett politikai ellenség a magyar vezető számára, mert támogatja az emberi jogokat és a migránsokat védelmző civileket, miközben Orbán meg akarja akadályozni, hogy menekültek jöjjenek az országba. Tel Aviv ugyanakkor nagyra értékeli, hogy Magyarország módszeresen szembeszáll az EU-ban az olyan kezdeményezésekkel, amelyeket ellenségesnek tart a héber állammal szemben. Egyébiránt mindkét ország ugyanolyan agresszívan jár el a civil társadalomból érkező bíráló hangok ellen.

A bejegyzés trackback címe:

https://b1.blog.hu/api/trackback/id/tr5012662753

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Consuela NO NO 2017.07.14. 09:51:01

péntek van. jobb lett volna a tegnapi államcsődről írni és a jövő keddi bukásról.

ZX 2017.07.14. 10:44:14

@MaxVal BircaMan alszerkesztőhelyettes szóvívő: @Consuela NO NO: Szánalmasak vagytok. Próbáltok terelni, de nem sikerül megmagyarázni a bizonyítványotok.

MaxVal BircaMan alszerkesztőhelyettes · http://www.bircahang.org 2017.07.14. 11:09:44

@ZX:

Nincs mit magyarázkodni, senki se követett el semmi.

Bambano 2017.07.14. 14:54:43

@MaxVal BircaMan alszerkesztőhelyettes szóvívő: nyilván azért szedeti le orbán a saját plakátjait, mert senki nem követett el semmit. a fidesz nedves álmaiban, hogy másik hsz-edből plagizáljak.

a valóság ezzel szemben az, hogy a fidesz megint akkorát erőlködött, hogy lefosta a bokáját, és megint visszakozni kényszerült az ostobaságából. a fidesz jelenleg azon a szinten van, hogy áll Balog miniszter a szomszéd megyében ct-zett gyerek sírja mellett, és azt motyogja, hogy minden rendben van.

MaxVal BircaMan alszerkesztőhelyettes · http://www.bircahang.org 2017.07.14. 15:23:20

@Bambano:

Szerintem ez a kampány hiba volt, de mégis sikerrel végződött.

Wiktor Benkő 2017.07.14. 16:00:15

Magyarországon nincs antiszemitizmus, de igény rá az kurva nagy a libsik részéről :)

Toportyán Zsóti 2017.07.14. 16:24:16

Ha már kormányozni nem tud a gcsuti pocakmutyi és tolvajsereglete marad a bolsevik recipe,hazudni hazudni hazudni.Sajátjai sem gondolták volna hogy a kormányzáshoz ennyire analfabéta,kuszaszem kis híján mögtorpedózta mikor rubelesíteni akarta a jegybanki tartalékot amit Bajnaitól megörökölt.Sok ideje már nincs hátra,akiket istenít háta megett kiröhögik,hiába csúszik mászik a Tienammen téren.

Toportyán Zsóti 2017.07.14. 16:25:36

@Wiktor Benkő: @MaxVal BircaMan alszerkesztőhelyettes szóvívő: Leningrádi pénztár hamarosan bezár siessetek a hazaárulók kopekjeit bezsebelni.

Sir Galahad 2017.07.14. 16:59:35

Annyira unalmas már ez. Tényleg senki nem veszi észre, hogy Orbánnak egyszerűen azért kell a Brüsszel/Soros/CEU stb. elleni harc, mert addig is, amíg ez a téma, senki sem beszél a kormányzás hiányosságairól? És erre tessék, ahogy a nemzetközi sajtót olvasom, erre még rá is játszanak. Gratulálok.

Nagyorrú Barbi 2017.07.14. 17:17:49

Kéjes álmaidban lajcsika. Gyűjtsd a téntát, mert még sokáig kell ilyen hülyeségeket írogatnod vesztes választások után, midőn libsi bibsi bolsi elvtijeid megint elhasalnak.

Rwindx 2017.07.14. 17:28:07

Na, ezen a héten a kormány már másodszor is megbukott :D :D :D

Bambano 2017.07.14. 18:03:26

@MaxVal BircaMan alszerkesztőhelyettes szóvívő: így van. egyértelműen ellenzéki siker, hogy végül orbán meghátrál és leszedeti.

werecke 2017.07.14. 18:29:23

@Toportyán Zsóti: Pont ez a kormány kormányoz kisebb nagyobb hibákkal és van amit lehetne jobban de Kormányoz. Az eddigi ballib kormányok meg sodródtak az eseményekkel és parancsra vártak. Egykor Moszkvából most Brüsszelből.

Bambano 2017.07.14. 18:38:59

@werecke: ez a kormány úgy kormányoz, mint egy bedöglött gps. bemegy egy utcába, kiderül, hogy zsákutca, kifarol. és ezt ismételgeti. és olyan gagyi gps, hogy egyes utcákba többször is bemenne, pedig tudnia kellene, hogy zsák.
bement a vasárnapi zárvatartásba, kifarolt, de bemenne megint az agyhalott csuhása.
bement a netadóba, plakátolásba, stb.

szóval ennek a tevékenységnek max. a látszatja az, hogy kormányzás, eredménye nulla. vagy látszatja se.

amit csináltak, abban gyakorlatilag csak hibák voltak, abból is a nagyobbak.

