B1 blogcsalád



Nem kér Szíjjártó Péterből a baden-württembergi miniszterelnök

Nemzetközi sajtószemle

2019. február 27. - Szelestey

szp_2.jpg

  • Orbán rátesz egy lapáttal a Juncker elleni kampányra, a Néppárt nagy dilemmában van, hogy miként "honorálja" a produkciót, a Horvát Parasztpárt azonban már döntött: ott hagyja az egész konzervatív bagázst.
  • Orbán, Trump, Putyin, Kickl házi olvasmánya az 1984, amely irodalmi formában mutatja be a nagyipari agymosás művészetét.
  • Süllyed Magyarországon a szabadság utolsó szigete, a Tudományos Akadémia, ellenben nagy központi pénzekkel támogatják a történelmi revizionizmust és a mítoszgyártást.

New York Times/Washington Post/Yahoo/AP

new_york_times.jpg

Orbán Viktor nemzeti konzultáció formájában kiterjesztette a kampányt az EU vezetői ellen, azzal vádolva őket, hogy támogatják a tömeges migrációt. A levél azt állítja, hogy a brüsszeli bürokraták meg akarják törni a bevándorlást ellenző országok ellenállását, továbbá, hogy az unió semmit sem tanult az elmúlt évek rettenetes terrortámadásaiból. Mikecz Dániel a Republikon Intézettől azt mondja, a politikai ellenfelet meg lehet személyesíteni, Soros ezért került Junkcer mögé a plakátokra, ez ugyanis ráerősít a megosztásra. Megjegyezte, hogy ha az Európai Néppárt ki is rakja a Fideszt, abból csak Orbán húzna hasznot, hiszen kijelenthetné, hogy – lám-lám – Brüsszel Magyarország ellen szövetkezik. Viszont ha a konzervatívok nem tesznek semmit, az olyan látszatot kelt, hogy bizonyos értelemben a magyar párt uralja a kereszténydemokratákat.

FAZ

frankfurter_allgemeine.jpg

A Baden-Württenbergi kormányfő beszünteti az együttműködést a magyar külügyminiszterrel, tiltakozásul a Juncker elleni plakátkampány miatt. Kretschmar, aki a zöldeket képviseli, két nap múlva találkozott volna Szíjjártóval, de lemondta, mert úgy látja, hogy a rágalomhadjárat Európa-ellenes, és ellentmond az uniós értékeknek. A lap hozzáteszi, hogy a kifogásolt poszterek előnytelen pózban mutatják a Bizottság elnökét, valamint Soros Györgyöt, továbbá tényekkel alá nem támasztott állításokkal azt sugallják, hogy mindketten szorgalmazzák a Magyarországra irányuló illegális migrációt. Vezető német jobboldali politikusok bírálták az akciót. Noha idáig a CSU jó viszonyt ápolt Orbánnal, ezúttal Söder pártvezér is kritikus hangot ütött meg. Azonban eddig nem merült fel hivatalosan az uniópártok részéről, hogy ki kellene zárni az EPP-ből a Fideszt.

Süddeutsche Zeitung

suddeutsche_zeitung.jpg

Az Európai Néppárt teljesen normális pártcsalád, ám Orbán Viktor most úgy határozott, hogy plakátokon rágalmazza meg Junckert, az egyik családfőt, viszont emiatt a Horvát Parasztpárt ott hagyja az EPP-t. A magyar kormányfő úgy viselkedik, mint a némiképp fura nagybácsi, aki a midlife crisis kellős közepén felfedezi magában a rebbelist és meg is mutatja a többieknek, hol lakik a magyarok úristene. Azóta megy a vita a konzervatívok soraiban, hogy ki kell-e hajítani végre a provokációkra hajlamos politikust, illetve, hogy ha ehhez a lépéshez folyamodnak, akkor nem keményednek meg még jobban a frontok a májusi választás előtt, és nem kerül-e veszélybe a kereszténydemokrata többség Strasbourgban.

Eközben a déli rokonságnál elszakadt a cérna: a zágrábi koalíció kicsiny ereje, a Parasztpárt úgy döntött, hogy elhagyja a Néppártot, mert ha nem megy a Fidesz, akkor majd mennek ők. Elnökük azzal vádolja Orbánt: az próbálja megvetni lábát a horvát médiapiacon, hogy gyűlöletet, illetve olyan eszméket terjesszen, amik elfogadhatatlanok a párt részére. Azon Beljak kívül belső árulókat pellengérez ki, amiért azok eladták a MOL-nak az INÁ-t, láthatóan nem a legtisztább módon. Az ügy máig megterheli a magyar-horvát kapcsolatokat. De a vezetőnek gondja van Szerbiával, valamint az EP elnökével is, mert úgy ítéli meg, hogy azok horvát területre formálnak jogot. Tajani ugyanis egy emlékünnepségen az olasz Isztriát, illetve Dalmáciát éltette és utóbb már hiába fejezte ki sajnálkozását.

Der Standard

der_standard.jpg

A kommentár szerint manapság nagyban megy az agymosás, ügyesen manipulálják az embereket, úgy hogy azok a legnagyobb és legveszedelmesebb képtelenséget is elhiszik. Így érdemes újraolvasni Orwell 1984-ét. Minden attól függ, hogy miként tálalják az adott állítást, és hogy az megfelel-e a kiszemelt tömegek hangulatának. Mert az pl. nyilvánvalóan egészen őrült és/vagy rosszindulatú kitaláció, hogy a zsidó milliárdos és emberbarát, Soros a Bizottság vezetőjével egyetemben ördögi tervet forral, mivel muzulmán bevándorlókkal akarja elárasztani Magyarországot, illetve Európát. Mégis ezt hirdeti Orbán Viktor országszerte hatalmas plakátokon és a lakosság nagy része hitelt ad neki. A módszer másik nagymestere Trump, valamint Putyin. 

Kisebb, de tehetséges játékos ezen a pályán az FPÖ, illetve a szabadságpárti belügyminiszter. aki most éppen biztonsági őrizetet akar a „veszélyes menedékkérőknek”. Csakhogy az általa emlegetett joghézagot maga az Alkotmány jelenti, mert az mindenki számára szavatolja a személyes szabadságot. Ha látni akarjuk a valóság eltorzításának a jelentőségét, érdemes ismét elővenni az 1984-et. Abban a totalitárius állam átírt minden fogalmat. A „gondolatbűnözésért” bárkit már a tett végrehajtása előtt őrizetbe lehetett venni. Ez a feladat a „Gondolatrendőrségre” hárult. Azon kívül folyamatosan átírták a történelmet. A csúcs az, hogy az emberek nem csupán elfogadják a hatalom legszégyentelenebb hazugságát, a teljes képtelenséget, de meggyőződéssel vallják is azt. Nem lehet tudni, hogy Kickl olvasta-e a 70 éve megjelent művet, de a gyakorlatban éli meg azt. 

