B1 blogcsalád



Újabb pusztító hazugságot dobott be a Fidesz a választási győzelem érdekében

2017. december 16. - nickgrabowszki

Összehangolt akciókkal próbálják kinyírni a civil szervezeteket.szk_1.jpg

Az a problémája a Fidesznek, hogy bár mindent feltett az idegengyűlöletre és a migránsellenes trackre, ami meglehetősen népszerű is, de nincsenek migránsok. Magyarországra senki nem akar bevándorolni (sőt), senki nem akar ide senkit betelepíteni, meg ha akarna, se tudna. 

Így nehéz lesz fenntartani a lángot.

Van ez a kvótadolog, de az kellően bonyolult, idegen és érthetetlen, meg csak arról szól, hogy Magyarországnak bizonyos mennyiségű menekültkérelmet el kell(ene) bírálni. Legfeljebb pár ezret. És nem menekülteket kellene befogadnia, hanem csak elbírálni a kérelmüket. Mindet el lehet utasítani akár. De ha el is fogadják őket, a menekülteket azonnal tovább is állnak Nyugat-Európába.

Hát hogy lehet így választást nyerni?!

Két és fél éve volt itt egy nagyvolumenű emberáradat, 400-500 ezer menekült áramlott át az országon, de se maradt itt. Vissza meg pláne nem jött senki.

Ez így nem lesz jó.

Találni kell migránsokat, vagy legalább valami utalást arra, hogy ha nincsenek is migránsok, egyszer majd lesznek, mert valaki szervezi őket. Egy dolog Soros ellen uszítani közpénzen a kormánypropagandában, de hiába az uszítás, ha semmi, de semmi bizonyíték Soros és az általa támogatott szervezetek törvénytelen tevékenységére.

A nemzetbiztonsági vizsgálat ígéretes kísérletnek tűnt arra, hogy legalább egy rossz helyen elszámolt túrórudira bukkanjanak, de annyira nem nem hozott eredményt, hogy 20 évre titkosítani kellett.

De van már új ötlet, valameddig talán kitart.

Az még nem volt teljesen világos, hogy miért kellett Pécsről gyakorlatilag kitiltani egy civil szervezetet (megtiltani, hogy önkormányzati helyiséget béreljenek, és felszólítani ugyanerre a magántulajdonosokat is), de egy Szita Károly nevű állambiztonsági kapcsolattartó (Krakus), manapság Kaposvár fideszes polgármestere a kormánytévében megvilágította a lényeget:

Februárban bevándorlásszervező irodákat nyitnának az országban Soros Györgyhöz köthető szervezetek, és márciusban már el is kezdenék az akciókat, amelyekre egyébként több százezer dollárt költene az üzletember.

Ezek a bevándorlók persze azok a kvótások lennének, akik ellen Orbán miniszterelnök vállát a saját vállának vetve harcol Brüsszelben.

Ezt mi fogjuk megérezni, elsősorban Magyarország és a magyar falvak, mert elsősorban azokba az országokba kívánják betelepíteni a bevándorlókat, ahol egyelőre kevesen vannak.

Egyelőre kevesen vannak. Ez mintha azt jelentené, hogy Szita már az is tudja, elbukják a harcot. Ami fiktív ellenséggel és kitalált veszéllyel szemben azért nem volna semmi.

Orbán kaposvári embere már azt is tudni vélte, hogy az első 2 irodát Debrecenben és Pécsen fogják megnyitni. Szerinte ezek feladata, hogy hálózatot szervezzenek. Megjegyezte, ezek a hírek

Soros György környezetéből érkező hírek.

Azért az szép, hogy maga a főellenség, illetve környezete informálja a Fideszt arról, mit kíván tenni.

És innen már érthető, hogy miért tiltották ki az Emberség Erejével alapítványt Pécsről (ami mellesleg nem sikerült, mert találtak tetőt a fejük fülé), valamint hogy miért készülnek egy hasonló akcióra Debrecenben is.

Az persze teljesen mellékes, hogy az Emberség Erejével még csak hasonlóra sem készült, mint a bevándorlásszervezés. Erre sem lehetőségük, sem joguk, sem szándékuk sincs. Ráadásul Pécsen már 10 éve működnek, és még csak jelét se adták, hogy valami ilyesmit terveznének.

Emberjogi nevelésre és demokratikus állampolgárrá nevelésre igen, ami nem csoda, ha nem tetszik a Fidesznek.

De ez mellékes, A fontos az, hogy ébren lehessen tartani a Magyarországot fenyegető migránsveszélyt, és fel lehessen mutatni egy konkrét ellenséget, mert élő migránst nem lehet, Soros önmagában meg unalmas.

Az ellenség február-márciusig ki van jelölve.

És a bevándorlásszervező irodák februárban mégsem nyitnak ki, vagy márciustól nem özönölnek a migráncsok, lehet körbeszórólapozni a falvakat, hogy csak azért nem, mert a Fidesz megakadályozta.

  • Ezzel érintetté lehet tenni a falusiakat, akiket a migráció a legkevésbé érintene, még akkor is ha lenne.
  • De ahol a legjobban tartanak tőle, és ahol éppen ezért a legmasszívabb a Fidesz támogatottsága.
  • De ezek a választók, amellett, hogy teljes sötétségben vannak tartva, a leginkább hajlamosak távolmaradni az urnáktól.

Őket kell bevonni és mozgatni, és a választási győzelem érdekében semmi nem drága.

A bejegyzés trackback címe:

https://b1.blog.hu/api/trackback/id/tr9913505047

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

2017.12.17. 10:55:17

@Helga Beauty Salon:

Szeva takonynáci!
Be-, és leszoptad már a kötelező fidess dumát?
Miért nem szakadt anyádba a fejed, mikor megszülettél?
Most eggyel kevesebb káposztafejű büdös gyökér fideszdroid rontaná itt a levegőt.

Értelmes véleményt még egyet nem olvastam tőled, csak a sorozatos személyeskedést és fikázást a neked nem tetsző véleménnyel szemben.
Próbálj meg értelmes véleményt, netán önálló gondolatot megfogalmazni a csúti patkány böfögésének szajkózása helyett!
Hidd el, többre mész vele, talán még tisztelnének is érte!

Helga Beauty Salon. 2017.12.17. 10:56:56

@a nagy hohoohooo: Már rég bebizonyosodott számomra hogy idióta vagy, ne fáradozz tovább feleslegesen!

Helga Beauty Salon. 2017.12.17. 11:07:38

@Látens Inszinuáció: Hidd el, többre mész vele, talán még tisztelnének is érte!

