B1 blogcsaládA kormányról váratlanul kiderült, hogy megint hazudott

2020. január 21. - nickgrabowszki

Vagy a propagandisták nem tudnak szöveget értelmezni.ovi_6.jpgA börtönbizniszes cigányozás megmutatja, tényleg visszatért Orbán évek óta száműzött, médiájától is megfosztott varázslója. Habony Árpád azonnal épített is egy alternatív univerzumot, amelyben minden csak látszat, szimulakrum, spektákulum és illúzió.

A migrációügyben ez már egyszer fényesen bevált. Két-két és félmillió Fidesz-szavazót egyáltalán nem zavart, hogy

 • nem jönnek a migránsok Magyarországra,
 • ha jönnének se ölnének-erőszakolnának meg mindenkit,
 • továbbá senki nem akarja ide betelepíteni őket.

Már csak azért sem, mert nem lehetne, mert eszük ágában se lenne Magyarországon maradni. De ez senkit nem zavart, a Fidesz nyert az álproblémával néhány választást, Orbán-rezsimje helyén maradt.

Ugyanakkor a migrációs téma kifulladt, a miniszterelnök fényes győzelmet aratott a nemlétező ellenség ellen, keresni kellett egy újabbat.

Hacsak lehet, az se létezzen, mert úgy sokkal könnyebb legyőzni.

Börtönök és cigányok ugyan kétségtelenül léteznek Magyarországon, ám boszorkánykonyha nem tudott kilépni a saját árnyékából. Ők párhuzamos valóságot tudnak építeni, nem létező dolgokat tudnak állítani, fiktív ellenségeket kitalálni.

Itt van például a börtönbiznisz, amely ügyben csak annyi igaz, hogy tényleg vannak börtönök Magyarországon, más nem.

 • A miniszterelnök az ún. Orbáninfón bejelentette, utasította az igazságügyminisztert, hogy "egy fillért se fizessünk".
 • Völner államtitkár sietett helyesbíteni, szó nincs arról, hogy a jogerős bírósági ítéleteknek ne tenne eleget a kormány.
 • Völner államtitkárt aztán helyretették, és a Kormányzati Tájékoztatási Központnak nevezett álhírgyár kiadta, hogy márpedig a kormány határozatot hozott arról, hogy nem fizet.

A kormány felfüggeszti a börtönkártérítések kifizetését

- áll a közlemény címében, de kiderült, hogy ez sem igaz.

A határozatban kifejezetten az szerepel, hogy nem függesztik fel a börtönkártérítések kifizetését. Megvárják ugyan a határidő utolsó napját, de fizetnek. Erről ugyanakkor fölösleges volt határozni, mert határozat nélkül eddig is pont ugyanez történt. 

Felfüggesztik a kifizetéseket, de csak addig, amíg nem fizetnek.
kh.jpg

Az tehát pont ugyanakkora hazugság, hogy az állam nem fizeti ki a kártérítéseket, mint az,

 • hogy (ebben az esetben) jellemző volna visszaélés a joggal;
 • hogy Magyarországon európai börtönviszonyok lennének;
 • hogy Soros szervezné a pereket,
 • hogy civil szervezetek vinnének csótányokat a börtönbe,
 • vagy hogy egy református lelkész ezt állította volna róluk.

Ezt csak a kormánypropaganda állította, mára már kötésig benne a jobb sorsra érdemes MTI-vel, amelyik hírértéket látott egy kamuszavazásban, és beszámolt róla. Miközben még a választók megszólítani kívánt rasszista hányada se látta annyira fontosnak az ügyet, hogy egy SMS-nyi összeget rászánjon.

Innen nézve kudarc a dolog a Fidesznek, de biztosak lehetünk benne, hogy Orbán és Habony nem hagyja annyiban, és szabályozás szigorításáról (közpénzből fizetett)

"nemzeti konzultációnak" nevezett propagandakampányt indítanak

majd a szoftrasszista választók elérésére.  Addig se beszél arról senki, milyen páratlan vesszőfutást kénytelen elszenvedni külföldön.

Az álhírgyártás, a fakenews-művelet, az alternatív valóság építése folytatódik. Nem elég tisztességtelennek lenni, annak is kell látszani. 

Először is le kell szögeznünk, hogy a kormány hazudott. 

Az a tény, hogy a kormány immáron sokadszor félrevezette a közvéleményt, nemcsak azért baj, mert aláássa a kormány erkölcsi hitelét, és mára odavezetett, hogy a kormány presztízse elillant, hanem azért is felelőtlenség ez a kormányzati magatartás, mert a kormánnyal szembeni állampolgári bizalmatlanságnak kézzelfogható és messzeható gazdasági következményei is vannak.

Ezt még 1990. októberében mondta egy jobb sorsra érdemes ellenzéki politikus. Ha mostanra nem fordult volna ki önmagából teljesen, ma leszögezhetné először, másodszor, meg harmadszor is.

A bejegyzés trackback címe:

https://b1.blog.hu/api/trackback/id/tr7515419354

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

R.V.J. · https://migrationaid.org/ 2020.01.22. 11:03:50

@6.Lenin:
"Egy kellően érzékenyített bíró meg a saját anyját is elítéli strichelésért."

A szexmunkásokat súlytó nöellenes fidesztörvényekkel igencsak izléstelen viccelni. Nembeszélve a kitaszítottságuk miatti rossz egészségi állapotokról. Ez az ország olyan viszketö problémája, amit mi nemsoká rendbeteszünk Budapesten!

megamedve 2020.01.22. 11:05:44

@Szergej Szergejevics Szergejev:
Ne aggódj szergej, értékelik.
Csak azt nem tudom mit fogtok majd csinálni akkor, amikor lapátra tesszük végre ezt a törvénytisztelő mini (szter) elnökünket. (persze nagytiszteletű részemről, mint kb. a másik nemzetbarma bajuszbajnok volt MSZMP tag)

6.Lenin 2020.01.22. 11:09:02

@R.V.J.:

"viszketö problémája, amit mi nemsoká rendbeteszünk Budapesten! "

Ti fogjátok vakargatni, ahol nekik viszket?

