B1 blogcsalád



A Prágai Tavasz tapasztalatai alapján az EU-nak rá kell vennie Magyarországot és Lengyelországot a demokrácia tiszteletben tartására

Szelestey Lajos nemzetközi sajtószemléje

2018. augusztus 23. - Szelestey

• A magyar és a lengyel kormány immár a szovjet imperializmus segítsége nélkül is produkálja az autokráciát

• A gender tudományok körüli felhajtás már az Orbán által bezengett kulturális fordulat része

• Te, senkiházi menekült! Ha nem akarsz éhen dögleni, húzz vissza Szerbiába!

Die Zeit

die_zeit.jpg

Moszkva 50 éve leverte a Prágai Tavaszt, ám a demokrácia továbbra is veszélyben van, az unión belül Magyarországon és Lengyelországban. Erre figyelmeztet a lap egyik kiadója. Josef Joffe úgy gondolja, hogy a tőkés társadalmakban az állam mindenhatóságának a magántulajdon szab alapvető korlátot, ám a liberális demokráciának a szabad gazdaság csupán az egyik feltétele. Ezt bizonyítják napjainkban az oroszok, az új cár, Vlagyimir alatt, valamint a magyar és a lengyel tekintélyelvűek. Utóbbi két ország 89-ben a legradikálisabb gazdasági reformokat vitte keresztül és azóta erős növekedésnek örvend. Az irányított demokráciának azonban nincs szüksége Leninre. A mocsár virágai nyílnak Kelet-Európától kezdve Oroszországon és Törökországon át egészen Szingapúrig. Az ilyen rendszerek nem igénylik a szovjet páncélosokat sem, mint fél évszázada. Éppen Budapest és Varsó, a Kreml imperializmusának két régi áldozata tanúsítja, hogy a tekintélyelvűség lehet házi készítésű is. Az EU nem mérsékelheti a két államra gyakorolt nyomást. A magyarok 56-ban, a csehek 68-ban, a lengyelek pedig 81-ben a saját bőrükön érezték, mint jelent az elnyomás.

Bloomberg

bloomberg_1.jpg

A lap szerint az amerikai-török haragszomrád mutatja, milyen mélyek a gondok a NATO-ban, ám Európa nem okolhatja Trumpot, ha minden szétesik. A katonai szervezet ugyanis súlyos szerkezeti gondokkal küszködik, bár az biztos, hogy az elnök új szintre emelte a bizalmatlanságot, amikor kinyilvánította megvetését a transz-atlanti együttműködés iránt. De a belső feszültség már előtte is egyre erősödött, elsősorban a terhek nem egyenlő megosztása miatt, bár de azért ott valami tényleg nincs rendben, ha a három legnagyobb európai tagállam, a németek, franciák és a britek csak nehezen tudnának kiállítani egy dandárt, ha az oroszok megtámadnák a Baltikumot. További gond, hogy az orosz fenyegetés Kelet-Európára összpontosul, így az ottani potenciális célpontországok változatlanul igényt tartanak a biztonsági ernyőre. A déliek viszont jobban tartanak a terrorizmustól és a migrációtól. Ezért azután nem is pártolják annyira a kemény fellépést Moszkva ellen.

Az is tény, hogy a Nato stratégiailag már nem annyira fontos az USA számára, mint korábban és a szövetségesek nem tudnak alapvető segítséget nyújtani Washingtonnak pl. Kínával szemben. Az is probléma, hogy a hagyományos pártok az óceán mindkét partján teret vesztenek a populisták szemben, és ez az instabilitás gyengíti a szervezetet. Ezen belül igencsak zavaró a tekintélyelvű politika felemelkedése olyan helyeken, mint Törökország, Magyarország és Lengyelország. Budapest és Ankara kifejezte csodálatát Putyin iránt, így kérdéses, mennyire lépnének fel a többiek oldalán az orosz revizionizmus ellen. Felvetődik az is, milyen mértékben osztják még a közös nyugati értékeket. Mindez persze egyáltalán nem jelenti azt, hogy a szövetség halálra van ítélve, sok területen nagyon is szükség van rá. De Trump pontosan itt zavar bele a képbe, mert az USA részéről erős vezető szerepre volna szükség. Nem ússza meg a felelősséget, mert nem a Nato kapitányaként jár el.

Spiegel

der_spiegel.jpg

A hetilap abszurdnak nevezi, hogy a magyar kormány be akarja tiltani a gender tanulmányokat az egyetemeken, ám mint rámutat, itt arról van szó, hogy a hatalom kulturpolitikai offenzívát indított a független gondolkodás ellen. A cikk úgy mutatja be az egész akció kezdeményezőjét, Semjén Zsoltot, hogy annak egyik szenvedélye a vadászat, ha úgy hozza sors, helikopterről szedi le a kiszemelt célpontot. Másik passziója, hogy előszeretettel adja a konzervatív kulturharcost, aki fáradhatatlanul figyelmeztet a Nyugat pusztulására. Szerinte Európa nyugati fele már el is veszett, köszönhetően a ballibsiknek, a szabadkőműveseknek, a migránsoknak és a szexuális eltévelyedőknek. Brüsszel szétrombolta a keresztény civilizáció alapjait, de Magyarországon még lehetséges magyar módra élni.

Mostanában új felelőst talált a fenyegető civilizációs katasztrófa ügyében: a nemek kutatását. Ám valójában ideológiai jelképpolitika húzódik meg a háttérben, a hónapok óta tartó kulturkampf részeként. Kezdődött az egész a választás után a Magyar Idők cikkével, amely kritikus írókat és publicistákat támadott. Tusványoson Orbán szellemi-kulturális fordulatot harangozott be a 68-as elit ellen. Az előzmények 2010-11-re nyúlnak vissza, akkor a hatalom tucatjával bocsátott el, illetve szorított ki liberális oktatókat az egyetemekről. A hadjárat a filozófus elleni támadásban csúcsosodott ki, ám az Orbán-kormány kénytelen volt visszavonni a sikkasztás vádját.

Al-Jazeera

aljazeera.jpg

A Human Rigths Watch arra szólította fel a magyar kormányt, hogy vessen véget az embertelen bánásmódnak a tranzitövezetekben és adjon újra enni az elutasított menedékkérőknek. Lydia Gall, az emberi jogi szervezet képviselője úgy fogalmazott: a magyar hatóságok újabb mélypontra süllyedtek, amikor megtagadták az őrizetben lévő emberek ellátását. Láthatólag örömüket lelik a nemzetközi jog megsértésében, ideértve az EU előírásait. Úgy tűnik, a cinikus eljárás célja, hogy rákényszerítsék az érintetteket: menjenek vissza Szerbiába. Az Európai Emberi Jogi Bíróság csaknem két hete már kötelezte Magyarországot, hogy az vessen véget ennek a gyakorlatnak 5 család esetében, ami meg is történt, ám a Human Rigths Watch szerint tucatnyi másik menedékkérőtől megvonhatják az élelmiszert.

A jelentés idézi a Bevándorlási Hivatalt, amely arra hivatkozik, hogy a magyar jogszabályok értelmében a két különleges zónában nem köteles gondoskodni az ott lévőkről. A HRW viszont nemzetközi szerződésekre, illetve normákra hivatkozik. Lydia Gall gyalázatosnak és képtelenségnek tartja, hogy a bíróságon keresztül kell kicsikarni a bajbajutottak számára akár egy szelet kenyeret. Úgy értékelte, hogy az EU-nak sarkára kell állnia, mert máskülönben az egyértelmű jogsértésnek súlyos következményei lesznek.  

 

A bejegyzés trackback címe:

https://b1.blog.hu/api/trackback/id/tr2114196395

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

LKerekes 2018.08.23. 06:11:46

Azért nagy ostoba marhának kell lennie, aki összehozza a mostani Magyarországot az 1968-as csehszlovák bevonulással.

FCUK29 2018.08.23. 18:14:12

már készül a Helsinki, hogy védje azon állampolgárok jogait, akik zsákutcába hajtanak be, és a visszatolatás helyett meg akarják várni, hogy tovább építsük az utat, őket ugye majd etetnünk kell, meg itatnunk, és lehetőség szerint bontsuk is majd le az előttük álló akadályt.

esküszöm, a baloldalon mindenki meghülyült, de biztos erről is Orbán tehet :D:D:D

retkeslaci 2018.08.23. 19:16:44

"Moszkva 50 éve leverte a Prágai Tavaszt, ám a demokrácia továbbra is veszélyben van..."

Jó, akkor most utoljára tegyük helyre ezt a dolgot.
A Prágai Tavasz nem demokratikus átmenet lett volna, hanem egy emberarcú szocializmust akartak kialakítani. Attól, hogy a Varsói Szerződés lenyomta a cseheket, azért nem kellene azt hallucinálni, hogy Dubček egy rendszerváltást akart volna. Ő reformkommunista volt. Szabadabb országot akart, hogy a kommunista párt hatalmát ne döntsék meg az elégedetlen tömegek, de a szovjetekkel továbbra is jó kapcsolatra törekedett.

Ha valami párhuzam felfedezhető, akkor azt mondanám, hogy a kis kelet-európai népekre nehezedő moszkovita nyomás elmúlt, de van helyette brüsszelita nyomás.
A kis kelet-európai népek nem dönthetnek a saját sorsukról ma sem, mert tölük távoli hatalmi centrumokban döntenek senki által meg nem választott vezetők a sorsukról.

Értjük, az autokrácia rossz. Csak ha Amerikával szövetséges a diktatúra, akkor van rendben. Szaúd-Arábia, Szingapúr, Egyiptom, Jordánia stb.

Migrik ügyéhez: Szerbia felé szabad az út. Elbattyognak a legközelebbi kisboltig, aztán ott vehetnek maguknak hummuszt, pitát, kecskesültet, kebabot. Mindent, amihez kedvük van. Nincsenek bezárva!

Attól tartok az ilyen posztok és a teljesen félrevitt gondolkodás segíteni fog Orbánéknak megnyerni a következő választást is.

chrisred 2018.08.24. 08:11:37

@retkeslaci: "Értjük, az autokrácia rossz. Csak ha Amerikával szövetséges a diktatúra, akkor van rendben. Szaúd-Arábia, Szingapúr, Egyiptom, Jordánia stb."

Nem tudom, ki állította be példaképnek ezeket az országokat. Legfeljebb Orbán szokott példálózni Szingapúrral.

Fidesz bérszámfejtés 2018.08.24. 08:22:54

Helyes, mindenki rendben felvette a munkát.

Kreml propaganda osztály szófiai összekötő 2018.08.24. 08:24:30

@Fidesz bérszámfejtés: Csak birca elvtárs betegállományban van. Most varrják össze a repedt ánuszát a proktológián a tegnapi gőzfürdős buli után.

Helga Beauty Salon. 2018.08.24. 08:39:05

@chrisred: Arra utal, hogy a legutolsó legaljasabb diktatúra is szalonképes usákéknál amíg gazdaságilag hasznot lehet húzni belőlük és megfelelő mennyiségű fegyvert vásárolnak.
Nálunk meg dúl az autokrácia ami miatt "aggódik" az USA.
Egyébként mit adod az értetlent? Saját magad idézed amt írt, abban példának állításról egy büdös szó nincs, te mégis erről beszélsz, meg a szokásos Orbán ezmegaz........

Helga Beauty Salon. 2018.08.24. 08:43:52

@Fidesz bérszámfejtés: @Kreml propaganda osztály szófiai összekötő:

Ez a "mivagyunkatöbbség" lúzer csapatnak való műsorod színvonalban közelít a Sass Józsiéhoz, csak te nem énekelsz átírt betétszámokat a Cigánybáróból! :D A humorfaktor ugyanaz! :D

Buchhalter 2018.08.24. 08:43:56

@chrisred: Ostoba balos vagy . Retkes laci arra célzott,hogy ha Amerikának kiszolgálja az érdekeit egy elnyomó diktatúra : lásd Szaúd-Arábia az okés,de ha Szíria nem kér belőle akkor rezsim. De ugye a csöpp kis agyad ami csak a fúj Orbánra van bekattogva nem akarja felfogni ,sőt értelmezni sem! Most jönnél a Szír hadsereg vegyi bombáival.Aranypofika az csak egy show műsor része! Nagyságrendekkel többen haltak bele a hagyományos fegyverek bevetésébe( bombázás,ágyúzás,géppuska) Az érdekel téged egyáltalán ,hogy Szaúd-Arábia Jemenben több ezer cívilt bombázott halálra? És Amerika szemet huny felette ,mert ő a jó szövetséges ?! Törökország már szabadulna az amiktól,de volt olyan sötét,hogy dollárban nyakig eladósodott most meg vergődik. Erdogan és a bandája azt hitte,hogy csak a nagyhatalmak hagynák hogy a Közel-Keleten egy új regionális hatalom megjelenjen.Ha-ha. A líra már a béka segge alatt ,több multi lelépett és a befektetők is hanyagolják.Kíváncsi leszek mikor dobja be a törölközőt Törökország.Bár az sokaknak ott fájni fog.

chrisred 2018.08.24. 08:53:08

@Buchhalter: Én azokat tartom ostoba balosnak, akik gondolkodás nélkül hányják bele a világba az öreg kágébés által vezetett birodalom propagandáját. Például téged.
Szíriában maga az orosz birodalom irtotta bombázással, hagyományos fegyverekkel a helyi lakosságot, hogy hatalomban tudja tartani a helytartóját. Hogy lehet ezt összehasonlítani azzal, hogy az USA nem lépett közbe Szaúd-Arábia jemeni akciójánál?

Helga Beauty Salon. 2018.08.24. 08:55:05

@Buchhalter: A másik kulcskérdés a gidókhoz való viszony. Ha az jó, akkor nem autokrácia.

Európai téridő 2018.08.24. 08:56:10

@LKerekes: Azért 1956. nvember 4-ike után nálunk komolyabb volt a megtorlás, mégsem mártírkodunk vele úgy, mint a csehszlovákok. De ez nálunk történelmi hagyomány, már Edvard Benes "Zúzzátok szét Ausztria-Magyarországot" c. 1915-16-os röpiratának alcímében is benne van a cseh nemzet mártíriuma, Frantisek Palacky 19. századi cseh történész után szabadon.

werinter 2018.08.24. 08:56:29

Orbán egy seggarc, egy idióta tolvaj, elmebeteg gazember, mint Putyin, Erdogan, Trump és hasonszőrű társaik. A sok fogyatékos és csökkent szellemi képességű meg benyeli a dumájukat. Sőt! A legtöbben még örülnek is, hogy a "kedves vezér" viktorka szétlopja alúluk az országot, csakhogy tudjanak egyet "libsizni". Függetlenül attól, hogy fogalmuk sincs arról, hogy mit jelent ez a szó! Azért mert Orbán és a sleppje kitalálta és nagy mellénnyel szajkózza, hogy ők "konzervatív, keresztények" még nem lesznek azok...
Ahogy a szocialisták sem voltak se liberálisok, és még csak szocialisták sem...
Mindegyik ugyanaz, észre kellen már venni. És csak azért mert orábnék nem az MSZP vagy a korábban hatalomban lévő tolvajok, még ugyanolyan szarházi, akasztófára való idióták!

Helga Beauty Salon. 2018.08.24. 08:58:54

@chrisred: " Én azokat tartom ostoba balosnak, akik gondolkodás nélkül hányják bele a világba az öreg kágébés által vezetett birodalom propagandáját. "

Jól van öreg, ballibához méltó májer válasz volt!
Veletek kár szóba állni.

Magánvéleményem · http://maganvelemenyem.blog.hu/ 2018.08.24. 08:59:05

@Helga Beauty Salon: " ... Nálunk meg dúl az autokrácia ami miatt "aggódik" az USA. ... "

Nem az USA aggódik, hanem egyes liberálfasiszta körök, és ennek az aggódásnak adnak hangot a kézivezérlésű szócsöveiken keresztül. Arra még nem jöttek rá, hogy ez a tevékenység kontraproduktív, minél nagyobb ricsajt csapnak, annál jobban megnehezítik az itteni liberálfasiszták dolgát, mert muníciót adnak a Csuti Törpének azzal, hogy ezeket az agyament írásokat könnyedén támadásnak tudja beállítani.

Ez pedig egy gyöngyszem a Die Zeit -ből:
" ... Az EU nem mérsékelheti a két államra gyakorolt nyomást. A magyarok 56-ban, a csehek 68-ban, a lengyelek pedig 81-ben a saját bőrükön érezték, mint jelent az elnyomás. ... "
Amikor a vérliberális újságíró igazolja Orvbánt, hogy az EU elnyomja a tagállamokat :-)
Egyáltalán, el szokták olvasni azt amit leírnak?

Sir Galahad 2018.08.24. 09:04:54

Az utolsó témához hozzászólva itt is megkérdezem, hátha tudja rá valaki a választ: mi az értelme annak, amit a migránsok a szerb határnál csinálnak? A vonatkozó magyar jogszabály szerint Szerbia biztonságos ország, ezért aki onnan érkezik, biztosan nem kap menekültstátuszt, tehát nem jöhetnek Magyarországra. Nem értem, hogy akkor a tranzitzónában mire várnak teljesen feleslegesen? És azt sem, hogy a magyar államnak miért kellene élelmezni olyan embereket, akik úgy döntenek, hogy teljesen értelmetlen módon ott toporognak a határon, amit sosem léphetnek át?

chrisred 2018.08.24. 09:08:04

@Helga Beauty Salon: Ez a szösszeneted meg még egy ballibától is értékelhetetlen lenne. Ugyanolyanok vagytok, gyurbánisták, mindentől irtóztok, ami nem fér bele a plakátjelszavakból álló világotokba.

Magánvéleményem · http://maganvelemenyem.blog.hu/ 2018.08.24. 09:08:28

@werinter: " ... Orbán egy seggarc, egy idióta tolvaj ... "
Sok mindent el lehet mondani a Csuti Törpéről, de azt nem, hogy idióta lenne. Roppant körültekintően és alaposan, törvényekkel béleli ki a környezetét, és így intézteti másokkal a lopást.

Ha megfigyeled, személyesen egyetlen ügyletben sem vesz részt.

Mindent a rokonok, barátok, cimborák, haverok és strómanok intéznek. Lehet itt bármilyen fordulat, de a Csuti Napcsi gyakorlatilag patyolat tiszta marad... Semmiféle törvénytelenségben nem vesz részt, semmit nem lehet rábizonyítani.

Ha egy esetleges liberálfasiszta fordulat után a felbőszült libsik mégis megpróbálják bármilyen indokkal lesittelni, a saját nemzetközi bíróságuk fogja őket helyre tenni.

Orv Bán igazi politikus, a piszkos munkát mással végezteti.

Helga Beauty Salon. 2018.08.24. 09:10:08

@Magánvéleményem: Egyáltalán, el szokták olvasni azt amit leírnak?

Nem tudom, én is többször találkoztam hasonlóval. Heveny izgalmukban többször citálnak olyan példákat amik pont őket cáfolják.
A saját táboruknak írnak egyébként, azok eleve úgy fogják fel hogy ez jó nyomásgyakorlás, csesszék csak meg az országot.

Magánvéleményem · http://maganvelemenyem.blog.hu/ 2018.08.24. 09:12:49

@Sir Galahad: Ez azért van, mert szerencsétleneket behülyítették az embercsempészek, aztán pedig ezt a hülyeséget táplálják az NGO-k is, akik tevékenységét jó eséllyel előre bekalkulálják az embercsempészek....
Valószínűleg az embercsempészek a "mentőhajók" mindenkori pozíciójával tisztába vannak, eleve úgy indítják el a lélekvesztőket, hogy azok össze tudják szedni a "menekültnek" álcázott illegális bevándorlókat.

élveteg 2018.08.24. 09:12:57

" Láthatólag örömüket lelik a nemzetközi jog megsértésében, ideértve az EU előírásait. "

Nem lelik örömüket Csak más módszert nem lehet alkalmazni olyanakokkal szemben akik minden létező jogszabályt megsértettek Ha nem így tennének akkor nagyságos menekült urak / hölygyek röhögnének igazolva látva hogy lám nekem minden szabad

chrisred 2018.08.24. 09:18:07

@Sir Galahad: A vonatkozó kormányrendeletben a következő rendelkezés szerepel:

"Ha az elismerését kérő Magyarország területére érkezését megelőzően a biztonságos harmadik országok európai uniós listája vagy a 2. § szerinti valamelyik biztonságos harmadik ország területén tartózkodott vagy átutazott, az elismerését kérő a Met. szerinti menekültügyi eljárásban bizonyíthatja, hogy az ő egyéni esetében ebben az országban nem volt lehetősége hatékony védelemre a Met. 2. § i) pontjában foglaltak értelmében."

Tehát a magyar jogszabályok szerint is kérheti a menedékkérelme egyéni elbírálását, függetlenül attól, hogy minek tartja a magyar kormány Szerbiát. És a menedékkérelem elutasítása esetén lehetősége van jogorvoslatra, egészen Strasbourgig terjedően.

Sir Galahad 2018.08.24. 09:24:13

@chrisred: Persze, tudom, hogy kérheti, de előre lehet tudni, hogy el fogják utasítani, mivel Szerbiából jött. Akkor meg mi a dolog értelme? Az, hogy Srasbourgban hátha igazat adnak neki? Abban már volna némi logika - igaz, nem sok, mert egy ilyen eljárás elég sokáig tart, és egyszerűbb volna azt az időt azzal tölteni, hogy eleve nem Magyarországon keresztül próbálkozik az unióba jutással.

nnnnnnnn 2018.08.24. 09:27:22

lipsik már rég háborút hirdettek a józan ész ellen

antiinternáci 2018.08.24. 09:29:07

Nagyon szép, összeszedett munka ez a lapszemle. Nagy támogatást jelent a Fidesznek, sok ilyen még, és 22-ben a 4/5 is összejöhet.

(Sztem fideszes ügynök lehet ez a Szelestey, meg a szerkesztő elvtársak is ott a bolsevista firkálmányoknál, hogy ennyire elő akarják mozdítani a Fidesz további győzelmeit...)

Buchhalter 2018.08.24. 09:29:34

@chrisred: ezt benyaltad egysejtű.Nem vagyok balos ,de Fidesz hívő sem! És maszatolsz!Baszd meg a Jemeni gyerek az kevesebbet ér a szemedben mint a Szír? Elég köcsög náci nézeteid vannak!Na csá!

chrisred 2018.08.24. 09:30:09

@Sir Galahad: Nem hiszem, hogy volt módjuk vagy lehetőségük gondolkodni ilyesmin. A hivatalos közegek végigrugdosták őket az egész Balkánon, míg végül kikötöttek a kerítésnél.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.08.24. 09:33:51

@Sir Galahad: nem várható el a menekülttől, hogy tudjon minden magyar törvényt. egyébként is, mi a fasznak van az a tranzitzóna, ha úgyis mindenkit elutasítanak?! ez a csuti paraszt ostoba játszadozásai miatt van. tipikusan a legsötétebb magyar stílust hozza ez a paraszt.

ez kb olyan, mintha mondjuk az M7-es összes kijáratát lezárnák, de Budapestnél ezt nem írnák ki, csak a magyar közlönyben szerepelne.

ilyen paraszt kormány, mint Orbáné nincs a világon.

Sir Galahad 2018.08.24. 09:34:12

@chrisred: Ez elképzelhető, logikusan is hangzik. Abban lehet esetleg bízni, hogy híre megy a dolognak, és az utánuk következők már fognak gondolkozni.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.08.24. 09:35:58

@Sir Galahad: amit Orbán csinál, az nagyobb ostobaság és patkányág, mint ha lebontanák a tranzitzónákat. az náci faszság volna, de legalább egyenes, és nyílt. de Orbán parasztozik, és táncol az EU ellen, és az EU-nak megfelelve. pávatáncot jár, de igen ostoba és paraszt pávatáncot.

chrisred 2018.08.24. 09:36:43

@Buchhalter: Hozzád hasonló egyszerű gondolodású lények utoljára a munkásőrök között bukkantak fel, szóval ne szégyeld a vérbalos kötődésedet. Mit tudok tenni a az évszázados siíta-szunnita gyűlölködés ellen innen Európából? Legfeljebb annyit, hogy legalább nálunk legyen jogállam, nem valami ázsiai auroriter teokrácia.

Vissza a szaúdiakhoz. Obama ellenségesen állt hozzájuk, ezzel hozzájárult a siíta félhold kialakulásához és a szunnita szélsőséges szekták megerősödéséhez. Az jobb volt?

Sir Galahad 2018.08.24. 09:39:07

@math0: A tranzitzóna a szerb határon emlékezetem szerint még akkor létesült, amikor a magyar törvények szerint Szerbia még nem számított biztonságos országnak. Igazad van, ma már teljesen felesleges, meg kellene szüntetni. Más kérdés, hogy akkor a migránsok a kerítés tövében táboroznának, és azért is menne a hiszti Nyugat-Európában.

werinter 2018.08.24. 09:48:21

@Magánvéleményem: Szerintem őt a saját fasiszta jellegű, NER-nek nevezett képződménye fogja megbuktatni. Egyszer úgyis visszanyal a fagyi. Valamelyik eszesebb, rafináltabb haver, stróman, rokon megunja, hogy csak a kishal szerepét játssza, ráadásul neki is kell elvinni a balhét és orbánckának lőttek

ogli dzsí 2018.08.24. 09:49:56

Tamogatom Orban kivallo torekveseit a lippsi mocsar lecsapolasara.

ogli dzsí 2018.08.24. 09:50:50

@werinter: Hat annyi biztos hogy ti biztos nem fogtok magatokon kivul senkit "megbuktatni"

Magánvéleményem · http://maganvelemenyem.blog.hu/ 2018.08.24. 09:58:03

@werinter: Lehet, de azt ki kell várni. A Törpe figyel, és ha valakin a legkisebb jelét is látja, hogy önállósodásra vágyik, az úgy jár mint a Simicska, vagy szépen megkéri, hogy vegyen vissza az arcából, mint mondjuk Lézer Jani.

Tangooo 2018.08.24. 10:06:21

"A magyarok 56-ban, a csehek 68-ban, a lengyelek pedig 81-ben a saját bőrükön érezték, mint jelent az elnyomás."
Úgyhogy ott Nyugaton jobb, ha nem oktatjátok ki e nemzetek tagjait!

Magánvéleményem · http://maganvelemenyem.blog.hu/ 2018.08.24. 10:10:08

@Tangooo: Nyugaton jobban tudják, a liberálisok mindig, mindent, jobban tudnak :-)

chrisred 2018.08.24. 10:20:00

@Tangooo: Várj, az oktatás nem arra vonatkozna, hogyan tudjuk elviselni az elnyomást, mert abban tényleg nagy rutinunk van. Hanem hogyan lehetne megszabadulni tőle.

antiinternáci 2018.08.24. 10:22:53

@math0:

Ha már parasztozol, akkor szerintem meg ezt azokra a politikusokra, firkászokra lehetne mondanod, akik minden/bármi áron el akarják árasztani Európát illegális bevándorló tömegekkel. Ezeknél már csak azokra tartom a jelződet még inkább érvényesnek, akik ezt a szándékot letagadják, illetve akik a jogos védelmi helyzetben akadályozzák a védekezést.

sas70 2018.08.24. 10:27:11

@FCUK29: Biztos, hogy az embertelen bánásmód elleni fellépés, az elhülyülés jele?

chrisred 2018.08.24. 10:29:40

@antiinternáci: "Ha már parasztozol, akkor szerintem meg ezt azokra a politikusokra, firkászokra lehetne mondanod, akik minden/bármi áron el akarják árasztani Európát illegális bevándorló tömegekkel."

Például Putyin.

Helga Beauty Salon. 2018.08.24. 10:36:38

@chrisred: Várj, az oktatás nem arra vonatkozna, hogyan tudjuk elviselni az elnyomást, mert abban tényleg nagy rutinunk van. Hanem hogyan lehetne megszabadulni tőle.

Szerintem úgy kéne csinálni, hogy a ballibeket szétzavarjuk az EU-ba, aztán gyorsan kilépünk belőle!

citrix 2018.08.24. 10:42:15

A "menekültekkel" valahogy meg kell értetni hogy nem dönthetik el hová akarnak költözni azért mert nekik nem tetszik a saját hazájukban. Afgánok, pakik, fekete afrikaiak és lehet sorolni, mind Németországba akar menni mert ott nincs háború és nem üldözik őket vallásuk vagy politikai nézeteik miatt. Minden más országban igen. Bármi áron meg kell értetni velük hogy a válasz: NEM. Otthon kell boldoguljanak és a szabadságukat elérniük. Nem költözhetnek komplett nációk Európába mert otthon nem tetszik nekik. Migráljanak Ukrajnába, Oroszországba, Mongóliába, ezek hatalmas és nagyon alacsony népsűrűségű országok, van hely és háború sincs. Menjenek oda ha már mindenképpen menni akarnak valahová. De inkább menjenek haza, otthon imádkozzanak Allahhoz.

Orbán veje 2018.08.24. 10:46:06

@Helga Beauty Salon:

Jól mondod haver! Baromság gondolkodni amikor a viktor sokkal jobban tud helyettünk. Nézd meg a lányát a Récsölt. Elment Svájcba tanulni idegenforgalmat turizmust vagy hogy a tökömbe hívják és mire ment vele? Énszerintem semmire. Eldobta a szaros pelenkát bele a horvátok képébe. Ezért télleg kár tanulni meg gondolkodni itt csak az a lényeg hogy mi fideszesek jó sokat lophassunk a nem ránk szavazó 5 millió éhenkórász libsi meg csak szolgáljon bennünket.

agarik 2018.08.24. 10:46:33

Nagyon egyszerű. Idetolnak két tankhadosztályt, és a nyilvánvalóan minden törvény megsértő fideszkdnp-t elviszik mindenestül (legutóbb ugye a parlamenti zászlózással bizonyították hogy illegális pártról van szó), új választásokat írnak ki. #GuyFawkes

Fülig José 2018.08.24. 11:00:02

@Orbán veje: ne mérgelődj haver, péntek van: fizetésnap a trollgyárban. itt is van az összes féreg. mutatni kell magukat, tudod...

Ballib Cenzúrázók Réme 28 2018.08.24. 11:01:53

A Soros bérenc liberális ballibek nem bírják elviselni hogy Orbán Viktor sikeresen vívta meg a kúltúrkampját a nyugat ellen és Magyarország az Eu-val együtt hanyatló és megsemmisülö kontinens helyett ma európa legvirágzóbb országa lett. Míg a német médiában Merkel cenzúrája miatt a németeknek semmi valós hírük nincs a világról és egy párhuzamos univerzumban élnek tele hamisított hírhamisításakkal addig Orbán Viktornak sikerült a hazudozó nyugati médiák helyett a valós híreket bemondó nemzeti magyar médiát csinálnia. Ráadásul úgy hogy a baloldali média a mai napig fölényben van, ennek ellenére a magyar családok milliói ma már csak az Echó tévét, a M1-M10-et, a TV 2-t nézik, a Pest srácokat, a Riposztot, a 88.hut, meg a fidesz.hut meg a magyar vidéki lapokat olvassák, mert a valós világot csak onnan ismerhetik meg.

Orbán Viktor a nyugatot a kúltúrkampban is teljesen térdre kényszerítette, ezt a csatát is megnyerte ellene. És a magyar nép pont azért választotta meg a kormányzójának, hogy majd ő gondolkodik a mi sorsunkon, nekünk ezzel márt nem kell tölteni az időnket.

SOHA TÖBBET BALLIBEKET AKIK A HANYATLÓ NYUGATI KÚLTÚR´ÁT AKARNÁK RÁNK ERÖSZAKOLNI MEG A MIGRÁNSOKAT!

antiinternáci 2018.08.24. 11:03:54

@chrisred:

Putyinnak semmit sem kell tennie az EU gyengítése érdekében, arra itt vannak a főleg nyugati internácik. Amióta az amerikai bolsevisták elindították az ISIS projektet, azóta európai elvtársaik folyamatosan azon dolgoznak, hogy minél több migránst tudjanak bármi áron behozni.
Még véletlenül se hallottad egytől se, higy mivel Amerika a felelős a polgárháborúért, ezért nekik kell átvenni az ennek nyomán megindított bevándorlókat is.

Azt meg ne is várja senki Putyintól, hogy lelkendezzen, amiért a nyugati bolsevisták folyamatosan beavatkoznak a belügyeikbe, személyében is támadják, rágalmazzák, merényleteket követnek el a nevében, stb...

antiinternáci 2018.08.24. 11:07:26

@Orbán veje:

Figyelj, az "ezek is loponak" cuccal csak lejáratjátok magatokat, látható, hogy többszörösen nem jött be.

A szélsőéges liberálisokon nem lehet segíteni, de a többiek, a hazudozásuk és gyűlölködésük által félrevezetettek még megjavulhatnak.

chrisred 2018.08.24. 11:12:32

@antiinternáci: A nyugati bolsevisták még a Krímet is megszállták Putyin nevében, és orosz repülőkbe szállva kiirtottak nyolcvanezer szír polgárt.

6.Lenin 2018.08.24. 11:13:42

@werinter:

"Valamelyik eszesebb, rafináltabb haver, stróman, rokon megunja, hogy csak a kishal szerepét játssza, ráadásul neki is kell elvinni a balhét és orbánckának lőttek "

Mivel az "eszesebb" nagyobbat bukna, a jelző hülyeség. Simicska Lalika. Szerintem mint "eszesebb" is megbukott, valamikor, valahol túlértékelték, vagy ő kezdett ebben hinni, tévedett. Az eszesebb tudja, hogy addig van ő is toppon, míg Orbán is.

Az eddigi "eszesebbek" mind eltűntek a homályban, vagy éppen tűnőben vannak.

chrisred 2018.08.24. 11:15:31

@citrix: "A "menekültekkel" valahogy meg kell értetni hogy nem dönthetik el hová akarnak költözni azért mert nekik nem tetszik a saját hazájukban."

A jogállamokban ezt a célt szolgálja a menekültügyi eljárás, ahol kiderül, hogy kinek jár menedékjog, és kinek nem.

6.Lenin 2018.08.24. 11:17:36

Drága Ballibb-, és Mindenféle más Gyülevész Banda!

Amennyiben lenne a soraitokban egy Orbán kaliberű politikus, már régen kinyaltátok volna a saját-, és egymás seggét.

Scott Tenorman Must Die 2018.08.24. 11:18:37

"Láthatólag örömüket lelik a nemzetközi jog megsértésében, ideértve az EU előírásait."

a migirik megsértik a nemzetközi jogot meg az EU előírásait???? mivan veled béegy, h ilyeneket írsz??? eddig nem ezt mondtátok

Melee 2018.08.24. 11:19:11

@werinter: "Sőt! A legtöbben még örülnek is, hogy a "kedves vezér" viktorka szétlopja alúluk az országot, csakhogy tudjanak egyet "libsizni". Függetlenül attól, hogy fogalmuk sincs arról, hogy mit jelent ez a szó! "

Ezt rosszul látod. A posztkommunista országok sajátja, hogy az emberek nem gondolkoznak, mert az fárasztó, helyette azt várják, hogy állam bácsi oldja meg helyette a gondjaikat. Orbán környezetében felismerték ezt, és gondokat kreálnak ennek a rétegnek (libsik, migráncsok), amelyeket meg is oldanak.

Tangooo 2018.08.24. 11:19:42

@chrisred: A Nyugat füle botját nem mozgatta a Közép-Európai országok szabadság-mozgalmai érdekében. Nagyon jól megvoltak a "Béketáborral".Ápolták a barátságot kommunista vezetőkkel (Kádár & Kreiski két jó barát, amit a K und K jelszóval "hitelesítettek" az osztrákok, nem tudomásul véve, hogy milyen abszurd a felvetés.
Szóval most jobb, ha kussolnak.

Scott Tenorman Must Die 2018.08.24. 11:20:19

@math0: matyi, pávatáncot te szoktál járni, amikor a seggedbe dugott páva tollakkal kelleted magad a fekáknak.

chrisred 2018.08.24. 11:21:49

@Scott Tenorman Must Die: A nemzetközi jog alanyai az államok, nem személyek. Ezért a nemzetközi jog szabályait csak az államok sérthetik meg.

chrisred 2018.08.24. 11:27:42

@Tangooo: Ausztria rossz példa, mert az ország semlegessége volt az egyik alapfeltétele az orosz megszállás megszüntetésének.

felucca02 2018.08.24. 11:30:09

@6.Lenin: Én nagyon nem szeretném, ha lenne orbánból még egy, pláne a mi sorainkban!
Valahogy utálom a képmutató, kisebbségi komplexusos parasztokat, ha hatalomhoz jutnak, elképesztő kártékonyak tudnak lenni...

6.Lenin 2018.08.24. 11:30:30

@chrisred:

Akkor egy terrorszervezet tulajdonképpen soha nem sérthet meg semmilyen törvényt sem, hiszen ők nem is írták alá. rájuk eleve nem vonatkozhat.

Vannak ma olyan csoportok, akiknek csak jogaik vannak, rájuk semmilyen törvény nem is vonatkozhat, tehát meg sem sérthetik.

Pl egy homokos migráns, akár többszörös gyilkos, nőverő, a liberális világ különleges polgára, rá semmilyen törvények nem vonatkoznak, tehát meg sem sértheti őket.

werinter 2018.08.24. 11:31:17

@6.Lenin: Simicska megunta. Ennyi pénzzel amúgy is mi a francért szórakozzon még. Inkább "visszavonult".

Tangooo 2018.08.24. 11:33:10

@chrisred: ennél szebben még senki sem akarta kimosdatni a Nyugatot. Gratula!

Orbán veje 2018.08.24. 11:34:26

@antiinternáci:

Egyetértek haver! Énszerintem is el kell fogadni a libsiknek hogy mi annyit lopunk amennyit csak akarunk. Sőt képzeld el mészáros lőrinc éppen most tolt át 6 milliárdot közvetlenül az orbán családhoz nyilvánosan. Ezt a sajtóban még te is elolvashatod. Különben is a viktor nem csak 49% -ból tud 66%-ot csinálni hanem akár 19%-ból is. És ezt lehet hamarabb fogod látni mint gondolod. Most már meg van hozzá a pénzünk tehát optimista legyél inkább fel a fejjel és ne búsulj!

chrisred 2018.08.24. 11:34:48

@6.Lenin: Ez természetesen nem igaz, akár magánszemélyekről, akár szervezett bűnözői csoportokról van szó, mert az érintett államok büntetőjogi szabályainak hatálya alatt állnak.

6.Lenin 2018.08.24. 11:37:35

@werinter:

Igen "visszavonult", mint Megyó 2001-ben, meg a Feri 2009-ben, "visszavonultak, mert megunták a banánt.

citrix 2018.08.24. 11:39:29

@chrisred: A menekültügyi eljárást a jogszabályokat betartó, hiteles okmányokkal rendelkező személyekkel kell lefolytatni. Az illegális, okmányok nélkül vagy hamisítványokkal érkezők kérelmét feltétel nélkül el kell utasítani. Hazug, törvénysértő, országukban bűncselekményeket elkövető emberekre mondj egy országot ahol nagy szükség van?

6.Lenin 2018.08.24. 11:39:42

@felucca02:

"Valahogy utálom a képmutató, kisebbségi komplexusos parasztokat, ha hatalomhoz jutnak, elképesztő kártékonyak tudnak lenni... "

Ebben igazad van, de szerencsére 2010-ben el lettek zavarva, és úgy néz ki, végleg.

chrisred 2018.08.24. 11:41:12

@Tangooo: ? Ausztriáról volt szó. Természetesen én sem vagyok elégedett a nyugati államok szovjetek elleni működésével, mert annak ugyanúgy kellett volna befejeződnie, mint a második világháborúnak, csak nem a Reichstagra, hanem a Kremlre kitűzött külföldi zászlóval. Dehát ezt nehéz lett volna sikeresen végrehajtani egy totális atomháború nélkül.

morph on deer 2018.08.24. 11:42:25

@Sir Galahad:
”Abban lehet esetleg bízni, hogy híre megy a dolognak”

Na ebben biztos lehetsz.
A felcsúti ganajtúrónak sikerült lejáratni a magyarokat annyira, amennyire lehet.

