B1 blogcsaládBayer Zsolt arról értekezik, hogy a zsidók kifosztják a magyarokat, és ebből előbb-utóbb elege lesz mindenkinek

2018. június 26. - nickgrabowszki

Úgy tombol a Fidesz-Izrael barátság, hogy a kormánypropaganda vezérpublicistája antiszemita tréfával kénytelen kedveskedni az olvasóinak. bayer_2.jpg

Éppen nem történik semmi olyan, amire a propagandának nagyhirtelen reagálni kellene, Bayer lovagnak viszont normája van, ezért jól bejáratott és bevált toposzhoz nyúlt:

előadott egy antiszemita viccet.

De nem ám a blogján, hanem a Magyar Idők nevű hivatalos kormányzati üzenőfüzetben. A görög válságról, ami 3 éve volt, tehát pont most aktuális, az jutott eszébe, hogy 

Olyan ez, mint amikor Áronnak muszáj kölcsönkérnie két pengőt Kohntól, aki azt mondja neki: – Rendben van, adok tavaszig két pengőt, zálogba itt hagyod a fejszédet, és tavasszal visszaadsz négy pengőt, jó így?

Áron rááll, indul kifele a pénzzel, de Kohn utánaszól: – Idefigyelj, Áron, tudod, én értek az ilyen dolgokhoz. Olvastam, tavasszal nagyon rossz idő lesz, fagyok lesznek, mindened odalesz és nem fogod tudni visszaadni a pénzt. Úgyhogy adj vissza most két pengőt, és akkor tavasszal már csak kettőt kell visszaadjál, hidd el, hálás leszel.

Áron töpreng, ő is olvasott a rossz időről, úgyhogy erre is rááll. Ballag haza egy vas nélkül, és közben töpreng: – Érdekes… pénzem nincs, lett két pengő adósságom, a fejszém is oda, és mégis minden stimmel.

Ez egy antiszemita alapvicc: Kohnnal üzletelni rossz dolog, az anyagias Kohn mindig nyer, szegény magyar (székely) mindig veszít. Az írás apropója egy Der Spiegel-cikk, ami arról szól, Németországnak 2,9 milliárd euró nyeresége volt a görög válságból. És erről Bayernek, az indokzsidó fogalma nagy népszerűsítőjének az jut eszébe, hogy

a gonosz zsidók kifosztják a magyarokat.

És ezt most vessük össze azzal, hogy ti. a magyar zsidók új aranykorban élnek, amit a Likud külügyi embere nyilatkozott a magyar kormánypropaganda egy másik fórumának.

Még igen - mondja erre Bayer (vagy üzeni vele a Fidesz és az Orbán-kormány). Mert ugyan

Na így van ez manapság. És ebből lesz előbb-utóbb elege mindenkinek.

Most ugyan az arabok vannak soron, de ők azért nem felejtik, ki az igazi ellenség.

A bejegyzés trackback címe:

https://b1.blog.hu/api/trackback/id/tr6014074699

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Arthur Koestler szerint a "zsidók" többsége inkább kazár származású 2018.06.27. 12:59:30

A Pesten született világhírű írónak, Arthur Koestlernek igaza lehet: új genetikai vizsgálatok alapján a ma élő "zsidóság" 90% csak kis részben közel-keleti. A kelet- és közép-európai "zsidók" inkább kaukázusi népekkel rokoníthatók. A zsidó vallást 74...

Trackback: Megélhetési bevándorló 2018.06.27. 08:18:42

Amennyiben Magyarországnak nincs szüksége megélhetési bevándorlókra, akkor ez az ember mit is keres itt?

Trackback: Hitgyülis Sanya öröme 2018.06.27. 08:18:20

Osztozzunk mi is Sanya örömében! Szerinted minek örül Sanya? 1. Sanya a PénzGyüli bevétetét tudja meg. 2. Sanya a Kaotikus templomok perselypénzének bevételét tudja meg

Trackback: Zsidó vallásra áttért kazárokkal élünk együtt 2018.06.27. 08:13:28

A honfoglaláskor és a vele együtt megtörtént államalapításunkkor volt velünk néhány százaléknyi kazár. Tehát zsidó hitre áttért pusztai lovasnép. Ezek hurcolásztak magukkal judeo-keresztény jelképeket és nem mi magyarok. Ma ezek utódjaival élünk egy ...

Trackback: Kazár denevérek 2018.06.27. 07:59:53

A kiegyenlített cikizés és erkölcsoktatás miatt nem szabad kivételeznünk senkivel sem. Ja és nagy szerencsénk, hogy sem a kereszt, sem a dávid csillag nem került még fel eddig a tiltott önkényuralmi jelképek listájára.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

ⲘⲁⲭѴⲁl ⲂⲓrⲥⲁⲘⲁⲛ ⲔöⲍÍró · http://bircahang.org 2018.06.27. 09:28:20

@retkeslaci:

Az izraeli-orosz viccek a legjobbak e témában.

Vannak ősi viccek, meg modernek is.

A kedvenc modern viccem:

Megnyílik Tel-Avivban a Kafka Könyvtár.
Egy járókelő megkérdezi:
- A híres prágai írónkról lett elnevezve a könyvtár?
- Nem, ez egy másik Kafka, ő New York-i,
- S ő mit írt?
- Csekket.

ⲘⲁⲭѴⲁl ⲂⲓrⲥⲁⲘⲁⲛ ⲔöⲍÍró · http://bircahang.org 2018.06.27. 09:30:55

@Toadwart66:

Ha ballib lenne ma is Bayer, ő lenne a sztárod, kőkemény, szókmondó embernek neveznéd, s már megkapott volna triplán minden létező ballib kamudíjat, a Pulicertől a Kuvaszcerig.

Willkommenskultur 2018.06.27. 09:37:34

@pezsmapatkánykenguru: Miert nem mesz akkor civilizaltabb nepek koze, ha itt nem tetszik?

