B1 blogcsaládAz egész ország támogatta Mészáros Lőrinc sportszermárkáját és láss csodát: hetek alatt sikeres lett

2018. július 25. - Mr Flynn Rider

A nemzet szíve egyszerre dobban, ha meglátja szárnyalni a 2rule-t! 

2sko.jpg

Bizonyára sokan azok közül, akiket nem vakít el a mindent nemzeti festő propaganda, megkérdezték már maguktól, hogy milyen gazdasági-üzleti megfontolások állhattak a háttérben, amikor Mészáros Lőrinc új sportszermárkát dobott a piacra. Megnyugtatunk mindenkit, nem voltak ilyenek.

És akkor jön is a követkeő, nyugtalnaító kérdés, mégis, hogy lehet sikeres hetek alatt annyira az új sportszermárka, hogy kiszorítsa az Adidast? 

Úgy, hogy Ön fizeti! 

Közelítsük meg máshonnan a kérdést. 

Sokan nem is értik, amikor a tudatos és politikailag tájékozottabb polgárok (ún. citoyen-ek) bekommentelik valahová, hogy 

„Az én adómból megy ez is!”

meg

„Ezt is az én fizettem!”

 

Ilyenkor az átlag ostoba, gyűlöletre ácsingózó Origo-olvasó csak áll elhűlve és nem érti. Hogyan? Hát hogy lehet az? Olyan gazdag vagy?

Nem, mindezt persze képletesen értették a tudatos citoyenek, de sajnos, teljesen hétköznapian, kézzel foghatóan, sőt: bizonyíthatóan is így van: ők fizették. Meg én, aki a cikket írom. Meg ön, aki ezt elolvassa. Mindenki adott bele egy kicsit. (Pont úgy, ahogy mindenki adott bele a felcsúti kisvasútba, a stadionokba, Rogán helikopterezésébe, Semjén vadászatába, ésatöbbi, ésatöbbi, ésatöbbi.)

Ez benne a szép. És egyben ez mutatja be a rendszer abszurditását, igazságtalanságát, minden aljasságát.

Mészáros Lőrinc ugyanis (illetve a többi NER-es oligarcha, akárcsak anno Simicska is) a magyar állam és a Európai Unió hathatós segítségével, máskor egyszerűen félrenézésével, vagy éppen tudatos támogatásával a közösből lopva gyarapítja a magánvagyonát. Pontosan az ilyen ál-válllakozásokon keresztül. Mostanra 200 felett jár a cégeinek száma és többet keres, mint egy "átlagos" amerikai popsztár.

Lássuk be, ez lopás, bűncselekmény,

amit a magyar állam amiatt tűr el (alkalmasint: támogat), mert a magyar állam gépezetét is olyanok működtetik, akik szintén egyenlőtlenül részesülnek a közösből (lopnak). Vagyis mindezt maffiaszerűen, többen, érdekközösségben csinálják, vagyis bűnszövetkezetbe tömörülve, amit összefoglaló néven Fidesznek lehet hívni. Ennek a maffiának a vezére Orbán Viktor, legfőbb intézője Mészáros Lőrinc. És, hogy visszakanyarodjunk a kiindulóponthoz, a 2rule nevű márka hirtelen szárnyalása, szokatlan sikere is egyvalamit mutat be: hogyan lehet az országot megszállni, majd annak erőforrásait egy szűk kör részére átcsatornázni.

Lássuk be, a 2rule nem azért virít ott már három futball-csapaton (a Puskás mellett a Diósgyőr és a Haladás,) nem azért reklámozzák orrba-szájba a köztévén, nem azért állt oda mellé Dárdai Pál, elveszítve ezzel szakmai hitelességének morzsáit is, mert a 2rule nevű márka olyan jó vétel. Nem jó minőség, mint az kiderült, amikor a divattervező és a független sajtó maradéka darabokra tépte. Kiderült, hogy egy ócska, műanyag, import termék. még csak nem is magyar, amire az átlagos Origo-olvasó verhetné a mellét. A reklámja egyenesen botrányosan szar, mindenki látta a videót, ami olyan, mint valami abszurd Monty Python-jelenet, csak ők komolyan gondolják.

 

Igazából a reklámja is pontosan olyan, mint maga a termék és a tulajdonos:

  • állami milliárdokból alapított,
  • állami reklámon hizlalt,
  • haveri megrendeléseken túlélő.
  • Vagyis: egyszerű lopás, amit becsomagoltak valami marketing-szerűségbe, hogy az egybites Fidesz-szavazónak könny legyen megemészteni. A többiek pedig úgyis kivándorolnak, vagy apátiába süllyedtek.

Íme, ezt hívják Mészároséknál-Fideszéknél üzleti modellnek. Jól ellopjuk a közösből, bevonjuk nemzeti színnel, oszt' jól keresünk rajta, miközben a választók 40%-a elhiszi a sok hülyeséget a mi nemzeti elkötelezettségünkről, a maradékot meg valahogy egymás ellen fordítjuk. Erre mit reagál az átlagmagyar? 

Kit érdekel? – legyint és megvonja a vállát. Az előzők is loptak, ezek is lopnak a következő banda is lopni fog.   

Lássuk be, ismét visszakanyarodva a kis témánkhoz, hogy ha a 2rule olyan jó lenne, a Real Madrid, vagy a Barcelona, esetleg az angol első osztály érdeklődne utána.

Neymar, vagy Ronaldo hordaná.

Király Gábor lecserélné rá a szürke, agyonmosott macinaciját.

De nem teszik.

A 2rule pontosan olyan, mint az Egészséges erotika című filmklasszikusban a láda. Senki sem veszi, senkinek nem kell, értelmetlen gyártani, mégis legyártják. Mészárosék annyiban überelték a szocializmus gazdasági realitását, hogy fenyegetésekkel, zsarolásokkal, vagy egyszerűen parancsba adva rávették azt a három klubot, hogy abban a szarban focizzon. Vagyis, mesterséges keresletet teremtettek egy olyan sportszermárkának, amely sosem lesz olyan minőségű, mint a külföldi versenytársai. Ugyanezekkel a módszerekkel dolgoztak a marketingen is, mostanra az egész ország a hasát fogja a 2rule promóvideóján.

Természetesen csak az egészen ostobáknak nem esik le, hogy mi történik: az ország vagyonból meggazdagodott miniszterelnök és samesza mostanra ott tartanak, ha valamelyik felböffen a vacsorája után, hogy kéne egy saját sportszermárka, akkor a másik azonnal helyesel, öt perc múlva már intézkedik valamelyik túlbuzgó talpnyalójuk, legyártják nekik okosba’, szereznek hozzá pár klubot, oszt’ jónapot. Nem kell ezt bonyolítani olyasmi lipsi hülyeségekkel, mint versenyképesség, minőség, szakmaiság, vagy éppen, urambocsá’ tisztesség. Elég hozzá, ha az ember egy ország vagyona felett diszponál és sakkban tart megfelelő számú alattvalót, akik félelmükben, vagy egyszerűen csak függő helyzetük miatt úgy ugrálnak Orbánénak, ahogy azok fütyülnek. Akinek meg nem tetszik, arra gyorsan rásütik, hogy hazaáruló, sorosista ügynök, satöbbi, satöbbi, satöbbi. 

Az átlag magyar csak nézi elhűlve ezt a dőzsölést, ezt a végtelen cinizmust, olvassa a 2rule műfelháborodását, hogy hogy merészelik rágalmazni ezt a csudálatos, turbómagyar sportszermárkát, amit igazi magyar hazaszeretetből gyártanak Törökországban és akkora igény van rá, hogy hamarosan az olimpiai válogatottunk is ebben feszíthet majd, nyilván őket is a termékminta győzi meg majd, hogy cseréljék le az Adidast 2rule-ra. (Vigyázat, irónia!) 

Igaz. Magyar. Siker.

Kíváncsiak vagyunk, mikor feslik majd fel valamelyik hirtelenebb mozdulatnál valamelyik focistánkon. Bár, ha belegondolunk, hirtelen mozdulatot úgyse nagyon várhatunk egy darabig a magyar válogatottól, hiszen ezeket is pontosan úgy tolták fel, mint a 2rule-t. Érdemtelenül.

A bejegyzés trackback címe:

https://b1.blog.hu/api/trackback/id/tr4914134701

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

6.Lenin 2018.07.26. 16:02:10

@_most_:

Hol írtam én ekkora marhaságot?
Mit is lop Mészáros?

Működnek a cégei?
Túlságosan hozzászoktatok, ha egy ballib gazdasági zseni megvett valamit, és néhány hónapon belül csődbe mentek, akkor tökéletesen működött a piacgazdaság. Vagy még rosszabb esetben eladták nyugatra fillérekért.
Most meg, ha működik valami, és nyereségesen, vagy a legrosszabb esetben nem termel veszteséget, az bűn, a hozzánemértés csúcsa.
Ezt ismerem.

Cycmen 2018.07.26. 16:06:47

@ZX: Na te legalább tudsz korrekt lenni.

vergyula 2018.07.26. 16:10:28

Jut eszembe, Turul sportszermárka már létezett korábban is. Nekem pl. van Turul márkájú ping-pong ütőm.

ZX 2018.07.26. 16:11:41

@Cycmen: Nagyon sokáig fideszes voltam és a mai napig az lennék, ha nem azt látnám, hogy eljátszák az összes lehetőséget arra, hogy az országot TÉNYLEGESEN felvirágoztassák, csak azért, hogy minél többet lophassanak. De sajnos a fidesz már nem az ami régen volt, gyakorlatilag a lopás és a hazudozás lett egyenlő a nevükkel.

2018.07.26. 16:14:31

@_most_: "Szóval Gyurcsány miatt kell Mészárosnak százmilliárdokat lopnia "

Ejjj... a hosszúnevű Cicus multkor még ezermilliárdokról beszélt.. oszt amikor a matek felől kérdeztük, elsompolygott...
Csak a alsóvarjasi Hét Pocok sörözőben lehet eladni ezt a hülye dumát: Mászáros mindent lopott.

rasztaszív 2018.07.26. 16:15:11

@6.Lenin: igen,és?ha ma történik,meg se tudod.

6.Lenin 2018.07.26. 16:21:11

@rasztaszív:

Ma csődközeli helyzetben van az ország?
Ne bassz.
2008 óta a pincében bujkálsz?
Nyugodtan gyere ki, tavasszal már majdnem nyert az ellenzék.

Volt egy valagra való me jelölt is, sőt az 1ik már a Ke -t megfenyegette.
Sőt nyert 1 zajos pacák, aki már majdnem a világ urának képzelte magát.

B+, tombol a demokrácia, te meg a pincében sunnyogsz? Lehet a plébános úr is, aki téged zaklatott, már megtért pár éve az ő urához.

rasztaszív 2018.07.26. 16:24:00

@6.Lenin: mondtam már,a lelki nyomorod nem érdekel.nem volt csőd.
ma pedig jóval kevesebbet tudhatunk,hogy mi történik.

6.Lenin 2018.07.26. 16:29:00

@rasztaszív:

Én se mondtam, küldtem egy linket, ahol ezt mások elmondták, hiszen ők okozták.
Szerinted az akkori, és a mostani állapot közt egyenlőségjelet lehet tenni?