V É G R E valami hasznosat is tesztek.

Majdnem nagyot nőttél a szememben.
Ja, még annyit, hogy az aktus előtt, vagy után, vagy is-is?
Gratulálok.

konrada 2020.01.22. 11:24:04

@megamedve:
Már melyik? Mert volt már jó pár MSZMP tag vezető állami szerepben 1990 óta Pufajkástól kezdve Főhadnagy Elvtárson át egészen Fletóig, de bajszos melyik volt...?

R.V.J. · https://migrationaid.org/ 2020.01.22. 11:26:46

@6.Lenin:

Látom magadhoz mérten sikerült leszürni a lényeget. Neked, mint jövöbeni Nimfa utalvány járadékosnak mondanám, hogy a postán érkezö értékpapirok mellé helyezett kamillás kitüzöt akkor rakhatod csak ki, ha te is voltál orvosnál a nemibeteggondozóban.

Ahogy a kampány szlogenje is mondja:
"Ha unod, hogy szopat a fidesz, gyere fel Pestre és mutasd meg, hogy te jobban csinálnád!"

taga20☺ 2020.01.22. 11:42:54

@R.V.J.: engemet a fidess ne copason azé vanak a szípséges metéltt barna kanok

6.Lenin 2020.01.22. 11:48:28

@R.V.J.:

Izé, írtam volt, hogy én leszarom Bp-et.
ad 2, engem nem szopat a Fidesz. Ha én felmennék 1x Budapestre, hogy mutassak nektek valamit, akkor sírva menekülnétek a jó büdös P-ba.
ad 3 Szerintem a Fidesz is jelenleg szarik Bp-re, sőt, jobb is, hogy most ez a köcsög nyert, mert bukása után jó néhány évig mégx ilyen köcsög nem kerül még a hatalom közelébe se.

A ballib oldal 2 éves ciklusai ismertek már, és máig működtek. Semmi sem mutatja, hogy a továbbiak ne működne.

2 év lopás, 2 év válságkezelés,bukta A lopás már beindul 1000-el.

Ja , és még van egy ciklus, ha 3 ciklus után sem jutnak még a hatalom közelébe sem, mennek a levesbe. Ez vár a momentumra is.

Európai téridő 2020.01.22. 11:49:56

@6.Lenin: Elhappolnák a kormánypárt állítólagos birkáit az internáci balfax hülyelvtársak?

megamedve 2020.01.22. 11:50:51

@konrada: nemzetbarma bajuszkirály? (na ki az a parlamentben, akinek fel kell kötni a bajszát, hogy ne legyen rajta a komplett heti menü?) hornak, meg gyurcsánnyak hol van bajsza, te szerencsétlen?!!
Egyébként azt nem mondtam, hogy vezető volt, de ezt már megszokhattuk, hogy össze-vissza beszéltek....

R.V.J. · https://migrationaid.org/ 2020.01.22. 11:56:06

@6.Lenin:
Na akkor vegyél legközelebb levegöt amikor megbukunk.

Gergö már most az ország legnépszerübb politikusa!! Nem beszélve a pártelnök úrról, vagy Annusról és Katkáról, akik nem tudnak úgy végigmenni a városon, hogy ne kiabálnának utánuk az emberek!!

R.V.J. · https://migrationaid.org/ 2020.01.22. 12:23:36

@megamedve:
Suchmann Tamás nekem sem a kedvenc fideszesem. Hogy is mondta Litkai?

"Milyen fazon már az öreg? Egy néma leventébe oltott Mönchengladbach"

R.V.J. · https://migrationaid.org/ 2020.01.22. 12:41:32

@csókolom a Miniszterelnök Úr kezit:

Elszigetelteset. A magyarok meg rabszolgákat tartanak Londonban.

6.Lenin 2020.01.22. 13:02:12

@R.V.J.:

Mit kiabálnak? Le mered írni?

Mondjuk nem csodálkoznék, ha a Fidesz kreálna valamilyen kitüntetést az ilyen önkéntes seggfejeknek, akik elég aktívan részt vesznek a momentum lejáratásában. Azért seggfejek az ilyenek, mert hülyeség ilyen módon, mert nem elég eredményes, sőt sok hülyében szimpátiát kelt irántuk. Én más módszert ajánlanék, de kitüntetés azért megérdemelnéd. Megdolgozol érte.

_atpijkamo_ 2020.01.22. 13:04:36

@konrada: "Már melyik?"

Nemzetbarma bajuszbajnok rögtön kettő is beugrik, a kövér és a bokros. A gecinek is volt vmikor szakálla és bajusza, de nem arról hírhedt. :))

2020.01.22. 13:08:45

@csókolom a Miniszterelnök Úr kezit: Legalább ne hazudj te fidióta birka ! Az a szomáliai pontosan egy "oltalmazotti státusban lévő " , orsósék által idehozott "üldözött cserediák " volt !
Biztosan sorosgyurkóbácsi küldte ide orsósnak ajándékba hogy legyen neki is egy ilyen igazi keresztény oltalmazott ujmagyar, a családok nemzetközi évében ! Hiszen ők jó barátok voltak, amig jött az öregtől a lé, de most már a népesség nagyfokú növekedése érdekében , egy "ujmagyar" kissé sötétebb réteg is kell.
De ne idegeskedj, te benne vagy . Hiszen olyan sötét vagy, hogy világit a szádban még nappal is a Negró cukor . Hogy a nemzethy vő csodalámpása világitsa meg az elmédet és Allah növessze nagyra a szakálladat te, kipcsak--dakota őskeresztény.

konrada 2020.01.22. 13:08:57

@megamedve:
Figyelj te igazán szerencsétlen!;)))
Ezt írtad le te - még ha fel sem vagy képes fogni - "nemzetbarma bajuszbajnok volt MSZMP tag"
Ami a normálisabbaknál azt jelenti, hogy olyan személyre gondolsz, aki MSZMP tag volt.
Ezért kérdeztem olyan ismert politikusokra rá, akiről ez tudva lévő, hátha leírsz egy olyan volt MSZMP tagot, akire a leírásod illik.

