B1 blogcsalád



Lengyel László szervezkedik Gyurcsány ellen

2017. február 05. - nickgrabowszki

ll.jpgA pártszóvivő közölte,  ki az a "közíró", akiről Gyurcsány Ferenc beszélt az évértékelőjén, aki a DK-t, de különösen Gyurcsány Ferencet próbálja kitolni bármilyen ellenzéki együttműködésből, a 2018 utáni Magyarország politikai térképéről.

Gyurcsány szombaton azt mondta, az MSZP, a Párbeszéd, az Együtt, valamint Botka László és egy önjelölt királycsináló a DK háta mögött szervezkedik.

Hát most jól lebukott az önjelölt királycsináló: 

Kérdés, hogy Lengyel egyáltalán tud-e arról, hogy ő Gyurcsány ellen szervezkedik.

Mert Gyurcsány nem csak titkos tárgyalásokról, meg önjelölt királycsinálókéról értekezett szombaton, hanem arról is, hogy

  • ő egyedül leváltja és börtönbe küldi Orbánt,
  • pártja késze áll arra, hogy a "többség nevében" kormányozza Magyarországot,
  • de ő addig is Magyarország egyik vezetője,
  • ebben a minőségében úgy döntött, hogy már megbűnhődött.

Ezek azért erős állítások egy 4-5 százalékos párt éléről. Különösen sajátos világlátásra utal, hogy magát ma is Magyarország egyik vezetőjének tartja.

Sajnos a választók erről nem tudnak.

És egyelőre nem is tűnik úgy, hogy különösebben preferálnák, hogy Gyurcsány újra ténylegesen is Magyarország egyik vezetője legyen. Sokkal inkább az inkább az ellenkezője látszik.

Pedig ők fognak arról dönteni, hogy Gyurcsány megbűnhődött-e, az érintett hiába jelentette be, hogy letöltötte a büntetését.

Amúgy meg milyen büntetés az, ahol az elkövető az ominózus 2006-os kampány és választás óta már

  • 11. éve parlamenti képviselő,
  • kétéves megszakítással (2007-09, 2011-) folyamatosan pártelnök?

Ahol ilyen a büntetés, milyen lehet a jutalom?

A bejegyzés trackback címe:

https://b1.blog.hu/api/trackback/id/tr4512184232

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Ezek Mennek · http://ezekmennek.hu 2017.02.05. 13:55:06

"1991-ben ismertem meg Lengyel Lászlót. Egy ismerősöm, név szerint Galván Tivadar mutatott be neki, aki a Pénzügykutató Rt.-nél dolgozott.
Akkor még nem sejtettem, hogy 2017-ben Lengyel László beugrik a Dunába, és a víz alatt beszélget ellenséges békaemberekkel, és összeesküvést sző Gyurcsány Ferenc ellen. Később azt is láttam, hogy mint önjelölt királycsináló, ürgebőrbe varrt dobozokban juttatja el utasításait Botka Lászlónak. "

jágör68 2017.02.05. 14:30:56

Megpuccsolják az egykori fő- fő- fő puccsistát?
Puccsány Lopcsány Csótány, a választási csaló, megrögzött hazudozó, rángatódzó, habzószájjal fröcsögö elmebeteg miért nincs még lesittelve?

Peter Götz 2017.02.05. 14:48:16

@jágör68: ha megjött Grazból ,kérdezd a főnököd?

MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ.BÖRTÖNBEN 2017.02.05. 15:06:30

@jágör68: "Puccsány Lopcsány Csótány, a választási csaló, megrögzött hazudozó, rángatódzó, habzószájjal fröcsögö elmebeteg miért nincs még lesittelve?"

Mert a gazdád védi, érinthetetlen, szüksége van rá.

Fedor · http://fedor.blog.hu/ 2017.02.05. 16:15:11

Azt is mondta tegnap, hogy az MSZP az Együtt-tel meg a Párbeszéddel szervezkedik ellene titokban. Na most aki ismeri ezeket a pártokat, tudja, hogy ez mekkora baromság.