Yahoo/Bloomberg

bloomberg_1.jpg

A román korrupcióellenes ügyészség vezetője, aki hazájában jó pár politikust juttatott rács mögé, most az újonnan felálló Európai Ügyészség élére pályázik, ám megválasztását a saját kormánya ellenzi. Laura Codruta Kövesit a hatalmon lévő román szociáldemokraták piszkálták ki állásából. Tegnap az EP-képviselők támogatását igyekezett megszerezni pályázatához az Igazságügyi Bizottságban, miután az Európai Tanács egy francia jelölt mellé állt. A szavazás ebben a körben ma lesz, de hogy végső döntés szülessen, ahhoz kompromisszumra van szükség a Parlament és az Európai Bizottság között. Sophie in’t Veld, a liberálisok holland politikusa úgy értékelte, hogy nem engedhetnek a román hatóságok nyomásának, de nem is szabad politikai kérdést csinálni az ügyből.    

Az EP bírálja bukaresti kormányt a jogállam aláásása miatt, miután az követte a magyar és a lengyel példát és az uniós, illetve ellenzéki kifogások dacára át akarja alakítani a jogrendszert, ezzel pedig a demokráciát aknázza alá. Bukarestben egy új hivatal vizsgálódik, mert egyes vádak szerint Kövesi visszaélt hivatalával, vesztegetett, hamis vallomásokat tett. Ő maga azonban azt mondja, hogy ily módon próbálják meg kiütni a mostani versenyből, noha teljesen ártatlan. Hozzátette, hogy a korrupciót le lehet győzni. 

FAZ

frankfurter_allgemeine.jpg

A konzervatív lap a szabadság utolsó szigetének nevezi a Magyar Tudományos Akadémiát, amely hamarosan búcsút inthet az önállóságának. A kormány ugyanis olyan intézeteket támogat, amelyek a hivatalos vonalnak megfelelően végeznek kutatásokat, illetve mítoszokat gyártanak. Az MTA a feldarabolás előtt áll. Az illetékes tárca által indított támadást úgy lehet tekinteni, hogy azt bizonyos értelemben lesből hajtották végre, amikor minden teketória és előzetes közlés nélkül elvonták az Akadémia költségvetésének kétharmadát. A hazai és külföldi tiltakozások hiábavalónak bizonyultak, a frontok csak még jobban megmerevedtek.

Lovász Lászlóra alighanem nagy nyomás nehezedett, hiszen belement abba, hogy bizottság értékelje ki, miként lehet átalakítani az intézmény finanszírozását. Csakhogy a múlt év végén kész tények elé állították a tudósokat: nem kapták meg az ez évre szóló irányzatot és a Palkovics miniszter az elnökség feje fölött átnyúlva találkozott a kutató intézetek vezetőivel. Ám a szakemberek nem akarják elfogadni, hogy a jövőben nem kapnak semmilyen alaptámogatást, pályázniuk kell minden fillérért. Több mint kétezren írták alá azt a petíciót, amely elítéli a támadást a tudomány szabadsága ellen. Azt is nehezményezik, hogy az illetékes minisztérium ki akarja jelölni a lehetséges kutatási területeket.

A tárca nyilvánvalóan igyekszik megosztani a kutató intézeteket, de a jelek szerint ez egyelőre nem sikerült. Mégis ajánlatos aggódni, mert a kormány külön hivatalt hozott létre az anyagi eszközök elosztásának központi ellenőrzésére. Annak élére először Pálinkás Józsefet nevezték ki, ő azonban a tudomány mellé állt, legyűrve a hatalom iránti hűségét. Ezért azután le is kellett mondania. Palkovics kinevezésével viszont semmiféle kockázatot nem vállalt a kabinet, hiszen előzőleg felsőoktatási államtitkár volt és pl. működésének esett áldozatul a CEU. A hivatalosan támogatott intézmények között olyanok vannak, mint a Veritas, amely az orbáni revizionizmus szolgálatába állt, de felülvizsgálják a magyarság eredetét is és a turáni legendát történelmi igazságként igyekeznek eladni.  

A bejegyzés trackback címe:

https://b1.blog.hu/api/trackback/id/tr1114656597

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

morph on deer 2019.02.27. 17:36:21

Most ki csodálkozik azon, hogy a civilizált emberek kezdenek szépen lassan kihátrálni a magyarországi maffiózók nyíltszíni támogatása mögül, még akkor is, ha politikailag véletlenül azonos oldalon állnának.

Érdekes, mi?
A végén még az is kiderül, hogy a konzervatív embereknek is van gerince, kivéve persze, ha magyarok és/vagy a magyar kormány támogatói.

Magyarul: a kozervatívok között sem miindenki geci, csak az, aki közben fideszes lett. Na ők vígan és teli torokból űzik a felláció nemes gyakorlatát, hiszen ez egy “nemzetthy” erény, mióta a felcsúti ganajtúró gömböc jutott a fogadó oldalra, mint tudjuk.
Mert hát mi más is lehetne, ugye?

inteligencs elenzeki 2019.02.27. 17:43:45

"két nap múlva találkozott volna Szíjjártóval, de lemondta, mert úgy látja, hogy a rágalomhadjárat Európa-ellenes, és ellentmond az uniós értékeknek."

Most gondolom Szíjjártó a körmeit rágcsálja, és remegve várja a megbocsátást.

"A lap hozzáteszi, hogy a kifogásolt poszterek előnytelen pózban mutatják a Bizottság elnökét, valamint Soros Györgyöt,"

Vajon mit értenek előnytelen póz alatt ? Csak nem homofóbok ?

anyadmajma 2019.02.27. 18:09:13

@morph on deer: A konzervatív embereknek nem eredendően nincs gerincük, hanemcsak ha fideszes. No, de ezek a hazaáruló bolsevik gecik csak most konzervatívok ám, vótak ezek lipsik is.
Most a leginkább úgy lehet őket jellemezni, hogy:
'44-be nyilas vótam, '54-re ávós lettem,
Most mi légyek, hej?
Nagy dilemma ez nekik.

anyadmajma 2019.02.27. 18:11:30

@Comte de Gippaud: mi van te hazaáruló bolsevik geci terrorista birka, megint idejöttél szopni? elfogyott mára lóvéd, nem állnak meg az arabok, hogy leszophasd őket a Keletinél? te fasz:)

Helga Beauty Salon. 2019.02.27. 18:12:58

@azigaziraptor: Nem hisztis, csak ostoba fideszes birka!....

Mondja ezt egy identitászavaros kenguru! Nyugodj le Kanga!

Spiritmonger 2019.02.27. 18:18:34

@John Brennan: Netanyahu szerint nem antiszemitizmus a Soros elleni kampány. Végül is, csak Izráel állam miniszterelnöke, afféle kis falusi szatócs...
Hányszor kell még elmondani, hogy Sorossal, mint jelenséggel van baj, nem pedig a származásával?

LebensraumamOsten 2019.02.27. 18:24:47

@paraszthajszal: Már megint leégettétek magatokat és Magyarországot is.

LebensraumamOsten 2019.02.27. 18:24:47

@paraszthajszal: Már megint leégettétek magatokat és Magyarországot is.

rasztaszív 2019.02.27. 18:40:43

egy jelenség,az biztos.a magyar tarik aziz.

anyadmajma 2019.02.27. 18:47:28

@Helga Beauty Salon: mi van, te hazaáruló bolsevik geci kurva, megint túl hosszú a lánc? Takarodj vissza a konyhába a jó büdös anyáddal együtt, oda valók vagytok. No, meg elleni.
Legalábbis a gazdáid szerint. A többit azok meg elintézik egymással, ne aggódj, hogy csak gyerekcsinálásra dugják beléd, örömszerzésre meg egymásba. Így jártál, te idióta.:)

morph on deer 2019.02.27. 18:58:22

@anyadmajma:
“'44-be nyilas vótam, '54-re ávós lettem,”

De a klasszikust ismered ugye?

