B1 blogcsaládA Prágai Tavasz tapasztalatai alapján az EU-nak rá kell vennie Magyarországot és Lengyelországot a demokrácia tiszteletben tartására

Szelestey Lajos nemzetközi sajtószemléje

2018. augusztus 23. - Szelestey

• A magyar és a lengyel kormány immár a szovjet imperializmus segítsége nélkül is produkálja az autokráciát

• A gender tudományok körüli felhajtás már az Orbán által bezengett kulturális fordulat része

• Te, senkiházi menekült! Ha nem akarsz éhen dögleni, húzz vissza Szerbiába!

Die Zeit

die_zeit.jpg

Moszkva 50 éve leverte a Prágai Tavaszt, ám a demokrácia továbbra is veszélyben van, az unión belül Magyarországon és Lengyelországban. Erre figyelmeztet a lap egyik kiadója. Josef Joffe úgy gondolja, hogy a tőkés társadalmakban az állam mindenhatóságának a magántulajdon szab alapvető korlátot, ám a liberális demokráciának a szabad gazdaság csupán az egyik feltétele. Ezt bizonyítják napjainkban az oroszok, az új cár, Vlagyimir alatt, valamint a magyar és a lengyel tekintélyelvűek. Utóbbi két ország 89-ben a legradikálisabb gazdasági reformokat vitte keresztül és azóta erős növekedésnek örvend. Az irányított demokráciának azonban nincs szüksége Leninre. A mocsár virágai nyílnak Kelet-Európától kezdve Oroszországon és Törökországon át egészen Szingapúrig. Az ilyen rendszerek nem igénylik a szovjet páncélosokat sem, mint fél évszázada. Éppen Budapest és Varsó, a Kreml imperializmusának két régi áldozata tanúsítja, hogy a tekintélyelvűség lehet házi készítésű is. Az EU nem mérsékelheti a két államra gyakorolt nyomást. A magyarok 56-ban, a csehek 68-ban, a lengyelek pedig 81-ben a saját bőrükön érezték, mint jelent az elnyomás.

Bloomberg

bloomberg_1.jpg

A lap szerint az amerikai-török haragszomrád mutatja, milyen mélyek a gondok a NATO-ban, ám Európa nem okolhatja Trumpot, ha minden szétesik. A katonai szervezet ugyanis súlyos szerkezeti gondokkal küszködik, bár az biztos, hogy az elnök új szintre emelte a bizalmatlanságot, amikor kinyilvánította megvetését a transz-atlanti együttműködés iránt. De a belső feszültség már előtte is egyre erősödött, elsősorban a terhek nem egyenlő megosztása miatt, bár de azért ott valami tényleg nincs rendben, ha a három legnagyobb európai tagállam, a németek, franciák és a britek csak nehezen tudnának kiállítani egy dandárt, ha az oroszok megtámadnák a Baltikumot. További gond, hogy az orosz fenyegetés Kelet-Európára összpontosul, így az ottani potenciális célpontországok változatlanul igényt tartanak a biztonsági ernyőre. A déliek viszont jobban tartanak a terrorizmustól és a migrációtól. Ezért azután nem is pártolják annyira a kemény fellépést Moszkva ellen.

Az is tény, hogy a Nato stratégiailag már nem annyira fontos az USA számára, mint korábban és a szövetségesek nem tudnak alapvető segítséget nyújtani Washingtonnak pl. Kínával szemben. Az is probléma, hogy a hagyományos pártok az óceán mindkét partján teret vesztenek a populisták szemben, és ez az instabilitás gyengíti a szervezetet. Ezen belül igencsak zavaró a tekintélyelvű politika felemelkedése olyan helyeken, mint Törökország, Magyarország és Lengyelország. Budapest és Ankara kifejezte csodálatát Putyin iránt, így kérdéses, mennyire lépnének fel a többiek oldalán az orosz revizionizmus ellen. Felvetődik az is, milyen mértékben osztják még a közös nyugati értékeket. Mindez persze egyáltalán nem jelenti azt, hogy a szövetség halálra van ítélve, sok területen nagyon is szükség van rá. De Trump pontosan itt zavar bele a képbe, mert az USA részéről erős vezető szerepre volna szükség. Nem ússza meg a felelősséget, mert nem a Nato kapitányaként jár el.

Spiegel

der_spiegel.jpg

A hetilap abszurdnak nevezi, hogy a magyar kormány be akarja tiltani a gender tanulmányokat az egyetemeken, ám mint rámutat, itt arról van szó, hogy a hatalom kulturpolitikai offenzívát indított a független gondolkodás ellen. A cikk úgy mutatja be az egész akció kezdeményezőjét, Semjén Zsoltot, hogy annak egyik szenvedélye a vadászat, ha úgy hozza sors, helikopterről szedi le a kiszemelt célpontot. Másik passziója, hogy előszeretettel adja a konzervatív kulturharcost, aki fáradhatatlanul figyelmeztet a Nyugat pusztulására. Szerinte Európa nyugati fele már el is veszett, köszönhetően a ballibsiknek, a szabadkőműveseknek, a migránsoknak és a szexuális eltévelyedőknek. Brüsszel szétrombolta a keresztény civilizáció alapjait, de Magyarországon még lehetséges magyar módra élni.

Mostanában új felelőst talált a fenyegető civilizációs katasztrófa ügyében: a nemek kutatását. Ám valójában ideológiai jelképpolitika húzódik meg a háttérben, a hónapok óta tartó kulturkampf részeként. Kezdődött az egész a választás után a Magyar Idők cikkével, amely kritikus írókat és publicistákat támadott. Tusványoson Orbán szellemi-kulturális fordulatot harangozott be a 68-as elit ellen. Az előzmények 2010-11-re nyúlnak vissza, akkor a hatalom tucatjával bocsátott el, illetve szorított ki liberális oktatókat az egyetemekről. A hadjárat a filozófus elleni támadásban csúcsosodott ki, ám az Orbán-kormány kénytelen volt visszavonni a sikkasztás vádját.

Al-Jazeera

aljazeera.jpg

A Human Rigths Watch arra szólította fel a magyar kormányt, hogy vessen véget az embertelen bánásmódnak a tranzitövezetekben és adjon újra enni az elutasított menedékkérőknek. Lydia Gall, az emberi jogi szervezet képviselője úgy fogalmazott: a magyar hatóságok újabb mélypontra süllyedtek, amikor megtagadták az őrizetben lévő emberek ellátását. Láthatólag örömüket lelik a nemzetközi jog megsértésében, ideértve az EU előírásait. Úgy tűnik, a cinikus eljárás célja, hogy rákényszerítsék az érintetteket: menjenek vissza Szerbiába. Az Európai Emberi Jogi Bíróság csaknem két hete már kötelezte Magyarországot, hogy az vessen véget ennek a gyakorlatnak 5 család esetében, ami meg is történt, ám a Human Rigths Watch szerint tucatnyi másik menedékkérőtől megvonhatják az élelmiszert.

A jelentés idézi a Bevándorlási Hivatalt, amely arra hivatkozik, hogy a magyar jogszabályok értelmében a két különleges zónában nem köteles gondoskodni az ott lévőkről. A HRW viszont nemzetközi szerződésekre, illetve normákra hivatkozik. Lydia Gall gyalázatosnak és képtelenségnek tartja, hogy a bíróságon keresztül kell kicsikarni a bajbajutottak számára akár egy szelet kenyeret. Úgy értékelte, hogy az EU-nak sarkára kell állnia, mert máskülönben az egyértelmű jogsértésnek súlyos következményei lesznek.  

 

A bejegyzés trackback címe:

https://b1.blog.hu/api/trackback/id/tr1614196395

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

chrisred 2018.08.25. 12:46:22

@Ménár Atya: Semmit se kérdezek Fletótól, ő már egy politikai hulla, lényegében nem létezik. Voltak, akik azt ígérték, hogy számonkérik rajta ezeket, de láttuk, mi történt.

taga20 2018.08.25. 12:49:18

@chrisred: próbáltam jófej lenni, de nincs fogadó készség a másik oldalon.

talán ménáratyát késztettem hezitálásra:)

chrisred 2018.08.25. 12:53:36

@6.Lenin: Trumpot örül a migrik európai jelenlétének, a miattuk folyó viták gyengítik az európai egységet, így könnyebb préda lesz Amerika számára.

6.Lenin 2018.08.25. 12:55:58

@taga20:

Már ne haragudj, de amit írsz, abból ez jön le. Nekem semmi érdekem nem fűződik ahhoz, hogy téged sértegesselek. Bizonyítsd az ellenkezőjét, és én elnézést kérek tőled.
Ennyi.

taga20 2018.08.25. 13:01:39

@6.Lenin: bármit írok haver, te simán kihozod belőle, hogy fogyatékos vagyok.

nem haragszom, csak aszt akarom mondani, hogy kár értelmesen vitáznunk, mert bármelyik érvemre, aszt mondod, hogy nem értek semmit, itt sem élek, és migráncs simogató vagyok, vagy sorosbérenc, etc.

szerinted, így van értelme?

Helga Beauty Salon. 2018.08.25. 13:23:51

@taga20: : próbáltam jófej lenni, de nincs fogadó készség a másik oldalon.
talán ménáratyát késztettem hezitálásra:)

Nekem jófej vagy, már a múltkor mondtam hogy szívesen megdugnálak kenőcs nélkül, csak ne kurválkodnál azzal a ménárt atyával! Hogyan öltöztél ki megint amitől elkezdett téged hezitálni?

taga20 2018.08.25. 14:33:05

@Helga Beauty Salon: cycmen, neked ez a pasival való dugás a fétised?

taga20 2018.08.25. 15:08:46

@Helga Beauty Salon: te képes lennél egy kecskét megdugni? és te ekézed a miráncsokat?

jézusom:)))

6.Lenin 2018.08.25. 15:56:01

@taga20:

"szerinted, így van értelme? "

Rajtad múlik, néha egy hülyének is lehetnek jó 5letei. (most pont nem rád gondoltam, de lehetnének neked is akár)

"kár értelmesen vitáznunk, "
Ilyesmit én soha nem írtam (hogy mi értelmesen vitáztunk valaha is, és ez kár lenne)

Mellesleg azt csinálsz, amit akarsz, ha rám hallgatsz.

taga20 2018.08.25. 16:18:08

@6.Lenin: "Mellesleg azt csinálsz, amit akarsz, ha rám hallgatsz."

végre valamiben egyet értünk nyugger.

ja és, remélem még sokáig itt baszod a rezet:)

6.Lenin 2018.08.25. 16:43:42

@taga20:

Kösz, ha végeztem, leadhatod a rezet, nem kérek %-ot. Vegyél valamit a purdéknak.

www.youtube.com/watch?v=hr52eoPlvW4&index=33&list=RDoOnL-Yg7Jg0

taga20 2018.08.25. 17:06:38

@6.Lenin: ???? mi a kurvaanyád van?

a zenéd meg egy vidékiszar.

na ez zene gyökér!

www.youtube.com/watch?v=Ul8vqaGGnY0

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.08.25. 18:17:01

@Bravehearth:

"Bárhol üldözhetnek! Ettől még NEM leszel menekült 12 országgal arrébb!"

de, 12 országgal arrébb is menekült maradsz. a "menekült" az ember jelzője, nem az ország jelzője, te faszfej! én minden országban férfi vagyok. te lehet, hogy országa válaogatja. vagy te olyan nyomorék, hülye, idióta,beteg selejt.

itt van például a Bevándorlási és Menekültügyi HIvatal definíciója a menekültről. egy büdös szü nincs arról, hogy a menekült függene attól, hogy melyik országból lép be Magyarországra.
www.bmbah.hu/index.php?option=com_k2&view=item&layout=item&id=421&Itemid=392&lang=hu#

" Az említett országban üldöztetésnek kitett tagoknak igazolniuk kell az állításukat. Nos, a tranzitban többek között ez történik meg."

hazudsz, faszfej, a tranzitban pont erre nem adnak még csak lehetőséget se a geci náci Orbánék.

"Július elsején lépett életbe a menekültügyi szabályozásnak az az új eleme, melynek lényege, hogy elfogadhatatlan a menedékkérelem, ha a kérelmező biztonságos tranzitországon haladt át. Az új szabály miatt július közepén az Európai Bizottság kötelezettségszegési eljárást indított Magyarország ellen, mivel a menekültügyi eljárásra vonatkozó uniós alapelvek szerint ilyen indokra hivatkozva nem lehet elutasítani egy menedékkérelmezőt."

index.hu/belfold/2018/08/16/tranzitzona_eheztetes/

Az is ott van, hogy ez az eljárás törvénytelen. Ami azt is jelenti, hogy nem, a menekült nem lesz attól nem menekült, hoyg Szerbiából jön. EZ csak Orbánék törvénytelen, egyezményeket megszegő faszsága.

" A tranzitban nem is mondják vizsgálat nélkül!"

de vizsgálat nélkül mondják, hazug náci patkány!

"Ergo a, tranzitzónából bármilyen kötelezettség nélkül simán ki lehet szépen vágni a migrit"

Magyarország területéről Szerbiába törvényesen nem lehet kivágni valakit Szerbia engedélye nélkül. Pint ez Orbánék problémája, és az éheztetéssel pont ezt akarják megkerülni. De ez egy geci paraszt "megoldása".

"Szerbia felé nyitott, szépen el lehet takarodni vissza, ahonnan jött. "

Nem léphet vissza Szerbiába, az illegális lenne.

" Ezt te qrvára nem tudod megítélni a tolószékedből, kis lapostetű!"

Bizonyítani tudtam újsághírrel, te genetikai selejt! Te a szaros kis tyúkóladból Orbán faszából sziopva írod a hazugságokat, amire semmi igazolásod nincs. Nem is lehet, mert hazugság.

" Nem kell menekültként kezelni"
Az idézett szövegedben nem volt ilyen, te genetikai selejt! HAZUDSZ.

Semmi mást nem csinálsz, csak hazudsz egyfolytában. Mert egy idióta, elmebeteg, genetikai selejt pszichopata vagy, és pontosan ezért vagy náci.

Te simán megcsinálod azt, hogy beidézel egy szöveget, és a pofánkba hazudsz arrül, hogy mi van benne. A hülye is látja, hogy nem volt benne a szövegben az, amit állítasz. De te egy hazudós hülye vagy, aki simán a pofánkba hazudik.

Ismétlem: nincs olyan egyezmény, amely szerint a Szerbiából jövő bármilyen bevándorló ne lehetne menekült. Még akár a szerb is lehet menekült, aki Szerbiából jön.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.08.25. 18:19:41

@Ménár Atya: "Nekem pl az a véleményem a mindenkori miniszterelnökről, hogy ha az kell,hogy nekem jobb legyen, és ezért le kell szopnia putyint, akkor térddre,és meló"

értem, tehát egy büdös kis kurva vagy.

a pláne az, hogy Orbánnak jobb lesz attól, hogy ellopják PAKS II beruházásainak felét, de neked rosszabb. Orbán azért szopik, hogy neked rosszabb legyen. de téged ez nem zavar, mert kurva is vagy, meg idióta is.

pontosan ezért vagy náci.

és pontosan ezért vagy végzettségedre nézve pedofil.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.08.25. 18:21:52

@6.Lenin: "mindig a tehetetlen/tehetségtelen ember dühöng"

ld a 2006-os csőcseléket.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.08.25. 18:26:02

@6.Lenin: "Most a Fideszre szavazok, mert én nem látom olyan tragikusnak az ország állapotát, sőt.

Vannak köztük is trógerek is? Hol nincsenek, de sok már ki is pottyant ."

te Magyarország legválogatottabb trógerseregére szavazol. Mészárosnál Tiborcznál nincs trógerebb Magyarországon, ezek nagyságrendekkel trógerebbek bárki másnál, aki a rendszerváltás ót Magyarországon lopott. ezek nagyságrendekkel tübbet lopnak, nagyságrendekkel pofátlanabbul. és Pol Pot miatt már bíróság elé se kerülnek, akkor se, ha lebuknak.

nálad idiótább szavazó sem volt még Magyarországon.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.08.25. 18:28:13

@6.Lenin: az ország állapota meg tragikus, de te még nem látod az EU segílykék miatt, amin élősködtök.

taga20 2018.08.25. 18:43:53

@math0: haver, nekem teccik az itteni ámokod, de néha nincs olyan érzésed, hogy a kevesebb több lenne?

u.i.: ha mekkérhetlek, ne külgyé má el a kurvaanyámba:)

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.08.25. 18:46:59

@taga20: :) elég gyorsan pofán szarta magát már megint ez a náci.:)

taga20 2018.08.25. 18:53:49

@math0: nem tucc kibújni a bőrödből mi?:)

hogy rohadnál meg!

na zene, me remélem azé nem vagy annyira anyaszomorító!:)

www.youtube.com/watch?v=ZJppqS8uDyQ

Bravehearth 2018.08.25. 19:50:43

@math0: Ideges vagy brendelmatyi? Már a gépelés is probléma? :-) Csupa nyál a monitorod? Nagggggyyyyyyyyyon hellllllyes! Termeld azt a gyomorsavat és gúvadjon a szemed, kisautó!!! Tudod: mondtam neked, hogy csak akkor tuti a vergődésed, ha igazi idegbaj kerülget és dagadnak az erek! :-) Csak így tovább! Szenvedj, fájjon! :-D

"de, 12 országgal arrébb is menekült maradsz. a "menekült" az ember jelzője, nem az ország jelzője, te faszfej!"