ⲘⲁⲭѴⲁl ⲂⲓrⲥⲁⲘⲁⲛ ⲔöⲍÍró · http://bircahang.org 2018.06.27. 09:37:43

@LebensraumamOsten:

Erről a buta kommentedről egy argentín vicc jut eszembe.

Elmegy az argentín Rómába, hazatelefonál:
- Képzeld, tele van a város argentínokkal! Nézem a postaládákat, s csupa Rossi, Bianchi, Ferrari!

LebensraumamOsten 2018.06.27. 09:39:47

@arabok balrol: A zsidó-cigány Orbán kúrmány előszeretettel dörgölődzik külföldi illiberalista zsidó-cigány testvérnépeihez (törökök, zsidók, bolsevista oroszok, türkmének, stb...) melyek hasonló birka módjára viselkedő alattvalókkal és kleptokrata vezetőkkel bírnak.
Ez nem is meglepő, hisz a cionista felforgató elemek az Orbán-kúrmány és államigazgatás döntő hányadában tetten érhetőek és bizonyíthatóak. Ez is mutatja, hogy a 2002-ben bukott csúti vajda a hazaárulás semmilyens formájától nem riad vissza, a legalantasabb cionista elemekkel szövetkezéstől sem, hogy a hatalmat megragadja és számtalan alkalommal lehazudott vagyonát tovább gyarapíthassa.
Ehhez a hozzád hasonló alávaló elemek aktív hazugságaira és uszításaira támaszkodik. Némelyik uszító és hauzdozó szócsövéről, mint ez a pajor Bayer olykor lehull a lepel, hisz közismert, hogy sem származásában, sem identitásában köze sincs a magyarsághoz.

LebensraumamOsten 2018.06.27. 09:41:33

@maxval balcán bircaman: Migráns, akinek köze sincs a valódi magyarsághoz. Csakúgy mint neked sem. Idegen felforgató magyarellenes érdekek végrehajtói vagytok. Kár tagadni, mára egyértelművé vált. Büntetésetek el nem marad.

Willkommenskultur 2018.06.27. 09:42:48

Verebes

Véleménye szerint a Kádár-korszak második felében nagyobb volt a szabadság a kulturális életben, mint most. „A Kádár-rendszer kultuszvezére, Aczél György igazi kultúrember volt.

szinhaz.hu/2018/06/24/_a_kadar-korszak_masodik_feleben_szabadabb_volt_a_kulturalis_elet_mint_most?utm_source=index.hu&utm_medium=doboz&utm_campaign=link

Muhaha, szegeny jo lippsik megszakad a szive a zembernek.

LebensraumamOsten 2018.06.27. 09:43:44

@AveCaesarVavan: Pápua-Új-Guineai bennszülött! Vagy nunavuti eszkimó Ez jó volt!

Magyarország államformája ... Válsághelyzet 2018.06.27. 09:45:23

@Willkommenskultur: "Miert nem mesz akkor civilizaltabb nepek koze, ha itt nem tetszik?"

Ez az, amit egy fideSSfasszopó hazaáruló sose fog megérteni. Tudod, neki ez a HAZÁJA. Jól van, te magát a szót se érted, de máshogy nem tudom mondani.

Magyarország államformája ... Válsághelyzet 2018.06.27. 09:46:49

@Willkommenskultur: "a Kádár-korszak második felében nagyobb volt a szabadság a kulturális életben, mint most."

Hát igen. És ez nagyon szomorú.

wolves84lb 2018.06.27. 09:47:02

@pina noir: "Ja, kb. az a szint, amikor valakik kisilabizálták, hogy hogy az a ház, amelyben az egyik Soros szervezet székel, és Kdnp-s fiatalok ezért egy erre utaló matricát helyeztek el rajt, egykor csillagos ház volt. Tehát-mily nagy ötlet-lehet ajvékolni , hogy "Zorbányék csillagos házakat matricáznak" . Ezek tényleg ezen a szellemi nívón mozognak.."

Ebben az az szép, hogy neked az nem gáz, hogy házakat jelölnek meg, csak mert a vélt ellenséghez vélik tartozónak.

ⲘⲁⲭѴⲁl ⲂⲓrⲥⲁⲘⲁⲛ ⲔöⲍÍró · http://bircahang.org 2018.06.27. 09:48:47

@LebensraumamOsten:

A mai magyarok 10 %-a lehet genetikai kapcsolatban Árpádékkal.

Nem a genetika számít, hanem az identitás.

LebensraumamOsten 2018.06.27. 09:50:41

@pina noir: Nagyon helyes, amit az arabok tesznek. Bayert is kivághatnák az ablakon egy ilyen kiáltás keretében. Utána az arabot felterjesztenénk a magyar köztársasági éremrend legmagasabb fokozatára a haza érdekében tanúsított hősies cselekedetéért.Matolcsy esetében pedig több százezren tanúsítanánk, hogy magától ugrott ki.

ⲘⲁⲭѴⲁl ⲂⲓrⲥⲁⲘⲁⲛ ⲔöⲍÍró · http://bircahang.org 2018.06.27. 09:50:48

@wolves84lb:

Azért vicces, hogy elkobzott zsidó ingatlanban lakni (lásd Gyurcsány) nem gond, de zsidó házra bármilyen, nem zsidó tematikájú feliratot elhelyezni viszont az.

Willkommenskultur 2018.06.27. 09:50:51

@MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ BÖRTÖNBEN: Vinnyognak a verebes fele sorstalanok hogy a romanok mar nem bulizhatnak a Nemzetiben a trianon unnepen, s meztelen buzeransokat sem surun bamulhat a nep a Nemzeti Szinhazban.

Szornyuseg!

Toadwart66 2018.06.27. 09:55:12

@maxval balcán bircaman: Kizárt. Akinek nincs humora, azokat nem szeretem olvasgatni, csak elolvasom. Bayernek szemernyi humora sincs. Szóval mindenképpen kuka.