- Nem emlékszel? Hát együtt lőttük a pártháza!
- Mikor? Melyiket?
- Hát mikor melyiket...

Ezeréves Hofi Gejza, és az ő örökérvényű poénjainsk egyike.
Itt semmi nem fog változni, ne aggódj.

anyadmajma 2019.02.27. 19:26:57

@morph on deer: "lehet, hogy nem fúj a szél, de a büdös is megmarad!":)
Ha már Hofi:)

Helga Beauty Salon. 2019.02.27. 19:40:32

@anyadmajma: Csillapodj már le te szánalmas primitív patkány!

Helga Beauty Salon. 2019.02.27. 19:40:32

@anyadmajma: Csillapodj már le te szánalmas primitív patkány!

2019.02.27. 20:10:03

"Bár az is igaz, hogy aki eltapos egy viperát, az nem nézi, hogy mekkora. Sajtó, helyreigazítási perek. Bocsánat kérések tömkelege a kormánypárti sajtó oldaláról. Nem mondom, az ellenzéki sajtónál is megtörtént. De óriási túlsúlyban a kormánypárt oldaláról." Pontosan ez cáfolja az általad említett relativizációmat. Tisztában vagyok vele, hogy sok mindenbe a népnek vajmi kevés beleszólása van. Azért remélem feltűnt, hogy nem nevesítettem a hatalmat. Olvasatomban tehát mind egy, éppen ki van hatalmon, vagy talán ki milyen párt állású, szólhatna bármelyiknek. És nem, nem jó hazug a kicsi (csak mert a miénk) és a nagy sem. Akár baloldali, náci, lipsi, komunista, jobboldali, radikális...a teljesség igénye nélkül. (viperás példa) "Fogadd el, hogy a hatalomgyakorlás szimbiózisban él a korrupcióval és a hazugságokkal." Tisztában vagyok vele. De az elfogadás egyfajta beletörődés, ami egy idő után beépül az emberek tudatába és nem fognak semmi kivetni valót találni benne egy idő után. Generációkon át. Nem fogadom el, inkább úgy fogalmaznék, hogy értem mint világ jelenséget.

morph on deer 2019.02.27. 20:18:53

@Spiritmonger:
“Végül is, csak Izráel állam miniszterelnöke, afféle kis falusi szatócs...”

Akkor semmi gond, hiszen azonos kategóriában van Magyarország miniszterelnökével, aki meg a felcsúti ganajtúróként is ismert, levitézlett középszar focikezdemény úgy egyébként.

Aki egész életében egyetlen napig sem végzett társadalmilag hasznos tevékenységet, - ez mindközönségesen “munka” néven is ismert, - ivarérett kora óta mellébeszéléssel és hazudozással múlatja az időt.
Magyarul: politikával foglalkozik.

Azért az tiszta szerencse, hogy Anikó asszony még nem került felelősségrevonásra, nem úgy, mint izraeli sorstársa, és a viktornak sem kellett még szembenéznie olyan korrupciós vádakkal, mint körülmetélt barátjának, aki Netanyahu néven is ismert.
Dehát Netanyahunak nincs saját Poltja, és így nem képes olyan frappáns megoldásokra, mint Felcsút gyöngye, a viktor.
Hiába na, senki nem jöhet még a közelébe se a mi gömbölyded führerünknek, tiszta sor!

Főleg mióta a kolostorban székel.
Különös tekintettel az extra biztonsági megoldásokra, amit ez a paranoid kis féreg a saját védelmére - és a mi költségünkre - ott bevezetett.
2030-ig, legalább is.
De jó!

öreg_répatorta 2019.02.27. 20:43:51

Ez az egyetlen fórum maradt a fidesz-szopók gyülekezőhelye? Vagy csak erre a blogra kaptak engedélyt a pártközpontból. Mást sem olvasni, mint hogy így-meg úgy cummantják a geci farkát...

Minden ballib bérretteg 2019.02.27. 20:47:05

@morph on deer:

Titeket csak az zavar, hogy ezt a rendszerváltás óta löketett rendkívüli mód unalmas, és béna, nácizós, antiszemitázós, diktatúrázós faszságot, éppen Izrael kormánya cáfolja, aki éppen úgy rühelli Sorost, és pontosan ugyanazért, mint Orbán.
Neveztesen, hogy minden országban politikai befolyást szerezzen a spekuláns faszkalap, hogy bagóért vegye meg az ország erőforrásait.

De ezt is beszoptátok.

Minden ballib bérretteg 2019.02.27. 20:49:34

@öreg_répatorta:

Ha nem tünt volna fel, minden magadfajta GYurcsány előszopó féregre jut legalább 10 Fidesz szavazó..
Tehát az egyetlen csodálkoznivaló, hogy alig vagytok, és mind itt nyaljátok a gyűlöletkeltő ballib patkány seggét.

John Brennan 2019.02.27. 20:52:16

@morph on deer:
ja, egyike Hofi magyarellenes, rasszista vicceinek; amit nagyon jópofának tartanak a szemetek

sZulamith 2019.02.27. 21:00:05

Érdekes, hogy teritékre került az agymosás. Ha csak a szlogeneket figyeljük, meg az állandó öndicséretet, akkor nem kell elolvasni azt a bizonyos könyvet.
Ami a horvátokat illeti, én nem csodálkozom, nem egy nyugis nép, tapasztalatom szerint kissé önteltek.
Szíjjártó - (név helyesírása még Grétsy Lászlónak is nagy falat lenne:) válaszul azt nyilatkozta, hogy nem baj. Ezek szerint tudja, hogy aki pofont ad, az kap is:)

Toportyán Zsóti 2019.02.27. 21:04:23

Riadólánc volt az összes illibsi bértrollocskának,röhög a vakbelem.Üresstadionépítő mágus magán kívül lehet,így jár aki nem ért semmihez.Sikerrel csükkent megint a születő gyermekek száma,böszméhez képest a fasorba sincs,pedig előszeretettel büszkélkedtek azzal amit a böszmécskéek köszönhettek.

Toportyán Zsóti 2019.02.27. 21:06:37

@Minden ballib bérretteg: Bérgecik sajna tik vagytok,ide vagytok vezényelve csak sajna észt nem sikerált belétek verni.

öreg_répatorta 2019.02.27. 21:12:46

@Minden ballib bérretteg: látod milyen ostoba vagy, Te még mindig a zorbán-gyurcsány ellenvilágban élsz. Pedig csak egyszerűen csak a magadfajtákat nézem senkinek. Egy rohadt náci világ bábjai vagytok. Emeld piedesztálra a gecit, de attól neked sem lesz olcsóbb a kenyér. Persze, ha te vagy a szumós sziszi vagy a kancsal matolcsi, vagy lőrinc a legnagyobb barát az más. Akkor megéri folyamatosan szarosan tartani a nyelvedet.

