B1 blogcsaládBayer Zsolt megfejtette a rejtélyt: a bevándorláspárti titkosszolgálatok szervezték az új-zélandi mészárlást

2019. március 16. - nickgrabowszki

Mert az lehetetlen, hogy Orbán politikája tömeggyilkosságokhoz vezetne, vagy akár csak kapcsolatban lenne velük.bayorb.jpeg

Ha valami igazán rámutatott arra, hová vezet a gyűlöletkeltés és az uszítás, embercsoportok stigmatizálása és dehumanizálása, a rasszista-náci kisebbség igényeinek feltétlen kiszolgálása, az a 49 halottal járó christchurchi mészárlás volt. Ezek után még a legelszántabb orbánistának is el kellene gondolkodnia, nem lehet-e esetleg, hogy mégis akad némi probléma a Fidesz-kormány ezirányú politikájával.

A kormányzati agytrösztnek lépnie kellett valamit, hogy megoldást nyújtson a bázisban esetleg kialakuló kognitív disszonanciára, mert azt talán mégse lehet, hogy felelős magyar kormánytagok biztosítsák támogatásukról a tömeggyilkosságot elkövető ausztrál fitneszedzőt, Brenton Tarrantot (mint mondjuk tette az azt Milo Yiannopoulos, aki a Fidesz nagyon szeret, de Ausztráliából ezért kitiltottak).

Az most már sok lenne a jóból, és azzal végképp magára zúdítaná a Fidesz a civilizált világ ellenszenvét. Meg talán a haragját is.

De itt van nekik a Lovagkeresztes Írófejedelem, a Fidesz havi milliókkal kitömött vezéragitátora, az 5-ös számú párttagkönyv birtokosa, aki kimondhatja, amihez a kormány nem adhatja a nevét, úgyis

mindenki tudni fogja, hogy Orbán beszél belőle.

És Bayer Zsolt meg is találta a megoldást:

az ember az iszonyodás után alig tud szabadulni a gondolattól, hogy ez az egész most nem véletlenül történt. Ennek éppen most, éppen így, éppen ott kellett megtörténnie. Olyan az egész, mint egy 

megszervezett, megrendezett titkosszolgálati akció.

Összerittyent írásművében az "eritreai állatok" kifejezés feltalálója a következő bizonyítékokkal támasztja alá a gyanúját:

  • a mészárlás Christchurchben történt, ami azt jelenti Krisztus temploma, hogy mindenkit agyába "beleégesse": keresztények öltek muszlimokat;
  • Európában EP-választások lesznek, ahol erősödnek a "a bevándorlásellenes, nemzetállami törekvéseket támogató politikai erők", amit meg kell állítani;
  • erre szolgál, Tarrant, az elkövetők egyike feltette a netre a krédóját, ami ugyanaz, mint az ún. bevándorlásellenes (értsd: neonáci) erők politikai ideológiája;
  • Tarrant Bulgáriában, Romániában, sőt (horribile dictu) még Magyarországon is járt az utóbbi fél évben, ami tudvalevőleg a "a bevándorlás-ellenes tábor vezetője".

Nos? Nem gyanús ez az egész?

És az ultima ratio természetesen Hunyadi János és Szilágyi Mihály neve.

Ilyen esetekben a rendőrség annyit szokott mondani, hogy most történt a szörnyűség, még tart a vizsgálat, előszeretettel tartják titokban az elkövető nevét és származását (ha muszlim terroristáról van szó, akkor az elkövetés után soha, ismétlem soha nem nevezik meg a gyanúsítottat és nem közlik származását!), most pedig névvel, címmel, fényképpel, származással csodálhatjuk meg a tettest, és egészen megmagyarázhatatlan módon még a gyilkos fegyverről is azonnal vannak fényképek. Illetve nem is annyira megmagyarázhatatlan mindez, ha számításba vesszük, hogy ez az őrült pszichopata történelmi személyiségek neveivel és történelmi események, csaták helyeivel és évszámaival festette tele a fegyverét. Így már érthető, ugye? Hát rajta van a gépkarabélyon Hunyadi János és Szilágyi Mihály neve is, a nándorfehérvári diadal hőseié! Így aztán mindjárt visszafelé, történelmi összefüggésben is le lehet számolni a „muszlim-ellenességgel”, az iszlám hódítás elleni harccal! Hát hogyan is lehetne ezentúl Hunyadira hivatkozni, ha egyszer egy ártatlan muszlimokat lemészároló gyilkos állat is az ő nevét írta rá a fegyverére?

Tehát az a gyanús, hogy a hatóság jól dolgozik. Sőt, hogy egyáltalán dolgozik.

Így lesz szélsőjobboldali uszítás következményeit megmutató legerősebb bizonyítékból éppen a titkosszolgálati szervezettség bizonyítéka. Mintha egy védőügyvéd azzal érvelne, hogy mivel védence nem lehetett olyan hülye, hogy ujjlenyomatot hagyjon a helyszínen, azokat csak a rendőrség tehette oda, tehát a vád megdőlt.

Olyat ugyanis el sem lehet képzelni, hogy az európai és amerikai szélsőjobboldal évek óta tartó uszítása serkenthette volna cselekvésre a christchruchi mészárosokat. Nem, az teljesen kizárt, hogy egyszerűen csak levonták volna. "a fehér, keresztény faj" megvédésére sarkalló propagandából természetszerűleg adódó következtetéseket.

Alighanem a Fidesz-táborban 100 ezerszámra lesznek olyanok, akik elfogadják ezt a magyarázatot, és a hívő többiekben is sikerül a kétség némi magvait elhinteni.

Mert az lehetetlen, hogy Orbán politikája tömeggyilkosságokhoz vezetne, vagy akár csak kapcsolatban lenne velük.

És ha mégis úgy tűnik, akkor az csak az ellenség műve, hovatovább aknamunkája lehet.

A rejtély és a probléma megoldva, mégha a józan ész felfüggesztésének  és a valóság érvénytelenítésének árán is. Bár ez már úgyis megtörtént évekkel korábban.