LebensraumamOsten 2018.06.27. 09:57:13

@maxval balcán bircaman: Hülyeségeket írogatsz, mint mindig. Csak azért próbálkozol ezzel a szánalmas identitásképzéssel, mert tudod, hogy semmilyen ideológiai alapotok nincs a magyarság közösségképzéséhez. Ennyi erővel Mátyás királyék magyarként befogadhatták volna a turbános törököket. Ha pedig a másként végletként elismered, hogy az a magyar, aki bármilyen módon kerül Magyarországra, és itt él, annak vallja magát, akkor máris szembeköptétek a kirekesztő, uszító ideológiátokat. Ezért pedig szinte azonnal selyemzsinórt kapnál a vezíredtől és holnaptól már egy másik illibantbérenc írogatna a profilodról a nevedben ide a marhaságait amit a pártközpontban kiadtak neki. Legfeljebb a stílus enyhe változásán érzékelhetnénk, hogy az I-es számú birca valami irtózatos marhaságot követett el bica létére.

wolves84lb 2018.06.27. 09:58:27

@maxval balcán bircaman: de nem ballib ez a karvalyorrú álmagyar. hanem FIDESZES. mindig is az volt. ahogy te is. ennyi.

LebensraumamOsten 2018.06.27. 09:59:59

@Willkommenskultur: Fogsz te még vonyítani amikor vezíred csatába vezet 25 millió szőröstalpú ellen. Ne hidd egy pillanatig sem, hogy megúszod azzal, hogy a központban maradsz ideológiai haditudósítónak. Azzal kapcsolatban pedig ne legyenek illúzióid, hogy a románok lenyomnak benneteket, mint a szart. Aztán az otthon maradt özvegyed, meg árváid majd kezdhetik tanulni az új román helyiségneveket.

wolves84lb 2018.06.27. 10:01:51

@maxval balcán bircaman: a viccesen szánalmas az meg az, amikor te ide tudod keverni gyurcsányt :)))

Mondjuk a kedvenc vicceidet olvasva már nem is csodálkozom rajtad annyira, micsoda egy ostoba világtalan fasz vagy :)

embéla 2018.06.27. 10:03:03

Miért kell ezzel a buta barommal foglalkozni ?!?

LebensraumamOsten 2018.06.27. 10:05:25

@retkeslaci: És mi az eredmény? A görögök sokkal jobban élnek nálunk! Régebben is és most is. Ennyi.

LebensraumamOsten 2018.06.27. 10:07:29

@Fülig José: Szerintem az bassza csőrét, hogy megtetszett neki valami cigány-arab csaj, de az kikosarazta őt és a csaj bátyja megbaszta ezt a világtalant. Tutira ezért fáj neki annyira az erőszak. Vagy azért, mert nem szophatott le valami nagyfarkú négert.

Fülig José 2018.06.27. 10:17:47

@Willkommenskultur: elfogyott a kevert vagy mi a tosz, hogy itt ajvékolsz? meleg a sör? a kocsmárosnak magyarázz, eszetlen...

ⲘⲁⲭѴⲁl ⲂⲓrⲥⲁⲘⲁⲛ ⲔöⲍÍró · http://bircahang.org 2018.06.27. 10:20:15

@Toadwart66:

Én se kedvelem a stílusát: túl agresszív.

De amikor ezt ballibként tette a 90-es évek elején, a ballibek tapsolták őt.

ⲘⲁⲭѴⲁl ⲂⲓrⲥⲁⲘⲁⲛ ⲔöⲍÍró · http://bircahang.org 2018.06.27. 10:23:16

@LebensraumamOsten:

Az a magyar, aki magyarnak mondja magát és a többiek is eismerik annak. Ez független a származástól.

Az pedig integrálódott kisebbségi, aki nem magyarként él az országban, viszont elfogadja a magyar értékeket.

Ezt persze te is kiválóan érted, de pártelkötelezettséged miatt úgy kell tenned, mintha nem értenéd.

ⲘⲁⲭѴⲁl ⲂⲓrⲥⲁⲘⲁⲛ ⲔöⲍÍró · http://bircahang.org 2018.06.27. 10:24:37

@wolves84lb:

Én sose voltam fideszes. Még akkor se voltam az, amikor Fidesz-tag voltam.

ⲘⲁⲭѴⲁl ⲂⲓrⲥⲁⲘⲁⲛ ⲔöⲍÍró · http://bircahang.org 2018.06.27. 10:26:14

@wolves84lb:

Jó példa volt a kettős mércére. Ennyi az egész.

Én egyébként semmi kivenivalót nem látok abban, hogy Gyurcsány háza milyen státuszú volt 70 évvel ezelőtt.

Fülig José 2018.06.27. 10:31:27

@maxval balcán bircaman: sose volt ballib. simlicskát nem bírta, ezért dobbantott pár évre, de azé' sikerült a "felszínen" maradnia...a gond a korábbi munkásságához a náci párt kommunikációjában keresendő, t.i. MINDENKI ellenség, akinek a feje nincs hígfosig a miniduce seggében. és ezt ez a fasszopó nyíltan ki is meri jelenteni, (nem tartva egy hirtelen felindultságból elkövetett tettleginzultustól, egy személyes találkozás esetén...) hazaáruló, migráncssimogató, homlessbarát, sorosbérenc az ország 2/3 a (azaz mindenki a 2,9 Mio fidesz-szektatag agyhalotton kívül)

ⲘⲁⲭѴⲁl ⲂⲓrⲥⲁⲘⲁⲛ ⲔöⲍÍró · http://bircahang.org 2018.06.27. 10:31:31

@Halál kamionja mindenkit elgázol:

A görög életszínvonal kb. azonos a magyarral.

Az eltérés lelki. Míg a magyar úgy lett ennyi, hogy kb. 20 év alatt ide nőtt, addig a görög úgy, hogy a magyar szint másfélszerésével ide zuhant kb. 5 év alatt.

Így ugyanazt a magyarok lassú fejlődésnek, míg a görögök irtózatos zuhanásnak élik meg.