Pop40 2019.02.27. 21:17:15

Mi ebben az újdonság?
Egyszerűbb lenne azt felsorolni, aki még kér a tolvaj Geciből, meg a bandájából. :-)
Rövid lista lenne. :D :D

Nem véletlenül rendelték ki ismét a teljes narancsfalkát bérkommentelni. :D

azigaziraptor 2019.02.27. 21:17:30

@Helga Beauty Salon:
Mi a rosszillatú kéjhölgy (büdös kurva) anyádat ugatsz bele más beszédébe?

Pop40 2019.02.27. 21:20:58

@Minden ballib bérretteg:

Ne szerénykedj, bolsi.

Jut 20 is, amilyen kreativitással könyvelitek a fideszhez az ellenzék szavazatait, meg állítjátok le a választási szervert. :-)
Igazából csak arra kell vigyáznia a vajdádnak, nehogy egyszer véletlenül 101%-ot hamisítson össze magának. A fajtád seggnyalási hajlandóságát és IQ-szintjét elnézve ez reális esély.

Pop40 2019.02.27. 21:22:24

@John Brennan:

Rossz nicken válaszoltál neki, elvtárs.
Ha meglátják Habonyék, ugrott a mai fizud :-)

Pop40 2019.02.27. 21:22:55

@John Brennan:

Rossz nicken válaszoltál neki, elvtárs.
Ha meglátják Habonyék, ugrott a mai fizud :-)

azigaziraptor 2019.02.27. 21:35:15

@John Brennan:
A tiédnek is miért nem volt szecskavágó?

Orbánék Moszkva fele menekülnek! 2019.02.27. 21:36:07

A tetves tolvaj fideszesekből már a saj´át anyjuk sem kérnek.

azigaziraptor 2019.02.27. 21:36:56

@Pop40:
Itt látszik, h sok-sok nicken írnak!
Lebukott az ostoba! :-)

Orbánék Moszkva fele menekülnek! 2019.02.27. 21:43:17

@Minden ballib bérretteg: "Soros ....minden országban politikai befolyást szerezzen a spekuláns faszkalap, hogy bagóért vegye meg az ország erőforrásait."

Téged ma már porrá aláztak itt 500-szor a libsik, de legyen m´ég egy hozzá te szellemi fogyatékos köcsög fidelitaszos: Soros legelső beszervezett ügynökei Orbán, Kövér meg majdnem a teljes fidesz volatak. M´ég ma is járnak a CEU-jára a fideszes hazaáruló ügynökök.
Ügyhogy kösz hogy lebuktattad orb´üant, b´ár ezért páros lábbal rúg ki a troll állásodból.

Orbánék Moszkva fele menekülnek! 2019.02.27. 21:46:20

@Helga Beauty Salon: @John Brennan:

hehehe lebukt´ál te soknickü buzi fidesztroll?! Sejtettem hogy itt egész nap nem az egész Lendvay utcai pártszékház rájszol orbánra, csak 1-2 elmebeteg bértrolljuk.
Mondjuk a maradék meg otthon rájszol az is biztos, ezért nem szaporodnak a fideszesek.

morph on deer 2019.02.27. 22:17:17

@sZulamith:
“Szíjjártó - (név helyesírása még Grétsy Lászlónak is nagy falat lenne:)”

Mááá méér?
Akarom mondani: miért pont a szíjnak ne ártana, (na jó, régiesen szijj) ha amúgy mindenki másnak azt teszi?
Egyébként kevés szolgalelkűbb kis gecit hordoz hátán a Föld, az nár biztos!

Emlékszem, amikor a Répássy nevű, hasonlóan elcseszett fideszhívővel együtt Gyurcsány háza előtt tartott “sajtótájékoztatót” napközben, mikor Gyurcsány biztosan nincs otthon, kábé egy tucat nyugdíjaskorú fidesz-szimpatizánssal megtámogatva, mikor Dobrev Klára kijött a kertkapun a kislányával együtt, és megkérdezte, hogy igazából kinek mi is a problémája.
Elkezdett beszélgetni a tizegynéhány fideszes “tiltakozóval”, - miközben Szijjártó és Répássy elsunnyogott a helyszínről stikában, szép csendesen.
Még volt egy vágókép, amint Péterke az úttesten oson a kis barna kockás ingjében, a Répássy meg a járdán, de szemmel láthatóan nem mertek szóba állni Dobrev Klárával, aki viszont ki mert jönni a házból, és mert beszélni a jelenlévőkkel.

Szóval ilyen karakán fickó is a mi hajdanvolt tarajoskánk, aki - saját bevallása szerint - nem tud elképzelni olyan helyzetet, hogy kétségbe vonná orbán döntéseit, és ne tartana ki mellette a végsőkig!

Elég jó?
Tehát NEM az számít, hogy helyes-e a parancs amit kap orbántól, hanem az, hogy a parancsot orbántól kapta, és akkor azt feltétel nélkül teljesítenie kell...

Na itt tartunk, tisztelt hölgyeim és uraim, kedves elvtársak...

Toussaint L'Overture 2019.02.27. 22:27:40

Orbán minden kétséget kizáróan elérte egyik vágyott célját. Nincs olyan nap, amikor ne lenne benne a neve valamelyik nagy nyugati lapban, vagy annak az internetes kiadásában.

MrzNur 2019.02.27. 22:38:36

@morph on deer: Ott a pont!
Vélek felfedezni némi párhuzamot a Fidesz és az Nsdap között. Mind a stílusban, mind a kirekesztésben, a gyengébb szellemi képességűek és a lelkileg ingatagok nagy arányú mozgósításában. Kérdés, hogy Szijjártó vállalja-e majd a Göbbels-i utat???

Pop40 2019.02.27. 22:42:08

@azigaziraptor: Kemény meló a bérkommentelő szakma ;-)

morph on deer 2019.02.27. 22:55:36

@Toussaint L'Overture:
Hát persze. Ez valami hatalmas dolog.

Csakúgy, mint ahogy az eboláról is írtak nap mint nap, vagy bármelyik hasonlóan gusztustalan és dögletes élményről, rz teljesen természetes.

Csak az a baj, hogy orbánnak ez már nem elég. Ő tényleges hatalmat akar feletted, felettem, meg minden további magyarajkú szerencsétlen felett, hogy aztán mi támogassuk az összeurópai uralkodó szerepének elnyeréséhez.

Na meg a többi agyroggyant populár-nacionalista barom, aki az új neonáci eljövetelről - úgy is mint ‘second coming’ - ábrándozik. (Nem, ez most nem a multiple orgasm, sajna...)

Szóval - csak hogy tudd - a napi média jelenlét az messze nem a cél!
Az csak a szükséges, de nem elégséges eleme az orbáni programnak, ami - ismétlem: nem (csak) az ismertségről vagy a népszerűségről szól, hanem a hatalomról.
A KORLÁTLAN hatalomról, ha már így szóba került. Ennél kevesebb neki soha nem lesz elég, nála olyan nincs, hogy valami is “elég” lenne...

