B1 blogcsalád



Ismerje meg Trump alelnökét: rosszabb, mint Semjén

2016. november 11. - Mr Flynn Rider

Egy újságíró úgy jellemezte: a fickó gyűlöl mindenkit, aki nem fehér, hetero és férfi.

mike_pence.jpg

Senki se gondolta volna, hogy egy Szijjártónál rosszabbul fodrászolt ingatlanmágnás, aki szerint a nőket egyszerűen meg kell ragadni a pinájuknál fogva, lesz az elnöke az Egyesült Államoknak. Most, hogy kiderült, mégis, ideje megismernie Donald Trump alelnökét, aki az elnök távolléte, akadályoztatása esetén kezelheti a nukleáris fegyvereket, az Egyesült Államok haderejét és szükség esetén még az elnök helyébe is léphet:

Mike Pence-t, Indiana kormányzóját.

Ha Orbán jól választott, Trump is jól választott helyettest. Mike-ot állítólag az egyház nyomta be ebbe a pozícióba, nyilván cserébe egy rakat szavazót ígértek Trumpnak. Mike igazából a teokráciát jobban szereti, mint a szabadság eszméjét.

Nézzünk néhány kemény állítást, ami az amerikai sajtóban megjelent a figuráról:

- Tudomány-ellenes: szerinte sincs klímaváltozás, ahogy a leendő főnöke szerint sem létezik.

Az általánosban inkább kellene az evolúció helyett a keresztény teremtéstörténetet tanítani.

- Környezetromboló: megvétózott minden olyan törvényt, ami a természetet védte volna. Nem érdekli túlzottan, hogy mi történik az erdőkkel, vagy ilyesmikkel, viszont odavan az olaj- és szénvállalatokért. Nyilván, azok is odavannak érte. Szerinte az Isten azért adta nekünk ezt a világot, hogy uralkodjunk rajta és Isten majd mindent elrendez.

- Nőgyűlölő: egyszer azt nyilatkozta, hogy az ősi kínai legendán alapuló Disney-féle rajzfilm, a Mulan a gonosz libsik műve. A gonosz libsik akarják elfogadtatni a világgal, hogy nő lehet erős és harcolhat.

- Abortuszellenes: személyes küldetése, hogy az olyan kórházak ellen háborúzzon, ahol abortuszt végeznek el a nőkön. Mindent megpróbál, hogy ellehetetlenítse ezeket a kórházakat, de arra még nem ébredt rá, hogy ezzel veszélyezteti pl. a rákszűrést is. A Szövetségi Bíróság elutasította egy bizarr javaslatát az abortált magzatok eltemetésével kapcsolatban.

- Születészabályozás-ellenes: a koton libsi és modern találmány, ő olyat nem húz a farkára. A nők legyenek terhesek, amikor Isten azt kívánja, vagy tartózkodjanak a szextől. A szex különben is csak arra való, hogy gyermekeket nemzünk.

- Homofób: szerinte a melegeket „visszafordító terápiára” kellene kötelezni, hogy ráébredjenek a természetellenes betegségükre és végre „normális” életet éljenek. Alá is írt egy olyan törvényt, ami diszkriminálja a melegek jogait vallási alapon.

- Pusztuljanak a drogosok: Kocsis Máté után szabadon, ő is bezáratta azt a tűcsere-programot, amivel a kábítószeresek tiszta és biztonságos tűhöz jutottak volna. Eredmény: a HIV és a Hepatitisz-C villámgyors terjedése az államban. Szerinte inkább imádkozni kellene a függőkért és nem tiszta tűt adni nekik.

- Rasszista: szerinte túl sokat beszélnek a rendőrségen belül az intézményesült rasszizmusról. „Elvégre a rendőrök is csak emberek” – bizonygatta egy rádióadásban, pont abban az időszakban, amikor hetente lövöldözték le a feketéket a rendőrök, néha különösebb ok nélkül.

- Menekült-ellenes: megakadályozta, hogy a háború elől menekülő szíriaiak átmeneti otthonra találjanak az államban, ahol kormányoz. Szerinte a szíriaiak biztonsági kockázatot jelentenek a helyiekre. Azt bizonygatta, hogy ő nem rasszista, csak fél. A Szövetségi Feljebbviteli Bíróság elutasította az érvelést és kimondta, hogy rasszista alapon akarta megkülönböztetni az embert az embertől. Érdekes, hogy ellenezte Trump javaslatát, hogy a muszlimokat ne engedjék be az országba. 

A bejegyzés trackback címe:

https://b1.blog.hu/api/trackback/id/tr5411949967

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Semjén Zsolt elvtárs vörös csillaga 2016.11.14. 09:07:04

Jó elvtársakból jó katolikusok lesznek. Semjén Zsolt azzal védekezett, hogy ő nem a vörös csillaggal, hanem a bethlemeni csillaggal kapott kitüntetést.

Trackback: Szakértői kormányban teológiai végzettséggel 2016.11.14. 09:06:44

Teológiát, azaz hazudozástant végzett embereket mikor távolítják már el Magyarország "szakértői" kormányából? Mi szényenkezünk miatta Magyar Erkölcsös Emberek Országos Köre tagjai.

Trackback: Semjén Zsoltot és a KDNP-t csak ezért tartja Orbán 2016.11.14. 09:06:20

Semjén Zsolt mondja Orbán Viktornak, az érvénytelen kormányszavazás és alkotmánymódosítás után, aki lehajtva fogja a fejét: Ne búsulj főnök, folytatjuk az imaláncot!

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

2016.11.14. 11:08:48

@maxval bircaman BircaHang szerkesztőség: Nem így értettem, hanem úgy, hogy nagyon messze van a jézusi elvektől.

dr. mesterséges színezék 2016.11.14. 11:09:14

@Kurt úrfi teutonordikus vezértroll: Alig várom a napot, amelyen a Trump-admin. Vikiék tyúxemére lép, mint hajdan GW Bush, nem sokkal azután a Lovasék a mennyekbe cidázták.

MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ.BÖRTÖNBEN 2016.11.14. 11:09:23

@Ravasz Figyelmeztetés: Bármilyen agyrémet vehetsz ténynek. Ezzel nem mondtál smmit. Olvasd el, amit írtam, és gondolkozz el rajta.

2016.11.14. 11:09:52

@Ésszelteli: "Ezt már a finnek sem hiszik mivel genetikai vizsgálatokat végeztek még a 2000 évek elején, ők ki is vették ezt a mesét."
Az megvan, hogy a genetikai rokonság és a nyelvrokonság nem ugyanaz...?

MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ.BÖRTÖNBEN 2016.11.14. 11:12:18

@Vajk a Vitéz Várjobbágy: "Pedig az előrejelzések azt mutatták,"

Az előrejelzések nem tudták belekalkulálni, hogy az FBI beleszól az elnökválasztásba.

defaultuser (törölt) 2016.11.14. 11:12:21

@MACISAJT: "Vagyis ha valaki azt mondja hogy a Disney-és a többi hollywoodi produkció, lásd pl. Bond és a többiek női változatait- nem más m int a gonosz libsik műve, céljuk hogy elfogadtassák a világgal hogy lám a nő is harcolhat...
az "nőgyülölő"."
A korlátolt idióta jobban tetszik?

MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ.BÖRTÖNBEN 2016.11.14. 11:13:57

@Vajk a Vitéz Várjobbágy: "nem elvek szerint politizál, hanem érdekek szerint."

A saját meggazdagodásának érdeke szerint. Pont.

Ez nem populizmus, hanem maffia.