Domoka1 2017.02.05. 16:21:29

Néztem az értékelőnek a végét, hát Fletóhoz képest kicsit lapos volt, de Mekk Eleknek nagyon tetszett.Persze Molnárhoz képest...

NemodaBuda 2017.02.05. 16:46:50

Még mindig nem hiszem, hogy Lengyel a baloldalt Gyurcsány nélkül képzeli el ! De ha így van, szegényebbek lettünk egy érdemes gondolkodóval, volt már ilyen.

MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ.BÖRTÖNBEN 2017.02.05. 16:55:59

@NemodaBuda: Ha gyurcsánnyal képzeli el, azért hülye, ha gyurcsány nélkül, akkor meg azért. Se lenyelni, se kiköpni nem tudják. orbán meg csak kér egy kávét, hátradől, és röhög.

kuszkusz1 2017.02.05. 18:00:05

@Ezek Mennek: Egyszer majd kérünk magától valamit, Lengyel Elvtárs!

kuszkusz1 2017.02.05. 18:18:17

index.hu/belfold/2017/02/05/gyurcsany_baloldal_kiralycsinalo_belharc_beszolas/

Kívncsi vagyok Botka reagálására - ugyanazt csinálja-e végül amit Bajnai, aki a végén nyögvenyelősen, de a nyakába vette még Gyurcsányt is - avagy karakánnak mutatkozik és nem cseresznyézik vele egy tálból. Nem bánnám, ha karakánnak mutatkozna, pláne mivel az eddigiek alapján nincs róla olyan nagyon jó véleményem.

Boross Bence 2017.02.05. 19:14:52

Aki ellen Lengyel László szervezkedik, az nyugodtan alhat.

MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ.BÖRTÖNBEN 2017.02.05. 20:15:02

@Boross Bence: "Aki ellen Lengyel László szervezkedik, az nyugodtan alhat."

:))

Chris Lamb 2017.02.05. 20:28:41

@a gyűlölködő uszítás eredménye. egy rendőr meghalt: Ha gyurcsánnyal képzeli el, azért hülye, ha gyurcsány nélkül, akkor meg azért. Se lenyelni, se kiköpni nem tudják. orbán meg csak kér egy kávét, hátradől, és röhög. KI vetted a szót a számból. :))) Az egész dolog kezd kutya komédiába átmenni. :D Vajon Lengyel László mivel lépett Gyurcsány lábára? :O

MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ.BÖRTÖNBEN 2017.02.05. 20:36:59

@Chris Lamb: "kezd kutya komédiába átmenni."

Azóta kutyakomédia, hogy a gyurcsányt kirúgták végül az emeszpéből, és annak ellenére, hogy egy politikai hulla, zombi, elhatározta, hogy csakazért is megmutatja és pártot alapít.

Két emberről bizonyult be, hogy TELJESEN alkalmatlanok az ország vezetésére: gyurcsány és orbán. Egy becsületes hajléktalant bámikor kicseréltem volna velük.

Chris Lamb 2017.02.05. 20:59:33

Egyet nem tudok megérteni? Erre mi szüksége van Gyurcsány Ferencnek? Anyagilag tuti nem. Ha meg média fényre van szüksége máshol is megkaphatná. Komolyan mondom egy lökött celebként jobban befutna. :D

MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ.BÖRTÖNBEN 2017.02.05. 21:06:54

@Chris Lamb: Én sem értem. Arra jutottam, hogy nyilván agyi rövidzárlata van, azt hiszi, hogy ő még egy politikus, és miniszterelnök lehet belőle. Ez a poszt szerintem remekül összefoglalja:

" * ő egyedül leváltja és börtönbe küldi Orbánt,
* pártja készen áll arra, hogy a "többség nevében" kormányozza Magyarországot,
* de ő addig is Magyarország egyik vezetője,
* úgy hiszi, hogy már megbűnhődött."

Ő azt hiszi magáról, hogy egy reformer, közben 5 év alatt egyetlen tervét se vitte véghez.

Mindenképpen elvarázsolt ember. De orbán se ezen a világon jár a nyilatkozatai alapján. A nemzetnek az lenne a legjobb, ha egymáshoz kötöznénk, és kilőnénk őket az űrbe.

