B1 blogcsalád



Milyen lesz az új Egyenlítő?

2014. november 16. - ng.pontkukac

Fél év kihagyás után a héten újra elindul Magyarország legnagyobb baloldali blogja, a sokak által szeretett, mások által félt, és kevesek által gyűlölt Egyenlítő blog. Akármilyennek is értékeled munkásságunkat, az biztos, hogy öt éve megkerülhetetlenek vagyunk és maradunk. Ám az utóbbi hónapok viharai annyira megtépáztak bennünket, hogy nem maradt más választásunk, mint újítani, változni, dolgozni és dolgozni. Ez a munka most kezdődik, és reméljük, tanácsaitokkal és véleményetekkel itt is és a Facebookon is segítetek minket.

Nagyon izgatottak vagyunk, ugyanis a megújult, mondhatni 2.0-ás Egyenlítő marha jó lesz. Videóinkat a jövőben egy igazi humorista ikon, a régi Kész átverés show-k egyik legnagyobb arca készíti, de az ő személye a hét közepéig legyen meglepetés. Publicisztika és hírgyártás fronton is változunk picit, előbbiből arányaiban kevesebb, ám - állíthatom - színvonalasabb és karcosabb, utóbbiból több és sokszínűbb lesz.

Sokszínűbb? Igen, a hírszerkesztésünkben korábban elkövettük azt a hibát, hogy kritikátlanul kezeltük az egyik politikai oldalt, és csak jobbra tekintettünk. A téves koncepció alapja az volt, hogy egy politikai pártot rutintalanul egészségtelen közelségbe engedtünk magunkhoz. Öt év alatt több díjat és elismerést söpörtünk be, rengeteg olvasót szólítottunk meg, ismertek lettünk. Kellettünk nekik, és ez nem veszélyesnek, hanem hízelgőnek tűnt. De tanultunk az esetből.

A publicisztikáink viszont továbbra is balról érkeznek, egész egyszerűen a blog vélemény rovatának értékválasztása miatt. Ha Te is kipróbálnád magad, és szeretnéd, hogy cikkeid sok emberhez eljussanak, ne habozz, írj nekünk Facebookon vagy a főszerkesztői e-mail címre, ami: ng.pontkukac@gmail.com

Előre szólok, hogy az indulás döcögős lesz, mert sok nyitott kérdés és pozíció lóg még a levegőben. De igyekszünk holnaptól fokozatosan egyre több és egyre jobb tartalmat eljuttatni hozzátok.

Térjetek hát vissza az Egyenlítőhöz, és hozzatok magatokkal még egy embert.

Maradok tisztelettel,

Németh Gábor
alapító-főszerkesztő

A bejegyzés trackback címe:

https://b1.blog.hu/api/trackback/id/tr76907439

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

polyvinyl · http://beszelomajom.blog.hu 2014.11.17. 15:43:47

Eszerint nem csak azt sikerült tisztázni, hogy mik vagytok, de az árban is megegyeztetek :)
süti beállítások módosítása