B1 blogcsalád



Pöcegödörré változott Ripost: Ómolnár úr, Habony úr, kérjük, térjenek észhez!

2017. május 24. - Mr Flynn Rider

Olyan címlappal jelent meg ma reggel a Ripost, amire nehéz kulturált, civilizált módon válaszolni, akár cikket írni. Mindig azt hiszi az ember, hogy ennél már nem lehet gusztustalanabb. A ma reggeli Ripost bebizonyította, hogy lehet: 

brusszel-soros2.jpg

Kevés undorítóbb dolog van a világon, mint a kormány gyűlöletpropagandája. Egy pöcegödör jobban néz ki, jobb szaga is van, mint a Ripost című förmedvény címlapjának, vagy Kósa Lajos szájának, amikor a manchesteri merénylettel kapcsolatban sorosozik. Meg is mondjuk, miért. 

Mi történt?

 

Ha valakinek egyébként nem lenne elsőre tiszta: Manchesterben robbantás történt egy koncerten hétfő este. A robbanásban legalább 22-en meghaltak és 59-en megsebesültek. Egy öngyilkos merénylő robbantotta fel magát. Az illető, Salman Abedi, korábban a Sanford Egyetem hallgatója volt, már Angliában született, a szülei líbiai menekültek. Egyébként a helyi muszlim közösség is elítélte a merényletet, amit az Iszlám Állam vállalt magára.

A koncert közönsége, így az áldozatok is túlnyomó többségben tizenéves lányok. Egy nyolcéves kislány is életét vesztette. Kedd éjjel a legmagasabb, kritikus szintre emelték a terrorellenes készültségi szintet Nagy-Britanniában. Theresa May miniszterelnök szerint nem zárható ki, hogy rövid időn belül újabb támadás történhet.

A brit belügyminiszter szerint az elfogott nem egyedül hajtotta végre a támadást. Az AFP szerint három férfit őrizetbe vett a rendőrség a robbantás miatt.

 

Erre megjelenik a Ripost címlapján –az áldozatok képe mellett - Soros György képe. Szijjártó Péter, Kósa Lajos és a Fidesz pedig a merényletre reagálva kórusban kezdenek el sorosozni, brüsszelezni, migráncsozni – mielőtt bármilyen információjuk lett volna a robbantásról.

Amikor az első hazugságok elhagyták Szijjártó száját, még akár gázrobbanás is lehetett volna.

Ez nem csak olyan dolog, hogy elbrüsszenti magát a Kósa.

Amit a Ripost (és Ómolnár Miklós főszerkesztő, Habony Árpád kiadó) művel, az konkrétan halottgyalázás. Az áldozatok és rokonaik érzelmeinek, gyászának legundorítóbb kihasználása.

  1. Se Brüsszelnek, se Soros Györgynek nincs ahhoz köze, hogy Nagy-Britanniában robbantottak egy koncerten.

A brit bevándorlási politikának pedig nincs köze az Európai Unió bevándorlási szabályaihoz. A britek ugyanis sosem voltak részesei igazán az EU-s bevándorlási politikának, az 1997-es Amszterdami Szerződést ugyanis nem írták alá.

Tehát az Európai Unióhoz (amit a propaganda „brüsszelez”, pedig Brüsszel csak egy város), nincs köze a támadásnak.

  1. Soros Györgynek semmi köze a bevándorláshoz, migrációhoz, csak azoknak az agyalágyultaknak a fejében, akik gondolkodás nélkül benyelik ezt a szar propagandadumát.

Ezen különösebben nem kell magyarázni semmit. Ha valaki hisz az ufókban, a chemtrailben, meg abban, hogy a citrommal lehet rákot gyógyítani (minden héttel valami mással lehet), akkor azt is el fogja hinni, hogy egy üzletember az Egyesült Államokból azzal foglalkozik, hogy valaki felrobbantsa magát Manchesterben. (Ráadásul a merénylő nem is bevándorló volt, hanem egy olyan család leszármazottja, amelyik több, mint 22 évvel ezelőtt érkezett Nagy-Britanniába.) Tehát:

  1. Hiába a migráncsozás, a merénylő nem menekült volt, hanem egy angol egyetemista.

Hogy ezek a hazugságok folyamatosan ömlenek a kormánypropagandából, azt megszoktuk.

De azt, hogy a Fidesz és propagandája két mondat alatt jut el Soros Györgyhöz egy robbantás kapcsán, amikor a holttestek még ki sem hűltek, annál ocsmányabb nincsen.

Csak, hogy érzékeltessük a brit politika és a magyar politika közti különbséget: Nagy-Britanniában éppen választási kampány van. A pártok a robbantás hírére úgy reagáltak, hogy felfüggesztik a választási kampányt.

Az emberek gyászolnak.

Szijjártó Péter, Kósa Lajos, a Fidesz, a Ripost pedig a saját politikai túlélésük érdekében, a halottakat is felhasználva böfögik tele a hazugságokkal, gyűlölettel a magyar emberek fejét.

