B1 blogcsalád



A legdurvább börtönsorozatban sem láttunk ilyan durva eseteket

2016. december 14. - Spectra

motherjonescca_07_0.jpg

Zsidózás, testüregmotozás, fenyegetés, megfélemlítés: a BKV-ügy vádlottjai az előzetes durva megpróbáltatásairől beszéltek. Az ember azt gondolná, hogy amit velük megcsináltak, az csak egy börtönsorozatban fordulhat elő, de nem a való életben, pláne nem egy jogállamban.  

Nemrég jelent meg a Kényszervallatások gyanúja a BKV-ügyben című tanulmány, amely döbbenetes esetekről számol be az érintettek vallomásai alapján. A tanulmányban Kádár Éva jogász arra keresi a választ, hogy a hazai és nemzetközi jogforrásokra, joggyakorlatra tekintettel, hol húzódik a határ a legális nyomozati módszerek és a kényszervallatás között, valamint arra, hogy a BKV-ügyben alkalmazott kihallgatási technikák jogilag hogyan ítélhetőek meg.

A BKV-ügy menetében nagyon fontos fordulópontot jelentettek azok a 2012 szeptemberétől, a Kecskeméti Törvényszék előtt elhangzott vallomások, amelyekben több vádlott irányított vallomástételről, kényszervallatásról számolt be. A vitatható körülmények között született, és a bíróság előtt erre hivatkozva vissza is vont nyomozati vallomásokat az első fokon eljáró tanács sem tekintette releváns bizonyítéknak.

Zelenák Tibor volt osztályvezető a kecskeméti tárgyaláson beszámolt arról, hogy őrizetbe vételét előbb közölték a tévéhíradóban, mint vele, majd 51 napos előzetese alatt nem vehette fel a kapcsolatot három kisgyermekével és feleségével. Ráadásul megalázó átvizsgálást is el kellett szenvednie:

“egyik alkalommal az ügyvédemmel voltam személyes beszélőn, visszavezettek a szintre, de nem a zárkámba, hanem egy üres helyiségbe, ahol anyaszült meztelenre kellett vetkőznöm, és olyan átvizsgálásban volt részem, amit az urológusomtól - ha lenne ilyenem -, és egyáltalán semmilyen orvostól, nem viselnék el.”

A tárgyaláson Horváth Éva, Hagyó egykori sajtósa is hosszan sorolta az előzetes letartóztatás embertelen körülményeit: lezsidózták, megfélemlítették, és arra akarták rávenni, hogy főnökeire tegyen terhelő vallomást.

"Vallásom miatt hetente tartottak zárka ellenőrzést. Megjegyzéseket tettek a könyveimre, öntötték a szemetet a zárka közepére, belekeverve a személyes dolgaimat, hogy "takaríts zsidó". Mondták, hogy ha továbbra is bejön hozzám a rabbi, a törvényes lehetőségeken belül, nem tudnak esetleg megóvni attól, hogy "leesek" az ágyról és megüssem magam, de mégis vállaltam a hitemet."

"A börtönorvosok próbáltak - a tudtom nélkül - bekábítószerezni. Hiszen úgy kezdtek el adagolni Rivotril gyógyszert, hogy arról nem tudtam, nem igényeltem semmilyen bódító, kábító gyógyszert, sőt hangsúlyosan elleneztem, amikor felajánlották. Láttam, hogy néznek ki azok, akiket leszedáltak ott, én ép elmével szerettem volna hazakerülni a családomhoz. Előfordult, hogy 54 C fok volt a 4 fős 6 m2-es zárkában, ránk csukták az egyetlen levegőt szolgáltató nyílást, az étkezéshez használt kisablakot a zárkaajtón és még sorolhatnám tovább."

"Kihallgatásokra teljes bilincsben vittek, mint a gyilkosokat ezzel tályogos - és kezeletlen - sebeket okozva a testemet. Mozgásom indokolatlanul szoros korlátozása miatt, estem - keltem a szállítások közben. Egy alkalommal annyira, hogy baleseti sebészetre is kiszállítottak, mert a járdaszegélybe vertem be a fejemet esés közben a lábbilincsben. Amikor ezt szóvá tettem a kísérő BV őrnek, akkor azt válaszolta kussoljak, mert úgy veszi megtámadtam, és akkor törvényesen rám is lőhet. Szeretném itt megjegyezni, hogy sosem az elítéltektől és az előzetes letartoztatásban lévő raboktól kellett tartanom. Ez alatt 26 kilót fogytam."

