B1 blogcsalád



Gyurcsány ismét kisegítette a Fideszt

2018. szeptember 20. - nickgrabowszki

Elbukott a forradalom, vége az ellenállásnak. gyf_9.jpg

Amikor legjobban kellett, Ferenc előlépett, és kisegítette a kollégát.

Orbánnak nemcsak külföldön, de Magyarországon is súlyos problémákat okozott a szánalmas strasbourgi beszéd, meg az azt követő kétharmados szavazás, amelyben saját pártcsaládja túlnyomó többsége is beleverte az orrát a falba. A kínos kudarc magyarázatára egy csomó magyarázatot ömlesztettek a magyar választókra, hogy csaltak a szavazásánál, hogy nem is őket szavazták le, sőt, voltaképpen nem súlyos bukás volt ez, hanem elsöprő siker.

De egyik se volt telitalálat, ezért elő kellett állni valami jobbal. Például azzal, hogy ha már ők (ti. a Fidesz) nem is olyan kiváló, a potenciális ellenfelei, az ún. magyar ellenzék még annál is alkalmatlanabb. Egy ilyen összehasonlításból nem jöhet ki rosszul a Fidesz.

  • Már az is kudarc volt, hogy nem tudtak összetrombitálni egy demonstrációt a strasbourgi szavazás napjára.
  • Aztán az, hogy az LMP és a Jobbik demonstratívan távol maradt.
  • Továbbá, hogy a vasárnapi tüntetésre nagyon kevesen mentek el.
  • De ezt még mindig lehetett fokozni:

Gyurcsány Ferenc meghirdette az Ellenállást!,

ti. hogy addig az utcán maradnak, amíg le nem mond Orbán és a kormánya.

Úgy kellett ez a Fidesznek, mint egy falat kenyér. Ennél szánalmasabb forradalom még nem nem volt a magyar politikatörténetben. Egy hordóra tett Orbán-képet ütöttek bottal, hátha attól lemond a kép eredetije. Néhány tucat fanatikus ment el a kormánybuktató eseményre, ami még magyar ellenzéki viszonylatban is kínosan kevés.

A DK ezután azt közölte, a következő napra már el is marad az esemény. Eddig tartott a lelkesedés, meg a kitartás. Pont úgy, mint amikor még Gyurcsány aktív politikus volt, és hetente adott ki egy hangzatos új programot és egy politikai irányváltást. dktunt.jpeg

Olyan lett ő már az ellenzék számára, mint Thürmer Gyula vagy Schmuck Andor. Az az egyik dolog, amit mond, és a másik, amit tesz. 

Most két lehetőség van. Az egyik az, hogy 

  • Gyurcsány nem tudja, hogy az elkötelezett ellenzéki szavazók önmagukban nem tudják megbuktatni a kormányt.
  • De a bizonytalanokat, az el nem kötelezetteket konjunktúra idején nem lehet utcára vonni.
  • Csak ha létérdekeiket érzik veszélyeztetve (mint pl. netadó), de a Sargentini-jelentés, a kormány súlyos kudarca nem ilyen.
  • Hogy az ő személye eleve hiteltelenít minden ellenzéki kezdeményezést.
  • Hogy a vele (az 5 százalékos DK elnökével) való összehasonlításból Orbán (a 47 százalékot szerzett Fidesz elnöke) csak jól jöhet ki.
  • Hogy mint az ország legnépszerűtlenebb, a hitelességét 12 éve elveszítő, a megszorításokkal és a hazugságokkal összeforrt nevű politikusa eleve taszítja nemcsak a kormánypárti, de a bizonytalan szavazókat, sőt, még az ellenzéki szimpatizánsok jó részét is.

A másik lehetőség, hogy pontosan tudja.

A bejegyzés trackback címe:

https://b1.blog.hu/api/trackback/id/tr6914251151

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Renata Raab 2018.09.20. 14:53:24

Nem, nem Gyurcsány segíti ki Orbánt, hanem az ilyen elfogult, teljes politikai rövidlátásról és provincializmusról tanuskodó blogok. Hajtogatja, amivel évek óta mossa az agyát a kormánymédia, miközben borzasztó szellemesnek és jó írónak képzeli magát. Majdnem mint a csonka LMP Reflektor nevű oldala. A posztoló inkább ment volna ki tüntetni a nyugdíjasok közé, hogy eggyel többen legyenek. Úgy látszik csak Gyurcsány és 1000 nyugdíjas fogja fel jelenleg, hogy Magyarországot éppen kirakták az előszobába. Orbán a következő hetekben-hónapokban vezeti ki az országot a civilizált politikai közösségből és alakítja Putyin szatellitállamává. Aki ilyen blogot ír egy ilyen helyzetben, az tényleg megérdemli, hogy órákat álljon majd sorba vízumért, gyerekei pedig válasszanak majd szabadon a török és orosz nyelv tanulása között.

ⲘⲁⲭѴⲁl ⲂⲓrⲥⲁⲘⲁⲛ ⲔöⲍÍró · http://bircahang.org 2018.09.20. 15:02:56

Kösznjük Gyurcsánynak mindezt, s kívánunk neki jó egészséget és hosszú életét, hogy még sokáig vezethesse a ballib ellenzéket.

HANO 2018.09.20. 15:05:40

Renata Raab
Kicsit olvasgasson még:
09.16. nepszava.us/bartus-laszlo-gyurcsany-ferenc-macskaja/
09.18. nepszava.us/bartus-laszlo-a-siralmasnal-is-siralmasabb/
(De az Isten szerelmére:
ha "válaszol", azt csak akkor tegye,ha végig olvasta és KONKRÉTAN tud cáfolni bármit is.)

Ego55 2018.09.20. 15:23:55

Kellenek az ilyen "hiteles" szónokok! Kellenek?

Bryan élete 2018.09.20. 15:26:10

Olyan össznépi kórus alakult meg tíz éve Gyurcsány ellen, amiért bármit is tesz vagy nem tesz, van rajta sapka vagy nincs, megszólal vagy nem szólal meg, a személye szempontjából teljesen mindegy, mert eldöntötte a kórus, hogy az ő személye eleve hiteltelenít minden kezdeményezést.
Nem azt sulykolják az újságok, ami a ballib oldal elem i érdeke lenne, hogy figyu fiúk, lányok, csendben, a háttérben beszélgessetek egymással, jussatok közös nevezőre, legyen néhány pontban közös programok, egy akarattal álljatok ki egy jelölt mögött.
Nem, ebből nincs újsághír, nincs címlap és nem lehet tovább hitelteleníteni b izhonyos személyeket.
Múlt héten az egyik rádió újságírója egy műsorban azon rimánkodott, hogy jujj, csak a Gyurcsány meg ne szólaljon, mert a környezetében sokaknak nem tetszene.
Miért??? kedves újságírónő? Neki nincs pártelnökként is ugyanannyi joga, hogy elmondja a véleményét?
Ez a hiteltelen cucc is nagyrészt azért létezhet, mert napirenden van tartva és éppen a még nyomokban létező baloldali médiákok viszik ebben a prímet.
A mondanivalójával általában egyetértenek, fasza dolog,, hogy végre valaki nevén nevez dolgokat, de hát a Gyurcsány mondta, aki hiteltelen, ugye?
Hányinger ezt hallgatni tizen-éve.

FCUK12 2018.09.20. 15:40:36

azért az minimum érdekes, hogy szidjátok Fletót, de pár hónapja még összefogtatok vele. asszem erre mondják, hogy a saját fészkébe szarik. na ezért SEM akar benneteket a kutya sem :D

Helga Beauty Salon. 2018.09.20. 15:42:52

Flepnis Fletó azt hitte hogy eljött az ő ideje és újra fel akarja virágoztatni az országot.

Helga Beauty Salon. 2018.09.20. 16:08:22

Gyurcsány Ferenc azt üzente
kevés volt a regimentje!
Ha még egyszer azt üzeni,
a gerontológiáról is ki kell jönni,
Éljen a migrációs hullám,
éljen az EU!

Renata Raab 2018.09.20. 16:15:54

@HANO: Nincs mit cáfolni egy emocionális alapon megírt cikkel kapcsolatban. Ez nem tudományos munka, hiába használ a blogoló bulletpoint-okat. Ebben tények nincsenek, csak elfogult állítások. Komolytalan az egész blog. Érzelmekkel vitázzak? "Hogy az ő személye eleve hiteltelenít minden ellenzéki kezdeményezést." - Ezzel mit kezdjek? Ezt ki mondja? Ön vagy Bartus? És ha ezt mondja Ön, akkor ez úgy is van? Bartus mitől hiteles Gyurcsány megítélésében? Miért csatol nekem Bartus-linkeket bizonyítékként? Honnan veszi egyébként, hogy Orbánnak 47%-a van és Gyurcsánynak 5%? Ezt honnan tudja? Ki állítja? Ott volt a helyszínen, amikor ledöglesztették az IT-rendszert, hogy manipulálják a szavazatokat? Összeszámolta talán a helyszínen, hogy hány magyarul sem tudó ukrán szavazót vásároltak meg a 47%-hoz? Vagy amikor a félanalfabéták kezét megfogták és bekísérték a szavazófülkébe egy zsák krumpli fejében? Tudja a pontos számot? Senki meg nem mondja, hogy Orbán mennyi %-ot kapott. Honnan tudja, hogy hány%-ot kapott volna Gyurcsány, ha 4 év alatt nem egy alkalommal és nemcsak 5 percnél tovább beszélhet a kormánymédiában? Orbán 8 éve folyik a csapból, reggel, délben és este és hazudik reggel, délben és este és nem csinál semmit, csak demoralizálja, rombolja az országot. A helyzet az, hogy Gyurcsány és az 1000 nyugdíjasa teszi jelenleg a legtöbbet Magyarországért, morálisan abszolút fölötte állnak a többi bangán bámuló honfitárs felett. Ők fogják fel agyilag a jelenlegi helyzetet. Ön pedig távolmaradásával és az ilyen semmitmondó, hergelő blogokkal csak kollaborál Orbánnal. Nem Gyurcsány a kártékony itt, hanem a blogíró és a támogatói.

Renata Raab 2018.09.20. 16:17:33

@Bryan élete: Jól látja, maximálisan egyetértek Önnel!

Emmett Brown 2018.09.20. 16:34:54

Ez most tényleg a B1, vagy egy mirrorsiteon vagyunk?

Proud Mary 2018.09.20. 16:40:18

@Renata Raab: figyi, látom te bennfentes vagy. mi lett Feri röszkei bizonyítékaival vagy a titkos svájci bankszámlás bizonyítékokkal?

Emmett Brown 2018.09.20. 16:41:20

@Renata Raab: most tényleg magyarázni kell, hogy Gyurcsány egy politikai hulla, és a közvéleményt befolyásoló képessége megegyezik Piszkos Fredével?

Gyurcsányt nem szeretik az emberek, ugyanugy megosztó személyiség, mint Orbán, csak más a rajongók/gyűlölők aránya.

Sikeresen lekaraktergyilkolták a palit, ennyi. Ha segíteni akar, akkor lépjen le a faszba, mert még jelenleg is sztenderd érv a fideszszavazók között, hogy inkább ez legyen, mint Gyurcsány.

Magyarország államformája ... Válsághelyzet 2018.09.20. 17:00:33

@Bryan élete: "eldöntötte a kórus, hogy az ő személye eleve hiteltelenít minden kezdeményezést."

Nem a "kórus" döntötte el, hanem Gyurcsány. Egy politikusnak nem szabad hazudnia. De ha hazudik, nem szabad bevallania. De ha bevallja, le kell mondania. Gyurcsány mindezen szabályokat megszegte. Egy politikai hulla. Az elutasítottsága az egekben van.

"Neki nincs pártelnökként is ugyanannyi joga, hogy elmondja a véleményét?"

Gyurcsány nem pártelnök, hanem szektavezér. Elmondhatja a véleményét, de ő minden megnyilvánulásával Orbánt segíti, bármit mond.

Magyarország államformája ... Válsághelyzet 2018.09.20. 17:02:43

@Emmett Brown: "Sikeresen lekaraktergyilkolták a palit"

Nem volt rá szükség. Azután, hogy hiteltelenítette magát, még csak le se mondott.

Renata Raab 2018.09.20. 17:14:57

@Emmett Brown: Szánalmas a fidesz -szekta stílusa, gondolkodásmódja is, tényleg egy agymosott társaság. Ennyit érdemelnek, amit Orbán nyújt. Hajrá magyarok, csak így tovább!

Proud Mary 2018.09.20. 17:25:29

@Bryan élete: szia Amelanchier, hh most ezen a néven vagy? te, figyi, látom te is bennfentes vagy, te mit tudsz a röszkei bizonyítétkokról meg a titkos bankszámlák bizonyítékairól?

ⲘⲁⲭѴⲁl ⲂⲓrⲥⲁⲘⲁⲛ ⲔöⲍÍró · http://bircahang.org 2018.09.20. 17:26:50

@MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ BÖRTÖNBEN:

Téged lefizetett a Zorbán!

Igenis Gyurcsány az ellenzék vezére, s aki ezt tagadja, az Zorbán bábja!!!

Renata Raab 2018.09.20. 17:35:21

Ha elmondod mit tudsz az elsikkasztott EUs pénzekről, a Mészáros-vagyonról, Tiborcz vagyongyarapodásáról, Semjén úr vadászatairól, akkor én is megosztom a titkaimat.

Emmett Brown 2018.09.20. 17:37:03

@Renata Raab: nem kell fideszesnek lenni, hogy ne kedveld Gyurcsányt.

Bryan élete 2018.09.20. 17:39:43

@MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ BÖRTÖNBEN: ez így ebben a formában nem igaz. Nem a mondanivalójával követte el a hibát, hanem azzal, hogy nem tudta, hogy körmönfontan kellene beszélnie, mert ezek a hernyók ahhoz vannak szokva és azt sem gondolta, hogy a legnagyobb ellenségei körében mondja el a szöveget, belső használatra. Ugyanezek az elvtársak közben sürü nyelvcsapásokkal nyalták a seggét, majd a hátsó ajtón kiosonva ellopták a beszédet fidesznek.
Szóval ez a hazugságcsont is sokak szemében másnak látszik, mint ahogy be akarjátok állítani.
Én ebben hiszek.

nniicckk 2018.09.20. 17:47:09

"Elbukott a forradalom, vége az ellenállásnak. "

Ezen NAGYON meglepödtem, biztos voltam benne, hogy napokon belül az éhezö, fázo, rettegö, nyomorgo tömegek elsöprik a diktátort.

Renata Raab 2018.09.20. 17:49:26

@Emmett Brown: Elfogadom, de az érzelmi élet magánügy. Hogy ki kit kedvel és kit nem kedvel, az is magánügy. Amíg egy politikusnak vannak szavazói, addig joga van politizálni, ha kedvelik, ha nem. Amíg van rá igény, addig csinálja, űzi a szakmáját, mint egy asztalos vagy egy pincér. Ha kedvelik, ha nem. El lehet vitatni a jogát, de nem érdemes.

Renata Raab 2018.09.20. 17:50:10

@Emmett Brown: Elfogadom, de az érzelmi élet magánügy. Hogy ki kit kedvel és kit nem kedvel, az is magánügy. Amíg egy politikusnak vannak szavazói, addig joga van politizálni, ha kedvelik, ha nem. Amíg van rá igény, addig csinálja, űzi a szakmáját, mint egy asztalos vagy egy pincér. Ha kedvelik, ha nem. El lehet vitatni a jogát, de nem érdemes.

Kunhallmi Agnes 2018.09.20. 17:50:46

"Hogy mint az ország legnépszerűtlenebb, a hitelességét 12 éve elveszítő, a megszorításokkal és a hazugságokkal összeforrt nevű politikusa eleve taszítja nemcsak a kormánypárti, de a bizonytalan szavazókat, sőt, még az ellenzéki szimpatizánsok jó részét is."

Hazugsag !! Gyurcsany szazszor nepszerubb a LUZER Orban Viktornal. Csak fasiszta diktatura van, es az emberek rettegnek kimenni az utcara.

Kunhallmi Agnes 2018.09.20. 17:51:28

"Hogy mint az ország legnépszerűtlenebb, a hitelességét 12 éve elveszítő, a megszorításokkal és a hazugságokkal összeforrt nevű politikusa eleve taszítja nemcsak a kormánypárti, de a bizonytalan szavazókat, sőt, még az ellenzéki szimpatizánsok jó részét is."

Hazugsag !! Gyurcsany szazszor nepszerubb a LUZER Orban Viktornal. Csak fasiszta diktatura van, es az emberek rettegnek kimenni az utcara.

Emmett Brown 2018.09.20. 17:56:59

@Renata Raab: én nem vitatom el a jogát, de ha az a célja, hogy ne a fidesz legyen hatalomban (vagy legalábbis nem a jelenlegi stílussal), akkor ezen a jelenléte és a megnyilvánulásai nem segítenek.

Ha ezt nem látja be, akkor hülye, ha belátja és mégis csinálja, akkor kollaboráns.

Renata Raab 2018.09.20. 18:07:12

@Renata Raab: Tegyük fel, hogy visszavonul és itthagyja ezt az országot nem hallunk róla többet. Jön a Kánaán? Ki váltja le Orbán rendszerét? Nézze már meg a felhozatalt, kik ezek? Egyik gyengébb, mint a másik, vérszegény, no name figurák, tehetségtelenek, szél bernadettek, toth bertalanok, ungár peterek. Beleolvadnak a falba, annyira jellegtelenek. El kell ismerni, hogy Gyurcsány hozzászólásaiban van erő, logika, ne vitassunk már el tőle mindent! Miért adja fel feltartott kézzel a terepet? Mert a fidesz rágalomhadjáratot indított ellene és kötelező tananyag lett, hogy Gyurcsány a sátán? Miért várja el, hogy ezt minden magyar elhiggye? Miért? Én nem hiszem el, más róla a véleményem. Ha ez itt most egy fideszes blog, tényleg csak az időmet pocsékolom, meggyőzni úgyse tudok senkit, de nem is áll szándékomban. Csak hülyeségekkel, meg ilyen vér gyenge blogokkal ne fárasszanak már le, ha átfutom a hírkeresőt.

Renata Raab 2018.09.20. 18:08:50

@Emmett Brown: Bocs Önnek szántam, nem magamnak, saját magamat nem kell meggyőznöm: Szóval kezdjük előről: Tegyük fel, hogy visszavonul és itthagyja ezt az országot nem hallunk róla többet. Jön a Kánaán? Ki váltja le Orbán rendszerét? Nézze már meg a felhozatalt, kik ezek? Egyik gyengébb, mint a másik, vérszegény, no name figurák, tehetségtelenek, szél bernadettek, toth bertalanok, ungár peterek. Beleolvadnak a falba, annyira jellegtelenek. El kell ismerni, hogy Gyurcsány hozzászólásaiban van erő, logika, ne vitassunk már el tőle mindent! Miért adja fel feltartott kézzel a terepet? Mert a fidesz rágalomhadjáratot indított ellene és kötelező tananyag lett, hogy Gyurcsány a sátán? Miért várja el, hogy ezt minden magyar elhiggye? Miért? Én nem hiszem el, más róla a véleményem. Ha ez itt most egy fideszes blog, tényleg csak az időmet pocsékolom, meggyőzni úgyse tudok senkit, de nem is áll szándékomban. Csak hülyeségekkel, meg ilyen vér gyenge blogokkal ne fárasszanak már le, ha átfutom a hírkeresőt.

rallus 2018.09.20. 18:16:29

@Renata Raab: Fogja vissza a leplezetlen imádatát, mert a végén Vadai Ágnes kikaparja az ön csillogó szemecskéit! Vagy a Molnár... Mást nem nagyon érdekel...

werecke 2018.09.20. 18:19:56

Nem jöttek a Putyilov üzem gárdistái segíteni. Biztos kommunista szombatot tartottak. Ezért nem lettek elegen.