Ha valaki arra gondolt volna az elmúlt években, hogy már biztos elérték a mélypontot, akkor ki kell ábránduljon. Bayer Zsolt megmutatja, nincs olyan feneketlen sötétség, aminél mélyebbre ő meg a Fidesz már ne tudna süllyedni.

Mindig meg tudnak lepni bárkit.

A bejegyzés trackback címe:

https://b1.blog.hu/api/trackback/id/tr7814692574

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

teéjesenmindegy 2019.03.18. 10:40:39

@_most_:
Hehe. Hát persze.
Tehát számodra az a véleményszabadság, hogy bírósági ítélet nélkül, sőt feljelentés nélkül azt plakátolok ki rólad amit akarok? Mondjuk "_most_ Pedofil?"
Kisapám, alapvető fogalmakkal nem vagy tisztában.

_most_ 2019.03.18. 10:41:36

Sokan kétségbe vonják, hogy Orbán uszító kampánya ilyen mészárlásra ösztönzi az embereket, de elég csak megnézni, hogy fideszes oldalakon milyen sokan ünneplik a terroristát, csak szerencsére a magyar nácik alapvetően gyávák ilyen tettekhez.

_most_ 2019.03.18. 10:43:07

@teéjesenmindegy: nyilván csak a fidesz plakátolhat hazugságokat, ez a demokrácia.

_most_ 2019.03.18. 10:44:20

@teéjesenmindegy: hol van bírói ítélet Soros ellen?

Kuglóf. Az 2019.03.18. 10:54:37

@morph on deer: Tefasz, ott fentebb PONTOSAN elolvashatod, hogy mi az az üzenet, amelyet MINDEN országban harsog a média. A kétmilliárd ISZLÁM hívő országban is. Oké, nem tudsz angolul, a Christ az Krisztus a church az meg templom, vagy egyház.
Amint mondtam, KERESVE sem találhattak jobb helyet erre.
Aztán vagy felfogod ezt vagy nem.

Kuglóf. Az 2019.03.18. 10:56:05

@_most_: Malajzia, például. Szerintem Izraelben és Britanniában is, de ezeket nem tudom 100%, csak azt, Izraelbe nem mer elmenni, mert felakasztanák a Hamasz támogatása miatt.

chrisred 2019.03.18. 10:59:27

@Kuglóf. Az: Vagyis akkor csak ezekben az országokban lenne szabad plakátokat kitenni?

teéjesenmindegy 2019.03.18. 11:00:54

@_most_: Hol van a plakát, hogy Soros lop, te nyomoronc?
Vagy szerinted is bűncselekmény támogatni a bevándorlást meg a nyitott társadalmakat?
Hol vádolták bűncselekménnyel az öreget?

chrisred 2019.03.18. 11:09:19

@teéjesenmindegy: Semmi ilyesmi nem volt azon a plakátokon, csak brüsszelezés.

teéjesenmindegy 2019.03.18. 11:13:33

@chrisred: Most egész konkrétan melyik plakátról is beszélsz?
A jobbik tudtommal a "ti dolgoztok ők lopnak" plakátnál lett megbüntetve. Rágalmazás.

Az, hogy joga van tudni mit akar brüsszel se nem rágalmazás, se nem semmi. Két kedves mosolygós idős bácsi van rajta. Az egyik még pirospozsgás is, mint a télapó.

Blogolo Blogi 2019.03.18. 11:16:12

@Sir Galahad: nem tudom, hogy tud-e magyarul. Ha az angol jol megy neki, akkor viszont lathatott olyan plakatot, amely cselekvrsre kesztette. Asszem Brüsszelbe tetette ki Viki, olyan mozgo auton volt, hogy sokan lathassak. Asszem ugy kezdodott, hogy Hundreds have died... Erezhette ez az ausztral ember akar ugy is, hogy cselekednie kell, tudod, hogy o a soros.....

Kuglóf. Az 2019.03.18. 11:17:05

Orbán Viktor AZONNAL levetette az összes hazug plakátot mikor szóltak nekije.
Mindenki láthatja, hogy mostmár KIZÁRÓLAG azok vannak az utcán, amelyikre bizonyíték van és Brüsszel sem tudja megcáfolni őket.

morph on deer 2019.03.18. 11:19:18

@Kuglóf. Az:
”... ők a mai napig elhiszik, hogy egy vasbeton épület irodatűztől összeomolhat...”

Hát ha te elhiszed azt, hogy a WTC irodatűz miatt lángolt, akkor ez már nem mindegy?

Szerintem inkább a város névadóinál kéne reklamálni elsősorban, mert a dolog már ott kezd problémás lenni, - szerintem.
Viszont képzeld el, mekkora felhördülést okozott volna magyar kormánykörökben, ha a lövöldözés mondjuk Wellingtonban történt volna!
Mert akkor az egészet teljesen egyértelműen orbán kedvenc lábbelije elleni támadásként is lehetett volna magyarázni, különös tekintettel a merénylő magyarországi látogatására!
:)
Amúgy nem ismerem az újzélandi muszlim imaházak darabszámát és elhelyezkedését, de feltételezem, hogy aki mohamedánokat akar ölni, az Inkább ennek alapján kezdi a tervezést, és nem úgy, hogy egy jól hangzó városnevet keres először, és reméli, hogy egyébként van néhány moszké is a helyszínen, nem gondolod?

Aztán meg ott van a már korábban hivatkozott földrengés, amely ledöntötte a keresztény templomot, - ugyancsak Christchurch városában!

Képzeld csak el, hogy ahhoz mennyit kellett melóznia a titkosszolgálatoknak, hogy megoldják, és ne derüljön ki!
Szerencséjük, hogy akkoriban Bajernek még fogalma sem volt arról, hogy ilyen nevű város egyáltalán létezik, mert akkor semmi nem akadályozta volna meg abban, hogy egy nagy keresztényellenes összeeesküvésről kerántsa a leplet!

“Soros György földrengésnek öltözve keresztény templomokat rombol, hogy kedvébe járjon a több millió muszlim bevándorlónak...!”
- Na, milyen?

sírjatok 2019.03.18. 11:19:40

@Igazamvanvagyigazamvan?: "Orbánt hibáztatja, hanem azt a fajta uszító politikát, amit folytat. "

De Orbán itt van Magyarországon. A vérengzés Új-Zélandon történt. Orbán itt van. A vérengzés ott. Ott nincs Orbán. Itt nincs vérengzés. Az uszító politika (?) itt van. De itt nincs vérengzés. Ott nincs uszító politika. Ott van vérengzés.