...ha már fikázol, akkor ügyelj arra, hogy ne alapvető hazugsággal tegyed, mert azzal a saját érvrendszeredet rúgod tökön!;))

R.V.J. · https://migrationaid.org/ 2020.01.22. 13:09:58

@6.Lenin:

Remélem az ilyen napokon, amikor ennyire összezavarodsz van aki átkisér a forgalmas úttesteken.

konrada 2020.01.22. 13:13:36

@Borkai $egge a Fidesz igazi arca:
Na akkor legalább te segítesz a megoldásban, mert megamaci olyan definíciót adott meg, amiben szerepel az MSZMP tagság, ami az egyik nemzetbarmánál nem áll meg.

...szóval akkor kizárásos alapon Bokrosra gondolhatott, mert ő volt közülük MSZMP tag...;)

6.Lenin 2020.01.22. 13:21:59

@R.V.J.:

Igen, az egészséges életösztön, az eddig mindig mindenben segít, segített.

Az is igaz, hogy a Fidesz ez irányú propagandája csapnivaló, de ez amit te csinálsz nem kicsit, talán még nekik is túlzás lenne, legalább is remélem.
De mind1 ez nekem nem olyan lényeges, engem más győz meg az alkalmasságukról.
Én más módszeket alkalmaznék, de eddig erről nem kérdeztek, én meg nem is ajánlkoztam.Meg számomra érdektelen is.
Te meg azt csinálsz, amit jónak látsz, ha ezt, akkor ezt.

R.V.J. · https://migrationaid.org/ 2020.01.22. 13:42:03

@6.Lenin:
Látom leértünk a depressziód hullámvasútjának legaljára. Sebaj, innen már csak felfelé vezet a pálya!

Hogy is mondá a haza fitnessbölcse?
"Az élet olyan mint egy doboz bonbon, mindegy melyiket választod úgyis megnöl töle a segged."

csókolom a Miniszterelnök Úr kezit 2020.01.22. 13:48:25

@jános515: hiába őrjöngsz soros csicska, akkor is báncsák a magyarok ártatlan kis migráncsaitokat
inkább pereljétek be az államot ezért is, biztos nem hozza a magyar börtön az elvárt bantu színvonalat

csókolom a Miniszterelnök Úr kezit 2020.01.22. 13:50:35

@R.V.J.: az a baj veletek zsírfejű aggszüzekkek, hogy sokat picsogtok
persze ez a legkisebb

R.V.J. · https://migrationaid.org/ 2020.01.22. 14:14:05

@csókolom a Miniszterelnök Úr kezit:
Ezzel a mocskos száddal csókolod meg édesanyádat is?

6.Lenin 2020.01.22. 14:18:48

@R.V.J.:

Most komolyan, tényleg azt hiszed, hogy érdekel amit te itt csinálsz? Annyiban igen, hogy látszólag keményen hülyét csinálsz a Momentumból, momentumosokból.
Szerintem a választók 90 %-a ezzel tök tisztában van, hogy kik is valójában.

Nyilván, hogy akiket meg tudnak szólítani az is csak max + 5-10 %, a 8 millió választásra jogosult közül.

500 ezer új szavazó lesz 22-ben? Ebből mennyi a városokban, Bp-en, vidéken?
Ebből mennyi a köcsög momentumos? 200 ezer(kurva nagyvonalú voltam)
Nem lesz kétharmad, csak erős többség? (nem is lenne rossz, mert megszorítaná a Fideszt is).
És akkor mi van?

Grimbusz Makszimusz 2020.01.22. 14:18:54

"A börtönbizniszes cigányozás megmutatja," hogy mit is kell tenni! Cigányokkal vannak tele a börtönök, egyik jobban viselkedik bent, mint a másik, engedik is ki idő előtt őket a bírók milliókkal a zsebükben, de persze mi kérünk elnézést mert cigányozni merünk! A nagy lófaszt!

R.V.J. · https://migrationaid.org/ 2020.01.22. 14:31:09

@6.Lenin:
"Ebből mennyi a köcsög momentumos? 200 ezer(kurva nagyvonalú voltam)"

2018-ban 175 229, 2019-ben viszont már 344 512 szavazatot kapott a #momentum, úgyhogy olyan nagylelkü azért nem voltál.

Az ellenzék 3 millió szavazójára számítunk 2022-ben + a tengernyi fideszárvára, akik alig várja Annuska és Katka anyai ölelését és Pártelnökurunk atyai hátlapogatását.

6.Lenin 2020.01.22. 14:44:26

@R.V.J.:

Én az 500 ezerből gondoltam 200 ezer új köcsögre. Nyilván a 344 ezerből néhányan addig kijózanodnak + lesz 200 ezer. Összesen kb 500 ezer. Bolhafinggal egyenlő
A Jobbik + MSZP eltűnik a P-ba. Szavazóik közól néhány balfasz belép DáKó-ba bögyörőt verni. Ehhez jön még néhány elsötétült agyú a bizonytalanok közül, lesznek összesen (megint kurva nagyvonalú leszek) 1,8-2 millióan. A Fidesz 3 fölött.

-Móriczka mondjál mondatokat hattyúkkal.
-Leesett a kép.
-Hol vannak ebben a hattyúk?
-Most már baszhattyuk

ti meg 22-t.

R.V.J. · https://migrationaid.org/ 2020.01.22. 15:09:57

@6.Lenin:

2018-ban többen szavaztak az ellenzékre mint a fideszre. Lehet némely pártok eltünnek, de a fidesz népszerütlensége marad. A #momentum vezette olajfakoalició pedig összeehozza ezt a 3 millió elégedetlen polgárt.

csókolom a Miniszterelnök Úr kezit 2020.01.22. 15:18:02

@R.V.J.: kilóg a dákó
a nomentumnál szülő1 és 2 van
messziről bűzlesz a zsírszalonnától dobrev szolga

R.V.J. · https://migrationaid.org/ 2020.01.22. 15:39:00

@csókolom a Miniszterelnök Úr kezit:
"a nomentumnál szülő1 és 2 van"

Lesz olyan is nemsoká!! Vegán vagyok amúgy és enyhén alga/moszat illatú.

maxvall baribaszó 2020.01.22. 15:43:59

@csókolom a Miniszterelnök Úr kezit: én mindig jót írok, csak nem mindig értékelik.