Gleccsertetű 2018.09.20. 18:40:26

@Renata Raab: jaaa, ha vannak szavazói akkor joga van politizálni, kivéve ha Orbán Viktornak hívják. tökéletes dk-s gondolatmenet

Emmett Brown 2018.09.20. 18:51:52

@Renata Raab: én nem tudom, hogy ki fogja, de hogy nem Gyurcsány lesz, az eléggé valószínű. Csak ezt nem tudja elviselni, ezért BÁRMILYEN értelmes kormányellenes sztorira azonnal rárepül, és ezzel kvázi azonnal vállalhatatlanná teszi polgártársaink többsége szemében. Szóval: hülye, vagy kollaboráns?

atomic power 1986DucaDuca 2018.09.20. 18:53:27

@Renata Raab:

"El kell ismerni, hogy Gyurcsány hozzászólásaiban van erő, logika, ne vitassunk már el tőle mindent!"

Azok után, ahogy kormányozta Magyarországot 2010 előtt, kellett volna valami jobb ajánlat az áprilisi választás előtt:

"Instabilitás, elhúzódó tárgyalások és új választások"/ami gyakorlatilag a káosszal egyenértékű egy olyan országban, mint a mienk./

Profi politikus ílyen ajánlatot nem tesz választások előtt. Ez, főleg az Ő esetében különösen disszonáns!

@Renata Raab:

2018.09.20. 19:04:22

"Gyurcsány Ferenc meghirdette az Ellenállást!"
Ezzel csak azt fogja indukálni, hogy Orbán teljes kapacitásával halad tovább a megkezdett úton.
Már csak azt kell eldönteni, hogy így, együtt Soros vagy párhuzamos rezgőkört alkotnak..és hogy mekkora a rezonancia frekvenciájuk.. amikor egymásra gerjednek.

Proud Mary 2018.09.20. 19:13:45

@Bryan élete: ettől te még egy hülye többnick vagy

@Renata Raab: és ez most hogy jön ide? ez majd felmenti a feri napirendszerű hazugságait?

6.Lenin 2018.09.20. 19:22:12

Miért nem úgy teszitek fel a kérdést, hogy vajon milyen képességekkel rendelkezhet az a szavazásra (is) jogosult állampolgár, aki ilyen "ellenállást" hirdet?

volt/van/várható olyasmi, amire ezt alapozni lehet?
Egy amatőr is megmondhatta előre, hogy ez bukásra van ítélve.
Őszintén bevallom, soha nem tartottam sokra Gyurcsányt, de ez a húzása annyira primitív volt, hogy még engem is meglepett.
Eddig azt hittem, hogy ő egyedül képes valamilyen hatást kiváltani az emberekről, de ez most egyre inkább a nevetés lesz.
Sajnos a többi ellenzéki párt még nála is tehetetlenebb, vagy a Feri sokat tud róluk.

Egy megoldás van, el kéne már zavarni a P-ba. Neki is jobb lenne, az ellenzéknek mindenképpen. A Fidesznek lottó 5ös.

morpho 2018.09.20. 19:37:33

Fletót elárulta a saját pártja. Aztán kapott a nyakába egy gazdasági válságot. Megszívta. Már csak azért le kellett volna mondania, mert ki a fasz akar egy olyan pártot vezetni, amelyik elárul? Aztán beindult a karaktergyilkosság a fidesz részéről, ami tökéletesen müködött. Az ment éjjel nappal, hogy hazudtunk, meg elkúrtuk. Pedig a beszéd lényege nem ez volt, hanem az, hogy egy hivatalban lévő miniszterelnök kimondta, hogy szar az oktatás, az egészségügy, nincs megoldás a romák problémáira, kurvára elszállt a hiány és ezt ők ( mszp-szdsz) kúrták el. Azt is mondta, hogy ezeken sürgősen változtatni kell vsak a szoci politikusok már elfelejtették, hogy milyen autófényezőnek lenni. Biztos Orbán is mond ilyeneket zárt körbrn, csak őt nem árulják el. Jegyzem meg, az őszödi bedzédben felvetett problémákból a fidesz sem oldott meg semmit, nem is akart. Leszámítva, hogy kifizették a hiányt az einstandolt manyup megtakarításokból. Ez bárkinek ment volna. Fletó viszont lassan észrevehetné, hogy tényleg egy politikai hulla és háttérbe kéne vonulnia. Nem azért mert árt az "ellenzéknek", olyan ugyanis nincs az egypártrendszerekben, hanem azért, mert szánalmas amit művel. Nem jó a jelenléte semmire. Orbán legyőzte őt, politikailag megszünt létezni.

Magyarország államformája ... Válsághelyzet 2018.09.20. 19:56:04

@Renata Raab: "Tegyük fel, hogy visszavonul és itthagyja ezt az országot nem hallunk róla többet. Jön a Kánaán?"

Ha nem is a kánaán, de lesz talán valami esély orbánt elkergetni. Amíg a gyúrcsányi elijeszt sok szavazót, bele a fidesz karjaiba, addig orbán trónja megingathatatlan.

Proud Mary 2018.09.20. 19:56:35

@morpho: a beszéd lényege az volt, h a baloldalon mindenki tökkelütött amikor számolni kell.
"... Aki a Magyar Szocialista Párt környékén befolyásos véleményformáló makrogazdasági ügyekben Kornaitól Bokrosig, Békésitől Surányiig, Vértestől a jó ég tudja kicsodáig, azokkal végigbeszéltük, végigszenvedtük, végigüvöltöztük. És azt is meg kell mondjam nektek, hogy nagyon sok nagy ötlettel találkozunk. Hű, a hétszázát neki. És kiderül, hogy még a legnagyobbak is, a legtöbbre tartottak is százmilliárdos nagyságrendű tévedésekben vannak. ..."

6.Lenin 2018.09.20. 19:59:52

@morpho:

Te se tudod, mit írsz.
amennyiben Ferit a mocskos Fidesz karaktergyilkolta volna, akkor az egy igazi politikusnak erőt kellett volna adnia, hiszen az azt jelentené, hogy valamit jól lát.
Nagy hiba volt, hogy az őszödi beszédet nem követte semmi változás sem a pártban, sem a kormányzásba, ez egy nagy hiba volt. Ma már mind1. 2008-ban megbukott a Feri.
azóta is csak vergődik.
Ez az "ellenállás" olyan bárgyú volt, haogy, ha most se tűnik el, akkor nagyon csúnya vége lesz a politikai karrierjének (nem mintha lenne benne valami pozitív is)
Ezt nagyon csúnyán elcseszte. Valószínűleg ez van benne, és ez semmire se elég.
Kész, vége Feri, Pá!
szerintem.

Kunhallmi Agnes 2018.09.20. 20:05:04

@Renata Raab: "Ha ez itt most egy fideszes blog, tényleg csak az időmet pocsékolom, meggyőzni úgyse tudok senkit, "

Sajnos a b1 blog egy kozismerten elvakult Orban parti blog.

Renata Raab 2018.09.20. 20:18:48

@Kunhallmi Agnes: Kedves Ágnes, köszönöm, nem tudtam, ebbe akkor jól belefutottam.

6.Lenin 2018.09.20. 20:35:46

@Kunhallmi Agnes: @Renata Raab:

Ez a két hozzászólás tökéletes képet ad Gyurcsány Feriről, és a körülötte zajlóról.
Nem lehet eldönteni, hogy ez most egy oltári nagy marhaság, mert érez benne az ember igazságnak megfelelő dolgokat is. Sajnos a híveiről is valósnak látszik a kép.
igaz, egy kívülállónak is komoly fejtörést okoz eldönteni a fenti kérdést.
Persze, ha nem akar idő előtt ebbe belehülyülni, akkor jobb ezzel a Ferivel nem foglalkozni.

Online Távmunkás · http://onlinetavmunka.blog.hu 2018.09.20. 20:58:08

Fletónak volt köszönhető az első narancsos kétharmad, azóta is szorgosan betartja a NER-ben számára kiosztott szerepet...

Rockolo 2018.09.20. 21:01:26

A fidesz tuti csalt a választáson megszavaztatta a DK-t

Willkommenskultur 2018.09.20. 21:18:40

Igen Orban megbukott, s ti vagytok a tobbseg. Csak Feri tudta megmenteni a bukastol.

Willkommenskultur 2018.09.20. 21:22:43

@Bryan élete: Igy van 10 eve sose lehetett hallani hogy diktatura van. Most hogy vegre kimondta Feri, minden megvaltozott.

Willkommenskultur 2018.09.20. 21:30:46

@HANO: Gyurcsany alkoholista, Bartus szimpla elmebeteg, es egymast fikazzak, priceless. Bartus szerint, akinek semmi jovedelme nincs amerikaban, az asszony tartja el, a dks debilek szemere veti hogy megelhetesi politikusok...

Azert nem vagyok szomoru hogy nincs kormanyon ez az utokepes csapat.

Willkommenskultur 2018.09.20. 21:41:54

@6.Lenin: Az kene hogy a maradek komcsik Bartussal az elen csinalnak egy arnyekkormanyt meg vmi youtube csatornat a kormanyulesekrol. A demokracia langjat mindenaron orizni kell!

morpho 2018.09.20. 22:34:29

@Proud Mary: Kiemelhetsz bármit, amit nem írtam le, de az egy másik beszélgetés.

@Online Távmunkás: Az első narancsos kétharmad a gazdasági válságnak volt köszönhető. Bezuhant 7%-ot a GDP és adót emeltek, megszüntették a 13.-havi nyugdíjat és közalkalmazotti fizetést, a vállalkozásokat dupla járulékkal sújtották, a fidesz meg azt harsogta, hogy az egész válságról Gyurcsány tehet! A nép meg pont úgy szopta be, mint a rezsiharcot, meg a stop Sorost. Gyurcsányból a fidesz politikai terméket csinált. Amikor észre vette a hülyéje, hogy ez még sikeres is, talán le kellett volna mondania. Na nem azért, mintha az MSZP mást érdemelt volna a bukáson túl. Ők közben elfelejtették, hogy milyen autófényezőnek lenni. Legalább emlékeztették rá őket. Most már csak a fideszeseket kéne erre emlékeztetni és meg is vagyunk. Aztán meg kéne próbálni újra, új alkotmánnyal, új választási törvénnyel, új emberekkel. Egyébként ez be fog következni, csak idő kérdése. A komcsik se gondolták volna, hogy egyszer majd megbuknak, pedig ruszki tankok is álltak mögöttük.

Willkommenskultur 2018.09.20. 23:17:50

@morpho: "Az első narancsos kétharmad a gazdasági válságnak volt köszönhető. "

Nana

3 honappal a 2006os valasztas utan mar a fidesz vezetett minden kozvelemenykutatonal, ugye emlexel miert?

morph on deer 2018.09.21. 00:56:03

@Renata Raab:
“Miért várja el, hogy ezt minden magyar elhiggye? Miért?”

Erre a válasz sajnos elég egyszerű: mert egy szerencsétlen, mentális tespedtségben élő beszari nép lettünk!

Mert a legtöbben érzik, hogy valamit kéne tenni ez ellen a mocskos kormányzat ellen, de gyávák és lusták hozzá, így aztán jól jön, hogy van kire kenni a saját tehetetlenségünket!

“A Gyurcsány el akarja zavarni orbánt?
Csak nem képzeli, hogy én pont neki segítek, mikor azt hazudta, hogy hazudtak, még mit nem!”

Más pedig nem igazán akarja, mert az azonnali felelősséggel is járna, meg most pont van egy nyugis képviselői állása, majd hülye lenne kockáztatni!

De hála az égnek, senkinek semmi felelőssége a dolgban, meg a Gyurcsány tehet mindenről, egyébként is!
Addig is telik az idő, aztán valahogy majd csak lesz, nemigaz

Sir Bates dö Hól 2018.09.21. 02:12:19

@morpho: üdítő komment... érzelemmentes, korrekt helyzetértékelés... (egy igazi belga a funkcionális analfabéták közt...)

Sir Bates dö Hól 2018.09.21. 02:39:26

@Proud Mary: "is százmilliárdos nagyságrendű tévedésekben vannak." amennyiben jelzik feléjük, hogy a KSH adatai alapján számított bázispontokat nem csupán az adatszolgáltatók nemtörődömsége, illetve sumákolása miatt kell a szokásos fenntartással kezelni (ami majd' mindenhol így működik), hanem még ők is belebarmoltak azokba ("pillanatnyilag jó ötletnek tűnt" alapon), akkor tán nem estek volna százmilliárdos nagyságrendű tévedésekbe (a ner is ugyanezt teszi, csak elképesztő mennyiségű pénzösszeg folyt be az országba... ám mivel ugyanolyan ostobák, azok a százmilliárdos nagyságrendű tévedések ugyanúgy ott vannak, s -mivel ez az élet rendje- előbb-utóbb előkerülnek...)

dorian gray · http://doriangray82.blogspot.com/ 2018.09.21. 03:51:42

Bemásolom, amit nemrég írtam egy cikkhez, mert ugyan a konkrét témához félig Off, de általában véve a kormány-ellenzek viszonyáról talán mond valamit. Egyetérteni persze nem kell velem ;)

A fidesz kormány kevés jó döntéseinek egyike volt a családi adókedvezmény, magyarán a munkán keresztüli adokedvezmennyel tamogatas. Egy 3 gyerekes család gyakorlatilag nem fizet szja-t, 2 gyerek esetén is már jó kis kedvezmény van. Persze ehhez dolgozni kell, nem alanyi jogon jár. Na most ebből csak azt szeretném kihozni, hogy Karácsony Gergő főbb programponjtai között szerepelt az áprilisi választáskor a ennek az eltörlése, (ez millióknak adóemelés, úgy ezt beláthatjuk), mellette a kétsávos rendszer visszaállítása, ez is adoemelest jelent, valamint az alanyi jogon járó segélyek emelése, ami a tisztességesen dolgozó emberek tomegeinel hogyan csapódik le? Úgy, hogy "megint pumpálják a pénzt a dolgozni nem akaró rétegbe". Én nem vagyok Fideszes...de állítom, hogy emberek tömegei szavaztak ezek miatt "befogott orral" a Fideszre. Ahogy ugye mondták a bal oldali összefogásnál, hogy egy egyutt-pm akármi szimpatizáns, hogy szavazhatna mondjuk a DK jelöltjére, ha az a közös jelölt.

Na most ez úgy látom, hogy az ellenzék nyomtatja, hogy minden szar amit a kormany csinál, és meg se próbálja megérteni, hogy a tényleges fideszbirkakon kívül (ahogy vannak Gyurcsánybirkak meg MSZPbirkak is, akik ugye a legkeményebb magjai a szavazóbázisnak) emberek miért szavazhatnak oda. Csak a diktatorozas marad, meg a fideszbirkazas. Ja meg az adoemelessel kampányolás. Komolyan ezek után csodálkoznak, hogy akármekkora diktátor is Orbán, nem rohannak az emberek tömegével a baloldali összefogásra szavazni? Én nem csodálkoznék. FÜGGETLENÜL attól, hogy le kene-e váltani a kormanyt, vagy nem. És itt is ez lesz, ebben az esetben, amit megint ki tud majd Viki hegyezni a migránsozasra, főleg, hogy ugye a legújabb hír, hogy az EU át akarja venni a hatarorizetet. Amíg annyi a téma, hogy Orbán diktátor és takarodjon, addig nem fog menni a leváltása. Utólag minden. Elbukott választás után még lehet magyarázni a csaló rendszerrel meg mindennel. Azt sosem fogják kimondani, hogy, nem volt elég jó a program, hogy neadj isten az embereknek elege van, abból, hogy ugyanazok marjak egymást a bal oldalon, arulozva meg fideszbirkazva mindenkit, aki nem rajuk szavaz, akik összehozták az első 2010-es kétharmadot. És "befogott orral", akkor inkabb leszavaznak a Fidire.. Persze csak az én véleményem.

dorian gray · http://doriangray82.blogspot.com/ 2018.09.21. 04:02:36

@Renata Raab: Gyurcsannyal pont az a baj, hogy kicsit sem logikus. Legalábbis nem úgy, ahogy kellene. Baromi kiismerheto...Viki bedob valami hülyeséget, de direkt olyat, ami kicsapja a biztit, Gyurcsány garantáltan racuppan mint valami "felorult veréb" aztán Viki visszalép egyet, és kiderült, hogy Feri árnyéka vetődött. Ezt most nem bantasbol mondom, hanem egyszerűen ilyen kiismerheto a természete. Megvan ennek a veréb fajta mentitasnak is a helye meg az előnye, csak tudni kell, hol és mikor, meg tisztában kell lenni a hatranyaival.

dorian gray · http://doriangray82.blogspot.com/ 2018.09.21. 04:14:38

@morpho: Szerintem van ebben egy kis csúsztatás. Most volt 1 hete, 10 éves evfordoja, hogy bedőlt a Lehman Brothers, ami kirobbantott a a válságot. Gyurcsánynak az első fél év jutott, (2009 áprilisban lemondott ugye) egy elhúzódó válságból, szóval azt inkább Bajnai, meg az 2. Orban-kormany kapta a nyakába. A másik dolog még, hogy, igen...kimondta hogy erre-arra nincs (jó) megoldás, meg elkúrtuk stb..hallottuk eleget. Fontos, hogy kimondta ugye. Na de miért nem mondott le? Most meg nagy hanggal követelik, hogy egy külső jelentés miatt mondjuk le a kormány, mert "papírja van a diktatúráról". Megint csak nem Orbánt védve...csak egyszerűen aki az egysegsugaru fideszbirkanal több IQ-val rendelkezik, abban felmerül a kérdés, hogy "van bőr a képén?", És egy újabb adalék lesz csak ahhoz, hogy soha többet ne kérjenek se belőle se azokból, akik kozoskodnek vele.

fillérbaszó vadász 2018.09.21. 05:29:57

@FCUK12: "azért az minimum érdekes, hogy szidjátok Fletót, de pár hónapja még összefogtatok vele. asszem erre mondják, hogy a saját fészkébe szarik."

Gyurcsányék kis seggnyaló oldala (nyugati fény) non-stop fikázta a DK "szövetségeseit". KArácsonyékat, a PM-et, MSZP-t. mindenkit akik nem a DK.
Ha nekiállsz pofozkodni, akkor néha visszaütnek.

fillérbaszó vadász 2018.09.21. 05:39:12

A fidesznek most nem is kell kampányolni. A DK lejáratja az egész ellenzéket. "Összbaloldali tüntetésen" max. 2000 ember volt, és annak a nagy része is Orbán helyett a szervezőket szidta, mert szar volt a hangosítás és nem hallottak semmit a felszólalókból. Elkúró meghirdette az "ellenállást". Első nap olyan kevés ember jelent meg, hogy influenzás időszakban a helyi háziorvos rendelőjében többen vannak. Kb. 3-400 ember vett részt rajta, azok között is volt pár agyhalott nyugger, akik valami bábut rugdaltak amire ráragasztottak egy Orbán fejet. Aztán a 2. nap már lefújta az egészet. A retardált DK-s banda még rátette az i-re a pontot és az esélyes összbaloldali támogatással induló, kőbányai momentumost is sikerült leégetni, mikor photoshoppal vágtak oda embereket a rendezvényére. Az "érdeklődöknek" nem volt árnyékuk, és lebegtek. Vagy ennyire balfasztok, vagy tényleg a fidesz fizeti ezeket. :)

szőrös csöcsű csöpögő pöcsű csöpi 2018.09.21. 06:37:47

@dorian gray: No azért a gyurcsányi igazságbeszéd meg az orbánci politika között van egy kis különbség. Gyurcsány beismerte, hogy nem jól kormányoztak, ezért változtatni kell, orbánctolvaj meg milliárdokat sikkasztott a haverjaival, lebontotta a demokratikus intézményeket, választási törvényt kreált magának. Egyszóval sokkal nagyobb bűnöző. Nemhiába fosik a bukásától. Orbánc olyan mint a viszkis tolvaj vagy rózsa sándor, akiket sokan szerettek, hogy azok milyen karakán fasza csávók voltak, hogy kijátszották a rendőröket. Orbánc ügyesen lop, csal és hazudik de előbb utóbb lebukik, és megy a dutyiba, ahogy a viszkis, vagy ha túlzásba viszi akkor meg a bitóra, mint rózsa sándor.

