B1 blogcsalád



Isteni kampányfinis lenne egy terrortámadás

2016. szeptember 19. - Mr Flynn Rider

orban-habony.jpg

Olyan jót tett pár éve az árvíz a kormány megítélésének. Lehetett mutatni, ahogy a kormány gumicsizmában kivonul és szemrevételezi a munkálatokat. Hogy átcsoportosítja a forrásokat és emeli a töltéseket. Hogy a honvédséget kivezényeli. Hogy a TEK is ott feszít. Vágóképen mind jól mutat.

Suttogják a pesti utcán már, hogy nem lesz érvényes a népszavazás október 2-án és a főnök rosszul alszik.

Valamit, uraim, tenni kell.

Ha pedig a főnök rosszul alszik, akkor a beosztottak is rosszul alszanak. Még Voldemort is kampányol, pedig lassan ideje lenne bevonulnia az előzetesbe. (Persze, a Polt Péter-féle ügyészség addig hagyja futni, amíg szükség van rá, nem irigyeljük, amikor végleg beáldozzák majd.)

Valamit muszáj lesz kitalálni. Habony, meg az az amcsi meleg csóka, Finkelstein, aki idáig is boldogan vezették le ezeket a fideszes gyűlöletkampányokat, összedugják a fejüket (nem úgy), és kitalálnak valamit.

Azt is suttogják ám, hogy a legkézenfekvőbb megoldás

megrendezni egy terrortámadást.

Túl durva, amit leírunk? Ugyan már. Csak gondolkodjunk egy kicsit. Játsszunk el a gondolattal.

  • Hiszen jól néz ki a tévében, nem?
  • Lehet gyorsan intézkedni, kompetensnek mutatni magunkat. Fel a gátra, fel a gumicsizmát!
  • Az ellenzék erre aztán végképp nem tudna mit mondani.
  • Az emberek tényleg félni kezdenének. 
  • És a népszavazás érvényes lenne.

Tehát (akárcsak a Wag The Dog, A farok csóválja című filmben), jön még valami gusztustalanság. A filmben ugyan a kampánycsapat megrendezett és levezetett egy műháborút Albánia ellen; manapság, amennyi tájékozott, igényes és kritikus médiafogyasztó él ebben az országban, le is lehet vezetni egy terrortámadást, bombamerénylettel, túszejtéssel, késes migránccsal, erőszakoló migránccsal.

Adjunk ötleteket még?

Akár át is törhetik a magyar-szerb határt, ha eléggé szemét módon bánnak velük. És tudjuk jól: elég szemét módon bánnak velük. 

szerb_hatar_vizagyu.jpg

Az ostoba magyart, aki nem beszél nyelveket, aki csak a királyi tévéből és a jobber bulvármédiából tájékozódik, ezzel lehetne még jobban az urnához hajszolni.  

Csak a Fidesz önmérsékletén múlik, hogy ennek a kampányfogásnak lesz-e áldozata, vagy

hány áldozata lesz.

A Fidesz önmérsékletére apellálni, ugye, nem igazán lehet. Hiszen gond nélkül hagyják éhen veszni, vagy szenvedni a magyarok jó részét

  • közmunka-programokkal,
  • leépülő oktatással és egészségüggyel,
  • miközben a kiválasztott kevesek Ibizán buknak le egy luxusbordélyban, vagy a jachtjukon, a hosszú gázszerelés fáradalmait kipihenve.

Mi megmondtuk! – harsogja majd a kormánypárti propaganda, jól bekészített, exkluzív anyagokkal, 3 perccel a merénylet után.

A cél: mindenáron fokozni a rettegést és a gyűlöletet.

(Még a végén kiderül, hogy a Fidesz hat-hét éve egyebet sem csinál, csak lop.)

Földi László, a kormány kinevezett „biztonságpolitikai szakértője”, nem kevés pénzért, majd megint elmondja, hogy az ide érkező férfiak mind terroristák, dzsihádista harcosok, akikkel keményen kell bánni, mert a szép szóból nem értenek; Nagy Feró megint elmondja, hogy az asszonyainkat – mindet! – meg akarják erőszakolni.

Orbán kér majd a néptől felhatalmazást, hogy megvédhesse a népet. És a nép majd a népszavazás keretében, igazán demokratikusan, felhatalmaz.

Vonjuk le a logikus következtetést: isteni kampányfinis lenne egy terrortámadás.

Disclaimer1: Ne legyen igazunk. Komolyan: tényleg ne legyen igazunk. Ez csak egy elméleti játék, ami egy borzasztó forgatókönyvet vázol fel.

Disclaimer2: A világ leggusztustalanabb, legundorítóbb dolga a háború elől menekülőket belpolitikai haszonszerzés céljából felhasználni, ellenük gyűlöletet szítani. De a politika és a Fidesz már csak ilyen: a hatalom mindenekfelett.

A bejegyzés trackback címe:

https://b1.blog.hu/api/trackback/id/tr2311712783

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Szűtté mamá? Szűjjé! 2016.09.19. 12:30:57

@Ballib cenzúrázók réme 18: Így van. Mongyuk meg nekik. Le Brüsszellel, éljen a Moszkva- Ankara- Budapest tengely.

:-)

Kovacs Nocraft Jozsefne 2016.09.19. 12:37:08

@vajdasagi:

"Pedig ez az osztrák kerítés a mi kerítésünk miatt épült."

Mégis miképp? Hiszen Magyarország felől nem kell sok migránsra számítaniuk.

Neo07 2016.09.19. 12:42:49

Mintha ti, a blog írói, nem loptatok volna, nem kaptatok volna fillérekért egész gyárakat a köpönyegváltáskor, mintha nem lenne gazdasági háttérhatalmatok, úgy írtok sziszegő, sistergő gyűlöletetekben a Fideszről...

Tetszettek volna nem szemkilövetni meg nem végképp eladni és eladósítani ezt a szerencsétlen országot. A köpönyegváltás óta alig maradt vagyona az országnak, ellenben az adósságot sikerült megtöbbszörözni.

-Közmunka-program: még mindig jobb, mint a segélyen való tengődés és naplopás.
-Mintha ti nem Ibizán nyaralnátok... Hány szélsőlibről hallani, hogy ilyen-olyan egzotikus helyen nyaralt? Éppen elégről.

Ezek nem a háború elöl menekülnek, azt már a szomszédos Törökországban letudták. Ide, pontosabban Németországba azért akarnak menni, mert tudják, hogy jó sok pénzt kaphatnak. Tehát: GAZDASÁGI BEVÁNDORLÓK. És igen, higgyétek el, a bevándorlók nagy részében is gyűlölet lehet irántunk, a hitetlen gyaurok iránt, ha még nem is mutatják ki.

A határon kvázi minket dobáltak meg kővel. Aki háború elöl menekül, az nem dobál köveket és nem rendez "közelkeletet" – következtetés: nem háború elöl menekülnek.

Szélsőlibbantak: ezer szerencse, hogy nem ti vagytok kormányon, remélem, nem is lesztek soha többé. A Fidesz is csinál ostobaságokat, sok mindent szerintem is rosszul csinálnak, de amíg ilyen nemzeti kérdésekben helyesen látnak, a szélsőlib pártok semmiképp sem lehetnek alternatívák.

konrada 2016.09.19. 12:51:08

@Kovacs Nocraft Jozsefne:
Pedig speciel igaza van.
Aki most átjut a határon, az már nem fröcsögve, vélt jogait követelve vonul végig az országon, bejelentkezve a határukon, hanem csendben - kerülve a magyar hatóságokat - így ha ők feltűnnek az osztrákoknál mélységben, azok hasonló problémába ütköznek, mint mi: nem tudják bizonyítani, melyik irányból jöttek, nem tudják visszatoloncolni...