6.Lenin 2020.01.22. 15:55:33

@R.V.J.:

Te még lehetsz, se nem király, se nem királylány. A 70-ből valamelyik, és majd megcsókol valamilyen béka, aztán abból mi jön ki?
A 71. !!!

És mindenki hepi lesz, még a 2 lökött ep csajszi is.

megamedve 2020.01.22. 17:56:17

@konrada: Értem.
És ebből neked egyből az jött le, hogy horn, meg gyurcsány, akiknek sosem volt bajusza....

Na hagyjuk, nem foglalkozom bablevesekkel, egyszer talán majd rájössz.

Magna cum laudeTigeri másztesz digrii 2020.01.22. 18:54:57

@alöksz róz: Nem bazdmeg,nem!
Alapból az emberek 80%-a értene egyet vele!
A hülye sorosozással ez lemegy 50%-ra!
Ezt nem értitek ti seggfejek,aztán csodálkoztok,mint október 13.-án!

Magna cum laudeTigeri másztesz digrii 2020.01.22. 18:57:05

@Szergej Szergejevics Szergejev: Akkurvaanyádat meg a geci gazdádat fizette te köcsög!
A hatszázadik nickeden is ugynolyan hülye vagy!

Egyébként lipsiknek lefő a kávé nicknevű haverotok hova lett?

6.Lenin 2020.01.22. 18:59:00

@Magna cum laudeTigeri másztesz digrii:

Te fideszes vagy? Mert amikor ezt írtam te lebegtél a szemem előtt.

Magna cum laudeTigeri másztesz digrii 2020.01.22. 18:59:37

@konrada: pufajkásnak kezet csókolhat a geci gazdád!
Pl.: A közelmúltban miatta feszíthetett Merkel mellett!

Szergej Szergejevics Szergejev 2020.01.22. 19:08:54

@Magna cum laudeTigeri másztesz digrii: Ez az első és egyetlen nevem.

Ami az állítólagos haveromat illeti, ezt szerintem benézted, mert nem is ismerem, így fogalmam sincs hová tűnt. Lehet, hogy neki is lefőtt a kávé...

Magna cum laudeTigeri másztesz digrii 2020.01.22. 19:10:48

Amúgy ki volt az a fasza pártmunkás aki a Karácsony"interjút" csinálta?
Hallom jó munkát végzett!XD

6.Lenin 2020.01.22. 19:12:02

@Magna cum laudeTigeri másztesz digrii:

Semmi, mert éppen nevettem rajtad. Azért írtam, amit. Mi volt okt. 13-án? A bukásotok kezdete? Én szóltam.

A sorompó, meg a váltó rendben? Bakterok királya.

Magna cum laudeTigeri másztesz digrii 2020.01.22. 19:14:16

@6.Lenin: Akkor miért nem tértetek magatokhoz napokig?!:))
Jaaaa, a hatalmas győzelmet ünnepeltétek!XD

Szergej Szergejevics Szergejev 2020.01.22. 19:15:19

@nincs1itt: "azért gondolom a római egyezmény mond neked valamit?"

Nem, a világon semmit (nem vagyok jogász, a szabadidőmben meg minek foglalkoznék ilyen hülyeségekkel?); de ha az van benne, hogy szegény gyilkoskáknak milliós kártérítést kell adni, ha nem luxuskörülmények várják őket a börtönben, akkor szerintem Magyarországnak éppen ideje felmondani ezt az egyezményt (ha részese volt).

Speciel én azt se bánnám, ha a halálbüntetés tilalmával foglalkozó egyezményt is felmondanánk, a francba az ilyen baromságokkal; miért nem a normális emberek jogait védik a gyilkosoké helyett?!

Szergej Szergejevics Szergejev 2020.01.22. 19:20:51

@megamedve: "Csak azt nem tudom mit fogtok majd csinálni akkor, amikor lapátra tesszük végre ezt a törvénytisztelő mini (szter) elnökünket."

Na, arra azért még várhattok egy darabig.

Szerintem náluk lényegesen előbb kerülnek majd lapátra a TASZ-hoz és a Helsinki Bizottsághoz hasonló Soros-szervezetek; mehetnek Bécsbe a CEU után, ott biztos szívesen látják őket.

Vagy ha ott nem, talán majd Helsinkiben?!

nincs1itt 2020.01.22. 19:56:36

@Szergej Szergejevics Szergejev: nem vagy sokkal bonyolultabb, mint a legegyszerűbb gép...segítek = faék
ez a "hülyeség" garantálja, hogy minden körülmények között embernek tekintsenek! még téged is te ostoba fidesz-tálib!

Szergej Szergejevics Szergejev 2020.01.22. 20:18:05

@megamedve: Földrajzi értelemben észak, de politikai-gazdasági értelemben lehet a Nyugat része.

@nincs1itt: Miért kell a gyilkosok jogait, érdekeit védeni a normális emberek jogai helyett? A mi emberi méltóságunk nem számít, csak a pszichopatáké?

nincs1itt 2020.01.22. 20:26:12

@Szergej Szergejevics Szergejev: áááá, nem volt igazam. a faék komplikáltabb mint te!

Cseh Kattka 2020.01.22. 20:47:39

"nem jönnek a migránsok Magyarországra,
ha jönnének se ölnének-erőszakolnának meg mindenkit,"

Szerencsére ez a #Momentumnak és szövetségeseinek köszönhetően ma már nem igaz!

Bár az az aljas Orbán Viktor és a szemét bandája (amit "kormánynak" csúfolnak) próbálta akadályozni a magyar munkaerőpiacot felpezsdítő, és a népesség génállományát megújító, így a Magyar Köztársaság szempontjából is életbevágóan fontos keleti migráció lebonyolítását, de budapesti győzelmeink után szerencsére szélesre tárultak a kapuk!
www.origo.hu/itthon/20200122-szomaliai-nemi-eroszak.html

_atpijkamo_ 2020.01.22. 20:57:29

@Cseh Kattka: "próbálta akadályozni"

Egy faszt próbálta. 250000 migráncsot importált.

