B1 blogcsalád



A Fidesz-univerzumban teljesen váratlanul kitört a háború

2018. augusztus 24. - nickgrabowszki

Csaxólok. bayerorban2_2.jpg

Van az egyik valóság, ahol mi élünk. Meg van a másik, ami a kormánypropagandában létezik. Azonban ahogy a SW-, Marvel- vagy DC-, LotR-univerzum ismerete mára az alapműveltség része lett (mindenki tudja például, hogy Darth Vader Luke apja), ugyanúgy tudni kell, mi zajlik az Orbán-kormány fiktív világában. 

Mivel azt azért nem kívánhatja senki, hogy épeszű médiafogyasztó napi szinten képben legyen a lakájmédia valóságában, úgy gondoltam, nem haszontalan kigyűjteni a legfrissebb fejlemények a propaganda pénteki hírei alapján

1. Mindenekelőtt megtudhatjuk, hogy az Orbán-kormány egyáltalán nem éhezteti a menedékkérőket az ún. tranzitzónákban. Szó sincs erről, ez csak a Soros-szervezetek hazugsága, az ellenség lejárató akciója. A valóság ezzel szemben az, hogy egyáltalán nem éheztetik a menedékkérőket, egyszerűen csak 

nem adnak nekik enni.

Persze az általuk hozott jogszabályoknak megfelelőlen. A jogszabályok egyáltalán nem írnak elő éheztetést erre az esetre, nem tiltják meg, hogy bárki egyen. Szabad ország ez, mindenki azt eszik, amit talál.

2. Mondjuk a hadifoglyok éheztetése a genfi konvenció szerint kifejezetten tilos (ezért is nem éhezteti őket a magyar kormány), márpedig azt magától az 5-ös számú, rovarkeresztes pártszolgálatostól tudjuk, hogy

háború van.

Ráadásul olyan háború, amit senki észre sem vett. Legalábbis eddig, mert most Bayer felhívta rá a figyelmét minden propagandafogyasztónak. Szerinte 

Európa csendes, pedig háborúban áll. Európa háború idején még soha nem volt ennyire csendes.

Ezzel szemben persze

Ma már lámpással kell keresni olyanokat, akik háború elől menekülnek ide. 

Ami persze azt jelenti, hogy máshol nincs háború, itt meg van, ezért az emberek kifejezetten a háborúba menekülnek onnan, ahol nincs háború, ami azért mégiscsak különös dolog:

Értik ezt? Ugye nem.

De mindegy is, mert a lényeg mégiscsak az, hogy

Nincsen már miről beszélni. Háború van. (...) Akarunk ezekkel egy levegőt szívni, vagy rádöbbenünk végre: háború van!

3. Persze, hogy ha háború van, akkor ellenségnek is lennie kell. Itt vannak mindjárt a civil szervezetek, amelyek közül az egyik, a Migration Aid párttá alakult Éjjeli Őrség néven, hogy így kerülje meg a rá kirótt büntetőadót. (A többiek inkább bíróságra mennek, ha a NAV követeli rajtuk.) Furmányos ez az ellenség.

De nincs semmi vész, mert itt van az ifjabb Lomnici nevű ember, aki azonnal le is leplezi őket. Lomnici szerint ugyanis

A hazaárulás kategóriájába

abszolút beletartozik az eset, hiszen a párt nem a magyar emberek dolgaival és jólétével foglalkozna, hanem harmadik országbeli személyek gondjaival, Magyarország kárára.

Azt mondjuk egyáltalán nem bánnám, ha az Éjjeli Őrség egyből azzal kezdené a dolgait, hogy bepereli ifj. Lomnicit rágalmazásért, és neki végre a bíróságon kellene bizonyítania jogi hozzáértését, nem lenne elég, ha feltünteti a névjegykártyáján.

4. Háborúban az ellenséggel barátkozni persze szintén hazaárulás, amit a Németh Kristóf nevű színész követett el. De szerencsére a kormánypropaganda - egykor Simicska tenyeréből evő - megmondóembere résen volt, és leleplezte feljelentette:

MIÉRT SZELFIZIK EGY JOBBOLDALI CELEB KÁLMÁN OLGÁVAL?

Elromlott Németh Kristóf „barát-ellenség”-felismerő rendszere? Színművészünk nem tudott odafigyelni Kötcsén a miniszterelnökre, mert épp sorban állt Németh Szilárd pincepörköltjéért? 

(...) ha Németh Kristófnál nem múló szenvedély a jobboldali gondolkodás, akkor maximum egy olyan videóban kellene együtt szerepelnie Kálmán Olgával, ahol, mondjuk, szamárfület mutat neki. (...)

Miközben a jobboldali és a baloldali média keményen kultúrkampfol (Hajrá, Szakács Árpi & OJD!), és épp arra tolódna a narratíva, hogy talán nem kéne annyira betojni a libsi művészeti erőfölénytől, akkor miért is vállal fel egy nemzeti értékrendű celeb egy Stockholm-szindrómás, megfelelési kényszeres videózgatást pont a liberális sztárműsorvezetővel, aki egyébként rühelli a polgári oldalt?

Nemrég foglaltuk vissza az einstandolt Hír TV-t a libsiktől, hogy visszaadjuk a jobboldali nézőknek. Talán ne mi törölgessük már Olga könnyeit!