Cheraups 2018.09.21. 07:01:35

Gyurcsány is Orbán bábfigurája lett, ez kész.

zord íjász · zordidok.blog.hu 2018.09.21. 07:04:58

@Emmett Brown: "most tényleg magyarázni kell, hogy Gyurcsány egy politikai hulla, és a közvéleményt befolyásoló képessége megegyezik Piszkos Fredével?"

:-)))))) Ezt a mellélövést.

Ebből a megjegyzésből ugyanis egyetlen dolog biztosan kiderült: az, hogy soha életedben nem olvastál egyetlen Rejtő jenő könyvet sem, vagy ha igen, már semmire sem emlékszel belőle, különösen, ha Piszkos Fredről van szó.

A Rejtő-univerzumban ugyanis Piszkos Frednek van a legnagyobb, legerőteljesebb közvéleménybefolyásoló képessége, és ezt minden alkalommal ravaszul ki is használja, hogy a kedve szerint alakuljanak az események, például az ifjú főherceg megvédésénél az alvilág poklában. Rejtő egy külön mottót is konstruált neki, amit a többi szereplő szájába ad. "Mert azért az mégiscsak furcsa, hogy ahogy a vén gazember kihúzza a lábát innen, hát azonnal leáll minden."

zord íjász · zordidok.blog.hu 2018.09.21. 07:12:55

@Renata Raab: Renata polgártárs, csak szólok, hogy a vicces kedvű szupertroll @Kunhallmi Agnes: teljesen hülyét csinál belőled, ...bár az is könnyen lehet, hogy a többszörösen visszájára fordított cinizmus és irónia miatt, már én vesztettem el a fonalat, az én iróniadetektorom akadt ki, és én nem tudom, hogy ezt most komolyan gondotad-e, amt írtál. Ha mégsem ez utóbbi helyzet állna elő akkor (ismételten) szólok: a B1 blognál antiorbánistább-fideszgyűlölőbb-NERellenesebb-balliberálisabb...(találd meg a legmegfelelőbb jelzőt) blog nincs a blog.hu-n, egy szál se. Bár őszintén szólva, kétlem, hogy ezt nem látnád, szóval lehet, hogy feleslegesen koptattam a billentyűzetet, de volt két szabad percem, üsse kavics.

Renata Raab 2018.09.21. 07:16:52

@zord íjász: Nekem meg 2 szabad percem sincs, úgyhogy befejezem a blog használatát. Abszolút időpocsékolás itt bármihez is hozzászólni.

Ráhel a saját lábunkon áll 2018.09.21. 07:21:01

@rallus:
“....@Renata Raab: Fogja vissza a leplezetlen imádatát, mert a végén Vadai Ágnes kikaparja az ön csillogó szemecskéit! Vagy a Molnár... Mást nem nagyon érdekel...”

Szerintem Renáta és Vadai Ágnes
egy és ugyanaz a személy..

Ráhel a saját lábunkon áll 2018.09.21. 07:22:55

@zord íjász: viszont Fletohoz hasonlóan Piszkos Fred is mindig kavar....

MACISAJT1 2018.09.21. 07:28:28

Nem csak a böszme nyújtott segítséget ( amúgy tartsa meg a devla a fényes szakállát, lottó ötös).

Hanem a szar hentini (korábban tavares), soros, verhofstadt&co. köré felsorakozott , "nem elég hazaárulóknak lenni, annak is kell látszani" jelszóval kampányoló komplett bagázs.

Soroljam ? Ugye nem szükséges?
Na addig amíg "ezek" képtelenek kinöni azt ami lényegük...addig bizony Orbán még 20 évig nyugodtan alhat.

MACISAJT1 2018.09.21. 07:32:46

Viszont az elmebeteg böszme védelmében: mit tett ő most rosszat?
Hiszen utcára szólította a népeket hogy szabaduljanak meg Orbántól. Mégis: mit kellett volna tenni? Ö már kivonult a parlamentből. Ő már éhségsztrájkolt. Ő már mindent csinált, hátha.
De komolyan, kedves eftársak: miért is nem rohannak az emberek az utcára , ha amúgy a komplett ballibák politikuma/sajtója azt harsogja hogy a nép minimum fele, vagyis usque 5 millió ember alig várja hogy megszabaduljon Orbántól?

Muhaha

HaD 2018.09.21. 07:46:14

A rendszerváltásnak nevezett dolokog valóban CSAK rendszerváltás Volt. Azt gondolom az akkori geopolitikai helyzet okozta a Közép-európai térség gazdasági elcsatolását. Az akkori rezsimekkel mind nyugatról mind Moszkvából megértettették hogy lássanak neki a gazdasági hatalmuk megalapozásának...ehhez egyrészt módszereket adtak(lásd orbán soros akkori kapcsolatát avagy matolcsi felkészítését a "privatizációra" gyurcsány/kövér politológai közös kis útját a bibi kollégium stumpf féle gyakorló terepét-stumpf apósának az akkori belügyminiszternek a felügyelete mellet:)...stb.)....másrészt gyorsan példát is stauáltak nekik csaucseszku családon keresztül...az mszmp kb. teljesen világos stratégiát fogalmazott meg: többpárt ahol mindenütt ők vannak! Aki élt anno annak pl. pozsgai elvtárs mintegy demokrata szószólót vezették elö a népnek holott a központi bizottsági jegyzökönyvek tanúlsága szerint eredetileg pont ö volt aki legjobbanverte a nyálát hogy rugják már segbe a nagypofájúakat(nem nem orbánékról és tettestársairól beszélt hisz azokról ö is tudta hogy provokátoroknak képezték ki öket eredetileg...). Aztán elmesélték neki-pozsgainak-hogy "...imrus,te hülye vagy...." és büntiböl neki kellett a demokrata szerepkörét alakítania:). Na ez atitüd az ami ezeket a gyurcsány meg orbán féléket jellemzi...erre kaptak kiképzést. Mindegyik eljátsza a leosztott szerepét amelyet a mindenkori aktuális helyzethez is igazítanak...ügyes fijjug ezek. Àltalában a zsidók okosak...egy bizonyos pontig:):). Meg föleg akkor ha kurvára nekik lejt a pálya...ha nem akkor meg nem okosak:):). Aki ezeken a blogokon ballpisiznek meg fidess-eznek azok vagy igen egyszerüen gondolják a politikát vagy inkább egyzserüen azért vannak hogy ezt a fajta ál ellentét helyzetet élezzék...egyzserü provokatörök...ahogy az "okos" fijjug már réres rég kiatlálták ezt a szerepkört. Ez a gyurcsány és ez az orbán semmit Sem tesz véletlenül és hibásan...a szerpüket jól alakítják és valóban nem az számít amit mondanak(csak az ámuló népek lenyugtatására vannak...mint régen a papság...meg a sámánok:))hanem a mit tesznek....az eredményét meg majd alkalom adtán maguk mögött hagyják röhögve mint eb a szarát...bár az eb az nem röhög ezen:)...az ámuló népek meg majd állnak az üres tápos edények meg a csepegö vízcsapok elött és egymást ölik halomra...amire majd az okos fijjug rá is játszanak...lásd még hitler és leni féle fazonok tündöklését,és annak elindítását!!!!

Helga Beauty Salon. 2018.09.21. 07:46:51

@Renata Raab: " Abszolút időpocsékolás itt bármihez is hozzászólni."

Nem időpocsékolás, csak le kéne vetni ezt a libsi attitüdöt, miszerint "itt csak nekem van igazam és tessék azonnal ugyanúgy látni a világot ahogy én, különben egy bunkó nácifasiszta hatelemis kétbites birka vagy"!

zord íjász · zordidok.blog.hu 2018.09.21. 07:55:48

@Renata Raab: Tegnap óta vagy tag (ezen a nicken legalábbis) és összesen 11 hozzászólásod volt. Nos, azért akad még bőven politikai blog a blog.hu-n, a b1-en kívül is, ha ez irányú vágyaidat szertnéd kiélni. :-)
Az Örülünk, Vincent? pl. érzelmi alapvetésben és NER-gyűlöletben (de egy teljesen más intellektuális síkon, mint a B1) ránézésre (a kommentjeid alapján) megfelelő helynek látszik neked. Ott aztán garantáltan nem kell hadakoznod a NER-tálibokkal, akiknek egyetlen feladatuk a blog.hu kommentszekciójának megsemmisítése és ellehetetlenítése, mert a blogger tűzzel-vassal kiírtotta őket onnan, az összeset. Mielőtt a fiúk végleg felvásárolják-ledarálják-origósítják és beszántják az indexet, és vele együtt felszámolják a blog.hu-t is, használd ki azt a kevés időt, ami ebből a mókából még hátravan...már, ha érdekel az ilyesmi, és nem csak egy pillanatnyi fellángolás volt ez a részedről.

Emmett Brown 2018.09.21. 08:01:07

@zord íjász: Gyurcsány ugyanolyan taszító erővel bír mint PF, ami mellé odaállnak, azt kvázi mindenki azonnal elutasítja, mint ahogyan a herceget is úgy menti meg, hogy látványosan utálja. És igen, sokan szarban lennének ha nem lehetne teli szájjal gyurcsányozni így 2018ban.

Helga Beauty Salon. 2018.09.21. 08:06:37

@zord íjász: Hát igen, a Vincent eléggé.....khm. belterjes, szerintem is megfelelő lesz neki.

mojszipupi 2018.09.21. 08:19:22

Gyurcsány őrizgeti a fanatikusokból álló 5% körüli szektáját.
És sorra jönnek a megmondó emberek, hogy Gyurcsány a gátja ebben az országban mindennek. Kérem szépen, attól még mert valakit idiótának tartunk, attól még a másik cselekvőképtelen lesz ? :D Értem én hogy kurva könnyű Gyurcsányra fogni, hogy mszp től momentumig lófaszt sem csináltok szó szerint, csak már kurva unalmas. Attól még mert Gyurcsány kiment bohóckodni, a többinek hirtelen össze lett kötözve keze lába? Meddig lehet ezt az önfelmentést Gyurcsányra kenve című ordas hazugságot tolni ?
Ha lenne potens mozgalom, párt akármi akkor oda állnának az emberek. De nincs! És ennek kurvára semmi köze ahhoz, hogy Gyurcsány mikor mennyit és hol bohóckodik.

Emmett Brown 2018.09.21. 08:40:13

@mojszipupi: Gyurcsány basztatása egy dolog miatt jogos, mégpedig azért mert ha bármi nem általa szervezett kormányellenes performansz van, akkor arra azonnal rárepül és vállalhatatlanná teszi.

Magánvéleményem · http://maganvelemenyem.blog.hu/ 2018.09.21. 08:50:07

@Renata Raab: Sötét vagy babám!

A B1-en ritkán látni reális helyzetfelismerést, de ez ilyen. Kurcsány El Kúró egy olyan bukott politikus, akit csak azok a nyuggerek tartanak a felszínen, akiknek bejött anno a Tánczos-Komikus produkciója.

A jelen poszt a végén két mondatban teszi helyre A Nagy Embert:
-- " Hogy az ő személye eleve hiteltelenít minden ellenzéki kezdeményezést. "
-- " Hogy mint az ország legnépszerűtlenebb, a hitelességét 12 éve elveszítő, a megszorításokkal és a hazugságokkal összeforrt nevű politikusa eleve taszítja nemcsak a kormánypárti, de a bizonytalan szavazókat, sőt, még az ellenzéki szimpatizánsok jó részét is. "

Ezzel maximálisan egyet tudok érteni. Itt lenne az ideje, hogy végre a magyar politikatörténet szemétdombjára kerüljön a Kurcsányita párt és a másik 2006 örökös Maszopita párt, és kövesse őket a szalonnácik serege, mert ez a három párt fojt meg minden ellenzéki lehetőséget, és teszi alkalmatlanná az ellenzéket a megerősödésre. Amíg ez a 3 párt nem takarodik el a közéletből, addig a fidesz megdöntése képtelenség, és tovább lehet szagolni a Csuti Patás Napóleon kénes bűzét....

bölcsészmérnök · http://pillanatkep.blog.hu/ 2018.09.21. 08:52:33

Gyurcsány 2006-ban, kilátástalannak tűnő helyzetében politikai öngyilkosságot követett el és meghalt. Oszladozó teteme feltámadni már sosem fog, viszont képes bármit megfertőzni, aminek a közelébe kerül.
Erre használja őt jelenleg a Fidesz.
Gyurcsány másik fontos szerepe, hogy teret és erőforrásokat foglalva, lehetetlenné teszi bármilyen valódi baloldali gondolatra épülő párt megjelenését.
A Fidesz már eddig is nagyon sokat köszönhet Gyurcsánynak, de Feri fáradhatatlan aktivitása miatt, valószínűleg sikerrel fogják szerepeltetni a jövőben is.

szepipiktor 2018.09.21. 08:56:35

Így igaz!
De mi az írás lényege? A propaganda?
A gyujcsány táborát látjuk, nem mérhető, tehát ezt sokadszorra leírni nem más, mint reklám számára. Ez a cél???
A thürmegyuszi félék mára eltüntek, mert a kutya sem ír róluk. A gyujcsányékkal is ez lehetne, ha a neoliberális blogtér nem tartaná öket mesterségesen életben.

Magánvéleményem · http://maganvelemenyem.blog.hu/ 2018.09.21. 09:00:35

@Ego55: Jelenleg a teljes ellenzék leghitelesebb pártja a MKKP és ez ciki, ők azok akik olyan szinten tudják pozitív cselekedetekkel ALÁZNI a NERt és a Kúrmányt, hogy egyszerűen az embernek jó kedve lesz, ha eszébe jut.

A jelenlegi parlamenti ellenzék csak a fikázáshoz ért, a politizálás magas neki. folyamatosan a Kúrmány farvizén evez, és morogva csócsálja a gumicsontot, amit időnként odavet neki Orbán a Patás. harapni nem tud, mert fogatlan, és persze jól van tartva, kényelmesen el van a megélhetési politikusi apanázsból, aminek a megemelését is készségesen megszavazza minden alkalommal, miközben állva tapsolva élteti Orbánt a Patást...

Magánvéleményem · http://maganvelemenyem.blog.hu/ 2018.09.21. 09:02:39

@bölcsészmérnök: Most éppen a jövő évi EP választások fidesznyikek elsöprő többségét készíti elő a tüntikés bohózattal... :-(

konrada 2018.09.21. 09:05:37

"Lehet tüntetni a Parlament előtt, előbb-utóbb megunják, hazamennek."

Magánvéleményem · http://maganvelemenyem.blog.hu/ 2018.09.21. 09:08:17

@Bryan élete: " ... A mondanivalójával általában egyetértenek, fasza dolog,, hogy végre valaki nevén nevez dolgokat, de hát a Gyurcsány mondta, aki hiteltelen, ugye?
Hányinger ezt hallgatni tizen-éve. ... "

Tudod Öregem, van egy mondás: Egy akó trágyalébe beleöntesz e palack jó bot, attól az még trágyalé marad, ellenben ha egy akó jó borba beleöntesz egy palack trágyalevet, akkor az egész trágyalévé változik.

Kurcsány et. is egy ilyen toxikus dolog, bármihez nyúl, bármit mond az hiteltelen lesz.

6.Lenin 2018.09.21. 09:08:38

@Magánvéleményem:

Szerintem meg az MKKP a legocsmányabb tömörülés.
Nagyon jól tudják, hogy soha nem kell nekik kormányozni FELELŐSSÉGET vállalni, azt pofáznak, amit akarnak, még megbukni se tudnak, hiszen mindig lesznek irigy, tehetségtelen hülyék, akik őket támogatni fogják. Ők meg jól eltéblábolnak mások hülyeségéből.

Olyan párt kellene, akik jobbat tudnak kínálni, és be is tudnák bizonyítani, hogy az a jobb, amit ők csinálnak.
Minden más egy rakás szarral egyenértékű, az MKKP-is.

Renata Raab 2018.09.21. 09:11:28

@zord íjász: köszi az infot... pillanatnyi fellángolás volt. Már ott elcsesztem, hogy nem álnéven jelentkeztem be, mint a többi bátor, önmagát vállaló hozzászóló. Úgyhogy a mókát meghagyom másoknak.

BaitHrunner 2018.09.21. 09:12:43

@MACISAJT1:
"De komolyan, kedves eftársak: miért is nem rohannak az emberek az utcára , ha amúgy a komplett ballibák politikuma/sajtója azt harsogja hogy a nép minimum fele, vagyis usque 5 millió ember alig várja hogy megszabaduljon Orbántól?"
A válasz/igazság ott a bejegyzésben. Mégpedig ott ahol azt írják, hogy konjunktúra idején nem lesz kormányváltás. Ahhoz ugyanis, hogy tömegek mozduljanak meg valamiféle veszélyérzet kell. Oké-oké elégedetlenkednek néhányan. Így demokrácia - úgy demokrácia, fékek, ellensúlyok, satöbbi... de a bérek emelkednek nem pedig a törlesztőrészletek, nem elküldik az embereket hanem munkaerő hiány van.
És, hogy lehetne ennél jobb is, az sokkal de sokkal kisebb súllyal esik bele a mérlegbe, mint az, hogy nem is olyan rég volt már szarabb is.
Választási rendszer ide vagy oda, a következő gazdasági válság elsöpri majd Orbánt, ez nem is kérdés. Főleg ha ugyanúgy letolt gatyával állunk majd mint az előzőnél. A kérdés már csak az, hogy ez bekövetkezik-e 22 előtt vagy nem. Ha igen akkor új kormány lesz, ha nem akkor még 8 évig biztosan Orbán Viktornak fogják hívni Magyarország miniszterelnökét.

Rettegek mert ballib vagyok 2018.09.21. 09:16:00

Nocsak.

A B1 blog is felismerte hogy Gyurcsányt kb ötször annyian rühellik, mint Orbánt ?

Ehhez képest még az LMP volt nemrég a hazaáruló, a két napja, a két hete, és a két éve, és azóta is, megírt cikkben, amiért nem fogott vele össze.

CSL 2018.09.21. 09:16:43

A magyar demokráciának nem Orbán a legnagyobb problémája, Ő csak egy reakció, a legnagyobb probléma, Gyúrcsány meg az MSZP

6.Lenin 2018.09.21. 09:19:59

@BaitHrunner:

Ebben a logikában csak az a hiba, hogy ha lesz egy olyan gazdasági válság, ami elsöpri az Orbán kormányt, az mindenkit el fog söpörni, az országot is. Hiszen kik is jönnének vissza?
Akik akkor is olyan helyzetbe hozták, hogy nem is volt más lehetőség.