A bejegyzés trackback címe:

https://b1.blog.hu/api/trackback/id/tr212536817

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

FCUK1 2017.05.24. 15:14:11

1. Manchesterben nem robbanás történt, hanem merényletet követtek el, vagy robbantottak. lényeges különbség van a kettő között.

"Amikor az első hazugságok elhagyták Szijjártó száját, még akár gázrobbanás is lehetett volna." nem tudom, itt milyen hazugságokra gondol a szerző, de az elkövetés után nem sokkal már hozta a BBC, hogy merénylet volt, ugyanis a sérültek és a megmenekültek is posztoltak folyamatosan az internetre, ahol pontosan leírták, hogy szögek-csavarok okoztak sérülést. gázrobbanás???

Uniós országokban történnek sorozatban merényletek, és igenis van köze ehhez az uniónak. Egyrészt nem akadályozza meg, másrészt támogatja a bevándorlást. Igen, tudjuk, hogy a másod-harmadgeneráció követ el merényleteket, de a mostanában érkezőkne kis lesz másod-harmadgenerációja.

Hogy Sorosnak nincs köze a bevándorláshoz? hahaha, valóban. csak azokat a szervezeteket pénzeli, amelyek pl térképeket osztogatnak, hogy merre kell menni.

"Hiába a migráncsozás, a merénylő nem menekült volt, hanem egy angol egyetemista." nem, a merénylő egy másodgenerációs migráns volt. ez olyan, mintha azt mondanátok, hogy akik most jönnek, azokat engedjük be bátran, nem fognak minket kicsinálni, csak majd a gyerekeik a mi gyerekeinket. kösz, nem.

"Olyan címlappal jelent meg ma reggel a Ripost, amire nehéz kulturált, civilizált módon válaszolni, akár cikket írni." akkor ne tedd, mert csak mélyebbre mész, mint ők maguk.

"Mindig azt hiszi az ember, hogy ennél már nem lehet gusztustalanabb." de, pont ez a bejegyzés a példa rá, hogy lehet.

tireless treehugger 2017.05.24. 18:53:07

Soros lehetővé tette hogy a 68-as ideológiáknak tudományos háttere legyen. Sok köszönettel tartozunk neki, mert megmutatta milyen bugris nép vagyunk nemzetközi összehasonlításban. Akinek ez fáj az jó lesz ha arra gondol hogy lesz ez még rosszabb is, most még csak az ajtót rázzák de hamarosan az egész dilihaza felszámolásra kerül, oszt ott fogtok állni a világban bután értetlenül felkészületlenül, menekültek lesztek ti is.

Nyitott társadalom nélkül nincs 4. ipari forradalom és nincs globalizáció sem.

Aki kimarad az végérvényesen lemarad.

ps: ha nem érted nem neked szól

rovid 2017.05.24. 20:16:55

nem változott az semmit! szarkupac volt indulásakor is!

Bankotsu Mester 2017.05.24. 21:47:38

Sorosnak már pedig van köze a migráncsokhoz és a behozatalukhoz is.
Csak a fideszt annyira agyhalottak vezetik, hogy nyíltan hangoztatják az eu-ban, hogy az élősködő férgeket meg kell állítani. És ezzel unszimpátiát és haragot váltanak ki. A határon is jobb lett volna, ha elzavarják az összes sajtóst a jó qva anyjába és akik nem a legális checkpointon jönnének át az ország, azokra fegyvert fogni. Nyilván szólni nekik először, elküldeni a checkpointra, ha meg jönnek tovább, az égbe lőni figyelmeztetésül, majd lábon lőni... ha nincs a sajtó, a kutya sem tudja meg, ennyi. Erre a nyomorult fidesz beharangozza már jóval előre.
Mondjuk itt lehet azzal érvelni, hogy az összes többi nyugati ország profitál a kerítésből. De akkor is.

Soros támogatja a migrisimiző szerveket, mert örülne ha Európa anyagilag kicsit megroppanna és aztán ilyen-olyan offshore hátterű bankoktól vennének fel hitelt (ami az övé).

2. hiba a fidesz részéről: annyira nyomják a sorosozást és sokszor annyi hihetetlen kontextusban, hogy már mindenkiről lepereg és kurvára elegük van ezekből a hírekből. Pedig a fentebb leírt az igaz. Csak ezt éjjel-nappal nyomják...

2017.05.29. 06:24:18

@FCUK1: "1.Manchesterben nem robbanás történt, hanem merényletet követtek el, vagy robbantottak. lényeges különbség van a kettő között. "--ezt irtad !

Hát aranykomám, akkor döntsd el, hogy merényletet követtek el vagy robbantottak.
Vagy robbantásos merényletet követtek el. Különbség csak nálad van, a pici molylepke agyadban ! Értelmezz ha tudsz és ha van mivel, te agyhalott ! Utána oszd az észt, azt ami neked soha nem is volt . Remélem tudod, hogy röhejes vagy !
süti beállítások módosítása