Gyorgy Nagy 2017.07.14. 18:55:39

Orbán ( Orsos volt KISZ titkár ) elmehetne már a büdös pi .csába !

kalbász 2017.07.14. 19:14:26

Egyre szánalmasabbak vagytok.
Ismételgessétek sűrűn a nagy semmit, amit amgatoknak gyártototk.

Aztán '18 után kezdődhet előről.

@Bambano: Te vagy a beszűkült, valóságról tudomást nem vevő ballibant etalonja.
Aztán de nagyon csodálkozol majd, hogy valahogy megint csak a part széléről ajvékolás marad a követzkező négy évre is. Vajon miért.

odysszeusz 2017.07.14. 20:03:26

Ami itt folyik egy zsidó ember miatt...a kormányzó tehetségtelenek részéről az pojácaság. De van oka!! Ennyi minimális kritikai érzékkel sem rendelkező buta embernek "jelent valamit". Ez még akkor is igaz ha szeretik, úgymond a Fideszéket. Tegyük csak tegyük fel, ha valakinek a gyerek rosszul lát vagy éppen sántít...mindenképpen elvisszük az orvoshoz, nem? Mert látható a fogyatékossága a hibája! Ez a politikára nem igaz...s hogy ez a vakság vagy nem tudom minek nevezzem, hogyan tudja az emberek tömegeit hülyére venni, érthetetlen!! Balos volnék. Amikor úgy láttam itt, hogy nem mennek a dolgok, NEKIK ESTEM!! A Fidesz NYÍLTAN!! felépített egy cigány vajdaságot...s ez temérdek embernél a legnagyobb rendben van. Széchenyi...aki jól ismerte a fajtáját s az akkori világot sem ilyen sunyi tolvaj vezetők szájából ismerte mint "ezek", hanem beutazta azt...minden nép olyan vezetőket érdemel amilyen a nép maga. A Hitelt a Világot..."ezek" közül aligha ismeri bármelyik is, betéve kéne tudniuk...

Józsi01 2017.07.14. 20:05:21

Ja de az a csőrötöket, akarom mondani az orrotokat nem böki, hogy az a jogszabály az usa-ban angliában, israelben már réges-régen meg van. Sőt olaszhonban most fogják bevezetni. Akkor ezekre miért nincs rikácsolás, miért csak a magyart ütik?????

Ja mert mi tűrjük a legtovább a /házihazai magyargyűlölőket. De jön mmajd az az idő mikor nem lesz gond és a régi jól bevált antant módszer alapján. Persze demokratikusan likvidáljuk majd őket. :-))))

sZulamith 2017.07.14. 20:07:26

Az embernek már hányingere van az ilyen, meg a Soros féle hirektől. A legjobb lenne ha lemondana OV, és az őt követők. Maradnánk 8 millióan, és végre nem kéne fejünket kapkodni, hogy éppen hol ütöttük ki magunkat:)

John Nethem 2017.07.14. 20:12:26

Ez ám a kiegyensúlyozott média szemle kedves Szelestey Lajos, nemdebár ?
( De Ön állítja, hogy "nemzetközi szemle". Kvázi elismeri ezzel, hogy a nemzetközi sajtót a PC kultúrmarxisták uralják, ha egyéb érdemleges lapot nem talált széles e világon.......)

FT - > gadasági , pénzügyi lap, (konzervatív-liberális)
Die Presse -> liberális
Le Monde -> balközép
Reuters - > liberális hírgyártók ( PC vezérelt, kultúrmarxista)
Der Standard -> bal-liberális
Süddeutsche Zeitung -> keményvonalas baloldali
FAZ -> függetlennek mondja magát, de euroatlanti befolyás alatt áll
NYT -> liberális
Washington Post - liberális
AFP - liberális ( PC vezérelt, kultúrmarxista)

Ez meg kész VICC, amit a Le Monde ír:

".. de az izraeli miniszterelnök az ügyben szembefordult saját diplomáciájával..."

Nos ez az a tipikus eset, amikor a farok (külügy) csóválja a kutyát (miniszterelnök)......
De ezek szerint a Le Monde-nak ez éppen így van rendjén....

John Nethem 2017.07.14. 20:33:59

Azért csak-csak előbukkan egy olyan lap vagy lapok, amik nem hagynák ki azt az ominózus ANTISZEMITA lovat Orbán alá gyömöszölni, de egyelőre ő nem hajlandó meglovagolni.....

Erre hoznám a KARINTHY FRIGYES idézetet:

"Üldözik a zsidókat, mert azt mondják, gazemberek. – Üldözzék a gazemberséget! S jaj a zsidóknak, ha azok…”

MaxVal BircaMan alszerkesztőhelyettes · http://www.bircahang.org 2017.07.14. 20:35:31

@Bambano:

Én nem így látom. Ez kb, olyan, mintha azt mondanéd a tiltakozásod hatására lesz holnap napkelte.