Szövegértés, kisautó, szövegértés! :-) Tudom, hogy nehéz ügy, de tényleg ezen múlik. Tehát, a menekült az nem csak 12, de 17 országgal arrébb is menekült. Tudod, mi a különbség, gyengeelméjű agyhalott polgártárs? A KÖTELEZETTSÉGEK! Már a második biztonságos országnak sincsenek KÖTELMEI a menekülttel szemben, mivel az ott a vonatkozó egyezmény szerint is már biztonságos országban tartózkodik. Tehát a következő ország már ELDÖNTHETI, hogy beengedi-e, vagy sem. Mivel már NEM KÖTELES menedékkérőként kezelni! Tudod: biztonságos országban van. Ettől még beengedheti, de NEM KÖTELES!!! Sebaj, következőre majd sikerül.

"én minden országban férfi vagyok. te lehet, hogy országa válaogatja."

Öööö, most akkor már te is 'genderezel'? Mellesleg, annyiban javítanálak, hogy minden országban egy betegbogár, ostoba gyökér vagy. Ettől még persze férfi is, csak az nem ír le kellő pontossággal. ;-)

"
math0 válaszolt neked:

@Bravehearth:

"Bárhol üldözhetnek! Ettől még NEM leszel menekült 12 országgal arrébb!"

de, 12 országgal arrébb is menekült maradsz. a "menekült" az ember jelzője, nem az ország jelzője, te faszfej! én minden országban férfi vagyok. te lehet, hogy országa válaogatja. vagy te olyan nyomorék, hülye, idióta,beteg selejt.

itt van például a Bevándorlási és Menekültügyi HIvatal definíciója a menekültről. egy büdös szü nincs arról, hogy a menekült függene attól, hogy melyik országból lép be Magyarországra."

Csak ennyi: "Az a személy lehet menekült, aki faji, illetőleg vallási okok, nemzetiségi -, vagy meghatározott társadalmi csoporthoz tartozása, avagy politikai meggyőződése miatt hazájában üldöztetést szenvedett el, vagy ilyen üldöztetéstől megalapozottan fél, jelenleg Magyarország területén tartózkodik és menekültstátusz iránti kérelmet terjesztett elő."

Érted: MEGALAPOZOTTAN FÉL (és nem említi, hogy a hazájában, hanem olyan országból akar belépni)! Ergo ezt a migrinek KELL bizonyítania. Ha bizonyítja, ok. Ha nem, akkor hellóka! Mehet vissza.

"hazudsz, faszfej, a tranzitban pont erre nem adnak még csak lehetőséget se a geci náci Orbánék."

Te hazudsz folyamatosan. Minden lehetőséget megkapnak rá. Hogy nem tudják bizonyítani, ez talán azért van, mert még a hazájukat, korukat, nevüket illetően is hazudoznak. Ennyike. ;-)

" Az új szabály miatt július közepén az Európai Bizottság kötelezettségszegési eljárást indított Magyarország ellen, mivel a menekültügyi eljárásra vonatkozó uniós alapelvek szerint ilyen indokra hivatkozva nem lehet elutasítani egy menedékkérelmezőt."

Tehát nem törvény és jogszabály tiltja (nem is tilthatja, hiszen a menekültügy és a bevándorlás tagállami hatáskör), hanem állítólagos uniós 'alapelveket' sért. Amelyeket most már értelemszerűen leszarnak az olaszok is, a bajorok is, az osztrákok is és persze a románok is. No és a bolgárok is, ahol szintén van kerítés és épp erősítik is. Hát persze. Eljárást indítottak? De kár. Ja, nem. Tegyék! Sok sikert hozzá! Még kb. 6-7 hónapja van ennek a bagázsnak, utána mennek a levesbe! ;-)

A cikk továbbra sem válaszol arra a kérdésre, hogy mi a faszt keres egy afgán luvnya a szerb-magyar határon és ha már ott van, akkor mi a rántott kurva anyja elől menekül Szerbiából, amely biztonságos állam??? A többi balliba mázt és pardavimártás ostoba baromságot most nem is emlegetném, mert fölösleges.

"Az is ott van, hogy ez az eljárás törvénytelen."

Szerintük. A parlament szerint és szerintünk törvényes. Pont.

"de vizsgálat nélkül mondják, hazug náci patkány!"

Továbbra is hazudozol, nem meglepő. Vizsgálják, csak nem tetszik az eredmény. Ez lehet, de nem kell érdekeljen minket. Nem is érdekel! A te ajvékolásod sem! :-)

"Magyarország területéről Szerbiába törvényesen nem lehet kivágni valakit Szerbia engedélye nélkül."

Szerbia területéről sem lehet törvényesen Magyarország engedélye nélkül belépni. :-)

"Nem léphet vissza Szerbiába, az illegális lenne."

Ha jogilag nem léptetik be, akkor nem az! Ez a tranzitzóna lényege. Tudod, mint a reptéren. Ha nem engedtek be, röppenhetsz haza a picsába! Ennyi. :-)

"Bizonyítani tudtam újsághírrel, te genetikai selejt!"

Az a cikk semmit nem bizonyít! Ajvékoló migrik és méltatlankodó ballibák gágogását írták le több oldalban. De nem bizonyít semmit! Vádaskodik és fröcsög. Sebaj, tegyék. Demokráciában fröcsöghetnek és vádaskodhatnak is. Ez ilyen.

"Az idézett szövegedben nem volt ilyen, te genetikai selejt!"

Az idézett szöveget nem tudtad értelmezni, mert ostoba és visszamaradott vagy! Tényleg! Anyád már indokolta, miért csak őt rakhatta meg a bátyókája? ;-)
Folyt. Köv.
B.

Bravehearth 2018.08.25. 20:00:34

@math0: "Semmi mást nem csinálsz, csak hazudsz egyfolytában."

Az, hogy nem tudsz szöveget értelmezni, hülyeségeket idézel be és téves következtetésekre jutsz, nem azt jelenti, hogy a másik fél hazudik. Egyszerűen csak annyit jelent, hogy gyenge, buta és korlátolt vagy a szöveg értelmezéséhez. Élj együtt a tudattal, hogy hülye vagy! Anyád megbékélt vele, apádat nem is érdekli és láthatóan a társadalmat sem. Esetleg a kezelőorvosod talán még gondolkodik rajtad. Vagy már ő sem. Tényleg! A karmelita nővérek talán még érdeklődéssel fordulnak hozzád és akkor még nőt is látsz életedben!? Hm...??? Na, matyigyerek?

"Mert egy idióta, elmebeteg, genetikai selejt pszichopata vagy, és pontosan ezért vagy náci."

Termeld azt a gyomorsavat, termeld, kisautó! :-) Hogy lesz így ebből gutaütés? Tudsz te ennél jobbat is! Vagy nem...?

"Te simán megcsinálod azt, hogy beidézel egy szöveget, és a pofánkba hazudsz arrül, hogy mi van benne."

Lásd fentebb! Tudod, a sok többi tudja értelmezni az írottakat. Neked ez nem jön össze. Ettől még nem a többiek a hülyék! Vagy anyád mindig mindent rád hagyott, matyi??? Ezért van ez a trauma...? Szegény! Bocsi, de leszarom a szociális és egészségügyi problémád, ha hülye vagy a szövegértéshez, az a te problémád! Akkor is, ha a szüleid okozták. ;-)

"Ismétlem: nincs olyan egyezmény, amely szerint a Szerbiából jövő bármilyen bevándorló ne lehetne menekült."

Az nem mindegy, hogy van-e vele szemben KÖTELEZETTSÉGED. És idéztem neked az egyezményt, mely szerint kötelmed azzal szemben van, aki közvetlenül olyan területről érkezett, ahol IGAZOLHATÓAN veszélyben van! Az, hogy ő azt állítja, az egy dolog. Azt igazolni kell. Ha nem sikerült, akkor mehet vissza az anyja valagába!

"Még akár a szerb is lehet menekült, aki Szerbiából jön."

Látod, köcsög? Érted te ezt! Ez a lényeg! Ha Szerbiából egy szerb (állampolgár) érkezik azzal, hogy veszélyben az élete és IGAZOLNI tudja azt is, hogy szerb és azt is, hogy valóban veszélyben van (hiszen az egyezmény szerint is vannak kizáró tényezők), akkor pontosan ez a helyzet! Megértetted, vagy csak ráhibáztál, gyengeelméjű idióta? Na, csak így, ezen az úton tovább és talán még azt is el fogják hinni rólad, hogy agyad is van, nem csak egy ujjakkal megtoldott dinnye az amorf tested átka! ;-)
B.

taga20 2018.08.25. 20:06:14

@Bravehearth: édesfaszom, orvosnál voltál má?:)))

Bravehearth 2018.08.25. 20:14:20

@taga20: Természetesen. Miért ne lettem volna? Mi a gond?
B.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.08.25. 20:19:08

@Bravehearth:

Ismétlem: nincs olyan egyezmény, amely szerint a Szerbiából jövő bármilyen bevándorló ne lehetne menekült.´

Nem tudtál ilyet idézni. Idéztél dolgokat, amiben semmi ilyen nem szerepelt. Én idéztem a Hivatal szövegét, amiben szintén nem szerepelt ilyen.

"És idéztem neked az egyezményt, mely szerint kötelmed azzal szemben van, aki közvetlenül olyan területről érkezett, ahol IGAZOLHATÓAN veszélyben van!"

Hazudsz, nem idéztél ilyet sem.

Egyszerűen egy hazug, idióta, pszichopata, elmebeteg hazud disznó vagy, akárcsak Orbán, és akárcsak a többi náci. AZért vagytok nácik, mert ti vagytok a magyar selejt.

taga20 2018.08.25. 20:24:07

@Bravehearth: semmi, csak nem szeretnék egy sötét sikátorban találkozni veled, me elmennék melletted:)

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.08.25. 20:31:56

@Bravehearth: "kötelmed azzal szemben van, aki közvetlenül olyan területről érkezett, ahol IGAZOLHATÓAN veszélyben van!"

Semmi ilyen nem volt az egyezményben, hogy kötelezetsséged CSAK ezekkel szemben van, te idióta, selejtes barom! És az sem volt a szövegedben, hogy a többi nem menekült. Egy elmebeteg szinten idióta barom vagy. Nem bírsz értelmezni egy egyszerű, magyar mondatot sem. Logikai képességeid egy birka logikai képességeit sem érik el.

"A menedéket nyújtó állam az országba való jogellenes belépésük, vagy tartózkodásuk miatt nem sújthatja büntetéssel azokat a menekülteket, akik közvetlenül olyan területről érkeztek, ahol életük, vagy szabadságuk veszélyeztetve volt, és akik engedély nélkül lépnek be területére..."

Ez a szöveg mond valamit azokról, akik közvetlenül veszélyeztetett országból jönnek. De ez sehol a jó édes kurva anyádban nem jelenti azt, hogy a többi bevándorlóval szemben nincs kötelessége a magyar államnak, és azt sem, hogy azok nem menekültek.

HA A=>B akkor az nem jelenti az, hogy nem A => nem B. Már mondtam. nem fogtad fel. Megbuktál a legegyszerűbb IQ teszten, te húgyagyú genetikai selejt!

De most komolyan, egy IQ tesztben tipikusan ilyen példák vannak, és te úgy hasaltál el, hogy teli pofával szoptad be a vontatóhorgot.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.08.25. 20:35:52

@Bravehearth:

"A menedéket nyújtó állam az országba való jogellenes belépésük, vagy tartózkodásuk miatt nem sújthatja büntetéssel azokat a menekülteket, akik közvetlenül olyan területről érkeztek, ahol életük, vagy szabadságuk veszélyeztetve volt, és akik engedély nélkül lépnek be területére..."

Ez a szöveg azt jelenti, hogy ha egy szomszédos országban például háború van, és jönnek a menekültek, akkor a magyar állam nem sújhatja őket böntetéssel az illegális átlépésért.

De ebből nem következik az, hogy aki biztonságos országból jött bevándorló nem menekült, vagy az, hogy nincsen a magyar államnak kötelezettsége velük szemben. Ezekről ez a szöveg kurvára semmit nem mond.

Te egyszerűen egy szellemi fogyatékos barom vagy, aki nem vagy képes értelmezni ezt a mondatot. Pontosan azért vagy náci, mert ilyen szellemi fogyatékos vagy.

Bravehearth 2018.08.25. 20:36:36

@math0: "Nem tudtál ilyet idézni. Idéztél dolgokat, amiben semmi ilyen nem szerepelt. Én idéztem a Hivatal szövegét, amiben szintén nem szerepelt ilyen."

Az, hogy te nem találtad meg benne a lényeget, az sajnos nem engem és nem az egyezményt minősíti, hanem téged és anyádat. :-) De ez nem nekem kell fájjon. És láthatóan nem is nekem fáj. Tehát a világ jól van így.

Idéztem neked az '51-es egyezményt, amelyben egyértelműen szerepel, hogy a KÖZVETLENÜL veszélyes területről érkezőkkel szemben van KÖTELMED! Ha 'x'-edik biztonságos államként vagy a képben (ahogy jelenleg is), akkor ELDÖNTHETED, hogy foglalkozol e a MIGRI problémájával, avagy leszarod azt! Ha leszarod, akkor sem sértesz semmiféle jogszabályt! Ma Magyarországra az egyezmény szövegéből adódóan az Ukrajnából érkező (ukrán) polgárokkal szemben volna kötelmünk. Mással szemben NEM! '91-ben pedig a Szerbiából és Horvátországból érkező MENEKÜLTEKET engedtük be, mert ott akkor VALÓBAN háború volt. Na, ezt gondold át, ha képes vagy rá a vérfertőzött (vigyázz: nem vérmérgezett!!!) agyaddal, kicsirigó!

"Hazudsz, nem idéztél ilyet sem."

Ó, dehogynem. Ne vesd a szememre, hogy nem találtad meg vagy képtelen vagy értelmezni! Apudat már meg sem mered kérni, hogy segítsen. mi? Marad az idegbaj, matyi? Hát mit fog szólni így karácsonykor a Jézuska? Valld be, hogy a virgácsra gyúrsz, azért vagy ilyen retardált, igaz? ;-) Na, genderszak! Igazam van? :-D

"Egyszerűen egy hazug, idióta, pszichopata, elmebeteg hazud disznó vagy, akárcsak Orbán, és akárcsak a többi náci. AZért vagytok nácik, mert ti vagytok a magyar selejt."

Ha valaki visszaolvassa a kommenteket és a tieid is átnyálazza, nyilván erre a következtetésre fog jutni! Ja, nem. Talán az jut eszébe, hogy egy gyakorló elmebeteg szabadult a blogketrecbe és napok óta csak rázza a rácsot, egymás után veri szét a klaviatúrákat és nem győzi törölni a monitort!

Figyelj, betegbogár, nézd inkább a pornhub-ot! Hidd el, ha egy rövid ideig is, de jobban érzed majd magad! És a világ is szebb helynek fog tűnni! És ott még migripornót is találsz, valami betegagyú még a fajtádra is gondolt! ;-)
Na, pá, betegbogár!
B.

@taga20: Naaa! Most miért írsz ilyet? :-)

Mellesleg, az egyik korábbi értékeléseddel egyetértek. Sosem gondoltam, hogy így lesz, de ma ez is megtörtént!
B.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.08.25. 20:40:08

@Bravehearth: szerinted én vagyok a hülye, és nem tudom a szöveget értelmezni. szerintem te vagy a hülye és nem tudod értelmezni a saját szövegedet.

na most nemek Ph.D.-m van, és 8-s H-indexem. neked meg 4 elemid, és közmunkás vagy a sarki kocsmában. mennyi a valószínűsége, hogy te értelmezed helyesen a szöveget, te idióta barom?!

taga20 2018.08.25. 20:45:04

@Bravehearth: na meséjj retek, mi az ami teccett a libsibolsi dumámból?

csak nem az, hogy minden fityeszes egy barom?:)

uploads.disquscdn.com/images/7392e97c2d69ddaccd9f48b2120743ebde564d9e3c3309e9adbec54d2e4103b3.jpg?w=800&h=450

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.08.25. 20:49:09

@Bravehearth:

"a menekült az nem csak 12, de 17 országgal arrébb is menekült."

köszönjük. eljutottunk oda, hogy az eredeti állításodat meghazudtoltad, és pofán fostad magad:

Bravehearth 2018.08.24. 15:36:22

" Hiszen NINCS olyan indok, ami miatt BÁRKINEK menekülnie kellene akár a szerbektől, akár a horvátoktól! Aki onnan betámolyog az NEM MENEKÜLT, tökmindegy, hogy mit ad elő. Irreleváns. Egy bangladesi, marokkói, eritreai és még a jóég tudja, hogy honnan idetévedt migri a szerb-magyar határon nem lehet menekült! "

Tegnap még azt írtad, hogy ha a szerb határról jön valaki, akkor függetlenül attól, hogy üldözik-e a hazájában, nem menekült.

Mára odáig eljutottál oda, hogy belásd, menekült.

Ez nálad 1 napig tartott, egy nap győzködésbe került, hogy ezt a nagyon egyszerű dolgot belásd, és közbe összekéáromkodtad még a jó édes kurva anyádat is.

Ennyi elég is volt belőled, te bizonyítottad magadról, hogy egy idióta, elmebeteg, genetikai selejtes pszichopata patkány náci vagy, aki simán megcsinálja, hogy egy nagyon egyszerű kérdésben baromságot állít, egy napik, sok kommenten keresztől nyomja a baromságát, fröcsköl, pocskondiázik másokat, miközben te magad vagy az idióta hülye.

Ennél fényesebben ritkán demonstrálja egy pszichopata elmebeteg, hogy pszichopata elmebeteg. Téged azonnal be kéne zárni az ideggondozóba!

taga20 2018.08.25. 20:49:40

@math0: "na most nemek Ph.D.-m van,"

haver ez mi?

ja és egy csomó péhádés rohangál magyarországon, akik full hülyék!

itt van például ez a csóka. néha az az érzésem, hogy tesók vagytok:))

orulunkvincent.blog.hu/2018/08/23/a_hibatlan_fidesz-es_professzor_tanulmanyposzt

Bravehearth 2018.08.25. 20:50:42

@math0: " Ez a szöveg azt jelenti, hogy ha egy szomszédos országban például háború van, és jönnek a menekültek, akkor a magyar állam nem sújhatja őket böntetéssel az illegális átlépésért."

