B1 blogcsalád



Amiért előbb Hajdu Jánost kell kirúgni, majd az egész TEK-et szétzavarni

2015. november 26. - Mr Flynn Rider

Olyan ez a sztori, mintha Dan Aykroydot és Chevy Chase-t néznénk csetleni-botlani a "Kémek mint mi" című, nyolcvanas években készült filmben. Csak nem vicces. 

  1. Minden ott van: az erőszakos, bunkó orbáni magánhadsereg, közpénzen kitömve, akik odamennek és beletérdelnek bárkinek a mellkasába. (Üvöltözés, füstgránát, símaszk, golyóálló mellény, ami kell.)
  2. Aztán ott van emelni a hülyeségfaktort Németh Szilárd, aki még rátesz az egyre inkább kínossá váló ügyre még egy lapáttal. Elképesztően mellélőtTEK (ahogy a pesti vicc mondja), bődületesen, megint, sokadszorra, erre jön Németh Szilárd és megmagyarázza. 

A TEK újabb melléfogásával tele van a magyar, sőt, mostanra a külföldi sajtó is. Volt nekik pár, emlékszik még valaki a jedi-lovagra a Műegyetemen? Amikor

Luke-re futott a TEK?

Vegyük a mostani esetet: a TEK nagy dérrel-durral letartóztatott pár szerencsétlent, akik a veszprémi erdőben második világháborús robbanószereket, meg fegyvereket gyűjtöttek össze. A hobbi-műgyűjtőket a TEK úgy próbálta beállítani a nyilvánosság előtt, sőt, a nemzetbiztonsági bizottságnak is, az ügyészségnek is, mintha nemzetközi terroristák lettek volna. Mindjárt

iszlamista terroristák. 

És átment. A bizottságon is, az ügyészségen is. A bíróságon kapta fel valaki a fejét, aki gondolkozott is, mielőtt meghúzta volna a ravaszt. 

rezsiszilard.jpg

A rezsibiztos sajtótájékoztatót tart

Maga az, hogy a műgyűjtőket terroristának nézték, az szakmai hiba. De azt már nehéz kimagyarázni, hogy utána miért hazudtak, tévesztettek meg hatóságot, közvéleményt, nemzetbiztonsági bizottságot. Ez már nem szakmai hiba. Ez óriási bukó. Amire Németh Szilárd még rátett egy lapáttal. (Mindig azt hisszük, nem lehet tovább fokozni.)

Az igazság persze nagyon távol van ettől a hőbörgéstől és mellveréstől. Annyira, hogy a bíróság szabadlábra helyezte a műgyűjtőket. Persze, nem kellett volna robbanószerekkel rohangászniuk. De

a hobbi-műgyűjtők és a terroristák között azért van akkora különbség,

hogy azt még az egyszeri terrorelhárítónak is észre kellene vennie. Még akkor is, ha a símaszk felcsúszik akció közben és a TEK-es nem lát, csak lő. 

TEK és az őket megvédő Németh Szilárd rezsibiztos az egész orbáni rendszer legemblematikusabb figurái: akik eredményt produkálnak a Vezérnek, bármi áron. A tipikus láncos kutyák, akiket a Vezér néha szabadon enged és akkor rombolnak.

Ha a fideszes kampányhoz, az emberek félelemben tartásához dizshádista terroristákra van szükség, akkor szerzünk párat. Janikám, vidd a fijjjjúkat, hadd gyakorlatozzanak kicsit. 

Aztán jött Németh Szilárd, a rezsibiztos, aki teljesen olyan stílusban beszél, mintha a mátészalkai Áfész előtt a reggeli műszakkal dobta volna be a barackot. (Csak öltöny van rajta, és kétszázszor annyit keres.) Ő aztán szépen helyretette a közvéleményt a szokásos pitbullos kommunikációjával: mindenki hülye, az orbáni Sonderkommando jó munkát végzett, mégiscsak robbanóanyag volt a hobbigyűjtőknél. 

tek_1.jpg

Nézzük akkor csak a szikár tényeket:

- A TEK sokadik alkalommal futott lukra, hibázott óriásit és a rendelkezésre álló információk alapján sokadszorra kezelte a helyzetet rosszul, erőszakkal, bután. Ezért még az olyan barbár, keleti országokban is, mint pl. Románia, a vezetőnek le kellene mondania. Talán még a vezető vezetőjének is, aki jelen esetben a belügyminiszter:

Hajdu Jánosnak mennie kell. 

- Hazudtak a Nemzetbiztonsági Bizottságnak és a közvéleménynek. Mindezt azért, hogy önmagukat fasza csávónak tüntessék fel, legyen eredmény, lehessen terroristát mutogatni Magyarországon, menjen a Fidesz-kampány. Ez legalább is a hatóság félrevezetése, ami büntetendő - ennek alapján a TEK vezetői ellen,

Hajdu János ellen már vizsgálatot kellett volna kezdeményeznie az ügyészségnek. 

- Mindig megúszták eddig. Legfeljebb az adófizetők pénztárcája bánta, hiszen kártérítést nem egyszer kellett már fizetniük. Egyszer sem kértek különösebben bocsánatot, magasról szartak rá, ha ártatlanok élete, vagyona került miattuk veszélybe. Ez nem igazán a "Szolgálunk és védünk"-felfogás, hacsak nem arra gondolunk, hogy a Vezért szolgáljuk és védjük.  

- Ezek után a Fideszt vezető politikus a védelmébe veszi őket. Nyilvánvaló, hogy a legutóbbi baklövésnek nincsenek szakmai indokai. Csak a Fidesz akarta a TEK-et a kicsinyes politikai céljaira használni, mint a határmenti vízágyús incidensnél. 

- Magyarországon nem a dzsihádistáktól, hanem inkább a TEK-től kell félni. Mert ilyen alapon simán használhatják őket legközelebb az ellenzék, vagy a megmaradt szabad sajtó ellen is. (Lásd Ökotárs Alapítvány.) 

Ennek alapján a következő következtetéseket vonhatjuk le:

- Lesznek előbb-utóbb polgári áldozatok. Valaki olyan fog belehalni, aki nem követett el semmit, csak éppen rossz helyen volt, vagy az útjukba állt és nem emelte fel elég gyorsan a kezét.

Le fogják puffantani, vagy szimplán agyonverik. 

- Fizikai erejüknél és a politikai hátszelüknél fogva a TEK bármit szabadon megtehet bárkivel Magyaroszágon. Ez a demokrácia és az emberi jogok sárba tiprása. Ezért Magyarország nem demokratikus ország: működik benne egy olyan erőszakszervezet, amelyet nem ellenőriznek a polgárok, vagy állami szervek és csak személyesen a minielnöknek tartoznak beszámolóval

- A  mostani esetnek sem lesznek következményei. Majd Németh Szilárd leüvölti annak a fejét, aki ellent mer mondani. 

- A TEK nem szolgálja Magyarország érdekeit, a magyar állampolgárok védelmét. Kijelenthetjük, hogy csak kárára van az országnak, ráadásul iszonyatosan sokba kerül. Feladataikat előttük is meg tudta oldani a nemzetbiztonság és a rendőrség.

Az egészet meg kellene szüntetni. 

- A TEK és Németh Szilárd szimbolizálja legjobban a Fidesz-rendszerét:

legyél buta, erőszakos és még sokra viszed ebben az országban. 

A bejegyzés trackback címe:

https://b1.blog.hu/api/trackback/id/tr98116194

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

2015.11.27. 11:34:07

@Proud Mary: Nem, nem azért. Azért mert a történelem arra való, hogy tanuljunk belőle. Persze neked ezt hiába mondom, te ma is tapsolnál Hitlernek, Sztálinnak, Kádárnak, mert igazi erős vezetők voltak, a hibáik pedig nem fontosak.