Ahogy a hasonló egészségi állapotban levő többi ápoltnál is ez a helyzet.
Csak a többségük nem “miniszterelnök”, hanem a “kedves beteg”...

morph on deer 2019.02.27. 23:10:06

@MrzNur:
“Kérdés, hogy Szijjártó vállalja-e ”

Ez nem kérdés: ő mindent vállal.
Azon túl, hogy mondta is, elég csak meghallgatni bármelyik megnyilvánulását. Ne felejtsd el, hogy ő volt az úgynevezett “papagály-kommandó” ikonikus alakja a fidesz ellenzékiségének idején.
Nála nincs felső határa az orbanizációnak, “személyi asszisztens” korában a viktor nyakkendőit is ő kötötte!
(Ő legalább megtanulta. Ezt is.)

Nem lennék meglepve, ha Szijjártó lenne orbán hazai helytartója - aka miniszterelnök,- ha viktorunknak összejönne egy európai vezető szerep.
Már csak azért sem, mert mindenki más egyéni ambiciókat is dédelget, míg Szijjártó teljes odaadással kizárólag orbánt szolgálja.

Lám, Soros neveltjei hogy összetartanak...

teéjesenmindegy 2019.02.27. 23:17:40

Annyira viccces, hogy ha az index kirakja címlapra a b1 aktuális baromságát, tehát látja mondjuk félmillió ember, akkor az összes ballib idióta meggyőzi magát meg egymást, hogy a fizetett bértrollok jönnek.
Baszki, ha nem akartok látogatottságot, akkor írkáljatok egymásnak emailt, vagy titkosítsátok le a blogot.
Ha meg nyilvános plusz még címlapra van téve, akkor ne csodálkozzatok, hogy olyanok is hozzászólnak akiknek nem tetszik a véleménye.

teéjesenmindegy 2019.02.27. 23:19:55

@morph on deer:
Te vagy Kunhalmi Ágnes saját maga? Baszki papagáJ.
Minden ballib kreténnek tényleg ennyire gondjai vannak a J-LY nal?

John Brennan 2019.02.27. 23:24:19

@teéjesenmindegy:
Jotunder, a szerencsétlen hungarofób mindenkit letilt azonnal, ha ellentmondanak neki akár egy politikailag semleges témában is. Így jól elvannak maguk között a blogján.

Orbán veje 2019.02.27. 23:28:53

@teéjesenmindegy: @John Brennan: @Helga Beauty Salon:

Haver! Látom ma is itt nyaltad a geci gazdád seggét egész nap. Egy igazi szarember vagy. Esetleg kimehetnél a az orbánseggnyaló véleményeddel az emberek közé is, hadd lássák milyen gyorsan tudsz futni. De vigyázz haver, ha elkapnak véged.

teéjesenmindegy 2019.02.27. 23:38:33

@Orbán veje: Hű, de kurva okos vagy. 23:19 kor szóltam hozzá először, faszfej, nem zavar?

törppicur 2019.02.27. 23:39:59

@Orbán veje: csak egy "szakmai" kérdés

Hány EU-s képviselője lesz az általad favorizált pártnak?

Nem akartam írni, hogy az a párt, amelyikre szavazol, mert azt sem tudod, kire szavazz és el sem mész.

morph on deer 2019.02.27. 23:41:15

@teéjesenmindegy:
Nem ez a poén, és - szerintem - ezt te is tudod.
Arról van szó, hogy majdnem garantáltan ugyanazok bukkannak fel azonnal, és gyakran még a sorrend is a szokásos.

A kommentekről már nem is beszélve, hiszen legtöbbször ugyanaz kerül elő újra meg újra, mint ami már volt, vagy amit már lehetett olvasni egy másik blogon.

Na ez az, ami feltűnik.
Engem ugyan nem zavar, hiszen ahogy látom, szerencsétleneknek többnyire nincs jobb ötlete egyébként sem, de azért gondolj bele, hogy mennyire monoton ugyanazt a semmitmondó dumát olvasni újra meg újra!

Hasonlítsd csak össze: én szórakozásból dumálok, vagy kötök bele valami - szerintem - extrém módon hülye dologba, meg amikor ugyanazok a szereplők nagyjából ugyanazt a dumát lökik, lényegében mindig, bármiről is legyen szó!

Szerintem ez hervasztó, akármi legyen is az indítóok.

Lehetne már valami üdítőbb csapatot is bevetni, olykor-olykor!
Mit tudom én, mondjuk van két csoport szolgálatban, - vagy felezd el a meglévőt, / és minden mádodik héten cserélnek!
Vagy épp másnsponként!

Fogadjunk, hogy kicsit gördülékenyebben menne a dolog, mert változatosabbak lennének a kommentek!
Remélhetőleg...

Na így valahogy.:€

Orbánék Moszkva fele menekülnek! 2019.02.28. 00:12:25

@Toussaint L'Overture: "Orbán minden kétséget kizáróan elérte egyik vágyott célját. Nincs olyan nap, amikor ne lenne benne a neve valamelyik nagy nyugati lapban,"

ja, mint elrettentő példa!

Azért kurva nagy mákjuk van ezeknek a nyugatiaknak, hogy ezt az orbánt Magyarországra szülték, nem hozzájuk, mert akkor most onnan migrálnának budapesti mosogatónak a londoniak.

Orbánék Moszkva fele menekülnek! 2019.02.28. 00:13:48

@törppicur: @teéjesenmindegy: @teéjesenmindegy: @John Brennan: @Helga Beauty Salon:

neked fidesztrollnak egy közös neveződ van az összes álnickeden: a NULLA IQ.

törppicur 2019.02.28. 00:37:39

@Orbánék Moszkva fele menekülnek!:
Valami bizonyíték?
Mondjuk az álnickre?
Vagy a nulla IQ-ra?
Téged a többi agysebész miért rázott le magáról útban Berlin felé? Nekik, a fajtádnak sem kellettél. Pedig ott több a segílyke, nem kéne azon makkolnod Londonban, Budapesten vagy Moszkvában mosogass. Bár negatív IQ-val, ki tudja mit dobott volna neked a gép.

teéjesenmindegy 2019.02.28. 00:59:56

@morph on deer:
ühüm. És mondjuk cicus, akinek konkrétan semmi mondandója, de soronként orbánozik az nem uncsi?

Bkkzol 2019.02.28. 01:05:07

@teéjesenmindegy: Ezt én is többször megtapasztaltam, nem bírják a kritikát. Illetve ha nincsenek érveik akkor letiltanak. Pedig soha nem trágárkodok, nem személyeskedek, mint sajnos sokan mások.
Csinálnak maguknak és szűk baráti körüknek egy blogot.

Pop40 2019.02.28. 01:11:04

@John Brennan:

"Jotunder, a szerencsétlen hungarofób mindenkit letilt azonnal, ha ellentmondanak neki akár egy politikailag semleges témában is. Így jól elvannak maguk között a blogján."

Jól is teszi. Fizetett bérkommentelők fizetett propagandájával a helyében én sem hagynám, hogy összeszarjátok a blogot.

Mellesleg röhejes, ahogy a magatokfajta illiberált idióták rögtön visítozni kezdenek a liberális emberi jogaik, szólásszabadságuk, stb után, mikor ők kerülnek a f@sz rosszabbik végére.

