B1 blogcsalád



Bayer Zsolt megfejtette a rejtélyt: a bevándorláspárti titkosszolgálatok szervezték az új-zélandi mészárlást

2019. március 16. - nickgrabowszki

Mert az lehetetlen, hogy Orbán politikája tömeggyilkosságokhoz vezetne, vagy akár csak kapcsolatban lenne velük.bayorb.jpeg

Ha valami igazán rámutatott arra, hová vezet a gyűlöletkeltés és az uszítás, embercsoportok stigmatizálása és dehumanizálása, a rasszista-náci kisebbség igényeinek feltétlen kiszolgálása, az a 49 halottal járó christchurchi mészárlás volt. Ezek után még a legelszántabb orbánistának is el kellene gondolkodnia, nem lehet-e esetleg, hogy mégis akad némi probléma a Fidesz-kormány ezirányú politikájával.

A kormányzati agytrösztnek lépnie kellett valamit, hogy megoldást nyújtson a bázisban esetleg kialakuló kognitív disszonanciára, mert azt talán mégse lehet, hogy felelős magyar kormánytagok biztosítsák támogatásukról a tömeggyilkosságot elkövető ausztrál fitneszedzőt, Brenton Tarrantot (mint mondjuk tette az azt Milo Yiannopoulos, aki a Fidesz nagyon szeret, de Ausztráliából ezért kitiltottak).

Az most már sok lenne a jóból, és azzal végképp magára zúdítaná a Fidesz a civilizált világ ellenszenvét. Meg talán a haragját is.

De itt van nekik a Lovagkeresztes Írófejedelem, a Fidesz havi milliókkal kitömött vezéragitátora, az 5-ös számú párttagkönyv birtokosa, aki kimondhatja, amihez a kormány nem adhatja a nevét, úgyis

mindenki tudni fogja, hogy Orbán beszél belőle.

És Bayer Zsolt meg is találta a megoldást:

az ember az iszonyodás után alig tud szabadulni a gondolattól, hogy ez az egész most nem véletlenül történt. Ennek éppen most, éppen így, éppen ott kellett megtörténnie. Olyan az egész, mint egy 

megszervezett, megrendezett titkosszolgálati akció.

Összerittyent írásművében az "eritreai állatok" kifejezés feltalálója a következő bizonyítékokkal támasztja alá a gyanúját:

  • a mészárlás Christchurchben történt, ami azt jelenti Krisztus temploma, hogy mindenkit agyába "beleégesse": keresztények öltek muszlimokat;
  • Európában EP-választások lesznek, ahol erősödnek a "a bevándorlásellenes, nemzetállami törekvéseket támogató politikai erők", amit meg kell állítani;
  • erre szolgál, Tarrant, az elkövetők egyike feltette a netre a krédóját, ami ugyanaz, mint az ún. bevándorlásellenes (értsd: neonáci) erők politikai ideológiája;
  • Tarrant Bulgáriában, Romániában, sőt (horribile dictu) még Magyarországon is járt az utóbbi fél évben, ami tudvalevőleg a "a bevándorlás-ellenes tábor vezetője".

Nos? Nem gyanús ez az egész?

És az ultima ratio természetesen Hunyadi János és Szilágyi Mihály neve.

Ilyen esetekben a rendőrség annyit szokott mondani, hogy most történt a szörnyűség, még tart a vizsgálat, előszeretettel tartják titokban az elkövető nevét és származását (ha muszlim terroristáról van szó, akkor az elkövetés után soha, ismétlem soha nem nevezik meg a gyanúsítottat és nem közlik származását!), most pedig névvel, címmel, fényképpel, származással csodálhatjuk meg a tettest, és egészen megmagyarázhatatlan módon még a gyilkos fegyverről is azonnal vannak fényképek. Illetve nem is annyira megmagyarázhatatlan mindez, ha számításba vesszük, hogy ez az őrült pszichopata történelmi személyiségek neveivel és történelmi események, csaták helyeivel és évszámaival festette tele a fegyverét. Így már érthető, ugye? Hát rajta van a gépkarabélyon Hunyadi János és Szilágyi Mihály neve is, a nándorfehérvári diadal hőseié! Így aztán mindjárt visszafelé, történelmi összefüggésben is le lehet számolni a „muszlim-ellenességgel”, az iszlám hódítás elleni harccal! Hát hogyan is lehetne ezentúl Hunyadira hivatkozni, ha egyszer egy ártatlan muszlimokat lemészároló gyilkos állat is az ő nevét írta rá a fegyverére?

Tehát az a gyanús, hogy a hatóság jól dolgozik. Sőt, hogy egyáltalán dolgozik.

Így lesz szélsőjobboldali uszítás következményeit megmutató legerősebb bizonyítékból éppen a titkosszolgálati szervezettség bizonyítéka. Mintha egy védőügyvéd azzal érvelne, hogy mivel védence nem lehetett olyan hülye, hogy ujjlenyomatot hagyjon a helyszínen, azokat csak a rendőrség tehette oda, tehát a vád megdőlt.

Olyat ugyanis el sem lehet képzelni, hogy az európai és amerikai szélsőjobboldal évek óta tartó uszítása serkenthette volna cselekvésre a christchruchi mészárosokat. Nem, az teljesen kizárt, hogy egyszerűen csak levonták volna. "a fehér, keresztény faj" megvédésére sarkalló propagandából természetszerűleg adódó következtetéseket.

Alighanem a Fidesz-táborban 100 ezerszámra lesznek olyanok, akik elfogadják ezt a magyarázatot, és a hívő többiekben is sikerül a kétség némi magvait elhinteni.

Mert az lehetetlen, hogy Orbán politikája tömeggyilkosságokhoz vezetne, vagy akár csak kapcsolatban lenne velük.

És ha mégis úgy tűnik, akkor az csak az ellenség műve, hovatovább aknamunkája lehet.

A rejtély és a probléma megoldva, mégha a józan ész felfüggesztésének  és a valóság érvénytelenítésének árán is. Bár ez már úgyis megtörtént évekkel korábban.

Ha valaki arra gondolt volna az elmúlt években, hogy már biztos elérték a mélypontot, akkor ki kell ábránduljon. Bayer Zsolt megmutatja, nincs olyan feneketlen sötétség, aminél mélyebbre ő meg a Fidesz már ne tudna süllyedni.

Mindig meg tudnak lepni bárkit.

A bejegyzés trackback címe:

https://b1.blog.hu/api/trackback/id/tr4714692574

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

taga20 2019.03.16. 16:02:42

a 911 meg a zsidók csinálták.

eszt mindenki tudja.

zsóca, baszd telibe a kurva szlovákrendszámos anyádat! remélem világos voltam?!

Anatolij Ubijca 2019.03.16. 16:20:03

@taga20: Szerinted "zsóca" ezt a műblogocskát olvassa, LIPPSIKÉM?

Ne nevettesd már ki magad!

Mi is csak röhögni járunk ide!

taga20 2019.03.16. 16:44:16

@LIPPSIGEDDON 2019:

te bazdmeg, ide szopni jársz!:)))

a zsócád meg annyira kemény, hogy betámadta a hontandrást, ő felvette a kesztyűt, az ikonod meg becsicskult!

bazdmeg, te olyan sötét vagy, hogy beszippantod a fekete lyukat!

csókolom a Miniszterelnök Úr kezit 2019.03.16. 17:30:14

ez a buzi taga egyre jobb
érdemes ide járni miatta is

Eli Gold 2019.03.16. 18:00:56

Én tagán röhögni, járok ide . :))))))
Imádom olvasni az ő meg más libbantak szánalmas vonyítását, tehetségtelenségükben, tehetetlenségükben.
Ha nem követtetek volna el annyi ocsmány szemet aljas gonoszságot az országunk ellen, akkor (talán) képes lennék együtt érezni velük. De ennyi aljas gonoszság után, „demokratikus” charta (sic) a 2004-es 23 millió románozás, magyargyűlölet, a 2006-os tömegbe lövetés, az Olimpia megbuktatása, stb után (fajkasházy után szabadon akár 800-as lista is lehet), már azt mondom, nincs veletek miről tárgyalni.
És egy sem maradhat sehol, semmilyen pozícióban.
A legutolsó libbant blogger is mehet az anyja keservibe, vagy kollektíve alakíthat egy nagy meleg laokoón csoportot, esetleg mindegyik fogjon egy hasonszőrűt, és mezítláb vágjon neki a tundrának észak felé.
Köll a kaja a farkasoknak is.
Habár még a végén azok is meghibbannának.
(de a lényeg úgy sincs közük semmihez. jaj de fáj ez nekijük. háháháháháháhá)

taga20 2019.03.16. 18:09:05

@Eli Gold:

"Én tagán röhögni, járok ide . :))))))
Imádom olvasni az ő meg más libbantak szánalmas vonyítását, tehetségtelenségükben, tehetetlenségükben."

te miben alkottál maradandót? érdekelne fityeszparazita!

rallus 2019.03.16. 18:23:30

Annak alapján, hogy a magyarországi romagyilkosságok is akkor kezdődtek el teljesen logikátlanul, amikor már túl sok gyilkosság terhelte derék romáink bűnlajstromát és a titkosszolgálati szálakat ma sem ismerhetjük meg, van ok a gyanakvásra....

taga20 2019.03.16. 18:40:32

@rallus: "a titkosszolgálati szálakat ma sem ismerhetjük meg, van ok a gyanakvásra...."

meséjj fityeszork, mit titkol a csúti gazdád 9 éve!?

Dickon 2019.03.16. 18:59:08

@taga20:

Nem tartozik ide és lazán sem kapcsolódik, de taga, előfordulhat, hogy Vettel a piros paripában ebben a szezonban is csak az ezüstnyilak seggét bámulja majd?
:)))))

Nekoashi2005 2019.03.16. 19:07:59

Szerintem ez az idióta bayer zsóti nem csak ebben hisz, hanem a lapos földben és a gyíkemberekben is...... Persze aki hisz a "soros-tervben", attól miért kellene mást várni.......

taga20 2019.03.16. 19:08:13

@Dickon: szemét vagy, mint mindig!

:)))

rallus 2019.03.16. 19:15:47

@Nekoashi2005: Ha Bayer a lapos földben és a gyíkemberekben hisz, akkor még mindig vaskosan földhözragadt realista a ti hatalomra jutási ábrándozásaitokhoz képest...

Dickon 2019.03.16. 19:16:50

@taga20:

Csak sajnálom, hogy megint egy unalmas évad elé nézünk. Mondjuk abban reménykedem, hogy Mad Max néha bekavar elöl....például holnap Vettel mögül rajtolva....letolja....

:)))

Nekoashi2005 2019.03.16. 19:35:17

@rallus:
Kissé szétestél.... Megviselt a geci meghunyászkodása......

Oxica 2019.03.16. 19:35:34

Hát kibaszott szar lehet tudomásul venni, bayerg..inek, hogy terroristák bizony a szélsőjobb oldalon is vannak, nem csak a muzulmánok között.

Egyik oldalon az uszító imámok, másik oldalon a tolvajpárti felcsúti lótolvaj cigány féle férgek szítják a gyűlöletet és ahogy látjuk, a világ bármely pontján bekövetkezhet ehhez hasonló mészárlás.

Amúgy itt lápi hülyemagyarországon is bármikor eldurranhat egy szélsőjobbos szarjankó agya, ( roma gyilkosságok) a tolvajpárti felcsúti lótolvaj cigány, már rég megágyazott egy komolyabb mészárlásnak az uszító, antiszemita beszédeivel.