Valóban ennyire sötét és pitiáner geciség jellemzi a magyarokat?
Tényleg muszáj világgá kürtölni, hogy mi az ágrólszakadt és kiszolgáltatott nyomorultakkal keménykedünk, ha kell, még törvényi hátteret is gyártunk a szégyenletes bunkóságunk igazolására?

Ez valóban “megéri” orbánnak, hogy ilyen képet alakít ki rólunk és az országról, ugyanakkor az “országimázs” istápolására milliárdokat költünk?

Ne tévedj, minden magyart bűntársává tesz, hiszen hagyjuk, sőt, támogatjuk ebben az aljas húzásában is!

És közben “több tiszteletet” követel a magyaroknak..!

Ezt kéne felfogni, szeretett náci- fideszes- és orbánhitű honfitársaink!

Itt már rég nem arról szól a történet, hogy mennyit spórol így a nemzetgazdaság, hogy nem adunk enni egy tucat embernek, - akik ráadásul az előírt módon, a kapukon át jöttek, - hanem arról a hihetetlen kárról, amit ez a sötét bunkó húzás árt az országnak!

Mert ez nem állítja meg a migrációt, de legalább végképp kiállítja rólunk a bizonyítványt, hogy egy pitiáner geci népség vagyunk, nem több, akik a kiszolgáltatott emberek megalázásával szórakoznak, mert megtehetik...

Ezt elérte orbán.
Csak senki ne csodálkozzon, ha bárhol EMBEREK között köpnek egyet, ha megtudják, hogy magyar...

Helmut von Offenburg 2018.08.24. 11:42:47

Jókat röhögök ezeken a propagandaposztokon :D :D

"Te, senkiházi menekült! Ha nem akarsz éhen dögleni, húzz vissza Szerbiába!"

De AZÉRT az embercsempésznek KIFIZET TÖBB EZER EURÓT .... a "menekült" ....

6.Lenin 2018.08.24. 11:43:22

@chrisred:

Egy állam miként sért törvényt? Egy létezését bizonyító okirat?

Törvényt vagy magánszemély, vagy azok a személyek, akik valamilyen szervezetet alkotnak. Ez csak játék a szavakkal.

chrisred 2018.08.24. 11:45:41

@6.Lenin: Szerintem elmaradtál egy brossúrával, magánszemélyekről és magánszemélyek szervezett csoportjairól volt szó, nem államokról.

chrisred 2018.08.24. 11:47:46

@6.Lenin: Sőt, azt hittük, hogy már 1990-ben el lettek zavarva, de azóta is folyamatosan a nyakunkon ülnek.

antiinternáci 2018.08.24. 11:47:55

@chrisred:

A nyugati, vagyis inkább amerikai bolsevisták feluszították az ostoba ukránokat, hogy provokálják az oroszokat, nyomják el a tizenmilliós orosz kisebbséget. Azok meg olyan hülyék voltak, hogy belemenetek, Putyint lépésre kényszerítve.
Most láthatják, mennyit ér a bolsevista barátság: szart se, mert csak arra kellettek Clintonnénak, meg a többi internáci bűnözőnek, hogy Putyint fikázhassák. Ukrajna meg jót szívott amiért belement a provokációba, leírta magát.

A Krim népszavazáson óriási többséggel döntött, ezen nem változtat, hogy a bolsevistáknak ez nem tetszik. Az ottani polgárok nyilván nem akarnak egy elnyomó, ellenséges állam túszai lenni.

Egyébként ugyanilyenek lesznek néhány évtized múlva nyugaton is. Amikor elegen lesznek a muszlimok, hogy bevezessék a sariát és kikiáltsák a helyi iszlám államokat, meg fogják tenni.
Ezért nem jó egyébként az nekünk sem, hogy a nyugatot megszállják, hiszen később nyugodtan idejöhet 20-30 ezer, és kihirdetik a Zalalövői és Bácsbokodi Kalifátust.

6.Lenin 2018.08.24. 11:48:29

@morph on deer:

Nem biztos, hogy aki beszél magyarul (is), az egyben magyar is. És ne köpködj, nem illik, esetleg a 4Csöcsűben, de talán már ott sem.

Helga Beauty Salon. 2018.08.24. 11:48:38

@Orbán veje:" Ezért télleg kár tanulni meg gondolkodni "

És látom te be is tartod. A hozzászólásom témája a kioktatás volt, nem az iskolai tanulás te nagyon hülye!

chrisred 2018.08.24. 11:51:59

@antiinternáci: Kissé kettéhasadt személyiség lehetsz, hogy harcolsz a bolsevikok által Ukrajnába telepített kisebbségi oroszok jogaiért, de ugyanettől félsz a nyugat-európai muszlimok esetében.

Helga Beauty Salon. 2018.08.24. 11:53:18

@felucca02:" Valahogy utálom a képmutató, kisebbségi komplexusos parasztokat"

Okosabban is dobálózhatnál a jelzőkkel.
Így, a negyedik miniszterelnöksége táján mennyi kisebbrendűségi komplexus kínozhatja szerinted?

antiinternáci 2018.08.24. 11:55:09

@Helmut von Offenburg:

Nem semmi, ahogy a rendőrök a vérlázító pimaszságot zokszó nélkül türték.

Viszont nem mutattak vele jó példát, a vasúti közlekedés biztonságát tevőlegesen veszélyezetető randalírozókat ki lehetett volna emelni.

werinter 2018.08.24. 11:58:14

@ogli dzsí: Mármint kire gondolsz? Nem tudtam, hogy én többen vagyok. Még leírni is hülyén hangzik :D

Tangooo 2018.08.24. 12:24:18

@chrisred: A szovjetek azt adták, amik. A Nyugat viszont hemzsegett a rajongóiktól: Fr.o.-ban Sartre, Bouvoire, Aragon, Olaszo-ban majdnem a legerősebb párt volt a kommunistáké, Portugália dettó. Ausztria semlegessége a politikáját nem érintette, de az jellemző volt rájuk, hogy befogadták a véreskezű komcsikat és menedéket nyújtottak számukra. De mindegy! Utálom a Nyugat fölényeskedő kioktatásait olvasni. Ennyi.

morph on deer 2018.08.24. 12:32:48

@Helmut von Offenburg:
“Csak hogy okuljál a "menekültjeiddel" kapcsolatban ...”

Olvasni nem sikerült ugye, még csak írsz..,!

Egyrészt:
Hol írtam le azt a szót, hogy “menekült”?

Másrészt:
Nem arról pofázok, hogy bárkit is be kéne fogadni, hanem arról, hogy egy promitív, bunkó húzással, - amelyik ráadásul totál értelmetlen is, - sikerült ismét lejáratni az országot!

Ezeknek melyik részét nem értetted meg?

Az, hogy a felcsúti ganajtúró pitiáner geci módjára viselkedik, az egyáltalán nem a nemzet és/vagy az ország érdekét szolgálja, ezt kéne felfogni végre!
Neked is.

Ebből a szempontból totál mindegy, hogy ki a menekült, ki nem, és mit csinál!

Ez nem róluk szól, hanem rólunk!
Rólad is, rólam is, meg mindenki másról is...

Ennek az orbáni “gesztusnak” édeskevés köze van a menekült-kérdéshez, ez semmi másról, csak a suttyóságról szól.
Hősiesen ütünk még egyet azokon, akik egyáltalán nincsenek abban a helyzetben, hogy megvédjék magukat, és már egyébként is a földön vannak...

Mert mi ilyen qrva bátrak vagyunk!

felucca02 2018.08.24. 12:39:36

@Helga Beauty Salon: A tapasztalat azt mutatja, hogy rengeteg. Ez minden tettének mozgatórugója. Beteg ember.

Orbán veje 2018.08.24. 12:42:46

@6.Lenin: Jól mondod haver! Télleg ki kell nyalni az orbán seggét. Nézd meg a tök hülye Német Szilárdot hogy milyen sokra jutott ezzel. Legyél te is németh szilárd minden képességed meg van ehhez. Nagyon szurkolok neked hogy végre előre lépjél a ranglétrán mert ez a bérkommentelés egy idő után már valóban unalmas meló. Kicsit rajtad is látni már a fásultság jeleit de ne add azért fel!!!

Helga Beauty Salon. 2018.08.24. 12:44:35

@morph on deer: Nagyon jól csinálja Orbán. Meg kell mutatni, hogy akit nem hívtunk az nem jöhet be, nincsenek itt különleges jogai . És egyébként nagyon helyesen rúgja seggbe a civileknek álcázott ballib csürhét és küldi el a picsába a Heller féle tetveket. EZÉRT VÁLASZTOTTUK!

chrisred 2018.08.24. 12:45:57

@Tangooo: Az európai kommunizmus gyökereiben és jellegében is más jelenség, mint a szovjet bolsevizmus. Sartre kommunista volt, viszont nyíltan elítélte a sztálinizmust és az 56-os szovjet beavatkozást. Nem kell keverni az olyan pojácákkal, mint Yves Montand, akinek hízelgett, hogy egy diktátor jópofizik vele. Ilyenek most is vannak, lásd Depardieu-Putyin, Rodman-Kim.

Helga Beauty Salon. 2018.08.24. 12:49:41

@felucca02: " A tapasztalat azt mutatja, hogy rengeteg. Ez minden tettének mozgatórugója. Beteg ember."

Te (ti) meg a tapasztalat! :D A betegségről meg ti gondolkodjatok Orbánfóbiás pszichopaták, ezzel keltek, ezzel fekszetek, állandóan ezt nyomjátok.
Hasonlítsd össze, Orbán vs. ellenzék. Pályafutás, sikerek, jelenlegi állapot. :DDDDDDDDDDDDDDDD

morph on deer 2018.08.24. 12:50:19

@6.Lenin:
“Nem biztos, hogy aki beszél magyarul (is), az egyben magyar is.”

Ugye orbán is beszél magyarul..?
Néhányszor hallottam, és engem párszor kifejezette erősen emlékeztetett a magyarra, csak valahogy sokkal zavarosabb...
:)
“És ne köpködj, nem illik, esetleg a 4Csöcsűben, de talán már ott sem.”

Jééé, megvan még? Tiszta nosztalgia!

Egyébként aki nagy ívben köp a magyarságra az nem én vagyok, hanem aki mindent megtesz azért, hogy egy civilizálatlan “balkáni”, vagy inkább “félázsiai” nép benyomását keltsük.

Bár orbán részt vesz a a kirgiz Nomád Világjátékokon, de azért én még mindig nem egészen érzem magam félázsiainak.
Igaz, még sosem jártam Felcsúton sem...

citrix 2018.08.24. 12:50:59

@chrisred: Az a kézikönyv okos dolgokat ír le de a legkevésbé se életszerű, tehát nem alkalmazandó jelen migráció mellett. Pl.: betör hozzád valaki vagy egyszerűen beköltöznek a házadba (mert nekik is joguk van emberi körülmények között élni) akkor Te hozod a fenti könyvecskét és olvasgatod. Egyenként megvizsgálod a hozzád betolakodók anyagi/családi/szociális/vallási/politikai helyzetét és hetekig vagy hónapokig húzódó elbírálás (ellátás) után eldöntöd hogy maradhatnak-e. Mert valóban, ha olyan a helyzetük akkor joguk van nekik is a biztonságos életkörülményekhez és táplálékhoz. Speciel a Te házad teszik nekik mint a többinek Németország. Nos?

chrisred 2018.08.24. 12:58:29

@citrix: Már miért tennék ilyet, ha egyszer az adómból fenntartok hatóságokat, amiknek pont az a dolga, hogy ilyen ügyekben eljárjanak? A legközelebb azt mondod, hogy az állam helyett tárgyalhatok a BMW-vel, hogy a telkemen (értsd: Magyarország területe) gyárat létesítsen, és adókedvezményeket ígérhetek neki. Ha így lesz, nem bánom, lakjanak a házamban migránsok, én meg Mauritiusra költözöm. :)

Helga Beauty Salon. 2018.08.24. 13:01:17

@morph on deer: "Bár orbán részt vesz a a kirgiz Nomád Világjátékokon, de azért én még mindig nem egészen érzem magam félázsiainak."

Szerintem pedig rátok értette a félázsiait, csak nem akart mongol idiótát mondani!

morph on deer 2018.08.24. 13:24:42

@Helga Beauty Salon:
“Nagyon jól csinálja Orbán. Meg kell mutatni, hogy akit nem hívtunk az nem jöhet be, nincsenek itt különleges jogai.”

Valamit azt hiszem, rosszul tudsz.
Akikről szó van, azok a magyar törvényeknek is megfelelően jöttek át a határon, és adták be a kérelmeiket.

A kérelmeket el lehet utasítani, ami azt jelenti, hogy nem kapnak menekükt státuszt, stb.
Ennek a módjával, - mármint hogy ezt vizsgálat nélkül teszik - messze nem értek egyet, de most nem erről van szó, hanem a bánásmódról!

Azok akik a tranzitzónában nem kapnak enni, a világon semmi törvénysértőt nem követtek el, ami a magyar törvények szerint bármilyen retorziót jogossá tehetne!
Ezen felül pedig az, hogy a továbbra is jogszerűen a tranzit-zónában tartózkodóktól megvonod az élemet, semmilyen “büntetés” esetén sem lenne elfogadható, ráadásul itt még bűntetésről sincs szó!

Ez nem véd meg téged semmitől, ez nem állítja meg a migrációt, ez csak egy kicsinyes, embertelen, és teljesen védhetetlen, felesleges cselekedet.

Ha te valóban azért választottad meg orbánt, hogy lejárassa a magyar népet, akkor tényleg helyesen cselekedtél.
Ha mégsem, akkor te is tévedtél.

Borondot jol pakoljatok be lippsik 2018.08.24. 13:27:12

@morph on deer: S miert kapnanak enni? Meghivtuk oket zabalni, vagy mi? Elhuzhatnak a teszkoba mint mindenki mas.

Azaz ujabb nem letezo lippsi alproblema.

morph on deer 2018.08.24. 13:28:04

@Helga Beauty Salon:
“Szerintem pedig rátok értette a félázsiait, csak nem akart mongol idiótát mondani!”
:)
Szerintem meg nem ismeri annak a szónak a jelentését sem, ahogy problémái vannak a liberalizmus, demokrácia és populizmus szavakkal is, ahogy látjuk!
:)

citrix 2018.08.24. 13:29:01

@chrisred: az adómból fenntartok hatóságokat, amiknek pont az a dolga, hogy ilyen ügyekben eljárjanak
Helyes a meglátás, pont ezt teszi a hatóság a migránsokkal kapcsolatban. Megérteti velük hogy jogszerűtlenül, illegálisan nem léphetnek be. A migránsoknak ez a hozzáállás nyilván nem tetszik, de ha nem teszik menjenek máshová, senki nem hívta ide őket és nem ígérte hogy ez a határ átjáróházként működik. Senki se fog sírni utánuk.

morph on deer 2018.08.24. 13:31:19

@Borondot jol pakoljatok be lippsik:
“Mind mekhaltok budoslippsik”

De meg ám!
Szemben veled, aki meg örökké élni fog, mi? XP!!

Borondot jol pakoljatok be lippsik 2018.08.24. 13:32:14

A lippsi "ertelmiseg" szerint:

Jon a turista ide kolteni a penzet, elmegy a hataratkelohelyre ahol jogszeruen az orszagba lep, aztan nem kap enni, az oke

Jon az illegalis bevandolro a dzsumbujban megallitja a szogesdrot ami a mi penzunkon epult a pont retkek ellen na nekik viszont jar a svedasztal nehogymar sirjon a szajuk

nemecsekerno_007 2018.08.24. 13:33:04

@morph on deer: Akkora álszent képmutatás a migikért aggódás, hogy neki lehet támaszkodni. Amíg meg nem jelentek a Keletinél le se sz@rta őket a sok mostani aggódó pedig az életvitelével mindenki hozzájárul kicsit, hogy ilyen sok menekült legyen a világban. Amikor megrendeled az ócsó telefont Kínából akkor gondolkozz el ezen

morph on deer 2018.08.24. 13:33:36

@citrix:
“Megérteti velük hogy jogszerűtlenül, illegálisan nem léphetnek be.”

Az mióta jogszerűtlen és illegális, hogy jelentkeznek a kapunál belépésre?!

Ezt írják elő a magyar törvények, nem?

káposzta 2018.08.24. 13:34:02

@Magánvéleményem: A "felbőszült libsik" nem fogják lesittelni, vagy ha mégis, akkor a vizsgálati fogságban véletlenül fel fogja akasztani magát, vagy ilyesmi. Éppen ezért, onnan lehet majd tudni, hogy bukik orbán, hogy már nincs az országban.

chrisred 2018.08.24. 13:38:55

@morph on deer: Ha a hatóság nem juttat nekik élelmet, az bizonyos szemszögből lehet jogszerű, habár nem túl emberbaráti gesztus. De arra nehéz jogállami magyarázatot találni arra, hogy a segélyszervezeteket is megakadályozza abban, hogy élelmet juttassanak el nekik.

morph on deer 2018.08.24. 13:41:54

@nemecsekerno_007:
“Amikor megrendeled az ócsó telefont Kínából akkor gondolkozz el ezen”

Rossz helyre címezted. Ilyen az életben nem történt, nem is fog. Pl. Ez is egy iPhone 8plus, az ötödik almás telefonom egy csomó Motorola után. Szóval nem talált.

Egyébként te sem olvasol?

Én a magyarokért aggódok, akiknek a reputációját egy orbán nevű kis suttyó komolyan károsítja a teljesen felesleges húzásaival! Én erről írtam, csak ez nem illik bele “libsi” keretbe, úgy látom...

Borondot jol pakoljatok be lippsik 2018.08.24. 13:44:24

@morph on deer: az iPhone8-at pont Schenzenben, Kinaban rakjak ossze az egyik sweatshopban, orulok h segithettem.

Borondot jol pakoljatok be lippsik 2018.08.24. 13:45:30

Egyetlen iPhonet se gyartanak Kinan kivul, mindet a Foxconn gyartja.

morph on deer 2018.08.24. 13:46:30

@Borondot jol pakoljatok be lippsik:
“S miert kapnanak enni? Meghivtuk oket zabalni, vagy mi? Elhuzhatnak a teszkoba mint mindenki mas.”

Milyen igaz!
Még szerencse, hogy van aki elöl jár a jó példával!

varosikurir.hu/orvendjen-akit-erint-megvan-orban-viktor/

morph on deer 2018.08.24. 13:49:50

@Borondot jol pakoljatok be lippsik:
“orulok h segithettem.”

Faszkalapka: az akkor SEM egy “Kínából rendelhető olcsó telefon”, ugye?
De segíts tovább nyugodtan :)

felucca02 2018.08.24. 13:50:00

@Helga Beauty Salon: oké, szuper, most, hogy lepszichopatáztál, talán kiment a gőz és meg tudod érteni, amit írtam.
Nem arról írtam, hogy hány választást nyert, hanem arról, hogy komplexusa van. Mint köztudott, a komplexus nem szűnik meg ettől, vagy amattól. Orbán érzi, hogy paraszt, ezért kompenzál. Most éppen politikával. Ami nekünk és az országnak rossz.
Nektek pedig speciális az ízlésetek, mert a végsőkig kitartotok eme elmeroggyant mellett.

Borondot jol pakoljatok be lippsik 2018.08.24. 13:50:44

@morph on deer: Ennyi.

Orban szavazoit, a torvenytisztelo adofizetoket lehet felbaszna hogy bunozoket etetunk kozpenzbol.

Tangooo 2018.08.24. 13:52:36

@chrisred: Rosszul értesültél. Pont Montand volt, aki 56 hatására kilépett a fr. kommunista pártból. Sartre pedig lelkendezve írt a SZU-ról ottani utuk után.

morph on deer 2018.08.24. 13:58:13

@chrisred:
“az bizonyos szemszögből lehet jogszerű”

Az lehet, de azért legyünk őszinték, hol a bánatban hoznak Európában ilyen embertelen és kisstílű törvényt?
Ráadásul többet árt, mint használ...

Ez még valóban hiányzott az ország “jó” hírének? Mire volt jó ez az egész?

Közben pedig:
index.hu/belfold/2018/08/23/ket_het_utan_megint_adnak_enni_a_tranzitzonaban_levoknek/

_Ske_ 2018.08.24. 13:59:04

@Borondot jol pakoljatok be lippsik: Márpedig, akik a magyar börtönökben enni kapnak, azok bizony bűnözők és közpénzből etetjük őket. Ellenben azok, akik a határon el vannak zárva, és nem kapnak enni, azok nem elítélt bűnözők, azokra csak az ilyenek, mint te, rámondják. Fogalmad sincs kik ezek, csak annyit tudsz, amit a kisgazdád a fejedbe sulykol.

citrix 2018.08.24. 14:02:22

@morph on deer: Úgy jogszerűtlen és illegális hogy okmányok, vízum, hitteles anyakönyvi kivonat nélkül érkeznek. Bemondásra akarnak regisztrálni. Mind szír menekült akinek a házát bomba találta telibe és minden okmánya odaveszett. Pénze onnan volt az útra hogy a család összeadta és eladta a szétbombázott házát. Hihető történetek amik a mesekönyvbe illenek. Magyarország nem az első uniós ország ahová a menekült érkezik. Görögországban kell regisztrálniuk és menedékjogot kérni. Szerbiában sincs háború és üldöztetés, nem hivatkozhatnak közvetlen életveszélyre. Nekik valójában a busás német segélyek kellenek, ez az igazság.

morph on deer 2018.08.24. 14:06:48

@Borondot jol pakoljatok be lippsik:
“Orban szavazoit, a torvenytisztelo adofizetoket lehet felbaszna hogy bunozoket etetunk kozpenzbol.”

Azok akikről szó van, azok a kapukon át jöttek, semmilyen magyar törvényt nem sértettek meg, tehát közjogi értelemben NEM bűnözők.

Közben pedig valóban etetünk bűnözőket közpénzből: az összes elítélt közpénzből eszik, akiket szabadságvesztésre ítéltek...

Szerintem kár volt ezt ennyire forszírozni, nem hiszem, hogy átgondolt lépés volt.

antiinternáci 2018.08.24. 14:12:00

@morph on deer: Nem kellene túllihegni ezt a kaja ügyet, mert ez is rátok fog égni. Fentebb látni egy videón, hogy a rendőrök által osztott ételt, italt a migránsok a vasúti sínek közé dobálják.
Nincsenek rászorulva a mi ellátásunkra, van pénzük, hiszen az embercsempészeknek többször is tudnak fizetni.

De persze nem is nekinekik jutott eszükbe, hogy ezzel hepciáskodjanak, hanem a Soros-fiúknak, akik minden alkalmat megragadnak, hogy görénykedhessenek Magyarország ellen.
Hegedűs hadnagy a mintaképük, ünnepelt hős számukra, aki már akkor emberijogista csirkefogóként segített a muzulmánoknak bejutni a kerítés mögé.
Szerintem maguk között a migránsok is lenézik, alávaló (de hasznos) féregnek tartják a simogatókat, aki teljesen váratlanul saját hazáik elfoglalásában segítenek nekik.

citrix 2018.08.24. 14:14:57

@_Ske_: A határon senki sincs elzárva, szemben a bv-s rabokkal. Szabad a kijárás szerbia felé, sőt határozottan fel is hívják erre a migránsok figyelmét. Ha a börtönök nyitva lennének, szerinted hány rab maradna bent a kaja és szállás lehetősége miatt? Nem sok, ezért is őrzik őket. Menjenek békével ahová karnak, leginkább a saját országukba ott vár rájuk az igaz hit és a finom hami.

antiinternáci 2018.08.24. 14:18:48

@morph on deer:

Az elutasító határozat elleni fellebezésnek nincs halasztó hatálya, tehát az elutasítás után nem tartózkodnak jogszerűen a zónában.

antiinternáci 2018.08.24. 14:24:49

@morph on deer:

"Ennek a módjával, - mármint hogy ezt vizsgálat nélkül teszik - messze nem értek egyet, "

Vizsgálat alapján kerülnek elutasításra a kérelmek, mivel biztonságos országból érkeznek. A törvényi vélelem az, hogy ott nem üldözik őket.
A menedékjog nem tartalmazta az all inclusive csomagot, hogy válogassanak, hol akarnak élni. Csak azt, hogy az első biztonságos országba elmehetnek.
Az pedig nem Magyarország, elképesztő, hogy ezt az egyszerű dolgot képtelenek vagytok felfogni.

Bravehearth 2018.08.24. 14:25:09

"Te, senkiházi menekült! Ha nem akarsz éhen dögleni, húzz vissza Szerbiába!"

Hazudsz, köcsög szelestey! Helyesen:

"Te, senkiházi migráns! Ha nem akarsz éhen dögleni, húzz vissza Szerbiába!"

Helyes. Támogatandó, korrekt álláspont. El lettél utasítva, élj együtt a tudattal. Minden jót, nem 'viszlát'! Korrekt! Továbbra is ezt a politikát vigyük!
B.

Borondot jol pakoljatok be lippsik 2018.08.24. 14:28:53

@_Ske_: Szerintem a bortonben sem kellene etetni a bunozoket.

Kik nyignanak ertuk? A lippsik, mily meglepo.

Borondot jol pakoljatok be lippsik 2018.08.24. 14:30:01

@morph on deer: Oke, nem bunozok, de a turistak se bunozok es ok se kapnak enni.

Pedig a turista jo, a migrancs meg rossz.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.08.24. 14:41:22

@Sir Galahad: pontosan

ha Orbán lebontaná a tranzitzónákat, akkor náci lenne, de egy egyenes, nyílt náci

most a tranzitzónák megtartásával, a menekültek elutasításával és éheztetéséével egy sunyi, kis gyáva, kétszínű patkány náci.

meddig süllyed még ez a geci paraszt?!

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.08.24. 14:44:28

@Tangooo: e nemzetről kiderült, hogy bármikor van 2,8 millió ostoba, aki önként és dalolva szavazza meg az elnyomást, csak had niggerezhessen egy kicsit.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.08.24. 14:46:41

@antiinternáci: attól, hogy neked bilibe lóg a kezed, és zagyvaságokat álmodozol, én senkit nem fogok parasztozni, legfeljebb téged.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.08.24. 14:49:15

@chrisred: ja. egyedül Putyinnak érdeke elárasztani Európát menekülttel, és Szíriában minden álnokságot meg is tett ennek érdekében. Putyinnak köszönhetjük a menekülteket.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.08.24. 14:49:48

@antiinternáci: egyedül Putyinnak érdeke elárasztani Európát menekülttel, és Szíriában minden álnokságot meg is tett ennek érdekében. Putyinnak köszönhetjük a menekülteket.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.08.24. 14:52:04

@citrix: ja, az 56-os magyarok is miért nem mentek Szudánba?! most csak azért, mert jöttek a szovjet tankok, és üldözték őket, mert nem voltak kommunisták, mindjárt a legjobb nyugati országokba kellett menekülniük?! miért nem mentek Szudánba?! vagy Finnországba, a rokonokhoz?!

Helga Beauty Salon. 2018.08.24. 14:53:17

@math0: Hozzám már nem is szólsz, rohaggyámeg!

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.08.24. 14:56:09

@Ballib Cenzúrázók Réme 28:

ahhoz képest, hogy mennyi pénzből nyomják a sok baromságot, a magyar családok egyre kevesebbet nézik a királyi tévéket, és a Mészáros féle lakáj szennylapokat. a legtöbb lopással, és diktatúrával se lehet megnyerni ezt a Kulturkampfot. (így írják, a németben nincs hosszú "ú", de hát egy olyan paraszt, mint te, ezt honnan is tudná, neked a kultúra a kefirben van.)

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.08.24. 14:57:52

@antiinternáci: a legtöbb menekült Szíriában a Putyinék által szétbombázott városokból menekülnek. Putyin csinálja a menekülteket, jó lenne végre felfognod, te barom!

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.08.24. 15:00:09

@Scott Tenorman Must Die: pávatáncot te szoktál járni, amikor a seggedbe dugott páva tollakkal szopod Orbánt.

citrix 2018.08.24. 15:01:11

@math0: Tévedésben vagy, nem kicsiben. Az 56-os magyar disszidensek jugoszláv és osztrák menekülttáborokba kerültek, onnan válogatták szét őket a befogadó országok igény szerint. Szakma, nyelvtudás, befogadó rokonság kellett hozzá. Nem írni-olvasni se tudó, hiteles okmányokkal nem rendelkező terrorista országokból érkező idegen kultúrájú emberekről volt szó.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.08.24. 15:04:35

@citrix: "A menekültügyi eljárást a jogszabályokat betartó, hiteles okmányokkal rendelkező személyekkel kell lefolytatni. "

faszt. te tényleg azt hiszed, hogy 1956-ban a magyar menekültek mindegyikénél volt útlevél?! ha volt is, vízuma biztos senkinek nem volt, és illegálisan lépték át a határt.

másrészt Orbán még azoknál se folytatja le, akiknek van útlevelük, és a tranzitzónában kérelmezik a menekültstátuszt, tök törvényszerűen.

mert Orbán egy pszichopata geci náci

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.08.24. 15:06:41

@morph on deer: Orbánnak lehet, hogy megéri, még attól függ, hogy a végén lámpavasra húzzák-e. de hogy a 2,8 millió birkájának nem éri meg, az biztos. de rá szavaztak, mert hát idióták.

morph on deer 2018.08.24. 15:25:23

@citrix:
“Úgy jogszerűtlen és illegális hogy okmányok, vízum, hitteles anyakönyvi kivonat nélkül érkeznek.”

Tudomásom szerint nincs ilyen megkülönböztetés. Legálisan léptek be az országba, mivel beengedték őket. Nem a gazban szaladgáltak, hanem - az előírás szerint - “kopogtattak”, és kinyitották nekik a kaput.
A többi már csak “hozzáadott érték”, nem tudja se te, sem én, hogy ki miért és hogyan jött, ez lenne az idegenrendészeti vizsgálat, vagy mi a bánat a neve, amit normális esetben lefolytatnak.

Én a mostani magyar gyakorlattal nem értek egyet, de most nem ezt vitattam, hanem a gyökér bánásmód indokolatlanul embertelen voltát.

Arra nem mentség és nem magyarázat, hogy ki honnan és miért jött.
Így senkivel nem kéne bánni, még bűnözőkkel sem!
Ha másért nem is, mert ez elsősorban rólunk állít ki bizonyítványt, - és az egyáltalán nem hízelgő, ránk nézve...

Bravehearth 2018.08.24. 15:36:22

@morph on deer: "Tudomásom szerint nincs ilyen megkülönböztetés. Legálisan léptek be az országba, mivel beengedték őket."

Jogilag NEM léptek be az országba! Ugyanúgy, ahogy a németeknél és a jenkiknél sem lép be az országba az, aki a tranzitban csücsül! Családtagom van lent a határon, képben van a jogi és a gyakorlati oldalával is.

"Nem a gazban szaladgáltak, hanem - az előírás szerint - “kopogtattak”, és kinyitották nekik a kaput."

NEM nyitottak nekik kaput! Amíg a tranzitban vannak, addig az ajtó előtt várnak és a hatóság eldönti, hogy ajtót nyit-e nekik vagy sem! Akit elutasítottak, annak nem nyitottak ajtót. Egyébként Szerbia felől/felé nyitott a zóna! Befelé nem az.

"A többi már csak “hozzáadott érték”, nem tudja se te, sem én, hogy ki miért és hogyan jött, ez lenne az idegenrendészeti vizsgálat, vagy mi a bánat a neve, amit normális esetben lefolytatnak."

Papír szerint így van. A gyakorlatát én sem értem, családtag és a katonák, rendőrök sem értik. Hiszen NINCS olyan indok, ami miatt BÁRKINEK menekülnie kellene akár a szerbektől, akár a horvátoktól! Aki onnan betámolyog az NEM MENEKÜLT, tökmindegy, hogy mit ad elő. Irreleváns. Egy bangladesi, marokkói, eritreai és még a jóég tudja, hogy honnan idetévedt migri a szerb-magyar határon nem lehet menekült! Ott ő már csak egy migri. Továbbá a közhiedelemmel ellentétben aki a tranzitba jön bőgni, döntő részének azoknak sincs SEMMIFÉLE okirata.

"Én a mostani magyar gyakorlattal nem értek egyet, de most nem ezt vitattam, hanem a gyökér bánásmód indokolatlanul embertelen voltát."

Megvan az oka. Ha migrikkel foglalkoznál és lent volnál a határon, akkor számodra is egyértelmű volna!

"Arra nem mentség és nem magyarázat, hogy ki honnan és miért jött."

Dehogynem!

"Így senkivel nem kéne bánni, még bűnözőkkel sem!"

Ó, dehogynem!

"Ha másért nem is, mert ez elsősorban rólunk állít ki bizonyítványt, - és az egyáltalán nem hízelgő, ránk nézve..."

Szerintem sokkal egészségesebb bármiféle bizonyítványt magyarázni (már, ha kell egyáltalán), mint fejet vakarni, ahogy az olaszok teszik! Ezt persze csak azok látják igazán, aki már közelről is látott migrit, esetleg a mindennapjai részét képezik, vagy ellenük védekezik. A fotelbölcsészek csak ajvékolnak vagy fejet csóválnak és osztják az észt. Azokat kell erről megkérdezni, akik a mindennapokban találkoznak ezzel a problémával és ezekkel a lényekkel!
B.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.08.24. 15:44:37

@Bravehearth:

"Aki onnan betámolyog az NEM MENEKÜLT, tökmindegy, hogy mit ad elő."

HAZUDSZ. a "menekült" meghatározása nem függ attól, hogy melyik országból lépett Magyarország határára.

" Továbbá a közhiedelemmel ellentétben aki a tranzitba jön bőgni, döntő részének azoknak sincs SEMMIFÉLE okirata."

HAZUDSZ.

"Ezt persze csak azok látják igazán, aki már közelről is látott migrit, esetleg a mindennapjai részét képezik, vagy ellenük védekezik."

te még nem láttál migrit. btw. a magyar migráns is migráns egy nyugati országban. kell ellenük védekezni?!

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.08.24. 15:47:34

@citrix:

tévedsz.

az 56os magyar menekültek nagy része nem rendelkezett útlevéllel, senki nem rendelkezett vízummal, és senki nem legálisan lépte át a határt. mind illegális migráns volt.

a mostani menekültek általában tudnak írni és olvasni. ezt a hazugságot Orbán faszából szoptad, te náci geci!

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.08.24. 15:49:19

@citrix: egyébként semmiféle törvény nem mondja azt, hogy aki nem tud írni vagy olvasni, annak kevesebb joga volna. a 2,8 millió Fidióta is szavazhattak, pedig idióták

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.08.24. 15:52:16

@Borondot jol pakoljatok be lippsik: a magyar turista nem jó, ha Orbán Ráhelnek hívják, teleszemeteli pelenkával Horvátországot.

aztán meg a gazdag ember nem kap szociális segélyt, pedig a gazdag ember se rossz. az emberek megsegítése nem arról szól, hogy ki a jó és a rossz, te faszfej!

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.08.24. 15:53:37

@Borondot jol pakoljatok be lippsik: fel tudod sorolni mind az összes migráns bűnét? ugye nem?! általában nem tudsz róluk semmit, de kikiáltod őket rosszak. úgyhogy rossz a te jó édes kurva anyád!

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.08.24. 15:55:03

@citrix: "Vizsgálat alapján kerülnek elutasításra a kérelmek, mivel biztonságos országból érkeznek."

ez nem vizsgálat, te fasz, ez a vizsgálat hiánya.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.08.24. 15:56:25

@antiinternáci: jogszerűen nem is hagyhatják el a zónát. ez a geciség Orbán rendszerében.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.08.24. 15:57:20

@citrix: jogszerűen nem is hagyhatják el a zónát. jogilag börtön. ez a geciség Orbán rendszerében.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.08.24. 15:58:00

@citrix: jogszerűen nem is hagyhatják el a zónát Szerbia felé. jogilag börtön. ez a geciség Orbán rendszerében.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.08.24. 15:59:02

@antiinternáci: "van pénzük"

van a tranzitzónában bolt, te faszfej?!

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.08.24. 16:00:46

@citrix: ez mind hazugság. mármint, hogy a menekültek mind ilyenek lennének. és az is, hogy aki Szerbia felől érkezik, az nem menekült. a "menekült" meghatározásában nincs olyan kikötés, hogy melyik ország felől érkezik. ostobaság.

Tangooo 2018.08.24. 16:01:00

@math0: Te tipikus esete vagy annak, amikor egy idiótának állandóan közléskényszere van és ez még szorgalommal is párosul.
Ha mindenkit kiosztottál már, akkor pihenj meg egy kicsit, még az Úr is megtette, pedig ő mindenható.

antiinternáci 2018.08.24. 16:03:58

@math0:

A magyar állampolgár már belépésekor jogszerűen tartózkodik Európában, és kulturálisan elfogadja a fennálló rendet.
Ellentétben az általatok beerőszakolt migránsok jelentős részével, akik nem akarnak az itteni társadalmak részévé válni, hanem itt akarnak muszlim életmódot élni. Ezt pedig a nagy többség Európában nem támogatja.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.08.24. 16:04:11

@Borondot jol pakoljatok be lippsik: "Orban szavazoit, a torvenytisztelo adofizetoket lehet felbaszna hogy bunozoket etetunk kozpenzbol. "

pont Orbán szavazói miatt etetjük közpénzből a bűnözőket, Orbánékat. mit etetjük, milliárdokat lopnak tőlünk.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.08.24. 16:07:24

@antiinternáci:

ostobaságokat írogatsz.

1) a magyar migráns, aki nyugatra menekült az Orbán rendszer elől, az bizony migráns
2) a jog, és a kultúra két külön dolog. Németországban nyugodtan folytathat valaki muszlim életmódot, például járhat mecsetbe, imádkozhat Allahhoz, és lehet absztinens, és disznóhús ellenes. hasonlóan két marékkal tömheti a pofájába a paprikát, járhat matyóhímzésben, lehet vegetáriánus, és egy csomó minden.

egy liberális államban nincs kötelező kultúra, te diktátor faszfej!

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.08.24. 16:09:24

@Tangooo: Te tipikus esete vagy annak, amikor egy idiótának állandóan közléskényszere van és ez még szorgalommal is párosul. Például a faszom sem kíváncsi a mindenható uradról szóló debil mesédre!

Bravehearth 2018.08.24. 16:10:10

@math0: Továbbra is örömmel tölt el, hogy szarul érzed magad, brendelpatkány! :-) Élj soká, szenvedj sokat, fájjon minden nap! :-) Kínlódj! ;-)

"HAZUDSZ. a "menekült" meghatározása nem függ attól, hogy melyik országból lépett Magyarország határára."

Ó, dehogynem! A vonatkozó egyezmény szövegét anno szénnészedtük a jogászblogon is! Egyértelműen le van írva, mi a 'menekült' kritériuma! Továbbá a kötelmeik is le vannak írva, melyeknek döntően nem tesznek eleget! A szerb-magyar határon egy bangladesi, eritreai vagy marokkói NEM LEHET MENEKÜLT!
Ergo: te hazudsz, de bitang módon!

"HAZUDSZ."

A te szaros klaviatúrádról ez semmit nem jelent! Azért, mert anyád odatolt a gép elé ismét és egy picit megint kilátsz a világba a lehúzott redőny mögül, nem jelenti azt, hogy többet is értesz belőle! Majd, ha a 120. szolgálatot is leadtad a határzár mentén, akkor talán majd ér valamit a szavad! Persze, erre nyilván semmi esély. Tehát továbbra is áll az állítás, miszerint döntő részük iratok nélkül érkezik. Tökmindegy, te mit hiszel!

"te még nem láttál migrit. btw. a magyar migráns is migráns egy nyugati országban. kell ellenük védekezni?!"