Ezt nem is tette a magyar állam! Ha a teljes egyezmény szövegét elolvasod, akkor ott le van írva pontosan az is, hogy KÖTELMED csak ezekkel szemben van! Nem szankcionálhatod, ha ilyen területről jön be! Továbbá az is egyértelműen meg van határozva, hogy mi a menekült kötelme! Többek között együttműködni a fogadó ország hatóságaival, igazolni KÖTELES azt, hogy az élete veszélyben van, továbbá a személyazonosságát is KÖTELES igazolni! No, aki nem a tranzitban próbálkozik, az egyből kiesett bármilyen kategóriából. Aki a tranzitba belép és ott előadja, hogy minden papírja elveszett és bemondásra higgyük el, hogy valahol valami putrividéken veszélyben van az élete, az is kiesett bármilyen hasonló kategóriából. Továbbá a jogos kérdést sem tudja megválaszolni, miszerint Szerbiában veszélyben van-e az élete, bármilyen ok miatt!? Mert az egyezmény teljes szövegéből ez derül ki!

Ne fáradj, anno a jogászblogon szanaszét szedtük az egészet és nyilván nem magadfajta retardált hülyegyerekek, hanem nemzetközi jogászok értelmezték és definiálták a benne foglaltakat. És az sem véletlen, hogy a niederpatkány (tudod: a gyurcsótány fasza) tavaly mozgalmat indított, hogy terjesszék ki a menekült fogalmát! Nyilván azért, mert az '51-es definíciók szerint ez a sok koszhadék afgán és egyéb szír-szar patkány minden, csak nem menekült! És ezt ők is pontosan tudják, de nyomni kell a balliba ostobaságokat, mert mégis ciki, hogy a 2%-os arányukkal szart se tudnak tenni sem itthon, sem külföldön. Így legalább megtalálják a fajtádbéli hasznos idiótákat, hogy a baromságaikat nyomjátok ezerrel. Hát nyomjad! :-) Csak ettől nem leszel sem okos, sem ügyes, egyszerűen csak ugyanaz az idióta fitymatúró maradsz, aminek szült az anyád. ;-)

"De ebből nem következik az, hogy aki biztonságos országból jött bevándorló nem menekült, vagy az, hogy nincsen a magyar államnak kötelezettsége velük szemben. Ezekről ez a szöveg kurvára semmit nem mond."

A bevándorló az valóban nem menekült! Ezt jól is írtad. Látom, ráállt a kezed. Ok. Tehát ha biztonságos országból kopogtat, akkor jogosan kérdezi az állami hivatalnok vagy katona, hogy ugyan már mi a rántott jó kurva anyád elől menekülsz, te szír-szar? Szerbiában mi a bajod, köcsög? Tovább hol vannak a papírjaid? Nincsenek? De kár...
A teljes egyezmény pontosan definiálja, hogy az ilyennel szemben SEMMIFÉLE kötelmünk sincs! Ezt a niederpatkány is tudja, a csótány is tudja, sőt még az az uniós avramiakurvaanyja is tudja és még az alkesz is pontosan tudja! Nem véletlen, hogy 'uniós alapelvekre' hivatkozva indítottak eljárást és NEM JOGSZABÁLYRA hivatkozva! Mivel a kérdés még mindig tagállami hatáskör! De nem baj, csak kicsit nézünk hülyének amiatt, mert te ezt nem tudod fölfogni!

Ahogy anyád is biztos meglepődött, mikor szóltak neki, hogy nem a méhlepényt kellett volna fölnevelnie...! ;-)

"Te egyszerűen egy szellemi fogyatékos barom vagy, aki nem vagy képes értelmezni ezt a mondatot. Pontosan azért vagy náci, mert ilyen szellemi fogyatékos vagy."

Naaa, tudsz te ennél jobbat is! Nem igaz, matyi? Na, röffentsd azt a netes pornót, legyen két jó perced! ;-) Vagy anya már alszik? :-D
B.

Bravehearth 2018.08.25. 20:53:33

@math0: ""a menekült az nem csak 12, de 17 országgal arrébb is menekült."

köszönjük. eljutottunk oda, hogy az eredeti állításodat meghazudtoltad, és pofán fostad magad:"

Hívhatod akárhogy, kötelmed NINCS veled szemben. Vagyis ELDÖNTHETED, hogy menekültként kezeled, beengeded, vagy migriként egyszerűen lepattintod! Ez a lényeg, ezt nem fogod föl, gyépéharc! :-)
Látod? Örömködsz azon, amit nálad nagyságrendekkel értelmesebb szakjogászok szépen levitáztak már és levezették, hogy faszságokat beszélsz. :-) De nem baj, nyomasd még, hiszen így nem unalmas a játék! :-)
B.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.08.25. 20:54:01

@Bravehearth:

"pontosan az is, hogy KÖTELMED csak ezekkel szemben van!"

hol? idézet? link?

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.08.25. 20:55:27

@Bravehearth: magyarázkodhatsz. pofán fostad magad, meghazudtoltad magad. hiteltelenné váltál. azt se vesszük komolyan, amit kérdezel. egy hazug geci disznó állat vagy, és ez itt bebizonyosodott, és elismerted.

Bravehearth 2018.08.25. 20:57:21

@math0: Matyigyerek! Neked egyszerűen kromoszómahibád van... És pszichés problémáid. Tökéletes érv vagy az abortusz mellett és a vérfertőzés ellen. :-)

És a hatalom azért szerencsés, mert sok magadfajta idióta betegbogár támadja, sok értelmes és valóban érvekkel küzdő egyéb ellenzéki mellett! A fajtád hiteltelenít bármilyen értelmes érvelést a hatalom baromságaival szemben! Ha valakinek valóban segítesz, az maga Orbán! Majd, ha ezt képes leszel fölfogni, akkor talán tovább tudsz lépni. Én ugyan semmi esélyét sem látom ennek, de ettől még leírom, hátha segít neked. Vagy nem... Hidd el, nekem nem fáj, ha kínlódsz! :-)
B.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.08.25. 21:00:23

@Bravehearth: akár veszélyes a szomszéd ország, akár nem, ahonnan a bevándorló jön, az országnak az a kötelessége, hogy érdemben megvizsgálja a menekült kérelmét, és ne általányban utasítsa el, mint Orbánék. az EU pont ezt kifogásolta, és ezért indítottak eljárást. Orbán egyezményt szegett, Orbán egy köztörvényes, bűnöző, pszichopata, náci paraszt.

ha a szomszéd országban közvetlenül háorú van, vagy közvetlenül üldözik, akkor csak annyia különbség, hogy a menekültet még illegális hatátálépésért sem szabad büntetni.

a szöveged tehát csak ennyit mond: hogy közvetlen menekültet még illegális határátlépésért sem szabad büntetni.ez sehol a jó édes kurva anyádban nem jelenti, hogy más esetben nem menekült a menekült, és azt sem, hogy nem kell érdemben vizsgálni.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.08.25. 21:02:05

@Bravehearth: na, miután pofán fostad magad, már az érvelés utánzatát se próbálod eljátszani, már csak a nettő szar fröcsög a szádból. kikaptál, frusztrált vagy. ezért fröcsögsz.

Bravehearth 2018.08.25. 21:02:55

@math0: Nem érted, mi? Segítek: ha elmenekült a paraszt, akkor menekült. Itt is menekült lesz, de NEM KELL ANNAK TEKINTENED, te retardált! Erről szól az egyezmény! És ezt tudják pontosan a fajtádék is! :-) És látod, kicsigyökér? Te is ugyanabba a faszságba futsz bele, mint a niederpatkányt. Védi azt, amit nem lehet. Ugat arról, ami le van írva egyértelműen! Idióta...

"hol? idézet? link?"

Én is, mások is idéztek, linkeltek neked épp eleget. Keresgélj és reménykedj! :-) Jogászblog egy tipp... És a niederpatkány tavalyi kampányát is nézegesd! Érdekes indokolások szerepelnek benne. Többek közt az '51-es egyezmény 'hiányosságait' is emlegeti! Vajon miért...? Gondolkozz brendelpatkány! Már, ha sikerül... Akkor is idegeskedhetsz, mert:

- továbbra is szigorodni fognak a jogszabályok
- továbbra sem fognak tudni beszállingózni a koszlidércek
- te továbbra is le leszel szarva
- a migrijeid továbbra is ki lesznek baszkodva
- továbbra is az Orbán marad a miniszterelnök

Ebből indulj ki, kisautó. :-)
B.

Bravehearth 2018.08.25. 21:10:05

@math0: "ha a szomszéd országban közvetlenül háorú van, vagy közvetlenül üldözik, akkor csak annyia különbség, hogy a menekültet még illegális hatátálépésért sem szabad büntetni."

Értem. És ha az illegális határátlépés egyik szankciója az azonnali kiutasítás??? :-D Akkor mi a jó kurvaanyádat kezdesz a határon???

"ez sehol a jó édes kurva anyádban nem jelenti, hogy más esetben nem menekült a menekült, és azt sem, hogy nem kell érdemben vizsgálni."

De, vizsgálják. Megvizsgálják, hogy Szerbiában milyen veszélyben vannak. Ja, nincsenek veszélyben??? Pfff... Akkor mi a retek anyjáért menekül? Menjen vissza Szerbiába, semmi dolga itt! Ennyike.

Mellesleg továbbra sem vetted észre, hogy milyen KÖTELMEI vannak a menekültnek! Amelyeket egyébként ezek a szír-szarok és egyéb patkányok leszarnak! Ergo még az egyezmény szerint SEM KELL menekültnek tekinteni őket!

"...na, miután pofán fostad magad, már az érvelés utánzatát se próbálod eljátszani, már csak a nettő szar fröcsög a szádból. kikaptál, frusztrált vagy. ezért fröcsögsz."

Mindig csak így veszítsek, idióta! :-D Egész este itt röhögünk rajtad, retardált! :-) Többen csodálkozunk, hogy egy ilyen kérdésben is a magadfajta fogyatékos, ostoba gyökerek ilyen gyenge ajvékolása az, ami szemben áll a hatalom érvelésével! Hát, nincs nehéz dolguk...! ;-) Örömködve olvassuk az idegbajod, te gyökér...! :-D

Komolyan, qrvajót szórakoztunk rajtad! Szánalmas vagy, mégis szórakoztatóan idióta! Ha anyád eredetileg is ilyet akart, akkor tényleg sikerült neki!
Lol...
B.

taga20 2018.08.25. 21:28:06

@Bravehearth: boksz! csak a fejét, hogy meg ne sántuljon!:))

Bravehearth 2018.08.25. 21:31:56

@taga20: Most őszintén! Még a fejét üssem? Üti az élet...! ;-)
B.

taga20 2018.08.25. 21:38:54

@Bravehearth: ezt gondolom tükör előtt mondtad:)))

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.08.25. 22:32:03

@taga20: "ja és egy csomó péhádés rohangál magyarországon, akik full hülyék!"

Magyarországot nagy kezdőbetűvel írjuk, te full hülye! Próbáljál meg mesterséges intelligencia kutatásból Ph.D.-t szerezni! A fasorban sem vagy te ahhoz!

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.08.25. 22:35:29

@Bravehearth:

"Itt is menekült lesz, de NEM KELL ANNAK TEKINTENED"

Aha. Nyertél egy beutalót az elmegyogyóba, te retardált! Te hibbant vagy.

"Én is, mások is idéztek, linkeltek neked épp eleget. Keresgélj és reménykedj! :-)"

Tehát hazudtál. Nincs ilyen a szövegben. Keresgéljen neked a kurva anyád! Nem az én feladatom neked keresgélni. Szerintem nincs ilyen a szövegben, mi a jó édes kurva anyádat keresgéljem azt, ami nincs, te retardált, elmebeteg fasz?!

És ne hazudozz, te náci patkány! És mivel pofán szartad magad, el is áshatod magad, egy hiteltelen, hazudozós, elmebeteg selejt vagy.

taga20 2018.08.25. 22:40:56

@math0:

igazad lehet haver, tényleg nem tudnék.
de téged egy csomó dologban megennélek.

eszt ír és mond!:)

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.08.26. 00:05:15

@taga20: "csomó dologban megennélek. "

minden olyan dologban sokkal jobb vagyok nálad, ami nekem számít, a többit meg leszarom. most, hogy két pofával tolod magadba a babfőzeléket, kit érdekel?!

taga20 2018.08.26. 11:15:52

@math0: imádom a nárcisztikus fazonod haver!:)))

"fontos jellemvonásuk, hogy szörnyen arrogánsak, önelégültek és látszatra nagyon magabiztosak."

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.08.26. 13:31:19

@taga20: én nem látszatra, hanem tudás alapján, és tényleg magabiztos vagyok.

taga20 2018.08.26. 13:34:17

@math0: haver, nem okoztál meklepetést!:)))

Bravehearth 2018.08.26. 17:16:04

@math0: "Aha. Nyertél egy beutalót az elmegyogyóba, te retardált! Te hibbant vagy."

Visszaolvasgatva a sorokat ez nyilván egyértelműen látszik. Ja, nem. :-D Ha már beutaló, te matyigyerek... Annak örülj, hogy megúszhatod mindazt, amit itt leírsz! :-) Normál körülmények között még anyádat is megölnék, miután a beleidnél fogva lógatnának lámpára, te kis idegbaj! :-) De azért továbbra is örömmel olvasom, hogy ma is idegbeteg vagy! És ez jó!

- Továbbra is le vagy szarva!
- Továbbra is egy betegbogárnak tart bárki, aki egy sorod is olvassa.
- Továbbra sem érdekel senkit sem a nyomorult véleményed!
- Továbbra is ki lesznek baszkodva a migrik a dróton túlra! És jól van ez így...
- Továbbra is Orbán marad a miniszterelnök.
- Továbbra is idegbeteg leszel minden nap és én jókat röhögök rajtad! ;-)

Ez a lényeg, matyi! A többi az csak a te szerencsétlenkedésed.

"Tehát hazudtál. Nincs ilyen a szövegben. Keresgéljen neked a kurva anyád! Nem az én feladatom neked keresgélni."

Leírhatod ezerszer a hülyeségeid, a lényeg ugyanaz marad. Az érintett szöveg nálad sokkal képzettebb szakemberek szerint is EGYÉRTELMŰEN deklarálja, hogy ezeket a koszlidérceket gond nélkül ki lehet rugdalni az országból! Hogy te nem találod a szövegben az erre utaló részletet, ez nem az én problémám. A tiéd. De leszarom. ;-) Keresed, akkor keresed, ha nem keresed, akkor nem. Szarok rá! :-)
Lényegtelen, hogy mit érzel feladatodnak, mert nem vagy tényező. Úgy is mondhatnám, hogy létezésed ténye sem számít, ahogy ostoba vergődésed sem. Mellesleg, ha bármi hang is igaz volna abból a sok baromságból, amit leírsz, akkor nem húzódna évek óta elég komoly jogi vita egy rakat kormány és az unió és néhány civil szervezet, vagy akár az ENSZ között. Továbbá ha igazad volna (mint ahogy nincs), akkor most ez a portugál majomfasz sem volna kénytelen az ostobaságait világgá böfögni az ENSZ közgyűlése előtt! De sebaj, addig jó, amíg a magadfajta majompöcs még ezt sem képes fölfogni! ;-)

"Szerintem nincs ilyen a szövegben, mi a jó édes kurva anyádat keresgéljem azt, ami nincs, te retardált, elmebeteg fasz?!"

Hát jó. Szerintem (és még seregnyi nemzetközi jogász szerint is) pedig ott van a szövegben. Írtam már neked, hogy anno szanaszét lett szedve a konvenció szövege, ami elég egyértelmű utalásokat és definíciókat tartalmaz. Gondolom ezzel a fajtád gyöngye, a niedergeci is pontosan tisztában van, nem véletlenül majomkodott tavaly a balfasz kezdeményezésével...

"És ne hazudozz, te náci patkány!"

Azt csinálok, ami nekem tetszik! :-) Leírom, ami van, függetlenül attól, hogy te ezt minek tekinted. Szarok rád! :-) És ha ez neked nem tetszik, számomra csak jobb lesz a világ. ;-) Az a jó, ha neked fáj...!

"És mivel pofán szartad magad, el is áshatod magad, egy hiteltelen, hazudozós, elmebeteg selejt vagy."

Mégis te törölgeted a szád szélét itt két napja, te agybeteg... :-) Nem vagy tényező, egy semmi vagy. Ostoba, buta és beteges. Addig jó a hatalomnak, amíg az ilyen hozzád hasonló retardált gecitarisznyák köhögnek miattuk. Addig nincs mitől tartaniuk. Ugye még ezt sem fogtad föl?! Kicsirigó...
Hihetetlenül ostoba, mégis mulattató egy szövettenyészet vagy.
B.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.08.27. 00:02:55

@Bravehearth:

Az egyik oldalon ott vagy te, az elmebeteg idióta, a 4 elemiddel, és a közmunkáddal, meg a csuti paraszt. Amásik oldalon itt vagyok én, a Ph.D.-mmel, meg a seregnyi jogász az EU-ban, te retardált genetikai selejt!