5. Most ott tartunk, hogy várjuk a felmentő sereget. Aki természetesen maga Orbán Viktor lesz. Ha majd egyszer visszatér Magyarországra, hogy meglátogassa alattvalóit, és megmentse őket a gonosztól.

De lehet, hogy előbb Kirgizisztán menti meg, vagy Milánóba látogat, ahová Salvini, a szélsőjobboldali belügyminiszter hívta meg egy lapinterjúban.

  • Ugyanakkor a külügy még nem reagált arra, hogy Orbán elfogadja-e a meghívást, és Salvinivel vállt a vállnak vetve kísérli meg megmenteni Európát.
  • Mert az ugye mégiscsak rangon aluli  lenne, ha az Európa első számú posztjára pályázó kormányfő egy ugribugri beosztottal, egy belügyminiszterrel találkozgatna, még ha az az olasz populisták vezetője is.

Ha Orbán elfogadja a meghívást, az azt jelentené, hogy lemondott arról, hogy a Néppárttal vegye be Brüsszelt, az ellenség fészkét, és nekiállt saját sereget szervezni a kontinens szélsőjobbos populistáiból, ami legfeljebb egy elterelő hadművelet lehet.

De azért vannak arra utaló jelek, hogy Orbán mégiscsak szövetséget köt Salvinivel (és így nem teljesen kizárt, hogy vannak pontok, ahol az alternatív univerzum összeér a létező valósággal). Például Bayer fentebb citált írása, amelyben olyanok vannak, hogy

A frontvonalban most leginkább Matteo Salvini olasz belügyminiszter harcol. Ő felismerte, hogy háború van (...) Ha Salvini elveszíti ezt a háborút, vég nélkül, újra és újra útra fognak kelni a lélekvesztők az illegális migránsok tömegével, (...) Ezért kell minden erőnkkel Salvinit segítenünk.

Szóval ennek alapján az is lehet, hogy a Néppárt már elutasította Orbán kinyújtott kardját, csak még nem deklarálták.

De hát ilyen a háború. Soha semmi nem világos, a háború köde mindent eltakar (az Orbán-család harácsolását például kiválóan). Csak az az egy biztos, hogy háború van. Mert ha maga Bayer és a teljes propagandamédia állítja, akkor az minden kétséget kizáróan úgy is van.

Ahogy például az Egy Gyűrű vagy a Halálcsillag is létezik valamilyen értelemben.

A bejegyzés trackback címe:

https://b1.blog.hu/api/trackback/id/tr2014200195

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kurt úrfi teutonordikus vezértroll · https://hatodiklenin.blog.hu/ 2018.08.25. 15:49:35

@Ellenzéki Tüntető: Hogy nem pont ugyanazt gondolja, meg támogatja, az nem ugyanaz. De téged sem az eszedért fizetnek.

látjátok feleim szümtükkel 2018.08.25. 15:57:43

@baldoc:

Annál is inkább, mert bizony a gumijavító vállalkozót egyszerre mind a 3 alkalmazottja otthagyta, és elmentek külföldre dolgozni. A kuncsaft meg türelmetlen, mert nem tudja megcsináltatni a kocsiját. Érdekes módon egy fideszes sem rohant gumijavítónak. Mondjuk eg ingyen vendégháznak nevezett családi ház jobb üzlet, jól felújított vadászkastélyokról nem is beszélve.

2018.08.25. 16:13:37

@taga20: Hozz össze egy csoportszexet anyáddal, az asszonnyal, meg a szomszéd kutyával.

taga20 2018.08.25. 16:23:07

@pensament:

"Hozz össze egy csoportszexet anyáddal, az asszonnyal, meg a szomszéd kutyával."

ember, te 2016.12.16.-án létrehoztál egy nicket, hogy most ezt üzend nekem?

komolyan mondom, hogy sajnállak. tényleg nem kamuzok.

Visceroid 2018.08.25. 16:36:52

"nem éheztetik a menedékkérőket,"

Ok, ti menhetetlenek vagytok. Erre nincsenek szavak. Ennyire muszály/j Gyuri bácsi seggét nyalni? A Fidesz csődbe viszi az országot, ti meg azzal vagytok elfoglalva, hogy néhány illegális határsértőt jogosan tartanak fogva. Kész. Az országnak annyi.

taga20 2018.08.25. 16:42:37

@Visceroid: "néhány illegális határsértőt jogosan tartanak fogva. "

te egyébként honnan az anyádból jöttél?

Visceroid 2018.08.25. 16:43:17

@Andy73: "Amíg a baloldal és a bloggerei támogatják az illegális bevándorlást, addig garantált a Fidesz hatalma, sőt a kétharmad is könnyen elérhető. "

Ennyi.

taga20 2018.08.25. 16:47:40

@Visceroid: nem támogatják, csak próbálnak embernek maradni, hogy te is értsd, kereszténynek maradni.

látom nem érted!

arabok balrol 2018.08.25. 17:24:09

a haború jó

a háborúban eltapostuk a ballibeket, felkészül az isiászos

taga20 2018.08.25. 17:26:56

@arabok balrol: bazdmeg, ha háború lesz, te maksz. túsznak leszel jó köcsög!

jó az is fontos beosztás:)))

morph on deer 2018.08.25. 17:36:32

@Visceroid:
“...néhány illegális határsértőt jogosan tartanak fogva”

Történetesek ezek mind a kapun keresztül jöttek, ott engedték be őket, most képzeld!