2015.11.27. 11:39:05

@eßemfaßom meg áll: Mi van, a CIA meg az amcsik a követendő példa?
Neked is elmondom, mert agyilag zokni vagy, és nem fogod fel, miről van szó: NEM a TEK eljárása a probléma. Az a gond, hogy jobboldali érzelmű (mint te) embereket, akik hagyományápolók is egyben (mint te), és nem liberálbolsevikok, a TEK vezére muzulmán terroristának nevez!

colonel Tigh 2015.11.27. 12:00:38

Az tényleg felháborító, hogy ezeknél a felelősségvállalás kimerül a max. feljebb bukunk kategóriában. Hajdú a mesterkém, aki bekapcsolt mikroporttal akarta megvezetni a sajtót...

konrada 2015.11.27. 12:01:03

...valszeg én figyeltem rosszul, de felelős ember szájából ez ügyben nem hallottam azt, hogy muzulmán terroristákat fogtak, de még azt se, hogy terroristákat, csak hülye ködösítést, amit próbáltak a médiumok a saját szájuk íze szerint tállalni...

...a probléma - és alkalmatlanság - inkább ott látszott, hogy nem nagyon igyekeztek a félreértéseket tisztázni, illetve náha még rá is játszottak.

...ettől függetlenül a TEK ez esetben profin, és jól végezte dolgát.
Nem akció közben kell eldönteniük, hogy miért van életveszélyes fegyver a delikvensnél, csak azt kell helyesen értékelniük, hogy az rájuk akkor mennyire veszélyes. Ez meg sikerült, hiszen az akciót vér és sérülés nélkül végre hajtották.
...veszély jellegének kivizsgálása meg a vizsgálók feladata.
...ha meg a fönökük hülyeséget beszél, az meg annak a baja...

eßemfaßom meg áll 2015.11.27. 12:12:08

@Könnyen elkaptuk, uram!: szerintem ne próbáld meg kitalálni mások mit fognak fel és mit nem, ez meghaladja a képességeidet.

2015.11.27. 12:12:55

Így van. Ugyan Hajdu arról beszélt, hogy nemzetközi terrorista kapcsolat lehet, nomeg hogy feltehetően irányításra, és célzott robbantással, de azért az világos, hogy bármit moönd, azt nem a tek vezetőjeként mondja. Csak úgy.....egy sörn mellett....
Világos, ha Obama azt mondja, bombázni fogjuk Bagdadot, akkor azt magánemberként, hülyeségből teszi, semmi köze az USA külpolitikájához....
A mezei TEK-est nyilván nem terheli felelősség, mert végrehajtja a feladatás.

2015.11.27. 12:14:56

@eßemfaßom meg áll: Nem próbáltam kitalálni. Ez egyértelmű. Elmagyarázni próbáltam. De úgy látom, nem sikerült....

2015.11.27. 12:17:31

@eßemfaßom meg áll: Mondjuk mindent elárul szellemi kvalitásodról, hogy külön blogot indítasz a saját hozzászólásaid szemelvényezése céljából.
Egy pszichiáter ledoktorálna belőled....

high up! 2015.11.27. 12:34:36

Ezt szeretem ebben a betanított majom fidióta bandában, ahogy Orbaneszku gazdijuk, Titánia Kondukátora minden nap a porig alázza őket. Nem tudnak ezek olyan Orbaneszku parancsot felmondani vagy végrehajtani, amivel ne lőnék tökön saját magukat.

Itt van pl. ez a Hajdú hülyéje, aki a megfelelési kényszer alatt előre szállítja Orbaneszkunka azt, amit az urasága hallani akar. Ha ez a Teketlen banda egy bugyli bicskát talált volna, akkor ez a féleszü Hajdú sajttájt tartott volna arról hogy a TEK tömegpusztító fegyverek bevetését akadályozta meg egy hallatlanul pontosan összehangolt müveletben.
Aztán Hajdú szolga másnap ott áll porig lealázva.

FOLYTASSUK!

manager2008 2015.11.27. 12:40:23

@tiller foch: A tévében bemutattak egy harckocsi aknát. Ezt a telepítékor élesítik, addig nem képes felrobbanni. Ütheted kalalpáccsal akkor sem. Különben igen izgalmas dolog lenne egy tehervonattal szállítani előre a frontra, ugyanis a harckocsi aknát ezrével szokták telepíteni, ez nem ledobott élesített légi bomba vagy tüzérségi gránát. Szóval van benne robbanóanyag de nem robban fel. Az más kérdés hogy mi a francnak kell ezt haza vinni, ez nyilván hülyeség. De amikor a tűzszerész csak azt tudta kitalálni hogy majd akkor robban fel ha nekik megy egy kamion és hatalmas tűz lesz, még az sem igaz, mert a TNT elég simán, csak szúrólángra robban . Ja azt is ad neki a kamion. Na persze. Csak egy kérdés: hogy vitték el a Fiat autótól? Kiürítették Budapestet? Ja hogy autóval . Azta.

Hajdú Peter 2015.11.27. 12:58:29

Szegeny Orban Viktor kiteszi a labat par napra, es valamelyik beosztotja azonnal katasztrofat okoz.
Az biztos, hogy Orban nem fogja megdicserni a TENK-es kapitanyat, amikor visszajon.
Mert az tiszta sor, hogy ez egy kampany akcio volt, csak eppen teljesen ertelmetlenul, celtalanul. Ha a valasztasok elott volnank fel evvel, es a kormany szarul allna, akkor ertheto lenne, egy ilyen akciozas.
De 3 evvel a valasztas elott, ugy hogy a kormanynak stabil ketharmada van, teljesen erthetetlen, hogy miert csinaltak.
Egyertelmuen csak kart okozott a kormanynak.

Ballib Cenzúra · http://ballibcenzura.blog.hu/ 2015.11.27. 13:08:38

@vadi3:

Soha senki nem mondta, hogy iszlám terroristákat fogott a TEK, a ballib hazudozókon kívül.

Azt mondták szélsőségeseket fogtak.

És az szerintem is meglehetősen szélsőséges aki autómata pisztolyokkal és bombákkal utazik.

Márpedig ilyeneket is elkaptak.

Megjegyzem korábban pedig valódi igazi iszlám terrorsitákat katak el, akiket már kiutaltak Angliának.

Pipas 2015.11.27. 13:22:03

@Ballib Cenzúra: nem beszélve arról, hogy az otthon fegyvereket rejtegető bagázsról megint kiderült, hogy "történelemrajongók".

Az én olvasatomban a "történelemrajongók" könyveket tartanak otthon nem fegyvereket. :(

mikerbiker 2015.11.27. 13:25:39

@Könnyen elkaptuk, uram!: idézem szó szerint: "A hat ember letartóztatásával kapcsolatos nyomozásban, a házkutatások során egy bombalaboratórium került elő, olyan robbantásra alkalmas anyagok és eszközök, amelyek emberélet kioltására maximálisan alkalmasak – nyilatkozta az M1 Ma délután című műsorában Hajdu János, a Terrorelhárítási Központ vezetője."
Ha valami alkalmas az emberélet kioltására, méghozzá "bomba" formájában,az manapság nagyon necces lássuk be.