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.08.27. 00:03:39

@Bravehearth: A parasztlázadások még sosem győztek. Most se fogtok.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.08.27. 00:09:05

@Bravehearth: az, hogy Orbán évek óta van a bíróságok előtt, az kb olyan, mint, hogy Portik évek óta van a bíróság előtt. mindkettő egy utolsó, senkiházi, köztörvényes, geci bűnöző.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.08.27. 00:20:44

@Bravehearth: "Az érintett szöveg nálad sokkal képzettebb szakemberek szerint is EGYÉRTELMŰEN deklarálja,"

HAZUDSZ. egyetlen ilyen szakembert nem idéztél, nem neveztél meg, nem hivatkoztál, nem igazoltad, hogy a szakember ezt mondja, és azt sem, hogy szakember.

ez még "a Józsi tegnap a kocsmában azt mondta..." állításnál is gyengébb, és szánalmasabb "érv".

Bravehearth 2018.08.27. 07:51:02

@math0: Fölébredtél, phd-s gyépéharc? Helye! Szenvedj tovább, rosszabb lenne a világ, ha ma se fájna neked! Kiskancsó... Ma is röhögök rajtad és a szánalmas fájdalmadon, de valahogy sajnálni nem tudlak, matyi! Bár szórakoztató vagy a hülyeségeddel, mégis azt gondolom, hogy anyád bűnt követett el, hogy elvágta a köldökzsinórod, ahelyett hogy a nyakad köré hurkolta volna! Sebaj...

"Az egyik oldalon ott vagy te, az elmebeteg idióta, a 4 elemiddel, és a közmunkáddal, meg a csuti paraszt."

Amíg ilyen találati pontossággal ítélsz, addig nincs nagy baj, csak móka és kacagás. :-D

"Amásik oldalon itt vagyok én, a Ph.D.-mmel, meg a seregnyi jogász az EU-ban..."

Szerintem addig jó a kormánynak, amíg a túloldalon ilyen fajtádbéli és képességeid szintjén álló ostoba retardált gyökerek ajvékolnak. Addig nincs mitől tartaniuk. Láthatóan nem is tartanak tőled. :-) A seregnyi jogászotok pedig láthatóan hasonló képességekkel rendelkeznek, mint te. De ez sem baj, csak mókás. :-D

"A parasztlázadások még sosem győztek. Most se fogtok."

Így igaz! Gondolj erre mindig, mikor bármibe is belekezdesz! Igen, az itteni írogatásba is... ;-)

"az, hogy Orbán évek óta van a bíróságok előtt, az kb olyan, mint, hogy Portik évek óta van a bíróság előtt. mindkettő egy utolsó, senkiházi, köztörvényes, geci bűnöző."

Nos, ez simán lehet, hogy így van. Ez az elmélet. A gyakorlat pedig az, hogy a portik a sitten fog megrohadni, ahol most is van. Orbán pedig jelenleg is miniszterelnök és még egy darabig az is marad (hogy ez jó, vagy rossz, mindenki magában eldöntheti). Vagyis a lőtéri kutyát se érdekli, hogy ez neked és a fajtádnak mennyire fáj. Fájjon! És vonyíts! ;-)

"HAZUDSZ. egyetlen ilyen szakembert nem idéztél, nem neveztél meg, nem hivatkoztál, nem igazoltad, hogy a szakember ezt mondja, és azt sem, hogy szakember."

Épp elég forrást, segítséget megadtam és konkrét idézetet is másoltam. Az, hogy a kurvanagy értelmiségi agyhelyeddel nem vagy képes ezt fölfogni, az a te problémád, anyádé és a balfasz iskoládé! :-)

Mellesleg, ha már állítólag értelmiségi vagy (amit cáfol röhejes helyesírásod, ostoba logikád és primitív retorikád), akkor nagyon jól igazolod az értelmiséggel szembeni előítéleteket, illetve az ellenszenvet velük szemben. Sanszos, hogy egy pofontól is nem egyszer összeszartad már a rövidgatyád, matyigombóc! :-) Azért ez a komoly indulat...? Vagy esetleg nőnemű csak akkor közelít hozzád, ha nem emberi faj egyede? :-) Van ez így, fizess nekik többet és lesz élmény! ;-) Tudod: ahogy anno a szadeszesek is megoldották! :-D

"ez még "a Józsi tegnap a kocsmában azt mondta..." állításnál is gyengébb, és szánalmasabb "érv"."

Nos, akkor segítek (többek közt a niederpatkány is ezen ugrabugrált tavaly az újhülyével együtt): az 'első biztonságos ország' elve. Tudod, az '51-es egyezmény egyik alapelve. :-) Nos, épp emiatt akarják az egészet megváltoztatni! Ha annak a sötét és ostoba retardált fejednek volna igaza (mint ahogy nincs), akkor nem lenne mind aggódnia a ballibáknak és a széllibbant köcsögöknek, egyszerűen csak mutogatnának az aláírt példányra és nem lenne vita. Nos, van vita. Éppen azért, mert amit ti állítotok, az egy ostoba baromság! És ezt ti is (illetve a nálad értelmesebb fajtádbéliek legalább) jól tudjátok. És így marad az ajvékolás...! Hát nyüszíts és szenvedj! :-) Ettől még nem fog változni semmi, a péhádés fejeddel együtt és az iskoláiddal együtt is elmehetsz a qrvaanyádba és a kutya sem foglalkozik jelentéktelen lényeddel. Ez van, maty, szokjad! ;-) Na, ennyi. És ha valamit nem találsz, keresgélj! Állítólag ezt (is) tanítják a 'péhádés' buziknak.
B.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.08.27. 13:07:47

@Bravehearth: "Épp elég forrást, segítséget megadtam és konkrét idézetet is másoltam. "

te egész idő alatt igazolás helyett csak a nagy pofáddal akartál boldogulni, de nem sikerült, amikor egyszer próbáltál idézni, akkor a szövegedben pont nem volt semmi olyan, mint amit állítottál, és nem is lehetett, mert egy hazug disznó vagy. én idéztem a bevándorlási hivatal definícióját, abban sincs semmi olyan, mint amit állítottál.

szépen demonstrálod, hogy a fideszes parasztok igazolást, érvet és érdemi munkát nagy pofával próbálják helyettesíteni, de a csuti paraszt, és a 4 elemis közmunkások, mint te, soha nem győzhetnek.

Orbán a sitten fogja végezni, vagy öngyilkos lesz, mint Hitler. te is. és ezt nem takarod el meg akárhány fake, nagy pofájú komnmetel.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.08.27. 13:20:22

@Bravehearth: a jó édes kurva anyádat se hivatkoztad, te retardált, Fideszes genetikai selejt, egyetlen alkalommal próbáltál végbélkínodban összekaparni valami idézetet, az az idézet úgy baszott seggbe téged, hogy helyből leszoptad apádat.

úgyhogy elmész te a jó édes kurva anyádba, te retardált Fideszmajom, hetek óta semmi mást nem csinálsz, mint széthazudod a jó édes kurva anyádat reggeltől estig. ennyit tudtok, ti Fideszes hulladékok!

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.08.27. 13:26:37

@Bravehearth: amikor utoljára ilyen náci parasztok, mint te, meg Orbán, ekkora nagy pofával nyomultak, mint te, meg Orbán, akkor így végezték:

mult-kor.hu/image/gallery/1074/.630x1260/7461.jpg?lavid=214885

ti is így fogjátok végezni!

Bravehearth 2018.08.27. 18:52:12

@math0: Mi van matyiratyi? Ideg vagy? :-) Naggggggyoon hellllyes! :-) Ha már habzik a szád, akkor a tuti! :-)

"...amikor egyszer próbáltál idézni, akkor a szövegedben pont nem volt semmi olyan, mint amit állítottál..."

Dehogynem, diplomavirág! Dehogynem. Ott van, feketén-fehéren, hogy KÖZVETLENÜL olyan területről érkezők esetében érvényes az egyezmény vonatkozó előírása, ahol az életük veszélyben van! Tudod, kis ratyimatyi, ezt hívták az 'első biztonságos ország alapelvének', amelyet az unió önkényesen figyelmen kívül hagyott, mikor erre az egyezményre hivatkozva foglalt állást! Persze, ezt nyilván nem kötelező fölfognod, de ez nem is lényeges, a kutya faszán csüngő bolhát se érdekli, hogy a ratyimatyi mit gondol!

"...én idéztem a bevándorlási hivatal definícióját, abban sincs semmi olyan, mint amit állítottál."

Na igen. Abban csak olyasmi szerepel, amely szerint 'igazolhatóan' veszélyben lévő emberek esetében lehet őket menekülőként definiálni! De azt még egyszer sem tudták elmagyarázni sem a koszlidércek, sem te, hogy ugyan mi a rántott kurvaanyjuk elől kell menekülniük Szerbiából! Erre válaszolj végre egyszer, te patkányszar! De, ha nem válaszolsz, az sem baj, mivel egyértelmű a helyzet. :-) Nem kell menekülniük, mert ezek a koszhadékok NEM MENEKÜLTEK, hanem közönséges szarházi migránsok, akiknek a fritzek szociális ellátására fáj a foguk! Nem az életük van veszélyben, hanem az álmaik! De arról nem szól egyezmény.

"szépen demonstrálod, hogy a fideszes parasztok igazolást, érvet és érdemi munkát nagy pofával próbálják helyettesíteni, de a csuti paraszt, és a 4 elemis közmunkások, mint te, soha nem győzhetnek."

Egyrészt: ostoba fröcsögésre nincs értelme érvelni. Mégis megtettem, de te kis ostoba péhádés ratyimanó arra is csak fröcsögéssel reagáltál. Engem nem zavar, nem én tűnök tökhülyének miatta, hanem te! Na meg a qrvaanyád és a retek iskoláid, amelyek erre a teljesítményre adtak neked papírt! Röhej... :-D
Másrészt: 'soha nem győzhetnek'... Értem. Épp most nyertek kétharmaddal harmadszor! Kitűnő megfigyelő vagy! :-D Csak gratulálni tudok a rendkívüli teljesítményedhez! :-) 'Péhádé'... bazdmeg! :-D

"Orbán a sitten fogja végezni, vagy öngyilkos lesz, mint Hitler. te is. és ezt nem takarod el meg akárhány fake, nagy pofájú komnmetel."

Erre majd a jövő választ fog adni. Orbánt Hitlerrel egy sztoriban emlegetni végtelen ostobaságra és primitív indulatra vall. De semmiképp sem 'péhádé'-ra! ;-) 'Éttermiség'... Lol...!

"egyetlen alkalommal próbáltál végbélkínodban összekaparni valami idézetet, az az idézet úgy baszott seggbe téged, hogy helyből leszoptad apádat."

Ez már igazán árulkodó, ratyimatyi! :-) De legalább az is kiderült, hogy nem a szövegértés teljes hiánya a legnagyobb problémád! És én hülye még nőkkel példálóztam neked...! Én kérek elnézést! Ratyimatyi...

"úgyhogy elmész te a jó édes kurva anyádba, te retardált Fideszmajom, hetek óta semmi mást nem csinálsz, mint széthazudod a jó édes kurva anyádat reggeltől estig. ennyit tudtok, ti Fideszes hulladékok!"

Mi van 'éttermiségi'? Megállt a tudomány? Nagggyon helllllyes...! Mutasd meg, milyen egy igazi, vérbeli ellenzéki 'éttermiségi'! :-) Mutasd a követendő példát, hogy kell tuti gyomorfekélyt gyártani!

"amikor utoljára ilyen náci parasztok, mint te, meg Orbán, ekkora nagy pofával nyomultak, mint te, meg Orbán, akkor így végezték:

mult-kor.hu/image/gallery/1074/.630x1260/7461.jpg?lavid=214885

ti is így fogjátok végezni!"

Hehehe... Tudod, ahhoz az kell ám, hogy az ellenzéknek legyen töke! Mersze, szándéka és támogatottsága! Hogy még az ilyen radikális eszközök mellett is KÖVESSE őket a tömeg! :-) Nos, ezért alhat nyugodtan a kormány és a támogatói. Ugyanis az ellenzékük mögött az olyanok vannak, mint te! Egy tolószékes kis 'éttermiségi' ratyimatyi, aki itt a neten éli ki minden indulatát, mert nagyon jól tudjátok, hogy a való világban nem vagytok tényezők! Sőt! Senki szarok vagytok! Gyáva, tehetségtelen, ostoba szarjankók, akik képtelenek bármilyen értelmes politizálásra (igen, ellenzéki politizálásra is)! Elment mellettetek a politika, a kutya nem kíváncsi rátok (rád se) és ezt qrvára nem tudjátok feldolgozni. :-) Szóval dehogy fogják (fogjuk) így végezni, te gyökér! :-) Egy gyerekollótól is összeszarod a gatyád, te retardált balliba selejt! Egy szakasznyi jobbikostól magad alá vizelnél szemtől-szemben, ratyimatyi! Anyád ott már kevés lenne ám! Persze álmodni lehet, az ingyen van. :-) Csak kezeld helyén az álmaid, ne keverd a való világgal, így sokkal kisebb eséllyel verik be a fejed! Látod, kisautó? Még így is próbálok segíteni neked, ha már a 'péhádé' hiába figyelt be! ;-)
Lol... Milyen kurvajókat röhögök rajtad! :-D
B.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.08.27. 19:41:07

@Bravehearth:

"olyan területről érkezők esetében érvényes az egyezmény vonatkozó előírása"

nem véletlenül sunnyogod el, hogy a vonatkozó előírás csupán az illegális határátlépés büntetése. semmi másra nem vonatkozik, te idióta elmebeteg! sem a menekült státusz, sem a vizsgálat, sem a befogadás nem függ ettől.

semmi mást nem csinálsz, te Fideszpatkány, mint, hogy hazudsz, de még arról is hazudsz, hogy mi van idézett szövegekben, amit mindenki olvashat, és látja, hogy hazudsz. ilyen geci patkány is csak olyan náci Fideszes selejt tud lenni, mint te.

úgyhogy elmész te a jó édes kurva anyádba, te retardált Fideszmajom, hetek óta semmi mást nem csinálsz, mint széthazudod a jó édes kurva anyádat reggeltől estig. ennyit tudtok, ti Fideszes hulladékok!

"Abban csak olyasmi szerepel, amely szerint 'igazolhatóan' veszélyben lévő emberek esetében lehet őket menekülőként definiálni!"

hazudsz. nem szerepel.

Bravehearth 2018.08.27. 20:43:24

@math0: "nem véletlenül sunnyogod el, hogy a vonatkozó előírás csupán az illegális határátlépés büntetése. semmi másra nem vonatkozik, te idióta elmebeteg! sem a menekült státusz, sem a vizsgálat, sem a befogadás nem függ ettől."

Még mindig nem látod a valóságot, igaz ratyimatyi?

Az illegális határátlépés büntetésének tilalma, VALAMINT a menekültstátusz elismerése az egyezmény lényege. Javasolt irodalom a teljes szöveg! Továbbá a teljes szöveg ismerete esetén az is világos volna a retardált agyhelyed számára, hogy a menekültstátusz kérelmezésének indokát KÉTSÉGET KIZÁRÓAN INDOKOLNI KELL! Na, kis buzimatyi, ha ezt megérted, akkor már talán rád is kisüt a nap! Ugyanis a tranzitban a migrinek elő KELL adnia, hogy miért van veszélyben SZERBIÁBAN, nem otthon (amit persze bemondásra kellene elhinni, hiszen doksik nélkül érkeznek)! A biztonságos ország definíciója szerint onnan érkezőket NEM VAGY KÖTELES SENKIT MENEKÜLTKÉNT elismerni! És itt nem az a lényeg, hogy mit hazudik a migri, hanem az, hogy SZERBIÁBÓL jön, onnan érkezve kér menekültstátuszt. Miért? Mitől fél, miért kell onnan menekülnie??? Nem véletlen, hogy a ballibák tiltakoztak az ellen, hogy Szeribát mi biztonságos országnak ismerjük el, ahogy a görögöket is! Na, EZ az egyezmény lényege, te ostoba 'péhádés' gyökér! Tudod, azt '51-ben az akkori viszonyok szerint a hidegháborús menekültek kezelésére írták, a mai esetekre totál alkalmatlan. Ez egyértelmű. A migrikre nem is értelmezhető. Nem véletlenül akarják már kiterjeszteni az érvényét. De azt ugye ismét alá kellene írni! És a magyar kormány (nagyon helyesen) egyáltalán nem olyan hülye, hogy egy ilyen módosítást aláírjon, azt elfogadjon! Ha valaki megteszi, tegye. Az ő bajuk...

Továbbra is elsunnyogod azt a kitételt is, mely szerint a migrinek hitelt érdemlően IGAZOLNIA kell személyazonosságát, a származási országot, valamint azt, hogy az élete VALÓBAN veszélyben van az ADOTT országban! Nos, ebből lófaszt sem tesznek meg a migrik, csak várják a pecsétet, hogy mehessenek a merkelmutter valagába! Menjenek, csak ne rajtunk keresztül! És ez a lényeg, ratyimatyi!

"semmi mást nem csinálsz, te Fideszpatkány, mint, hogy hazudsz, de még arról is hazudsz, hogy mi van idézett szövegekben, amit mindenki olvashat, és látja, hogy hazudsz. ilyen geci patkány is csak olyan náci Fideszes selejt tud lenni, mint te."

Látom, kidurrant a 'péhádé'! :-) Jó ez így, forrongj, nyüszíts, kispatkány! :-) Nem igaz, hogy csak ennyire vagy képes, kiskanna! ;-) Az idézett szöveget érteni is kellene, nem elég csak olvasni! Ezt nem tanították ott a libsiképzőben? Kérdezd már meg a niederpatkányt, hogy ha minden ennyire tuti és egyértelmű, ahogy azt egy magadfajta fölnevelt méhlepény is tudja, ugyan miért alázták őket szénné a 'populisták' jogászai tavaly? És miért kell most annak a magadfajta portugál majomfasznak világraszóló ostobaságokkal lejáratnia saját magát egy újabb egyezmény érdekében? Hiszen itt van ez a ratyimatyi, ő mindent jobban tud, miért nem őt kérdezik? :-D

Édes Istenem! És te tényleg elhiszed magadról, hogy nem egy selejtes betegbogár vagy? Anyád hiteti el veled, hogy van értelme a létezésednek...? :-) Ami érthető is, de neked lehetne már annyi eszed, hogy belátod ezt a kegyes hazugságot! ;-)

"hetek óta semmi mást nem csinálsz, mint széthazudod a jó édes kurva anyádat reggeltől estig. ennyit tudtok, ti Fideszes hulladékok!"