2018.08.25. 17:47:34

@taga20: Most kászálódott le anyádról, előtte meg a feleséged lovagolta meg.

taga20 2018.08.25. 18:02:25

@pensament: bakker, tényleg sajnállak. és ez nem kamu!

na zene, me te is élőlény lehecc, bár gondolom anyád má hétszer megbánta, hogy kitojt:))

www.youtube.com/watch?v=vIDBtS3JNdI

Visceroid 2018.08.25. 18:05:43

@taga20: Unalomig kivesézett téma, hogy mindenkinek van saját országa, csak fehérek lakta országok "mindenkié". Értem én, hogy ez a gyarmatosítás (meg a Holokauszt) miatti bosszú, de akkor legalább nem ilyen nyájasan-nyálasan kelle előadni, hanem korrekt módon megmondani a szemünkbe. Ugye már Amerikában is az megy, hogy "fehérek haza Európába", ahol meg a renegeteg arab várja őket.

Amúgy az is vicces téma, hogy mondjuk az I-II. VH.-t ki nyerte és ki vesztette el. Ugye történelemkönyvileg mindkettőt Németország indította és vesztette el, illetve a szövetséges hatalmak nyerték. Erre most Németroszág Európa motorja, és úgy kell magára erőszakolni azt a sok arabot és négert meg liberalizmust, akiket/amit egyébként a "nyertes" szövetséges hatalmak ingyen és bérmentve kaptak. Liberálisék a feje tetejére állítják a világot, már ahol hagyják.

taga20 2018.08.25. 18:37:57

@Visceroid: te egyébként jól vagy?

az szerintem nem vicc, hogy egy országból ki lehet hozni az állatot és a humánumot is.

a mai németország sokkal erősebb és büszkébb, mint a náci németország.

a mai orbán féle magyarország, ugyan olyan szar ország, mint a horti féle magyarország.

remélem zöd voltam!

Visceroid 2018.08.25. 18:49:38

"a mai németország sokkal erősebb és büszkébb, mint a náci németország."

Nem ezt írtam? Én csak azt mondom, hogy ha nem lennének hülyék, és nem akarnák magukra erőszakolni a liberalizmus idióta részét (azaz a renegeteg arabot meg négert), akkor még sikeresebbek lehetnének. Hitelernek abban igenis igaza volt, hogy a német nép nagyon tehetséges fajta. Mondjuk nem akkora übermensch, mint ahogy azt ő gondolta, ezért is veszítették el a háborút. Illetve nem volt gyarmabirodalmuk. Ezeknek a tényeknek az együttállása viszont megkímélte őket attól, hogy a gyarmatbirodalom "átka" (a rengeteg bevándorló) visszacsapódjon rájuk. Viszont mivel sikeresek és fehérek (meg ex-nácik), ezért nekik is bűnhődniük kell, ezért most lóhalálában próbálják utólérni a nyugatot kissebségimportálásban meg alacsony születésszámban, azaz lassú öngyilkosságban. Közben pedig halálra dolgozzák magukat és felélik a humánerőforrásaikat. Nem háború, de lassan ez is végez velük. Addig viszont jól megy a szekér.

putris72 2018.08.25. 18:59:21

Senkit nem éheztetnek!És mindenki kap ételt!De ha nekik nem tetszik akkor menjenek vissza onnan ahonnan jöttek!

taga20 2018.08.25. 19:00:39

@Visceroid: "kissebségimportálásban"

ez a szavad annyira teccik fehértezsvérem:)

ja bocs, én olyan kis töpörödött sötét bőrű vagyok, mint árpád fejedelem.
így is maradhatok, vagy húzzak el európából?

taga20 2018.08.25. 19:01:30

@putris72: putris hazucc, mint a geci gazdád!

Visceroid 2018.08.25. 19:19:06

@taga20: Hát nem alakultál át a több mint 1000 év alatt, amit itt töltöttél fehérré? Mert akkor nem mondom hogy húzzál vissza, de lehet hogy Mongóliában mégis jobban éreznéd magad.

taga20 2018.08.25. 19:23:02

@Visceroid: "kissebségimportálásban"

lehet hogy nem vagyok olyan árja, mint te, de ilyet még részegen se írnék le!

te neked egyébként mek van a nyolc elemid?:)

KalmanBlog 2018.08.25. 19:24:12

@Bryan élete: Salvininek mindegy, hogy hova mennek a menekültek, csak nem Olaszba legyenek. Nekünk is mindegy, csak ne itt legyenek. Nincs érdekellentét. Érted?

Csak azért megy a csipkelődés ezzel a mindenki fogadja be a menekültjeiket szöveggel, hogy állásfoglalásra kényszerítse a sunnyogókat. Senki nem akarja a bevándorlásellenes oldalon szétteríteni a szart.

arabok balrol 2018.08.25. 19:37:49

Látom ma tanga a soros!

taga20 2018.08.25. 19:45:54

@arabok balrol: na meséjj haver! ma nem állt fel a migránsokra?:))

zsindekksz ISIS Al Qaida mind CIA projekt 2018.08.25. 19:48:38

Persze, hogy háború zajlik: Irak, Afganisztán, Líbia, É- Afrika, Jemen, Ukrajna.
Samu Bácsi proxy- és hibrid háborúi

www.magyarmenedek.com/products/13987/Amerika_alszent_haborui_-_F__William_Engdahl.htm

AZ A BAJ...HOGY BE SE JÖNNEK 2018.08.25. 19:59:56

@KalmanBlog: Amikor Macronnak járt a mosatlan pofája az olaszok ellen, Salvini azt mondta, hogy akár holnap küld neki 10000 illegális migránst, ha annyira szereti őket. Manuka ezek után kussban maradt.
Az se véletlen, hogy az olasz változások idején lett épp kormányválság Spanyolországban, és került ez a mostani migrinyaló párt a hatalomba, de előbb-utóbb őket is elhajtják, és bezárulnak a kapuk dél felől..