Shish Yakoo 2017.07.14. 20:36:21

Ukrajnát már sajnos tönkretették Györös Sorgyék. Olaszországot most kóstolgatják. Hajrá libsik, előre a hasonló szakadékba!

Kurt úrfi teutonordikus vezértroll · https://hatodiklenin.blog.hu/ 2017.07.14. 21:42:54

@Shish Yakoo: Soros személyesen lődözött Majdannál. Az olasz partoknál pedig saját kezével húzza ki a migráncsokat a partra.

Kurt úrfi teutonordikus vezértroll · https://hatodiklenin.blog.hu/ 2017.07.14. 21:46:58

Államadósság

2010 április 19330 milliárd
2017 május 25800 milliárd és eltűnt 3000 milliárd manyup, 12 milliárd euró valutatartalék (3600 milliárd forint)
Ja és az Eustat szerint az állami Eximbank 600 milliárdos adósságát is az államadóssághoz kellene számolni!
Megy az algebra fideszférgek?

Bambano 2017.07.14. 22:30:18

@kalbász: látod-látod, ilyen vagy, én nem minősítettelek téged, csak a kormányt.

de fuss neki, bizonyítsd be, hogy amit írtam, az nem a valóság.

gmihaly621 2017.07.14. 23:09:17

Kicsit kesze-kuszán össze lett csapva ez a lapzsemle.

Le Orme 2 2017.07.14. 23:14:21

A rohadt gennyes Index cimlapján ez a főhír: "Hanghibával indult CeeLo Green fellépése a vizes vb megnyitóján"
Basszák meg az anyjukat akik ilyen főcimeket adnak.

Le Orme 2 2017.07.14. 23:18:47

A rohadt gennyes Index cimlapján ez a főhír: "Hanghibával indult CeeLo Green fellépése a vizes vb megnyitóján"
Basszák meg az anyjukat akik ilyen főcimeket adnak.

Le Orme 2 2017.07.14. 23:27:55

A rohadt gennyes Index cimlapján ez a főhír: "Hanghibával indult CeeLo Green fellépése a vizes vb megnyitóján"
Basszák meg az anyjukat akik ilyen főcimeket adnak.

Le Orme 2 2017.07.14. 23:31:22

A rohadt gennyes Index cimlapján ez a főhír: "Hanghibával indult CeeLo Green fellépése a vizes vb megnyitóján"
Basszák meg az anyjukat akik ilyen főcimeket adnak.

Le Orme 2 2017.07.14. 23:34:37

@Kurt úrfi teutonordikus vezértroll: Azt se tudod, mit jelent az algebra, patkány.

MIÉRT NINCS.MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ BÖRTÖNBEN 2017.07.15. 00:20:41

@Kurt úrfi teutonordikus vezértroll: "Megy az algebra fideszférgek? "

Lehet, hogy igen, lehet, hogy nem, egyelőre a jelentését keresik a szótárban... :))

she_wolf 2017.07.15. 00:34:31

@Le Orme 2:
A zalgebra azt jelenti, hogy patkány?
Én aszittem, hogy a főgebra beosztottya.

EGY a megingathatatlan HÁROM millióból 2017.07.15. 02:08:10

"A magyar kormánynak ismét sikerült kivívnia a világ megvetését"

Es ez megis ki a francot erdekel, hogy par libbant ujsagban milyen szelsoseges hazugsagokat irogatnak ?

Magyarorszag egy szuveren orszag, akinek nem tetszik, hogy vedjuk a magyar nemzet erdekeit, AZ KINYALHATJA.
Na ezt peldaul kilehetne plakatolni. Es nem csak magyarorszagon, hanem kulfoldon is.
Kerul amibe kerul Brusszelt teleplakatolnam.
A plakat csak ennyi lenne. "AKI A MAGYAR ERDEKEKET SERTI AZ BEKAPHATJA ES KINYALHATJA" alairas: Orban Viktor

midnight coder 2017.07.15. 05:34:11

@Shish Yakoo: "Olaszországot most kóstolgatják. Hajrá libsik, előre a hasonló szakadékba"

Az olaszok Soros nélkül is eléggé a szakadékban vannak. A bankrendszerük a csőd szélén, az ország teli migrivel akiket önként és dalolva szállítanak haza, ahelyett hogy szépen odavinnék őket Líbia partjaihoz, adnának nekik egy-egy úszógumit és sok szerencsét kívánnának nekik.

midnight coder 2017.07.15. 05:36:09

@John Nethem: Ezt az antiszemita vonalat én sem igazán értettem Sorossal kapcsolatban. Akkor ha én utálom Hitlert, akkor németellenes vagyok ? Sőt, egyben osztrákellenes is.