Nem? Semmi? Tényleg semmi?

Kuglóf. Az 2019.03.18. 11:20:46

@Ballib vagyok mert rettegek: Teisfasz, az a Pharaon könnyebben járkált ki/be a Zusába mint ahogy te képes lennél megtenni, ANNYIRA kereste őt az összes 3 betűs ügynökség, hogy csak na! Még trollnak is pipogyusz vagy, embernek meg ahogy mexólítottalak.

Wrex 2019.03.18. 11:42:11

Teljesen mindegy hogy ki szervezte. London polgármestere (egész véletlenül muszlim) megmondta már 2016-ban hogy az ilyen támadások a nagyvárosi élet velejárói amire számítani kell (“Part and parcel of living in a great global city is you’ve got to be prepared for these things”). És tényleg.

erkölcsi hulla 2019.03.18. 11:43:17

"Tömeggyilkosság" valami 50 muszlim halt meg. A nyugati média forrong a nácik miatt.

A sok keresztény, akiket a muszlimok erőszakoltak meg, késeltek meg, hajtottak át rajta, égettek halálra, vágták le a fejét és a többi, senkit sem érdekel. Miért is?

Nem érzek sajnálatot a szóban forgó merénylet miatt, valahogy úgy vagyok vele, mint a muszlimok, mikor keresztényeket kínoznak, gyilkolnak. Közvélemény előtt ellenzi, és kikéri magának, hogy nem minden iszlamista ilyen, de konkrétan semmit nem tesz ellene, szemet huny fajtársainak kereszténygyűlölete felett.

erkölcsi hulla 2019.03.18. 11:44:47

@Wrex: Nahát, egy muszlim vezető azt állítja, hogy a terrorizmus a városban élés mindennapos eseménye. Remélem valamelyik családtagja is megtapasztalja majd ezt.

Nincs közöttünk csicska 2019.03.18. 11:46:54

@erkölcsi hulla: Az EU hataron kivul bombazott muszlim, az hostett.

Akit a civilizalt orszagokban olunk meg, az terrorizmus.

Ertem? MULTIKULTI JO

Nincs közöttünk csicska 2019.03.18. 11:49:16

@Wrex: "megmondta már 2016-ban hogy az ilyen támadások a nagyvárosi élet velejárói"

Amig a kisvarosokban nincs eleg kecskebaszo...

morph on deer 2019.03.18. 11:54:14

@Kuglóf. Az:
“Amint mondtam, KERESVE sem találhattak jobb helyet erre.”

Aha, és akkor ez most gyanús?
Netán tudod is, hogy kerestek, keresgéltek, de aztán belátták, hogy ez a legtutibb hely, mi?
Kellően fejlett az infrastruktúra is ahhoz, hogy élőben lehessen nyomatni az interneten, ráadásul angol az egyik hivatalos nyelv, mi kell még?

Már csak azt várom, hogy “kiderüljön”, az egész mögött Gyurcsány áll, és mindezt azért szervezte meg, hogy lejárassa orbán viktort..! Csak ott cseszte el, hogy lefelejtette orbán nevét a kalasnnyikovról, így most kénytelen volt felbérelni a bájert, hogy különféle titkosszolgálatokra terelje inkább a figyelmet..!
Cudarul fondorlatos terv volt, de köszönhetően az éber fideszeseknek, lelepleződött!
De jó!

chrisred 2019.03.18. 11:57:10

@Wrex: www.theguardian.com/australia-news/2017/mar/29/misleading-qa-question-on-sadiq-khan-should-have-been-corrected-abc-admits

"What Khan actually said in September was: “Part and parcel of living in a great global city is you’ve got to be prepared for these things, you’ve got to be vigilant, you’ve got to support the police doing an incredibly hard job. We must never accept terrorists being successful, we must never accept that terrorists can destroy our life or destroy the way we lead our lives.”

Sir Galahad 2019.03.18. 11:58:59

@Blogolo Blogi: Aha. Tehát az emberek olyan hülyék, hogy Viktor plakátja nélkül nem értesülnek arról, hogy a muzulmánok számolatlanul késelik, gázolják, robbantják, lövik le a nem muzulmánokat Európában.

Ne haragudj, de te ezt komolyan gondolod?

chrisred 2019.03.18. 12:23:13

@Sir Galahad: Akkor mi értelme volt a plakátoknak, ha olyasmit közöltek, ami mindenki számára nyilvánvaló volt? Még azok számára is, akik százig sem tudnak elszámolni, ha jól értem (hundreds=számolatlanul).

Blogolo Blogi 2019.03.18. 12:25:23

@Sir Galahad: ha ertesulnek rola, akkor minek a plakat?

Blogolo Blogi 2019.03.18. 12:35:26

@sírjatok: John Hunyadi vagy Szilágyi sem sokszor volt a kiviknel, megis ott a nevuk a flintan. Apropo, lehet Viki neve is szerepel, csak nem Orbant kell keresni;) Gyerekek, ezt ellenőrizte már valaki?!

alöksz róz 2019.03.18. 12:41:31

@kedvenc nicktolvaj: minek, ott van felül a poszt, el kéne tudni olvasni és értelmezni.

erkölcsi hulla 2019.03.18. 12:48:44

@Nincs közöttünk csicska: A különbség az, hogy a média nem hozza nyilvánosságra hogy muszlimok sem a rasszukat, az egészet elsikálják.

Nincs közöttünk csicska 2019.03.18. 12:52:32

@erkölcsi hulla: Hat ja, eltelt 2 ora es se foto, se motivacio, se semmi arrol hogy volt e Magyarorszagon.

Ugyhogy ez nem feher ember lehetett.