(Igaz, a kerítést a mi kerítésünk nélkül is megépítették volna - csak hamarabb - de mutatja, hogy valóban, az igazi megoldás nem a kerítések sorozat 6-8 határ múlva, hanem a helyén kezelés. Ezt kéne megérteni az EU nyugatabbi részén, mielőtt nekiállnak a német, majd a hollandok, dánok megépíteni a maguk kerítését...)

Gringo 2016.09.19. 12:52:34

Pont ez jutott nekem is az eszembe. Ezektől minden kitelik.
Valami nagy durranás kell a kampányfinisbe, és erre a terrortámadás a legalkalmasabb.

Szűtté mamá? Szűjjé! 2016.09.19. 12:56:41

@Neo07: Nem hittem, hogy vanennyire mélyen, de élvezettel olvastam a soraidat, minden szava kincs. Még a Kádár érában a rendszerváltás előtt lehetet ilyen stílusú politikai agitprop szövegeket hallani. Köszi! :-)

Kovacs Nocraft Jozsefne 2016.09.19. 13:00:47

@konrada:

Szerintem nem a mi kerítésünk miatt épült, épp mivel - ahogy te is írod - nélküle is megépítették volna, persze az nem náci kerítés lett volna, mint Orbáné. Ha ui. Orbán nem építette volna meg a mi kerítésünket, az osztrákok még nagyobb bajban lennének, még hosszabb és magasabb kerítrést építettek volna.

A mi kerításünk tehát nem okozója, hanem ellenkezőleg, méretcsökkentő tényezője az osztrák kerítésnek.

"de mutatja, hogy valóban, az igazi megoldás nem a kerítések sorozat 6-8 határ múlva"

Ezt a nyugatiak sem akkor nem értették meg, amikor Orbán magyarázta nekik, sem most nem értik. Merkel Schlampe is a legális bevándorlás felfuttatásáról beszél, mintha a legalizálás megoldás lenne.

szemtanú 2016.09.19. 13:02:55

Ritka aljas ez az írás!

Kovacs Nocraft Jozsefne 2016.09.19. 13:04:36

@konrada:

Mellesleg sokra mennek a bizonyítással, hiszen Dublin 3 recseg-ropog, ráadásul nem számít, hogy Magyarországról léptek osztrák földre, mert az EU területére Görögországban léptek.

BGúz 2016.09.19. 13:22:48

Teljesen mindegy érvényes lesz-e a népszavazás, az országot akkor is meg kell védeni.
Ez a cikk már a liberálisék fetrengése a disznószarban c. pamflet :D

Vigyázzatok libsik, mert akkor lesz itt nagy gáz, ha eljő az amit akartok migránsügyben.
A magyarok nem birkák és megvédik hazájukat, de
56-ban is az ÁVÓ-val kezdték.

Pop40 2016.09.19. 13:23:18

Hogy Vitya meg a bandája mindent ellop, amihez hozzáfér, az nem kérdés.
De ettől még a Calaisnál tömegeket veszélyeztető köztörvényes migránsok hordáit hadd ne tekintsem már "háború elől menekülő" szerencsétlen, ártatlan menekülteknek.

Az átlagember jelenleg nagyjából 2 szélsőség között próbál lavírozni:

Egyfelől ott a tolvaj Vitya, meg a bandája, akik szétlopják az országot, tönkreteszik az oktatást, eü-t, stb.

Másfelől ott vagytok ti, akik vigyorogva telepítenétek be még Dzsingisz kánt is, mint "szerencsétlen menekültet", csak azért, hogy ellenkező oldalon álljatok, mint Vitya.

Részemről én nem kérek egyikőtökből se, sem Vityából, sem belőletek.

Ballib Cenzúrázók Réme 11 2016.09.19. 13:24:25

Csak ugassatok ti itt terror támadásról ti hazaáruló liberálisok, majd rátok engedjük a derék terror elhárítóinkat, aztán úgy elagyabugyálnak majd titeket, mint a csala´djába kapaszkodó migránst a bicskei vasúti síneken.

Hogy nektek semi sem jó csak az állandó áskálódás Orbán Viktor országa ellen. Csakhogy október 2-án meg fogjuk mutatni, hogy ide aztán egy migráns se fog bejönni, hogy aztán hordába szerveződve vegyék el a megmaradt közmunkánkat, meg az 1 millió cigány testvérünk szociális segélyét.
Se ők nem kellenek, (se a cigány testvéreink, se a migránsok), se az EU nem kell, akikről pont most leplezte le Lázár János, hogy azért adják a segélyt nekünk, hogy megmérgezzék a vizünket!

MONDJ OKTÓBER 2-AN NEMET ARRA, HOGY KELL-E NEKÜNK AZ EU!

konrada 2016.09.19. 13:27:50

@Kovacs Nocraft Jozsefne:
...de erre - ha nincs bizonyíték: ez esetben regisztrálás - nem lehet döntő érvként hivatkozni, mert előfordulhat, hogy más úton kerültek be.
Így, ahogyan a magyar határnál elfogottakat a szerbekhez, úgy ők a magyarokhoz dobják vissza: de csak ha bizonyítható a belépés helye. (Mert egy Salzburgban elfogottnál - regisztráció hiányában nem hiszem hogy visszavennénk, elvégre jöhetett olaszból, szlovéniából, de akár más szomszédos országból is. Az észszerűség ilyenkor - ha vissza kell venni - nem játszik...)
A kerítésnek végül is ez az értelme.

BGúz 2016.09.19. 13:30:24

Nem szeretnék a liberálisok bőrében lenni, amikor fekete Afrika elözönli Magyarországot. A kelet-európai nemzetek nem voltak gyarmattartók. itt ez nem szokás.

2016.09.19. 13:32:10

@Kovacs Nocraft Jozsefne: namost. Az osztrák azért épít kerítést, mert fél a magyar bevándorlóktól? Avagy a magyar kerítés nem működik? Ó, intelligencia anyja, magyarázd el!

2016.09.19. 13:37:21

@konrada: igen igen igen! már világos!A kerítés azért épül, hogy bizonyosak legyenek benne a migráncs nem Magyarországról jött! Ha Saltzburgnál kapták el,akkor München vagy Genf!

konrada 2016.09.19. 13:41:06

@Könnyen elkaptuk, uram!:
Hány Magyarországon elkapott, vagy a határtól arrébb regisztrálni akaró migránst is küldtünk vissza - illetve fogadott el Görögország?
...az ártatlanság vélelme ez esetben is áll, még ha esetleg nem is hiszi el senki...

Ballib Cenzúrázók Réme 11 2016.09.19. 13:43:41

@BGúz:

nemcsak hogy gyarmattartók nem voltunk sosem, de migránsok sem! Mi rendre boldogultunk a szent magyar anyaföldön. Sose kellett más népek ellen zsákmányért kalandoznunk, majd amikor ezt a háttérhatalmak megtiltották az őseinknek, akkor utána sose kellett kitántorognunk milió számra holmi jobban élő országokba, hogy elvegyük mások munkáját.

Aki meg hozzánk jött migrálni azzal jól bántunk, a zsidókból is mennyit meghagytunk már, miközben az összeset deportálhattuk volna a gázkamrába. Csakhogy ezt a liberálisok rendre elfelejtik és hálatlanok.

Vigye tehát innen az EU az összes migránsát meg a segélypénzeit, nekünk nem kell egyik sem, csak megrontják az egészséges nemzeti önbizalomban fürdő hazánkat.

OKTÓBER 2-ÁN MONDJ NEMET ARRA, HOGY KELL-E NEKÜNK AZ EU PÉNZE!