TanNé · http://erkolcstan.blog.hu/ 2018.06.27. 10:35:17

Arthur Koestler
A TIZENHARMADIK TÖRZS
A kazár birodalom és öröksége
Fordította: Dr. Rózsahegyi István
Kabala Kft, 1990
Elektronikus kiadás: Terebess Ázsia E-Tár
terebess.hu/keletkultinfo/13torzs_1.html

Halál kamionja mindenkit elgázol 2018.06.27. 10:37:08

@maxval balcán bircaman: Igen, azt neztem hogy a csehek mar alig vannak lemaradva a spanyol-olasz szinttol, par ev kerdese...

en.wikipedia.org/wiki/List_of_countries_by_GDP_(PPP)_per_capita

talan eccer....mink is

meg az oroszok is magyar-gorog szinten vannak, igaz ott nagyobbak a tarsadalmon beluli kulonbsegek

ⲘⲁⲭѴⲁl ⲂⲓrⲥⲁⲘⲁⲛ ⲔöⲍÍró · http://bircahang.org 2018.06.27. 10:39:59

@LebensraumamOsten:

A görög életszínvonal most kb. azonos a magyarral.

Görögország, Mo., Szlovákia, Litvánia, Lettország, Lengyelország kb. azonos életszínvonal.

E csoportnál rosszabb kicsivel: Horvátország, BG, Románia.

S kicsit jobb: Csehország, Szlovénia, Portugália, Ciprus.

Minden más EU-tag szinje meg jelentősen jobb.

morph on deer 2018.06.27. 10:43:38

@maxval balcán bircaman:
Mint az egész orbán vezette falka.
Azaz nem neki volt/van/lesz világnézete, csak a csordaösztön viszi arra, amerre a vezér fordul.

ⲘⲁⲭѴⲁl ⲂⲓrⲥⲁⲘⲁⲛ ⲔöⲍÍró · http://bircahang.org 2018.06.27. 10:49:03

@Halál kamionja mindenkit elgázol:

Azért a GDP-PPP nem mond el mindent az életszínvonalról, ezt tegyük hozzá, mert - ahogy írod - az eloszlás is fontos.

Mo. az EU egyik legyenlőbb országa egyébként, annak ellenére, hogy nőtt az egyenlőtlenség 2012 óta, csak Csehországban és SKandináviában nagyobb az egyenlőség.

Mo-on az egyenlőtlenség kb. 8, míg mondjuk Görögországban 12.

ⲘⲁⲭѴⲁl ⲂⲓrⲥⲁⲘⲁⲛ ⲔöⲍÍró · http://bircahang.org 2018.06.27. 10:50:13

@morph on deer:

Ha így lenne mindenki ma is fideszes lenne, aki az volt 30 éve.

Jé, nincs így! Nem furcsa?

2018.06.27. 10:54:15

@maxval balcán bircaman: hogyne menne! A bohóc Boris Johnson orosz zsidó, amerikai zsidó, török , angol származású. A nagymama nevét viseli, török névvel muris lenne. Kemal...

ⲘⲁⲭѴⲁl ⲂⲓrⲥⲁⲘⲁⲛ ⲔöⲍÍró · http://bircahang.org 2018.06.27. 11:09:44

@Könnyen elkaptuk, uram!:

Nyilván nem arról az esetről van szó, ha az embernek többes származása van.

2018.06.27. 11:26:48

Nehéz lehet zsidózni annak, aki ránézésre maga is zsidó.

2018.06.27. 11:30:47

@TanNé: "Azért nem sokan mernék kicsapni a szerszámot a nagy asztalra, mert kiderülne esetleg, hogy hiányos és nem fityma szűkület miatt lett operálva."

Vagy, mert neveltetésüknél fogva tartózkodnak ettől a finoman szólva proli attitűdtől..

Most látom... te vagy az a TanNé, aki a saját blogján a neki nem tetsző véleményt megfogalmazókat bannolja :) az is elég ősi román szokás :)

2018.06.27. 11:32:50

@maxval balcán bircaman: Erre nézve valami statisztika, forrás, mert én is valami ilyesmit állítottam minap, de nem sikerült igazolnom. A meglátásom tapasztalatból fakadó volt, de az ugye kevés.

Meridian74 2018.06.27. 11:33:51

"Németországnak 2,9 milliárd euró nyeresége volt a görög válságból."

Miért? Ez nem így van? Nem látom a cáfolatot, csak a nagymértékű és szokásos agyatlan fröcsögést "bajerzsóti"-ra.

TanNé · http://erkolcstan.blog.hu/ 2018.06.27. 11:34:56

@Womb Raider:
Vaksi vagy. Az erkölcstan blogon soha sem volt hozzászólás megengedve. Így indult. Így bannolni sem lehet.

Orbán Hazaáruló Viktor 2018.06.27. 11:40:14

Szóljatok a gazdátoknak, hogy a forint történelmi mélypontjára gyengül!!!
Ismét sikerül jól megvédeni az országot a maffiakormánynak és az agyhalott támogatóinak!

Jakab.gipsz 2018.06.27. 11:44:22

T. nickgrabowsky !

Érdekes témát vetettél fel :

"Bayer Zsolt arról értekezik, hogy a zsidók kifosztják a magyarokat, és ebből előbb-utóbb elege lesz mindenkinek"

Anno, Kádár János meg kérdezte a központi bizottságot, 1989-bent: Mit akar tőlünk ez a Soros ?

Azt javaslom nézzük meg együtt a statisztikát ! Tudod a számok objektív dolgok.

1989-ben az önellátásra berendezkedett, Magyarországnak, 10.7 lakója volt, és az anyagi javak 95 %-a a magyar nép tulajdonában volt, továbbá volt kb 30 tonna aranyunk és egy 85 % -os, készültségű Tengízi gázmezőnk, és ezt terhelte 20 milliárd dollár adósság.

És ekkor jött a sátánfajzat Soros és megszakértette a Magyarországot és demokrácia exportáló egyetemet is alapított.