Vajk a Vitéz Várjobbágy 2016.11.14. 11:14:29

@dr. mesterséges színezék: ez a helyzet inkább olyan, mint a spanyol polgárháború időszaka. Az Egyesült Államok a hagyományos tolerancia kultúrája határához érkezett, és ezt a határt készül meglépni, viszonylag gyorsan. Emiatt szétszakadt az ország.

Pence és a tábora csak egy a lekenyerezett nagyon sok kis tábor közül. Még a Ku Klux Klán is tüntetett Trump mellett.

Közben pedig számos akár még fekete szavazója is van Trumpnak, az új jobboldalról, ami pedig már az előretörő iszlám és feminista túlkapások elől sodródott a táborba. Az ország egy grandiózus ideológiai keresztes háborúba sodródik, ahol a sok kicsi törzs mind be kell, hogy soroljon két Nagy Táborba. Ez a Big Camp politics lényege, ami már jóideje fenntartja például az amerikai kétpártrendszert.

Ezért is állt ki Bernie Sanders Hillary mellett. Ezért gratulál Trumpnak egyszerre Orbán, Netanjahu, Theresa May, Marine Le Pen, az antiszemita jobboldali bloggerek, a Klu Klux Klán és nagyon sokan. Mert lehet, hogy sokan amúgy gyűlülik egymást, de hogy a jobbikos politikust idézzem, most háború van. És a háborúnak van egy megkerülhetetlen racionalitása, ami kényszeríti az egy oldalra sodródottakat, hogy együtt harcoljanak.

Ravasz Figyelmeztetés 2016.11.14. 11:14:45

Liberális logika XXXXI. fejezet:
- "A halálbüntetés életellenes, sérti az alapvető emberi jogokat! tilos kivégezni bárkit, még a legaljasabb sorozatgyilkosoknak, pedofiloknak és nemi erőszakolóknak is joguk van az élethez!"
-"Követeljük a nők abortuszhoz való jogát! (Meg akarok gyilkolni egy teljesen ártatlan emberi lényt, csak mert a saját hibámból nem voltam képes felelősen szexuális életet élni, és elfogadni az ezzel járó következményeket!) A szülés időpontjáig lehessen abortuszt végezni!"

dr. mesterséges színezék 2016.11.14. 11:15:18

@Ravasz Figyelmeztetés: Látszik, hogy tudománytörténetben erős vagy, és csak azért nem írod, hogy az empíriát tantételt alátámasztó vagy cáfoló faktorként pont az egyház kegyeskedett szarba se venni.
Menten lendült egy picit a világ, amikor - egyébként vallásos emberek - úgy kezdték gondolni, hogy ez marhaság.

Vajk a Vitéz Várjobbágy 2016.11.14. 11:16:51

@a gyűlölködő uszítás eredménye, egy rendőr meghalt: na ja, de ha ezt úgy adják el, hogy ami a földesúrnak jó, az a cselédségnek és parasztságnak is jó, akkor már populizmus. :)

Lehet a köznépnek másféle populizmus, hogy az ínyére volna, dehát ez van. Amíg jobbat nem termel ki az ország, addig ezt kapja.

MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ.BÖRTÖNBEN 2016.11.14. 11:16:53

@dr. mesterséges színezék: Tőlem abban hisznek a vallásosak, amiben akarnak.

Viszont ha nem tudják felmondani a biológia leckét az iskolában, akkor megbuknak.

dr. mesterséges színezék 2016.11.14. 11:19:29

@tctc: Ne bonyolítsd! Legyen olyan egyszerű, mint egy Kiskegyed cikk! Halzsíros vagy sem?
És ha nem, akkor nyilván sumér.

defaultuser (törölt) 2016.11.14. 11:19:50

@Haloperidol: "Érdekes meglátás, hogy aki abortuszellenes, az mindjárt nőgyülölő is."
Nos, ő maga biztosan nem tartja magát nőgyűlölőnek, valószínűleg felcsattanna erre a vádra, hogy de hát ő szereti a nőket (amíg tudják, hol a helyük), mint az összes hasonszőrű.
Csak éppen nem tartja őket döntésképes felnőtt embereknek, teljes kontrollra törekszik felettük. Egy dolog az, hogy valaki minek tartja az abortuszt, de ilyen megveszekedett, büntető jellegű, az okokat feltárni nem kívánó, empátiahiányos abortuszellenesség a védekezésellenességgel karöltve megmutatja az illető igazi arcát.

MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ.BÖRTÖNBEN 2016.11.14. 11:20:31

@Ravasz Figyelmeztetés: "A szülés időpontjáig lehessen abortuszt végezni!"

Hány éves vagy? 23? Lehessen 23 éves korig - az értelmi érés előttig - abortuszt végezni!

MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ.BÖRTÖNBEN 2016.11.14. 11:22:56

@Vajk a Vitéz Várjobbágy: Ha a nép nagyrésze szegény, és a fideSS adórendszere a gazdagoknak kedvez, akkor a nép nagyrésze miért szavaz a fideSSre? Ha ezt nekem valaki megmagyarázná!

dr. mesterséges színezék 2016.11.14. 11:24:17

@a gyűlölködő uszítás eredménye, egy rendőr meghalt: "Viszont ha nem tudják felmondani a biológia leckét az iskolában, akkor megbuknak. "

Nem vagyok arról meggyőződve, hogy ez sokáig így lesz még.

Egyébként kicsit ironikus, hogy a legtöbb magyar állampolgár akkor tanul biológiát, és akkor fele belőle, amikor még nem választó és választható.
Van kb. 60 éve választó és választhatóként, miközben mindent elfelejt amit valaha megtanult, vagy legalább meg akartak neki tanítani.

BiG74 Bodri 2016.11.14. 11:25:36

@a gyűlölködő uszítás eredménye, egy rendőr meghalt:
Értelmes hívő embernél a helyén van a hit, és a tudomány. A kettő nem konkurál egymással. Sok tudóst ismer a világ aki egyben hívő ember is volt.

Mordechaj 2016.11.14. 11:26:18

Kedves cikkíró! Ha Pence rosszabb Semjénnél, te meg Farkas Vladimir ÁVH főnöknél vagy rosszabb. Ennyi aljas hazugságot és ferdítést csak a komcsik tudtak összehozni. Egy militáns LMBTQI.. aktivista szemétkedése süt minden sorodból!

exterminador 2016.11.14. 11:29:49

@gumirocker: szerintem cölibátust fogadott, de nem önszántából. Egész nap ül a lepukkant szófiai lakásában, és melegpornóra recskázik, mert csak ennyi jutott neki.

exterminador 2016.11.14. 11:30:52

@Ésszelteli: nem vették ki, és a többi baromságod sem igaz. Kezeltesd magad.

Vajk a Vitéz Várjobbágy 2016.11.14. 11:31:03

@tctc: ez inkább filozófiai vita, mint a nők helyzetéről szóló. Nem mintha én ellenezném az abortuszt, sőt sokak esetében inkább kötelezővé tenném, a végeredményt látva, de ha valaki egy magzatot emberi "jogokkal" ruház fel, akkor nyilvánvalóan a nő, egy másik emberi lényt öl meg. És ezen megy a vita.

Mivel pedig az ember egy biológiai gép, ami a születés előtt rohamos tempóban fejlődik egy sejtből egy kvázi emberré a születése pillanatára (jobb esetben).