E.Katolnai 2017.07.15. 05:46:48

a liberális söpredék szolga-hazudozó sajtó véleménye egy kalap sz@rt sem ér. Értéktelen vacak, mint az általuk babusgatott négerek, arabok.
Ha kimész nyugatra és elbeszélgetsz egyszerü emberekkel, adófizető munkásokkal, mind igazat ad a magyaroknak, mind azt mondja: "Ti csináljátok jól"
Nem a szociál securitiből élő anarchistákra, túlképesitett filozófusokra, korrupt firkászokra, tehetségtelen "művészekre" meg bűnöző bandatagokra kell hallgatni, hanem a többséget kiadó népre.
Ők mind azt mondják: "igazatok van!"

midnight coder 2017.07.15. 05:59:37

@Kurt úrfi teutonordikus vezértroll: Még ha ezt így számolod, akkor is picit jobbak nominális értéken mint Fletóék az előző két ciklus alatt a maguk 13.5 ezer milliárdjával.
De az államadósságot GDP arányosan szokás inkább nézni, 2002-ben ez 55.1% volt, 2010-ben 80.5% volt míg 2016-ban 74.1%. Ezzel együtt mind a két adat elég gyászos.

midnight coder 2017.07.15. 06:04:31

@E.Katolnai: Az európai civilizáció sok-sok pénzt költ el a saját megsemmisítésére, ebből sok-sok olyan liberrált értelmiségi dolgozik aki ahhoz is hülye, hogy felfogja hogy azzal, hogy megöli azt a gazdaállatot amin élősködik, saját magát is elpusztítja.

Consuela NO NO 2017.07.15. 06:52:51

@Kurt úrfi teutonordikus vezértroll: én a helyedbe óvatosabb lennék, Megkúrt úrfi, a múltkor nagyon beégtél a gdp-vel, Mr. Dzsídípí Szakértő úr

moonlight777 2017.07.15. 06:55:25

Ki nem szarja le hogy mit hisztériáznak ezek az agymosó, össze-vissza hazudozó, manipuláló szennylapok.

midnight coder 2017.07.15. 08:13:43

@MaxVal BircaMan alszerkesztőhelyettes szóvívő: A GDP nagyon könnyen összeomolhat, viszont a nominális érték ettől ott marad.

John Nethem 2017.07.15. 09:05:39

@midnight coder:
Ezt nevezik a joker kártyának. Ha eleddig nem merült föl még az antiszemita (vagy cigányozó, vagy iszlamofób - behelyettesíthető érdek szerint) vád, akkor addig csűrik-csavarják, míg kicsikarják belőled, vagy a célszemélyből...

Orbán alá is oda akarják gyömöszölni azt az antiszemita lovat, de egyelőre ő nem akarja megülni....

Ebben a listában vajon mennyi az az igazi, PRODUKTÍV cég, ami az adott közösségekben élő emberek jobb megélhetését biztosítaná ?
Vajon Soros GYörgy mennyi munkahelyet hozott létre az afrikai országokban, ahelyett, hogy ideszállítaná őket ??? Közgazdászi végzettségével igazán tudhatná, hogy az a pénz, amit az idehozásukra költ, tízszer annyi embert lenne képes ellátni a saját hazájukban....

www.discoverthenetworks.org/viewSubCategory.asp?id=1237

Hogyan is áll össze a kép ? Soros adja az ideológiát, a tervet, részben egy kis pénzt, az embercsempészek a logisztikát, a végrehajtást pedig kényszerből majd elvégzik a célországok, SAJÁT vagy közösségi költségen... Ha pedig nem elég a pénz, hát ott a Soros ajánlat: vegyenek föl kölcsönt a migránsok ellátásához.......
Ilyet csak egy szenvtelen, arcátlan, pénzéhes, világnézetében aberrált ember mondhat.

jolka40 2017.07.15. 09:08:16

@EGY a megingathatatlan KÉT millióból: "Magyarország egy szuverén ország..." Büszkén elfogadja az EU milliárdjait és büszkén el is b.ssza.

indeksz ízisz alkajda mind szíájé 2017.07.15. 09:17:50

A lippsi CIA- csicskasajtó megint erőlködik.

Nagyon szeretnék már az Oroszország elleni nukleáris csapást megindítani-
de ehhez előbb el kell árasztani Európát "mérsékelt fegyveres lázadókkal" és egyéb CIA- kiképzett terroristákkal, katonakorú iszlámista férfiak millióival.
A káoszban majd senki se kérdez semmit.

Biztos el akartok párologni, CIA- csicskasajtósok:

www.youtube.com/watch?v=QSjgk_bM8MA

enpera · http://c64blog.wordpress.com 2017.07.15. 09:32:54

Nagyon jó ez a blog, saskabaré, hasonló közönségnek :)

enpera · http://c64blog.wordpress.com 2017.07.15. 09:34:05

@jolka40: agyhalott komcsikám, cserébe leépítettük a gazdaságunkat és piacot adtunk, azért kompenzál az eu. Faszkalap.