Meg is ölném magam ha a véleményeink hasonlóak lennének! Szarok a tiszteletedre disznó, szarba sem nézlek!

2017.12.17. 11:10:47

@Helga Beauty Salon: "Pusztító hazugság az milyen?"

Milyen, milyen? Olyan, amilyent a fideszes bűnözők nyomnak. nem tudtad?
Há hülye vagy te, batyu?

2017.12.17. 11:12:32

@Helga Beauty Salon: "Meg is ölném magam"

Szerinted, mi mire várunk itt mindannyian? Szívesen segítek.

2017.12.17. 11:16:55

@VaradiJanos: Jé, már megint itt olálkodsz a libsiknél? Szereted a libsik stílusát vagy ahogy megraknak? Minden esetre, ez nem az a hely, amire te vágysz. Keresd fel inkább a Kék Osztriga bárt, ott éppen fideszes összejövetel van, eredj oda, aztán meséld el, hogy te a libsiket szereted, mert a fideszesek között nincs kivel társalogni (Maunika só szindromásak mind).

Netuddki. 2017.12.17. 11:19:08

Narancsos tolvaj tetvek! Vagyunk azért még páran ebben az országban akik nem szeretik ha hülyének néznek bennünket. Ez a szita eszű kis köcsög is mit gondol magáról?

2017.12.17. 11:27:14

@a nagy hohoohooo: Blablabla... a szokásos üres személyeskedés a lecsúszott proli sztájban előadva. Kínszenvedés lesz ezt hallgatni újabb négy évig.. talán ezért az egyért mégis megérné leváltani a kormányt.

2017.12.17. 11:30:23

@midnight coder: "Ezzel együtt a dolgok eléggé abba az irányba mutatnak, hogy pár évtized múlva Európa nyugati fele jó eséllyel lángokban áll majd, és nem a gonosz nácikok gyújtják fel, hanem a migrik. "

Fantasztikus a meglátásod, de szerinted ez itt kit érdekel? Nincs családod vagy baráti köröd, ahol ezt elmondhatod? Idetolod a pofád, de nem a témához szólsz hozzá, szokás szerint, fidesztetű. Azt tanácsolom, hogy ha ki akarod beszélni magadból a fájdalmat, ami úgy eszi a lelked, mint a rák, akkor vonulj szépen Tusnádra és meséld el ott a román fideszeseknek, akik meg is fognak tapsolni érte. Ott is szeretik, amikor az orbánod hazudik és vele együtt te is.
Másrészt meg ne aggódj Európa jövője miatt: nehogy már egy fidesztálib vagy orbánista majom elhitesse velünk, hogy izgatja az EU vagy Brüsszel sorsa. A te helyedben inkább a fideszes bűnözők és a további megbízóid sorsa miatt aggódnék.
Amúgy, 2050 után mindegy, hogy mi lesz, hála istennek te is megdöglesz. Gereblyézed itt az állóvizet, hogy lássuk mennyire retardált vagy...

2017.12.17. 11:32:16

@Womb Raider: Szóval, azt akarod itt bemesélni bárkinek, hogy a fideszesek nem lopnak és nem hazudnak?

Laca1558 (törölt) 2017.12.17. 11:42:36

Az idegengyűlöletnek pontosan az a célja, minta terrorizmusnak: a megfélemlítés. Az egyedüli értelmes dolog, amit tehetünk ellene, az az, ha nem veszünk tudomást róla.

Sajnos már évtizedes problémáról beszélünk. Sokan nem beszélnek róla, de régen is voltak ilyen nyilatkozatok. Most felkapott a téma, több sajtót kap. De tudományos kutatások is igazolják, hogy az idegenellenesség mértéke nem nőtt meg szignifikánsan az elmúlt években.

Ha elkezdünk félni, és az idegenellenességre válaszul mindenféle ellenségképeket kezdünk el gyártani. És komplett politikai irányokat bélyegzünk meg az idegenellenesség vádjával pár barom miatt, azzal a lehető legrosszabbat tesszük. Az idegengyűlölet éltetői pontosan ezt akarják.

Sajnos a nagypolitikában sem. Az idegenellenesség egyedüli európai kezelése az lenne, ha meghallgatnánk mindenkit, senkit nem bélyegeznénk meg a véleménye miatt. Legfőképpen nem próbálnánk meg elhallgattatni. Sajnos ezt sok európai politikus sem látja, és ezzel pont, hogy tovább mélyítik a válságot a megoldás keresése helyett. Ha falakat emelünk, és virtuális kerítésekkel rekesztjük ki a másképp gondolkozókat, az pontosan ezt az állapotot idézi elő, mint ami most van.

Szóval a legjobbat akkor tennénk, ha nem foglalkoznánk vele. Persze azért el kell ítélni, nem ezt mondom. De sokkal európaibb lenne például egy napot kijelölni, amikor a különböző nemzetek egy másik nemzet nemzeti színeire világíthatnák ki a közintézményeiket. Ez sokkal felvilágosultabb és európaibb lépés lenni, mint a virtuális falak és kerítések emelése.

2017.12.17. 11:50:21

@Laca1558: "Az idegengyűlöletnek pontosan az a célja, minta terrorizmusnak: a megfélemlítés. Az egyedüli értelmes dolog, amit tehetünk ellene, az az, ha nem veszünk tudomást róla."
Ha ilyen kedves, szeretetreméltó embereket látok, az ellenük irányuló indokolatlan ellenszenvtől felizgatva, kétségbeesetten könyörögni a lehetőségért, hogy hasznos tagjaivá váljanak a befogadó ország társadalmának, hát mélységesen szégyenlem magam. Most menek, szórok egy kis hamut a fejemre..
vk.com/video207753182_456239513

John Nethem 2017.12.17. 11:58:54

@Womb Raider:

Ez csak az I. kör kvótája volt a 140 ezres kontingensből.
A II. körben 1100 főt kellett volna befogadni.
Illetve ezek családját és családtagjait.

Idén november végéig 1148 menedékkérőt fogadott be Magyarország (saját jogon, nem kvótaelőírások alapján.)
Tavaly kb 500 főt.
3-4 év leforgása alatt 5-6 ezer lesz a befogadott menedékkérők száma....
Persze jócskán lesz közülük, aki azon nyomban továbbáll nyugat-európába, de éppen ez a bizonyíték rá, hogy az alapvető cél a JOBB megélhetés, és nem a biztonság....

Ezen létszámban kevés a menekült státuszú. Ez alapvető érdek is. Mivel a menekült hozhatja a családtagjait is, míg egy menedékes vagy oltalmazott csak saját maga számára kapta meg a státuszt.