_atpijkamo_ 2020.01.22. 21:01:33

@Szergej Szergejevics Szergejev: "Miért kell a gyilkosok jogait, érdekeit védeni"

És a rablók jogait? A tolvajokét? A gyorshajtókét? Azokét, akik átmennek a piroson?

"a normális emberek"

Ki a normális? A keresztény? A tudományban bízó? Aki dohányzik, az normális? Aki bort iszik? Aki absztinens? Aki részeges?

"jogai helyett?"

Miért kell valami HELYETT? Ha valaki jogát véded, másét akkor már tilos?

Fasz vagy? Erre tudom a választ. Igen. :))

Cseh Kattka 2020.01.22. 21:09:33

@Borkai $egge a Fidesz igazi arca: Persze-persze! Be lehetne már fejezni a hazudozást!

Mi tudjuk, hogy Orbán Viktor és bandája vezette be a STOP SOROS! törvénycsomagot, amellyel a hazánknak oly fontos és pozitív migrációs folyamatokat próbálták akadályozni!!!

Az ócska xenofób dumáddal takarodjál vissza a szarigóra vagy a prosti srácokra, ahol a magadfajták szoktak lebzselni !!!

_atpijkamo_ 2020.01.22. 21:15:42

@Cseh Kattka: "Orbán Viktor és bandája vezette be a STOP SOROS! törvénycsomagot"

Egy faszt. Azt csak gyűlöletkeltésből hozták. Valójában többszázezer migráncsot importáltak az országba, mint már írtam. Hazug, képmutató tolvaj a geci gazdád.

morph on deer 2020.01.22. 21:46:35

@Magna cum laudeTigeri másztesz digrii:
“ A közelmúltban miatta feszíthetett Merkel mellett!”

A csodát.
Mert ő most már úgy emlékszik, hogy azt a szögesdrótkerítést is ő döntötte le...

Holott a hír igaz, csak nem azt a szögesdrótkerítést, hanem ezt, és nem ledöntötte, hanem felállíttatta, a többi stimmel.

Gábris szomszéd 2020.01.22. 22:10:04

@csókolom a Miniszterelnök Úr kezit: "szegény migráncsok már nem is erőszakol6nak nyugodtan a bulika4edben"

Ondó elvtárs oltalmazottja volt az is te félkegyelmű. :)

444.hu/2020/01/22/oltalmazotti-statuszban-levo-ferfi-eroszakolt-meg-egy-lanyt-a-budapesti-kethly-anna-teren

morpho 2020.01.22. 23:15:41

@Gábris szomszéd: Ez a @Cseh Kattka néven hazudozó narancskullancsnak is szól!

Szergej Szergejevics Szergejev 2020.01.22. 23:29:28

@nincs1itt: OK. Én egyszerű vagyok. És te miért tartod előbbrevalónak a gyilkosok érdekeit (akik a pénzt kapják a sanyarú körülményeikért) a normális emberekénél (akik adófizetőként a pénzt adják össze arra, hogy a gyilkosokat etessük, itassuk, jól tartsuk a börtönökben; plusz még a kártérítést is fizessük, ha szegényeknek nyomja a buciját a kemény priccs?

@Borkai $egge a Fidesz igazi arca: A fenti kérdést te is megválaszolhatod.

Amúgy jó nagy demagóg vagy, hogy a közlekedési szabályok megsértőit mosod össze a gyilkosokkal. Persze, a pedofil gyermekgyilkos meg a narancsszínű lámpán átsuhanó vagy 50 helyett 60-nal "repesztő" autós TÉNYLEG ugyanaz a kategória! Hogyne!

(Azt meg sose mondtam, hogy utóbbiakat ne büntessék meg.)

"Ki a normális?"

A gyilkossal szemben talán az, aki nem követ el szándékos emberölést? Ezt tényleg magyarázni kell.

@morpho: Nocsak, morphis szomszéd, csak nem sikerült lebuknod a második nickneveddel? Nahááát...

Gyurka bácsi többet fizet, ha egyszerre nyolc néven írod be ide a marhaságaidat?

csókolom a Miniszterelnök Úr kezit 2020.01.23. 02:12:39

@Gábris szomszéd: nem mondod
és hogyan oltalmazta géccsi zsóti a niggert
a dákójával, vagy adott neki a fűből?

morpho 2020.01.23. 04:50:34

@Szergej Szergejevics Szergejev: A narancsszínű lámpán 60-nal átsuhanók néha gyerekeket ütnek el a zebrán... Az is életellenes büncselekmény ugye? És azokkal mi a helyzet, akik meg akarnak ölni valakit, mondjuk rálőnek valakire, de egy lelkes orvoscsapat megmenti az áldozatot? Az "csak " gyilkossági kísérlet, de nem miatta alakult így, ő ölni akart. Vigyázni kéne ezekkel a skatulyákkal.

Más. Te tényleg ennyire hülye vagy, hogy nem tudod értelmezni, hogy @Gábris szomszéd.nak írtam egy kommentet, melyben felhívtam a figyelmét, hogy egy másik idióta is magára veheti, amit leírt? A vödör szén vakuvillanás hozzád képest! Már megint magadból indulsz ki, szerencsétlen analfabáta narancszabáló!

@csókolom a Miniszterelnök Úr kezit: Kérdezd meg Orbán haverodat, hogy miért adott oltalmazotti státuszt egy szomáliainak? Ha ilyeneket osztogatnak, akkor minek a kerítés bazmeg?

Sir Bates dö Hól 2020.01.23. 07:51:16

aki a "börtönbiznisz" kifejezést használja, az egy sötét barom, de ezen csodálkozni nem kell, mivel ők a célközönség...

_atpijkamo_ 2020.01.23. 08:38:06

@Szergej Szergejevics Szergejev: "kártérítést is fizessük, ha szegényeknek nyomja a buciját a kemény priccs?"