Húsz év múlva.

Magyarország lakóinak a száma kb. 9.7 millió,+ 200 ezerfős bevándorló, az önellátó ipar és mezőgazdaság szétverve, eltűnt az aranyunk és a gázmezőnk, és a nemzeti vagyonunk 80 % -a, mert nem érte meg, Van kb. 80 milliárd dollár adósságunk.

Köszönjük meg Soros György szakértelmének és az agyzsugorító CEU-nak.

Vajon Bayer Zsolt igazat beszél vagy hazudik.

Mert itt valaki jó nagyokat hazudozik.

nookedli 2018.06.27. 11:44:54

A zsidesz évek óta a médiáin keresztül próbálja fenntartani az egyensúlyt a választóival. Például orbán személyesen elmegy a terrorista, tömeggyilkos vezér Perez izraeli elnök temetésére, aki megfenyegette Magyarországot, hogy felvásárolják a zsidók kapcsolataik és befolyásuk alapján, azaz lezsírozták gyurcsánnyal és orbánnal, hogy a zsidóknak adják az országunkat. Orbán olyan gesztusokat tesz izrael felé, amelyet más országok nem. Netánnyáú likud pártja példának szolgál orbánék részére, ugyanazt a rendszert építették ki itt, ugyanúgy lenyúlják az adónkat és ugyanúgy uralják az emberek nagy részének gondolkodását a médián keresztül. Bayer ha elhiszi amit mond bolond. De gondolom bármi áron próbálja mentegetni, kimagyarázni vezére ballépéseit, zsidókhoz dörgölődzését. A zsidó viccek nem antiszemiták. Egyrészt antiszemitizmus nincs és semmiféle antiizmus nincs. Az intelligens emberek tapasztalnak dolgokat és az alapján levonják a következtetéseket, óvatosak lesznek. A zsidók a talmud tanítása alapján alsóbbrendűnek tekintik a nem zsidókat és javasolja is a talmud, hogy semmizzék ki a nem zsidókat a zsidók. A levont következtetések és az óvatosság káros nekik, ezért ilyen hangzatos "antiszemétizmus" kifejezést ajvékolnak. Mindenkinek fel kell fognia, a zsidó ilyen, a magyar pedig naív, jóindulatú nép, amely egyenrangúnak tekint másokat, a zsidó, cigány és a muzulmán felül helyezi magát más népeken, emiatt sosem fogunk tudni együtt élni ezekkel, csak úgy, ha mi károsodunk. Nem vagyok semmilyen anti és előítéletem sincs. Minden le van írva a talmudban, koránban. Az óvatosság sosem előítélet!

nniicckk 2018.06.27. 11:46:05

Nem kicsit szanalmas a harmadik ketharmad utan, antiszemitazasal visszavagni, folleg ilyen eroltetetten. Ez mar csak tehetetlen vergodes, kapjak a penzt kulfoldrol, es muszaly produkalniuk. Persze valojaban orulok, hogy a libbantak ezzel vegleg eljatszak a sosem volt hiteluket.

Elemér Erdélyi 2018.06.27. 11:47:55

Mindenki azért akar jól járni, hogy ne járjon rosszul. Egyiknek sikerül, a másiknak is valamennyire.

alfacharlybravo 2018.06.27. 11:48:14

@morph on deer: Pirike maga kis antiszemita, nem szereti a metéltet. Igazándibúl rengeteg fajta zsidó van, olyan fura népség, a galiciánerek csak 4% ban genetikailag csak kulturális értelemben. Van kommunista zsidó olyan ÁVH -s, bár ezekből most már kevés, van globalista uzsorás ateista, van vallási őrült ortodox van nacionalista rasszista gyilkos, olyan hogy zsidó csak akkor van amikor a felháborodott gojok éppen pogromot tartanak.

user friendly 2018.06.27. 12:06:22

Ez pont olyan szemét, aljas, torzító cikk, amilyenek a kormánypárti sajtóban szoktak megjelenni. Mi értelme van ennek? Mi értelme van hazugságokra hazugságokkal válaszolni?

Magyarország államformája ... Válsághelyzet 2018.06.27. 12:12:30

@Orbán Hazaáruló Viktor: "a forint történelmi mélypontjára gyengül"

A geci már korábban elintézte az országot. Ez már csak hab a tortán.

Magyarország államformája ... Válsághelyzet 2018.06.27. 12:13:18

@Halál kamionja mindenkit elgázol: @Orbán Hazaáruló Viktor: "a forint történelmi mélypontjára gyengül"

A geci már korábban elintézte az országot. Ez már csak hab a tortán.

Magyarország államformája ... Válsághelyzet 2018.06.27. 12:17:16

@Halál kamionja mindenkit elgázol: ""A görögök sokkal jobban élnek nálunk! "
Vagy megse"

Pedig de.

Mondjuk pl. görögben valaki havi 264 ezer forinttól számít kisnyugdíjasnak.

hu.euronews.com/2016/12/22/megrohamoztak-a-bankokat-a-gorog-nyugdijasok

Míg havi 63 ezer forintból is meg lehet élni.

www.delmagyar.hu/szeged_hirek/63_ezer_forint_nyugdijbol_el_egy_gorog_szigeten/2457922/

Fűteni nem kel, narancsok lógnak a fákon...

Az a baj veletek, fideSSfasszopókkal, hogy SEMMIT nem tudtok a világról.

Halál kamionja mindenkit elgázol 2018.06.27. 12:26:54

@user friendly: az az ertelme, hogy mas celja ugysincs a baloldalnak, mint megugrani a parlamenti kuszobot 2022ben is, hogy legalabb parnak legyen munkaja

ehhez pedig hergelni kell a hiveket - s kik 2018ban a ballib hivek, a reg leepult marhak

Magyarország államformája ... Válsághelyzet 2018.06.27. 12:27:28

@Halál kamionja mindenkit elgázol: Látod, szarevő, mennyire tudatlan vagy? Még egy statisztikát se tudsz értelmezni. :))

A pofád befogod büdös lipsi miénk a kétharmad !!! 2018.06.27. 12:30:25

@MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ BÖRTÖNBEN: "Az a baj veletek, fideSSfasszopókkal, hogy SEMMIT nem tudtok a világról. "

A lenyeg az, hogy tudjuk hogyan kell KETHARMADDAL valasztast nyerni. 22-ben, 26-ban, es 30-ban is tudni fogjuk. TOBBIT MEG LESZARJUK !!!