Én személy szerint viszont mégis jogi szempontból elfogadnám, hogy az ember, a fogantatásától fogva ember. A jog amúgy sem fog soha egy abszolút biológiai állapotot jelezni, és a legjobb eset, ha valaki gyermeket szeretne és fel is akarja nevelni. Számára már a magzat is egy lehetséges gyerek. Már a korai vetélés is fájdalommal töltheti el.

Abortuszt pedig, mint az emberölés egy speciális fajtáját kellene vizsgálnunk. De ezt én mondom, mert én nem utasítom el, ex katedra az emberölést, mivel szerintem háborúban, kényszerhelyzetben, mentális zavar esetén az ember ölni FOG. Ezt nem lehet teljesen kizárni a világunkból, bármennyire zavaró is.

Az abortusz legyen kényszerű rossz, ami jelenleg is, mert senki nem jár szívesen abortuszra, ha másért nem is, de mert egy invazív, vagy legalábbis erőteljes gyóygszeres orvosi beavatkozás és sokak esetében drága is. A fejlettebb orvostudomány a dizájner gyerekekekkel és jobb védekezési módszerekkel majd megszabadíthat minket tőle.

MACISAJT 2016.11.14. 11:31:07

444.hu/2016/11/10/avar-janos-mar-megirta-a-hillary-clinton-gyozelmenek-tortenetet-amikor-beutott-a-menku

Beütött a ballibáknál a ménkű...:P

Esküszöm, ha Trump megválasztásának más pozitív hozadéka nem is lesz( de lesz, amúgy) minthogy a ballibáknál beütött a ménkű...már megérte...

Nyihihi:P

Jakab.gipsz 2016.11.14. 11:32:43

Na ebből a kérdés felvetésből sem lesz veszekedés. Pedig jobban tennék a libsi teoretikusok, hogy ezt a technikai civilizációt a "felsőbb rendű keresztény fehér ember" találta ki, ha pedig rosszul működik márpedig, rosszul-működik.
Miért is működik rosszul, tegyük fel a kérdést.
Talán mert senki sem kérte fel Marx-ot, hogy bele szóljon és elhintse az ateista-materialista mételyt, milliók értelmetlen halálát okozva.
Ne feledjük Marx is csak egy több generációs beilleszkedni képtelen migráns volt már a maga korában is. Aztán jöttek a többiek, és ismét kiagyaltak valamit, na ebből elégvolt.

Mordechaj 2016.11.14. 11:32:45

@tctc: és az abortuszellenes nők is nőgyűlölők? Őrájuk milyen bélyeget akasztasz? Arra nem gondolsz, h ezek az emberek nem nőgyűlölők, hanem magzatvédők? Ajánlom neked meghallgatni Gianna Jessen valamelyik előadását, megtalálod a youtube-on.

dr. mesterséges színezék 2016.11.14. 11:34:09

@a gyűlölködő uszítás eredménye, egy rendőr meghalt:
"Ha a nép nagyrésze szegény, és a fideSS adórendszere a gazdagoknak kedvez, akkor a nép nagyrésze miért szavaz a fideSSre?"

A fidesz nagy szerencséje, hogy közel két évtizednyi sérelem érte MINDEN politikai oldal felől (kit innen inkább, kit onnan) a társadalmat, ami közéleti taszítóerővé vált - de nekik van valamilyük, ami másnak nincs: szakrális marhaságok.
Nézd meg, hogy mit csinál a virágkorán túllévő Standard Gizella, amikor észreveszi, hogy minden férfi szemét, a gyerekek kirepültek, az Excelt csak nem sikerül megérteni, és az a ribanc Cselényiné nem hízik annyira, mint ő: vesz egy reiki könyvet.
Vikiék jó fejek, és elintézik neki, hogy könyvre se kelljen pénzt kiadnia.

Wrex 2016.11.14. 11:35:21

@a gyűlölködő uszítás eredménye, egy rendőr meghalt: Ha most erre azt mondanám, hogy én meg olyan liberáltat még nem láttam, aki ne lett volna rasszista hipokrita, ugyanúgy csak részben lenne igaz. Ezért az jobban passzol, hogy aki "fideSS"-ezik, az legalább annyira elvakult bigott zealot, mint aki(k)re mondja.

MACISAJT 2016.11.14. 11:38:07

@DFK:

Ja.
Ha a nép a ballibákra szavaz akkor ugyebár a nép okos, bölcs és megfontolt meg működik a demokrácia...

Ha a nép viszont, Uram irgalmazz, netán nem a ballibákra szavaz..akkor a nép buta és korlátolt, amely még azt sem látja hogy barna eső hullik az égből és a Potomactól a Dunáig
hisztérikus véleményformálók hadonásznak önpusztító fegyvereikkel és lövik magukat cipő nélkül a folyókba, alig győzik kifogni őket...

Ugyan kérem.

MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ.BÖRTÖNBEN 2016.11.14. 11:39:05

@Wrex: "Ha most erre azt mondanám, hogy én meg olyan liberáltat még nem láttam"

Akkor megkérdezném, hogy ki beszélt itt liberáltról? Kit érdekel?

Ne tereld el a szót a fideSS fasszopókról!

MACISAJT 2016.11.14. 11:42:16

@MACISAJT: "Ha a nép viszont, Uram irgalmazz, netán nem a ballibákra szavaz..akkor a nép buta és korlátolt, amely még azt sem látja hogy barna eső hullik az égből és a Potomactól a Dunáig
hisztérikus véleményformálók hadonásznak önpusztító fegyvereikkel és lövik magukat cipő nélkül a folyókba, alig győzik kifogni őket..."

Kiléptem a blog oldalról, erre mit látok az Index címoldalán, első helyene? Idézem:
"A mi zsebünk is bánni fogja Trumpot

Kereskedelmi háború, pénzügyi összeomlás, államcsőd, recesszió, klímakatasztrófa. Trump elképesztő gazdasági pusztítást hozhat, amibe az Európai Unió is beleremeghet. "

Kész. Itt a vég, eftársak..:P Armaggedon, Szodoma és Gomorra együtt.
Mindez mert nem a Lújinszki Máónika Tehetségkutató Emlékverseny 2. helyezette nyert.(aki amúgy szopásban is alulmaradt).

Nyihihi:P

Vajk a Vitéz Várjobbágy 2016.11.14. 11:43:02

@a gyűlölködő uszítás eredménye, egy rendőr meghalt: Mert nem a gazdagoknak kedvez, hanem majdnem mindenkinek? A Fidesz-szavazó ismerőseim érvei szerint ők mind viszonylag jól jártak, vagy ha nem is jártak személy szerint jól, de a családjukban többen jól jártak. Alapvetően nagyon sok embernek nincs gondja azzal, hogy amíg ő a kis munkájáért kap valamennyi tisztes fizetést, addig aki fontosabb munkát végez nagyobb fizetést kapjon, a legtöbb embernek pedig kifejezetten imponál a családbarát adórendszer.

Őszintén szólva, aki Magyarországon maradt alacsony képzettséggel, és nem jár ki Németországba vagy máshova bedolgozgatni, az vagy családi körülményei miatt nem megy el, ebben az esetben többnyire a család többi tagja támogatja is, vagy nagyon-nagyon nem ambíziózus és igen kevéssel is beéri, a nyugodt csendes életen kívül nem vágyik semmire.

Én senkivel nem találkoztam még őszintén szólva, aki a Fidesz adótörvényeire panaszkodott volna az internetes fórumokon kívül. Ami a vita tárgya szokott lenni, az legfeljebb a kimagasló korrupció. Ha valaki orvos és több pénzt visz haza, ha valaki nagy családos mérnök és több pénzt visz haza, az akkor is csak egy dolgozó és a takarító sem tartja őt egy kizsákmányoló úrnak.

