B1 blogcsalád



Eddig a helyzet: lópikula - holnap interjú

2014. december 16. - Ficsúrfi

Elegük volt a teljes agyhalálból? Nem igen kedvelik - elnézést - beszopni a...? Szeretnének egy jobboldali vagy baloldali, de illiberális európai, általunk mégis megválasztott kormányt? 

Utálják a "fidiótákat"? 

Kéééérem.

Van itt egy tüntetés, amiről Erika, a 30 év körüli, rendkívül dekoratív - bocsi, az újságíró is csajozik - hölgy azt merészelte mondani, hogy "b@ssza meg a kurva Orbán Viktor" - és amúgy a "bandája". 

Volt egy zászló, amit vitt egy szintén 25-30 év körüli fiatalember, de nem értettem szavát a nagyjából negyvenezer, igen jogosan kormányellenes illetőtől. A "kurvát" - bocs - és a "kormányt" értettem.

"Eleged van a szociális megszorításokból? Az oktatási rendszer teljes átforgatásából és a társadalom elbutításából? A NAV-botrányokból és kitiltási ügyeiből? A mértéktelen korrupcióból és hazugságokból? Az egészségügy borzasztó helyzetéből és a magyarországi lakhatás egyre kritikusabb helyzetéből?" - írja a Facebook felület.

Emese, az igen attraktív, pompásan bájos teremtés azt találta mondani, hogy "sokan vannak, de hol a pasim? Nem láttad?" - miközben dudaszó és hangzavarban kívántunk kocsmát találni - a szervezőket egy kicsit sem értve. (Talán az egészségügy egyre kritikusabb helyzetére is kitérve.)

Holnap jelentekzünk a történések kapcsán, egy releváns interjúval. 

Ez így sovány volt. 

Megszoktuk?

A bejegyzés trackback címe:

https://b1.blog.hu/api/trackback/id/tr986988447

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Szúnyog 2014.12.18. 23:50:38

40.000?
Sokat ihattál.
süti beállítások módosítása