Magyarország államformája ... Válsághelyzet 2018.06.27. 12:34:22

@A pofád befogod büdös lipsi miénk a kétharmad !!!: "tudjuk hogyan kell KETHARMADDAL valasztast nyerni"

Egy faszt tudjátok. A geci tudja, hogyan kell elcsalni a választásokat. Ennyike. Ti csak annyit tudtok, hogyan kell a gazdátok seggét nyalni.

Halál kamionja mindenkit elgázol 2018.06.27. 12:39:40

Ebből a tényből egyenesen következik, hogy a régiónkat tekintve is a legkevesebbet keresik a magyarok, igaz, a felzárkózás úgy tűnik jól halad. Míg 2016-ban a közvetlenül előttünk álló szlovák átlagtól (24 328 dollár) 13, tavaly már "csak" 7,2 százalékkal voltunk elmaradva, a csehek átlagához képest 11, a lengyelhez pedig 16,5 százalék hiányzik.

Tavaly egyébként a legnagyobb mértékben az izlandi kerestek nőttek, 10,1 százalékkal, a magyar bérnövekedés üteme a második volt, 8,4 százalék, amit a litván (7,6 százalék), a lengyel (4,5 százalék) és cseh (4,3 százalék) követett.

Tavaly az OECD adatai szerint Luxemburgban, Svájcban és Izlandon volt a legmagasabb az átlagfizetés, néhány ezer dollárral meghaladta a 60 ezret. Ettől nem sokkal marad el az osztrákoknál jellemző átlag, ami 50 349 dollár volt tavaly, vagyis kétszer jobban keresnek az osztrákok a magyaroknál.

www.napi.hu/magyar_gazdasag/fizetesek_szanalmas_bizonyitvanyt_kapott_magyarorszag.665116.html?utm_source=index.hu&utm_medium=doboz&utm_campaign=link

Halál kamionja mindenkit elgázol 2018.06.27. 12:45:43

a napi.hu se megy a szomszedba a kattvadaszatert....szanalmas bizonyitvanyt kapott Magyarorszag, hat sajna csak 2. lett a vilagon a bernovekedes gyorsasagaban 2017ben

TanNé · http://erkolcstan.blog.hu/ 2018.06.27. 12:56:28

Arthur Koestler szerint a "zsidók" többsége inkább kazár származású.

A Pesten született világhírű írónak, Arthur Koestlernek igaza lehet: új genetikai vizsgálatok alapján a ma élő "zsidóság" 90% csak kis részben közel-keleti. A kelet- és közép-európai "zsidók" inkább kaukázusi népekkel rokoníthatók. A zsidó vallást 740 körül felvett kazár nép leszármazottjai inkább.

erkolcstan.blog.hu/2018/06/27/arthur_koestler_szerint_a_zsidok_tobbsege_inkabb_kazar_szarmazasu

Halál kamionja mindenkit elgázol 2018.06.27. 13:01:44

@TanNé: sose hallottam rola, ki szerint vilaghiru?

Halál kamionja mindenkit elgázol 2018.06.27. 13:12:35

@TanNé: most ugyanazt megegyszer benyomod?

a vilaghiru iro mitol vilaghiru, az volt a kerdes

Magyarország államformája ... Válsághelyzet 2018.06.27. 13:12:41

@Halál kamionja mindenkit elgázol: "ki szerint vilaghiru?"

Mindazok szerint, akiknek van egy CSEPPNYI fogalmuk az őket körülvevő világról. Nagy tételben fogadtam volna, hogy még csak nem is hallottál róla. :))

Sötétség délben. Ezt rólad írta. :))

Magyarország államformája ... Válsághelyzet 2018.06.27. 13:15:23

Ezt meg a fideSSről írta.

"Sok okosságra megtanított benneteket a Párt, de azt nem tudjátok, hogy aki még a kelleténél is okosabb, abban meg már nem marad tisztesség. És hiába is vonogatod a válladat - folytatta dühösen. - Oda jutott a világ, hogy szemben áll egymással okosság és tisztesség, és aki az egyiket választja, annak le kell mondania a másikról."

(Arthur Koestler: Sötétség délben)

Halál kamionja mindenkit elgázol 2018.06.27. 13:19:13

@MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ BÖRTÖNBEN: En meg arra fogadok, hogy egyik sorstalan igy konferalja fel a masikat...

TanNé · http://erkolcstan.blog.hu/ 2018.06.27. 13:28:06

@Halál kamionja mindenkit elgázol:

Hülye kérdésre miért kellene személyesen válaszolnom?
Egyébként valamennyire jogos, hiszen sajátos kommunizmus és sajátos zsidó-tagadása miatt a három T-ből a tiltott státuszba esett hazánkba sokáig. Külföldön sokkal ismertebb.

A KÉT MILLIÓ MENTI MEG EUROPÁT 2018.06.27. 13:58:54

"Bayer Zsolt arról értekezik, hogy a zsidók kifosztják a magyarokat, és ebből előbb-utóbb elege lesz mindenkinek"

30 ev alatt idaig jutott a baloldal, hogy a masik le lefasisztazasan kivul, SEMMI, hangsulyozottan SEMMI mondanivalojuk sincs.
Barmi tortenik a vilagban, de ha nem tortenik semmi sem, akkor is, csak kizarolag egyetlen dolgot mondanak, FASISZTA.
Ennyi, ennyi maradt a baloldabol, hogy fasisztaznak 0-24 oraban.
Remelem 22-ben sem jutnak ennel tovabb, es akkor tuti biztos az ujabb KETHARMAD.