Idézem tovább: "Az első elfogás alkalmával az autóban, amelyben két személy utazott éles sorozatlövő fegyvereket találtak. A fegyverekhez tárak, hangtompító és lőszerek tartoztak.
A másik alkalommal, ahol négy főt fogtak el, a gépkocsiban robbanóanyagot találtak. A gépkocsi Budapest irányába közlekedett és a város határánál állították meg. Ezzel a letartóztatással kapcsolatban a TEK nemzetközi szálakról is említést tett, Hajdu János erről bővebbet azonban nem kívánt mondani a nyomozásra való tekintettel."
Az én olvasatomban ez így néz ki: A Rendőrök megállítottak valakit,átnézték a kocsiját,lecsukták mert tele volt fegyverekkel,kiment a TEK a lakására a manusnak ott meg találtak egy halom régi kézigránátot.
Ennyi.
Ez volt az első hír,én itt nem látok muszlim terroristákra utalást.
A következő hírben már kicsit több az info:
Az ATV Egyenes Beszéd című műsorában már terrorellenes akciókról van szó,de az alap hír még mindíg ugyanaz. Itt Hajdú elmondja hogy két külön történet van, és hogy az egyiknél a FEGYVERSZAKÉRTŐ szerint sorozatlövő-hangtompítós fegyvereket találtak,aztán elmondja hogy megfigyelték őket(Olgácska kierőszakolja belőle hogy szélsőségesek?) "igen valószínűleg szélsőségesek,de ezt még vizsgáljuk"
Itt még Olgácska megpróbál kierőszakolni egy terroristázást vagy legalább iszlám kötődést de semmi...Hajdú annyit mond hogy pár nap múlva többet tudunk.
A Másik esetben BEJELENTÉS alapján állítják meg a kocsit,miszerint robbanóanyag van benne,és lőn...tényleg.
Olgácska megpróbálja kimondatni bele hogy bomba,bombaalapanyag,bármi ami terroristához köthető...de semmi,hajdú annyit mond hogy:"majd a szakértő megállapítja milyen robbanszer-ről van pontosan szó" kimennek házkutatást tartani és lőn,találnak több kiló robbanóanyagot,még porraloltónak álcázott formában is,(újabb pokolgépes próbálkozás Olgácskától de továbbra sem hangzik el semmi terroristázás vagy muszlimozás) Hajdú folytatja: Találtak csőbombát,és indítószerkezetet, csapágygolyókat,de "bocsi a nyomtatott képekért,nagyon friss az ügy." Ez mondjuk tényleg necces mert ilyen ügyben vagy legyen valaki 100%-ig felkészült,vagy ne mondjon(mutasson) semmit,amúgy a szerkezet tényleg annak látszik aminek mondja...
Jönnek a nemzetközi szálak:"kettő magyar,kettőt nem tudjuk még"..."Szombat óta?" "Jó,valójában tudjuk de nem mondjuk meg"...Aztán újabb próbálkozás Olgácskától,de még mindíg nincs sem terrorista sem muszlim,Hajdu ismét elmondja:"nem mondhatok többet." Olgácska nem bírja cérnával és mostmár kerek perec nyomatja a vallási-nemzetközi-terrorszervezet témát. Hajdu elmondja: NEM.jelenleg nincs ilyesmiről szó,csak annyi hogy szélsőségesek (szerintem neonácik vagy ilyesmi lehet,de nem mond semmit). Olgácskát azonban nem ilyen könnyű lerázni:"Volt,vagy lehet-e közük ezeknek bármelyik nemzetközi terrorszervezethez?"
Hajdu bedől:"Óvatos lennék:az egyik esetben mondjuk azt hogy nem zárom ki."
Na itt hibázott a manus...
Az már egy másik történet hogy az emberkék pontosan tudták mit kell a bíróságon mondani ahhoz hogy elengedjék őket.
(Mondjuk engem inkább ez a része aggaszt a dolognak,csak így zárójelben...)
Hát ezért íródott több tucat cikk a TEK Luke-ra futásáról...
Inkább ezúttal is a hírés szenzáció hajhászás,na meg persze egy nagy adag rosszindulat, ami a probléma és nem a hatóság bénázása. Ja és utálom a rendőröket...amúgy...

konrada 2015.11.27. 13:35:04

@Pipas:
...na ja. Hiszen a Korán is alapvetően történelemkönyv...
...s sok az olyan történelemrajongó, aki az abban leírtak szerint akar élni...;))

(De ez most csak poénnak írtam. Nem kötve az esethez, csak példálózva arra, mi mindent takarhat ügyes megfogalmazással ez is.)

Nbl 2015.11.27. 13:51:18

Baszki blogger, ha már ennyiszer hivatkozol Németh Szilárdra, vedd már a fáradtságot arra is, h idézed vagy legalább belinkeled... amúgy a többivel egyet értek.

Mészáros Laci 2015.11.27. 13:53:14

Mekkora baromság ez a poszt :-)

De legalább segít tartani az Egyenlítő színvonalát (az elmúlt hetekben volt néhány értelmesebb írás, egészen megzavart).

Bobby Newmark 2015.11.27. 13:53:31

@Ballib Cenzúra: Szinte hihetetlen, hogy még mindig Gyurcsányoztok, és képtelenek vagytok felfogni, hogy rajtatok seggnyalókon kívül, akiket megvettek Orbánék kilóra, már mindenki a halál véreres faszára kíván titeket és a gazdáitokat.

megadeth1 2015.11.27. 13:57:22

Jó nagy pöcs lehetsz te, végig se bírtam olvasni a hülyeséged. Jobb, ha tudod, h a magyar kommandósok a világ élvonalában vannak és kurvára nem az a dolguk, hogy neked tetszőt nyilatkozgassanak, hanem hogy védjék a szottyadt segged. Igen, a tiedet is, nem csak Viktorét. Majd pont a magadfajta orrára kötik rá, hogy mit mikor miért csinálnak, mert "Hádde a mipénzünkből!!" Én akármelyikük helyében összecsomagolnék és elmennék tízszer ilyen fizetésért, minthogy a magadfajta majmok miatt kockáztassam az egészségem, futkorásszak tíz kilométereket, meg houdinit játsszak a medence fenekén.

Ballib Cenzúra · http://ballibcenzura.blog.hu/ 2015.11.27. 14:10:20

Mostanra ki is derült, mi a problémája a TEK-kel, az egyelítőnek, és miért védik és bagatelizálják az általuk elfogott terrorostákat.
A problémájuk hogy elmaradt a kormánytagok kivégzése.

Hányinger az egész ballib társaság úgy ahogyan van:

index.hu/belfold/2015/11/27/tasnadi_laszlo_kormanytagot_akart_kivegezni_a_tek_altal_elfogott_ket_ferfi/
A Belügyminisztérium rendészeti államtitkára szerint kormánytagot akart "kivégezni" a Terrorelhárítási Központ (TEK) által a múlt hétvégén elfogott, később előzetes letartóztatásba helyezett két férfi, írja az MTI.