Nyugat-Európában is ott a dilemma:

Ha tömegével befogadják a menekülteket, akkor hogyan lehet, LEHET-e ? egyáltalán
integrálni őket a német társadalomba ?
Nem lehet integrálni őket:

1.) Aki vissza akar költözni amúgy is a saját hazájába, azt miért kellene integrálni ?
2.) Ha nem integrálják őket, akkor voltaképpen a létszámuk okán létrehoznak egy párhuzamos társadalmat a német mellett, ahol a saját kultúra, saját nyelv, saját vallás mellett létrejön a saját társadalmi berendezkedés: ekkor meg már nem lesz oka annak, hogy egyáltalán visszatérjenek a saját puskaporos és szétzilált országukba, így inkább maradnak a jó német társadalom oldalvizén...

Jobb helyeken ( és az állatvilágban) ezt nevezik inváziónak és új élettér szerzésnek az őshonos egyedek rovására....

monddazigazatmar 2017.12.17. 12:03:05

@a nagy hohoohooo: "Az megvan, hogy NINCS folyamatos befogadás?
Az megvan, hogy már terv sincs ilyesmire?
Az megvan, hogy összesen 1294 emberről van szó és őket sem kell befogadni?"
Ne hazudj hoho.

Nincs folyamatos befogadás? Akkor mi van, mesélj. Ha ejrópűba jön a homokinéger, akkor mi történik vele?
Terv sincs erre? Akkor tényleg hogyan képzelik el az elkövetkezendő éveket?

Ja, az 1295 ember ugye a 160ezer leosztása. Miközben ennek kb. a hússzorosa jött.
Na, akkor hohoo, magyarázd el, hogy
1. Németország elbírált mondjuk 2.5 millió kérelmet az elmúlt 2 évben. EZ az 1295 miben befolyásolja? Pont erre a Kelet-Európai 4-5 ezerre nincs kapacitásuk?
2. A szlovák/cseh/lengyel vajon miért tiltakozik ellenük pont ugyanúgy? Persze nyilván ők is nácikok. (Mintha a többiek sem nagyon teljesítették volna, csak kussolnak)
3. A humánus és polkorrekt ejrópa hogyan bízhatja rá ennek a 4-5 ezer agysebésznek az ügyét olyan országokra, akikről 2 éve azt harsogja, hogy xenofób nácik? Hogy várhat igazságos és szakszerű eljárást?
4. 2-3 millió érkezőhöz képest ez a 4-5 ezer csepp a tengerben. Tényleg azért tárgyalgat már az unijó minden szinten 2 éve, hogy márpedig ezeket folytassák le itt? Olyanok akik nem akarják? Több időt szántak a szankciók kidolgozására, meg a beszédek 25 nyelvre való lefordítására mint amennyi idő alatt az eljárásokat lenyomhatták volna.
5. Nem az a logikus és normális ügymenet, hogy egy európai központi hivatal lenne, ahol igazi profik csinálnák az elbírálásokat megfelelő háttérrel? Most komolyan minden országban kell 50 különböző nyelvi tolmács/ nyomozóhatóság kisfaszom akik kihallgatják és elbírálják a kérelmeket?

Mert én 2 dolgot tudok elképzelni.
Az egyik az, hogy ez az 1295 a kezdet. Ez lesz a bevett procedúra mind az összesre, ami fog érkezni a jövőben.
A másik, hogy senkinek nincs semmi fogalma arról, hogy mit is kéne tenni, de pont jók a visegrádiak bűnbaknak. Erről el lehet tárgyalgatni, cikkelyek alapján mindenféle bürokratikus szart csinálni, és persze mutogatni. Hogy ott akad meg az egész, mert ezek a csúnya országok nem szolidárisak. Tudod milyen ez? Mintha az anyahajó mögé kötnek egy csónakot, aztán ráfogják, hogy a csónak miatt nem elég gyors.

Ismét mondom. Adva van 3-4 renittens ország, akik nagyon nem akarnak valamit, pont olyan hatalmas dolgot, amit a német hivatal kb. egy nap alatt elintéz. És ezek tárgyalgatnak évek óta. Mi a faszért?

John Nethem 2017.12.17. 12:04:17

@kutyás majmok népe:

pofája a majmoknak és a kutyáknak van !!! :-) És hogy ki hova tolja és tolhatja egy nyilvános fórumon, te tudhatnád a legjobban nagy liberális-demokrata létedre....

Szóval még ennek a gondolata sem merülhetne föl egy liberális agyában....
Bár én a kutyákról és a majmokról sem olvastam soha olyat, hogy egyáltalán demokrata vagy liberális lenne.... :-)

pikkbubi 2017.12.17. 12:07:38

@Helga Beauty Salon: fideszgyökér...azt válaszold már meg nekem ki fog itt adót fizetni 30 év múlva hogy narancsbolsi gazdáid tudjanak eleget lopni akkor is...és te tudj tapsikolni...nyilván nem az a 20 ezer migráns akiket Rogán Tóni offshore haverjai gazdagodására vásároltunk meg

2017.12.17. 12:12:11

@John Nethem: @monddazigazatmar: Tusnádon lehet erről elmélkedni, bóhocok. Itt most arról beszélünk, hogy a fideszesek hazudnak és lopnak. Az is nyilvános fórum, ott a románoknál, batyufasz, vagy ahány troll neved van még...
Szóval, ne liberális blogokon terjeszd a hazugságaid és a kormánypropagandát, hanem takarodj a fideszes tolvajok közé. Itt senki nem kíváncsi az Orbánodra meg az egész tolvaj fideszes csürhére.

pikkbubi 2017.12.17. 12:13:49

@monddazigazatmar: blablabla...
-ide a kutya nem akar jönni önszántából
-akinek kis esze van elmegy nyugatra
- aki marad az sem szül eleget..
A következtetés 5-10 év múlva a fideszes tolvaj gazdáid fognak beráncigálni migránsokat ( nem 20 ezret mint most Rogán offshore Anti) és te akkor annak fogsz tapsikolni mert akkor az lesz a dolgod

John Nethem 2017.12.17. 12:36:16

@kutyás majmok népe:

Visszanézve a 391 hozzászólásodat hazugságot, gyűlöletet és magad által sem értelmezhető propagandát te terjesztesz.....

És igen: ebben az érában is vérlázítóan lopnak. Nagyon is.

Sorold fel azt az országot, ahol nem lopnak !!!!
De azokat ne sorold közéjük, ahol olyan finoman teszik, hogy majd csak 5-6 év múlva derül ki..... mint mondjuk a dízel-botrány és társai.....