Minden ballib bérretteg 2019.03.18. 13:05:15

Íme, amiből soha a büös hír a b1-en, vagy az Indexes hírhamisítóknál:

www.origo.hu/nagyvilag/20190318-utrecht-lovoldozes.html
Lövöldözés Hollandiában, egy halott, több sérült

Egy villamoson nyitott tüzet egy férfi a hollandiai Utrecht városában. Legalább egy ember meghalt és többen megsérültek. A rendőrség szerint terrortámadás történhetett. Cikkünket frissítjük!

Minden ballib bérretteg 2019.03.18. 13:06:47

Íme, amiből soha a büdös életben nem lesz hír a b1-en, vagy az Indexes hírhamisítóknál:

www.origo.hu/nagyvilag/20190318-utrecht-lovoldozes.html
Lövöldözés Hollandiában, egy halott, több sérült

Egy villamoson nyitott tüzet egy férfi a hollandiai Utrecht városában. Legalább egy ember meghalt és többen megsérültek. A rendőrség szerint terrortámadás történhetett. Cikkünket frissítjük!

Ballib vagyok mert rettegek 2019.03.18. 13:50:18

A ballib média itt zokog 50 kecskebaszó muszlim meg gyerekeik halála miatt valahol a tengeren túl ahova a magyarok 99,9%-a úgyse tud eljutni soha a büdös életben, közben abból sose lesz hír nálunk, hogy migráns terrortámadás történt hazánkban Kiskunmajsán!

Részegen ült kocsiba a halálos balesetet migráns okozó nő, magyar lánya árván maradt
2019.03.18.

Egészen döbbenetes annak a halálos terrortámadásos balesetnek a háttere, amely múlt pénteken történt Kiskunmajsától nem messze: két autó frontálisan ütközött össze. Az egyikben egy migráns nő, a másik autóban egy magyar házaspár utazott, mindhárman meghaltak.

A Blikk szerint a vétkes autóban utazó K. Nikolett migráns terrorista ittasan és gyorsan vezetett. A migráns nő előző nap egy kiskunmajsai kocsmában italozott, akkor vele volt 14 éves magyar lánya is. A migráns nő barátai kérlelték, ne üljön autóba és ne csináljon terrortámadást, de ő hajthatatlan volt. Hazavitte magyar lányát, majd úgy döntött, tovább bulizik. Autóba ült és elment egy másik szórakozóhelyre. Másnap reggel 8 órakor, még mindig ittasan ment hazafelé, amikor terrorcselekmény elkövetése céljából karambolozott.

A rendőrség szerint terrortámadás történhetett. Cikkünket frissítjük!

VT Man 2019.03.18. 14:17:44

@Minden ballib bérretteg:
"Lövöldözés Hollandiában, egy halott, több sérült"

Egyelore nem derult ki, hogy feher ember lovoldozott, vagy muszlim / migrans, ugyhogy meg lehet fogadni.

Minden ballib bérretteg 2019.03.18. 14:18:13

@chrisred:

Az Index nevű hírhamisítótól mi mást várhatna el az ember, mint ezt:

"A támadás motivációja egyelőre ismeretlen"

Ezzel szemben Origó: "A rendőrség szerint terrortámadás történhetett....
Az eset után a kormány székhelyén, Hágában is megszigorították a biztonsági intézkedéseket, Utrechtben a legmagasabb szintre emelték a terrorfenyegetettség szintjét. Mark Rutte holland miniszterelnök aggasztónak nevezte az esetet, és
rendkívüli kormányülést hívott össze."

És nicsak-nicsak..
Ismét az Origó áll közelebb az igazsághoz, ha az ember a külföldi lapokat is átnyálazza.

Minden ballib bérretteg 2019.03.18. 14:20:05

@VT Man:

Ezt az információt, csak a nem migráns terrortámadások elkövetői esetén közlik a hatóságok mindenhol.

Ha migráns, akkor legfeljebb kiszivárog az információ, amit az Index féle hírhamisítók, fake news-nak neveznek előszeretettel.

morph on deer 2019.03.18. 14:23:40

@Blogolo Blogi:
”Gyerekek, ezt ellenőrizte már valaki?!”

Azokat a TEKes gyerekeket kérdezted már?

chrisred 2019.03.18. 14:30:41

@Minden ballib bérretteg: "A rendőrség Twitteren adott ki egy képet a feltételezett elkövetőről, akit továbbra is keresnek. Azt írják, a 37 éves Gökman Tanis törökországi születésű."

Ez az információ csak az indexes hírhamisítóknál, vagy az origós kormányzati hírhamisítóknál is megjelent?

Nincs közöttünk csicska 2019.03.18. 14:50:40

Atlagos hollandiai torok migrancs, korabban nemi eroszakot kovetett el, most lovoldozott.

Idegallapotba kerult

www.breitbart.com/europe/2019/03/18/several-gunmen-open-fire-on-tram-in-netherlands-perpetrators-on-the-run/

Minden ballib bérretteg 2019.03.18. 14:52:44

@chrisred:

Mindkettőn megjelent..

Úgy látszik az Index szakított a hagyománnyal, miszerint a migránsok által elkövetett terrorcselekményeket bagatelizálni kell, mely gyakorlatot a 444 és HVG ma is folytat.

Persze az Index is visszatér majd a hírhamisítás gyökereihez ahogy szokta, csak idő kérdése.

chrisred 2019.03.18. 14:58:08

@Minden ballib bérretteg: Azért az indexen eddig is többet lehetett olvasni a migráns hátterű európai terrorcselekményekről, mint az origón az oroszok európai kémtevékenységének magyar kormányzati támogatásáról.

erkölcsi hulla 2019.03.18. 15:03:32

@Nincs közöttünk csicska: @Minden ballib bérretteg:

"Úgy látszik az Index szakított a hagyománnyal, miszerint a migránsok által elkövetett terrorcselekményeket bagatelizálni kell, mely gyakorlatot a 444 és HVG ma is folytat."

Lehet, hogy a zsindex erről leszokott, viszont pl. a német és angol sajtó 100%-a nem, aki meg felszólal ellene, azonnal lecsukják. "szólásszabadság"

És a zsindex is, míg a mudslimok által elkövetett vérengzéseket csak tudósítja, addig a mostani szélsőjobbos merényletet SZÓ SZERINT mocskolta a merénylőt, előfordult a fosozástól elkezdve minden, nyomdabetűt nem tűrő kijelentés is, annyira fel voltak háborodva, hogy nem csak a kecskebaszók gyilkolhatják a keresztényeket.