Ajtony 2015.11.27. 14:12:05

Szó sem volt iszlámról a bejelentéskor, mindössze annyi hangzott el, hogy két nem magyar állampolgár is volt az autóban talált 4 ember között. A szegény hagyományőrző fiatalok abszolút működőképesre "restaurálták" a talált eszközöket, persze nem azokat, amik a kocsiban voltak, hanem amit régebben találtak. A tek bejelentésre állította meg az autót, amiben sorozatlövők és robbanóanyagok voltak - ennyit is jelentettek be. Az autóban ült két nem magyar állampolgár - mindössze ennyi hangzott el. A házkutatásnál működő, helyreállított fegyvereket találtak, amelyekhez lőszerek is voltak. Aknavető-cső, és hozzá való gránát is volt a birtokukban. Az, hogy mit mondtak a "műgyűjtők" a vizsgálat korai szakaszában azért nem túl lényeges, mert a legtöbb bűnöző valamit hazudik a tettenéréskor. A fegyver, lőszer, robbanóanyag tartása egyébként bűncselekmény, csak jóval kisebb, mint a terrorizmus. A másik nézőpont szerint előfordulhatott volna az is, hogy amennyiben nem kapták volna el a srácokat, és másnap a felsőpakonyi gimnázium 11C osztályát kivégezte volna a "műgyűjtő", akkor most éppen azért forogna vérben a pofátok, mert elengedték :D

Ballib Cenzúra · http://ballibcenzura.blog.hu/ 2015.11.27. 14:13:28

@Bobby Newmark:

Ennek az ellenkezője igaz.
A menekültseggnyalás okán a kedvenc ballibjeid a béka segge alatt vannak, ezért frusztrálódtatok be ti mind, ostoba Gyurcsnyista gyűlöletkeltő férgek.

Ezért próbáljátok lejáratni parancsra, az egyébként kormánytagok ellen merényletre készülő terrorostákat elkapó TEK-et.

Pásztor Miklós 2015.11.27. 14:22:10

@Proud Mary: Ezt mindenhova beírod egymondatoska?

Pásztor Miklós 2015.11.27. 14:22:59

@Könnyen elkaptuk, uram!: Nem kell foglalkozni a csávóval. Egy bővített mondatig is nehezen jut el. Vitaképtelen.

Pásztor Miklós 2015.11.27. 14:24:06

@Ballib Cenzúra: Te orbánista gyűlöletkeltő féreg!
Még mindig nem zavar téged hogy lopnak a kedvenceid, csak gyűlölködhessél?

Pásztor Miklós 2015.11.27. 14:27:51

@Ballib Cenzúra: "A Belügyminisztérium rendészeti államtitkára szerint kormánytagot akart "kivégezni" a Terrorelhárítási Központ (TEK) által a múlt hétvégén elfogott, később előzetes letartóztatásba helyezett két férfi, írja az MTI. "

- Aha. Ez pont olyan mint Bolíviában volt.

mno.hu/magyar_nemzet_kulfold/itelet-la-pazban-toaso-nem-terrorista-hazajohet-1273929

"Itélet La Pazban: Tóásó nem terrorista, hazajöhet!
Lukács Csaba, 2015. február 20., péntek 22:47, frissítve: szombat 15:20
Magyar idő szerint péntek este kilenckor megszületett a La Paz-i bíróság ítélete: Tóásó Előd fegyveres felkelésben való részvételért pontosan annyi büntetést, öt év tíz hónapot kapott, amennyi az előzetes fogva tartás ideje volt, így letöltötte a büntetését és a napokban szabadulhat – mindössze az adminisztráció van hátra. (Bolíviában külön bíró intézi az ítélet végrehajtását, vagyis a börtönből való szabadulás ügyintézését, és ez akár hetekig is eltarthat.)

Kérdéses az is, hogy a lassan hat éve a latin-amerikai országban raboskodó magyar férfinek még érvényes-e az útlevele – ha nem, akkor a legközelebbi magyar nagykövetségen, Argentínában tudnak számára kiállítani érvényes útiokmányt.
hirdetés

Korábban írtuk, hogy pénteken került sor La Pazban a vádalkueljárásra az úgynevezett terroristaügyben. Ebben az eljárásban három érintett volt: a magyar Tóásó Előd mellett a horvát–bolíviai állampolgárságú Mario Tadic, és egy helyi üzletember.
A magyar diplomácia segíti Tóásó Elődöt

Szijjártó Péter utasította utasította Magyarország Bolíviába akkreditált Buenos Aires-i nagykövetét és konzulját, hogy személyesen járjanak el a helyi hatóságoknál annak érdekében, hogy Tóásó Előd mielőbb elhagyhassa az országot.

A tárca közleményében üdvözli, hogy az évek óta jogellenesen fogva tartott Tóásó Előd, magyar állampolgár szabadlábra kerülésének pillanata nagyon közel van.

Elsőnek Jan Kudelka ügyét tárgyalták. Ő bűnösnek vallotta magát fegyveres felkelésben való részvételben, ezért 6 év 9 hónap büntetést kapott. Mivel ő is több éve van börtönben, és leülte a büntetés több mint felét, a helyi szokás szerint szabadulhat. A bolíviai üzletember után a magyar fiatalember követezett, akinek a vallomása után a bíróság megállapította a bűnrészességet fegyveres felkelésben (complicidad alzamiento armado), de ejtette a terroristavádat. A bíróság tagjai közül mindenki egyetértett az ügyész által javasolt büntetés mértékében – ez az eddigi vádalkuk során legalacsonyabb ítéletet, 5 év 10 hónapot jelent – pontosan annyit, amennyit a magyar férfi eddig letöltött előzetesben.
Megrendezett ügy, hosszú rabság

Venezuelai kommandósok lőtték le Eduardo Rózsa-Florest és társait Bolíviában, az egész ügyet a kormány rendezte meg, a külföldieket nem kellett volna meggyilkolni – vallotta az úgynevezett terroristaügy volt főügyésze Brazíliában.

„Cudarul érzem magam” – az ötéves évfordulón öt kérdést tettünk fel a La Pazban raboskodó Tóásó Elődnek."

Ballib Cenzúra · http://ballibcenzura.blog.hu/ 2015.11.27. 14:30:59

@Pásztor Miklós:

Te is búslakodsz mi, hogy a TEK által elfogott terroristák már nem végeznek ki kormánytagokat, ahogyan tervezték ! :DDD

Ballib Cenzúra · http://ballibcenzura.blog.hu/ 2015.11.27. 14:33:17

@Pásztor Miklós:

Apró különbség, hogy Tóásónál rohadtul nem volt semmilyen fegyver, szöges ellentétben az elfogott szélsőséges terroristákkal, akiknél több autómata fegyver, és bomba is volt.

Szinte hihtetlen, hogy önként és dalolva kezdik védeni éppen a ballibek a fegyverarzenállal kitömött szélsőjobboldali gyilkosokat.

Alick 2015.11.27. 14:46:02

Valójában nem tudunk semmit, a kormány és a sajtó bármelyik része akármit hazudhat.

Bobby Newmark 2015.11.27. 14:49:46

@Ballib Cenzúra: Helyes, gondold csak ezt. Közben meg nem nagyon van társadalmi csoport az országban, akinek ne léptetek volna a tökére csak hogy még többet lophassatok. Lesz ennek böjtje, és az csak külön jó, ha ezt még csak tudomásul sem akarjátok venni.

Egyébként valóban, a menekültes témát Orbán egész jól kezelte, ettől még szopjon lovat. Az ölébe esett ez a lehetőség, ettől még nem lesz neki megbocsájtva, hogy ellopja az országot. és szétosztja nektek, seggnyalóknak.

És ez nem baloldali dolog, ez "nemfideszes" dolog. Mondhatod úgy is, hogy magyar dolog, mert lassan már nincs olyan társadalmi csoport, akinek ne léptetek volna a tökére, és rühellne érte titeket. Komplett egészségügy és közoktatás, a TEKen kívül az összes fegyveres szervezet plusz tűzoltók, majdnem a teljes mezőgazdaság, a dohányáru kiskereskedelem, a felsőoktatás dolgozói és tanulói, csak hogy "néhány" példát meg pármillió embert említsek, akikkel kibasztatok a saját harácsolásotok érdekében.

De persze, csináljátok tovább, nyugodtan, vigyorogva tenyérbemászóan pofátlanul, hátha egyszer túlfeszítitek azt a húrt, és rátok gyújtják a stadiont meg a párszázmilliós ingatlanaitokat...