John Nethem 2017.12.17. 12:40:07

@kutyás majmok népe:

másrészről : mi az hogy liberális blog ??? és mi az, hogy te döntöd el, ki írhat és ki nem ??

alapból hülye vagy, vagy csak megjátszod ??

indekzh ISIS AlQaida mind CIA termék 2017.12.17. 12:42:36

Láthattuk Szorosz papa "civiljeit" a

Mikhajil Ignatyef nevű orosz ügynök vezette

CEU- kamuegyetem és Akhmed há nem-terrorista-csak-mérsékelt-fegyveres-lázadó

melletti tüntetéseken:

imgur.com/a/Ffa8q

Csak az a bökkenő, hogy 99%- uk nem magyar állampolgár, se nem független civil, akik

törve a magyart próbáják magyarnak hazudni magukat Dzsordzsi bácsi parancsára és pénzéért.

2017.12.17. 12:46:12

@morpho: a németek ugyanúgy utálják, hülyegyerek, csak németország nem olyan szabad ország, mint magyarország és kevesen merik hangosan mondani.

2017.12.17. 12:47:45

@a nagy hohoohooo: téged nem a zavar a valóság, ez nyilvánvaló

monddazigazatmar 2017.12.17. 12:52:04

@kutyás majmok népe: "e liberális blogokon terjeszd a hazugságaid és a kormánypropagandát, hanem takarodj a fideszes tolvajok közé."
Ezt ugye az árokásás ellen, az álláspontok közeledése jegyében? Hogy megértsd a másikat ugye?
Remélem megharap egy kutya, te vén tróger.

midnight coder 2017.12.17. 12:52:09

@pikkbubi: Nagyon okos vagy. Most már csak azt áruld már el nekünk, hogy ha 5-10 év múlva a fideszes tolvaj gazdáink iderángatnak egy rakás iszlamista nyam-nyamot Afrikából és a Közel-Keletről, azzal mi a szart érnek el ? Gondolod, hogy ha kis barátaink idejönnek kies hazájukból akkor majd tömegesen fogják termelni a GDP-t, mert itt hatalmas igény támad hirtelen az írástudatlan kecskepásztorokra ? Mert azzal, hogy a migrik idejönnek, csak többen leszünk, de a GDP attól nem lesz több. És az az afrikai akinek odahaza az volt a szellemi csúcsteljesítménye hogy hülyén ugrált a tűz körül, itt sem fog akadémiai székfoglalót írni. Ehelyett őket is te tartod majd el, ahogy a pár száz éve érkezett, azóta is velünk élő legnagyobb kisebbséget.

2017.12.17. 12:53:34

@indekzh ISIS AlQaida mind CIA termék: ja, ez a baj, hogy nagyon kevés olyan van, hogy valóban független civil szervezet.
pénzzel, gazdasági hatalommal közvetlenül is befolyásolják a döntéseket, és még közvetve is a "civil" szervezeteiken keresztül
(és most még az információszabadságot is korlátozni szeretnék, az eddigieknél is jobban)

midnight coder 2017.12.17. 12:55:52

@kutyás majmok népe: Mindig örömmel látom amikor személyedben megnyilvánul a balliberális szellemi fölény. Kár, hogy mostanra már szinte csak ti vagytok az igazán jó érv Orbán mellett. Annyira, hogy szerintem direkt fizet pár magadfajta elmeharcost az ellenoldal lejáratására.

Csuti Ördögüző 2017.12.17. 12:56:05

Orbán hazugságai is igazabbak, mint a ballib igazságok.

monddazigazatmar 2017.12.17. 12:56:31

@pikkbubi: Jól van hülyegyerek :D
A kérdésekből egyre sem tudsz válaszolni, de azért kényszered volt hozzászólni, ugye?
Tartsa el anyádat a sok homokinéger, pont arról híresek, hogy mennyire beindítják a gazdaságot. Biztos azért húzták el a belüket az ilyen méltán híres és dübörgő gazdaságokból, mint Bangladesh, Szíria meg Pakisztán, mert annyit termeltek, hogy már nem tudják ott hova tenni a sok nyugdíjjárulékot.

1349973572759 2017.12.17. 13:04:35

Csak és kizárólag a Miniszterelnök Urat kell követnünk, mert Ő a Magyar Világ megmentője, és el kell fordulnunk a liberális jóléttől, a tanultság álságos mocsarától, mert nekünk a Miniszterelnöki Iroda mondja meg mit gondoljunk, és nekünk nem kell a gondolkodás. Utálom a jólétet, meg a nyomorkórházakat, az iskolákat, mert a világ egyszerű és a Miniszterelnök Úr mindent megold helyettünk, mert ő egy lángész, és mi jobboldaliak buták vagyunk mint a föld, az itteni kommenteken is látszik, sötétek vagyunk és irigyek is a jó dumájú liberálisokra, és jó lenne már egy barátnő nekem is, de nem lesz, mert elhíztam mint a szar, ostoba vagyok, a való életbe semmit sem érek, majd ezt is megoldja az Áldott Miniszterelnök Úr.

1349973572759 2017.12.17. 13:07:20

Orbánnak az igazságai is hazugabbak, mint a baloldaliak tévedései. Így pontos. Persze ezt mi jobbosok nem szeretjük, mert nyomoroncok vagyunk, mélyen szint alatt, nekünk a hazugság kell.

pikkbubi 2017.12.17. 13:12:35

@monddazigazatmar: daher Pierre tolvajfideszes homokinéger vagy gazdád?
A 20 ezer fidesznyik migráns homokinéger?....
Tehát kik fognak adózni 30 év múlva?
Mert nem tart örökké hogy többek között angol német francia migráncsok adó euróit tudja lopni gazdád strómanja...vmikor el fognak záródniuk a csapok..és akkor a fideszkomcsiknak új pénzcsapot kell.

1349973572759 2017.12.17. 13:20:04

@aleksz róz: Legalábbis a hozzád hasonló fidesz idióták el is hiszik, széltében, hosszában.Én csak pénzért csinálom, te hitből. Igaz, nekem nincs is több eszem, mint ezt reklámozni, belekötni a liberálisba, de élesben nem vitatkoznék egyikkel sem, mert lenyomnak gyorsan. Ezért kell terelni. Benne van a füzetben.

1349973572759 2017.12.17. 13:23:23

A mi komment munkánk is olyan mint a szennyvízszippantás, csak ezért kicsitkét több pénzt adnak a rogántóni félék. Ugyan, mi maradt nekünk? Van itt nekünk jobbosoknak való munka? Közmunka max. Inkább irkálok.