Magyarország államformája ... Válsághelyzet 2018.06.27. 14:17:27

@A KÉT MILLIÓ MENTI MEG EUROPÁT: "egyetlen dolgot mondanak, FASISZTA"

Tiszta hülyék ezek a ballibek. A fideSS náci, teljesen helytelen fasisztát mondani rá.

2018.06.27. 14:25:08

@MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ BÖRTÖNBEN: "Mondjuk pl. görögben valaki havi 264 ezer forinttól számít kisnyugdíjasnak.
hu.euronews.com/2016/12/22/megrohamoztak-a-bankokat-a-gorog-nyugdijasok
Míg havi 63 ezer forintból is meg lehet élni.
http://www.delmagyar.hu/szeged_hirek/63_ezer_forint_nyugdijbol_el_egy_gorog_szigeten/2457922/"
Muhahah... egy görög szigeten csövez az öreg..ez ám a magas élet. Azt tudtad, hogy egy hajléktalan nálunk is vidáman kijön 63 rugóból?

@Halál kamionja mindenkit elgázol: "http://www.napi.hu/magyar_gazdasag/fizetesek_szanalmas_bizonyitvanyt_kapott_magyarorszag.665116.html?utm_source=index.hu&utm_medium=doboz&utm_campaign=link"

:)))) Ez nagggyon jó.... még annyi esze sem volt a firkásznak, hogy legalább azon zizegjen, hogy alacsony bázisról relatíve könnyen lehet nőni... de mindegy is.
Csak azt nem tudom, hogyan lesz így meg a következő választásig a 6millió éhező... fura, mágikus szám amúgy ez a 6millió.. ezzel sokszor találkozni a liberális kommunikációban..

2018.06.27. 14:26:00

@maxval balcán bircaman: Bázzz... és tényleg!...de hülye vagyok.. Azt hittem, van valami más naggyon tudományos és ojjektív új mérce.

Magyarország államformája ... Válsághelyzet 2018.06.27. 14:36:29

@Womb Raider: "Csak azt nem tudom, hogyan lesz így meg a következő választásig a 6millió éhező."

Huh, nem tudom. A gecit kéne megkérdezni. Most csak 2-3 millió megy neki.

"Magyarországon csaknem minden negyedik ember, a teljes lakosság 23,8 százaléka tartozik a tartósan élelmiszert nélkülözők közé."

www.nlcafe.hu/ezvan/20161018/magyarorszag-ehezes/

De szerintem el tudja érni 2022-re a hatmilliós álomhatárodat, ha nagyon akarja.

nniicckk 2018.06.27. 14:43:55

@MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ BÖRTÖNBEN:

Persze mindenki ehezik, Azert van a lakosag 70-80 szazaleka az egeszseget veszelyezteto modon elhizva, mert ehezik.

jonatanxx 2018.06.27. 15:09:34

@Denise Hogyisdugják: És erre ez a poszt a legjobb példa, kedves nép.

Magyarország államformája ... Válsághelyzet 2018.06.27. 15:15:18

@nniicckk: "Persze mindenki ehezik, Azert van a lakosag 70-80 szazaleka az egeszseget veszelyezteto modon elhizva, mert ehezik. "

Az elhízás a szegények betegsége. Egyszer iskolába mész, sok új dolgot fogsz megtudni a világról, hülyegyerek.

GGy 2018.06.27. 16:04:07

Mikor lesznek betiltva a zsidóviccek?????

Etniez 2018.06.27. 16:30:44

@látjátok feleim szümtükkel: Megvolt a beetető kamat, már elkezdték emelni. Újra beleestek az emberek ugyanabba a verembe, hihetetlen.

látjátok feleim szümtükkel 2018.06.27. 17:29:02

@Grand Prix 1800:

Melyik jóisten fogja elítélni a zsidót? Az, amelyiknek nincs felette joghatósága?;D

látjátok feleim szümtükkel 2018.06.27. 17:31:46

@flash.gordon:

Hehehehahaha, Kohn nem fideszes, de azért az ő keze is arra hajlik, amerre a ner lovagoké.:D

látjátok feleim szümtükkel 2018.06.27. 17:48:13

@Etniez:

Nem ugyan abba estek, hanem a ner vermébe, mert ma nemzeti a bankok egy része. A nyereség nemzeti oligarcsát gazdagít, saját lábon álló kis családjával együtt.

retkeslaci 2018.06.27. 18:50:09

@LebensraumamOsten: a görögök valóban jobban éltek, mint a magyarok az elmúlt évtizedekben. Nem sokkal, nem annyival jobban, mint az osztrákok mondjuk, de valóban jobban éltek. Ma azonban már nem élnek sokkal jobban. Pont ezért is rengeteg görög elvándorol Angliába, Németországba. Görögország az utóbbi pár évben nagyon elszegényedett. Magyarország meg ha nem is gazdag, de a fejlődés szemmel látható.

torró 2018.06.27. 19:11:44

Na most kell bizonyos dolgokon elgondolkozni. Van itt egy riport, abból némi infót lehet kicsipegetni . A címe az, hogy "Kik rabolták ki az országot. Lehet hogy a fatalok már ezt nem tudják, ezért jók az ilyen riportok.
"– Évtizedekig azt tanították nekünk, hogy a rendszerváltás idejére felhalmozott államadósság azért duzzadt hatalmasra, mert a magyar lakosság túlságosan sokat fogyasztott. Ennek a dőzsölésnek az árát pedig a versenyképtelen gazdaság nem tudta kitermelni. Az ön könyve ellentmond ennek az állításnak.