Neo07 2016.09.19. 14:03:57

Már fél éve ugatom azt, hogy így vagy úgy, de meg fog szűnni Schengen. Tessék, az osztrák kerítés – ha valóban felhúzatja a szocialista Kern –, a papírok nélküli határátlépésnek vet véget.. (Értelmetlen dolog kerítést emelni, ha közben a határátkelőhelyeken nem ellenőriznek, ugye?) Bár elvileg a határellenőrzést nem lehet visszaállítani az uniós szabályok alapján, de ezt meg lehet kerülni az ideiglenesség örökös hosszabbításával... És Dublin III sem működik, pedig elvileg hatályban van...

Ezért demagóg és populista dolog azzal riogatni, hogy a nem szavazattal az unió ellen szavaznánk. Az unió a Szovjetunió mintájára ugyanúgy szét fog esni, euró sem lesz sokáig.

BGúz 2016.09.19. 14:18:31

@Neo07: Minden nagy birodalom szétesik egyszer. Az lett a baja az EU-nak, hogy megpróbált birodalmat - és igen antidemokratikus birodalmat -építeni, hatalmas kézivezérléssel Brüsszelből, ahonnan nem csak gazdasági szabályokat, hanem ideológiát - kötelező ideológiát - próbál(t) exportálni. Ezt meg lehet tenni az agymosott nyugatiakkal, de a kelet-európai népekkel, akik már nem egyszer harcoltak a szabadságukért és tudják mi az, tudják értékelni - szóval velük nem.
Jó lett volna az EU, ha egy vámunió, meg közös pénz, meg nem kell útlevél,.. blablabla.
De csak ennyi. Amennyi annak idején a Közös-Piac volt. A neve is mutatja mi volt a cél.
De nem, Junckeréknek illiberális birodalom kell. Na ha valami illiberális, akkor az EU az kezd lenni! Hát ebből nem kér a magyar, szlovák, lengyel stb.

BGúz 2016.09.19. 14:23:34

Mert a szabadság nem azt jelenti, hogy a melegek az utcán kéz a kézben riszálják a seggüket, nem is azt jelent, hogy egy szakállas osztrák nő (?) kornyikál a tévében..
A szabadság azt jelenti, hogy mi a magyar nép döntünk sorsunkról, mi a magyar nép mondjuk meg mit akarunk és nem valahonnan Brüsszelből egy üvegpalotából mondják meg, hogy mit KELL csinálnunk.

BéLóg 2016.09.19. 14:34:53

Közölném, hogy eleddig egyetlen kormány rendelt meg "akciókat", éspedig a ballib. Elég ha csak a rendőrpalotára leadott kalasnyikov sorozatra gondolunk, vagy éppen a "terrorveszély" miatt betiltott Fidesz politikai nagygyűlés.
Ez az igazi goebbelsi módszer, a bolsevikok (a nácik legjobb tanítványai) azzal vádolják meg ellenfeleiket, amiket ők követtek el.

Lémusz 2016.09.19. 14:46:57

A cikkről csak életem legrövidebb kommentje jut eszembe:
Mindenki magából indul ki.

pamut 2016.09.19. 14:50:05

Megrendezni veszélyes utólag lebukhatnak vele. Ezt kiprovokálni is nehéz mint ahogy a menekültekkel csinálták.

De hogy nagyon-nagyon reménykednek valami jó véres terrortámadásban, az biztos.

BGúz 2016.09.19. 14:53:33

@pamut: lásd az előtted szólót.

BéLóg 2016.09.19. 14:54:58

Gyerekek, a nyugalom megzavarására alkalmas kámingout következik!
nem az hogy B1 buzi, hanem az, hogy én mit láttam! Igen, ÉN láttam. Megesküszöm ha bárki kéri a B1 blog összes munkatársának anyjának az életére (komolyan!) hogy SAJÁT SZEMEMMEL LÁTTAM, mikor a patásördög meghívott magához kioktatni az Illumináltak társaságában, hogy egy titkos hejj, ségben, aminek nyitva maradt egy windóza, na OTT ÜLT a Felcsúti krisztus egy "Sátáni Terv" (anyád haljon meg ha nem igaz!) feliratú SZÖVŐSZÉK mellett és ott szőtte a tervét.
Sátáni terv van készülőben! Ez nem vicc! Ez nem kamu!
Ébresztő, utcára balliberálisok!
Szóljatok Együtt Gyurcsány DeKár Ma Szop!
Adjatok vissza MÉG TÖBB lovaKKeresztet!
Írjon alá EZER értelmiségi!
Zengjen az ének, lengjen a zászló! Utcára, ébresztő!
(Ugyanott sör, virsli is lessssz, lapbúkot és nóttopot is schorscholunk!)

Utóirat: Nemsokára Orbaneszq ki fogja jelenteni, hogy VOLT HOLOKAUSZT!
Énszóltam! Énszóltam!
AZONNAL cselekedjetek, mielőtt még nem késő!

(Itt van néhány ! ha valahol kimafradt volna !!!!!!!!!!!!!!!!!)

pamut 2016.09.19. 14:56:17

@BGúz: az előttem szóló fideszes. talán te is....

a valóságban pedig lásd azt ahogy tavaly nyáron bántak a menekültekkel folyamatosan provokálva-átverve őket bízva abban hogy kicsiholnak belőlük egy balhét.
és a valóságban lásd a mindenre gátlástalanul elvetemült, aljas, kíméletlen fideszeseket akik a hatalomért bármire képesek.

Lémusz 2016.09.19. 15:20:31

@pamut:
Ha október 2.-án parlamenti választások volnának nem a FIDESZ-re szavaznék, de igazad van, a gondolkodásmódom populista.
A menekültek átverésében egyébként komoly szerepet játszottak az embercsempészek, és azok a magukat civil szervezetek aktivistáinak kiadó emberek, akik azt állították, hogy igazoltatás nélkül át fogják őket engedni a határon. Egyébként áruld már el, ha a menekültekért aggódtok, akkor miért nem a menekültügyi eljárások felgyorsításáért, vagy a menekültek hazájukhoz legközelebbi országban történő megfelelő ellátásáért kampányoltok?
Miért ne vonatkozzanak rájuk a törvények? Miért kell átengedni őket a határon vízum (és bármiféle személyazonosságot igazoló dokumentum) nélkül? Magyarország és Európa jogi rendszere, és igazságszolgáltatása arra épül, hogy mindenkinek van lekövethető személyazonossága. Miért akartok ezen a pajzson rést ütni?

pamut 2016.09.19. 15:28:12

@Lémusz:
1. a legújabb direktívaváltás óta hirtelen kurva sok "nem vagyok fideszes de azért mindenben a fidesznek van igaza" kamunikk. mással próbálkozz engem nem versz át.
2. leszarom az embercsempészeket, én a fideszről beszéltem, mondjuk a terelés és mára mutogatás is ősi fideszes trükk. soros vagy az mszp mikor kerül elő?
3. nem érdekelnek a kamu kérdéseid sem, amikkel dettó terelni akarsz, keress valami balekot akit terelhetsz nálam nem jön be.

a tény az hogy a fideszeseknek mind a jelleme, mind az érdeke, mind a tavaly nyári geciláda viselkedésük, mind az egy éve tartó náci mintájú uszítás- és gyűlöletkampánya, a magyar nép elleni pszichoterrorja, mindez bőven sokszoros bizonyíték rá hogy a fideszesek minden vágya hogy Magyarországon legyen egy jó nagy és véres terrortámadás.

Jolka40 2016.09.19. 15:30:10

@BGúz: Ha teljesen mindegy, hogy érvényes lesz-e a népszavazás, akkor mi a fenének kell népszavaztatni? És ha érvényes lesz, és persze a nemek győznek, akkor mi lesz? Attól kezdve nem kell félni senkinek semmitől? Meg vagyunk védve? Vagy az EU a fejéhez kap, hogy erre mi nem gondoltunk? És azonnal hadsereget vezényel Görögország és Olaszország teljes tengeri határára? Mi a franccal lenne elégedett a nemmel szavazó magyarok tábora?