Nem új a ténymegállapítás, miszerint egy gyakorló idióta vagy, de ez most mellékes, csak újból igazolást nyert.
Nem kevés migrit láttam, '15-ben hetekig itt vergődtek és volt alkalmunk megtapasztalni a lakókörnyezetemben, hogy ezek a lények kicsodák és micsodák. Nem érdekel a problémájuk, oldják meg, vagy fussanak! De ne ide és ne erre! Ennyi.
Ami pedig a magyarokat illeti nyugaton, mivel ők OKIRATOKKAL, ÉRVÉNYES ÁLLAMKÖZI MEGÁLLAPODÁSOK ALAPJÁN és MUNKÁT VÉGEZNI vannak odakint, így már egyértelművé is válik, miért sikerült ismét agybeteg baromságokat leírnod. Persze ez sem meglepő, hisz akinek anyukája és apukája édestestvérek, azzal érthető módon elbánik a genetika. És íme, itt látható az eredménye... Szenvedj még, brendelpatkány, szenvedj csak! Addig jó a világ, amíg vonyítasz! ;-)
B.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.08.24. 16:12:15

@antiinternáci: Európában a többség nem támogatja a szegedi halászlé evést, enne ellenére minden magyar migránsnak joga van enni ilyet. folytathat magyar életmódot, ha akar. az EU-ban vallásszabadság van, tehát vallásos életmódot meg még törvényileg erősebben garantálva is folytathat. az EU állampolgárainak többsége támogatja a vallásszabadságot, mert felfogják, hogy jó az nekik, ha nem mások hülyeségében kötelező hinniük.

antiinternáci 2018.08.24. 16:14:35

@math0:

Faszfej az te vagy, nyugodtan vegyél vissza, mert ez suttyó stílus nem elvárás ám.

Szerbiában biztos van bolt. Ha nekem azt mondják, hogy nem vagyok valakinek a házában kívánatos, biztosan nem fogok oda nyomulni. Persze ők sem nyomulnának, ha a Soros- huszárok nem uszítanák őket Magyarország ellen.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.08.24. 16:17:31

@Bravehearth:

" Egyértelműen le van írva, mi a 'menekült' kritériuma! Továbbá a kötelmeik is le vannak írva, melyeknek döntően nem tesznek eleget! A szerb-magyar határon egy bangladesi, eritreai vagy marokkói NEM LEHET MENEKÜLT!"

HAZUDSZ, nincs ilyen követelmény a leírásban.

A te szaros klaviatúrádról ez semmit nem jelent! Azért, mert anyád odatolt a gép elé ismét és egy picit megint kilátsz a világba a lehúzott redőny mögül, nem jelenti azt, hogy többet is értesz belőle! Majd, ha a 120. szolgálatot is leadtad a határzár mentén, akkor talán majd ér valamit a szavad! Persze, erre nyilván semmi esély. Tehát továbbra is HAZUGSÁG az az állítás, miszerint döntő részük iratok nélkül érkezik. Tökmindegy, te mit hiszel!

Nem új a ténymegállapítás, miszerint egy gyakorló idióta vagy, de ez most mellékes, csak újból igazolást nyert.

tehát te azt hiszed, hogy mivel 2015-ben szerinted láttál menekülteket messziről, és már akkor is utáltad őket, akkor te már megismerted őket?!

egy büdös kurva konkrétumot nem tudtál írni, hogy mi a hisztid alapja, te idióta! Persze ez sem meglepő, hisz akinek anyukája és apukája édestestvérek, azzal érthető módon elbánik a genetika. És íme, itt látható az eredménye...

azt is látjuk, hogy milyenek a Fideszesek: kiszabadulnak Horvátországba, és máris teledobálják szarral az országot.

elmentek ti a jó édes kurva anyátokba, ti hazaáruló patkányok!

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.08.24. 16:19:34

@antiinternáci: Szerbiába nem léphetnek ki legálisan a tranzitzónából, te faszfej!

értem, hogy nálatok a parasztság nem kötelező elvárás, bizonyára önszorgalomból csinálod.

Október 2. Orbán csőcseléke népszavazni megy 2018.08.24. 16:21:43

@antiinternáci: "A magyar állampolgár már belépésekor jogszerűen tartózkodik Európában, és kulturálisan elfogadja a fennálló rendet.
Ellentétben az általatok beerőszakolt migránsok jelentős részével, akik nem akarnak az itteni társadalmak részévé válni, hanem itt akarnak muszlim életmódot élni. Ezt pedig a nagy többség Európában nem támogatja."

ò te jó ég, hogy nektek fideszbarmoknak miért nem kötelezö elvégezni a nyóc osztályt mielött bejöttök ide az ´értelmi fogyat´ékos agyatokat villantani???

Öcsém fideszbirka, Európában nemcsak kulturális hanem JOGREND, meg kereskedelmi rend és még pár tucatnyi egyéb rend van. Ezekre mind tesz a te retkes felcsúti parasztvezéred, nemhiába kezeli őt Néppártja úgy mint egy degenerált elváltozást a testén, amivel együtt kell élniük. De már nagyban gondolkodnak azon, hogy ezt a degenerált elváltozást levágják a testükről.

Muszlim életmódot élni meg pont annyira nem bün mint keresztényit, buddhistát, ateistát, meg még sorolhatnám. Az a csökött illibbant agyad még azt a szót sem tudja hogy mit jelent az hogy muszlim, nem is csoda, ha ekkorát ´égtek ti itt Orbán faszszopó csőcselék akárhányszor megszólaltok.

És a nagy többség Európában már sok évtizede bevándoroltakkal él együtt minden probléma nélkül és kissé magasabb j´óléti szinten mint Orbanisztán szovjet gazdasága. Európa tölbbsége pont hogy titeket barom fideszeseket meg az orbánotokat nem akarja magának, majd hüly´ék lennének tönkre tenni egy felcsúti paraszt által mindazt, ami nekik van és amit te a büdös életben nem fogsz elérni a magyar illibbant rendszeredben.

antiinternáci 2018.08.24. 16:32:06

@math0:

Figyu, már bizonyítottad, hogy kulturálatlan bunkó vagy. Maximalista vagy, hogy ezt kényszeresen a képünkbe tolod?

Attól meg, hogy hazudsz, a magyarok még nem tudnak migránssá válni az EU-ban. Továbbá a jogok nem befolyásolhatják negatívan a kulturális önazonosságot. Ha a a jig ezt veszélyezteti, akkor az rossz, meg kell változtatni. A bolsevisták nyilvánvalóan aljas szándékból hozott, illetve félrértelmezett szélsőséges törvényekkel akarják Európát tönkretenni, és ez már majdnem sikerült is.

Bravehearth 2018.08.24. 16:36:18

@math0: "HAZUDSZ, nincs ilyen követelmény a leírásban."

Konkrétan le van írva a menekültügy egyezményben, hogy ki a menekült! Ezek a szarpatkányok nem azok! Ezek csak olyan haszontalan koszhadékok, mint te vagy, de ők legalább nem annyira nyomorékok, mint te! Mozogni, kerítést mászni még tudnak. Az, hogy annyira génkárosultak-e, mint te vagy, ezt nem tudom, vizsgálja meg őket a medve vagy a fehér cápa. Nem érdekel!

"tehát te azt hiszed, hogy mivel 2015-ben szerinted láttál menekülteket messziről, és már akkor is utáltad őket, akkor te már megismerted őket?!"

Láttam, hallottam, éreztem, szagoltam őket hetekig. Lelakták a környezetet pár nap alatt. Provokáltak, összeugrottak egymással is és mindenkivel. Hidd el, ha csak a te szaros életed vagy a qrvaanyádé volna veszélyben, leszarnám! :-)

"egy büdös kurva konkrétumot nem tudtál írni, hogy mi a hisztid alapja, te idióta!"

Ezernyi konkrétumot kaptál már nem csak tőlem, de másoktól is hosszú hónapok alatt, te brendelpatkány. Persze az, hogy nem tudod értelmezni őket, illetve a kóros orbánfóbiád miatt az agyad kapacitása beszűkült, erről nem a kommentelők tehetnek, ezt neked és valami dokinak kell(ene) kezelnie. Ehhez már anyád is kevés! :-)

"azt is látjuk, hogy milyenek a Fideszesek: kiszabadulnak Horvátországba..."

Irreleváns az elmebajod. Sem fideszes nem vagyok, Horvátországban pedig még sosem voltam. Ismét egy nulla hozzáadott értéket képviselő mondatot vertél a klavidba. De, ha már apád is ezt tette anno anyáddal...! De ő legalább talán élvezte, ellentétben veled...! :-) Kisautó! Te most is egy ajvékoló idegbeteg vagy! Nagggggyon helyes! :-)
B.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.08.24. 17:14:44

@Bravehearth:

Hazudsz, náci patkány, a menekültügyi egyezményben nincs olyan leírva, amit mondasz. Nem elég, hogy rohadt náci, semmirekellő, selejtes elmebeteg idióta vagy, még hazudsz is.

Láttam, hallottam, éreztem, szagoltam Fideszes tüntetőket. Pontosan olyan faszfejek voltak, mint te. Lelakták a környezetet pár nap alatt. Provokáltak, összeugrottak egymással is és mindenkivel. Összehugyozták a Kossuth teret, autókat gyújtottak fel, tankokat kötöttek el, kirakatokat törtek be. Pontosan olyan zsírfej, idióta faszok, mint a Németh Szilárd, meg te.

És teleszarják Horvátországot a szaros pelenkájukkal.

Rohadt Fideszes faszok!

Ja és a Jobbikos meg egyéb náci faszok se jobbak.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.08.24. 17:20:40

@antiinternáci:

"a magyarok még nem tudnak migránssá válni az EU-ban."

idióta náci barom vagy, aki a magyar szavak jelentését se tudja. ennyire hazaáruló, magyarellenes fasz vagy, még magyarul sem bírtál megtanulni, te köcsög!

"Lakóhelyét megváltoztató személy; egy területről elvándorló, illetve más országba betelepülő ember. "
wikiszotar.hu/ertelmezo-szotar/Migr%C3%A1ns

a Németországban élő magyar másik országba települt?! Igen. Akkor migráns, te elmebeteg idióta náci fasz! Ennyikeh.

" Továbbá a jogok nem befolyásolhatják negatívan a kulturális önazonosságot. "

Nem ez volt a kérdés, de a jog nem befolyásolja negatívan a kulturális önazonosságot. Különösen akkor nem, ha a muszlimnak joga van muszlim vallását gyakorolni Németországban. Akkor befolyásolná negatívan, ha nem volna szabad. A te önazonosságodat sem befolyásolja, ha a muszlim muszlimul él. Te ettől csak ugyanaz a náci fasz maradsz, amikor felhúzod magad rajta.

Bravehearth 2018.08.24. 17:44:31

@math0: "Hazudsz, náci patkány, a menekültügyi egyezményben nincs olyan leírva, amit mondasz."

Gugli jóbarátod (még a magadfajta haszontalan kegyelemkenyéren élő véglényeknek is segít), keresgélj! Megjegyzem, a menekült kötelmeit és a fogadó állam kötelmeit külön is ajánlom figyelmedbe, te kis nyomorék! :-) De továbbra is örömmel látom, hogy szétkúr az ideg! :-D Termeld csak a gyomorsavat, matyi! Termeld, kell az még a jó kis fekélyedhez!!! ;-)

"Pontosan olyan zsírfej, idióta faszok, mint a Németh Szilárd, meg te."

Nézegettem a fotód, brendelpatkány! :-) Szólj anyádnak, védjen meg! Szerintem te még a tolókocsidban ülve is lehugyoznád a bokád még a Németh előtt is félelmedben! :-)

"És teleszarják Horvátországot a szaros pelenkájukkal."

Sőt! Szerintem te még a Ráheltől is összeszarnád magad! :-) Ennéd te azt a pelenkát, brendelpatkány, elég lenne egy szúrós tekintet is! ;-)

"Rohadt Fideszes faszok!"

Tényleg fogyatékos vagy! :-) Örömmel olvasom minden idegbeteg sorod! Tényleg jobb lett a délutánom. :-D

"Ja és a Jobbikos meg egyéb náci faszok se jobbak."

Random jobbikos náci előtt is összehugyoznád magad félelmedben, génhiba! :-) Ebben is biztos lehet az emberiség.

Bár nem célom, de segítek.

Az 1951-es egyezmény néhány lényeges kitétele:

"A dokumentum[1] értelmében menekültnek minősül mindenki, aki faji, vallási okok, nemzeti hovatartozása, illetve meghatározott társadalmi csoporthoz való tartozása, avagy politikai meggyőződése miatti üldözéstől való megalapozott félelme miatt az állampolgársága szerinti országon kívül tartózkodik..."

Nos, a szar életkörülmények nem tartoznak az érintett körbe. Ergo egy bangladesi, marokkói, iraki, iráni, etióp stb. koszlidérc NEM MENEKÜLT! Hanem gazdasági migráns.

"Minden menekültnek kötelezettségei vannak azzal az országgal szemben, ahol tartózkodik, különösképpen az, hogy magát az ország törvényeinek és szabályainak, valamint a közrend fenntartása érdekében hozott intézkedéseknek alávesse."

Ez KIZÁRÓLAG azokra érvényes, akik a tranzitzónába mentek, bármi más esetleges 'menekült' esetében ezen kitétel alapján már nem tekintendő menekültnek! Határsértő, akit ki lehet utasítani. A tranzitban persze eldöntik róla, hogy tényleg menekült-e, vagy sem. Eldöntötték. Nem azok. Mehetnek! Ennyi.

"A menedéket nyújtó állam az országba való jogellenes belépésük, vagy tartózkodásuk miatt nem sújthatja büntetéssel azokat a menekülteket, akik közvetlenül olyan területről érkeztek, ahol életük, vagy szabadságuk veszélyeztetve volt, és akik engedély nélkül lépnek be területére..."

KÖZVETLENÜL, génhibás polgártárs! KÖZVETLENÜL olyan területről. Ez ma Magyarország esetében kizárólag UKRAJNA tekintetében igaz! Tehát egy marokkói a szerb-magyar határon azért sem menekült, mert Marokkóban nincs háború, hanem azért sem, mert mi a faszt keres egy marokkói a szerbeknél??? És ha menekül, mi elől menekül a szerbektől? Ha onnan menekülnie kell, akkor nekünk már a határon le kell géppuskáznunk! Ennyi.

"Az egyezményt aláíró államok nem utasítják ki a területükön jogszerűen tartózkodó menekülteket, kivéve állambiztonsági vagy közrendi okok alapján."

Tehát a JOGSZERŰEN itt tartózkodó menekültről rendelkezik, nem a MIGRIKRŐL! Továbbá állambiztonsági és közrendvédelmi szempontból ezek a koszlidércek egyértelmű fenyegetést jelentenek, ergo teljesen indokolt őket kirugdosni innen! Még az egyezmény szövege szerint is!

Mellesleg egy kérdés: ha ezekre a koszhadékokra igaz volna az egyezmény szövege (mint ahogy nem igaz), akkor miért akartak tavaly a niederpatkányék egy uniós kezdeményezés során arról tárgyalni, hogy ki kell terjeszteni a menekült fogalmát??? Miért? Ezek szerint az eddigi fogalmak szerint ezek mégsem azok???

Jó idegeskedést, brendelpatkány! És nehogy meghalj ám ezen a szép pénteki délutánon! Pár évtized kínlódás és ajvékolás azért kijár ám neked! Bármennyire is vonzó gondolat a redvás tested látványa egy zongorahúron a lámpán! ;-)
Ostoba...
B.

Ménár Atya 2018.08.24. 17:51:02

Aljazeera ..a hiteles hrforrás.
Agy feudális állam hírszolgálata kritizál egy eu államot :D:D

Hát......... álliberális komcsi elvtársak, mindig tudtok meglepetést okozni, van még lejjebb :D:D
Remélem a helsinki bizottság kiszalad mekkába a nők jogai miatt verni az asztalt, vissza már csak a testük jönne, mert ott lecsapnák a fejüket , mert ugye ott demokrácia van :D

pecás a szardarab 2018.08.24. 18:25:57

@Scott Tenorman Must Die: Hehehe.. ennyire hiányzom? Te akkor is üldözöl a szerelmeddel, ha nem vagyok itt. csak most látom! Kis logika nem fér a rohadt narancslével kitöltött buksidba? itt se voltam de te beszélsz hozzám.

Kurt úrfi teutonordikus vezértroll · https://hatodiklenin.blog.hu/ 2018.08.24. 18:28:11

@Ménár Atya: Mi is van az ordas hazugságoddal?

"sajnos a gyurcsány diktatúra 2006 ra olyan állapotokat teremtett a gazdaságban ami hamisított adatokon állt lábon, aztán jött a válság, és a nemlétező gazdaságot elsöpörte, elsőként a világon"

Egy csomó országban 2008-ban már zuhant a GDP, amikor Magyarországon még növekedés volt. Hazusz, hazudsz, hazudsz!

www.ksh.hu/docs/hun/eurostat_tablak/tabl/tsdec100.html

Ménár Atya 2018.08.24. 18:41:18

@Kurt úrfi teutonordikus vezértroll:
Kurafi fiam, te eccerű elme! :D
Talán olvass utána a hitelből puffasztott magyar gazdaságnak, és ha majd összeültök, a DK szemináriumon, akkor majd megfejtitek együtt, hogy miért dőlt be a magyar "gazdaság" elsőként a világon, holott szerinted szárnyaltunk, és talán megfejtitek a sok eszetekkel, hogy hogy lehet hogy a fidesz kormány alatt nőtt az adósság,és mégis csökkent :D:D
Esetleg említsd meg majd nekik, miért nem vezették be az eurót, és miért nem voltak képesek a szocik teljesíteni az euro feltételeit, kezdve az inflációval .
Édes fiam, figyelj az úr szavára,és tanulj! :D

Kurt úrfi teutonordikus vezértroll · https://hatodiklenin.blog.hu/ 2018.08.24. 18:44:17

@Ménár Atya: Hazudtál és kész, hiába szánalmas magyarázkodásod. Az adósság pedig rengeteget nőtt. Ne a ministránsfiúk megrontásán, hanem a matektanuláson törd a fejed!

Kurt úrfi teutonordikus vezértroll · https://hatodiklenin.blog.hu/ 2018.08.24. 18:45:03

@Ménár Atya: Hazudsz, nem dőlt be a magyar gazdaság elsőként, egyáltalán nem is dőlt be.

Magyarország államformája ... Válsághelyzet 2018.08.24. 18:45:35

@math0: "Lelakták a környezetet pár nap alatt."

Tényleg? És szaros pelenkákat is dobáltak az útszélére? Mer a gecipatkányok mind ezt csinálják. :))

chrisred 2018.08.24. 18:46:49

@Tangooo: Egyikünk valóban rosszul értesült. Sartre lépett ki 1957-ben az FKP-ből.

Jean-Paul Sartre: Sztálin szelleme
„A szabadság születésnapján minden erőmmel remélem, hogy a magyar nép néma ellenállása folytatódik, még erősebbé lesz, és – a mi hangunk visszhangjaival – egységes nemzetközi véleménnyel bojkottálja elnyomóit. S ha ez a vélemény túlontúl gyarló vagy öncélú is lenne, hogy a mártír népnek igazságot szolgáltasson, ha a mi hangunk is túl gyenge, remélem, hogy a magyar ellenállás addig folytatódik, amíg az ellenforradalmi állam össze nem omlik mindenütt Keleten saját hazugságainak és ellentmondásainak súlya alatt.”
„Idegen tankok, rendőrség, huszonéves akasztott lányok, ellehetetlenített és kigúnyolt munkásbizottságok, kivégzések, deportált és bebörtönzött írók, hazug sajtó, munkatáborok, cenzúra, letartóztatott bírók, törvénykező bűnözők, és megint kivégzések – ez volna a szocializmus, a szabadság és igazság nagy ünnepe?”
„Rákosi és Kádár […] ugyanazon jelet viseli. Egyedül a lecsapott fejek mennyisége különbözteti meg őket, és ha Rákosi mérlege egyelőre nagyobb is, ez nem sokáig lesz így.”
„Az első, ami a parancsuralmi társadalmat meghatározza, légyen szó jobb- vagy baloldali rendszerről, az az egy párt, és az egy pártnak sosem érdeke, hogy önmagát elpusztítsa. Ezért van az, hogy az egyetlen fejlődésre és liberalizációra alkalmas társadalom, az egyetlen, amely kritikai és aktív támogatásunkra érdemes, az amelyik felépítésébe a pártok pluralizmusát is bevonja.”
„A szabadság és igazság fáradhatatlan keresése, az értelmiségi és a munkás közössége […], és végül a politikai demokrácia mint szükséges és elengedhetetlen (bár bizonyára nem elégséges) feltétele a gazdasági demokráciának – ez az, amit Budapest védelmezett.
E nagyszerű felkelő város mindezzel emlékeztette Nyugat-Európát elfeledett igazságára és nagyságára.”

"A Franciaországban politikai különállásáról ismert álompárt sztárként ünnepelte az orosz közönség Montand 1956-os decemberi koncertsorozata során a szovjet fővárosban, így Hruscsov is fontosnak tartotta vacsoravendégül látni a házaspárt. A szovjet pártvezető terelte politikai témára a beszélgetést, amikor a francia hatóságokra utalva örömét fejezte ki, hogy a "fasiszták" elengedték Montandékat Moszkvába. "Nem a fasiszták akadályoztak meg, hogy eljöjjek, hanem az, ami Budapesten történt" - válaszolta a francia sztár, és hozzátette, hogy a francia kommunista párt aktivistái és a Szovjetunió szimpatizánsai mellett Vercors az író, és a színész, Gérard Philipe is ellenezték a magyarországi szovjet beavatkozást, és egy olyan nép eltiprását, amely csak egy kicsit több szabadságot és kenyeret kért.

Ezután a beszélgetés a XX. pártkongresszuson elhangzott nézetek elemzésére terelődött, végül Hruscsov így védekezett: "Budapesten az ellenforradalomtól mentettük meg a szocializmust". Montand továbbra is vitatta a szovjetek álláspontját:

"Titót is egykor ellenforradalmárnak és árulónak bélyegezték meg".
"Az a múlt tévedése".
"Tehát a jelenben nem lehetséges tévedni".
"A hadseregünk azért van Budapesten, mert a magyarok hívták segítségül".
"A nép?"
"Igen, a nép, amely védelmet kért a magyar fasiszták és az imperialista ügynökökkel szemben".
"Inkább arról van szó, hogy a nép azt hitte, hogy több szabadságot kérhet, ahogy ön azt az új szocializmusban megígérte, Hruscsov elvtárs, és Önök ezt nem értették meg".
"Ön az, aki nem érti a dolgokat".
"Akkor sokan vagyunk, akik nem értjük egymást" - öntötte ki a szívét a francia énekes a nyugat-európai értelmiség szóvivőjeként, akire politikai bátorsága miatt felesége nagyon büszke volt ezen az estén.

Ugyanakkor a Montand-Signoret házaspárt elbűvölte Hruscsov okossága és orosz vendéglátása, így a vacsora jó hangulatú vodkázással végződött."

Magyarország államformája ... Válsághelyzet 2018.08.24. 18:48:52

@Kurt úrfi teutonordikus vezértroll: Abban viszont igaza van, hogy 2006-ban a gyúrcsányi hazudott a gazdaságról. Valamint 2008-ban letolt gatyával talált el minket a válság, nem lehetett már hova gazdaságélénkíteni, és jobban megszenvedtük, mint a hasonló országok. A csúti geci a legnagyobb országromboló, de nem az egyetlen.

Magyarország államformája ... Válsághelyzet 2018.08.24. 18:52:55

@antiinternáci: "a magyarok még nem tudnak migránssá válni az EU-ban. "

Pedig 800000 magyar migráns van Londonban, Berlinben... A csillagot lehazudjátok az égről, fideSSfasszopók.

Ménár Atya 2018.08.24. 18:53:08

@Kurt úrfi teutonordikus vezértroll:
Te honnan írogatsz, az északisarkon éltél eddig? :)
Nem dőlt be? :D:D
Talán kérdezd meg erről az eu-t meg az ájemeffet is :D
Na mindegy eccerű, élj a hitedben Ettől a tények még tények maradnak.
A szoci gazdaság 2006-ra megbukott, konvergencia programok, és leminősítések jöttek.
Vagy nem így volt kurafi? :D

Magyarország államformája ... Válsághelyzet 2018.08.24. 18:55:35

@Bravehearth: "Ennéd te azt a pelenkát,"

Azt már ti, fideSSfasszopók föllefetyeltétek szervilis buzgóságotokban. :))

Ménár Atya 2018.08.24. 18:57:11

@MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ BÖRTÖNBEN:
Értékelem, hogy legalább valamelyest tisztán látod az akkori helyzetet.

antiinternáci 2018.08.24. 19:14:03

@MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ BÖRTÖNBEN:

Akkor te hazudsz.
Politikailag, mert arról beszélünk, nem migráns. A hülye kis számháborútok, hogy 400, 500, aztán egy hónap múlva már 600, valamelyik elmebeteg elsütötte egy hete a 650 ezret. De nyugi, a 800ezerrel minden hülyét überelsz.

Tangooo 2018.08.24. 19:30:49

@math0: Esetleg egy saját gondolat?
Az nincs? Pihenj egy kicsit! Már annyi ütést kaptál, hogy attól egy okos ember is elhülyülne, pláne egy idióta, mint te.

Ménár Atya 2018.08.24. 19:32:45

@antiinternáci:
Lemaradtál, a múltkor valaki már egymilliót mondott.
Még pár hét,és kiderül, hogy mínusz 1 , 4 millióan élünk csak itt, :D

Sir Galahad 2018.08.24. 19:44:23

@morph on deer: Szerintem ez nem a pénzről szól. Orbán egyszerűen annyit szeretne elérni - azért, mert a választók többsége is ezt akarja - , hogy a migránsok kerüljék el az országot. Ha híre megy, hogy semmi értelme eljönni Szerbia felől a határhoz, mert soha nem fognak beengedni senkit és még ingyen kaja sincs az értelmetlen várakozás idején, akkor talán felérik ésszel, hogy másfelé kell menni. Ehhez képest az, hogy lesznek, akik emiatt hisztiznek, nagyjából mindegy: aki ellenzi a magyar migránspolitikát, az akkor is ellenezné, ha svédasztal lenne a tranzitzónában.

Kurt úrfi teutonordikus vezértroll · https://hatodiklenin.blog.hu/ 2018.08.24. 20:03:02

@Ménár Atya: Kispofám! 2008-ban jött egy hitelválság, sok ország GDP-je már előttünk összeomlott. Hogy nálunk végül csak 6 százalék esés volt, az annak köszönhető hogy mindenkit megelőzve vettük fel az IMF hitelt, ezzel stabilizálva az importot biztosító valuta tartalékunkat. A 28333-ból a 19330 kivonása megy neked? csak hogy az adósság növekedést tisztázzuk!

Kurt úrfi teutonordikus vezértroll · https://hatodiklenin.blog.hu/ 2018.08.24. 20:06:37

@MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ BÖRTÖNBEN: Gyurcsány 2006-ban hazudott a népnek a gazdaságról, viszont az EU-nak meg a Fidesznek a valós adatok kerültek átadásra. Nem véletlen hogy a pénzügyminisztérium közigazgatási államtitkárát a Gyurcsány leváltotta, mert az a valós adatokat átadta a fidesznek ezzel meghazudtolva Gyurcsányt.

Ménár Atya 2018.08.24. 20:15:26

@Kurt úrfi teutonordikus vezértroll:
Kurafi már megint hazudozol :D:D

Az ország kivéreztetve érkezett meg a válság küszöbére. Míg a többi állam, és kiemelten a
közép-európai tagországok hat-hét százalékkal növekedtek (sıt voltak balti tagállamok vagy
Szlovákia, akik kétszámjegyő növekedést is elértek 2007-ben és 2008 elsı felében), addig
Magyarországon stagnált a gazdaság. Természetesen ebben az idıszakban így nem is nyílt
lehetıség a tartalékok növelésére.
Egy egyszerő példával érdemes ezt illusztrálni a különbségeket:
1. A 10 milliós Magyarországnak 2008 nyarára csak 16,3 milliárd €-s tartaléka volt,
amely mindössze 1,65-szer nagyobb mint 2001-ben.
2. Az 5,4 milliós lakossággal rendelkezı Szlovákia ez idı alatt 6,6-szor több
tartalékvalutával/arannyal rendelkezett 2007-ben mint 2001-ben.

Szóval akkor hogy is van ez a nálunk nőtt a legjobban a gazdaság :D:D:D
Hazudsz mint a gazdid , a félnótás fletó :D

Ménár Atya 2018.08.24. 20:18:44

@Kurt úrfi teutonordikus vezértroll: Az hogy több lett az adósság és mégis csökkent...hát ez nem megy neked, ne erőlködj a bizonygatással, mert egyre cikibb mennyire buta vagy :))

Borondot jol pakoljatok be lippsik 2018.08.24. 20:20:55

@Kurt úrfi teutonordikus vezértroll: Ami hazugság, Magyarország GDP növekedése keleteurópában elsőként, még 2007ben összeomlott. A környező országokban annyira volt válság 2008ban, hogy a szlovákok 9% fölött növekedtek, a magyarok akkor 0,9%-ot produkáltak.

Lehet hogy ha nem hazudtak volna reggel délbe meg este, meg jobban teljesítettek volna mint hogy "nem értettünk hozzá", akkor az ország ma kicsit jobban élne.

Abban a 2 évben veszett el az a 10-15% különbség, amivel a környékbeli országok fejlődésben elhúztak tőlünk. Ma már ugyanolyan, most épp magasabb a GDP növekedésünk /ráadásul magasabb államadóssággal/, mint a szlovákoknak. Nem 8cal alacsonyabb!!!

Úgyhogy pofa lapos mert orbánék nem tudnak annyit lopni hogy úgy elqrják mint a ballib oldal! Amíg a lippsik nem takarodnak el a politikából és a médiából, addig
Orbánt senki sem fogja leváltani

antiinternáci 2018.08.24. 20:30:07

@Ménár Atya:

Hát ez bukta. Jobban kell figyelnem.
De Te meg Gyurcsányt nézted be... Hogy nem látod át óriási nemzetépítő munkáját? Hiszen a libbantak itt is, korábban is megmodták a frankót, amit tudnod kell a témáról.
A gazdasági csodáról nem is beszélve. Még az is belefért, hogy 10%-os hiányt csináljon, meg a szlovákoknak, akik sokkal mögöttünk voltak még 2002-ben is, 10 kilométer fórt adjon próbaképpen. Aztán persze secperc alatt behozta volna, csak hát közbejött a Zorbán megválasztása.
Na, a Zorbán pillanatok alatt lerombolta a Gyurcsányi csodát. Csökkentette az orvosok, meg az ápolók bérét. A tanárokét is, akik pedig Gy. alatt mind Lamborghinivel jártak.
Meg levitte azt a szép kerek hiányszámot 2%-ra. Orvul. Még azzal sem törődött, hogy ha ilyen meredeken csökken a hiány, akkor Soros elvtárs már nem tud 12% hozamot elérni az 100%-ban biztonságos magyar befektetésen.
Nem sorolom, na. A Zorbán rossz, a Gyurcsány meg szuper volt. Megmondták itt is az elvtársak, figyel már oda!

Kurt úrfi teutonordikus vezértroll · https://hatodiklenin.blog.hu/ 2018.08.24. 20:42:47

@Ménár Atya: Pontosan ezért vették fel az IMF hitelt. Ezt írtam, nem megy az olvasás? Megy már a 28333-ból a 19330 kivonása?

Tangooo 2018.08.24. 20:44:17

@chrisred: Ha már idézel én is azt teszem:

Yves Montand Nyikita Hrucsovval 1956 decemberében elköltött vacsoráján országa értelmiségének nevében kérte számon a szovjet vezetőn a magyarországi forradalom leverését.

A Franciaországban politikai különállásáról ismert álompárt sztárként ünnepelte az orosz közönség Montand 1956-os decemberi koncertsorozata során a szovjet fővárosban, így Hruscsov is fontosnak tartotta vacsoravendégül látni a házaspárt. A szovjet pártvezető terelte politikai témára a beszélgetést, amikor a francia hatóságokra utalva örömét fejezte ki, hogy a "fasiszták" elengedték Montandékat Moszkvába. "Nem a fasiszták akadályoztak meg, hogy eljöjjek, hanem az, ami Budapesten történt" - válaszolta a francia sztár, és hozzátette, hogy a francia kommunista párt aktivistái és a Szovjetunió szimpatizánsai mellett Vercors az író, és a színész, Gérard Philipe is ellenezték a magyarországi szovjet beavatkozást, és egy olyan nép eltiprását, amely csak egy kicsit több szabadságot és kenyeret kért.
(mult-kor.hu/cikk.php?id=10684)

Kurt úrfi teutonordikus vezértroll · https://hatodiklenin.blog.hu/ 2018.08.24. 20:44:55

@antiinternáci: Ja. Úgy vitte le a hiányszámot, hogy közben eltűnt a GDP 10 százalékát kitevő manyup, ami az akkori költségvetés több mint 20 százaléka volt.

Borondot jol pakoljatok be lippsik 2018.08.24. 20:46:23

@Kurt úrfi teutonordikus vezértroll: hát ez az amit magyarázok

a totális balliberális elqrás számokban. Köszi hogy becsatoltad.

taga20 2018.08.24. 20:52:10

@Tangooo: a gazdád, a csúti pincsi meg megy a negyed évi eligazításra moszkvába szeptemberben.

óriási muzsikok vagytok fityeszjobbágyok!

Bravehearth 2018.08.24. 20:55:45

@MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ BÖRTÖNBEN: "Azt már ti, fideSSfasszopók föllefetyeltétek szervilis buzgóságotokban."

Nos, ha te kis fostos gecigombóc nagy buzgóságodban odaállsz elém és fölajánlod, meg fogom gondolni, hogy csak egyszerűen orrba üsselek, vagy még le is nyomkodjam azon a hungarofób, széllibbant torkodon a pelenkás szart! Sanszosnak érzem, hogy brendelpatkányhoz hasonlóan te is bokán fosnád magad, ha egy valódi emberrel találnád szemben magad, te kis patkány! Anyád letörölte már a pofádról a ma esti vacsi-papit, kisköcsög? :-)
B.

antiinternáci 2018.08.24. 20:58:30

@math0:

Hiába küzdesz, akkor sem megyek le a szintedre. Magadról, a selejtes lelkületedről állítod ki a bizonyítványt.

Amiket írsz, az az abberrált, természetellenes bolsevista szellemiség megtestesítője.
Nálatok nincs család, nincs haza, nincs közösség. Ezek lényegtelenek. Akár a saját gyerekteket is adaadnátok egy pederaszta ISIS terroristának, elvégre a gyerek is csak egy darab. Nálatok csak egyén van, aki azt csinál, amit akar, drogozhat, vagy éppen benyomulhat egy házba, és kényszerítheti az ott lakókat, hogy azt csinálják, amit ő akar, rombolhatja a társadalmat. Nálatok minél elvetemültebb valami, minél inkább rombolja a meglévő szöveteket, annál jobb. Ezért vagytok bolsevista, kártékony idióták.
Mert nem az egyén a fintos, hanem a közösség, és az egyén csak olyat csináljon, ami a közzösségnek nem okoz kárt. Ti pedig kárt okoztok a hazának.

chrisred 2018.08.24. 20:59:24

@Tangooo: Ráadásul ugyanazt, amit én, csak nem végig. :)

taga20 2018.08.24. 21:02:40

@antiinternáci: te annyira szánalmas agyhalott fityeszjobbágy vagy, hogy már pusztán a létezésed is károkozás ennek az országnak!

chrisred 2018.08.24. 21:05:42

@antiinternáci: Hát, ha úgy gondolod, hogy bárki is készséggel a döntésedre bízná a gyerekét, aki szerint az egyén nem számít, csak a közösség. Ami bármikor bármire könnyen behelyettesíthető, lehet az a közösség az állam, a párt, a munkásmozgalom, az árja faj stb.

antiinternáci 2018.08.24. 21:17:07

@Kurt úrfi teutonordikus vezértroll:

Igen, nagyon helyesen megszüntette a manyupot.
A bolsik kiszervezték az állami bevételeket magáncégekbe, ahol zsíros állásokat biztosítottak maguknak. Másrészt az óriási hiányt csináltak, aminek következtében uzsora kamaton hitelezték a megbízóik az országot. Szóval állás egy csomó kommunista léhűtőnek, és extra profit a főnököknek. Hogy abból mennyi jutalékot kaptak vissza, azt találd ki.
Persze, hogy mérgesek voltak, amikor Orbán kinyírta ezt a szuper megcsapolását a magyar birkáknak. Aztán egyszer csak hipp-hopp, véletlenül begyűrűzött volna valami válság az elvtársi pénztárakba, ami elvitte volna a pénzt - az elvtársak számlájára. Szóval a hülye proliknak kitalált "elvette a megtakarításunkat" kezdetű mantrát tartsd meg az ÁVOKRATIKUS KOALICIÓ taggyűléseire.

antiinternáci 2018.08.24. 21:23:57

@Kurt úrfi teutonordikus vezértroll:

Igen, nagyon helyesen megszüntette a manyupot.
A bolsik kiszervezték az állami bevételeket magáncégekbe, ahol zsíros állásokat biztosítottak maguknak. Másrészt az óriási hiányt csináltak, aminek következtében uzsora kamaton hitelezték a megbízóik az országot. Szóval állás egy csomó kommunista léhűtőnek, és extra profit a főnököknek. Hogy abból mennyi jutalékot kaptak vissza, azt találd ki.
Persze, hogy mérgesek voltak, amikor Orbán kinyírta ezt a szuper megcsapolását a magyar birkáknak. Aztán egyszer csak hipp-hopp, véletlenül begyűrűzött volna valami válság az elvtársi pénztárakba, ami elvitte volna a pénzt - az elvtársak számlájára. Szóval a hülye proliknak kitalált "elvette a megtakarításunkat" kezdetű mantrát tartsd meg az ÁVOKRATIKUS KOALICIÓ taggyűléseire.

taga20 2018.08.24. 21:33:29

@antiinternáci: döbbenet vagy retek!

ha téged olvaslak, akkor mindig ez jut eszembe rólad.

www.napiszar.hu/Thumbnails/39790.w-800.h0.q100.jpg

morph on deer 2018.08.24. 21:36:06

@Ménár Atya:
“A szoci gazdaság 2006-ra megbukott, konvergencia programok, és leminősítések jöttek.
Vagy nem így volt kurafi? :D”

Csak nem azt mondod, hogy Gyurcsány idején kaptuk a bóvli minősítést?
:)
Az meg gondolom még nem tűnt fel, hog
a jelenlegi gazdasági “száguldás” során is épp, hogy arra a szintre sikerült felkapaszkodnunk, ahol akkor voltunk?

Persze tudom, hogy ez mind a gyíkemberek összeesküvése miatt van így, de azért valshogy kissé ciki, hogy a nagy nemzetthy gyík sem tud többet, nem gondolod?

Arról az apró tényről meg már nem is beszélve, hogy kénytelen vagy 12 évvel ezelőtti történeteket előrángatni, csak azért, hogy legyen mivel fényezni vezéredet, a felcsúti ganajtúrót..!

Mindenesetre a forint még akkor sem volt ennyire szar, nem tudom, hogy tudod-e, hogy ez mit is jelent...

Mindenesetre csak így tovább, ajnározd nyugodtan a kedves vezetőt, - és bizonygasd minden alkalommal, hogy fogalmad sincs arról, ami nem a fideszes brosúrákban olvasható, azaz a valóságról.

Ne aggódj, további 2799999 szerencsétlen ugyanígy van ezzel, szóval nem vagy egyedül! Tudod, “az akol melege összetart”, így nincs ok aggodalomra...
A meleg miatt, legalább is. :))

morph on deer 2018.08.24. 21:39:45

@antiinternáci:
“A bolsik kiszervezték az állami bevételeket magáncégekbe, ahol zsíros állásokat biztosítottak maguknak.”

Te rosszul tudod, a letelepedési kötvényeket az orbán kormány vezette be!

Ja, hogy őket nevezed bolsiknak te is?
Így már értem!
Akkor igazad van..!

antiinternáci 2018.08.24. 21:50:24

@taga20:

Köszönjük a tartalmas hozzászólást.
Hülye vagy fiam, leülhetsz. Egyes.

De tudod mit most lett elegem abból, hogy ostoba, bunkó bolsik beszólogassanak.
Mindig gondolkodom, mi az a "20". Ennyi másságos haver dug seggbe hetenként? Vagy ez csak azok száma, akiket utána le is szopsz?
Ez a kvóta... Értem már.