Peter Götz 2017.02.05. 22:41:52

talán csak zavarja az önérzetét,ha a másik 1000 milliárdokat lop,és ez nem zavarja a népet,ő pedig kíváncsi,vajon a Magyarok tényleg ennyire becstelenek!?

morph on deer 2017.02.06. 00:32:25

@Peter Götz:
"...vajon a Magyarok tényleg ennyire becstelenek!?"

Ó nem, dehogy!
Legalább is nem mind.

Csak a kétharmaduk.

MACISAJT 2017.02.06. 08:21:24

Mi ebben a csoda? Hiszen "ezek" mindig szervezkednek:
nepszava.hu/cikk/1007464-az-utolso-pillanatban-vagyunk---neves-kozeleti-szemelyisegek-felhivasa/

"Az utolsó pillanatban vagyunk" - neves közéleti személyiségek felhívása
nepszava.hu|2014. jan 8. 17:31

Információink szerint az Együtt-PM vezetője a múlt héten találkozott Fischer Iván lakásán Bitó László író, orvoskutató mellett többek között Heller Ágnes filozófussal, Konrád György íróval, Radnóti Sándor esztétával, Parti Nagy Lajos és Závada Pál írókkal. Egyebek között az ő javaslatukra döntött Bajnai Gordon hétfő reggeli bejelentése mellett. A demokratikus erők összefogásának hírére neves közéleti személyiségek felhívást tettek közzé. Ismertetjük a dokumentum szövegét, és az aláírók, valamint a csatlakozók listáját.

A közlemény így szól: "Mi, alulírottak, megkönnyebbülten és teljes egyetértéssel vettük tudomásul, hogy végre elindult az a folyamat, amelynek eredményeképp megszülethet a demokratikus erők teljes körű összefogása. E nélkül ugyanis elképzelhetetlen a jelenlegi autokratikus hatalom leváltása, a magyar demokrácia és a jogállamiság újjászületése.

Felszólítjuk mindazokat, akik érdemi közreműködői lehetnek az együttműködésnek, hogy ne késlekedjenek, rendeljék alá érdekeiket a közös célnak, s ha kell, javasoljanak új miniszterelnök jelöltet, hiszen az utolsó pillanatban vagyunk, amikor még van remény a jogállam helyreállítására.

Akinek fontos a magyar demokrácia ügye, határozottan lépjen fel az együttműködés érdekében. Fogjunk össze, minden demokratára szükség van! A haza mindenek előtt!

Bitó László, író
Csáki Judit, színikritikus
Heller Ágnes, filozófus
Konrád György, író
Parti Nagy Lajos, író
Radnóti Sándor, filozófus
Vásárhelyi Mária, szociológus
Váradi András, biokémikus
Závada Pál, író"

Oszt most -már azoknak akik időközben nem dobták fel a pacskert- eljött az utolsó utáni pillanat.:P
És lengyel szürke kardigános antikasszandra lászló( mindig annak az ellenkezője jön be annak amit jósol) ismét összefogdosást szerveznek..

Nyíihihi:P

Conchobar 2017.02.06. 08:29:54

@Peter Götz: "talán csak zavarja az önérzetét,ha a másik 1000 milliárdokat lop,és ez nem zavarja a népet" - A nép magától nem tudja, hogy őt mi kellene, hogy zavarja. Valakiknek meg mondani neki, hogy ezek a lopások, korrupciók, közpénz herdálások az Orbán-rezsimhez köthetők. Azelőtt, a Gyurcsány-kormány idején egyáltalán nem voltak ilyenek. Épp ezt erősítette meg a minap ez a skandináv gyerek, ez az OLAF

igazi hős 2017.02.06. 08:34:01

@a gyűlölködő uszítás eredménye. egy rendőr meghalt: Nono, ne hidd, hogy Orbán nem dolgozik sokat azon, hogy ez a helyzet jó sokáig fennmaradjon.

MACISAJT 2017.02.06. 08:42:55

@Conchobar: "Valakiknek meg mondani neki, hogy ezek a lopások, korrupciók, közpénz herdálások az Orbán-rezsimhez köthetők. Azelőtt, a Gyurcsány-kormány idején egyáltalán nem voltak ilyenek."