Miért is, és kinek lenne jó, ha egy válság söpörné el az országot?
Nem az lenne jobb, ha valaki megoldást kínálna inkább? Vagy pont az nem megy? De akkor minek ide változás?
Seggfejek.

Magánvéleményem · http://maganvelemenyem.blog.hu/ 2018.09.21. 09:20:18

@Renata Raab: " ... El kell ismerni, hogy Gyurcsány hozzászólásaiban van erő, logika, ne vitassunk már el tőle mindent! ... "

Ez tény, csakhogy aki mondja egy bukott politikus.
Ez kb olyan, mintha Hitler kiállna újra a pulpitusra és elkezdene a világbékéért agitálni... Mondhatna akármit, pedig már eltelt 70 év is a bukása óta.... Lenne egy maréknyi híve, aki a személyének csápol, és lenne pár milliárd másik, aki köpködi.

Az egész személy toxikussá vált a politikában. Már rég távoznia kellett volna a közéletből, és otthogy rágnia a milliárdosok keserű kenyerét....

doggfather · http://dogg-n-roll.blog.hu/ 2018.09.21. 09:20:54

"Gyurcsány ismét kisegítette Orbánt
Olyan lett ő már az ellenzék számára, mint Thürmer Gyula vagy Schmuck Andor."
.
Legalább 10 éve olyan...

Magánvéleményem · http://maganvelemenyem.blog.hu/ 2018.09.21. 09:23:18

@6.Lenin: Hidd el a fidesznek a MKKP jobban fáj, mint Kurcsány, mert a MKKP képes tőlük szavazatot elvenni, míg Kurcsány nekik dolgozik.

Az meg a TE személyes nyomorod, hogy félsz egy viccpárttól.

BaitHrunner 2018.09.21. 09:26:27

@6.Lenin:
Egy szóval sem írtam, hogy jó lenne ha elsöpörné az országot, csak azt, hogy konjunktúra idején egész egyszerűen nincs realitása egy kormányváltásnak. Főleg nem előrehozott választással. Ennyi.
Én örülnék a legjobban, ha a következő válság úgy érne minket, hogy az ország felkészült, megfelelő tartalékokkal, és nem utolsó sorban már euróval rendelkezik.
Nem tudom mennyi időnk van még.

hatodikx 2018.09.21. 09:28:44

Gyurcsány Gábor Zsazsának képzeli magát. Nem számít, mit mondanaka róla, csak beszéljenek róla. (U.I. Csak egy a baj, a hangja nem szoprán, hanem varjúkárogás).

6.Lenin 2018.09.21. 09:33:00

@Magánvéleményem:

Miért félnék egy viccpárttól, szart se érnek, csak néhány tehetségtelen fasz vigyorog a hülyeségükön. Semmit nem érnek.

Én egy olyan váltópártot szeretnék, akiket választani lehetne annak reményében, hogy jobb lesz végre,m és nem idióták közt válogathat csak a választó.

Mi a faszért görcsölnek itt is egy köztudottan balfasz politikuson? Számít még valamit?
Két nap alatt leamortizálta magát. egy politikus nem lehet ennyire hülye.
Saját maga döntött így.

6.Lenin 2018.09.21. 09:34:55

@BaitHrunner:

Miért nem a megoldásokon töri valaki a fejét?
attól még soha nem lett senki okosabb, ha másokat lehülyéz, és gazdagabb se, ha azt kívánja, égjen le a másik háza.

élveteg 2018.09.21. 09:40:28

Szerintem egyszer lesz szobra is Gyurcsánynak A fidesz székházban

konrada 2018.09.21. 09:52:36

@Renata Raab: " ... El kell ismerni, hogy Gyurcsány hozzászólásaiban van erő, logika, ne vitassunk már el tőle mindent! ... "

És valóban!: ""Lehet tüntetni a Parlament előtt, előbb-utóbb megunják, hazamennek."

...elnézést kérek mindenkitől, hogy ezt random odamásolom minden gyurcsis tüntetésről szóló blogba, de azóta térdem csapkodom a nevetéstől, mióta meghallottam, hogy Fletó a parlament elé szólítja híveit a kormány megdöntésére!!!!;)))))

(A félreértések elkerülésére: a sajátomét, nem másokét!
Mielőtt még összekevernének azokkal, akiket ezzel bíztak meg 12 éve, mikor az akkori tüntetők nem akarták megunni!)

konrada 2018.09.21. 09:54:29

@BaitHrunner:
...putty, elvégre a görögöknek is volt már 2008-ban eurójuk....

MACISAJT1 2018.09.21. 09:56:46

Pár napja a -szerintem felesleges "győzelmet" ünneplőktől- kérdeztem: megérte? Nem kerül -e ez (nekik) a "győzelem" is aránytalanul sokba?

Mert azon senki se csodálkozzon, hogy most egy darabig a jobboldali médiumok tele lesznek a csókolózó, ünneplő, boldog szar hentinik illetve az itthoni komprádorok fényképeivel, videóival.

Hiszen utóbbiak megint nem csináltak mást, csak prezentálták ismét hogyy mi a lényegük : a nidermüllerek,molnárcsabák,jávorbenedekek, újhülyék stb. megint bemutatták hogy Magyarországnak még hazaárulókból is hagyományosan csakis a legalja jutott.

És még valami. Vagy 30 éve amióta követem a politikai pályafutását azt tapasztaltam hogy Orbán egyetlen sérelmet sem felejt el és előbb-utóbb mindent megtorol...szerintem most is ez lesz.
Ha már egyszer szabad kezet kapott, nem hiszem hogy nem fogja megcselekedni azt amivel eddig vádolták.
Tegnap egy olvtárs adott egy történelmi példát.Gondolkodtam rajta, igaza volt.
A példa úgy szólt: 2004 december 5-én a népszavazás után a gyurcsanyista magyargyűlölök ugyanígy ünnepeltek a "győzelmüket".

Aztán mi lett abból is , számukra : a Titanic.

Scott Tenorman Must Die 2018.09.21. 10:00:07

@Renata Raab: jaja, ezt a a legkönnyebb, besűlsz egy vitába, majd sértődötten kivonulni, h időpocsékolás :DDD Rencsi Rencsi..

Rettegek mert ballib vagyok 2018.09.21. 10:04:14

@konrada:

Hát ezen én is sokat röhögtem.
A keddre összehívott, kormány lemondásáig nonstop tartó tüntetés 2 nap múlva véget ért.. Szánalom a köbön.

BaitHrunner 2018.09.21. 10:07:06

@konrada:
uhhh... a görögnél azért egészen más jellegű problémák voltak/vannak. + próbáld meg elképzelni, hogy milyen pénzromlás lett volna ott euró nélkül. (kb. Venezuela 2.0)

Rettegek mert ballib vagyok 2018.09.21. 10:09:11

@BaitHrunner:

www.portfolio.hu/gazdasag/allampapir/hatalmasat-kaszalt-nemetorszag-a-gorogok-megmentesen.257107.html
Németország összesen 1,34 milliárd eurót keresett az első, még 2010-2012 között lebonyolított görög mentőcsomagon - számolt be róla a La Tribune lap. Mivel azóta volt már egy második és most zajlik egy harmadik görög mentőcsomag, a "megkeresett" összeg ennél jóval nagyobb lehet,

MACISAJT1 2018.09.21. 10:14:09

@BaitHrunner: "Választási rendszer ide vagy oda, a következő gazdasági válság elsöpri majd Orbánt, ez nem is kérdés."

Igen, ezt már hallom 2010 óta.(És 2011/2012-ben meg is tettek mindent "ezek" hogy gazdasági válság legyen Magyarországon).
Idáig megy. Bukjon Orbán bármi áron.

Csak egyvalamit nem hallottam azóta: hogy ki lenne helyette?
Mert elnézést, de elnézve a jelenlegi kínálatot, az operettnácikkal és a hazaárulók masszájával...nem csodálom hogy a népek nem özönlenek az utcákra...

MACISAJT1 2018.09.21. 10:27:57

Tanmese.
Egy nap a skorpió át akart kelni a folyón. A folyó viszont széles volt, nagy sodrással, a skorpió pedig nem tudott úszni. Hirtelen meglátta a magában békésen üldögélő békát, és elhatározta, hogy szívességet kér tőle. A béka belement, hogy átviszi a skorpiót a túlpartra a hátán, de csak azzal a feltétellel, hogy a skorpió nem fogja megszúrni. A skorpió, miután átgondolta a dolgot, elfogadta a feltételt, és a szavát adta, hogy nem fogja megszúrni a békát. Mielőtt még a folyó felét elérték volna, a skorpió belemélyesztette fullánkját a béka hátába. A béka a hátára fordult a folyó vizén, a skorpió szemébe nézett, és megkérdezte: - Miért tetted ezt? A szavadat adtad, és mégis megszúrtál.. így most mindketten megfulladunk. A skorpió így felelt: - Nem tehetek róla.Ilyen a természetem.

Nnna. A ballibák a rendszerváltás óta (is) számtalanszor bebizonyították hogy a természetük alapvetően a hazaáruláson alapszik. Egyszerűen erre vannak kódolva, nem tehetnek róla.
De kérdem: ezzel jól jártak? Szerintem nem, bukta lett mindig.
És mégsem képesek másként cselekedni.

Magyarország államformája ... Válsághelyzet 2018.09.21. 10:42:48

@bölcsészmérnök: "Gyurcsány 2006-ban, kilátástalannak tűnő helyzetében politikai öngyilkosságot követett el és meghalt. Oszladozó teteme feltámadni már sosem fog, viszont képes bármit megfertőzni, aminek a közelébe kerül."

Olyan szépen megfogalmaztad, amit én is gondolok, hogy ezt ellopom tőled, ha megengeded.

Magyarország államformája ... Válsághelyzet 2018.09.21. 10:50:50

@dorian gray: "A fidesz kormány kevés jó döntéseinek egyike volt a családi adókedvezmény, magyarán a munkán keresztüli adokedvezmennyel tamogatas. Egy 3 gyerekes család gyakorlatilag nem fizet szja-t, 2 gyerek esetén is már jó kis kedvezmény van. Persze ehhez dolgozni kell, nem alanyi jogon jár. "

A fidesz legelbaszottabb döntése. Ha párosítod azzal, hogy tönkreteszik az oktatást, oda jutsz, hogy rendes oktatást a gyerekeknek csak egy kis része kap, akiknek a szülei megengedhetik maguknak, hogy a gyereküket különórára járassák. Tehát a szegény gyerekek szegény, segélyre szoruló felnőttek lesznek, akiket majd a felnövő gazdag gyerekek fognak eltartani.

Ma a gyerekek tanulmányi előmenetelét a szüleik státusza határozza meg.

A megoldás az lenne, hogy minden gyerek egyenlő esélyt kapna, így a szegénység nem termelődne újra automatikusan.

Magyarország államformája ... Válsághelyzet 2018.09.21. 10:54:44

@MACISAJT1: "ki lenne helyette?"

Bárki. A sarki alkesz hajléktalan. Még egy ilyen impotens, tehetetlen kormánya nem volt Magyarországnak.

Mér az ukránok se jönnek magyarországi építkezésre, akármekkora munkaerőhiány van, mindenhol magasabb béreket kapnak.

6.Lenin 2018.09.21. 10:59:10

@MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ BÖRTÖNBEN:

"Ma a gyerekek tanulmányi előmenetelét a szüleik státusza határozza meg."

Ez nyilván egy orbitális hülyeség. Meg is látszik rajtad is.

Mi a faszért kell mindenbe beleszólni, amihez halvány fingod sincs?
rögtön látszik, hozzászólásból.

attól hogy a gyereknek van egy százezer forintos okos telója, attól még lehet segghülye is, sőt . De nem minden pedagógus se alkalmas, akik a libsik alatt szereztek hozzá diplomát.
Te is csak arra vagy alkalmas, hogy a szarba csapkodjál ész nélkül.

Ellenzéki Tüntető 2018.09.21. 11:04:32

@GIeccsertetű: "Gyurcsány beismerte, hogy nem jól kormányoztak"

Beismerte? LEBUKOTT, ember, nem beismerte. A beszéd kiszivárgott, nem úgy volt hogy Gyurcsány kiállt a nép elé és ismertette a helyzetet.

Szánalmas hogy még mindig így próbáljátok beállítani.

6.Lenin 2018.09.21. 11:08:14

@MACISAJT1: "ki lenne helyette?"
"Bárki. A sarki alkesz hajléktalan. Még egy ilyen impotens, tehetetlen kormánya nem volt Magyarországnak."

Ezeket a hozzászólásokat szeretem.

Aki ilyet ír, az vagy totál hülye.
Vagy provokál, növelni szeretné a hozzászólások számát, hogy "értékesebbé" tegye ezt a blogot, a hsz-ek magas számával. Mivel ekkora marhaságot nem lehet szó nélkül hagyni. Vagyis a pacák a bloghoz tartozik.

FCUK12 2018.09.21. 11:09:07

mi történt, Lajos elaludt, vagy ma nem jelent meg Orbán-ellenes cikk a nagyvilágban?

Lajos! ne hagyj minket cserben!

Emmett Brown 2018.09.21. 11:10:49

@Rettegek mert ballib vagyok: hatalmas nyereség, éves GDPjük hatezred része. Mi itthon a szombathelyi stadionra arányaiban 2szer annyit költünk. Tehát ha ez hatalmas kaszálás, akkor nyilván nálunk meg hatalmas pénzkidobásról lehet beszélni.

Ellenzéki Tüntető 2018.09.21. 11:11:49

@FCUK12: Szerintem kicsit bekussoltak a beégett tüntikézés után.

ursus artos 2018.09.21. 11:17:40

Hmmm. Ezek szerint még sincs kormányváltó hangulat az országban...

Andy73 2018.09.21. 11:20:35

Ha megkérdeztek bárkit, hogy mondjon egy ellenzéki politikust, az emberek többsége csak a böszmét tudná említeni. A többség azt se tudja, ki most a szocik elnöke. Tehát egyrészt érthető, hogy a böszme próbál szervezkedni, "összefogni" az ellenzéket. Másrészt az is érthető, hogy ez így pont jó a Fidesznek.

ursus artos 2018.09.21. 11:28:55

@MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ BÖRTÖNBEN: "A megoldás az lenne, hogy minden gyerek egyenlő esélyt kapna, így a szegénység nem termelődne újra automatikusan. "
Pontosan. Nyilván ezt csak támogatja az, hogy az önkormányzatok tartanák fent az iskolákat. Elvégre így biztosítható, hogy pontosan annyi esélye legyen egy budaörsi diáknak, mint egy baktalórántházainak… Vagy tetszőlegesen lehetne tanítani az iskolákban azt, amit a tanár szeretne, abból, amiből akar... Ez is az egyenlő esélyek felé mutat.

Magyarország államformája ... Válsághelyzet 2018.09.21. 11:31:36

@Emmett Brown: "hatalmas nyereség, éves GDPjük hatezred része"

:))

Viszont a németeknek (és mindenki másnak) jó sok pénze a görögöknél van, és nem sok esély van, hogy valaha is visszakapják. Ugyanaz a helyzet, mint a magyar államadóssággal. Megbízhatóan "visszafizetjük" újabb, még nagyobb kölcsönökből.

Magyarország államformája ... Válsághelyzet 2018.09.21. 11:36:02

@ursus artos: Csak kapargatod a felszínt.

A legfontosabb, hogy a tanítás színvonalát kellene emelni, hogy ne legyen szükség különórákra, minden diák elsajátíthassa a szükséges készségeket az állami iskolákban. Ezt a finnek már rég megvalósították, csak le kéne másolni.

Szilágyi Imre 2018.09.21. 11:37:35

@morpho: Prüntyőke!
A probléma mondandóddal az, hogy az egész nem az őszödi beszéddel kezdődött.
Hanem 2005-ben. Amikor bejelentette felelőtlenül az 5 éves adócsökkentési programot. Majd gyorsan bele is vágott. Annak ellenére, hogy szakemberek és az EU vezetői is ellenezték az áfacsökkentést. Meglépte, amivel már 2005 végére csődbe vitte az országot. Hogy ki tudott róla és ki nem, az más kérdés. Az intézkedés Gyurcsányé.
Aztán 2006-ban megalakult a második Gyurcsány kormány. Jött a bejelentés a drasztikus áfaemelésről. Másnap a jónép már az utcán tüntetett. 2006 nyara tüntetésekkel telt. Csak ti ezt elfelejtettétek. Mert elhomályosította a szeptember 17-től induló tüntetéssorozat.
Az is sokatmondó, hogy a Gyurcsány kormányok egyetlen év kivételével folyamatosan +1 % alatti GDP-t produkáltak.
Gyenge jellemek, szar szakemberek és politikusok voltak.

Magyarország államformája ... Válsághelyzet 2018.09.21. 11:46:27

@Szilágyi Imre: "+1 % alatti GDP-t produkáltak."

Mint a csúti geci az évi átlag 0,2% GDP növekedéssel (az EU-segíly nélkül). Az igazságos az lenne, hogy ha az egyiket lámpavasra húzza a feldühödött tömeg, a másik is ugyanabban részesüljön.

gyurmicsek 2018.09.21. 11:56:49

@Szilágyi Imre: "Gyenge jellemek, szar szakemberek és politikusok voltak. ".
De a mostaniak, már igazi hazafiak és agysebészek egytől-egyig. Sokkal jobban jártunk.
Maradjunk annyiban, hogy Gyurcsánynak sokkel kevesebbet tűrtünk el, mint most Orbánnak. Én nem ismertem a kollégiumi szobatársait, valószínűleg nem lettek milliárdosok. Nem tudom hol született, a szomszédja sem lett valószínűleg milliárdos. Gondolom kisvasutat sem épített oda. A pénzét lehet tisztességtelenul szerezte, de legalább tudtam, hogy van neki. Orbán meg papíron nem keres annyit, mint ahogy él.
És még lehetne sorolni. Tőlem maradjon Viktor, ha mindenki akarja, de nem lehetne tőlük egy tisztességes vagyonbevallást kicsikarni? Nem azért birkázzák az embereket, mert ide vagy oda szavaznak, hanem amiért Viktornak mindent elnéznek. Ez a felháborító. Tisztességesebben is hatalmon maradhatna.....

szőrös csöcsű csöpögő pöcsű csöpi 2018.09.21. 12:00:35

@Ellenzéki Tüntető: Miután nyilvánosságra hozták a zártkörű beszédét, beismerte, hogy elhangzott. De mit is? "Hogy elkúrta, nem kicsit nagyon. Hogy füllentett, nem kicsit nagyon. Szerintem ilyen büntetési tétel, nincs a btkban, hogy füllentés bcs, nem is tudtak ráhúzni semmit pedig nagyon akartak a szarkavarók. Egyáltalán nem is tudjuk hogy mit hazudott, mert azt ugye nem mondta. Lehet azt hazudta, hogy reggel fájt a lába. Orbán ezzel szemben milliárdokat sikkasztott parlamenti törvényekkel, amiután ha bukik minimum élete végéig börtönben lesz. Fosik is rendesen a kis jogi szarkavaró, előre menekül mint a veszett kutya, semmitől nem visszariadva. Az élete a tét. De addig jár a korsó a kútra, amíg el nem törik. Láthattuk ezt már többször a történelemben.

dorian gray · http://doriangray82.blogspot.com/ 2018.09.21. 12:01:36

@MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ BÖRTÖNBEN: nos te így látod, én meg úgy. Ellenben a normális hangnemű vita értékelendő :) szemben Gleccser elvtárs stílusával :) egyébként akkor ne nevezzük feltétlen családi adókedvezménynek, de talán az nem ördögtől valo dolog, hogy terelni a támogatások rendszerét, hogy minél több legyen, ami a munkára rakodó terhek csökkentésén keresztül valósul meg. Azt hiszem egy olyan országban ez kívánatos lehet, ahol a segelyes ember képes belemondani a kamerába, hogy nem megy el dolgozni, mert a sok porontya miatt a segélyből jobban megél.