Tangooo 2018.08.24. 22:04:20

@chrisred: Ebből is látszik, hogy virtuóz módon kezeljük a copy-past gombokat a gépen.

taga20 2018.08.24. 22:04:49

@antiinternáci: "De tudod mit most lett elegem abból, hogy ostoba, bunkó bolsik beszólogassanak. "

"Mindig gondolkodom, mi az a "20". Ennyi másságos haver dug seggbe hetenként? Vagy ez csak azok száma, akiket utána le is szopsz?"

hallod jobbágy! írsz egymás után mondatokat, és beleszarsz a saját szádba!:))

na de hogy ne fekügy le hülyén droid, elárulom mi az a húsz.

a pupitászt arra szoktam állítani:) nem vicc!

morph on deer 2018.08.24. 22:11:41

@Kurt úrfi teutonordikus vezértroll:

Szerinted te mi a faszért magyarázkodsz több mint tíz évvel ezelőtti dolgokért ennek a retardált bagázsnak?

Vitatkozni csak értelmes emberek észérveivel lehet(ne), olyan meg itt nincs, tehát hagyd nyugodtan a francba!
Itt nem arról vsn szó, hogy ne tudhatnák a helyes választ, - ha érdekelné őket, - hanem arról, hogy lehessen tovább terjeszteni az orbánista narratívát, egyébként ugyanarról, amit egyébként is mindenki ismer, csak éppen az igazság nem esik egybe viktorka saját magáról alkotott elképzeléseivel, ezen változtatni kell!

Így aztán a cselédek megkapták a feladatot és itt hintik az orbáni változatot, hiszen Goebbels óta tudjuk, hogy az a valóság, amit elégszer hallasz...

Szóval nyugodtan felejtsd el a fideszes szolganépet, - hacsak nem szórakoztatnak, mint pl engem, - és nyugodtan lépd át a próbálkozó beszólásokat, - a guta őket fogja megütni, ha nincs kit ócsárolni éppen..!

Hál’ Istennek még köztük is akad pár értelmesebb, még ha gerinctelen is, akikkel legalább érdemi vitát lehet folytatni, nem ez a személyeskedő aljadék népség, akik a hazudozáson lívül nem tudnak mást, mint sértegetni!

Lépd át őket és felejtsd el, hiszen úgy sem számít, hogy mit mondasz nekik!
Tudod: “mondd a vaknak, hogy virrad”!
Azaz: soha nem lesznek képesek felfogni amúgy sem, így teljesen felesleges nekik magyarázni bármit is, ami meghaladja a “viktor, viktor!” szintet. Ez van.

Ménár Atya 2018.08.24. 22:12:03

@morph on deer: Bocs, de nagyon hülye vagy.
Szerinted úgy kerültünk bóvliba, hogy fletóék feltornázták a minősítésünket, aztán orbán meg máról holnapra tíz kategóriát leugrott......
Nem ám hosszú évek kőkemény nem csináltunk semmit, ,hazudtunk reggel,délben meg estéje vezetett ide.
Lökheted a marhaságod, de ez nem pártszimpátia kérdése, hanem ok,és okozati összefüggés.
De már megint minzha szitába gyüjteném a vizet.............
Abból a szarból, csoda, hogy egyáltalán lábra álltunk, és ez nem a szociknak köszönhető, fletó csak elkúrta ezt a kurva országot.
Olyat akarsz védeni, amit a számok meg a történelem cáfol cimbora.

Ménár Atya 2018.08.24. 22:18:04

@Kurt úrfi teutonordikus vezértroll: Nem cimbora, te arról hadováltál, hogy nálunk 2008-ban is nótt a gazdaság míg máshol csökkent, na fuss neki mégegyszer amit kaptál te funkcionális analfabéta.
Az adósság értelmezése meg nem megy még mindig neked azt látom.
De ismét megpróbálom te félkegyelmű:
Ha van 10 ft adósságod meg 20 ezer nyugdíjad, holnap meg van 30 ft adósságod meg 100000 ft nyugdíjad akkor most a jövedelmeddel arányban nótt vagy csökkent az adósságod?
Na most megint adtam kis rágódni valót az ostoba fajtádnak mi? :D

taga20 2018.08.24. 22:21:24

@Ménár Atya: a geci basszaszét igazán. fletó csak ipari tanuló hozzá képest.

ha szerinted jó irányba megy ez a "kurva" ország, akkor vagy beteg vagy, vagy kurvára benne vagy a fityeszmaffia buliban.

Ménár Atya 2018.08.24. 22:23:37

@taga20: A fejedben már megint megszólaltak a hülye hangok mi?
Mond már el mit baszott szét te szerencsétlen, azt hogy van még nyugdíjad meg áru amit megvehetsz érte?

Ménár Atya 2018.08.24. 22:24:35

@Kurt úrfi teutonordikus vezértroll:
2.1. A 2001-es devizaliberalizáció
Mint minden közép-európai ország, úgy Magyarország is be szeretette volna vezetni az eurót,
amikor ez lehetségessé válik, legalábbis a válság elıtti idıszakban. Ennek egyik fontos állomása
volt a 2001. június 15-én életbelépett devizaliberalizáció (azaz a forint teljesen szabad
átválthatósága). Így a Magyar Nemzeti Banknak már törvény szerint sem maradt más feladata, mint
az árstabilitást biztosítania a magyar gazdaság számára. Hogy mégis milyen következménye lett
ennek a lépésnek az csak jó öt-hat évvel késıbb derült ki. De azt is hozzá kell tenni, hogy a középeurópai
térségben közel egy éves idıintervallumban mind a Cseh Köztársaság, mind Lengyelország
meghozta ezt a döntést. És a devizaliberalizáció elıfeltétele annak, hogy az adott ország valutája az
euróövezethez csatlakozhasson.
A problémát az jelenti, amikor ilyen szabályozási, azaz intézményi környezetben a felelıs
monetáris politika mellett a fiskális politika felelıtlen módon viselkedik, ahogyan ez történt 2002
ıszén Magyarországon.
A 2002-es tavaszi országgyőlési választásokon a szocialista-szabaddemokrata koalíció
minimális többséggel nyert. Ez a többséget akarta az új kormány a helyhatósági választásokon
megtartani, illetve növelni. Hogy ezt a célját elérje példátlan fiskális expanzióba fogott, amely az
ıszi választásokra már 190 milliárd Forint plusz kiadást eredményezett a költségvetésben. De a
politikai eredményt meghozta, mert a baloldal populista tevékenységével elérte célját: elsöprı sikert
ért el az önkormányzati választásokon. Majd az elsı 100 napos programot egy második is követte
megközelítıleg 65,5 milliárd Forint értékben.
Mivel ezeknek a kifizetéseknek nem volt fedezete, és ezt a 2002-es költségvetési hiány
bizonyította is, így a szocialista-liberális kormányzat az összeget vissza kívánta szerezni (ezt
lehetıleg úgy, hogy annak ne legyen komoly politikai vesztesége). Erre a legalkalmasabb eszköz az
infláció, mivel az szétterül a gazdaságban, mindenki viseli, nehéz észrevenni, így valóban kicsi a
döntéshozók esetében a támogattságban bekövetkezett veszteség (az infláció az egy olyan bevételi
forrás, amirıl nem szavaznak az Országgyőlésben).
Azonban ekkor már a Magyar Nemzeti Bank felügyelte az árstabilitást (a Jegybank törvény
szerint), így azt a fiskális politika nem tudta megváltoztatni. Az utolsó eszköze a kormányzatnak az
volt, ha a Monetáris Tanács tagságát kibıvíti és így már születhet olyan döntés, ami inflációt
generálhat (közvetlenül magát az inflációt a törvény szerint nem lehet mesterségesen felpörgetni).
Egyedüli megoldásnak az látszott, ha az árfolyamsávot változtatja meg a Monetáris Tanács.
És 2003. június 4-én a Forint/euró sávot eltolták 2,26 százalékkal. Ez valóban beszakította a
Forintot, a külföldi befektetık nem értették, miért kellett meghozni ezt a döntést, hiszen addig a
magyar gazdaság egy a várakozásoknak megfelelıen teljesítı gazdaságnak bizonyult.
Az infláció elindult felfelé, így a Nemzeti Banknak be kellett avatkoznia. 12,5 százalékra
emelte az alapkamatot, de ami igazán elveszett az a megbízhatóság, a bizalom a Magyarország
iránt.
A másik probléma ezzel a kamatemeléssel (hangsúlyozni kell, hogy nem tehetett mást a
Nemzeti Bank a Jegybank törvény szerint), hogy jelentısen megdrágította a hitelfelvételt. És mivel
a Forint korlátlan átválthatósága a devizaliberalizáción keresztül már létezett, így a bankok sokkal
olcsóbban tudtak hitelezni devizában, amit a magyar gazdaság, annak köz és privát szférája is
maradéktalanul kihasznált.

taga20 2018.08.24. 22:27:23

@Ménár Atya: közmunkás haverom, enged má el eszt a nyugdíjas dolgot felém, me nem vagyok az, és csak az jut eszembe rólad, hogy hozzád képest német szilárd, vagy kósalala egy pozitív figura:)

te egyébként normálisnak tartod magad?

taga20 2018.08.24. 22:30:51

@Ménár Atya: na mék egy , me megyek alukálni.

neked ez rendben van? és a többi ilyen jellegű dolog az elmúlt nyolc évből?

444.hu/2018/08/23/ez-mar-a-csalad-penze

Ménár Atya 2018.08.24. 22:31:49

@taga20: Nálad mindenképp. :D

Na akkor mesélj nem nyugger haverom, mi neked olyan rossz most, ha csak nem vagy párttag valahol.
Jelzem neked, én nem vagyok, és ha elkezded ezt a primitív fideSS szöveget tolni, meg a vajda vezéred, akkor visszatérek én is a te stílusodhoz.
Szóval akkor mi is az,ami annyira rossz neked, és így megkeseríti az életed?

Ménár Atya 2018.08.24. 22:32:49

@taga20: Na akkor jó éjt majd folytatjuk.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.08.24. 22:34:09

@antiinternáci: "Ha nekem azt mondják, hogy nem vagyok valakinek a házában kívánatos, biztosan nem fogok oda nyomulni. "

akkor most mondom neked, hogy nem vagy Magyarországon kívánatos, húzz el a jó retkes kurva anyádba innen!

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.08.24. 22:49:39

@Bravehearth:

Gugli jóbarátod. nézz utána, hogy nincs benne olyan, amit állítottál! (még a magadfajta haszontalan kegyelemkenyéren élő véglényeknek is segít), keresgélj! Megjegyzem, a menekült kötelmeit és a fogadó állam kötelmeit külön is ajánlom figyelmedbe, te kis nyomorék! :-) De továbbra is örömmel látom, hogy szétkúr az ideg! :-D Termeld csak a gyomorsavat! Termeld, kell az még a jó kis fekélyedhez!!! ;-)
e."

Nézegettem a fotód. Szólj anyádnak, védjen meg! Szerintem te még a tolókocsidban ülve is lehugyoznád a bokád előttem félelmedben!

Sőt! Szerintem te még a Ráheltől is összeszarnád magad! :-) Ennéd te azt a pelenkát, vagy te olyan Orbánbuzi!

Tényleg fogyatékos vagy! :-) Örömmel olvasom minden idegbeteg sorod! Tényleg jobb lett a délutánom. :-D

Random balliberálisok előtt is összehugyoznád magad félelmedben, génhiba! :-) Ebben is biztos lehet az emberiség.

"Nos, a szar életkörülmények nem tartoznak az érintett körbe. Ergo egy bangladesi, marokkói, iraki, iráni, etióp stb. koszlidérc NEM MENEKÜLT! Hanem gazdasági migráns."

Mindeme országokban simán üldözhetnek valakit vallása, nemi identitása, politikai nézetei miatt (btw akár Magyarországon is), tehát ezt nem mondhatod vizsgálat nélkül, te náci patkány! A vizsgálat meg pont az a dolog, amit ez a geci csuti paraszt megtagad. Azaz nem mondhatja azt, hogy nem menekültek, te sem mondhatod, mert a kurva anyád se tudja, hogy nem üldözik-e őket.

"Minden menekültnek kötelezettségei vannak azzal az országgal szemben, ahol tartózkodik, különösképpen az, hogy magát az ország törvényeinek és szabályainak, valamint a közrend fenntartása érdekében hozott intézkedéseknek alávesse."

Ti hangsúlyoztátok, hogy a tranzitzóna NEM MAGYARORSZÁG. Tehát sikerült pofán szarnod már megint magad.

" A tranzitban persze eldöntik róla, hogy tényleg menekült-e, vagy sem. Eldöntötték."

Pont azt nem vizsgálták meg, amit beidéztél, mint vizsgálandó dolog. Azaz hasraütésre lehet, hogy döntöttek, de valójában nem a valóságról döntöttek, hanem Orbán diktatórikus, zagyva, és a valóságtól elrugaszkodott beteg rémálma döntött.

""A menedéket nyújtó állam az országba való jogellenes belépésük, vagy tartózkodásuk miatt nem sújthatja büntetéssel azokat a menekülteket, akik közvetlenül olyan területről érkeztek, ahol életük, vagy szabadságuk veszélyeztetve volt, és akik engedély nélkül lépnek be területére..."
KÖZVETLENÜL, génhibás polgártárs! KÖZVETLENÜL olyan területről."

Akárhogy is nézem, de ez a szöveg nem mondja azt, hogy aki közvetlenül olyan területről jön, ahol nincs veszélyben, az nem menekült. Csak teneked, a 80-as IQ-ddal nincs annyi logikai érzéked sem, hogy ezt átlásd.

Abb´´ól, hogy "A => B" nem következik az, hogy "nem A => nem B". ez egy nagyon primitív logikai hiba.

Tehát nem, az egyezmény szövegében semmi olyan nincs, amit állítottál. Egy hazudós, patkány náci vagy. Ahogy az egy nácihoz illik.

antiinternáci 2018.08.24. 22:51:45

@math0:
Nem úgy értettem, hogy ezt egy retardált bolsevik fasz is mondjatja, gyökér.
Hirdesd az eszmét a pederaszta szeánszon. Egyébként ha majd kikiáltják az Iszlám Államot a segítségetekkel, pont az ilyen buzerátorokat fogják először elintézni, várd ki a munkád fyümölcsét.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.08.24. 22:53:13

@Bravehearth: szádba rágom még egyszer, mert biztos nem fogod fel.

Az egyezményből te egy olyan részt idéztél, amely kimondja, hogy ha a menekült közvetlenül olyan országból érkezik, ahol veszélyben van, akkor még illegális határátlépésért sem szabad büntetni. Ez kurvára nem jelenti azt, hogy ha biztonságos országból érkezik, akkor nem menekült. Logikailag ez kurvára nem következik. Aztán azt is meg lehet kérdezni, hogy az a Szerbia, amely még 20 éve 30 ezer muszlimot irtottak ki, vajon biztonságos országnak tekinthető-e egy muszlimnak?! Biztonságos-e egy olyan ország egy muszlimnak, ahol ilyen szélsőséges, keresztény fanatikusok éltek, és ilyeneket rejtegettek, mint Mladic és Karajic?!

ateistaklub.blog.hu/2016/09/18/amikor_par_eve_meg_keresztenyek_irtottak_muszlimokat_europaban

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.08.24. 22:55:06

@Ménár Atya: "olvass utána a hitelből puffasztott magyar gazdaságnak"

olvass utána az EU segílykéből puffasztott Mészáros Lőrincnek, te faszfej!

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.08.24. 22:56:28

@MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ BÖRTÖNBEN: ezt félrecímezted. én is azt írtam, hogy a Fideszes csőcselék állatokból áll. Magyarország selejtje. náluk nincs rosszabb.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.08.24. 22:59:23

@antiinternáci: nem az a lényeg, hogy 400 vagy 600 ezer, itt most az volt a kérdés, hogy migráns-e a külföldre költöző magyar. igen, az. az EU-ban is az. migráns, mert a szó jelentése ez.

te egy idióta, elmebeteg, hazaáruló náci vagy, aki még magyarul sem tud.

wikiszotar.hu/ertelmezo-szotar/Migr%C3%A1ns

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.08.24. 23:00:00

@Tangooo: Esetleg egy saját gondolat?
Az nincs? Pihenj egy kicsit! Már annyi ütést kaptál, hogy attól egy okos ember is elhülyülne, pláne egy idióta, mint te.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.08.24. 23:01:51

@Sir Galahad: ha Orbán ezt akarná, és egy egyenes náci volna, akkor megszüntetné a tranzitzónát. de Orbán egy hazug, sunyi, kétszínű, elvtelen, idióta, pszichopata náci.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.08.24. 23:04:38

@Kurt úrfi teutonordikus vezértroll: Orbánék azóta százszor többet hazudtak a magyar gazdaságról. és az EU többször elmarasztalta őket.

itt egy példa:

www.portfolio.hu/gazdasag/megtudtuk-fajsulyos-vitaba-keveredtunk-az-eu-val.229723.html

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.08.24. 23:06:52

@Ménár Atya:

"Szlovákia, akik kétszámjegyő növekedést is elértek 2007-ben és 2008 elsı felében), addig
Magyarországon stagnált a gazdaság. "

Románia most is megközelítette azt a növekedést, Orbán meg sehol nincs ehhez képest.

tradingeconomics.com/romania/gdp-growth-annual

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.08.24. 23:07:57

@Ménár Atya: több lett az államadósság. ami csökkent, az az IQ-d, bár már nehéz volt elképzelni, de sikerült alulmúlnod magad.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.08.24. 23:09:16

@Borondot jol pakoljatok be lippsik:

"a szlovákok 9% fölött növekedtek"

a románok meg 2017-ben. Orbán meg a fasorban sem volt.

tradingeconomics.com/romania/gdp-growth-annual

Ménár Atya 2018.08.24. 23:11:22

@math0: Figyelj már te bérbuzi, minek szólsz bele olyanba amihez fingod sincs.
Kevered az almát a körtével.
Én egy szimpla gazdasági baklövésről beszélek, ami mára történelem, és számokkal alátámasztható tényeken alapszik, te meg itt jössz a személyes sértettségeddel, mert azt hiszed kis buzerátor, hogy vagy te az okostojás, és mindenki más és az meg fideszes.
Baromarcú, lefogadom, hogy fletó sleppjéhez tartozó pártkatona vagy, én viszont semmilyen pártnak nem voltam vagyok leszek a tagja, nem érdekelnek a lelki bajaid, szimplán az érdekel, hogy hogy tudok megélni, és hogy a családom és a barátaim biztonságban legyenek..
Fasisztázhatsz meg anyázhatsz, kb leszarom , de ettől még akkor is azok a tények maradnak amik azt bizonyítják, hogy a szocik fletóval elkúrták.
Az meg külön szép, hogy orbánék szétlopják az eut.azt még így is fényévekkel jobban élünk mint a vezíred alatt aki nyomorba döntötte az országot.
Na menj azt pippancs le megint egy hajléktalant te orálfantom, de valami koszos algériait, te azokat szereted te análvitéz :D:D:D
De jót röhögök rajtad, ahogy belezakkantál a választásokba, a magadfajta kis buzerátor nem is érdemel mást :D
Na pá
Üdv a pedó haverod :D:D

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.08.24. 23:12:40

@antiinternáci: Hiába küzdesz, akkor sem megyek le a szintedre. Magadról, a selejtes lelkületedről állítod ki a bizonyítványt.

Amiket írsz, az az aberrált, természetellenes bolsevista szellemiség megtestesítője. Nálatok nincs család, nincs haza, nincs közösség. Ezek lényegtelenek. Akár a saját gyerekeket is odaadnátok egy pederaszta ISIS terroristának, elvégre a gyerek is csak egy darab. Nálatok csak egyén van, aki azt csinál, amit akar, drogozhat, vagy éppen benyomulhat egy házba, és kényszerítheti az ott lakókat, hogy azt csinálják, amit ő akar, rombolhatja a társadalmat. Nálatok minél elvetemültebb valami, minél inkább rombolja a meglévő szöveteket, annál jobb. Ezért vagytok bolsevista, kártékony idióták.
Mert nem az egyén a fontos, hanem a közösség, és az egyén csak olyat csináljon, ami a közösségnek nem okoz kárt. Ti pedig kárt okoztok a hazának.

Veled szemben én magyarul írtam le a vádakat, te még magyarul sem tudsz, mert egy hazaáruló köcsög, idióta náci vagy.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.08.24. 23:15:21

@Tangooo: "virtuóz módon kezeljük a copy-past "

látom, az angol is "virtuóz" módon megy neked! ja nem!

Magyarország államformája ... Válsághelyzet 2018.08.24. 23:15:24

@Bravehearth: "Lelakták a környezetet pár nap alatt."

Tényleg? És szaros pelenkákat is dobáltak az útszélére? Mer a gecipatkányok mind ezt csinálják. :))

Ugye gecipatkány?

morph on deer 2018.08.24. 23:17:13

@Ménár Atya:
Akar a lófax.

Szóval mikor is kerültünk bóvliba, te nagyon okos?
Hány évvel is orbán hatalomátvétele után?
Tudod, milor még azért kuncsorgott, hogy hadd legyen 7% a hiány, mert az szerinte jobb lenne, - na?

Aztán miután mondták neki, hogy akár be is kaphatja, einstandolta a manyupot és elkezdte a ‘felláció’ nevű hadgyakorlatot Putyin pajtásnál, ami végül a Paks2 nevű szörnyszülőtthöz vezetett, meg az áron aluli államkötvényekhez, plusz Rogán zseniális bevándorlási kötvényeihez!
Egyiknek sincs/lesz “haszna”, de pillanatnyilag segítettek a kokik és sallerek kiosztásában, mert a felfuvalkodott felcsúti szartúrónak az volt a legfontosabb!

Azt hiszed, csak te emlékszel?

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.08.24. 23:18:31

@antiinternáci: ja értem, tehát te azt hiszed, hogy csak ti mondhatjátok meg, mi legyen ebben az országban. a faszt, náci faszfejkém, a kurva anyádnak mondhatod meg, hogy mit csináljon, másnak nem!

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.08.24. 23:20:20

@Ménár Atya: már megint ömlik belőled a szar, amit akkor álmodtál, amikor belelógott a kezed a bilibe. számokkal a kurva anyád se támasztható alá, mert ugyanolyan kövér disznó, mint te, te zsírfejű, pedofil selejt!

Ménár Atya 2018.08.24. 23:21:41

@morph on deer: Nem a mikor a lényeges, hanem a miért.
A folyamat ami oda vezetett.
-2.1. A 2001-es devizaliberalizáció
Mint minden közép-európai ország, úgy Magyarország is be szeretette volna vezetni az eurót,
amikor ez lehetségessé válik, legalábbis a válság elıtti idıszakban. Ennek egyik fontos állomása
volt a 2001. június 15-én életbelépett devizaliberalizáció (azaz a forint teljesen szabad
átválthatósága). Így a Magyar Nemzeti Banknak már törvény szerint sem maradt más feladata, mint
az árstabilitást biztosítania a magyar gazdaság számára. Hogy mégis milyen következménye lett
ennek a lépésnek az csak jó öt-hat évvel késıbb derült ki. De azt is hozzá kell tenni, hogy a középeurópai
térségben közel egy éves idıintervallumban mind a Cseh Köztársaság, mind Lengyelország
meghozta ezt a döntést. És a devizaliberalizáció elıfeltétele annak, hogy az adott ország valutája az
euróövezethez csatlakozhasson.
A problémát az jelenti, amikor ilyen szabályozási, azaz intézményi környezetben a felelıs
monetáris politika mellett a fiskális politika felelıtlen módon viselkedik, ahogyan ez történt 2002
ıszén Magyarországon.
A 2002-es tavaszi országgyőlési választásokon a szocialista-szabaddemokrata koalíció
minimális többséggel nyert. Ez a többséget akarta az új kormány a helyhatósági választásokon
megtartani, illetve növelni. Hogy ezt a célját elérje példátlan fiskális expanzióba fogott, amely az
ıszi választásokra már 190 milliárd Forint plusz kiadást eredményezett a költségvetésben. De a
politikai eredményt meghozta, mert a baloldal populista tevékenységével elérte célját: elsöprı sikert
ért el az önkormányzati választásokon. Majd az elsı 100 napos programot egy második is követte
megközelítıleg 65,5 milliárd Forint értékben.
Mivel ezeknek a kifizetéseknek nem volt fedezete, és ezt a 2002-es költségvetési hiány
bizonyította is, így a szocialista-liberális kormányzat az összeget vissza kívánta szerezni (ezt
lehetıleg úgy, hogy annak ne legyen komoly politikai vesztesége). Erre a legalkalmasabb eszköz az
infláció, mivel az szétterül a gazdaságban, mindenki viseli, nehéz észrevenni, így valóban kicsi a
döntéshozók esetében a támogattságban bekövetkezett veszteség (az infláció az egy olyan bevételi
forrás, amirıl nem szavaznak az Országgyőlésben).
Azonban ekkor már a Magyar Nemzeti Bank felügyelte az árstabilitást (a Jegybank törvény
szerint), így azt a fiskális politika nem tudta megváltoztatni. Az utolsó eszköze a kormányzatnak az
volt, ha a Monetáris Tanács tagságát kibıvíti és így már születhet olyan döntés, ami inflációt
generálhat (közvetlenül magát az inflációt a törvény szerint nem lehet mesterségesen felpörgetni).
Egyedüli megoldásnak az látszott, ha az árfolyamsávot változtatja meg a Monetáris Tanács.
És 2003. június 4-én a Forint/euró sávot eltolták 2,26 százalékkal. Ez valóban beszakította a
Forintot, a külföldi befektetık nem értették, miért kellett meghozni ezt a döntést, hiszen addig a
magyar gazdaság egy a várakozásoknak megfelelıen teljesítı gazdaságnak bizonyult.
Az infláció elindult felfelé, így a Nemzeti Banknak be kellett avatkoznia. 12,5 százalékra
emelte az alapkamatot, de ami igazán elveszett az a megbízhatóság, a bizalom a Magyarország
iránt.
A másik probléma ezzel a kamatemeléssel (hangsúlyozni kell, hogy nem tehetett mást a
Nemzeti Bank a Jegybank törvény szerint), hogy jelentısen megdrágította a hitelfelvételt. És mivel
a Forint korlátlan átválthatósága a devizaliberalizáción keresztül már létezett, így a bankok sokkal
olcsóbban tudtak hitelezni devizában, amit a magyar gazdaság, annak köz és privát szférája is
maradéktalanul kihasznált.

Magyarország államformája ... Válsághelyzet 2018.08.24. 23:25:02

@Ménár Atya: "mi neked olyan rossz most"

Mondjuk az, hogy kevesebb a fizetése, mint ha ugyanazt a munkát Szlovákiában végezné. És a fizetése vásárlóereje a románokénál is kevesebb. A geci gazdád mindent elbaszott, amit el lehetett baszni. Meg azt is, amit nem.

morph on deer 2018.08.24. 23:32:42

@Ménár Atya:
“Erre a legalkalmasabb eszköz az
infláció, mivel az szétterül a gazdaságban, mindenki viseli, nehéz észrevenni, így valóban kicsi a döntéshozók esetében a támogattságban bekövetkezett veszteség (az infláció az egy olyan bevételi forrás, amiről nem szavaznak az Országgyűlésben).”

Eléggé pontos meghatározás!
Arra is emlékszel, hogy akkoriban mennyi volt egy €uró?

Akkor gondolom az is megvan, hogy amikor 330 HUF körül mozog, akkor valójában mi is történik?
(A Matolcsy alapítványainak gazdagodásán és a devizahitekesek padlóra küldésén kívül?)

Hát az, amit olyan találóan leírtál.
Ja. A Gyurcsány begyűrűzött, az van.
(Esetleg bekígyózott?)

Mindenesetre most NEM a kormány a hibás, az csak 2008-ban volt...
Hát hogyne.

Ménár Atya 2018.08.24. 23:36:00

@MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ BÖRTÖNBEN:
Persze, így is lehet nézni, csak amíg a szlovákok dolgoztak a befektetőkért, és bevezették az eurót, addig ezt a maszop eltapsolta nyugdíjasokra, meg kórhóóázi széfekre, és közben feri vidáman táncolt, a devizaadósság meg csak nőtt.
Ez a román csoda pedig kb mese habbal.
Kicsit menj át és kérdezősködj, aztán rfutva menekülsz vissza ide.
Az is vicces amikor a gazdasági növekedéseket állítják szembe.
Csak egy apróságot felejtenek ki mindig, hogy nem mindegy honnan hova nőtt.
Egy német egy százalék az mondjuk egy román 40 % .De lehet hogy egyy köngói 200%
Amúgy meg nem nagyon érdekel a mindent elszúrt amit lehetet...., mert ezt pl nem így látom. , és ettől sem nekem sem neked nincs igaza.

Ménár Atya 2018.08.24. 23:41:12

@morph on deer:
"Mindenesetre most NEM a kormány a hibás, az csak 2008-ban volt...
Hát hogyne."

-Most épp megint próbálsz mellébeszélni.
Én a 2008-as állapotokat írtam le, és annak következményeit.
Azért majd nézd meg az inflációs adatokat, mert azok azt igazolják, hogy jelenleg, annak ellenére hogy szétlopnak mindent, valamit mégis jobban csinálnak.

Magyarország államformája ... Válsághelyzet 2018.08.24. 23:45:41

@Ménár Atya: "a maszop eltapsolta"

Le lehet szakadni az emútnyócévről. A gyúrcsányit már rég elzavartuk a haverjaival együtt. Az emútnyócévben már a geci tette tönkre a magyar gazdaságot, erről kéne számot adni.

"román csoda"

Ha félsz a román csodától, vedd a szlovákokat, lengyeleket, stb. mindenki* gazdaságát alulmúlta a geci.

* A bolgárokét még nem, de már erősen dolgozik rajta.

morph on deer 2018.08.24. 23:54:11

@Ménár Atya:
“hangsúlyozni kell, hogy nem tehetett mást a Nemzeti Bank a Jegybank törvény szerint), hogy jelentısen megdrágította a hitelfelvételt.”

Szóval lett volna megoldás, de a Nemzeti Bank “nem tehetett mást”!

A szívem szakad meg, de tényleg...
Mit vívódhatott “szegény” Járai!

Már hogy a viktor kedvébe járjon-e, vagy azt tegye, amit a józan ész diktál!
Na meg az ország érdeke..!

Csak hát akkor azok a fránya szocik voltak hatalmon, és nehogy már megússzák ép bőrrel, még mit nem!

Így aztán a devizahitelesek már kénytelenek voltak orbán idején elúszni, ráadásul még Szijjártó és Kósa odaadó segítsége is kellett hozzá!

De rájuk mindig lehet számítani. Különösen, ha még pár száz milliót is le lehet akasztani a shorton...

Igen, lehet ragozni, csak az a gond, hogy én nem a fideszes brosúrákból tájékozódom, és nem a kész szövegeket szoktam bemásolni, ki tudja, miért!

Na jó, megmondom: én vagyok annyira fideszellenes liberális, hogy még a saját fejemmel is hajlandó vagyok gondolkodni! Na mit szólsz?

Ilyen elvetemültséget manapság, de tényleg!

Amikor Semjén Zsolt légyszarnyi pártja veszi épp át a hatalmat a több milliós fidesztől, most képzeld el, épp akkor!

Azt azért sosem gondoltam volna, hogy orbán hagyni fogja, hogy a kereszténydemokraták uralkodjanak, de ez mégis megtörtént...

És én éppen most merek a saját fejemmel gondolkodni!
Skandalum.

Ménár Atya 2018.08.25. 06:52:51

@morph on deer:
Bocs, látom hogy használod a fejed, de egyelőre csak evésre :)
Figyelj, amiket fent olvashattál, megértem hogy sokkot okoztak, és nehéz megemészteni, de azok szimpla számok és tények abból az időszakból.
Ez a nem kell emútnyócév" szöveg meg érthető, hiszen a volt maszop-szadesz társaságnak ez nagyon kényelmes lenne, ha elfelejtenénk azt az időszakot aminek az lett a következménye, hogy tönkrement a magyar gazdaság, és súlyos versenyhátrányba kerültünk a dilettáns kormányzásuk miatt.
Én és még kb 5 millió választó, ezt nem felejti el, ezért nem szavaz ezekre a politikusokra.
Az meg, hogy leírok egy ok-okozat összefüggést,és neked nem tetszik....hát istenem, ez van, ettől még mindig igaz, hogy az a nyolc év volt ami tönkretett minket, és ebből a szarból elég nehéz kimászni.
Ez a ki mennyit nő, ez is kb parasztvakítás ebben az esetben, ne felejtsd el a fenti versenyhátrányt amit a szocik okoztak.
Nem kell szlovákiával példálózni, szar dolog ez az internet :D
youtu.be/-tEXu8roJEQ
:D:D:D
Szóval próbáld értelmezni az általad fideszes brossúrának vélt tanulmányt, és ne gyere a shortolás ,meg az orbán vajda eldugott két zsák pénzt szöveggel, mert alapjában véve nem ez a probléma.
A szoci nyolc év, na az probléma, ott buktunk el, és ez tényekkel,számokkal alátámasztható, arról meg nem is beszélek, hogy mivel itt élek, eléggé érintett is voltam abban amit ez az ámokfutó banda rendezett.
Ezekhez képest orbi fényévekkel jobb.
Ezt pedig simán mérni tudom a pénztárcámon és azon, hogy a kis sárga csekkek nem okoznak problémát mára.
Az a helyzet, hogy sokkal több pénzt hagy a zsebemben ez a rendszer,mint az előző.
Arról nem is beszélve, hogy akkor kétgyerekes dolgozó szülőként ,lófasz támogatást nem adtak a szocik, persze megértem, hiszen kellett a pénz a szavazóbázisukra a nyugdjasokra, hiszen az a jövő, nem az aktív társadalom, aki megtermelné a nyugdíjat..............
Bár szerintem, butaság amit a semjén zsoltékról írsz, de magyarázd már el, hogy a te szempontodból mi változik még ha gy is lenne?
Mert szerintem semmi.
A te szemszögedből ők ellenség,ez is-az is.

Ménár Atya 2018.08.25. 07:01:59

@MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ BÖRTÖNBEN: Olvasd el amit @morph on deer:-nek írtam, és próbáld értelmezni, hogy miért növekednek nálunk jobban ha növekednek egyáltalán a környező államok.
Bár egyszerűsíthetem, lassan 20 éve alacsony járulékok, féken tartott adósság, bár tudom, hogy ez szerintetek bűn, de sok összeszerelő üzem, bevezetett euro, és ne felejtsd a lengyeleknél hatalmas belső piac, ami évekig tud működni válság esetén is.
Nálunk ami hibát ellehetett követni, azt fletóék elkövették, ennek isszuk a levét, bár lassan azért talán helyre jövünk.
De jogod van mást gondolni,én csak a tények alapján a történelemből idézgetek.
Amúgy nem az a baj, hogy esetleg rossz döntést hoznak, a baj az volt, hogy ezek mindig azt hoztak, amikor meg nem, akkor saját bevallásuk szerint nem csináltak semmit.

Ménár Atya 2018.08.25. 07:11:38

@math0: Na mi van kis francia köcsög, kijózanodtál?fáj az igazság mi? :D
Na cáfold meg az elkúró főnököd ámokfutását te kis libbant buzerátor aztán majd beszélhetünk esetleg.
Vagy szívj el egy füves cigit, akkor nem fog fájni amikor seggbe kúrnak a francia rabszolgatartóid :D:D
Most komolyan , te tényleg véded még a marhaságaid a szoci csodáról? :D:D
De ha te szereted, hogy agyon szopatlak, tőlem legyen, a te bunkó stílusod is megfelel hogy megalázzalak, gondolom élvezed ha ilyen helyzetben vagy, ezért szavaztál Dr. Orbán Viktor miniszterelnöködre, és akkor most jól érezheted magad mi?
Te kiss perverz Mazochista fartúró :D

taga20 2018.08.25. 07:39:08

@Ménár Atya: ha tömören össze akarnám foglalni, akkor az a légkör, az módszer, amit a csúti geci és maffiája csinál 8éve. ez zavar.

Ménár Atya 2018.08.25. 08:18:31

@taga20:
Ezt még valamilyen szinten el is tudom fogadni, hogy nem tetszik a rendszer, erre vannak a választások, hogy változtasson a nép,ha akar.
Jelenleg viszont nincs olyan politikai erő aki ezt meg tudná tenni.
Alapvetően megfelelő gazdasági program kell, de ilyet nem tudott egyik sem felmutatni, orbánék viszont következetesen végigvitték a sajátjukat, és még működi is egyelőre.
Ez viszont a normál halandónak biztosnsság érzetet ad.
Ettől neked még jogod van ahhoz, hogy ez a rendszer ne tetsszen, de azt nagy butaságnak tartom amikor a véleménykülömbségek odáig fajulnak, hogy panelokat hoz létre a szemben álló két csoport, és aki nem fér ebbe vagy abba a nézetbe, az azonnal , fideSSes, vagy komcsi, fasiszta lesz.
Mintha csak fekete meg fehér létezne.
A legelszomorítóbb, pedig az, amikor ezt a magát liberálisnak, demokratáknak titulálók teszik, és nem veszik észre, hogy ezzel épp hogy ezt csúfolják meg.
A ha nem vagy velünk akkor ellenünk, ez már bizonyított a történelmünkben párszor, sajnos mindig rossz vége lett.
A rendszer ellen fellehet lépni, tiltakozni, szavazni tüntetni, de nem alpári módon viselkedni a másik emberrel mert más nézeteket vall.
A jelenlegi ellenzék épp ezért veszít.
Ellenségként állítja be a kormányt, és minden gazdasági eredménye ugye rossz.
Pl a német bmw most épp bűn, a merci meg jó mert ők tárgyaltak anno.
Hát ez nem így megy.
Az meg hogy a választások előtt lehülyézik a vidéki embereket a vidékről jött ellenzéki politikusok, hát ne csodálkozzanak a pofonon amit kaptak.
Viszont az meg borzasztó, amikor valakit annyira megvisel egy választási eredmény, hogy összeomlik az értékítélete, és egy elvileg tanult és okos ember, mint pl ez a matyi a franciák köcsögje :)) teljesen beszűkült tudatállapotba kerül.
Sosem értettem ezt, hogy tud idáig eljutni egy ember, főleg,ha megfelelő egzisztenciával rendelkezik.
Az értelmes viták helyett ide jön egy ilyen fórumra és fasisztázik anyázik stb, hát majd biztos ezzel lehet meggyőzni a másik felet az igazáról :D
Na mindegy, ha ez így megy, akkor a végén tényleg megkoronázzák viktort a népek :D

taga20 2018.08.25. 08:56:38

@Ménár Atya: nagyon sok válaszom lenne neked, tételesen megtudnám cáfolni a mondandod 2/3-át, csak nem vagyok egy gyors és gépíró alkat, ezé bele sem kezdek.

csak egy észrevételem lenne feléd.
számon kéred matyin, meg sokszor mások rajtam is, hogy milyen alpáriak vagyunk.
erre te, ahogy végig olvastam a kommentjeidet, nincs olyan , amelyikben nem köcsögözöl, libbant buzizol, seggbe kuratod a másikat és még sorolhatnám.

6.Lenin 2018.08.25. 09:20:06

@Ménár Atya:

Drága Atyám!

Azért az elég könnyelműség tőled (és másoktól is), hogy itt, ezeken a felületeken valami komoly, előremutató vitát feltételezve próbáljuk egymást "felvilágosítani" valamiről.
Ez itt teljesen másról szól, szerintem.

Az emberi kicsinyesség, primitívség orgiája ez. Pl math0, @taga20, @morpho, de majd ők meg sorolják a másik oldalt.
A névtelenség mögé bújva élik ki a saját elfojtott ..........., tök mind1 mi a téma, van-é elképzelésük ezeknek a megoldására vagy nincs, nem lényeges. Kiadni a beszorult elfojtottat. Tulajdonképpen hasznos is, hiszen jobb, mintha késelnének valamelyik plázában, vagy munkahelyen. Lesznek előbb- utóbb késelők is, robbantgatók is, akiknek már kevés lesz a gecizés.
Különösen kedvelem a minden oldalról torzított statisztikákkal való dobálódzást, mint isteni igazságot a másik fejéhez vágni.
Valamilyen szinten szórakoztató (is lehetne), de szerintem inkább szánalmas ez az egész itt zajló "vita".
Szerintem.

taga20 2018.08.25. 09:22:39

@6.Lenin: szerintem, most szépen leszánalmasoztad többek között saját magad is.

gratulálok!