John Nethem 2017.07.15. 10:39:00

@Kurt úrfi teutonordikus vezértroll:

Nos ide azért kevés az algebra.
Legalább a káoszelmélet ismerete szükséges :-)

DE !!!!!! Az államadósság esetén is a GDP-hez (bruttó hazai termék) mért arány
(az adósságráta) a mérvadó, s az elemzések is erre, és nem a milliárd forintos növekményekre fókuszálnak.

John Nethem 2017.07.15. 10:42:13

@jolka40: Ez a minimum a bezárt cukorgyárak, taccsravágott húsipar, textilipar és sorolhatnánkmég miatt........

Leadfoil 2017.07.15. 11:02:25

Nos, Nyugatról nézve Orbán nem csak egy korrupt hájpacni, hanem egy igen veszélyes, az EU-t szétverő, Magyarország népét kifosztó bűnöző. Az ilyet nem egyszerűen meg kell állítani, hanem a lehető leggyorsabban a börtönbe küldeni családostól, haverostól, fideszestől. Orbán bűnöző és nem politikus. Mondom, Nyugatról nézve. Magyarországról nézve csak egy piti tolvaj látszik.

1ghost 2017.07.15. 11:03:54

@John Nethem:

Na mi van te síhülye, bérhazudozó orbáncsicska? Ma is itt töltöd a napot?

sóhegy049 2017.07.15. 11:38:39

1. Az a határszakasz jól van úgy, lehegesztve...
2. Soros valóban kavarja a szart a hazájában, az ottani butaembernél...
3. A mutyik miatt az EU is egy balfék, hogy ad ide még egy Centet is...
4. Az tény, hogy aki nincs a regnálóval, már ellenség, ez f..a egy ország lett így...
5. Az antiszemitizmus pedig jelen van, így roppantul nem értem, hogy minek jön ide Netanjahu???
6. Itt már a konkrét ellenzék ki lett nyírva, médiástul, mindenestül, ez tény...
7. Orbán ámokfutamát meg majd valakik csak-csak visszafizetik, vagy jön a "végrehajtó" és majd ő mondja a Jobbik baromságát, hogy "mindent vissza"!
:-P

inteligencs elenzeki 2017.07.15. 12:06:03

@werecke:

"Pont ez a kormány kormányoz kisebb nagyobb hibákkal és van amit lehetne jobban de Kormányoz. Az eddigi ballib kormányok meg sodródtak az eseményekkel és parancsra vártak. Egykor Moszkvából most Brüsszelből."

Röviden ennyi.
egyébként az a kontraproduktivitás meg is látszott az eredményeiken.
Egy határozott intézkedésük volt, a bokros csomag. Majdnem belerokkantunk.
Előszeretettel hangoztatják a manyup pénzek lenyúlását. Hát a Bokros csomag szerintem nagyobbat ütött. Volt a havi bevételem kb. netto 250 ezer, a fiksz járulékok összege meg 120 ezer. Kis híján éhen döglöttem.
Magyarul annyi történt, hogy amit a szocik Kádár alatt elb.sztak, azt megtetézték még a rendszerváltás közben a privatizációs mutyikkal, az ország még versenyszférában is működőképes iparát is szétcseszték, és az így kieső adóbevételeket meg velünk fizettették meg. Míg élek azt a bandát a libsikkel együtt én kiszavazom, de masszívan.

bbwd 2017.07.15. 12:24:46

vonyítanak a ballibák, tetszik :D :P

Szűtté mamá? Szűjjé! 2017.07.15. 13:04:13

@werecke: Ez a kormány intézményesítve lop. Az a fő tevékenysége és mindent az befolyásol. Ha valami fejlődik, elkészül, az is többszörösen túlárazva az intézményesített lopás farvizán történik. A korábbi kormányok számos tagja korrupt volt, de itt nem ez történik, itt gyakorlatilag a kormányközeli üzletember / bűnöző kör és a kormány közös vállalkozása elfoglalta az országot. A törvényalkotás maga is alapvetően ezt szolgálja ki.

Szűtté mamá? Szűjjé! 2017.07.15. 13:05:19

@bbwd: Basszus, miért nincs itt egy moderátor, aki törli az ilyen egysoros 5 éves gyerek szintű trollkodásokat?

Ingyen vállalom, még "Soros pénze" sem kell érte.

na4 2017.07.15. 13:10:22

A heti ballibber hörgés :-)) Vicces.

na4 2017.07.15. 13:24:55

Ballibber hörgés :-))

Janossz 2017.07.15. 13:50:44

@na4: Te szegény, a saját vicceden mulatsz? Szánalmas. A vicced is, de hogy a saját bejegyzésed megtapsolod a következőben, gyönyörű!!
Bár szokott egy kormányfő is így tenni...Mások meghagyják a célközönségnek a tetszés nyilvánítást.

John Nethem 2017.07.15. 13:56:38

@Sörös Mérenc:

Nem egyedüli eset. Nézd meg Olaszoszágot,

Ez még 2014-ben történt:
Harmincöt embert vettek őrizetbe, további száz ellen indult vizsgálat. Az ügyészség szerint a politikusokból és vállalkozókból álló bűnhálózat euróilliókat tett zsebre a Mose velencei zsiliprendszer építése során odaítélt közbeszerzési pályázatokkal.