Pattantyúk 2016.09.19. 15:40:50

@Jolka40:

Jobb tudni hogy hány agyatlan Soros csicska van az országban.

Ha sok, akkor nagyobb hévvel kell meggyőzni az embereket, arról a hazaárulásról, ami itt folyik a ballibek segedelmével.

Ha 1-2%-nyi elmebeteg van csupán, akik "IGEN"-el szavaznak, akkor hátradőlve kivárhatjuk, ahogyan idegességükben kipukkan a lufijuk.

Pattantyúk 2016.09.19. 15:42:53

@pamut:

Tőled nagyobb Soros bérenc hazaáruló kevés van.

Mindenkit lefideszesezel aki nem szajkózza Soros Gyuri ország pusztító tervét.

Szar taktika.
Hisz Orbán is épp ezt akarja.

Hogy mindenkit aki 60% IQ felett van, és nem akar migránsokat, mert ez elemi érdekük, elemi érdeke az országnak, azokat a Fideszre toljátok.

Lehet sikerrel jártok.

Neo07 2016.09.19. 15:50:48

@BGúz: Így van, pontosan.

Nyilvánvaló, hogy az Európai Egyesült Államokat próbálják megvalósítani, hiába cáfolja Juncker. Dehát, ha a szarka kevesebbet akart volna, többet bírt volna a farka...

A Nemzetek Európája helyett eljutottunk a diktatórikus EU-birodalomig. (Miért diktatórikus? A legújabb példa: Az Európai Tanácsban (az állam- és kormányfők testülete) nem a kötelező befogadásról tárgyaltak. Erre az Európai Parlamentben már kötelezőre módosították a javaslatot, holott semmiképp sem volt felhatalmazásuk ilyesmihez (legalábbis régebben, az biztos, de szerintem ma sem).

Junkcker arról beszélt, hogy nem lehet kikényszeríteni a kötelező befogadást, erre ma a szóvivője jelentette ki, hogy marad a kötelező befogadás (ki is a főnök? Juncker vagy a beosztottja?)

@pamut:
Nem válaszolsz világos kérdésekre, helyette terelsz bőszen. Innen látszik, hogy nincsenek érveid.

@Jolka40
Az, hogy – ha demokráciának tekintik továbbra is magukat – az EU nem hagyhatja figyelmen kívül a népakarat eredményét, a démosz legmagasabb fokú véleményét.

pamut 2016.09.19. 15:59:34

@Pattantyúk: :DDD
látod, mondtam én hogy hamar előkerült a soros-hiszti, ti fideszesek egyszerűbbek vagytok egy egysejtűnél is, komolyan egy kőkori törzs nem volt ilyen eccerű mint ti :D és azt is elárulom neked hogy te ANNYIRA debil vagy hogy te TÉNYLEG hiszel ebben a sorol-scifiben :D

na jó, BEVALLOM!!! soros fizette ügynöke vagyok, az a célom hogy Mo. megsemmisüljön és ha a terroristák nem robbantan atombombát akkor majd én!!!!!

na, így jó lesz faszfej? :D

Neo07 2016.09.19. 16:00:37

Segíteni kéne a menekülteknek – a hazájukban.
Segíteni kéne nekik abban, hogy mihamarabb befejezhessék ezt az értelmetlen állóháborút. Ehelyett mi történik? Nyerésben van a szír hadsereg, az USA "véletlenül" a szír hadsereg állásait bombázza... Ahelyett, hogy az ISIS fanatikusait bombázná szanaszét.

Mit csinálnak a törökök? Nem a vallási fanatikus terroristákat támadják elsősorban, hanem a kurdokat. A törökök az ISIS-sel üzletelnek, veszik tőlük az olajat...
Az oroszoknak kellett lépniük, annyi év után megunva, hogy sem a törökök, sem Izrail, sem az USA nem lép semmi hathatósat, nekik kellett szétbombázniuk az ISI anyagi alapjait jelentő olajkaravánokat....

pamut 2016.09.19. 16:01:56

@Neo07: mit nem hagyhat figyelmen kívül idióta, ezt a görögök már megcsinálták, leszavazták a megszorítást, EGY HÉTTEL KÉSŐBB még nagyobb megszorítást kaptak a nyakukba, te komolyan beszopod ezt a kamu dumát? DDD na nem mintha akár ide akár máshova lehetne a kormány akarata nélkül telepíteni embereket, és ha mégis másnap visszaszöknének nyugatra, ahogy magyarok is húznak innen el mint a pinty. ostoba baromság az egész, de balekokat jól lehet vele hülyíteni és terelni a fideszbűnözésről.....

Ballib Cenzúrázók Réme 11 2016.09.19. 16:03:42

@BGúz: "mi a magyar nép mondjuk meg mit akarunk és nem valahonnan Brüsszelből egy üvegpalotából mondják meg, hogy mit KELL csinálnunk."

Így van, mi magyarok vagyunk, nem levitézlett Brüsszeli diktátorok által tudatmódosított európaik, nekünk aztán de dumáljon senki onnan mert mi nem agymosott nyugatiak vagyunk akik minden hazugságot bevesznek, mi tudunk még gondolkodni!!

A bukott nyugat most már persze Magyarországot akarja másolni, de hahaha, semmire se mennek vele, mert mi másolhatatlan nép vagyunk!!
Sose tudnak majd olyan politikust faragni maguknak mint a mi Orbán Viktorunk. Vagy Vona Gáborunk. Vagy mint a barátaink Putyin meg Erdogan.

Az EU országok megbuktak, hamarosan össze fognak dőlni. Csak a munka alapú társdalmak maradnak állva. Ebben pedig Magyarország lesz a nyerő, hála Mészáros Lőrinc, Garncsi István, a Matolcsi rokonság munka alapú családi birtokolmányainak.

Csak mi tudunk olyat alkotni, hogy aztán rólunk beszél az egész világ! Ezért is van az, hogy Orbán Viktoron kívül nincs még egy olyan kormányzó, akinek annyi ellensége lenne a világon, mint neki. Ez pontosan az jelzi hogy nagyon jó úton járunk. Mint mindig a történelemben, amikor nem engedtük meg a liberalizmusnak, hogy megzavarja a nemzeti alapra épített az uralkodását a mi kormányzóinknak.

Nyugat-Európának vége, a bevándorolt migránsok 10 év alatt túlszaporodják őket, elveszik a segélyt az ottani cigányoktól. Még 5 év és egész Párizst, Londont no go zonává fogják nyílvánítani.

És akkor majd fel kell készülnünk a következő migráns áradatra, amikor a fehér bőrü 500 millió európai akar majd hozzánk menekülni.
Nem késlekedhetünk, a népszavazás után azonnal el kell kezdeni a nyugati határra is 5 méter magas, 3 soros, kétméterenként aknával ellátott szögesdrót védelmet építeni. Különben ezek csak jönnek és a mi jövőnknek annyi.

OKTÓBER 2-ÁN SZAVAZZ NEMMEL ARRA, HOGY A MI JÖVÖNKNEK ANNYI LEGYEN!

pamut 2016.09.19. 16:04:36

@Jolka40:
Jolka, ne keress rációt, ők is tudják hogy semmi értelme, csak gyűlölni, hisztériázni akarnak, a végtelenségig fokozni a tömegpszichózist.

Amíg a magyarság attól retteg amit a fidesz mond neki, addig orbán kontrollja alatt van a magyarság, ennyi acél és nem több.

A módszert Hitler emberei fejlesztették ki:

"Az embereket mindig könnyű a vezérek uralma alá hajtani ... Csak annyit kell tenned, hogy elhiteted velük, hogy támadás alatt állnak, el kell ítélned a pacifistákat, amiért hiányzik belőlük a hazafiság és mert veszélyeztetik az országot. Ez minden országban éppúgy működik." - Hermann Göring

Na ez pontosan erről és CSAK ERRŐL szól.