Magyarország államformája ... Válsághelyzet 2018.09.21. 12:04:11

@gyurmicsek: ""Gyenge jellemek, szar szakemberek és politikusok voltak. ".
De a mostaniak, már igazi hazafiak és agysebészek egytől-egyig. Sokkal jobban jártunk."

Nem szívesen fényezem az elkúrót, de legalább egy egészségügyi reformot megpróbáltak. Azt nem tudom, hogy ha végigviszik, attól jobb vagy rosszabb lett volna. A csúti geci egy oktatási reformot keresztülerőszakolt, és sikeresen tönkre is tette az oktatást, elég csak az egyre tragikusabb PISA eredményeket nézni.

Az elmúlt 16 év minden kormánya inkompetensnek bizonyult, és a jelenlegi is az. :(

Magyarország államformája ... Válsághelyzet 2018.09.21. 12:08:50

@dorian gray: Mondj EGY okot, hogy ne kapjon MINDEN magyar gyerek egyenlő esélyt.

Soros György, a legnagyobb magyar patrióta pénzelt egy sorosbérenc civil szervezetet, ami megfelelő oktatást adott mélyszegénységben lévő gyerekeknek. Ma már mindegyik orvos vagy ügyvéd...

nemecsekerno_007 2018.09.21. 12:10:37

Azok akik megszavazták a Sargentini jelentést nem tudnak túllépni a Kádár-rendszerből örökölt kollaboráns mentalitásukon. A kollaboránsokat egyébként máshol se szeretik

Magyarország államformája ... Válsághelyzet 2018.09.21. 12:12:04

@GIeccsertetű: Megmondom. Azt hazudta két évig, hogy kormányoz, de nem csinált semmit. Hogy miért nem, azt nem tudom.

konrada 2018.09.21. 12:12:37

@MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ BÖRTÖNBEN:
...szvsz. ő sem számította le belőlesem az akkor beérkező EU-s pénzeket, se privatizálásból befoly összeget, sem a meredeken növekvő adósságból generált GDP növekedést.
...így ha hasonlítgatsz és levonsz, akkor konzekvensen tegyed....

Magyarország államformája ... Válsághelyzet 2018.09.21. 12:14:08

@nemecsekerno_007: Miért gondolod, hogy pont a jelentés megszavazói kollaboráltak a hazaáruló gecivel. Nem tudhatták, hogy neki pont ez jó, nem vették észre, hogy egyenesen kiprovokálta.

Magyarország államformája ... Válsághelyzet 2018.09.21. 12:20:32

@konrada: Konzekvensen tettem. Amikor nem volt válság, akkor 4-5% GDP növekedés volt. A kölcsönök és segélyek levonásával jön ki a nullához tartás.

Egyébként leszarom, hogy számolsz, kihozhatsz tőlem -100% GDP növekedést is, nem számít, ha későn is, de már elzavartuk az elkúrót. A baj az, hogy a mostani kurmány teszi tönkre az országot.

MACISAJT1 2018.09.21. 12:21:35

@MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ BÖRTÖNBEN: "Bárki. A sarki alkesz hajléktalan. Még egy ilyen impotens, tehetetlen kormánya nem volt Magyarországnak. "

Ugyan kérem.
Ez olyan molnár f. árpád, tuareg, és hasonlóak elmeroggyant szintje,"válasza"...
Ebből vannak jelenleg is a Kossuth téren. Vagy húszan.

Muhaha

MACISAJT1 2018.09.21. 12:26:00

@nemecsekerno_007: "Azok akik megszavazták a Sargentini jelentést nem tudnak túllépni a Kádár-rendszerből örökölt kollaboráns mentalitásukon. A kollaboránsokat egyébként máshol se szeretik "'

A vicc az hogy a szar hentini előtt, közben, után és azóta is folyamatosan , a ballibáktól ömlenek a "közvélemény kutatások". A közröhejes publicustól, policy agendától, political capitaltól stb.

De egy kérdést soha nem tesznek fel( vagy ha igen, akkor a választ erre soha nem közlik, de még a kérdést sem): hogy szeretik-e a magyarországi választók az idegenekhez csatlakozó hazaárulókat ?

morpho 2018.09.21. 12:27:17

@Szilágyi Imre: Tudod prüntyőke, te vagy elmeroggyant vagy, vagy hazudozol!
"Aztán 2006-ban megalakult a második Gyurcsány kormány. Jött a bejelentés a drasztikus áfaemelésről"
Drasztikus 25%, ami most drasztikus 27%, de ezt nem említetted. Viszont az áfát 2009 július 1-én emelték vissza 25%-ra, ami 3 évvel később volt, a gazdasági válság kellős közepén és már nem is Gyurcsány volt a miniszterelnök.

csobi2011 2018.09.21. 12:28:17

Méghogy nem lehet tömeget az utcára vinni. Terence Hill-re több ezer ember várt a Corvin mozinál. Na de annak volt értelme. A Gyurcsány nevű pszichopata meg hiába fizetett a néhány száz nyugdíjasnak, fel kellett adni a dolgot. Szóval nem buta a társadalom, csak tudja hogy miért érdemes az utcára menni. Ennyi!

Magyarország államformája ... Válsághelyzet 2018.09.21. 12:32:58

@morpho: Azt tudjuk, hogy a csúti geci hozta ránk az Univerzum legmagasabb ÁFÁ-ját. De nem ez a kérdés. Az elvitathatatlan, hogy az elkúró a 2006-os választások ELŐTT 5 éves adócsökkentési törvényt hozott, és a választások UTÁN azonnal adót emelt.

Az elkúró egy munkavállalóra 43% adót vetett ki, a geci 42%-ot, nincs köztük különbség e téren. Vedd észre, hogy a hugyot a szarral hasonlítgatjuk.

szőrös csöcsű csöpögő pöcsű csöpi 2018.09.21. 12:34:42

@MACISAJT1: Európa a hazánk. Tehát hazát nem lehet árulni itthon, Európában. Ellenben aki európaiként, Azerbajdzsánban, putyin segge tövében, kína faszán csüng inkább nevezhető az európai hazáját elárulónak.

Willkommenskultur 2018.09.21. 12:36:15

@MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ BÖRTÖNBEN: Nem soros ad ingyen tankonyvet, meg ingyen kajat az iskolaban, ha jol remlik.

Magyarország államformája ... Válsághelyzet 2018.09.21. 12:38:16

@csobi2011: "Szóval nem buta a társadalom, csak tudja hogy miért érdemes az utcára menni."

Ehhehehhehh. Jól tolod, mit szívsz? :))

Érdemes az utcára menni a 300 forintos vizitdíj, és a 700 forintos internetadó miatt??? A 2`7% ÁFA nagyságrendekkel több pénzt vesz ki a szegény emberek zsebéből. Az orvosoknak perkált zsarolási pénz, és a fizetős egészségügy használatának kikényszerítése, ha nem akarsz meghalni, nagyságrendekkel több pénzt vesz ki a szegény emberek zsebéből.

Magyarország államformája ... Válsághelyzet 2018.09.21. 12:40:45

@Willkommenskultur: Neked semmi nem rémlik jól. :))

"Soros György tovább itatja a magyar kisiskolásokat

2016.11.07., 11:23 Frissítve: 2016.11.07., 09:58

1998 óta megállíthatatlanul folyik az Iskolatej Program.

A Fidesz első kormányzása idején indult a Soros Alapítvány támogatásával az Iskolatej Program. A magyar származású Amerikában élő milliárdos a kezdetekben a olyan budapesti és környékbeli általános iskolákba szervezett reggelit, ahol többnyire szerényebb bevételű családok gyerekei jártak.

A program később országossá vált, valamint a kormányváltások ellenére is - állami támogatással - azóta is folyik. A milliárdos Instagram oldalán emlékezett meg az első évfolyamról, akik a program részeként egészséges tejtermékeket reggelizhettek."

eduline.hu/kozoktatas/2016/11/7/Soros_Gyorgy_tovabb_itatja_a_magyar_kisisko_C3U62U

Willkommenskultur 2018.09.21. 12:43:03

@MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ BÖRTÖNBEN: tehat soros adta a tej ertekenek az 1%at, a kormany 99%at

amugy rendes tolle

DE: ma mar szukseg eseten a kaja is ingyenes, es a tankonyv is, nem Soros jovoltabol

Magyarország államformája ... Válsághelyzet 2018.09.21. 12:43:16

@Willkommenskultur: "a szegenyek menjenek el Londonba "

Én támogatnám. De éppen a szegények maradnak.

Nulla nyelvtudással? A magyar iskolások 1000 óra angolt tanulnak, de érettségikor nem tudják letenni a középfokú vizsgát. Más országokban 600 órát tanulnak, és leteszik.

szőrös csöcsű csöpögő pöcsű csöpi 2018.09.21. 12:43:46

@MACISAJT1: Orbánctetű az EU-ból él, onnan kap támogatást, a multik által munkát, jövedelmet, a kinn dolgozók utalásait a magyar nevű tartományába. Tehát Európa a hazánk, mégha annak magyar tartományában élűnk is, amit egy polgármester szintű vajda, a csuti kretén vezet, akkor is. No ha ez a tartományi vezető kinyalja egy félázsiai diktátor seggét keresztbe, a szövetségesei tudta nélkül üzletel, szart kavar, az nevezhető az európai eszme elárulásának, az európai nemzet szégyenének. A hazaáruló tehát az, aki idegen, az európai szövetségi rendszeren kívüli hatalmakkal bratyizik, nem az, aki a szövetségesekkel működik együtt.

Ramil Safarov 2018.09.21. 12:44:09

Az a fantasztikus, hogy a Gyurcsany abba fog beleorulni, hogy le akarja valtani a kormanyt, de ez KIZAROLAG nelkule lehetseges, ha egyaltalan lehetseges. Nem irigylem, alapbol is elmebeteg, de ez egyre zavarodotabba teszi.
A tokeletes 22-es csapda, egy narcisztikus elmebetegnek kene toletesen a hatterbe szoritani magat, felszivodnia, hogy elerje a celjat. :)))

Magyarország államformája ... Válsághelyzet 2018.09.21. 12:45:31

@Willkommenskultur: A kolontári/devecseri áldozatoknak Soros György patrióta egymilliárd forintot adott. A magyarok az adózott keresetükből a kolontári/devecseri áldozatoknak egymilliárd forintot adtak, amit a csúti geci mind ellopott.

100% vs. -100%

csobi2011 2018.09.21. 12:46:24

@MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ BÖRTÖNBEN: Te meg csak az alapvető tényekkel nem vagy tisztában. Az áfa a szocik alatt is 25 % volt. De a mostani kormány számtalan alap élelmiszer áfá-ját 5 %-ra csökkentette. Szóval egy mai átlag család kevesebb áfá-t fizet a fogyasztása után mint a ballibsik idején. De ez szerintem neked túl bonyolult matek, nem várom hogy megértsd.

Willkommenskultur 2018.09.21. 12:46:53

@MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ BÖRTÖNBEN: mar 20 eve is mindenkinek volt erettsegi elott kozepfokuja a mi sulinkban - videken -, nekem 2 volt mar akkor, de amugy vagonrakodashoz takaritashoz buszvezeteshez eleg az alapfoku angoltudas

Magyarország államformája ... Válsághelyzet 2018.09.21. 12:47:15

@Willkommenskultur: "amugy rendes tolle"

Igen. Egy külföldön élő magyar patrióta segíti a hazáját. Tényleg rendes tőle. Ugye azért nem várod el, hogy ő tartsa fenn a magyar oktatást, egészségügyet és nyugdíjrendszert?

Willkommenskultur 2018.09.21. 12:49:00

@MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ BÖRTÖNBEN: nem magyar patriota, sot semmilyen patriota, egy pszichopata spekulans, amit minden hazajaban kiutaltak

Magyarország államformája ... Válsághelyzet 2018.09.21. 12:49:12

@csobi2011: "számtalan alap élelmiszer áfá-ját 5 %-ra csökkentette"

Igen, naponta veszek féldisznót. Magadnál vagy?

Magyarország államformája ... Válsághelyzet 2018.09.21. 12:49:55

@Willkommenskultur: "gondolom hitelt adott soros kolontaron, nem penzt "

Rosszul gondolod. Ajándékba adta. A geci lopott ugyanennyit az áldozatoktól.

MACISAJT1 2018.09.21. 12:52:34

Az a fajta hazaáruló ellenzékiség ami nyíltan a gyurcsanizmus/werberizmussal kezdődött ("23 millió beözönlő román", 2004 dec.5), az a fajta polgárháború amik ezeket jellemezte:
„Le kell verni a jobboldalt. Az én feladatom az, hogy ennek a politikai versengésnek irányt adjak, feladatokat szabjak, és azokat számon is kérjem, s ezt meg is teszem hezitálás nélkül.”
(Gyurcsány Ferenc, Népszabadság, 2004. február 9.)

az bizony, a "liberálizmussal" ja és az elsimicskásodott operettnácikkal együtt megbukott.
Lehet ezt élesztgetni, de úgy mennek a süllyesztőbe mint gyurcsány szavazótábora.

Így aztán kellene egy valóban nemzeti érzelmű baloldal, amivel nemzeti konzenszus lehetne nemzeti fontos kérdésekben(ahogyan ez minden országban működik)..no de arra szerintem még várni kell, a soros(ok) még nem adták fel és nem is fogják még egy darabig, túl jó volt nekik a nyolcvanas évektől Magyarország kizsigerelése, hogy csak úgy kiengedjék a karmaik közül.

Magyarország államformája ... Válsághelyzet 2018.09.21. 12:54:02

@Willkommenskultur: "20 eve is mindenkinek volt erettsegi elott kozepfokuja a mi sulinkban "

Szóval a pufajkás alatt voltál középiskolás? Most miért fényezed a szocikat? A téma az, hogy a csúti geci tönkretette az oktatást.

MACISAJT1 2018.09.21. 12:55:22

És még valami: mutasson nekem az EU történetében egy szar hentini vs. Magyarország -szerű affért, ahol a Brüsszelben/Strasbourgban megtámadott ország EU képviselői a saját országuk ellen támadtak/szavaztak.

Egyet.

dorian gray · http://doriangray82.blogspot.com/ 2018.09.21. 12:57:32

@MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ BÖRTÖNBEN: ez szerintem a tyúk és tojás.
Szóval egyenlő esély kell. 97-01 között jártam kozepsuliba, anyám egyedül nevelt, mert fater lelépett, amikor 5. osztályos voltam, a nettó 80 ezres fizut akkor sem éreztem túl combosnak, ha valaki egyedül nevel egy gyereket egy panellakásban. Soha semmilyen támogatást nem kaptunk. Úgy tudom mostanában van ingyen tankönyv, ingyen menza, annak aki rászorul, csak be kéne járni. Egy kozepsulit elvegezni, szerintem sokkal inkább segg és akarat kérdése, mint pénze. De ha a kedves tudjuk melyik társadalmi réteg porontyai nem hajlandóak, apuka anyuka nem mondja nekik, hogy tanulni kellene, akkor szép elv az eselyegyenloseg, csak éppen olyan mint a demokrácia export...lehet róla beszélni meg nyomni, de rákényszeríteni nem tudod senkire. Akkor beszéljünk esélyegyenlőségrol, ha az illető az elvárható minimumot megtette. Értsd a gyerek kegyeskedik iskolába járni. Ezt pusztán alanyi jogon járó pénzzel szerinted tudod motiválni? Őszintén. Ha nem kell semmit tenned a segélyért akkor mennyire motivál annak az emelése bármire is?

6.Lenin 2018.09.21. 12:59:29

@MACISAJT1:

Prágában meg képviselők tüntettek Mo mellett.

szőrös csöcsű csöpögő pöcsű csöpi 2018.09.21. 12:59:38

@dorian gray: Nem vagyok az elvtársad. Ahogy kádáré sem voltam, úgy a hozzá hasonló, csak az ellenkező oldalon álló fasiszta fidesz erőszakos kormányzásával sem azonosulok. Én középen állok, valahol Rosewelt és Adenauer között, nekik vagyok az elvtársaik.

csobi2011 2018.09.21. 12:59:49

@MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ BÖRTÖNBEN: hát téged úgy néz ki hogy nagyon átbasznak. Én ha egy kiló lapockát veszek pörköltnek annak is 5 % az áfája.

6.Lenin 2018.09.21. 13:01:39

@dorian gray:

Ez a szarzsák cicus csak provokál, hogy sok legyen a hozzászólás. Neki ez a feladata. Bármit írsz neki, lepereg róla.

morpho 2018.09.21. 13:03:56

@MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ BÖRTÖNBEN: Ez az idióta ezt írta: "Aztán 2006-ban megalakult a második Gyurcsány kormány. Jött a bejelentés a drasztikus áfaemelésről." Áfaemelést ír, konkrétan. Csak hogy azt három évvel később a Bajnai kormány emelte vissza. Csak a precizitás végett. A többi, amit leírtál, stimmel.

eloi 2018.09.21. 13:05:44

Az a lényeg, hogy Gyurcsány egója egyszerűen nem engedi meg, hogy visszavonuljon és élje a milliárdosok "szürke" életét!
Hiába a sok-sok bukta, az saját maga szerint is elkúrt miniszterelnökség, kormányzás... Hiába. Mert képtelen elvonulni: Képtelen nem a színpadon lenni. Képtelen nélkülözni a figyelmet és a rajongást, még ha csak pár százan rajongják is körül (de azok félájultan). KELL az egójának! Ő egy színész, egy ripacs, aki meghal ezek nélkül. Ha nem érezheti magát a középpontban, a rivaldafényben... Ha még kis színpadon is. De kell neki, mint a drog. Ez van.
És amit a leginkább képtelen elviselni az az, hogy legnagyobb vetélytársa többszörösen lekörözte őt! Többször volt miniszterelnök mint ő, többször választották meg kétharmaddal, többször volt pártelnök... és jelenleg is rá figyelnek, itthon is, de sokan Európában is, még ha sokan ellenségesen is, de FIGYELNEK RÁ, és ezért egyértelműen elvitte ELŐLE a pálmát, a showt!
Az egója ezzel nem képes mit kezdeni, nem képes feldolgozni. Ezért áll ki, ezért csinál hülyét magából, ahelyett, hogy járná a világot, alapítványokat csinálna, jótékonykodna... Mint más "normális" milliárdos. De nem. Ő nem. Képtelen vert kutyaként, vesztesként elvonulni. Nem engedi az egója. Már akár forradalmat is kirobbantatna a híveivel (nyitogatja is bőszen Pandora szelencéjét), csak essen már le neki is - újra - valami kis dicsőség. Hogy győztesként vonulhasson vissza. Ha csak valami kis győzelemmel is. Nem is kell, hogy ő újra miniszterelnök lehessen (talán még maradt némi realitásérzéke), elég neki, ha AMAZ sem lesz már az, és abban neki is része lenne...