Jótündértől megkapjátok az általatok csontig szopott illiberalizmust, elvtárs. Élvezd.

csókolom a Miniszterelnök Úr kezit 2019.02.28. 05:12:04

mi nem kérünk a bádog wertheimből
mit képzelnek azok a paprikajancsik

csókolom a Miniszterelnök Úr kezit 2019.02.28. 05:19:21

@morph on deer: papagály
van még lelyebb?
idelyön ez a senkiházi migráns magyartudás nélkül

Helga Beauty Salon. 2019.02.28. 07:29:10

@Orbán veje: Esetleg kimehetnél a az orbánseggnyaló véleményeddel az emberek közé is, hadd lássák milyen gyorsan tudsz futni. De vigyázz haver, ha elkapnak véged...........

Figyuzz már cimbikém! Szerintetek mi bértrollok vagyunk a Lendvay utcából, ergo mögöttünk áll a titkosszolgálat, a TEK, meg persze segít minket a KGB is!
Ezek után szerinted kettőnk közül kinek van veszélyben a valaga, kinek ajánlatos futóedzéseket tartania, nehogy pórul járjon?

Helga Beauty Salon. 2019.02.28. 07:54:26

@Pop40: Mellesleg röhejes, ahogy a magatokfajta illiberált idióták rögtön visítozni kezdenek a liberális emberi jogaik, szólásszabadságuk, stb után, mikor ők kerülnek a f@sz rosszabbik végére.
Jótündértől megkapjátok az általatok csontig szopott illiberalizmust, elvtárs. Élvezd.........

Visítozik a halál, legyetek el nyugodtan a kis virtuális világotokban, hiszen nincs is jobb móka mint amikor választások idején váratlanul pofánbasz benneteket a nagy büdös valóság! Múlt évben is eltűnt pár nagypofájú nick délelőttről délutánra, mert nem akaródzott neki vállalni a fasz kellemetlenebbik végén tartózkodást!
A szólásszabadság eleve nem liberális kategória, erre éppen a kis bibsi jótündéretek a bizonyíték, ilyen szar alak egy liberális! :D
A kitiltásról pedig árnyalt a véleményem, az a poszter joga, az ő blogja, azt csinál amit jólesik, viszont ha valaki egy témában csak úgy tudja védeni az álláspontját hogy tilt, oda nem is nagyon érdemes kommentelni.

Pipas 2019.02.28. 07:55:15

@Pop40: "Jótündértől megkapjátok az általatok csontig szopott illiberalizmust, elvtárs. Élvezd."

A szólásszabadság nem a liberális pártok erőssége. Az európai liberálisok mindent elkövetnek, hogy korlátozzák a szólásszabadságot, miközben fennen hangoztatják, hogy ha nem ők kerülnek hatalomra, akkor vége lesz a szólásszabadságnak.

Sima egyszerűen hazugság, egyszerűen megvádolják a politikai ellenfeleiket azzal, amit ők csinálnak. Régi módszer, a liberális pártokra oly jellemző, hogy élni sem tudnának nélküle.

Minden ballib bérretteg 2019.02.28. 08:09:32

Az agyhalott ballib trollok ma is mind itt vannak.

A hírhamsiító Index meg tolja ki címlapra a bérrettegő marhaságokat, ahogy szokta.

Szóval minden a régi.

A karván halad, a ballib kutya ugat. :DDD

Parajpuding 2019.02.28. 08:11:11

orbán ugyanolyan aljas szarházi, mint rákosi, hitler, dzsugasvili, putyin és lehet sorolni az ilyen férgeket. De hitvány nemzet hitvány vezetőt választ magának. Brüsszel, és különösen a Néppárt pedig bűnös és cinkos, mert különböző okokból nem is akarnak tenni semmit az ellen, ami évek óta nyilvánvaló. Ugyanolyan politikai haszonlesők. Aztán meg jön a sírás-rívás, meg a tűzoltás, miután bekövetkeznek azok az események, amelyek szinte előre láthatóak. Az ember valójában nagyon ostoba élőlény, mert soha nem képes tanulni és okulni a történelemből és az újra, meg újra elkövetett hibáiból.

Minden ballib bérretteg 2019.02.28. 08:19:43

@Parajpuding:

Éppenhogy tanultunk..
A ballib hazaárulókat soha többé nem engedjük a hatalom közelébe, csak azért mert náciznak és diktatúrátáznak, antiszemituzmust ordibálnak, mikor nincsennek hatalmon !
Ezt teszik cirka 100 éve, és azt hiszik ez ma is elég programnak.

Miközben a diktatúrát, cenzúrát, és ellenzékiek ellehetetlenítését. megveretését, éppen a ballib seggfejek hajtották végre program szerűen cirka 60 éve.
Legutóbb 2006.10.23-án.

Orbán veje 2019.02.28. 08:23:13

@Helga Beauty Salon: Haver! Te egy igazi orbánseggnyaló barom vagy. Látszik, hogy a nyolc elemid sincs meg, azt sem tudod, ki volt Chauchesku. Pedig ő pont azt mondta, mint te.

Orbán veje 2019.02.28. 08:25:07

@Minden ballib bérretteg: Haver! A fideszes média guru maga mondta, hogy a jobboldali sajtó egy rakás szar, s népszavát meg indexet olvas ő is.

Minderre tekintettel, nyugodtan elmehetsz a retkes hazug orbánista kurva anyádba.

Secnir 2019.02.28. 08:25:14

@Helga Beauty Salon: @anyadmajma: Csillapodj már le te szánalmas primitív patkány!

hm

"Helga Beauty Salon 2019.02.27. 16:04:55
@Secnir: érdekes, amikor a német választások előtt orbán kiment, te lelkendeztél a leghangosabban,.............................

Kérdezd már meg anyádat hogy a fejedre ejtett e kiskorodban és attól lettél ilyen kapitális marha, vagy inkább menj el orvoshoz és valami terápiával gyógyíttasd már ki magad ebből az elvarázsolt alternatív állapotból. Hol lelkendeztem én bármi ilyesmin? Keresd ki szarházi mocskos sunyi proli és írd be ide, mi akadályoz meg benne?"

hát, ha primitív patkányokat keresel, akkor nem kell messzire menned a csillapításhoz, elég, ha iszol egy pohár vizet a láncos kútból...

Minden ballib bérretteg 2019.02.28. 08:26:01

Szerintem tippre egy romániai ballib diktátor, és egy kutyafajta szerelemgyereke a neve alapján. :DDD

Orbán veje 2019.02.28. 08:34:29

@Minden ballib bérretteg: " A ballib hazaárulókat soha többé nem engedjük a hatalom közelébe"

Nagyon jó haver! Hitler is pont ezt mondta. Minden diktatúrának megvannak a rohadt kiszolgáló pribékjei. Az orbáni diktatúrának a hozzád hasonló gerinctelen gecik. Azonban hiába vertétek szét jogállamot, mert a magyarok újra felépítik, megerősítik, hogy az orbánista férgek ne tehessék ezt többé a hazánkkal, ti pedig nyomorult talpnyalók felelősségre lesztek vonva.