Dehogyis, ratyimatyi! Egyszerűen te vagy nagyon kevés megérteni a lényeget.

Jön a migri Szerbiából. Megkérdik tőle, hogy mit akar. Menekül. Szerbiából? Miért? Nem Szerbiából, Afganisztánból. Ok, de most Szerbiában vagy, ott mi a bajod? Ja, ott semmi. Értem. Okmányok? Elvesztek. Ok. Veszélyben van a szerbeknél? Nem, nincs veszély, de szar a kaja és a tábor. Értem. Ok. Ettől még nem lesz menekült. Miért kér menedékjogot Magyarországtól? Mert a fritzeknél van a rokon, hozzá akarok eljutni. Ok. Akkor el kell menni a belgrádi német követségre és menekültvízumot kell kérni. Ha megkapja, már mehet is LEGÁLISAN a merkel valagába! Ha nem adják meg, akkor így járt. Mellesleg, ha a németek nem adják meg, akkor nekünk miért kellene? Szerbiában veszélyben van? Nincs veszélyben. Akkor viszlát! És ennyike. És EGYETLEN EGYEZMÉNYT SEM sértettünk meg!

"hazudsz. nem szerepel."

Ez szerepel a szövegben:

"vagy meghatározott társadalmi csoporthoz tartozása, avagy politikai meggyőződése miatt hazájában üldöztetést szenvedett el, vagy ilyen üldöztetéstől megalapozottan fél"

MEGALAPOZOTTAN, te gyépéharc! És az egyezmény erre is utal amikor azt írja elő, hogy a kérelmezőnek mit KELL IGAZOLNIA! Ha ezt nem tudja (vagy nem akarja) megtenni (ahogy a migrik esetében ez így van), akkor NEM KÖTELES MENEKÜLTKÉNT elismerni és kezelni az adott ország! :-) Szóval ez van, egyhengeres kisautó! Ott van az, csak érteni kellene!

Családtagom ott van lent, ismeri a jogot, ne aggódj! :-)
És a menyasszonya is! Nem 'találomra' küldözgetik el ez a sok koszhadékot a picsába!

Élj a tudattal, ratyimaty! :-)
Na, pá!
B.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.08.27. 23:46:52

@Bravehearth:

"Abban csak olyasmi szerepel, amely szerint 'igazolhatóan' veszélyben lévő emberek esetében lehet őket menekülőként definiálni!"

hazudsz. nem szerepel. és ezt már egyszer el is ismerted. már elismerted, hogy hazudtál, és pofán fostad magad.

"Továbbra is elsunnyogod azt a kitételt is, mely szerint a migrinek hitelt érdemlően IGAZOLNIA kell személyazonosságát, a származási országot, valamint azt, hogy az élete VALÓBAN veszélyben van az ADOTT országban! Nos, ebből lófaszt sem tesznek meg a migrik"

a bevándorlónak ebben közre kell működnie. de semmiféle egyezményben nincs olyan, hogy kell lennie nála útlevélnek, mivel egy menekült esetén oka lehet, hogy nincs útlevele. nincs ilyen sem semmiféle egyezményben. hogy a bevándorlók mit nem csinálnak, azt sem tudod bizonyítani, csak hazudsz már megint.

semmi mást nem csinálsz, te Fideszpatkány, mint, hogy hazudsz, de még arról is hazudsz, hogy mi van idézett szövegekben, amit mindenki olvashat, és látja, hogy hazudsz. ilyen geci patkány is csak olyan náci Fideszes selejt tud lenni, mint te.

hetek óta semmi mást nem csinálsz, mint széthazudod a jó édes kurva anyádat reggeltől estig. ennyit tudtok, ti Fideszes hulladékok!

"vagy meghatározott társadalmi csoporthoz tartozása, avagy politikai meggyőződése miatt hazájában üldöztetést szenvedett el, vagy ilyen üldöztetéstől megalapozottan fél"

no, pont ezt nem vizsgálja meg Orbán, pont ennek igazolására nem ad Orbán LEHETŐSÉGET SEM a menekültstátuszt kérőknek.

semmi mást nem csinálsz, te Fideszpatkány, mint, hogy hazudsz, de még arról is hazudsz, hogy mi van idézett szövegekben, amit mindenki olvashat, és látja, hogy hazudsz. ilyen geci patkány is csak olyan náci Fideszes selejt tud lenni, mint te.

úgyhogy elmész te a jó édes kurva anyádba, te retardált Fideszmajom, hetek óta semmi mást nem csinálsz, mint széthazudod a jó édes kurva anyádat reggeltől estig. ennyit tudtok, ti Fideszes hulladékok!

Bravehearth 2018.08.28. 08:31:10

@math0: "hazudsz. nem szerepel. és ezt már egyszer el is ismerted. már elismerted, hogy hazudtál, és pofán fostad magad."

Szerintem a saját ostobaságod és a szövegértelmezés képességének teljes hiánya tart téged továbbra is fogságban! :-) Mit ismertem el...? Azt hiszem, neked nem csak a magyarsággal, de még a magyar nyelvvel is nagyon komoly problémád van. Továbbra sem frusztrál, te bajod és anyád kudarca. ;-)

"a bevándorlónak ebben közre kell működnie. de semmiféle egyezményben nincs olyan, hogy kell lennie nála útlevélnek, mivel egy menekült esetén oka lehet, hogy nincs útlevele. nincs ilyen sem semmiféle egyezményben. hogy a bevándorlók mit nem csinálnak, azt sem tudod bizonyítani, csak hazudsz már megint."

Egyértelmű kötelme a migrinek, hogy igazolja a személyazonosságát és azt, hogy VALÓBAN igazolható veszély elől menekül! Szerbiában SEMMILYEN igazolható indok sincs a migrik menekülésére. Okmányok nélkül, bemondásra NEM KELL elhinni a migrinek semmit sem! Hazudik valamit (ez a gyakorlat), majd ezt a tranzitban cáfolják (ez a gyakorlat) a megfelelő vizsgálatok során. Ergo megtagadják tőle a belépést. Attól, hogy ez a fajtádnak és a koszhadékoknak nem tetszik, attól ez az eljárás még valid és legitim. Ennyi.

"no, pont ezt nem vizsgálja meg Orbán, pont ennek igazolására nem ad Orbán LEHETŐSÉGET SEM a menekültstátuszt kérőknek."

Dehogynem! Orbán nem vizsgálja, mert nem ez a feladata. A BÁH illetékesei és a szakjogászok és nyelvész szakemberek vizsgálják meg. Amelyik pedig a dróton keresztül próbálkozott, azt nem is kell vizsgálni, vissza kell dobálni a szerb tarlóra.

"úgyhogy elmész te a jó édes kurva anyádba, te retardált Fideszmajom, hetek óta semmi mást nem csinálsz, mint széthazudod a jó édes kurva anyádat reggeltől estig. ennyit tudtok, ti Fideszes hulladékok!"

Na, mi van, 'péhádé'? :-) Elég jelentős mértékű szó- és mondatismétléseket vélek fölfedezni gyermekien ostoba szövegeidben. :-) Ez nem túl 'éttermiségi' viselkedésre és retorikára utal! :-D

De lásd, nem akarlak csak úgy magadra hagyni, ratyimatyi. Ismét segítek:

- Első biztonságos ország alapelve
- Biztonságos országok definíciója és felsorolása
- Menedékkérők kötelmei és a státusz megadásának feltételei
- A tavalyi balliba akció vélhető okai, mely során 'ki akarták terjeszteni' a 'menekültek' FOGALMÁT
- Az ENSZ idei tevékenysége, mely során egy migrációs paktummal kívánják LEVÁLTANI az '51-es egyezményt és ennek vélhető okai

Nos, ha mindezt egymás mellé teszed és levonod a VALÓDI és logikus következtetéseket, máris világosabb lesz dohos kis sötét szobád és talán a tudatod is (én ebben persze nem hiszek)! ;-)

No, és tessék ám idegeskedni ma is! :-D Termeld azt a gyomorsavat, idegeskedj, gúvadjon a szemed, kisautó! :-) És ma is fényesítsd ám ki a diplomád! :-D
Te idióta...
B.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.08.28. 09:59:20

@Bravehearth:

"Egyértelmű kötelme a migrinek, hogy igazolja a személyazonosságát"

HAZUDSZ, nincs ilyen semmiféle egyezményben. a menekültnek nem kell tudnia igazolnia magát. a hivatalnak a bevándorlóval együtt kell igazolnia a bevándorló személyi azonosságát. 1956-ban sem volt a magyar menekülteknél általában útlevél.

semmi mást nem csinálsz, te Fideszpatkány, mint, hogy hazudsz, de még arról is hazudsz, hogy mi van idézett szövegekben, amit mindenki olvashat, és látja, hogy hazudsz. ilyen geci patkány is csak olyan náci Fideszes selejt tud lenni, mint te.

"A BÁH illetékesei és a szakjogászok és nyelvész szakemberek vizsgálják meg."

HAZUDSZ, nem vizsgálják meg. vizsgálás nélkül döntenek.

index.hu/belfold/2018/08/16/tranzitzona_eheztetes/

hetek óta semmi mást nem csinálsz, mint széthazudod a jó édes kurva anyádat reggeltől estig. ennyit tudtok, ti Fideszes hulladékok!

úgyhogy elmész te a jó édes kurva anyádba, te retardált Fideszmajom, hetek óta semmi mást nem csinálsz, mint széthazudod a jó édes kurva anyádat reggeltől estig. ennyit tudtok, ti Fideszes hulladékok!

Bravehearth 2018.08.28. 12:26:17

@math0: "HAZUDSZ, nincs ilyen semmiféle egyezményben. a menekültnek nem kell tudnia igazolnia magát. a hivatalnak a bevándorlóval együtt kell igazolnia a bevándorló személyi azonosságát. 1956-ban sem volt a magyar menekülteknél általában útlevél."

Tehát nem sikerült végiggondolni és követni mindazt a támpontot, amit írtam neked... No, nem is vártam ám mást tőled, te kis picsagyümölcs! ;-)

Hogyne volna! Csak nem érted, vagy nem akarod érteni. 'Bemondásra' senkinek sem kötelme bármit elhinni a migriknek. Az élet azt is bizonyította, hogy hinni nekik ostobaság. Továbbá hazodozol (mily meglepő), több családtagom is kitelepült '56-ban is és egy további még '77-ben. Mindegyiknél ott volt a személyi igazolvány, jogsi és más iratok is. Igazad van, útlevelük nem volt. DE! Igazolni tudták a személyazonosságukat, származásukat, életkorukat és menekülésük indokát. Az '56-osok majd' másfél évig lágerben éltek, a '77-ben kitelepült rokon is hetekig volt vizsgálat alatt a fritzeknél. Állampolgárságot '86-ban kapott. Vagyis simán hülyeségeket, valótlanságokat írogattál.

"semmi mást nem csinálsz, te Fideszpatkány, mint, hogy hazudsz..."

Bla-blablaaa-bla-bla-bla-blaaaaaaaa... Na, nagyjából ennyi értelme van a nyivákolásodnak, ratyimatyi! :-) Mindezek után erősen meglep, hogy te 'péhádés'-nek érzed magad, komolyan mondom, hogy egy egyszerű pékinastól is értelmesebb retorika, komolyabb felfogóképesség és tárgyilagosság várható el! Joggal...! Nagyon egyszerű és ostoba kis idegbaj benyomását kelted! Persze, ez engem mulattat! :-D Poénos olvasgatni a vergődésed! ;-)

"HAZUDSZ, nem vizsgálják meg. vizsgálás nélkül döntenek."

Megvizsgálják! Az, hogy a balliba és sorospatkány firkászgyereknek ez nem tetszik, hogy nem érti meg a 'bemondásra' adott hazugságok elutasítását, az nem a vizsgálat minőségéről szól, hanem a firkászgyerek ostobaságáról és buta balliba naivitásáról! Ez a firkász és a balfasz olvasói (tudod: a fajtád) problémája! Éljetek a tudattal, vagy tőlem akár meg is dögölhettek. :-)

"...hetek óta semmi mást nem csinálsz, mint széthazudod a jó édes kurva anyádat reggeltől estig. ennyit tudtok, ti Fideszes hulladékok!"

Blaaaa-bla-bla-blaaaaaaaaaaa-bla. Ez ismét nagyjából ennyi értelemmel bíró fröcsögésed! :-) Igazi 'éttermiségi' kis ostibenkó gyökér vagy, ratyimatyi! :-D Lassan már inkább szánalmat kezdek érezni irántad, pedig ide nagyon nem akarok ám eljutni! De olyan gyermeteg és ostobán infantilis vagy, hogy az egyszerre gerjeszt röhögést és szánakozó könnyezést. :-) És bármely random jobboldali erő meglepetten röhög föl, ha nyilvánvalóvá válik, hogy a balliba 'éttermiség' tényleg ennyire képes...! Hát legyen. ;-)

Jah, csak szólok, hogy a náci spanyolok épp most deportálják vissza a Ceuta-ba betört migrik csoportjait. Valamiért ők sem akarták őket vizsgálgatni... :-D

Élj a tudattal: a migrik továbbra is ki lesznek baszkodva a határról! Továbbra sem hiszi el nekik értelmes ember a pofátlan hazudozásaikat, továbbra is mehetnek innen a rántott kurva anyjukba! :-) És továbbra is szigorodni fognak a szabályok és minden értelmes ember torkonszarja a fajtád és a te ajvékolásotokat! És továbbra is örömmel tölt el minket, ha ez neked ennyire feldolgozhatatlan trauma és szétkúr tőle az ideg! :-) Fájjon csak, addig jó az országnak, amíg a fajtádnak fáj! Hidd el, jó sokáig fájni fog még! Mentek ti a levesbe a faszságaitokkal együtt! Ahogy a koszos migrik is! ;-) Szokjad a gondolatot, kicsirigó! :-)
Na, pá, ratyimatyi! :-D
B.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.08.28. 12:49:08

@Bravehearth:

"több családtagom is kitelepült '56-ban is és egy további még '77-ben. Mindegyiknél ott volt a személyi igazolvány, jogsi és más iratok is. Igazad van, útlevelük nem volt. DE! Igazolni tudták a személyazonosságukat, származásukat, életkorukat és menekülésük indokát."

Más országokban nincs ám személyi, a jogsi se nem mindenhol hivatalos igazolás, se nem mindenkinek van. És más menekülteknek érthető módon még ez sem volt.

" Igazolni tudták a személyazonosságukat, származásukat, életkorukat és menekülésük indokát."

Persze, molotov-koktéllal a kezükben menekültek.:)

"'bemondásra' adott hazugságok elutasítását"

nincs bemondás, hülyegyerek! jelenleg NEM VIZSGÁLNAK. nem is kérdeznek meg senkit semmiről. ott van a cikkben, ott van a törvény, amelyik így rendelkezik, csak el kéne olvasnod, te retardált, analfabéna barom!

úgyhogy elmész te a jó édes kurva anyádba, te retardált, idióta, elmebeteg, pszichopata, patkány Fideszmajom, hetek óta semmi mást nem csinálsz, mint széthazudod a jó édes kurva anyádat reggeltől estig. ennyit tudtok, ti Fideszes hulladékok!

Bravehearth 2018.08.28. 14:13:29

@math0: "Más országokban nincs ám személyi, a jogsi se nem mindenhol hivatalos igazolás, se nem mindenkinek van. És más menekülteknek érthető módon még ez sem volt."

'ID card' az angolszászoknál is ismert. És a németeknél is létezik az azonosító igazolvány. Rokonét még láttam is gyerekként, mikor először jöttek haza német papírokkal. És az ÖSSZES születési adatuk ott szerepelt bennük! Ergo igazolást nyert az identitásuk, csak utána ismerték el bármilyen körülményüket. És ez a lényeg, ratyimatyi!

"Persze, molotov-koktéllal a kezükben menekültek.:)"

Gyenge és szar humorod van... Jobban áll neked az ostoba fröcsögés és dühöngés, kicsirigó! Molotovval a kezükben meneküljenek át a határon, mikor bármilyen csomag nélkül sokkal nagyobb az esélyük? Persze, tőled 'éttermiségi' ballibától, igazi 'péhádés' gyépéharcostól kár is bármilyen értelmet vagy logikát várni...

"...nincs bemondás, hülyegyerek! jelenleg NEM VIZSGÁLNAK. nem is kérdeznek meg senkit semmiről."

Mivel július elejétől érvényes az új jogszabály, így mi a faszt kérdezősködjenek a migritől (akiknek azóta se nagyon van semmilyen okiratuk), aki Szerbiából menekül? Miért menekül onnan? Veszélyben van? NINCS VESZÉLYBEN! Akkor mi a kurvaanyja elől fut Szerbiából? Miért kellene egyáltalán beengednünk? SEMMI okunk rá.