Hajráhalszagúmagyarország, hajrámagyarok, O1G.

taga20 2019.03.16. 19:49:03

@Dickon: a remény hal meg...!

ebben bízok, ja és a gravitációban:)

www.youtube.com/watch?v=uzCleIHK2lU

morpho 2019.03.16. 20:38:25

Édes narancskullancsok!
Ti tényleg röhögni jártok ide?
Tagán röhögni? Vagy rajtam? Elég siralmas életetek lehet, ha nektek 49 lemészárolt áldozat az vicces!
Egyébként pontosan tudom, hogy ti leginkább pénzért jártok ide. Még szerencse, hogy nektek kell majd tükörbe nézni és nem nekem. Ócska piti pénzéhes taknyok vagytok srácok. Csak akkor oké, ha a muszlimok gyilkolnak. Arra rá lehet húzni a kormánypropagandát. De erre? Röhögjetek csak, jó hangosan!

azigaziraptor 2019.03.16. 20:52:36

@morpho:
Ezek a fidesz SA trollok annyira ostobák, h saját magukat röhögik ki?
Nem, majd minnyá jön Helga, meg segglyukszőr és megmagyarázzák, h Gyurcsány miatt történt az egész!

morpho 2019.03.16. 21:13:59

@azigaziraptor: Nem magyaráznak ezek semmit. 3-4 bértrollnok keveri a szart a blogtérben. Ki az a hülye, aki sajátból bevédi Bayert? Ugyan már. Mindig egyszerre bukkannak fel, ugyanazzal a propaganda szöveggel. Érdekes "lelkivilága" lehet annak, aki ezt elvállalja. Bár végül is hullamosót is találnak...

mikimackó 2019.03.17. 02:05:04

szájból szájba, moszkoviták ?

Eli Gold 2019.03.17. 03:44:05

Már 9 éve pipa van nektek?
de szaaar!
és hol van még a vége!
és ez a lényeg gyíkok!
;-) :-*
A többi, pláne a világ másik végén történteknek meg ehhez semmi közük.

Talpig Jimmy 2019.03.17. 08:55:52

Az nem lehet igaz, hogy a Zsolti mellett ki tud állni valaki :(

Talpig Jimmy 2019.03.17. 09:00:01

@morpho: az egy tisztességes szakma, mármint a hullamosó :P
Gyomor kell hozzá, gondolom :)

cleanwater 2019.03.17. 09:15:29

@Talpig Jimmy: Igy van.Mint fidesz droidnak lenni!

Magna cum laudeTigeri másztesz digrii 2019.03.17. 19:35:42

@Dickon:
@taga20:
Super Bowl-t a csöves New England nyerte,úgyhogy valszeg forma1 megint Hamiltoné.:((
Ez egy ilyen év lesz.

A Helsinki Bizottság gyilkosok, bűnözők jogait véd 2019.03.17. 20:47:40

Nem tudtak fogást találni most sem Bayer írásán.

Sir Galahad 2019.03.17. 20:48:43

Ez már tényleg az aljasság, vagy a hülyeség legalja. Orbánt hibáztatni egy Ausztráliában történt vérengzésért... szóval Ausztráliát is Orbán kormányozza? Ausztráliát is telerakta Soros-plakátokkal? Szerintem a szerző menjen orvoshoz, és ezt nem viccből írtam.

lenörd hofstadter 2019.03.17. 21:04:29

A ótvar koszos kangecigány eszméje mindenhol öl. Butítani nem tud, alapból csak a kretének hódolnak neki.

Sandor Szajcz 2019.03.17. 21:05:00

Én csak olvasom a kommenteket elképedve. Hogy a tökömbe fordul minden beszélgetés libsizésbe és fasisztázásba????
Értelmesen, érvelve vitatkozni már egyáltalán nem divat Magyarországon????

kolomparlole1114 2019.03.17. 21:10:28

"Tehát az a gyanús, hogy a hatóság jól dolgozik."

Fideszes aggyal jogosan gyanús az ilyesmi, nem? Itthon nem ezt szokták meg. Nekünk csak Polt Petya féle bűnpártolóink vannak.

Hamihami 2019.03.17. 21:17:24

@Nekoashi2005: bayer a penzben hisz amit a kozpontbol kap es abban a kis szemetdombban, amit a fidesz ad neki, hogy ott kapirgaljon. Ha nem a fidesz lenne hatalmon, bayer szerintetek hol lenne es mit csinalna?

kolomparlole1114 2019.03.17. 21:24:41

"Olyat ugyanis el sem lehet képzelni, hogy az európai és amerikai szélsőjobboldal évek óta tartó uszítása serkenthette volna cselekvésre a christchruchi mészárosokat."

Ez viszont tényleg libsi szerecsenmosdatás. Ez az iszlám terror egyenesági következménye volt, nem kellettek ehhez nácikok. Eddig minden arab robbantás / golyószórózás / késelés / teherautóval tömegbe hajtás után csak pingvinezés volt a válasz, "sajnos ez van, nincs mit tenni". Hát van aki szerint van mit tenni. Nem mondom hogy ez a megoldás, de valami figyelmeztetés csak kell nekik hogy ha folytatják, akkor ők is ugyanúgy fognak járni. Mert csak ettől jön meg az eszük, a szép szó, könyörgés, lelkizés ezekre nem hat, csak az erőszakból értenek. Az oldalba rúgásból a kutya is ért. Talán az arab is.

kolomparlole1114 2019.03.17. 21:27:04

@Hamihami: A fidesznyikek köpönyegforgatók, akkor az aktuálisan legerősebb kutya falloszát szopkodná.

A Helsinki Bizottság gyilkosok, bűnözők jogait véd 2019.03.17. 21:43:13

@kolomparlole1114:
az iszlám terroristákkal nagyon megértő a ballib sajtó, kideríti, hogy ártatlanok, szerencsétlenek, elnyomottak, nem a vallásuk tehet róla, hogy gyilkolnak,

2019.03.17. 21:55:02

Az,hogy Orbán politikája tömegyilkossához vezet,éppolyan ostobaság,mint az,hogy ez a cselekmény titkosszolgálati eredetű..

Fülig José 2019.03.17. 22:01:20

@kolomparlole1114: sajnos te tökéletesen ostoba vagy, nincs mit tenni.. szavazz tovàbbra is a mindentvivő vajdádra..

Fortress_ 2019.03.17. 22:01:20

Hát ha Beyer úr azt mondja, hogy a titkosszolgálat tette, akkor biztos igaz. Ő csak tudja. De kedves Bayer úr: melyik titkosszolgálat? ausztrál, új-zelandi, magyar?

2019.03.17. 22:02:00

@lenörd hofstadter: Te a cigányokat utálod.Miért lenne ez jobb annál,hogy valaki a migránsokat utálja?

Fortress_ 2019.03.17. 22:02:12

Bayer mondja, akkor tuti úgy van. Ő csak tudja.

teéjesenmindegy 2019.03.17. 22:11:05

Egyébként az ausztrál csávó miért Új zélandon gyilkolászott?
Hogy vitte oda a fegyvert? Vagy ott lehet automatákat venni a boltban?

morph on deer 2019.03.17. 22:21:55

”Ennek éppen most, éppen így, éppen ott kellett megtörténnie. Olyan az egész, mint egy megszervezett, megrendezett titkosszolgálati akció.”

Na most aztán tényleg nem kéne vitatkozni horogkeresztény hősünkkel, mert ha valaki, akkor ő aztán igazán tudja!
Bezzeg ő azonnal rájött azzal az ő lángelméjével, hogy a helyszín, - mivel Christchurch a neve - nem véletlen!
Naugye!
Zseni a Zsóci!

Ahogy gondolom az sem volt véletlen, hogy pár éve a földrengés - tehát maga a jóisten - döntötte le ott a na mit is?
Hát a keresztény templomot!

Nyilván már a teremtő is Soroscsicska, mert ez ugye másképp nem lehetséges...

Szóval Zsótika a borotvaéles logikájával azonnal és hajszálpontosan rájött, hogy mindez nem lehetett más, csak egy titkosszolgálat akció!
Azta..!

Nem kétséges, hogy ez már bármekkora keresztet megérdemel, sőt!
A szegeket én majd hozom

Blogolo Blogi 2019.03.17. 22:26:06

@kolomparlole1114: igazi, 100%os baromállat vagy. Ennyi erővel magyarokat kéne írtani, mert pár magyar seggfej cigányokat gyilkolt pár éve. Mennyi ártatlan magyart kéne megölni szerinted, hogy megtanulják a magyarok, hogy ha cigányt ölnek, akkor annak következménye lesz? Tenyleg ekkora gyökér vagy B+?

2019.03.17. 22:42:27

@teéjesenmindegy: Lehet,hogy az ausztrál rendőség látókörébe került,és attól tartott,hogy figyelik..

Larry Silverstein 2019.03.17. 22:44:17

Az alatt az ido alatt amig kiirtott 50 arabot, Europaba jott ujabb 5000, es szuletett meg 50ezer Europan belul.

Ez igy nem fenntarthato, jeleznem.

kedvenc nicktolvaj 2019.03.17. 22:45:51

@Sir Galahad: Olvasd már el baz+! Nem azt mondta hogy Orbán a felelős érte, hanem hogy a gyűlöletkeltés ide vezet. Te faszfej! Nem megy az értő olvasás?

kedvenc nicktolvaj 2019.03.17. 22:50:15

@Sandor Szajcz: Nem volt fasisztázás, csak libsizés.

Larry Silverstein 2019.03.17. 22:52:42

@kedvenc nicktolvaj: A gyuloletkeltessel semmi baj, nem az uj-zelandiak mentek szarabiaba, hanem a szarabok koltoztek oda. Nyugodtan elhuzhatnak a gecibe onnan, oda ahonnan jottek, aztan nem gyuloli oket senki.

teéjesenmindegy 2019.03.17. 22:57:17

@Szóra kész Szókratész: És akkor egy másik országban be tudott szerezni mindent? Oké, nyelv stimmel, kultúra is hasonló, de akkor is. Még egy rohadt simkártyát sem lehet mindenhol gyorsan intézni.
Én itthon se tudnék beszerezni ilyen cuccokat, nemhogy mondjuk Lengyelországban.

Blogolo Blogi 2019.03.17. 23:03:52

@Sir Galahad: a merénylő Magyarországon is járt. Láthatta a plakátokat.

Spiritmonger 2019.03.17. 23:17:27

Bayernek most is igaza lehet. A titkosszolgálati szervezés nyomai ténylegesen megtalálhatóak. Pont olyan az egész, csak nagyban, mint a romagyilkosságok. Érdekes módon akkor is az volt, hogy az elkövetők békés, dolgos romákat öltek meg, nem pedig az enyingi "bodzások" közül választottak áldozatot. Gyurcsánynak akkor ez úgy kellett, mint egy falat kenyér, hogy a fenyegető államcsődről elterelje a figyelmet. A bizonyossággal határos a valószínűsége, hogy az új-zélandi kormány valami nagy disznóságot akar leplezni, de nem kell ahhoz túlságosan paranoidnak lenni, hogy az ember felfedezze a kirakós darabjait, itt egy terrortámadás, ott szigorú cenzúra a közösségi oldalakon és a netes keresőkben, megint amott egy lövöldözés, aztán mindenféle törvényjavaslat, ami korlátozza az önvédelmi lehetőségeit a polgároknak, például a készpénz és a fegyverviselés korlátozása, aztán egy-két eltűnés, elhallgattatás, és így tovább.
Az elkövető biztosan komoly titkosszolgálati háttérrel hajtotta végre a tettét, úgy választotta ki a célpontokat, hogy azonnal a muszlim közösségekért kezdjen mindenki aggódni - érdekes módon nem egy arab/paki drogdílerbandát eliminált, aztán hagyta magát elfogni, aztán lényegében hírzárlat van, szóval Bayer megint beletalált a közepébe.

teéjesenmindegy 2019.03.17. 23:19:22

@Blogolo Blogi: Igen. Erre járt, elolvasta, hogy soros, aztán rájött, hogy gyilkolásznia kell.
Egyébként a bolgár templomokat jött fényképezni.

sírjatok 2019.03.17. 23:20:47

" az a 49 halottal járó christchurchi mészárlás volt. Ezek után még a legelszántabb orbánistának is el kellene gondolkodnia, nem lehet-e esetleg, hogy mégis akad némi probléma a Fidesz-kormány ezirányú politikájával."