Helga Beauty Salon. 2019.02.28. 08:41:51

@Secnir: Anyádmajma egy öncélúan mocskolódó arrogáns proli, akinek normális kommentje nincs, ergo egy primitív patkány.
Veled pedig még jóindulatú is voltam, mert balesetnek tudtam be nálad a jellemtelenségedet amikor olyat állítottál rólam amit nem csináltam, ráadásul elég ostoba módon, mert utána lehet nézni hogy írtam e ilyesmit valaha, vagy nem!
Írhattam volna magát a tényt ami világosan látszik is, miszerint egy hazug szarházi vagy.
Sértődj meg nyugodtan.

ogli dzsí 2019.02.28. 09:11:33

@Orbán veje: "A fideszes média guru maga mondta, hogy a jobboldali sajtó egy rakás szar, s népszavát meg indexet olvas ő is. "

A lippsik meg azt szoktak hazudni, hogy minden sajto fideszes, azert szopnak mindig mindenhol reggel delben meg este nem kicsit deviszont nagyon.

John Brennan 2019.02.28. 09:19:12

@Orbán veje:
kitűnő jellemzést adtál a 2002-2010 közötti időszakról. Bizonyára annak a szemkilövető, határontúlimagyarokellenuszító rendszernek a hitvány haszonélvezője voltál.

Helga Beauty Salon. 2019.02.28. 09:52:33

@Látens Inszinuáció:
Gyorsan megkerested a profilodban, és törölted baromarcú.
Ahogyan a Nagy Blanka elleni kirohanásodat is............................

Szerintem neked kellene törölnöd pár bizonyítékot a hülyeségedre! :D
Kezdheted rögtön ezzel a kommenteddel! :P

teéjesenmindegy 2019.02.28. 09:55:09

@Orbán veje:
"azt sem tudod, ki volt Chauchesku. "
Na, mesélj, köcsög, ki volt az.

Ballib vagyok mert rettegek 2019.02.28. 10:03:31

@morph on deer:

Te nagyon okos, azért írok én is 38 nicken, mert a ballib cenzúrázók mident letiltják.

Azonkívül meg mi fideszesek 50-szer annyi magyart képviselünk mint ti lippsikk, tehát még jól is jártok ha csak 38-szorosnak tünik az Orbán Viktor rajongóinak a tábora.

Mindegy, a lippsi kutya ugat, Orbán Viktor illiberális karavánja halad.

Ballib vagyok mert rettegek 2019.02.28. 10:08:43

@ogli dzsí:

Hogy felkapták már ezek a lippsikk a hazaáruló Vargának az árulását hogy a jobboldalon csak selejt újságírók vannak, bezzeg a ballib média, onnan bezzeg a Purlicer díjasok jönnek! Ja persze, mindet a Soros fizeti meg még a Purlicer bizottságot is, nem csoda, hogy annak ítélik oda a díjat, akit a Soros parancsol nekik.

De mi ezt leszarjuk mert tudgyuk hogy a mi kultúrfölényünk magasan a lippsiiiké felett jár.

Ballib vagyok mert rettegek 2019.02.28. 10:16:24

Kíváncsi vagyok hogy a ballib média ma is miért hallgatja el hogy az aberrált migránsok megint terror cselekményt követtek el?

index.hu/belfold/2019/02/28/megfojtotta_kerti_parti_baratno_szegedi_elast_leszbikus/

Rendszeresen rendezett kerti partit a migráns "barátnő", ahova a szegedi áldozatát elásta
origo.hu

Áldozata pénzéből Szegeden szórakozóhelyet nyitott és vígan élte életét az a migráns nő, aki a gyanú szerint megfojtotta korábbi élettársát. A migráns V. Anita kihasználta, hogy későbbi magyar áldozata, B. Ildikó szerelembe esett iránta, írja a Bors. A szegedi magyar áldozatot a migráns nő megfojtotta, migráns szeretőjével - akit a lap csak Győzőként említ - elásta a kertben, majd áldozata vagyonából saját életet kezdett.

A lapnak egy barátnő nyilatkozott, aki azt mondta, a migráns V. Anita a migráns férfival beköltözött a magyar B. házába, használta az autóját, és gyakorlatilag felélte a magyar nő vagyonát. A gyilkosságban segédkező migráns férfival együtt jártak külföldre és megnyitották az egész országban ismert és népszerű migráns melegbárt is, ahol terror cselekményeket terveltek ki.

A lap részletesen ismerteti, mennyire lelkiismeretfurdalás nélkül élték a migránsok az életüket, például rendszeresek voltak a kerti partik, ott, ahol a magyar áldozatot elásták.

A magyar nő családja hiába kereste kétségbeesetten a nőt, a magyar lánya gyanakodott is a gyilkossággal gyanúsított migráns nőre, de nem hittek neki, írja a Bors. A migráns V. Anita össze-vissza hazudozott a családnak, és azt állította, B. csak vele kommunikál.

A 44 éves migráns V. Anitát most em­beröléssel, a 45 éves migráns férfit bűnpártolással vádolják.

Larry Silverstein 2019.02.28. 10:20:48

@Ballib vagyok mert rettegek: Lehet hogy a jobboldali media szar, de mukodik.

Ez a kinotok, ami orokke tart.

Helga Beauty Salon. 2019.02.28. 10:30:21

@Ballib vagyok mert rettegek: De mi ezt leszarjuk mert tudgyuk hogy a mi kultúrfölényünk magasan a lippsiiiké felett jár............................

Magassan! :D

morph on deer 2019.02.28. 10:58:43

@Ballib vagyok mert rettegek:
“Te nagyon okos, azért írok én is 38 nicken, mert a ballib cenzúrázók mident letiltják.”

Gratulálok, de ki kérdezte?
Szerintem eltévedt a postás...

Magyarország államformája ... Válsághelyzet 2019.02.28. 11:16:41

@Ballib vagyok mert rettegek: "azért írok én is 38 nicken, mert a ballib cenzúrázók mident letiltják."

Gondolom hithű bolsevikként ezt mélységesen helyesled. Nem is vetemednék arra a feltételezésre, hogy a lippsi szólásszabadság értékét képviselnéd. :))

Egyébként nem cenzúráznak, hanem az ordas hazugságokat moderálják.

Larry Silverstein 2019.02.28. 12:04:40

egyre inkabb senkit se erdekelnek a posztok mar, hilyaba a cimlap

Pop40 2019.02.28. 13:17:41

@Larry Silverstein:

Nagy büdös francot működik.

A vajdád mázsaszám önti bele a magyaroktól ellopott közpénz százmilliárdjait, ezzel annyit ér el, hogy van egy hírhamisító propagandagyára, aminek töredéke a nézettsége, mint a független médiának.

Nem véletlenül tenyésztek ti is itt, és nem a prostisrácokon, vagy a szarigón.

Pop40 2019.02.28. 13:20:55

@MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ BÖRTÖNBEN:

Valóban. De nagyot hibáznak.
Az ilyen, magyaroktól ellopott közpénzből bérkommemtelő fideszes férgeket úgy ki kéne baszni az utolsó nickjükig, mint a huzat. Nem 1-1 blogról, hanem az egész blog.hu-ról.

Menjenek hazudozni a Geci hírhamisító prostimédiájába.

Larry Silverstein 2019.02.28. 13:25:10

@Pop40:Szerintem mukodik, hisz szoptok reggel, szoptok este, nem kicsit de nagyon!

Pop40 2019.02.28. 13:26:07

@Helga Beauty Salon:

Ha a "nagy büdös valóságon" a választásokat elcsaló tolvaj cigány lótolvaj főnöködet érted, akkor igazad van.
Annyi eltéréssel, hogy engem ugyan nem csap pofán semmi, hála istennek semmi hatása rám a Geci gazdád ténykedésének, a "hanyatló Nyugaton" dolgozom, s jórészt ott is élek.