A velencei lagúna bejáratánál emelt zsilipek alapkövét 2003-ban tették le. A Mose átadásának tervezett időpontját 2016-ra tűzték ki. A környezetvédők által kezdettől fogva ellenzett projekt tavalyig több mint 5 milliárd euróba került. Ennek nagy részét az olasz állam finanszírozta.

A hatósági vizsgálat három évvel ezelőtt indult a Mosét építő egyik olasz építőipari vállalat elnökének letartóztatásával. Börtönben van már a Mose főmérnöke is.

A SkyTg24 olasz hírtelevíziónak nyilatkozó Massimo Cacciari volt velencei polgármester azt hangoztatta, hogy a Mose első beruházásai a nyolcvanas években kezdődtek és azóta "gyanúsak". Cacciari szerint őt is azért váltották le a polgármesteri tisztségből, mivel azon kevesek egyike volt, aki rámutatott az építkezést övező szabálytalanságokra.

Janossz 2017.07.15. 13:59:19

@Sörös Mérenc: Ezeknek a színvonala szépen követi a kormányukét. Évről évre lejjebb.

Szűtté mamá? Szűjjé! 2017.07.15. 14:06:10

@John Nethem: Nálunk nem sok esély van ilyen őrizetbe vételre. Pedig még Romániában is buktak le nemrég politikusok, mi viszont még az EU-s korrupciós ügyészségből is sikerrel kihúztuk magunkat.

leader of noobs · http://sjwriporter.blog.hu 2017.07.15. 14:16:36

Orbánék plakátkampánya nem méltó egy ország kormányához, nagyon nem szimpatikus, de antiszemitát kiáltani miatta óriási csúsztatás. Akik ezt teszik, észrevehetnék végre, hogy a nácizással a saját ügyüknek ártanak. Orbán ellen az egyetlen hatásos fegyver, ha kifogják előle a szelet. Meg kell érteniük (Sorosnak is!), hogy az európai társadalomak többsége finoman szólva sem támogatja azokat a politikai elképzeléseket, amelyek inkompatibilis tömegek végleges letelepitését eredményezik. Ha a népakarat ellen mennek, akkor sokkal nagyobb "demokratikus" visszarendezodest kockaztatnak, mint amit eddig láttunk. Orbán és Macron alternativái jelen pillanatban Vona és LePen.

John Nethem 2017.07.15. 14:55:23

@odysszeusz:

Kedves "dühöske" !

( Merthogy az "Odüsszeusz" görögül dühöst jelent...)

Most te zsidózol vagy cigányozol ?? Esetleg mindkettő ? Döntsd már el végre...

John Nethem 2017.07.15. 15:01:59

@Sörös Mérenc:

Sajnos igen, az esély egyre kisebb. Pedig a Mészáros féle új magyar "nábobokat" nem ártana egy kicsit megregulázni , mert a végén még (vagy már most ?) törvények fölöttinek (ne adj isten magának a törvénynek ) fogják gondolni magukat..... Pedig akkor boritékolódik egy újabb kis forradalom/ polgárháború.....

John Nethem 2017.07.15. 15:05:43

@leader of noobs:

Egyetértek.

Ugyanakkor Soros mindezt leszarja. Őt nem érdekli az európai népek, kisemberek nyűge, baja, élete. A SAJÁT CÉLJAI véghezvitele minden eszközt szentesít, és ebben semmi leliismeretfurdalása nincs, bármennyi európain gázoljon át.

Hozzászólok 2017.07.15. 15:49:53

Ez az osszeallitas semmit sem bizonyit azon kivul hogy az egyebkent is szo szerint "velemenyformalo" sajtobol lehet meg tovabbi modon orbanellenesre szukitett szemelvenyt kesziteni. Latom, nagyon igyekszik b1 blogszerzo.

Hozzászólok 2017.07.15. 15:52:37

Bocs kifelejtettem, hogy ettol meg nem lett szimpi soros, nem tartom hasznosnak a ceut es tovabbra is azt gondolom fel kell tuntetni a kulfoldi tamogatast olyan szervezeteknel, akik magyar civilnek szeretnenek latszani de kulfoldrol penzelik oket ES politikai befolyasolas a tevekenyseguk. Bocs b1.

midnight coder 2017.07.15. 15:58:39

@Sörös Mérenc: "Ez a kormány intézményesítve lop. Az a fő tevékenysége és mindent az befolyásol. Ha valami fejlődik, elkészül, az is többszörösen túlárazva az intézményesített lopás farvizán történik."

Ez sajnos az összes eddigi kormányra elmondható a gengszterváltás óta, kivéve Antallékat, ők annyira hülyék voltak hogy helyettük a szocik loptak az orruk előtt.

