B1 blogcsalád



Egyelőre nincs hír Orbán letartóztatásáról

2016. március 15. - nickgrabowszki

orban0315.jpgA miniszterelnök március 15-ei beszédében azt állította, hogy Európa nem szabad. És ezt ezt azzal támasztotta alá, hogy Európában tilos kimondani bizonyos dolgokat.

Majd simán kimondta őket. Ebből is látszik, hogy ő milyen

bátor.

Egyelőre nem érkezett hír arról, hogy letartóztatták volna ezért. Vagy legalább megbírságolták volna. 

Várhatóan nem is fog, mert se az európai, se a magyar jogszabályok nem tiltják, hogy hülyeségeket lehessen beszélni.

  • Amiket kimondott, azok egy része biztosan nem igaz. Például, hogy törvényen kívüli zónák lennének Európában, hogy Brüsszel a törvények fölé helyezné magát, hogy tömegek jelentenének veszélyt az életformánkra.
  • Egy másik részére nem hozott föl egyetlen bizonyítékot sem, nemhogy azok seregét. Például arra, hogy a migráció kitervelt akció volna, "ránk irányított embertömeg". Vagy hogy Magyarországra valaki tíz-, meg százezreket akarnak betelepíteni.

Attól a miniszterelnök feltűnően tartózkodott, hogy akár egyetlen konkrétumot is említsen; meg se próbálta alátámasztani az állításait. Ezeket egyszerű

csúsztatások és hazugságok,

de ezeket Európában ki lehet mondani. Legfeljebb a józan többség nem ért velük egyet. De ettől még nem ér úgy látni, hogy ezeket tilos volna kimondani, mert azzal csak eggyel növeli a hazugságok számát.

A bejegyzés trackback címe:

https://b1.blog.hu/api/trackback/id/tr198479326

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nagy Gyula Lajos 2016.03.15. 16:38:48

Mikor fog már hatékonyan fellépni a "magyar kormány"ellen Brüsszel ?! Mikor zárják már el a pénzcsapokat,amivel végre előbb-utóbb elérhetnénk ennek a diktatúrának a bukását ?! Sajnos nincsenek szavak az olyan nagymérvű Hazugságok ellen,mint amit ez a kishitler a száján kiejt ! LE VELE !!!
süti beállítások módosítása