Akire hatással van a vajdád ténykedése, az azok a fideszes bugrisok, akik bekajálták, hogy Mo "jobban teljesít", meg " világhírű" az oktatás meg az eü.
De értük aztán nem kár. :D

Amúgy de, a szólásszabadság liberális kategória.
A Geci illiberalizmusa kb csak szinoníma az ipari szabadrablásra.

Pop40 2019.02.28. 13:29:08

@Larry Silverstein:

Neked is szól az előző komment, bolsi.

A vajdád szarát csak ti habzsoljátok, nekem szerencsére nem kell. :-)

Hogy az ország meg eltűrte, h elcsaljátok a választást, és nem lógtok még lámpavason, sajnálatos, na de Ceausescu is évtizedekig hatalmon volt, mielőtt telepumpálták őt, meg a szekusait ólommal.

Pop40 2019.02.28. 13:31:38

@Pipas:

"Sima egyszerűen hazugság, egyszerűen megvádolják a politikai ellenfeleiket azzal, amit ők csinálnak. Régi módszer, a liberális pártokra oly jellemző, hogy élni sem tudnának nélküle."

Van a hazudozásnak az a szintje, amit már kommentálni sem érdemes.
Mit is csinál a vajdád nagyjából nonstop?

Larry Silverstein 2019.02.28. 13:33:28

@Pop40: Eleg az a 2/3 is.

Lenyeg hogy szoptok reggel delben meg este, szoval muxik az a media, nem koll aggodni.

Helga Beauty Salon. 2019.02.28. 13:37:27

@Pop40: hála istennek semmi hatása rám a Geci gazdád ténykedésének, a "hanyatló Nyugaton" dolgozom, s jórészt ott is élek.
Akire hatással van a vajdád ténykedése, az azok a fideszes bugrisok, akik bekajálták, hogy Mo "jobban teljesít", meg " világhírű" az oktatás meg az eü.......................

Ott élsz ahol akarsz, az a benyomásom hogy veled nem sokat nyertek nyugaton, mi pedig nem sokat vesztettünk. A véleményedet pedig nyugodtan elmondhatod, de anyádnak magyarázd már meg onnan, hogy itt mi van!

Le Orme 2019.02.28. 14:39:32

@Pipas: így van. Ha mégis megjelenik valamilyen liberálisoknak nem tetsző vélemény, egyből jön a nácizás. Már Trump is náci. Tehát az Usa elnöke náci szerintük.

John Brennan 2019.02.28. 15:14:04

@Pop40: Milyen kár, hogy ellenőrizhető a kérdés. Így teljesen felesleges rágalmaznod.

John Brennan 2019.02.28. 15:16:17

@Le Orme:
Trump nácizásával tulajdonképpen Hitlert mentegetik. Olyan volt Hitler, mint Trump? Akkor nem is volt rossz.

Hungryhorse 2019.03.01. 13:53:11

Hahaha:
www.origo.hu/nagyvilag/20190228-cdu-egyertelmuen-kiall-szjjarto-peter-mellett.html

"A német vezető kormánypárt stuttgarti vezetői fogadják pénteken Szijjártó Péter külügyminisztert. A kereszténydemokrata politikusok nem a magyar kormányt támadják, hanem a szélsőségesen bevándorláspárti tartományi miniszterelnököt, Winfried Kretschmannt nevezik bolondnak, amiért nem tárgyal Szijjártóval.

A német kormánypárt stuttgarti vezetői szívesen találkoznak pénteken Szijjártó Péter külügyminiszterrel, a CDU-s politikusok nem a magyar kormányt kritizálják, hanem a szélsőségesen bevándorláspárti tartományi miniszterelnököt, Winfried Kretschmannt nevezik bolondnak, amiért nem tárgyal Szijjártó Péterrel - írta a Südwest Presse.
Magas rangú vendégek fogadják Szijjártót

Diplomáciai források szerint Dr. Wolfgang Reinhart a CDU tartományi frakcióvezetője és Claus Paal CDU-s tartományi képviselő, gazdaságpolitikus személyesen fogadják majd Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminisztert a stuttgarti repülőtéren. Az információt alátámasztja a Südwest Presse értesülése is, a német portálon csütörtökön jelent meg cikk „A CDU bolondnak tartja Kretschmannt" címmel. Az írás szerint a CDU-s koalíciós partner egyértelműen kritizálja Kretschmann külpolitikai irányvonalát.

Wolfgang Reinhart tartományi CDU-frakcióvezető bejelentette, hogy pénteken megbeszélést folytat Magyarország külügyminiszterével. „A CDU–frakció nem hagyja, hogy a magyar féllel megszakadjon a párbeszéd" - határolódott el Reinhart a bevándorláspárti tartományi miniszterelnöktől...."

Magánvéleményem · http://maganvelemenyem.blog.hu/ 2019.03.01. 14:46:03

@Ballib vagyok mert rettegek: Jól értettem, hogy egy biszex migráncs ribi megölte a leszbi migráncs ribit, azér hogy a migráncs faszival kavarhasson, és a másik luvnya ne féltékenykedjen?

kolomparlole1114 2019.03.03. 12:34:03

"Nem kér Szíjjártó Péterből"

... a magyar nép. Meg a kommunista KISZ titkár besúgó tolvaj haverjaiból se, a luxustóniból meg a strómanos viktorescuból se.

Tangooo 2019.03.03. 12:54:47

(Kretschmar)"két nap múlva találkozott volna Szíjjártóval, de lemondta, mert úgy látja, hogy a rágalomhadjárat Európa-ellenes, és ellentmond az uniós értékeknek."
Ezek szerint uniós érték Juncker és Soros?
Na ne hülyéskedjünk!

Nira Shalom 2019.03.21. 19:06:30

Szeretném megosztani a csodálatos bizonyságomat arról, hogyan visszajöttem a férjem életemben, szeretném elmondani a világ embereinek, hogy online van egy igazi varázslat, és erős és valódi, neve Baba Wale Wiseman, segített Nemrég, hogy újraegyesítsem a férjemmel való kapcsolatomat, amikor nekem dömpingeltem, amikor kapcsolatba léptem Wisemanrel, szerelmes varázslatot vetett nekem és a férjemnek, aki azt mondta, hogy nincs semmi köze hozzám ismét hívott és elkezdett könyörögni. Bárki, aki ezt a cikket olvassa, és segítségre van szüksége, Wiseman bármilyen segítséget is kínálhat, mint például a házasság és a kapcsolatok újraegyesítése, minden betegség gyógyítása, bírósági ügyek, terhesség varázslat, most nagyon boldogok vagyunk önmagunkkal. Wiseman rájön, hogy mennyire szeretjük és szükségünk van egymásra. Ez az ember a valódi és jó. Visszatért a férjem! Olyan volt, mint egy csoda! Nem házassági tanácsadás, és mi nagyon jól csinálunk, szerelmi életünkben. Lépjen kapcsolatba ezzel a nagy emberrel, ha bármilyen problémája van a tartós megoldással
e-mailen keresztül: babawalewiseman01@gmail.com
WhatsApp: +2348129806153
süti beállítások módosítása