Neo07 2016.09.19. 16:19:55

@pamut: "Amíg a magyarság attól retteg "

Ez teljesen úgy hangzik, mint ha te idegen állampolgárságú lennél... Lehet, hogy az is vagy.

Mi se keressünk rációt, a szélsőlibek is tudják hogy semmi értelme, csak gyűlölni, hisztériázni akarnak.

Bizony, milyen gyanús, 2006-ban a Fidesz nem tarthatott rendezvényt az állítólagos terrorveszély miatt. Milyen érdekes, azóta sincs terrorveszély, egyetlenegy rendezvényt sem kellett elhalasztani...

pamut 2016.09.19. 16:22:42

@Neo07:
hű de szánalmas volt ez, tényleg csak ennyit tudsz bértroll? mondjuk a te melódhoz ez a szint is elég....

pamut 2016.09.19. 16:23:55

a fidesz vezetősége konkrétan pezsgőt bontana és ünnepelne hogy lenne Mo.-n egy terrortámadás. ez minden vágyuk és álmuk.

persze a kamerák előtt menne a nagy műmájerkedés....

Neo07 2016.09.19. 16:29:49

@pamut:
Na, akkor szoktak ilyeneket válaszolni, ha már nincsenek érvek – és láthatóan neked sincsenek.
Én nem vagyok bértroll, mikor látsz te engem reggeltől estig a blogokon? Csak ritkán. Most, hogy közeledik a hajrá, nyilván nem fogom véka alá rejteni a véleményemet, de a te niknevedet gyanúsan sokszor olvasom.

Nem, nem rettegünk, egész egyszerűen nem akarunk itt migránst látni, oldják meg a problémát a nagyhatalmak, ők adtak fegyvert és muníciót a lázadóknak...

pamut 2016.09.19. 16:32:31

@Neo07: te még itt vagy? há mér nem rohansz feljelenteni engem te fidesz-spicli, hisz most ISMERTEM be hogy én vagyok soros-sátán és fel akarom robbantani a világot! futás a tek-hez jelents fel, védd a fideszt!

pamut 2016.09.19. 16:34:10

mindenki aki beszopta a orbán ijesztgetését: egy náci módszerrel vagytok átbaszva!

Hermann Göring:

"Az embereket mindig könnyű a vezérek uralma alá hajtani ... Csak annyit kell tenned, hogy elhiteted velük, hogy támadás alatt állnak, el kell ítélned a pacifistákat, amiért hiányzik belőlük a hazafiság és mert veszélyeztetik az országot. Ez minden országban éppúgy működik."

Na ez pontosan erről és CSAK ERRŐL szól. Így manipulál titeket orbán.

Pop40 2016.09.19. 16:43:36

@pamut:

Azt nem tudom, hogy a fideszmaffia miben reménykedik, de elnézve a wilkommenkulturba belehülyült Nyugatot, ahol lassan már minden napra jut valami terroresemény, nem alaptalan a remény.

No, akinek csöpp esze is van, az ebből éppúgy nem kér, mint az Orbán & Mészáros Maffia Bt-ből.

Neo07 2016.09.19. 16:46:21

@pamut: Megint tévedsz.

Egyébként korrigálnom kell, nem arról van szó, hogy egyáltalán nem akarunk migránst látni, elkapkodva írtam fentebb; hanem arról, hogy idegen hatalmak által ránk erőltetett bevándorlók tíz-, százezreit nem akarjuk látni; ellenben a gazdasági teherbírásunk erejéig (és azon túl is) Mo. szívesen befogad valódi menekülteket, mint ahogy eddig is történt pl. a délszláv háborúk idején. A különbség a kötelezőn van, ezt utasítjuk el. 1400 embert nem teher befogadni, de jól tudjuk, hogy egyáltalán nem ennyi emberről van szó, hanem ennek a sokszorosáról, tényleg egy (kis)városnyi számról. És akkor az előrejelzések szerint Afrikából, Ázsiából minimum kétszáz millió ember áll útra készen... Ennyit már fizikai és társadalmi lehetetlenség befogadni, Mo. nem akar öngyilkos lenni. Európa félhülye szélsőliberális vezetői azt csinálnak amit akarnak a saját hazájukkal, de mi nem kérünk a kollektív öngyilkosságból.

DFK 2016.09.19. 16:48:32

@Tibi !: B+, tudod, hogy működik a szavazat számlálás? mert ott nem lehet hamisítani. Komoly szabályok és előírások vannak. Szimpla becsületsértés a hamisítás hangoztatása.

pamut 2016.09.19. 16:49:00

@Neo07:
mi van nem bírsz lepattanni rólam? :D rám küldtek a gazdáid akik persze nincsenek is? :D azt hiszed beveszem a süket terelésed? :D

nyugodj meg szépen, az van, hogy Orbánnak és maffiájának MINDEN VÁGYA hogy Mo.-n legyen egy jó nagy terrorista támadás.

Pop40 2016.09.19. 16:50:31

@pamut:

Nos, ezt viszont megköszönheted a hülye baloldali pártoknak, akik még ahhoz is hülyék voltak, hogy az egyetlen épeszű válasz, a "nem" mellé beálljanak.

Onnantól fogva Vitya nem pezsgőzne, ha tényleg lesz terrortámadás, mert tudná, hogy a megnövekedett "nem" - szavazatok száma épp úgy lesz a baloldal sikere is, mint az övé.

És akkor a baloldalnak se kéne azzal a minden épeszű ember által kiröhögött állásponttal házalnia, hogy "gyerekek, oké, ez az arab migráns társaság nem a legjobb, na de legalább kibasztok vele Vityával!" :D

Ja, kérem, a politikához ész is kell. És amíg a hülye baloldal úgy táncol, ahogy Vitya fütyül, addig változás nem lesz.

pamut 2016.09.19. 16:50:32

"A szocializmus óta az október 2-i lesz az első szavazás, ahol gyakorlatilag csak a kormány juttat el üzeneteket a tisztelt lakossághoz."

index.hu/velemeny/2016/09/18/a_menekultellenes_kampany_nem_is_a_migransokra_a_legveszelyesebb/

Hányszor mondtam már nektek hogy Orbánnak egy baja volt a kommunizmusal, hogy nem ő volt Kádár. csak ennyi és nem több.

Pop40 2016.09.19. 16:55:42

@Jolka40:

Az égvilágon nem mennek vele semmire, ilyen értelemben kidobott pénz a szavazás.

Olyan értelemben viszont nem, hogy egy 90%-os "nem"-győzelem ismét egy jelzés lesz a meghülyült Merkelnek, meg a sleppjének, hogy ez így nem lesz jó.
És mivel ez már a sokadik jelzés (tekintve, hogy otthon, a tartományi választásokon is hatalmas pofonokat kap) ezért jó eséllyel figyelni fog rá.

Egyszer csak feltűnik neki, hogy ezt bizony elk.rták. Nem kicsit, nagyon.
És minél előbb tűnik fel, annál jobb.

Neo07 2016.09.19. 17:04:40

@pamut: Te vagy ezekben a percekben ez egyetlen ezen a fórumon, aki hülyeségeket beszél, ezért címzem neked az ellenérveimet.

De igazad van, nem vagy méltó arra, hogy reagáljak rád.

Egy utolsót: a tavalyi röszkei támadás teljesen megmutatott mindent a bevándorlók természetéről, erőszakosságáról, ostobaságáról; nem kell ehhez terrortámadás, az isten mentsen ettől. (Miért ostobaság? Elfelejtették, hogy "háború elől futó ember" nulla valószínűséggel hurcol magával hangosbeszélőt. Így tehát tudható, hogy nem menekülők, ellenben erőszakos bevándorlók, akik új életteret akarnak maguknak kihasítani. Azért ilyen könnyen nem adjuk, egy trianon elég volt.)