AZ A BAJ...HOGY BE SE JÖNNEK 2018.08.25. 20:01:28

@zsindekksz ISIS Al Qaida mind CIA projekt: Putyin és Merkel mostani közeledése mögött könnyen az állhat, hogy a mutti Putyin közbenjárásával akar visszapaterolni szíreket Szíriába..:)

AZ A BAJ...HOGY BE SE JÖNNEK 2018.08.25. 20:05:14

@taga20: Mindenesetre a berlini zsidóknak éppúgy nem tanácsos kipában mászkálni, mint a harmincas években. Napjaink "demokratikus Németországában" jó eséllyel egy fanatikus muszlim fogja inzultálni ezért ,és nem egy barna inges..;)

AZ A BAJ...HOGY BE SE JÖNNEK 2018.08.25. 20:09:02

@Ellenzéki Tüntető: Merkel is elismerte, hogy a magyar határzár Németországot is védi..

taga20 2018.08.25. 20:09:36

@AZ A BAJ...HOGY BE SE JÖNNEK: ja, bécset meg mekhágták a niggerek!

ja nem! bécs a világ egyik legfaszább városa. beszéjj lézerrel, hátha megvilágosít jobbágy!:))

Törpvadász 2018.08.25. 20:20:28

@jandera: Elárulom, hogy nem én írtam, hogy lipsi... De mindegy.

Kurt úrfi teutonordikus vezértroll · https://hatodiklenin.blog.hu/ 2018.08.25. 20:23:35

@taga20: Ez a fasz a VáradiJános, csak elővette az M zárolt nickjét.

2018.08.25. 20:23:35

@taga20: Neked már évek óta nem áll föl te szarkupac. Igaz amilyen rusnya ótvar a feleséged....

Kurt úrfi teutonordikus vezértroll · https://hatodiklenin.blog.hu/ 2018.08.25. 20:26:03

@taga20: Csak a VáradiJános nickje már nagyon lejáratódott, mert itt már mindenkinek felajánlott egy-egy szopást és a sajátjai is undorodnak tőle. Hát nicket váltott.

Kurt úrfi teutonordikus vezértroll · https://hatodiklenin.blog.hu/ 2018.08.25. 20:30:03

@pensament: Nem tudom @taga20: felesége hogy néz ki, te a tiedénél - bircánál - biztosan jobban.

2018.08.25. 20:33:57

@Kurt úrfi teutonordikus vezértroll: És akkor még nem beszéltünk a zombifejű anyádról.

2018.08.25. 20:40:37

@taga20: Ma a soroksárin strichelt egy undorító dagadt kurva. Nem tudom eldönteni, hogy anyád, vagy a feleséged volt.

VT Man 2018.08.25. 20:50:19

@baldoc:
"Tudja, ma Magyarországon egyre több munkahelyen nincs aki dolgozzon.
Már a kukásoknál is!"

És mi van a 200 ezer közmunkással???
Már a kukaemelgetéshez se elég képzettek, diploma kell oda, vagy mi a fene?

taga20 2018.08.25. 21:01:22

@Kurt úrfi teutonordikus vezértroll: á ő nem lehet jani, me má majdnem tezsvérek voltunk. olyan fekete-fehér tesók voltunk. én voltam a sápadtarcú, ő meg a nigger:)))

taga20 2018.08.25. 21:03:37

@pensament: nem tudod eldönteni, hogy anyád vagy a férjed volt?

szerintem ma má ne tolj több teknokolt fityeszjobbágy, me úgy jársz, mint az egyszerű mészaroslölö!

taga20 2018.08.25. 21:09:08

@pensament: neked gondolom feláll erre az arab nickre, ha ennyire véded!:)))

Október 2. Orbán csőcseléke népszavazni megy 2018.08.25. 21:31:21

@AZ A BAJ...HOGY BE SE JÖNNEK: @zsindekksz ISIS Al Qaida mind CIA projekt:

Mi van te tetves hazaáruló ruszki bérenc, ma is meg kell dolgoznod azért a szaros pár rubeledért a Putyinnak az álhíreid berakásával? A facebookon már rég kitöröltek téged a 864 álkamuprofilotoddal együtt, most itt próbálkozozol az indexen?

Október 2. Orbán csőcseléke népszavazni megy 2018.08.25. 21:38:59

@Tom66: " Az a kár, hogy e hipokrata társaságot például egyáltalán nem zavarja az összeszart és hugyozott budapesti aluljárók állapota, ez esetben nem érdekes a rend és tisztaság."

De hiszen a pesti aluljárókat már a ti kétharmadnyi orbán vezette és kikultúrált nemzeti magyarjaitok hugyozzák és szarják össze! az lenne ám a hazaárulás ha egy libsi fel merne szólalni a k´étharmadnyi nemzeti faszamagyar ellen, hogy melyik retkes parasztvezéretektől tanultátok ezt a kútúrát?