Ha nincs itt mecset meg nincs itt muszlim, akkor le se lehet lőni őket. Hol itt a gond?

Egyébként ez a mecset (Al Noor) már két remek alkaidást is adott a világnak:

www.stuff.co.nz/the-press/10120347/Drone-victims-radicalised-at-mosque

sírjatok 2019.03.17. 23:22:47

@kedvenc nicktolvaj: "Nem azt mondta hogy Orbán a felelős érte, hanem hogy a gyűlöletkeltés ide vezet."

A dolog szépséghibája, hogy nem itt történt az eset, ahol orbán van, hanem ott, ahol nincs, tehát a logikai kapocs, miszerint idevezet az orbáni politika, még bizonyításra szorul...

SnaKadCharmer 2019.03.17. 23:25:03

Persze, ez a mészárlás is a rasszista, fasiszta, trapista, putyinista orbánbérencek miatt volt. Tudjuk. *ásít*

VT Man 2019.03.17. 23:26:54

Azért tényleg nem semmi, hogy a B1 blog még ezt is Orbánra keni...

Ezt nem gondolhatjátok komolyan.

sírjatok 2019.03.17. 23:28:02

@morpho: "Elég siralmas életetek lehet, ha nektek 49 lemészárolt áldozat az vicces! "

Egyáltalán nem vicces se a 49 muszlim áldozat, se az a 120 keresztény, akiket múlt héten öltek meg Nigériában, és akikért valahogy nem sír a nemzetközi sajtó.

Az viszont vicces, hogy egy újzélandi terrorista támadásért is az orbán a hibás.

_most_ 2019.03.18. 00:03:06

Mondjuk ilyen logikával az európai iszlám merényleteket, meg Orbán szervezi, hisz ő húzza a legnagyobb hasznot belőle, meg persze a gazdája, Putyin.

Orbánék Moszkva fele menekülnek! 2019.03.18. 00:33:18

A SVÁB MIGRI poronty BÁLYERnek igaza van, Putyinék és a TEK közösen szervezték a mészárlást.

Orbánék Moszkva fele menekülnek! 2019.03.18. 00:38:20

@sírjatok: "Az viszont vicces, hogy egy újzélandi terrorista támadásért is az orbán a hibás."

Na mit gondolsz te síró-rívó ´féleszű fütyisz troll miért?

Hát csak az´ért mert mind a terrorista mind orbán ugyanazt a hitleri fajelméletet vallják és hirdetik. És ezt mindkettőjük fel is rakja ezt a világhálóra.

Orbánék Moszkva fele menekülnek! 2019.03.18. 00:41:58

@sírjatok: "Ha nincs itt mecset meg nincs itt muszlim, akkor le se lehet lőni őket. Hol itt a gond?"

Majd akkor lőnek anyádra meg apádra, mert a terroristának mindegy mi a célpont, ahogy azt Breivik megmutatta. Hol itt a gond?

alöksz róz 2019.03.18. 00:48:24

@kedvenc nicktolvaj: de, pont azt mondta.
szövegértés :D

conchita wurst 2019.03.18. 00:49:29

@Orbánék Moszkva fele menekülnek!: araboknak semmi keresnivalojuk se uj-zelandon, se europaban

ha ez naci, akkor is vegignezed

Hungarian Geographic · https://www.facebook.com/hungarian.geographic 2019.03.18. 01:04:40

A baloldalnak úgy kellett ez az 50 áldozat, mint egy falat kenyér....

2019.03.18. 03:00:50

Ennyi mosléklelkületű embert...
Titeket kellene sorban és egyenként agyonverni szarfaszú gennyládák.

És ez most "oldaltól" független.

csókolom a Miniszterelnök Úr kezit 2019.03.18. 03:16:55

teljesen egyértelmű mitől kapott lángot ez a sorosista arabirtó

b1.blog.hu/2019/03/14/fegyverbe_193

közíró MAXVAL bircaman · bircahang.org 2019.03.18. 06:10:11

Nyilvánvaló, hogy a liberális demokráciák a felelősek ezért.

Amint elnyomják egyre erősebben a kismebert, várható volt, hogy valaki nem tűr tovább, majd akcióba lép.

Ez a liberalizmus kétszínűsége: egyrászt több százezer muszlimot bombáz halálba, másrészt ha egy kisember megöl 40-et, akkor álszenten sopánkodik.

FILTOL · http://hulyekkimeljenek.blog.hu/ 2019.03.18. 06:24:25

@sírjatok: orbán athatja a globuszt.igaz h egy senki akit senki nem vesz komolyan, de politikája a vilag letavolabbi zugaiban is gyilkolasra buzdit...
kulonben is na.
világos?

FILTOL · http://hulyekkimeljenek.blog.hu/ 2019.03.18. 06:27:51

@Orbánék Moszkva fele menekülnek!:
És ezt mindkettőjük fel is rakja ezt a világhálóra."
ahhá...
vaslogika.

Vajk a Vitéz Várjobbágy 2019.03.18. 06:48:38

Elkeserítő, hogy ide vezet az állami gyűlöletpropaganda. Egy haladó, multikulturális demokráciában, ahol a kormány mindent megtesz, hogy egy befogadó társadalmat hozzon létre, mint a paradicsomi Új-Zélandon soha nem történhetne meg ilyen tragédia, mint a kirekesztő, gyűlölködő, balkáni Magyarországon.

MACISAJT 2019.03.18. 06:58:12

Az ellen média is feltette azonnal a kérdést(miért éppen Crhistchurch):
hvg.hu/vilag/20190317_A_legangolabb_varos_Anglian_kivul_miert_eppen_Christchurch

És nem vitás, Bayer feltevését igazoló módon.

MACISAJT 2019.03.18. 07:07:40

@teéjesenmindegy: "Egyébként az ausztrál csávó miért Új zélandon gyilkolászott?
Hogy vitte oda a fegyvert? Vagy ott lehet automatákat venni a boltban? "

Ne tégy fel kérdéseket. Ilyeneket meg pláne ne.

A tömeggyilkos Ausztráliában megkapta a norvég börtönben üdülő Breiviktól az utasítást hogy utazzon Magyarországra. Itt előbb megtekintette a Soros-Juncker plakátokat majd átvette a TEK-től a Hunyadi János-Szilágyi Erzsébet feliratú karabélyokat, melyeket elrejtett Kerényi Imre Alaptörvényei közé és így szállította Új-Zélandra. Ott meg " Éljen Trump, Salvini, Len Pen és Orbán" csatakiáltással lemészárolt vagy félszáz afgánt, irakit whatever.

Világos ez, mint 2001 szeptember 11, mikor utasok kényszerítették lezuhanásra a repülőgépet, egy másikat a Pentagonba csapta egy amatőr, másik kettő pedig kerozinnal olvasztotta le az ikertornyokat....

Muhaha

különvélemény 2019.03.18. 07:27:14

"Így lesz szélsőjobboldali uszítás következményeit megmutató legerősebb bizonyítékból "

Ha már konteózol te is, milyen érdekes, hogy ilyenek csak a balos országokban történnek.
Tehát a bevándorlási problémát tagadó országokban nő ilyen szintre az elmebetegek frusztrációja.
Ha feltétlen felelős kell keresni, ezt is vedd figyelembe.

Egyébként a csákó nem volt szélsőjobbos, sem keresztény, mint ahogy a nácizmus sem jobboldali eszme, csak szólok.
"A nemzetiszocializmus (németül: Nationalsozialismus), vagy nácizmus elsősorban a nacionalizmus világot nemzetekre osztó nézetét, és a szocializmus világot társadalmi osztályokra osztó nézetét keverő ideológia. Az ideológia nem helyezhető el politikai palettán jobb vagy baloldalon, mivel mind a jobb, mind a baloldal nézeteit is önmagába foglalja."
Azért, mert folyamatos az agymosás ezzel kapcsolatban még a tények tények maradnak.

Exploiter 2019.03.18. 07:47:14

Az eset teljesen logikus következmény. Mint ahogy egyébként az iszlám terrorizmus magában is az.

Ja, meg Orbán is. A történelemben minden logikusan követi egymást, ami egyértelmű mindenki számára, aki nem tesz úgy, mintha az emberi természet csak úgy megváltoztatható lenne varázsütésre.

apro_marosan_petergabor 2019.03.18. 07:49:46

Szokásos libero cimkéző, csúsztatós, hazudozós cikk.
Már a premissza beteg. A bevándorlás ellenesség nem jelent gyűlölet politikát. Ezt csak a ballib csapat ragasztja rá erőnek erejével, harsogva. Nem, ez békés egymás mellett élést jelent. Te maradj ott, ahol vagy, élj úgy, ahogy szeretnél, mi pedig a saját országunkban élünk úgy, ahogy a mi kultúránk szerint megszoktuk. Ha kell, még segítünk is, neked, ott, a saját országodban, megoldani a problémaidat, és nem kényszerítünk bizonytalan integrációs kalandokba...
Ha viszont mégis itt vagy nálunk tartsd be a szabályainkat, és alkalmazkodj hozzánk!
Hol itt a gyűlölet beszéd - libero politikusok - ujságírók?
Keveritek a szezont a fazonnal!
(Abba már bele se mélyednék, hogy OV politikája vezethet a NZ-i mészárláshoz, a cikk szerint... na, ez a gyűlölet beszéd)

chrisred 2019.03.18. 08:02:33

@Exploiter: Ja, a vallási fanatizmus (vagy a a vallásellenes fanatizmus) a világon mindenhol ugyanaz és ugyanolyan, az érzéketlen deviánsok sportja. Mindegy, hogy muszlim akar irtani keresztényeket vagy fordítva.

chrisred 2019.03.18. 08:04:35

@Exploiter: Amúgy nem hiszek abban, hogy a hatalmat a logika irányítaná, az érdek minden logikus következtetést felülír.

conchita wurst 2019.03.18. 08:05:48

@MACISAJT: N-Zeland az angolszasz vilag resze, ahol a UK-n kivul a lakossag sok fegyvert tart mindenhol, ezt mar nagyon regen korlatozni akartak, es N-Zelandon ezt most gyorsan meg is leptek. Azaz ez lehet egy foproba, amerikat kell figyelni.

chrisred 2019.03.18. 08:07:17

@MACISAJT: Vagy mint amikor minden migráns Soros sajátkezűleg készitett térképével találta meg Europát. :)

Blogolo Blogi 2019.03.18. 08:12:04

@teéjesenmindegy: Nem csak ő szopta be a pártpropagandát. Nézzél körbe, a magyarok 75%a retteg, hogy a migrik meg fogják erőszakolni, aztan elvagjak a torkat. Vagy forditva.

Te biztosan tudod, hogy mit csinalt itt, hisz fogtad a kezet, ugyebar.

Exploiter 2019.03.18. 08:12:12

@chrisred:

Az érdekek de facto logikus következményekhez vezetnek.

Sir Galahad 2019.03.18. 08:14:31

@Blogolo Blogi: És tud magyarul? És láthatott olyan plakátot, amin muszlimok gyilkolására szólították fel?

virgo 2019.03.18. 08:15:24

@Sandor Szajcz: Már egy ideje nem. Egy ilyen blogon meg pláne nem.

virgo 2019.03.18. 08:18:09

@MACISAJT: Amúgy az ausztrálok űgy vannak a kiwikkel, mint mi a románokkal, eléggé utálják egymást.