A magyar törvények szerint a börtönben nem kínozhatják a rabokat. Ha más a véleményed, kampányolj a törvény megváltoztatása ellen, ne pedig Ondó Viktor gazdád iránymutatását kövesd, aki a törvény végrehajtása ellen lép föl.

"a közlekedési szabályok megsértőit mosod össze a gyilkosokkal."

Faszt. Rámutattam, hogy nem fekete vagy fehér, hogy valaki gyilkolt-e vagy sem. Ha bedrogozva, részegen vezetsz, előbb-utóbb elütsz valakit, az nem szándékos? Az a gyereklány, aki évtizedes abuzálás után megöli a nevelőapját gyilkos? Kubatov nem képes nálad okosabb dezinformátort ide küldeni? Fárasztóan hülye vagy.

_atpijkamo_ 2020.01.23. 08:39:46

@Sir Bates dö Hól: Szeretném, ha a geci a börtönbizniszben gazdagodna meg, leülné a neki járó 40 évet, és jó megkínoznák. :))

R.V.J. · https://migrationaid.org/ 2020.01.23. 08:44:49

Brutális, hogy a fidesz PROPAGANDÁT használ!!!
Ez a politika olyan gonosz eszköze amihez Goebbels óta senki sem mert nyúlni!!!
Na ide is elérkeztünk hazánkban!!
Szerencsére a független újságírás még küzd az utolsó leheletével, az Indexen, a 168 órá-n, a HVG-n, az ÉS-en, a Népszaván!!!!
Támogassátok pénzzel ezen médiumokat a túlélésért!!!!

nincs1itt 2020.01.23. 09:05:42

@Szergej Szergejevics Szergejev: az előttem válaszolók már elmondták, hogy nem fekete vagy fehér a képlet. de ugye azt még te is belátod, hogy ezekben az esetekben NEM azért kérnek kártérítést, mert akadozott az internet kapcsolat... esetleg nem volt szőlő a kék sajt mellé a reggelinél...

Womb Raider 2020.01.23. 09:26:25

@morpho: "Kérdezd meg Orbán haverodat, hogy miért adott oltalmazotti státuszt egy szomáliainak? Ha ilyeneket osztogatnak, akkor minek a kerítés bazmeg?"

Nem ez a lényeg.. ez megmutatja, hogy Mo. a kormány / minelnök kinyilvánított nézeteivel némiképp akár ellentétesen is igyekszik a nemzetközi normáknak megfelelni, de, mint az Eu szerte előforduló hasonló és bizarrabb esetek mutatják, nem lehet a jövőbe tekintve pontosan megmondani, kiben mi is lakozik valójában. A liberális véleményterrornak köszönhetően a sejtés, a lehetőség felvetése súlyos következményekkel jár, az egész libbant-civil zombisereg offenzíváját vonja maga után.

A kérdésed másik része is ordítóan ostoba. A kerítésnek nem feladata döntést hozni, a hatásköre arra terjed ki, hogy a lehetőségek mentén megpróbálja a hetente kb. 1000 határátlépésben gondolkodót egy ellenőrzési folyamat felé terelni. Így is bejutnak olyanok, akik később veszélyforrássá válnak.. de ha nem lenne, úgy ez a szám egészen nyilvánvalóan magasabb lenne. A határőrizet ugyanúgy vállalt kötelezettségünk, mint a menekültek lehetőség szerinti befogadása.
Te meg játszod itt a van sapka/nincs sapka játékot?

Egyre jó volt: már tudjuk, hogy te egy szomáliainak bizony hogy nem adnál védelmet! Na, ezzel kell majd elszámolnod a gazdádnál az esti eligazításkor. A helyedben én már most gondolkoznék elfogadható mentségen, hogy kimagyarázd a nyilvánvaló rasszizmusból magad.

Grimbusz Makszimusz 2020.01.23. 09:35:21

@Sir Bates dö Hól: "aki a "börtönbiznisz" kifejezést használja, az egy sötét barom, de ezen csodálkozni nem kell, mivel ők a célközönség..."

Miken nem múlik valakinek a sötét baromsága! :D
Észrevetted már, hogy a kényelmetlen témáknál befigyel a régi libsi trükk, amely kvázi hülyének bélyegzi az üggyel foglalkozókat?
Ha legközelebb meghallod ezt a kifejezést, akkor helyettesítsd be a kártérítéseken meggazdagodó bűnözőkkel és bibsi ügyvédeikkel!

Grimbusz Makszimusz 2020.01.23. 09:50:26

@nincs1itt: " NEM azért kérnek kártérítést, mert akadozott az internet kapcsolat... esetleg nem volt szőlő a kék sajt mellé a reggelinél..."

Annyit fel tudsz fogni kedves libsi demagógom, hogy Magyarország, meg a volt szoci blokk MINDENBEN el van maradva arányosan a Nyugatitól, nem csak a börtönviszonyokban, tehát kurvára bassza az itt élők csőrét amikor pont a bűnözők esetében kérik számon a lemaradást, adatnak nekik kártérítést, közben a becsületesen élő és dolgozó többség le van szarva! Ezt a túlspilázást kezdik megszívni a liberálisok, mert mindig deviánsok esetében lépnek fel az emberi jogok kérdésében amúgy is, de azzal, hogy most tetvek jutnak általuk milliókhoz és az erre ráállt jogászmaffiózók is sejthetően jól keresnek, kiborult a bili!

István Tamasi 2020.01.23. 09:56:02

Breaking news
Milliárdos csalás ügyében nyomoz a rendőrség a győri fidesz-lung drom kombónál.

Womb Raider 2020.01.23. 09:59:31

@István Tamasi: Az nem lehet.. mindenki tudja, hogy az igazságszolgáltatás Orbán kézivezérlése mentén az ellenzék terrorizálására van üzemeltetve.

nincs1itt 2020.01.23. 10:48:51

@Grimbusz Makszimusz: maxi, maxi... megint csak a vagdalkozás. nem kellenek "az erre ráállt jogászmaffiózók", járj csak utána. milliókról beszélsz, amikor napi ca 1400 ft-ról van szó, amit egy nyomtatvány kitöltését követően a büntetésvégrehajtási-bíró peren kívüli eljárásban(nem kell ügyvéd) vagy megítél, vagy nem.
szóval te tudatlan fidesz-tálib, először tájékozódj, utána demagógozzál és libsizzél kétpofára.
az ilyen magatartás is hozzájárul, hogy a "lemaradás" megmarad...