Ez csak két ember vallomása a hét vádlott és három tanú közül, akik a BKV-ügy kapcsán arról számoltak be a bíróság előtt, hogy az ügy nyomozati szakaszában kényszervallatásnak vetették alá őket. A többi esetről a Jogifórumon megjelent tanulmányban olvashatnak részletesen.

 A címkép csak illusztráció

A bejegyzés trackback címe:

https://b1.blog.hu/api/trackback/id/tr6512044309

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

mikerbiker 2016.12.14. 16:03:23

Nyilván jelentős a különbség a luxuslakás jacuzzija és a 6nm-es cella között.
Nem tudom sajnálni ezeket az embereket.
És aki ilyenkor hirtelen elkezd zsidózni,meg rasszistázni...na hagyjuk már....
Akkor lenne korrekt a poszt ha minden egyes szereplő mellett, felsorolná a vádpontokat is amivel gyanúsítják az illetőt,így ez csak hangulatkeltés.
Továbbá ne felejtsük már el hogy, amit Ők elmondanak "itt",
az ugyebár pont annyira lehet igaz mint bármelyik vallomás a sok közül.
Még azon sem lepődnék meg ha egyáltalán nem beszélt volna ilyesmiről egyikük sem...

infrablue 2016.12.14. 17:21:21

A hozzászólásod még akkor is undorító volna, ha a balástyai rémről lenne szó. Ne feledd, a vádak megdőltek, ezen az alapon holnap te is bekerülhetsz és akkor a másik oldalról tapsolhatnál magadnak.

Krutzifix 2016.12.14. 17:39:44

@mikerbiker: Mert ugye a vádak mind igazak... ámbár Ön is azt írja, hogy "amivel gyanúsítják őket",...vagyis ezek szerint még nem bizonyított - immár 6 éve -, hogy egyáltalán elkövették-e azt, amiért előzetesben voltak, vannak, de Ön már ítéletet is hirdetett! Így megy ez a narancssárga ködben, ami gátolja a gondolkodást! Gondoljunk Balla Irma, a szerencsétlenül járt fideszes önkormányzati képviselő ügyére! Abban az esetben is kihirdettük az ítéletet, hogy a fia volt a gyilkosa...és most fizethetünk, mint a katonatiszt, mert ártatlanul meghurcoltunk egy embert!
...amúgy pedig, ha bűnösök, az embertelen, megalázó bánásmód az állami alkalmazottak részéről akkor sem megengedhető - és mások részéről sem! Bezzeg az ÁVH-sokra biztos köpköd Ön is! Meg a besúgókra, ügynökökre! Pedig ezek az xvsgsnez-k, ha valóban így viselkednek, akkor azoknak a leszármazottai, ha családilag nem is, de tetteikben, módszereiket illetően igen! Egy jogállamban - szerintem - a bűnösökre a törvény erejével kell(ene) lecsapni, nem a fegyőrök gumibotjával!

Skankhunt42 2016.12.14. 18:16:09

ezek életidegen vádak.

Dr_utcai_arcos 2016.12.14. 19:39:22

@mikerbiker: Hogy mennyire igazad van. Ezek a talpig becsületes hazafiak, ha csattan a kóter ajtaja, egyből profikká válnak a jogaik szekcióból.

01234567 2016.12.14. 19:52:31

Simán igaz lehet az amivel vádolták őket. Mindenki tudja hogyan működnek az állami, önkormányzati cégek demokráciánkban. Simán hamis is lehet a vád. Mindenki tudja hogyan működik demokráciánk jogrendje, erőszakszervei és törvénykezése. Simán hazudhatnak a gyanúsítottak a fogva tartás körülményeiről, bevett szokás. Simán igaz is lehet a velük való bánásmód, bevett szokás. Az igazság? Kié? Nekem az igaz részben legalább a vád, és a valóban érték őket atrocitások(ha nem is 100%-ban így) a fogva tartás alatt kombo tűnik valószínűnek, de ez az én szubjektív véleményem, azaz az én igazságom.