Sir Galahad 2019.03.18. 08:19:11

@kedvenc nicktolvaj: Még ha azt állítjuk is, hogy Orbán Magyarországon gyűlöletet kelt (szerintem nem), aligha hozható ez összefüggésbe egy másik kontinensen történt terrorcselekménnyel, te faszfej.

chrisred 2019.03.18. 08:29:27

@Exploiter: Az érdekek egyeztetése igen, az ütközésük egyáltalán nem biztosan.

szepipiktor 2019.03.18. 08:33:27

Letom kezd lecsengeni a babarpogram, itt az új munició...
Sokszor leírtam a véleményem arról, hogy miért káros BZs-t itt reklámozni, most nem ismétlem meg, a másik azonos posztnál írtak másolom ide.
.
"Remek, ismét egy reklám a pojácának.
Ugye alap, hogy BZs azt mond, ír, amit akar, ahogy a blogger is ugyanezt teheti.
Vagy sokadszorra is igazolódik, hogy a balliberális ellenzék antidemokrata, csak azt fogadja el, ami az ő véleményük.
Ami nevetséges az az, hogy BZs, ez a kikeresztelkedett barom a saját híveinek írja a baromságait, azt a fórumot "ez" az oldal nem olvassa, így ezekkel a posztokkal reklámot kap. Ahogy a másik oldal, a BZs szavait lesők meg ezekkel az írásokkal nem foglalkoznak.
A lövészárok két oldala átjárhatatlan, tehát aki a másikat propagálja, az a saját esélyeit csökkenti.
De ugy etudjuk, az ellenzéknek nincs startégiai alpja, tudása, rutinja, erről a fészbúkon nem kapnak instukciókat...
A poszter abban is téved, hogy semlegeseknek adhat információt. Nem, mert a semlegesek közül alig páran járnak, járunk ide, inkább azt ellenőrizzük, az allenzék sem alternatíva...
BZs-nak nem kellene reklámot írni..."
.
Szóval BZs-vel nem kellene foglalkozni, most megint kapott nyilvánosságot.

Igazamvanvagyigazamvan? 2019.03.18. 08:42:08

@Sir Galahad: neked súlyos gondjaid vannak. Nem Orbánt hibáztatja, hanem azt a fajta uszító politikát, amit folytat.

ami szabad 2019.03.18. 08:43:49

Akik mára teljesen beszopták ezt a szart, és zsarut hívnak az alvó vízilabdásokat szállító buszra, a fodrásztól kendőben távozó nőre, a kormány által betelepített venezuelai menekültekre, akik legálisan itt tartózkodó menekültek nyaraltatását úgy akadályozzák, hogy még a fogadó fogadós kocsi kerekeit is kiszúrják stb.. azoknak már hiába írogatod, hogy mekkora a baj. Beszopták, rettegnek, és úgysem hallják meg, hogy pl. az olaszook szerint 94 azaz kilencvennégy százalékkal esett vissza a bevándorlók száma, vagyis mélyen a 2015-ös csúcs ALÁ! Ezek ha muszlimról hallanak, az csak Jumurdzsák lehet személyesen, álnok kígyó, és elfajultak odáig, hogy a kórházban gyógyító, évtizedek óta itt élő orvost is körbehányják, mert biztos terrorista, és orbán, aki majd jól megvéd minket ettől, olllllyan nagyon keresztény, hogy tulajdonképpen a vízen jár, csak ezt még nem örökítette meg festményen a Máriássy, de majd holnap, ha már itt ötletelek! Isten bizony nem tudom, hogy sírjak-e vagy nevessek, de mivel ilyen nagy tömegben élnek itthon a kézcsókdosó, segget nyaló, agyhalottak, már rég nem őszinte a nevetésem, csikorognak a fogaim!

Lyle Scott 2019.03.18. 08:59:28

Szia @morph on deer! Én a FIDESZ-re szavaztam és fogok is - gyorsan a lényegre térve! Picit sem vagyok rasszista. De a hozzászólásoddal teljesen egyetértek. De azt is tudom, hogy a FIDESZ szavazóbázisa jóval nagyobb, mint a többi párté. Valahogy a nagy számok törvénye alapján kell adni az egysejtű FIDESZ szavazóknak is eleséget. Ez persze nem magyarázza meg, hogy mit tesz az "ember", ha már kilátástalannak látja az országban a helyzetet. Csak gondolok itt az USA vagy Dél-Afrika történelmére. Itthon a roma-gyilkosság is azért jött létre, mert az említett itthoni kisebbség is eléggé terrorizálja (lincselések, lopások, gyilkosságok) a magyarokat - leginkább a keleti régiókban. Ezért volt ott erős a JOBBIK. Ettől függetlenül nem gondolom azt, hogy a jó megoldás az, ha fegyvereket kezdünk el beszerezni. Ebben szerintem egyetértünk!?Milyen érzés lehet egy "bennszülöttnek", ha azt látja, hogy elfoglalják az idegenek az országát? Sőt, a saját vezetőségük is támogatja ezt a lakosság felhatalmazása vagy megkérdezése nélkül? Szerinted milyen eredmény születne, ha nem csak itthon lenne szavazás arról, hogy mi legyen a migránsokkal, hanem egész Európában ez kérdés lenne? Szerinted megegyezne ez az Európai Unió parlamentjében helyett foglaló képviselők álláspontjával százalékban? :) Ez itt a lényeg. Én úgy gondolom, hogy Bayer Zsolt ennél azért nem hülyébb, de azért tetteti... :)

szepipiktor 2019.03.18. 09:05:31

Ez a felütés és ordas csúsztatás, hazugság:
"Ha valami igazán rámutatott arra, hová vezet a gyűlöletkeltés és az uszítás, embercsoportok stigmatizálása és dehumanizálása, a rasszista-náci kisebbség igényeinek feltétlen kiszolgálása, az a 49 halottal járó christchurchi mészárlás volt. "
Persze, ha össze akarjuk kapcsolni a tragédiát az orbáni kommunikációval, lehet, csak az attól még nem lesz igaz!
A szélsőjobb bőven orbánék sorosozó, migránsozó propagandája előtt megvolt, akkor is történtek hasonló borzalmak. A csútiéknak annyi a kpcsolatuk ezekkel, hogy populista propagandacélból ráépítették a napi retorikájukat.
De a szélsőjobb korábban is volt, és sajnos rohamosan nő a támogatottsága.
Az ellenzéki média és bloggerkör azért kapcsolja össze a két dolgot (és ebben BZs csak a katalizátor, nem számottevő szereplő), mert
1) a tragédia az általuk támogatott vonal ellen történt, az iszlám bevándorlók ellen
2) csak! Orbán! Ez is egy lehetőség a támadásra (azaz semmivel sem tisztább BZs gondolatainál.
.
Sajnos a szélsőjobb növekedése nem orbánék és a többi populista politikai mozgalom miatt nő, hanem a újjáéledő neomarxista, bolsevik alapú aktivistamozgalmak miatt, akik a alap társadalmi élettel szembe politizálnak (értelemszerűen pénzért)
Mivel az átlag, a többség a klasszikus elvek szerint szeret élni, szereti a hazáját, szereti a történelmét, kultúráját, a MÚLTJÁR!, szereti a családját, gyerekeit, unokáit stb. nekik nem alternativa az, ami ezeket tagadja!
Ez a hatalmas tömeg először megdöbbent, később nevetett, mert nem vette komolyan az aktivisták ifjúkommunista stílusú "agresszióját", majd dühös lett és a szélsőjobb "védelmét" tekinti elfogadhatónak.
Ez a történelem során sokszor előfordult már.
Szóval a kapcsolat orbán és a tragédia között erőltetett, csak aktuálpolitikai érdekből vehető figyelembe.
BZs egy bigott beteg, aki hasonlóan sok másik bigotthoz, beteg dolgokat fröcsög. Nem kell komolyan venni.
De miért gondolja az itteni bloggerközösség, az ellenzéki politikusok, hogy BZs nem írhat baromságokta, ők meg igen?
Miért gondolja az ellenzéki hangadó csapat, hogy az,amit ők leírnak az a mindenható igazság, és minden más gondolat hibás, káros?
Az a halmaz, aki az utóbbi hetekben végiggyalázta a társadalom számtalan rétegét, egyszerű pártpolitikai okokból (pont mint BZs!), akik lekurvázták a nőket, akik a rabszolgatörvény során a komplett vállalkozói halmazt nézték levegőnek, fejőstehénnek? Akik a teljes oktatáson léptrek át egy perifériaegyetem miatt, akik az egészségügyben dolgozókat hagyják az "árokparton", akiket a lakhatás mint jog nem érdekli, a bősz feministák, akik csak a átlagnők érdekeit nem képviselik???
BZs-ot lehet fikázni, de szerintem értelmetlen ráé energiát pazarolni.
De amíg az ellenzék szembe megy a társadalommal és a szélsőjobb felké tereli az emberekt, addig nekem kérdésesek ezek az írások...

chrisred 2019.03.18. 09:08:54

@szepipiktor: "neomarxista, bolsevik alapú aktivistamozgalmak miatt"

A putyinizmusra gondolsz?

conchita wurst 2019.03.18. 09:18:06

A felelosok a multikultista politikusok, leven egy beteg, elmebeteg embernek, mint Breivik vagy a 7vegi nincs belatasi kepessege.

Ellenben azokkal a politikusokkal, akik tizezerszam bombazzak az arabokat, palesztinokat Europan kivul, aztan beengedik a menekultjeiket meg a terroristaikat. A cel a kaoszkeltes, tarsadalom megosztasa.

Lyle Scott 2019.03.18. 09:18:57

Még azt hozzátenném, hogy az itthoni ellenzék is mond olyan dolgokat, amit a kilátástalanság miatt tesz. A kérdés mindig az, hogy kinek van igaza? Az látható, - ha húsz éves távlatból figyeljük az itthoni és a külföldi eseményeket - hogy a FIDESZ, ugyanahhoz a körhöz tartozott, mint akik ellen most ágál! De történt egy szembefordulás! Miért? Mert van olyan információja, ami Neked meg nekem sincs meg. De ha ügyesen találgatunk, akkor még Te is rá fogsz jönni, hogy mi lehet az! ;) Én nem gondoltam volna, hogy a FIDESZ a harmadik etapot is megfogja érni. Nagyon húzgálja az oroszlán bajszát, eddig nagyon jól lavírozik. Talán a legjobb húzás ebben a V4-ek voltak.

Ballib vagyok mert rettegek 2019.03.18. 09:23:53

Mi van lippsik, ünneplitek hogy Orbán Viktor ideológiájának egyik újzélandi fehérbőrü követőjét elfogta a rendőrség?

Ha egy kicsit gyorsabb és előrelátóbb lett volna, akkor megkaphatta volna Orbán Viktortól és Rogán Antaltól a letelepedési kötv´ényt, akár ingyen is és akkor ma Magyarországról röhögne a kiadatását kérő lippsikkre meg az NGO-kra mit a makedón miniszterelnök Orbán Viktor kert szomszédságából. Meg mint a Faraon.

Lyle Scott 2019.03.18. 09:24:59

@chrisred: Csak a kedvedért:
- neomarxcista: Juncker és a szobor avatás
- bolsevik alapú aktivistamozgalmak: antifa

2019.03.18. 09:31:26

Bayer csak azt csinálja, ami náluk már törvény. Ahol előre elkészül az ítélet, ahogy a Tanú c. filmben. Az eredményhez igazítja a tényeket. Sokkal inkább arról lehet szó, hogy a muszlimok rádöbbenjenek, hogy ugyanezeket ők hősöknek nevezik.

Lyle Scott 2019.03.18. 09:34:17

@conchita wurst: Tökéletes meglátás. Még azt hozzátenném, hogyha engem választanának meg az EU soros elnökének, és lenne valami támogatásom is az EU parlamentben, akkor az első törvény amit hoznék az lenne, hogy:
- Minden volt gyarmatosító, jelenlegi vagy utódállam éves bevételének 50 azaz ötven százalékát kötelezően be kéne fektetnie azon országokban, amit anno kizsákmányoltak! Így még talán egálba is tudnánk hozni a nyugati és keleti gazdaságokat is!