Senki nem tudja átlépni a saját árnyékát! Gyurcsány sem, Orbán sem, mi sem.
Mindenkiben ott él végleg az a gyermek, az a fiatal ember, akik voltunk!
Gyurcsányban a szegény panelproli gyerek él, aki megtapasztalta a szegénységet, a mellőzöttséget (talán az édesapa hiányát is), mindent, amitől egy gyereknek kisebbrendűségi komplexusa szokott kifejlődni... És ő ma is részben ez a gyerek!!!
Ahogy OV-ban is ott marad mindig az, amit gyerekkorából hoz. Ahogy mindannyiunkban.
Sok megmozdulását, megmozdulásukat ez a "kompenzáció", ez a frusztráció motiválja. Túlteljesíteni, megmutatni, hogy nem vagyok már egy proligyerek, nem vagyok már szegény, lenézett ember, már Európában sem számítok (a népemmel együtt egyébként) másodrendűnek, már vagyok valaki, nagy ember lettem...
Mindez benne van abban, amit és ahogyan csinálnak.

DR. Smit Pal 2018.09.21. 13:11:19

Ez a szánalmasan elbukott tüntetés csattanos válasz volt a baloldal ujabb HAZAÁRULÁSÁRA.
Nem kétséges, hogy még az elvakult Gyurcsány fanok is elfordultak a baloldaltol. Milyen büszkék voltak magukra szavazás után, most meg itt az eredménye a lemoshatatlan szégyenüknek.

morpho 2018.09.21. 13:14:01

@csobi2011: "2009. július 1-től az eddigi 20 százalékos áfakulcsból két kulcsot hoztak létre, egyrészt felemelték 25 százalékra, másrészt egyes termékekre a kedvezményes 18 százalékos áfakulcsot vezették be. 2012. január 1-től a 25%-os áfakulcs 27%-ra emelkedett, ezzel Magyarországon lett a világon a legmagasabb az általános áfakulcs." (Wikipédia)

Most akkor számolgassunk! A szocik alatt is volt egy 5%-os harmadik kulcs. Könyvekre például. Vajon a 25+18+5 volt több, vagy a 27+18+5? Te jössz pubi! Világítsd meg a frankósat!

6.Lenin 2018.09.21. 13:15:31

@eloi:

Nagyon jól látod. főleg ezt gondolom én is az egyeteln neki megmaradt céljának:

"Nem is kell, hogy ő újra miniszterelnök lehessen (talán még maradt némi realitásérzéke), elég neki, ha AMAZ sem lesz már az, és abban neki is része lenne... "

Valószínűleg ezen kívül már nem maradt semmije sem.

szőrös csöcsű csöpögő pöcsű csöpi 2018.09.21. 13:19:16

@6.Lenin: Érthető, hogy nem orbán mellett. Mert orbán nem az ország.

Magyarország államformája ... Válsághelyzet 2018.09.21. 13:19:24

@dorian gray: "ez szerintem a tyúk és tojás. "

A finneknél nem.

6.Lenin 2018.09.21. 13:23:39

@GIeccsertetű:

Külföldön a me képviseli az országot. Mondjuk Mo-on is, de ez az itthoni hülyéknek magas.

dorian gray · http://doriangray82.blogspot.com/ 2018.09.21. 13:25:36

@MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ BÖRTÖNBEN: oke, akkor kérlek válaszolj őszintén. A Finnek is tele vannak generációk óta a faluvégi putriban gettosodott parszazezres cigány neptomeggel, akiket igen nehéz bármivel is motiválni, hogy fel akarjanak emelkedni? Valahogy szinezettol függetlenül egyik kormánynak sem sikerült velük túl sokat kezdeni, mert magában a társadalmi rétegben nincs meg a felemelkedés igénye. Ha ez nem jön belulrol, akkor jöhetnek ám a programok...kakinak a pofon kb.

szőrös csöcsű csöpögő pöcsű csöpi 2018.09.21. 13:26:22

@6.Lenin: Miért rólad nem pereg le húgyagy? Eddig még nem láttam, hogy a führered szidtad volna. Biztos félted az egzisztenciád, mert a führertől kapod a fizetést. Érthető, és jogos. Olyat csak egy elmebeteg csinál, hogy akitől a pénzt kapja, azt szidja, mint orbán.

MACISAJT1 2018.09.21. 13:30:52

És még valami: mutasson nekem az EU történetében egy szar hentini vs. Magyarország -szerű affért, ahol a Brüsszelben/Strasbourgban megtámadott ország EU képviselői a saját országuk ellen támadtak/szavaztak.

Egyet.

Na ugye hogy nem sorakoznak a példákkal ....
Mert Magyarországnak még ballib hazaárulókból is csakis a legalja jutott.

6.Lenin 2018.09.21. 13:31:20

@GIeccsertetű:

Miért szidnám Orbánt? Attól ez a hülye Gyurcsány okosabb lenne?
Nekem semmi érdekem, hogy Mo tönkre menjen.
Én csak annyit szeretnék, hogy végre valóban választani lehessen a polgároknak.
Ez miért baj?

Neked van valamilyen szintű önérzeted? Bárki seggét kinyalod, aki neked szimpatikus?

szőrös csöcsű csöpögő pöcsű csöpi 2018.09.21. 13:35:26

@6.Lenin: És ki beszélt arról, hogy ki mit képvisel? Én az európai nemzet demokratikus értékeit félázsiai diktátorokkal eláruló csuti szittyaparasztról beszéltem. Meg arról hogy a saját európai parlamentünkben nem lehet hazát árulni. Én legalábis Európát a hazámnak tartom, aminek a része a magyar tartomány, ahol élek. Még ha ideiglenesen egy félázsiai szittyaparaszt diktátor próbál dölyfösen pöffeszkedni a trónján, akkor is európai vagyok. Inkább európai, mint kínai.

nniicckk 2018.09.21. 13:43:59

@DR. Smit Pal: Egyetertek, itt az eredmenye a hazarulasuknak. Es ezt 110 %-ban maguknak koszonhetik, ezt nem foghatjak a Orbanra, meg a media tulsulyra. Orbanek 2 heten at konyorogtek nekik, hogy NE szavazzak meg. Es tessek itt az eredmeny, egy het sem telt el, es GIGANTIKUS POFONT kaptak az orszagtol. Mert a 150-200 fos kormanybuktato tuntetes, az meg a DK-hoz kepest is nevetseges, hiszen kb 350 ezer szavazojuk van.
Most mit fognak mondani? Hogy az Orbanrezsim kenyszeritette oket, hogy sajat magukat lejaratasak, a szargentini megszavazasaval ???

szőrös csöcsű csöpögő pöcsű csöpi 2018.09.21. 13:47:17

@6.Lenin: Ahhoz hogy átlásd mitől megy tönkre egy ország, át kéne látnod rendesen az eseményeket. De az orbáni ködtől nem vagy rá képes. Ahogy hitler, kádár, stálin népe sem volt képes átlátni az eseményeket. Hittek egy új világrend eljövetelében, mert a führerük megálmodta ezt nekik. Ahogy orbán is ezt teszi. Azonban a világ nem változik évszázadonként. Ezt a történelem bizonyítja. Egy fennálló világrend megváltozásához minimum fél évezred szükséges. Az emberiség ugyanis nem érik meg rá. A kapitalizmus bukásához az fog vezetni, hogy az emberek gazdagok lesznek és jólétben élnek mindenhol. Ez pedig a kapitalizmuson belül csak demokráciával valósítható meg. Ez lesz a következő lépcső, addig marad a kapitalista világrend. Holmi fisz fasz illiberalizmusok, meg feudális keresztények, népi demokráciák, kereszténydemokráciák nem vezetnek sehova. Ahogy a fasizmus és a szocialista hitvallás sem.

6.Lenin 2018.09.21. 13:55:26

@GIeccsertetű:

Milyen európai értékekről hablatyolsz? Soha nem létezett egységes Európai, így értékei se lehetnek.
Netán a nácizmusra, kommunizmusra, vagy a gyarmatosításra gondolsz?

É s mellesleg ki is szeretne itt mást, mint egy egységes Európát egyenjogú, egyenrangú államokkal? Ki szeretne itt mást?

Pont az ilyen Gyurcsány félék adnák el az országot (volt rá példa), hogy aztán helytartóként üljenek valamilyen jól fizetett pozícióban.

Nagyon zavarosak az elgondolásaid. Egy kockacukorért feláldoznátok mindent.

szőrös csöcsű csöpögő pöcsű csöpi 2018.09.21. 13:59:38

@6.Lenin: Először a leggazdagabb demokratikus ország fogja levedleni magáról a kapitalista, egyenlőtlenségre épülő béklyót. Ott fog kialakulni a kommunizmushoz hasonló rendszer. Ahol a polgárok már annyira jól élnek, hogy nem fogja őket érdekelni a tulajdon és a vagyon. Az ilyen csóringer országok mint kína, oroszok vagy orbanisztán, mindig csak az események után fognak loholni, vagy túl korán akarják a kapitalizmust meghaladni. A kapitalizmus nem ilyen kapzsi és korrupt orbáncok füttyentésére fog eltűnni, hanem a sikeres kapitalisták fognak változtatni. Az ipari forradalmat sem a csóró orosz cár találta ki diktatórikus magányában, hanem a sikeres nyugati társadalmak.

Magyarország államformája ... Válsághelyzet 2018.09.21. 14:01:08

@dorian gray: "A Finnek is tele vannak generációk óta a faluvégi putriban gettosodott parszazezres cigány neptomeggel"

Az 5 milliós Finnországban 10 ezer cigány él. Szóval messze nincsenek tele velük. Két év alatt egyetlen cigányt nem láttam, és beszélgetésekben sem kerültek szóba. Egyébként nem a faluvégen laknak, hanem drága lakókocsikban.

6.Lenin 2018.09.21. 14:05:08

@GIeccsertetű:

"Először a leggazdagabb demokratikus ország fogja levedleni magáról a kapitalista, egyenlőtlenségre épülő béklyót. Ott fog kialakulni a kommunizmushoz hasonló rendszer. Ahol a polgárok már annyira jól élnek, hogy nem fogja őket érdekelni a tulajdon és a vagyon."

Bocs, véletlenül azt hittem, normális vagy. Elnézést. A gyógyszereid nehogy kihagyd, veszélyes lenne.
Bár, ha az emberiség kipusztul, és a fentiekre programozott robotok lesznek, talán még az is elképzelhető, hogy lesz ilyen. Egy biztos, az nem ebben az évszázadban lesz.

Szilágyi Imre 2018.09.21. 14:05:12

@morpho: Jaj Bélám!
Arról ne feledkezz meg, hogy az 5 %-os áfakulcsba ma már nem csak a könyvek tartoznak.
Mert Bélám, amit te előadtál, az szimpla egybites logika. :) Nyilván nem véletlen, hiszen ezt az érvet csak ilyen primitív számítással lehet használni.
Persze az is érdekes, hogy a szocik miért voltak kénytelenek áfát emelni és Orbán miért volt kénytelen.
:)
Arról miért nem cseverészel, Bélám?
:)
Orbánnál egyértelmű. Az IMF hitelt, amit a szocik vettek fel, vissza kellett fizetni.
No de a szocik? Miért emeltek 2006-ban, 4 év szoci kormányzás után áfát, Bélám?
Azért, mert nagyon elbaszták és a csőd szélére kerültünk. Amit nem is úsztunk meg, hiszen 2008-ban azon kevés ország egyike voltunk, amelyek IMF hitelre szorultak... de azonnal.

mindbender2 2018.09.21. 14:10:00

Szegényes a fantáziám, ezért állandóan az jut eszembe, hogy ezért jól megfizetik ferit.

konrada 2018.09.21. 14:10:00

@morpho:
...szvsz. szerintem is több, de ilyen hülyén összadni azért nem semmi!;))
(Szóval: nem a %-okat kell összadni, hanem átlagolni..;)

Na jó vicceltem én is! Nem a %-ok átlagát, hanem az áfaköteles termékek-szolgáltatások értékesítésének összértékből befizetett ÁFA átlagát!,;)

Magyarország államformája ... Válsághelyzet 2018.09.21. 14:12:29

@6.Lenin: "Milyen európai értékekről "

Szabadság, egyenlőség, az egyéniség fontossága, az emberi élet tisztelete, a tudás és a tudományok tisztelete, a gondolat, a szólás, a lelkiismeret és a vallás szabadsága, ... Csupa olyan dolog, amit te nem tartasz semmire, és ezért meg sem érdemled.

konrada 2018.09.21. 14:16:17

@morpho:
...szvsz. szerintem is több, de ilyen hülyén összadni azért nem semmi!;))
(Szóval: nem a %-okat kell összadni, hanem átlagolni..;)

Na jó vicceltem én is! Nem a %-ok átlagát, hanem az áfaköteles termékek-szolgáltatások értékesítésének összértékből befizetett ÁFA átlagát!,;)

6.Lenin 2018.09.21. 14:16:23

@MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ BÖRTÖNBEN:

És ezt Európában betartották? Ne bassz.

Most nem éppen azon ügyködnek, hogy ezeket a jogokat a magyaroktól megvonják?
Cicus te akkora köcsög vagy, hogy majdnem nekem is fáj már.

Vagy vannak egyenlőek és még egyenlőbbek is?

mindbender2 2018.09.21. 14:19:48

@Renata Raab: Egyszerűen ilyesztő ez a fajta értetlenség.
Gyurcsány vállalhatatlan, Orbán mindig is ki fogja állni a vele való összehasonlítást bármiben.
És akkor már inkább Orbán, mint a szemkilövető. Hogy csak egyet mondjak.
lehet itt olyan narratíva hogy Orbán micsoda diktátor, de addig sosem merészkedett el, mint az őrült bálványod.

Magyarország államformája ... Válsághelyzet 2018.09.21. 14:25:47

@6.Lenin: "éppen azon ügyködnek, hogy ezeket a jogokat a magyaroktól megvonják"

:))

Megint az M1-et nézted, csak ott mondhatnak ekkor a kamu baromságot. Attól, hogy nyugger vagy, még nem kötelező a nyuggereknek készített hazugsággyárat nézned.

Magyarország államformája ... Válsághelyzet 2018.09.21. 14:34:11

@mindbender2: "Orbán micsoda diktátor, de addig sosem merészkedett "

Évente tízezrek halála szárad a lelkén.

6.Lenin 2018.09.21. 14:35:22

@MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ BÖRTÖNBEN:

Meg szeretnéd határozni, hogy mit nézhetek, és mit nem?

Látod mekkora köcsög vagy. És még te pofázol értékekről. Egy biztos, hogy az én értékeim nem azonosak a tiéddel. És ez miért baj neked?

szőrös csöcsű csöpögő pöcsű csöpi 2018.09.21. 14:38:15

@6.Lenin: Ha nem tudod mik azok az értékek amik jelenleg az unióban vannak, a csatlakoz@s feltételei voltak és amikért a szocializmust leváltottuk, akkor nincs miről beszélnünk. Nem tudom hogy szándékosan vagy merő tudatlanságból hagysz ki 50 év nyugat európai civilizációfejlődést, amikor fasiszta eszmékről hablatyolsz(az majd 100 éve volt), de gyanítom, hogy csak a korrupt kapzsi csóringerség beszél belőled. Egyszerűen irigyled, hogy a nyugat a 2. Világháború után gazdagságot és anyagi jólétet teremtett(azzal a demokratikus liberalizmussal, amit mindig köpködtök fasiszta elvtársaiddal) , amire a pökhendi társadalmad képtelen a rendszerváltás óta. Nagyon tudlak sajnálni titeket, csóringer orbáncparaszt rabszolgák. Meg is érdemlitek, ahol vagytok.

szőrös csöcsű csöpögő pöcsű csöpi 2018.09.21. 14:38:16

@6.Lenin: Ha nem tudod mik azok az értékek amik jelenleg az unióban vannak, a csatlakoz@s feltételei voltak és amikért a szocializmust leváltottuk, akkor nincs miről beszélnünk. Nem tudom hogy szándékosan vagy merő tudatlanságból hagysz ki 50 év nyugat európai civilizációfejlődést, amikor fasiszta eszmékről hablatyolsz(az majd 100 éve volt), de gyanítom, hogy csak a korrupt kapzsi csóringerség beszél belőled. Egyszerűen irigyled, hogy a nyugat a 2. Világháború után gazdagságot és anyagi jólétet teremtett(azzal a demokratikus liberalizmussal, amit mindig köpködtök fasiszta elvtársaiddal) , amire a pökhendi társadalmad képtelen a rendszerváltás óta. Nagyon tudlak sajnálni titeket, csóringer orbáncparaszt rabszolgák. Meg is érdemlitek, ahol vagytok.

6.Lenin 2018.09.21. 14:47:40

@GIeccsertetű:

Ad valaki neked normális táplálékot? Szükséged van a gyógyszereidre, de azért kéne valami normális kaját is enned.
Amit az elmúlt 10 valahány évben írtam a különböző blogokra, és esetleg talán olvastál belőlük néhányat, az kurva élet, hogy semmi nem jutott el belőlük az agyadig.
Nem tudom honnan veszed, amit itt nekem írogatsz. Valakivel összekeversz.

szőrös csöcsű csöpögő pöcsű csöpi 2018.09.21. 14:47:49

@6.Lenin: Azért te húgyagyú elmaradott paraszt, mert az eu egy politikai közösség. Félázsiai diktatórikus országoknak semmi keresnivalója benne. Akik nem tudják elfogadni a demokratikus értekrendet, azok nyugodtan csatlakozhatnak a FÁK államokhoz. Szerinted mi a vérvörös híg hugyért nem csatlakozhat az euhoz törökország, vagy azerbajdzsán? A csatlakozásnak politikai feltételei vannak, aki annak nem felel meg, fel sem veszik. Ezeket az értékeket tagként is be kell tartani különböző eus szerződések alapján. Az igaz hogy az nincs ezekben benne, hogy mi legyen ezeket az alapelveket megsértő országokkal, de ne aggódj, hamarosan az is benne lesz. Vagy ha nem, akkor egyszerűen felbomlik az eu, aztán mehetsz a patkany führereddel putyin seggét nyalni!

szőrös csöcsű csöpögő pöcsű csöpi 2018.09.21. 14:51:33

@6.Lenin: Nem szoktam orbánrabszolgák blogjait olvasgatni. Ennél azért civilizltabb helyeken járok. A bayer - kövér-szájer féle észlényeket és azok cselédeit meghagyom neked.

6.Lenin 2018.09.21. 15:04:41

@GIeccsertetű:

Ha az a civilizáció csúcsa, amit a B1-en műveltek, akkor kösz, inkább ne.

dorian gray · http://doriangray82.blogspot.com/ 2018.09.21. 15:06:48

@MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ BÖRTÖNBEN: na akkor nem gondolod, hogy ez elég nagy különbség? Szóval kicsit demagóg összehasonlítani a két oktatási rendszer eredményeit? Eleve jobb a finn, a világ egyik legjobbja! Ez rendben van..nálunk meg még ott van a parszazezres cigányság problémája is...lehet a finn se ott tartana ahol, ha lenne fel milla 1-3-3 generáció óta gettosodó, ciganysaga, akiknek nagyon kis százaléka akar felemelkedni. A világ legjobb oktatási rendszere se tud mit kezdeni ha az egyén nem akar élni vele...

morpho 2018.09.21. 15:10:36

@Szilágyi Imre: "No de a szocik? Miért emeltek 2006-ban, 4 év szoci kormányzás után áfát, Bélám?"
Az a baj Bélám, hogy nem tudsz olvasni, csak bélázni! A szocik nem emeltek áfát 2006-ban Bélám. Három évvel később 2009-ben emeltek Bélám! Most légyszi írd le még százszor, hogy a geci szocik 2006-ban a választások után rögtön áfát emeltek! Legyen meg a száz, utánaszámolok! Édes Bélám, hogy egyem a zúzádat!