A kérdés többnyire mindig a politikával összefonódó milliárdos vállalkozó elit, vagy kisebb falvaknál/városoknál milliomos "elit".

Ott pedig mindig az a válasz, hogy de hát ki csinálná jobban? Ki NEM lopna?

Ezért is szerintem nem pártoknál kezdődik Magyarországon a politika, nem egy vezetést kell leváltani, hanem magának a társadalomnak kell megújulnia, mert a beletörődöttség is jelzi, hogy a korrupció a rendszer része, a függőség a rendszer része.

dr. mesterséges színezék 2016.11.14. 11:43:31

@Mordechaj: "Arra nem gondolsz, h ezek az emberek nem nőgyűlölők, hanem magzatvédők?"

Még rendes tőlük, hogy nem állítanak fel hokirendőrséget az ő szép lelkükkel, amivel az életet védelmezik piszkosul. A zusában már úgy sincs senki, akin segíteni lehetne, akit védeni kellene, ezért muszáj a szomszéd méhében/heréiben kotorászni.

Ravasz Figyelmeztetés 2016.11.14. 11:45:35

Ja, szóval az a rasszista, aki nem dől be a Black Lives Matter Soros által finanszírozott hecckampányának?
USA bűnőzési statisztika szerint:
-a feketék elleni gyilkosságok 94%-át feketék követik el
-fehérek, illetve rendőrők által megölt feketék aránya: 4%.
A BLM az UTÓBBI ellen tilakozva gyújt fel autókat, randalírozik, fosztogat és tesz tönkre teljes városrészeket, illetve éljenzi a rendőrgyilkosságokat, ami Dallasban történt.

Mindeközben Fergusonban a BLM tiltakozva az ellen, hogy
-egy fekete többségű városban
-ahol fekete a polgármester
-fekete rendőrök
-lelőttek egy feketét
-gyújtogatva és randalírozva a saját városukban, és feketék autóiban és tulajdonában okoznak milliós károkat.

Bravó, ez aztán a békés és nemes polgárjogi mozgalom...

dr. mesterséges színezék 2016.11.14. 11:51:04

@Vajk a Vitéz Várjobbágy: " Ott pedig mindig az a válasz, hogy de hát ki csinálná jobban? Ki NEM lopna? "

A politikus mindig és mindenhol lop.
A kérdés az, hogy hogyan aránylik egymáshoz az, amit hazavisz és amit a kasszában hagy, és hogyan viselkedik, amikor kiderül.
Ezen azzal nem segíthet az egyszeri választó, hogy a lecseszi a buszsofőrt, amikor az jegy nélkül, de féláron akarja elvinni Alsópeténybe (ettől még meg kéne tennie); hanem azzal, hogy a saját tolvajjá nemtelenedő líblingjeit még hangosabban ostorozza, mint az ellenoldalét.

Az internetto polfóruma óta láttam vagy féltucatnyi kartácsat, aki erre képes volt...

JGDus 2016.11.14. 11:55:31

Nomen est omen. Pence, a Penny többes száma. Filléres fazon, ahogy a neve is utal rá.
Kár az USA-ért, eddig egész jó hely volt.

Vajk a Vitéz Várjobbágy 2016.11.14. 11:57:29

@dr. mesterséges színezék: " A zusában már úgy sincs senki, akin segíteni lehetne, akit védeni kellene, ezért muszáj a szomszéd méhében/heréiben kotorászni.

Na itt álljunk meg. Az igazságszolgáltatás nem valakin segítés, nem valaki védelmezése, hanem az igazság és a társadalmi rend fenntartása.

Nagyon sok ember van, akin nem akarok segíteni, mert nem kedvelem őket, felőlem fel is fordulhatnak. De a jog az jog. Jog és társadalmi rend nélkül széthullik a társadalom és káosz lesz. Ami engem is érint.

Ha Kiss Gyula, otthon, vagy az árokparton megdöglik, akkor ha Kiss Gyula a haragosom volt, meg is ünnepelhetem.

Na de ha Kiss Gyulát meggyilkolják. Az már egész más, mert mi van ha holnap már engem fognak meggyilkolni?

Ha az abortusz nem gyilkolsság, akko mégis az én magzatom, a feleségem magzata milyen jogokkal rendelkezik? Ha mondjuk valami gonosz orvos szándékosan elvetésre kényszeríti a feleségemet, akkor az szándékos egészségkárosítás, de nem gyilkosság. Valami gonosz állami manipuláció akár engedélyeztetheti is, hogy megöljék a gyerekeinket suttyomban még magzatként?

Nagyon mély a bizalmatlanság aközött az amerikai réteg között, amelyik a lábát megvetve abortuszellenes és a gonosz farkas föderációs kormányat között.

Ezeket az embereket is, mint minden embert, nem a mások élete érdekli elsősorban, hanem a saját kis világuk. Nyilvánvalóan rossz szokás szerint ők is belefolynak olyan emberek ügyeibe, amihez/akikhez semmi közük, de itt azért van egy nagy adag rettegés is a saját életükért/világukért, ami szintén ugyanazon törvénykezés alá esik.

Vajk a Vitéz Várjobbágy 2016.11.14. 12:09:45

@dr. mesterséges színezék: Nem is arra gondoltam a társadalmi változás alatt, hogy a buszsofőrt kell lecseszni, meg hogy a kis korrupció a nagy korrupció melegágya és egyéb holisztikus elméletek a társadalom "erkölcsösségéről", mint olyanról. :)

Hanem, hogy a "korrupció", mint olyan, vagy inkább a feudális rendszer, amibe visszasüpped hazánk, egy a társadalom természetéből adódó stabil állapot, amiből kikerülni komoly munka. Nem elég pár ember, nem elég, hogy Navrasics-Martonyi régi atlantista gárdája például fellép a Szíjjártó-féle mindenféle kalandornyitogatással szemben, amögött kell, hogy legyen politikai erő és megfelelő szervezet. Ugyanígy a korrupció sem csak egy Jeanne d'Arc-i nemes fellépés, és utána egy kemény harc a gonosz erőivel szemben, hanem tudatos, hosszú idő alatt elért építkezés, akár a párton belül, akár a párton kívül.

Az egész kemény szervezés kérdése, még olyan országokban, mint az Egyesült Államok is felütheti könnyen a fejét a korrupció, főként ismeretlen, új helyzetekben. Ahhoz, hogy egy hatékony rendszert szolgáljanak a szervezetek és ne essenek a saját tagjaik és vezetőik személyes érdekeinek rabjává, szükség van kompetitív, nem rivalizáló versengésre. Amíg a politika törzsi politika, amíg a másik oldal maga az egzisztenciális megsemmisülés és nemzethalál, Volkstod, addig nem lesz belső verseny és belső vetélkedés, hanem parancsuralom lesz a Vezér alatt.

Ezért is jött nagyon jól Orbánnak a menekültválság és különösen az, hogy csak a Jobbik állt ki mellette, a balos tábor belement a németek játszmájába. Amíg jön a török, jön a tatár, nem fog lázadni a jobbágy, Dózsa is még Mohács előtt élhette csak ki magát, azóta pedig mindig intő példa, hogy a megosztottság lám-lám hova vezet.

Ésszelteli 2016.11.14. 12:13:53

@..,:
Szóval neked valaki bebizonyította, hogy milliárd vagy millió éves és elhitted ?
Miért vagy ilyen naivka ?