Sir Galahad 2019.03.18. 09:39:44

@Igazamvanvagyigazamvan?: 1. Orbán politikája szerintem nem uszító, vagy legalábbis nem jobban, mint nagyjából bármelyik politikusé a világon - de ezen fölösleges vitatkozni, ebben eltérhet a véleményünk. 2. De még ha uszító lenne is, semmi köze egy másik kontinensen elkövetett vérengzéshez. Érdekes módon Magyarországon egyetlen muszlimot sem öltek meg, a vallási közösségüket sem érte atrocitás, pedig ha valahol, akkor Magyarországon kéne, hogy legyen hatása az orbáni "uszításnak".

Ennek a merényletnek semmi köze ahhoz, hogy akár Magyarországon, akár máshol a világon mennyire uszító a politika. Annyi történt, hogy miután a muzulmánok számolatlanul késelik, gázolják, robbantják, lövik le a nem muzulmánokat Európában, valakinél betelt a pohár és visszacsapott. Ez várható volt, a kérdés csak annyi volt, hogy mikor kerül rá sor. Most került.

chrisred 2019.03.18. 09:47:26

@Lyle Scott: - Egy szoboravatástól nem lesz valaki egy ideológia híve. A kormány hozzájárult a szigetvári Szulejmán emlékmű építéséhez, akkor egyből muszlimbarát lett?
- A bolsevik jellegű (a többségi támogatás korlátok nélküli teljhatalmat jelent) autoriter hatalomgyakorlás a Kremlre és a szövetségi rendszerére igaz.

csókolom a Miniszterelnök Úr kezit 2019.03.18. 09:48:21

@Lyle Scott: aha
onnantól németo adná az eu dzsidipí 90%-át

chrisred 2019.03.18. 09:50:09

@Lyle Scott: Sem az Európai Bizottságnak, sem az Európai Parlamentnek nincs jogszabályalkotó hatalma, egyedül az Európai Tanács döntéshozó szerv.

ami szabad 2019.03.18. 10:06:40

@Ballib vagyok mert rettegek: Hát igen, a kis árja nácik nagy ünnepe lenne, ha a mára már nyíltan náci ovi ezt a szemetet is megmentené!

Bicepsz Elek77 2019.03.18. 10:14:41

@Sir Galahad: Csak ugyanaz, mint nalunk a "ciganygyilkossagok".
Az is feletebb gyanus volt, hogy azokat kik szerveztek(kulfoldi titkosszolgalatok vagy hazaiak?).
Amit en meg belevinnek a kepbe az a sok gyanus tomeggyilkossag, amibutan egyre szigorubban korlatozzak a fegyvertartast, majd a vegen be is tiltjak(lasd Anglia 1990-es evek vagy Ausztralia hasonlo idoszakokban stb stb.).

Nincs közöttünk csicska 2019.03.18. 10:15:19

@ami szabad: 2segkivul ennel sokkal gyorsabban kell irtani az arabokat, hogy kordaban lehessen tartani a szaporulatukat (es itt csak a feher orszagok arabjairol beszelunk)

Sir Galahad 2019.03.18. 10:18:56

@Bicepsz Elek77: Ebben nyilván nem tudunk igazságot tenni. Én egyszerűen az Occam borotvája-elv alapján gondolom azt, hogy így történhetett. Végül is nagyjából mindegy, a lényeg az, hogy a magyarországi kormánypolitikának nincs hozzá köze.

teéjesenmindegy 2019.03.18. 10:23:05

@Vajk a Vitéz Várjobbágy: Igen, ez jó felvetés egyébként.

Szóval hol fog radikalizálódni és a saját sorsát a kezébe venni az egyszerű ember?
Ott ahol a kormánya évek óta szembemegy a fél világgal, és küzd valamiért amit a nép 98% gondol, vagy ott, ahol kuss a neved és populista-náci vagy, ha nem tetszik neked valalmi?

Szóval itthon a csapból is az folyik, hogy a kormány ellenemegy az ensznek, brüsszelnek meg mindenkinek, mert nem akarunk migriket ide. Természetesen a ballib média elmondhatja az ő orvosmérnök éljen a multikulti véleményét, hiszen szólásszabadság van.
A demokrácia hazáiban, a szólásszabadság nevében ha nem PC a szöveged akkor el sem mondhatod,
Itt minek gyilkolásszon az ember, meg van győződve, hogy a kormánya megvédi.

_most_ 2019.03.18. 10:34:55

@teéjesenmindegy: jaja, vélemény szabadság van, csak mikor a jobbik kiplakátolta Orbán és bűntársai képével az országot, nagyon hamar betiltották a plakátotat, és a jobbik kapott egy hatalmas bírságot is.

Kuglóf. Az 2019.03.18. 10:38:26

Ugye az megvan mindenkinek, hogy az EGÉSZ világon az alábbi üzeneteket közvetíti a média:
"Muzulmánokat mészároltak le KRISZTUSTEMPLOMA városban".
Vagy Krisztusegyház városban, mindegy.

Namármost ha valakinek csak egy icipicikicsi esze is van és BELEGONDOL ebbe, akkor azt mondja, hogy KERESVE SEM találhattak volna "jobb" helyet erre.

Én nem várom el a B1 blogtól hogy megértse ezt, gondolom ők a mai napig elhiszik, hogy egy vasbeton épület irodatűztől összeomolhat, hogy egy OLDALT kiluggatott épület FÜGGŐLEGESEN omlik össze, és mellette egy másik is, mert annyira rázkódott a talaj. Meg hullott a vakolat. Ja.

Nincs közöttünk csicska 2019.03.18. 10:40:09

@teéjesenmindegy: "Greater Manchester Police have arrested four people for comments made in person and online about the mass shooting in Christchurch, New Zealand."

Mar mukodik a gondolatrendorseg, persze nem dzsihadistakat keresnek.

teéjesenmindegy 2019.03.18. 10:40:39

@_most_:
Hehe. Hát persze.
Tehát számodra az a véleményszabadság, hogy bírósági ítélet nélkül, sőt feljelentés nélkül azt plakátolok ki rólad amit akarok? Mondjuk "_most_ Pedofil?"
Kisapám, alapvető fogalmakkal nem vagy tisztában.

_most_ 2019.03.18. 10:41:36

Sokan kétségbe vonják, hogy Orbán uszító kampánya ilyen mészárlásra ösztönzi az embereket, de elég csak megnézni, hogy fideszes oldalakon milyen sokan ünneplik a terroristát, csak szerencsére a magyar nácik alapvetően gyávák ilyen tettekhez.

_most_ 2019.03.18. 10:43:07

@teéjesenmindegy: nyilván csak a fidesz plakátolhat hazugságokat, ez a demokrácia.

_most_ 2019.03.18. 10:44:20

@teéjesenmindegy: hol van bírói ítélet Soros ellen?

Kuglóf. Az 2019.03.18. 10:54:37

@morph on deer: Tefasz, ott fentebb PONTOSAN elolvashatod, hogy mi az az üzenet, amelyet MINDEN országban harsog a média. A kétmilliárd ISZLÁM hívő országban is. Oké, nem tudsz angolul, a Christ az Krisztus a church az meg templom, vagy egyház.
Amint mondtam, KERESVE sem találhattak jobb helyet erre.
Aztán vagy felfogod ezt vagy nem.

Kuglóf. Az 2019.03.18. 10:56:05

@_most_: Malajzia, például. Szerintem Izraelben és Britanniában is, de ezeket nem tudom 100%, csak azt, Izraelbe nem mer elmenni, mert felakasztanák a Hamasz támogatása miatt.

chrisred 2019.03.18. 10:59:27

@Kuglóf. Az: Vagyis akkor csak ezekben az országokban lenne szabad plakátokat kitenni?

teéjesenmindegy 2019.03.18. 11:00:54

@_most_: Hol van a plakát, hogy Soros lop, te nyomoronc?
Vagy szerinted is bűncselekmény támogatni a bevándorlást meg a nyitott társadalmakat?
Hol vádolták bűncselekménnyel az öreget?

chrisred 2019.03.18. 11:09:19

@teéjesenmindegy: Semmi ilyesmi nem volt azon a plakátokon, csak brüsszelezés.

teéjesenmindegy 2019.03.18. 11:13:33

@chrisred: Most egész konkrétan melyik plakátról is beszélsz?
A jobbik tudtommal a "ti dolgoztok ők lopnak" plakátnál lett megbüntetve. Rágalmazás.

Az, hogy joga van tudni mit akar brüsszel se nem rágalmazás, se nem semmi. Két kedves mosolygós idős bácsi van rajta. Az egyik még pirospozsgás is, mint a télapó.

Blogolo Blogi 2019.03.18. 11:16:12

@Sir Galahad: nem tudom, hogy tud-e magyarul. Ha az angol jol megy neki, akkor viszont lathatott olyan plakatot, amely cselekvrsre kesztette. Asszem Brüsszelbe tetette ki Viki, olyan mozgo auton volt, hogy sokan lathassak. Asszem ugy kezdodott, hogy Hundreds have died... Erezhette ez az ausztral ember akar ugy is, hogy cselekednie kell, tudod, hogy o a soros.....

Kuglóf. Az 2019.03.18. 11:17:05

Orbán Viktor AZONNAL levetette az összes hazug plakátot mikor szóltak nekije.
Mindenki láthatja, hogy mostmár KIZÁRÓLAG azok vannak az utcán, amelyikre bizonyíték van és Brüsszel sem tudja megcáfolni őket.

morph on deer 2019.03.18. 11:19:18

@Kuglóf. Az:
”... ők a mai napig elhiszik, hogy egy vasbeton épület irodatűztől összeomolhat...”

Hát ha te elhiszed azt, hogy a WTC irodatűz miatt lángolt, akkor ez már nem mindegy?

Szerintem inkább a város névadóinál kéne reklamálni elsősorban, mert a dolog már ott kezd problémás lenni, - szerintem.
Viszont képzeld el, mekkora felhördülést okozott volna magyar kormánykörökben, ha a lövöldözés mondjuk Wellingtonban történt volna!
Mert akkor az egészet teljesen egyértelműen orbán kedvenc lábbelije elleni támadásként is lehetett volna magyarázni, különös tekintettel a merénylő magyarországi látogatására!
:)
Amúgy nem ismerem az újzélandi muszlim imaházak darabszámát és elhelyezkedését, de feltételezem, hogy aki mohamedánokat akar ölni, az Inkább ennek alapján kezdi a tervezést, és nem úgy, hogy egy jól hangzó városnevet keres először, és reméli, hogy egyébként van néhány moszké is a helyszínen, nem gondolod?

Aztán meg ott van a már korábban hivatkozott földrengés, amely ledöntötte a keresztény templomot, - ugyancsak Christchurch városában!

Képzeld csak el, hogy ahhoz mennyit kellett melóznia a titkosszolgálatoknak, hogy megoldják, és ne derüljön ki!
Szerencséjük, hogy akkoriban Bajernek még fogalma sem volt arról, hogy ilyen nevű város egyáltalán létezik, mert akkor semmi nem akadályozta volna meg abban, hogy egy nagy keresztényellenes összeeesküvésről kerántsa a leplet!

“Soros György földrengésnek öltözve keresztény templomokat rombol, hogy kedvébe járjon a több millió muszlim bevándorlónak...!”
- Na, milyen?

sírjatok 2019.03.18. 11:19:40

@Igazamvanvagyigazamvan?: "Orbánt hibáztatja, hanem azt a fajta uszító politikát, amit folytat. "

De Orbán itt van Magyarországon. A vérengzés Új-Zélandon történt. Orbán itt van. A vérengzés ott. Ott nincs Orbán. Itt nincs vérengzés. Az uszító politika (?) itt van. De itt nincs vérengzés. Ott nincs uszító politika. Ott van vérengzés.

Nem? Semmi? Tényleg semmi?

Kuglóf. Az 2019.03.18. 11:20:46

@Ballib vagyok mert rettegek: Teisfasz, az a Pharaon könnyebben járkált ki/be a Zusába mint ahogy te képes lennél megtenni, ANNYIRA kereste őt az összes 3 betűs ügynökség, hogy csak na! Még trollnak is pipogyusz vagy, embernek meg ahogy mexólítottalak.