@konrada: Én nem adtam össze semmit. Csak érzékeltetni akartam, hogy a felső áfa kulcs most 27%, akkor meg 25 volt, a másik kettő meg korábban is létezett. Csak ez a fasz ezt "elfelejtette". Na jó, hazudott!

Magyarország államformája ... Válsághelyzet 2018.09.21. 15:17:36

@6.Lenin: "Amit az elmúlt 10 valahány évben írtam a különböző blogokra"

Húúúú, mennyit trollkodhattál és hazudozhattál még máshol is!

csobi2011 2018.09.21. 15:19:21

@morpho: nem kell rávilágítani semmire, az értelmes ember érti anélkül is. A fidesz az alapvető élelmiszerek áfá-ját (sertés hús, baromfi hús, tojás, bizonyos tej termékek) csökkentette jelentősen, ami nagy hangsúllyal szerepel a szegény emberek havi kiadásában. Így hiába 27 % az áfa, az átlag ember kevesebb áfát fizet mint mikor a szocik idején 25 % volt. Aki ezt nem érti annak fölösleges ezt fejtegetni.

Magyarország államformája ... Válsághelyzet 2018.09.21. 15:20:35

@dorian gray: "jobb a finn, a világ egyik legjobbja"

Ezt magyarázom. Csak át kéne venni, nem pedig az ellenkező irányban visszafejleszteni a magyar oktatást.

Nincs még egy befektetés, ami olyan búsásan megtérülne, mint az oktatásra fordított pénz.

nemecsekerno_007 2018.09.21. 15:24:07

@MACISAJT1: Ilyen kérdésekkel nem terhelik magukat :)

Egyébként tök mindegy, hogy nemzet v. nem nemzet az a közösség amelyik Magyarországon él miért tolerálná az ilyen viselkedést? Már ha úgymond a baloldal "felülemelkedett" a nemzeten mint olyanon. Akkor nevezzük közösségnek....

Szerintem más európai közösségek se tolerálják az ilyet by the way....

nemecsekerno_007 2018.09.21. 15:32:22

@MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ BÖRTÖNBEN:

Ezek az emberek morálisan alapon fordultak szembe a magyar választókkal és úgy egészében a magyar néppel mint közösséggel. Mégis mit várhatnak?

A jelentés kb. úgy készült mint Schmitt Pál doktorija, plussz az a kutyakomédia ami a szavzáskor volt... és van pofája néhányaknak erre azt mondani, hogy nem Magyarország ellen szólt.

Azt már nem is mondom, hogy milyen geopolitikai játszmák vannak a háttérben. :)

Mert, hogy nem a jogállam az kurv@élet.... Csak Schiffer említ valami ilyesmit a cikkében.

"Nem tudok szabadulni a gondolattól, hogy a 7. cikkely Magyarországgal szembeni, tavaly májusi élesítése egybeesik a V4 együttműködés erősödésével, Trump lengyelországi beszédével, a magyar és lengyel különutas energiapolitika felvázolásával, s egyáltalán: a V4-régió önálló európai szereplőként történő színre lépésével."

szóval ilyenek mozgatják a világot, sajnos sokan csak a demokratikus mázat látják....

dorian gray · http://doriangray82.blogspot.com/ 2018.09.21. 15:34:32

@MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ BÖRTÖNBEN: elbeszélő költemény egymás mellett. A most is rendesen tanuló kolykoknek nyilván előrelépés lenne. Ezt én sem vitattam soha. Én másról beszélek. Arról a mondjuk ki, ciganysagrol, akinek a vidéki részének nagyja a falu vegi ciganysoron el, elképesztő körülmények kozott, szerintem az ottani 20 évesnél fiatalabbak a szüleiket dolgozni meg nem látták, ebben èlnek, hogy olyan amilyen szintén eleldegelunk a 4-5-6 gyerek miatt kapott alanyi jogon járó segélyeken, fel nem merül bennük valós igenykent a kitörés lehetősége, majd ő is összehoz 3-4-5 gyereket, ugyanabba a nyomorba, és ez megy a végtelenségig, csak egyre többen lesznek. Volt már kormánytól függetlenül ezer program, sok sok milliárddal, sokkal többel, mint a stadionok..és eredmény van? Marginalis. A belső, felemelkedési igény hiánya miatt. Ezzel a helyzettel a legjobb oktatási rendszer sem tud mit kezdeni. Gondolom a finneknel a nagy többség úgy el, ahogy egy normális társadalomban kellene. A szülő mondja a gyerekének, hogy tanulj és vidd többre mint én vittem, függetlenül attol, hogy kétkezi munkás, vagy ügyvéd akármi....

Szilágyi Imre 2018.09.21. 15:40:33

@morpho: Bélám!
Segítek.
"A 2006 őszi áfaemelés ellenére a költségvetés hiánya az áfa fel-le rángatásából így is több mint 110 milliárd forint lett és ebben az évben a GDP 9 százalékára rúgó deficittel Magyarország a uniós rangsor élére került."
A cikk utolsó bekezdése.
m.magyarnarancs.hu/egotripp/laszlo-geza-visszajatszas-afacsokkentes-2006-86126

2018.09.21. 15:51:17

@morpho: "n nem adtam össze semmit. Csak érzékeltetni akartam, hogy a felső áfa kulcs most 27%, akkor meg 25 volt, a másik kettő meg korábban is létezett. Csak ez a fasz ezt "elfelejtette". Na jó, hazudott!"

4 kulcs lesz az a 3 ..0-5-18-27. Messze érdekesebb az, hogy mely kulcs alá mennyi és milyen termék/szolgáltatás van besorolva és ezek egy átlagos családnál mennyi szumma forgalmi adóbefizetést eredményeznek..illetve azt, hogy 'akkor' és 'most' miként is alakul mindez.
Aztán még lehet nézgelődni az adóék és a családi adókedvezmények táján.
:)

Libsik visítanak de az ország a miénk ! 2018.09.21. 16:07:18

Kimondhatjuk a végeredményt: A SZARgentini jelentésbe, az ellenzék bukott bele.
AZ EMBEREK NEM VEVÖK A HAZAÁRULÁSRA !!!!!!!!

Libsik visítanak de az ország a miénk ! 2018.09.21. 16:10:34

Kimondhatjuk a végeredményt: A SZARgentini jelentésbe, az ellenzék bukott bele.
AZ EMBEREK NEM VEVÖK A HAZAÁRULÁSRA !!!!!!!!

Jakab.gipsz 2018.09.21. 16:22:26

@GIeccsertetű:

Nektek libbsi kreténeknek, a "demokratikus értékrend" ami üres sztereotípia és Jolly Joker is egyben, mindenre ráhúzható, gumi paragrafus.

Nektek csak az a demokrata, aki úgy él és viselkedik, hogy ti mind jól érezzétek magatokat, ez az ami nem megy.

Fülig José 2018.09.21. 16:51:46

@Jakab.gipsz: nektek meg az a “hazafi”, aki ugyamúgy benyalja a vajda hazugságait, mint ti... közös tudat, 40 IQ. Akkor már inkább emez.

morpho 2018.09.21. 17:02:10

@csobi2011: "az átlag ember kevesebb áfát fizet mint mikor a szocik idején 25 % volt"
A húsfélék áfája talán egy éve csökkent. Előtte 7 évig 27%-volt. Az átlag ember tranzakciós díjat is fizet, amit a szocik alatt nem. Az átlagemberre áthárítják az ágazati különadókat, amit a szocik alatt nem, az átlagember jelentősen több jövedéki adót fizet most, és az átlagember biztos, hogy összességében most több áfát fizet. Ha ezt cáfolod, akkor tolj ide egy fogyasztói kosár statisztikát 2010-ből és 2017-ből. Te állítottad, bizonyítsd be!

@Szilágyi Imre: Utánanéztem. Voolt 2006-ban egy 15%-os kulcs néhány termékre, amit 20%-ra emeltek. Valóban. Te viszont ezt írtad: "Aztán 2006-ban megalakult a második Gyurcsány kormány. Jött a bejelentés a drasztikus áfaemelésről."
Ez lenne a drasztikus emelés? Ez összességében még mindig sokkal kedvezőbb volt mint most. Ez van Bélám! Az más kérdés, hogy hülyeség volt visszaemelni. Én hagytam volna 20%-on. Te viszont hazudozol!

@Womb Raider: A családi adókedvezményeket nem keverném ide, az áfát mindenki fizeti, az adókedvezményt meg az kap, akinek gyereke van. A fidesz a fogyasztást adóztatja a munkabér helyett, ami csak annak jó, akinek magas a fizetése és sok gyereke van. Viszont sokkal több ember van az országban, akiről ez nem mondható el.
Egyébként hogy munkabért vagy fogyasztást adóztatunk, az lehet egy vitaalap, csak én a sávos adóztatás híve vagyok. Aki sokat keres, az adózzon többet.

@Libsik visítanak de az ország a miénk !: "A SZARgentini jelentésbe, az ellenzék bukott bele"
Milyen ellenzék? Hol látsz te ellenzéket, melyik országban?

Magyarország államformája ... Válsághelyzet 2018.09.21. 17:04:36

@nemecsekerno_007: "Ezek az emberek morálisan alapon fordultak szembe a magyar választókkal és úgy egészében a magyar néppel mint közösséggel."

Nem. Csak a hazaáruló gecivel. Azzal én is.

"A jelentés kb. úgy készült mint Schmitt Pál doktorija"

Van benne pár tévedés és elévült megállapítás. Bármelyik magyar sorosbérenc egy hét alatt megírta volna hiba és tévedés nélkül. Kár, hogy szarhentini nem kért meg rá valakit.

"egybeesik"

Valami valamivel mindig egybeesik. Ha a választások előtt csinálják, akkor a geci ajvékol, hogy befolyásolni akarják a választást, ha utána, akkor szerinte ez bosszú. Nincs jó időpont. Egyébként meg hat évet késett a dokumentum, már be van fejezve az orbáni diktatúra.

Magyarország államformája ... Válsághelyzet 2018.09.21. 17:06:45

@dorian gray: "ugyanabba a nyomorba, és ez megy a végtelenségig, csak egyre többen lesznek. "

Ezt magyarázom. Ezért kéne szegregáció nélküli, minőségi oktatás MINDEN magyar gyereknek, hogy a szegénységet ne termeljük újra. Az mindenkinek rossz.

nemecsekerno_007 2018.09.21. 17:28:53

@MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ BÖRTÖNBEN:

Hagyjuk, hívő vagy.

"Valami valamivel mindig egybeesik..." Ez tetszik a legjobban :)

taga20 2018.09.21. 17:44:46

@nemecsekerno_007: "Hagyjuk, hívő vagy."

Hagyjuk! hívő vagy.

2018.09.21. 17:47:49

@morpho: Az adókedveznény mindig az adott politikai párt távlati céljaihoz, népesedéspolitikához, hasonlókhoz társul.
Nem az ingyenélést támogatja, nem az alanyi jogon osztódást..hanem aktivitásra ösztönöz.
A dicső elődök adóztatták a fogyasztást, nyesték a béreket és közben az ingyenélére buzdítottak egy meglehetősen széles réteget.

"Egyébként hogy munkabért vagy fogyasztást adóztatunk, az lehet egy vitaalap, csak én a sávos adóztatás híve vagyok. Aki sokat keres, az adózzon többet.
"
Megnyugtatlak... aki többet keres, az jelenleg is többet adózik. Hajmeresztő, hogy ezt 30 év után is magyarázni kell. Írd le, egymás alá: ennyit adózik, aki 1200 000Ft bruttót keres és azt, hogy mennyit adózik, aki 180 000 bruttót.. aztán végezz el egy kivonást.
Láss csodát.. százalékosan ugyanannyit..de nominálisan kissé többet tesz a kasszába a magasabb jövedelmű..plusz..játszd el ezt a teljes bérköltséget nézve..

Helga Beauty Salon. 2018.09.21. 17:59:32

@taga20: Mi van idióta, te nem vagy hívő? Az hiba, mert adna célt a szar életednek!

nemecsekerno_007 2018.09.21. 18:00:14

@Womb Raider: "Hajmeresztő, hogy ezt 30 év után is magyarázni kell..."

Kádár népe...

Kánikula 2018.09.21. 18:20:33

@Ramil Safarov: haha milyen igaz.. biztosan van egy beépített fideszes biztató embere aki mondogatja "ez az feri csináljuk meg, veled megcsináljuk" ő meg elhiszi.

Ménár Atya 2018.09.21. 18:33:06

Ferire szükség van a politikában, így legalább mindig tudja az ember, miért nem szabad erre a hibbant pojácára és tettestársaira szavazni :)

bekerült 2018.09.21. 18:52:26

Hülye nickgrabowszki !

A tüntetés nem maradt el és tovább folytatódik, csak vidéken !
Ott is van utca és tér ugyanis !

Vidéken se joob a helyzet és oda is vinni kell az információt !
A lakájmédia ugyanis a parlamenti ellenzéki munát nem kellően mutatja be.
Talán a személyes találkozás ettől jobb lesz !

Az LMP meg a JOBBIK azt csinál amit akar, ők úgyis a FIDESZEL vannak !
Nekik köszönhető az orbáni 2/3 !

Jól teszi a DK , hogy akciózik, ideje már tenni is valamit és most jött el az alkalom !

TanNé · http://erkolcstan.blog.hu/ 2018.09.21. 19:04:19

Gyurcsány - > Pirospipacs Gyulus a szálentolodzyi egyház szemefénye :-)

morpho 2018.09.21. 19:41:16

@Womb Raider: Te most mi a faszt fölényeskedsz? Nem tudsz olvasni faszfej?

"Egyébként hogy munkabért vagy fogyasztást adóztatunk, az lehet egy vitaalap, csak én a sávos adóztatás híve vagyok. Aki sokat keres, az adózzon többet." Ott van, hogy sávos!!! Hajmeresztő, hogy ezt 30 év után is magyarázni kell...
Egyébként ez egy száz éves közgazdasági vita, hogy melyik ország esetében melyik a jobb. Kár, hogy te nem érted, de valakinek hülyének is kell lennie!

Arra meg ne legyél büszke, hogy a fidesz kikapcsolta a társadalmi szolidaritást és még a csíráját is igyekszik elfojtani. Az ország szégyene, hogy ezen nem háborodik fel.

Fidesz bérszámfejtés 2018.09.21. 19:52:58

@Ménár Atya: Rajta is van Feri a fizetési listán.

taga20 2018.09.21. 19:54:05

@nemecsekerno_007: mondja ezt egy kibaszott papagáj.

pityuka ill. ernőke, mond szépen a bácsinak, hogy STOPSOROS meg, hogy MEGÁLLÍTJUK BRÜSSZELT!

6.Lenin 2018.09.21. 19:58:43

@Fidesz bérszámfejtés:

Ez tuti, hogy kamu. Ez a pacák nagy ripacs az igaz, de , hogy tudatosan képes lenne tolni a Fidesz szekerét, az egy ordas nagy hazugság. Ennyi esze nekije sose volt, és sose lesz.
Ő egy evolúciós tévedés.

2018.09.21. 20:02:41

@morpho: " Aki sokat keres, az adózzon többet."

Újra leírom.. aki sokat keres, az sokat adózik..és mivel sokat fogyaszt, sok fogyasztási adót is befizet.

A te elképzelésed ez: aki többet keres, mint te, az fizessen kurva sokat! Botka emlőin nevelkedtél, de hajrá, tegyétek programotokká, aztán majd kérdezzétek Horn Gabit, a választások éjszakáján, hogy mit is jelentenek a számok..
Nincs ezen mit vitatkozni.. amit te álmodsz, az a kommunizmus light. Nem kell többet adózni, és hagyjuk már a társadalmi szolidaritást is.. Azt kell megnézni, hogy hová is folyik el az a kurva sok pénz, amit má így is befizetünk.

morpho 2018.09.21. 20:05:58

@Womb Raider: Bocs, de hülyékkel nem tárgyalok. Ez van pubi!

6.Lenin 2018.09.21. 20:08:41

@morpho:

Na, itt a szabványszöveg, ha beégtél.

taga20 2018.09.21. 20:11:41

@Womb Raider: te szerencsétlen barom, progresszív adózásról nem hallottál még?

a skandinávok is komcsi lájtok, te istenbarma!

2018.09.21. 20:18:42

@taga20: Ha a skandinávok a kútba ugranak, mész te is?

Pontosan ismerem a jövedelem adóztatásának lehetséges változatait.. és, mint fentebb leírtam, a jelenlegi is éppen eléggé igazságtalan, ne feszítsétek a húrt, mert még a maradék magasan képzett (és ebből fakadóan magasan dotált) szakember is elhúz a retekbe. Ha nektek nem elég az, ha a teljes bérköltségem felére rátenyerel az állam.. akkor szívjatok gázt.
Semmivel nem kapok többet sokszor több adóért, mint az, aki az átlagbére után adózik.
Te mennyit fizetsz a CBA-ban a sörödért? Jövedelem arányosan, vagy ugyannyit, mint Kolompár Szelaví a segílyéből?

6.Lenin 2018.09.21. 20:23:34

Majdnem 3 millióan voltak Szegeden a Gyurcsány tüntetésén, de ma csak kb 30-an értek rá, de a többiek is majd 1x jönni fognak, ígérték állítólag.
Szívós 1 pacák az már szent.

www.atv.hu/belfold/20180921-gyurcsany-mi-nem-leszunk-elegendoek

taga20 2018.09.21. 20:33:04

@Womb Raider: "Ha a skandinávok a kútba ugranak, mész te is? "

milyen ostoba kérdés ez?

"Ha nektek nem elég az, ha a teljes bérköltségem felére rátenyerel az állam"

neked bazdmeg mi a munkád, mert amit eddig láttam tőled, hogy hétfőtől-péntekig a blogszférában baszod a rezet!

diorella queen már kibaszott, mert szétkurtad a bloggját. most ide jöttél te kibaszott parazita?

te olyan vagy, mint a geci és klánja. rátelepedtek valamire és szétütitek!

6.Lenin 2018.09.21. 20:40:48

Bocs az előbb téves adatokat közölem szegedi kormányváltó tüntetésről. 10 percig 31 -en voltak, de aztán kiderült, hogy az odatévedt hajléktalan azt hitte valamit ingyen osztanak.
De aztán elment, sőt a haverja is vele ment , mert közben felébresztette.
Végül is a többiek aránylag nyugodtak maradtak a tüntetés végéig, ők végig hittek abban, kapnak is majd valamit. Tévedtek, nem lettek okosabbak.

morpho 2018.09.21. 20:51:02

@6.Lenin: Nem baj, hogy te is magadra vetted. Belefér!

6.Lenin 2018.09.21. 20:54:44

@morpho:

Nyitott könyv vagy pubikám. Erőlködsz, de nem megy, aztán jön a másik hülyézése.

jajdehülyevagyok 2018.09.21. 20:56:44

Nem tudja. Nincs realitásérzéke.

taga20 2018.09.21. 20:57:36

@morpho: ne erőlködj evvel a demens gyökérrel, nem érdemes!

6.Lenin 2018.09.21. 21:01:02

Ja, igen
Egy érdekes tény még a mai óriási szegedi kormányváltó tüntetésről.
A tüntetés végén a végig hűségesen kitartók szerettek volna ott helyben a Fideszre szavazni, de miután kiderült, hogy ez pont nem erről szólt, különben is ma nincs szavazás péntek lévén. a 29 ember csalódottan távozott.