Jossarian 2016.12.14. 20:10:15

Meg napi haromszor meg is kellett volna korbacsolni ezeket, hogy legyen mire panaszkodjanak. Tetves eloskodok

illaim 2016.12.14. 20:33:40

Látom kivezényelték a csürhét a fidesztől! Azt még ezek a köcsögök ávéháznak! LOL

Willkommenskultur 2016.12.14. 20:57:12

nagyon sajnálom ezeket a böritöltelékeket

- duplagondol 2016.12.14. 21:25:55

Félve írom le, de meglehet, ha valaha tisztességes országban akarunk élni, ez lehet a követendő eljárás. Kiegészítve a büntető törvénykönyv módosításával, a vádalku lehetőségének bővítésével, pártállástól függetlenül, természetesen. Hagyóék esetében, a végeredményt látva, az eljárás, úgy látszik, nem érte el a célját, köszönhetően a politikai és az ügyészségi hátszélnek.

Jossarian 2016.12.14. 21:28:53

@Krutzifix: Ez a torveny ereje egy "jogallam"ban, 7ev. "Az Ausztriába frissen érkezett Amir 2015 decemberében, egy integrációt elősegítő uszodalátogatás alkalmával követte el az erőszakot a uszoda vécéjében, majd mintha mi sem történt volna, visszament ugrálni a trambulinra. A gyerek az úszómesternek jelentette, mi történt vele, ő hívta ki a rendőröket, akik a medence szélén tartóztatták le Amirt. Az iraki férfi kihallgátásán azzal védekezett, hogy
szexuális vészhelyzet volt, mivel négy hónapja nem volt szexuális kapcsolata

Áldozata - édesanyja bírósági vallomása alapján - még mindig poszttraumás stressztől szenved."
En maradok a gumibotnal

Willkommenskultur 2016.12.14. 21:36:27

@Jossarian: kivégeztetni, de nem európában - ez kultúrhely

elemes 2016.12.14. 21:40:00

@Willkommenskultur:

igen, csak ugye egyszer fordul a kerék, fogják még testüregmotozni R. Antalt is.

Willkommenskultur 2016.12.14. 21:46:13

@elemes: nézd már meg mire írtam...Te idióta balfasz!

Weißkopf 2016.12.14. 21:51:53

@elemes: Meg O. Viktort, meg L. Jánost, meg S. Zsoltot meg a többi fideszes-kádéenpés rablóvezért.

Larry Silverstein 2016.12.14. 21:55:58

fordul a kerék balfaszok csak nem balra

vona felakasztatja az összes geci libsit 2022 után

elemes 2016.12.14. 22:23:11

@Willkommenskultur:

Mosnemértem mibaj. Kilépünk a pisából, szóval nem kell már mindent megértenem.

elemes 2016.12.14. 22:24:42

@Jossarian:

egyébként jó ez az uszodás történet, csak ugye hát Vona Gábor meg hát, egy híján húsz, hogy is mondjam.

elemes 2016.12.14. 22:25:49

@Larry Silverstein:

A forradalom először a saját gyermekeit eszi meg, mint tudjuk.
A mai kommentharcosok még a gecik előtt fognak sorra kerülni.

Anikó Danyis 2016.12.14. 22:31:04

Na...akkor tegyünk tisztába pár dolgot.
A testüreg átvizsgálás teljesen szabályosan zajlott elkülönítve a több fogvatartottól és bevett eljárás, amikor fennáll a gyanú, hogy "kintről" bejuthat valami a börtönbe. Ügyvédek előszeretettel adnak át mindenfélét az ügyfeleiknek. Mivel személyesen nem lehet jelen a smasszer a beszélgetésen, így marad az utólagos ellenőrzés.

Az ételbeadó nyílás azért van, hogy azon ételt adjanak be. Egyébként pedig zárva kell lenniük, biztonsági okokból. Akkor is, ha meleg van bent a zárkában. Egyébként pedig minden zárkának van ablaka, így a fenti megállapítás, hogy az "egyetlen" levegőt adó nyílás egyszerűen hazugság. A 6 nm és az állandóan csukott ajtó a legszigorúbb fegyház fokozatra utal. Azért azt nem osztogatják csak úgy.
A cuccok középre dobálása, börtönszlengben hippelés pedig szintén biztonsági okokból szükséges. Ilyenkor nem feltétlenül az a fő szempont, hogy patika rend legyen, miután a smasszerok elhagyták a zárkát. Semmilyen erre vonatkozó korlátozás, szabály nincs! Szóval ez egy biztonsági intézkedés, aminek célja, hogy az elítéltnél lévő tiltott tárgyak előkerüljenek.
Nyugtatót elrendelhet az intézet orvosa, ha azt szükségesnek tartja. A következő fokozat, hogy kezelésre hordják az IMEI-be. Az az utáni pedig, hogy ott is tartják. Nem szükséges megkérdezni például egy dühöngőt, hogy elvigyék-e az IMEI-be leszedálni, remélem ezzel mindenki egyetért.
Egyébként pedig kiosztják a gyógyszert, így nem tudják ellenőrizni egyesével, hogy mindenki beveszi-e. Ezért nem kötik az orrukra, hogy mit is adnak.
Az, hogy a börtönön kívül hogyan mozoghat, azt az ítélet, a végrehajtási fokozat és a biztonsági besorolása dönti el. Sok összetevős döntés. Mennyire áll fenn a szökés, elrejtőzés veszélye, mennyire ön-és közveszélyes, egyéb infók, amik szükségessé tehetik szigorúbb mozgáskorlátozó eszköz alkalmazását. Szóval nem csak úgy rárakta a smasszer, hogy "kínozza".
Szóval a fenti esetek teljesen a szabályoknak megfelelően történtek és egyáltalán nem kirívó, szándékos esetek voltak az adott személyekkel szemben.