Hajrá Magyarország, hajrá Miniszterelnök Úr, hajrá hajrá, hajrá, éljen!!!

1349973572759 2017.12.17. 13:25:17

Az egek áldják meg a miniszterelnök urat, amikor Brüsszelben ingujjra vetkőzve verekszik a nyugati liberális verőlegényekkel, hogy Magyarországra, Paksra, ne telepítsenek atomerőművet!

Zed is not dead yet 2017.12.17. 14:08:59

Nem az a gond itt, hogy kb. 1300 ember blablabla ... hanem hogy ennél már jóval többet befogadott az ország a fizetős pályán (azok a bizonyos kötvények, amiken a "NERendes ember legyél, hanem fideszes" csávók gennyesre keresik magukat és bőven tellik még arra is hogy ilyen birkákat, meg hasonlókat fizessenek). Szóval a logikus gondolkodásra képtelen narancsok (hiszen ez felvételi követelmény feléjük: ne gondokoggyá', higgyé') most nem tudják, hogy az a nagykupac ember, akik bevásárolták náluk magukat az országba és több mint 1300, azzal most mit csináljanak? Persze ezekkel is az van, mint a többi migránccsal, hogy megváltották a belépést a Mo. feliratú kapun, aztán már húznak is tovább, hiszen itt lassan már semmi nem lesz, amit nem Brüsszel fizet, mert munkaerő nem marad, szaktudás nem marad és satöbbi (bocs, a birkizmus nem szaktudás). Ami meg még esetleg működget, azt úgyis einstando (oppardon: államosítják) a fijúk.

Zed is not dead yet 2017.12.17. 14:12:21

Mi történik a birkával emberek? Sok a vasalatlan inge, otthagyta a birkáné, oszt' muszáj ironizálnia? Vagy valaki "feltörte"? :D Elképzelem, hogyan lehet egy birkát feltörni ...

Behaton 2017.12.17. 14:33:15

@Netuddki.: Szia kovi. Ez hányadik nicked már? Megint kibasztak egy pár helyről és váltani kellett?

John Nethem 2017.12.17. 14:39:19

@Zed is not dead yet:

Legalább ha valamit kijelentesz, olvass utána. Mert így katyvasz az egész...
Nem minden kötvényes kapott letelepedési engedélyt, van aki csak tartózkodásit....
Egy kötvényes csak úgy nem húzhat tovább... Csak ahogy Móricka elképzeli...
Minimum 5 évig és átlagban egyhuzamban 180 napon át Magyarországon kell ÉLNIE, az EUN belül egyhuzamban max 90 napig tartózkodhat.......
A kötvények 90 %-át kínaiak vették meg.....Mondjam még ??

A munkaerőhiány általános probléma az összes országban, még nyugaton is, holott pl. a spanyoloknál a FIATALOK munkanélkülisége 25 %-os.... ahogy az olaszoknál a fiatalok körében 15 %-os...

Csuti Ördögüző 2017.12.17. 14:46:39

@Zed is not dead yet: mi a baj a fizetős pályával? komolyan.

morpho 2017.12.17. 14:48:34

@John Nethem: A tartózkodási tényleg egész más! Igazad van!

morpho 2017.12.17. 14:50:46

@Csuti Ördögüző: A fizetős pályával nincs semmi baj, mint ahogy a nem fizetős menekülős elbírálóssal sincs. Semmi különbség.

monddazigazatmar 2017.12.17. 15:09:59

@pikkbubi: "Tehát kik fognak adózni 30 év múlva?"
Nyilván az adózási moráljukról ismert szírek, és afgánok.
Micsoda társadalmakat építettek fel arrafele, ugye? Kő kövön néha meg is maradt.
Ebben a baromságban már a Kunhalmi Ági sem bízik bazmeg. El vagy késve 2 évvel.

monddazigazatmar 2017.12.17. 15:12:40

@Zed is not dead yet: Unalmas ez a baromság a fizetős bevándorlókkal.
Baszod, ha én odamegyek hozzád, dobok 50 ezret hogy ott aludhassak, akkor az pont olyan, mintha beugrom az ablakon, és ottalszom, és kizabálom a hűtőt?

Ja, a fizetősek egyébként kínaiak. Azok meg nem annyira robbantgatnak, dobálóznak kövekkel, meg vezetnek be sariát.

taga20 2017.12.17. 15:13:52

@Csuti Ördögüző: csak az a gyenge 155 csilliárd, talán elsőre ez.

talán eszt te is megérted!

Csuti Ördögüző 2017.12.17. 15:17:33

@morpho: Csak annyi a különbség hogy a fizetősöknek vannak papírjaik, meg pénzük és nem a ződhatáron jönnek.

Meg az, hogy egy se pukkantott még közülük, ellentétben az állítólag 'menekültekkel'.

Csuti Ördögüző 2017.12.17. 15:19:16

@morpho: Az 'elbírálás' egy újabb ballib hazugság, a nyugatiak meg akarnak szabadulni a tetvektől, ezt mindenki tudja.

Csak minet magyarokat, nem érdekel.

John Nethem 2017.12.17. 15:23:43

@morpho:

Az itt sorjázók adták az ötletet: Fogadd be te az illegálisan jötteket, én meg majd elleszek a fizetősökkel. :-)

taga20 2017.12.17. 15:25:47

@Csuti Ördögüző: tőled tetű, tőled mikor fogunk megszabadulni?

Helga Beauty Salon. 2017.12.17. 15:26:31

Morfo tanga pikkbuzi meg nagyhohoszopopopo miért nem fogadtok be a saját kérótokba menekülteket? Aztán ha egy év múlva még egyben lesztek lehet mesélgetni mekkora kúl manusok vagytok meg milyen jó nektek!