Továbbá még most is előadhatják a fájdalmukat. Csak nem hisszük el nekik. Továbbá azt egyik buzi kis koszhadék se tudta SOHA indokolni, hogy ugyan mi a rántott qrvaanyja elől kell menekülnie Szerbiából! Nem kell! Tehát beengednünk sem kell. Mivel biztonságos országban van. Napokkal korábban is, de ma reggel is leírtam már neked, hogy semmi okunk sincs a Szerbiából érkezőket menekültként kezelni! Csak hab a tortán, hogy okirataik sincsenek, de korábban is előadhatták a sztorijukat, most is előadják. Továbbá most is vizsgálják a sztorikat! Azt vizsgálják, hogy Szerbiában veszélyben vannak-e valami oknál fogva. Nos, nincsenek. Ezért mehetnek is vissza a faszba! Ez így teljesen valid és legitim eljárás. Persze lehet, hogy ez nem tetszik neked és a migriknek, de hát ez van. Így jártatok, viseljétek el! Mivel családtag ott volt lent, elég jól ismert előttem a sztori. Hiába erőlködsz itt, mint a 'pottyantós' wc-n a folyosó végén, ratyimatyi! ;-)

"ennyit tudtok, ti Fideszes hulladékok!"

Ezt magyarázd a fideszeseknek! Továbbá azt hiszem, továbbra is nagyon komoly problémáid lehetnek a kognitív funkcióiddal, kisautó! Ha jól számolom, immár harmadszorra verték szarrá a fajtádat kétharmaddal! Azt hiszem, bőven tudnak annyit (t.i.: a 'fideszesek'), amivel a fajtádat elzavarták a jó kurva anyátokba és visszarugdostak titeket a nyirkos sötétbe, ahová téged is pottyantott a retek anyád! És azon gondolkodom, hogy ugyan nem tudom, hogy mit és kit értesz 'fideszes' vagy akár náci vagy fasiszta alatt, de azt hiszem, hogy ha egy ilyen magadfajta betegbogár, idegbajos retardált 'péhádé'-s majomfasz ennyire fröcsög rájuk, akkor egész jó arcok lehetnek! Azt hiszem akár a 'fideszes', akár a náci vagy a fasiszta társaság egész jó arcok közössége lehet, ha a fajtád ennyire ki van rájuk akadva! :-) Olvasgatva téged és a fajtád, egyre inkább azt érzem, hogy a 'fideszeseknek' és a náciknak fogok drukkolni! ;-) És ahogy a helyzet alakul, velük sokkal jobb lóra is teszünk! ;-) Akkor is, ha ez a 'fajtátok' egészségére viszonylag 'káros' tud lenni! De, még mindig lehettek migrik, hiszen mindenhol máshol boldogan fogadnának olyan menekülőket, mint te vagy a nyomorék anyád! :-) Csak itt ilyen szar az életetek (szerencsére)... Addig jó a magyaroknak, amíg neked és a szar fajtádnak fáj és ártalmas!
Te gyökér idióta...
B.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.08.28. 14:28:48

@Bravehearth:

"a németeknél is létezik az azonosító igazolvány."

nem kötelező.

"kann durch einen Personalausweis oder einen Reisepass erfüllt werden, wobei der gleichzeitige Besitz beider Dokumente zulässig ist. Daher müssen nur diejenigen Personen einen Personalausweis besitzen, die keinen Reisepass haben."

de.wikipedia.org/wiki/Personalausweis_(Deutschland)

"Molotovval a kezükben meneküljenek át a határon, mikor bármilyen csomag nélkül sokkal nagyobb az esélyük? "

látod-látod. akkor mi a jó édes kurva anyád igazolta egy 1956-os menekültnél szükségszerűen és minden esetben, hogy menekült, amit a menekült magával is tudott vinni?! hogyan is igazolta az 1956-os menekült mindegyike, hogy kétséget kizáróan üldözni fogják a Kádár rendszerben?!

megmondom, sehogy. aki azt mondta, hogy részt vett az ellenállásban, annak elhitték.

"Mivel július elejétől érvényes az új jogszabály, így mi a faszt kérdezősködjenek a migritől"

vesd össze korábbi hazugságodat:

"A BÁH illetékesei és a szakjogászok és nyelvész szakemberek vizsgálják meg."

tehát nem vizsgálják, ha egyszer meg se kérdezik, amit vizsgálni kéne. ez a második eset, hogy elismerted, hogy következetesen és ismételten hazudoztál ezen az oldalon, bele az összes olvasó pofájába. másodszor szartad magad pofán, te kis retardált, idióta, elmebeteg geci, szánalmas, patkány!

mert ti Fideszes patkányok ilyen hazudozó kis korcs faszok vagytok.

úgyhogy elmész te a jó édes kurva anyádba, te retardált, idióta, elmebeteg, pszichopata, patkány Fideszmajom, hetek óta semmi mást nem csinálsz, mint széthazudod a jó édes kurva anyádat reggeltől estig. már kétszer el is ismerted, hogy hazudtál. ennyit tudtok, ti Fideszes hulladékok!

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.08.28. 14:32:29

@Bravehearth:

te írtad:
"a menekült az nem csak 12, de 17 országgal arrébb is menekült. "

és elismerted:

"Mivel július elejétől érvényes az új jogszabály, így mi a faszt kérdezősködjenek a migritől "

elismerted, hogy miközben egy menekült lehet 17 országgal arrébb is menekült, azaz vizsgálni kellene, hogy tényleg menekült-e, aközben a jogszabály azt írja elő, hogy ezt ne vizsgálják, a te szavaiddal: "mi a faszt kérdezősködjenek"

elismered tehát, hogy a jogazsbály sérti az egyezményt.

jé, és az EU elmarasztalása is pontosan ez!

game over, kisköcsög, nagyon pofán szartad magad, bele is fulladtál, kis geci patkány!

Bravehearth 2018.08.28. 15:58:53

@math0: "nem kötelező."

Értem. És 1977-ben sem volt az? Továbbá, ha ott nem kötelező, akkor már nem is várhatják el senkitől, hogy azonosítsa magát hitelt érdemlően? Esetleg nem veszik figyelembe, hogy a származási országban kötelező??? Te tényleg ennyire hülye vagy, ratyimatyi? :-)

"akkor mi a jó édes kurva anyád igazolta egy 1956-os menekültnél szükségszerűen és minden esetben, hogy menekült, amit a menekült magával is tudott vinni?!"

A nála lévő személyi.

"hogyan is igazolta az 1956-os menekült mindegyike, hogy kétséget kizáróan üldözni fogják a Kádár rendszerben?!"

Erre való a hírszerzés és a bevándorlási hatóság, kisköcsög. És személyivel igazolta, hogy magyar állampolgár és addig itt élt. ;-)

"megmondom, sehogy. aki azt mondta, hogy részt vett az ellenállásban, annak elhitték."

Ezt mesélték neked a 'péhádé-képzőben', ratyimatyi? :-) Talán az újdonság erejével hat, de egy nagy lófaszt! Szépen elszállásolták a LÁGERBEN, ahol akár másfél-két évet is lehúzott és aztán ha valahol valaki úgy döntött, hogy oda elmehet, akkor elment. Ha azt találták nála, hogy esetleg hazudott, vagy kollaborált, akkor pedig vizsgálat, kihallgatás, kitoloncolás. Nagyszüleim egyik közeli ismerősét 1961-ben küldték VISSZA Ausztriából! ;-) Itthon aztán persze sittelték... Nos, tudod gyengeelméjű polgártárs, ott nem úgy működött a sztori, ahogy azt te gyermeteg álmodban elképzelted! ;-) És hiába próbálod összemosni az '56-os sztorit a koszhadékokkal, teljesen más történet a kettő!

"vesd össze korábbi hazugságodat:"

Ezt most is vizsgálják! Megsúgom, hogy az állítást, hogy szír-szar, paki, iraki, perzsa vagy valami egyéb koszhadék, azt most is vizsgálják! ;-)

"tehát nem vizsgálják, ha egyszer meg se kérdezik, amit vizsgálni kéne. ez a második eset, hogy elismerted, hogy következetesen és ismételten hazudoztál ezen az oldalon, bele az összes olvasó pofájába. másodszor szartad magad pofán, te kis retardált, idióta, elmebeteg geci, szánalmas, patkány!"

Dehogynem! A kiindulási adatokra vonatkozó állításokat most is vizsgálják! A változás annyi, hogy miután Szerbiából érkeznek, már nem érdekel senkit sem, hogy ott mi a bajuk. Júliusig még ezekkel is foglalkoztak (tökértelmetlenül)! Ergo semmiféle hazudozás nem volt itt, az eljárásrend módosult (nagyon helyesen)! Azt ugyanis ezután is vizsgálni kell, te kis pöcs, hogy az ott kérelmet benyújtó esetleg nem szerb állampolgárságú nigger vagy valami egyéb koszhadék, aki Szerbiában valóban gondban lehet! Nem nagyon van rá esély, de mégis lehetséges forgatókönyv.

"mert ti Fideszes patkányok ilyen hazudozó kis korcs faszok vagytok."

Fostoscsirke! Állj ide elém és mondd a szemembe! ;-) Állj egy szakasz jobbikos elé, brendelratyimatyi és mondd a szemükbe! :-) Kis fostos balliba gecitarisznya...! :-) De jókat röhögök rajtad!!! :-)

Mellesleg tegnap átküldtem ennek a beszélgetésnek a linkjét a családtagomnak. Egyrészt egy szakasznyi határőr-rendőr és egy irodányi idegenrendészeti szakember fogja a hasát rajtad röhögve, továbbá azon a sok faszságon, amit azzal a nyomorult indexes orrtúró firkásznak a cikkével idehánytál! :-) Egyszerűen egy hülye vagy, illetve az egyik jogot végzett idegenrendész hölgy szerint ha te 'péhádés' vagy, akkor azt tuti, hogy a fogyatékaidért kapott extra pontoknak és a minősítők kegyelmének köszönheted, mert nagyjából egy hétéves szintjén ragadt a retorikád, az érzelemkitöréseid és a viselkedésed általában. Vagyis nagyjából egy retardált vagy. Ahogy anyád azt már elsőre is jól látta... ;-)

"már kétszer el is ismerted, hogy hazudtál. ennyit tudtok, ti Fideszes hulladékok!"

A tények ismeretének és a szövegértés képességének hiánya továbbra sem jelenti a másik fél hazugságát! Az csak a te korlátaid bizonyítéka. :-) Ratyimatyi...

"te írtad":
"a menekült az nem csak 12, de 17 országgal arrébb is menekült. "

És utána mit írtam? Azt, hogy az egyezmény szerint ez azt jelenti, hogy NEM KÖTELMED menekültnek elismerned, továbbá NEM KÖTELMED akként kezelned és befogadnod! MEGTEHETED (ahogy a fritzek), de NEM KÖTELMED az egyezmény szerint (segítség: első biztonságos állam alapelve)!

"Mivel július elejétől érvényes az új jogszabály, így mi a faszt kérdezősködjenek a migritől"

Pontosan! Mit érdekeljen bárkit is a migri körülményei Szerbiában? Biztonságos országban van. Pont. Ettől még a származását, személyi adatait megkérdezik és vizsgálják is most is. A körülményeit nem vizsgálják az ADOTT országban, te gyökér. Na, ennyit kellett volna megértened már napokkal ezelőtt is. Nem sikerült. Mily meglepő! Ja, nem. Sebaj... :-)
B.

Bravehearth 2018.08.28. 16:18:31

@math0: "elismerted, hogy miközben egy menekült lehet 17 országgal arrébb is menekült, azaz vizsgálni kellene, hogy tényleg menekült-e, aközben a jogszabály azt írja elő, hogy ezt ne vizsgálják, a te szavaiddal: "mi a faszt kérdezősködjenek""

Sajnos továbbra is azt bizonygatod, hogy egy funkcionális analfabéta vagy. Nem megy a szövegértés. Hát, ez van ratyimatyi... Ennyire voltál képes! :-)

Ha elmenekült otthonról, akkor kettő vagy akár tizenöt országgal arrébb is otthonról menekült lesz. Ez eddig vili? Na, a lényeg az, hogy az első biztonságos állam alapelve szerint a menekültekre vonatkozó eljárás KÖTELME CSAK AZ ELSŐ biztonságos országban áll fönt, jogi szempontból OTT TEKINTENDŐ MENEKÜLTNEK! Az azt követő államban kezelhetik menekültként, de NEM KÖTELEZŐ!!! Befogadhatják, de nincs ilyen kötelme sem a harmadik, sem a tizenhetedik államnak sem! Tehát vizsgálják MINDENHOL a személyazonosságát és a származását, de a körülményeit és azt, hogy otthon valóban veszélyben volt-e az élete, azt csak az első biztonságos államban KELL vizsgálni! Érted, baromarcú? LEHET vizsgálni a többi államban is (ahogy itt is vizsgálták júliusig), de ha ezt már megtagadják, akkor az NEM SÉRTI az egyezményt, mivel már korábban is biztonságos országban volt a migri! Na, ez megvan, kisautó???
Vagyis július óta a Szerbiai körülményeit nem vizsgálják, ergo 'mi a faszt kérdezősködjenek arról tőle'!? Csak ezeket kellett volna fölfognod, kis ratyimatyi!

"elismered tehát, hogy a jogazsbály sérti az egyezményt."

Most vezettem le, hogy nem! Szerinted a 'zunijó' miért 'uniós alapelvekre' hivatkozva indított eljárást és nem konkrét jogszabályi hivatkozással??? Azért, bazdmeg, mert NINCS olyan konkrét jogszabály, amelyet az eljárás sértene! A migri identitását, származását vizsgálják, a szerbiai körülményeit már nem. Ha arra hivatkozva ad be kérelmet, akkor bukó. Ha az otthoni körülményeire hivatkozva, akkor pedig szintén bukó, mivel azok már nem állnak fenn (hiszen nem otthon van)! Amiről te beszélsz, az akkor volna igaz, ha a szerbeknél volna háború, ahogy az '91-ben volt. Említettél is korábban ilyet és akkor utaltam is rá, hogy abban a helyzetben igazad is van! Persze nem tűnt föl, mi??? Arra is utaltam, hogy az egyezmény szövege szerint ma Magyarországra CSAK UKRAJNÁBÓL érkezhetnének MENEKÜLTEK! De ez sem ment át... Ne keseredj el, brendelgecimatyi! Sok ilyen hülyefasz van ám ballibáéknál, mint amilyen te vagy! :-) Nyilván ez nem vigasztal, de legalább tudd, hogy nem vagy egyedül! Kis orrtúró génhibás gyökerek sokan vannak felétek.

"jé, és az EU elmarasztalása is pontosan ez!"

Fentebb levezettem, hogy az eu is 'alapértékekre' hivatkozva fröcsög (hiszen azok konkrétan nem definiált fogalmak, gumiszabályként alkalmazhatóak)! És az egyezmény szövege alapján már három éve nem tudnak megfogni senkit sem! A törököket lehetne, de az ugye nem érdeke sem az uniónak, sem a mutternek!

"game over, kisköcsög, nagyon pofán szartad magad, bele is fulladtál, kis geci patkány!"

Mivel sajnos nagyon korlátolt és kezdetleges a szellemi kapacitásod, illetve ami van, azt sem vagy képes értelmesen kihasználni, így nyugodtan hihetsz bármit, amit akarsz! :-)

Ettől még nem változnak az alábbiak:

- mindenki torkonszarja a fájdalmad, senkit sem érdekelsz
- a migrik továbbra is ki lesznek baszkodva a dróton túlra (nagyon helyesen)
- a fajtád bárhogy is reménykedik, a 'zunijó' nem fog megvédeni az újabb pofáncsúszástól
- továbbra is szigorodni fognak a szabályok és az ellenőrzés is
- továbbra is az Orbán lesz a miniszterelnök
- továbbra is hiába reménykedsz bármiféle irányváltásban
- a nácik továbbra is nyugodtak lehetnek, hiszen a fajtád láthatóan semmiféle kockázatot nem rejt magában rájuk nézve
- megváltás számodra csak a kegyes halál lehet
- továbbra is nagyon jókat röhögök rajtad, immár sokadmagammal

Na, mindezek tudatában dühöngj tovább, ratyimatyi! :-) Örömmel tölt el, hogy bizonyítod, miszerint a balliba értelmiség ennyire képes, vagyis az ostoba, gyermeteg durcáskodásra. Pofa van hozzá, agy nincs. Hang van, de értelem és bátorság az semmi. Márpedig a pofa önmagában kevés! Tolókocsiból nincs rendszerváltás, kis orrtúróbogár! :-) Ott csak billentyűcsapkodás és ordibálás van, amíg anyád ki nem kapcsolja a géped! ;-) Ma délután is jót röhögtem rajtad, kis majomfasz! :-D
Pá!
B.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.08.28. 17:21:56

@Bravehearth: @Bravehearth:

"1977-ben sem volt az? Továbbá, ha ott nem kötelező, akkor már nem is várhatják el senkitől, hogy azonosítsa magát hitelt érdemlően? Esetleg nem veszik figyelembe, hogy a származási országban kötelező??? "

ha országonként és koronként változik, akkor nyilván nem lehet rá egy egységes egyezményt alapítani. és a lényeg itt azon van, te idióta, náci fasz, hogy a menekülteknél különösen lehetséges, hogy nem tudják igazolni magukat, hiszen menekültek. tehát nem lehet ez az általános elvárás, te elmebeteg retardált!

"A nála lévő személyi."

pár évvel korábban vezették be, egy csomó menekültnél nem volt. és ez teljesen esetleges dolog, hogy éppen pár évvel előtte bevezették Magyarországon. korábban nem volt.

"Erre való a hírszerzés és a bevándorlási hatóság, kisköcsög. És személyivel igazolta, hogy magyar állampolgár és addig itt élt. ;-)"

1) megint sikerült pofán szarnod magad: "hírszerzés és a bevándorlási hatóság" tehát nem a menekült maga, te faszfej!
2) valójában az osztrákok nem jártak utána minden embernek, és az 1956-os menekültek között nagyon sokan voltak, akiknek csak nem tetszett a rendszer, kihasználták az alkalmat, hogy disszidáljanak, pedig semmiben nem üldözték ténylegesen őket. az osztrákok meg egyszerűen elfogadták, hogy minden magyar bevándorló menekült, mert a rendszer olyan, mert forradalom volt előtte. azt, hogy Józsi volt-e lövészárokban a Széna téren, azt az osztrák hatóságok nem tudták, és nem is akarták konkrétan ellenőrizni.

