B1 blogcsalád



Egy kemény munka nélküli vasárnapon

2015. március 01. - Ninon

Hát akkor megint kommenteket olvastam. Íme a - szerintem - legjobbak.

commons_wikimedia_org.jpg

teleorman:

Végre valaki értelmesen nyúl a kérdéshez. Churchill bölcsen mondta, hogy "If Hitler invaded Hell, I would at least make a favourable reference to the Devil in the House of Commons". Ezek után azon nyafogni, hogy Simicska nem Teréz anya vagy Assisi Szent Ferenc (jé, nem az), teljesen infantilis, A jelenleg épülgető monolit-maffia államon ha bárki képes egy kis rést ütni, hát annak csak örülni lehet.

Gerardus a Lodewijk:

Azért ez a közvéleménykutatási eredménynek tűnő (vagy legalábbis az fkf által annak feltüntetni szándékozott) ábra is megért volna egy kis elemzést. 
Ha jól látom, saját lakókörnyezetük tisztaságával bő egyharmaddal (55:40=1,375) többen elégedettek, mint Budapest tisztaságával általában. Vagyis - már ha feltételezzük, hogy a felmérés szakszerű és lakóhelyeloszlás szerint reprezentatív - a megkérdezettek nem jelentéktelen részének véleménye szerint a város mindenütt koszos, épp csak ott nem, ahol ő lakik.
Ez pedig akár úgy is érthető, hogy a "Budapest koszos" tételt a válaszadók e része elnagyolt általánosításnak (legendának, előítéletnek, stb.) tartja, és hiszi is meg nem is. Ha ugyanis igaz lenne e tétel, akkor - ismét hangsúlyozom: szakszerű és lakóhelyeloszlás szerint reprezentatív felmérést feltételezve - nagyjából ugyanannyi válaszadónak kellett volna a saját lakókörnyezetének tisztaságával elégedettnek lennie, mint amennyinek Budapest tisztaságával általában. 
Vagy inkább arról lehet szó, hogy mindenki szereti azzal áltatni magát, hogy egy itt-ott koszos városnak azért mégiscsak az átlagnál jóval tisztább környékén lakik?

Gyűrött Papír:

De gondolom nem nevetnek ki ha cocacolat kersz vagy az emcé donalds-ot kell társaságban kimondani. :)
Vagy a www.foscompany.com/ vagy www.pinafood.com/ és így tovább. :))

Vagy lajos cége a GECI International. www.geci.net/en/
Szegény bemondók. :)

Khonsu:

Azért bukták a választást, mert a mérsékelt és/vagy nyugatos beállítottságú szavazóiknak mostanra lett elege és inkább nem mentek el szavazni, mivel még nem döntöttek a hogyan továbbról. A többi párt így se nem erősödött, se nem gyengült. A jövőt az fogja eldönteni, hogy ez a Fideszből kiábrándult tömeg végül merre indul el.

Ami most az országban van, az egy politikai időzített bomba.

 

Köszönjük, hogy olvastok minket, ne változtassatok ezen jó szokásotokon!

Jó reggelt Magyarország, jó reggelt magyarok!

A bejegyzés trackback címe:

https://b1.blog.hu/api/trackback/id/tr637231063

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Huffnágel Pista · http://www.huffnagelpista.com 2015.03.01. 22:26:32

Vessünk véget a spermatolvajlásnak! #geci #nőbűnözés #nőerőszak klou.tt/2cg82zjsf28e
süti beállítások módosítása