B1 blogcsalád



Ennél jobban nem lehetett volna megalázni Bayer Zsoltot

2016. április 12. - nickgrabowszki

Nagyon nem jó az Bayernek, hogy ki sem fizették a nevében írt publicisztikát, és kérdésessé is vált a jövője. bayer_1.jpg

Márminthogy írtak egy publicisztikát a nevében, ami legalább olyan volt, mint az övé. De lehet, hogy azt a gyűlöletműfajt tekintve, amiben ő utazik, még jobb is. Ez megalázó.

És még nem is fizettek érte.

Ezért aztán hiába magasztalta az írásért a rajongótábor, amelyik azt hitte, hogy ezt maga a Mester, az Írófejedelem írta, Bayer levetette a képét, meg a nevét is. A dicsőség nem számít, ingyen meg ne használják a brandjét.

De hiába vetette le, mindenki tudta kiről van szó, hogy ki a Máyer Z. Solt. Hogy Mayer Z. Solt Bayer álneve. Vagy legalább alteregója.

Mert ki tudná megmondani, hogy melyik egy autentikus Bayer-idézet, és melyiket írta Máyer Z.? Ezt?

és elkezdtek tüntetni, hogy ők valami devizahitelesek vagy károsultak, vagy mi a fasz, és a szemét kormány miatt olyan nehéz nekik...

Ok gyerekek, de legalább egy sarokkal előbb leparkoltatok volna, a kurva anyátokat!

Ezt?

Nem érthetitek, igen. Mert igazi állatok vagytok.

Sőt, egy darab szar vagytok, amit hasmenéses undorító állatok, ilyen kopasz földikutyák meg ezek a szarok, kiszartak, aztán megettek, és újra kihánytak.

Vagy ezt?

De felismerlek én ám titeket! Ti egy brancs vagytok, népszavazóstul, tanárostul, cigányostul, holokauszt-emléknapostul. Aljas, undorító cigány csúszómászók vagytok, nemi betegség Pukli ánuszán, egy vadhúsos, begyógyulatlan nyílt seb Nyakó lábujján, Gyurcsány Ferenc félig megemésztett sóletkonzervének szennyvíztárolóban rothadó maradéka. Ti vagytok az ukrán csöcsrázó kurvák, ti vagytok az egymást leszopó travik a metrón, ti vagytok a gyerekeket AIDS-es tűvel kergető pedofilok a Józsefvárosban, ti vagytok az úszónőket megerőszakoló, szemüveges, gyíkvállú Uber-sofőrök.

Terroristák vagytok.

Szóval egy dolgot mondok én nektek: menjetek ti a vasárnapi vásárlós, népszavazási kérdéses, női véleményes, szülés helyett vásárlós, éhező gyerekes KURVA ANYÁTOKBA!

Esetleg ezt?

Tehát most küzdünk egy nagyot, nehogy a férfiak a férfi mosdóban, a nők meg a női mosdóban pisáljanak. Mert hogy mi lesz akkor azokkal, akik nem férfiak és nem nők, hanem… Mik is? És ez a küzdelem most a legfontosabb, persze.

Na, Bruce, akkor mától te is rajta vagy azon a bővülő listán, amely azok nevét tartalmazza, akik kinyalhatják a seggem. De te választhatsz: Kinyalhatod a női meg a férfi klozettban is!

Máyer Z. írása annyira autentikussá sikerült, hogy meg se lehet különböztetni az eredetitől. És hamisítvány-e egy olyan opus, ami minden egyes jegyében megegyezik ez originálissal? Leszámítva persze a szerző nevét, de az meg csak alig néhány betű. Voltaképpen semmit nem számít.

Annyi biztosan kiderült,

  • hogy Bayer már akkora klasszikus, hogy hamisítják,
  • hogy ráadásul könnyű hamisítani, mert gondolatot, érvet vagy értelmes állítást nem tartalmaz,
  • ezért Bayer-publicisztika írásához nem kell írni- vagy gondolkodnitudás, sőt, kifejezetten ellenjavallt: csak rontana a színvonalán.

A Bayer-recept egyszerű: vegyél egy csoportot - lehetőleg, sőt kizárólag olyat, amelyik nem szimpatizál a gazdáiddal -, és gyalázd őket.

Minél artikulálatlanabb, annál jobb. A színvonal nem számít.

Bayer nem egy liberálisból lett náci. Ugyan. Ahhoz gondolkodni kellene. Ő egy egyszerű prostituált, aki nagyon hangosan kiabál a Gazda ellenségeivel, hátha azok megijednek attól, hogy elküldik őket az anyjukba. Bayer annyira fél, hogy nem lesz rá szükség, hogy nem tartják elég jó szolgálónak, hogy semmi nem drága neki, bármit megtesz.