Remélem segíthettem kicsit tisztába kerülni a panaszkodásokkal.

Jossarian 2016.12.14. 22:40:25

@Anikó Danyis: De a sok balfasz ugysem fogja fel, sirnak majd tovabb

Willkommenskultur 2016.12.14. 22:50:51

A libbancsokat vmi egzotikus karibi börtönbe kell helyezni hogy a puerto ricoi migráncsok aprítsák miszlikbe a valagukat. Úgyis buzi- és migránsimádók.

Celsius 2016.12.14. 23:09:07

Anikó Danys: "Ügyvédek előszeretettel adnak át mindenfélét az ügyfeleiknek. " Értem. Tehát: koholt váddal letartóztatnak, bebörtönöznek és amikor a törvényes képviselőd meglátogat elvisznek testüreg motozásra. Ez így van rendjén. Jól mondom? Ugyanígy valaki eldönti, hogy milyen gyógyszerre "van szükséged" neked tudnod sem kell róla mit adnak be neked, hiszen fogoly vagy, rab akinek mint tudjuk se joga, se személyisége. Egyetértünk? Igen, bízzuk a smasszerokra és az "intézet orvosára" az gyanúsított megbüntetését, valószínűleg ők az erre leginkább kompetens személyek, akiknek a szükséges rálátásuk is megvan az ügyre! Az eszközök amiket felsoroltál nyilván léteznek, de a visszaélés velük bűncselekmény. Ez is stimmel? Fordult már elő -igaz ritkán és csak jogállamban- hogy smasszer került a gumikesztyű rosszabbik végére. Gondolom ebben már eltér a véleményünk. Ja, és nem, a börtön ablaka csak a mesében és a népdalban nyitható.

Willkommenskultur 2016.12.14. 23:19:53

@Celsius: a maszop blogon mindent elhiszünk a börtöntöltelékek ügyvédjének....bemondásra, bizonyíték és a másik fél verziója nélkül

jó vóna libsik, ahas

Celsius 2016.12.14. 23:26:00

Hogy jön ide MASZOP idióta? Az előzetes letartóztatás -és minden letartóztatás- súlyosan korlátozza az egyén jogait, behatol az életébe a komfortzónájába. Éppen ezért csak indokolt esetben él vele a Hatalom. Nagyon nagy gáz az, amikor előzetesben hónapokat eltöltőkről kiderül, hogy ártatlanok. Függetlenül attól, hogy ki van éppen hatalmon. Mostanában mintha gyakrabban lehetne hallani, arról, hogy megvádolt politikusokat mentenek fel a bíróságok.

Willkommenskultur 2016.12.14. 23:30:06

@Celsius: 'Az előzetes letartóztatás -és minden letartóztatás- súlyosan korlátozza az egyén jogait, behatol az életébe a komfortzónájába.'

- pont ezért találták fel

'Éppen ezért csak indokolt esetben él vele a Hatalom. '

- pontosan

'Nagyon nagy gáz az, amikor előzetesben hónapokat eltöltőkről kiderül, hogy ártatlanok.'

- naná. Ki ártatlan itt? He? Akit az ügyvédje ártatlannak tart? Beszarok.