AZ A BAJ...HOGY BE SE JÖNNEK 2018.08.25. 21:51:01

@Október 2. Orbán csőcseléke népszavazni megy: Ügyülü, bügyülü majmocska. Látom, az elevenedbe találtam..:)

zsindekksz ISIS Al Qaida mind CIA projekt 2018.08.25. 21:53:12

@Október 2. Orbán csőcseléke népszavazni megy:
Mi bajod van, te CIA- spicli Panyi, Dezső ügynök operatív kollegája?

linkbun.ch/06a2s

Csúnyán dekonspirálódtatok, Dzsordzsi bácsi álcivil, álhumánus alapítványain, NGOin keresztül fedett amerikai operítv- ügynök kollegáitokkal együtt

Ménár Atya 2018.08.25. 21:54:08

Jól van, látom visszatért a régi élet, megy az anyázás ezerrel.
Hiába fiaim, így lehet konstruktív vitát folytatni.
Csak kulturáltan édes fiaim , és isten nevét szátokra ne vegyétek!
Hogy az a kutyának a kóchengeres rongyba tekert istennek a faszát, mert szétcsapok köztetek!
Taga20, már elkezdtelek lerajzolni!
Tudod, utána ha rossz leszel összetéplek dirib-darabra :D:D
Ámen!

AZ A BAJ...HOGY BE SE JÖNNEK 2018.08.25. 21:55:19

@taga20: Téged hágtak meg, de te biztos örültél ennek, niggernyaló..:)

zsindekksz ISIS Al Qaida mind CIA projekt 2018.08.25. 21:55:33

@AZ A BAJ...HOGY BE SE JÖNNEK:

A nick- je is beszédes ennek a demokráciára teljesen érzéketlen, amerikai ISIS- terrorista- betelepítő ál- civil CIA- ügynöknek.

STOP SZAROS
STOP C.I.A.
STOP ÁMERIKÁ ISIS, AL- KAIDA, AL- NUSZRA TERRORISTÁI, MÉRSÉKELT FEGYVERES LÁZADÓI ÉS OLAJHÁBORÚINAK EGYÉB MOCSKA

NÉPSZAVAZÁS, 2016.
www.valasztas.hu/20
NEM szavazat
3 362 224
98,36 %

STOP SOROS SZAVAZÁS, PARLAMENT, 2018.
160 IGEN (80%)

Bukta lett ez az ISIS- terroristákat Európára zúdító ál- civil, Dzsordzs bácsin keresztül fedett CIA- ügynököknek.

taga20 2018.08.25. 22:00:28

@Ménár Atya: atyám az égben, még én vagyok itt az apáca, de nem bírom sokáig:)))

taga20 2018.08.25. 22:02:32

@AZ A BAJ...HOGY BE SE JÖNNEK: hol hágtak meg, meséjj!

nekem kiöntheted a sekélyes lelkivilágodat:)))

ankica 2018.08.25. 22:10:55

@Ménár Atya: Az eleje szépen kezdődött, a közepétől már nagyon közönséges lett kár a hozzászólásod le rondításáért.

Ménár Atya 2018.08.25. 22:13:52

@ankica:
Félreérted fiam, az csak a példabeszéd volt, hogy mit, ne!
És lőn világosság a te fejedben! :)

Kurt úrfi teutonordikus vezértroll · https://hatodiklenin.blog.hu/ 2018.08.26. 04:27:15

@Ménár Atya: Na és mi is van azzal a hazugságoddal, hogy a magyar GDP elsőként csökkent 2008-ban? A másik. Sikerült a 28333-ból kivonnod a 19330-at, vagy csak a ministráns fiúk kötöttek le mostanság?

Kurt úrfi teutonordikus vezértroll · https://hatodiklenin.blog.hu/ 2018.08.26. 04:29:11

@pensament: " Ma a soroksárin strichelt" - ráuntál az ötcombú asszonyodra?

Ménár Atya 2018.08.26. 07:23:51

@Kurt úrfi teutonordikus vezértroll:
Kurafi!
Szerintem fiam te szereted amikor megalázod magad te perverz dög! :D:D
Na akkor olvasgass adatokat : itt találod ksh
De kapsz egy részletet te iq bajnok
www.ksh.hu/docs/hun/xstadat/xstadat_eves/i_int026a.html
Szeretem amikor nem kell megerőltetnem maga , mert a buta ember magát pofozza hülyére :D:D
Az adósság értelmezésével meg nem küszködök veled tovább.
Szimplán nem vagy azon a színvonalon,hogy megértsd.
Még szerencse, hogy a buta kapitalisták azért értik, ezért kezdünk ismét felfelé lépkedni, míg pojáca fletó alatt lefelé lépkedtünk.
Na olvasgasd a fenti adatokat
Aztán gyere a templomba, itt mindegy hogy olyan félkegyelmű valaki mint te, itt befogadunk, és krisztus szeret téged is
Ámen :D

Ménár Atya 2018.08.26. 07:26:04

@taga20:
Nem rossz ez fiam, majd szólok az érdekében, hátha játsszák majd a Mária rádióban. :D
Kicsit olyan Fábián Julis hangja van, de sajnos ő már az úrnak énekel személyesen...
Ámen

Orbán veje 2018.08.26. 08:21:40

@Ménár Atya

Jó hogy itt vagy haver! Sokkal jobb hogy vasárnap itt osztod az igét nem pedig a templomba ahova már alig járnak az emberek. Nagyon jó a nicked is mert most má keresztedemokráciát építünk illiberális helyett. Ebben a munkában pedig nagyon sok hozzád hasonló hasznos idiótára van szüksége a pártnak. Bár csak még több lenne belőled aki nyomatni tudja a marhaságokat miközbe mi fidesztagok lopjuk a pénzt hogy felépüljön a nemzeti tőkés osztálya végre az országnak.