Ma Mo minden mutatójában ugyan olyan, vagy szerinted sokkal rosszabb állapotban van?
És ez mind a papok műve?

rasztaszív 2018.07.26. 16:33:08

@6.Lenin: akkor világgazdasági válság volt,ma prosperitás a világban.de csőd speciel akkor sem volt.

amivé mára lett az ország,ahhoz van közük.

teéjesenmindegy 2018.07.26. 16:48:11

@GIeccsertetű:
"Így külföldön mindenki hülyének nézi őket, hogy mi az a kettes szabály, mert a leírtakat úgy fogják érteni."
Aztakurvaélet. Te hülyébb vagy mint a többi balliba.
2rule - to rule - uralkodni.
A kettes szabály meg rule#2

ember100 2018.07.26. 16:48:28

@Womb Raider: Helló !

Azért ha az egyik cégen 8 , NYOLC év alatt nem termelne nyereséget tökön bökném magam :) (csak úgy népiesen )
Inkább azt nédt meg mennyi piaci alapú megrendelése volt amikor NEM az állam bácsitól kapta a megrendelést a melóra.
Csak vásárolgatni tud aztán a vásárlás után max. 1 hónappal megdobják az ágazatot , kempinget , szállodák , sertéstelep... pár milliárd fejlesztési pénzzel .
vagy mint az újságok , 2rule... ott meg állami megrendelésekkel .
És tudod az állam MI vagyunk .
Jövedéki adó , 27% áfa.....PÉNZ PÉNZ PÉNZ .

6.Lenin 2018.07.26. 16:49:59

@rasztaszív:

1 héttel a válság előtt pénzbőségről papoltak, Gyurcsánnyal az élen.

Tehát akkor, ha jól értem te tudnál sokkal jobb megoldást?

Mi a faszért nem árulod el valamelyik ellenzéki pártnak? Ne legyél már ennyire szemét, hogy magadban tartod. Elő a farbával.

(bár amit ezeken a fórumokon olvasok az ellenzékben lévő honfitársaimtól, fingjuk sincs a megoldásról. A másik szapulása nem elég, megoldást kell kínálni)

Természetes(?), hogy nem minden tökéletes, de szerintem semennyivel nem "lopnak" többet, mint bármelyik másik országban, beleértve a nyugatot is. Csak ott másként nevezik.
Ebben az ellenérdekeltséggel telített világban a körülményekhez képest jól működik az ország.

80 -ban jöttem vissza Mo-ra, 1 számomra ismeretlen vidéken lettem vállalkozó. 4-5 év múlva néhányan az ellenlábasaim közül tönkrementek. szidták a rendszert, a körülményeket, és engem kezdtek oktatni, hogyan maradjak talpon. Valamit nem vettek észre, olcsóbban, gyorsabban végeztem el azt, amit ők lassan, drágán.
Nagyon igyekeztem, hogy ne nevessem el magam ilyenkor.

Mindennek megvan az ideje, sorrendje. Ma már jól alakulnak a dolgok Mo-on, ha marad, 1-2 ciklus még, és sínen lesz az ország.
Addigra remélem a hülyékből is jóval kevesebben lesznek. Ez a mutató is jól alakul.

ZX 2018.07.26. 16:55:02

@6.Lenin: Ha hülyék kevesebben lennének, sem a maszop, sem a fidesz nem létezne már.

rasztaszív 2018.07.26. 16:56:32

@6.Lenin: természetesen elmondhatod a véleményedet,de szerintem tisztázzuk,hogy a saját definíciód szerint ez nem vita.a véleményed pedig nem érdekel.

BiG74 Bodri 2018.07.26. 17:02:29

@6.Lenin:
De a köcsög most is bennt van a dk-val az Országházban!

N. Barbie 2018.07.26. 17:04:51

@6.Lenin: " Ma már jól alakulnak a dolgok Mo-on, ha marad, 1-2 ciklus még, és sínen lesz az ország."

Jaj de nagyot fogtok ti fidesz szektasok koppanni, azutan az 1-2 ciklus utan, mikor ugyanugy nem lesz semmi kiemelkedo gazdasagi teljesitmeny, mint most, ugyanugy addig se lesz hozzanyulva egeszsegugyhoz, nyugdijrendszerhez stb., es ugyanugy letaglozna egy valsag, mint 10 eve, ugyanugy nem alapoznak meg hosszutavu gazdasagi fejlodest, mint eddig, allamadossag nem valtozik, mint eddig es sorolhatnam.
Kar, hogy a mi gunyos, kacajos NAUGYE-nk egyben az orszag veget is fogja jelenteni, igy nem lehet majd minek orulni, csak hogy tenyleg igazunk lett 2 millio idiota szektas elleneben.

Nem baj, majd amikor el kene ismerni, akkor meg mindig gyere (akkor mar 12-16 ev tavlatabol) a ballib elmutnyocevezeses barmikor bevetheto szanalmas onfelmentessel.

6.Lenin 2018.07.26. 17:15:46

@BiG74 Bodri:

Működik a demokrácia.
Mit kellene tenni azzal a 2-300 ezer polgártársunkkal, akik szerint Gyurcsány az isten?
Meg kéne ölni őket?
Vagy rájönnek maguktól, hogy tévednek, vagy szép csendben kihalnak.
néha talán jót is mondhatnak. A hülyének is lehetnek jó 5letei.

Pont az a baj, hogy nincs megfelelően erős kontroll. nincs olyan elfogadható erő ma Mo-on, akik képesek lennének - a választók többségének-hihető, elfogadható alternatívát adni, bármely pillanatban.

A hatalmon lévőket nem engednék elkurvulni. sajnos ez a veszély valóban fennáll, hogy a bukás után megint elölről kellene kezdenie valakinek, vagy véglegesen lerombolná az országot.
Ez a veszély valós ma még. nincs vállalható alternatíva.

Az EU jelenlegi vezetésse4l alkalmatlan egy új megoldásra. ez a vezetés csődbe viszi/vitte az uniót. Recseg-ropog az egész kóceráj, a főnök meg piál jó nagyokat. Meg szakadt picsák foglalkoznak lényegtelen dolgokkal züllesztve a szövetséget.

6.Lenin 2018.07.26. 17:17:20

@ZX: @rasztaszív:

Sajnálom, de nem tudok mit kezdeni a hülyeségeitekkel.

6.Lenin 2018.07.26. 17:20:21

@N. Barbie:

Az, hogy te mit szeretnél, és mi lesz, az keveseket érdekel. Nincs is sok értelme ezeken rágódni. Olvastam már nagyobb hülyeséget is, ha ez megnyugtat.

Tényleg nem lehet(ne) értelmesen megvitatni az eredményeket, hibákat, megoldásra elképzeléseket?

BiG74 Bodri 2018.07.26. 17:27:01

@6.Lenin:
Nem kell megölni senkit, és igen működik a választásos rendszer. A dk pedig jól mutatja, hogy a hatalomhoz jutás jelenleg csak a megfelelő mértékben nyomott demagóg populista "politika" kérdése. Ha a gyurcsány nem sarazza magát össze, pont egy világgazdasági válság előtt, vagy csak most törtetne felfele, a vajdának közel nem lenne kétharmadja, pedig a feri komoly részt vállalt az ellenzék erős részeinek lenullázásában.
Úgyhogy pontosan milyen jól is állunk, meg merre megyünk, az nagyon nem annyira egyértelmű, ahogy a pártsajtó a pofánkba masszírozza!

N. Barbie 2018.07.26. 17:42:46

@6.Lenin: "Az, hogy te mit szeretnél, és mi lesz, az keveseket érdekel. Nincs is sok értelme ezeken rágódni. Olvastam már nagyobb hülyeséget is, ha ez megnyugtat."

Kar, hogy en tenyeket irtam oreg, amire annyi a valaszod, hogy hulyeseg. Majd jossz nagy boci szemekkel az ertelmes vitarol dumalni. megalol

Nekem ne is hidd el, hiszen nem fideszeskent csak sorosista ugynok lehetek. Akkor hidd el a FIDESZES polgarmesternek, aki nem sokkal a valasztasok utani FB posztjaban ugyanezeket irta le, mint en. Hogy semmi kiemelkedo teljesitmeny nincs 8 ev alatt, ellenben, igen, tudja, hogy nagyon nagy a lopas es korrupcio, majd osszegzeskent leirja, hogy most meg marad a fidesszel, de 4 ev mulva ez mar keves lesz.
Ha gondolod megkeresem (mondjuk nem hinnem, hogy ne lattad volna), remeljuk, amikor fideszes polgi mondja ugyanezt azt nem razod le egy hulyesegezessel.

6.Lenin 2018.07.26. 17:46:22

@BiG74 Bodri:

Én nagyon sok emberrel beszélgetek, vitázok, minden oldalról. Nagyjából van képem arról, mit is szeretnének az emberek.
Vannak, akik képesek megoldani minden problémájukat, nekik csak a lehetőséget kell(ene) biztosítani a nyugodt munkához.
Vannak, akiknek nem tudná soha a büdös életben annyi pénzt adni, amennyi elég lenne nekik. Őket más módon kell munkát önellátásra "kényszeríteni"
Vannak, akik nem képesek magukat ellátni, nekik segíteni kell, de azt előbb meg kell8ene) termelni, vagy valakiktől el kell venni.

És még sorolhatnám a problémák tömkelegét. Rendkívül összetett probléma, és nagyon nehéz ezt a sokféle érdekkülönbséget valamilyen közös nevezőre hozni.

És még az érdekellentétekről nem szóltam.

Kiragadni részleteket, főleg olyanokat, amiken nagyon jól lehet mindenféle faszságot összehordani, ordibálni róla, úgy, hogy az tuti, ők se tudnák megoldani.
Azért ezt a választók már értik.

Itt is néhány hülye ordibál, hogy egészségügy, oktatás, de csak a saját hülyeségét reklámozza fennhangon.
Nem kell hozzá nagy ész, hogy szinte senki nem szeretné, ha a hatalom közelébe kerülnének.

Visítanak, ordibálják a hülyeségeiket, ki nem szarja le ma már. Belefér a demokráciába ez is. szerencsére 1re erősebb a jelenlegi kormány, még a hibái ellenére is.

BiG74 Bodri 2018.07.26. 17:47:33

@N. Barbie:
Vannak pontok a fityiszességben, ahol deklaráltan hittel pótolnak mindent. A pontok viszont nem meghatározottak, inkább csak kényesek.

6.Lenin 2018.07.26. 18:00:54

@N. Barbie:

Az egyik szomszédos település polgármestere szoci, szidja a Fideszt ezerrel. A település szép, állandóan fejlődik. már harmadszor választják meg polgármesternek. tuti jövőre is újraválasztják.
A másik Új Kezdetes (jelenleg, de előtte se volt fideszes) sokadszorra választják újra, fejlődő, szép település.
A harmadik Fideszes, szintén már több cikluson keresztül, fejlődés látható.
Ahol én lakom fideszes, jövőre el lesz küldve a 3,14csába.

Akik bunkózzák a vidékieket, azoknak semmiféle ismereteik nincsenek a vidéki emberekről, meg arról, hogy egységes vélemény nem is lehet.