Wrex 2019.03.18. 11:42:11

Teljesen mindegy hogy ki szervezte. London polgármestere (egész véletlenül muszlim) megmondta már 2016-ban hogy az ilyen támadások a nagyvárosi élet velejárói amire számítani kell (“Part and parcel of living in a great global city is you’ve got to be prepared for these things”). És tényleg.

erkölcsi hulla 2019.03.18. 11:43:17

"Tömeggyilkosság" valami 50 muszlim halt meg. A nyugati média forrong a nácik miatt.

A sok keresztény, akiket a muszlimok erőszakoltak meg, késeltek meg, hajtottak át rajta, égettek halálra, vágták le a fejét és a többi, senkit sem érdekel. Miért is?

Nem érzek sajnálatot a szóban forgó merénylet miatt, valahogy úgy vagyok vele, mint a muszlimok, mikor keresztényeket kínoznak, gyilkolnak. Közvélemény előtt ellenzi, és kikéri magának, hogy nem minden iszlamista ilyen, de konkrétan semmit nem tesz ellene, szemet huny fajtársainak kereszténygyűlölete felett.

erkölcsi hulla 2019.03.18. 11:44:47

@Wrex: Nahát, egy muszlim vezető azt állítja, hogy a terrorizmus a városban élés mindennapos eseménye. Remélem valamelyik családtagja is megtapasztalja majd ezt.

Nincs közöttünk csicska 2019.03.18. 11:46:54

@erkölcsi hulla: Az EU hataron kivul bombazott muszlim, az hostett.

Akit a civilizalt orszagokban olunk meg, az terrorizmus.

Ertem? MULTIKULTI JO

Nincs közöttünk csicska 2019.03.18. 11:49:16

@Wrex: "megmondta már 2016-ban hogy az ilyen támadások a nagyvárosi élet velejárói"

Amig a kisvarosokban nincs eleg kecskebaszo...

morph on deer 2019.03.18. 11:54:14

@Kuglóf. Az:
“Amint mondtam, KERESVE sem találhattak jobb helyet erre.”

Aha, és akkor ez most gyanús?
Netán tudod is, hogy kerestek, keresgéltek, de aztán belátták, hogy ez a legtutibb hely, mi?
Kellően fejlett az infrastruktúra is ahhoz, hogy élőben lehessen nyomatni az interneten, ráadásul angol az egyik hivatalos nyelv, mi kell még?

Már csak azt várom, hogy “kiderüljön”, az egész mögött Gyurcsány áll, és mindezt azért szervezte meg, hogy lejárassa orbán viktort..! Csak ott cseszte el, hogy lefelejtette orbán nevét a kalasnnyikovról, így most kénytelen volt felbérelni a bájert, hogy különféle titkosszolgálatokra terelje inkább a figyelmet..!
Cudarul fondorlatos terv volt, de köszönhetően az éber fideszeseknek, lelepleződött!
De jó!

chrisred 2019.03.18. 11:57:10

@Wrex: www.theguardian.com/australia-news/2017/mar/29/misleading-qa-question-on-sadiq-khan-should-have-been-corrected-abc-admits

"What Khan actually said in September was: “Part and parcel of living in a great global city is you’ve got to be prepared for these things, you’ve got to be vigilant, you’ve got to support the police doing an incredibly hard job. We must never accept terrorists being successful, we must never accept that terrorists can destroy our life or destroy the way we lead our lives.”

Sir Galahad 2019.03.18. 11:58:59

@Blogolo Blogi: Aha. Tehát az emberek olyan hülyék, hogy Viktor plakátja nélkül nem értesülnek arról, hogy a muzulmánok számolatlanul késelik, gázolják, robbantják, lövik le a nem muzulmánokat Európában.

Ne haragudj, de te ezt komolyan gondolod?

chrisred 2019.03.18. 12:23:13

@Sir Galahad: Akkor mi értelme volt a plakátoknak, ha olyasmit közöltek, ami mindenki számára nyilvánvaló volt? Még azok számára is, akik százig sem tudnak elszámolni, ha jól értem (hundreds=számolatlanul).

Blogolo Blogi 2019.03.18. 12:25:23

@Sir Galahad: ha ertesulnek rola, akkor minek a plakat?

Blogolo Blogi 2019.03.18. 12:35:26

@sírjatok: John Hunyadi vagy Szilágyi sem sokszor volt a kiviknel, megis ott a nevuk a flintan. Apropo, lehet Viki neve is szerepel, csak nem Orbant kell keresni;) Gyerekek, ezt ellenőrizte már valaki?!

alöksz róz 2019.03.18. 12:41:31

@kedvenc nicktolvaj: minek, ott van felül a poszt, el kéne tudni olvasni és értelmezni.

erkölcsi hulla 2019.03.18. 12:48:44

@Nincs közöttünk csicska: A különbség az, hogy a média nem hozza nyilvánosságra hogy muszlimok sem a rasszukat, az egészet elsikálják.

Nincs közöttünk csicska 2019.03.18. 12:52:32

@erkölcsi hulla: Hat ja, eltelt 2 ora es se foto, se motivacio, se semmi arrol hogy volt e Magyarorszagon.

Ugyhogy ez nem feher ember lehetett.

Minden ballib bérretteg 2019.03.18. 13:05:15

Íme, amiből soha a büös hír a b1-en, vagy az Indexes hírhamisítóknál:

www.origo.hu/nagyvilag/20190318-utrecht-lovoldozes.html
Lövöldözés Hollandiában, egy halott, több sérült

Egy villamoson nyitott tüzet egy férfi a hollandiai Utrecht városában. Legalább egy ember meghalt és többen megsérültek. A rendőrség szerint terrortámadás történhetett. Cikkünket frissítjük!

Minden ballib bérretteg 2019.03.18. 13:06:47

Íme, amiből soha a büdös életben nem lesz hír a b1-en, vagy az Indexes hírhamisítóknál:

www.origo.hu/nagyvilag/20190318-utrecht-lovoldozes.html
Lövöldözés Hollandiában, egy halott, több sérült

Egy villamoson nyitott tüzet egy férfi a hollandiai Utrecht városában. Legalább egy ember meghalt és többen megsérültek. A rendőrség szerint terrortámadás történhetett. Cikkünket frissítjük!

Ballib vagyok mert rettegek 2019.03.18. 13:50:18

A ballib média itt zokog 50 kecskebaszó muszlim meg gyerekeik halála miatt valahol a tengeren túl ahova a magyarok 99,9%-a úgyse tud eljutni soha a büdös életben, közben abból sose lesz hír nálunk, hogy migráns terrortámadás történt hazánkban Kiskunmajsán!

Részegen ült kocsiba a halálos balesetet migráns okozó nő, magyar lánya árván maradt
2019.03.18.

Egészen döbbenetes annak a halálos terrortámadásos balesetnek a háttere, amely múlt pénteken történt Kiskunmajsától nem messze: két autó frontálisan ütközött össze. Az egyikben egy migráns nő, a másik autóban egy magyar házaspár utazott, mindhárman meghaltak.

A Blikk szerint a vétkes autóban utazó K. Nikolett migráns terrorista ittasan és gyorsan vezetett. A migráns nő előző nap egy kiskunmajsai kocsmában italozott, akkor vele volt 14 éves magyar lánya is. A migráns nő barátai kérlelték, ne üljön autóba és ne csináljon terrortámadást, de ő hajthatatlan volt. Hazavitte magyar lányát, majd úgy döntött, tovább bulizik. Autóba ült és elment egy másik szórakozóhelyre. Másnap reggel 8 órakor, még mindig ittasan ment hazafelé, amikor terrorcselekmény elkövetése céljából karambolozott.

A rendőrség szerint terrortámadás történhetett. Cikkünket frissítjük!

VT Man 2019.03.18. 14:17:44

@Minden ballib bérretteg:
"Lövöldözés Hollandiában, egy halott, több sérült"

Egyelore nem derult ki, hogy feher ember lovoldozott, vagy muszlim / migrans, ugyhogy meg lehet fogadni.

Minden ballib bérretteg 2019.03.18. 14:18:13

@chrisred:

Az Index nevű hírhamisítótól mi mást várhatna el az ember, mint ezt:

"A támadás motivációja egyelőre ismeretlen"

Ezzel szemben Origó: "A rendőrség szerint terrortámadás történhetett....
Az eset után a kormány székhelyén, Hágában is megszigorították a biztonsági intézkedéseket, Utrechtben a legmagasabb szintre emelték a terrorfenyegetettség szintjét. Mark Rutte holland miniszterelnök aggasztónak nevezte az esetet, és
rendkívüli kormányülést hívott össze."

És nicsak-nicsak..
Ismét az Origó áll közelebb az igazsághoz, ha az ember a külföldi lapokat is átnyálazza.

Minden ballib bérretteg 2019.03.18. 14:20:05

@VT Man:

Ezt az információt, csak a nem migráns terrortámadások elkövetői esetén közlik a hatóságok mindenhol.

Ha migráns, akkor legfeljebb kiszivárog az információ, amit az Index féle hírhamisítók, fake news-nak neveznek előszeretettel.

morph on deer 2019.03.18. 14:23:40

@Blogolo Blogi:
”Gyerekek, ezt ellenőrizte már valaki?!”

Azokat a TEKes gyerekeket kérdezted már?

chrisred 2019.03.18. 14:30:41

@Minden ballib bérretteg: "A rendőrség Twitteren adott ki egy képet a feltételezett elkövetőről, akit továbbra is keresnek. Azt írják, a 37 éves Gökman Tanis törökországi születésű."

Ez az információ csak az indexes hírhamisítóknál, vagy az origós kormányzati hírhamisítóknál is megjelent?

Nincs közöttünk csicska 2019.03.18. 14:50:40

Atlagos hollandiai torok migrancs, korabban nemi eroszakot kovetett el, most lovoldozott.

Idegallapotba kerult

www.breitbart.com/europe/2019/03/18/several-gunmen-open-fire-on-tram-in-netherlands-perpetrators-on-the-run/

Minden ballib bérretteg 2019.03.18. 14:52:44

@chrisred:

Mindkettőn megjelent..

Úgy látszik az Index szakított a hagyománnyal, miszerint a migránsok által elkövetett terrorcselekményeket bagatelizálni kell, mely gyakorlatot a 444 és HVG ma is folytat.

Persze az Index is visszatér majd a hírhamisítás gyökereihez ahogy szokta, csak idő kérdése.

chrisred 2019.03.18. 14:58:08

@Minden ballib bérretteg: Azért az indexen eddig is többet lehetett olvasni a migráns hátterű európai terrorcselekményekről, mint az origón az oroszok európai kémtevékenységének magyar kormányzati támogatásáról.

erkölcsi hulla 2019.03.18. 15:03:32

@Nincs közöttünk csicska: @Minden ballib bérretteg:

"Úgy látszik az Index szakított a hagyománnyal, miszerint a migránsok által elkövetett terrorcselekményeket bagatelizálni kell, mely gyakorlatot a 444 és HVG ma is folytat."

Lehet, hogy a zsindex erről leszokott, viszont pl. a német és angol sajtó 100%-a nem, aki meg felszólal ellene, azonnal lecsukják. "szólásszabadság"

És a zsindex is, míg a mudslimok által elkövetett vérengzéseket csak tudósítja, addig a mostani szélsőjobbos merényletet SZÓ SZERINT mocskolta a merénylőt, előfordult a fosozástól elkezdve minden, nyomdabetűt nem tűrő kijelentés is, annyira fel voltak háborodva, hogy nem csak a kecskebaszók gyilkolhatják a keresztényeket.

Ennyit az indexről. A gazdáiknak így is vannak elvárásaik.

morph on deer 2019.03.18. 15:05:47

@Nincs közöttünk csicska:
“geci migrancs”

Azt ugye tudod, hogy ez a vezetéknév már foglalt?

chrisred 2019.03.18. 15:18:50

@erkölcsi hulla: Melyik index cikkben volt ez?

