B1 blogcsalád



Matolcsy hazudott, de rémisztőbb, hogy titkosszolgálat falazni próbált neki

2017. március 01. - ashwood

202-003_2dd5c81bfe267d6db51bb7c1763f9832934e862b-nol.jpgAz a tény senkit nem lephet meg, hogy Matolcsy György nem mond igazat. Nem először, és tartunk tőle, nem is utoljára fordult ez elő. Az azonban kifejezetten ijesztő, hogy az elvben politika-mentes titkosszolgálat mindent elkövetett annak érdekében, hogy kimossa saját mocskából a jegybank elnökét.

Ahogy azt korábban megírtuk: Matolcsy egy önfényező rohamában a parlament előtt kijelentette: ”a Magyar Nemzeti Banknak a brókercsalásokat leleplező tevékenysége egy sorozatba illeszkedik, egy forgatókönyvbe illeszkedik. … mindez egy olyan nagy NATO-szövetséges ország budapesti nagykövetségéről folytatott kormánybuktató és jegybankbuktató tevékenységhez illeszkedik, ami 2014 őszén indult el. … valakik a Magyar Nemzeti Bankot szerették volna felhasználni arra, hogy bankpánikot keltsenek Magyarországon 2015 áprilisára.”

Matolcsynak épp az a veszte ebben az ügyben, ami az országnak is általában, vele kapcsolatban: komolyan vették a szavait. Az ellenzék egyből nemzetbiztonsági bizottság elé citálta az egészet – Matolcsyt ebből a fideszes kollaboránsai mentették csak ki többségi szavazatukkal. (Elvégre nekik fölösleges lett volna meghallgatni a jegybankárt, hisz pontosan tudják, mekkora sületlenségeket hordott össze.) A titkosszolgálatoknak azonban meg kell jelenniük egy ilyen meghallgatáson – és persze illene a szakmai minimumot is hozni. Ebből legalább az egyik sikerült: megtalálták a bizottsági ülést.

Ami a zárt ajtók mögül kiszivárgott:

– a katonai titkosszolgálatok kerek-perec kimondták, hogy fogalmuk sincs, mi az istent hordott össze Matolcsy és azt mire alapozta,

– lényegében ugyan ezt igyekezett elmondani a polgári szekció is – csak sokkal finomabban. Ők úgy fogalmaztak: nem folytattak olyan tevékenységet, amelyből a Matolcsy által prezentált történet kerekedett volna ki, azonban

– bármikor képesek egy olyan prezentációt összerakni, amelyben a Matolcsy-sztorinak megfelelően rakosgatják a mindenki által ismert tényeket, bármiféle bizonyíték nélkül az összefüggésekre.

A bizottsági ülés arra mindenképp jó volt, hogy a szolgálatok elmondhatták: semmiféle információjuk nincs az összeesküvés-elmélet alátámasztására.

Az azonban már kifejezetten ijesztő, hogy

az elvben teljesen politika-mentes polgári titkosszolgálat, sutba dobva a szakmai minimumot, gyárt egy mesét, amely akár hihetővé is tehetné Matolcsy meséjét.

A belső elhárítók és kémek a jelek szerint fontosnak érzik – vagy arra kaptak utasítást, hogy fontosnak érezzék –, hogy mentegessék/mosogasság az elmebajjal küzdő Matolcsyt. Prezentációjuk – ahogy hallottuk – még élvezetes is volt, bár egy szemtanú megjegyezte: ilyen alapon a titkosszolgálat azt is be tudná bizonyítani, hogy Orbán maga gyűjtötte az aláírásokat az olimpia ellen. Bizonyíték semmire sem kell, elég csupán sejtelmes összefüggéseket felskiccelni ismert, de egymással össze nem függő tények közé.

S mindezt – még egyszer –: hivatásos hírszerzők politikai utasításra követték el, hogy Orbán jobbkezének mentsék az irháját. Vajon még mit tesznek meg, ha a kedves vezető úgy akarja? És kinek az irhájával?

A bejegyzés trackback címe:

https://b1.blog.hu/api/trackback/id/tr1212305309

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kurt úrfi teutonordikus vezértroll · https://hatodiklenin.blog.hu/ 2017.03.02. 08:14:53

Hol a narancshad? Tessék felmondani a kötelező leckét! Soros, ballibsik, háttárhatalom, zsidók, USA, Eu, Brüsszel, karvalytőke, finánctőke, komcsik, neoliberalizmus, multik, bankok, szocik. És különben is hol a birca?

dr. mesterséges színezék 2017.03.02. 09:34:55

Matolcsy akkor is igazat mond, amikor kapitálisat hazudik.
Amint újra lesz 2/3, ez a zalaptörvénybe is bekerül.
Addig csak köztudomású tény.

dr. mesterséges színezék 2017.03.02. 09:39:07

@Kurt úrfi teutonordikus vezértroll: "És különben is hol a birca?"