Csuti Ördögüző 2017.12.17. 15:42:10

A ballib nem tud megmaradni a seggén, amíg a magyarság szabad, s magát kormányozza. Ő csak felsőbb utasításokban tud gondolkodni, régi reflex. Ingyen is szívnák a magyarok vérét, hát még ha Soros fizet is érte!

taga20 2017.12.17. 15:42:53

@Helga Beauty Salon: mirr-murr, attól hogy te egy állat vagy még karácsony előtt is, ne ránk legyél mérges!:)

taga20 2017.12.17. 15:44:54

@Csuti Ördögüző: mondja eszt egy fityeszjobbágy, aki éppen kirántotta a fejét a geci seggéből, és az egész lénye szaros!

szakadok rajtad hulladék! komolyan mondom:)))

morpho 2017.12.17. 16:02:20

@Csuti Ördögüző: "a fizetősöknek vannak papírjaik" És? Aki ezt kifizeti, az bármikor hoz papírt bármiről. Kitörölheted vele! :)
"egy se pukkantott még közülük, ellentétben az állítólag 'menekültekkel'"
Ezt honnan tudod? Erről is papírod van?
Egyébként Magyarországon mostanság csak elmebeteg magyar robbantott. Te miért is aggódsz ennyire?
"Az 'elbírálás' egy újabb ballib hazugság, a nyugatiak meg akarnak szabadulni a tetvektől, ezt mindenki tudja"
Mindenki? Na ne basz! Ezért engedtek be már több milliót az elmúlt évtizedekben, mert meg akarnak tőlük szabadulni! Jól mondod! @John Nethem: Ok, de nem biztos, hogy egy Pharaon szerű gengszter mellett sokáig elleszel :)@Helga Beauty Salon: Bocs, de elmeroggyantakkal nem foglalkozom.

Csuti Ördögüző 2017.12.17. 16:23:19

@morpho: Nem én állítok valamit, hanem te.

Mivel 1etlen olyan esetet sem sikerült mutatnod, ahol letelepedési kötvényessel bármi zür lett volna, nyilván hazudoztál.

Nem mintha meglepne.

monddazigazatmar 2017.12.17. 16:37:20

@morpho: mondd el, hogy miért jó nekünk az, ha ide beengedünk x ezer arabot.

John Nethem 2017.12.17. 16:41:19

@morpho: "..Ok, de nem biztos, hogy egy Pharaon szerű gengszter mellett sokáig elleszel :)..
-------
A fizetős nem jelenti automatikusan, hogy ne válogatnám meg....

Amúgy ez a PHARAON zűrös ügy, és Orbánéknak kellően benne volt a keze.
És mint ahogy Merkel esetében a migránsok meghívása, Orbánnak ez a szaudi mutatja azt a szindrómát, ami a huzamosan hatalmon lévők ismérve: nem bírják már beismerni tévedéseiket, és valami másik galibával próbálják elfedni vagy "kijavítani"....

monddazigazatmar 2017.12.17. 16:41:47

@morpho: Az azért megvan, hogy Pharaon nem letelepedési kötvényes volt?

2017.12.17. 16:54:59

@monddazigazatmar: "mondd el, hogy miért jó nekünk az, ha ide beengedünk x ezer arabot" - mondd el azt is, hogy lehet, hogy nem engedjük be őket, mégis tele van arabbal budapest

morpho 2017.12.17. 17:06:32

@Csuti Ördögüző: "Nem én állítok valamit, hanem te."
@Csuti Ördögüző: "egy se pukkantott még közülük"

Biztos, hogy ezt én állítom? Köszönjük Emese!

@monddazigazatmar: "mondd el, hogy miért jó nekünk az, ha ide beengedünk x ezer arabot"
Egy darab sem akar ide jönni, nyitot kapukat döngetsz! Egyébként mindentől függetlenül, ki fog nyugdíj járulékot fizetni 10 év múlva? A nyugdíjasokkal mi lesz? Erre van valami ötleted? Mert Orbánnak nincs.

@John Nethem: "A fizetős nem jelenti automatikusan, hogy ne válogatnám meg...."
Ja hogy úgy!! Ugye, hogy semmi különbség bugyuta narancskullancs? :))

@monddazigazatmar: "Az azért megvan, hogy Pharaon nem letelepedési kötvényes volt?"
Az azért megvan, hogy azt írtam, hogy: "Pharaon szerű"? Egy élmény veled!

Csuti Ördögüző 2017.12.17. 17:20:04

@morpho: 'A fizetős nem jelenti automatikusan, hogy ne válogatnám meg....'

Már megint hazudsz. Ezek hivatalos iratokkal, repülővel érkeznek a ferihegyi tranzitba.

John Nethem 2017.12.17. 18:08:51

@morpho: De nagyon nagy a különbség !!! Csak te ehhez már nem értesz.
Túl méretes a szemellenződ.

monddazigazatmar 2017.12.17. 18:15:47

@aleksz róz: Azok már itt vannak. Valószínüleg jöttek vízummal, nem a határon át.
Tehát, ha már van itt X darab, akkor miért kell az nekünk, hogy még idejöjjön 4X?

morpho 2017.12.17. 18:24:31

@Csuti Ördögüző: @monddazigazatmar:
Ugyan már buta narancskullancsok! Semmilyen gondolatiság nincs a kommentjeitekben. Annyi a véleményetek, hogy az úgy jó, mert csak! Miközben nem létezik olyan logika, ami mindig fekete vagy fehér. És én vagyok a szemellenzős! :)) Muhaha! :)

monddazigazatmar 2017.12.17. 18:24:59

@morpho: "Egyébként mindentől függetlenül, ki fog nyugdíj járulékot fizetni 10 év múlva? A nyugdíjasokkal mi lesz? Erre van valami ötleted? Mert Orbánnak nincs. "
És neked van? Kik, mondd ki bazmeg! Mondd ki bazmeg, hogy arra pályázol, hogy az írástudatlan arabok, akik bazmeg olyan fasza helyeket építettek fel, mint a szétbaszott afganisztán, meg a lepratelep bangladesh, meg a szarrá lótt szíria, majd azok fognak járulékot fizetni. Annak ellenére, hogy mondjuk a világon sehol nem dolgoznak, max. üzletelgetnek, ill. kebabot árulnak.
Ja, és ugye egyik szavaddal ütüd a másikat, hiszen nem is akarnak itt maradni, ugye? Mert annyira dolgosak, hogy csak a német segély érdekli őket, ugye?

Maradjunk annyiban, hogy orbánfóbiád van, és ugatsz mint egy kutya, bármi ellen, amit csinál. Miért nem az unió ellen ugatsz, hogy jajj, szegény arabok, nem akarnak idejönni, és a csúnya unió ide akarja baszni őket? Hogy a náci testület döntsün felőlük.
Ha az ő érdekeiket nézed, akkor kibaszás velük. Mi sem akarjuk. A németek is szarul járnak, hiszen nem fizetnek ott majd járulékot. Akkor miért is azért ugatsz, hogy mindenkinek rossz legyen? Ja? Mert az van a patás ellen, akkor azt kell mondanod.