"A menekülttáborokban felvett, összességében több ezer oldalra rugó strukturált mélyinterjúk nem bizonyultak reprezentatívnak sem a magyar társadalomra, sem a menekültekre nézve, így a meglehetősen terjedelmes korpusz néhány résztanulmánytól eltekintve feldolgozatlan maradt, és egészen 1990-ig felejtésre ítélve hevert a Columbia Egyetem kézirattárában. "

server2001.rev.hu/msite/index.asp?id=5

ebből tök nyilvánvaló, hogy még egy teljes és részletesebb személyi adatokat tartalmazó adatbázis sem volt, nemhogy vizsgálat.

Van ezen az oldalon pár interview, és általában semmiféle politikai indíték nincs, igazából a menekülteket nem üldözték, mégis elfogadták őket menekülteknek:

"szóval persze ő kioktatott annyiban, hogy mondta, hogy ha idejövünk, akkor nehogy azt mondjam, hogy a család miatt hagytam el Magyarországot, hanem politikai üldözés ért, de valóságban szó se volt erről. Azon kívül, hogy nem járhattam középiskolákba, én nem éreztem semmiféle üldözést."

pár hét után kiengedték Bécsbe, mindenféle vizsgálat nélkül.

"miután Szerbiából érkeznek, már nem érdekel senkit sem, hogy ott mi a bajuk."

tehát nem vizsgálják, hogy üldözik-e, nem vizsgálják, hogy ténylegesen menekült-e. ez volt a kérdés, és te ezt tökéletesen beszoptad, idióta náci!

"Azt, hogy az egyezmény szerint ez azt jelenti, hogy NEM KÖTELMED menekültnek elismerned, továbbá NEM KÖTELMED akként kezelned és befogadnod!"

hazudsz, semmi ilyen nincs az egyezményben, és az idézett szövegedben.

már háromszor elismerted, hogy hazudtál, pofán fostad magad. ti Fideszes patkányok ilyen hazudozó kis korcs faszok vagytok.

úgyhogy elmész te a jó édes kurva anyádba, te retardált, idióta, elmebeteg, pszichopata, patkány Fideszmajom, hetek óta semmi mást nem csinálsz, mint széthazudod a jó édes kurva anyádat reggeltől estig. már kétszer el is ismerted, hogy hazudtál. ennyit tudtok, ti Fideszes hulladékok!

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.08.28. 17:24:05

@Bravehearth: "első biztonságos állam alapelve szerint a menekültekre vonatkozó eljárás KÖTELME CSAK AZ ELSŐ biztonságos országban áll fönt, jogi szempontból OTT TEKINTENDŐ MENEKÜLTNEK! "

HAZUDSZ, NINCS ILYEN AZ EGYEZMÉNYBEN.

már háromszor elismerted, hogy hazudtál, pofán fostad magad. ti Fideszes patkányok ilyen hazudozó kis korcs faszok vagytok.

úgyhogy elmész te a jó édes kurva anyádba, te retardált, idióta, elmebeteg, pszichopata, patkány Fideszmajom, hetek óta semmi mást nem csinálsz, mint széthazudod a jó édes kurva anyádat reggeltől estig. már kétszer el is ismerted, hogy hazudtál. ennyit tudtok, ti Fideszes hulladékok!

Bravehearth 2018.08.28. 18:07:49

@math0: "HAZUDSZ, NINCS ILYEN AZ EGYEZMÉNYBEN."

Fogyatékos! :-) Ostoba vagy.

Az 'első biztonságos állam alapelve' fogalmat kellene megértened. Nem fogod. Sajnos egy gyengeelméjű ostoba retek vagy, brendelmatyi...! Te kis ratyi... ;-)

"már háromszor elismerted, hogy hazudtál..."

Már három? Nem tíz? Vagy tizenkettő...? :-D Legyen tizenöt! :-D Mennyei Atyám! Ekkora egy nyomorult ostoba vadbarmot, mint te, ratyimatyi! :-D

Nem emlékszem, hogy bármit is el kellett volna ismernem. Eddig csak az jött át, hogy képtelen vagy szöveget értelmezni, illetve halvány lila gőzöd sincs a menedékjogi eljárásról és arról, mit jelent a 'menekült' és milyen kötelmek vannak velük szemben. Persze ez önmagában nem baj, sőt az sem, hogy ennek ellenére magabiztosan állítod a baromságaid. Tedd! :-) Nem én tűnök segghülyének...

" ti Fideszes patkányok ilyen hazudozó kis korcs faszok vagytok."

Állj oda a 'fideszesek' elé és mondd a szemükbe! Ha mákod van, rád néznek és megszánnak, látják, hogy az ÉLET a te legnagyobb büntetésed, ratyimatyi! :-) Nyilván szánalomból (vagy kibaszásból?) nem fogják kitaposni a beled vagy nem rúgják szarrá a szád! :-) Élj soká, szenvedj és kínlódj!

(Csak jelzem, hogy 'péhádés' értelmiségiként azt azért tudhatnád, hogy a Fidesz, mint a párt neve tényleg nagybetűvel írandó, de a 'fideszes', mint jelző már melléknév, ergo az kisbetűvel kellene írnod! Diploma mellé, gondolom alap a magyar nyelv helyes használata még írott formában is. Vagy nem?)

"úgyhogy elmész te a jó édes kurva anyádba, te retardált, idióta, elmebeteg, pszichopata, patkány Fideszmajom, hetek óta semmi mást nem csinálsz, mint széthazudod a jó édes kurva anyádat reggeltől estig. már kétszer el is ismerted, hogy hazudtál."

Ajjaj! Most belezavarodtál, kancsóka! Most akkor már csak kétszer? Nem is háromszor? Hogy számolod? :-) Mintha zavart éreznék a balliba erőtérben, ratyimatyi! :-) Elemi matek? Decimális számrendszer sincs már meg? Hát hogy vigyázol így szegín' migrik jogaira, kispatkány? :-D
És még mindig nagyon egysíkú és buta a retorikád. Ahogy az érvelésed, a logikád, a helyesírásod, az általános ismereteid... Te jó ég! Van, amiben esetleg komolyan lehet téged venni? Talán egy génkísérlet alanyaként még jó lehetnél valamire...! ;-) Áh, mégsem. Még a végén egy betegséget vagy szindrómát neveznének el rólad és akkor a szar neved akkor is fennmaradna, mikor értelmetlen és szánalmas vergődésed a megváltó halál üdvében véget érne e világon! :-)
Na, olvasgass vagy szólj anyádnak, hogy verje ki neked, legyen egy nyugis délutánod, ratyimaty! :-) Remélem az Égiek kegyesek lesznek hozzád! Vagy, nem. Inkább mégse! :-D
B.

Bravehearth 2018.08.28. 21:51:27

@Bravehearth: "ha országonként és koronként változik, akkor nyilván nem lehet rá egy egységes egyezményt alapítani. és a lényeg itt azon van, te idióta, náci fasz, hogy a menekülteknél különösen lehetséges, hogy nem tudják igazolni magukat, hiszen menekültek. tehát nem lehet ez az általános elvárás, te elmebeteg retardált!"

Tehát 'bemondásra' kell elhinni a nyomorukat? Hm... Hát egy faszt! A szíreknél, Irakban, Iránban, Marokkóban is működik, vagy működött kitűnő államigazgatás és apparátus. Egyértelműen azonosítható volt minden személy. Nos, amiről te beszélsz, az az, hogy bármiféle koszhadék odajön a dróthoz és behazudik valamit. És ezt szerinted 'bemondásra' el kell hinnünk! Még az egyezmény szerint sem! Ennyi ahmed, aki mind Aleppóból jött és január elsején született? Faszt! Semmi másra nem kellett ezeknek a menekültstátusz, csak arra, hogy kihasználják a rendszer kiskapuit és továbbhúzzanak merkel valagába! Ez a lehetőség zárult be, emiatt fáj és nyüszít az összes fajtádbéli balliba. Hát nyüszítsetek! :-)

"megint sikerült pofán szarnod magad: "hírszerzés és a bevándorlási hatóság" tehát nem a menekült maga, te faszfej!"

Diplomavirág! Te továbbra sem érted a magyar szót! A menetrend szerint a hatóság megkérdezi a migrit, ha az nem tudja igazolni magát. A migri hazudik valamit, amit a hírszerzés és/vagy a bevándorlási hatóság igazol vagy cáfol. Nem maga a migri vizsgál, én sem ezt írtam, te picsagyümölcse! A migri válaszol a kérdésekre, ha nincs nála semmi. Július előtt még egyéb körülményekre is érdeklődtek, azóta már nem. De az azonosítás alapvető. Egy szerbiai albán LEHET MENEKÜLT a szerb-magyar határon, de egy szír-szar már nem! Nos, ez csak az azonosítási eljárás során derülhet ki, te balfasz! És ezt MOST IS vizsgálják, baromarcú!

"valójában az osztrákok nem jártak utána minden embernek, és az 1956-os menekültek között nagyon sokan voltak, akiknek csak nem tetszett a rendszer..."

Nem voltam ott, ahogy te sem! És az sem, aki ezt állítólag 'kutatta'! Családtagom ott volt. Átélte. Én neki hiszek veled és a többi balliba kutatóval ellentétben! Azt hiszem, ez alap.

"tehát nem vizsgálják, hogy üldözik-e, nem vizsgálják, hogy ténylegesen menekült-e. ez volt a kérdés, és te ezt tökéletesen beszoptad, idióta náci!"

Így van, ezt NEM KELL vizsgálniuk, hiszen Szerbia biztonságos országnak tekinthető. Mit szoptam be, agyhalott? :-) Tényleg nem érted a szöveget, mi? Mondd már el, hogy egy szír miért kellene meneküljön Szerbiából???

"hazudsz, semmi ilyen nincs az egyezményben, és az idézett szövegedben."

Csak te vagy segghülye értelmezni egy szöveget. Az 'első biztonságos ország elve' továbbra is érvényes. :-) Ez a fájdalma a niederpatkánynak és annak a görög avragecinek is. Ezért akarják az egyezményt felváltani egy másik megállapodással, melyben a 'menekült' fogalmát is kiterjesztenék. De ezt ugye alá is kellene írnia az államoknak és a magyar kormány nem olyan balfasz, hogy egy ilyenbe belemenjen! :-)

"már háromszor elismerted, hogy hazudtál, pofán fostad magad."

Kétszer, háromszor, ötször, tízszer? :-D Nos, ez mind arra az EGYETLEN tényre vezethető vissza, hogy sajnos nincs meg a képességed az adott szöveg értelmezésére. :-) Ha ezt hatszor vetem a szemedre, akkor nyilván hétszer hazudtam, igaz? :-) Hát, kedves 'ratyimatyi', az a brendelbaszott qrvaanyád se nagyon tud szerintem kiigazodni rajtad! Szerintem minden este elgondolkodik azon, hogy vajon miért nem fojtott meg, amíg lehetett! Én a helyedben félve aludnék ám el! ;-)

"úgyhogy elmész te a jó édes kurva anyádba, te retardált, idióta, elmebeteg, pszichopata, patkány Fideszmajom, hetek óta semmi mást nem csinálsz, mint széthazudod a jó édes kurva anyádat reggeltől estig. már kétszer el is ismerted, hogy hazudtál. ennyit tudtok, ti Fideszes hulladékok!"

Blabblaaaaa-bla-blaaa-bla. Na, ennyit írtál ismét. :-)

Néhány konkrétum, amit próbálj meg megválaszolni:

- ha ennyire igazad van, miért csináltak hülyét tavaly a 'populista' jogászok a niederpatkányból és balliba cimboráiból?
- ha ennyire egyértelmű az egyezmény szerinti kötelezettség, miért nem KONKRÉT jogszabályra hivatkozva indított eljárást a 'zunijó'?
- egy random migrinek miért kell menekülnie Szerbiából vagy Horvátországból?
- ha a migri nem is ide akar jönni, hanem a merkel valagába, itt csak alibiből adja be a kérelmét, akkor miért kellene beengednünk?
- ha a fritzek sem adnak neki menekültvízumot, nekünk ugyan miért kellene?
- kinek jó az, ha ide bármilyen indokkal beengedünk ezerszámra nigger és/vagy muszlim hordákat?
- ha a dróton átlógott és elkapták, akkor ugye már bűncselekményt követett el, ennek ellenére visszakísérik és bejöhet a tranzitba! Pedig már bűncselekményt követett el! Ez szerintem eléggé 'humánus' eljárásnak tekinthető egy bűnelkövetővel szemben. Nem tartod ezt furcsának?

Térj napirendre a tények fölött! Migrinek itt szerencsére nem terem babér és ez még nagyon sokáig így is marad (reméljük)! Csak magadnak ártasz vele, ha nem tudod kezelni. Persze, nekem mindegy!
B.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.08.29. 01:48:18

@math0: már háromszor elismerted, hogy hazudtál, pofán fostad magad. ti Fideszes patkányok ilyen hazudozó kis korcs faszok vagytok.

úgyhogy elmész te a jó édes kurva anyádba, te retardált, idióta, elmebeteg, pszichopata, patkány Fideszmajom, hetek óta semmi mást nem csinálsz, mint széthazudod a jó édes kurva anyádat reggeltől estig. már háromszor el is ismerted, hogy hazudtál. ennyit tudtok, ti Fideszes hulladékok!

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.08.29. 01:48:51

@Bravehearth: már háromszor elismerted, hogy hazudtál, pofán fostad magad. ti Fideszes patkányok ilyen hazudozó kis korcs faszok vagytok.

úgyhogy elmész te a jó édes kurva anyádba, te retardált, idióta, elmebeteg, pszichopata, patkány Fideszmajom, hetek óta semmi mást nem csinálsz, mint széthazudod a jó édes kurva anyádat reggeltől estig. már háromszor el is ismerted, hogy hazudtál. ennyit tudtok, ti Fideszes hulladékok!

Bravehearth 2018.08.29. 16:08:06

@math0: Korán ébredtél, ratyimatyi! :-) Vagy anyád nélkül éjjel odakúsztál a gép mellé? No mindegy...

"már háromszor elismerted, hogy hazudtál, pofán fostad magad. ti Fideszes patkányok ilyen hazudozó kis korcs faszok vagytok."

Dehogy háromszor, ötször, hússzor, sőt! Kétszázszor, te kretén! :-) Ahányszor képtelen vagy fölfogni azt, amit a másik oldal ír neked, annyiszor hazudnak neked, igaz? :-) Sebaj, ratyimatyi! Te kis 'péhádés' szerencsétlen...! :-)
Egyszerűen egy hülye vagy, azok közül is abból az alfajból, aki 'péhádés'-nak hiszik magukat, csak mert egyszer ki tudtak bújni a trükkös kabátból. :-) Nem baj, élj soká, mert számodra maga az élet a legnagyobb büntetés! Akkor is, ha önmagad föl sem fogod, hogy ez mit jelent! Sajnos tényleg tökhülye vagy hozzá. Jó is ez így. Nem elég neked, hogy a másik oldalon is segghülyének néz már, aki csak arra jár? Érdekes dolog ez a magamutogató ostobaságod, de akkor legalább figyelj jobban az írott szövegre, te kis betyárkörte!

"úgyhogy elmész te a jó édes kurva anyádba, te retardált, idióta, elmebeteg, pszichopata, patkány Fideszmajom, hetek óta semmi mást nem csinálsz, mint széthazudod a jó édes kurva anyádat reggeltől estig. már háromszor el is ismerted, hogy hazudtál. ennyit tudtok, ti Fideszes hulladékok!"

Ajjaj, ratyimatyi! Már nekem kínos ez a fantáziátlan szövegismétlésed. Így már nem is vagy olyan szórakoztató sem. Ne érts félre, továbbra is csak röhögni tudok rajtad, ahogy elképzelem gúvadó szemed és a csupa nyál monitorod... :-) Talán még föl is borulsz néha a tolószékedben! :-D

És ha már diploma: tudod, a mellékneveket még mindig kisbetűvel írjuk, ha nem mondatkezdésről van szó! ;-) Egyszer talán képes leszel majd megtanulni. Persze, hanem, hát nem.
Na, nézz inkább pornót, nyugisabb lesz a délutánod, kiskancsó!
Pá, te idióta!
B.

- IGNORE -

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.08.29. 19:17:47

@Bravehearth: már háromszor elismerted, hogy hazudtál, pofán fostad magad. ti Fideszes patkányok ilyen hazudozó kis korcs faszok vagytok.

úgyhogy elmész te a jó édes kurva anyádba, te retardált, idióta, elmebeteg, pszichopata, patkány Fideszmajom, hetek óta semmi mást nem csinálsz, mint széthazudod a jó édes kurva anyádat reggeltől estig. már háromszor el is ismerted, hogy hazudtál. ennyit tudtok, ti Fideszes hulladékok!

Bravehearth 2018.08.29. 19:27:20

@math0: "már háromszor elismerted, hogy hazudtál, pofán fostad magad. ti Fideszes patkányok ilyen hazudozó kis korcs faszok vagytok."

Nem háromszor! Tizenháromszor, retardált betegbogár! :-) Ennyi alkalommal bizonyosan nem sikerült szöveget értelmezned, ratyimatyi! :-) Ilyen ez a 'péhádés' élet! Folyton kibasznak veled, mi? ;-)

"úgyhogy elmész te a jó édes kurva anyádba, te retardált, idióta, elmebeteg, pszichopata, patkány Fideszmajom, hetek óta semmi mást nem csinálsz, mint széthazudod a jó édes kurva anyádat reggeltől estig. már háromszor el is ismerted, hogy hazudtál. ennyit tudtok, ti Fideszes hulladékok!"