Willkommenskultur 2016.12.14. 23:37:05

Általános feltételei

A büntetőeljárás a terhelt ellen folyamatban van, és
a bűncselekmény elkövetésének megalapozott gyanúját már közölték a terhelttel (tehát nem elég az "egyszerű" gyanú), továbbá
a bűncselekmény szabadságvesztéssel büntetendő bűncselekmény.[3]

Különös feltételei
szökés, elrejtőzés, bűnismétlés
A terhelt megszökött, a bíróság, az ügyészség, illetve a nyomozó hatóság elől elrejtőzött, vagy szökést kísérelt meg, illetőleg az eljárás során ellene újabb, szabadságvesztéssel büntetendő szándékos bűncselekmény miatt eljárás indult.[4] (múltbeli tények)
a jelenlét biztosítása
A terhelt szökésének vagy elrejtőzésének veszélyére tekintettel vagy más okból megalapozottan feltehető, hogy az eljárási cselekményeknél a jelenléte másképp nem biztosítható.[5] (jövőbeli megalapozott szökés alatt titkon való eltávozást értünk ismert lakóhelyről; elrejtőzés alatt rejtekhelyen való tartózkodást, vagy küllemének megváltoztatását értjük)
kollúzió
megalapozottan feltehető, hogy szabadlábon hagyása esetén, különösen a tanúk befolyásolásával vagy megfélemlítésével, tárgyi bizonyítási eszköz, okirat megsemmisítésével, meghamisításával vagy elrejtésével megnehezítené, meghiúsítaná vagy veszélyeztetné a bizonyítást.[6] (összejátszás, jövőbeli megalapozott valószínűség)
bűnismétlés veszélye
megalapozottan feltehető, hogy szabadlábon hagyása esetén a megkísérelt vagy előkészített bűncselekményt véghezvinné, vagy szabadságvesztéssel büntetendő újabb bűncselekményt követne el.[7] (jövőbeli megalapozott valószínűség, bűnismétlés veszélye miatt)

ártatlan az apja faszát

Willkommenskultur 2016.12.14. 23:41:01

tehát büntetőeljárás van folyamatban (nem szabálysértési v. közig), már közölték vele az ALAPOS gyanút és börivel büntetendő amivel gyanúsítják (nem okirat hamisító mint gyurcsók)

+különös feltételek teljesülése
+maszopos a szarházi hisz itt védik be az MSZMP házi blogjában

Azt ha mégse jön be a buli kap kártérítést a leült napokért kit érdekel a rinyálása.

elemes 2016.12.15. 06:07:29

@Weißkopf:

Azt értem, hogy haragszol rájuk is, de az nem büntetőjogi kategória :)

elemes 2016.12.15. 06:08:57

@Willkommenskultur:

"maszopos a szarházi hisz itt védik be az MSZMP házi blogjában"

Tuti, hogy a szoci fanok is kaptak kommentelési útmutatót :)

elemes 2016.12.15. 06:15:34

@Celsius:

Az "ártatlan" szót szerintem tartogassuk magabiztosabb helyzetekre, oké?
Mondjuk TE valószínűleg ártatlan vagy korrupciós bűncselekményekben, legalábbis a nokiásdoboz nagyságrendjében (mert ugye azért vegyük észre, hogy a szülésznek csúsztatott pénz == korrupció, a "nem kérek nyugtát" == adócsalás, a munkahelyről a másolópapír hazavivése == lopás, a traffipaxdetektor meg kicsiben ugyanaz, mint leszólni Polt Péternek, hogy ne emeljen vádat).

Marianna Rébi 2016.12.15. 09:35:37

@Anikó Danyis: Nem elítéltekről van szó, ezek az emberek lehetnek ártatlanok!

Celsius 2016.12.15. 10:29:49

Térjünk vissza cikkre! Willkommenskultur beidézte nekünk az előzetes feltételeit. Köszönet, bár ezt eddig is tudta, tudhatta, aki akarta. A posztban felvetett kérdés továbbra is az, hogy milyen igazságszolgáltatási érdek tette elengedhetetlenül szükségessé, hogy full bilincsben vigyenek egy vékonyka nőt egyik helyről a másikra, hogy zsidózzák, fenyegessék, hogy rázárják kánikulában az egyetlen levegőhöz jutási lehetőséget biztosító ablakot. Reális esély volt rá, hogy kiáramlik rajta a fogva tartott, mint Aladdin?