Pharaon szerúről beszélsz, amikor pharaonnak semmi köze nem volt a kötvényhez. Ha én anyád szerű kurvákról beszélek, akkor pedig megsértődsz ugye?

morpho 2017.12.17. 18:26:33

@John Nethem: Az előző neked is ment narancskullancs!

morpho 2017.12.17. 18:30:34

@monddazigazatmar: Ez fingfűrészelés. Németországban 4-5 millió iszlám török él évtitedek óta. Ha kidobnád őket, kb bezárna az ország. Ha ingyen jön a munkaérő, akkor arra le kell csapni. Ami meg az írástudatlanságot illeti. Ha csak fele annyi magyar beszélne olyan szinten angolul, mint az átlag arabok, én már boldog lennék. Orbán meg hogy jön ide?

morpho 2017.12.17. 18:38:55

@monddazigazatmar: "A németek is szarul járnak, hiszen nem fizetnek ott majd járulékot"
Már miért ne fizetnének? Generációkban tessék gonolkozni! Az nem megy mi? Csak a kirekesztő fröcsögés! Fogadnék, hogy életedben nem voltál még egyetlen arab országban sem! Egyébként légy erős: Európa multikulti lesz 100 év múlva és a nyitott társadalmak a nyerők. Ez van sajna. Ha tetszik neked, ha nem. Gallileit is kirekesztették... Csak mondom.

John Nethem 2017.12.17. 18:43:41

@morpho: Hát elég szarban is van Németország ezek miatt a SOHA NEM INTEGRÁLHATÓ törökök miatt.
A hetvenes évek végén még jó munkaerőnek bizonyultak, mert AKKOR még azt gondolták a németek, majd a munkák végeztével hazamennek.. Szó se róla, mentek haza, de a többség maradt, sőt az egész családját hozta, asszonyostúl, nyolc gyerekestűl.. Aztán mivel az asszonyok 95 -a% SOHA NEM dolgozik, a német nyelvet nem is beszéli, lassan a németek szeme láttára épült ki a SZEPARÁLT MULTIKULTI = FÉLIG PÁRHUZAMOS TÁRSADALOM ( még szerencse, hogy a németeknél az ATATÜRK féle részben világiasodott törökök vannak túlsúlyban, de az iszlám jórészüket bármikor fanatizálhatja, ha a történelem sodra úgy hozza...)

John Nethem 2017.12.17. 18:55:04

@morpho: "Ha csak fele annyi magyar beszélne olyan szinten angolul, mint az átlag arabok, én már boldog lennék..."

Akkor én is boldog lennék !!! Csak hogy itt a menekültek között alig van arab !!!! Mert aki szír, az éppen nem arab .. éppen azért szír, mert nem arab.... és éppen azért pakisztán, mert nem arab.... és éppen azért afgán, mert nem arab.... és az afrikából jövőkről nem is beszéljünk......
MIvel a köznyelvi beszélt arab rendkívül sok nyelvjárásra tagozódik, a kölcsönös megértésükkel is problémák vannak. ( főleg közel-kelet és észak-afrika viszonylatban.) Így aztán a közlekedő nyelv náluk is jobbára az angol lett.
Gondoljunk csak a máltai nyelvre: egy arab nyelvre ráépült dél-olasz, spanyol és angol rendszer. Az egyedüli sémi nyelv, ami latin betűkkel ír, és még hivatalos nyelv is az EU-ban....

1ghost 2017.12.17. 19:43:43

@John Nethem: "Hát elég szarban is van Németország"

Na ja bazdmeg, te ócska orbánseggnyaló! Akkora bajban vannak, hogy lassan le kell zárnunk a nyugati határainkat mert tömegével gyünnének hozzánk, te orbánökör.

1ghost 2017.12.17. 19:45:48

@monddazigazatmar: Fasza ez a nicked is, te gerinctelen orbánpribék. Ezen majdnem olyan folyékonyan hazudsz mint a tolvaj, korrupt gazdád.

1ghost 2017.12.17. 19:47:36

@Csuti Ördögüző: Te idióta orbáncsimpánz. Szóljál már, hogy idimítsanak be jobban, mert ezt már egy másik nickeden is behazudtad.

1ghost 2017.12.17. 19:48:57

@Helga Beauty Salon: Na mi van te segghülye orbánparazita? Imádom ezt a nicked, ezen jóval hülyébb vagy, mint a többin.

1ghost 2017.12.17. 20:00:16

@John Nethem: @monddazigazatmar: @Csuti Ördögüző: @Helga Beauty Salon: @Behaton: @midnight coder: @Womb Raider:

Te szarházi bérhazudozó! Itt ez a remek írás a B1-en kibaszott sokan olvassák az országban, mind többen értik honfitársaink közül, hogy orbán de facto egy hibbant néró, akit saját maga és sleppjének gazdagodásán kívül kurvára nem érdekel semmi.

Erre itt a lehetőség, hogy te mint retkes bérhazudozó mentegesd a gazember gazdádat, s erre te mit csinálsz, na mit?
Itt bohóckodsz, nyamvadt nyóc nicken, s mindenki csak röhög rajtad.

Mi a faszért nem használod a másik húsz nicekedet is te barom? Dolgozz meg a kibaszott garasaidért, hacsak nem akarsz a sitten rohadni jövőre az egész fideszbranccsal együtt.

monddazigazatmar 2017.12.17. 20:13:28

@morpho: Nem lesz. Höhö.
És áruld már el, te fasz, hogy neked miért áll fel a faszod arra, hogy 100 év múlva multikulti lesz itt? Komolyan. Szóval te barom, neked abban mi a jó, hogy ha száz év múlva a tele lesz az ország arabbal meg négerrel? Mi?
Uncsi a sok fehér pofa, uncsi az 1100 éves történelmünk, a magyar kultúra, esetleg a 2000 éves keresztény világnézet, kultúra, erkölcs? Ez már mind megvolt, és már unalmas, vagy ehhez mégis mi a faszt tesz az hozzá, ha két sarokkal odább valami nyamnyam leöli a kecskét, mert neki az a vallása?

monddazigazatmar 2017.12.17. 20:22:30

@morpho: "Ha kidobnád őket, kb bezárna az ország." Hát persze. Hálásak lehetnek a németek, hogy tanítja őket a sok török.
"Ha ingyen jön a munkaérő, akkor arra le kell csapni." Tudod, faszfej, az nem munkaerő, aki az ABC-t sem ismeri. Sőt, még a beszélt nyelvet sem. Kívánom, hogy a kurva anyádat műtse egy frissen beszabadult arab. Vagy kösse be a gázt nálatok egy szomáliai munkaerő.