Ennyit az indexről. A gazdáiknak így is vannak elvárásaik.

morph on deer 2019.03.18. 15:05:47

@Nincs közöttünk csicska:
“geci migrancs”

Azt ugye tudod, hogy ez a vezetéknév már foglalt?

chrisred 2019.03.18. 15:18:50

@erkölcsi hulla: Melyik index cikkben volt ez?

Amúgy érdekelne, hogy Erdogan, aki a christchurchi merényletet a növekvő iszlamofóbiának tudta be, mit szól egy törökorszàgi születésű merénylőhöz.

Sir Galahad 2019.03.18. 15:20:37

@Blogolo Blogi: Az egy másik, nem ide tartozó kérdés. Annyira azért magad is rájöhettél volna, hogy nem a véletlenszerűen erre utazó új-zélandiak tájékoztatására készültek.

darlacko 2019.03.18. 15:20:47

Az a vicc, hogy ahonnan ezek az iszlámok beavászkodtak Új-Zélandra (Szíria, Irak, Afganisztán), ott napont ölnek meg ennyi embert. Csak az afgán híreket olvasgatva a merénylet óta, többször ötven embert öltek meg ott az iszlámok.
A párizsi, nizzai, belgiumi, németországi.éd amerikai iszlámista terrortámadások áldozatait meg mára mindenki elfelejtette. Pedig pár éve mekkora divat volt francia trikolóros szűrőt tenni a facebook profilképetekre. Meg kiírni, hogy #Je suis Charlie

darlacko 2019.03.18. 15:25:05

@Oxica: lótolvaj cigányozni annyira européer dolog... Cseppet se uszító.
Amúgy pont Orbán alatt kevesebb a rasszista támadás Magyarországon.
Korábban, a maszop-szadesz uralom idején magyarokat gyilkoltak cigányok elég nagy számban, aztán voltak a magyar katonai titkosszolgálathoz köthető cigánygyilkosok. Ehhez képest ma Magyarország a nyugalom szigete.

Nincs közöttünk csicska 2019.03.18. 15:26:45

@darlacko: Azer Draskovics hamisitott vidiot vmi szeljobbos bombatamadasrol.

erkölcsi hulla 2019.03.18. 15:38:43

@darlacko: Lassan már azért is elvisznek, ha egyetértesz azzal hogy a kecskebaszók gyűlölik a fehér keresztény kultúrát, és ha lehetőségük van/lesz rá, gyilkolni fognak, mindenütt, csak idő kérdése. Még csak nem is az egyén miatt van, egyszerűen a világnézet, kultúra, és a vallás ilyen szintű ütközése egy olyan 0 toleranciával rendelekző vallás számára, mint az iszlám, törvényszerűen vérengzéseket, gyilkosságokat fog szülni. És ez ilyen egyszerű.

Az évtized vicce a "Moderate muslim"

"Új-Zélandon közben a rendőrség bejelentette, hogy letartóztatásban marad egy férfi, akinek ugyan nem volt köze magához a terrortámadáshoz, de a videót támogató szöveg kíséretében megosztotta, és a két megtámadott mecsetről posztolt fényképet, „target acquired”, (kb. célra tarts) szöveg kíséretében."

Igen, egyszerűbb példát statuálni egy ártatlan fiatalon, és ezzel kielégíteni az ország muszlimjait, és ezzel elismerni hogy szembeköpi a kormány saját sok évezredes kultúráját, hagyományait, vallását a muszlimok javára, akik győlölik őket.

Blogolo Blogi 2019.03.18. 16:33:07

@Sir Galahad: Azért kell a plakát, mert nem tudják. Szerinted a kormány feleslegesen kolt tajekoztatasra csilliardokat? Nekem hiaba mondod, hogy tudtak, mert a kormany tuti okosabb, mint Te es szerimtuk meg nem tudkak, ezert a plakat. Mindenkinek joga van tudni, a kulfoldieknek is! Hat nem erted?

Sir Galahad 2019.03.18. 18:18:49

@Blogolo Blogi: Ne haragudj, de ezen a szinten én nem vitázom.

kedvenc nicktolvaj 2019.03.18. 18:19:46

@Sir Galahad: Na! Sikerült elolvasnod? Szóval mégsem írta hogy Orbán miatt volt a merénylet?

kedvenc nicktolvaj 2019.03.18. 18:21:53

@Sir Galahad: Már csak zavarodottan magyarázkodsz, most hogy az általános iskolás tanítónénid segített megérteni amik kibetűztél.

Anita Nagys 2019.03.18. 18:39:50

@Ballib vagyok mert rettegek: egy hihetetlenul primitiv es kibasz... ttul rosszindulatu barom vagy ( disznobaszo esetleg).

Anita Nagys 2019.03.18. 18:41:32

@Minden ballib bérretteg: a kozteve hagyomanya a hirhamisitas... baromagyu

Blogolo Blogi 2019.03.18. 18:45:11

@Sir Galahad: Egyaltalan nem haragszom es remelem Te sem veszed zokon, ha legkozelebb is felhivom majd a figyelmedet azokra a tenyekre, amelyek alatamasztjak ervelesed inkonzisztens voltat.

inteligencs elenzeki 2019.03.18. 19:01:02

"Mindig meg tudnak lepni bárkit."

Ti viszont egyáltalán nem tudtok meglepni. Már vártam, hogy mikor jelenik meg egy cikk arról, hogy ezért is a zorbán a hibás.

Az ember esze megáll.

Amúgy egy ehhez hasonló merénylet, már várható volt, engem az lepett meg, hogy eddig ez az első több áldozatot követelő muszlim ellenes fellépés.

Hatás, ellenhatás. A rengeteg iszlám indíttatású merénylet, amit az utóbbi évtizedekben keresztények rovására elkövettek, előbb utóbb ehhez kellett hogy vezessen.
Amúgy görény dolognak tartom, bárki követi el. Fegyvertelen, gyanútlan, felkészületlen embereket halomra gyilkolni, egyszerűen gyávaság.

inteligencs elenzeki 2019.03.18. 19:05:47

@kedvenc nicktolvaj:

"Szóval mégsem írta hogy Orbán miatt volt a merénylet?"