Keresi a megfelelő Confucius-idézetet, amelyből dupla lóugrásban a napnál is világosabban látszik, hogy egyrész Putyin fasza gyerek, Viktor is fasza, mert ezt felismerte, és hogy a liberálisokat ekézendő hülyeséget hülyén hantázni (hamis tanúbizonyságot tenni) a 11. parancsolat követelménye.

sas70 2017.03.02. 09:41:16

@dr. mesterséges színezék: Felcsökkennünk és ez neked miért nem jó? Inkább keresd a piros pöttyöt és jógázzál! Neked már az sem jó, ha minden héten meg vagy mentve?

dr. mesterséges színezék 2017.03.02. 09:46:00

@sas70: Megpróbáltam más szemmel nézni a világot, de nem találtam relaxációs eljárást, amellyel sikerült volna elérnem, hogy egyikkel a múlt, a másikkal a jövő hetet lássam, és mindkettőt torzan.
NER-inkompatibilitásban szenvedek, azt mondja a zorvos.

sas70 2017.03.02. 10:27:33

NER-etlen vagy bakker, ezé vagy brüsszelita csííkefogó, tessék elmenni a nemzeti gazdasági géniusz egyetemére és akkor majd belőled is lehet, tehetséges gázszerelő, esetleg NERkompatibilis grafikonszerkesztő, amin jól be lehet mutatni, a jobbanteljesítéses erősödést!

sas70 2017.03.02. 10:31:14

"az elvben teljesen politika-mentes polgári titkosszolgálat, sutba dobva a szakmai minimumot, gyárt egy mesét, amely akár hihetővé is tehetné Matolcsy meséjét."

"A kémek nem úgy dolgoznak, hogy gyanút keltsenek. Épp ellenkezőleg! De pont az bennük a gyanús, hogy nem gyanúsak."

"Virág elvtárs: Lehet, hogy egy hülyeséget mondok, de mit szólnál például ahhoz, ha – maradna a doboz, de – ürgebőrbe varrva. Talán még hitelesebb lenne.
Tuschinger elvtárs: Nem rossz! Egész jó írói vénád van Virág elvtárs, miért nem írsz?

Ballib cenzúrázók réme 25 2017.03.02. 10:38:34

Matolcsy igazat mondott.

Amerika mindig is mindenhol beavatkozott Obama alatt, ahol nem a Soros Gyurinak megflelő kormányok alakultak meg:

magyarhirlap.hu/cikk/81043/Matolcsyvad
Az Egyesült Államokban az ügyben viszont a múlt héten jelentős áttörésre került sor: az amerikai kongresszus egyik republikánus párti képviselője, Christopher Smith vezetésével vizsgálatot indított, hogy a szkopjei amerikai misszió milyen mértékben működött együtt Soros ottani szervezeteivel – így a kormányzati USAID-en keresztül – a konzervatív macedón kormány elleni akciókban és a macedóniai politika mélyreható befolyásolásában.
Mint már kiderült, e támogatásban a szkopjei amerikai kirendeltség részesedése kilencmillió dollár adófizetői pénz volt. Ennyit az összeesküvés-elméletek macedón változatáról

444.hu/2017/01/17/amerika-szaz-eve-hekkel-szet-valasztasokat-vilagszerte
"2014-ben Ukrajnában hangfelvétel is készült arról, hogy Victora Nuland, a külügyminisztérium magas rangú tisztségviselője és a kijevi nagykövet arról beszélgetnek, ki lenne a legmegfelelőbb jelölt és milyen stratégiát kövessen az ellenzék."

Ballib cenzúrázók réme 25 2017.03.02. 10:40:10

@Kurt úrfi teutonordikus vezértroll:

Ez nem lecke kérdése.

Tények és folyamatban levő nyomozati anyagok tanusítják, hogy így van.

CSak a ballib hazaárulók célja, és a hazánk elleni támadás oka egybeesik, így a Gyurcsnyista majmok letagadják.

Ennyi a sztori.

dr. mesterséges színezék 2017.03.02. 10:57:50

@Ballib cenzúrázók réme 25: "Tények és folyamatban levő nyomozati anyagok tanusítják, hogy így van."

Ezektől minden kitelik. Emlékszel arra, amikor kivették a szoftvert a programból, hogy választást nyerjenek?
Ezek ilyenek.
De majd tanulnak tőlünk erkölcsöt meg hazaszeretetet!

nu pagagyí 2017.03.02. 11:05:25

Matolcsy alapból ilyen hülye. Saját baromságait is elhiszi. Az MNB-t már erőddé alakította, a tankok beszerzése folyamatban, a légelhárító ágyúk fészkét már kiépítették a tetőfronton.

nu pagagyí 2017.03.02. 11:26:03

@Ballib cenzúrázók réme 25: Vannak párhuzamok hazánk és Ukrajna között. Az oroszok például ott sem voltak kavarni, ahogy nálunk sem. Janukovics sem az oroszok embere volt, ahogy Orbán sem az. Mindkettő rettenthetetlen hazafi. Népüktől való függetlenségüket Putyin garantálta, illetve garantálja.