Amúgy érdekelne, hogy Erdogan, aki a christchurchi merényletet a növekvő iszlamofóbiának tudta be, mit szól egy törökorszàgi születésű merénylőhöz.

Sir Galahad 2019.03.18. 15:20:37

@Blogolo Blogi: Az egy másik, nem ide tartozó kérdés. Annyira azért magad is rájöhettél volna, hogy nem a véletlenszerűen erre utazó új-zélandiak tájékoztatására készültek.

darlacko 2019.03.18. 15:20:47

Az a vicc, hogy ahonnan ezek az iszlámok beavászkodtak Új-Zélandra (Szíria, Irak, Afganisztán), ott napont ölnek meg ennyi embert. Csak az afgán híreket olvasgatva a merénylet óta, többször ötven embert öltek meg ott az iszlámok.
A párizsi, nizzai, belgiumi, németországi.éd amerikai iszlámista terrortámadások áldozatait meg mára mindenki elfelejtette. Pedig pár éve mekkora divat volt francia trikolóros szűrőt tenni a facebook profilképetekre. Meg kiírni, hogy #Je suis Charlie

darlacko 2019.03.18. 15:25:05

@Oxica: lótolvaj cigányozni annyira européer dolog... Cseppet se uszító.
Amúgy pont Orbán alatt kevesebb a rasszista támadás Magyarországon.
Korábban, a maszop-szadesz uralom idején magyarokat gyilkoltak cigányok elég nagy számban, aztán voltak a magyar katonai titkosszolgálathoz köthető cigánygyilkosok. Ehhez képest ma Magyarország a nyugalom szigete.

Nincs közöttünk csicska 2019.03.18. 15:26:45

@darlacko: Azer Draskovics hamisitott vidiot vmi szeljobbos bombatamadasrol.

erkölcsi hulla 2019.03.18. 15:38:43

@darlacko: Lassan már azért is elvisznek, ha egyetértesz azzal hogy a kecskebaszók gyűlölik a fehér keresztény kultúrát, és ha lehetőségük van/lesz rá, gyilkolni fognak, mindenütt, csak idő kérdése. Még csak nem is az egyén miatt van, egyszerűen a világnézet, kultúra, és a vallás ilyen szintű ütközése egy olyan 0 toleranciával rendelekző vallás számára, mint az iszlám, törvényszerűen vérengzéseket, gyilkosságokat fog szülni. És ez ilyen egyszerű.

Az évtized vicce a "Moderate muslim"

"Új-Zélandon közben a rendőrség bejelentette, hogy letartóztatásban marad egy férfi, akinek ugyan nem volt köze magához a terrortámadáshoz, de a videót támogató szöveg kíséretében megosztotta, és a két megtámadott mecsetről posztolt fényképet, „target acquired”, (kb. célra tarts) szöveg kíséretében."

Igen, egyszerűbb példát statuálni egy ártatlan fiatalon, és ezzel kielégíteni az ország muszlimjait, és ezzel elismerni hogy szembeköpi a kormány saját sok évezredes kultúráját, hagyományait, vallását a muszlimok javára, akik győlölik őket.

Blogolo Blogi 2019.03.18. 16:33:07

@Sir Galahad: Azért kell a plakát, mert nem tudják. Szerinted a kormány feleslegesen kolt tajekoztatasra csilliardokat? Nekem hiaba mondod, hogy tudtak, mert a kormany tuti okosabb, mint Te es szerimtuk meg nem tudkak, ezert a plakat. Mindenkinek joga van tudni, a kulfoldieknek is! Hat nem erted?

Sir Galahad 2019.03.18. 18:18:49

@Blogolo Blogi: Ne haragudj, de ezen a szinten én nem vitázom.

kedvenc nicktolvaj 2019.03.18. 18:19:46

@Sir Galahad: Na! Sikerült elolvasnod? Szóval mégsem írta hogy Orbán miatt volt a merénylet?

kedvenc nicktolvaj 2019.03.18. 18:21:53

@Sir Galahad: Már csak zavarodottan magyarázkodsz, most hogy az általános iskolás tanítónénid segített megérteni amik kibetűztél.

Anita Nagys 2019.03.18. 18:39:50

@Ballib vagyok mert rettegek: egy hihetetlenul primitiv es kibasz... ttul rosszindulatu barom vagy ( disznobaszo esetleg).

Anita Nagys 2019.03.18. 18:41:32

@Minden ballib bérretteg: a kozteve hagyomanya a hirhamisitas... baromagyu

Blogolo Blogi 2019.03.18. 18:45:11

@Sir Galahad: Egyaltalan nem haragszom es remelem Te sem veszed zokon, ha legkozelebb is felhivom majd a figyelmedet azokra a tenyekre, amelyek alatamasztjak ervelesed inkonzisztens voltat.

inteligencs elenzeki 2019.03.18. 19:01:02

"Mindig meg tudnak lepni bárkit."

Ti viszont egyáltalán nem tudtok meglepni. Már vártam, hogy mikor jelenik meg egy cikk arról, hogy ezért is a zorbán a hibás.

Az ember esze megáll.

Amúgy egy ehhez hasonló merénylet, már várható volt, engem az lepett meg, hogy eddig ez az első több áldozatot követelő muszlim ellenes fellépés.

Hatás, ellenhatás. A rengeteg iszlám indíttatású merénylet, amit az utóbbi évtizedekben keresztények rovására elkövettek, előbb utóbb ehhez kellett hogy vezessen.
Amúgy görény dolognak tartom, bárki követi el. Fegyvertelen, gyanútlan, felkészületlen embereket halomra gyilkolni, egyszerűen gyávaság.

inteligencs elenzeki 2019.03.18. 19:05:47

@kedvenc nicktolvaj:

"Szóval mégsem írta hogy Orbán miatt volt a merénylet?"

"Ezek után még a legelszántabb orbánistának is el kellene gondolkodnia, nem lehet-e esetleg, hogy mégis akad némi probléma a Fidesz-kormány ezirányú politikájával."

"Mert az lehetetlen, hogy Orbán politikája tömeggyilkosságokhoz vezetne, vagy akár csak kapcsolatban lenne velük.
És ha mégis úgy tűnik, akkor az csak az ellenség műve, hovatovább aknamunkája lehet."

Most akkor mi mást akarna sugallni a poszt ?

Sir Galahad 2019.03.18. 19:14:23

@Blogolo Blogi: Dehogy haragszom! Külön meg is köszönném, ha legközelebb sikerülne ilyennel előállnod.

Sir Galahad 2019.03.18. 19:15:19

@kedvenc nicktolvaj: Ezt lehetne még egyszer magyarul?

Che21 2019.03.18. 20:01:53

Nabazmeg, sikerült levezetni, hogy a világ túlfelén egy mészárlás a Fidesz politikájának köszönhető.

És ezek után nekiáll a szerző Bayert lehülyézni.

jolaca 2019.03.18. 20:09:44

Ritkán olvasom a blogok hozzászólásait, önvédelemvől. Most óvatlanul belefutottam. Ennyi beteg honfitársra azért nem számítottam... Még Bayer is már majdnem emberszerű gondolkodónak tűnik, innen nézve.

morph on deer 2019.03.18. 20:50:55

@Che21:
”És ezek után nekiáll a szerző Bayert lehülyézni.”

Ó dehogy!
Ugyanis erre semmi szükség nem volt: ez az alaphelyzet, és minden más csak viszonylagos. Még az is, hogy bájer eserleg beletalált a tutiba, csaképpen nem úgy, ahogy gondolta!

Mert mi van akkor, ha ez tényleg ehy titkosszolgálati meló eredménye, csak éppen nem azért, hogy valaki most megsajnálja a muszlimokat, hanem azért, hogy felhergeljék őket!

Kell hozzá egy kellően korlátolt “nemzetthy” hős, akit nem nehéz megtalálni, - akát itt is akad pár tucat, - ezen túl pár biztató szó, esetleg anyagi támogatás, meg egy kis segítség a felszerelés beszerzéséhez, a többi már szinte magától megy!

Ne felejtsd el, hogy a muszlimoknál a mártírok VIP-ként azonnal a mennybe mennek, szóval ott nem okoz gondot beáldozni pár tucat saját hívőt azért, hogy újra beindúljanak a támadások a hitetlenek ellen világszerte!

Így legalább az orbán és a Trump féle gyökött agyú kreténeknek megint lesz miért óbégatnia már megint!
Végül is gondold el, hogy mennyire ciki lehetett szegény viktornak is széltében-hosszában migránsozni most a választások előtt, miközben nem is volt sok migráns, és alig valami említést érdemlő esemény!

Na most majd nyugodtan lehet újra nyomni a háborús lózungokat, hiszen végre megint folyik a vér!
Mert nehogy már egyszer nyugi legyen, mert akkor azonnal kiderül, hogy csak és kizárólag a hőbörgéshez értenek, az meg messze nem elég a kormányzáshoz..!

Na de most újra helyreállt a “rend”, - lehet szabadon gyűlölködni tovább!

miért 2019.03.18. 20:56:01

@erkölcsi hulla: kisöreg! Te tényleg egy erkölcsi hulla vagy! Egyébként mi van, ha bayerzsóti barátod a tek-re gondolt? Ezt fel tudnád a mogyorónyi agyaddal?

morph on deer 2019.03.18. 20:56:57

@Comte de Gippaud:
“Most akkor mi mást akarna sugallni a poszt ?”

Szerintem csak azt, hogy ki-ki merengjen el, hogy hova vezet(het) a gyűlölködés, gyűlöletkeltés.
Akár attól függetlenül is, hogy ki a muszlim és ki nem: úgy általában.

Mert jó vége annak még soha nem volt, és nem is hiszem, hogy egyáltalán lehetne. Kábé ennyit a sugalmazásról.

wolves84lb 2019.03.18. 21:44:50

@Spiritmonger:
"Az elkövető biztosan komoly titkosszolgálati háttérrel hajtotta végre a tettét, úgy választotta ki a célpontokat, hogy azonnal a muszlim közösségekért kezdjen mindenki aggódni - érdekes módon nem egy arab/paki drogdílerbandát eliminált, aztán hagyta magát elfogni, aztán lényegében hírzárlat van, szóval Bayer megint beletalált a közepébe."

Hát te kibaszott sötét vagy, bazdmeg.

AZ IGAZI HUNGAROFIL 2019.03.18. 21:47:29

Az ausztrál tömeggyilkos a merénylet előtti években többször járt Törökországban, tavaly volt Bulgáriában, Szerbiában, Boszniában, Romániában és Magyarországon is.
1. II. János Pál pápa elleni merényletet KGB szervezte bolgár ügynökei segítségével és a törökörszági KGB álradikálisokkal, Szürke Farkasokkal, mint végrehajtókkal.
2. Szabó Albert, a 90-es évek álradikális, álnyilas provokátora, KGB háttérrel Ausztráliában él és időnként Oroszország érdekében színrelép...
3. Boszniai szerbek által elkövetett szrebrenicai vérengzés, a szerbek a KGB kedvencei...
4. Breivik a tömeggyilkosság előtt a KGB hátterű Rosszabbikkal, stb. barátkozott és Fehér-Oroszországban volt több hétig kiképzésen...
5. Brenton Tarrant is kapcsolatban állt Breivikkel, a kör bezárult...
- Az ügy lényege: Putyin kontra Trump. A muszlim ellenes provokáció nagyszerű támadási alap a bevándorlást ellenző Trump lejáratására, újraválasztásának megakadályozására. Putyinnak nem tetszik Trump kemény, határozott fellépése...