Lémusz 2016.09.19. 17:06:50

@pamut:
1, Nem halok bele, ha fideszesnek titulálsz, de elárulom neked, hogy az embereknek lehet saját szemléletük is. Elismerem, hogy ez ritka, és a többség hol kisebb, hol nagyobb mértékben igazodik annak a pártnak a propagandájához, amely a saját szemléletéhez legközelebb áll. Én ezért szoktam más véleményeket is meghallgatni. Hitelesen csak úgy tudsz tájékozódni, ha az Echo tv-MTV1, ATV-RTL híradón kívül a kuruc.info híreit is elolvasod. Persze egyik helyen sem csak a színtiszta igazat mondják, de ha van türelmed hozzá, összerakhatod a saját szemléletedet. Talán akkor felvetődnek benned is olyan kérdések, hogy miért kell olyan okmányok nélküli túlélőtúrákat szervezni, ahol a cél Németország, és a jutalom az ottani segély? Vagy, hogy mi a különbség menekült és illegális bevándorló között?
2, Szerintem Soros csak egy azon nagy befektetők közül, akik a migránsüzletbe fektettek. Gondolj csak bele, mibe lehetne fektetni ma azt a sok dollárt, amit az USA a gazdasági világválság kitörése óta nyomtatott. Az MSZP szintén csak egy azok közül a pártok közül, akik kénytelenek minden erejükkel kiszolgálni a támogatóikat.
3, Tehát számodra lényegtelen a menekültkérelmek lassú elbírálása, vagy hogy aki nem vesz részt a Németországi túlélőtúrán kap-e megfelelő ellátást. Az is mindegy, hogy személyazonosságuk ismeretének hiányában nem lehet az európai jogrendszerben kezelni az illegális bevándorlókat. Értem én, de akkor mi a lényeges?
Utána még leírtál valami barátságosnak nem nevezhető költeményt a fideszesekről, akik ebben az országban egyedüliként gyűlölködnek. Pedig nekem te tílusod is gűlölködőnek tűnt, d lehe, hogy tévedek.
Üdvözlettel:
Egy választópolgár, aki legutóbb a FIDESZ-re, legközelebb valószínűleg a JOBBIK-ra szavaz.

pamut 2016.09.19. 17:09:08

@Neo07: haha, nem reagálsz de azért reagálsz, hát perszeeee :DD figyu, kivételesen próbálj meg nem segget csinálni a szádból és tényleg kopj le rólam. biztos tudod másokra akaszkodva is támogatni az uszítást és gyűlölködést....

Zsuzsi25 2016.09.19. 17:09:37

@pamut:@Neo07:
Csak csendesen jegyzem meg, hogy a terrortamadas mar megvolt a deli hatarnal, amikor illegalis hataratlepok eroszakosan probaltak bejutni az orszagba mindenfele papirok nelkul....majd szetszartak - szemeteltek fel magyarorszagot...

Neo07 2016.09.19. 17:12:48

@Lémusz: Sorosnak kész tervei vannak. Szerinte az európai államoknak hitelt kellene felvenniük a migránsügy kezeléséhez. Szóval, csak kibújik a szög a zsákból... Ennyire rosszul megy a pénzügyi rendszernek, a bankoknak?

pamut 2016.09.19. 17:13:37

@Lémusz:
1. leszarom miről mit gondolsz
2. leszarom azt is hogy hiszel a fideszmaffia részéről a segghülyéknek kifejlesztett, X-kategóriás összeesküvéselmétekben
3. azt meg hogy hogy akarod kiforgatni a szavaim, hogy miket hazudsz arról amikről nem is dumáltam - pont úgy ahogy egy fidesz-troll tenné, nahát... - na ezt meg végképp leszarom.

mindketten tudjuk hogy úgyis tovább fogsz hazudozni hisz a cél hogy provokálj engem terelésül, szóval csak folytasd ;)

morph on deer 2016.09.19. 17:15:00

@Ballib Cenzúrázók Réme 11:
"...Orbán Viktor országa ellen..."

Mije ellen?
Hát micsoda jobber vagy te?
Hát neked már a Szűzmária is smafu?

Egyébként jobb lesz igyekezni avval a névtáblával a bejáratnál, mert úgy hallottam, Putyin megnyerte a szavazást, szóval az átnevezés megint aktuális lesz :))

pamut 2016.09.19. 17:15:19

@Zsuzsi25: mondjuk ez igaz, láthatóan az ISIS vezérei által hónapok óta kitervelt és előkészített tömeggyilkos merénylet volt több száz hullával a robbantások után, nem pedig a fideszmaffia által direkt kiprovokált balhé hogy lehessen mivel hülyítenie a balekokat....

Pop40 2016.09.19. 17:15:56

@Neo07:

Van ilyen eset ezer. Ott van Calais is, ahol a szegény, életükért rettegő menekültek majdnem karambolokat okoznak, csak hogy feljutva egy kamionra, (illegálisan) bejuthassanak Angliába. Nyilván, mert Fro-ban veszélyben van az életük.

De a magányos jelöltek se maradnak el tőlük, ott van pl az afgán srác, aki annyira kiborult, h meghalt a haverja Afganisztánban, h vette a baltát, és nekiállt aprítani a jónépet a vonaton.
És akkor a nőket zargató, autópályán gyalogló, stb társaságokat már meg sem említem, meg azt sem, h egy átlag (tehát nem radikális) muszlimnak is el kell magyarázni még azt is, h a nők nem valami alsóbbrendű népség, ahogy otthon megszokta. Amelyik meg radikális, annak meg mondhatsz te bármit.

Na, ezeket integrálja Merkel asszonyság!

Sok sikert neki, de én részemről ebből nem kérek, sem most, sem a jövőben.

pamut 2016.09.19. 17:16:49

olyan kétségbeesetten esnek a torkomnak a fideszek hogy tereljenek, hogy ismét be kell ezt tenni, hiszen láthatóan fáj nekik az igazság:

Hermann Göring:

"Az embereket mindig könnyű a vezérek uralma alá hajtani ... Csak annyit kell tenned, hogy elhiteted velük, hogy támadás alatt állnak, el kell ítélned a pacifistákat, amiért hiányzik belőlük a hazafiság és mert veszélyeztetik az országot. Ez minden országban éppúgy működik."

Na ez pontosan erről és CSAK ERRŐL szól. Így manipulál titeket orbán.

Neo07 2016.09.19. 17:26:16

@Pop40:
Ja.
Ne felejtsük el ezt se, hogy a közelmúltban a szegény, életükért rettegő menekültek francia túrázó családoknak estek neki, mondván, hogy a nők rövidnadrágban tekernek, hát hogy néz az ki... Előtte meg, (és nyilván mostanában is, csak a nagy demokratikus Németországban nem polkorrekt beszéd ez, ezért cenzúráznak, nem beszélhetnek erről, tisztára mint a nálunk a Rákosi- vagy a Kádár-korszakban), szóval előtte a strandokon inzultáltak, terrorizáltak nőket, asszonyokat, hogy allahnak nem tetsző öltözékben vannak...

Itt egy link, hogy az életükért rettegő szegény menekültek mit üzennek nekünk:
www.youtube.com/watch?v=7GEaaxtTQ_4

Lémusz 2016.09.19. 17:45:43

@Neo07:
Mint írtam, szerintem itt soros csak egy nem is túl nagy hal ebben a bizniszben. Tény, hogy normál esetben a fedezetlenül (gazdasági teljesítmény nélküli) nyomtatott pénz inflációt okoz. A gazdasági teljesítményt jelen esetben az USA - hitelek kihelyezésével próbálja elérni. Kína nem vesz fel tőlük, sőt nekik hitelez, Oroszország sem jöhet szóba, A Dél-Amerikai, Afrikai és Ázsiai államok vagy túl kicsik, vagy nincs remény rá, hogy törleszteni tudjanak. Marad Európa, ahol viszont túl nagy a pénzügyi szigor. Ezt kell valahogy megtörni, és erre jó lehetőség a migránsüzlet.