"Ezek után még a legelszántabb orbánistának is el kellene gondolkodnia, nem lehet-e esetleg, hogy mégis akad némi probléma a Fidesz-kormány ezirányú politikájával."

"Mert az lehetetlen, hogy Orbán politikája tömeggyilkosságokhoz vezetne, vagy akár csak kapcsolatban lenne velük.
És ha mégis úgy tűnik, akkor az csak az ellenség műve, hovatovább aknamunkája lehet."

Most akkor mi mást akarna sugallni a poszt ?

Sir Galahad 2019.03.18. 19:14:23

@Blogolo Blogi: Dehogy haragszom! Külön meg is köszönném, ha legközelebb sikerülne ilyennel előállnod.

Sir Galahad 2019.03.18. 19:15:19

@kedvenc nicktolvaj: Ezt lehetne még egyszer magyarul?

Che21 2019.03.18. 20:01:53

Nabazmeg, sikerült levezetni, hogy a világ túlfelén egy mészárlás a Fidesz politikájának köszönhető.

És ezek után nekiáll a szerző Bayert lehülyézni.

jolaca 2019.03.18. 20:09:44

Ritkán olvasom a blogok hozzászólásait, önvédelemvől. Most óvatlanul belefutottam. Ennyi beteg honfitársra azért nem számítottam... Még Bayer is már majdnem emberszerű gondolkodónak tűnik, innen nézve.

morph on deer 2019.03.18. 20:50:55

@Che21:
”És ezek után nekiáll a szerző Bayert lehülyézni.”

Ó dehogy!
Ugyanis erre semmi szükség nem volt: ez az alaphelyzet, és minden más csak viszonylagos. Még az is, hogy bájer eserleg beletalált a tutiba, csaképpen nem úgy, ahogy gondolta!

Mert mi van akkor, ha ez tényleg ehy titkosszolgálati meló eredménye, csak éppen nem azért, hogy valaki most megsajnálja a muszlimokat, hanem azért, hogy felhergeljék őket!

Kell hozzá egy kellően korlátolt “nemzetthy” hős, akit nem nehéz megtalálni, - akát itt is akad pár tucat, - ezen túl pár biztató szó, esetleg anyagi támogatás, meg egy kis segítség a felszerelés beszerzéséhez, a többi már szinte magától megy!

Ne felejtsd el, hogy a muszlimoknál a mártírok VIP-ként azonnal a mennybe mennek, szóval ott nem okoz gondot beáldozni pár tucat saját hívőt azért, hogy újra beindúljanak a támadások a hitetlenek ellen világszerte!

Így legalább az orbán és a Trump féle gyökött agyú kreténeknek megint lesz miért óbégatnia már megint!
Végül is gondold el, hogy mennyire ciki lehetett szegény viktornak is széltében-hosszában migránsozni most a választások előtt, miközben nem is volt sok migráns, és alig valami említést érdemlő esemény!

Na most majd nyugodtan lehet újra nyomni a háborús lózungokat, hiszen végre megint folyik a vér!
Mert nehogy már egyszer nyugi legyen, mert akkor azonnal kiderül, hogy csak és kizárólag a hőbörgéshez értenek, az meg messze nem elég a kormányzáshoz..!

Na de most újra helyreállt a “rend”, - lehet szabadon gyűlölködni tovább!

miért 2019.03.18. 20:56:01

@erkölcsi hulla: kisöreg! Te tényleg egy erkölcsi hulla vagy! Egyébként mi van, ha bayerzsóti barátod a tek-re gondolt? Ezt fel tudnád a mogyorónyi agyaddal?

morph on deer 2019.03.18. 20:56:57

@Comte de Gippaud:
“Most akkor mi mást akarna sugallni a poszt ?”

Szerintem csak azt, hogy ki-ki merengjen el, hogy hova vezet(het) a gyűlölködés, gyűlöletkeltés.
Akár attól függetlenül is, hogy ki a muszlim és ki nem: úgy általában.

Mert jó vége annak még soha nem volt, és nem is hiszem, hogy egyáltalán lehetne. Kábé ennyit a sugalmazásról.

wolves84lb 2019.03.18. 21:44:50

@Spiritmonger:
"Az elkövető biztosan komoly titkosszolgálati háttérrel hajtotta végre a tettét, úgy választotta ki a célpontokat, hogy azonnal a muszlim közösségekért kezdjen mindenki aggódni - érdekes módon nem egy arab/paki drogdílerbandát eliminált, aztán hagyta magát elfogni, aztán lényegében hírzárlat van, szóval Bayer megint beletalált a közepébe."

Hát te kibaszott sötét vagy, bazdmeg.

AZ IGAZI HUNGAROFIL 2019.03.18. 21:47:29

Az ausztrál tömeggyilkos a merénylet előtti években többször járt Törökországban, tavaly volt Bulgáriában, Szerbiában, Boszniában, Romániában és Magyarországon is.
1. II. János Pál pápa elleni merényletet KGB szervezte bolgár ügynökei segítségével és a törökörszági KGB álradikálisokkal, Szürke Farkasokkal, mint végrehajtókkal.
2. Szabó Albert, a 90-es évek álradikális, álnyilas provokátora, KGB háttérrel Ausztráliában él és időnként Oroszország érdekében színrelép...
3. Boszniai szerbek által elkövetett szrebrenicai vérengzés, a szerbek a KGB kedvencei...
4. Breivik a tömeggyilkosság előtt a KGB hátterű Rosszabbikkal, stb. barátkozott és Fehér-Oroszországban volt több hétig kiképzésen...
5. Brenton Tarrant is kapcsolatban állt Breivikkel, a kör bezárult...
- Az ügy lényege: Putyin kontra Trump. A muszlim ellenes provokáció nagyszerű támadási alap a bevándorlást ellenző Trump lejáratására, újraválasztásának megakadályozására. Putyinnak nem tetszik Trump kemény, határozott fellépése...