dr. mesterséges színezék 2017.03.02. 11:53:21

@nu pagagyí: Szalacsin meg Fogarasi Árpádon egy nemzedék röhög... ugyanaz a nemzedék alusapkát ragad, ha Matolcsy vagy Széles blöfföl egyet.

dr. mesterséges színezék 2017.03.02. 11:58:06

@zsindekszes CIA spicli: Ez úgy van, hogy
1. kevesebb orosz(befolyású) portált kéne olvasnod,
2. különösen akkor nem kéne, ha az általuk hivatkozott anyagot 12 másodperc alatt magad is megtalálhatod és olvashatod - közvetítő-elemző nélkül,
3. olyan szöveget is meg kell tanulni olvasni, amit nem gyorsétkeztetésű agitpropnak szánnak.

Szóval te sosem fogod érteni.

270 milliárdot loptunk mégis korrupcióval vádolunk 2017.03.02. 12:08:07

"Matolcsy hazudott, de rémisztőbb, hogy titkosszolgálat falazni próbált neki"

Nem kell a hazug duma. Azert tamadjak a Matolcsyt , mert mar megint nyereseges az MNB, ez a lenyeg.

A libsik idejeben minimum 300 milliard veszteseget termelt az MNB. Vagyis nagyobb volt az eves hianyuk, meg a 4-es metrotol ellopott 270 millliardnal is.
Es most megorulnek attol, hogy veszteseg helyett, mar megint nyereseges, ezert akarjak lejaratni a Matolcsyt

Indriq 2017.03.02. 15:24:22

Legyen töke a kuszaszemnek és bajtársának. Jelentse az ENSZ-ben, hogy az imperialista hatalom próbálta csorbítani a nép egyszerű országának szuverenítását. Tisztára mint Észak-kórea.

morpho 2017.03.02. 15:26:37

@Ballib cenzúrázók réme 25:

"Matolcsy igazat mondott." :))))))

@270 milliárdot loptunk mégis korrupcióval vádolunk:

" Azert tamadjak a Matolcsyt , mert mar megint nyereseges az MNB, ez a lenyeg."

Ilyen a világon nincs! Nem az a jegybank dolga, hogy nyereséges legyen, hanem az, hogy az árfolyampolitikát irányítsa. Ehhez képest: 310 forint egy euró! 310 baszod! kb 280 lenne reális.
Az állami iskolák és kórházak sem nyereségesek. Nem az a dolguk.
Az meg már csak hab a tortán, hogy ha a jegybankba nyereség képződik, azt be kell fizetni a költségvetésbe és nem alapítványokba kiszervezni, ahol aztán a elveszíti közpénz jellegét... Az egész "nyereségesdi" azért van, hogy a jegybankból is lophassanak Orbánék. Ezért ül ott egy Matolcsy nevű teljesen alkalmatlan bőrizomtömlő! Te meg bevéded a lopást! Miért jó ez neked? Te is kapsz a zsetonból?

MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ.BÖRTÖNBEN 2017.03.02. 16:13:52

@Ballib cenzúrázók réme 25: "Matolcsy igazat mondott."

Hiiihihihihihiíí! Hajrá! Aggyál a fideSSfasszopók pofájába!

MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ.BÖRTÖNBEN 2017.03.02. 16:26:33

Eltolcsy egy ösztönös Zseni!!! Kinek másnak jutna eszébe ilyen örrrdögien rrrafinált terv a Magyarság Felemelésére? Mit felemelésére, Katapultálására! 2010 óta erőnek erejével egyre összébb húzza a gazdaságot, elaltataja az öszes ellenségünk éberségét, a szegényebbeket mégszegényebbé teszi, hogy azt higgyék, az egész társadalom nyomorog. A Pannon Puma ugrásra készül, összehúzza magát, a gazdaságot, erőnek erejével még Bulgária szintje alá, de domborodnak az izmai, egy helyre összpontosítja az energiáit, minden vagyonát, gazdagságát, Alcsútra, a világ szívcsakrájába, Pénztáros Lőre és az Orbán Klán végletekig megbízható kezébe. Csak a megfelelő pillanatra vár, hogy kitörjön. Csak vár! De majd egyszer meglátjátok, hitetlenek, mire lesz képes! Sírni fogtok!

Nzoltan 2017.03.02. 16:38:31

Matolcsi jelenleg hitelesebb mint az index. Ha nem így lenne, nem lenne ilyen alacsonyan az alapkamat.

morpho 2017.03.02. 18:49:51

@Nzoltan:

"Matolcsi jelenleg hitelesebb mint az index." :)))) Zseniális!!

"Ha nem így lenne, nem lenne ilyen alacsonyan az alapkamat." :)))) Stand up comedybe azonnal Nzoltannal!! :))))
süti beállítások módosítása