B1 blogcsalád



Megéri Orbán szájában turkálni

2015. augusztus 12. - pelikanjozsef

 

Egyrészt még mindig nem kattantak rá a külföldiek a mangalicára, másfelől megéri Orbán Viktor szájában turkálni.

Ennyi biztosan következik abból, a Közbeszerzési Értesítőben megjelent közleményből, miszerint a miniszterelnök fogorvosának közvetett tulajdonában álló Malév Air Tours Kft. szervezhet külföldi szakembereknek szemináriumokat mangalicaügyben.

Bátorfi Béla, Orbán fogorvosa azzal tett szert országos hírnévre, hogy kiderült, milliárdokért az ő érdekeltségébe tartozó cég népszerűsítheti külföldön a fogászati turizmust.

Mostantól majd a mangalicát is.

A Malév Air Tours a Mangalica Tenyésztők Egyesülete megbízásából húszmillió forintért szervezhet termékbemutatókat, üzletember-találkozókat. A nyertesnek többek között amerikában, Japánban, Olaszországban, Hong Kongban, Lettországban és Szingapúrban kell népszerűsítenie a mangalicát.

szoke_koca.jpg

Szőke koca (kép: mangalicatenyesztok.hu)

Feladata lesz a cégnek, hogy az ágazati szektor képviselői, és a szaksajtó részvételével, alkalmanként utazással, szállással, programokkal együtt utazásonként 5-5 nap időtartamban, legalább egy, minimum 30 fő részvételével megtartott mangalica szeminárium, angol nyelvű előadással, mely tartalmazza a mangalica minőségbiztosítás és származási igazolások ismertetését is.

A királyi fogorvosnak az egyik cégén keresztül van közvetett tulajdona a Malév Air Toursban. A közleményből a fent említetteken túl az is keövetkezik, hogy Bátorfi Béla nemcsak fontos szájakba túr, de a kicsiért is lehajol.

A bejegyzés trackback címe:

https://b1.blog.hu/api/trackback/id/tr397701156

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

kroky61 2015.08.13. 14:08:25

Bátorfi már akkor menő fogorvos volt, amikor Orbán még nem országot, hanem kispályás focicsapatot vezetett. Igaz, az elmúlt pár évben - hála a félhülye balos médiának - már inkább üzleti vállalkozásairól beszélnek, de miért baj az, ha valaki sikeres, gazdag, ráadásul még van egy olyan szakmája is, amelyben nagyon jó? Nem baj, uborkaszezonban ez a disznóság is hír...

csak egy néző 2015.08.13. 14:27:45

Már azt várom, hogy Mészáros gázos zseni is a 3000 hektárnyi földjei, marha telepei, disznó hizlaldája, trafikjai, klíma bizniszei, szalonna cégei, Puskás kolbász gyártása, liszt forgalmazásai, kisboltjai, aszfalt és útépítő cégei, kikötők építései, ásványvíz üzemei, mellé, még nyit majd felcsuton egy luxus kórházat és luxus fogászati szakrendelőt is.
Hát hiába, erre mondják, hogy csak megszületni volt nehéz, neki vagy az anyjának .
Ja és tudni kell barátot választani.

Casey Ryback 2015.08.13. 17:29:32

Én csak egyet mondok: sose baszakodjatok a szakáccsal!

Gyorgy Nagy 2015.08.13. 19:58:47

A segnyalók a Kádár Rákosi érában is jól jártak
süti beállítások módosítása