Ez már csak egy százszor ismételt, inflálódott fröcsögéshalmaz a retkes klaviatúrádról. Nem méltó egy 'éttermiségihez'... Már az 'éttermiség' sem a régi, benned sem lehet bízni, kis rágcsáló... Ilyen ez. Együtt tudunk élni vele.
B.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.08.29. 21:01:41

@Bravehearth: na, még az "IGNORE " is hazugság volt tőled.

Bravehearth 2018.08.29. 21:56:33

@math0: Ha valaki téged olvas, sokkal jobban fogja kedvelni a nácikat, fasisztákat, a Fideszt, Orbánt, mint azt a legdurvább agymosás eredményezné! Te vagy a kormány legjobb kampányfogása, komolyan! Tényleg! Nem ők fizetnek téged, ratyimatyi? :-) Minden igyekezeted ellenére te inkább hozod a kormánynak a szavazatot és a szimpátiát, mint rombolnád azt! :-D

Számodra a legsúlyosabb büntetés maga az élet! És én ennek örülök, mert tudom, hogy minden napod fáj, minden napod kín. Élj soká, ratyimatyi! Élj soká és írj sokat! :-D
Idióta... Lol...!
B.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.08.29. 22:20:45

@Bravehearth: már háromszor elismerted, hogy hazudtál, pofán fostad magad. ti Fideszes patkányok ilyen hazudozó kis korcs faszok vagytok.

úgyhogy elmész te a jó édes kurva anyádba, te retardált, idióta, elmebeteg, pszichopata, patkány Fideszmajom, hetek óta semmi mást nem csinálsz, mint széthazudod a jó édes kurva anyádat reggeltől estig. már háromszor el is ismerted, hogy hazudtál. ennyit tudtok, ti Fideszes hulladékok!

Bravehearth 2018.08.30. 05:41:46

@math0: Problémád van a szövegértéssel, a retorikával, alapvető helyesírással és láthatóan egy gyakorló elmebeteg vagy. :-)

A legalapvetőbb tényeket is rögzítettük már. Örömmel látom, hogy továbbra is idegbeteg vagy és szarul érzed magad. Nagggggggyyyon helllllllyes! :-) Jól van ez így! Örömmel látom, hogy szétbasz az ideg. :-) És örömmel látom, hogy neked nagyon fáj az élet és a legnagyobb büntetés számodra az, ha egy újabb nap virrad arra a bánatverte arcodra, ratyimaty! :-) Élj soká, szenvedj és kínlódj, vonyíts és fájjon!!! Addig jó nekünk, amíg te szenvedsz! Csak ne dögölj, nem érdemelsz megváltást, te parazita!
B.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.08.30. 09:15:01

@Bravehearth: már háromszor elismerted, hogy hazudtál, pofán fostad magad. ti Fideszes patkányok ilyen hazudozó kis korcs faszok vagytok.

úgyhogy elmész te a jó édes kurva anyádba, te retardált, idióta, elmebeteg, pszichopata, patkány Fideszmajom, hetek óta semmi mást nem csinálsz, mint széthazudod a jó édes kurva anyádat reggeltől estig. már háromszor el is ismerted, hogy hazudtál. ennyit tudtok, ti Fideszes hulladékok!

És nyugi, jobban élek, mint amiről te álmodozol. Jobban élek, mint Orbán, vagy Mészáros, mert köztörvényes, ostoba parasztok nem élhetnek igazán jól, akármennyit lopnak.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.08.30. 09:18:22

@Bravehearth: ti sok millió ártatlan embert gyűlöltök, mert elbasztátok az életeteteket, ti Fideszes idióták! Ültök a szaros kis tyúkólatokban a 4 elemitekkel, és elbaszott életetekkel, és olyan emberek millióit gyűlölitek, akiket nem ismertek, semmi dolgotok velük. Kell-e ennél jobb bizonyíték az elbaszott életetekre?! Kell-e ennél nagyobb bizonyíték arra, hogy a hülyeségetek nyomorba dönt titeket?!

Bravehearth 2018.08.30. 19:39:30

@math0: "már háromszor elismerted, hogy hazudtál, pofán fostad magad. ti Fideszes patkányok ilyen hazudozó kis korcs faszok vagytok."

Ugyan, ratyimatyi! :-) Te nem tudsz szöveget értelmezni. És az is igaz, hogy itt tényleg büntetlenül kiélheted a frusztrációid, hiszen itt nem basznak azonnal agyhelyen! Ne érts félre, értem én, hogy egy visszamaradott, sérült, retardált selejt vagy. Mindenütt van ilyen. Ettől még lehetnél nagy EMBERILEG. Nos, nem jött össze. Sajnos nem csak a tested szar, embernek is egy rakás szar vagy. Beteg lélek, gyönge elme. És nem születésed okán rühell a többi ember, hanem azért, amilyennél lettél és ami vagy. Ez van, ratyimatyi! :-) Élj soká ezzel a tudattal!

"És nyugi, jobban élek, mint amiről te álmodozol."

:-D Nézd, nagyjából pont szarok rá, hogy hogyan élsz. Ahogy hosszú napok óta olvasom a balfaszságaid, én csak egy lelki és szellemi nyomorban tengődő, szerencsétlen betegbogarat látok! Azt hiszem, te még Bora Borán is szarul éreznéd magad a fűszoknyások között, ott is ugyanaz lennél, mint otthon a tolókocsiban.

"ti sok millió ártatlan embert gyűlöltök..."

Aki rászolgált, aki tett érte és aki úgy viszonyult hozzánk, azt nem kell szeretnünk. Gyűlölhetjük is őket, Istentől való jogunk! Továbbá nem mi megyünk az ő házukba, ők jönnek a miénkbe! És ez nagyon nem mindegy. Akkor sem, ha fingod sincs, miről írok!

"mert elbasztátok az életeteteket, ti Fideszes idióták!"

Na, te művelt, okos balfasz! Melléknevet se tudsz helyesen leírni, de osztanád az észt? Csak óvatosan, így se jutott túl sok neked, gyógyegér! Hm... Épp úgy tűnhet, hogy egy fideszes elbaszta az életét? Nézd, ha semmit nem is csinált jól egy fideszes, azért az általa támogatott erők immár harmadszor verték szarrá az ellenzéket kétharmaddal! És ez akkor is igaz, ha minden mást elbasztak az életükben. Tekintve azonban a támogatottságukat és az eredményeiket, azt hiszem, hogy elég sok random fideszes ma sokkal gondtalanabb és boldogabb, mint a fajtádbéli balliba rágcsálók! ;-)

"Ültök a szaros kis tyúkólatokban a 4 elemitekkel, és elbaszott életetekkel, és olyan emberek millióit gyűlölitek, akiket nem ismertek, semmi dolgotok velük."

Egyrészt, ha minden tipped úgy jön be, ahogy ez, akkor semmiképp se foglalkozz szerencsejátékkal (sem)! ;-) Másrészt szerintem te inkább ne értekezz gyűlöletről és gyűlölködésről! Azt hiszem a Fidesz nem is találhatna nálad megfelelőbb 'reklámarcot', miért nem érdemes a fajtádtól bármiféle értelmes eredményt várni! Továbbá az is sikerül elérned, hogy minél hangosabban és idegbajosabban szidalmazod a nácikat és a fasisztákat, a téged olvasók között annál inkább szimpatikusak, talán még támogatandónak is fognak tűnni! Mert akiket egy ilyen magadfajta betegbogár ennyire gyűlöl és szapul folyamatosan, azok nem is lehetnek olyan rossz arcok! ;-) Tudod, más esetleg ezt pénzért végzi ám a kormánynak! :-D Te meg az ideg által szétkúrva itt ingyen reklámozod a fajtád hülyeségét...! Röhej! Komolyan!

"Kell-e ennél jobb bizonyíték az elbaszott életetekre?!"

Az a gond, ratyimatyi, hogy mindez a te elbaszott életedet bizonyítja. És a fájdalmas frusztrációdat. Persze, ez engem mulattat, én ma is jókat röhögtem rajtad, te 'művelt' félnótás! :-D

"Kell-e ennél nagyobb bizonyíték arra, hogy a hülyeségetek nyomorba dönt titeket?!"

Azt hiszem, hogy nincs nagyobb szellemi, lelki nyomor annál, amiben te leledzel! Élj így nagyon sokáig, kis rágcsáló! :-)
B.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.08.30. 20:29:19

@Bravehearth:

""ti sok millió ártatlan embert gyűlöltök..."

Aki rászolgált, aki tett érte és aki úgy viszonyult hozzánk, azt nem kell szeretnünk. Gyűlölhetjük is őket, Istentől való jogunk!"

A jó édes kurva anyád szolgált rá arra, hogy megerőszakolják, miközben téged hozzászegeztek egy machetevel.

Nem is ismered őket, te náci patkány! Nem tudod, hogy egyenként kik ők, és mit csináltak. Hogy a jó édes kurva anyádban szolgálhattak volna rá valamira, ha fingod nincs, hogy egyenként kik ők, és egyenként mit tettek?!

" Továbbá nem mi megyünk az ő házukba"

Mi is megyünk az ő házukba, és mások házába is.

már háromszor elismerted, hogy hazudtál, pofán fostad magad. ti Fideszes patkányok ilyen hazudozó kis korcs faszok vagytok.

úgyhogy elmész te a jó édes kurva anyádba, te retardált, idióta, elmebeteg, pszichopata, patkány Fideszmajom, hetek óta semmi mást nem csinálsz, mint széthazudod a jó édes kurva anyádat reggeltől estig. már háromszor el is ismerted, hogy hazudtál. ennyit tudtok, ti Fideszes hulladékok!

És nyugi, jobban élek, mint amiről te álmodozol. Jobban élek, mint Orbán, vagy Mészáros, mert köztörvényes, ostoba parasztok nem élhetnek igazán jól, akármennyit lopnak.

Bravehearth 2018.08.30. 21:19:29

@math0: Beteg vagy te, kis rágcsáló! Állj elém, egyszer legyél ember szánalmas életedben és mondd a szemembe!!! :-) Kelj föl a monitorod mögül, brendelgeciputtony ratyimatyi! ;-)

"Mi is megyünk az ő házukba, és mások házába is."

Nem tudom, te hová és kihez mész, ez legyen a te bajod. Hozzád is menjen az, akit csak akarsz. De máshoz ne akard meghatározni, te patkány!

A decimális számrendszer most sem megy még, mi? :-)
Baromarcú...
B.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.08.30. 22:44:23

@Bravehearth: Mi, magyarok is megyünk az ő házukba, és mások házába is. Sok százezer magyar migráns van külföldön. Most a ténylegesen kivándorlókról beszélek.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.08.30. 22:44:51

@Bravehearth: Mi, magyarok is megyünk az ő házukba, és mások házába is. Sok százezer magyar migráns van külföldön. Most a ténylegesen kivándorlókról beszélek. Ezt látom, nem sikerült elsőre felfognod, te katatóniás elmebeteg!

Bravehearth 2018.08.31. 08:35:07

@math0: "Mi, magyarok is megyünk az ő házukba, és mások házába is."

Papírokkal. Szaktudással, integrálódás szándékával.

"Sok százezer magyar migráns van külföldön. Most a ténylegesen kivándorlókról beszélek."

Kint vannak, DOLGOZNAK, integrálódtak. Megtanulták a nyelvet. És nem kívánják kiirtani a befogadó ország lakosságát, nem akarják megtéríteni őket és kunhalmokkal teleszórni a köztereiket. Csak ennyit kellett volna fölfognod, de csak az ostoba 'magyarozásig' jutottál. Rólad szól.

"Ezt látom, nem sikerült elsőre felfognod, te katatóniás elmebeteg!"

Ismét bizonyítottad, hogy egy igazi 'péhádés' ostoba gyökér vagy, szánalmas 'éttermiségi' vadbarom. Mi a különbség egy koszhadék migri és egy magyar kivándorló között... Nem csak ránézésre!

Mivel sajnos továbbra sem mutatod semmi jelét annak, hogy akár az értelmes gondolkodásra, akár a logikus következtetések levonására, akár a viszonyításra képes volnál, továbbá a retorikád is egy röhejesen gyermeteg szinten ragadt, ezen a ponton már sajnos untatsz is. Bár örömmel olvasom szenvedésed és örülök a fájdalmadnak, de már nem szórakoztatsz annyira, hogy időt pazaroljak rád. Fölösleges. Elég a tudat, hogy te ma is és holnap is és holnapután is nagyon szarul fogod érezni magad! :-D És ez jó! Akkor jó a világ, ha neked szar! Maradjon is így, amíg ki nem száll retkes és szánalmas testedből az a beteg lelked...! ;-) Ne félj, azért az a verés valahonnan biztos meg fog találni, te kis ratyimatyi! Az 'Égiek' nem felejtenek! Ahogy a fehér ember sem!
B.

- finally IGNORE -

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.08.31. 10:39:17

@Bravehearth:

""Mi, magyarok is megyünk az ő házukba, és mások házába is."

Papírokkal. Szaktudással, integrálódás szándékával."

Sem az összes magyarrúl nem tudod ezt, sem az összes menekültről nem tudod az ellenkezőjét, és ráadásul mindkélt esetben van iylen is, és olyan is. Te mégis a menekülteket gyűlölöd, mindet, kivétel nélkül, anélkül, hogy tudnád ezeket róluk. Nem is tudhatod. És emlékeztetnélek, hogy Orbánék pont azt rendelték el, hogy mindezt meg se vizsgálják. Menekültek jönnek a tranzitzónába, papírokkal is, szaktudással is, integrálódás szándékával is, és a törvény szerint Orbánék meg se vizsgálják őket, te meg gyűlölöd őket.

Mert egy elmebeteg náci vagy.

"Kint vannak, DOLGOZNAK, integrálódtak. Megtanulták a nyelvet. És nem kívánják kiirtani a befogadó ország lakosságát, nem akarják megtéríteni őket és kunhalmokkal teleszórni a köztereiket. Csak ennyit kellett volna fölfognod, de csak az ostoba 'magyarozásig' jutottál. Rólad szól."

Ezeket sem tudod sem a magyarokról egyenként, se a menekültekről egyenként. A magyarok között dehogynam, van olyan is, aki meg akarja téríteni keresztény hitre az ateistákat. A magyarok között dehogynam, van bűnöző is, gyilkos is. A magyarok között is van, aki nem akar integrálódni, nem dolgozik.

"Mi a különbség egy koszhadék migri és egy magyar kivándorló között... "

Egyenként? Fogalmad sincs, mert egyiket se ismered. Fingod nincs róla, nem is lehet róla tudásod. De az egyikről ezt hiszed, a másikról azt, mert egy rohadék, büdös náci vagy.

"- finally IGNORE -"

ezt még hányszor játszod el, te elmebeteg, idióta?!

már háromszor elismerted, hogy hazudtál, pofán fostad magad. ti Fideszes patkányok ilyen hazudozó kis korcs faszok vagytok.

úgyhogy elmész te a jó édes kurva anyádba, te retardált, idióta, elmebeteg, pszichopata, patkány Fideszmajom, hetek óta semmi mást nem csinálsz, mint széthazudod a jó édes kurva anyádat reggeltől estig. már háromszor el is ismerted, hogy hazudtál. ennyit tudtok, ti Fideszes hulladékok!

És nyugi, jobban élek, mint amiről te álmodozol. Jobban élek, mint Orbán, vagy Mészáros, mert köztörvényes, ostoba parasztok nem élhetnek igazán jól, akármennyit lopnak.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.08.31. 12:51:31

@Bravehearth: olyan konkrétan, hogy még te is megértsd.

A) Te konkrétan nem tudod Huggyos Józsiról, aki Németországban, Svájcban, az USÁ-ban vagy Ausztráliában van, hogy dolgozik, vagy ingyenél, vagy drogot árul, vagy strici, vagy betörő, vagy tolvaj. Azt sem, hogy keresztény vagy ateista vagy zsidó, esetleg valami más, azt sem, hogy ateista, aki keresztényeket próbál meg lebeszélni a téves útról, vagy keresztény, aki ateistákat próbál téríteni, például Jehova Tanúja, vagy katolikus misszionárius. Azt sem tudod, hogy akar-e integrálódni, szereti-e a Weisswurstot, vagy pacalt eszik túró rudival, veri-e a feleségét, pedofilkodik-e a gyerekével, tud-e angolul, németól franciául, vagy más nyelven, stb. Mindezt nem tudod Huggyos Józsiról, de azt hiszed, hogy mivel magyar, ezért csak jó lehet. Naiv, ostoba, hülye barom vagy.

B) Másrészt ott van Amina Abdul, vagy Jusuf Youruba, akiről szintén nem tudod, hogy hol tanult, mit dolgozott, mit tudna dolgozni, mit dolgozik Németországban, Franciaországban vagy Svájcban, nem tudod, hogy megtanult, németül, franciául vagy angolul, azt se tudod, esetleg eleve tud franciául vagy angolul, mert otthon hivatalos nyelv. És lehet, hogy szereti a Weisswurstot és a Weissbiert, lehet, hogy dolgozik egy német cégnél informatikus, vagy csak az Aldiban pénztáros. Azt hiszed, hogy muszlim, de lehet, hogy keresztény vagy zsidó, vagy bahai vallású, vagy drúz vagy jazidi. És a muszlim, akkor is valószínű, hogy az égadta világon senkit nem akar megtéríteni.

De te mégis mindenféle rossz dolgot gondolsz Amináról és Jusufról.

Azért, mert te egy idióta, elmebeteg, pszichopata náci faszfej vagy. Azért.
süti beállítások módosítása