Ésszelteli 2016.11.14. 12:17:50

@a gyűlölködő uszítás eredménye, egy rendőr meghalt:
Nyelvészetileg sem igaz, nézzél utána, nem kell a mesét nyomatni. Miért nem nézel utána ? Miért vagy ilyen hiszékeny, hogy minden mesét beveszel ?
Hát nem világos, hogy Habsburg parancsra gyártották le ezt a mesét ?
Egyetlen más akadémia ( külföldi) sem mond ilyet csak nálunk utaznak a tények helyett mesékben az áltudósok. Mi tart vissza, hogy utána nézzél ? A kényelmes élet ?

dr. mesterséges színezék 2016.11.14. 12:18:50

@Vajk a Vitéz Várjobbágy:

"Ha az abortusz nem gyilkolsság, akko mégis az én magzatom, a feleségem magzata milyen jogokkal rendelkezik?"

Most ezt komolyan kérdezed? Ott van a ptk-ban. Kb. mindennel, amivel te - miután megszületett. Hogy abból lesz-e valami, abba pedig beleszólása van a feleségednek.
Ritkán mondható ilyen jogforrásra, de ezt a komplex élet komplex problémáinak egy salamoni megoldásának tartom.
Azt nem mondom, hogy szép kimenetelű; legfeljebb kevésbé ronda, mint egyéb megoldások.

Ésszelteli 2016.11.14. 12:20:56

@a gyűlölködő uszítás eredménye, egy rendőr meghalt:
Dehogy kell kivenni, tanítani kell. Hit nem csak a templomba való hanem az életbe. Te is akkor mész kenyérért ha elhiszed, hogy visszafele kenyérrel jössz. Különben nem fárasztanád magad, hogy üres kézzel gyere vissza.
Miért utazol a mesékben ? Hány éves vagy 10 vagy 12 esetleg ?

Ésszelteli 2016.11.14. 12:24:44

@a gyűlölködő uszítás eredménye, egy rendőr meghalt:
Számtalan ellentmondása van. Jobb lenne ha utána néznél mert ezekre nem óvodások világítottak rá. Nincs bizonyítva, csak hipotézis de azt már úgy adják elő mintha bizonyított lenne. Miért azt gondolod a tudósok között nincs szélhámos ? De ez is olyan finnugor szagú. Az sem igaz, ez sem igaz, akkor elég jó hogy elhiggye a tömeg.

Wrex 2016.11.14. 12:26:55

@a gyűlölködő uszítás eredménye, egy rendőr meghalt: Csendben megjegyezném, hogy a poszt címe "Ismerje meg Trump alelnökét", nem pedig hogy "Ismerje meg a fideSS fasszopókat". Úgyhogy ha itt valaki terel, az nem én vagyok...

Ésszelteli 2016.11.14. 12:28:37

@tctc:
Miért is nem nézel utána ? Esetleg a finnugor tanszéken tanítasz és ha megszűnne nem szeretnéd átképezni magad ? Nyelvileg sem vagyunk rokonok 500 szó nem rokonságot jelent, hanem kereskedelmi kapcsolatokat. Ha megnézed az informatikát és találsz a nyelvünkbe 500 angol szót akkor angolokkal leszünk nyelvrokonok ? Nézzél már tükörben mert elmaradtál a fejlődésbe, nem a Habsburg mesével kellene focizni, az már lejárt lemez.

Ésszelteli 2016.11.14. 12:29:57

@exterminador:
Látom a tényeket nem kedveled, akkor neked maradnak a mesék. Szép álmokat !

MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ.BÖRTÖNBEN 2016.11.14. 12:31:08

@Wrex: Csendben se tereljél. Erre válaszoltam:

@Wrex: ""Minek olvasnának ezek az emberek, 444-et"
Azért, hogy lássák a másik oldal véleményét is."

Vajk a Vitéz Várjobbágy 2016.11.14. 12:32:24

@dr. mesterséges színezék: "miután megszületett", na dehát éppen ezen megy a vita. :D

Hogy születés, hatodik hónap, harmadik hónap, harmadik hét vagy fogantatás, meg miegyéb. Én csak annyit jegyeztem meg, hogy ez egy jogfilozófiai vita elsősorban arról, hogy mikortól számít valaki személynek, nem a nők jogairól szól elsősorban. Hiszen akár nő az illető, akár nem, ahhoz azért még sincs joga, hogy alapos indok nélkül egy másik személy halálát okozza.

A személlyé válás születés előttre történő kiterjesztése mellett is igen sok érv van, a marginalitás elve, hogy abszurd, hogy a születés aktusa lényegileg megváltoztatnáa magzatot, a várandós nők védelmének elve, amit én is fejtegettem, hogy sokan a saját leendő gyermekük védelmének érdekében terjesztenék ki a természetes személyiséget a magzatokra, amennyire csak lehet. De ez persze, akárcsak a nők önrendelkezésének védelme, jogilag egy alacsonyabb kategóriába esik a parttalan, mitől ember az ember vitában, és gyakorlati szempont egy alapvető emberi jogokat illető vitában.

Ennek az abszurditása, hogy senki nem ölhet meg valakit, vagy okozhatja a halálát, csak mert kényelmetlen a számára, én sem hagyhatok egy haldoklót az út szélén csak azért, mert számomra hatalmas munka lenne ellátni, a városba eljuttatni és addig róla gondoskodni.

Ésszelteli 2016.11.14. 12:33:33

@exterminador:
Nekem nincs rá szükségem, de te mesékben utazól de 1000-rel. Jó éjszakát !

dr. mesterséges színezék 2016.11.14. 12:33:38

@Ésszelteli: Ez a "hány szó" pont a baromság alapja. Éppen a suméristák próbálkoztak be azzal, hogy pár szintagma alapján teremtsenek maguknak patinás rokonságot.

A szerkezet igazolja a finnugor szálakat.

Egyébként az írásod alapján nagy bizonyossággal tippelhető, hogy komolyan űzöd a nyelvészetet, csak még az a kérdés, hogy melyik hagyományőrző körben, és hogy azt a böllér vagy a kocsmáros vezeti.

.., 2016.11.14. 12:37:27

@Ésszelteli: Ok, tehát a tíz/százmillió éves fosszíliák mind-mind az elmúlt tízezer évben keletkeztek? A kontinensek vándorlása is tízezer év alatt zajlott? (Tengeri élőlények fosszíliái a déli sark alatt, vagy Dél-Amerika és Afrika puzzle szerű összetartozása stb stb stb.) jesszus te tényleg hiszel ebben? :)

dr. mesterséges színezék 2016.11.14. 12:39:30

@Vajk a Vitéz Várjobbágy: Ezen a ponton illeszkedik a kérdés oda, hogy hálistennek már nincs is kinek a jogait védeni, muszáj a magzatéit.
Tudniillik ha neki muszáj megszületnie, mert csak, a születése másnapjától már kb. le van ejtve, hogy mit eszik, hol alszik és kik nevelik fel.
Jogai persze akkor is lehetnek, csak valamiért messze kisebb intenzitással igyekeznek azoknak a jogoknak érvényt szerezni (a lehetőségeket is megteremteni) ugyanazok, akik az élet tisztelőjének szerepében szeretik látni magukat; azok meg pláne, akik ezeknek a hátára kapaszkodnak fel.

Vajk a Vitéz Várjobbágy 2016.11.14. 12:47:45

@dr. mesterséges színezék: "A szerkezet igazolja a finnugor szálakat."