Nem érted te a csíziót, ahogyan a "nép" többsége sem..:)

A gonosz, fasiszta,etc. Fidesz alatt ellopják az ezercsilliókat és mégis jut, marad pénz államra, építkezésekre, bérfejlesztésekre,beruházásokra adócsökkentésre.

A nemgonosz, demokratikus etc. Gyurcsán(ok) alatt pedig meg nem lopnak el semmit, valahogy valamiért mégis tönkrement az ország, el kellett adni mindent a MOL-tól a Postabankig oszt után az államcsőd előtt két nappal jöhetett az IM,F hitel...

Na erre varrjál gombot :P

Ballib cenzúrázók réme 24 2017.02.06. 08:49:39

Már kezdem én is elhinni, hogy Gyurcsányt a Fidesz pénzeli.

Ennyire nem lehet senki se küldetéstudatos, vagy bolond, mint Gyurcsány máshogyan.

Nem lehet nem észrevenni, hogy a baloldal vele nem nyerhet soha többet.

Ballib cenzúrázók réme 24 2017.02.06. 08:51:05

@MACISAJT:

Meg persze pl az Alstom ügyben is kiderült hogy a Gyurcsányék lopták szét magukat 4-es metró építés ürügyén, miközben Tarlósék csinálták meg a kivitelezés legalább 65-70%-át.

Medgar 2017.02.06. 08:56:08

Nem lehet, hogy a komplett baloldalt a zorbánék fizetik? Remélem nem maguktól ekkora gyökerek.

MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ.BÖRTÖNBEN 2017.02.06. 09:25:11

@Medgar: "a komplett baloldalt a zorbánék fizetik?

Hirtelen csak hillerhaver jut eszembe, de sokan vannak az mszp-ből, akiket orbán fizet. Meg a Fodor feleségét is fizeti.

6.Lenin 2017.02.06. 09:40:43

@Medgar:

Még nem látod tisztán, hogy Orbán és Putyin irányítják az egész világot?
Ma Mo-on mindenki úgy táncol ahogy Orbán szeretné. Itt mindenki más hülye, még a saját bevallásuk szerint is. Vagy megveszik őket, vagy tök debilek.

MACISAJT 2017.02.06. 09:41:10

Demszky Gábor kizárólag ügyvédjén keresztül nyilatkozik a metró-ügyben

InfoRádió

2017.02.06. 08:29

– Nincs köze a volt főpolgármesternek az OLAF-jelentésben taglalt esetekhez, kiemelkedően az Alstom-ügyhöz – nyilatkozta a Magyar Időknek Magyar György ügyvéd.

Hozzátette: teljes körű ügyvédi megbízást kapott Demszky Gábortól azután, hogy Lázár János Miniszterelnökséget vezető miniszter összefüggésbe hozta a főpolgármester nevét a 4-es metró ügyeivel.

Magyar György szerint az 1990–2010 között regnáló szabad demokrata városvezetőt sem jogi, sem politikai, sem pedig erkölcsi felelősség nem terheli a 4-es metró körüli ügyekben.

A jogász azt is elmondta: a jövőben minden további nyilatkozatot rajta keresztül fog megtenni Demszky Gábor.

Úgy tűnik, a szoros ügyvédi kontroll kiterjed a politikus Facebook-oldalára is,

mivel Demszky az OLAF-jelentés péntek déli nyilvánosságra hozatalát már nem kommentálta.
--------

Nyihihi:P

MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ.BÖRTÖNBEN 2017.02.06. 09:49:51

@6.Lenin: "Ma Mo-on mindenki úgy táncol ahogy Orbán szeretné."

Még vagyunk páran, aki nem fideSSfasszopók.

VT Man 2017.02.06. 09:51:17

Ezt a fasz(i)t tuti a Fidesz penzeli!

MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ.BÖRTÖNBEN 2017.02.06. 09:54:46

@MACISAJT: Nemtom demszki mennyire volt benne és mennyiről tudott és mennyiről kellett volna tudnia. Minimum 100% politikai felelőssége van.