Itt az egyetlen erő aki még nem lopta szét az országot nagyüzemben, az a Jobbik. Ők sem azért mert szentek lennének, csak mert nem jutottak a húsosfazék közelébe.
Ugyanaz persze igaz a kis pártokra is, a Momentumtól a Milláig, csak velük az a helyez, hogy matematikai esélyük sem nagyon van arra hogy önállóan kormányra kerüljenek: ehhez nekik vagy a DK, vagy az MSZP, de inkább mindkettő kell. Akkor pedig a nagyüzemi lopás garantált.

Ezért hülyeség a baloldalról a propagandában a lopásokra koncentrálni: teljesen kontraproduktív az ellenfelet olyannal vádolni amiben mi is nyakig sárosak vagyunk, miközben van egy olyan harmadik szereplő a piacon, aki viszont nem.

Ezzel együtt amúgy én is a Jobbikra fogok szavazni, na nem a korrupció miatt - alig hiszem, hogy ezen a téren ők jobbak a Deákné vásznánál - hanem mert a FIDESZ-szel nekem is tele a tököm, a KLIK-től a stadionokig, a baloldal pedig egy trágyásszekér irányítására sem képes, nem hogy az országéra.

lombozódó 2017.07.15. 16:00:29

@Le Orme 2: Talán nem így van és nem gázos két számot előadó énekes esetében.

midnight coder 2017.07.15. 16:08:02

@leader of noobs: Tökéletesen egyetértek, ugyanakkor a létező baloldalnak megvannak a maga szabályai ami alapján működik, és ez Rákosi pajtás elvtárs óta nemigen változik.
Más viselkedést elvárni tőlük kb. olyan lenne, mint ha a játszótéren a hányást csipegető galambtól várnád hogy elverje sakkban az ott épp partnerre váró unatkozó kisnyugdíjast.

1ghost 2017.07.15. 16:43:11

@midnight coder:

Hú vazze! Te ócska fizetett orbánbérenc! Amit te itt összehazudoztál ezen az oldalon, az simán lemehetne a köztévében.
Kopogtass náluk.

midnight coder 2017.07.15. 17:01:06

@1ghost: Ez egy roppant meggyőző hozzászólás volt. Pont az ilyen IQ bajnokok miatt tart ott a baloldal, ahol. A gond az, hogy nem csak az átlag trollibusz ilyen, hanem a vezéreitek is. Ha nem így lenne, már ezer éve fél kézzel elverhettétek volna Orbánt.

SZrTÁJK 2017.07.15. 17:41:36

Nevetséges, mint a Szelestey-féle internacionalista firkászok vergődései általában...

SZrTÁJK 2017.07.15. 17:50:14

@Comte de Gippaud:

Egyetértek.
Végre valaki megírta már, hogy a szadeszmp az elkúráson (meg a lopáson) kívül a világon semmihez sem értett soha.
Az elmúlt 70 évből csaknem hatvanban ők voltak hatalmon: és itt tart az ország... De a legnagyobb baj az, hogy ezek után lenne arcuk újra kormányra kerülni, hogy aztán tönkretegyék azt, amit eddig még nem tudtak. Előre a lenini úton, arccal görög államcsőd felé, amit Gyurcsányékbak már najdnem sikerült összehozni.

SZrTÁJK 2017.07.15. 17:57:22

@leader of noobs:

Márpedig amint láthatjuk, az internacionalisták folyamatosan harcolnak a nácizmus és a fasizmus ellen. Annak ellenére, hogy ezek napjainkban nem léteznek, ellentétben az internáci-veszély kőkemény napi jelenlétével.
És még ők beszélnek arról, hogy a kormány "ellenségképet" gyárt.

inteligencs elenzeki 2017.07.15. 18:11:01

@Hódi L.:
"Az elmúlt 70 évből csaknem hatvanban ők voltak hatalmon:"

Gyakorlatilag igen.

Mégis jönnek a faszságaikkal, hogy válságban az oktatás, meg az egészségügy.
Holott az válságban volt már a rendszerváltás előtt is. Hosszú folyamat eredménye, amit nehéz rövid távon helyretenni.
Közben magyar diákok sorra érnek el kiemelkedő eredményeket nemzetközi versenyeken.

SZrTÁJK 2017.07.15. 18:22:06

@midnight coder:

Ne kárhoztasd a szadeszmp-t az "Ezek us lopnak!" kampányért. Ennyit tudnak.