Kivéve persze, amikor nem. Amikor a magyar nyelvtan már nem is hasonlít. Mert megváltozott. Vagy soha nem is volt olyan. Az egész egy rendkívül parttalan vita megintcsak. Mind az altáji, mind az uráli nyelvcsalád nagyon hasonlít egymásra azokban a pontokban, amiben a magyar eltér a környező indoeurópai népektől. De a magyar majdnem olyan távol van mindkettőtől, mint azok egymástól nyelvtanilag, a szókészletünk, ami pedig elég alapvető kellene, hogy legyen, még csak nem is hasonlít.

A magyar nyelv különösen tele van etimológiailag beazonosíthatatlan maradványokkal. Honnan kerültek oda, csak a jó ég tudja, jó eséllyel már soha nem fogjuk megtudni. Ezen kívül van pár uráli eredetre is visszavezethető szavunk, van pár altáji eredetre is nagy munkával és képzelőerővel visszavezethető szavunk. És még több zömmel szláv szavunk, meg a szokásos germán, latin, görög ráhatás és szógyártás.

Hogy a magyarok valamelyik ős törzse török, ugor vagy egy harmadik teljesen elveszett csoport tagja volt, vagy a hét plusz ki tudja mennyi törzs közül, plusz a kabarok és miegyéb, kettő eltörökösödött ugor volt, egy baskír keverék, egy tokári indoeurópai túlélő, egy félig-szkíta, harmadrészt paleosziberid, hatodrészt koreai, az már most soha nem derül ki, de mivel ez a legkevésbé szilárd, igazolható területe a tudománynak, mindig lehet jó kis érzelmi alapon felfűtött anyázást tartani a témában.

Vajk a Vitéz Várjobbágy 2016.11.14. 13:01:43

@dr. mesterséges színezék: " a születése másnapjától már kb. le van ejtve" Nagyon helyesen. A pozitív jogok borzalmas terhet jelentenének a társadalomnak. Segíthet mindenki magán, illetve azokon akiken szeretne, ez a szabadság. Ha valakit senki sem szeret, annak sanyarú élete lesz, ez persze szomorú. De ha valakiket ennek ellenére kötelezünk, hogy másokat tartsanak el, csak mert léteznek, az nagyon messze vezet, és nagyon sok ellenséges indulatot szül. Pont ezért vagyok én is abortuszpárti, nem szeretném mások gyerekeit finanszírozni, ha meg akarnak szabadulni tőle, annál jobb. Nem akarok olyan embereket szülőnek olyan gyerekekhez, akiket ők sem akarnak. Mert nem lesz jó vége.

De ugyanakkor az én saját gyerekeimnek, minél hamarabb, minél magasabb szintű jogokat akarok, hogy őket védelmezze. Legyen az életük kezdete a fogantatás, ha orvosi okokból, műhiba folytán meghalnak, az essen nagy súllyal latba, hogy az ésszerű technikai körülmények között járjon nekik minden védelem, minden jog.

A jog egyetemessége miatt azok, akik a saját (leendő) gyereküket védelmeznék, minden magzatot embernek kell, hogy tartsanak. Ezért legyen az emberölés egy formája, kaphassanak felmentést, esetleg el nem tántorító tanácsadás, vagy alternatívák mellett. Vagy például aki abortuszra megy, annak ajánlják fel, hogy ingyen sterilizálják, ha egyáltalán nem akar gyereket. Ezt én amúgy is támogatnám.

Mert engem személy szerint nem érdekel mások gyereke, főleg nem az abortuszra szánt magzata, de a fogantatásnál kezdődő élet egy nagyon korai időpont, és így nekem nagyon tetszik, mint bioetikai alapelv, mert egy teljes, kiterjesztett emberfogalmat ad. Minden amiből ember lehet saját információtartalom alapján, az ember.

Egy olyan korban, ahol már lassan jön a genetikai manipuláció, a mesterséges intelligencia és a kibővített/digitalizált tudat, én személy szerint fontosnak érzem, hogy ne redukáljuk le az "emberséget" hacsak nem muszáj.

exterminador 2016.11.14. 13:05:46

@Ésszelteli: szegénykém... Remélem, azért az általánost sikerült elvégezned. Na, nem mintha megérdemelted volna.

Ésszelteli 2016.11.14. 13:11:16

@dr. mesterséges színezék:
Nem zavar, hogy a finnugorság igen friss elmélet ?
Miért nem így gondolják más akadémiák, talán nyelvészeik nincsenek ?
A Brit akadémia tagjai talán hülyékből áll ?
A német római császár és a pápa levelezése talán nem fogalmaz a magyarok származásával kapcsolatosan világosan ? A Habsburgok nem szólták el magukat néha-néha ? Talán sohasem hazudtak a gyarmatosítók ?
Elég alacsony IQ szinttel imbolyogsz itt az életbe. Vagy megélhetési mesélő lennél?
Lehet, hogy ez a megoldás ! Vagy a tényeket nem szereted ? Mit mondanak a krónikáink..... a bizonyítékokat nem szereted ezzel van neked bajod, semmi több.

MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ.BÖRTÖNBEN 2016.11.14. 13:12:44

@Vajk a Vitéz Várjobbágy: "Amikor a magyar nyelvtan már nem is hasonlít. Mert megváltozott."

A nyelvészek nagy szomorúsága, hogy a nyelvek bármilyen tulajdonsága megváltozhat. Pl. a ragozás megváltozása nem lehet a rokonság cáfolata. lásd angol és német.

Nyigodj bele, hogy tudós nyelvészek megegyeztek, hogy a magyar és a finn rokon nyelvek. Különben a feleségem is igazolhatja, nagyon sok hasonlóságot talált mikor finnül tanult.

Ésszelteli 2016.11.14. 13:16:30

@..,:
Ki bizonyította, hogy úgy néztek ki a kontinensek, ahogy megrajzolták őket, nem lehet, hogy ott kisebb volt az öböl ott meg nagyobb..... és merre vándoroltak és menyi idő alatt ?
Senki. Hipotézis de nem bizonyított.
Hogyan lehet bebizonyítani, hogy x idő előtt a kontinensek pontosan hogyan néztek ki ?
Sehogyan sem lehet bebizonyítani. Olyan idők távlatában amiről te beszélsz semmi sem lehet bizonyítani. De lehet hipotéziseket mondani, ami viszont nem tudományos csak feltételezés. Te pedig be is vetted ! Megszívtad, pestiesen szólva.

Ésszelteli 2016.11.14. 13:18:09

@exterminador:
Bizony annál magasabb fokozattal rendelkezem, de nem lettem mese kutató, azt is be kell vallanom, abban te utazol de 1000-rel. Szép álmokat !

Ésszelteli 2016.11.14. 13:25:39

@a gyűlölködő uszítás eredménye, egy rendőr meghalt:
Van olyan nyelv amivel több mint 10-szer több a hasonlóságunk de ettől a finnugristák dilit kapnak.
Ha jobban hasonlítasz az apádra mint egy idegen másik férfira akkor azt mondják, hogy az apádra hasonlítasz. De a finnugristák nem ezt mondanák mert nem akarnak a tényekkel foglalkozni.
Egyetlen külföldi komoly nyelvész aki sok nyelvet beszél többek között ma már nem használt nyelveket, az nem jut a finnugor következtetésre. Búvárkodj a Habsburg archívumokban és találni fogsz, semmi közünk a finnugorokhoz. Ez már tény kérdés de vannak tényeket nem tisztelő zsákutcába hajtó forma egyes versenyzőnek tituláltak.

MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ.BÖRTÖNBEN 2016.11.14. 13:28:33

@Ésszelteli: Velem nem tudsz nyelvészetről vitatkozni, mert nem értek hozzá. De azokból a baromságokból kiindulva, amit az evolúcióról, geológiáról mondtál, te még ezred annyit se.

"Habsburg archívumok"

Nyeheheh.

Ésszelteli 2016.11.14. 13:37:45

@a gyűlölködő uszítás eredménye, egy rendőr meghalt:
Képezd magad mert leragadtál a meséknél.
Hipotéziseket tartasz tudománynak pedig az nem az. Főleg nem bizonyított, főleg nem hipotézist további hipotézissel, de neked nem számít ebből semmit sem vettél észre.
Akkor ülj a tv elé és nézd a futballt és igyál sört legalább felfuttathatod a gazdaságot ha már nincs sok eszed.

ogli dzsí 2016.11.14. 13:39:01

Igy jár a politikus aki nem néger, nem buzi és nincs soros fizetési listáján.

Kibeszéli az mszmp blogja. Nem lennék a helyében.

Vajk a Vitéz Várjobbágy 2016.11.14. 13:47:14

@a gyűlölködő uszítás eredménye, egy rendőr meghalt: nyilván bármi megváltozhat, és még a rokonság fenn is maradhat, mert a rokonság közös származás, nem jelenkori hasonlósági ráta.

Csak annyi a probléma ezzel a párhuzammal (is), hogy az óangol egy jó kis germán nyelvecske volt. Majd dokumentáltan megváltozott. Tudjuk, hogy hogyan alakult át, milyen francia-normann hatások, milyen megújulások érték az angol nyelvet, hogyan egyszerűsödött.

A magyar nyelv története egyszerűen nincs így dokumentálva. A rokon népek nem tartottak írásos emlékeket, nem voltak annyian, és akik voltak, azok is elvesztek.

A magyar egy elárvult nyelv, a finnugor rokonság pedig igen távoli. Valószínűleg egy napon majd lesz valami egyezmény, megegyezés arról is, hogy az altáji és uráli nyelveket, hogy tudják egy nagy szupercsaládba foglalni, valamilyen megegyezéses modellel. De ez csak ennyi, egy elfogadott hipotézis, mivel az információ jelentős és lényeges része elveszett.

A fizikában, kémiában mindig lehet újabb és újabb kísérleteket végezni és fokról jobban megérteni a tanulmányozott jelenséget. A nyelvészetben viszontjó eséllyel soha nem fogjuk tudni feltárni, hogy mi történt a nem dokumentált ezer évek alatt, miért és kiktől vették a szavakat, kifejezéseket, nyelvtant a különböző vándorló törzsek.

A finnugor-uráli elmélet éppen olyan semmitmondó, mint a török-altáji.

upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/9/9b/Fi-ugr-turk-comparison.png

Kurt úrfi teutonordikus vezértroll · https://hatodiklenin.blog.hu/ 2016.11.14. 13:59:31

@Medgar: Na idézzél olyan cikkeket amely orbán bukásáról, vagy orosz összeomlásról, vagy az USA demokrácia megszűnéséről ír!

Kurt úrfi teutonordikus vezértroll · https://hatodiklenin.blog.hu/ 2016.11.14. 14:00:20

@MACISAJT: macika! Mi is van azzal a valutatartalékról szóló hazugságoddal? nagyon eltűntél utána. Hálistennek. :-))

Vlad Tepes a jófiú 2016.11.14. 14:01:39

@Ésszelteli: Az a szerencse, hogy egy valláskárosult mindenről tud, ugye? És mindent jobban tud? Akkor a világ most jár kb a 7,000. évében, a százmillió éves fosziliák, úgy állati, mint mint egyéb, az smafu, a tizenezer éves települések a gyurcsány műve, meg a patás ördögé... Te sem voltál benne a Bibliában, nem számoltak veled, mint evolúciós zsákutcával.

Vlad Tepes a jófiú 2016.11.14. 14:07:19

@Jakab.gipsz: Marx és Engels találta fel az ateizmust? :D :D :D Te bármikor alulmúlod önmagad, habonypincsi! :D

.., 2016.11.14. 14:19:57

@Ésszelteli: Nézz rá a térképre most, és meglátod :) Dél-Amerika és Afrika alakja. Megvan? Na az Afrikai lemez 2 cm/év sebességgel távolodik Dél-Amerikától (műhold adatok), tehát a köztük lévő jelenlegi távolság - mit ad isten - pont százmillió évnyi nagyságrendet ad ki. Vagy szerinted eleinte rohadt gyors volt, majd mostanra lelassult, hogy pont beleférjen az elméletedbe? Fosszíliákra meg nem válaszoltál.

defaultuser (törölt) 2016.11.14. 14:24:51

@Mordechaj: "és az abortuszellenes nők is nőgyűlölők?"
A kettő nem zárja ki egymást.
Ha ezek az emberek valóban az élet védelmére törekednének, nem volnának fogamzásgátlás-ellenesek.

MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ.BÖRTÖNBEN 2016.11.14. 14:25:50

@..,: Az alak lehet véletlen, az csak az ötlete adta. De ugyanaz a békafaj él ezer kilométerekre egymástól, és nem élnének túl egy ilyen utazást. És ugyanazok a kőzetek vannak kétoldalt. Sziklaszilárd bizonyítékok.

Wrex 2016.11.14. 14:27:03

@a gyűlölködő uszítás eredménye, egy rendőr meghalt: Vagyis tereltél. Ugyanis a másik oldal (amit én írtam) nem kizárólag "fideSS fasszopók"-ból áll (te írtad). Mondhattam volna én is, a te szavaiddal élve, hogy "ki beszélt itt fideSS fasszopókról? Kit érdekel?". Egyébként mindegy is, ha ennyire irigyled a "fideSS"-től a fasszopást, én nem foglak visszatartani. Adios.

MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ.BÖRTÖNBEN 2016.11.14. 14:30:53

@Ritkov Halo: Az 13,7 Mrd. évvel elzlőtti ősrobbanás elmélete annyira kidolgozott, hogy pontosan meg tudják vele magyarázni a jelenkort, meg a múltat, amit távcsővel látunk. Kitalálhat valaki egy új, még fel nem fedezett részecskét, de amíg nem adsz neki olyan paramétereket, hogy a jelen állapot következzen belóle, szar sem ér, kirühögik.

Rossz hírem van a vallásosoknak is. A kvantumelmélet nem hagy helyet az isteni csodáknak. Isten csak úgy létezhet, ha semmilyen kölcsönhatásban nincs a világunkkal, ergo a számunkra nem létezik.

MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ.BÖRTÖNBEN 2016.11.14. 14:36:05

@Vajk a Vitéz Várjobbágy: "A magyar nyelv története egyszerűen nincs így dokumentálva."

Mondtam, hogy a nyelvészet nem egzakt tudomány. A finnugor nyelvcsalád eléggé ki van dolgozva, lehet más teóriákat felállítani, ha vannak érvek, vitatkozni róla, de jelenleg nincs komoly alternatívája, tehát ezt tanítják. Nyilván a nyelvészek az ellentétes érveket is tanulják, nem olyan vaskalaposak a tudomány emberei, ahogy azt az egyszerű ember gondolja.