Ktinka 35 2016.09.19. 17:47:17

Például kiderülne, hogy migránsok dúlták fel a Szabadság téri installációt, akik már elmenekültek az országból.
Zseniálisan állítaná szembe az amúgy általában szervilis zsidó szervezeteket az Eleven Emlékművel és a többi zsidó szervezettel.

www.youtube.com/watch?v=3B8P9cTVLLA

Lémusz 2016.09.19. 17:48:36

@pamut:
Köszönöm, hogy megosztottad velem a véleményed. Most már látom, milyen megalapozott álláspontod van. Többet nem is kell tudnom róla, ezért nem zaklatlak tovább az értelmetlen kérdéseimmel.

Pop40 2016.09.19. 17:51:04

@Neo07: Ezt a francia túrázóst még nem is hallottam.
Szép sztori.

Igen, az életükért rettegő menekültek annyira rettegnek az életükért Európában, hogy még meg se melegedtek (még a legminimálisabb tartózkodási engedélyük sincs) de már ők akarják megmondani, hogy te hogy élj a saját területeden.

Mi lenne itt akkor, ha ez a banda egyszer, ne adj isten, de tényleg többségbe kerülne Európában... Nagyjából ugyanaz, mint most a Közel-Keleten.

Hála istennek, a kontinens zömének van annyi esze, hogy nem kér ebből a szép inváziós jövőből.

pamut 2016.09.19. 17:53:03

@Lémusz:
nagyon szívesen, mondjuk kicsit hosszasabban válaszoltam mint amit érdemeltél volna,d e annyi baj legyen :)

közben sírva röhögök ahogy alufólia-siksakkal a fejeden teljesen komolyan írod hogy egy amerikai öregember éppen készül "megtörni Európát" :DDDDDDD
de gondolom miután tövig beszoptad a kemtrélt meg a dementorokat, a Soros-sátán sztori már könnyen befért a többi közé... :DD

mikigyerek 2016.09.19. 18:27:52

Csak nehogy túl közel álljanak az M1 és a TV2 munkatársai a bombához!!

Semper Fidelis 2016.09.19. 18:31:49

Gratulálok ennek a blognak, mert megmutatja, hogy mindig van lejjebb.

Érdekes 2016.09.19. 18:39:07

ez már az a terv, h a liPsikK kitervelnek valami terror bohóckodást és ráfogják a ZoRbánra? hogy na ugye, mi megmondtuk, hogy a ZoRbán!!!!!!! ;DDDDD

szerintem a liPsikK-nek sokkal jobb lenne közelkelete az arab országokban, gyűjtést kellene nekik szervezni egy (csak) oda -vonat-jegy-re. mindenkinek sokkal jobb lenne, a liPsikK-nek is, hisz a kedvenceikkel (akiket usa*paradoxon alert, usa mint lipsi fellegvár* bombáz) lehetnének végre és imádhatnák őket segíthetnének nekik, meg a sok "nácikok"-nak is, hisz gond (liPsikK) nélkül náculhatnának tovább, ez egy win-win szitu gyerekek.

atomic power 1986DucaDuca 2016.09.19. 19:02:13

A " balliberális" oldal az elmúlt 12 évben három alkalommal hagyta sorsára a nemzetet:

1./ 2004. december 5. A kettős állampolgárságról szóló népszavazáson magára hagyták a magukat magyar nemzetiségűnek valló, nem Magyarországon élő, nem magyar állampolgárokat a kedvezményes honosításuk elutasításával.

2./ 2002-től 2010-ig tartó kormányzás. A hatalom megtartása és ismételt megszerzése érdekében elhalgatták az ország valós gazdasági helyzetét és eladósították azt. Gazdasági szükséghelyzet jött létre 2010-re. Ezáltal legalább 10 évet veszített Magyarország az európai felzárkózási folyamatban.

3./ 2016. Népszavazási bojkott. A nemzeti érdek cserbenhagyása abból az eleve kudarcra ítélt számításból, hogy ezáltal a regnáló kormány meggyengül, megbukik.

Eredmény: az ellenzék ezen részének folyamatos hitelvesztése, kormányzó képtelensége, hatalomból való végleges kiszorulása. Ez a magatartás kontraproduktív, pont a kitűzött céltól kerülnek egyre messzebb.

.

Kovacs Nocraft Jozsefne 2016.09.19. 19:06:51

Abszolút OFF, de kikívánkozik belőlem:

"A kétszeres világbajnok, négyszeres olimpiai ezüstérmes Cseh László úszót is megnevezte a Fancy Bear nevű orosz hekkercsoport mint olyan sportolót, aki tiltott listás szert szedett, ugyanakkor ez nem számít doppingolásnak, mert a magyar versenyző asztmájára kapott legálisan formoterolt."

Nem tűnt fel senkinek, hogy az élsportolók között min. egy nagyságrenddel több az asztmás, mint a nem sportolók között?

atomic power 1986DucaDuca 2016.09.19. 20:10:03

Szives figyelmebe ajanlom azoknak, akik a népszavazas bojkottjara keszülnek, Kertész Imre Nobel-dijas író néhany évvel korabban írt sorait, aki nem volt gyűlölködő és kitaszító:

„Európa, gyerekes és öngyilkos liberalizmusa miatt, hamarosan aláhanyatlik. Európa alkotta meg Hitlert, és Hitler után a kontinensnek nincsenek érvei: a kapuit szélesre tárja az iszlám előtt, nem mernek többé beszélni fajról és vallásról, miközben az iszlám csak az idegen fajokkal és vallásokkal szembeni gyűlölet nyelvét ismeri. Beszélnék arról, hogy a muzulmánok elárasztják, megszállják és elpusztítják Európát, és hogy az európaiak hogyan viszonyulnak mindehhez, az öngyilkos liberalizmussal és a buta demokráciával. (…) Mindig ugyanúgy végződik: a civilizáció eléri az érettség bizonyos fokát, ahol már nemcsak hogy nem képes megvédeni önmagát, hanem látszólag érthetetlen módon a saját ellenségét imádja”

Mi, akik NEM-el szavazunk a nepszavazason, felismertük az író igazsagat és eszünk ágaban sincs Hermann Göring agyalgása alapjan cselekedni!

Zsuzsi25 2016.09.19. 20:13:19

@pamut: Szerintem nem a Fidesz provokalta ki, hogy illegalisan akarjanak jonni. Egyebkent Merkel mai kijelentesehez mit szolsz? Es ahhoz, hogy Ausztria keritest epit Hegyeshalomnal? Ok is nacirasszistafasiszta satöbbik?

Kovacs Nocraft Jozsefne 2016.09.19. 20:15:42

@atomic power 1986DucaDuca:

Kertész Imre benácult. :) Kertész Imre iszlamofób, illiberális, fasiszta, náci, gyűlöletkeltő, antiliberális, egyszóval egy FideSS fan.

Zsuzsi25 2016.09.19. 20:21:31

@Kovacs Nocraft Jozsefne: Egyebkent nem is ertem ezt a sok idiotat, aki nem megy el szavazni. Nem az a kerdes a papiron, hogy: akarom e a fideszt. (En sem fideszes)
Az a kerdes, hogy akarok e doghordat Magyarorszagon. Epeszu ember nem akar....

Kovacs Nocraft Jozsefne 2016.09.19. 20:30:22

@Zsuzsi25:

Őket csak egy dolog érdekli: mindenben Orbán ellen lépni. Ha Orbán hirtelen a m"menekültek" befogadása mellett döntene, ők azonnal az ellenkezőjét követelnék.