"Ami meg az írástudatlanságot illeti. Ha csak fele annyi magyar beszélne olyan szinten angolul, mint az átlag arabok, én már boldog lennék." - :D:D:D:D:
Igen, bazmeg, mert az a beszéd, amit előadnak. Én értem, hogy lastminittel elvitt a kathago túrz tunéziába, és onnan már az iszlám és az arab kultúra felkent szakértője vagy, de elkeserítelek. Azt nem tudták leírni a kis drágáid, hogy GERMANY.
Ja, egyébként, még mielőtt. HA valakinek arab az anyanyelve, plusz az iskolában is arabul tanul arab betűkkel, akkor annak a mi ABC-nk pont olyan mint neked a kínai vagy az arab. Érted, faszfej? Az egész teljes tanulmányait, kezdenie kell ott, ahol egy elsősnek. Azzal a különbséggel, hogy az elsős legalább beszélni tud.

John Nethem 2017.12.17. 20:33:29

@1ghost: Te még szellemnek is hülye vagy. Huss innen az élők világából !

morpho 2017.12.17. 20:47:44

@John Nethem: Nem egészen értem, hogy mit akartál írni. Miben cáfol ez engem? Lehet, hogy bennem van a hiba, de tényleg nem értem.
@monddazigazatmar: Te vagy a kurvaanyázó, faszfejező 2000 éves európai magaskultúra, akihez az araboknak, vagy bárkinek igazodnia kéne?

Csuti Ördögüző 2017.12.17. 20:56:08

A lipsik már az arabokra is lesapnának, GDP növelési célból.

Nem tesz jót hírnevüknek, hogy lippsi időkben magas munkanélküliség szok lenni arabok nélkül is.

monddazigazatmar 2017.12.17. 20:58:08

@morpho: Igen, és ezt értékeld. Az arab már rég hozzád vágott volna egy utcakövet, vagy megkéselt volna, ha ennyi baromságot mondasz neki.

És hidd el, hívnálak én téged normális embernek is, de hát nem vagy az, hanem egy faszfej vagy.

monddazigazatmar 2017.12.17. 20:59:13

@morpho: Mondjuk sokat elárul, hogy továbbra sem vagy képes egy egyszerű kérdésre választ adni.

John Nethem 2017.12.17. 21:20:49

@morpho: Csak annyi, hogy az iszlám világában messze nem mindenki arab.
És történetesen az elrejtett hibát nem fedezted föl: kvázi nem figyelsz.

( A szírek többsége bizony arab...)

Mivel a világban az arabot tartják a legnehezebben megtanulható nyelvek egyikének , és mivel az arabok alapvetően több száz éve kereskedéssel foglalkoznak, elengedhetetlen számukra egy közvetítőnyelv ismerete.... és a legkézenfekvőbb nyelv az angol.

Csuti Ördögüző 2017.12.17. 21:28:50

@John Nethem: lófaszt tudnak az arabok angolul

tud 1 a százból, ide migrinek már az elitjük kerül, ezért is volt könnyen munkára fogható legalább 1-2%uk

morpho 2017.12.17. 22:41:07

@Csuti Ördögüző: "A lipsik már az arabokra is lesapnának, GDP növelési célból."
Már a Rómaiak lecsaptak rájuk. Ezen túl vagyunk.
"lófaszt tudnak az arabok angolul"
Egyszer menj el egy arab országba! Bármelyikbe. Meg fogsz lepődni. Utána újratárgyaljuk.
@monddazigazatmar: Bocs, de van az a szint amikor valaki nem létezik.
@John Nethem: "az iszlám világában messze nem mindenki arab"
A mondanivalóm, szempontjából ez indifferens.

monddazigazatmar 2017.12.17. 22:47:49

@morpho:
Jaja, Hát persze. Amikor nem tudsz válaszolni valamire, akkor rögtön felsőbbrendű leszel, és nem ereszkedsz le :D:D Annyira szánalmas vagy.

Hagyjuk már az iszlám országokat, hogy mennyire tudnak angolul. Ne a tunéziai bazársorből indulj ki, ahol Hello mister, meg a számolás megy. Egyébként az megvan, hogy ez itt speciel Magyarország, meg az unió, ahol az angol sehol nem hivatalos nyelv?
Kivéve talán Málta.

Meg mesélj, ha annyira hiperszuperek a kis füstöseid, akkor miért is romhalmaz helyekről jönnek ide? Miért nem a német mérnökök mennek afganisztánba meg szíriába?

2017.12.17. 23:48:26

@monddazigazatmar: nem, az a kérdés, azokat minek kellett ideengedni?

monddazigazatmar 2017.12.18. 01:15:46

@aleksz róz: Ha engem kérdezel, akkor nem kellett volna.
A kebabkészítést biztos meg tudta volna tanulni a magyar vállalkozó is, a pénzváltásra meg ott vannak a bankok. Több hasznuk nem ismert.

2017.12.18. 09:02:55

@monddazigazatmar: nem arról van szó, hogy van egy pár kebabos, fodrász, mobilos meg pénzváltó és látsz egy-két nindzsanőt az utcán.
ez tömeg. rendesen tele van arabbal a belváros (fiatal(abb) arab férfival, hogy egész pontos legyek. bár most, hogy hidegebb van, kicsit kevesebb látni), ez meg mi a fasz, kérdezem én.
ha egyszer nem akarjuk a migriket, akkor mi a faszt keresnek itt hirtelen (az utóbbi egy-két évben) tízezrével? ehhez képest tényleg nevetséges, amit pártunk és kormányunk tesz és kommunikál a menekült/migránsügyben

monddazigazatmar 2017.12.18. 10:28:04

@aleksz róz: Nem tudom, én nem vettem észre.
Ezer oka és lehetősége van, hogy valaki idejöjjön, lehet turista, tanulóvízumos, másik eu ország állampolgára.

2017.12.18. 11:08:26

@monddazigazatmar: csak egyik se magyarázza a hirtelen tömeges megjelenést

2017.12.18. 11:26:09

@aleksz róz: Nálunk migránsok? Tömegével? Áááá... én ezt el nem hiszem. Hát nem azt mondták itt a B1-en, hogy hozzánk a kutya nem jön, hanem rögtön Németországba, Svédországba, meg egyéb, boldog liberális országokba mennek?

John Nethem 2017.12.18. 18:24:19

@aleksz róz:

Én egyet tudok: Magyarország képezi ki az iráni légiirányítókat.... Csak onnan 150 fő.... :-)

2017.12.18. 23:42:23

@John Nethem: csak ez lehet a magyarázat... hirtelen elszaporodtak a légiirányítók

Lamlam 2017.12.24. 19:32:01

@morpho: Nos ? Kurz győzelme engem igazol.Lepen kis híján !!Ennek mi lesz a hozadéka?-már rajzolódik.
süti beállítások módosítása