Azt viszont tudom, hogy Atkáry bulldogként védte a város kasszáját, míg ki nem rúgták. Én úgy kombinálom, hogy nem tűrték, hogy a metrópénzeket is megvédje.

6.Lenin 2017.02.06. 09:55:46

@a gyűlölködő uszítás eredménye. egy rendőr meghalt:

Tudom. Azért írtam...

"Vagy megveszik őket, vagy tök debilek. "

Engem meg tudott venni, téged nem.

6.Lenin 2017.02.06. 10:13:03

Egy újabb önbeismerés...

Volt Bp-nek egy vezetése (szürkeállománya), itt épült a világ legdrágább-, legfeleslegesebb-, talán a leghosszabb ideig tartó metró építése, és lássunk csodát,

a város vezetésének halvány fingja sem volt mi történik körülöttük. Ennyire alkalmasak bármire is. Orbán irányított mindent a csatornából. Most még az OLAF-ot is lefizette. Mindenkit lefizet (ennyire megvehetőek az ellenzéki politikusok?)

6.Lenin 2017.02.06. 10:25:56

Talán még 1 érdekesség...

Valamikor néhányan kiléptek (kizárták őket) az MSZMP-ből, nyilván olyan szándékkal, hogy beépüljenek az alakuló ellenzéki pártokba, LL-nek ez sem sikerül. Volt egy halvány kísérlete Antall J. ellen, de elbukta azt is. Eddig nem sok minden jött össze neki. Gyurcsány eltakarításához is 1 nagyon pici pont, szerintem, pedig sokat segítene, ha összejönne.

MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ.BÖRTÖNBEN 2017.02.06. 10:40:58

@6.Lenin: "ennyire megvehetőek az ellenzéki politikusok?"

Elsősorban a fideSS tagjai, sleppje megvehető egy-az-egyben, az egész egy nagy maffia.

A megélhetési politikusok ugye definíció szerint megvehetők. Úgy látom, az MSZP-ben sok ilyen van. Talán az LMP-ben is. A gyurcsány pártjáról semmit se tudok. A Jobbik nem hiszem, hogy ilyenekből áll. A mikropártok se.

6.Lenin 2017.02.06. 11:43:05

@a gyűlölködő uszítás eredménye. egy rendőr meghalt:

5 drb seggfejjel több lesz a Parlamentben. Mire lesz az jó?

MaxVal BircaMan alszerkesztőhelyettes · http://www.bircahang.org 2017.02.06. 11:52:40

@MACISAJT:

Gyurcsány azt hiszi, ő az igazi nyugatpárti liberális, hozzá képest a többi ballib nem 100 %-ban ilyen, ennyi az egész. Ez egyébként részben igaz is egyes MSZP-esekre, akik ma már menekülnének a liberalizmusból.

sőőtnagyonis 2017.02.06. 11:53:53

Az egész országot ennek a "királycsinálónak" kéne elmagyarázni, hogy Orbán gáncsoskodása teszi tönkre a kezdetektől az országot. Néki kellett volna látni, hogy Orbán 2006-os vitájában azért marad alul, mert már akkor is voltak titkos akciói a fidesznek amivel kikémlelték az MSZP programját, és az előtt támadták, mint ahogy az nyilvánosságra kerül. Az aktuális vitában Ferenc leállította orbánt és ő ezen a sérelmen akart újra kiköszörülni a csorbát. A fideszesek elhitették a népünkkel, hogy ők a mi érdekeinket képviselik amikor megtőrték a jóléti rendszerek stabilizálásának a folyamatát. Nyilván való, hogy nincs ingyen ebéd a piacgazdaságban, ők mégis az ellenkezőjét állítják.
A királycsinálók csak azt felejtik el, ha ők sem látnak tisztán akkor lesz elveszve az ország, lehet hogy valaki hatalom közelébe fog jutni, de megfelelő kommunikáció híján, a vesztüket is okozzák.
Kevés valakiknek az ártatlanságával előállni, itt az alapvető szemléletet kell kialakítani.
Ha Lengyel úr kinyitja a száját ott kell elkezdeni az okoskodást, ahonnan az egész balhé keletkezett. Újabb öszödi beszédre nincs szükség, tehát azt kell megérteni NEKI is amiért annak el kellett hangzani. Az ő félszeg hozzáállása miatt tudatlanok maraduk, és a fidesznek meghagyja a populista játszóteret, amíg a lényegről nem beszélünk!