Nem kell Orbánt szeretni, én sem teszem. De támogatni kell abban, amit egyértelműen és Euópában egyedül helyesen tesz. Ezzel igazából nem Orbánt támogatjuk, hanem Magyarországot. Aki annyira vágyik az iszlám fanatizmusra, költözzön ki hozzájuk.

morph on deer 2016.09.19. 20:59:45

Azt azért igazán kifejthetné már valaki, hogy mi módon is állítja meg a migránsokat a népszavazás?
Netán sóbálvánnyá válnak a hír hallatán (mint Lót felesége)?

Egyébként, ha tisztán vallási alapon nézzük, és csupán a muszlimok belépését akarjuk megakadályozni, javaslom, hogy a kormánytagok, mindenekelőtt Orbán szép nagy képeit kirakni a kerítésre!

Biztos módszer, mivel a muszlimokat szigorú vallási előirások tiltják az ilyeneknek még csak az érintésétől is!

Halleluja!
Meg vagyunk mentve!

Kovacs Nocraft Jozsefne 2016.09.19. 21:13:14

@morph on deer:

"Azt azért igazán kifejthetné már valaki, hogy mi módon is állítja meg a migránsokat a népszavazás?"

Állított ilyesmit bárki is, te félkegyelmű szalmabábharcos?

morph on deer 2016.09.19. 22:40:29

@Kovacs Nocraft Jozsefne:
Nem állítja meg???
Akkor hogy a francba fogjuk "megvédeni a hazát"???

Egyébként állította bárki is, hogy én azt állítottam, hogy állította..?

Dehogy!
Csak botor módon azt feltételeztem, hogy valami értelme mégiscsak lesz, azon kívül, hogy össznépi kézcsókkal látjuk el legnagyobb, sőt, LEGNAGYOBB Vezérünk összes pracliját..!

Ne már!
Most itt fogok tépelődni hajnalig!
Elsősorban azon, hogy lehet, hogy Orbán valójában nem is Orbán, hanem ő igazából a Soros, csak Orbánnak adjaki magát, hogy direkt belelovallja az igazi hazafikat ebbe a marhaságba, és a végén mégis itt fogunk állni kötésig migrársban, az összes kerítés összes oldalán!

"Aggódok, nagyon aggódok" mondta a költő, és igaza volt!

Kovacs Nocraft Jozsefne 2016.09.19. 23:13:50

@morph on deer:

Atyaég, mekkora idióta vagy! És még azt hiszed, hogy vicces vagy?

morph on deer 2016.09.19. 23:29:06

A cikk kezdetéhez egy kis emlékeztető:

http://www.patriotaeuropa.hu/wp-content/uploads/2013/06/Az-árvizi-védekést-irány%C3%ADtó-Orbán-Viktor1.jpg

Namost ha valaki arra a következtetésre jut a képet látva, hogy Viktorunk tán nemcsak az árvíztől ázott el, azt helyre kell, hogy utasítsam!

Igenis, mert aki azt hiszi, hogy azért nem egyformák a gumicsizmái, mert összekeveredett néhány pár a gardróbjában, és hát nem sikerült kibogoznia, ki kivel van, az téved!

Mert ez semmi másról nem szól, mint az ő tévedhetetlenségének manifesztálódásáról!
Bizony!

Mert ő itt is világosan megmutatta a különbséget a jobb és a bal között!

Hiába, na, be kell vallanom, hogy mi már rég eltévesztettük volna nélküle!
De tényleg!

morph on deer 2016.09.19. 23:35:50

@Kovacs Nocraft Jozsefne:
"Atyaég, mekkora idióta vagy! És még azt hiszed, hogy vicces vagy?"

Isten őrizz!
Én, vicces?
Az kizárt! Én kérem halálosan komolyan veszem az összes marhaságot!
Azt is, amit írok, hát még amiket olvasok!

Azért is próbálok itt mindenáron megvilágosodni, de be kell lássam, hogy sosem fogom megtudni az igazságot..!

Pedig (itt) kell valahol lennie...

Dr.Démonmac1 2016.09.25. 10:16:11

Ejyne, többet vártam a Tektől.
Helyes kis önrobbantás.

Mr_Gratyxka 2016.09.25. 17:50:28

Mr Flynn Rider, hmm érdekes, és még is magyarul írsz ... persze értelek, én sem írnám egy ilyen alá -elé a rendes nevemet. Kicsi apró dolog kimaradt a tanulmányaimból. amit most sajnálok igazán! Nem tanították meg, hogyan kell gratulálni egy mocskos, rágalmazó és igazán paraszt íráshoz. Ember vágod, hogy két magyar ember a kórházban az életéért küzd? Vágod, hogy ők nem azért vannak ott mert ütöttek téged gumibottal, nem azért mert öszödi böfögés miatt tiltakoztál és agyonvertek ártatlanul? Mondanám, hogy vesztes vagy barátom, persze nem fogod elhinni, te sosem vesztessz, ha még is közel van, majd átlépsz a győztesekhez! NEM sajnállak, csak az országot, amiért te is magyarnak vallhatod magad!

emmersson 2016.09.26. 11:11:05

@putris72:

Eljutottál már a hibbant agyaddal addig gondolatban, hogy a baloldal robbantott a Teréz krt-on?!

Spectroli 2016.09.26. 17:49:47

Sajnos megtörtént. :(
Az emberek idegenek elleni gyűlölete a maximumra hág, elmennek annyian a népszavazásra, hogy az érvényes legyen. Orbán azután tud majd megint pozőrködni, Nagyon sötét jövője lesz ennek az országnak.

Kovacs Nocraft Jozsefne 2016.09.26. 19:19:14

@Spectroli:

Igazán sötét jövője akkor lenne, ha a hozzád hasonló migránssimogató, iszlámseggnyaló hazaárulók lennének többségben.

Revolutionist 2016.09.26. 20:20:15

A kedves blogger látnok netán..? Vagy belsős fizeSS infói vannak? ;)

Spectroli 2016.09.27. 20:04:06

@Kovacs Nocraft Jozsefne: Az az érdekes, hogy 2 évvel ezelőtt még mintha a FideSS 2.0. vezetője hajbókolt volna az araboknak, és 8 évvel ezelőtt meg az Iráni Forradalmi Gárdát is beakarta hívni az országba,

Spectroli 2016.09.27. 20:08:33

@Mr_Gratyxka: És még állítólag a baloldaliak a kirekesztőek...

Spectroli 2016.09.27. 20:10:21

@Zsuzsi25: Látom, sikeresen beszoptad a FideSS propagandát, és még csak azt sem tudod, hogy miről szól valójában a népszavazás.

Kovacs Nocraft Jozsefne 2016.09.28. 08:48:10

@Spectroli:

"8 évvel ezelőtt meg az Iráni Forradalmi Gárdát is beakarta hívni az országba,"

Erre valami linket, lécci.

Spectroli 2016.09.28. 11:33:41

mandiner.blog.hu/2008/10/24/az_irani_forradalmi_garda_vendegszereplese_ilyen_orszag_pedig_nincs

Persze megértem, hogy ha nem emlékszel rá, hisz te akkor még a nyolcadikban ültél.

Spectroli 2016.09.28. 11:34:49

@Kovacs Nocraft Jozsefne: Hogyha nem lenne tiszta, FideSS 2.0. = Jobbik.

Kovacs Nocraft Jozsefne 2016.09.28. 14:56:26

@Spectroli:

Kiskócsag, mi lenne, ha közérthető néven utalnál a pártokra?

Spectroli 2016.09.28. 16:47:54

@Kovacs Nocraft Jozsefne: Szerintem a FideSS 2.0. elég egyértelmű, hiszen a Jobbik sosem volt más, mint a FideSS szatellitpártja.
süti beállítások módosítása