B1 blogcsalád



Tudja valaki, mi történjen a fideszes oligarchák által összeharácsolt vagyonnal?

Selyemzsinór a disznónak

2016. január 02. - Egyenlítő blog

Mielőtt azt állítaná bárki, hogy a túlzott ünnepi italfogyasztás ártott meg nekem, szögezzük le, hogy nem vagyok egy Deutsch Tamás, és nem élek tudatmódosító szerekkel én sem. Illetve én nem. Amit most mondok, azt nagyjából józanul mondom.

Szóval, egy szép napon, amely szerintem nem is feltétlenül olyan nagyon távoli,

a mi kis vezetőnk meg fog bukni.

Hogy pontosan miként, azt persze ma még nem tudom, de valahogy. Szent Ilona vagy tergovistyei kaszárnya, március idusa vagy száműzetés a Szovjetunióba, amelyet most éppen Oroszországnak szoktunk nevezni, esetleg egy jól megérdemelt állás a FIFA vagy az UEFA vezetőségében, hiszen ott mindig szükség van talpig becsületes emberekre.

Szóval, vége lesz. És akkor a számtalan előkerülő kérdés egyike az lesz, hogy

na de mi történjen a kedves vezetőség által összeharácsolt vagyonnal?

ml_2.jpgA mai demokrata ellenzék, ha egyáltalán mond valamit, akkor körülbelül azt szokta erre, hogy nagyon szomorú, ami történik, de ha már elvitte, akkor az az övé, azt már jogszerűen tőle elvenni nem lehet. És a jogállamiság mindennél fontosabb. Értsd tehát,

  1. ha Mészáros gazda milliárdokat szedett össze, azt is az Európai Unió pénzéből, akkor az az övé, bármi is történik majd, csókolom.
  2. Amit a felcsúti fociakadémián keresztül kisíboltak, annak annyi.
  3. Amit a Századvégen és csatolt intézményein keresztül tisztára mostak (nem korrupció az, gyermek, hanem a nemzeti burzsoázia helyzetbe hozása, érted, hékás) abból még az unokájuk is a saját lábán fog állni és nagyot röhögni, ahányszor meghallja az igazság kifejezést.

A ma valamennyire mégiscsak a normalitást képviselő ellenzék szerint a rablott jószág megtartható lesz. Ezt jó előre közlik is, mintegy felhívásul, hogy tessék csak bátran beletorkoskodni a mézesbödönbe, majd az egész mézescsuprot is hazavinni – mert, ha úgy adódik, akkor majd azt mondjuk, hogy az az övé, mit tegyünk. Ha ellopta, hát ellopta, ezt hívjuk szabad versenynek. (Megjegyzem, nem ezt hívjuk, de ez is mindegy.)

Természetesen, arról sincs fogalmam, mit lehet tenni. De vagyok én egy ellenzéki párt? Mindenesetre csak szolidan felvetek két dolgot.

  1. Az egyik, és a piszlicsárébb, ha most az L. Simonoknál, Garancsiknál, Mészáros gazdáknál, Tiborczoknál stb. vagyon teljes egészében megmarad, az nem csak igazságtalan, mert ez tényleg lófütty, és azt már én is tudom, hogy nincs igazság a Földön, de pofátlan is.
  2. A másik, hogy szerintem a fideszes kultúrában benne van az, hogy az egyik nap az öledbe hullik a cucc, aztán elhúzzák a szád elől a jó meleg popsit – régen ezt úgy mondták, kiesel a pixisből –, és akkor bukta.

Az egyik pillanatban neked adják csak úgy Budapest összes hirdetőoszlopát, kinyírják törvénnyel a versenytársadat, ömlik a pénz, jut belőle ide-oda. Láss csodát, még Felcsútra is. A következő pillanatban pedig hopp elveszik az egészet, és még egy kis fityiszt is mutatnak a felbátorodott janicsárok.

sl.jpgAz egyik pillanatban óriási földterületeket tukmálnak rád, a következőben pedig péntek délután bead valamelyik kisrogán egy törvényt, hogy elbuktad az egészet. Pá, kis aranyom, pá.

Ma még vidáman építesz hidat, utat, felüljárót, jó sokért, de sebaj, mert a pénz nem számít – a következőben meg ott állsz bután, mert Mészáros gazda valamelyik ráérő rokona kapta meg a munkát, a pénzt, és a felárat – és akkor még jó, hogy nem valamelyik jólképzett disznója.

Újságod, tévéd, rádiód lottómilliárdokkal, paksi pénzekkel jól kitömve hétfőn még a rendszer dicsőségét hirdeti, kedden pedig coki, vége a dalnak. A viszontlátásra.

Végülis, ha valaki a nagyvezír alvezíre lett a portánál, akkor már a kezdetektől tudhatta, hogy a jutalmul adott birtok csak addig az övé, amíg a kegyelem sugárzik rá föntről. Ha nem, akkor annyi. Selyemzsinór.

Aki ma a Fidesz hűbérese, az azzal a feltétellel fogadja el a nem sértő méretű javadalmazást, hogy ez bizony nem tarthat örökül.

Ha a mi kis vezetőnk megorrol rá, aló mars.

Én nem bánnám, ha a bejglimérgezésből lassan feltápászkodó demokrata ellenzék jeles képviselői, értelmiségi támogatói, sok okos és kedves barátom nekiállna

terveket kidolgozni arra az esetre, ha esetleg az Orbán-rendszer mégiscsak megbukna.

És ezt ajánlom egyik kidolgozandó témaként a szíves figyelmükbe.