Ballib Cenzúra · http://ballibcenzura.blog.hu/ 2015.11.27. 14:51:36

@Alick:
Szemben a balibekkel akik az igazat és csakis az igazat mondják minden körülmények között..

Pl íme az egyik ártatlan bombagyűjtögető homepage-je szigorúan piromániásoknak:
pyrocenter.hu/forum/temak/pyromaster-nek.php

Ballib Cenzúra · http://ballibcenzura.blog.hu/ 2015.11.27. 14:54:13

@Bobby Newmark:

Nem lenne egyszerűbb választásokon nyerni ?

Jaaa.. Hogy azt a választási rendszer még nem találták ki, ahol a harmadik helyezet alakíthat kormányt ?

Akkor gyújtogassatok csak, meg gyilkolásszatok, ahogy a TEK által lekapcsolt terrorista haverjaitok tervezték.

monddazigazatmar 2015.11.27. 14:56:10

@Könnyen elkaptuk, uram!: "Senki nem mondta, hogy migráció nincs. Azt mondják, hogy nincs összefüggés a terrorizmussal. Nem ugyanaz. Persze ezt te nem fogod fel."+
Te fasz! Kunhalmi nagyasszony közölte, hogy ez csak egy Orbán által kreált álprobléma. A 6 robbantóból pedig 3 a sáskákkal együtt jött be, és mind a 6 migránsszármazék. De nyilván abban a sötét ködös fejedben semmi összefüggés.

monddazigazatmar 2015.11.27. 15:00:03

Baloldali kormányprogram 2018-ra:
Elkergetjük a TEK-et, lebontjuk a kerítést, felemeljük a rezsit, csökkentjük a bankok adóit.
Aztán testületileg levonulunk a határra, letoljuk a gatyánkat bepucsítunk, aztán uniós pénzből finanszírozott festékkel kiplakátoljuk, hogy "Ide lőj Ali." Kivéve vasárnap, mert akkor vásárolgatni fogunk.

shred 2015.11.27. 15:37:00

Nem tetszik, hogy a szerző ennyire elbagatellizálja az elfogott emberek tevékenységét. Az ilyen hobbi-műgyűjtők lehet, hogy nem akarnak legyilkolni senkit, de simán megvan az esély rá, hogy egyszer véletlenül elsül a talált/összetákolt hadianyag, és megint lesz egy békásmegyeri lakásrobbanás-szintű hír a médiában. Az akció tálalása valóban nagyon amatőr, valakinek beszélni kellen Hajduval, hogy vegyen leckét sajtószereplésből. De ettől függetlenül a TEK, vagy a rendőrség, vagyk akármelyik kompetens szervezet inkább intézkedjen ötször feleslegesen, mint egyszer későn.

Hajdú Peter 2015.11.27. 15:51:30

A tek kovetkezo nagy akcioja valoszinuleg az lesz, hogy 200 fos kommandoval elfognak egy gomba gyujto neniket az erdoben. Majd tobb napi iszlamista terrorsejtrol beszeles utan, megmagyarazzak, hogy ok nem mondtak ilyet, hanem sajto felreertette, mert ok vegig gombaszedorol beszeltek, nem bombaszedorol.
Az viszont biztos, hogy ekkora BLAMA utan, senki nem fogja komolyan venni a terrorveszely figyelmeztetest.

Tudományos libsizmus 2015.11.27. 16:00:37

Persze. Pont most kell megszüntetni a TEK-et. Vagy át kéne alakítani kormányellenes tüntetők verésére, ahogy az a "liberális demokrácia" idejében volt szokás.

Tudományos libsizmus 2015.11.27. 16:08:41

@high up!:
Figyelj Péter. Miért települtél ki, ha minden nap az itteni blogokon okádod az epét? Izraelben nincs internet, vagy mi a fasz van?

Tudományos Iibsizmus 2015.11.27. 16:38:46

A TEK sajnos nem annyira hatékony, mint a munkásőrség volt. Elég volt szólni a párttitkárnak, ha valami gyanúsat láttunk a város szélén és a faterék már vonultak is ki.

Köldök_szösz 2015.11.27. 16:38:54

@Alick: Így van. Pont ezért hülye az aki beton biztosan foglal álláspontot valamelyik oldalon.

Tudományos Iibsizmus 2015.11.27. 16:40:47

@monddazigazatmar: Jaja. Ide lőj. Sőt kimegyünk az erdőre és a gally lopkodókba is beleengedlyük az első golyót. Aztán persze a levegőbe is egyet, hogy meglegyen a figyelmeztető lövés.

Tudományos Iibsizmus 2015.11.27. 16:42:34

@Ballib Cenzúra: "Akkor gyújtogassatok csak, meg gyilkolásszatok, ahogy a TEK által lekapcsolt terrorista haverjaitok tervezték. "
- Nekem olyan boliviai filingem van, mi az hogy Bástya elvtársat már meg sem akarják gyilkolni?

Tudományos Iibsizmus 2015.11.27. 16:44:46

@Ballib Cenzúra: "autómata" - Ja persze, a hivatásosoknál a helyesírás nem felvételi követelmény, mi? Tőlem KISZ titkár koromban azért elvárták.

Brix 2015.11.27. 17:19:34

"Az egészet meg kellene szüntetni" Azért ne túlozzunk már! Hibáztak , de ettől még szükség van rájuk, különösen a mostani képlékeny biztonsági helyzetben. Sőt, egyre több speciális rendőri erőre lesz szükség a jövőben is, hiszen a migránsválság még ki sem teljesedett Európában

Bafana 2015.11.27. 17:30:04

Olyan ez, mint az antiszemitizmus. Ha nincs, akkor gyártani kell. A megélhetésieknek szükségük van rá. KELL, hogy legyen.
Hajdut egyébként pár éve el kellett volna zavarni, amikor politikai nyilatkozatot tett. Egymillió jobbikos szavazót nevezett nemzetbiztonsági kockázatnak és megoldandó problémának.
Orbán házi testőre úgy látszik elszabadult, mint az a bizonyos hajóágyú.

Netuddki. 2015.11.27. 17:37:11

@Ballib Cenzúra: Jaj bammeg! Az orbánköcsögmórickának mindig a gyurcsány jut a zeszébe! De mit nem mondok! Olyan nekije nincsen...

Netuddki. 2015.11.27. 17:38:29

@Bafana: Hát, azért kéne elzavarni mert még mindig nem oldotta meg a lobbikos problémát...

Jolka40 2015.11.27. 17:58:20

@Ballib Cenzúra: A "többmillió" bevándorló fele - állításod szerint - elutasítja a párizsi terrorista merényletet és nem szimpatizál az ISIS-sel. Szerintem legalább 80 %-uk, de ha a felük , az is ok arra, hogy ne általánosítsunk.