Minden problémát a maga helyén, és idejében kell kezelni.

Ha értenél a hatalom megszerzése, megtartása, megszilárdítása problémakörhöz, és ezt összehasonlítanád, hogy mit csinált a Fidesz 2010-óta, milyen sorrendben, akkor másként értékelnéd a jelenlegi helyzetet.

Az ellenzék balfaszságához a Fidesznek nem sok köze van, alapjáraton ilyenek.

1etlen pacák van, aki érne valamit, ha.....de ezt hagyjuk ( a Fletó). a többi, rendkívül amatőr. Mit is tudnának ők itt csinálni/megoldani? Miért kéne ezzel foglalkozni?

BiG74 Bodri 2018.07.26. 18:12:51

@6.Lenin:
"Kiragadni részleteket, főleg olyanokat, amiken nagyon jól lehet mindenféle faszságot összehordani, ordibálni róla, úgy, hogy az tuti, ők se tudnák megoldani.
Azért ezt a választók már értik."
Más platformon vagyunk. A fityisz is pont ezt teszi évtizedek óta, azzal a különbséggel, hogy nem kapott be akkora külső problémát, mint a szocik. Mert akárhogy is nézzük 2002-ben, és 2006-ban bizony a fityisz vesztett. Akkor a fityisz ezeket a "baromságokat" szajkózta mint egészségügy, oktatás, nemzetrontás, 300 forintos euró, és csökkenteni az üzemanyag jövedéki adóját. Akkor ezek folyamatos és sarkalatos pontok voltak. Most meg hülyeség?
Semmi más nem történt, mint, hogy az események a fityisznek kedveztek, aki tanult. Maximálisan kielégíti kétbites polgártársaink alapvető igényeit arról amit hallani szeretnének, és közben tesz-vesz úgy ahogy neki jó, pont leszarva a választókat.
Az hogy most ez az orbáni slepp, inkább véletlen. Az emberek pedig pont olyan kiszolgáltatottak, vagy méginkább kiszolgáltatotabbak, mint régen. Az erős kurmány pedig jobb esetben lepattan élvezni a lopás gyümölcseit valahol a világban.

N. Barbie 2018.07.26. 18:13:38

"Ha értenél a hatalom megszerzése, megtartása, megszilárdítása problémakörhöz, és ezt összehasonlítanád, hogy mit csinált a Fidesz 2010-óta, milyen sorrendben, akkor másként értékelnéd a jelenlegi helyzetet."

Elhiheted, nem szemellenzos fidesznyikkent pontosan tudom, hogy milyen aljas trukkokkel, huzasokkal szerezte meg ismet a fideszed a 2/3-adot. Nem kell sorolnom, ertelmes ember magatol is tudja.

Masreszt hagyjuk mar ezt a habonypropagandat, hogy az ellenzek milyen bena. Ezt a valasztasok elotti par honapban vezette be es terjesztette el a propagandagepezet, mintegy suttogo propagandakent, hogy szavazz a fideszre, hiszen nincs jobb, a tobbi bena stb stb, azota ezt nyomja mindegyik jol ismert fideszes hozzaszolo.
Hagyjuk, unalmas es atlatszo.
Megkerdeznem, hogy a fidesz buktai utan is benaztad a vezired meg a partod? Es ok am egyenlo feltetelek melletti kampanyban buktak, de oriasit, nem szinjatekban, mint most volt.

Mondhatnam, hogyha ertenel a politikai manipulaciohoz es mai kor kampanytrukkjeihez (amikhez nagyon de nagyon sok penz kell, ami egyedul a fidesznek van), akkor nem irogatnal ilyen baromsagokat. De irogatsz, igy fogalmad nincs rola.

Ja, persze nem valaszoltal, hogy ha fideszes politikus mondja ugyanezt, mint en, akkor is elintezed annyival, hogy hulyeseg?

taga20 2018.07.26. 18:30:56

@6.Lenin: öreg bolsi haverom, nagyon idetetted ma magadat.
tegnap letudtad a közmunkát, ma meg egész nap itt sötétíted a jó népet?:)))

Bgking 2018.07.26. 18:41:06

Amig otthon faszsagokon vitatkoztok. Most kaptam emailt a keruleti onkormanyzattol. Uj parkolasi rendszert vezetnek be. Csak online lehet lakossagi parkoloengedelyt venni mostantol. Ezert eltorlik a £15 (kb 5500ft) regisztracios dijat.
Haljak meg, hujek ezek!!!! Evente autonkent 5500 forintrol mondanak le! Ezek itt tenyleg hulyek. Pedig mehetne a John Smithnek, hogy gazdagodjon. Idiota angolok!!!!!
Na jo, ez nem a turulrol szol, de gondoltam haborogjatok a csokott nyugaton egy kicsit...

6.Lenin 2018.07.26. 19:44:15

@BiG74 Bodri:

Már ne haragudj, de képviselő is voltam (önkormányzati), ismerek jó néhány polgármestert, kis-és nagy vállalkozókat, akik munkát adnak sok embernek.
Van némi rálátásom, miként zajlik ebben a körben az élet, és miről szól.

Mi a faszért indulnak a választásokon a pártok?
A hatalomért.
Mit jelent a hatalom?

Mit csinál a többi párt?
1000-el mocskolja a Fideszt. Mennyi lehet belőle igaz?
Mit csináltak hatalmon?
Tudnék mesélni miként kerültek magánkézbe és mennyiért üdülők (vállalati) kisebb, nagyobb üzemek.
Hallottál a kárpótlási jegyekről? Miként baszták át vele a jogosultakat?
Aztán mekkora értéket vettek meg vele fillérekért? Kik is?

Hagyjuk az egyes pártok hívőinek a meséjét. A valóság teljesen más.

Mit gondolsz, van közel 10 millió polgár, egy valag vallás, párt, szekta, és a tököm tudja, hogy mik még. Mindegyiknek hívei, és még azonkívül ezer más érdek mentén tagozódva. Elérhető lenne, hogy mindenki elégedett legyen?
NEM,SOHA.
Az már egy óriási eredmény, ha a többség legalább úgy érzi, mintha elégedett lenne.
Vesztesek mindig voltak,vannak, lesznek, bárki is lesz hatalmon.
Az elosztáson van a lényeg. Hányan tartoznak az egyik, vagy másik csoportba, és kik, a gondoskodásra szorulók, vagy az önállóan is gondolkodni, cselekedni képesek.
Ez a nem mind1.

Ez nem itt, az anyázó seggfejek közt fog eldőlni. A jelek is ezt igazolják. Néhány köcsög sivalkodik ezeken a felületeken? Addig jó, míg nem robbantgat, vagy lövöldöz a munkahelyén. Bár talán majd azt is átvesszük a magasan kulturált nyugattól.
Bár nekem nem hiányzik.

taga20 2018.07.26. 20:03:12

@6.Lenin: félelmetes, hogy mennyi ostoba faszságot hordasz össze!

BiG74 Bodri 2018.07.26. 20:18:39

@6.Lenin:
Az ellenzéki oldal megosztottsága, és a jelen választási rendszer miatt egyetlen párt sem tud a hatalomért egyedül indulni. Ennek belátásához nem kell egyetem. Tehát miért indulnak a pártok, ha nem a tényleges hatalom megszerzéséért?
Ezerrel kiabálnak a fityiszre, és mennyi lehet igaz belőle? Tessék már körülnézni! Vajon mennyi lehet igaz? A nyertesek sora pedig igen relatív, pontosan annyira, amennyire igaz a kurmányzati kommunikáció az ország helyzetéről.
Amúgy milyen többség érzi magát elégedettnek?

6.Lenin 2018.07.26. 20:34:34

@BiG74 Bodri:

Miért?
Vannak zavargások? Tüntetések?
Miért kéne együl indulnia bármelyik pártnak?
( még jóval a választások előtt leírtam, miként győzhetne az ellenzék)

Egy erős pártszövetség, 1 vezetővel, 1 vízióval, 106 képviselőjelölttel, 1 listával.

Mi volt meg belőle? 5 millió szavazó (akik nem a Fideszre szavaztak) 3 millió ellenében.

Mi hiányzott 1 nagyarányú ellenzéki győzelemhez? A meggyőzendő választókon kívül ,minden más.
Minden más magyarázat önámítás, rizsa.

Orochimaru 2018.07.26. 23:40:59

@ZX: Lendvai "Lélegeztetőgép" Ildikó is mindig ezekkel a demagóg baromságokkal jött. A stadionok aprópénzt jelentenek egy ekkora ország költségvetésében. El kellene fogadnotok már végre, hogy a ballib nem fog labdába rúgni az elkövetkező pár évtizedben, hiába megy a rinya.

szőrös csöcsű csöpögő pöcsű csöpi 2018.07.27. 08:01:11

@6.Lenin: "Tudnék mesélni miként kerültek magánkézbe és mennyiért üdülők"
Te, te, te húgyagyú fideszparaszt! Tulajdonképpen elugattad amit a gecid az elmúlt évtizedben harácsolt. Előbb nézz körül a saját portádon patkány, utána ugass! Vagy az jó ha te lophatsz, de ha ezt már más csinálja az felháborít? Nálatok, fideszférgek, gennyesebb váladékot nem találni.

szőrös csöcsű csöpögő pöcsű csöpi 2018.07.27. 08:07:49

@6.Lenin: Egy erős pártszövetség egy erős vezetővel ott volt kádár és hitler idejében. Meg is láttuk mi lett az eredménye, többet nem kérünk belőle. Egyenlő emberek és pártok csak a gecid, a kommunisták, és a fasiszták víziójában létezett. Igenis kell a sokszínűség, a viták, a verseny, a kompromisszumkészség, anélkül nincs fejlődés. A jelenlegi patkányok csak lopni, hazudni, csalni tudnak, más jellekvonásukat nem ismerek.

szőrös csöcsű csöpögő pöcsű csöpi 2018.07.27. 08:17:01

@6.Lenin: Egyébként meg fideszpatkány, takarodj dolgozni, ne a fideszes önkormányzati irodádban lógasd a faszod és tartsd a führerednél a markod a támogatásért, mocskos kommuista-fasiszta. Reméljük igaz a hír, és a patkány vezetőtök fog elzavarni titeket a magánszférába dolgozni, csak hogy szokjátok. Utána lehet éltetni a férget. Már közeleg a napja a tolvajvilágotok végének!

Cycmen 2018.07.27. 08:43:56

@GIeccsertetű: "Egy erős pártszövetség egy erős vezetővel ott volt kádár és hitler idejében. "

Bírom ezt a primitív vitastílusodat, hogy azonnal a végleteket hozod fel! Menj a f. ba Hitlerrel, Kádár az adott körülmények között igenis jó vezető volt. Egy erős pártvezető erős pártszövetséggel nagyon is jó lehet!
Mi ennél jobb, egy Juncker féle alkesz bohóc vezető, vagy egy Gyurcsány, aki ugyan erős vezető, de nem rátermett?
Szerintem te sem tudod, fingod sincs semmiről, csak jó libbant szokás szerint állandó tagadásban vagy.