Ménár Atya 2018.08.26. 08:30:44

@Orbán veje:
Boldogok a lelki szegények,
mert övék a mennyek országa."
Drága fiam!
Dolgozz többet és akkor nekünk jobb lesz!
Már úgy is kell egy új transporter Dr. Orbán Viktor miniszterelnöködnek!
De kezdj edzeni, mert most már emberi erőforrásokat használunk, a magadfajta erős férfiak fogják tologatni :D:D:D
Ámen!

ankica 2018.08.26. 08:37:26

@Ménár Atya: A világosság már születésem kezdetén bennem volt. Hogy nálad mit jelent a világosság, örök titok marad a jó érzésű embereknek. :-(((((

Emmett Brown 2018.08.26. 08:59:32

@Törpvadász: miből gondolod, hogy az arab/kínai/orosz/stb keres a letelepedési kötvényeken?

retkeslaci 2018.08.26. 09:09:55

A migriket nem éheztetik, sőt bezárva sincsenek. Szerbia felé bármikor tavozhatnak és ott a kisboltban vásárolhatnak maguknak akármit vacsorára.

Orbán veje 2018.08.26. 09:13:14

@Ménár Atya:

Drága Atya! Én szerintem te nagyon buta ember vagy. A rang létrán te jóval alattam vagy egyenlőre szimpla mezei trollként tengeted az életed. Ezért kell ilyen sokat dolgoznod. Gürcölj csak keményen és derekesan nyald a viktor seggét ha vinni akarod valamire. De jól vigyázz! Nem csak a viktoréd hanem a te szinted és a viktor közötti összes felettesed seggét ki kell ám nyalnod a boldoguláshoz mert bármelyik keresztbe tehet neked. Már pedig a viktor és a te szinted között jó sok felettesed segge van így hát van dolgod bőven, de ez ne hogy kedve törje folytasd csak olyan lelkesen mint eddig.

Ménár Atya 2018.08.26. 09:15:15

@ankica:
Ó istenem most segíts meg! :)
Ugye te valóban vallásos vagy?
Figyelj, nehogy itt besértődj egy ilyen blogon, nem éri meg.
Nehogy azt hidd, hogy amit itt előadnak az emberek egy-két kivételtől eltekintve az valami valós dolog.
amolyan egymás zrikálása megy, de általában nem komoly.
Ha annak veszed, akkor viszont komoly gondok vannak.
Viszont, ha már épp kötekedni akarsz, akkor most kicsit átállok a másik oldalra.
Tudod az a baj, veletek buzgó álkeresztényekkel, hogy kb egy szélsőséges muszlim szemüvegén át nézitek a világot.
Tehát van a vallásos ember-és mindenki más, de az természetesen másodrangú, mert nem éri el azt a szintet, hogy megértse a világotokat.
Na már most, tapasztalataim szerint az ennyire mélyen vallásos emberek kompenzálnak csak, mivel kell nekik egy csoport ahol mozoghatnak, és egy vezető, akit követhetnek, akár rossz,akár jó irányba.
És ebből lesznek az elvakult hívők, mert bármire képesek azért, hogy nehogy kikerüljenek abból a csoportból ahová tartozni vélnek.
Ezek az emberek mészárolnak,égetnek, fejeznek le más embereket isten nevében.
Ez történelem, ne erőlködj a cáfolásával.
Én viszont autonóm személynek tartom magam, nem kell vezető ahhoz hogy tudjam mit kellene gondolnom a világról.
Ennek ellenére még azt is elfogadom, ha valaki vallásos, egészen addig, amíg nem akarja bebizonytani nekem hogy ezzel ő mennyivel több, és tartalmasabb, mert ez nem így van.
Én a szimpla emberi kapcsolatokban hiszek, és ha ezt kicsit tovább gondolom akkor az elveim alapján ,lehet hogy vallásosabb vagyok mint a római pápa, és a vakbuzgó hívei.
De ezt hosszú lenne kifejtenem.
Ezen pedig gondolkodj el:

Ne ítéljetek, hogy ne ítéltessetek.

2 Mert a milyen ítélettel ítéltek, olyannal ítéltettek, és a milyen mértékkel mértek, olyannal mérnek néktek.

3 Miért nézed pedig a szálkát, a mely a te atyádfia szemében van, a gerendát pedig, a mely a te szemedben van, nem veszed észre?

chrisred 2018.08.26. 09:15:48

@retkeslaci: Ha nem engedik meg, hogy a segélyszervezetek élelemmel lássák el őket, az éheztetés.