– Vissza kell mennünk az időben, hogy a folyamatokat megértsük. A kommunisták nyílt hatalomátvétele után 1949-50-ben a külkereskedelmet államosították. Ekkor jöttek létre az első impexek, vagyis azok az import-export vállalatok, amelyek monopoljogot nyertek a termékek külföldi értékesítésére és a termeléshez szükséges berendezések és nyersanyagok behozatalára. Ezzel párhuzamosan a termelő vállalatoktól megvonták a külkereskedelmi jogot, és csak az őket képviselő külkereskedelmi cégen keresztül adhattak el, amelyeknek természetesen nem voltak termelési költségeik, így óriási profitot tudtak felhalmozni. Ám azt nem szabályozták, hogy ezt a profitot miként kell visszaforgatni a gazdaságba.

– A termelő vállalatok nem részesültek a munkájuk hasznából?

– Évtizedekig azt a hiedelmet sulykolták, hogy a tervutasításos rendszer miatt versenyképtelenek a hazai vállalatok. Eladhatatlan selejtet termelnek, sőt olyan termékeket gyártanak, amelyeket egyáltalán nem igényel a piac. Ez nyilván igaz volt egyes ágazatokban, de összességében hazug állítás volt. Gondoljunk csak a Ganz-Mávagra, az Ikarus buszokra, az Egyesült Izzóra, később a Videotonra, hogy csak néhányat említsek. Ezek a cégek a kommunizmus évtizedeiben végig versenyképesek voltak. Ám mert a profit nem ezeknél a vállalatoknál landolt, az a megdöbbentő helyzet alakult ki a hatvanas évek elejére, hogy a külkereskedelmi cégeknél óriási vagyonok halmozódtak fel, miközben a termelő cégeknek semmi sem jutott. A nyomon követhető bevételek mellett nagy összegű korrupciós pénzek is befolytak."
A teljes riport:
demokrata.hu/hir/belfold/ok-raboltak-ki-az-orszagot

látjátok feleim szümtükkel 2018.06.27. 19:23:10

@torró:

Van ebben az okfejtésben némi hiba is. Pl. annyi, hogy amit egy termelő üzem itthon kurva drágán gyártott, azt a dollár bevétel növelése érdekében annyiért adták el, amennyit a külföld fizetett érte, az meg sokszor jóval kevesebb volt, mint a termelés költsége. De kellett a dollár és nem a fizetőképes magyar fogyasztónak, hanem a dollárt fizető külföldinek adták el a minőségi terméket. Láttam ilyet közelről.

torró 2018.06.27. 19:47:36

@látjátok feleim szümtükkel:
Lehet ez hátramutogatás? Mindenesetre volt sok furcsaság abban az időkben, főleg úgy hogy csak az tudott másodkézből némi infót szerezni, akinek rokona, vagy jó ismerőse volt közel ezekhez a dolgokhoz.Mert szerintem még a Kádár papa sem volt mindenről informálva.

Gleccsertetű 2018.06.27. 20:13:43

@MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ BÖRTÖNBEN: tehát a szegény dagadtra zabálja magát, a gazdag meg éhezik. értem..

2018.06.28. 06:47:41

@látjátok feleim szümtükkel: A Rába pont ilyen pénzváltóként működött...

látjátok feleim szümtükkel 2018.06.28. 09:11:26

@torró:

Gondolod, hogy Orbán mindenről informálva van?;D
Hiszen ez fizikailag ( mármint agyilag ) is lehetetlen. Továbbá nem érthet egy ember mindenhez. Még ha királynak nevezik akkor sem.

A háttér emberek igazgatták, és igazgatják a világot. Persze az sosem volt hiba, ha az első számú vezető értett az őt körülvevő emberek kiválasztásához. Amit most nálunk nem nagyon lehet elmondani.

látjátok feleim szümtükkel 2018.06.28. 09:17:54

@Gleccsertetű:

Dehogy érted, kár úgy tenned
A szegény a pénzéből csak azokat az élelmiszereket veszi meg, amiről azt gondolja, hogy az a csúcs. Édesség, olcsó hús kiló számra, kenyér, tej. Erre futja olyan mennyiségben, amiből jól is tud lakni. A gazdag meg ki tudja fizetni a minőségi ételeket, zöldséget is. Állj be egyszer egy multi húsos pultjához és nézd meg mi fogy, és figyeld meg ki mit vásárol. Mondjuk testalkatra is figyelj, és majd meglátod. Régebben a kedvenc multimnál sosem fonnyadt össze a zöldség, mert elfogyott, most elég gyakran lehet ilyet látni.

kaldijozef 2018.07.10. 11:25:47

@Fülig José: :) Ezt a papagájkommandós képzőben hallottad ? :)

kaldijozef 2018.07.10. 11:29:47

@Gleccsertetű: @MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ BÖRTÖNBEN: @Jakab.gipsz: ... :) Nagy bajban lehet Orbán g. Viki, ha már Bayerrel elővetette a kissé ócska náci dumát... :) Egyik nap megesküdik, hogy itt azután a zsidóknak nem lehet baja, másnap elereszti a láncról, leveszi a szájkosarat a pincsijéről... :) :) :)

kaldijozef 2018.07.10. 11:35:08

@kaldijozef: @látjátok feleim szümtükkel: Ja Ja...mindig ezt próbálták nyomatni, ha a király hülye volt ! :) Jó Ő, csak a tanácsadói gonoszok, és félrevezetik Őt! :)

Magyarország államformája ... Válsághelyzet 2018.07.10. 12:08:20

@kaldijozef: :))

A kádárrendszerben is volt ilyen, az újságban írták meg a követendő kurzust, pártutasításra nekirohantak a nem tetsző dolgoknak. Közvetlenebb utasítás nem kellett, működött az öncenzúra, mindenki tudta, mit vár el tőle pártunk és kormányunk. Csak néha kellett csavarintani egyet az irányon.

kaldijozef 2018.07.15. 09:47:30

@MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ BÖRTÖNBEN: Te most koppintassz ?!
Csak nem Schmitt (kopi) Pali Bácsi az álLamelnökünk személyesen ? :)

Nagy Anita Sv 2018.12.19. 13:14:47

@nniicckk: egeszsegtelen, rossz minosegu kajaktol gyonyoruen el lehet hizni..
süti beállítások módosítása