Dési János

(Kép: Átlátszó, Hvg)

A bejegyzés trackback címe:

https://b1.blog.hu/api/trackback/id/tr878210686

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Xiaomi 2016.01.02. 14:55:28

Csak ugye az a baj, hogy akkor felbomlana a mindenkori ellenzék és a mindenkori kormány közötti lopni és lopni hagyni kimondatlan törvénye.

Ezért tudna csak egy olyan ellenzék rendet tenni aki még nem keveredett bele ebbe a dologba.
Nem lennék egy csöppet sem szomorú, hogy ha jobbról balról középről mennének a politikusak tömött sorokban a sittre közben párhuzamosan felderítenék a világ különböző pontjain eldugott dugi pénzeket . De ilyenkor mindig felébredek mert bilibe lóg a kezem.

igazi abramovics 2016.01.02. 21:56:10

Dési figyelj!
.
a megoldás:
.
RADIKÁLIS DEMOKRATÁK

a demokrata nem fél
a RADIKÁLIS DEMOKRATA nem fél akár radikális eszközökkel fellépni a demokrácia érdekében, védelmében.
a RADIKÁLIS DEMOKRATÁK egy olyan szervezet, melynek a hatalom megszerzése, de nem hosszú távú megtartása a célja.
amennyiben később igény mutatkozik, abban az esetben párttá is alakulhat, de nem ez a legfőbb célja.
integrálni, tömöríteni kívánja azokat a természetes személyeket, s szervezeteket – pártokat, civil szervezeteket, mozgalmakat, s mindenkit – akik érdekeltek a demokrácia, a jogállam teljes egészének helyreállításában, újbóli megteremtésében.
tagja lehet mindenki, korra, nemre, rasszra, vallási identitásra tekintet nélkül.
PROGRAMJA
jelen helyzetben, magyarországon nem lehet más célja egy demokratának, mint az orbáni diktatúra felszámolása, s annak létrehozói, támogatói, pénzelői, működtetői
TELJES KÖRŰ, ÉS VÉGLEGES ELSZÁMOLTATÁSA, FELELŐSSÉGRE VONÁSA
a RADIKÁLIS DEMOKRATÁK a magyar politikában – jelenlegi meghatározásuk alapján – addig vesznek részt, míg segítségükkel az orbáni diktatúra felszámolása, s a demokrácia, jogállam helyreállítása, újbóli létrehozása meg nem történik. .
amennyiben békés úton – úgy tűnik nem ez lesz a megoldás, sajnos – céljaik elérhetőek, abban az esetben a következőt kell tenni:
chartát kell elfogadni csatlakozóra nézve, mely a következőket tartalmazza:
minden csatlakozó szervezet, párt, természetes személy egyenlő.
amint a választásokon sikeresen megbuktatjuk az orbáni diktatúrát, a RADIKÁLIS DEMOKRATÁK alakítanak kormányt, mely szigorúan szakértői kormány kell legyen, s ez a kormány felelős, és kötelezett, hogy a kitűzött célokat megvalósítsa.
ha és amennyiben ezek eléréséhez több mint egy választási ciklus, avagy kevesebb, mint egy választási ciklus szükséges akkor addig áll fent a szövetség.
a chartának, illetve nyilatkozatnak tartalmaznia kell, hogy a RADIKÁLIS DEMOKRATÁK által létrehozott szövetség a csatlakozott szervezetekkel addig áll fent, míg a fenti célok meg nem valósulnak.
ha választásokon akarjuk megdönteni az orbáni diktatúrát, úgy minden szervezet, párt és természetes személy, aki az együttműködésben részt vesz, jelöl, illetve jelöltje, tagja indul a RADIKÁLIS DEMOKRATÁK keretén belül aláírásával elfogadja, s egyben nyilatkozik arról, hogy addig az együttműködés résztvevője, míg a győzelem következtében a kitűzött cél, azaz a demokrácia, jogállam helyreállítása, újbóli létrehozása, illetve az orbáni diktatúra felszámolása, s annak létrehozói, támogatói, pénzelői, működtetői teljes körű, és végleges elszámoltatása, felelősségre vonása meg nem történik.

amint a kitűzött célok megvalósulnak, a szövetség kormány rendkívüli választásokat ír ki, melynek lebonyolításáért felelős, s annak végéig, az új kormány létrejöttéig ügyvezető kormányként tevékenykedik tovább.
a rendkívüli választásokon, minden csatlakozott szervezet önállóan, avagy az általa meghatározott szövetségben vesz részt.
a jelenlegi orbáni diktatúra egyetlen képviselője, támogatója, tagja, szervezeteinek tagja, segítője, támogatója nem vehet részt. a közéletből, az állami, állami vállalati szerepvállalásból örökre, végérvényesen ki kell őket zárni.
akiket kell, lehet, s lehetőség van rá elzárásos büntetésre kell ítélni, akik elmenekültek az országból – sok lesz ilyen – azokat fel kell kutatni, hazahozni, s bíróság elé kell állítani.
amennyiben célszerű, akkor az általuk hozott, akár visszamenőlegesen alkalmazott törvényeket kell alkalmazni rájuk nézve. a teljes körű vagyonelkobzás - az elmentett vagyonok is, melyek strómanok, leszármazottak, rokonok kezén vannak – meg kell történjen.
.
kölykek, fattyak, sógorok, komák, sameszok, támogatók az ócsai táborba élethosszig, s lábbal előre se ki soha!
nem élvezhetik a rablott holmit, nem tarthatják gazdasági erejüknél fogva - amit tőlünk loptak! - rabszolgasorban a gyermekeinket!!
pusztulniuk kell!!
Dési! keress meg!
radikalisdemokratakkukacszabadpostaponthu
süti beállítások módosítása