Jolka40 2015.11.27. 18:10:45

@Hajdú Peter: Már csak 2 és fél év... Nehogy már megálljon az idő!

n3spr3ss0 2015.11.27. 18:30:02

Hajdú János kétszeresen elítélt katonai bűncselekményekben,aztán Orbán magántestőre,és a főnök ekkora górét csinált belőle.De esze nem lett több.

féregírtó 2015.11.27. 18:30:58

Hogy aktiválódnak a felcsúti talpnyalói, ahogy egyre jobban megalázzák az egész maffiájukat a világban.
Hihetetlen milyen jól észrevehető.

paragrafus 2015.11.27. 18:39:52

Az elmúlt napokban adott sajtónyilatkozatok alapján - nagyon úgy néz ki - a TEK alaposan lejáratta magát, mondhatnám teljesen elhiteltelenítette önmagát. Igaz, most utólag próbálják menteni a menthetetlent, teljesen új teóriával álltak elő, hogy megpróbálják tisztára mosni a saját szennyesüket. Ami eléggé nehéz lesz a korábbi nyilatkozataik és az azóta kiderült ellentmondások kapcsán, különös tekintettel a bíróság határozatára. Ugyanakkor itt muszáj elmondanom, hogy a TEK - mint jogintézmény - alkotmányjogilag nem is létezik. Ugyanis a TEK létrehozásáról - alkotmányosan - csak törvényben lehetett volna rendelkezni. Alacsonyabb szintű jogszabályban viszont nem. Az Alkotmánybíróság még korábban megfogalmazta (amikor még szakmai alapon működött), hogy az állami rendvédelemről, erőszakszervezetekről csak a törvényi szintű szabályozás lehet az a garanciális norma, amely alapján alkotmányosan szabályozható egy ilyen intézmény létrehozása, működése. Viszont a TEK-et törvény helyett csak kormányrendeletben hozták létre, de így - az Alkotmánybíróság korábbi jogelve alapján - alkotmányosan nem lehetett volna. Ezért állítom azt, hogy a TEK - szigorúan alkotmányjogi értelemben - nem is létezik. Hiszen nincs róla törvényi szintű szabályozás.

Merlot 2015.11.27. 18:44:08

@slowMotion: Egyetértek.
Egyet viszont nem: Honnan a búbánatos faszból szedték elő ezt a baltával faragott képű, seggfej rezsibiztost, akinek már a fényképe alapján is 20 évet szabna ki egy bíró és a népi ülnök. (Tudom....Lombroso elv) :))

Tudományos Iibsizmus 2015.11.27. 19:09:33

Az ilyen libsiket mint ti régen simán elintéztünk. Akinek ilyen nagy volt a pofája betettük állandóan éjszakai műszakba egy-két hétig, aztán a párttitkár elbeszélgetett velük. És akkor tudták a helyüket. Hozzátok is bekopogtathatna a TEK és akkor nem lenne ekkora a pofátok libsik!

Bobby Newmark 2015.11.27. 19:31:55

@Ballib Cenzúra: Nem, mert a fasz elképzeléseiddel ellentétben én a kibaszott Gyurcsányékat is pont annyira rühellem, mint Orbánékat. Egykutya, ugyanúgy átmentett kommunista szarfaszúak mind, semmivel sem lenne jobb, ha ők nyernének egy választást, csak új fejezet nyílna az ország 25 éve tartó lerablásában.

Egy forradalmi kormány, rögtönítélő bíróság az elmúlt 100 év politikusainak, ami a jog szellemét és nem a betűjét veszi figyelembe, aztán a túlélőknek örök életükre közügyektől eltiltás illetve száműzés valami hideg baráti országba.

Aztán teljesen friss arcokkal lehetne elkezdeni összerakni egy működő országot.

Ha marad ez a viccdemokrácia ezzel az elcsalt választási rendszerrel, akkor az általános elégedetlenség a Jobbikot fogja előbb-utóbb hatalomra juttatni, azzal meg az a baj, hogy azok hülyék egy ország irányításához, meg lassan kezdik felvenni a Fideszes tempót, beletanulnak ebbe az undorító gennyes politizálásba, ami ma a megszokott.

Gyújtogatás meg kockakővel dobálás az meg a ti csőcseléketek szokása, lásd 2006. Annak semmi értelme. Puccs, vagy forradalom, addig nem megyek ki az utcára, mert tökfölösleges. Ismét lásd 2006, vagy az elmúlt öt év.

gmihaly621 2015.11.27. 19:32:49

Walaki tegye már fel azt a linket, amiben a TEK-es iszlamista terroristázás benne van! Mert az az archimédesi pont, az alaphivatkozás, és én azt nem láttam. Előre is, köszike!

maxval bircaman meghízott szerkesztő · http://bircahang.org 2015.11.27. 19:34:25

@Bobby Newmark: Libsi! A nemzetmentő kormányra mersz sarat dobálni? Amelyet a XXI század lángelméje vezet, aki az imperialisták ellen harcol? Én mint a közíró, mereven vissza kell hogy utasítsam eme viselkedésed.

bgp 2015.11.27. 21:02:54

1:40-nál meg egy Bodnár nevű barom mossa össze a 2 csoportot.

bonebear · http://cinca.blog.hu 2015.11.27. 21:03:46

Nekem az a furcsa, hogy a TEK korábban is bármikor előállhatott volna azzal, hogy fogtak valamit (pár gyűjtögetőt), de valahogy mégis a Párizsi eset után valamivel jött ez elő.
Szerintem valaki odafent olvasta az aktuális napi TEK jelentést, amiben látott valami szerinte jól eladhatót a média felé terror témában, így leszólt a TEK vezérnek, hogy akkor most tessék sikersztorizni, mert a PR osztag szerint épp arra vágyik a nép, hogy megnyugodjon. Mit tehet ilyenkor a TEK vezér? Tetőtől talpig kénytelen elmerülni a "helyzetben". Szegény még azt is hallgathatja napokig, ahogy fentről "megvédik". Egy ilyen kézivezérelt országban ezt simán el tudom képzelni.

Gyorgy Nagy 2015.11.27. 21:08:42

Hajdu menyen vissza Orbán KOCSIKISÉRLÖJÉNEK amit kicsi Viktor fizet.

Börtönbe most már a fideszesekkel! 2015.11.27. 21:29:03

ma az oljamaffiózó Síntér bevallotta, hogy a két iszlám terrorista valójában echte magyarok állampolgárok. Jaj, most lehet csak igazán félni, hiszen akkor a Orbán szerint MINDEN MAGYAR POTENCIÁLIS TERRORISTA!

Márpedig amit a orbán gazdi mond a fidióta agysorvadt szolgáinak, az úgy van!

n_dy 2015.11.27. 21:33:17

deformacio.blog.hu

Börtönbe most már a fideszesekkel! 2015.11.27. 21:35:30

@Bobby Newmark: Egyébként valóban, a menekültes témát Orbán egész jól kezelte,

Annyira jól, hogy nem csak az EU országok nácizták le egységesen a magyarokat, hanem még a balkáni országok is. Ez már Jobban teljesítés a javából!

Persze azt mindenképp siklernek lehet elkönyvelni, hogy orbán a világ neonácijainak az első számú vezérévé nőtte ki magát pár hét alatt.

maxval bircaman meghízott szerkesztő · http://bircahang.org 2015.11.27. 21:40:28

A libsik az imperializmus torpedói a globalizáció sötét, viharos tengerén hánykolódó hajónk ellen, amelynek én mutatok irány a nyugodt vizekre blogommal. Azzal a bloggal, amely világítótoronyként emelkedik a neten és őre én vagyok a közíró.

Weißkopf 2015.11.27. 23:03:56

@Könnyen elkaptuk, uram!: Na persze, ha baloldali érzelmű hagyományápolókat nevezett volna muzulmán terroristának, az OK volna, nemdebár?

Weißkopf 2015.11.27. 23:18:50

@Bobby Newmark: "Aztán teljesen friss arcokkal lehetne elkezdeni összerakni egy működő országot." Sajnos a friss arcok is ugyanolyan korrupt disznók lesznek (inkább előbb, mint utóbb), mint a mostani politikusok. Mert a hatalom ilyenné teszi az embert. Lásd a fiatal demokratákat: aki megmaradt politikusnak, az ma inkább korosodó bolsevik, mint fiatal demokrata.