Ménár Atya 2018.08.25. 09:27:44

@taga20: Szóval úgy kezdődött, hogy visszaütöttem :D
Ez csak reakció ne felejtsd, én megpróbálom normálisan, és akkor jön a vérigsértett, és lekurvaanyáz ,köcsögöz stb.
Gondolod hogy ezt mindig hagyom, egyszerűen lemegyek a szintjére, és szétszopatom.
Az ilyen burokban nevelkedett kis faszcibálók csak itt ennyire vagányak, az életben kis nyüzüge pöcsök.
Nekem teljesen mindegy hogy egyetemi professzor vagy, vagy közmunkás, ha viszont meglöksz, akkor szólok hogy ne tedd, ha megint meglöksz megint szólok, utána viszont leütlek.
Remélem érted mire akarok kilyukadni.
A bunkó paraszt viselkedést itt úgy sem lehet megállítani,, de azért megpróbálom, egy ideig.......

6.Lenin 2018.08.25. 09:29:55

@taga20:

Tévedsz, én nem szándékoztam soha meggyőzni senkit, semmiről. engem teljesen más dolgok érdekelnek itt, ahhoz pedig ez 1 kincsesbánya.
De legyen, elfogadom, amit írsz.

Akkor már csak az lenne a kérdésem, hogy azt el tudod valamilyen szinten képzelni, amit te itt írsz, annak alapján valaki megváltoztatná a véleményét? Mondjuk én?
Kétlem.
Vagy te képesnek tartod magad arra, hogy te ismerd be a tévedésed?
Kétlem.

Vagy ugyan ezeket feltételezhetnénk @math0-ról? Morphoról?
Kétlem.

Akkor mire is megy itt ki a játék?

Bravehearth 2018.08.25. 09:39:55

@MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ BÖRTÖNBEN: "Tényleg? És szaros pelenkákat is dobáltak az útszélére? Mer a gecipatkányok mind ezt csinálják. :))"

Nem, nem használtak pelenkát, csak rongyokat. És a balliba patkányokkal és a qrvaanyáddal nyalatták föl, amíg a rendőrök szánalomból nem kezdtek el intézkedni. Vagy ezt nem mesélte a retardált anyád tegnap este? Te szegény... Nem baj, ballibsi, továbbra is örömmel tölt el a fájdalmad! Amíg neked szar, addig az országnak jó! Ha te vonyítasz, akkor az embereknek jó! :-) És ez a lényeg! Élj soká te is, szenvedj és fájjon! ;-)
B.

Ugye gecipatkány?

taga20 2018.08.25. 09:45:14

@6.Lenin: "Akkor már csak az lenne a kérdésem, hogy azt el tudod valamilyen szinten képzelni, amit te itt írsz, annak alapján valaki megváltoztatná a véleményét? Mondjuk én?
Kétlem.
Vagy te képesnek tartod magad arra, hogy te ismerd be a tévedésed?
Kétlem."

számtalanszor megtettem az életemben. többször kértem bocsánatot a feleségemtől másnap reggel, mert éreztem, hogy túltoltam.

legutóbb a fatertől kértem elnézést másnap, mert a munka hevében kicsit paraszt voltam.

számtalan esetben szívesen korrigálom az álláspontomat, ha látom a másik igazát.

de visszatérve a hazai politikához, a fidesz maffiának miben van igaza, mit csinál normálisan, humánusan? melyik fityeszes politikus kért bármiért is bocsánatot az utóbbi nyolc évben?

taga20 2018.08.25. 09:51:37

@Ménár Atya: természetesen érteni vélem, de szerintem sokszor rosszul csinálod.

"Az ilyen burokban nevelkedett kis faszcibálók csak itt ennyire vagányak, az életben kis nyüzüge pöcsök."

szerinted a tiborc gyerek, récsöl, vagy mészaroslölö milyen kemény lenne, ha nem lenne ott a geci és a lopott száz milliárdok.

vagy ott van a geci. kiment többször brüsszelbe, ahol visszavesz rendszeresen az arcából, itthon meg előadja mekkora kemény csávó volt.

egyébként, lehet hogy meg fogsz lepődni, de a normális vitát én is bírom:)

Tangooo 2018.08.25. 09:52:47

@math0: téged ki a túró kérdezett? Leülhetsz!

taga20 2018.08.25. 09:55:20

@Bravehearth:
szép volt haver! toljá má még egy-két ilyet, hagy lássa lenyinevtárs, hogy milyen az igazi keresztény fityeszes áttitűd.

Ménár Atya 2018.08.25. 09:55:56

@6.Lenin: Á, dehogy, lehet győzködni a másikat, de itt értelemszerűen nem sok sikere lesz.
Persze, jó lehet ez feszkó levezetésre, de láthatóan van eg két ember aki at hiszi, hogy ez itt valami hadszintér.
Figyelj, van családom, nekem elég feszkó levezetésre, ha elmegyek velük kirándulni, itt csak szimplán próbálom kiismerni más gondolkodását, hajlandó vagyok vitatkozni, de a mindenkiben ellenséget látókkal nem tudok mit kezdeni.
az meg hogy még ez mellett bunkó is.hát istenem, akkor én is az leszek , csak annyi a külömbség, hogy nekem erre rá kell gyúrnom, mert nem ilyennek neveltek, alapból, de már tanulom :D

6.Lenin 2018.08.25. 10:00:48

@taga20:

"de visszatérve a hazai politikához, a fidesz maffiának miben van igaza, mit csinál normálisan, humánusan? melyik fityeszes politikus kért bármiért is bocsánatot az utóbbi nyolc évben? "

Ahogy Ménár atya is eltudja fogadni, úgy én is, hogy valamiért neked ez a rendszer nem tetszik, sőt én még azt is feltételezem, hogy valamilyen magyarázatod is lenne rá.

Az egy természetes dolog, hogy mindenki más utat jár be, másak a képességei, elvárásai.

Én 1et nem tudok feltételezni, hogy közel 3 millió ember lenne hülye, néhány 100 ezer kurva okos ellenében, miközben ezeknek a kurva okosoknak nincsenek meggyőző érveik.
Nyilván vannak a Fideszben is oda nem való emberek, minden pártban, egyházban vannak, lesznek. Senki sem tökéletes, vagy nem ugyanaz az érdekünk.

De nem is erről volt szó, hanem arról, hogy a minősíthetetlen hangnemmel mit is lehetne megoldani?

8. éve küszködik az ellenzéknek nevezett valakikből álló társaság, minden előrelépés nélkül, miért folytatja? Miért nem őket szapuljátok? hiszen ők valójában az akadálya, hogy valami is érdemben változzon.

Te miért őket támogatod? Nem kell, hogy a Fideszt támogasd, ezt senki nem kívánhatja komolyan tőled ?

chrisred 2018.08.25. 10:01:30

@taga20: Vagy most kiderült, hogy ő tényleg 6. Lenin. :)

chrisred 2018.08.25. 10:03:23

@6.Lenin: "Én 1et nem tudok feltételezni, hogy közel 3 millió ember lenne hülye, néhány 100 ezer kurva okos ellenében, miközben ezeknek a kurva okosoknak nincsenek meggyőző érveik."

Ezzel az érvvel 2006-ban is szembe kellett néznem, akkor a gyurcsányisták használták.

6.Lenin 2018.08.25. 10:09:12

@chrisred:

Ők 8 év alatt bele is buktak, valószínűleg végleg. Mert nem tudtak maguktól megszabadulni ( a rossz, téves politikájuktól)
Mindenki, aki erre képtelen, bukni fog, a Fidesz is, ha ezt nem tudja belátni.
A mai ellenzék a jelek szerint képtelen volt ezt eddig felismerni, vagy azt, hogy az ő igazi ellenfelük Gyurcsány. Őt kellene elsőnek eltakarítani. A Fidesznek ő nem ellenfél lotto 5-ös.

Bravehearth 2018.08.25. 10:09:17

@math0: Mi van, gyépéharc? Kialudtad magad?

"Mindeme országokban simán üldözhetnek valakit vallása, nemi identitása, politikai nézetei miatt..."

Bárhol üldözhetnek! Ettől még NEM leszel menekült 12 országgal arrébb! Az említett országban üldöztetésnek kitett tagoknak igazolniuk kell az állításukat. Nos, a tranzitban többek között ez történik meg. Az, hogy az eredménye nem tetszik sem a migriknek, sem a magadfajta génhibás selejtkezdeményeknek, ez már a ti problémátok. Éljetek a tudattal, vagy ha ez nem megy, hát haljatok meg önkezetektől idegbajosként. :-)

"...tehát ezt nem mondhatod vizsgálat nélkül, te náci patkány"

A tranzitban nem is mondják vizsgálat nélkül! Ott a vizsgálat után mondják nekik, hogy 'köszi, de nem...'! Jó utat haza vagy bárhová MÁSFELÉ! Bárhol máshol próbálkozik a migri, qrvára nem is kell foglalkozni a bajával! A szerb-magyar határon ezek NEM MENEKÜLTEK, hanem csak migrik, közönséges határsértők. Szépen össze kell fogdosni, picit nevelő célzattal észhez téríteni, majd visszadobálni őket a szerb tarlóra a kerítés túloldalára! És ennyi. Nem kell érdekeljen a bajuk (tudod: KÖZVETLENÜL veszélyes területről... Szerbia nem az!)!

"A vizsgálat meg pont az a dolog, amit ez a geci csuti paraszt megtagad."

Hazudsz! Nem tagadja meg, lefolytatják. Csak az eredményét nem tudjátok megemészteni. :-) Sebaj, idegeskedj csak! Jó ez így.

"Azaz nem mondhatja azt, hogy nem menekültek, te sem mondhatod, mert a kurva anyád se tudja, hogy nem üldözik-e őket."

Dehogynem! Mondhatjuk és mondjuk is! Bizony ám! Tegnap is mondtuk, ma is mondjuk és holnap is fogjuk. És nem, nekünk tényleg nem kell tudnunk, hogy veszélyben vannak-e, vagy sem. Nem is kell érdekeljen minket! Sőt: szarhatunk is rá! Megvizsgálják, hogy úgy van-e. Ha igen, akkor majd eldől, hogy oltalmazott lesz-e, vagy sem. De ha nem bizonyítható, hogy bajban volna, akkor helloka, mehet vissza a picsába! Bemondásra egy niggernek sem hiszünk el semmit sem! Bizony, még akkor sem, ha ez neked fáj! :-) Fájjon csak!

"Ti hangsúlyoztátok, hogy a tranzitzóna NEM MAGYARORSZÁG. Tehát sikerült pofán szarnod már megint magad."

Ó, dehogy. :-) Csak te vagy kevés ahhoz, hogy megértsd, brendelpatkány! De, ha apád nem a nyomorék édeshúgát rakta volna véletlenül vaginán, akkor talán te is sikeresebb projekt lettél volna és akkor nem okozna gondot a szövegértelmezés.
Tehát: a tranzitzóna magyar területen van. Tudod: ahogy a reptéri tranzit is... Tehát magyar területen tartózkodik a gyökér migri, de JOGILAG nem történt meg a BELÉPTETÉSE! Na, ezt értelmezd, te szarevő! Szólj anyádnak, hátha segít (már, ha képes rá)! Ergo a tranzitból bármilyen kötelezettség nélkül simán ki lehet szépen vágni a migrit, ha nem nyert bizonyítást az állítása. Márpedig általában nem nyert bizonyítást. Szerbia felé nyitott, szépen el lehet takarodni vissza, ahonnan jött. És ennyi.

"Pont azt nem vizsgálták meg, amit beidéztél, mint vizsgálandó dolog. Azaz hasraütésre lehet, hogy döntöttek, de valójában nem a valóságról döntöttek, hanem Orbán diktatórikus, zagyva, és a valóságtól elrugaszkodott beteg rémálma döntött."

Ezt te qrvára nem tudod megítélni a tolószékedből, kis lapostetű! Megvizsgálják és ha bizonyítható, akkor azt kell vizsgálni, hogy a szerbeknél veszélyben van-e. Mert ha otthon üldözik, de a szerbeknél már biztonságban van, akkor mi a faszért engednénk be!? Ha nem bizonyítható, hogy otthon üldözik, akkor pedig alapból mehet a kurva anyjába! Ennyi.

"Akárhogy is nézem, de ez a szöveg nem mondja azt, hogy aki közvetlenül olyan területről jön, ahol nincs veszélyben, az nem menekült."

Nem kell menekültként kezelni, gyenge képességű lapostetűkém! Vagyis, ha ottnonról menekült el, de ahol jelenleg tartózkodik (t.i.: Szerbia vagy Horvátország) nincs már veszélyben (és nincs), akkor már NEM vonatkozik ránk velük kapcsolatban a menekültekkel kapcsolatos kötelmek. :-) Látod, matyi? Ennyit kellett volna megértened. Nem sikerült... Sebaj! Túrd még az orrod, hátha az segít...!

"Csak teneked, a 80-as IQ-ddal nincs annyi logikai érzéked sem, hogy ezt átlásd."

Jah, fenti ostobaságaid épp ezt bizonyítják, igaz? :-) Sajnos ostoba és hülye vagy ahhoz, hogy érdemben végiggondold. Sebaj! Idegeskedj még egy sort! Az legalább szórakoztat. :-D

"Tehát nem, az egyezmény szövegében semmi olyan nincs, amit állítottál."

Neeeem, az következik a fentiekből, hogy a szöveg értelmezése sajnos meghaladja a képességeid. De emiatt anyádnál panaszkodj, okold őt, ha már a 'Teremtőt' nyilván nem fogod! ;-)

"Egy hazudós, patkány náci vagy. Ahogy az egy nácihoz illik."

Olvasgatva a fajtád, azt hiszem, ez bók. Bármely random náci sokszorosan hasznosabb az emberiség számára, mint a fajtádbéli génhibás selejtek. Szerintem adj hálát az Égieknek, hogy ma már nem kell tartanod egy T4-es programtól! ;-) Én örülök neki, mert szórakoztatsz! :-)

Próbáld meg kialudni magad! Nem segít, de talán jól tud esni ebben a felhős időben.
B.

Ménár Atya 2018.08.25. 10:09:25

@taga20: Figyelj az általad felsoroltakat kár az itteniekhez hasonlítani, ők tele vannak és ettől egy vélt vagy valós biztonságban érezhetik magukat, de én pont azokról beszélek, akik nem ezen a szinten vannak,és ennek ellenére játsszák az érinthetetlent.
Pedig nem azok, láthatóan meg s kattantak tőle.
Nekem pl az a véleményem a mindenkori miniszterelnökről, hogy ha az kell,hogy nekem jobb legyen, és ezért le kell szopnia putyint, akkor térddre,és meló, az visszataszítóbb, hogy putyinozok éjjel nappal, de azért előtte a lakásomban fogadom, a gyerekeimet meg oroszul tanítom köszönni a jeles alkalomra, mint fletó.
Ha a két társaság működését vetem össze nekem a fidesz éra jobb, sokkal többet segítettek,mint az mszp kormányok.
Nem nosztalgiából szavazok ide,vagy oda, hanem meggondolom mi lenne nekem a jobb, a következő időszakban, és mérlegelem az előzményeket.
Márpedig ,mint gyereket nevelő szülőnek, gazdaságilag a jelenlegi kormány tud többet adni, és jobban látom a jövőt,kiszámíthatóbbak.
Ettől még egyáltalán nem vagyok fideszes, van ami nekem is szúrja a szemem, és van ami meg nem, pl paks 2. sem.

Bravehearth 2018.08.25. 10:11:19

@taga20: Mindenkinek csak azt, ami jár neki! Mellesleg: nem vagyok keresztény. És fideszes sem. Örülök, ha segítettem!
B.

taga20 2018.08.25. 10:13:20

@6.Lenin:
"De nem is erről volt szó, hanem arról, hogy a minősíthetetlen hangnemmel mit is lehetne megoldani?"

a tehetetlen düh dolgozik az emberben. bennem és gondolom a többi hasonló arcban.

az ellenzék tényleg elég gyökér sokszor, de azért a fityesz maffia a gecivel az élen, keményen besegít, hogy egymásnak ugorjanak.

pl. ha kell a jobbikra rábasznak 600milliós büntetést. a "közmédiában" amit én is eltartok, keményen tolják az agitpropot, az ellenkező véleményt még véletlenül se engedik be, páros lábbal szállnak bele az ellenzéki politikusokba.

sorolhatnám napestig a mocskos fityeszes módszereket, de undorodom tőlük.

Ménár Atya 2018.08.25. 10:23:32

@Bravehearth:
"Csak teneked, a 80-as IQ-ddal nincs annyi logikai érzéked sem, hogy ezt átlásd."

Na csak ennyit tudsz!
Én 90-es IQ-t kaptam tőle .
Sokkal jobb vagyok mint te :D:D:D

chrisred 2018.08.25. 10:23:37

@6.Lenin: Hát ez a baj, nekik 2006-ban kellett volna megbukniuk. Felszínen tartotta őket a világgazdaság pénzbősége, ezért 2,6 millió ember elhitte a pannonpumát.

Bravehearth 2018.08.25. 10:25:15

@Ménár Atya: "Én 90-es IQ-t kaptam tőle .
Sokkal jobb vagyok mint te :D:D:D"

Igyekszem együtt élni a tudattal! :D
B.

6.Lenin 2018.08.25. 10:27:57

@taga20:

"a tehetetlen düh dolgozik az emberben. bennem és gondolom a többi hasonló arcban."

Akkor mégis jól gondoltam, de helyesen: A tehetetlenség, tehetségtelenség dühe, mert nem találjátok a megoldást. És ezt a tehetségtelenek másokon vezetik le, másokat tartanak hibásnak a saját megoldatlan problémáikért. A tehetséges megkeresi a valódi válaszokat, és megoldja.
Nekem ez már régen világos, mint a vakablak.

Engem már csak az érdekel itt, hogy ezt a alapvető igazságot az érintettek miért is képtelenek felfogni.

chrisred 2018.08.25. 10:34:10

@Ménár Atya: "Nekem pl az a véleményem a mindenkori miniszterelnökről, hogy ha az kell,hogy nekem jobb legyen, és ezért le kell szopnia putyint, akkor térddre,és meló,"

Nekem meg az a véleményem, hogy ez kádárista reflex, nem igaz, hogy az anyagi jólétért az ember bármit megtehet. Nekünk, magyaroknak kötelezettségeink vannak az elődeinkkel szemben, akiknek volt gerincük, és 56-ban a középső ujjukat mutatták az orosz katonabirodalomnak. Ezt a minket képviselő miniszterelnöknek is tiszteletben kell tartania, bármilyen előnyt is remél a volt kágébéstől.

Ménár Atya 2018.08.25. 10:35:50

@taga20:
............én is eltartok, keményen tolják az agitpropot, az ellenkező véleményt még véletlenül se engedik be, páros lábbal szállnak bele az ellenzéki politikusokba.

sorolhatnám napestig a mocskos fityeszes módszereket, de undorodom tőlük"
De most akkor kicsit gondold át hogy ez vajon miért lehet.?
Az emútnyócév szoci időszaka alatt mi ment?
2002- megszünt a párbeszéd, ezek után már csak az orbánviktorozás, meg fideszezés,éa az általad leírtak mentek, csak épp a szocik tették ezt.
Ezek után azért számítani lehetett arra, hogy ha fordulat jön akkor ezt nem hagyják annyiban.
Most gondolj bele, hogy naponta megjelenek a házadnál négy kigyúrt rendőrrel a hátam mögött,és azt mondom a qva anyád, fiúk verjétek meg, és ez megy egy évig, aztán te jutsz hatalomra, a kigyúrt rendőrök a te embereid.
Te biztos fátylat borítanál a verésekre megalázásokra, mert te ugye liberálisan gondolkodsz :)
Szerintem inkább a szart is kiveretnéd belőlem, na kb ezt teszi most a fidesz.
Nem helyes, de az előzmények ismeretében várható volt.

taga20 2018.08.25. 10:42:08

@6.Lenin: "Akkor mégis jól gondoltam, de helyesen: A tehetetlenség, tehetségtelenség dühe, mert nem találjátok a megoldást."

mégsem gondoltad jól, mert félre értettél.

a tehetetlen düh, arra irányul, hogy ezt a szép reményű kurva országot rabul ejtette egy maffia, egy bűnözői csoport, mint anno a németeket hitler és bandája.

Ménár Atya 2018.08.25. 10:46:30

@chrisred: Írhattm volna merkeelt is, nem ez a lényeg.
Mondjuk az általad leírtak alapján legalább biztos, hogy fletót nem fenyegeti gerincsérv :)

"Ezt a minket képviselő miniszterelnöknek is tiszteletben kell tartania, bármilyen előnyt is remél a volt kágébéstől."
Hát persze, majd kérdezd meg fletót is erről, ő verette lövette az embereket 56 alkalmából.
Szép dolog amúgy a gerinc, csak a politikában meg a gazdaságban ez nem így megy.
Az erősebb kutya baxik elve érvényesül.
Most is, és most nem a szép hazánkról beszélek, hanem a világpolitikáról.
Mi gerincesen nem üzletelünk az oroszokkal, az usa parancsára, miközben ők rekord forgalmat bonyolítanak, hogy is szoktátok mondani, hogy orbán a gerinctelen putyin bérence, közben merkel a hátsó ajtón jár be hozzá, az osztrák miniszter meg az esküvőjére hívja,és el is megy, pedig ugye az osztrákok akár ellenzék akár kormánypártiak, talpig liberálisok demokraták, és nem állnak szóba vele :D
Na ennyit a politikai gerincről.
És igen, a jólét a legfontosabb, nem a gerinc más érdekeiért.
Gerinces a magyarokért legyen valaki, ne idegenekért.

taga20 2018.08.25. 10:50:11

@Ménár Atya: megint írtál sok mindent, tételesen tudnám megrengetni, de nincs kedvem annyit írni.

csak egy a sok közül.

azt mondod, hogy természetes, hogy nyolc éve ütik vágják a bal és liberális oldalt, mert feltéve, de meg nem engedve, ők is ezt csinálták 8 évig.

de nem az volt a szöveg a fityesztől, hogy merőben mást fognak csinálni, mint ami 2010 előtt ment?

ja és akkor, arról még nem is beszéltünk, hogy most szeptembertől a geci kultúrkámpfot hirdetett erdélyből.

6.Lenin 2018.08.25. 10:52:01

@taga20:

Nem értettelek félre, mindig a tehetetlen/tehetségtelen ember dühöng.

A tehetséges megoldja a problémáit.
Ennyi.

Ez az ország néhány száz éve nem volt ilyen szép remények előtt. Most megvan a lehetőség. Te csak dühöng, de jobban járnál, ha megoldást keresnél a problémáidra.

Ménár Atya 2018.08.25. 10:53:18

Na jó, látom egyelőre sikerült kis kultúr viselkedést behoznom és kezdtek beszélgetni.
Most kicsit lelépek, aztán addig semmi anyázás,meg fideSS birkázás, mert aki ilyet tesz azt lerajzolom és összetépem! :D

Ménár Atya 2018.08.25. 10:55:15

@taga20: Hány éves is vagy?......és még hiszel a mesében? :)
Ez borítékolható volt.
De most megyek kicsit
További jó vitatkozást!

taga20 2018.08.25. 11:02:44

@Ménár Atya: ezt elég egyszerűen elintézted:)

remélem este azé egy kicsit anyázzuk is egymást, me ez így kicsit langyos vot!:)))

taga20 2018.08.25. 11:07:58

@6.Lenin:

megint félre értettél! a személyes problémáimat előbb-utóbb meg tudom oldani, de azt, hogy egy ilyen sáskaraj, mint a csúti geci és bandája szétrabolja az országot, azt nem tudom megoldani.

apám annyi idős kb., mint te. de szerinte is, amit a maffia művel, az elfogathatatlan, és felfoghatatlan, hogy miért tapsol neki 3misi ember.

döbbenet!

6.Lenin 2018.08.25. 11:25:58

@taga20:

Miért a Fidesz a hibás, ha nincs megfelelő alternatíva? Ne tőlük várd a megoldást.
Én is utáltam a szocikat, de jól éltem alattuk is, sőt Gyurcsány alatt is, most is, de nem a politika miatt. Egyik esetben sem. Helyileg, ahol éppen éltem, ott járattam a pofám, országosan meg soha nem szavaztam a hülyékre, se a szocik, se Gyurcsány alatt.

Most a Fideszre szavazok, mert én nem látom olyan tragikusnak az ország állapotát, sőt.

Vannak köztük is trógerek is? Hol nincsenek, de sok már ki is pottyant . Főleg ők ugatnak most, de őket nem kell komolyan venni. Sértődött seggfejek a legveszélyesebbek. Őket hagyd te is a fenébe.
Az igaz, hogy eddig én se látok jobbakat, de szívesen venném, ha lenne. Tényleg lehetne komolyan választani is. De eddig a Fidesz legnagyobb előnye, hogy tudott váltani, ha valamiben tévesnek bizonyult, amit szerettek volna lenyomni.

Erre eddig más nem volt képes.

taga20 2018.08.25. 11:35:31

@6.Lenin:
"Most a Fideszre szavazok, mert én nem látom olyan tragikusnak az ország állapotát, sőt."

haver, remélem elélsz még legalább tíz évig, hogy egyszer nézzük meg, hogy viselkedik a geci és bandája, ha lejtmenet lesz a világgazdaságban.

én félek attól, hogy ő is elő fog állni olyannal, mint mostanában erdogán, hogy támadják az országot, de allah/jézus velünk van. és mindenki váltsa be a dollárját mellékesen.

6.Lenin 2018.08.25. 11:50:08

@taga20:

Csak annyit mondok, hogy, ha Erdogán belengetné, hogy kilép a NATO-ból és Putyintól vesznek ezek után stukkert.
Vagy ráengedné EU-ra az ott lévő migriket,Trump, és Merkel együtt szopnák le Erdogánt.

Ez a te bajod, gecizel, de észre sem veszed, hogy ki is szeretne téged jobban átbaszni.
Igaz, ehhez valami szélesebb horizont kellene, ahhoz meg több ismeret a világban történtekről, már bocs.

Volt válság, kuncsorogtak is pénzért a hatalmon lévők. Megmentették az országot? Még nagyobb adósságba verték volna. Az emberek 2010-ben jól döntöttek. 14-ben, 18-ban is.

Ha a Fidesz elcseszi, el lesznek zavarva, de a régiek már soha nem jönnek vissza (remélem). Az lenne az igazán rossz döntés.

Mellesleg amint látom, neked a politikához halvány fingod sincs. A felszínen bóklászol vakon. Az ilyeneket a legkönnyebb átbaszni. Sikerült is.

taga20 2018.08.25. 12:03:19

@6.Lenin: "Mellesleg amint látom, neked a politikához halvány fingod sincs. A felszínen bóklászol vakon. Az ilyeneket a legkönnyebb átbaszni. Sikerült is."

hát ha ez a véleményed, akkor nincs értelme a további diskurzusnak.

én is mondhatnék ilyet neked, mint egy érvként, de nincs kedvem.
megyek inkább zenét hallgatni.

chrisred 2018.08.25. 12:46:22

@Ménár Atya: Semmit se kérdezek Fletótól, ő már egy politikai hulla, lényegében nem létezik. Voltak, akik azt ígérték, hogy számonkérik rajta ezeket, de láttuk, mi történt.

taga20 2018.08.25. 12:49:18

@chrisred: próbáltam jófej lenni, de nincs fogadó készség a másik oldalon.

talán ménáratyát késztettem hezitálásra:)

chrisred 2018.08.25. 12:53:36

@6.Lenin: Trumpot örül a migrik európai jelenlétének, a miattuk folyó viták gyengítik az európai egységet, így könnyebb préda lesz Amerika számára.

6.Lenin 2018.08.25. 12:55:58

@taga20:

Már ne haragudj, de amit írsz, abból ez jön le. Nekem semmi érdekem nem fűződik ahhoz, hogy téged sértegesselek. Bizonyítsd az ellenkezőjét, és én elnézést kérek tőled.
Ennyi.

taga20 2018.08.25. 13:01:39

@6.Lenin: bármit írok haver, te simán kihozod belőle, hogy fogyatékos vagyok.

nem haragszom, csak aszt akarom mondani, hogy kár értelmesen vitáznunk, mert bármelyik érvemre, aszt mondod, hogy nem értek semmit, itt sem élek, és migráncs simogató vagyok, vagy sorosbérenc, etc.

szerinted, így van értelme?

Helga Beauty Salon. 2018.08.25. 13:23:51

@taga20: : próbáltam jófej lenni, de nincs fogadó készség a másik oldalon.
talán ménáratyát késztettem hezitálásra:)

Nekem jófej vagy, már a múltkor mondtam hogy szívesen megdugnálak kenőcs nélkül, csak ne kurválkodnál azzal a ménárt atyával! Hogyan öltöztél ki megint amitől elkezdett téged hezitálni?

taga20 2018.08.25. 14:33:05

@Helga Beauty Salon: cycmen, neked ez a pasival való dugás a fétised?

taga20 2018.08.25. 15:08:46

@Helga Beauty Salon: te képes lennél egy kecskét megdugni? és te ekézed a miráncsokat?

jézusom:)))

6.Lenin 2018.08.25. 15:56:01

@taga20:

"szerinted, így van értelme? "

Rajtad múlik, néha egy hülyének is lehetnek jó 5letei. (most pont nem rád gondoltam, de lehetnének neked is akár)

"kár értelmesen vitáznunk, "
Ilyesmit én soha nem írtam (hogy mi értelmesen vitáztunk valaha is, és ez kár lenne)

Mellesleg azt csinálsz, amit akarsz, ha rám hallgatsz.

taga20 2018.08.25. 16:18:08

@6.Lenin: "Mellesleg azt csinálsz, amit akarsz, ha rám hallgatsz."

végre valamiben egyet értünk nyugger.

ja és, remélem még sokáig itt baszod a rezet:)

6.Lenin 2018.08.25. 16:43:42

@taga20:

Kösz, ha végeztem, leadhatod a rezet, nem kérek %-ot. Vegyél valamit a purdéknak.

www.youtube.com/watch?v=hr52eoPlvW4&index=33&list=RDoOnL-Yg7Jg0

taga20 2018.08.25. 17:06:38

@6.Lenin: ???? mi a kurvaanyád van?

a zenéd meg egy vidékiszar.

na ez zene gyökér!

www.youtube.com/watch?v=Ul8vqaGGnY0

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.08.25. 18:17:01

@Bravehearth:

"Bárhol üldözhetnek! Ettől még NEM leszel menekült 12 országgal arrébb!"

de, 12 országgal arrébb is menekült maradsz. a "menekült" az ember jelzője, nem az ország jelzője, te faszfej! én minden országban férfi vagyok. te lehet, hogy országa válaogatja. vagy te olyan nyomorék, hülye, idióta,beteg selejt.

itt van például a Bevándorlási és Menekültügyi HIvatal definíciója a menekültről. egy büdös szü nincs arról, hogy a menekült függene attól, hogy melyik országból lép be Magyarországra.
www.bmbah.hu/index.php?option=com_k2&view=item&layout=item&id=421&Itemid=392&lang=hu#

" Az említett országban üldöztetésnek kitett tagoknak igazolniuk kell az állításukat. Nos, a tranzitban többek között ez történik meg."

hazudsz, faszfej, a tranzitban pont erre nem adnak még csak lehetőséget se a geci náci Orbánék.

"Július elsején lépett életbe a menekültügyi szabályozásnak az az új eleme, melynek lényege, hogy elfogadhatatlan a menedékkérelem, ha a kérelmező biztonságos tranzitországon haladt át. Az új szabály miatt július közepén az Európai Bizottság kötelezettségszegési eljárást indított Magyarország ellen, mivel a menekültügyi eljárásra vonatkozó uniós alapelvek szerint ilyen indokra hivatkozva nem lehet elutasítani egy menedékkérelmezőt."

index.hu/belfold/2018/08/16/tranzitzona_eheztetes/

Az is ott van, hogy ez az eljárás törvénytelen. Ami azt is jelenti, hogy nem, a menekült nem lesz attól nem menekült, hoyg Szerbiából jön. EZ csak Orbánék törvénytelen, egyezményeket megszegő faszsága.

" A tranzitban nem is mondják vizsgálat nélkül!"

de vizsgálat nélkül mondják, hazug náci patkány!

"Ergo a, tranzitzónából bármilyen kötelezettség nélkül simán ki lehet szépen vágni a migrit"

Magyarország területéről Szerbiába törvényesen nem lehet kivágni valakit Szerbia engedélye nélkül. Pint ez Orbánék problémája, és az éheztetéssel pont ezt akarják megkerülni. De ez egy geci paraszt "megoldása".

"Szerbia felé nyitott, szépen el lehet takarodni vissza, ahonnan jött. "

Nem léphet vissza Szerbiába, az illegális lenne.

" Ezt te qrvára nem tudod megítélni a tolószékedből, kis lapostetű!"

Bizonyítani tudtam újsághírrel, te genetikai selejt! Te a szaros kis tyúkóladból Orbán faszából sziopva írod a hazugságokat, amire semmi igazolásod nincs. Nem is lehet, mert hazugság.

" Nem kell menekültként kezelni"
Az idézett szövegedben nem volt ilyen, te genetikai selejt! HAZUDSZ.

Semmi mást nem csinálsz, csak hazudsz egyfolytában. Mert egy idióta, elmebeteg, genetikai selejt pszichopata vagy, és pontosan ezért vagy náci.

Te simán megcsinálod azt, hogy beidézel egy szöveget, és a pofánkba hazudsz arrül, hogy mi van benne. A hülye is látja, hogy nem volt benne a szövegben az, amit állítasz. De te egy hazudós hülye vagy, aki simán a pofánkba hazudik.

Ismétlem: nincs olyan egyezmény, amely szerint a Szerbiából jövő bármilyen bevándorló ne lehetne menekült. Még akár a szerb is lehet menekült, aki Szerbiából jön.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.08.25. 18:19:41

@Ménár Atya: "Nekem pl az a véleményem a mindenkori miniszterelnökről, hogy ha az kell,hogy nekem jobb legyen, és ezért le kell szopnia putyint, akkor térddre,és meló"

értem, tehát egy büdös kis kurva vagy.

a pláne az, hogy Orbánnak jobb lesz attól, hogy ellopják PAKS II beruházásainak felét, de neked rosszabb. Orbán azért szopik, hogy neked rosszabb legyen. de téged ez nem zavar, mert kurva is vagy, meg idióta is.

pontosan ezért vagy náci.

és pontosan ezért vagy végzettségedre nézve pedofil.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.08.25. 18:21:52

@6.Lenin: "mindig a tehetetlen/tehetségtelen ember dühöng"

ld a 2006-os csőcseléket.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.08.25. 18:26:02

@6.Lenin: "Most a Fideszre szavazok, mert én nem látom olyan tragikusnak az ország állapotát, sőt.

Vannak köztük is trógerek is? Hol nincsenek, de sok már ki is pottyant ."

te Magyarország legválogatottabb trógerseregére szavazol. Mészárosnál Tiborcznál nincs trógerebb Magyarországon, ezek nagyságrendekkel trógerebbek bárki másnál, aki a rendszerváltás ót Magyarországon lopott. ezek nagyságrendekkel tübbet lopnak, nagyságrendekkel pofátlanabbul. és Pol Pot miatt már bíróság elé se kerülnek, akkor se, ha lebuknak.

nálad idiótább szavazó sem volt még Magyarországon.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.08.25. 18:28:13

@6.Lenin: az ország állapota meg tragikus, de te még nem látod az EU segílykék miatt, amin élősködtök.

taga20 2018.08.25. 18:43:53

@math0: haver, nekem teccik az itteni ámokod, de néha nincs olyan érzésed, hogy a kevesebb több lenne?

u.i.: ha mekkérhetlek, ne külgyé má el a kurvaanyámba:)

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.08.25. 18:46:59

@taga20: :) elég gyorsan pofán szarta magát már megint ez a náci.:)

taga20 2018.08.25. 18:53:49

@math0: nem tucc kibújni a bőrödből mi?:)

hogy rohadnál meg!

na zene, me remélem azé nem vagy annyira anyaszomorító!:)

www.youtube.com/watch?v=ZJppqS8uDyQ

Bravehearth 2018.08.25. 19:50:43

@math0: Ideges vagy brendelmatyi? Már a gépelés is probléma? :-) Csupa nyál a monitorod? Nagggggyyyyyyyyyon hellllllyes! Termeld azt a gyomorsavat és gúvadjon a szemed, kisautó!!! Tudod: mondtam neked, hogy csak akkor tuti a vergődésed, ha igazi idegbaj kerülget és dagadnak az erek! :-) Csak így tovább! Szenvedj, fájjon! :-D

"de, 12 országgal arrébb is menekült maradsz. a "menekült" az ember jelzője, nem az ország jelzője, te faszfej!"

Szövegértés, kisautó, szövegértés! :-) Tudom, hogy nehéz ügy, de tényleg ezen múlik. Tehát, a menekült az nem csak 12, de 17 országgal arrébb is menekült. Tudod, mi a különbség, gyengeelméjű agyhalott polgártárs? A KÖTELEZETTSÉGEK! Már a második biztonságos országnak sincsenek KÖTELMEI a menekülttel szemben, mivel az ott a vonatkozó egyezmény szerint is már biztonságos országban tartózkodik. Tehát a következő ország már ELDÖNTHETI, hogy beengedi-e, vagy sem. Mivel már NEM KÖTELES menedékkérőként kezelni! Tudod: biztonságos országban van. Ettől még beengedheti, de NEM KÖTELES!!! Sebaj, következőre majd sikerül.

"én minden országban férfi vagyok. te lehet, hogy országa válaogatja."

Öööö, most akkor már te is 'genderezel'? Mellesleg, annyiban javítanálak, hogy minden országban egy betegbogár, ostoba gyökér vagy. Ettől még persze férfi is, csak az nem ír le kellő pontossággal. ;-)

"
math0 válaszolt neked:

@Bravehearth:

"Bárhol üldözhetnek! Ettől még NEM leszel menekült 12 országgal arrébb!"

de, 12 országgal arrébb is menekült maradsz. a "menekült" az ember jelzője, nem az ország jelzője, te faszfej! én minden országban férfi vagyok. te lehet, hogy országa válaogatja. vagy te olyan nyomorék, hülye, idióta,beteg selejt.

itt van például a Bevándorlási és Menekültügyi HIvatal definíciója a menekültről. egy büdös szü nincs arról, hogy a menekült függene attól, hogy melyik országból lép be Magyarországra."

Csak ennyi: "Az a személy lehet menekült, aki faji, illetőleg vallási okok, nemzetiségi -, vagy meghatározott társadalmi csoporthoz tartozása, avagy politikai meggyőződése miatt hazájában üldöztetést szenvedett el, vagy ilyen üldöztetéstől megalapozottan fél, jelenleg Magyarország területén tartózkodik és menekültstátusz iránti kérelmet terjesztett elő."

Érted: MEGALAPOZOTTAN FÉL (és nem említi, hogy a hazájában, hanem olyan országból akar belépni)! Ergo ezt a migrinek KELL bizonyítania. Ha bizonyítja, ok. Ha nem, akkor hellóka! Mehet vissza.

"hazudsz, faszfej, a tranzitban pont erre nem adnak még csak lehetőséget se a geci náci Orbánék."

Te hazudsz folyamatosan. Minden lehetőséget megkapnak rá. Hogy nem tudják bizonyítani, ez talán azért van, mert még a hazájukat, korukat, nevüket illetően is hazudoznak. Ennyike. ;-)

" Az új szabály miatt július közepén az Európai Bizottság kötelezettségszegési eljárást indított Magyarország ellen, mivel a menekültügyi eljárásra vonatkozó uniós alapelvek szerint ilyen indokra hivatkozva nem lehet elutasítani egy menedékkérelmezőt."