Egy sarki kurva, akit mostanában remekül fizetnek.

És erre van közönség is. Igaz, hogy olyan, amelyiknek folyamatosan ellenség kell, amelyik pszeudovalóságban él és hisz, amelyiknek nem tűnnek fel  semekkora ellentmondások, bármennyire is ordítanak. De hát nekik is szavazniuk kell valakire, és akkor már nem jobb, ha Bayer begyűjti őket és a Fideszre szavaznak?

Bayer közönsége annyira távol él a valóságtól, le sem esett nekik, hogy van amit nem maga a Mester írt, hanem parodizálják. A paródia túlzásokra épül, de

Bayert nem lehet annyira eltúlozni, hogy ne tűnjön eredetinek.

Nála nincsenek ízlésbeli vagy logikai határok. Simán gyűlöli egyik nap a muszlimokat, a másik nap meg antiszemita, és fel sem tűnik neki, hogy ezzel a dzsihadista iszlamistákkal kerül egy platformra. 

Azonban abból, hogy a rajongók összekeverték az eredeti és a pszeudoszerzőt, nem tudták megkülönböztetni a Mestert és a paródiát,  világos lett, hogy ezt voltaképpen ezt egy robot is meg tudná csinálni. És meg is tudja. Az most kiderült, hogy

egy algoritmussal is lehet Bayert helyettesíteni.

Ez elég rossz hír neki, persze. Hiszen miért kellene kétmillát fizetni, ha ugyanazt egy egyszerű szoftver is el tudja látni egyszeri bekerülési költségért?

És annál nem is kell attól tartani, hogy agyvérzést kap a művelet közben.

A bejegyzés trackback címe:

https://b1.blog.hu/api/trackback/id/tr808590538

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Hóhér az utolsó barátod · http://internetszemete.blog.hu 2016.04.12. 20:41:50

Sok éve volt az index fórumán egy Igazi Yossarian (valahogy így írta) nickű féreg. Fröcsögött belőle az ostoba gyűlölet. Egy amőbába több ész szorult. Később azt állította magáról, hogy ő a bajer. Kicsivel később aztán törlődött a nikk és teljes életműve. Vajon miért?

Ari11 · https://www.facebook.com/app_scoped_user_id/993743967324468/ 2016.08.25. 00:55:35

Tud valaki arról mi volt ez a féreg régen ?? Kinek a seggét nyalta ??

Jhonny Coupè 2016.08.25. 06:36:33

@Ari11: 2010 előtt Esztergomból kapta az apanázst. Az egyik esztergomi önkormányzati cég igazgatóján keresztül, ha megjelent valami publicisztikája a városi lapban, azonnal 300 ezret fizettek neki. Ebből lett is baj, mert az egyik irományában annyi esztergomit vádolt, alázott és sértett meg, hogy volt akinek fizetnie is kellett, amúgy meg 30 vagy 40 milkó közpénzt szórtak el a magánvádas pereire az akkor polgival együtt.

nagybátyád 2016.08.25. 07:32:17

szar árad a segglyukból. Ebben nincsen semmi csoda. De ha heteken át az a téma, hogy jéééé, szar árad a segglyukból, ez milyen érdekes, akkor a segglyuk egyszer csak elhiszi magáról, hogy ő tényleg érdekes. Nem kéne már hagyni ezt a takonyfejűt?

Pattaya 2016.08.25. 08:12:17

Sokan hőbörögtök itt a Bayer végett.
Ugye egy pillanatra sem hiszitek, hogy ez nem direkt volt?
Azaz tudatosan, előre megfontolt szándékkal, a várható reakciók tudatában adták Bayernak a díjat.
Hogy elváljon a szar a májtól. A liberális értelmiségi szar, a turulmájtól.
Csak hogy tudd, hol a helyed. Csak hogy érezd: "mi ezt is megtehetjük, köcsögök! Most még beállhatsz mögénk, vagy kussolhatsz, tudóskám!

hunmaja 2016.08.25. 12:12:16

Próbálna meg az itt kommentelők közül bárki, akárki hasonlót írni,..- rávezetnék hamarosan, h term., kivétel a gyevi bíró,..de csakis az !

atpijkamo116 · http://bestofhomar.blog.hu/ 2016.08.25. 15:37:04

@Pattaya: "Hogy elváljon a szar a májtól."

Hát elvált. Látszik, hogy a díjazottakból melyik az a 70-80, aki gerinces ember. És most ezzel előbbre vannak a fideszesek?

Béla Hoffmann 2016.08.26. 10:39:22

Bayer tud különbséget tenni! A kommunista segg büdös volt, de megtalálta Orbán illatozó valagát, szépen elvan benne.
süti beállítások módosítása