AZ IGAZI HUNGAROFIL 2019.03.18. 21:48:31

Az ausztrál tömeggyilkos a merénylet előtti években többször járt Törökországban, tavaly volt Bulgáriában, Szerbiában, Boszniában, Romániában és Magyarországon is.
1. II. János Pál pápa elleni merényletet KGB szervezte bolgár ügynökei segítségével és a törökörszági KGB álradikálisokkal, Szürke Farkasokkal, mint végrehajtókkal.
2. Szabó Albert, a 90-es évek álradikális, álnyilas provokátora, KGB háttérrel Ausztráliában él és időnként Oroszország érdekében színrelép...
3. Boszniai szerbek által elkövetett szrebrenicai vérengzés, a szerbek a KGB kedvencei...És egyúttal KGB csapás NATO államokra, V4-ekre és Romániára is, ugyanis bennünket is belekevertek az ügybe. A liberál-fasiszták majd rajtunk akarják a port elverni, - hogy ide vezet a migráns ellenesség...Putyin ki akarja lökni Fidesz-t a "Néppártból", hogy kénytelen legyen az ő kamupártjainak EP frakciójába jelentkezni...
4. Breivik a tömeggyilkosság előtt a KGB hátterű Rosszabbikkal, stb. barátkozott és Fehér-Oroszországban volt több hétig kiképzésen...
5. Brenton Tarrant is kapcsolatban állt Breivikkel, a kör bezárult...
- Az ügy lényege: Putyin kontra Trump. A muszlim ellenes provokáció nagyszerű támadási alap a bevándorlást ellenző Trump lejáratására, újraválasztásának megakadályozására. Putyinnak nem tetszik Trump kemény, határozott fellépése...

Punxsutawney Mormota 2019.03.18. 21:50:37

... és 9.11-et is a Moszad tervelte ki, továbbá a Föld lapos, a Holdat meg csak felfestették az égre, bájörzsótinak meg nem használt a gyógyszer csere. Lapozzunk.

AZ IGAZI HUNGAROFIL 2019.03.18. 21:55:48

És egyúttal KGB csapás NATO államokra, V4-ekre és Romániára is, ugyanis bennünket is belekevertek az ügybe. A liberál-fasiszták majd rajtunk akarják a port elverni, - hogy ide vezet a migráns ellenesség...Putyin ki akarja lökni Fidesz-t a "Néppártból", hogy kénytelen legyen az ő kamupártjainak EP frakciójába jelentkezni...

AZ IGAZI HUNGAROFIL 2019.03.18. 21:57:55

Néhány FÁK országain kívüli KGB merénylet 1990 után: ausztriai és németországi levél- és csőbomba merényletek Ausztria EU csatlakozásának ill. Németország egyesülésének lassítására, mo-i robbantásos merényletek, romák elleni sorozatgyilkosság, németországi Döner-gyilkosság sorozat, Breivik 68 áldozata, Brenton Tarrant 50 áldozata, stb. - Ez csak a jéghegy csúcsa. - A Gonosz Birodalmának utódállama, a soha meg nem javuló Orosz Birodalom titkos terrorháborút folytat Európa és az USA ellen is. - A kárpátaljai magyar székházat is az oroszok ügynökei gyújtották föl, és az összes ukrán szélsőségest ők szervezik, tüzelik és ennek köszönhetjük a többek között magyar ellenes ukrán náci oktatási törvényt is.

AZ IGAZI HUNGAROFIL 2019.03.18. 21:59:13

@Punxsutawney Mormota: 9/11 - CIA-Moszad akció, ezt már az óvodások is tudják, csak még maga nem...

Beer Monster 2019.03.18. 22:06:26

Dehogy írt ilyet a nagyszájú. Az van benne, hogy "ártatlan muszlimok".

AZ IGAZI HUNGAROFIL 2019.03.18. 22:08:29

Az aljas nagyhatalmak már a XX. században is alkalmazták a pszichológiát, mint az emberek manipulálására alkalmas tudományt a különböző merényletek előkészítésénél és végrehajtásánál. Pld.: Matuska Szilveszter - Biatorbágyi merénylet, Reichstag felgyújtása, Trockij elleni merénylet, II. jános Pál pápa elleni merénylet, JFK elleni merénylet, az összes KGB-s merénylet, stb. - Az internáci-náci médiát és nemzetközi ügynökhálózatát Oroszország hozta létre és az is üzemelteti. Érdekes módon a hírhedt kurucinfót CIA-Moszad-KGB hármas USA beli szerverekről nyomja...Az etnikai alapon szerveződő Nemzetközi Rablókapitalista Maffia ugyanúgy nem igazán örült a német egységnek és az újra kiépülő német-keleteurópai gazdasági-politikai egységnek, mint a térség hagyományos ellensége az Orosz Birodalom...CIA ezért nem előzte meg, ill. derítette föl a KGB-nek a térségben elkövetett terror-akcióit, sőt, a kurucinfo példáját tekintve eddig inkább együttműködött az oroszokkal...A KGB új-zélandi merénylete fordulópontot jelenthet, mert itt elsősorban a sunyi oroszokkal keményen elbánni szándékozó, bevándorlás ellenes Trump került az oroszok célkeresztjébe...

Ménár Atya 2019.03.18. 22:12:04

Azért csak kihozták, hogy orbán tehet a terrorcselekményről :)
Ehhez képest azért Bayer Zsóti is kezdő kisiskolás író :)
Felhívnám azért a blog figyelmét, hogy elpusztult egy bálna, mert megevett 40 kg műanyag zsákot-szatyrot, azért csak kilehetne hozni belőle, hogy a tvk gyártotta amit az oroszok pénzelnek és orbán személyesen gyártotta a zsák anyagát a kgb megrendelésére, miközben békaemberek hozták a titkos üzenetet a felcsúti mesterséges sziget mellett horgonyzó orosz atomtengeralattjárójáról..... :)
Pedig a valóság annyi, hogy tele lett a hócipője egy agyamentnek a liberálfasizmusból.
Úgy is lehetne fordítani, hogy a liberális bevándorláspárti kisebbség erőszakos viselkedésének a következményét láthatjuk.
Minden csak nézőpont kérdése a politikában. :)

Narancsos kommunizmus 2019.03.18. 22:21:18

Bayer és bandája egy demokratikus országban börtönben lenne. Ittjon meg kitüntetik. Eh mindent elmond a fideszről.