6.Lenin 2018.07.27. 08:51:12

@GIeccsertetű:

"Igenis kell a sokszínűség, a viták, a verseny, a kompromisszumkészség, anélkül nincs fejlődés. "

Egy pártszövetségben miért ne lehetne sokszínűség, vita, egy vezető, egy vízió (mondjuk az ország polgárainak a jóléte, és az ország szuverenitása bizonyos korlátok közt, hiszen mi is egy sokszínű közösség tagjai vagyunk)

Glecsertetű te akkora köcsög vagy, hogy az már másnak is fájhat. Mi is egy sokszínű közösség tagjai vagyunk, vitákkal. Ez a ti bajotok, szeretnétek a hatalmat, de nem tudtok vele mit kezdeni mert még azt sem értitek, hogy a lopáson kívül, mit is tudnátok tenni.

6.Lenin 2018.07.27. 08:55:31

@Cycmen:

Kezd már nagyon cikis lenni, hogy kénytelen vagyok egész nap égnek álló hajjal mászkálni, miután ekkora marhaságokat olvas az ember a libbantaktól.
Fingjuk sincs az egészről.

6.Lenin 2018.07.27. 09:02:22

index.hu/belfold/2018/07/27/kesz_zoltan_ilyen_ellenzekkel_2086-ban_is_a_fidesz_nyer/

Na tessék, pont olyan jön rá ezekre-amit írtam-aki lófaszt se csinált eddig, kiesett és megvilágosodott egy józan hajnalon.

Hogy mekkora köcsögök ezek, édes Istenem.

_atpijkamo_ 2018.07.27. 09:29:43

@Cycmen: "Kádár az adott körülmények között igenis jó vezető volt."

Igen. Persze. Szépen vette föl a hiteleket, nem beruházásra, hogy kifizetődjenek, hanem a nép "boldogítására". Bele is bukott az ország. Meg toleráns volt, viselhetnek a fiatalok farmert, csak legyen élire vasalva. Mondjuk jobb volt Kádár, mint csaucseszku, de ezzel nem sokat mondtam. Jobb pisit inni, mint kakit enni, de egyik se igazán jó.

"Egy erős pártvezető erős pártszövetséggel nagyon is jó lehet!"

Ti fideszesek bele vagytok szerelmesedve a diktátorokba. Legyen erős vezető. Mindegy, hogy hova vezet, akár szakadékba. Ide egy stadion, oda egy atomerőmű, amoda egy szuperkórház. Nem baj, ha semmi értelmük sincs, de jól látható az erős vezető ténykedése, és ez a fontos. Meg megvéd a migráncsoktól. :))

"Mi ennél jobb, egy Juncker féle alkesz bohóc vezető"

Hát a Junckernek szinte semmi hatalma, mégis elér dolgokat. Nem csinál akkora baromságokat, mint a csúti geci, ezért nem is tudsz róla. A legtöbb, ami eljut hozzád, az, hogy megtántorodott - betegség miatt, vagy italozás miatt, az most mindegy is. Ez róla a HÍR. Boldog lennék, ha a geciről az lenne a hír, hogy részegen pofára esett, nem pedig az, hogy tönkretette a gazdaságot, oktatást, egészségügyet.

"Az európai gazdaság méretéhez képest az alapból származó pénzek legnagyobb hatása a válság által leginkább sújtott országokban, azaz Ciprusban, Görögországban, Írországban, Olaszországban, Portugáliában és Spanyolországban jelentkezik. Amíg ezekben az országokban különösen nagy a közvetlen beruházási hatás, a hosszú távú hatás a számítások szerint valószínűleg a kohéziós régiókban, főként a kelet-közép-európai országokban érvényesül jobban.

Az alap 898 kezdeményezésbe fektetett be, és 700 ezer kis- és középvállalatnak nyújtott kockázatfinanszírozást valamennyi uniós tagországban. A beruházások GDP-hez viszonyított aránya Görögországban, Észtországban, Litvániában, Bulgáriában és Finnországban a legnagyobb.

Az innovatív projektek és új technológiák finanszírozása mellett az európai beruházási terv más uniós célkitűzéseket is támogat, például a digitális, a szociális és a közlekedési szakpolitika területén. Általa egyebek mellett 15 millió háztartás fér hozzá a nagy sebességű széles sávú internethez, több mint 500 ezer szociális és megfizethető lakás épült fel vagy újítanak fel, 30 millió ember részesül jobb egészségügyi ellátásban, évente 95 millió utas vehet igénybe jobb vasúti és városi infrastruktúrát és 7,4 millió háztartás használhat megújuló energiát - közölte az Európai Beruházási Bank Csoport elnöke."

www.portfolio.hu/unios-forrasok/gazdasagfejlesztes/tullott-az-eredeti-celon-a-juncker-fele-unios-fejlesztesi-terv.4.292272.html

N. Barbie 2018.07.27. 10:43:26

@6.Lenin: "Mit csinál a többi párt?
1000-el mocskolja a Fideszt. Mennyi lehet belőle igaz?
Mit csináltak hatalmon?"

Az a baj oreg, hogy a szemellenzodtol mar semmit nem latsz jozanul. Es mint az atlaghulye fidesznyik, erosen szelektiv memoriaval rendelkezik. Meg valogatos is a memoriaja. ha emutnyocevezni kell, akkor emlekszik a ballib kormanyzasra. Ha ugyanezen idobol arra kene emlekezni, hogy akkor a fidesze mit csinalt ellenzekben, na arra mar nem. Segitek, pontosan ugyanezt: szapulta a kormanyt, szamon kert minden olyat, amit a jelenlegi ellenzek is (EU allapota, oktatas, gazdasag stb.), hangot adott a korrupcios uzelmeknek es igy tovabb. Ez az ellenzek dolga.
Ja, hogy ha a fideszed csinalta, az nem baj, ha a jelenlegi ellenzek akkor ok benak es hulyesegeket beszelnek. De erdekes.

6.Lenin 2018.07.27. 11:01:46

@N. Barbie:

Te egy kurva szót sem értesz abból, amit eddig írtam.
Ismételgeted a saját téves következtetéseidet.
Nem tudok vele mit kezdeni.
Nincs a környezetedben egy értelmes ember, aki elmagyarázná, mit is írtam eddig?

Cycmen 2018.07.27. 11:52:27

@MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ BÖRTÖNBEN: "Ti fideszesek bele vagytok szerelmesedve a diktátorokba. Legyen erős vezető. Mindegy, hogy hova vezet, akár szakadékba. "

Bocsi, nem vagyunk beleszerelmesedve,, csak mérhetetlenül jobbnak tartjuk. Egyenlőre nem vezetett a szakadékba, pedig ez a harmadik ciklusa, a szocik a második ciklus elején már rákényszerültek az őszödi igazságbeszédre és akkor már nagy lehetett a baj ha ezek a mocskos hazudozók is önszántukból bevallják a tutit. A Kádáros mondatomban meg ott volt az "adott körülmények között".

_atpijkamo_ 2018.07.27. 11:57:52

@Cycmen: "mérhetetlenül jobbnak tartjuk"

Nah, már nem is jó a geci, csak találtál valakit, akinél nem sokkal rosszabb? Mindjárt kiderül, hogy te se táncolsz örömödben, hogy lecsúsztunk Románia szintjére.

Megmondta a geci a Széll Kálmán tervben, hogy 2018-ban az államadósság a GDP 50%-a lesz. Nem vagy te kicsit türelmetlen? Még nincs vége az évnek...

_atpijkamo_ 2018.07.27. 12:01:03

2100-ra nem csak hogy megfordítja a geci trianont, hanem az egész világ ura lesz Magyarország, nem fog tudni rajta lenyugodni a nap. Ezért most minden fideszesnek oda kell adnia a lelkét. Hát nem megéri?

N. Barbie 2018.07.27. 12:28:48

@6.Lenin: Az a baj, hogy pontosan ertem. A vilagosan leirt mondataidra reagaltam, barhogy is szeretned oket misztifikalni, azt jelentik, aminek tunnek. Az ellenzek szapulasanak. Holott a fideszed ugyanezt csinalta ellenzekben, csak erre kenyelmetlen emlekezni fidesznyik korokben.

Az ertelmes emberekrol meg melyen hallgatnek a helyedben, aki masra se kepes csak a fideszpropaganda visszabofogesere, barmilyen keresztkerdesre, belekerdezesre valaszolni nem tud csak benazni meg hulyesegezni, az ne nagyon firtassa szerintem mas ertelmi kepessegeit.

N. Barbie 2018.07.27. 12:42:24

@Cycmen: "Bocsi, nem vagyunk beleszerelmesedve,, csak mérhetetlenül jobbnak tartjuk. "

O dehogynem vagytok szerelmesek, legalabb ennyit el kene ismerni. Jo szektaskent jartok el. A szektakban is azt tanitjak meg elsonek, hogy senki masnak ne higyj, csak a szekta eloljaroinak, mindenki mas csak hazudik es el akar tantoritani az egyetlen igaz szektatol.
A fidesz es hivei detto ugyanez. Ha valaki az ertelmes ember szamara nyilvanvalo problemakat mondja el szeretett kedves vezetodrol vagy partjarol, akkor rogton hazaarulosorosberenc, mert a mi viktorunk nem tevedhet es nem hazudhat.
Nem baj, egyszer felebredtek.

"Egyenlőre nem vezetett a szakadékba, pedig ez a harmadik ciklusa, a szocik a második ciklus elején már rákényszerültek az őszödi igazságbeszédre és akkor már nagy lehetett a baj ha ezek a mocskos hazudozók is önszántukból bevallják a tutit."

Hagyjuk a mesebeszed agitpropot. A harmadik ciklusa, igen. Vegig kivalo gazdasagi kornyezetben hoz nem tul fenyes mutatokat. Annyira nem hajlandok a fidesz szektasok, hogy legalabb a kornyezo orszagok elmult eveinek teljesitmenyevel osszevessek a fantasztikus orbanrezsim mutatoit. Rogton latni lehetne, hogy joindulattal is csak a kozepmezonybe vagyunk. Ami vagy azt jelenti, hogy minden kornyezo orszagban is orban van kormanyon, sot egyenesen ketto, merthogy jobbak a mutatoik, vagy esetleg azt, hogy orban megsem akkora geniusz es csak hazudozik a szarnyalo gazdasagrol.
Igen, gyurcsieknak megvolt az igazsagbeszede. Gondolod orban es sleppje nem beszel hasonlokat zart ajtok mogott? Gondolod nem rohognek sirva a magadfajtakon, mondvan, bazze ezeknek az idiotaknak olyan meseket adunk be amit nem szegyenlunk, es mindent bevesznek, mindig ujravalasztanak, akarmennyit lopunk? Gondolod? De, vannak ilyenek, biztos lehetsz benne. Csak tanultak gyurcsi hibajabol, es tutira veszem, hogy minden zart ajtos kormanyules poloska es egyeb bekapcsolt felvevokeszulekek keresesevel kezdodik...