Bafana 2015.11.27. 23:26:06

@bértrollbosszantó_kovi1970: Ha elzavarnál egymillió embert, ki fizetné a segílyedet? Éhen döglenél.

monddazigazatmar 2015.11.27. 23:27:24

@Jolka40: "A "többmillió" bevándorló fele - állításod szerint - elutasítja a párizsi terrorista merényletet és nem szimpatizál az ISIS-sel. Szerintem legalább 80 %-uk, de ha a felük , az is ok arra, hogy ne általánosítsunk."

Remek. Tehát akkor ha a 20% szimpatizál csak akkor az néhányszor 200.000 ember. Tudod mit, inkább általánosítsunk, jó? Kell a fasznak ide néhány százezer terrorista aspiráns.
Jut eszembe, amikor az a szerencsétlen csaj felrúgta azt a retket ugye akkor sem volt nagy általánosítás, hogy ilyenek a jobbikosok, meg ilyenek a magyarok? Ugye egyszer sem volt ilyen leírva.

monddazigazatmar 2015.11.27. 23:31:55

@Bobby Newmark: " Puccs, vagy forradalom, addig nem megyek ki az utcára, mert tökfölösleges. Ismét lásd 2006, vagy az elmúlt öt év."

:D:D:D
Oszt milyen arrafelé a forradalom csókolom? Bemondja a kalendérium, hogy most aztán forradalom van, aztán érdemes kimenni az utcára?
Ha 2006ban másnap kijött volna egymillió ember, akkor elkergettük volna a fletót. Nem jött ki. Ennyi. Minden forradalom így kezdődik, csak van olyan ami hamvába hal.

alfacharlybravo 2015.11.28. 03:07:27

A z Isten áldjon meg kedves Gyurcsány Ferenc, hogy beszerezted a Röszkei csatához a felszerelést, Ki gondolta volna hogy ezért foglak megdicsérgetni. Látod saját diktatúrád és néped szétverésére vetted és most milyen jól jött?

2015.11.28. 05:00:42

@manager2008: lehet, hogy most csak egy nem telepitett harckocsiaknat talaltak, de jellemzoen rengeteg kilott akna es eles bomba is hever szerte az orszagban. Ezekbe botlani eletveszelyes. A nem telepitett harckocsiakna az persze nem ez a kategoria.

A TNT rendkivul stabil, akar el is egetheted, csak szep koromfekete fusttel fog egni, nem robban.

En nem tartom ordogtol valonak a fegyvereket, szerintem a mostani magyar szabalyozas egy kommunista csokeveny es a rendorseg sajnos meg mindig kommunista partallami beidegzodessel reagal bizonyos esetekre. Rettegest kelt, ott ahol nincs is mitol felni. A fegyver veszelyes, csak rendor kezebe valo.. blabla...
a relikviagyujtes sem lenne szerintem elitelendo dolog, csak esszel kell csinalni.

nu pagagyí 2015.11.28. 05:46:53

Bástya elvtársék igenis jól dolgoznak. A semmiből sikerült összerakniuk egy titkos terrorista összeesküvést, amely a legfőbb vezető életére tör, de egyúttal kapcsolódik külföldi terroristákhoz is, így megfelel az európai divatnak. Az egészhez két nyugdíjaskorú statisztát használtak, akik azért vállalták a szerepet, hogy megússzák a becsületsértési pert, ami azért fenyegette őket, mert nyilvános helyen leköpték a diktátor falon függő portréját. A TEK és a belügy által szervezett leleplező bemutatóhoz A hadseregtől kölcsönöztek némi robbanószert és tüzérségi lőszert. A szinopszist a Századvég készítette 50 évre titkosított tartalommal és összegért. Az eddigiek alapján annyi állapítható meg, hogy a forgatókönyvet a Svejkből, a Tanúból és Rejtő Jenő műveiből barkácsolták össze.

nu pagagyí 2015.11.28. 06:02:04

@maxval bircaman meghízott szerkesztő: Egy csicskaországban könnyebb csicskának lenni, de saját példádon is láthatod, hogy ez egy liberális világban sem lehetetlen. Pont ezért, sosem értettem, miért nem elég neked, hogy önállóan, másokat nem zavarva nyalod a seggét annak, akiknek akarod. Magyarázd már meg nekem, mi az Isten bajod van azzal, hogy mások mást akarnak, ha te szabadon hódolhatsz saját szenvedélyednek? Miért baj az, ha jogaid vannak?

maxval bircaman meghízott szerkesztő · http://bircahang.org 2015.11.28. 07:03:37

@nu pagagyí: Az én dolgom közíróként, hogy felhívjam figyelmeteket a libsizmus ármánykodására, amellyel az imperialisták rátámadnak a világra. A tőkepénzesek csatlósai lelövik a szabad világért harcolók repülőgépeit, Brüsszelben támadják a nemzetmentő kormány energiafüggetlenségre törekvését.
Nekem az a dolgom, hogy blogom világítótornya legyen a libsizmus sötétségében bojongóknak és mint közíró nap mint nap magasabbra emelem e tornyot.

Jolka40 2015.11.28. 07:14:41

@monddazigazatmar: Szívből remélem, hogy nem mind olyanok. És hogy Te is a kivételek közé számítasz.

Jolka40 2015.11.28. 07:19:32

@maxval bircaman meghízott szerkesztő: Te vagy a hajó és a világítótorony is egyúttal? Hát így könnyű.

Vajk a Vitéz Várjobbágy 2015.11.28. 07:32:20

@Jolka40: Én nem. Szerintem nagyon jól tette, hogy felrúgta. Felrúghatott volna még párat. Ott is a sok rohadék elfelejti, hogy épp a nyomorult rendőrkordont törték át a tetvek. Ennyi tisztelet van bennük az országok iránt, akiket határsértéssel tisztelnek meg. Tesznek nagy ívben a határokra, az országok önrendelkezésére, a helyi törvényekre és megtehetik. Mert itt nem éles lövedékkel osztlatnak, mint arrafele.

A poszt meg egy rohadt nagy csúsztatás, amit egyébként a szánalmas hazug retorikát átvett kommentelők is könnyen átvesznek.

A kedves gyűjtögetők és a tényleges konspiráló terroristák torkára is joggal lépett rá a hatóság, emberéleteket mentve, vagy legalábbis valós veszélyt elhárítva. Persze a poszternek ugye nagyot kell mondania, de sehol nem mondták, hogy "igen, iszlamista terroristák voltak".

ÉS PONTOSAN EZÉRT TART ITT AZ ORSZÁG, mert van egy szakmaiatlan, fontoskodó ember, aki elkövetett jónéhány hibát, de jön az agyatlan csürhe és tízszeresen rákontráz, őrjöngve követeli, hogy az egyébként operatív szinten és a saját körében jól működő TEK-et most azonnal oszlassák fel, a terrorfenyegetettség közepette verjék szét.

Ha azért okádtok Hajdura, mert ostoba nyilatkozatokat tesz, vagy Némethre, mert minden szart megvéd, akkor ti mik vagytok? Ennyire elmerültetek a szennyben, hogy inkább veszélyeztetnétek magyar ÉLETEKET, csak nektek legyen igazatok, csak Orbán jöjjön ki hülyeként.

Elvadult állatok vagytok, gyűlölködő senkik, akik minden egyes ügynél beletenyereltek a lehető legmagyar- és kisemberellenes gyűlölködésbe.

Ezért lett kétszer kétharmad, ezért tehet Orbán azt amit akar. Ilyen ostoba szar ellenzékre jó érzésű ember nem fog szavazni.