Öszödön pörölyt köpködő körömpörköltölő Ördög 2019.03.18. 22:23:31

A fidesztetvek márcsak ilyenek, mindig magukból indulnak ki. Amikor azt mondja az egyik kretén szószólójuk, hogy a terrortámadást más szervezte, akkor tulajdonképpen azt mondja, hogy ő mit tett volna, ha a másik helyében van. Mert az ilyen kretén hazudozók soha nem tudnak a másik fejével gondolkodni, kizárólag abban, amit ők tennének. Az ilyen szervezkedés -amit bayerkretén makog- a fideszes fasiszták módszere.

Narancsos kommunizmus 2019.03.18. 22:27:13

Nem csoda hogy ennyien visszaadták a kitüntetéseiket. Egy ilyen féreggel mint Bayer civilizált ember semmilyen közösséget nem vállal.

Öszödön pörölyt köpködő körömpörköltölő Ördög 2019.03.18. 22:27:55

@Ménár Atya: Nem orbán tehet róla, az egyértelmű, azonban hasznos idiótaként a cselekedeteivel akaratlanul is előidézi a hasonló cselekmények megtörténtét. Persze, orbángeci nem akar terrortámadást, miért is akarna, azonban a politikájával előidézi azt, hogy a fasiszta terrorsejtek kibábozódjanak többévtizedes tetszhalott állapotukból, és akcióba lépjenek. Ugyanúgy ahogy fasiszta társaik az iszlám fundamentalisták. Orbángeci és Oszama bin Laden semmiben nem különbözik: mindkettő fasiszta hitszónok, aki a maga híveit cselekvésre buzdítja.

Narancsos kommunizmus 2019.03.18. 22:29:41

@Ménár Atya: talán ha a fidesz végbele nem nyitotta volna ismét nagyra a száját, nem kerülné szóba orbán.

Öszödön pörölyt köpködő körömpörköltölő Ördög 2019.03.18. 22:34:49

Az ilyen fasiszta hitszónokok, mint Oszama meg Orbán, az örökös harc, a dzsihád jegyében buzdítják híveiket a "gonosz" elleni örökös harcra. Orbán a az EU szerinte elnyomó "birodalma", Oszama pedig az USA elnyomó "birodalma" ellen. Semmiben nem különböznek, tulajdonképpen mindkettő a dzsiháddal(orbán ezt máshogy hívja, de ez mindegy is, mert az is harc meg ez is) akar híveket és szavazókat szerezni .

Öszödön pörölyt köpködő körömpörköltölő Ördög 2019.03.18. 22:39:08

@Öszödön pörölyt köpködő körömpörköltölő Ördög: Mindkettőnek fáj más nyugati népek gazdagsága, sikere, amit nem tudnak feldolgozni, ezért pszichopatává válnak, így mindig is egy kis pondrók maradnak a kapzsiságukkal, korruptságukkal, irigységükkel.

tavaszihóvirág 2019.03.19. 06:07:02

"" Az a gyanus ami nem gyanus."" Nemigaz ??

Ménár Atya 2019.03.19. 06:19:08

@Öszödön pörölyt köpködő körömpörköltölő Ördög:
Ez is lehetséges változat, de ha a hasznos idióták a liberális politikájukkal nem engedték volna a muszlim térnyerést és párhuzamos társadalmak kialakulását európában, akkor ezek az események nem történnek meg.
Ha már az európai politikusokat nézzuk persze.
De azért meredek kihozni egy újzélandi faszfej rambo 13 tömeggyilkosságából, hogy orbán a hibás érte.
Jó, megértem, hogy a politikusok próbálják választások előtt feketíteni egymást, de azért a "függetle" sajtó kezelhetné helyén a dolgokat.....miközben a nemzetközi helyzet egyre fokozódik...........

Ménár Atya 2019.03.19. 06:24:04

@Narancsos kommunizmus:
Az ellenzéknek semmi más kártyája nincs mint orbán.
A pináról is ez jut eszükbe.
Ha orbánt ma elütné a felcsúti kisvasút, az ellenzék összeomlana,gyurcsány meg sokkot kapna és meg sem tudna szólalni többé, mert csak orbánozni tudnak :)
Értelmes ,építő dolgot nem igen hallottam még tőlük az elmúlt 11 évben.
Közben meg jön a víz a dunán..................

Öszödön pörölyt köpködő körömpörköltölő Ördög 2019.03.19. 07:55:50

@Ménár Atya: Hát persze hogy nem hallasz semmi mást, ha csak orbánt hallgatod. De ha már orbánt hallgatsz állandóan legalább fenntartásokkal kezeld, mert akkor is hazudik, amikor alszik.

Willkommenskultur 2019.03.19. 09:39:54

@Narancsos kommunizmus: Pedig csinjan kene banni a lippsiknek a kitunteteseikkel, mert tobbet soha nem fognak kapni.

Punxsutawney Mormota 2019.03.19. 10:10:48

@AZ IGAZI HUNGAROFIL: Há'pe'sze! :D Mondom én, hogy a Föld meg lapos, a középkor történelméből meg elloptak 200 évet, és persze Jézus is magyar volt.

A Helsinki Bizottság gyilkosok, bűnözők jogait véd 2019.03.19. 13:19:28

@Narancsos kommunizmus:
Te meg zárt osztályon lennél, ha Gyurcsótány nem zárja be a lipótmezei pszichiátriát.

erkölcsi hulla 2019.03.19. 13:36:54

@miért: "Te tényleg egy erkölcsi hulla vagy! Egyébként mi van, ha bayerzsóti barátod a tek-re gondolt? Ezt fel tudnád a mogyorónyi agyaddal?"

Fel tudod fogni a kis agyaddal, hogy a hszemnek semmi köze nincs a cikk konkrét politikai témájához ?
Látom nem. Azért talán, mert gyökér vagy.

Punxsutawney Mormota 2019.03.19. 14:30:11

@Ménár Atya: Jó reggelt! - hazudta Orbán Viktor Brüsszelben.
süti beállítások módosítása