Cycmen 2018.07.27. 12:52:33

@N. Barbie:" Igen, gyurcsieknak megvolt az igazsagbeszede. Gondolod orban es sleppje nem beszel hasonlokat zart ajtok mogott? "

Engem nem rendített meg a Gyurcsi beszéde, mert nagyjából tisztában voltam ezekkel előtte is. Inkább az volt a kemény, hogy mennyire a vérükben van az árulás és valaki közülük közzétette. Most ne gyere hogy Gyurcsány volt, mert ilyen hülye ő sem lehet és azon kívül is volt pár belső szivárogtatás, hatalmi taktikai célból.
És igen bazmeg, titkos megbeszélések előtt le kell mindent ellenőrizni, úgy csinálsz mintha ez hülyeség lenne.

_atpijkamo_ 2018.07.27. 13:00:19

@Cycmen: "titkos megbeszélések előtt le kell mindent ellenőrizni"

Milyen megnyugtató, hogy profi hazaárulók vezetik az országot!

Cycmen 2018.07.27. 13:00:34

@N. Barbie: A harmadik ciklusa, igen. Vegig kivalo gazdasagi kornyezetben hoz nem tul fenyes mutatokat.

Nyakában a Gyurcsányék szarával, meg az EU állandó baszogatásával.
Apropó Gyurcsány alatt is kiválló volt a környezet, mert azt mondta hogy nem gyűrűzik be, meg dübörög a gazdaság. Mondjuk ezen a dübörgésen mi a jó azt nem értem, de ő mondta.
Egy szó mint száz, nagyon le lettetek verve, az a dolgotok hogy sírjatok, senkit nem hat meg hidd el!

Cycmen 2018.07.27. 13:04:19

@MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ BÖRTÖNBEN: Figyelj, ez szakmai dolog. Gyurcsánynak is vigyázni kellett volna, ez nem pártfüggő tényleg. Államtitkok és az őszödihez hasonló infók kiszivárogtatása nem megengedhető.

N. Barbie 2018.07.27. 13:04:56

@Cycmen: Nem erdekel ki kurtolte szet, lesz@rom a ballibeket. Megkaptak, ami jart nekik, csak az a baj, hogy akik levaltottak oket, azok se jobbak egy szallal se.
De nem is errol volt szo. Azt mondtam, gondolod, hogy egymas kozt nem beszelik meg orbanek az orszag valos allapotat, mint gyurcsiek? Marmint a propaganda tuli dolgokat, a valos mutatokat, a trukkok nelkuli szamokat. Nem beszelnek rola, hogy nezd ma, istenit minket a ket millio idiotank a 10 (vagy ott korul) szazalekos brutto beremeles miatt, mert annyira nem veszik a faradtsagot, hogy megnezzek, hogy a kornyezo orszagokhoz kepest se nagy szam? Szerinted nincs ilyen?
Hogyne lenne, csak egyenlore nem kerult nyilvanossagra.

szőrös csöcsű csöpögő pöcsű csöpi 2018.07.27. 13:09:25

@6.Lenin: A kész az olyan mint az esztergomi polgármester. Patkány fidesz csak azt támogatja, aki benyal neki. Gondolom készék becsülete többet ér a pénznél. A fidesz világában csak az erkölcstelen kapzsi patkányok élnek meg, akik orbánc pénzéért(ami valójában nem az övé, hanem az eu-é vagy a becsületes adózóé, amit adóként befizet) még az anyjukat is eladják, körbenyalják hatszor orbánc seggét, közben meg leszopják a makkját. Egy kis csóringer gennygépek vagytok, akik párezer forintért bármire képesek. Szánalom, hogy ilyen még létezik európában. Tényleg egy rabszolganép a magyar. Egy lusta, csóringer gennyivadék, a csuti geci és csaló oligarcha rétegenek rabszolgája.

_atpijkamo_ 2018.07.27. 13:12:11

@Cycmen: "ez szakmai dolog"

Nem vontam kétségbe, hogy a hazaárulás hozzáértést kíván. Nem szabad felvételt készíteni a titkos megbeszélésekről, a publikus szerződéseket 300 évre titkosítani kell, a pénzt offsór cégeknek kell utalni, a geci nyilván mindezzel tisztában van.

Cycmen 2018.07.27. 13:17:54

@N. Barbie: Azt mondtam, gondolod, hogy egymas kozt nem beszelik meg orbanek az orszag valos allapotat, mint gyurcsiek?

De gondolom. És nyilván nem fogunk ezekről tudni. Viszont amit látunk, hogy Gyurcsiék második ciklusban már rohantak az IMF-hez itt eddig ilyenről szó sincs, ergo jobbak! Ez tény, ha tetszik neked ha nem!

6.Lenin 2018.07.27. 13:25:34

@GIeccsertetű:

Látom megint nem értesz az egészből semmit.

Kész Z. nyert, mert a pártok összefogtak, márki Zaj is nyert, Kész már megbukott, Márki Zaj meg majd nemsokára bukik. Jövőre mindenképpen bukni fog.

Vagyis lenne lehetőség a győzelemre, de a győztesek nem tudnak a győzelmükkel mit kezdeni. Kész Z lófaszt se csinált a Parlamentben, azon kívül, hogy keresett néhány milliót. Ugyanez lesz Mellárral, meg a többiekkel.

Csak az ilyenek, mint te, vagy a seggfej macska ordibálnak csalásról,meg mindenféle marhaságról.

Minden adott lenne egy nagyarányú ellenzéki győzelemre, de ez az esély 1re inkább csökken, szerencsére. A választók világosan látják, hogy kire érdemes, és kire nem érdemes semmiképpen szavazni

kep.cdn.indexvas.hu/1/0/2061/20613/206132/20613275_0a2cef970d8975fe25d0489d22006273_wm.jpg

szőrös csöcsű csöpögő pöcsű csöpi 2018.07.27. 13:59:48

@6.Lenin: Ennek a rühes orbáncnak és seggnyaló riherongy büdös bandájának egy kis Hamiltont kéne néha hallgatnia. Aszongya hogy:

"Utálom, ha a Forma-1 egyoldalú, gyűlölöm, ha bármi egyoldalú, a kihívás az, ha a lehető legerősebb ellen mehetek. "
Igazi versenyszellem. A rühes csuti patkány nem így gondolja. Ő gondoskodott az utóbbi időben arról, hogy ne lehessen ellenfele. Mindent átszabott, mindent ellehetlenített, csak nehogy küzdenie, vitáznia, nyilatkoznia, versenyeznie kelljen. Nem, az nem az ő műfaja. Az elnyomást szereti, másnak kuss a neve a szemében.

6.Lenin 2018.07.27. 14:03:21

@GIeccsertetű:

Te seggfej, versenyhez azonos súlyú versenyzők kellenek.
Fidesznek kéne létrehoznia saját maga ellen azonos képességű ellenzéket?
Ne bassz!
Ez már tényleg agyrém lenne, B+.

szőrös csöcsű csöpögő pöcsű csöpi 2018.07.27. 14:05:06

@6.Lenin: Jaj, te húgyagyú vadbarom. Sajnos nem tudlak máshogy jellemezni, mert még egy földigilisztának is több agysejtje van nálad. Kész és a hozzá hasonlók azért buktak mert nem nyalt be orbáncnak és tetves féreg bandájának, a becsülete fontosabb volt annál, minthogy egy becstelen aljas férget támogasson. Akik benyaltak mind nyertek. De ki nem szarja le a parlamenti választást? Az ember becsülete százszor fontosabb annál. Látom te már felesküdtél a sátánnak, a földi helytartója juttat neked egy kis alamizsnát, csak őt szolgáld. Azonban ennél vannak sokkal fontosabb dolgok is. Ezt csak a hozzád hasonló csóringer kis férgek nem értik.

szőrös csöcsű csöpögő pöcsű csöpi 2018.07.27. 14:10:21

@6.Lenin: Azonos súlyúak az ellenfelek, csak a csuti patkány gondoskodik arról, hogy ne legyenek azonosak a szabályok. Mint egy focimeccsen amit az egyik fél a saját javára billent a szabályok megváltoztatásával. Olyan szabályrendszert alkot, hogy amikor ő juttatja a labdát a hálóba az kettőt ér, és a pályán az ellenfélnek 9, neki pedig 15 játékosa lehet. A fidesznek nevezett jogász szarzsákok tulajdonképpen ugyanezt csinálják. Propagandára állami százmilliárdokat költenek, az ellenfelüket meg megbüntetik ugyanazért amivel ők is nyertek. De nem ragozom, földigiliszta agysejttel úgysem érted.

szőrös csöcsű csöpögő pöcsű csöpi 2018.07.27. 14:13:07

@6.Lenin: A csuti féreg az ellenfeleit ahogy tudja besározza(bajnai, gyurcsány, hadházy meg még sokan mások) azt a médiájában százmilliárdokért terjeszti, majd amikor be van perelve érte, megbukik a peren, mert semmi nem igaz abból amivel vádolja ellenfeleit. Ezeknél aljasabb gennyes kelése nem volt a történelem során az országnak. Ennél a gennyes bandánál még Kádár, Horthy és Rákosi együtt is becsületesebb volt.

6.Lenin 2018.07.27. 14:20:56

@GIeccsertetű:

"Azonos súlyúak az ellenfelek,"
Nem arra gondoltam, hogy összeadjuk, mekkora a test súlyuk.

Nem veszed észre, hogy te tulajdonképpen Orbán zsenialitását dicséred? Szerintem is nagy penge, de én ennyire nem tartom annak.

N. Barbie 2018.07.27. 15:09:24

@Cycmen: Nem ciki igy 9 ev kormanyzas utan meg mindig gyurcsanyozni, ha mentegetozni kell? De, nagyon. Ahol kisvasutra meg stadionokra van penz, ott nincs tobbe visszamutogatas a ballibekre, amikor takarozni kell valamivel.

Igen, gyurcsi is azt mondta, hogy jo a kornyezet meg nem gyuruzik, be csak kideult, hogy hazudtak. Meg is kaptak erte a jutalmukat. De erdekes, az o hibaikat kivulrol fujod, viktorodnal meg valahogy nem megy ugyanez, o tokeletes. Szerinted.

Nagyon el lettunk verve? Annyira nagyon azert nem, ki kell abranditsalak. Minden undorito, feldiktatorikus fidesz huzas ellenere is csak a valasztok kb fele szavazott a tolvajokra. Annyira azert nem vernem a helyedbe a mellem, hogy 8 eve vegtelen propagandara koltott kozpenz utan, a valasztasi szabalyok es korzetek sajat magukra alakitasa utan, az ellenzeki megjelenes ellehetetlenitese utan, a sajto felvasarlasa es propagandauvoltes szolgalataba allitasa, ciganyok tomegeinek szokas szerint kilo krumpliert megvetele utan, ukrajnaiak tomegenek atjelenkeztetese utan ( a sor meg hosszasan folytathato) is csak a fele lett meg. Erre vagy annyira buszke? Hat gratulalok.
En inkabb arra emlekszem szivesen, mikor a legutobbi szinjatek szavazashoz kepest kivalo fair playben lett viktorod csunyan elpicsazva anno. Egy gyurcsi alazta porig a TV vitaban. Ismetlem, egy elmebeteg gyurcsi.
Na annyira kepes magatol, ha ugyanolyan feltetelekkel kell versenyeznie. Tanult belole, soha tobbet fair play.