Tehát nem törvény és jogszabály tiltja (nem is tilthatja, hiszen a menekültügy és a bevándorlás tagállami hatáskör), hanem állítólagos uniós 'alapelveket' sért. Amelyeket most már értelemszerűen leszarnak az olaszok is, a bajorok is, az osztrákok is és persze a románok is. No és a bolgárok is, ahol szintén van kerítés és épp erősítik is. Hát persze. Eljárást indítottak? De kár. Ja, nem. Tegyék! Sok sikert hozzá! Még kb. 6-7 hónapja van ennek a bagázsnak, utána mennek a levesbe! ;-)

A cikk továbbra sem válaszol arra a kérdésre, hogy mi a faszt keres egy afgán luvnya a szerb-magyar határon és ha már ott van, akkor mi a rántott kurva anyja elől menekül Szerbiából, amely biztonságos állam??? A többi balliba mázt és pardavimártás ostoba baromságot most nem is emlegetném, mert fölösleges.

"Az is ott van, hogy ez az eljárás törvénytelen."

Szerintük. A parlament szerint és szerintünk törvényes. Pont.

"de vizsgálat nélkül mondják, hazug náci patkány!"

Továbbra is hazudozol, nem meglepő. Vizsgálják, csak nem tetszik az eredmény. Ez lehet, de nem kell érdekeljen minket. Nem is érdekel! A te ajvékolásod sem! :-)

"Magyarország területéről Szerbiába törvényesen nem lehet kivágni valakit Szerbia engedélye nélkül."

Szerbia területéről sem lehet törvényesen Magyarország engedélye nélkül belépni. :-)

"Nem léphet vissza Szerbiába, az illegális lenne."

Ha jogilag nem léptetik be, akkor nem az! Ez a tranzitzóna lényege. Tudod, mint a reptéren. Ha nem engedtek be, röppenhetsz haza a picsába! Ennyi. :-)

"Bizonyítani tudtam újsághírrel, te genetikai selejt!"

Az a cikk semmit nem bizonyít! Ajvékoló migrik és méltatlankodó ballibák gágogását írták le több oldalban. De nem bizonyít semmit! Vádaskodik és fröcsög. Sebaj, tegyék. Demokráciában fröcsöghetnek és vádaskodhatnak is. Ez ilyen.

"Az idézett szövegedben nem volt ilyen, te genetikai selejt!"

Az idézett szöveget nem tudtad értelmezni, mert ostoba és visszamaradott vagy! Tényleg! Anyád már indokolta, miért csak őt rakhatta meg a bátyókája? ;-)
Folyt. Köv.
B.

Bravehearth 2018.08.25. 20:00:34

@math0: "Semmi mást nem csinálsz, csak hazudsz egyfolytában."

Az, hogy nem tudsz szöveget értelmezni, hülyeségeket idézel be és téves következtetésekre jutsz, nem azt jelenti, hogy a másik fél hazudik. Egyszerűen csak annyit jelent, hogy gyenge, buta és korlátolt vagy a szöveg értelmezéséhez. Élj együtt a tudattal, hogy hülye vagy! Anyád megbékélt vele, apádat nem is érdekli és láthatóan a társadalmat sem. Esetleg a kezelőorvosod talán még gondolkodik rajtad. Vagy már ő sem. Tényleg! A karmelita nővérek talán még érdeklődéssel fordulnak hozzád és akkor még nőt is látsz életedben!? Hm...??? Na, matyigyerek?

"Mert egy idióta, elmebeteg, genetikai selejt pszichopata vagy, és pontosan ezért vagy náci."

Termeld azt a gyomorsavat, termeld, kisautó! :-) Hogy lesz így ebből gutaütés? Tudsz te ennél jobbat is! Vagy nem...?

"Te simán megcsinálod azt, hogy beidézel egy szöveget, és a pofánkba hazudsz arrül, hogy mi van benne."

Lásd fentebb! Tudod, a sok többi tudja értelmezni az írottakat. Neked ez nem jön össze. Ettől még nem a többiek a hülyék! Vagy anyád mindig mindent rád hagyott, matyi??? Ezért van ez a trauma...? Szegény! Bocsi, de leszarom a szociális és egészségügyi problémád, ha hülye vagy a szövegértéshez, az a te problémád! Akkor is, ha a szüleid okozták. ;-)

"Ismétlem: nincs olyan egyezmény, amely szerint a Szerbiából jövő bármilyen bevándorló ne lehetne menekült."

Az nem mindegy, hogy van-e vele szemben KÖTELEZETTSÉGED. És idéztem neked az egyezményt, mely szerint kötelmed azzal szemben van, aki közvetlenül olyan területről érkezett, ahol IGAZOLHATÓAN veszélyben van! Az, hogy ő azt állítja, az egy dolog. Azt igazolni kell. Ha nem sikerült, akkor mehet vissza az anyja valagába!

"Még akár a szerb is lehet menekült, aki Szerbiából jön."

Látod, köcsög? Érted te ezt! Ez a lényeg! Ha Szerbiából egy szerb (állampolgár) érkezik azzal, hogy veszélyben az élete és IGAZOLNI tudja azt is, hogy szerb és azt is, hogy valóban veszélyben van (hiszen az egyezmény szerint is vannak kizáró tényezők), akkor pontosan ez a helyzet! Megértetted, vagy csak ráhibáztál, gyengeelméjű idióta? Na, csak így, ezen az úton tovább és talán még azt is el fogják hinni rólad, hogy agyad is van, nem csak egy ujjakkal megtoldott dinnye az amorf tested átka! ;-)
B.

taga20 2018.08.25. 20:06:14

@Bravehearth: édesfaszom, orvosnál voltál má?:)))

Bravehearth 2018.08.25. 20:14:20

@taga20: Természetesen. Miért ne lettem volna? Mi a gond?
B.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.08.25. 20:19:08

@Bravehearth:

Ismétlem: nincs olyan egyezmény, amely szerint a Szerbiából jövő bármilyen bevándorló ne lehetne menekült.´

Nem tudtál ilyet idézni. Idéztél dolgokat, amiben semmi ilyen nem szerepelt. Én idéztem a Hivatal szövegét, amiben szintén nem szerepelt ilyen.

"És idéztem neked az egyezményt, mely szerint kötelmed azzal szemben van, aki közvetlenül olyan területről érkezett, ahol IGAZOLHATÓAN veszélyben van!"

Hazudsz, nem idéztél ilyet sem.

Egyszerűen egy hazug, idióta, pszichopata, elmebeteg hazud disznó vagy, akárcsak Orbán, és akárcsak a többi náci. AZért vagytok nácik, mert ti vagytok a magyar selejt.

taga20 2018.08.25. 20:24:07

@Bravehearth: semmi, csak nem szeretnék egy sötét sikátorban találkozni veled, me elmennék melletted:)

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.08.25. 20:31:56

@Bravehearth: "kötelmed azzal szemben van, aki közvetlenül olyan területről érkezett, ahol IGAZOLHATÓAN veszélyben van!"

Semmi ilyen nem volt az egyezményben, hogy kötelezetsséged CSAK ezekkel szemben van, te idióta, selejtes barom! És az sem volt a szövegedben, hogy a többi nem menekült. Egy elmebeteg szinten idióta barom vagy. Nem bírsz értelmezni egy egyszerű, magyar mondatot sem. Logikai képességeid egy birka logikai képességeit sem érik el.

"A menedéket nyújtó állam az országba való jogellenes belépésük, vagy tartózkodásuk miatt nem sújthatja büntetéssel azokat a menekülteket, akik közvetlenül olyan területről érkeztek, ahol életük, vagy szabadságuk veszélyeztetve volt, és akik engedély nélkül lépnek be területére..."

Ez a szöveg mond valamit azokról, akik közvetlenül veszélyeztetett országból jönnek. De ez sehol a jó édes kurva anyádban nem jelenti azt, hogy a többi bevándorlóval szemben nincs kötelessége a magyar államnak, és azt sem, hogy azok nem menekültek.

HA A=>B akkor az nem jelenti az, hogy nem A => nem B. Már mondtam. nem fogtad fel. Megbuktál a legegyszerűbb IQ teszten, te húgyagyú genetikai selejt!

De most komolyan, egy IQ tesztben tipikusan ilyen példák vannak, és te úgy hasaltál el, hogy teli pofával szoptad be a vontatóhorgot.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.08.25. 20:35:52

@Bravehearth:

"A menedéket nyújtó állam az országba való jogellenes belépésük, vagy tartózkodásuk miatt nem sújthatja büntetéssel azokat a menekülteket, akik közvetlenül olyan területről érkeztek, ahol életük, vagy szabadságuk veszélyeztetve volt, és akik engedély nélkül lépnek be területére..."

Ez a szöveg azt jelenti, hogy ha egy szomszédos országban például háború van, és jönnek a menekültek, akkor a magyar állam nem sújhatja őket böntetéssel az illegális átlépésért.

De ebből nem következik az, hogy aki biztonságos országból jött bevándorló nem menekült, vagy az, hogy nincsen a magyar államnak kötelezettsége velük szemben. Ezekről ez a szöveg kurvára semmit nem mond.

Te egyszerűen egy szellemi fogyatékos barom vagy, aki nem vagy képes értelmezni ezt a mondatot. Pontosan azért vagy náci, mert ilyen szellemi fogyatékos vagy.

Bravehearth 2018.08.25. 20:36:36

@math0: "Nem tudtál ilyet idézni. Idéztél dolgokat, amiben semmi ilyen nem szerepelt. Én idéztem a Hivatal szövegét, amiben szintén nem szerepelt ilyen."

Az, hogy te nem találtad meg benne a lényeget, az sajnos nem engem és nem az egyezményt minősíti, hanem téged és anyádat. :-) De ez nem nekem kell fájjon. És láthatóan nem is nekem fáj. Tehát a világ jól van így.

Idéztem neked az '51-es egyezményt, amelyben egyértelműen szerepel, hogy a KÖZVETLENÜL veszélyes területről érkezőkkel szemben van KÖTELMED! Ha 'x'-edik biztonságos államként vagy a képben (ahogy jelenleg is), akkor ELDÖNTHETED, hogy foglalkozol e a MIGRI problémájával, avagy leszarod azt! Ha leszarod, akkor sem sértesz semmiféle jogszabályt! Ma Magyarországra az egyezmény szövegéből adódóan az Ukrajnából érkező (ukrán) polgárokkal szemben volna kötelmünk. Mással szemben NEM! '91-ben pedig a Szerbiából és Horvátországból érkező MENEKÜLTEKET engedtük be, mert ott akkor VALÓBAN háború volt. Na, ezt gondold át, ha képes vagy rá a vérfertőzött (vigyázz: nem vérmérgezett!!!) agyaddal, kicsirigó!

"Hazudsz, nem idéztél ilyet sem."

Ó, dehogynem. Ne vesd a szememre, hogy nem találtad meg vagy képtelen vagy értelmezni! Apudat már meg sem mered kérni, hogy segítsen. mi? Marad az idegbaj, matyi? Hát mit fog szólni így karácsonykor a Jézuska? Valld be, hogy a virgácsra gyúrsz, azért vagy ilyen retardált, igaz? ;-) Na, genderszak! Igazam van? :-D

"Egyszerűen egy hazug, idióta, pszichopata, elmebeteg hazud disznó vagy, akárcsak Orbán, és akárcsak a többi náci. AZért vagytok nácik, mert ti vagytok a magyar selejt."

Ha valaki visszaolvassa a kommenteket és a tieid is átnyálazza, nyilván erre a következtetésre fog jutni! Ja, nem. Talán az jut eszébe, hogy egy gyakorló elmebeteg szabadult a blogketrecbe és napok óta csak rázza a rácsot, egymás után veri szét a klaviatúrákat és nem győzi törölni a monitort!

Figyelj, betegbogár, nézd inkább a pornhub-ot! Hidd el, ha egy rövid ideig is, de jobban érzed majd magad! És a világ is szebb helynek fog tűnni! És ott még migripornót is találsz, valami betegagyú még a fajtádra is gondolt! ;-)
Na, pá, betegbogár!
B.

@taga20: Naaa! Most miért írsz ilyet? :-)

Mellesleg, az egyik korábbi értékeléseddel egyetértek. Sosem gondoltam, hogy így lesz, de ma ez is megtörtént!
B.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.08.25. 20:40:08

@Bravehearth: szerinted én vagyok a hülye, és nem tudom a szöveget értelmezni. szerintem te vagy a hülye és nem tudod értelmezni a saját szövegedet.

na most nemek Ph.D.-m van, és 8-s H-indexem. neked meg 4 elemid, és közmunkás vagy a sarki kocsmában. mennyi a valószínűsége, hogy te értelmezed helyesen a szöveget, te idióta barom?!

taga20 2018.08.25. 20:45:04

@Bravehearth: na meséjj retek, mi az ami teccett a libsibolsi dumámból?

csak nem az, hogy minden fityeszes egy barom?:)

uploads.disquscdn.com/images/7392e97c2d69ddaccd9f48b2120743ebde564d9e3c3309e9adbec54d2e4103b3.jpg?w=800&h=450

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.08.25. 20:49:09

@Bravehearth:

"a menekült az nem csak 12, de 17 országgal arrébb is menekült."

köszönjük. eljutottunk oda, hogy az eredeti állításodat meghazudtoltad, és pofán fostad magad:

Bravehearth 2018.08.24. 15:36:22

" Hiszen NINCS olyan indok, ami miatt BÁRKINEK menekülnie kellene akár a szerbektől, akár a horvátoktól! Aki onnan betámolyog az NEM MENEKÜLT, tökmindegy, hogy mit ad elő. Irreleváns. Egy bangladesi, marokkói, eritreai és még a jóég tudja, hogy honnan idetévedt migri a szerb-magyar határon nem lehet menekült! "

Tegnap még azt írtad, hogy ha a szerb határról jön valaki, akkor függetlenül attól, hogy üldözik-e a hazájában, nem menekült.

Mára odáig eljutottál oda, hogy belásd, menekült.

Ez nálad 1 napig tartott, egy nap győzködésbe került, hogy ezt a nagyon egyszerű dolgot belásd, és közbe összekéáromkodtad még a jó édes kurva anyádat is.

Ennyi elég is volt belőled, te bizonyítottad magadról, hogy egy idióta, elmebeteg, genetikai selejtes pszichopata patkány náci vagy, aki simán megcsinálja, hogy egy nagyon egyszerű kérdésben baromságot állít, egy napik, sok kommenten keresztől nyomja a baromságát, fröcsköl, pocskondiázik másokat, miközben te magad vagy az idióta hülye.

Ennél fényesebben ritkán demonstrálja egy pszichopata elmebeteg, hogy pszichopata elmebeteg. Téged azonnal be kéne zárni az ideggondozóba!

taga20 2018.08.25. 20:49:40

@math0: "na most nemek Ph.D.-m van,"

haver ez mi?

ja és egy csomó péhádés rohangál magyarországon, akik full hülyék!

itt van például ez a csóka. néha az az érzésem, hogy tesók vagytok:))

orulunkvincent.blog.hu/2018/08/23/a_hibatlan_fidesz-es_professzor_tanulmanyposzt

Bravehearth 2018.08.25. 20:50:42

@math0: " Ez a szöveg azt jelenti, hogy ha egy szomszédos országban például háború van, és jönnek a menekültek, akkor a magyar állam nem sújhatja őket böntetéssel az illegális átlépésért."

Ezt nem is tette a magyar állam! Ha a teljes egyezmény szövegét elolvasod, akkor ott le van írva pontosan az is, hogy KÖTELMED csak ezekkel szemben van! Nem szankcionálhatod, ha ilyen területről jön be! Továbbá az is egyértelműen meg van határozva, hogy mi a menekült kötelme! Többek között együttműködni a fogadó ország hatóságaival, igazolni KÖTELES azt, hogy az élete veszélyben van, továbbá a személyazonosságát is KÖTELES igazolni! No, aki nem a tranzitban próbálkozik, az egyből kiesett bármilyen kategóriából. Aki a tranzitba belép és ott előadja, hogy minden papírja elveszett és bemondásra higgyük el, hogy valahol valami putrividéken veszélyben van az élete, az is kiesett bármilyen hasonló kategóriából. Továbbá a jogos kérdést sem tudja megválaszolni, miszerint Szerbiában veszélyben van-e az élete, bármilyen ok miatt!? Mert az egyezmény teljes szövegéből ez derül ki!

Ne fáradj, anno a jogászblogon szanaszét szedtük az egészet és nyilván nem magadfajta retardált hülyegyerekek, hanem nemzetközi jogászok értelmezték és definiálták a benne foglaltakat. És az sem véletlen, hogy a niederpatkány (tudod: a gyurcsótány fasza) tavaly mozgalmat indított, hogy terjesszék ki a menekült fogalmát! Nyilván azért, mert az '51-es definíciók szerint ez a sok koszhadék afgán és egyéb szír-szar patkány minden, csak nem menekült! És ezt ők is pontosan tudják, de nyomni kell a balliba ostobaságokat, mert mégis ciki, hogy a 2%-os arányukkal szart se tudnak tenni sem itthon, sem külföldön. Így legalább megtalálják a fajtádbéli hasznos idiótákat, hogy a baromságaikat nyomjátok ezerrel. Hát nyomjad! :-) Csak ettől nem leszel sem okos, sem ügyes, egyszerűen csak ugyanaz az idióta fitymatúró maradsz, aminek szült az anyád. ;-)

"De ebből nem következik az, hogy aki biztonságos országból jött bevándorló nem menekült, vagy az, hogy nincsen a magyar államnak kötelezettsége velük szemben. Ezekről ez a szöveg kurvára semmit nem mond."

A bevándorló az valóban nem menekült! Ezt jól is írtad. Látom, ráállt a kezed. Ok. Tehát ha biztonságos országból kopogtat, akkor jogosan kérdezi az állami hivatalnok vagy katona, hogy ugyan már mi a rántott jó kurva anyád elől menekülsz, te szír-szar? Szerbiában mi a bajod, köcsög? Tovább hol vannak a papírjaid? Nincsenek? De kár...
A teljes egyezmény pontosan definiálja, hogy az ilyennel szemben SEMMIFÉLE kötelmünk sincs! Ezt a niederpatkány is tudja, a csótány is tudja, sőt még az az uniós avramiakurvaanyja is tudja és még az alkesz is pontosan tudja! Nem véletlen, hogy 'uniós alapelvekre' hivatkozva indítottak eljárást és NEM JOGSZABÁLYRA hivatkozva! Mivel a kérdés még mindig tagállami hatáskör! De nem baj, csak kicsit nézünk hülyének amiatt, mert te ezt nem tudod fölfogni!

Ahogy anyád is biztos meglepődött, mikor szóltak neki, hogy nem a méhlepényt kellett volna fölnevelnie...! ;-)

"Te egyszerűen egy szellemi fogyatékos barom vagy, aki nem vagy képes értelmezni ezt a mondatot. Pontosan azért vagy náci, mert ilyen szellemi fogyatékos vagy."

Naaa, tudsz te ennél jobbat is! Nem igaz, matyi? Na, röffentsd azt a netes pornót, legyen két jó perced! ;-) Vagy anya már alszik? :-D
B.

Bravehearth 2018.08.25. 20:53:33

@math0: ""a menekült az nem csak 12, de 17 országgal arrébb is menekült."

köszönjük. eljutottunk oda, hogy az eredeti állításodat meghazudtoltad, és pofán fostad magad:"

Hívhatod akárhogy, kötelmed NINCS veled szemben. Vagyis ELDÖNTHETED, hogy menekültként kezeled, beengeded, vagy migriként egyszerűen lepattintod! Ez a lényeg, ezt nem fogod föl, gyépéharc! :-)
Látod? Örömködsz azon, amit nálad nagyságrendekkel értelmesebb szakjogászok szépen levitáztak már és levezették, hogy faszságokat beszélsz. :-) De nem baj, nyomasd még, hiszen így nem unalmas a játék! :-)
B.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.08.25. 20:54:01

@Bravehearth:

"pontosan az is, hogy KÖTELMED csak ezekkel szemben van!"

hol? idézet? link?

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.08.25. 20:55:27

@Bravehearth: magyarázkodhatsz. pofán fostad magad, meghazudtoltad magad. hiteltelenné váltál. azt se vesszük komolyan, amit kérdezel. egy hazug geci disznó állat vagy, és ez itt bebizonyosodott, és elismerted.

Bravehearth 2018.08.25. 20:57:21

@math0: Matyigyerek! Neked egyszerűen kromoszómahibád van... És pszichés problémáid. Tökéletes érv vagy az abortusz mellett és a vérfertőzés ellen. :-)

És a hatalom azért szerencsés, mert sok magadfajta idióta betegbogár támadja, sok értelmes és valóban érvekkel küzdő egyéb ellenzéki mellett! A fajtád hiteltelenít bármilyen értelmes érvelést a hatalom baromságaival szemben! Ha valakinek valóban segítesz, az maga Orbán! Majd, ha ezt képes leszel fölfogni, akkor talán tovább tudsz lépni. Én ugyan semmi esélyét sem látom ennek, de ettől még leírom, hátha segít neked. Vagy nem... Hidd el, nekem nem fáj, ha kínlódsz! :-)
B.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.08.25. 21:00:23

@Bravehearth: akár veszélyes a szomszéd ország, akár nem, ahonnan a bevándorló jön, az országnak az a kötelessége, hogy érdemben megvizsgálja a menekült kérelmét, és ne általányban utasítsa el, mint Orbánék. az EU pont ezt kifogásolta, és ezért indítottak eljárást. Orbán egyezményt szegett, Orbán egy köztörvényes, bűnöző, pszichopata, náci paraszt.

ha a szomszéd országban közvetlenül háorú van, vagy közvetlenül üldözik, akkor csak annyia különbség, hogy a menekültet még illegális hatátálépésért sem szabad büntetni.

a szöveged tehát csak ennyit mond: hogy közvetlen menekültet még illegális határátlépésért sem szabad büntetni.ez sehol a jó édes kurva anyádban nem jelenti, hogy más esetben nem menekült a menekült, és azt sem, hogy nem kell érdemben vizsgálni.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.08.25. 21:02:05

@Bravehearth: na, miután pofán fostad magad, már az érvelés utánzatát se próbálod eljátszani, már csak a nettő szar fröcsög a szádból. kikaptál, frusztrált vagy. ezért fröcsögsz.

Bravehearth 2018.08.25. 21:02:55

@math0: Nem érted, mi? Segítek: ha elmenekült a paraszt, akkor menekült. Itt is menekült lesz, de NEM KELL ANNAK TEKINTENED, te retardált! Erről szól az egyezmény! És ezt tudják pontosan a fajtádék is! :-) És látod, kicsigyökér? Te is ugyanabba a faszságba futsz bele, mint a niederpatkányt. Védi azt, amit nem lehet. Ugat arról, ami le van írva egyértelműen! Idióta...

"hol? idézet? link?"

Én is, mások is idéztek, linkeltek neked épp eleget. Keresgélj és reménykedj! :-) Jogászblog egy tipp... És a niederpatkány tavalyi kampányát is nézegesd! Érdekes indokolások szerepelnek benne. Többek közt az '51-es egyezmény 'hiányosságait' is emlegeti! Vajon miért...? Gondolkozz brendelpatkány! Már, ha sikerül... Akkor is idegeskedhetsz, mert:

- továbbra is szigorodni fognak a jogszabályok
- továbbra sem fognak tudni beszállingózni a koszlidércek
- te továbbra is le leszel szarva
- a migrijeid továbbra is ki lesznek baszkodva
- továbbra is az Orbán marad a miniszterelnök

Ebből indulj ki, kisautó. :-)
B.

Bravehearth 2018.08.25. 21:10:05

@math0: "ha a szomszéd országban közvetlenül háorú van, vagy közvetlenül üldözik, akkor csak annyia különbség, hogy a menekültet még illegális hatátálépésért sem szabad büntetni."

Értem. És ha az illegális határátlépés egyik szankciója az azonnali kiutasítás??? :-D Akkor mi a jó kurvaanyádat kezdesz a határon???

"ez sehol a jó édes kurva anyádban nem jelenti, hogy más esetben nem menekült a menekült, és azt sem, hogy nem kell érdemben vizsgálni."

De, vizsgálják. Megvizsgálják, hogy Szerbiában milyen veszélyben vannak. Ja, nincsenek veszélyben??? Pfff... Akkor mi a retek anyjáért menekül? Menjen vissza Szerbiába, semmi dolga itt! Ennyike.

Mellesleg továbbra sem vetted észre, hogy milyen KÖTELMEI vannak a menekültnek! Amelyeket egyébként ezek a szír-szarok és egyéb patkányok leszarnak! Ergo még az egyezmény szerint SEM KELL menekültnek tekinteni őket!

"...na, miután pofán fostad magad, már az érvelés utánzatát se próbálod eljátszani, már csak a nettő szar fröcsög a szádból. kikaptál, frusztrált vagy. ezért fröcsögsz."

Mindig csak így veszítsek, idióta! :-D Egész este itt röhögünk rajtad, retardált! :-) Többen csodálkozunk, hogy egy ilyen kérdésben is a magadfajta fogyatékos, ostoba gyökerek ilyen gyenge ajvékolása az, ami szemben áll a hatalom érvelésével! Hát, nincs nehéz dolguk...! ;-) Örömködve olvassuk az idegbajod, te gyökér...! :-D

Komolyan, qrvajót szórakoztunk rajtad! Szánalmas vagy, mégis szórakoztatóan idióta! Ha anyád eredetileg is ilyet akart, akkor tényleg sikerült neki!
Lol...
B.

taga20 2018.08.25. 21:28:06

@Bravehearth: boksz! csak a fejét, hogy meg ne sántuljon!:))

Bravehearth 2018.08.25. 21:31:56

@taga20: Most őszintén! Még a fejét üssem? Üti az élet...! ;-)
B.

taga20 2018.08.25. 21:38:54

@Bravehearth: ezt gondolom tükör előtt mondtad:)))

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.08.25. 22:32:03

@taga20: "ja és egy csomó péhádés rohangál magyarországon, akik full hülyék!"

Magyarországot nagy kezdőbetűvel írjuk, te full hülye! Próbáljál meg mesterséges intelligencia kutatásból Ph.D.-t szerezni! A fasorban sem vagy te ahhoz!

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.08.25. 22:35:29

@Bravehearth:

"Itt is menekült lesz, de NEM KELL ANNAK TEKINTENED"

Aha. Nyertél egy beutalót az elmegyogyóba, te retardált! Te hibbant vagy.

"Én is, mások is idéztek, linkeltek neked épp eleget. Keresgélj és reménykedj! :-)"

Tehát hazudtál. Nincs ilyen a szövegben. Keresgéljen neked a kurva anyád! Nem az én feladatom neked keresgélni. Szerintem nincs ilyen a szövegben, mi a jó édes kurva anyádat keresgéljem azt, ami nincs, te retardált, elmebeteg fasz?!

És ne hazudozz, te náci patkány! És mivel pofán szartad magad, el is áshatod magad, egy hiteltelen, hazudozós, elmebeteg selejt vagy.

taga20 2018.08.25. 22:40:56

@math0:

igazad lehet haver, tényleg nem tudnék.
de téged egy csomó dologban megennélek.

eszt ír és mond!:)

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.08.26. 00:05:15

@taga20: "csomó dologban megennélek. "

minden olyan dologban sokkal jobb vagyok nálad, ami nekem számít, a többit meg leszarom. most, hogy két pofával tolod magadba a babfőzeléket, kit érdekel?!

taga20 2018.08.26. 11:15:52

@math0: imádom a nárcisztikus fazonod haver!:)))

"fontos jellemvonásuk, hogy szörnyen arrogánsak, önelégültek és látszatra nagyon magabiztosak."

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.08.26. 13:31:19

@taga20: én nem látszatra, hanem tudás alapján, és tényleg magabiztos vagyok.

taga20 2018.08.26. 13:34:17

@math0: haver, nem okoztál meklepetést!:)))

Bravehearth 2018.08.26. 17:16:04

@math0: "Aha. Nyertél egy beutalót az elmegyogyóba, te retardált! Te hibbant vagy."

Visszaolvasgatva a sorokat ez nyilván egyértelműen látszik. Ja, nem. :-D Ha már beutaló, te matyigyerek... Annak örülj, hogy megúszhatod mindazt, amit itt leírsz! :-) Normál körülmények között még anyádat is megölnék, miután a beleidnél fogva lógatnának lámpára, te kis idegbaj! :-) De azért továbbra is örömmel olvasom, hogy ma is idegbeteg vagy! És ez jó!

- Továbbra is le vagy szarva!
- Továbbra is egy betegbogárnak tart bárki, aki egy sorod is olvassa.
- Továbbra sem érdekel senkit sem a nyomorult véleményed!
- Továbbra is ki lesznek baszkodva a migrik a dróton túlra! És jól van ez így...
- Továbbra is Orbán marad a miniszterelnök.
- Továbbra is idegbeteg leszel minden nap és én jókat röhögök rajtad! ;-)

Ez a lényeg, matyi! A többi az csak a te szerencsétlenkedésed.

"Tehát hazudtál. Nincs ilyen a szövegben. Keresgéljen neked a kurva anyád! Nem az én feladatom neked keresgélni."

Leírhatod ezerszer a hülyeségeid, a lényeg ugyanaz marad. Az érintett szöveg nálad sokkal képzettebb szakemberek szerint is EGYÉRTELMŰEN deklarálja, hogy ezeket a koszlidérceket gond nélkül ki lehet rugdalni az országból! Hogy te nem találod a szövegben az erre utaló részletet, ez nem az én problémám. A tiéd. De leszarom. ;-) Keresed, akkor keresed, ha nem keresed, akkor nem. Szarok rá! :-)
Lényegtelen, hogy mit érzel feladatodnak, mert nem vagy tényező. Úgy is mondhatnám, hogy létezésed ténye sem számít, ahogy ostoba vergődésed sem. Mellesleg, ha bármi hang is igaz volna abból a sok baromságból, amit leírsz, akkor nem húzódna évek óta elég komoly jogi vita egy rakat kormány és az unió és néhány civil szervezet, vagy akár az ENSZ között. Továbbá ha igazad volna (mint ahogy nincs), akkor most ez a portugál majomfasz sem volna kénytelen az ostobaságait világgá böfögni az ENSZ közgyűlése előtt! De sebaj, addig jó, amíg a magadfajta majompöcs még ezt sem képes fölfogni! ;-)

"Szerintem nincs ilyen a szövegben, mi a jó édes kurva anyádat keresgéljem azt, ami nincs, te retardált, elmebeteg fasz?!"

Hát jó. Szerintem (és még seregnyi nemzetközi jogász szerint is) pedig ott van a szövegben. Írtam már neked, hogy anno szanaszét lett szedve a konvenció szövege, ami elég egyértelmű utalásokat és definíciókat tartalmaz. Gondolom ezzel a fajtád gyöngye, a niedergeci is pontosan tisztában van, nem véletlenül majomkodott tavaly a balfasz kezdeményezésével...

"És ne hazudozz, te náci patkány!"

Azt csinálok, ami nekem tetszik! :-) Leírom, ami van, függetlenül attól, hogy te ezt minek tekinted. Szarok rád! :-) És ha ez neked nem tetszik, számomra csak jobb lesz a világ. ;-) Az a jó, ha neked fáj...!

"És mivel pofán szartad magad, el is áshatod magad, egy hiteltelen, hazudozós, elmebeteg selejt vagy."

Mégis te törölgeted a szád szélét itt két napja, te agybeteg... :-) Nem vagy tényező, egy semmi vagy. Ostoba, buta és beteges. Addig jó a hatalomnak, amíg az ilyen hozzád hasonló retardált gecitarisznyák köhögnek miattuk. Addig nincs mitől tartaniuk. Ugye még ezt sem fogtad föl?! Kicsirigó...
Hihetetlenül ostoba, mégis mulattató egy szövettenyészet vagy.
B.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.08.27. 00:02:55

@Bravehearth:

Az egyik oldalon ott vagy te, az elmebeteg idióta, a 4 elemiddel, és a közmunkáddal, meg a csuti paraszt. Amásik oldalon itt vagyok én, a Ph.D.-mmel, meg a seregnyi jogász az EU-ban, te retardált genetikai selejt!

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.08.27. 00:03:39

@Bravehearth: A parasztlázadások még sosem győztek. Most se fogtok.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.08.27. 00:09:05

@Bravehearth: az, hogy Orbán évek óta van a bíróságok előtt, az kb olyan, mint, hogy Portik évek óta van a bíróság előtt. mindkettő egy utolsó, senkiházi, köztörvényes, geci bűnöző.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.08.27. 00:20:44

@Bravehearth: "Az érintett szöveg nálad sokkal képzettebb szakemberek szerint is EGYÉRTELMŰEN deklarálja,"

HAZUDSZ. egyetlen ilyen szakembert nem idéztél, nem neveztél meg, nem hivatkoztál, nem igazoltad, hogy a szakember ezt mondja, és azt sem, hogy szakember.

ez még "a Józsi tegnap a kocsmában azt mondta..." állításnál is gyengébb, és szánalmasabb "érv".

Bravehearth 2018.08.27. 07:51:02

@math0: Fölébredtél, phd-s gyépéharc? Helye! Szenvedj tovább, rosszabb lenne a világ, ha ma se fájna neked! Kiskancsó... Ma is röhögök rajtad és a szánalmas fájdalmadon, de valahogy sajnálni nem tudlak, matyi! Bár szórakoztató vagy a hülyeségeddel, mégis azt gondolom, hogy anyád bűnt követett el, hogy elvágta a köldökzsinórod, ahelyett hogy a nyakad köré hurkolta volna! Sebaj...

"Az egyik oldalon ott vagy te, az elmebeteg idióta, a 4 elemiddel, és a közmunkáddal, meg a csuti paraszt."

Amíg ilyen találati pontossággal ítélsz, addig nincs nagy baj, csak móka és kacagás. :-D

"Amásik oldalon itt vagyok én, a Ph.D.-mmel, meg a seregnyi jogász az EU-ban..."

Szerintem addig jó a kormánynak, amíg a túloldalon ilyen fajtádbéli és képességeid szintjén álló ostoba retardált gyökerek ajvékolnak. Addig nincs mitől tartaniuk. Láthatóan nem is tartanak tőled. :-) A seregnyi jogászotok pedig láthatóan hasonló képességekkel rendelkeznek, mint te. De ez sem baj, csak mókás. :-D

"A parasztlázadások még sosem győztek. Most se fogtok."

Így igaz! Gondolj erre mindig, mikor bármibe is belekezdesz! Igen, az itteni írogatásba is... ;-)

"az, hogy Orbán évek óta van a bíróságok előtt, az kb olyan, mint, hogy Portik évek óta van a bíróság előtt. mindkettő egy utolsó, senkiházi, köztörvényes, geci bűnöző."

Nos, ez simán lehet, hogy így van. Ez az elmélet. A gyakorlat pedig az, hogy a portik a sitten fog megrohadni, ahol most is van. Orbán pedig jelenleg is miniszterelnök és még egy darabig az is marad (hogy ez jó, vagy rossz, mindenki magában eldöntheti). Vagyis a lőtéri kutyát se érdekli, hogy ez neked és a fajtádnak mennyire fáj. Fájjon! És vonyíts! ;-)

"HAZUDSZ. egyetlen ilyen szakembert nem idéztél, nem neveztél meg, nem hivatkoztál, nem igazoltad, hogy a szakember ezt mondja, és azt sem, hogy szakember."

Épp elég forrást, segítséget megadtam és konkrét idézetet is másoltam. Az, hogy a kurvanagy értelmiségi agyhelyeddel nem vagy képes ezt fölfogni, az a te problémád, anyádé és a balfasz iskoládé! :-)

Mellesleg, ha már állítólag értelmiségi vagy (amit cáfol röhejes helyesírásod, ostoba logikád és primitív retorikád), akkor nagyon jól igazolod az értelmiséggel szembeni előítéleteket, illetve az ellenszenvet velük szemben. Sanszos, hogy egy pofontól is nem egyszer összeszartad már a rövidgatyád, matyigombóc! :-) Azért ez a komoly indulat...? Vagy esetleg nőnemű csak akkor közelít hozzád, ha nem emberi faj egyede? :-) Van ez így, fizess nekik többet és lesz élmény! ;-) Tudod: ahogy anno a szadeszesek is megoldották! :-D

"ez még "a Józsi tegnap a kocsmában azt mondta..." állításnál is gyengébb, és szánalmasabb "érv"."

Nos, akkor segítek (többek közt a niederpatkány is ezen ugrabugrált tavaly az újhülyével együtt): az 'első biztonságos ország' elve. Tudod, az '51-es egyezmény egyik alapelve. :-) Nos, épp emiatt akarják az egészet megváltoztatni! Ha annak a sötét és ostoba retardált fejednek volna igaza (mint ahogy nincs), akkor nem lenne mind aggódnia a ballibáknak és a széllibbant köcsögöknek, egyszerűen csak mutogatnának az aláírt példányra és nem lenne vita. Nos, van vita. Éppen azért, mert amit ti állítotok, az egy ostoba baromság! És ezt ti is (illetve a nálad értelmesebb fajtádbéliek legalább) jól tudjátok. És így marad az ajvékolás...! Hát nyüszíts és szenvedj! :-) Ettől még nem fog változni semmi, a péhádés fejeddel együtt és az iskoláiddal együtt is elmehetsz a qrvaanyádba és a kutya sem foglalkozik jelentéktelen lényeddel. Ez van, maty, szokjad! ;-) Na, ennyi. És ha valamit nem találsz, keresgélj! Állítólag ezt (is) tanítják a 'péhádés' buziknak.
B.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.08.27. 13:07:47

@Bravehearth: "Épp elég forrást, segítséget megadtam és konkrét idézetet is másoltam. "

te egész idő alatt igazolás helyett csak a nagy pofáddal akartál boldogulni, de nem sikerült, amikor egyszer próbáltál idézni, akkor a szövegedben pont nem volt semmi olyan, mint amit állítottál, és nem is lehetett, mert egy hazug disznó vagy. én idéztem a bevándorlási hivatal definícióját, abban sincs semmi olyan, mint amit állítottál.

szépen demonstrálod, hogy a fideszes parasztok igazolást, érvet és érdemi munkát nagy pofával próbálják helyettesíteni, de a csuti paraszt, és a 4 elemis közmunkások, mint te, soha nem győzhetnek.

Orbán a sitten fogja végezni, vagy öngyilkos lesz, mint Hitler. te is. és ezt nem takarod el meg akárhány fake, nagy pofájú komnmetel.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.08.27. 13:20:22

@Bravehearth: a jó édes kurva anyádat se hivatkoztad, te retardált, Fideszes genetikai selejt, egyetlen alkalommal próbáltál végbélkínodban összekaparni valami idézetet, az az idézet úgy baszott seggbe téged, hogy helyből leszoptad apádat.

úgyhogy elmész te a jó édes kurva anyádba, te retardált Fideszmajom, hetek óta semmi mást nem csinálsz, mint széthazudod a jó édes kurva anyádat reggeltől estig. ennyit tudtok, ti Fideszes hulladékok!

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.08.27. 13:26:37

@Bravehearth: amikor utoljára ilyen náci parasztok, mint te, meg Orbán, ekkora nagy pofával nyomultak, mint te, meg Orbán, akkor így végezték:

mult-kor.hu/image/gallery/1074/.630x1260/7461.jpg?lavid=214885

ti is így fogjátok végezni!

Bravehearth 2018.08.27. 18:52:12

@math0: Mi van matyiratyi? Ideg vagy? :-) Naggggggyoon hellllyes! :-) Ha már habzik a szád, akkor a tuti! :-)

"...amikor egyszer próbáltál idézni, akkor a szövegedben pont nem volt semmi olyan, mint amit állítottál..."

Dehogynem, diplomavirág! Dehogynem. Ott van, feketén-fehéren, hogy KÖZVETLENÜL olyan területről érkezők esetében érvényes az egyezmény vonatkozó előírása, ahol az életük veszélyben van! Tudod, kis ratyimatyi, ezt hívták az 'első biztonságos ország alapelvének', amelyet az unió önkényesen figyelmen kívül hagyott, mikor erre az egyezményre hivatkozva foglalt állást! Persze, ezt nyilván nem kötelező fölfognod, de ez nem is lényeges, a kutya faszán csüngő bolhát se érdekli, hogy a ratyimatyi mit gondol!