Ménár Atya 2018.08.26. 09:24:50

@Orbán veje:
Igy van , én egy nagyon buta ember vagyok....
Mától be is lépek a DK-ba, hiszen ott megtalálom a magamfajta embereket.
Majd üdvözölj ha megyek :D
Most azért olvasd vissza magad és próbáld értelmezni a kis világodat:
Tehát mindenki aki másként gondolkodik az fideszes, ezért az okos kis fejedben megszületik a felismerés, hogy majd most jó paraszt leszek,és személyeskedek.
De cimbora ezzel mellényúlsz.
Bizonygathatod a szintedet, de felesleges, magad írtad le.
Ranglétra? Mi ez itt egy zrt,és te vagy a vezér? :D
Attól hogy te azt gondolod mennyire okos vagy, az még nem biztos hogy úgy van, sőt jelen esetben szerintem én nézem orbán seggét egy békán állva, te meg a béka seggét :)
Na mindegy,magadfajta emberekre is szükség van, legalább tudjuk hogy mi fideSSesek jól dolgoztunk :D

0dzsud0 2018.08.26. 09:27:06

@Orbán veje: "A rang létrán te jóval alattam vagy egyenlőre szimpla mezei trollként tengeted az életed."

Ezek szerint te valami főtrollnak (bocsánat: fő trollnak) képzeled magad az általad meghatározott (mea culpa: meg határozott) ranglétrán (nem megy ez ma: rang létrán)?

0dzsud0 2018.08.26. 09:32:42

@Orbán veje: egyenlőre pedig a futballmeccs áll. vessző nuku. csak a szokásos, híres (hírhedt) ballib szellemi elit.

taga20 2018.08.26. 09:35:01

@Ménár Atya: én nem akarok nagyon személyeskedni, de haver néha látom rajtad a skizofrénia jeleit:))

Ménár Atya 2018.08.26. 09:44:42

@taga20:
Csak két istent ismerek.
De a másik is én vagyok! :D:D

Nagykörúton túli magyar 2018.08.26. 10:03:10

Ugyan melyik az a valóság, amiben mi élünk?
Az, amelyet a libsik jósoltak 8 éve?
Azaz:
Magyarország a csőd szélén áll, folyton IMF mentőövért könyörög?
Ahol rekordméreteket öltött a munkanélküliség, milliónyi embernek nincs munkája, sehol nem keresnek új munkaerőt?
Drasztikusan zuhannak a munkabérek?
A nyugdíjasoktól Orbán legalább már félévi nyugdíjat elvett? (Miközben gyurcsány csak 1 havit)
Soha nem látott magasságokban az infláció?
A külföldi hitelminősítők évek óta sorban leminősítik az országot?
Ahol ha tüntetsz pl. az internetadó bevezetése ellen, akkor DIKTATÓRIKUSAN szétlövetik a tömeget, és eszük ágában sincs meghátrálni?

Ez lenne a libsik valósága, amiben élünk?

Orbán veje 2018.08.26. 10:03:44

@Ménár Atya:

Gyerünk, dolgozz Atya! Ha meg tele a gatya dobd ki Horvátországba mint a Récsöl! 2/3-dunk van haver megtehetjük.

taga20 2018.08.26. 10:07:14

@Ménár Atya: én meg má azt hittem két macska voltál álmodban:)

egyébként, mit szólsz johnmccain halálához?

én nem voltam a lelkes híve, de hozzá képest trámp egy trágyadomb.

Ménár Atya 2018.08.26. 10:15:10

@taga20:
Nem tudtam hogy meghalt.
Nem olvastam ma híreket, dolgoztam.
(Orbán veje: igen, dolgoztam, épp lendvaiból osztom az észt.....egyeNlőre elosztva :D)
Szóval isten nyugosztalja.
Hát Trump. nem hinném hogy az én tisztem lenne megítélni, amerikai ismerőseim is elég megosztottak a kérdésben, talán majd pár év múlva lehet innen is véleményt mondani róla.
Orbán veje : fel sőbbrendű barátom szerintem most elmegye ki rándulni, mert báncsa a szemem a monitor :D:D

2018.08.26. 10:17:32

@ankica: "A világosság már születésem kezdetén bennem volt. Hogy nálad mit jelent a világosság, örök titok marad a jó érzésű embereknek. :-((((("
Petróleum lámpával a fejedben születtél, csak aztán rábasztál, mert elfogyott a petró.

taga20 2018.08.26. 10:18:19

@Ménár Atya: margit! esőben kirándulni? nooooormális?:)))

2018.08.26. 10:20:54

@Kurt úrfi teutonordikus vezértroll: Rá, de hát itt van nekem helyette anyád. Rusnya mint a dög, de nem fogaz. Értékelem az apró örömöket.

taga20 2018.08.26. 10:35:33

@pensament: te egyébként beteg vagy móricka?

Ménár Atya 2018.08.26. 10:41:41

@taga20:
Mé vazze cukorból vagy?
Sokkal jobb mint 35 fokban.
Leugrok Visegrádra, szeretem azt a részt, kicsit sétálunk az erdőben, nekem relax, ráadásul ha esik az eső az külön jó, szeretek esőben vezetni, kikapcsol ebből a sok szarból ami naponta éri az embert.
Meg hát ilyenkor sokkal jobb napozni, alacsony az UV :D:D

maxval bircaman szeredőci oroszbérenc 2018.08.26. 10:49:39

@pensament: Mi van fasszopó fideSS bérenc pedofil anyabaszó lófaszgeci ?
Itt ugatsz a temető meg üres, hogy baszd meg a nyomi kurva anyádat a ravatalán te seggfej !

taga20 2018.08.26. 10:51:55

@Ménár Atya: sok hülyeséget tolsz itt, de most tök igazad van haver.

ja és a természetben szekszelni nagyon állat, és még az asszonypajtásod se lesz ma hisztis.

olvastalak!:)))

taga20 2018.08.26. 10:54:00

@pensament: te beteg vagy móricka:)

Október 2. Orbán csőcseléke népszavazni megy 2018.08.26. 10:58:29

@AZ A BAJ...HOGY BE SE JÖNNEK: @zsindekksz ISIS Al Qaida mind CIA projekt:

Mi van te tetves hazaáruló ruszki bérenc, ma is meg kell dolgoznod azért a szaros pár rubeledért a Putyinnak az álhíreid berakásával? A facebookon már rég kitöröltek téged a 864 álkamuprofilotoddal együtt, most itt próbálkozozol az indexen?