Irtam mar a valasztas utan is a melluket vero tolvajokra szavazoknak. Olyan ez mint mikor van ket focicsapat, az egyik a legujabb fejlesztesu sportszerekben jatszik, a legjobb edzokkel keszulve, pluszba meg a foci szabalyait is megvaltoztatattja a sajat javara, meg miert is ne alapon el is toreti az ellenfel jatekosainak labait, majd micsoda meglepetes, nyernek es verik a melluket, hogy mekkora kiralyok.
Na ezek a fidesznyikek.

N. Barbie 2018.07.27. 15:21:02

@6.Lenin: "Te seggfej, versenyhez azonos súlyú versenyzők kellenek.
Fidesznek kéne létrehoznia saját maga ellen azonos képességű ellenzéket?
Ne bassz!
Ez már tényleg agyrém lenne, B+. "

Igen, ismerjuk a pokhendi viktor meg fidesz hozzaallast. Ok nem allnak ki TV vitara valasztasok elott, mint minden normalis orszagban szokas, mert kerem szepen nekik nincs melto ellenfeluk. Meg csak veletlenul sem azert, mert miota gyurcsi megalazta, soha nem nyilatkozott nem barati sajtonak es nem elora egyeztetett kerdesekben. AAA, dehogy. Azert nem mert nincs melto ellenzeki kihivo, aham.
Kivancsi vagyok mit ossze rikacsolt volna, ha gyurcsi anno ugyanilyen dumaval razza le a vitat. Nem, o kiallt viktorral. Nem ego egy picit, hogy egy gyurcsany mutat peldat politikai korrektsegbol?

Amugy mint mondtam mar tegnap valamelyik haverodnak, unalmas ez a fidesz szolgasajto altal par honapja elterjesztett suttogo propaganda, hogy bena az allenzek, ne szavazz ra, csak a fidesz az eletkepes meg hasonlok. Hagyjuk az ilyen ontelt, nagykepu dumakat.

6.Lenin 2018.07.27. 15:43:19

@N. Barbie:

Ne haragudj, de ilyen szövegek után nem tudlak komolyan venni.

Tv viták...ismerjük az Orbán-Gyurcsány vitát

Orbán nyilatkozta utána: az volt benne a legszörnyűbb, hogy végig hazudott, és tudta, hogy ezt én is tudom, de mégis hazudott, mert azt is tudta, hogy én ezt nem tehetem, mert akkor lenne mire hivatkozniuk. Gyurcsány végig gátlástalanul hazudott. El is bukott.

Mi értelme lenne egy 1-2 %-os párt valakijével vitázni? Hazudna ezerrel, hiszen esélytelen lenne arra, hogy bármit is számon lehetne rajta kérni.

Azonos esélyű pártok közt lenne csak értelme. Ma Mo-on ennek semmi értelme.

Ha suttogó propaganda képes meggyőzni választókat, az nagyom szomorú dolog azokra nézve, akik ennek bedőlnek.

Ezt nem értik az amerikai demokraták is. Ha Putyin képes volt meghekkelni a amerikai választásokat, az tulajdonképpen annak beismerése, hogy a demokrata szavazók hülyék, mert bedőltek egy hazug propagandának.

Valamikor a barbárok is mindig dicsérték az ellenfelet, mert a legyőzésük a sikert jelentette, ők az erősebbek, ha sikerült legyőzniük, ha vesztettek nem kellett magyarázkodni, ők voltak a jobbak, előre megmondták. Logikusabban gondolkodtak.

A ballibák lehülyézik az ellenfelet, de legyőzni nem tudják, mit jelent a választóknak?
Ha nem képesek legyőzni a hülyéket, akkor csak hülyébbek lehetnek.
Ezen még a barbárok is beszarnának a röhögéstől.

Szedd már össze magad.

N. Barbie 2018.07.27. 16:05:21

@6.Lenin: Igen, hazudozott gyurcsi. Megtanulta a lecket viktorod, hazudj akkorat, amekkorat mar magad sem hissed el, hogy bevesznek a hiveid, es lass csodat, be fogjak.

Jaa, bocs nem tudtam, hogy a politikai korrektseg kodexebe benne van, hogy csak x% feletti tamogatottsagu parttal lehet vitazni. Ja, hogy nincs, csak jo kifogas sose rossz.

Ki beszlet amugy 1-2%os partokrol? Miert kell rogton terelni?
Segitek tenyekkel alatamasztani: a valasztast megelozo kozvelemenykutatasok szerint (a kulonbozo intezetek eredmenye) a biztos valasztok 41-43% a fideszt, 21-25% Jobbik, 11-19% MSZP, 6-8 LMP, 6-8 DK, 2-3 momentum volt.
Na ezek kozul melyik is volt 1-2%? ja, hogy egyik se. Akkor mit is talalsz ki ujabb kifogasnak, hogy meg a 20+ %-os ellen se allt ki viki?

Azert nem allt ki, mert az egoja nem engedte, es mert nem szeret kinos, nem elore lebeszelt kerdesekre felelni, amikre nyomhatta volna a betanult habonypropagandat.
Ennyire egyszeru, nem kell kifogasokat keresni.

"Ha suttogó propaganda képes meggyőzni választókat, az nagyom szomorú dolog azokra nézve, akik ennek bedőlnek."
Valoban nagyon elkeserito, hogy egybites hazug propagandanak ennyien bedolnek MO-n. 2 millio idiota megis bevette. Veled egyutt.

"A ballibák lehülyézik az ellenfelet, de legyőzni nem tudják, mit jelent a választóknak?"
Ez a masik, par honapja, legfokepp a valasztasok utani fidesznyik magyarazkodasban megjelent tipikus hazugsag. Egyik part sem hulyezte az ellenfel szavazoit. Ordas nagy kamu.

szőrös csöcsű csöpögő pöcsű csöpi 2018.07.27. 16:08:00

@6.Lenin: Orbánnak zsenialitása? Szerintem egy agynélküli ovodás is, korlátlan hatalommal ki tud találni olyanokat, mint amit a fociszabálypéldában leírtam. Ez nem zsenialitás, hanem kellőfokú becstelenség, patkányság, az ellenfelem megfelelő lenézése, féregség. Ehhez orbánban mindegyik megvan. Egy nagy vezetőt nem az tesz naggyá, hogy hogyan tud megszívatni másokat, hanem egyenlő feltételek mellett megküzd velük. De hiába magyarázok pozitív emberi tulajdonságokat egy ősembernek, úgysem érti.

6.Lenin 2018.07.27. 16:22:24

@N. Barbie:

Nézd a Jobbik soha nem lesz kormányzópárt. Még koalíciós partner sem.
Miért?
Ha megnézzük a jelenlegi állapotát, tulajdonképpen nem kéne semmit magyaráznom. ezeket már egy másik blogon évekkel ezelőtt leírtam, és be is jött minden.

A Jobbik egy olyan párt, amit eszköznek használnak, aztán eldobják, mint a használt kotont.

Kivel kellene vitáznia ma Orbánnak? Kivel? Miről?
Volt esélyes me jelölt? Komolyan? Hosszútávra tuti nem.

Bárki, bármit megígért volna előtte, komolytalanná téve az egészet. Az ilyen viták egy cirkusz része. Mo-on nincs rá fogadó készség. nincs elég felesleges cirkusz a választások előtt?

" Egyik part sem hulyezte az ellenfel szavazoit. Ordas nagy kamu. "

ezt kiktől vetted át?

"Valoban nagyon elkeserito, hogy egybites hazug propagandanak ennyien bedolnek MO-n. 2 millio idiota megis bevette. Veled egyutt."

B+, még magad sem érted, mit is írsz. Ilyesmit tuti nem magadtól találtál ki.

6.Lenin 2018.07.27. 16:29:37

@GIeccsertetű:

"Egy nagy vezetőt nem az tesz naggyá, hogy hogyan tud megszívatni másokat, hanem egyenlő feltételek mellett megküzd velük."

B+, aki az elesetteket, gyengéket ápolja, az a lókórházi kedves nővér, vagy az óvónéni.

hol vannak itt egyenlő felek?

index.hu/belfold/2018/07/27/kesz_zoltan_ilyen_ellenzekkel_2086-ban_is_a_fidesz_nyer/

Mondja egy olyan is, aki nyakig benne van a balfaszságukban, de most másra próbálja kenni a saját szarát is. Egy megvilágosodott fasz.

N. Barbie 2018.07.27. 16:39:29

@6.Lenin: Ertem. Ahogy vartam, miutan a "minek vitazna 1-2&-os partokkal" dumad nem jot be, akkor kitalalod, hogy hat nem volt eselyk nyerni, azert nem. Szanalom.
Egyreszt soha nem tudhatod elore mi less egy valasztason, voltak mar meglepetesek, masreszt van egy olyan fogalom, nem csodalom, hogy se te, se a kiralyod nem ismeri, hogy politikai korrektseg es tisztesseg.

Mirol? Mondjuk az orszag allapotarol? Ott volt az eselye viktorodnak lealazni a vitaban az ellenzeket konkret adatokkal, szamokkal, statisztikakkal. Jaaa, hogy nincsenek a sikerpropagandat alatamaszto statisztikak, igy el kellett volna ismernie, hogy az ellenzek joggal szapulja? Ertem mar.

"Bárki, bármit megígért volna előtte, komolytalanná téve az egészet."

Ne a gazdadbol indulj ki, emlekszunk, ugye? 1 millio uj munkahely, 70 akarhany szazalekos allamadossag stb. En igen. Egyik se valosult meg, nem csoda, hogy nem is farasztotta magat se az elozo se a legutobbi valasztasokra a fideszed valasztasi programmal, legalabb ennyivel megtisztelve a valasztokat. Joggal gondoltak, ugyan minek, a 2 millio fixen hulye elvakult barom enelkul is megvalaszt.

"ezt kiktől vetted át?"
Mirol beszelsz?

"B+, még magad sem érted, mit is írsz. Ilyesmit tuti nem magadtól találtál ki."
Bar tudnam itt is mirol beszelsz. Csak az ugatas, tereles, rebuszokba beszeles. Az megy.

6.Lenin 2018.07.27. 16:52:48

@N. Barbie:

Ha most összekapcsolom, hogy kik ragaszkodnak a tv vitához esélytelen jelöltekkel, és a te szellemi képességeidet (az eddig tőled olvasottak alapján) akkor magad igazolod, hogy értelmetlen cirkusz az egész.

Keresd vissza TG (Török Gábor ) blogján mit írtam évekkel ezelőtt a Jobbikról, minden bejött. Nem kell hozzá nagy politikai éleslátás. A többiekhez sem. Elég némi tájékozottság a nemzetközi, hazai politikából.

Bocs, de ez már nem szórakoztat. Minden lehetőséged megvan (remélem), hogy te is tájékozódj. Aztán majd visszatérhetünk ezekre a témákra.

6.Lenin 2018.07.27. 17:04:28

@N. Barbie: @GIeccsertetű:

index.hu/belfold/2018/07/27/a_jobbik_es_az_lmp_hazhoz_ment_hogy_a_fidesz_kioktassa_megalazza_oket_tusvanyoson/

"Az ellenzéki politikusok a beszélgetés elején az érdemi vitákat hiányolta a parlamenti mindennapokból. A Fidesz és a KDNP most beleállt, és nem mondható, hogy rosszul jött ki belőle."