"...én idéztem a bevándorlási hivatal definícióját, abban sincs semmi olyan, mint amit állítottál."

Na igen. Abban csak olyasmi szerepel, amely szerint 'igazolhatóan' veszélyben lévő emberek esetében lehet őket menekülőként definiálni! De azt még egyszer sem tudták elmagyarázni sem a koszlidércek, sem te, hogy ugyan mi a rántott kurvaanyjuk elől kell menekülniük Szerbiából! Erre válaszolj végre egyszer, te patkányszar! De, ha nem válaszolsz, az sem baj, mivel egyértelmű a helyzet. :-) Nem kell menekülniük, mert ezek a koszhadékok NEM MENEKÜLTEK, hanem közönséges szarházi migránsok, akiknek a fritzek szociális ellátására fáj a foguk! Nem az életük van veszélyben, hanem az álmaik! De arról nem szól egyezmény.

"szépen demonstrálod, hogy a fideszes parasztok igazolást, érvet és érdemi munkát nagy pofával próbálják helyettesíteni, de a csuti paraszt, és a 4 elemis közmunkások, mint te, soha nem győzhetnek."

Egyrészt: ostoba fröcsögésre nincs értelme érvelni. Mégis megtettem, de te kis ostoba péhádés ratyimanó arra is csak fröcsögéssel reagáltál. Engem nem zavar, nem én tűnök tökhülyének miatta, hanem te! Na meg a qrvaanyád és a retek iskoláid, amelyek erre a teljesítményre adtak neked papírt! Röhej... :-D
Másrészt: 'soha nem győzhetnek'... Értem. Épp most nyertek kétharmaddal harmadszor! Kitűnő megfigyelő vagy! :-D Csak gratulálni tudok a rendkívüli teljesítményedhez! :-) 'Péhádé'... bazdmeg! :-D

"Orbán a sitten fogja végezni, vagy öngyilkos lesz, mint Hitler. te is. és ezt nem takarod el meg akárhány fake, nagy pofájú komnmetel."

Erre majd a jövő választ fog adni. Orbánt Hitlerrel egy sztoriban emlegetni végtelen ostobaságra és primitív indulatra vall. De semmiképp sem 'péhádé'-ra! ;-) 'Éttermiség'... Lol...!

"egyetlen alkalommal próbáltál végbélkínodban összekaparni valami idézetet, az az idézet úgy baszott seggbe téged, hogy helyből leszoptad apádat."

Ez már igazán árulkodó, ratyimatyi! :-) De legalább az is kiderült, hogy nem a szövegértés teljes hiánya a legnagyobb problémád! És én hülye még nőkkel példálóztam neked...! Én kérek elnézést! Ratyimatyi...

"úgyhogy elmész te a jó édes kurva anyádba, te retardált Fideszmajom, hetek óta semmi mást nem csinálsz, mint széthazudod a jó édes kurva anyádat reggeltől estig. ennyit tudtok, ti Fideszes hulladékok!"

Mi van 'éttermiségi'? Megállt a tudomány? Nagggyon helllllyes...! Mutasd meg, milyen egy igazi, vérbeli ellenzéki 'éttermiségi'! :-) Mutasd a követendő példát, hogy kell tuti gyomorfekélyt gyártani!

"amikor utoljára ilyen náci parasztok, mint te, meg Orbán, ekkora nagy pofával nyomultak, mint te, meg Orbán, akkor így végezték:

mult-kor.hu/image/gallery/1074/.630x1260/7461.jpg?lavid=214885

ti is így fogjátok végezni!"

Hehehe... Tudod, ahhoz az kell ám, hogy az ellenzéknek legyen töke! Mersze, szándéka és támogatottsága! Hogy még az ilyen radikális eszközök mellett is KÖVESSE őket a tömeg! :-) Nos, ezért alhat nyugodtan a kormány és a támogatói. Ugyanis az ellenzékük mögött az olyanok vannak, mint te! Egy tolószékes kis 'éttermiségi' ratyimatyi, aki itt a neten éli ki minden indulatát, mert nagyon jól tudjátok, hogy a való világban nem vagytok tényezők! Sőt! Senki szarok vagytok! Gyáva, tehetségtelen, ostoba szarjankók, akik képtelenek bármilyen értelmes politizálásra (igen, ellenzéki politizálásra is)! Elment mellettetek a politika, a kutya nem kíváncsi rátok (rád se) és ezt qrvára nem tudjátok feldolgozni. :-) Szóval dehogy fogják (fogjuk) így végezni, te gyökér! :-) Egy gyerekollótól is összeszarod a gatyád, te retardált balliba selejt! Egy szakasznyi jobbikostól magad alá vizelnél szemtől-szemben, ratyimatyi! Anyád ott már kevés lenne ám! Persze álmodni lehet, az ingyen van. :-) Csak kezeld helyén az álmaid, ne keverd a való világgal, így sokkal kisebb eséllyel verik be a fejed! Látod, kisautó? Még így is próbálok segíteni neked, ha már a 'péhádé' hiába figyelt be! ;-)
Lol... Milyen kurvajókat röhögök rajtad! :-D
B.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.08.27. 19:41:07

@Bravehearth:

"olyan területről érkezők esetében érvényes az egyezmény vonatkozó előírása"

nem véletlenül sunnyogod el, hogy a vonatkozó előírás csupán az illegális határátlépés büntetése. semmi másra nem vonatkozik, te idióta elmebeteg! sem a menekült státusz, sem a vizsgálat, sem a befogadás nem függ ettől.

semmi mást nem csinálsz, te Fideszpatkány, mint, hogy hazudsz, de még arról is hazudsz, hogy mi van idézett szövegekben, amit mindenki olvashat, és látja, hogy hazudsz. ilyen geci patkány is csak olyan náci Fideszes selejt tud lenni, mint te.

úgyhogy elmész te a jó édes kurva anyádba, te retardált Fideszmajom, hetek óta semmi mást nem csinálsz, mint széthazudod a jó édes kurva anyádat reggeltől estig. ennyit tudtok, ti Fideszes hulladékok!

"Abban csak olyasmi szerepel, amely szerint 'igazolhatóan' veszélyben lévő emberek esetében lehet őket menekülőként definiálni!"

hazudsz. nem szerepel.

Bravehearth 2018.08.27. 20:43:24

@math0: "nem véletlenül sunnyogod el, hogy a vonatkozó előírás csupán az illegális határátlépés büntetése. semmi másra nem vonatkozik, te idióta elmebeteg! sem a menekült státusz, sem a vizsgálat, sem a befogadás nem függ ettől."

Még mindig nem látod a valóságot, igaz ratyimatyi?

Az illegális határátlépés büntetésének tilalma, VALAMINT a menekültstátusz elismerése az egyezmény lényege. Javasolt irodalom a teljes szöveg! Továbbá a teljes szöveg ismerete esetén az is világos volna a retardált agyhelyed számára, hogy a menekültstátusz kérelmezésének indokát KÉTSÉGET KIZÁRÓAN INDOKOLNI KELL! Na, kis buzimatyi, ha ezt megérted, akkor már talán rád is kisüt a nap! Ugyanis a tranzitban a migrinek elő KELL adnia, hogy miért van veszélyben SZERBIÁBAN, nem otthon (amit persze bemondásra kellene elhinni, hiszen doksik nélkül érkeznek)! A biztonságos ország definíciója szerint onnan érkezőket NEM VAGY KÖTELES SENKIT MENEKÜLTKÉNT elismerni! És itt nem az a lényeg, hogy mit hazudik a migri, hanem az, hogy SZERBIÁBÓL jön, onnan érkezve kér menekültstátuszt. Miért? Mitől fél, miért kell onnan menekülnie??? Nem véletlen, hogy a ballibák tiltakoztak az ellen, hogy Szeribát mi biztonságos országnak ismerjük el, ahogy a görögöket is! Na, EZ az egyezmény lényege, te ostoba 'péhádés' gyökér! Tudod, azt '51-ben az akkori viszonyok szerint a hidegháborús menekültek kezelésére írták, a mai esetekre totál alkalmatlan. Ez egyértelmű. A migrikre nem is értelmezhető. Nem véletlenül akarják már kiterjeszteni az érvényét. De azt ugye ismét alá kellene írni! És a magyar kormány (nagyon helyesen) egyáltalán nem olyan hülye, hogy egy ilyen módosítást aláírjon, azt elfogadjon! Ha valaki megteszi, tegye. Az ő bajuk...

Továbbra is elsunnyogod azt a kitételt is, mely szerint a migrinek hitelt érdemlően IGAZOLNIA kell személyazonosságát, a származási országot, valamint azt, hogy az élete VALÓBAN veszélyben van az ADOTT országban! Nos, ebből lófaszt sem tesznek meg a migrik, csak várják a pecsétet, hogy mehessenek a merkelmutter valagába! Menjenek, csak ne rajtunk keresztül! És ez a lényeg, ratyimatyi!

"semmi mást nem csinálsz, te Fideszpatkány, mint, hogy hazudsz, de még arról is hazudsz, hogy mi van idézett szövegekben, amit mindenki olvashat, és látja, hogy hazudsz. ilyen geci patkány is csak olyan náci Fideszes selejt tud lenni, mint te."

Látom, kidurrant a 'péhádé'! :-) Jó ez így, forrongj, nyüszíts, kispatkány! :-) Nem igaz, hogy csak ennyire vagy képes, kiskanna! ;-) Az idézett szöveget érteni is kellene, nem elég csak olvasni! Ezt nem tanították ott a libsiképzőben? Kérdezd már meg a niederpatkányt, hogy ha minden ennyire tuti és egyértelmű, ahogy azt egy magadfajta fölnevelt méhlepény is tudja, ugyan miért alázták őket szénné a 'populisták' jogászai tavaly? És miért kell most annak a magadfajta portugál majomfasznak világraszóló ostobaságokkal lejáratnia saját magát egy újabb egyezmény érdekében? Hiszen itt van ez a ratyimatyi, ő mindent jobban tud, miért nem őt kérdezik? :-D

Édes Istenem! És te tényleg elhiszed magadról, hogy nem egy selejtes betegbogár vagy? Anyád hiteti el veled, hogy van értelme a létezésednek...? :-) Ami érthető is, de neked lehetne már annyi eszed, hogy belátod ezt a kegyes hazugságot! ;-)

"hetek óta semmi mást nem csinálsz, mint széthazudod a jó édes kurva anyádat reggeltől estig. ennyit tudtok, ti Fideszes hulladékok!"

Dehogyis, ratyimatyi! Egyszerűen te vagy nagyon kevés megérteni a lényeget.

Jön a migri Szerbiából. Megkérdik tőle, hogy mit akar. Menekül. Szerbiából? Miért? Nem Szerbiából, Afganisztánból. Ok, de most Szerbiában vagy, ott mi a bajod? Ja, ott semmi. Értem. Okmányok? Elvesztek. Ok. Veszélyben van a szerbeknél? Nem, nincs veszély, de szar a kaja és a tábor. Értem. Ok. Ettől még nem lesz menekült. Miért kér menedékjogot Magyarországtól? Mert a fritzeknél van a rokon, hozzá akarok eljutni. Ok. Akkor el kell menni a belgrádi német követségre és menekültvízumot kell kérni. Ha megkapja, már mehet is LEGÁLISAN a merkel valagába! Ha nem adják meg, akkor így járt. Mellesleg, ha a németek nem adják meg, akkor nekünk miért kellene? Szerbiában veszélyben van? Nincs veszélyben. Akkor viszlát! És ennyike. És EGYETLEN EGYEZMÉNYT SEM sértettünk meg!

"hazudsz. nem szerepel."

Ez szerepel a szövegben:

"vagy meghatározott társadalmi csoporthoz tartozása, avagy politikai meggyőződése miatt hazájában üldöztetést szenvedett el, vagy ilyen üldöztetéstől megalapozottan fél"

MEGALAPOZOTTAN, te gyépéharc! És az egyezmény erre is utal amikor azt írja elő, hogy a kérelmezőnek mit KELL IGAZOLNIA! Ha ezt nem tudja (vagy nem akarja) megtenni (ahogy a migrik esetében ez így van), akkor NEM KÖTELES MENEKÜLTKÉNT elismerni és kezelni az adott ország! :-) Szóval ez van, egyhengeres kisautó! Ott van az, csak érteni kellene!

Családtagom ott van lent, ismeri a jogot, ne aggódj! :-)
És a menyasszonya is! Nem 'találomra' küldözgetik el ez a sok koszhadékot a picsába!

Élj a tudattal, ratyimaty! :-)
Na, pá!
B.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.08.27. 23:46:52

@Bravehearth:

"Abban csak olyasmi szerepel, amely szerint 'igazolhatóan' veszélyben lévő emberek esetében lehet őket menekülőként definiálni!"

hazudsz. nem szerepel. és ezt már egyszer el is ismerted. már elismerted, hogy hazudtál, és pofán fostad magad.

"Továbbra is elsunnyogod azt a kitételt is, mely szerint a migrinek hitelt érdemlően IGAZOLNIA kell személyazonosságát, a származási országot, valamint azt, hogy az élete VALÓBAN veszélyben van az ADOTT országban! Nos, ebből lófaszt sem tesznek meg a migrik"

a bevándorlónak ebben közre kell működnie. de semmiféle egyezményben nincs olyan, hogy kell lennie nála útlevélnek, mivel egy menekült esetén oka lehet, hogy nincs útlevele. nincs ilyen sem semmiféle egyezményben. hogy a bevándorlók mit nem csinálnak, azt sem tudod bizonyítani, csak hazudsz már megint.

semmi mást nem csinálsz, te Fideszpatkány, mint, hogy hazudsz, de még arról is hazudsz, hogy mi van idézett szövegekben, amit mindenki olvashat, és látja, hogy hazudsz. ilyen geci patkány is csak olyan náci Fideszes selejt tud lenni, mint te.

hetek óta semmi mást nem csinálsz, mint széthazudod a jó édes kurva anyádat reggeltől estig. ennyit tudtok, ti Fideszes hulladékok!

"vagy meghatározott társadalmi csoporthoz tartozása, avagy politikai meggyőződése miatt hazájában üldöztetést szenvedett el, vagy ilyen üldöztetéstől megalapozottan fél"

no, pont ezt nem vizsgálja meg Orbán, pont ennek igazolására nem ad Orbán LEHETŐSÉGET SEM a menekültstátuszt kérőknek.

semmi mást nem csinálsz, te Fideszpatkány, mint, hogy hazudsz, de még arról is hazudsz, hogy mi van idézett szövegekben, amit mindenki olvashat, és látja, hogy hazudsz. ilyen geci patkány is csak olyan náci Fideszes selejt tud lenni, mint te.

úgyhogy elmész te a jó édes kurva anyádba, te retardált Fideszmajom, hetek óta semmi mást nem csinálsz, mint széthazudod a jó édes kurva anyádat reggeltől estig. ennyit tudtok, ti Fideszes hulladékok!

Bravehearth 2018.08.28. 08:31:10

@math0: "hazudsz. nem szerepel. és ezt már egyszer el is ismerted. már elismerted, hogy hazudtál, és pofán fostad magad."

Szerintem a saját ostobaságod és a szövegértelmezés képességének teljes hiánya tart téged továbbra is fogságban! :-) Mit ismertem el...? Azt hiszem, neked nem csak a magyarsággal, de még a magyar nyelvvel is nagyon komoly problémád van. Továbbra sem frusztrál, te bajod és anyád kudarca. ;-)

"a bevándorlónak ebben közre kell működnie. de semmiféle egyezményben nincs olyan, hogy kell lennie nála útlevélnek, mivel egy menekült esetén oka lehet, hogy nincs útlevele. nincs ilyen sem semmiféle egyezményben. hogy a bevándorlók mit nem csinálnak, azt sem tudod bizonyítani, csak hazudsz már megint."

Egyértelmű kötelme a migrinek, hogy igazolja a személyazonosságát és azt, hogy VALÓBAN igazolható veszély elől menekül! Szerbiában SEMMILYEN igazolható indok sincs a migrik menekülésére. Okmányok nélkül, bemondásra NEM KELL elhinni a migrinek semmit sem! Hazudik valamit (ez a gyakorlat), majd ezt a tranzitban cáfolják (ez a gyakorlat) a megfelelő vizsgálatok során. Ergo megtagadják tőle a belépést. Attól, hogy ez a fajtádnak és a koszhadékoknak nem tetszik, attól ez az eljárás még valid és legitim. Ennyi.

"no, pont ezt nem vizsgálja meg Orbán, pont ennek igazolására nem ad Orbán LEHETŐSÉGET SEM a menekültstátuszt kérőknek."

Dehogynem! Orbán nem vizsgálja, mert nem ez a feladata. A BÁH illetékesei és a szakjogászok és nyelvész szakemberek vizsgálják meg. Amelyik pedig a dróton keresztül próbálkozott, azt nem is kell vizsgálni, vissza kell dobálni a szerb tarlóra.

"úgyhogy elmész te a jó édes kurva anyádba, te retardált Fideszmajom, hetek óta semmi mást nem csinálsz, mint széthazudod a jó édes kurva anyádat reggeltől estig. ennyit tudtok, ti Fideszes hulladékok!"

Na, mi van, 'péhádé'? :-) Elég jelentős mértékű szó- és mondatismétléseket vélek fölfedezni gyermekien ostoba szövegeidben. :-) Ez nem túl 'éttermiségi' viselkedésre és retorikára utal! :-D

De lásd, nem akarlak csak úgy magadra hagyni, ratyimatyi. Ismét segítek:

- Első biztonságos ország alapelve
- Biztonságos országok definíciója és felsorolása
- Menedékkérők kötelmei és a státusz megadásának feltételei
- A tavalyi balliba akció vélhető okai, mely során 'ki akarták terjeszteni' a 'menekültek' FOGALMÁT
- Az ENSZ idei tevékenysége, mely során egy migrációs paktummal kívánják LEVÁLTANI az '51-es egyezményt és ennek vélhető okai

Nos, ha mindezt egymás mellé teszed és levonod a VALÓDI és logikus következtetéseket, máris világosabb lesz dohos kis sötét szobád és talán a tudatod is (én ebben persze nem hiszek)! ;-)

No, és tessék ám idegeskedni ma is! :-D Termeld azt a gyomorsavat, idegeskedj, gúvadjon a szemed, kisautó! :-) És ma is fényesítsd ám ki a diplomád! :-D
Te idióta...
B.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.08.28. 09:59:20

@Bravehearth:

"Egyértelmű kötelme a migrinek, hogy igazolja a személyazonosságát"

HAZUDSZ, nincs ilyen semmiféle egyezményben. a menekültnek nem kell tudnia igazolnia magát. a hivatalnak a bevándorlóval együtt kell igazolnia a bevándorló személyi azonosságát. 1956-ban sem volt a magyar menekülteknél általában útlevél.

semmi mást nem csinálsz, te Fideszpatkány, mint, hogy hazudsz, de még arról is hazudsz, hogy mi van idézett szövegekben, amit mindenki olvashat, és látja, hogy hazudsz. ilyen geci patkány is csak olyan náci Fideszes selejt tud lenni, mint te.

"A BÁH illetékesei és a szakjogászok és nyelvész szakemberek vizsgálják meg."

HAZUDSZ, nem vizsgálják meg. vizsgálás nélkül döntenek.

index.hu/belfold/2018/08/16/tranzitzona_eheztetes/

hetek óta semmi mást nem csinálsz, mint széthazudod a jó édes kurva anyádat reggeltől estig. ennyit tudtok, ti Fideszes hulladékok!

úgyhogy elmész te a jó édes kurva anyádba, te retardált Fideszmajom, hetek óta semmi mást nem csinálsz, mint széthazudod a jó édes kurva anyádat reggeltől estig. ennyit tudtok, ti Fideszes hulladékok!

Bravehearth 2018.08.28. 12:26:17

@math0: "HAZUDSZ, nincs ilyen semmiféle egyezményben. a menekültnek nem kell tudnia igazolnia magát. a hivatalnak a bevándorlóval együtt kell igazolnia a bevándorló személyi azonosságát. 1956-ban sem volt a magyar menekülteknél általában útlevél."

Tehát nem sikerült végiggondolni és követni mindazt a támpontot, amit írtam neked... No, nem is vártam ám mást tőled, te kis picsagyümölcs! ;-)

Hogyne volna! Csak nem érted, vagy nem akarod érteni. 'Bemondásra' senkinek sem kötelme bármit elhinni a migriknek. Az élet azt is bizonyította, hogy hinni nekik ostobaság. Továbbá hazodozol (mily meglepő), több családtagom is kitelepült '56-ban is és egy további még '77-ben. Mindegyiknél ott volt a személyi igazolvány, jogsi és más iratok is. Igazad van, útlevelük nem volt. DE! Igazolni tudták a személyazonosságukat, származásukat, életkorukat és menekülésük indokát. Az '56-osok majd' másfél évig lágerben éltek, a '77-ben kitelepült rokon is hetekig volt vizsgálat alatt a fritzeknél. Állampolgárságot '86-ban kapott. Vagyis simán hülyeségeket, valótlanságokat írogattál.

"semmi mást nem csinálsz, te Fideszpatkány, mint, hogy hazudsz..."

Bla-blablaaa-bla-bla-bla-blaaaaaaaa... Na, nagyjából ennyi értelme van a nyivákolásodnak, ratyimatyi! :-) Mindezek után erősen meglep, hogy te 'péhádés'-nek érzed magad, komolyan mondom, hogy egy egyszerű pékinastól is értelmesebb retorika, komolyabb felfogóképesség és tárgyilagosság várható el! Joggal...! Nagyon egyszerű és ostoba kis idegbaj benyomását kelted! Persze, ez engem mulattat! :-D Poénos olvasgatni a vergődésed! ;-)

"HAZUDSZ, nem vizsgálják meg. vizsgálás nélkül döntenek."

Megvizsgálják! Az, hogy a balliba és sorospatkány firkászgyereknek ez nem tetszik, hogy nem érti meg a 'bemondásra' adott hazugságok elutasítását, az nem a vizsgálat minőségéről szól, hanem a firkászgyerek ostobaságáról és buta balliba naivitásáról! Ez a firkász és a balfasz olvasói (tudod: a fajtád) problémája! Éljetek a tudattal, vagy tőlem akár meg is dögölhettek. :-)

"...hetek óta semmi mást nem csinálsz, mint széthazudod a jó édes kurva anyádat reggeltől estig. ennyit tudtok, ti Fideszes hulladékok!"

Blaaaa-bla-bla-blaaaaaaaaaaa-bla. Ez ismét nagyjából ennyi értelemmel bíró fröcsögésed! :-) Igazi 'éttermiségi' kis ostibenkó gyökér vagy, ratyimatyi! :-D Lassan már inkább szánalmat kezdek érezni irántad, pedig ide nagyon nem akarok ám eljutni! De olyan gyermeteg és ostobán infantilis vagy, hogy az egyszerre gerjeszt röhögést és szánakozó könnyezést. :-) És bármely random jobboldali erő meglepetten röhög föl, ha nyilvánvalóvá válik, hogy a balliba 'éttermiség' tényleg ennyire képes...! Hát legyen. ;-)

Jah, csak szólok, hogy a náci spanyolok épp most deportálják vissza a Ceuta-ba betört migrik csoportjait. Valamiért ők sem akarták őket vizsgálgatni... :-D

Élj a tudattal: a migrik továbbra is ki lesznek baszkodva a határról! Továbbra sem hiszi el nekik értelmes ember a pofátlan hazudozásaikat, továbbra is mehetnek innen a rántott kurva anyjukba! :-) És továbbra is szigorodni fognak a szabályok és minden értelmes ember torkonszarja a fajtád és a te ajvékolásotokat! És továbbra is örömmel tölt el minket, ha ez neked ennyire feldolgozhatatlan trauma és szétkúr tőle az ideg! :-) Fájjon csak, addig jó az országnak, amíg a fajtádnak fáj! Hidd el, jó sokáig fájni fog még! Mentek ti a levesbe a faszságaitokkal együtt! Ahogy a koszos migrik is! ;-) Szokjad a gondolatot, kicsirigó! :-)
Na, pá, ratyimatyi! :-D
B.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.08.28. 12:49:08

@Bravehearth:

"több családtagom is kitelepült '56-ban is és egy további még '77-ben. Mindegyiknél ott volt a személyi igazolvány, jogsi és más iratok is. Igazad van, útlevelük nem volt. DE! Igazolni tudták a személyazonosságukat, származásukat, életkorukat és menekülésük indokát."

Más országokban nincs ám személyi, a jogsi se nem mindenhol hivatalos igazolás, se nem mindenkinek van. És más menekülteknek érthető módon még ez sem volt.

" Igazolni tudták a személyazonosságukat, származásukat, életkorukat és menekülésük indokát."

Persze, molotov-koktéllal a kezükben menekültek.:)

"'bemondásra' adott hazugságok elutasítását"

nincs bemondás, hülyegyerek! jelenleg NEM VIZSGÁLNAK. nem is kérdeznek meg senkit semmiről. ott van a cikkben, ott van a törvény, amelyik így rendelkezik, csak el kéne olvasnod, te retardált, analfabéna barom!

úgyhogy elmész te a jó édes kurva anyádba, te retardált, idióta, elmebeteg, pszichopata, patkány Fideszmajom, hetek óta semmi mást nem csinálsz, mint széthazudod a jó édes kurva anyádat reggeltől estig. ennyit tudtok, ti Fideszes hulladékok!

Bravehearth 2018.08.28. 14:13:29

@math0: "Más országokban nincs ám személyi, a jogsi se nem mindenhol hivatalos igazolás, se nem mindenkinek van. És más menekülteknek érthető módon még ez sem volt."

'ID card' az angolszászoknál is ismert. És a németeknél is létezik az azonosító igazolvány. Rokonét még láttam is gyerekként, mikor először jöttek haza német papírokkal. És az ÖSSZES születési adatuk ott szerepelt bennük! Ergo igazolást nyert az identitásuk, csak utána ismerték el bármilyen körülményüket. És ez a lényeg, ratyimatyi!

"Persze, molotov-koktéllal a kezükben menekültek.:)"

Gyenge és szar humorod van... Jobban áll neked az ostoba fröcsögés és dühöngés, kicsirigó! Molotovval a kezükben meneküljenek át a határon, mikor bármilyen csomag nélkül sokkal nagyobb az esélyük? Persze, tőled 'éttermiségi' ballibától, igazi 'péhádés' gyépéharcostól kár is bármilyen értelmet vagy logikát várni...

"...nincs bemondás, hülyegyerek! jelenleg NEM VIZSGÁLNAK. nem is kérdeznek meg senkit semmiről."

Mivel július elejétől érvényes az új jogszabály, így mi a faszt kérdezősködjenek a migritől (akiknek azóta se nagyon van semmilyen okiratuk), aki Szerbiából menekül? Miért menekül onnan? Veszélyben van? NINCS VESZÉLYBEN! Akkor mi a kurvaanyja elől fut Szerbiából? Miért kellene egyáltalán beengednünk? SEMMI okunk rá.

Továbbá még most is előadhatják a fájdalmukat. Csak nem hisszük el nekik. Továbbá azt egyik buzi kis koszhadék se tudta SOHA indokolni, hogy ugyan mi a rántott qrvaanyja elől kell menekülnie Szerbiából! Nem kell! Tehát beengednünk sem kell. Mivel biztonságos országban van. Napokkal korábban is, de ma reggel is leírtam már neked, hogy semmi okunk sincs a Szerbiából érkezőket menekültként kezelni! Csak hab a tortán, hogy okirataik sincsenek, de korábban is előadhatták a sztorijukat, most is előadják. Továbbá most is vizsgálják a sztorikat! Azt vizsgálják, hogy Szerbiában veszélyben vannak-e valami oknál fogva. Nos, nincsenek. Ezért mehetnek is vissza a faszba! Ez így teljesen valid és legitim eljárás. Persze lehet, hogy ez nem tetszik neked és a migriknek, de hát ez van. Így jártatok, viseljétek el! Mivel családtag ott volt lent, elég jól ismert előttem a sztori. Hiába erőlködsz itt, mint a 'pottyantós' wc-n a folyosó végén, ratyimatyi! ;-)

"ennyit tudtok, ti Fideszes hulladékok!"

Ezt magyarázd a fideszeseknek! Továbbá azt hiszem, továbbra is nagyon komoly problémáid lehetnek a kognitív funkcióiddal, kisautó! Ha jól számolom, immár harmadszorra verték szarrá a fajtádat kétharmaddal! Azt hiszem, bőven tudnak annyit (t.i.: a 'fideszesek'), amivel a fajtádat elzavarták a jó kurva anyátokba és visszarugdostak titeket a nyirkos sötétbe, ahová téged is pottyantott a retek anyád! És azon gondolkodom, hogy ugyan nem tudom, hogy mit és kit értesz 'fideszes' vagy akár náci vagy fasiszta alatt, de azt hiszem, hogy ha egy ilyen magadfajta betegbogár, idegbajos retardált 'péhádé'-s majomfasz ennyire fröcsög rájuk, akkor egész jó arcok lehetnek! Azt hiszem akár a 'fideszes', akár a náci vagy a fasiszta társaság egész jó arcok közössége lehet, ha a fajtád ennyire ki van rájuk akadva! :-) Olvasgatva téged és a fajtád, egyre inkább azt érzem, hogy a 'fideszeseknek' és a náciknak fogok drukkolni! ;-) És ahogy a helyzet alakul, velük sokkal jobb lóra is teszünk! ;-) Akkor is, ha ez a 'fajtátok' egészségére viszonylag 'káros' tud lenni! De, még mindig lehettek migrik, hiszen mindenhol máshol boldogan fogadnának olyan menekülőket, mint te vagy a nyomorék anyád! :-) Csak itt ilyen szar az életetek (szerencsére)... Addig jó a magyaroknak, amíg neked és a szar fajtádnak fáj és ártalmas!
Te gyökér idióta...
B.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.08.28. 14:28:48

@Bravehearth:

"a németeknél is létezik az azonosító igazolvány."

nem kötelező.

"kann durch einen Personalausweis oder einen Reisepass erfüllt werden, wobei der gleichzeitige Besitz beider Dokumente zulässig ist. Daher müssen nur diejenigen Personen einen Personalausweis besitzen, die keinen Reisepass haben."

de.wikipedia.org/wiki/Personalausweis_(Deutschland)

"Molotovval a kezükben meneküljenek át a határon, mikor bármilyen csomag nélkül sokkal nagyobb az esélyük? "

látod-látod. akkor mi a jó édes kurva anyád igazolta egy 1956-os menekültnél szükségszerűen és minden esetben, hogy menekült, amit a menekült magával is tudott vinni?! hogyan is igazolta az 1956-os menekült mindegyike, hogy kétséget kizáróan üldözni fogják a Kádár rendszerben?!

megmondom, sehogy. aki azt mondta, hogy részt vett az ellenállásban, annak elhitték.

"Mivel július elejétől érvényes az új jogszabály, így mi a faszt kérdezősködjenek a migritől"

vesd össze korábbi hazugságodat:

"A BÁH illetékesei és a szakjogászok és nyelvész szakemberek vizsgálják meg."

tehát nem vizsgálják, ha egyszer meg se kérdezik, amit vizsgálni kéne. ez a második eset, hogy elismerted, hogy következetesen és ismételten hazudoztál ezen az oldalon, bele az összes olvasó pofájába. másodszor szartad magad pofán, te kis retardált, idióta, elmebeteg geci, szánalmas, patkány!

mert ti Fideszes patkányok ilyen hazudozó kis korcs faszok vagytok.

úgyhogy elmész te a jó édes kurva anyádba, te retardált, idióta, elmebeteg, pszichopata, patkány Fideszmajom, hetek óta semmi mást nem csinálsz, mint széthazudod a jó édes kurva anyádat reggeltől estig. már kétszer el is ismerted, hogy hazudtál. ennyit tudtok, ti Fideszes hulladékok!

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.08.28. 14:32:29

@Bravehearth:

te írtad:
"a menekült az nem csak 12, de 17 országgal arrébb is menekült. "

és elismerted:

"Mivel július elejétől érvényes az új jogszabály, így mi a faszt kérdezősködjenek a migritől "

elismerted, hogy miközben egy menekült lehet 17 országgal arrébb is menekült, azaz vizsgálni kellene, hogy tényleg menekült-e, aközben a jogszabály azt írja elő, hogy ezt ne vizsgálják, a te szavaiddal: "mi a faszt kérdezősködjenek"

elismered tehát, hogy a jogazsbály sérti az egyezményt.

jé, és az EU elmarasztalása is pontosan ez!

game over, kisköcsög, nagyon pofán szartad magad, bele is fulladtál, kis geci patkány!

Bravehearth 2018.08.28. 15:58:53

@math0: "nem kötelező."

Értem. És 1977-ben sem volt az? Továbbá, ha ott nem kötelező, akkor már nem is várhatják el senkitől, hogy azonosítsa magát hitelt érdemlően? Esetleg nem veszik figyelembe, hogy a származási országban kötelező??? Te tényleg ennyire hülye vagy, ratyimatyi? :-)

"akkor mi a jó édes kurva anyád igazolta egy 1956-os menekültnél szükségszerűen és minden esetben, hogy menekült, amit a menekült magával is tudott vinni?!"

A nála lévő személyi.

"hogyan is igazolta az 1956-os menekült mindegyike, hogy kétséget kizáróan üldözni fogják a Kádár rendszerben?!"

Erre való a hírszerzés és a bevándorlási hatóság, kisköcsög. És személyivel igazolta, hogy magyar állampolgár és addig itt élt. ;-)

"megmondom, sehogy. aki azt mondta, hogy részt vett az ellenállásban, annak elhitték."

Ezt mesélték neked a 'péhádé-képzőben', ratyimatyi? :-) Talán az újdonság erejével hat, de egy nagy lófaszt! Szépen elszállásolták a LÁGERBEN, ahol akár másfél-két évet is lehúzott és aztán ha valahol valaki úgy döntött, hogy oda elmehet, akkor elment. Ha azt találták nála, hogy esetleg hazudott, vagy kollaborált, akkor pedig vizsgálat, kihallgatás, kitoloncolás. Nagyszüleim egyik közeli ismerősét 1961-ben küldték VISSZA Ausztriából! ;-) Itthon aztán persze sittelték... Nos, tudod gyengeelméjű polgártárs, ott nem úgy működött a sztori, ahogy azt te gyermeteg álmodban elképzelted! ;-) És hiába próbálod összemosni az '56-os sztorit a koszhadékokkal, teljesen más történet a kettő!

"vesd össze korábbi hazugságodat:"

Ezt most is vizsgálják! Megsúgom, hogy az állítást, hogy szír-szar, paki, iraki, perzsa vagy valami egyéb koszhadék, azt most is vizsgálják! ;-)

"tehát nem vizsgálják, ha egyszer meg se kérdezik, amit vizsgálni kéne. ez a második eset, hogy elismerted, hogy következetesen és ismételten hazudoztál ezen az oldalon, bele az összes olvasó pofájába. másodszor szartad magad pofán, te kis retardált, idióta, elmebeteg geci, szánalmas, patkány!"

Dehogynem! A kiindulási adatokra vonatkozó állításokat most is vizsgálják! A változás annyi, hogy miután Szerbiából érkeznek, már nem érdekel senkit sem, hogy ott mi a bajuk. Júliusig még ezekkel is foglalkoztak (tökértelmetlenül)! Ergo semmiféle hazudozás nem volt itt, az eljárásrend módosult (nagyon helyesen)! Azt ugyanis ezután is vizsgálni kell, te kis pöcs, hogy az ott kérelmet benyújtó esetleg nem szerb állampolgárságú nigger vagy valami egyéb koszhadék, aki Szerbiában valóban gondban lehet! Nem nagyon van rá esély, de mégis lehetséges forgatókönyv.

"mert ti Fideszes patkányok ilyen hazudozó kis korcs faszok vagytok."

Fostoscsirke! Állj ide elém és mondd a szemembe! ;-) Állj egy szakasz jobbikos elé, brendelratyimatyi és mondd a szemükbe! :-) Kis fostos balliba gecitarisznya...! :-) De jókat röhögök rajtad!!! :-)

Mellesleg tegnap átküldtem ennek a beszélgetésnek a linkjét a családtagomnak. Egyrészt egy szakasznyi határőr-rendőr és egy irodányi idegenrendészeti szakember fogja a hasát rajtad röhögve, továbbá azon a sok faszságon, amit azzal a nyomorult indexes orrtúró firkásznak a cikkével idehánytál! :-) Egyszerűen egy hülye vagy, illetve az egyik jogot végzett idegenrendész hölgy szerint ha te 'péhádés' vagy, akkor azt tuti, hogy a fogyatékaidért kapott extra pontoknak és a minősítők kegyelmének köszönheted, mert nagyjából egy hétéves szintjén ragadt a retorikád, az érzelemkitöréseid és a viselkedésed általában. Vagyis nagyjából egy retardált vagy. Ahogy anyád azt már elsőre is jól látta... ;-)

"már kétszer el is ismerted, hogy hazudtál. ennyit tudtok, ti Fideszes hulladékok!"

A tények ismeretének és a szövegértés képességének hiánya továbbra sem jelenti a másik fél hazugságát! Az csak a te korlátaid bizonyítéka. :-) Ratyimatyi...

"te írtad":
"a menekült az nem csak 12, de 17 országgal arrébb is menekült. "

És utána mit írtam? Azt, hogy az egyezmény szerint ez azt jelenti, hogy NEM KÖTELMED menekültnek elismerned, továbbá NEM KÖTELMED akként kezelned és befogadnod! MEGTEHETED (ahogy a fritzek), de NEM KÖTELMED az egyezmény szerint (segítség: első biztonságos állam alapelve)!

"Mivel július elejétől érvényes az új jogszabály, így mi a faszt kérdezősködjenek a migritől"

Pontosan! Mit érdekeljen bárkit is a migri körülményei Szerbiában? Biztonságos országban van. Pont. Ettől még a származását, személyi adatait megkérdezik és vizsgálják is most is. A körülményeit nem vizsgálják az ADOTT országban, te gyökér. Na, ennyit kellett volna megértened már napokkal ezelőtt is. Nem sikerült. Mily meglepő! Ja, nem. Sebaj... :-)
B.

Bravehearth 2018.08.28. 16:18:31

@math0: "elismerted, hogy miközben egy menekült lehet 17 országgal arrébb is menekült, azaz vizsgálni kellene, hogy tényleg menekült-e, aközben a jogszabály azt írja elő, hogy ezt ne vizsgálják, a te szavaiddal: "mi a faszt kérdezősködjenek""

Sajnos továbbra is azt bizonygatod, hogy egy funkcionális analfabéta vagy. Nem megy a szövegértés. Hát, ez van ratyimatyi... Ennyire voltál képes! :-)

Ha elmenekült otthonról, akkor kettő vagy akár tizenöt országgal arrébb is otthonról menekült lesz. Ez eddig vili? Na, a lényeg az, hogy az első biztonságos állam alapelve szerint a menekültekre vonatkozó eljárás KÖTELME CSAK AZ ELSŐ biztonságos országban áll fönt, jogi szempontból OTT TEKINTENDŐ MENEKÜLTNEK! Az azt követő államban kezelhetik menekültként, de NEM KÖTELEZŐ!!! Befogadhatják, de nincs ilyen kötelme sem a harmadik, sem a tizenhetedik államnak sem! Tehát vizsgálják MINDENHOL a személyazonosságát és a származását, de a körülményeit és azt, hogy otthon valóban veszélyben volt-e az élete, azt csak az első biztonságos államban KELL vizsgálni! Érted, baromarcú? LEHET vizsgálni a többi államban is (ahogy itt is vizsgálták júliusig), de ha ezt már megtagadják, akkor az NEM SÉRTI az egyezményt, mivel már korábban is biztonságos országban volt a migri! Na, ez megvan, kisautó???
Vagyis július óta a Szerbiai körülményeit nem vizsgálják, ergo 'mi a faszt kérdezősködjenek arról tőle'!? Csak ezeket kellett volna fölfognod, kis ratyimatyi!