Attól tartok, elhitted, hogy az internacionalisták tényleg elfogadják a Jobbikot alternatívaként a Fidesz kormánnyal szemben.
Hát erről szó sincs! Csak felhasználják a Jobbikot a Fidesz gyengítésére.
Akár még azt is elfogadnák, hogy győzzön a Jobbik, csak a velük szemben erőt felmutató Fideszt le tudják váltani valahogyan.
Ha nyerne a Jobbik, az ÁVÓ Rádión, az RTL-en, meg az Indexen másnap megindulna ellene a bolsevista szőnyegbombázás, náci-faszista-rasszista-kubista-pederasztista lenne. Szelestey elvtárs nem győzné szemlézni a Süd-D Zeitungot meg a FASZT, amelyek versenyt szörnyülködnének...
Nem telne 3 hónapba, és megbuktatnák a Jobbikot.
A Fidesz tönkrenenne a választási vereség, így a Jobbik bukása után bizony jönne a SZADESZMP, Gyurcsány Apró Vadai...
A Fidesz hülyeségeit én sem pártolom, de itt azt a szörnyű veszélyt kell elsősorban elkerülni, hogy a szélsőségesek visszakerülheysenek a hatalomba. A Jobbikot ezek a politikai szörnyetegek porcicaként fújnák el az útból...
A Jobbik csak azok számára kerülhet szóba, akik nem osztják a "soha többé szadeszmp-t" elvet.
Ez egy csapda helyzet. Aki nem akarja, hogy a kommunisták visszahazudják magukat a hatalomba, az csak a Fideszre tud szavazni, stadion ide vagy oda. Mert az ennél milliószor nagyobb veszély elkerülése a tét!

SZrTÁJK 2017.07.15. 18:27:57

@Hódi L.:

A szedeszmp egyetlen potens ellenfele Orbán Viktor lehet, Vonáék ehhez kispályások. Ha a Fidesz elbukik, jönnek a Lenin-fiúk...

SZrTÁJK 2017.07.15. 18:43:30

@Comte de Gippaud:

Ahogy mondod...
Esetükben olyanok osztják az észt, akiknek nincsen.
Az a borzasztó, hogy ennek ellenérd itt mégis azt sikerült elterjeszteniük, hogy ők szakemberek, meg szürkeállomány...
Azért örülök annak amit írtál, mert eddig azt hittem, egyedül látom ezt.
Ott van példának közöttük az egyik főhülye, a Vértes. Akiből pár éve még majdnem minisztert csináltak...
Ez a félkegyelmű az utóbbi 3 évben minden év elején megjósolta, hogy 1% lesz a GDP növekedés.... És ennek ellenére az internáci tv-k, rádiók még ma is "szakemberként" hivatkoznak rá. Tudod, olyan szakemberek ő meg az elvtársai, mint vízvezetékszerelő, aki collos dugóval zárja le a félcollos cső végét...

További szép napot, léptem...

David Bowman 2017.07.15. 21:18:45

Mármint a világ metszettfaszú liberálisaiét. Merthogy tetszőleges fórum hozzászólásaiban Orbánt éltetik svédek, olaszok vegyesen.

Pop40 2017.07.15. 21:47:14

@Hódi L.:

"Aki nem akarja, hogy a kommunisták visszahazudják magukat a hatalomba, az csak a Fideszre tud szavazni, "

Bolsikám, a mocskos tolvaj fideszednél nagyobb komcsik Rákosi óta nem tomboltak ebben az országban.

odysszeusz 2017.07.15. 22:19:59

@John Nethem: Dögöjjjjek meg ha értelek. Nethám a cigány vajdaság "felépítését " nem ismered...vagy csak úgy az egészet. Esetleg...ha leírom. hogy zsidó...az már zsidózás, vagy mi? A családom mindkét ága sokat köszönhet a zsidóknak s egy zsidó asszonynak én is...szal hogy jön ez ide? Üdv.
A dühöskét nem ismertem...az Odüsszeiát igen, kösz. Mivel foglalt volt...a nick, alakítanom kellett odysszeuszra.

David Bowman 2017.07.15. 22:59:08

"Ez sajnos az összes eddigi kormányra elmondható a gengszterváltás óta, kivéve Antallékat, ők annyira hülyék voltak hogy helyettük a szocik loptak az orruk előtt."

Visítva röhögök.

bbwd 2017.07.16. 02:04:38

@Sörös Mérenc: jaja, mert csak a te véleményed jelenhet meg, igaz?

kis véleménynáci :D

SZrTÁJK 2017.07.16. 11:01:48

Semmiféle EU-ellenes konzultáció sem volt.
Éppen hogy Európa ellenségei, az intetnácik ellen volt konzultáció.
A Merkli, Juncker, Renzi és a hasonlók ellen volt konzultáció, akiknek semmi közük Európához, tönkreteszik a kontinenst. Hogy ezek mindig bolsevisták voltak, vagy lefizették őket, azt nem tudni, de undorító dolgokat mondanak és tesznek Európa, és így hazánk ellen is.

Consuela NO NO 2017.07.16. 20:15:05

@Janossz: jééé hülyeúr, hogyan értékeled a 2017.07.15 16:45:27-i, 2017.07.13 19:52:11-i, 2017.07.13 20:12:39-i, 2017.07.12 14:56:32-i (tovább nem néztem vissza) hsz-eidet?? már megint ingyen (?) hülyét csináltál magadból

Janossz 2017.07.16. 20:25:00

@Consuela NO NO: De kurvára ráér valaki!
Vagy az ÁVH-tól, személyesen? :-)

John Nethem 2017.07.17. 00:07:50

@odysszeusz: Vissza kell néznem, mert már nem tudom követni....
süti beállítások módosítása