AZ IGAZI HUNGAROFIL 2019.03.18. 21:48:31

Az ausztrál tömeggyilkos a merénylet előtti években többször járt Törökországban, tavaly volt Bulgáriában, Szerbiában, Boszniában, Romániában és Magyarországon is.
1. II. János Pál pápa elleni merényletet KGB szervezte bolgár ügynökei segítségével és a törökörszági KGB álradikálisokkal, Szürke Farkasokkal, mint végrehajtókkal.
2. Szabó Albert, a 90-es évek álradikális, álnyilas provokátora, KGB háttérrel Ausztráliában él és időnként Oroszország érdekében színrelép...
3. Boszniai szerbek által elkövetett szrebrenicai vérengzés, a szerbek a KGB kedvencei...És egyúttal KGB csapás NATO államokra, V4-ekre és Romániára is, ugyanis bennünket is belekevertek az ügybe. A liberál-fasiszták majd rajtunk akarják a port elverni, - hogy ide vezet a migráns ellenesség...Putyin ki akarja lökni Fidesz-t a "Néppártból", hogy kénytelen legyen az ő kamupártjainak EP frakciójába jelentkezni...
4. Breivik a tömeggyilkosság előtt a KGB hátterű Rosszabbikkal, stb. barátkozott és Fehér-Oroszországban volt több hétig kiképzésen...
5. Brenton Tarrant is kapcsolatban állt Breivikkel, a kör bezárult...
- Az ügy lényege: Putyin kontra Trump. A muszlim ellenes provokáció nagyszerű támadási alap a bevándorlást ellenző Trump lejáratására, újraválasztásának megakadályozására. Putyinnak nem tetszik Trump kemény, határozott fellépése...

Punxsutawney Mormota 2019.03.18. 21:50:37

... és 9.11-et is a Moszad tervelte ki, továbbá a Föld lapos, a Holdat meg csak felfestették az égre, bájörzsótinak meg nem használt a gyógyszer csere. Lapozzunk.

AZ IGAZI HUNGAROFIL 2019.03.18. 21:55:48

És egyúttal KGB csapás NATO államokra, V4-ekre és Romániára is, ugyanis bennünket is belekevertek az ügybe. A liberál-fasiszták majd rajtunk akarják a port elverni, - hogy ide vezet a migráns ellenesség...Putyin ki akarja lökni Fidesz-t a "Néppártból", hogy kénytelen legyen az ő kamupártjainak EP frakciójába jelentkezni...

AZ IGAZI HUNGAROFIL 2019.03.18. 21:57:55

Néhány FÁK országain kívüli KGB merénylet 1990 után: ausztriai és németországi levél- és csőbomba merényletek Ausztria EU csatlakozásának ill. Németország egyesülésének lassítására, mo-i robbantásos merényletek, romák elleni sorozatgyilkosság, németországi Döner-gyilkosság sorozat, Breivik 68 áldozata, Brenton Tarrant 50 áldozata, stb. - Ez csak a jéghegy csúcsa. - A Gonosz Birodalmának utódállama, a soha meg nem javuló Orosz Birodalom titkos terrorháborút folytat Európa és az USA ellen is. - A kárpátaljai magyar székházat is az oroszok ügynökei gyújtották föl, és az összes ukrán szélsőségest ők szervezik, tüzelik és ennek köszönhetjük a többek között magyar ellenes ukrán náci oktatási törvényt is.

AZ IGAZI HUNGAROFIL 2019.03.18. 21:59:13

@Punxsutawney Mormota: 9/11 - CIA-Moszad akció, ezt már az óvodások is tudják, csak még maga nem...

Beer Monster 2019.03.18. 22:06:26

Dehogy írt ilyet a nagyszájú. Az van benne, hogy "ártatlan muszlimok".

AZ IGAZI HUNGAROFIL 2019.03.18. 22:08:29

Az aljas nagyhatalmak már a XX. században is alkalmazták a pszichológiát, mint az emberek manipulálására alkalmas tudományt a különböző merényletek előkészítésénél és végrehajtásánál. Pld.: Matuska Szilveszter - Biatorbágyi merénylet, Reichstag felgyújtása, Trockij elleni merénylet, II. jános Pál pápa elleni merénylet, JFK elleni merénylet, az összes KGB-s merénylet, stb. - Az internáci-náci médiát és nemzetközi ügynökhálózatát Oroszország hozta létre és az is üzemelteti. Érdekes módon a hírhedt kurucinfót CIA-Moszad-KGB hármas USA beli szerverekről nyomja...Az etnikai alapon szerveződő Nemzetközi Rablókapitalista Maffia ugyanúgy nem igazán örült a német egységnek és az újra kiépülő német-keleteurópai gazdasági-politikai egységnek, mint a térség hagyományos ellensége az Orosz Birodalom...CIA ezért nem előzte meg, ill. derítette föl a KGB-nek a térségben elkövetett terror-akcióit, sőt, a kurucinfo példáját tekintve eddig inkább együttműködött az oroszokkal...A KGB új-zélandi merénylete fordulópontot jelenthet, mert itt elsősorban a sunyi oroszokkal keményen elbánni szándékozó, bevándorlás ellenes Trump került az oroszok célkeresztjébe...

Ménár Atya 2019.03.18. 22:12:04

Azért csak kihozták, hogy orbán tehet a terrorcselekményről :)
Ehhez képest azért Bayer Zsóti is kezdő kisiskolás író :)
Felhívnám azért a blog figyelmét, hogy elpusztult egy bálna, mert megevett 40 kg műanyag zsákot-szatyrot, azért csak kilehetne hozni belőle, hogy a tvk gyártotta amit az oroszok pénzelnek és orbán személyesen gyártotta a zsák anyagát a kgb megrendelésére, miközben békaemberek hozták a titkos üzenetet a felcsúti mesterséges sziget mellett horgonyzó orosz atomtengeralattjárójáról..... :)
Pedig a valóság annyi, hogy tele lett a hócipője egy agyamentnek a liberálfasizmusból.
Úgy is lehetne fordítani, hogy a liberális bevándorláspárti kisebbség erőszakos viselkedésének a következményét láthatjuk.
Minden csak nézőpont kérdése a politikában. :)

Narancsos kommunizmus 2019.03.18. 22:21:18

Bayer és bandája egy demokratikus országban börtönben lenne. Ittjon meg kitüntetik. Eh mindent elmond a fideszről.

Öszödön pörölyt köpködő körömpörköltölő Ördög 2019.03.18. 22:23:31

A fidesztetvek márcsak ilyenek, mindig magukból indulnak ki. Amikor azt mondja az egyik kretén szószólójuk, hogy a terrortámadást más szervezte, akkor tulajdonképpen azt mondja, hogy ő mit tett volna, ha a másik helyében van. Mert az ilyen kretén hazudozók soha nem tudnak a másik fejével gondolkodni, kizárólag abban, amit ők tennének. Az ilyen szervezkedés -amit bayerkretén makog- a fideszes fasiszták módszere.

Narancsos kommunizmus 2019.03.18. 22:27:13

Nem csoda hogy ennyien visszaadták a kitüntetéseiket. Egy ilyen féreggel mint Bayer civilizált ember semmilyen közösséget nem vállal.

Öszödön pörölyt köpködő körömpörköltölő Ördög 2019.03.18. 22:27:55

@Ménár Atya: Nem orbán tehet róla, az egyértelmű, azonban hasznos idiótaként a cselekedeteivel akaratlanul is előidézi a hasonló cselekmények megtörténtét. Persze, orbángeci nem akar terrortámadást, miért is akarna, azonban a politikájával előidézi azt, hogy a fasiszta terrorsejtek kibábozódjanak többévtizedes tetszhalott állapotukból, és akcióba lépjenek. Ugyanúgy ahogy fasiszta társaik az iszlám fundamentalisták. Orbángeci és Oszama bin Laden semmiben nem különbözik: mindkettő fasiszta hitszónok, aki a maga híveit cselekvésre buzdítja.

Narancsos kommunizmus 2019.03.18. 22:29:41

@Ménár Atya: talán ha a fidesz végbele nem nyitotta volna ismét nagyra a száját, nem kerülné szóba orbán.

Öszödön pörölyt köpködő körömpörköltölő Ördög 2019.03.18. 22:34:49

Az ilyen fasiszta hitszónokok, mint Oszama meg Orbán, az örökös harc, a dzsihád jegyében buzdítják híveiket a "gonosz" elleni örökös harcra. Orbán a az EU szerinte elnyomó "birodalma", Oszama pedig az USA elnyomó "birodalma" ellen. Semmiben nem különböznek, tulajdonképpen mindkettő a dzsiháddal(orbán ezt máshogy hívja, de ez mindegy is, mert az is harc meg ez is) akar híveket és szavazókat szerezni .

Öszödön pörölyt köpködő körömpörköltölő Ördög 2019.03.18. 22:39:08

@Öszödön pörölyt köpködő körömpörköltölő Ördög: Mindkettőnek fáj más nyugati népek gazdagsága, sikere, amit nem tudnak feldolgozni, ezért pszichopatává válnak, így mindig is egy kis pondrók maradnak a kapzsiságukkal, korruptságukkal, irigységükkel.

tavaszihóvirág 2019.03.19. 06:07:02

"" Az a gyanus ami nem gyanus."" Nemigaz ??

Ménár Atya 2019.03.19. 06:19:08

@Öszödön pörölyt köpködő körömpörköltölő Ördög:
Ez is lehetséges változat, de ha a hasznos idióták a liberális politikájukkal nem engedték volna a muszlim térnyerést és párhuzamos társadalmak kialakulását európában, akkor ezek az események nem történnek meg.
Ha már az európai politikusokat nézzuk persze.
De azért meredek kihozni egy újzélandi faszfej rambo 13 tömeggyilkosságából, hogy orbán a hibás érte.
Jó, megértem, hogy a politikusok próbálják választások előtt feketíteni egymást, de azért a "függetle" sajtó kezelhetné helyén a dolgokat.....miközben a nemzetközi helyzet egyre fokozódik...........

Ménár Atya 2019.03.19. 06:24:04

@Narancsos kommunizmus:
Az ellenzéknek semmi más kártyája nincs mint orbán.
A pináról is ez jut eszükbe.
Ha orbánt ma elütné a felcsúti kisvasút, az ellenzék összeomlana,gyurcsány meg sokkot kapna és meg sem tudna szólalni többé, mert csak orbánozni tudnak :)
Értelmes ,építő dolgot nem igen hallottam még tőlük az elmúlt 11 évben.
Közben meg jön a víz a dunán..................

Öszödön pörölyt köpködő körömpörköltölő Ördög 2019.03.19. 07:55:50

@Ménár Atya: Hát persze hogy nem hallasz semmi mást, ha csak orbánt hallgatod. De ha már orbánt hallgatsz állandóan legalább fenntartásokkal kezeld, mert akkor is hazudik, amikor alszik.

Willkommenskultur 2019.03.19. 09:39:54

@Narancsos kommunizmus: Pedig csinjan kene banni a lippsiknek a kitunteteseikkel, mert tobbet soha nem fognak kapni.

Punxsutawney Mormota 2019.03.19. 10:10:48

@AZ IGAZI HUNGAROFIL: Há'pe'sze! :D Mondom én, hogy a Föld meg lapos, a középkor történelméből meg elloptak 200 évet, és persze Jézus is magyar volt.

A Helsinki Bizottság gyilkosok, bűnözők jogait véd 2019.03.19. 13:19:28

@Narancsos kommunizmus:
Te meg zárt osztályon lennél, ha Gyurcsótány nem zárja be a lipótmezei pszichiátriát.

erkölcsi hulla 2019.03.19. 13:36:54

@miért: "Te tényleg egy erkölcsi hulla vagy! Egyébként mi van, ha bayerzsóti barátod a tek-re gondolt? Ezt fel tudnád a mogyorónyi agyaddal?"

Fel tudod fogni a kis agyaddal, hogy a hszemnek semmi köze nincs a cikk konkrét politikai témájához ?
Látom nem. Azért talán, mert gyökér vagy.

Punxsutawney Mormota 2019.03.19. 14:30:11

@Ménár Atya: Jó reggelt! - hazudta Orbán Viktor Brüsszelben.
süti beállítások módosítása