"elismered tehát, hogy a jogazsbály sérti az egyezményt."

Most vezettem le, hogy nem! Szerinted a 'zunijó' miért 'uniós alapelvekre' hivatkozva indított eljárást és nem konkrét jogszabályi hivatkozással??? Azért, bazdmeg, mert NINCS olyan konkrét jogszabály, amelyet az eljárás sértene! A migri identitását, származását vizsgálják, a szerbiai körülményeit már nem. Ha arra hivatkozva ad be kérelmet, akkor bukó. Ha az otthoni körülményeire hivatkozva, akkor pedig szintén bukó, mivel azok már nem állnak fenn (hiszen nem otthon van)! Amiről te beszélsz, az akkor volna igaz, ha a szerbeknél volna háború, ahogy az '91-ben volt. Említettél is korábban ilyet és akkor utaltam is rá, hogy abban a helyzetben igazad is van! Persze nem tűnt föl, mi??? Arra is utaltam, hogy az egyezmény szövege szerint ma Magyarországra CSAK UKRAJNÁBÓL érkezhetnének MENEKÜLTEK! De ez sem ment át... Ne keseredj el, brendelgecimatyi! Sok ilyen hülyefasz van ám ballibáéknál, mint amilyen te vagy! :-) Nyilván ez nem vigasztal, de legalább tudd, hogy nem vagy egyedül! Kis orrtúró génhibás gyökerek sokan vannak felétek.

"jé, és az EU elmarasztalása is pontosan ez!"

Fentebb levezettem, hogy az eu is 'alapértékekre' hivatkozva fröcsög (hiszen azok konkrétan nem definiált fogalmak, gumiszabályként alkalmazhatóak)! És az egyezmény szövege alapján már három éve nem tudnak megfogni senkit sem! A törököket lehetne, de az ugye nem érdeke sem az uniónak, sem a mutternek!

"game over, kisköcsög, nagyon pofán szartad magad, bele is fulladtál, kis geci patkány!"

Mivel sajnos nagyon korlátolt és kezdetleges a szellemi kapacitásod, illetve ami van, azt sem vagy képes értelmesen kihasználni, így nyugodtan hihetsz bármit, amit akarsz! :-)

Ettől még nem változnak az alábbiak:

- mindenki torkonszarja a fájdalmad, senkit sem érdekelsz
- a migrik továbbra is ki lesznek baszkodva a dróton túlra (nagyon helyesen)
- a fajtád bárhogy is reménykedik, a 'zunijó' nem fog megvédeni az újabb pofáncsúszástól
- továbbra is szigorodni fognak a szabályok és az ellenőrzés is
- továbbra is az Orbán lesz a miniszterelnök
- továbbra is hiába reménykedsz bármiféle irányváltásban
- a nácik továbbra is nyugodtak lehetnek, hiszen a fajtád láthatóan semmiféle kockázatot nem rejt magában rájuk nézve
- megváltás számodra csak a kegyes halál lehet
- továbbra is nagyon jókat röhögök rajtad, immár sokadmagammal

Na, mindezek tudatában dühöngj tovább, ratyimatyi! :-) Örömmel tölt el, hogy bizonyítod, miszerint a balliba értelmiség ennyire képes, vagyis az ostoba, gyermeteg durcáskodásra. Pofa van hozzá, agy nincs. Hang van, de értelem és bátorság az semmi. Márpedig a pofa önmagában kevés! Tolókocsiból nincs rendszerváltás, kis orrtúróbogár! :-) Ott csak billentyűcsapkodás és ordibálás van, amíg anyád ki nem kapcsolja a géped! ;-) Ma délután is jót röhögtem rajtad, kis majomfasz! :-D
Pá!
B.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.08.28. 17:21:56

@Bravehearth: @Bravehearth:

"1977-ben sem volt az? Továbbá, ha ott nem kötelező, akkor már nem is várhatják el senkitől, hogy azonosítsa magát hitelt érdemlően? Esetleg nem veszik figyelembe, hogy a származási országban kötelező??? "

ha országonként és koronként változik, akkor nyilván nem lehet rá egy egységes egyezményt alapítani. és a lényeg itt azon van, te idióta, náci fasz, hogy a menekülteknél különösen lehetséges, hogy nem tudják igazolni magukat, hiszen menekültek. tehát nem lehet ez az általános elvárás, te elmebeteg retardált!

"A nála lévő személyi."

pár évvel korábban vezették be, egy csomó menekültnél nem volt. és ez teljesen esetleges dolog, hogy éppen pár évvel előtte bevezették Magyarországon. korábban nem volt.

"Erre való a hírszerzés és a bevándorlási hatóság, kisköcsög. És személyivel igazolta, hogy magyar állampolgár és addig itt élt. ;-)"

1) megint sikerült pofán szarnod magad: "hírszerzés és a bevándorlási hatóság" tehát nem a menekült maga, te faszfej!
2) valójában az osztrákok nem jártak utána minden embernek, és az 1956-os menekültek között nagyon sokan voltak, akiknek csak nem tetszett a rendszer, kihasználták az alkalmat, hogy disszidáljanak, pedig semmiben nem üldözték ténylegesen őket. az osztrákok meg egyszerűen elfogadták, hogy minden magyar bevándorló menekült, mert a rendszer olyan, mert forradalom volt előtte. azt, hogy Józsi volt-e lövészárokban a Széna téren, azt az osztrák hatóságok nem tudták, és nem is akarták konkrétan ellenőrizni.

"A menekülttáborokban felvett, összességében több ezer oldalra rugó strukturált mélyinterjúk nem bizonyultak reprezentatívnak sem a magyar társadalomra, sem a menekültekre nézve, így a meglehetősen terjedelmes korpusz néhány résztanulmánytól eltekintve feldolgozatlan maradt, és egészen 1990-ig felejtésre ítélve hevert a Columbia Egyetem kézirattárában. "

server2001.rev.hu/msite/index.asp?id=5

ebből tök nyilvánvaló, hogy még egy teljes és részletesebb személyi adatokat tartalmazó adatbázis sem volt, nemhogy vizsgálat.

Van ezen az oldalon pár interview, és általában semmiféle politikai indíték nincs, igazából a menekülteket nem üldözték, mégis elfogadták őket menekülteknek:

"szóval persze ő kioktatott annyiban, hogy mondta, hogy ha idejövünk, akkor nehogy azt mondjam, hogy a család miatt hagytam el Magyarországot, hanem politikai üldözés ért, de valóságban szó se volt erről. Azon kívül, hogy nem járhattam középiskolákba, én nem éreztem semmiféle üldözést."

pár hét után kiengedték Bécsbe, mindenféle vizsgálat nélkül.

"miután Szerbiából érkeznek, már nem érdekel senkit sem, hogy ott mi a bajuk."

tehát nem vizsgálják, hogy üldözik-e, nem vizsgálják, hogy ténylegesen menekült-e. ez volt a kérdés, és te ezt tökéletesen beszoptad, idióta náci!

"Azt, hogy az egyezmény szerint ez azt jelenti, hogy NEM KÖTELMED menekültnek elismerned, továbbá NEM KÖTELMED akként kezelned és befogadnod!"

hazudsz, semmi ilyen nincs az egyezményben, és az idézett szövegedben.

már háromszor elismerted, hogy hazudtál, pofán fostad magad. ti Fideszes patkányok ilyen hazudozó kis korcs faszok vagytok.

úgyhogy elmész te a jó édes kurva anyádba, te retardált, idióta, elmebeteg, pszichopata, patkány Fideszmajom, hetek óta semmi mást nem csinálsz, mint széthazudod a jó édes kurva anyádat reggeltől estig. már kétszer el is ismerted, hogy hazudtál. ennyit tudtok, ti Fideszes hulladékok!

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.08.28. 17:24:05

@Bravehearth: "első biztonságos állam alapelve szerint a menekültekre vonatkozó eljárás KÖTELME CSAK AZ ELSŐ biztonságos országban áll fönt, jogi szempontból OTT TEKINTENDŐ MENEKÜLTNEK! "

HAZUDSZ, NINCS ILYEN AZ EGYEZMÉNYBEN.

már háromszor elismerted, hogy hazudtál, pofán fostad magad. ti Fideszes patkányok ilyen hazudozó kis korcs faszok vagytok.

úgyhogy elmész te a jó édes kurva anyádba, te retardált, idióta, elmebeteg, pszichopata, patkány Fideszmajom, hetek óta semmi mást nem csinálsz, mint széthazudod a jó édes kurva anyádat reggeltől estig. már kétszer el is ismerted, hogy hazudtál. ennyit tudtok, ti Fideszes hulladékok!

Bravehearth 2018.08.28. 18:07:49

@math0: "HAZUDSZ, NINCS ILYEN AZ EGYEZMÉNYBEN."

Fogyatékos! :-) Ostoba vagy.

Az 'első biztonságos állam alapelve' fogalmat kellene megértened. Nem fogod. Sajnos egy gyengeelméjű ostoba retek vagy, brendelmatyi...! Te kis ratyi... ;-)

"már háromszor elismerted, hogy hazudtál..."

Már három? Nem tíz? Vagy tizenkettő...? :-D Legyen tizenöt! :-D Mennyei Atyám! Ekkora egy nyomorult ostoba vadbarmot, mint te, ratyimatyi! :-D

Nem emlékszem, hogy bármit is el kellett volna ismernem. Eddig csak az jött át, hogy képtelen vagy szöveget értelmezni, illetve halvány lila gőzöd sincs a menedékjogi eljárásról és arról, mit jelent a 'menekült' és milyen kötelmek vannak velük szemben. Persze ez önmagában nem baj, sőt az sem, hogy ennek ellenére magabiztosan állítod a baromságaid. Tedd! :-) Nem én tűnök segghülyének...

" ti Fideszes patkányok ilyen hazudozó kis korcs faszok vagytok."

Állj oda a 'fideszesek' elé és mondd a szemükbe! Ha mákod van, rád néznek és megszánnak, látják, hogy az ÉLET a te legnagyobb büntetésed, ratyimatyi! :-) Nyilván szánalomból (vagy kibaszásból?) nem fogják kitaposni a beled vagy nem rúgják szarrá a szád! :-) Élj soká, szenvedj és kínlódj!

(Csak jelzem, hogy 'péhádés' értelmiségiként azt azért tudhatnád, hogy a Fidesz, mint a párt neve tényleg nagybetűvel írandó, de a 'fideszes', mint jelző már melléknév, ergo az kisbetűvel kellene írnod! Diploma mellé, gondolom alap a magyar nyelv helyes használata még írott formában is. Vagy nem?)

"úgyhogy elmész te a jó édes kurva anyádba, te retardált, idióta, elmebeteg, pszichopata, patkány Fideszmajom, hetek óta semmi mást nem csinálsz, mint széthazudod a jó édes kurva anyádat reggeltől estig. már kétszer el is ismerted, hogy hazudtál."

Ajjaj! Most belezavarodtál, kancsóka! Most akkor már csak kétszer? Nem is háromszor? Hogy számolod? :-) Mintha zavart éreznék a balliba erőtérben, ratyimatyi! :-) Elemi matek? Decimális számrendszer sincs már meg? Hát hogy vigyázol így szegín' migrik jogaira, kispatkány? :-D
És még mindig nagyon egysíkú és buta a retorikád. Ahogy az érvelésed, a logikád, a helyesírásod, az általános ismereteid... Te jó ég! Van, amiben esetleg komolyan lehet téged venni? Talán egy génkísérlet alanyaként még jó lehetnél valamire...! ;-) Áh, mégsem. Még a végén egy betegséget vagy szindrómát neveznének el rólad és akkor a szar neved akkor is fennmaradna, mikor értelmetlen és szánalmas vergődésed a megváltó halál üdvében véget érne e világon! :-)
Na, olvasgass vagy szólj anyádnak, hogy verje ki neked, legyen egy nyugis délutánod, ratyimaty! :-) Remélem az Égiek kegyesek lesznek hozzád! Vagy, nem. Inkább mégse! :-D
B.

Bravehearth 2018.08.28. 21:51:27

@Bravehearth: "ha országonként és koronként változik, akkor nyilván nem lehet rá egy egységes egyezményt alapítani. és a lényeg itt azon van, te idióta, náci fasz, hogy a menekülteknél különösen lehetséges, hogy nem tudják igazolni magukat, hiszen menekültek. tehát nem lehet ez az általános elvárás, te elmebeteg retardált!"

Tehát 'bemondásra' kell elhinni a nyomorukat? Hm... Hát egy faszt! A szíreknél, Irakban, Iránban, Marokkóban is működik, vagy működött kitűnő államigazgatás és apparátus. Egyértelműen azonosítható volt minden személy. Nos, amiről te beszélsz, az az, hogy bármiféle koszhadék odajön a dróthoz és behazudik valamit. És ezt szerinted 'bemondásra' el kell hinnünk! Még az egyezmény szerint sem! Ennyi ahmed, aki mind Aleppóból jött és január elsején született? Faszt! Semmi másra nem kellett ezeknek a menekültstátusz, csak arra, hogy kihasználják a rendszer kiskapuit és továbbhúzzanak merkel valagába! Ez a lehetőség zárult be, emiatt fáj és nyüszít az összes fajtádbéli balliba. Hát nyüszítsetek! :-)

"megint sikerült pofán szarnod magad: "hírszerzés és a bevándorlási hatóság" tehát nem a menekült maga, te faszfej!"

Diplomavirág! Te továbbra sem érted a magyar szót! A menetrend szerint a hatóság megkérdezi a migrit, ha az nem tudja igazolni magát. A migri hazudik valamit, amit a hírszerzés és/vagy a bevándorlási hatóság igazol vagy cáfol. Nem maga a migri vizsgál, én sem ezt írtam, te picsagyümölcse! A migri válaszol a kérdésekre, ha nincs nála semmi. Július előtt még egyéb körülményekre is érdeklődtek, azóta már nem. De az azonosítás alapvető. Egy szerbiai albán LEHET MENEKÜLT a szerb-magyar határon, de egy szír-szar már nem! Nos, ez csak az azonosítási eljárás során derülhet ki, te balfasz! És ezt MOST IS vizsgálják, baromarcú!

"valójában az osztrákok nem jártak utána minden embernek, és az 1956-os menekültek között nagyon sokan voltak, akiknek csak nem tetszett a rendszer..."

Nem voltam ott, ahogy te sem! És az sem, aki ezt állítólag 'kutatta'! Családtagom ott volt. Átélte. Én neki hiszek veled és a többi balliba kutatóval ellentétben! Azt hiszem, ez alap.

"tehát nem vizsgálják, hogy üldözik-e, nem vizsgálják, hogy ténylegesen menekült-e. ez volt a kérdés, és te ezt tökéletesen beszoptad, idióta náci!"

Így van, ezt NEM KELL vizsgálniuk, hiszen Szerbia biztonságos országnak tekinthető. Mit szoptam be, agyhalott? :-) Tényleg nem érted a szöveget, mi? Mondd már el, hogy egy szír miért kellene meneküljön Szerbiából???

"hazudsz, semmi ilyen nincs az egyezményben, és az idézett szövegedben."

Csak te vagy segghülye értelmezni egy szöveget. Az 'első biztonságos ország elve' továbbra is érvényes. :-) Ez a fájdalma a niederpatkánynak és annak a görög avragecinek is. Ezért akarják az egyezményt felváltani egy másik megállapodással, melyben a 'menekült' fogalmát is kiterjesztenék. De ezt ugye alá is kellene írnia az államoknak és a magyar kormány nem olyan balfasz, hogy egy ilyenbe belemenjen! :-)

"már háromszor elismerted, hogy hazudtál, pofán fostad magad."

Kétszer, háromszor, ötször, tízszer? :-D Nos, ez mind arra az EGYETLEN tényre vezethető vissza, hogy sajnos nincs meg a képességed az adott szöveg értelmezésére. :-) Ha ezt hatszor vetem a szemedre, akkor nyilván hétszer hazudtam, igaz? :-) Hát, kedves 'ratyimatyi', az a brendelbaszott qrvaanyád se nagyon tud szerintem kiigazodni rajtad! Szerintem minden este elgondolkodik azon, hogy vajon miért nem fojtott meg, amíg lehetett! Én a helyedben félve aludnék ám el! ;-)

"úgyhogy elmész te a jó édes kurva anyádba, te retardált, idióta, elmebeteg, pszichopata, patkány Fideszmajom, hetek óta semmi mást nem csinálsz, mint széthazudod a jó édes kurva anyádat reggeltől estig. már kétszer el is ismerted, hogy hazudtál. ennyit tudtok, ti Fideszes hulladékok!"

Blabblaaaaa-bla-blaaa-bla. Na, ennyit írtál ismét. :-)

Néhány konkrétum, amit próbálj meg megválaszolni:

- ha ennyire igazad van, miért csináltak hülyét tavaly a 'populista' jogászok a niederpatkányból és balliba cimboráiból?
- ha ennyire egyértelmű az egyezmény szerinti kötelezettség, miért nem KONKRÉT jogszabályra hivatkozva indított eljárást a 'zunijó'?
- egy random migrinek miért kell menekülnie Szerbiából vagy Horvátországból?
- ha a migri nem is ide akar jönni, hanem a merkel valagába, itt csak alibiből adja be a kérelmét, akkor miért kellene beengednünk?
- ha a fritzek sem adnak neki menekültvízumot, nekünk ugyan miért kellene?
- kinek jó az, ha ide bármilyen indokkal beengedünk ezerszámra nigger és/vagy muszlim hordákat?
- ha a dróton átlógott és elkapták, akkor ugye már bűncselekményt követett el, ennek ellenére visszakísérik és bejöhet a tranzitba! Pedig már bűncselekményt követett el! Ez szerintem eléggé 'humánus' eljárásnak tekinthető egy bűnelkövetővel szemben. Nem tartod ezt furcsának?

Térj napirendre a tények fölött! Migrinek itt szerencsére nem terem babér és ez még nagyon sokáig így is marad (reméljük)! Csak magadnak ártasz vele, ha nem tudod kezelni. Persze, nekem mindegy!
B.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.08.29. 01:48:18

@math0: már háromszor elismerted, hogy hazudtál, pofán fostad magad. ti Fideszes patkányok ilyen hazudozó kis korcs faszok vagytok.

úgyhogy elmész te a jó édes kurva anyádba, te retardált, idióta, elmebeteg, pszichopata, patkány Fideszmajom, hetek óta semmi mást nem csinálsz, mint széthazudod a jó édes kurva anyádat reggeltől estig. már háromszor el is ismerted, hogy hazudtál. ennyit tudtok, ti Fideszes hulladékok!

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.08.29. 01:48:51

@Bravehearth: már háromszor elismerted, hogy hazudtál, pofán fostad magad. ti Fideszes patkányok ilyen hazudozó kis korcs faszok vagytok.

úgyhogy elmész te a jó édes kurva anyádba, te retardált, idióta, elmebeteg, pszichopata, patkány Fideszmajom, hetek óta semmi mást nem csinálsz, mint széthazudod a jó édes kurva anyádat reggeltől estig. már háromszor el is ismerted, hogy hazudtál. ennyit tudtok, ti Fideszes hulladékok!

Bravehearth 2018.08.29. 16:08:06

@math0: Korán ébredtél, ratyimatyi! :-) Vagy anyád nélkül éjjel odakúsztál a gép mellé? No mindegy...

"már háromszor elismerted, hogy hazudtál, pofán fostad magad. ti Fideszes patkányok ilyen hazudozó kis korcs faszok vagytok."

Dehogy háromszor, ötször, hússzor, sőt! Kétszázszor, te kretén! :-) Ahányszor képtelen vagy fölfogni azt, amit a másik oldal ír neked, annyiszor hazudnak neked, igaz? :-) Sebaj, ratyimatyi! Te kis 'péhádés' szerencsétlen...! :-)
Egyszerűen egy hülye vagy, azok közül is abból az alfajból, aki 'péhádés'-nak hiszik magukat, csak mert egyszer ki tudtak bújni a trükkös kabátból. :-) Nem baj, élj soká, mert számodra maga az élet a legnagyobb büntetés! Akkor is, ha önmagad föl sem fogod, hogy ez mit jelent! Sajnos tényleg tökhülye vagy hozzá. Jó is ez így. Nem elég neked, hogy a másik oldalon is segghülyének néz már, aki csak arra jár? Érdekes dolog ez a magamutogató ostobaságod, de akkor legalább figyelj jobban az írott szövegre, te kis betyárkörte!

"úgyhogy elmész te a jó édes kurva anyádba, te retardált, idióta, elmebeteg, pszichopata, patkány Fideszmajom, hetek óta semmi mást nem csinálsz, mint széthazudod a jó édes kurva anyádat reggeltől estig. már háromszor el is ismerted, hogy hazudtál. ennyit tudtok, ti Fideszes hulladékok!"

Ajjaj, ratyimatyi! Már nekem kínos ez a fantáziátlan szövegismétlésed. Így már nem is vagy olyan szórakoztató sem. Ne érts félre, továbbra is csak röhögni tudok rajtad, ahogy elképzelem gúvadó szemed és a csupa nyál monitorod... :-) Talán még föl is borulsz néha a tolószékedben! :-D

És ha már diploma: tudod, a mellékneveket még mindig kisbetűvel írjuk, ha nem mondatkezdésről van szó! ;-) Egyszer talán képes leszel majd megtanulni. Persze, hanem, hát nem.
Na, nézz inkább pornót, nyugisabb lesz a délutánod, kiskancsó!
Pá, te idióta!
B.

- IGNORE -

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.08.29. 19:17:47

@Bravehearth: már háromszor elismerted, hogy hazudtál, pofán fostad magad. ti Fideszes patkányok ilyen hazudozó kis korcs faszok vagytok.

úgyhogy elmész te a jó édes kurva anyádba, te retardált, idióta, elmebeteg, pszichopata, patkány Fideszmajom, hetek óta semmi mást nem csinálsz, mint széthazudod a jó édes kurva anyádat reggeltől estig. már háromszor el is ismerted, hogy hazudtál. ennyit tudtok, ti Fideszes hulladékok!

Bravehearth 2018.08.29. 19:27:20

@math0: "már háromszor elismerted, hogy hazudtál, pofán fostad magad. ti Fideszes patkányok ilyen hazudozó kis korcs faszok vagytok."

Nem háromszor! Tizenháromszor, retardált betegbogár! :-) Ennyi alkalommal bizonyosan nem sikerült szöveget értelmezned, ratyimatyi! :-) Ilyen ez a 'péhádés' élet! Folyton kibasznak veled, mi? ;-)

"úgyhogy elmész te a jó édes kurva anyádba, te retardált, idióta, elmebeteg, pszichopata, patkány Fideszmajom, hetek óta semmi mást nem csinálsz, mint széthazudod a jó édes kurva anyádat reggeltől estig. már háromszor el is ismerted, hogy hazudtál. ennyit tudtok, ti Fideszes hulladékok!"

Ez már csak egy százszor ismételt, inflálódott fröcsögéshalmaz a retkes klaviatúrádról. Nem méltó egy 'éttermiségihez'... Már az 'éttermiség' sem a régi, benned sem lehet bízni, kis rágcsáló... Ilyen ez. Együtt tudunk élni vele.
B.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.08.29. 21:01:41

@Bravehearth: na, még az "IGNORE " is hazugság volt tőled.

Bravehearth 2018.08.29. 21:56:33

@math0: Ha valaki téged olvas, sokkal jobban fogja kedvelni a nácikat, fasisztákat, a Fideszt, Orbánt, mint azt a legdurvább agymosás eredményezné! Te vagy a kormány legjobb kampányfogása, komolyan! Tényleg! Nem ők fizetnek téged, ratyimatyi? :-) Minden igyekezeted ellenére te inkább hozod a kormánynak a szavazatot és a szimpátiát, mint rombolnád azt! :-D

Számodra a legsúlyosabb büntetés maga az élet! És én ennek örülök, mert tudom, hogy minden napod fáj, minden napod kín. Élj soká, ratyimatyi! Élj soká és írj sokat! :-D
Idióta... Lol...!
B.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.08.29. 22:20:45

@Bravehearth: már háromszor elismerted, hogy hazudtál, pofán fostad magad. ti Fideszes patkányok ilyen hazudozó kis korcs faszok vagytok.

úgyhogy elmész te a jó édes kurva anyádba, te retardált, idióta, elmebeteg, pszichopata, patkány Fideszmajom, hetek óta semmi mást nem csinálsz, mint széthazudod a jó édes kurva anyádat reggeltől estig. már háromszor el is ismerted, hogy hazudtál. ennyit tudtok, ti Fideszes hulladékok!

Bravehearth 2018.08.30. 05:41:46

@math0: Problémád van a szövegértéssel, a retorikával, alapvető helyesírással és láthatóan egy gyakorló elmebeteg vagy. :-)

A legalapvetőbb tényeket is rögzítettük már. Örömmel látom, hogy továbbra is idegbeteg vagy és szarul érzed magad. Nagggggggyyyon helllllllyes! :-) Jól van ez így! Örömmel látom, hogy szétbasz az ideg. :-) És örömmel látom, hogy neked nagyon fáj az élet és a legnagyobb büntetés számodra az, ha egy újabb nap virrad arra a bánatverte arcodra, ratyimaty! :-) Élj soká, szenvedj és kínlódj, vonyíts és fájjon!!! Addig jó nekünk, amíg te szenvedsz! Csak ne dögölj, nem érdemelsz megváltást, te parazita!
B.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.08.30. 09:15:01

@Bravehearth: már háromszor elismerted, hogy hazudtál, pofán fostad magad. ti Fideszes patkányok ilyen hazudozó kis korcs faszok vagytok.

úgyhogy elmész te a jó édes kurva anyádba, te retardált, idióta, elmebeteg, pszichopata, patkány Fideszmajom, hetek óta semmi mást nem csinálsz, mint széthazudod a jó édes kurva anyádat reggeltől estig. már háromszor el is ismerted, hogy hazudtál. ennyit tudtok, ti Fideszes hulladékok!

És nyugi, jobban élek, mint amiről te álmodozol. Jobban élek, mint Orbán, vagy Mészáros, mert köztörvényes, ostoba parasztok nem élhetnek igazán jól, akármennyit lopnak.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.08.30. 09:18:22

@Bravehearth: ti sok millió ártatlan embert gyűlöltök, mert elbasztátok az életeteteket, ti Fideszes idióták! Ültök a szaros kis tyúkólatokban a 4 elemitekkel, és elbaszott életetekkel, és olyan emberek millióit gyűlölitek, akiket nem ismertek, semmi dolgotok velük. Kell-e ennél jobb bizonyíték az elbaszott életetekre?! Kell-e ennél nagyobb bizonyíték arra, hogy a hülyeségetek nyomorba dönt titeket?!

Bravehearth 2018.08.30. 19:39:30

@math0: "már háromszor elismerted, hogy hazudtál, pofán fostad magad. ti Fideszes patkányok ilyen hazudozó kis korcs faszok vagytok."

Ugyan, ratyimatyi! :-) Te nem tudsz szöveget értelmezni. És az is igaz, hogy itt tényleg büntetlenül kiélheted a frusztrációid, hiszen itt nem basznak azonnal agyhelyen! Ne érts félre, értem én, hogy egy visszamaradott, sérült, retardált selejt vagy. Mindenütt van ilyen. Ettől még lehetnél nagy EMBERILEG. Nos, nem jött össze. Sajnos nem csak a tested szar, embernek is egy rakás szar vagy. Beteg lélek, gyönge elme. És nem születésed okán rühell a többi ember, hanem azért, amilyennél lettél és ami vagy. Ez van, ratyimatyi! :-) Élj soká ezzel a tudattal!

"És nyugi, jobban élek, mint amiről te álmodozol."

:-D Nézd, nagyjából pont szarok rá, hogy hogyan élsz. Ahogy hosszú napok óta olvasom a balfaszságaid, én csak egy lelki és szellemi nyomorban tengődő, szerencsétlen betegbogarat látok! Azt hiszem, te még Bora Borán is szarul éreznéd magad a fűszoknyások között, ott is ugyanaz lennél, mint otthon a tolókocsiban.

"ti sok millió ártatlan embert gyűlöltök..."

Aki rászolgált, aki tett érte és aki úgy viszonyult hozzánk, azt nem kell szeretnünk. Gyűlölhetjük is őket, Istentől való jogunk! Továbbá nem mi megyünk az ő házukba, ők jönnek a miénkbe! És ez nagyon nem mindegy. Akkor sem, ha fingod sincs, miről írok!

"mert elbasztátok az életeteteket, ti Fideszes idióták!"

Na, te művelt, okos balfasz! Melléknevet se tudsz helyesen leírni, de osztanád az észt? Csak óvatosan, így se jutott túl sok neked, gyógyegér! Hm... Épp úgy tűnhet, hogy egy fideszes elbaszta az életét? Nézd, ha semmit nem is csinált jól egy fideszes, azért az általa támogatott erők immár harmadszor verték szarrá az ellenzéket kétharmaddal! És ez akkor is igaz, ha minden mást elbasztak az életükben. Tekintve azonban a támogatottságukat és az eredményeiket, azt hiszem, hogy elég sok random fideszes ma sokkal gondtalanabb és boldogabb, mint a fajtádbéli balliba rágcsálók! ;-)

"Ültök a szaros kis tyúkólatokban a 4 elemitekkel, és elbaszott életetekkel, és olyan emberek millióit gyűlölitek, akiket nem ismertek, semmi dolgotok velük."

Egyrészt, ha minden tipped úgy jön be, ahogy ez, akkor semmiképp se foglalkozz szerencsejátékkal (sem)! ;-) Másrészt szerintem te inkább ne értekezz gyűlöletről és gyűlölködésről! Azt hiszem a Fidesz nem is találhatna nálad megfelelőbb 'reklámarcot', miért nem érdemes a fajtádtól bármiféle értelmes eredményt várni! Továbbá az is sikerül elérned, hogy minél hangosabban és idegbajosabban szidalmazod a nácikat és a fasisztákat, a téged olvasók között annál inkább szimpatikusak, talán még támogatandónak is fognak tűnni! Mert akiket egy ilyen magadfajta betegbogár ennyire gyűlöl és szapul folyamatosan, azok nem is lehetnek olyan rossz arcok! ;-) Tudod, más esetleg ezt pénzért végzi ám a kormánynak! :-D Te meg az ideg által szétkúrva itt ingyen reklámozod a fajtád hülyeségét...! Röhej! Komolyan!

"Kell-e ennél jobb bizonyíték az elbaszott életetekre?!"

Az a gond, ratyimatyi, hogy mindez a te elbaszott életedet bizonyítja. És a fájdalmas frusztrációdat. Persze, ez engem mulattat, én ma is jókat röhögtem rajtad, te 'művelt' félnótás! :-D

"Kell-e ennél nagyobb bizonyíték arra, hogy a hülyeségetek nyomorba dönt titeket?!"

Azt hiszem, hogy nincs nagyobb szellemi, lelki nyomor annál, amiben te leledzel! Élj így nagyon sokáig, kis rágcsáló! :-)
B.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.08.30. 20:29:19

@Bravehearth:

""ti sok millió ártatlan embert gyűlöltök..."

Aki rászolgált, aki tett érte és aki úgy viszonyult hozzánk, azt nem kell szeretnünk. Gyűlölhetjük is őket, Istentől való jogunk!"

A jó édes kurva anyád szolgált rá arra, hogy megerőszakolják, miközben téged hozzászegeztek egy machetevel.

Nem is ismered őket, te náci patkány! Nem tudod, hogy egyenként kik ők, és mit csináltak. Hogy a jó édes kurva anyádban szolgálhattak volna rá valamira, ha fingod nincs, hogy egyenként kik ők, és egyenként mit tettek?!

" Továbbá nem mi megyünk az ő házukba"

Mi is megyünk az ő házukba, és mások házába is.

már háromszor elismerted, hogy hazudtál, pofán fostad magad. ti Fideszes patkányok ilyen hazudozó kis korcs faszok vagytok.

úgyhogy elmész te a jó édes kurva anyádba, te retardált, idióta, elmebeteg, pszichopata, patkány Fideszmajom, hetek óta semmi mást nem csinálsz, mint széthazudod a jó édes kurva anyádat reggeltől estig. már háromszor el is ismerted, hogy hazudtál. ennyit tudtok, ti Fideszes hulladékok!

És nyugi, jobban élek, mint amiről te álmodozol. Jobban élek, mint Orbán, vagy Mészáros, mert köztörvényes, ostoba parasztok nem élhetnek igazán jól, akármennyit lopnak.

Bravehearth 2018.08.30. 21:19:29

@math0: Beteg vagy te, kis rágcsáló! Állj elém, egyszer legyél ember szánalmas életedben és mondd a szemembe!!! :-) Kelj föl a monitorod mögül, brendelgeciputtony ratyimatyi! ;-)

"Mi is megyünk az ő házukba, és mások házába is."

Nem tudom, te hová és kihez mész, ez legyen a te bajod. Hozzád is menjen az, akit csak akarsz. De máshoz ne akard meghatározni, te patkány!

A decimális számrendszer most sem megy még, mi? :-)
Baromarcú...
B.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.08.30. 22:44:23

@Bravehearth: Mi, magyarok is megyünk az ő házukba, és mások házába is. Sok százezer magyar migráns van külföldön. Most a ténylegesen kivándorlókról beszélek.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.08.30. 22:44:51

@Bravehearth: Mi, magyarok is megyünk az ő házukba, és mások házába is. Sok százezer magyar migráns van külföldön. Most a ténylegesen kivándorlókról beszélek. Ezt látom, nem sikerült elsőre felfognod, te katatóniás elmebeteg!

Bravehearth 2018.08.31. 08:35:07

@math0: "Mi, magyarok is megyünk az ő házukba, és mások házába is."

Papírokkal. Szaktudással, integrálódás szándékával.

"Sok százezer magyar migráns van külföldön. Most a ténylegesen kivándorlókról beszélek."

Kint vannak, DOLGOZNAK, integrálódtak. Megtanulták a nyelvet. És nem kívánják kiirtani a befogadó ország lakosságát, nem akarják megtéríteni őket és kunhalmokkal teleszórni a köztereiket. Csak ennyit kellett volna fölfognod, de csak az ostoba 'magyarozásig' jutottál. Rólad szól.

"Ezt látom, nem sikerült elsőre felfognod, te katatóniás elmebeteg!"

Ismét bizonyítottad, hogy egy igazi 'péhádés' ostoba gyökér vagy, szánalmas 'éttermiségi' vadbarom. Mi a különbség egy koszhadék migri és egy magyar kivándorló között... Nem csak ránézésre!

Mivel sajnos továbbra sem mutatod semmi jelét annak, hogy akár az értelmes gondolkodásra, akár a logikus következtetések levonására, akár a viszonyításra képes volnál, továbbá a retorikád is egy röhejesen gyermeteg szinten ragadt, ezen a ponton már sajnos untatsz is. Bár örömmel olvasom szenvedésed és örülök a fájdalmadnak, de már nem szórakoztatsz annyira, hogy időt pazaroljak rád. Fölösleges. Elég a tudat, hogy te ma is és holnap is és holnapután is nagyon szarul fogod érezni magad! :-D És ez jó! Akkor jó a világ, ha neked szar! Maradjon is így, amíg ki nem száll retkes és szánalmas testedből az a beteg lelked...! ;-) Ne félj, azért az a verés valahonnan biztos meg fog találni, te kis ratyimatyi! Az 'Égiek' nem felejtenek! Ahogy a fehér ember sem!
B.

- finally IGNORE -

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.08.31. 10:39:17

@Bravehearth:

""Mi, magyarok is megyünk az ő házukba, és mások házába is."

Papírokkal. Szaktudással, integrálódás szándékával."

Sem az összes magyarrúl nem tudod ezt, sem az összes menekültről nem tudod az ellenkezőjét, és ráadásul mindkélt esetben van iylen is, és olyan is. Te mégis a menekülteket gyűlölöd, mindet, kivétel nélkül, anélkül, hogy tudnád ezeket róluk. Nem is tudhatod. És emlékeztetnélek, hogy Orbánék pont azt rendelték el, hogy mindezt meg se vizsgálják. Menekültek jönnek a tranzitzónába, papírokkal is, szaktudással is, integrálódás szándékával is, és a törvény szerint Orbánék meg se vizsgálják őket, te meg gyűlölöd őket.

Mert egy elmebeteg náci vagy.

"Kint vannak, DOLGOZNAK, integrálódtak. Megtanulták a nyelvet. És nem kívánják kiirtani a befogadó ország lakosságát, nem akarják megtéríteni őket és kunhalmokkal teleszórni a köztereiket. Csak ennyit kellett volna fölfognod, de csak az ostoba 'magyarozásig' jutottál. Rólad szól."

Ezeket sem tudod sem a magyarokról egyenként, se a menekültekről egyenként. A magyarok között dehogynam, van olyan is, aki meg akarja téríteni keresztény hitre az ateistákat. A magyarok között dehogynam, van bűnöző is, gyilkos is. A magyarok között is van, aki nem akar integrálódni, nem dolgozik.

"Mi a különbség egy koszhadék migri és egy magyar kivándorló között... "

Egyenként? Fogalmad sincs, mert egyiket se ismered. Fingod nincs róla, nem is lehet róla tudásod. De az egyikről ezt hiszed, a másikról azt, mert egy rohadék, büdös náci vagy.

"- finally IGNORE -"

ezt még hányszor játszod el, te elmebeteg, idióta?!

már háromszor elismerted, hogy hazudtál, pofán fostad magad. ti Fideszes patkányok ilyen hazudozó kis korcs faszok vagytok.

úgyhogy elmész te a jó édes kurva anyádba, te retardált, idióta, elmebeteg, pszichopata, patkány Fideszmajom, hetek óta semmi mást nem csinálsz, mint széthazudod a jó édes kurva anyádat reggeltől estig. már háromszor el is ismerted, hogy hazudtál. ennyit tudtok, ti Fideszes hulladékok!

És nyugi, jobban élek, mint amiről te álmodozol. Jobban élek, mint Orbán, vagy Mészáros, mert köztörvényes, ostoba parasztok nem élhetnek igazán jól, akármennyit lopnak.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.08.31. 12:51:31

@Bravehearth: olyan konkrétan, hogy még te is megértsd.

A) Te konkrétan nem tudod Huggyos Józsiról, aki Németországban, Svájcban, az USÁ-ban vagy Ausztráliában van, hogy dolgozik, vagy ingyenél, vagy drogot árul, vagy strici, vagy betörő, vagy tolvaj. Azt sem, hogy keresztény vagy ateista vagy zsidó, esetleg valami más, azt sem, hogy ateista, aki keresztényeket próbál meg lebeszélni a téves útról, vagy keresztény, aki ateistákat próbál téríteni, például Jehova Tanúja, vagy katolikus misszionárius. Azt sem tudod, hogy akar-e integrálódni, szereti-e a Weisswurstot, vagy pacalt eszik túró rudival, veri-e a feleségét, pedofilkodik-e a gyerekével, tud-e angolul, németól franciául, vagy más nyelven, stb. Mindezt nem tudod Huggyos Józsiról, de azt hiszed, hogy mivel magyar, ezért csak jó lehet. Naiv, ostoba, hülye barom vagy.

B) Másrészt ott van Amina Abdul, vagy Jusuf Youruba, akiről szintén nem tudod, hogy hol tanult, mit dolgozott, mit tudna dolgozni, mit dolgozik Németországban, Franciaországban vagy Svájcban, nem tudod, hogy megtanult, németül, franciául vagy angolul, azt se tudod, esetleg eleve tud franciául vagy angolul, mert otthon hivatalos nyelv. És lehet, hogy szereti a Weisswurstot és a Weissbiert, lehet, hogy dolgozik egy német cégnél informatikus, vagy csak az Aldiban pénztáros. Azt hiszed, hogy muszlim, de lehet, hogy keresztény vagy zsidó, vagy bahai vallású, vagy drúz vagy jazidi. És a muszlim, akkor is valószínű, hogy az égadta világon senkit nem akar megtéríteni.

De te mégis mindenféle rossz dolgot gondolsz Amináról és Jusufról.

Azért, mert te egy idióta, elmebeteg, pszichopata náci faszfej vagy. Azért.
süti beállítások módosítása