Willkommenskultur 2016.12.15. 11:49:56

@Celsius: Na várjál ezt az eljárás alá vont nő/ügyvédje állítja se tanúja se videója se semmije nincs róla.

ennyi

A zsidózás is klasszikus csubakka védelem mint amikor a cigánynéger rablógyilkos tettenéréskor a földhöz veri magát h 'Ázér viszték be mer cigány/négervágyok mocskosrásszistarendőrség'.

persze csak elengedtem a fantáziám kb. mint a poszter

Remixedsoul2016 2016.12.15. 22:36:37

@mikerbiker: A cikkben, amire a poszt hivatkozik, ott vannak a vádpontok is. Egyébként a nyomozati szakaszban terhelő vallomást tett gyanúsítottak és tanúk mind visszavonták a bírósági tárgyaláson a vallomásukat. Balogh bocsánatot is kért két alkalommal Hagyótól. A nokiás dobozos vesztegetés vádpontja megdőlt, ebben fel is mentették Hagyót.

Remixedsoul2016 2016.12.15. 22:38:09

@Skankhunt42: A nokiás dobozos vád tényleg életidegen. Meg is dőlt.

Remixedsoul2016 2016.12.15. 22:39:21

@Marianna Rébi: Valóban, a legtöbb vádpontban fel is mentették őket első fokon.

Remixedsoul2016 2016.12.15. 22:41:47

@Willkommenskultur: Szerintem meg a ,,zsidózás" klasszikus náci szokás, ha hűek akarunk maradni a fogalom eredeti jelentéséhez. Ennyi. :-)

Remixedsoul2016 2016.12.15. 22:45:15

@illaim: ...vagy a Jobbiktól. Tőlük sem idegen az ilyesmi. :-)

Remixedsoul2016 2016.12.15. 22:48:18

@elemes: Azért ne felejtsük el, hogy Balogh azóta visszavont terhelő vallomásán kívül semmi sem bizonyította Hagyó bűnösségét a vesztegetési ügyben, úgyhogy az ,,ártatlan" szót én bátran merném itt használni, mivel hivatásomnál fogva ismerem az ügyet.

elemes 2016.12.16. 05:54:15

@Remixedsoul2016:

A részleteket én nem ismerem, csak ... a látszat. Ezt a bíróság nem veheti figyelembe, természetesen. Az ártatlan szónak van egy köznyelvi értelme (nem követte el) és van egy jogi értelme (nem lehet rábizonyítani), a kettő közötti különbséget nem szabad elfelejteni.

R. Antal ellen sincs bizonyíték. Csak a látszat.

Remixedsoul2016 2016.12.16. 18:48:55

@elemes: Igen, egy jogállamban a látszat nem büntetőjogi kategória, tehát nem lehet elmarasztaló ítélet alapja, nem beszélve a ,,láttatásról", tehát a lejárató médiakampányról. Ahogy Hagyó Miklós, úgy R. Antal esetében is justizmordról lenne szó, ha csupán a bűncselekmény látszata alapján ítélnék el. Így bármely politikus megvádolható és elítélhető lenne, ha kellőképpen hatékony karaktergyilkosságot alkalmaznának ellene.

Remixedsoul2016 2016.12.16. 18:53:30

@elemes: Egy jogállamban a látszat nem büntetőjogi kategória, tehát nem lehet elmarasztaló ítélet alapja, nem beszélve a láttatásról, tehát a lejárató médiakampányról. Ha akár Hagyó Miklóst, akár R. Antalt elítélnék csupán az eredményes karaktergyilkosságra építve, tehát azért, mert a média el tudta a közvéleménnyel hitetni, hogy bűnös az illető, akkor justizmordról lenne szó.

Remixedsoul2016 2016.12.16. 18:55:44

Bocs, azért írtam kétszer, mert először nem jelent meg a hozzászólásom. :-)

baby joe 11 2016.12.31. 13:03:09

@Remixedsoul2016: .MI VAN!..........? AGYALÁGYULT !

Remixedsoul2016 2017.01.01. 14:10:54

@baby joe 11: Mi van, hülye bérkommentelő, jól jött egy kis szilveszteri túlóra-pénz? :-D

Remixedsoul2016 2017.01.01. 14:13:39

@baby joe 11: Érv, vagy valami ilyesmi...:-) (Google a barátod...!)

ver@s kan-tár 2017.01.07. 11:45:15

@mikerbiker: A véleményed lehet ez, de tényekkel te mégúgy sem szolgálsz, csupán előfeltevésekkel és spekulációkkal. Aki elmondta mindezt, legalább ott volt. Te nem. Ez is jelentős különbség, akárcsak a "a luxuslakás jacuzzija és a 6nm-es cella közötti", ha már mindenáron a differenciát kutatjuk.
süti beállítások módosítása