Peter Götz 2017.02.06. 12:02:53

@MACISAJT: a százmilliárdos uszodára gondoltál,vagy a felcsúti stadionra?!

MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ.BÖRTÖNBEN 2017.02.06. 12:20:29

@6.Lenin: "5 db seggfejjel kevesebb lesz a Parlamentben. Mire lesz az jó?"

Kezdetnek.

6.Lenin 2017.02.06. 12:38:20

@a gyűlölködő uszítás eredménye. egy rendőr meghalt:

Milyen kezdet? A totális csőd?
A ballibák után mindig, mindenhol, mindenben csőd volt eddig.

MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ.BÖRTÖNBEN 2017.02.06. 12:43:50

@6.Lenin: "Milyen kezdet?"

Hogy szélsőjobb fideSSes maffiózók, és álbaloldali megélhetési tolvajok helyett a népet szolgáló politikusok üljenek a Parlamentben.

"A ballibák után mindig, mindenhol, mindenben csőd volt eddig."

2010-ben igen.

Az 1998-2002-es orbán kormányt nem nevezném totális csődnek.

Szűtté mamá? Szűjjé! 2017.02.06. 12:47:12

Láttam a beszédből pár percet a tv-ben, Gyurcsi elég gyoggyantnak tűnt. Ám így is, továbbra is ő Orbán legfőbb szövetségese az országban. Minden lépésével következetesen csak Orbánnak tesz jót. Ezek ketten együtt röhögnek azon, hogy milyen hülye a magyar.

6.Lenin 2017.02.06. 12:49:52

@sőőtnagyonis:

"...amiért annak el kellett hangzani..."

A baj mindig azzal van, hogy valami elhangzik, aminek el kellett már hangzani, de utána nem történik semmi.
Gyurcsány által is lehangzott, aminek el kellett hangzani, aztán lapított szép csendben tovább, csak ráijesztett a bandára, tudok mindent, és ha én 1x, akkor majd...., de nem történt semmi.
De minek is kellene ezeket újra elmagyarázni bárkinek is? tudták az emberek előtte is (lásd 56-ot). Vagy akár most? Aki tájékozott valamennyire, tudja, hogy mi várható tőlük, azért is van a béka seggénél a támogatottságuk. Aki meg hisz bennük, annak meg hiába is magyaráznál bármit is.
Szerintem.

Szűtté mamá? Szűjjé! 2017.02.06. 12:50:27

@MACISAJT: Kit érdekel már Demszky? Nyomozzanak, oszt ítéljék el, ha megérdemli. A gond az kiscsibe, hogy hiába 7 éve fideszkormány, nem nagyon sikerült a "közellenség" szocikat lesittelni. Még azt a kaspófejű Hagyót sem. Hogy lehet ez? Nem is akarják, mert szövetésgesek, sitten nem lehetne rájuk mutogatni, hogy visszajönnek? Nem is bűnösök, csak a fidesz brekegi ezt? Te mint fidesz agitprop munkatárs, nyilván többet tudsz erről.

metax 2017.02.06. 13:26:32

Ez nem lep meg. A bajnaista Lengyel mindig is nyíltan ellenszenvezett Gyurcsánnyal.

metax 2017.02.06. 13:29:04

"...ő egyedül leváltja és börtönbe küldi Orbánt,"

És akkor ezt most így hogy?

Ő lesz egyedül a szavazólapon, választást nyer, majd karon ragadja Orbánt, elsétál vele valamelyik börtönig, bebocsájtást kér az őröktől, majd bevágja az egyik cellába?

metax 2017.02.06. 13:33:23

"ő egyedül leváltja és börtönbe küldi Orbánt,"

Polt Petinek még lesz ehhez egy-két szava...

metax 2017.02.06. 13:53:28

@Ezek Mennek: Lehet humorizálni, de nagyon is létező jelenségről van szó. Mármint hogy politológusok, publicisták, stb., tehát az un. politizáló értelmiség aktívan is részt vesz a politika alakításában.