Ménár Atya 2018.08.26. 10:58:37

@taga20:
Ma is tanultál valamit :D
Na akkor mentem.
További jó ....hát ahogy nézem anyázást :D

taga20 2018.08.26. 11:06:01

@Ménár Atya: a jó pap holtig tanul!

na lépjé gyökér, me besötétedik:)))

Orbán veje 2018.08.26. 11:07:37

@Ménár Atya: Mi van atya? Tele lett a gatya?

taga20 2018.08.26. 11:07:40

@Október 2. Orbán csőcseléke népszavazni megy:
szerinted ezek hús-vér emberek, vagy csak számítógép vírusok?:)

0dzsud0 2018.08.26. 11:13:34

@Orbán veje: jaja, jól mondod, haver. megijedt az intellektusodtól, és látva, hogy ellened semmi esélye, menekülőre fogta.

Október 2. Orbán csőcseléke népszavazni megy 2018.08.26. 11:16:05

@Ménár Atya: "De kezdj edzeni, mert most már emberi erőforrásokat használunk,'

aztán orbán gazdád melyik fideszes birka eröforrására gondolsz te illibbant troll: a PISA felmérésben kimutatott rekordarányú NER kitenyésztett funkcionális analfabétákra vagy az agysejtkopott kádári nyugger hadosztályotokra?

Mert egyéb birka erőforrása a NER rendszerednek nincs.

Október 2. Orbán csőcseléke népszavazni megy 2018.08.26. 11:19:43

@taga20:

Ezek hús-vér magyaridióták, akik képesek bármilyen rendszerben a vezér seggét kinyalni. Így csinálták ezek már a Kádár meg Horn meg Gyurcsány alatt is, nem 2010-ben tojta ki őket az anyjuk a világra, ezeknek az illibbant vez´értrolloknak több évtizedes internacionliasta komcsi múltjuk van.

0dzsud0 2018.08.26. 11:20:00

@Szél Bernadett börtönben van már?: ezen nevettem fel én is. "fidesz-univerzumban", "zajlik az élet a párhuzamos valóságban". LOL. milyen szeretnivalóan ostoba is az a lippsi logika, ami azt hiszi, hogy az ő valósága az igazi. :D hiszen nyilván a fidesz él buborékban, akiknek ismét bejött a kétharmad, nem is az a libtard réteg, akik a fidesz bukását vizionálták a választások előtt, aztán meg a parlamentbe is alig sikerült bejutniuk.

Orbán veje 2018.08.26. 11:23:48

@0dzsud0: Haver a félnótás atyát a fórumozók kék-zöldre verték és most az Orbán Gazsi imádkozik érte. Persze a gatya is tele arra lett de arra meg ott a Récsöl!

maxval bircaman szeredőci oroszbérenc 2018.08.26. 12:29:16

@pensament: Ne ugassál geci orbáncbérenc fasszopó fideSS troll ( hogy baszd meg anyád a koporsójában), mert kitépem a beled a szádon keresztül és a nykad köré tekerem és úgy akasztalak ki a kibaszott parlaMENT KIBAszot kereszte zászlajára, féreg !
:D :D :D

ankica 2018.08.26. 12:43:36

@pensament: A petrot nem ismerem, de világos hogy te abba születtél és magadról beszélsz. :-)))))))))))

ankica 2018.08.26. 12:55:45

@Ménár Atya: Igen a többségével egyet értek ,persze van benne olyan is amivel nem. Igen vallásos vagyok de nem fanatikus. Én magam el vagyok a hitemmel és senkire nem akarom rá kényszeríteni, viszont nem tetszik ha alaptalanul és egységesen káromolják és becsmérlik a keresztény vallású embereket. a hit nem kényszeríthető senkire, mindenki maga dönti el ha egyáltalán van rá képessége hogy hisz vagy nem hisz Istenbe. Én meggyőződésemből hiszek és nem azért mert rám kényszerítette valaki.

Magyarország államformája ... Válsághelyzet 2018.08.26. 13:02:56

@taga20: "számítógép vírusok?"

A Birka az tuti, hogy csetrobot, és a 6.Troll is gyanúsan monoton. :))

maxval bircaman szeredőci oroszbérenc 2018.08.26. 13:14:04

@MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ BÖRTÖNBEN: Figyelj te gecievő macskaszar ! A telibebaszott románkurva anyádat baszd szájba, ribanc !

taga20 2018.08.26. 13:14:50

@Orbán veje: haver, ha lehet akkor oszd ménáratyát, ha itt van és tud reflektálni rád.

remélem érthető voltam!:)

alöksz róz 2018.08.26. 19:25:13

@Szél Bernadett börtönben van már?: "Soha nem látott magasságokban az infláció?" - ezzel pont kár volt példálózni...
az infláció alacsony, csak minden sokkal drágább, igaz? hihető.
süti beállítások módosítása