B1 blogcsalád



Az agitprop az első számú kormánytevékenységgé vált

2016. szeptember 24. - Spectra

Kemény egy nyár volt. Némiképp ráolvadt a Harry Potter a Fineszre, Voldemort nagyurat majdnem lekapcsolta korábban a NAV, de még nem érett be a gyümölcs valami oknál fogva. Úgyhogy csak most kaptuk az arcunkba az első korrupciós ügyet, amit “feltárni szándékozik” az ügyészség, meg az állampárt.

Míg Rogán kezét úgy látszik nem engedik el, addig egy komolyabb pártmúlt nélküli vidéki erős embert beáldozni látszanak. Persze lehet bővül majd a gang, ha a a népszavazási kampány után kidőlnek Simonka György ügyei is a csontváztartó szekrényből.
kover-laszlo-20-hpgy-1024x683.jpg

De addig még egy hét, és az utóbbi napok kampányendezvényei láttán addig három atomháborút zavarunk le a beözönlő migráncsok beláthatatlan tömegével. Kétszer győzünk, egy pedig szoros döntetlen lesz, de azt is csak bírói (Brüsszel) segédlettel hozzák ki x-re.

Azt már tudni véljük a királyi csatornát nézve, hogy egyes baloldali városok csak megérdemelnének néhány migrást, ha már nem oda szavaztak, ahová kellett. Ha így haladunk előbb-utóbb kiderül az ellenzék politikusaikról, hogy titkon leboltolták Brüsszellel “kisvárosnyi” migráns betelepítését, sőt, már évekkel ezelőtt ezen dolgoztak a gazok. Az összeesküvés szálai beláthatatlanok, a háttérhatalom, meg a Soros ellen nagy kék plakátokon dúl a háború.

Mondjuk abban mindig jók voltak, a pénz, a paripa meg a fegyver most bőségesebb, mint valaha. A Pasa park forrásai kiapadhatatlanok, az agitprop az első számú kormánytevékenységgé vált. Keríts egy ellenséget, azt uccu plakátot ezerrel, légyen ez a mottónk! És így milliárdokat lehet elsíbolni. Nem milliókat, milliárdokat, bakker. A politikai haszon meg a százszorosa, ha nem több.

Miért hagynák abba? Semmiért.

Miért ne derülhetne ki a következő két hétben, hogy létezik kontinuitás a már nem egyszer kiplakátolt politikai ellenfelek, illetve a jelenlegi válságos állapotok között. A kedvencem volt 2014-ben a gyurcsányos-hagyós-bajnais-mesterházys plakát a bohóccal.

  • Bajnai egyértelműen háttérhatalom (mi lehetne más),
  • Gyurcsány ugye Brüsszel szekerét tolja,
  • detto a volt szoci elnök,
  • a Hagyó meg már a nokiadoboznyi dellát is a Sorosnak akarta kijuttatni, ha már háttérhatalom, akkor legyen kövér alapon.  

Ha már Kövér. Na, őrá kell figyelni, a bajusz igazán tudja az ütemet. Ha kell, német világbajnok focistának üzen hadat, és ha kell ő lesz az, aki az előbb utóbb megtalálja az összefüggést az Aszad-rendszer, a kurdok, az “elmúltnyolcév”, a libás bajnai meg a 15 milla között abban a dobozban.

Előbb-utóbb kiegyenesített kaszával felszerelt roma hadak fogják óvni a kormány segélyezési rendszerét a déli határokon az áradattal szemben. Csak plakátok kérdése az egész.

A bejegyzés trackback címe:

https://b1.blog.hu/api/trackback/id/tr511733285

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

István Szakszon 2016.09.25. 04:06:29

Na ez a bajuszkirály?
Cirkuszba való.
Ja?
A parlamenti ülések is azok.

morph on deer 2016.09.25. 10:42:34

"Előbb-utóbb kiegyenesített kaszával felszerelt roma hadak..."

Ez a rész a (science)fiction kategóriába tartozik, úgye, vagy csak simán fantasy?

Mert ugye, honnan vennének kaszát..?

Jakab.gipsz 2016.09.25. 10:58:15

Nagyon hiányzott már egy újabb hablaty, "nesze semmi fogd meg jól", a B1 hozza a megszokott formáját.

Bolond lyukból bolond szélfújó.

BiG74 Bodri 2016.09.25. 11:02:39

Na, a másik börtöntöltelék.

Szalay Miklós 2016.09.25. 11:18:20

Itt egy alapos kis összefoglaló a háborúról, arról, hogy a politikai konfliktusok kapcsán hogyan manipulálják a népet, és hogy mit lehet tenni egy békésebb világért. Itt elsősorban az az érdekes benne, hogy az ellenségek és a vészhelyzet milyen hasznos tud lenni a hatalom számára. Lásd továbbá benne a félelem és a tudatlanság szerepét is.

egyvilag.hu/temak.shtml#temaid077

(A legfelső sor a kép tetején, "Politikai konfliktusok". Az írás doc és pdf formátumban tölthető le. Ez egyébként egy nagyobb mű egy darabja, mely megpróbálja módszeresen, de azért érthetően elmagyarázni, hogyan működik a világ.)

megamovieboy · http://europeanphalanx.blog.hu/ 2016.09.25. 13:22:07

A Fidesz valóban gyengén tolja ezt a kampányt, itt van nekik egy kis támogatás:
europeanphalanx.blog.hu/2016/09/25/trollkampany

Larry Silverstein 2016.09.25. 13:28:39

Vicces a poszt. Szavazhatsz is Gyurcsányra, ez egy szabad ország.

Nekem jó lesz a NEM.

Larry Silverstein 2016.09.25. 13:54:10

Majd megláttyuk, hogy a Londonban leadott 1100 szavazatból hány lesz moszlimsimogató.

Mer ott a polgi is moszlim, meg mindenki moszlim, első kézből van a tapasztalat.

Netuddki. 2016.09.25. 13:59:37

A választások előtt 1 héttel, tegnap kommunista szombat volt a fidesz kampánystábnál. Ma úgy látszik kimenőt kaptak a fizetett tolvajfidesz trollok.

Apropó fizetség. A fidesz mennyi pénzt költött erre a kampányra? Vagy már annyira összemosódik a közpénzekkel a pártkassza, hogy nem is tudják. Minek kampányolni a fidesznek, hiszen a kormány kampányol. He?

morpho 2016.09.25. 14:07:52

@Larry Silverstein:
"Szavazhatsz is Gyurcsányra, ez egy szabad ország."

Az a baj ezzel, hogy nem igaz.

Larry Silverstein 2016.09.25. 14:19:01

@morpho: Már nem szavazhasz Gyurcsányra? Akkor tényleg gondok vannak a demokráciával.
süti beállítások módosítása