Attika77 2018.09.21. 21:30:41

A ripacs folyamatosan tolja Orbán szekerét. Mellesleg 27%-os Áfa mellett, és 60%-os adócsalás mellett felesleges progresszív adózásról beszélni. Addig is itt egy objektív, nemzetközi elemzés, Gyurcsány kormányzati teljesítményéről. index.hu/gazdasag/2017/12/22/gyurcsany_ferenc_vezeto_politikus_gdp_novekedes_tanulmany_kutatas_william_easterly/

laci_52 2018.09.21. 23:35:01

@Attika77: Igazad van! 2010-ben Gyurcsány volt az, aki megágyazott Orbán kétharmados győzelmének. Azóta az ellenzék bomlasztásával már csak biztosabbá teszi, hogy minden választást a Fidesz nyerjen.

kolomparlole1114 2018.09.21. 23:45:43

@6.Lenin: Mert a Zsidorbán-szopóktól hiteltelen a gyurcsányozás.

kolomparlole1114 2018.09.21. 23:47:34

@laci_52: 2010-ben a 100 milkás végkielégítések miatt bukott meg a kormány, mert akkor még azt hittük hogy az egy olyan nagy összeg ami nem is létezik. Erre jöttek ezek a zsidó cigány kommunisták, és bebizonyították hogy el lehet lopni 1000 milliárdokat is, stadionra, Pénztáros Lőrinckére, helikopterezésre. De jó lenne ha megint csak 100 milkáékat lopnának, nem milliárdokat...

taga20 2018.09.21. 23:48:19

@laci_52: laci bazdmeg, akkor örülj fletónak, ne fikázd itt is!

taga20 2018.09.21. 23:59:39

@kolomparlole1114: haver, neked mi bajod a zsidókkal?
na nem a kápókkal, hanem mondjuk rejtőjenővel vagy guttman arnolddal?

nápolyi maszti 2018.09.22. 00:38:43

Várnám, hogy a B1 blog irányt mutasson az ellenállás helyes irányát illetően. Mert hogy valami bődületes pofont kapott az ország (kormánya), az a szavazók fele számára világos. Többékevésbé az is, hogy jogosan. Ehhez képest meg a lapítás, a mismásolás, a fidesz ezerrel terel, az ellenzék (?) kussol -- orbán, gondolom, már utcára vezényelte volna a focihulligánjait, és égne a tévészékház. Ehhez képest a B1-es unalmas finnyáskodást olvashatunk, hogy ne ő, ne így, ne most. Hanem??????

Sir Bates dö Hól 2018.09.22. 02:46:55

@morpho: az "eredendő bűn" az volt, hogy előtte levitték az áfát 25%-ról 20%-ra (2006)... rövidtávú politikai haszonszerzés miatt, növelve a hiányt, teljesen feleslegesen, pótcselekvésként...

Sir Bates dö Hól 2018.09.22. 02:58:09

@Szilágyi Imre: te funkcionális analfabéta vagy... linkelsz egy cikket, arra hivatkozol, az ellenkezőjét állítva... a zengő ábécé megvolt, de a gőgös gúnár-mosó masa kombót már hanyagolhattad, az összetett mondatok, mint a csomolungma magasodnak elötted, ráadásul az oxigén palack helyett a kemping gázt csatoltad magadra, gondolván az mégis csak kisebb súlyú...

Sir Bates dö Hól 2018.09.22. 03:12:46

@Womb Raider: nominálisan valóban többet adózik, ám azt elfelejtik megemlíteni az erre hivatkozók, hogy a körülmények (és ez a társadalom egészének együttműködése, kooperációja!) biztosítja azt a magasabb jövedelmet alapvetően, nem az egyes egyének kvalitásai... így viszont talán elvárható a sávos adózás a status quo fenntartása érdekében (és nem, egy 3000€/hó nettó még nem tesz senkit gazdaggá, maximum nem vegetál)...

Sir Bates dö Hól 2018.09.22. 03:21:55

azt azért megkérdezem, hogy akik szerint a sargentini-jelentést megszavazó magyar eu-s képviselők hazaárulók, miként vélekednek gézafia vajkról és munkásságáról?...

BaitHrunner 2018.09.22. 06:36:56

@Sir Bates dö Hól:
"nominálisan valóban többet adózik, ám azt elfelejtik megemlíteni az erre hivatkozók, hogy a körülmények (és ez a társadalom egészének együttműködése, kooperációja!) biztosítja azt a magasabb jövedelmet alapvetően, nem az egyes egyének kvalitásai..."
Ezt ugye nem gondolod komolyan?

6.Lenin 2018.09.22. 09:23:03

@Sir Bates dö Hól:

Gyurcsány "eredendő bűne", hogy nem igazi politikus, csak önmaga hisz benne, meg Vadai Ágnes, senki más.
Nem látja át az intézkedési következményeit. ez a mostani "ellenállás" ékes bizonyíték erre.
Ekkora öntökönrúgást egy politikus nem csinál(hat).
Gyurcsány Ferenc alkalmatlan egy ország vezetésére, még egy nagyobb politikai párt vezetésére is. Ő most van a DK csúcsán, innen már csak lefelé visz az út, számára.
Ezzel a akciójával elérheti, hogy , ha véletlenül volt normális tagja is a DK-nak, az most otthagyja őket, ha nem akar végleg a közröhej tárgya lenni.
Ezt mondom úgy, hogy tulajdonképpen kedvelem GyF-et, mint a balfaszság példaképét.

ninimimi 2018.09.22. 10:33:41

Érdemes figyelni az Index címlapot kissé kritikusabban! Ők azok, akik ugye "majd szólnak", ha oda a függetlenség...
Teljesen eltűntek a politikai hírek, egy szó se a visszatartott EU pénzekről, a Sargentini jelentés utóhatásairól Európában és a világban.
A blogszféra válogatása is eszerint cenzúrázva. Már csak ez az egy b1 maradt, de mindjárt ezt is leveszik a címlapról.
Ennyi volt a "függetlenség", meg hogy "majd szólnak"... Ja, persze!
Á, bocs! Mégis ott a címlapon egy - majdnem - idevágó téma:

"MIT KAPTUNK NYUGAT-EURÓPÁTÓL? HIDEGFRONTOT. TÍZ FOK MÍNUSZ. GRATULÁLUNK!"
Nem, nem pont ez a legfontosabb most, hanem az, hogy 24 ezer MILLIÁRDOT kaptunk Nyugat-Európától, és hogy az hová tűnt, kedves kormány?! Majdnem stimmel a téma, kedves "független" Index! Majdnem...gratulálunk!

Sir Bates dö Hól 2018.09.22. 13:13:51

@BaitHrunner: ha nem így gondolnám, miért írtam volna?... egy adott viszonyrendszerben létezünk, egymással kölcsönhatásban... ez a társadalom...

Sir Bates dö Hól 2018.09.22. 13:44:42

@6.Lenin: az "eredendő bűn" az áfa teljesen értelmetlen és felesleges csökkentésére vonatkozott...

( gyurcsány valóban nem viselkedett felelős és önzetlen államférfi módjára, bár talán soha nem fogjuk megtudni, hogy mekkora mozgástere volt e kérdésben... nem könnyű önként felállni... még egy válást sem könnyű eldönteni... de valóban már csak egy ballaszt a nemzet számára, csak orbánnak ellenpont... és imádja ezt a szerepet... olyanok ők ketten, mint Tom és Jerry, a gyalogkakuk és a prérifarkas...)

eloi 2018.09.22. 13:52:52

@Sir Bates dö Hól: És az a gazdasági rendszer meg amiben élünk a KAPITALIZMUS!
Ahol mindenki annyit kap, amennyit ér a munkája a munkáltatójának.
Te/ti valamiféle szocialista restaurációról álmodtok folyton. Elvenni8 attól akinek több van (mindegy miért van több) és osztogatni oda, ahol nyilván okkal van kevesebb. Mert két különböző munka, különböző cégeknél nem ugyanannyit ér.
Nektek a kapitalizmussal és annak alapszabályaival van problémátok. Miközben persze most éppen jónak tartjátok. Mert nyugaton is az van.
De azért szeretnétek, ha kapitalizmus név alatt azért mégiscsak valamilyen szocializmus lenne valójában.
Kipróbáltuk az egyenlősdit, nem rémlik? És működött?

6.Lenin 2018.09.22. 14:07:01

@Sir Bates dö Hól:

Tudom, hogy mire írtad, de ez is inkább engem igazol. Nem látja be a következményeit a cselekedeteinek.
Ha tudta előre, hogy úgyis megváltoztatja, akkor minek az ilyen húzások?
Nem igaz, hogy nem látja, ma Mo-on nincs kormányváltó hangulat. Ilyen "ellenállás" eleve bukásra van ítélve. Két nap alatt össze is omlott, ebből már nem lehet jól kijönni.
Igen, lehetséges, hogy rivalizálnak, de a meccs már eldőlt régen.
Ebben amit írtam látszik meg az igazi különbség köztük. Orbán képes előre kombinálni, következtetéseket levonni, Fletó nem.
Az áfa, meg a hasonlók csak érdektelen részletkérdések.
Szerintem.

BéLóg 2018.09.22. 14:24:12

A B1 blog EZERSZER többet segít Orbánnak, mint Gyurcsány. Imádlak is érte benneteket.

Sir Bates dö Hól 2018.09.22. 15:28:50

@eloi: nem érted és nem is fogod érteni, vulgárisan (a szó eredeti jelentése szerint) és egysíkúan gondolkozol, nem érted a komplexitást... senki sem írta az egyenlősítést... ne adj senkinek semmit, majd elveszik... megvéded? hogyan?... secessio plebis, 449, rémlik?... persze, te nem függsz senkitől, a te tevékenységed önmagában is megáll... te tudsz baszni egyedül is, ugye?;-)...

Sir Bates dö Hól 2018.09.22. 15:41:20

@6.Lenin: "Ha tudta előre, hogy úgyis megváltoztatja, akkor minek az ilyen húzások?"

mert "rólad szólnak a hírek, veled van tele a sajtó"... mégis mit csinálna, ha nem ezt? kertészkedne, gyufából makettet építene?...

orbán sem államférfi, vágyvezérelt a az előrelátása, még csak meg sem lesz említve a történelemkönyvekben... az idő próbáját ő se fogja kiállni, mint számtalanok előtte-utána... az persze kellemetlen, hogy mi pont most és itt vagyunk... egy negyedszázad semmi a világon...

taga20 2018.09.22. 15:47:51

@Sir Bates dö Hól: haver, te menthetetlen vagy, mint évek óta mindig!

te elkezdesz a fityeszdroidokkal értelmesen diskurálni????

u.i.: az a pár évvel ezelőtti szívatásod még mindig fáj, sírbatesz:))))

laci_52 2018.09.22. 15:54:08

@BéLóg: Tévedsz, a B1 blog jelentéktelen, kevesen olvassák, Gyurcsány viszont állandóan szerepel mindenütt és ameddig nem vonul vissza a politikától, addig mindig Fidesz-kormány fogja vezetni az országot...

Sir Bates dö Hól 2018.09.22. 16:03:02

@taga20: a magot elszórod, ez kötelesség, hisz mi másért lenne magos, az eső meg majd jön magától... nálad is megérkezett, nem?:-)..

taga20 2018.09.22. 16:07:14

@Sir Bates dö Hól: nálam még alszik az a mag;)

egyébként, látom már a határátkelőn is vecc:)))

Sir Bates dö Hól 2018.09.22. 16:09:35

@taga20: aha, ott tisztán látszik, hogy nem csak a legértelmesebbek mennek el:-)...

6.Lenin 2018.09.22. 16:28:47

@Sir Bates dö Hól:

Nehéz ezt megvitatni egy hívővel.

"mert "rólad szólnak a hírek, veled van tele a sajtó"... mégis mit csinálna, ha nem ezt?"
Mondjuk én ezt az önismeret teljes hiányaként értékelem. Természetesen mindenki elfogult valamilyen szinten önmagával, de.....

"orbán sem államférfi, vágyvezérelt a az előrelátása, még csak meg sem lesz említve a történelemkönyvekben."

Sokkal kisebb kaliberek is benne lesznek/vannak. Gyurcsány is benne lesz, de nem mind1, hogy milyen lesz a megítélése.

Orbán esetében a "vágyvezérelt"-ben kicsit alábecsülöd őt.

De, mivel Gyurcsány valószínűleg (legalább is én nem látok benne semmi esélyt) még 2006 -ban eljátszotta a lehetőségét, hogy politikailag hosszabb távon lehessen vele számolni, kettőjükről vitázni ma már nem sok értelme lenne.

6.Lenin 2018.09.22. 16:47:52

@Magna cum laudeTigeri másztesz digrii:

Nincs, mert ellentmond az emberi természetnek ( a beírt programnak).
Mert a fejlődés végét is jelentené.
Még az evolúció szerint is csak az életképesebb maradhat életben.
Tehát nincs igaza.
Szerintem (is).

taga20 2018.09.22. 16:54:08

@6.Lenin: te, és a geci maffiája egy zsákucca vagytok, egy neandervölgyi ember!

Sir Bates dö Hól 2018.09.22. 17:00:19

@6.Lenin: én hívő vagyok, az önálló, kritikus gondolkodás hívője... a történelemkönyvekben persze hogy benne lesz, de azok csupán aktuálpolitikai pamflettek nagyrészt, olyanok, mint a larousse képes bibliája... el kellene sajátítani az értő olvasást, s akkor a papírra rótt mágikus kis jelek életre kelnek... "születni, élni, meghalni, ennyi a bogaraktól is kitelik"... ez fennmarad, ám orbán egyetlen beszédére sem fog emlékezni senki sem negyedszázad múlva, ám voltaire vagy marx gondolatait még a tatuinon vagy a galaxis legtávolabbi pontján is ismerni fogják:-)...

(hogy értsd te is: én már rég visszatértem a mont everestről, mikor te még csak a vizet forralod a 4000-es alaptáborban a kávéhoz, csak megtéveszt, hogy együtt isszuk...)

taga20 2018.09.22. 17:11:04

@6.Lenin: nem te ugattál nekem fityesznyugger, hogy nem nézel meg képeket?

egyébként, miért kell a kettőnk pofozkodásába belekeverni a nagyapámat?

miért retek? lassan beadod a kulcsot, és te úgy akarsz mekmurdálni, hogy egy gerinctelen szar voltál?

6.Lenin 2018.09.22. 17:12:54

@Sir Bates dö Hól:

Húha..... önálló, kritikus gondolkodás... ezt mások is elhinnék neked, miután elolvasták néhány hozzászólásodat?
Én nem, de mind1.

6.Lenin 2018.09.22. 17:16:07

@taga20:

Miért? Én megláttam benne az embert .
(Te meg így lebecsülöd? Igaz, te közelebbről ismerheted.)

Sir Bates dö Hól 2018.09.22. 17:16:53

@6.Lenin: a kávé kész van már?... feketén, cukor nélkül, ha lennél szíves, köszönöm:-)...

6.Lenin 2018.09.22. 17:22:17

@Sir Bates dö Hól:

Ennyire jó jellemzést adtam Feriről?
Kösz.

taga20 2018.09.22. 17:24:48

@6.Lenin: egy egyszerű kérdés volt fityeszszutyok! mégegyszer felteszem!

a kettőnk vitájába, miért kevered bele a nagyapámat?
ráadásul kettő volt. egyik főjegyző volt, a másik szocdem hengerész a weiszmanfréd művekben.

mégegyszer kérdezem, ha nem vagy még zombi!

miért kevered ide a nagyapáimat?

6.Lenin 2018.09.22. 17:35:33

@taga20:

Csupán azért, hogy igazolni tudjad nemesi múltad.
Mellesleg te megtagadod a Darwin elméletét?
Te idehoztad a neandervölgyit, én meg egy picit még hátrébb mentem az időben.

De ha bánt a múltad, én elnézést kérek tőlük, valóban igaz, hogy ők arról nem tehetnek, hogy mi lett az egyik utódból.

Akkor nem is a szemei hasonlítanak rád, hanem az a piros valami a lába közt, az viszont kiköpött te vagy.

taga20 2018.09.22. 17:45:24

@6.Lenin: szánalmas egy fityeszzombi vagy!

ha éppen lesz időm jövőre, viszek virágot a sírodra, mert valószínű az unokád le fog köpni!

6.Lenin 2018.09.22. 17:51:42

@taga20:

Hálából a szellemem minden este meglátogat majd, mivel időm lesz rá szarásig.
Utánad meg majd megyek Fletót ijesztgetni.

taga20 2018.09.22. 18:00:31

@6.Lenin: haver, azé írok ilyeneket, me te meg ilyeneket.

"Csupán azért, hogy igazolni tudjad nemesi múltad."

"Akkor nem is a szemei hasonlítanak rád, hanem az a piros valami a lába közt, az viszont kiköpött te vagy."

szerinted, hogy kéne ezekre reagálnom?

na zene, me aszt még néha érted, te múltidő!:))) a kurvaanyádat.

www.youtube.com/watch?v=WfNE73vyd-k

Szűtté mamá? Szűjjé! 2018.09.22. 18:59:53

Orbánt Gyurcsánynak köszönhetjük. És a jelenléte a politikában azóta is is csak segíti neki a birkák egyben tartását.

Ménár Atya 2018.09.22. 19:34:06

Förönc szögödön öszödözött, dö mögszöpta ött ös :D:D:D

Sir Bates dö Hól 2018.09.22. 20:30:39

@6.Lenin: nincs vita köztünk abban, hogy jobban tenné, ha visszavonulna, de magát minősíti aki a szar és a fos közül akar választani... én legalábbis egyiket sem gondolnám delikátnak, ám te
tudod, ki vagyok én, hogy megszabjam mit minősítesz gasztronómiai csúcsteljesítménynek... mintha a világon csak bunyós pityu és mr. busta létezne...

6.Lenin 2018.09.22. 20:43:26

@Sir Bates dö Hól:

Azt hittem értetted, hogy miről is írtam eddig.
Tévedtem.
Mind1.

BéLóg 2018.09.23. 12:03:17

@laci_52: Nana, akkor miért is címlapozza őket az Index? Az Indexet (alapjában) mégis csak a kattintások érdeklik. A B1 olyan hülye, hogy simán többet vonz mint az egyebek.

Melee 2018.09.23. 22:29:31

És sok hülye még mindig nem érti meg, hogy a DK és az MSZP rajta van a Fidesz fizetési listáján.

2018.09.24. 06:02:01

@Melee: Nem kell fizetési lista.. elég ha hagyják Flepnist, meg a többieket játékban maradni..kéz kezet mos. Álbalhék, hőzöngések, de itt mindenkinek van annyi vaj a fején, hogy eszébe sincs borogatni a bilit. Nyilván a húsos fazékhoz nem nyúlhatnak, de a maguk kis disznóságait folytathatják és az eddigiekkel sem kell elszámolni. Ez a gond azzal, hogy relatíve közel a rendszerváltás..itt a zavarosban keletkeztek a nagy vagyonok, mindenkinek van félteni/veszteni valója. A múltjával mindenkit el lehetne meszelni... hát akkor nem jobb, ha azért lehet egy kis pénzt keresni?

fepe 2019.01.17. 11:21:09

@morpho: "2006. szeptember 1-jétől a 15 % ÁFA kulcs 20 % áfára emelkedett"

www.logsped.hu/afa.htm
süti beállítások módosítása