BiG74 Bodri 2018.07.27. 17:15:52

@6.Lenin:
Nem tűnik ez sem érdemi vitának, csak két gyíkot lealázott két helyipályás arc. Kis csókák nem igazán értik még mindig, hogy mi, hogyan működik.

_atpijkamo_ 2018.07.27. 17:21:44

@N. Barbie: 50%. A Széll Kálmán tervben megmondták, hogy 2018-ban az államadósság a GDP 50%-a lesz. Alig várom az év végét! Tuti, hogy meglesz, hisz a Széll Kálmán terv szerinti adókat mind bevezették, nem beszélnek ezek a levegőbe.

6.Lenin 2018.07.27. 17:27:10

@BiG74 Bodri:

Akik kormányzati szerepre készülnek, azoktól elvárható lenne nagyobb felkészültség szélesebb körben, nem csak nekik kedves, kiragadott témákban.
Legalább is én így képzelem, mint választásra jogosult polgár. Ezeket veszem figyelembe a szavazatom leadása előtt (meg sok évi tapasztalatot a résztvevőkkel kapcsolatban)

szerintem nem bonyolult.

BiG74 Bodri 2018.07.27. 17:32:39

@MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ BÖRTÖNBEN:
Percenként csökken, meglesz az 45% is!

@6.Lenin:
Nem, sajnos tényleg nem bonyolult.

_atpijkamo_ 2018.07.27. 17:33:09

@6.Lenin: "Akik kormányzati szerepre készülnek, azoktól elvárható lenne nagyobb felkészültség "

A geci gazdád mióta kormányoz, oszt még mindig nem tanult bele, csak egyre csúszunk lefele. Már tőlünk járnak át Romániába dolgozni.

6.Lenin 2018.07.27. 17:40:26

@MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ BÖRTÖNBEN:

Bocsi, de te olyan hülyeségeket hordasz össze itt naponta, hogy annak csak egy oka lehet, mégpedig...vagy?
Valószínűleg azért csinálsz naponta hülyét magadból, hogy növekedjek a blog látogatottsága, mégpedig elég ócska trükköket bevetve. Üzlet, az üzlet, úgysem ismer valójában senki, talán. Ez lenne a jobbik eset, és még el is tudom fogadni.

A rosszabb eset, hogy tényleg ilyen hülye vagy. Ezt is el tudom fogadni.

N. Barbie 2018.07.27. 17:43:40

@6.Lenin: Mondtam mar kicsi butuska fidesznyik, nehogymar meg te gyere mas szellemi kepessegeivel, olvasd vissza a nekem vagy barki masnak irt valaszaid: fidesz propagandapanelek szorol szora, semmi konkretum, sajat gondolat, kenyelmetlen kerdesek ignoralasa vagy hulyesegnek kikialtva nem valaszolas. Melle a szokasos fidesznyik pokhendiseg.

Igen, olvastam a cikket, te is vegigolvastad, vagy cask kiragadtad belole a neked tetszo reszt?
A szokasos ki ha en nem, mocskos alja hazugsagokkal tuzdelt fideszes viselkedes. A sajat terepukon (nyilvan, melyik mas partnak is van penze evek ota masszivan kampanyolni, tusvanyost rendezni stb. kulhoni magyaroknal? ja, egyiknek se.), a sajat moderatoruk, a fideszeseknek jol fekvo temaira, de meg azokkal kapcsolatba is hazudozva jol szerepeltek a fideszes biorobotok. Azta, micsoda teljesitmeny.

Azt` mondjuk megkerdezte-e a fideszes moderator, hogy Harrach ur, a kereszteny vallassal, ami benne van a partja neveben, hogy tudja osszegyeztetni a 9. eve tarto mertektelen lopast?

Vagy az is nagyon jellemzo, hogy 8 evig a lakajmedia keptelenebbnel keptelenebb hazugsagok szazait sulykolta az erre vevo idiotaknak, lejaratasok sora, ellehetetlenitette a normalis kampanyukat, majd a vegere rakuldte viki az AVH- oppardon, ASZ-t, ami sz@rra birsagolta oket, legfokepp az addig legnagyobb ellenfeluket, a Jobbik-ot, majd az ezen huzasoktol a megszunes hatarara jutott partokon jokat kacarasznak meg oltogatjak oket ez a ket fideszf@sz tusvanyoson.
Igy konnyu, de milyen konnyu.
De csak a szokasos fideszes korrektseg.

Vagy az alaptorveny nem megszavazasa, amivel evek ota peldalozik a fidesz. Mar akkor elmondta a Jobbik, hogy nyilvanvaloan azert salatatorvenybe foglaltak a hatarok megvedeset, mas elfogadthatalan torvenyekkel/modositokkal, hogy miutan nyilvan igy nem tudjak megszavazni, legyen mit hozrodznia a veres kardon a fidesznek. Atlatszo es szanalmas, szamtalanszor eljatszottak mar ezt. De az atlaghulye fidesznyik persze nem nez utana, hogy tenyleg nem szavaztak, meg es ha igen, miert nem, csak siman beveszi a fidesz allaspontjat.
De konnyu is igy.

"Majd Kocsis később kifejtette, hogy az ellenzék vereségének és az időközi választási eredményeknek egyértelmű okai vannak.
■"Újra meg kellene ismerkedni a valósággal",
■"nem kell hülyének nézni az embereket",
■"ha becsapjátok folyamatosan az embereket, mindig ilyen eredmények fognak születni"

De ismerosek valahonnan ezek a semmitmondo lozungok, jaaa a fidesznyik hozzaszolok is pontosan ezeket mondjak, miota az uraik is.
Nem kell hulyenek nezni, becsapni az embereket es ezt le meri nyilatkozni egy fofidesznyik. :DD

Nyilvan nem az undoritoan, minden szempontbol a fidesznek lejto palya a vereseg oka, aaaa, dehogy, hanem ezek a megfoghatatlan, semmi konkretummal ala nem tamasztott magyarazkodasok.
Ez is nagyon konnyu igy.

Hat igy vitaznak a gazdaid leninke, ezert nem tudsz te se erdemben semmire reagalni.

N. Barbie 2018.07.27. 17:46:54

@6.Lenin: "Bocs, de ez már nem szórakoztat. Minden lehetőséged megvan (remélem), hogy te is tájékozódj. Aztán majd visszatérhetünk ezekre a témákra. "

Hat ez az ev vicce :DD Tajekozodast papol egy kizarolag fideszsablon propagandat visszabofogni kepes agyhalott. :DDD

6.Lenin 2018.07.27. 17:52:29

@N. Barbie:

"Majd Kocsis később kifejtette, hogy az ellenzék vereségének és az időközi választási eredményeknek egyértelmű okai vannak.
■"Újra meg kellene ismerkedni a valósággal",
■"nem kell hülyének nézni az embereket",
■"ha becsapjátok folyamatosan az embereket, mindig ilyen eredmények fognak születni"

Neked ezek üres lózungok? Te semmit nem értesz a mai magyar politikából.

Üres lózung? 3x nyert kétharmaddal a Fidesz, úgy, hogy még remény se látszik arra, hogy lesz alternatíva, ha mégis bukna a Fidesz.

el tudod képzelni, hogy mi lenne az országgal ebben az esetben? Lehet, hogy soha nem tudnánk többet talpra állni. Nézd meg, mit csináltak Görögországgal.
Szerencsétlen.

_atpijkamo_ 2018.07.27. 18:03:13

@6.Lenin: Troll kézikönyv utolsó oldala: Ha nincsenek érveid, személyeskedj. Kubatov kitűnő tanítványa vagy, seggfej.

Már nincs abban az állapotban az ország, ahogy a geci gazdád átvette. "Kétszer annyi fizetésért inkább a szomszédos Romániában vállalnak munkát a határ menti településeken élők."

hvg.hu/kkv/20180726_Romaniaba_jarnak_dolgozni_a_magyarok_a_kozmunka_helyett

Te még trollnak is csapnivaló vagy. A Kubatov kézikönyvön nem terjed túl a "tudásod".

6.Lenin 2018.07.27. 18:11:23

@MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ BÖRTÖNBEN:

Én nem személyeskedem, csak nem ugrom be az ócska trükkjeidnek, vagy a második eset, mint tény.
Hogy őszinte legyek, egyik sem érdekel tulajdonképpen.

Tudsz róla, hogy uniós állampolgárok vagyunk, as oda mehetünk az unión belül dolgozni, ahol jobban fizetnek a tudásunkért, vagy a munkánkért?
Sőt ott lakatsz, ahol tudsz venni magadnak lakást is.

B+, te hol lax? Valami sötét pincében? Miért korlátoznál uniós állampolgárokat?
Seggfej.

N. Barbie 2018.07.27. 18:13:06

@6.Lenin: Igen, ures lozungok fidesznyikkem. konkretum nelkuli ures vagdalkozas, mellebeszeles. Nyilvan, azt mar csak megse fogja kocsis urafi elismerni, hogy valojaban milyen aljas eszkozokkel nyertek meg a valasztast. Reszleteztem ezerszer, nem fogom ujra, de ugyse ertened, minek is.

Az elso ketharmadot gyurcsanynak koszonhetik, nem a sajat teljesitmenyuk. Aztan rogton bele is kezdett a fidesz propagandagozhenger hogy szepen lejtsen a palya a kovetkezo valasztasokra.
Csak a vak nem latja milyen huzasokat csinaltak ennek erdekeben, ja meg a 2 million szemellenzos agyhalott, mint te.
Ok meg vannak gyozodve, hogy a kiralyuk a kormanyzati teljesitmenyevel erte el a valasztasi eredmenyt, egy tisztesseges, fair kampanyban.
Ha ha ha, meg viccnek is rossz.

N. Barbie 2018.07.27. 18:20:45

@6.Lenin: Azta mellebeszelos, terelos fajtadat :D
Ennyi vagy te szerencsetlen, ugyanezt jatszod velem is es meg van pofad az en szellemi kepessegeimet gyalazni.

KONKRET peldat kaptal, hogy Romaniaba (Romania b+, picit szegyen?) jarnak at magyarok dolgozni, mert a kiralyod nem tud nekik munkahelyet teremteni a kornyeken.
Erre mi a valaszod? Hogy hat igen, meg nem sikerult minden regioban megoldani a munkanelkuliseg problemajat, vagy hasonlo, aaaaa, lof@szt, az nem fer bele a propagandaba. Inkabb jossz miert korlatoznal unios allampolgarokat a szabad mozgasban tereles lvl 1000000 dumaval. Sirok b+ mekkora szegyen vagy.

Ugyanezt jatszod minden konkretumnal, amit en is irtam eddig.
Minden kornyezo orszag ver minket gazdasagi teljesitmenyben? Semmi gond, a valaszban egy szot se errol, inkabb gyurcsanyozzunk.
Szanalmas vagy. De nem meglepo, a tipikus fideszszektas mintapeldanya.

taga20 2018.07.27. 18:36:12

@6.Lenin: vergőcc fityeszdroid, de itt mindenki röhög rajtad, mikor a gazdád seggétől szaros szádat itt jártatod.