Vajk a Vitéz Várjobbágy 2015.11.28. 07:36:57

@nu pagagyí: ja de a bizonyítottan volt NBH-s és haverjai által elkövetett cigánygyilkosságok nem voltak megrendezve, pedig az elvtársaknak nem drága az emberélet...

2015.11.28. 08:12:54

@Ballib Cenzúra: Akkor gyújtogassatok csak, meg gyilkolásszatok, a"

Ez a fidesz sajátja. Ráuszítani a csőcseléket a TV székházra, autókat, kukákat gyújtogatni, TV közvetítő kocsit megtámadni....most sem ballib fiatalokat fogtak, hanem Jobbik szimpatizánsokat, akik csalódtak, és radikalizálódtak.

2015.11.28. 08:14:21

@Vajk a Vitéz Várjobbágy: Ott is a sok rohadék elfelejti, hogy épp a nyomorult rendőrkordont törték át a tetvek."

2006, a TV székház ostromára gondolsz? A tetvek!

2015.11.28. 08:16:42

@Vajk a Vitéz Várjobbágy: Elvadult állatok vagytok, gyűlölködő senkik, akik minden egyes ügynél beletenyereltek a lehető legmagyar- és kisemberellenes gyűlölködésbe."
Bizony, jönnek "ezek" és beletenyerelnek a gyűlölködésedbe...hát itt már gyűlölködni sem szabad szabdon,?

droid_ · http://matyiszuro.blog.hu/ 2015.11.28. 08:41:55

@bgp: :D
egyetlenegyszer hangzik el az iszlamista kifejezes a riportban - amikor a vegen az rtl-es csoka bevallja, hogy a TEK szerint NEM azok...

apro_marosan_petergabor 2015.11.28. 08:59:07

Egy kis libero hörgés jól esett?
Finom vot a böfi?
Megtöröljem pelenkával a szátokat?
Meglapogassam a pikkelyes hátatokat?
Na jó, egészségetekre.

udvaros · https://udvar.wordpress.com 2015.11.28. 09:00:35

Jogászkodás? Duzzogás? Mondjon le? Erőszakkal szemben csakis a nyers erő érvényesülhet. Amíg nincs magánhadseregem, addig behúzom a nyakamat, és lapítok, nehogy képbe kerüljek. Orbánnak van, neki nem kell lapítania. Kövérnek is van (Házőrség), ő sem lapít. Elképzelhető, hogy a Bonafarm Security is egy álcázott erőszakszervezet, szerényebb eszközökkel. Sereggel a háta mögött könnyen magabiztos az ember, ezt még a régi MSZMP is tudta. Nem véletlenül tartották a Munkásőrséget.
A TEK vezére lehet kemény csávó, de nem egy észlény, az is biztos. Emlékszem, amikor Pécsett a Páva lány erőszakolóját kergették. Ha nem adja fel magát - frissen borotválva, vasalt nadrágban - , akkor soha nem kapják el. Ha egy végtelenül egyszerű cigánnyal nem boldogultak, akkor egy vérbeli terroristát - egy igazit - hogy fognak elkapni?
Ha egy szervezetre számolatlanul költik a pénzt, akkor elvárható, hogy hatékonyan működjön, ez pedig nem csupán a rendszeres lövészetekkel és a közelharc gyakorlásával biztosítható.
udvar.wordpress.com/2015/11/14/we-serve

Dr. Gy. Dr. Fűegér 2015.11.28. 09:03:56

lehetne még fokozni, mondjuk a háttérben Selmeczi Gabriella hárfázik, batyu, Birka, $$$=$$$ meg többiek pedig bégetik hozzá a "Szép vagy, gyönyörű vagy Orbánviktort".

Toadwart66 2015.11.28. 09:11:20

@Vajk a Vitéz Szélsőjobbos, fasisztát játszó egyének voltak az elkövetők. Én már régóta írogatom, hogy ezeket a - remélem hatástalanított - fegyverekkel rohangáló vitézeket le kéne kapcsolni. Menjen katonának, ha valaki lövöldözni akar. Nem tiltanám be a mindenféle idióta gárdát. Pénzbírságot nekik, aztán csak megunják az egészet. Mit masíroznak összevissza, mint a hülye gyerekek?

lac666 2015.11.28. 09:12:33

@mikerbiker: Baromkám! Arra ott a rendőrség! Én ebben az országban élek, és szerintem sincs demokrácia! Persze a csökkent agytérfogatoddal úgysem érted!

Dr. Gy. Dr. Fűegér 2015.11.28. 09:13:33

@Vajk a Vitéz Várjobbágy:

szerintem a "Magyar Életeket" elsősorban a szakmaiatlan, balfasz Hajdu meg a TEK veszélyezteti, nem pár blogokon meg kommentekben "őrjöngő liblibolsi".

Mikrobi 2015.11.28. 09:14:42

A két szélsőségesről miért nem beszéltek, akiknek semmi közük a fegyvergyűjtőkhöz (egyébként ők is működő fegyvereket birtokoltak illegálisan!) és akik kormánytagok meggyilkolásáról beszéltek?!

droid_ · http://matyiszuro.blog.hu/ 2015.11.28. 09:15:49

@udvaros: "Ha egy végtelenül egyszerű cigánnyal nem boldogultak, akkor egy vérbeli terroristát - egy igazit - hogy fognak elkapni?"

ha pl egy sotet utcan valaki hirtelen dontesbol szajonvag es soha nem mondja el senkinek, akkor esely nincs kideriteni, hogy ki volt az. ha valaki terrorista csoportokkal tart rendszeresen kapcsolatot, fegyvereket szerez be es ad tovabb, akkor pedig jo esely van. bar ez ket veglet, de jol latszik, hogy a "ha meg ezt sem akkor azt hogyan" kerdesfelteves eleve ostobasag.

Lord_Valdez · http://liberatorium.blog.hu/ 2015.11.28. 09:24:04

Na, nem. A Hülyeség ellen nem hülyeséggel kell küzdeni.
Hasonló rendőri kommandóra egyértelműen szükség van, sőt a TEK állománya egyébként alkalmas is lenne a feladatra.
A vezetés? Na, igen, az egy másik probléma. Azt valóban ki kellene rúgni a picsába, de az nem ugyanaz, mint szélnek ereszteni az egész szervezetet. Ebből a társaságból egy kompetens vezetés egy nagyon fasza elitkommandót tudna létrehozni.

udvaros · https://udvar.wordpress.com 2015.11.28. 09:30:04

@droid_: Talán nem ismered az esetet. A "végtelenül egyszerű cigányról" mindent tudtak, csak azt nem, hogy hol keressék. Arra akartam rávilágítani a felvetésemmel, hogy egy sikeres akcióhoz nem elég PSZH-ból kiugrálva, testpáncélba öltözve, gépfegyverrel rohangálni vagy ismerni a pörgőrúgás technikáját. Az a baj, hogy az elkényelmesedett állam csak a jogkövető polgárokkal szemben működteti hatékonyan az erőszak-monopóliumát. Igazi bűnözőkkel, terroristákkal szemben nem mutat fel komoly eredményeket. Nem véletlen, hogy amikor valakinek a csomagtartójában találnak valami gyanúsat, akkor abból akkora szenzációt csinálnak, mint amit az elmúlt napok híreiből megismerhettünk.
udvar.wordpress.com/2015/11/19/monopolium

2015.11.28. 09:46:42

Jól beszélsz. A sok baromagyú meg inkább neki áll támadni. Ezért kapjuk azt, amit megérdemlünk.

arsenal71 2015.11.29. 12:13:48

@Hajdú Peter: Nem érdemli meg Zenthe Ferenc ezt a szóviccet.
süti beállítások módosítása