.., 2016.11.14. 14:39:32

@a gyűlölködő uszítás eredménye, egy rendőr meghalt: Persze. De erre mondhatja, hogy hát aztán, Isten odateremtette őket. Ezért próbáltam olyan példát mondani, ami a folyamatot mutatja, és millió évek óta tart.

dr. mesterséges színezék 2016.11.14. 15:36:54

@ogli dzsí: "Tetszik ez a faszi. "

Olyan vonzóan eredeti, hogy még az év embere is lehet a Time szerint...

dr. mesterséges színezék 2016.11.14. 15:38:38

@Ésszelteli: " Nem zavar, hogy a finnugorság igen friss elmélet ?"

Tájékoztatnál arról, hogy mennyire új?

dr. mesterséges színezék 2016.11.14. 15:43:50

@a gyűlölködő uszítás eredménye, egy rendőr meghalt: "A kvantumelmélet nem hagy helyet az isteni csodáknak. Isten csak úgy létezhet, ha semmilyen kölcsönhatásban nincs a világunkkal, ergo a számunkra nem létezik. "

Fogalmazzunk inkább úgy, hogy Isten úgy teremtette meg a világot, hogy a kvantummechanika határozatlanságámat tartott fenn magának helyet, de úgy, hogy bármit tesz ebben a pillanatban, a következő pillanatokat úgy kell alakítani, hogy hozza a szokásos statisztikát.
Szerény egy istenség ahhoz képest, hogy a saját besztszellere szerint pont nem az.

dr. mesterséges színezék 2016.11.14. 15:49:00

@Jakab.gipsz: "Ne feledjük Marx is csak egy több generációs beilleszkedni képtelen migráns volt már a maga korában is. "

Mint pl. Széchenyi István, aki olyat talált ki, hogy a magy... izé MAGYAR nemestől elidegeníthető legyen a földje, hogy hitelképes lehessen, meg hogy fizessen hídpénzt az a MAGYAR nemes, ha átkel a hídon.
Ballib köcsög!

dr. mesterséges színezék 2016.11.14. 15:52:25

@ogli dzsí: " Igy jár a politikus aki nem néger, nem buzi és nincs soros fizetési listáján."

Csak G. W. Bush esetét az ellenzéki Fidesszel, csak azt tudnám feledni.

exterminador 2016.11.14. 17:14:59

@Ésszelteli: lehet, hogy nem merték neked megmondani, ezért most légy erős: a kisegítő iskola elvégzése nem számít magasabb fokozatnak, mint az általános.

MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ.BÖRTÖNBEN 2016.11.14. 17:18:27

@dr. mesterséges színezék: :))

Sajnos ez így nem jó. Szegény Isten, jól megszívta, nem fér bele sehogyansem a maga által "teremtett" világba. Csórikám, még csak bele se tekinthet.

Ésszelteli 2016.11.14. 18:51:27

@dr. mesterséges színezék:
Hivatalosan a kiegyezés után került a forgalomba Habsburg nyomásra.
Az akadémián is nyoma van, hogy csak ezt támogatja a kormány egyik minisztere, ha jól emlékszem a kultúsz. Szép i, hogy ne is foglalkozzál a tényekkel mert nem támogatunk...
Nem zavar, hogy előtte másképp tanították a történelmet ?
Miért hiszel mindent el amit a Habsburgok mondanak ? Istennek látod őket esetleg ?

Ésszelteli 2016.11.14. 18:53:52

@exterminador:
Nagy a sötétség van te fejedbe a leveleid megfogalmazásából ítélve.
Gyártod csak a hazugságokat, úgy érzed jól magad, vagy éppen kocsma után lennél?

Ésszelteli 2016.11.14. 18:56:31

@..,:
És amikor újra összeérnek a kontinensek akkor feltorlódnak és lesz egy újabb Himalája !
Elküldöm az egyik ismerősöm kis gyerkőcét, hogy adjon neked órákat, hogy meg ne bukjál a sok hülyeséggel, amit most előadtál a sok hipotézissel együtt, amit tudománynak hiszel.
Nagy hited lehet, hogy ekkora szamárságot ténynek veszel !

Ésszelteli 2016.11.14. 18:59:09

És mi szakította szét a hatalmas kontinenseket vagy csak úgy megindultak az egyik tudós képzeletébe és te el is hitted ?
Mennyi mesét beveszel az 5 éves gyerekek már okosabbak nálad !

dr. mesterséges színezék 2016.11.14. 19:23:45

@Ésszelteli: Te tényleg egy tanulatlan tahó vagy, aki olvasott egykor valamit a Magyar Fórumban, meg bemagolta azt a szót, hogy "tény", és azt hiszi, hogy azzal az aklon kívül is le lehet lavírozni.

Azért ha nagyon ráérsz, pótold be az iskola mellé járás okozta hiányosságokat, és nézz utána annak, hogy ki volt az a Sajnovics János, illetve vesd össze a halálának időpontját a kiegyezésével.

dr. mesterséges színezék 2016.11.14. 19:27:26

@Ésszelteli: Ilyen hülye kérdéseket nem tehetnél fel Kaliforniában, mert kiröhögnének, pedig ott se kell nagy kutatómunka bigott keresztények előkerítéséhez.
Ha az embert naponta tanítja az empíria, kénytelen megszűrni a misén hallottakat.

Ésszelteli 2016.11.14. 20:01:48

Te egy igazi kommunista őskövület lehetsz gondolom harcolsz a kommunizmus győzelméért.Előre!

chrisred 2016.11.14. 20:03:36

@Ésszelteli: Valaki átvert azzal a megállapítással, hogy két különböző tudományág kutatásait nem szerencsés összezagyválni? Lehet, de az életben hasznosan alkalmazható ez a téveszme.

Ésszelteli 2016.11.14. 20:04:28

Szóval látszik, hogy nem olvastad a Bibliát mert ahhoz is olyan felületesen tudsz hozzá szólni mint egyéb más dolgokhoz. A fél műveltésgeddel csak a bölcsiben tudsz villogni !

Ésszelteli 2016.11.14. 20:06:38

@chrisred:
Nem zagyválok össze semmit csak te nem tudod felfogni mit is beszélek, de nem magyarázom neked mert nem ovisokhoz beszélek ! Cumit ki jöhet a bébi papi !

exterminador 2016.11.14. 21:58:53

@Ésszelteli: te magad sem tudod felfogni, amit összezagyválsz, szegénykém...
Szeretettel küldöm a következő számot: www.youtube.com/watch?v=W5dTXqkM54A

Ésszelteli 2016.11.15. 04:46:46

@exterminador: zavarba lehetsz mert tudom miről beszélek, neked nincsenek érveid csak démonjaid lehetnek, egyszerűen egy megkötőzött ember vagy a Biblia alapján. Nem túl fényes a jövőd, potosaban nincs is.

.., 2016.11.15. 10:19:23

@Ésszelteli: Egyáltalán nem csak tudósok képzeletében indultak meg - pont ez a tudomány lényege. Volt rá egy elmélet, aztán tengeralatti kábelek fektetésénél, majd később kutató tengeralattjárókkal igazolták az elméletet - a saját szemeddel is láthatod videón, ahogyan a közép-atlanti hátság (kb. az Atlanti óceán középvonala E-D irányban) közepén a feltörő olvadt kőzetanyag szétfeszíti a két oldalán lévő kőzetlemezeket - na ezért távolodnak egymástól. hu.wikipedia.org/wiki/K%C3%B6z%C3%A9p-Atlanti-h%C3%A1ts%C3%A1g
Illetve remélem nem a műholdak adataival vitatkozol, amivel megállapítható, hogy az Afrikai kőzetlemez évi 2 cm-es sebességgel távolodik a Dél-Amerikaitól.
süti beállítások módosítása