6.Lenin 2018.07.27. 18:46:58

@N. Barbie:

Mi lehet a célja egy politikai pártnak? Hatalomra jutni.
Gyurcsány azért balfasz mert azt szerette volna, ha Fidesz hatalomra kerül? Jó duma.
aztán még 2x alaki vállalta, hogy hülye legyen?

Romániába járnak dolgozni a környező településekről? És? Szlovákiából meg hozzánk, mi meg Ausztriába. Vásárolni, fogorvoshoz meg hozzánk, Angliából is.
Vásárolni Szlovákiából, üdülni Lengyelországból, meg sok-sok más országból.
Most vásároltak nálunk lengyelek lakásokat üdülési célból, Somogyban svédek osztrákok, németek.
Egy szövetség tagjai vagyunk. Vagy mit is akartál ezzel mondani tulajdonképpen?

Ja, hogy nem sikerült a ballibek rombolását 15 perc alatt rendbe tenni? ilyen ellenérdekelt nyomás mellett? ez igaz, de jó úton halad az ország, főleg ahhoz képest, ami itt történt az elmúlt évtizedekben.

Tényleg ne haragudj, de olyan egyoldalúan beszélsz, hogy értelmetlennek tartom veled a további társalgást, ezen a szinten.

Te kedveled a minden oldalról hamisított statisztikákkal való dobálódzást? Én nem, az a hülyék szórakozása.

6.Lenin 2018.07.27. 18:49:34

@taga20:

Én meg rajtatok, ezért mókás itt a társaság.

N. Barbie 2018.07.27. 19:26:58

@6.Lenin: "Mi lehet a célja egy politikai pártnak? Hatalomra jutni."
Alapbol a hatalommanias elmebeteg gazdad szemszogebol vizsgalod a dolgokat.
Barmily meglepo egyes partoknak, a hatlaomra jutas csak egy eszkoz, hogy utana jobba tegyek az orszagot. Masoknak meg arra, hogy indulhat a szabadrablas...
Nem csoda, hogy nem erted.

"Egy szövetség tagjai vagyunk. Vagy mit is akartál ezzel mondani tulajdonképpen?"
Azt amit leirtam mar, nagyon nem akarodzik megerteni, mi? Hogy viktorod a sikerpropaganda ellenere nem tud munkat biztositani rengeteg embernek.
Nem tudom egyszerubben fogalmazni, hog ymeg te is megertsd, Jo, nyilvan felfogtad elsore is, csak beismerni, hog ymeksem akkora geniusz vikike, na azt mar nem.

"Ja, hogy nem sikerült a ballibek rombolását 15 perc alatt rendbe tenni? "
Ujabb szanalmas tereles, meg a ballibekkel takarozas, mikor a helyzet ugy kivanja.
Duborog a gazdasag, kolbaszbol van a kerites, minden f@sza, harsogja a propaganda evek ota, mint irtam, kisvasutra, stadionokra telik stb. De ha homok kerul a gepezetbe, akkor meg mindig ballib emultnyocevezessel mentegetozunk. A szanalom netovabbja.

"Tényleg ne haragudj, de olyan egyoldalúan beszélsz, hogy értelmetlennek tartom veled a további társalgást, ezen a szinten. "
Nem jobarat, en a tenyek nyelven beszelek, amikbol egyet sem sikerult cafolnod. Elhiszem, hogy rosszul esik, mikor a valosaggal szembesitik a fidesznyiket, de ez a te problemad. Csak propagandaduma mantrazasa a valaszod.

"Te kedveled a minden oldalról hamisított statisztikákkal való dobálódzást? Én nem, az a hülyék szórakozása. "

Nem a statisztikak hamisitasa viktorod hobbija. Ennek ellenere ertelmes emberek adatokkal, statisztikakkal tamasztjak ala az igazukat, mert vannak ilyenek.
En peldaul hiteles statisztikanak fogadok el OECD, Eurostat stb. adatokat. Amik a kiralyod igen gyenge teljesitmenyet mutatjak, nem csoda, hogy nem mesz bele statisztikazasba, mert nyilvanvaloan nem letezik olyan, ami ezt a propaganda szerint kivalo teljesitmenyt alatamasztana.
Ene ezt megertem, csak akkor el kene ismerni, nem terelni.

6.Lenin 2018.07.27. 20:05:55

@N. Barbie:

Mi szeretnél hasonlítani, mihez?

Az elmúlt 8 évet, mihez? kihez?
Milyen mutatókat, mihez?

Vagy netán olyasmit, ha a jobbik, LMP,Momentum,MSZP, DK került volna hatalomra, akkor.....ez+az lett volna? Ne bassz!

Vagy szeretnéd kiélni a lelki nyomorodat, és szapulni másokat, akik legalább csináltak valamit az életben?

Ismerem az ilyeneket. azok akartak tanítani a vállalkozásról, akik közvetve miattam mentek tönkre. Olcsóbban, gyorsabban dolgoztam hozzájuk képest, és túl tudtam élni azt a minimális veszteséget, amíg ők beadták a kulcsot. Most te is szeretnéd a hülyék szerepét nekem eljátszani? Ne fárassz. Rajtuk is nevettem.

Nézd, az ember elolvas egy szöveget, nagyjából be tudja lőni, hogy amiről a pacák ír, mennyit is érthet hozzá, ennyit legalább tételezzél fel a másikról. Én megpróbáltam, rólad ilyesmit feltételezni, de te voltál ellene.

Amit eddig neked leírtam, a jelek szerint magas neked. Abban igazad van, hogy nem statisztikai adatokat írtam, nem is fogok, mert amiről írtam, ahhoz nem lényeges szempont.

A mi lett volna, ha....vagy mi lenne, ha...érdektelen.

Maradjunk annál a TÉNYNÉL, hogy a jelenlegi kormány 3x nyert kétharmados felhatalmazással, és jelenleg nincs olyan erő, akik képesek lennének megszorongatni.
Ez tény.
Mi lehet ennek az oka?
Természetes (?), hogy minden szereplője a maga szempontjai szerint igyexik ezt tálalni.
ebben nyilván nehéz igazságot tenni, hiszen a vesztesek nehezen viselik a saját felelősségüket, de ez azon a TÉNYEN nem változtat, hogy ma még kilátás sincs arra, ez valamilyen, számukra kedvező irányba változzon.

Mi a fasz köze van ennek ahhoz, hogy néhány határ menti településről máshová mennek dolgozni, vagy éppen hozzánk jönnek egy másik oldalról?
Én is dolgoztam 6,5 évig külföldön is, de visszajöttem. ÉS?

Miért szavaznék most olyanokra, akik nem tudnak olyasmit kínálni, amit el is hinnék nekik?
90-ben az SZDSZ-re szavaztam, utána soha többet, szerencsére el is tűntek.
Szocikra soha, hiszen abban a rendszerben nőttem fel.

Viccpártokra kéne? Miért?

A Fidesz legalább tesz valamit. Tőlük se vártam, hogy oldja meg a gondjaimat, megoldom magam.

Kire kellene? Miért is?

John Nethem 2018.07.28. 08:13:19

@MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ BÖRTÖNBEN:

Ami a KÁDÁRi hitelfelvételeket illeti:

1973–1989 között a bruttó adósság főként hibás jegybanki döntések és árfolyamveszteségek miatt ugrott 2 milliárdról 20 milliárd dollár fölé. Úgy járt az állam, ahogy néhány évtizeddel később a polgárai, a devizahitelesek.
Vannak olyan számítások, amik szerint a jelenlegi államadósság KÉTHARMADA kádári örökség...
Az 1973 és az 1989 között keletkezett államadósság oka elsősorban a Kádár-rendszer túlfogyasztása és annak kamatai – ezt az általánosan elfogadott narratívát vitatja a Pénzriport alternatív pénzügyi honlap.
www.penzriport.hu/letoltes/Magyar_allamadossag_keletkezese_1973_1989.pdf

John Nethem 2018.07.28. 08:15:02

@John Nethem: A közvetlen túlfogyasztás alig 1 milliárd dollár volt, 4 milliárd a kamataival együtt....

Orochimaru 2018.07.28. 12:29:08

@N. Barbie: Megmondta, hogy lesz 1 millió új munkahely. És így is lett! :)

2018.07.31. 07:03:52

@6.Lenin:
-Bocs, de megkérdezhetem hogy milyen vállalkozásod volt és mi volt a cég fő tevékenységi köre ?
-Mely ágazatban tevékenykedtetek és hazai területeken kivül, mely külföldi országban--eu-s vagy eu-n kivüli országban dolgoztatok ?
- Hány fő volt a cég--bt, kft,zrt vagy magánvállalkozásban , az alkalmazottak létszáma ?
-Bejelentve vagy feketén, netán a szürkegazdaságban voltak az ott dolgozó kollégák foglalkoztatva , és ugye nem minimálbéren volt a bejelentés ?
-Milyen egyéb kiegészitő juttatásban részesültek a vállalkozásodban dolgozók ? Kafetéria, "bözske utalvány ", iskolakezdési támogatás, netán negyedéves jutalom, " év végi pulykapénz " ?

Ha lennél olyan kedves és leirnád, csak röviden hogy menni ideig és hány fővel, milyen árbevétellel, nyereséggel dolgoztatok. Csak úgy általában, megközelitöleg és csakis nagyvonalakban. Mert gondolom ha ennyire nagy vállalkozó voltál, akkor bizonyosan sok dolgot meg tudsz osztani az ide beirókkal és van néhány okos ötleted is nekik.

Hiszen te néhány mondatból, annak tartalmából olyan tudásra teszel szert, amit még egy orvosdoktor sem tud kiszűrni és diagnózist felállitani, de te igen. Nos, akkor --ha kérhetem--néhány szerény mondatot ha leírnál ide, ennek a sok sok buta embernek, mint amilyen én is vagyok--hiszen az okostól tanulni soha nem szégyen.Ám ha lehet, akkor tényeket és a púder az nem kell . Köszönöm előre is .

6.Lenin 2018.07.31. 09:50:11

@jános515:

Bármit is írnék, rögtön jönnél a kifogásokkal, hogy így+ úgy, ez a banda, tolvajbanda.

Ha meg szeretnénk vitatni ezt a kérdést, konkrét, egyedi eseteket kellene vizsgálni, hogy egyik esetben miért is működik, a másikban miért is nem. És még ez sem mutatna reális képet, mert a politikát nem lehet kihagyni belőle, ami meg igen összetett ahhoz, hogy itt dobálódzunk egyedi, sok esetben kitalált, kreált esetekkel.

Én már letudtam az enyémet, két rendszer alatt is. 70-től váltottam ki először 3 évig ment, aztán külföldre mentem (házasságból kifolyólag),utána ismét itthon. Már befejeztem, jöttek az unokák, nekem meg fontosabbak már ők, meg élvezem az összeharácsolt vagyonomat.

Nyilván lehetne vég nélkül sorolni pozitív és negatív példákat is, minden komolyabb végkifejlet nélkül, mert a lényege az lenne, vannak alkalmas emberek, és alkalmatlanok is. Mellette azt sem vitatom, hogy a politikai,gazdasági környezet valóban lényeges kérdés, de másként hat a résztvevőkre akkor is , ha nem feltétlen híve a fennálló rendszernek. Sikeres akkor is lehet, esetleg nehezebben, de nem kizárható.
süti beállítások módosítása