2013-ban Bitó László orvos-közíró vezetésével egy ilyen brancs rábírásával hozták a felek tető alá az ellenzéki megállapodást, melynek eredményképp' Bajnai visszavonulót fújt, és Mesterházy lett a közös min. elnök jelölt.

illaim 2017.02.06. 17:39:04

Megy ám a "nagy emlékezés" nevű fröcsögés! Azt viszont egyik birka sem említi, hogy miért is karaktergyilkolják továbbra is Gyurcsányt, akit a saját pártja is elárult!
A pártok finanszírozásáról szóló törvényt a fidess megfúrta! Az LMP kívül senki, egyik párt se tartotta fontosnak, hiszen akkor vége a lenyúlásoknak! Se választási pénzek túlköltése, se párt finanszírozás! Most a sok agymosott birkának, fel sem merül, hogy a fidess pontosan azt csinálja, amit ellenzékben kifogásolt! Azóta az összes prominens fidesses, segget csinált a szájából, a gerinctelen birkasereg legnagyobb támogatásával!

sőőtnagyonis 2017.02.06. 18:45:23

@6.Lenin: Amíg az emberek nem ismerik fel, hogy az a pénz ami a lakosság hozzájárulásával ment a jóléti rendszerekbe szükséges volt a fennmaradásukhoz, fejlesztésükhöz. A mostani dogmák szerint viszont csak a reménytelen leépülés lázható.
A totális sikerpropaganda is kevés a tagdáshoz. Kívánom hogy azok a tejfelesszájú ifjak sikeresek legyenek, de félek, hogy a demagógia őket is felőrli majd akik súgnak nekik hiába adják rájuk a sikkes uniformist, csodák nincsenek, csak beképzelt sihedereket fog a csodavárás szülni. A ballaszt nem Ferenc, hanem a hibás elemzés. Lehet, hogy ez szándékosan történik így, hogy rablás még tovább tartson.
Csak a polgárok bölcsességétől függ, hogy évtizedekre, vagy évszázadra vesse vissza ez az aljas propaganda az országot.

gmihaly621 2017.02.07. 22:30:44

Gyurcsány - vesztére - kimondta, hogy "Ezt jól el...Nem is kicsit, nagyon..." Sajnos ő is szűkkeblűen értelmezte ezt, holott a baloldal már a kezdetekkor, úgy 1848, a Kommunista Kiáltvány táján elqrta. Persze akkor ez is csak egy volt a zűrzavaros "forradalmi" eszmék közül. A munkásosztály és az Internacionálék voltak a "továbbfejlődés" "bónuszai" és a "Nagy Háború" harmadik éve, a kifáradás éve tették az i-re a pontot. Az amerikai expedíciós "felmentő" hadseregek elkéstek, a két 1917-es orosz forradalom és 1989-90-nel új szakaszba kerülő "folyományai" csak súlyosították az elszabást. Hogy hogy nem vették észre a ballerek ezt a méretes tévutat! Ez az igazi "zsákutcás fejlődés", ebből aztán tényleg nehéz kikecmeregni, ha egyáltalán...

sőőtnagyonis 2017.02.10. 20:52:08

@6.Lenin: Azt mindenki tudja miért kellett elhangzani, és azt is miért nem hat ez a másik oldalon.
Az élet ezért bonyolultabb a valóságnál. Mondjuk azt, hogy aszimmetrikus világban élünk.
A szavak is mást jelentenek mint akkor.Csak néhány lapáttal rátettek még.
Azért jóval vastagabb bűr kell az olyan pofákra ahol naponta változik a legfőbb etalon, és biztosan tudjuk, hogy semmi sem igaz amit mondanak.

6.Lenin 2017.02.10. 21:18:03

@sőőtnagyonis:

"Mondjuk azt, hogy aszimmetrikus világban élünk."
"Csak néhány lapáttal rátettek még."

Naná, ahogy te is...

"biztosan tudjuk, hogy semmi sem igaz amit mondanak. "

Ők is ezt mondják
Akkor? Min is kéne csodálkozni?
süti beállítások módosítása