R.V.J. · https://migrationaid.org/ 2020.01.23. 10:49:27

@Womb Raider:
" Így is bejutnak olyanok, akik később veszélyforrássá válnak.."

Városi legendák, elöítéletek, elszigetelt esetek, léprecsalt ártatlanok, valamint elfogult bíróságok és kínzó börtönök!!!

Ez hazánk egy dióhéjban!
Ezzel szemben Németország kerítés és szülögép-törvények nélkül is demográfiai növekedésipályára állította hazáját. Na innen tanulunk MI!!!

Ahogy azt Merkel kancellárasszony fintorogva mondta a Zorbánnak a páneurópai piknik évfordulóján:
"Sei mir gegrüßt, mein Sauerkraut, holdselig sind deine Gerüche."

És a haladó német sajtó j´ót kacagott a mitsem sejtö Orbán bamba arckifejezésén!!!

Grimbusz Makszimusz 2020.01.23. 11:13:45

@nincs1itt: "az ilyen magatartás is hozzájárul, hogy a "lemaradás" megmarad..."

Értem! Már automatikus az ügymenet és űrlap is van rá, hiszen JÁR nekik a csak ca napi 1400 forint tőlünk, azon felül, amit kifizetünk az egyéb tartásukért!
A lemaradás meg gazdasági, felfogásban azért még a "nyugat" előtt járunk, nincsenek annyira elhülyülve az emberek és hála istennek felbasszák magukat az ilyen dolgokon, leszámítva néhány idiótát!
Ne fáradj, pont arról beszélek, hogy ez mér az a dolog, amit tényleg nem hagynak az emberek a libsikre, hogy megmagyarázzák!
Valahol csodálom a libsiket, mert zseniálisan használják a demagógiát és rengeteg ostobát megtévesztenek, de viszont nincs arányérzékük szerencsére (vagy már saját maguk is elhiszik a hülyeségüket?) és ez fogja előidézni a bukásukat, hogy mára rengeteg estben már nem is a lóláb lóg ki, hanem maga a sátán!

6.Lenin 2020.01.23. 11:19:07

@R.V.J.:

1-2 év múlva Orbán szelíden mosolyog majd, amikor már Merkel mama egy bamba vénasszony lesz csak az EU-ban.

nincs1itt 2020.01.23. 11:24:03

@Grimbusz Makszimusz: mivel ez az egyezmény 1950-ben született, 1992 óta a magyar jogrend része is, ezért az abban foglaltak betartása nem csak a demagóg libsik érdeke, nincs mit megmagyarázni rajta. azért gondolkodnod sem ártana, amikor "jogászmaffiózókról" értekezel, mert ebbe a körbe tartozik o.v. is... csak nehogy valami bajod legyen ebből a troll farmon! gyorsan magyarázd ki...
már kérdezték, lehet, hogy nem tőled, de szerinted a "gyilkos" aki nyereségvágyból, előre megfontoltan stb az egyenlő a "bekólázott" 20 éves hülyegyerekkel aki autóba ül és elüt valakit, aki meghal? mindkettőt ugyanolyan körülmények közé helyeznéd? ugyanakkora büntetési tétellel? mert mind a kettő "gyilkos"!
és még a libsik demagógok...

csókolom a Miniszterelnök Úr kezit 2020.01.23. 11:24:19

@morpho: értem hogy a MiniszterElnök Úr mindenhol ott van, mindent Ő irányít
de arra adjál forrást, hogy a bűnöző niggert személyesen pártfogolja

R.V.J. · https://migrationaid.org/ 2020.01.23. 11:26:06

@6.Lenin:
"Orbán szelíden mosolyog majd"

Igen, szelíden mosolyog majd, amikor öregen, magatehetetlenül nyáladzva az elfekvöben gondolkozik azon, hogy:
"milyen jó, hogy jött a #momentum és rendberakta amit én elcsesztem" miközben a kis-ázsiai bevándorló növérke gyengéden de határozottan törölgeti az alfelét.

csókolom a Miniszterelnök Úr kezit 2020.01.23. 11:30:47

@R.V.J.: nővérke
véletlenül sem úrvérke
ti libbantak folyamatosan elnyomjátok a nőket, aztán csodálkoztok hogy nem szavaznak rátok

6.Lenin 2020.01.23. 11:31:06

@R.V.J.:

Álmodj 71.

A momentum semmit nem fog, soha rendbe tenni Mo-on. 2-3 ciklus után megy a többi után a történelem szemétdombjára. A papi (SZDSZ, már ott csurgatja nyálát, és remegő kézzel nézegetik Gréczi erotikus képeit)

R.V.J. · https://migrationaid.org/ 2020.01.23. 11:41:21

@csókolom a Miniszterelnök Úr kezit:

Nyugodj meg, neked is egy gyönyörü sziriai népdalt fog dúdolászni a füledbe az ápoló (lehet fiú is, ha te azt szereted), miközben mossa a makkodat.

R.V.J. · https://migrationaid.org/ 2020.01.23. 11:42:40

@6.Lenin:
A #momentum már most 50 évre bebetonozta magát a hazai parlament padsorai közé.

6.Lenin 2020.01.23. 11:48:39

@R.V.J.:

2-3 ciklus után még a leghülyébb szavazók se látnak fantáziát a köcsögökben. Csak nézd meg az elmúlt 30 évet.
Még a sikeres pártok is vesztenek a népszerűségből kormányon.

Szerintem annyi hülye nincs Mo-on. 10-15% a 10 millióba belefér, több nem. Kezdetben lehetnek kiugrások, de aztán beáll a valóság. Most nem akarom sorolni az eddig eltűnt pöcsöket.

csókolom a Miniszterelnök Úr kezit 2020.01.23. 11:58:24

@R.V.J.: nem kell terelni
világosan leírtad a nomentum liberálfasiszta vízióját:
a ffiak vezessenek repülőt meg úthengert, a nők pedig mosdassák az elfekvőket
k.olga nem büszke most rátok

R.V.J. · https://migrationaid.org/ 2020.01.23. 12:15:32

@csókolom a Miniszterelnök Úr kezit:

Persze. A lényeg az, hogy a mi nyugatos eszmerendszerünkben (NYENYERE) az lehetsz ami akarsz.
Ahogy azt a költö is mondá:

"Tüzoltó leszel s katona!
Vadkendert termelö Juhász!"

R.V.J. · https://migrationaid.org/ 2020.01.23. 12:19:57

@6.Lenin:
"Most nem akarom sorolni az eddig eltűnt pöcsöket."

Nevek, formációk, adósságok eltünnek - emberanyag, eszmerendszer marad.
Az ($)erö($) velünk van!!!

Grimbusz Makszimusz 2020.01.23. 12:21:22

@nincs1itt: Orbán nem gyakorló jogász, a bekólázott hülyegyereket nem teszik össze a gyilkossal, bár a befolyásoltság alatt elkövezett balesetezés szándékos bűncselekménynek minősül, te meg ne légy hülye!

nincs1itt 2020.01.23. 12:41:39

@Grimbusz Makszimusz: de a körülmények megegyeznek, igaz? nem is írtam ilyet, hogy összeteszik a két elkövetőt, de az intézmény lehet azonos. a jogerős ítélet nem lehet azonos azzal, hogy az emberi körülményekhez, bánásmódhoz való jogát megvonják. az indulatod érthető, mert tényleg ne legyenek "szanatóriumok" a börtönök, fegyházak, internettel, tv-vel stb. töltsék be a funkciójukat, büntetés végrehajtás, emelett biztosítsák azt a lehetőséget, hogy a szükségét végző elítélt ezt emberi körülmények között tehesse. ez csak egy példa volt. de a zsúfoltság is komoly gond forrása lehet, mert az egyébként is "ideges" elítéltek egymásnak eshetnek, ha mondjuk egy két főre alkalmas cellában 4-6 elítéltet zsúfolnak össze. ezek csak példák. amikkel te is tisztában vagy.

6.Lenin 2020.01.23. 13:05:20

@R.V.J.:

Na, látod, ezt nem vitatom. Az eszmék maradnak, vagy inkább öröklődnek.

Ahogy a náci, komcsi, libsi eszmék is, de soha nem érik el a "normális" emberek szintjét.
Nyilván az ilyen idióták, mint a két picsának látszó (felületesen nézve) csaj az ep-ben, a fiataloknak tetszenek, amíg rá nem jönnek, hogy az ő szüleik is kefélnek, vagy keféltek valamikor, és a kefélést nem ők találták fel.
Aztán vagy betagozódnak a normális emberek közé, vagy elviszi őket az alkohol drog, nemi betegségek, vagy csak simán megfagynak az utcán. Ennyi a történetük.

Vagy bekerülnek egyesek felsőbb körökbe, ahol a megfagyás helyett a férjük, szeretőjük fogja őket elintézni, amikor már egy ráncos vén picsa lesz belőlük. Alkohol drog itt sem számít különleges elhalálozási esetnek.

Persze, fiatalok jönnek, mennek már évszázadok óta. Semmi újdonság nincs ebben.
Csak néhány kütyü lesz más, és más. A hülyeség örök.

morpho 2020.01.23. 14:26:46

@csókolom a Miniszterelnök Úr kezit: "arra adjál forrást, hogy a bűnöző niggert személyesen pártfogolja"

Nem ő a miniszterelnök? Nem az ő pártja szavazta meg s kerítést és hagyta jóvá az oltalmazási státusz intézményét?
A törvények nem személyre szabottak (néhány lex XY kivételével) Milyen buta kérdés ez? Maga elmeroggyant, vagy ez volt hírtelen a lrgfrappánsabb ötlete?

morpho 2020.01.23. 14:35:57

@Womb Raider: "nem lehet a jövőbe tekintve pontosan megmondani, kiben mi is lakozik valójában"

Hát nem. Itt van például az erdőkertesi polgárőr, aki két rendőrt késelt meg... Pedig a polgármester 10 éve lelkiismeretes embernek ismerte... Van ilyen sajnos...

Womb Raider 2020.01.23. 14:48:51

@morpho: Aljadék tetű vagy, drága olvtárs, mert ezen megállapításodban implicite ott búvik meg, hogy "ilyenek ezek a magyarok".. Nos, ez messze nem igaz.A példád nem jellemzi a magyar viszonyokat. Nekünk nem az erdőkertesi polgárőröktől kell tartanunk, hanem a kertek alatt surranó cigányoktól akiknek aljas indokból elkövetett bűncselekményeiből száz és száz esik egy erdőkertesi polgárőr garázdaságára.

Az oltalmazotti státuszt is feszegetheted, de mielőtt nagyon fellelkesül, még véletlenül sem Orbán fejlesztése, kb. ugyanannyira EU norma, mint sok-sok egyéb.
Persze, ha felszámolná ezt a fajta idegenrendészeti-menedékjogi státuszt, ti lennétek az elsők, akik hörögve futnátok brüsszelig, mert Orbán lábbal tiporja az emberi jogokat.

Magna cum laudeTigeri másztesz digrii 2020.01.23. 16:27:54

@nincs1itt:
@Szergej Szergejevics Szergejev:
Na most egy aljas gyilkosnak szerintem sem kéne jogokat adni.
Oké túlzsúfoltság ne legyen,tudjon szarni,fürödni,ne kelljen fagyoskodniuk,mert az én sem bírnám,meg ne kelljen megenniük a tökfőzeléket,mert valahol én is emberséges vagyok.

István Tamasi 2020.01.24. 08:54:55

@Grimbusz Makszimusz: Végre egyszer igazat mondott: O1G nem gyakoló jogász. A csüngőhasúsuttyó egy gyakorló tolvaj gazember.
süti beállítások módosítása